back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Basescu

Pagini: << 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 >> Sari la pagina:

sea_shell

418 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 1 Decembrie 2009, ora 19:09

"Trupele sovietice stationau pe teritoriul Romaniei si tara a fost abandonata de puterile occidentale, astfel ca urmatorul stadiu a adus o evolutie similara acesteia, ca si celorlalti sateliti ai imperiului sovietic. Intregul guvern a fost preluat prin forta de comunisti, partidele politice au fost interzise, iar membrii lor au fost persecutati si arestati; regele Mihai I a fost fortat sa abdice si in aceeasi zi a fost proclamata Republica Populara (30 decembrie 1947).
S-a instaurat dictatura unui singur partid, bazata pe o supraveghere omnipotenta si omniprezenta si pe forta de represiune. Intreprinderile industriale, bancile si mijloacele de transport au fost nationalizate (1948), agricultura a fost colectivizata fortat (1949-1962). Intreaga economie s-a dezvoltat potrivit planurilor de cinci ani, obiectivul principal fiind industrializarea de tip stalinist.
Romania a devenit membru fondator al CAER (1949) si al Tratatului de la Varsovia (1955). La moartea lui Gheorghe Gheorghiu-Dej (1965), liderul comunist al epocii de dupa razboi, conducerea partidului, care mai tarziu a fost identificata si cu conducerea de stat, a fost monopolizata de catre Nicolae Ceausescu. Intr-o scurta perioada, el a reusit sa concentreze in propriile maini (si ale celor ale clanului condus de sotia sa, Elena Ceausescu), toate parghiile puterii partidului comunist si cele ale sistemului de stat. Romania s-a distantat de URSS (acest lucru a fost facut public in "Declaratia" din aprilie 1964; politica interna a fost mai putin rigida si s-a inregistrat o oarecare deschidere in politica externa (Romania a fost singurul stat membru al Tratatului de la Varsovia, care nu a intervenit in Cehoslovacia, in 1968); toate acestea, ca si capitalul politic construit pe o linie mai putin ortodoxa, erau folosite pentru a consolida propria pozitie a lui Ceausescu, ca sa preia intreaga putere in cadrul partidului si a statului.
Dictatura familiei Ceausescu, una dintre cele mai absurde forme de guvernare totalitarista din Europa secolului XX, bazata pe cultul personalitatii care friza, de fapt, patologicul, a avut ca rezultat, printre altele, distorsiuni in economie, degradarea in viata sociala si morala, izolarea tarii in cadrul comunitatii internationale. Resursele tarii au fost abuziv folosite pentru construirea unor proiecte gigant absurde, nascocite de megalomania dictatorului. Asta a contribuit, de asemenea, la scaderea dramatica a nivelului de trai al populatiei si la adancirea crizei regimului.

In aceste conditii, izbucnirea revoltei starnite la Timisoara in 16 decembrie 1989, a cuprins rapid toata tara, si in 22 decembrie dictatura a fost rasturnata, prin sacrificiul a peste 1000 de vieti.

Revolutia romana din 22 decembrie 1989

Victoria revolutiei a deschis drumul spre restabilirea democratiei, a sistemului politic pluralist, pentru intoarcerea la economia de piata si reintegrarea tarii in spatiul economic, politic si cultural european. "
Istoria Romanilor-Ion Calafeteanu

Fosta membra 9am.ro

1563 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 1 Decembrie 2009, ora 19:15

De la: gabigabi, la data 2009-12-01 18:36:56
De la: black10131307, la data 2009-12-01 18:20:04A fost o data ca-n povesti
A fost in Romania,
O mare gasca de golani,
Ce-au alungat sclavia.
Noi nu ne-am confundat nicicind
Cu "oamenii de bine",
Numiti si neocomunisti
Cu fara de rusine.

R:
Mai bine haimana,
Decit tradator,
Mai bine huligan,
Decit dictator,
Mai bine golan,
Decit activist,
Mai bine mort,
Decit comunist.

Vrem libertate
Nu comunism
Si nici schimbari de forme
Si deaceea, securisti,
Sa nu ne puneti norma.
Noi nu vrem neocomunism,
Nici neolibertate,
"Democratii" originale
Si nici minciuni sfruntate.

R.

Ne-ati intrebat ce vrem aici
Dar stie toata tara,
Noi sustinem punctul 8
De la Timisoara.
Sa cada patru-sapte-trei
Ce tine TVR,
Legnd in lanturile ei,
Chiar si cuvintele !

R.

Alegeri fara comunisti,
Fara nomenclatura,
Si nu va temeti de golani
Fara coloratura.
Din cei care au murit
Ne-am reintors naluci
Sa nu mai fie cum a fost
Macelul de atunci

R:
Mai bine haimana,
Decit tradator,
Mai bine huligan,
Decit dictator,
Mai bine golan,
Decit activist,
Mai bine mort,
Decit comunïst.

tinind cont ca pe vasul pe care-l conducea ,el era si activist si secretarul de partid,ca si ochiul vigilent al securitatii careia ii dadea raportul cine ce zice; cum zice si ce face , el, Basescu este ptr. mine ,in acest moment : cea mai mare primejdie ptr. DEMOCRATIE in RO ! in toti acesti ani, mi-a demonstrat ca NU si-a indeplinit cu ONOARE .... ca de DEMNITATE,nici nu poate fi vorba....datoria si Misiunea sa de PRESEDINTE al tuturor romanilor si al tarii !

Gabi, cu demagogia asta social-liberala nu ma impresionezi!
De la intonarea imnului golanilor in '90, la jucat perinita astazi cu Iliescu si ai lui, este cale lunga, imposibila pentru unii! Cred ca v-ati straduit mult!

Fosta membra 9am.ro

1563 mesaje

Postat pe: 1 Decembrie 2009, ora 19:18

De la: 9am175473, la data 2009-12-01 18:49:04
De la: acumvotez2009, la data 2009-12-01 18:40:00
De la: acumvotez2009, la data 2009-12-01 18:36:33Россия священная наша держава,

Россия любимая наша страна.
Могучая воля, великая слава
Твоё достоянье на все времена!

ПРИПЕВ:
Славься, Отечество наше свободное,
Братских народов союз вековой,
Предками данная мудрость народная!
Славься, страна! Мы гордимся тобой!

От южных морей до полярного края
Раскинулись наши леса и поля.
Одна ты на свете! Одна ты такая
Хранимая Богом родная земля!

ПРИПЕВ

Широкий простор для мечты и для жизни
Грядущие нам открывают года.
Нам силу даёт наша верность Отчизне.
Так было, так есть и так будет всегда!

ПРИПЕВ

PENTRU TOTI VOTANTII LUI GEOANA ! VANEA VREI SA-MI TRADUCI TE ROG ! RUSINEEEEEE! URMATI-VA CONDUCATORUL IUBIT ! ILIESCU -GEOANA ...URAAAAA!

DEGEABA TE STREMI,AICI IN BISTRITA-NASAUD NU MAI VOTEAZA NIMENI CU BASESCU,IN PRIMUL TUR A DAT MALAI SI FAINA STRICATA SI AM VOTAT GRESIT.PE 6 DECEMBRIE GIOANA PRESEDINTE !

Dar cine esti tu? Tu esti Bistrita? Parerea mea este ca tu esti un fomist ordinar, un cersetor boschetar care voteaza in functie de ce i se da! Hai sictir foame'n gat!

Fosta membra 9am.ro

1196 mesaje

Postat pe: 1 Decembrie 2009, ora 19:25

NU DRAGILOR GEONANISTI....ASTIA SUNTETI !

,,Ai grije de gandurile tale....caci ele se vor transforma in cuvinte! Ai grije de cuvintele tale...caci ele se vor transforma in fapte ! Ai grije de faptele tale...caci ele se vor transforma in obiceiuri ! Ai grije de obiceiurile tale...caci acela va fi destinul tau !''
sea_shell

418 mesaje

Postat pe: 1 Decembrie 2009, ora 19:27

" Cine a tras in noi 16-22? Cine a tras in noi dupa 22? au fost intrebari des auzite pe la mitingurile din 1990, si care ne preocupa si astazi.

Simtamintul ca politicienii care preluasera puterea in 22 decembrie 1989 au ceva de ascuns referitor la aceste subiecte era generat de doua realitati:

- Prezenta in noile structuri de putere a unor persoane despre care existau informatii ca fusesera implicati in reprimarea revolutiei (de pilda, generalul Mihai Chitac, numit ministru de interne, sau generalul Victor Stanculescu, numit ministru al economiei, ulterior ministru al apararii).

- Disparitia teroristilor, despre care initial se afirmase ca reprezinta o armata numeroasa, bine inzestrata.

Dintre politicienii care au dat amanunte despre teroristi amintim:

- Ion Iliescu spunea la TVR in 23 decembrie ca teroristii "trag din orice pozitie".

- Sergiu Nicolaescu in 22 decembrie lansa la Comitetul Central zvonul ca este minata cladirea. Ulterior domnia sa va explica ca a lansat acest zvon pentru a indeparta "marii comunisti" care ar fi stat in camera respectiva a Comitetului Central (vezi "Romanul" din 8-14 martie 1993).

- Cazimir Ionescu spunea in 22 decembrie la TVR: "O coloana blindata motorizata se indreapta spre Pitesti pentru a ocupa punctul atomic, rafinaria, rezervoarele de cianura, barajul de la Curtea de Arges! Odata cu caderea acestor puncte, orasul Pitesti poate sa dispara complet de pe harta tarii!".

Pe linga politicieni, intretinerea isteriei cu teroristii a fost realizata de lucratori ai TVR, precum Teodor Brates sau de militari precum Cico Dumitrescu.

Dupa mitingul din 12 ianuarie 1990 problema "cine au fost teroristii?" ameninta sa ajunga in centrul atentiei opiniei publice. Silviu Brucan, in "Adevarul" din 16 ianuarie 1990 ofera insa o explicatie opiniei publice: teroristii au fost oamenii lui Iulian Vlad.

Poporului i s-a oferit un raspuns, plauzibil pentru majoritate. Iulian Vlad era arestat, va fi chiar osindit mai tirziu, dar problema teroristilor nu figureaza printre motivele condamnarii sale.

La presiunea manifestatiilor de strada si a Comitetului de Actiune pentru Democratizarea Armatei (C.A.D.A.) guvernul accepta infiintarea unei Comisii Guvernamentale de Ancheta a evenimentelor din decembrie 1989. Comisia a functionat doar pentru orasul Timisoara, doar aici presiunea opiniei publice fiind suficient de mare pentru a determina guvernul sa cedeze. Prin infiintarea respectivei Comisii, puterea FSN-ista contracara acuzatiile de ascundere a adevarului despre revolutie, care se faceau auzite.

Conflictele interetnice din martie 1990 de la Tirgu Mures vor abate un timp atentia opiniei publice de la problemele revolutiei. Este de remarcat ca multi dintre politicienii care s-au afirmat in urma acestui conflict, prin eforturile lor de aparare a patriei in fata primejdiei unguresti, s-au aratat ulterior si sustinatori ai amnistierii vinovatilor din decembrie 1989.

Manifestatia din Piata Universitatii va readuce in atentie problema revolutiei. Partidele istorice, aflate in opozitie, isi declara formal sprijinul fata de revendicarile celor din Piata. Acest sprijin nu merge insa atit de departe incit sa sustina, in CPUN, o cerere de destituire a ministrului de interne (chiar daca manifestantii, informati asupra rolului jucat de acesta la Timisoara, aveau lozinca "jos Chitac si ras in cap!") sau sa depuna interpelari, in acelasi CPUN, in legatura cu problema teroristilor ("unde-s teroristii? i-ati facut ministri!" se striga in Piata
"

Fosta membra 9am.ro

754 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 1 Decembrie 2009, ora 19:28

De la: black10131307, la data 2009-12-01 19:18:45

ПРИПЕВ:

ПРИПЕВ

ПРИПЕВ

PENTRU TOTI VOTANTII LUI GEOANA ! VANEA VREI SA-MI TRADUCI TE ROG ! RUSINEEEEEE! URMATI-VA CONDUCATORUL IUBIT ! ILIESCU -GEOANA ...URAAAAA!

DEGEABA TE STREMI,AICI IN BISTRITA-NASAUD NU MAI VOTEAZA NIMENI CU BASESCU,IN PRIMUL TUR A DAT MALAI SI FAINA STRICATA SI AM VOTAT GRESIT.PE 6 DECEMBRIE GIOANA PRESEDINTE !

Dar cine esti tu? Tu esti Bistrita? Parerea mea este ca tu esti un fomist ordinar, un cersetor boschetar care voteaza in functie de ce i se da! Hai sictir foame'n gat!

Dar ce vroiati mai ,in loc de malai sunca de Praga ?

PDLei, nu ma lasati PUII MEI,furati cit sunt eu presedinte,sa ne tina romanii minte.Lenuța sa-și plateasca ratele la banca. http://www.youtube.com/watch?v=iYKYDqZsUNo ■9AM: Sunteti multumit de realizarile dumneavoastra de pana acum in fruntea statului? Traian Basescu: Bineinteles. Am facut tot ce mi-am propus. Fiica mea cea mica, Lenuta, a invatat in sfarsit sa scrie si sa citeasca, ca doar nu e in Parlamentul Europeana de doua ani degeaba. Sunt foarte mandru de ea. Sunt multumit si de Ioana, cealalta fiica, ca stie sa invarta banii si afacerile. Altfel, ce sa zic am fost un prieten bun pentru toti cei care m-au sustinut in campaniile electorale si imi platesc mereu datoriile. ■9AM: Dar eu ma refeream la poporul roman. Sunteti multumit de ce le-ati oferit din postura de presedinte ? http://www.youtube.com/watch?v=yAaDpSnqjfg&feature=related .9AM. VA MULTUMIM ! Traian Basescu: Va multumesc si eu. Am plecat, ma asteapta Becali si Patriciu la restaurant.Și pe urma trec pe la LENUȚA- Nurse with big tits eats cum- Ea face și mai bine !
Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 1 Decembrie 2009, ora 19:32

De la: nadia_oprea2008, la data 2009-12-01 18:15:41BAAAAAAAAAAAAAI, AVETI INCREDERE IN PREFACUTUL DE BASESCU?
E CEL MAI BUN ACTOR -PRESEDINTE. VREAU SA VA MAI AUD TOATE ACESTE URALE SI DUPA 6 DECEMBRIE. CAND O AJUNGE DUPA GRATII, SA VEDEM CE MAI ZICETI? CA PE MARE N-ARE CUM SA FUGA, CA NU MAI ARE CU CE

BAAAAAAAAAA !!!!!!!!!!!!!!!!!! HAI SICTIRRRRRRRRRRRRRRRRR !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

c poi numai s reueti, nu ai cum s pierzi. Eecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eec. Nimic. Totul nainteaz in istoria umanitii precum se ntmpl i cu procesul ei evolutiv. Totul avanseaz de-a lungul cltoriei tale.
Fosta membra 9am.ro

2310 mesaje

Postat pe: 1 Decembrie 2009, ora 19:32

De la: gabigabi, la data 2009-12-01 18:30:22pentru toti pro-basescu : ce se-ntimpla dupa 7 dec.,daca iese el ?
-avem Premier,avem un guvern ?va trece Livache ? NU !
- dizolva Parlamentul ?
- se fac alegeri anticipate ?
-cit dureaza si cit ne costa ? ne putem permite ? pusculita e Goala !
-se va schimba proportia partidelor in Parlament ? NU ! 33-35 % psd vs.pdl
- cu cine va face o majoritate pdl.ul,ca sa poata avea un premier ales ?
-cu psd ? cu pnl ? cu altii ? ma indoiesc !
- balamucul va continua ? da !
- cit TIMP va dura asta ?

ISI POATE PERMITE ROMANIA ASA CEVA ? CU CE PRET ?

daca sunteti atit de mari patrioti,inteligenti,cunoasteti istorie , RASPUNDETI !

Cat esti de desteapta ...
Si daca iese Geoana, dispar toate astea ?
Crezi ca le va rezolva Geoana si Crin ?
Nu va izbucni un nou balamuc intre ei ?

Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 1 Decembrie 2009, ora 19:36

DEGEABA TE STREMI,AICI IN BISTRITA-NASAUD NU MAI VOTEAZA NIMENI CU BASESCU,IN PRIMUL TUR A DAT MALAI SI FAINA STRICATA SI AM VOTAT GRESIT.PE 6 DECEMBRIE GIOANA PRESEDINTE

BAI TOLOMACULE TU AI VOTAT DEJA PENTRU 6 DECEMBRIE ???
VEZI CA PSD-UL VA DA URDA.............TOCMAI AU DEZAFECTAT O UNITATE MILITARA !!!!!!!!!!!!

c poi numai s reueti, nu ai cum s pierzi. Eecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eec. Nimic. Totul nainteaz in istoria umanitii precum se ntmpl i cu procesul ei evolutiv. Totul avanseaz de-a lungul cltoriei tale.
Fosta membra 9am.ro

1563 mesaje

Postat pe: 1 Decembrie 2009, ora 19:40

Gabi, daca suporti, uita-te la filmuletul asta si spune-mi cand au fost liberalii ca tine si ca Vanea falsi?
Atunci, sau acum?

sea_shell

418 mesaje

Postat pe: 1 Decembrie 2009, ora 19:45

Cartea ,educatia reprezinta singura cale pentru a fi liberi sa decideti SINGURI... Accesati informatia REALA si judecati drept pentru a va alege destinul pentru urmatorii ani. Tineti cont de greselile din trecut si nu uitati ca orice greseala poate fi majora si poate afecta un stat,o natiune..Nu va bateti joc de generatia care vine dupa voi(cei mai in varsta) si nu va condamnati copiii la intuneric,doar pentru satisfacerea unor orgolii personale si de moment ...uitati politica pumnului sau a celui care tipa sau injura mai tare ..Fiti responsabili ...

bilbe

409 mesaje

Postat pe: 1 Decembrie 2009, ora 19:52

De la: bseceta, la data 2009-12-01 19:28:00
De la: black10131307, la data 2009-12-01 19:18:45

ПРИПЕВ:

ПРИПЕВ

ПРИПЕВ

Dar ce vroiati mai ,in loc de malai sunca de Praga ?

SA ZICA MERSI SI PENTRU MALAI CA LA VARA O SA FIE SECETA SI O SA IA PUMNI PESTE BOT

Fosta membra 9am.ro

1196 mesaje

Postat pe: 1 Decembrie 2009, ora 19:58

De la: 9am056627, la data 2009-12-01 19:36:50
DEGEABA TE STREMI,AICI IN BISTRITA-NASAUD NU MAI VOTEAZA NIMENI CU BASESCU,IN PRIMUL TUR A DAT MALAI SI FAINA STRICATA SI AM VOTAT GRESIT.PE 6 DECEMBRIE GIOANA PRESEDINTE

VEZI CA PSD-UL VA DA URDA.............TOCMAI AU DEZAFECTAT O UNITATE MILITARA !!!!!!!!!!!!
Le dau si eu ! de la manastirea PASAREA !

,,Ai grije de gandurile tale....caci ele se vor transforma in cuvinte! Ai grije de cuvintele tale...caci ele se vor transforma in fapte ! Ai grije de faptele tale...caci ele se vor transforma in obiceiuri ! Ai grije de obiceiurile tale...caci acela va fi destinul tau !''
Fosta membra 9am.ro

11272 mesaje

Postat pe: 1 Decembrie 2009, ora 20:02

basescu este o jigodie,un tradator care intr-o lume normala si civilizata nu ar fi ajuns nici macar sef de scara de bloc,DAR ATENTIE MARE-alegerile vor fi castigate de geoana,un adevarat dezastru pt.oricine,nu datorita persoanei sale[este un simplu prost],datorita imbarligaturilor pe care le vor crea cei din spatele si mai ales cei din umbra sa,VOTATI BASESCU-daca vreti sa traiti prost si din ce in ce mai rau,VOTATI GEOANA-daca vreti sa se aleaga praful de tot si toate,nu veti mai avea loc nici in morminte-ALEGETI-VA VIITORUL !!

toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!! Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului. (Zamolxe) http://www.youtube.com/watch?v=tNu44XzTnLY Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol. Albert Einstein DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE ....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 1 Decembrie 2009, ora 20:04

De la: acumvotez2009, la data 2009-12-01 19:58:01
De la: 9am056627, la data 2009-12-01 19:36:50

Le dau si eu ! de la manastirea PASAREA !

VEZI CA II RASFETI.........STRICI PRETUL,ACOLO SE FACE CAS,,ASA AM AUZIT.................

Fosta membra 9am.ro

3030 mesaje
Oras: Brasov

Postat pe: 1 Decembrie 2009, ora 20:06

Decat sa scrieti bazaconii mai bine vedeti ce este in tara in loc de sarbatorirea zilei nationale sant manifestari anti comuniste.A inceput in Timisoara si acum in Bucuresti in piata universitatii.Se dezbate acum la emisiunea NASUL. Mai bine urmariti emisiunea si nu mai denigrati pe T.B.

GINA
Fosta membra 9am.ro

1196 mesaje

Postat pe: 1 Decembrie 2009, ora 20:09

De la: florinpreda999, la data 2009-12-01 20:02:41basescu este o jigodie,un tradator care intr-o lume normala si civilizata nu ar fi ajuns nici macar sef de scara de bloc,DAR ATENTIE MARE-alegerile vor fi castigate de geoana,un adevarat dezastru pt.oricine,nu datorita persoanei sale[este un simplu prost],datorita imbarligaturilor pe care le vor crea cei din spatele si mai ales cei din umbra sa,VOTATI BASESCU-daca vreti sa traiti prost si din ce in ce mai rau,VOTATI GEOANA-daca vreti sa se aleaga praful de tot si toate,nu veti mai avea loc nici in morminte-ALEGETI-VA VIITORUL !!

Fosta membra 9am.ro

1196 mesaje

Postat pe: 1 Decembrie 2009, ora 20:10

De la: 9am076753, la data 2009-12-01 20:06:52Decat sa scrieti bazaconii mai bine vedeti ce este in tara in loc de sarbatorirea zilei nationale sant manifestari anti comuniste.A inceput in Timisoara si acum in Bucuresti in piata universitatii.Se dezbate acum la emisiunea NASUL. Mai bine urmariti emisiunea si nu mai denigrati pe T.B.
AVETI DREPTATE DAR PROSTII SUNT MULTI !

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 1 Decembrie 2009, ora 20:11

Bi nesimiilor,vou nu v este puin ruine pe la rtul la al vostru , nici astzi n-ai avut bunul sim de-a v abine de la mrlnii .

Are s vin srbtorile de iarn, o s ateptai s v fac alii cadouri copiilor votri de Crciun aa cum au fcut-o anul trecut ;

Hilfskonvois nach Rumnien
Weihnachtsgeschenke fr Kinder in Armut

Die meisten Kinder in Deutschland werden an Heiligabend auch dieses Jahr wieder jede Menge Geschenke bekommen. In Rumnien sieht das anders aus. Dort erhalten viele Kinder gar kein Geschenk, weil die Armut so gro ist. Die Stiftung Kinderzukunft und der Service-Club Round Table Deutschland starten deshalb auch in diesem Jahr zum mittlerweile achten Mal einen Weihnachtspckchenkonvoi nach Rumnien.

...sau o s v bgai minile-n cap i-o s v solidarizai pentru a v obine drepturile necesare unor ceteni demni ai unui stat de drept i democrat ?...

Dorinel

3855 mesaje

Postat pe: 1 Decembrie 2009, ora 20:15

De la: black10131307, la data 2009-12-01 19:15:11 A fost o data ca-n povesti
A fost in Romania,
----------------------------------------------------------------------------------
Mai bine mort,
Decit comunist.

Vrem libertate
-----------------------------------------------------------------
Dar stie toata tara,
Noi sustinem punctul 8
De la Timisoara.

Alegeri fara comunisti,
Fara nomenclatura,
------------------------------------------------------------------------------------
Portocaliule, daca s-ar fi aplicat punctul 8 de la Timisoara, idolul tau n-ar fi avut ce cauta in politica .....

Ori suntem capitalisti, ori nu mai suntem.
sea_shell

418 mesaje

Postat pe: 1 Decembrie 2009, ora 20:15

"O suta de persoane protesteaza in centrul Clujului impotriva comunismului
de R.M. HotNews.ro
Mari, 1 decembrie 2009, 19:41 Actualitate | Politic

Aproximativ o suta de persoane protesteaza, la aceasta ora, in Piata Unirii din Cluj Napoca, pentru a scanda impotriva comunismului si pentru a sustine actiunile asemanatoare care au avut loc marti la Timisoara. Acestia, majoritatea tineri, dar si unele persoane in varsta, au scandat "Jos comunismul", "Jos Iliescu", "Timisoara, nu uita, Clujul e de partea ta", transmite City News."

Aproximativ 500 de oameni protesteaza in Piata Universitatii
de L. P., R.M. HotNews.ro
Mari, 1 decembrie 2009, 17:58 Ultima ora

Piata Universitatii, decembrie 2009
Aproximativ 500 de oameni protesteaza in Piata Universitatii. Majoritatea protestatarilor sunt tineri care poarta steaguri gaurite si canta "Mai bine haimana, decat tradator, mai bine huligan decat dictator, Mai bine golan decat activist, Mai bine mort decat comunist".

Protestul are loc la fantana de la Universitate si circulatia in intersectie nu este blocata. In jurul orei 18,00 au inceput sa apara si jandarmii.

Ora 20,00: Protestatarii tin discursuri, intrerupte de melodii specifice manifestatiilor din Piata Revolutiei '90 - '91. Vorbitorii acuza TVR ca nu prezinta nicio imagine de la acest miting si participantii scandeaza "Rusine lui Sassu. Platim taxa la ei". "Ii este rusine lui Sassu ca aici se aprind lumanari pentru mortii revolutiei?", s-a intrebat un revolutionar."

Proteste i n Bucureti

Andreea Dogar
Mari, 01 Decembrie 2009

Aproape 500 de oameni s-au adunat, la aceast or, n Piaa Universitii din Capital, n spirit de solidaritate cu cei care au protestat, astzi, la Timioara. Majoritatea celor care se afl n Piaa 21 Decembrie 1989 sunt tineri i strig Jos comunismul. Muli flutur steaguri. n difuzoarele aduse acolo se aude Imnul Golanilor. Revoluionarul Sorin Tnsescu s-a adresat celor prezeni spunnd c la Timioara un primar de la PNCD s-a dat cu ciuma roie i se pare c a uitat de morii din Timioara de care se face vinovat Ion Iliescu. Rmi pe evz.ro pentru a afla ultimele informaii despre desfurarea acestor evenimente.

Acesta susine c protestul nu a fost organizat nainte, dar muli participani au pancarte pe care se poate citi: Jos Iliescu, Azi n Timioara/Mine n toat ara, Geoan ne-a vndut la Moscova, Piaa Universitii nu este Piaa Roie, PSD nu uita/Romnia nu-i a ta, Liberalii nu uit, liberalii nu iart, Geoan jos minile de pe Timioara.

n aceast dup-amiaz, pe Internet, au circulat mesaje care i chemau pe oameni s se adune n centrul Capitalei n jurul orei 18:00.

Un pact care seamn cu Ribbentrop-Molotov

Participanii au inut un moment de reculegere, cu puin timp n urm, pentru toate victimele revoluiei. Revoluionarul a vorbit apoi de pactul ncheiat azi la Timioara care aduce cu pactul Ribbentrop-Molotov.
"Fac apel la voi s v chemai prietenii aici", a spus acesta, preciznd c "n faa revoluionarilor din Timioara trebuiau s ngenuncheze i s le cear iertare, dar comunitii nu se dezmint".

Oamenii au scandat cu "iar ai minit poporul cu televizorul". Din mainile care trec prin zon flutur steaguri.

La aceast or n zon nu sunt jandarmi.

Liberalii m-au jignit

Numrul celor adunai n centrul Capitalei este n cretere. Muli dintre cei care treceau prin zon au rmas la protest, iar unii au auzit la televizor i au venit.

Vlad Moisescu a declarat c a venit s ia o porie de libertate, suprat pe liberalii care l-au jignit, prin semnarea pactului cu PSD-ul. Dian, o tnr protestatar, a completat c niciun liberal adevrat nu ar vota cu socialismul.

Marcela, care este cadru didactic, a precizat c sondajele de opinie sunt mincinoase i c ar trebui ca doctrinele politice s fie respectate. "Suntem ruinea Europei, nu exist nicieri o alian ntre dreapta i stnga".

Anti moguli

De la scena din Piaa Universitii au fost reluate unele dintre temele de campanie ale lui Traian Bsescu, lupta contra corupiei i mpotriva mogulilor. Protestatarii au huiduit posturile de televiziune Realitatea TV i Antena 3. Protestul de aici nu este transmis pe ninciunul dintre cele dou posturi.

Unul dintre brbaii aflai aici a declarat c joi, pe 3 decembrie, va fi lansat un protest online numit "O zi fr Realitatea TV".

De pe scen, revoluionarul le-a spus participanilor: "gndii-v bine cu cine votai". Muli au aprins lumnri n memoria victimelor revoluiei.

Un brbat de 50 de ani, care s-a prezentat drept George, este autorul unor pancarte tiprite pe care a scris cteva mesaje pentru liberali: Antonescu, pe 22 noiembrie 2009 i-am dat votul i a doua zi l-ai vndut PSD i Antonescu ne-ai trdat, ruine. "Antonescu m-a dezamgit cumplit, niciodat nu o sa votez cu PSD i cu cine este n spatele acestui partid", a spus acesta. Pe un alt banner fcut de el st scris: Victimele n via ale PNL i PNCD s-au coalizat cu torionarii lor, care este preul moral al trdrii?

TVR, criticat

Vorbitorii au criticat postul public de televiziune care, dei triete din bani publici, nu a transmis imagini de la protest.

Dorinel

3855 mesaje

Postat pe: 1 Decembrie 2009, ora 20:17

De la: acumvotez2009, la data 2009-12-01 20:10:10
De la: 9am076753, la data 2009-12-01 20:06:52Decat sa scrieti bazaconii mai bine vedeti ce este in tara in loc de sarbatorirea zilei nationale sant manifestari anti comuniste.A inceput in Timisoara si acum in Bucuresti in piata universitatii.Se dezbate acum la emisiunea NASUL. Mai bine urmariti emisiunea si nu mai denigrati pe T.B.
AVETI DREPTATE DAR PROSTII SUNT MULTI !
Aveti dreptate amandoi. Dar ce ne facem ca taman cine striga ''huoooooooo comunismul'' este un mare COMUNIST cu acte in regula ?!

Dorinel

3855 mesaje

Postat pe: 1 Decembrie 2009, ora 20:22

De la: sea_shell, la data 2009-12-01 20:15:20"O suta de persoane protesteaza in centrul Clujului impotriva comunismului
de R.M. HotNews.ro
Mari, 1 decembrie 2009, 19:41 Actualitate | Politic

Aproximativ o suta de persoane protesteaza, la aceasta ora, in Piata Unirii din Cluj Napoca, pentru a scanda impotriva comunismului si pentru a sustine actiunile asemanatoare care au avut loc marti la Timisoara. Acestia, majoritatea tineri, dar si unele persoane in varsta, au scandat "Jos comunismul", "Jos Iliescu", "Timisoara, nu uita, Clujul e de partea ta", transmite City News."

Aproximativ 500 de oameni protesteaza in Piata Universitatii
de L. P., R.M. HotNews.ro
Mari, 1 decembrie 2009, 17:58 Ultima ora

Piata Universitatii, decembrie 2009
Aproximativ 500 de oameni protesteaza in Piata Universitatii. Majoritatea protestatarilor sunt tineri care poarta steaguri gaurite si canta "Mai bine haimana, decat tradator, mai bine huligan decat dictator, Mai bine golan decat activist, Mai bine mort decat comunist".

Protestul are loc la fantana de la Universitate si circulatia in intersectie nu este blocata. In jurul orei 18,00 au inceput sa apara si jandarmii.

Ora 20,00: Protestatarii tin discursuri, intrerupte de melodii specifice manifestatiilor din Piata Revolutiei '90 - '91. Vorbitorii acuza TVR ca nu prezinta nicio imagine de la acest miting si participantii scandeaza "Rusine lui Sassu. Platim taxa la ei". "Ii este rusine lui Sassu ca aici se aprind lumanari pentru mortii revolutiei?", s-a intrebat un revolutionar."

Inclin sa cred ca traiesc intr-o tara anormala. Pai cum e posibil ca taman acest partid (PD-L) plin de vechi comunisti, securisti si mari lichele, ce in unele cazuri le intrec pe cele din PSD, sa pozeze in partidul anticomunist ? Ma faci sa rad si cu ....

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 1 Decembrie 2009, ora 20:25

Bi nesimiilor,vou nu v este puin ruine pe la rtul la al vostru , nici astzi n-ai avut bunul sim de-a v abine de la mrlnii .

Are s vin srbtorile de iarn, o s ateptai s v fac alii cadouri copiilor votri de Crciun aa cum au fcut-o anul trecut ;

Die meisten Kinder in Deutschland werden an Heiligabend auch dieses Jahr wieder jede Menge Geschenke bekommen. In Rumnien sieht das anders aus. Dort erhalten viele Kinder gar kein Geschenk, weil die Armut so gro ist. Die Stiftung Kinderzukunft und der Service-Club Round Table Deutschland starten deshalb auch in diesem Jahr zum mittlerweile achten Mal einen Weihnachtspckchenkonvoi nach Rumnien.

...sau o s v bgai minile-n cap i-o s v solidarizai pentru a v obine drepturile necesare unor ceteni demni ai unui stat de drept i democrat ?...

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 1 Decembrie 2009, ora 20:26

Fosta membra 9am.ro

1563 mesaje

De la: Dorinel, la data 2009-12-01 20:15:01
De la: black10131307, la data 2009-12-01 19:15:11 A fost o data ca-n povesti
A fost in Romania,
----------------------------------------------------------------------------------
Mai bine mort,
Decit comunist.

Vrem libertate
-----------------------------------------------------------------
Dar stie toata tara,
Noi sustinem punctul 8
De la Timisoara.

Alegeri fara comunisti,
Fara nomenclatura,
------------------------------------------------------------------------------------
Portocaliule, daca s-ar fi aplicat punctul 8 de la Timisoara, idolul tau n-ar fi avut ce cauta in politica .....

Cretinel, daca s-ar fi aplicat punctul 8 NU AR MAI FI FOST NEVOIE ASTAZI DE BASESCU! Basescu este, deocamdata, singurul care tine piept lui Iliescu si a sistemului ordinar creat de el! Nu am fi avut moguli, baroni locali, afaceristi de partid si un prostanac ca Geoana nu ar mai fi fost manuit din umbra de Ilici! Ranjetul sinistru al lui Iliescu nu ar mai fi plutit deasupra Romaniei!
Daca este prea mult pentru capacitatea ta intelectuala, spune-mi si iti desenez.

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 1 Decembrie 2009, ora 20:27

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 1 Decembrie 2009, ora 20:27

Pagini: << 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului basescu
Mergi la: