back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Basescu

Pagini: << 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 >> Sari la pagina:

gabigabi

12108 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 2 Decembrie 2009, ora 11:02

De la: sea_shell, la data 2009-12-01 21:28:50
De la: click_cont, la data 2009-12-01 21:26:41basescu nu are nimic comun cu democratia,s-a vazut si azi la timisoara ,a organizat o manifestare a simpatizantilor pro basescu ca sa compromita un act istoric, basescu e de principiu c-cine nu-i cu mine e impotriva mea - este un dictator, azi la parada militara s-a vazut clar cine e basescu , a dat mana cu toti si s-a oprit la emil constantinescu , rusine .
mirce geoana nu a fost membru fsen sau psd , cand traian basescu a fost membru si in unul si in altul si a fost ministru transporturilor in 90 si el a adus mineri in bucuresti.
tr. basescu ba dovedit in cinci ani ca nu e bun de sef de stst si face tara de rusine ar trebui singur sa se retraga din asemene functii . nu nbare caracter una zice alta face si minte mereu.

Rusine tie pentru ca iti bati joc de faptul ca au murit oameni pentru a disparea Comunismul ....

in clipa de fata singurul fost comunist nomenclaturist aflat in functie, este Traian Basescu ! este ultima relicva a unui timp de care vrem sa ne lepadam si sa putem merge mai departe ! cit timp el arunca petarde-n dreapta si-n stinga, balmajind adevarul ,vom fi debusolati,inselati si dezbinati . AJUNGE !

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 2 Decembrie 2009, ora 11:39

De la: Silviu, la data 2009-12-01 22:44:01
De la: Dorinel, la data 2009-12-01 22:39:43
De la: Silviu, la data 2009-12-01 22:31:56Dorinele, esti chior sau surd ?
Ce faci, nene ?
Esti pe jos, n-ai aer ? ....
Ce vrei sa-ti spun ?

Hai ca ma confirmi ...
Chiar esti tampit ...

Zi, ma ce spui despre biografie lu' idolu'asta al tau ?

Ti-au prezentat-o altii.

Vrei discutii ...

Basescu, asta e solutia pentru viitor, ce nu intelegi ?

si voi aveti aceeasi tehnica a ocolirii raspunsului ! v-am intrebat care-i solutia lui BASESCU ptr. viitor ? mi-a raspuns vreunul dintre voi,desi este ce-a mai importanta intrebare ! ce va face fara premier si guvern,dupa 7 dec ? de ce nu raspundeti ? simplu : HABAR nu aveti,tot asa cum nici el nu stie si e disperat ! musca,latra, urlaaaa
- in clipa asta exista o majoritate parlamentara semnata si parafata ! exista un premier in persoana lui Iohannis si un program !
daca voi n-ati fi atit de orbi si surzi,irationali chiar in fanatismul vostru orbit de ura , ati intelege ca ptr. Biele Romaniei pe termen lung,trebuie sa votam cu cel care Sustine un program,un premier,un guvern !
- Basescu s-a dovedit,inca o data, ca vrea doar PUTEREA ! nu-l intereseaza nimic altceva si e dispus in nebunia lui sa sacrifice tot : inclusiv pe noi,asa cum ii sta in obicei ! '
- a avut cea mai buna ocazie sa le "taie aerul" psd.istilor si pnl.istilor atunci cind ei au venit cu propunerea lor : IOHANNIS si sa fi spus : extraordinar, bravo ,o propunere buna si s-o fi pus in practica ! ii lasa muti,intelegeti asta ? ii lasa muti ! si avea si sustinere intr-un guvern de uniune nationala ! si era VOTAT chiar si de liberali ! nu intelegeti asta ? nu si nici el nu a inteles ! a facut o crasa greseala politica si a aruncat tara in haos,asta a facut !
-deci : nu-i un om politic ; e un politruc ; un beat de putere personala si atit ! e o Relicva a unui trecut mizerabil ! Se cere acum : aplicarea pct. 8 de la timisoara ! Iliescu judecat ! reformarea psd.ului si a pdl.ului ,dar si a pnl.ului - toti cu un trecut dubios -al lor personal,nu al mei,tatei,bunicii sau mai stiu eu cui....al lor personal, indepartati de urgenta !

Fosta membra 9am.ro

1563 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 2 Decembrie 2009, ora 11:40

De la: danika, la data 2009-12-02 01:06:27Nesimtiti pdl-eii astia(mytcor,silviu,seashell sau cum dracu'o cheama,black)niste imputitit de securisti ,toti care-l apara pe basescu sunt ori securisti ,ori lingai fara coloana vertebrala de-ai neanderthalianului..Nu mai suport sa vad ce scrie aici.Basescu e un abject.A fost comunisto-securist pana in varful unghiilor.Turnatorul ajunsese in ultimele luni in guvernul Dascalescu.Conform legii lustratiei,daca-ar fi fost data,el ,nu Geoana sau Antonescu,ar fi trebuit incriminati.Dar asta-i poporul roman ignorant ,neinformat,manipulat. Lasati-i naibii sa se certe intre ei,cu mintile lor de retarzi basescieni.Va lasati jjigniti de niste impostori,de niste nuilitati care nu stiu decat sa copieze texte ale altor nulitati, care au un rand mai in fata .Pana dupa alegeri nu mai scriu un rand.Nu merita sa-mi bat capul cu pleava resuscitata.Sa-i vad atunci.Cu creierele spalate de basescu sa vedem ce-o sa mai scoata.Poate doar mimica neputincioasa à la udrea.

Nesimtiti sunt ma-ta si cu tac-tu ca te-au adus pe lume si nu au stiut sa te educe, vaca proasta!
Nu mai suporti, ia exemplu lui 111vidanja si taie-ti venele!
Daca repeti ca o oaie proasta behaielile unor idioti de pesedisti si a unor imputiti de limberali, crezi ca dovedesti inteligenta? Unde ma-ta'n coor scrie ca Basescu a fost in guv. Dascalescu?
Conf. legii lustratiei nu Basescu ar fi fost exclus, ca simplu membru PCR, la fel cum poate au fost ci tac-tu sau ma-ta, ci prostanacul de geoana, fiu de general de Securitate! Asa ca nu mai face spume la gura si apuca-te de altceva mai util societatii, nu de politica la care esti bata!

Fosta membra 9am.ro

2310 mesaje

Postat pe: 2 Decembrie 2009, ora 11:52

De la: gabigabi, la data 2009-12-02 10:51:49
De la: 9am096416, la data 2009-12-01 20:56:06Mircea Geoana , Antonescu .Ciuhandu ,Iohannis ,Dinescu si intreaga lor camarila s-au ascuns in cladirea operei ca sa semnaze in numele timisorenilor cel mai rusinos pact cu putinta .Acest lucru i-a infuriat tare mult pe banateni.Acesti indivizi au venit sa fure si ultimile valori ale revolutiei.La noi a fost adevarata revolutie ,la Bucuresti a fost lovitura de stat . Dinescu a crezut ca astazi da lovitura si la Timisoara , ca de altfel si ILiescu.NU domnilor !!!!! Am fost acolo si am vazut cum de o mutime imensa de oameni ati fost huiduiti la modul cel mai rusinos .VOI creati toate scandalurile din tara .La-ti mai luat cu voi si pe papusoiul de Iohannis . cu cat la-ti platit pe papusoi ca sa va faca jocurile ????? TIMSOARA NU ESTE A VOASTRA SI NICI PIATA OPEREI !!!!!!!!!!!!!TIMISOARA ESTE CELOR CARE AU FOST SI IN 1989 ACOLO,NU VA LASAM SA O CONFISCATI...!!!!!! DE CE NU A-TI AVUT CURAJUL SA IESITI LA BALCON ,IN MULTIME SI SA VORBITI POPORULUI ?????VA LAUDATI CA SUNTETI IUBIT !!!!!! POATE HUIDUIT ...
CUM E ???? "DACA VOI NU MA VRETI, EU VA VREAU." CINE A SPU ASTA BAI,GEOANA ?????
NOI NU TE VREM !!!!!

iti mai aduci aminte ca unul care a trecut de partea lui Iliescu si s-a facut ca ploua in legatura cu pct .8 de la Timisoara a fost chiar acel Iordache din balconul revolutionar ? vreti sa va aduceti aminte cum si as.revolutioanarilor a trecut de partea lui Iliescu ? cum Dan Iosif si toata gasca de "revolutionari " au facut front comun in jurul lui Iliescu si din acel moment totul s-a dat peste cap intr-un vitej de minciuni,de manipulari si dezinformari ? P.S si Basescu este un fost nomenclaturist la fel ca si Iliescu si e momentul sa se duca toti la groape de gunoi ,ce zici ?

Adica un capitan de vas este nomenclaturist, iar un fiu de general de securitate cocolosit si harsait in hotii, nu e !
Frumooooooooos. Desteapta treaba !

Cine te crede to'a'sa ?

Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 2 Decembrie 2009, ora 11:54

De la: Dorinel, la data 2009-12-02 04:41:35
De la: 9am067379, la data 2009-12-02 04:36:09cu psd voteaza numai cei care ar dori sa traiasca o viata cu ajutoare dela stat,iar PNL a tradat incepand cu TATARESCU,CONTINUAND cu Campeanusi acum Antonescu
Cu Geoana voi vota si eu , desi sunt constient ca PSD-ul este sinonim cu Adrian Nastase, Hrebenciuc, Iliescu, Vanghelie, Miky SPAGA, Dan Ioan POPESCU, Mitrea, Necolaiciuc, Musetescu ... mai nou Vantu, Patriciu, Voiculescu ... si nu sunt nici de departe bugetar sau sa am pretentia sa primesc ajutoare de la stat.
Voi vota pentru ca m-am saturat ca Basescu si PDL-ul sa umileasca in continuare DEMOCRATIA si sa fiu mintit zi de zi de un marlan ordinar, de teapa lui Ion Iliescu. Halal !

Dorinele, ultima fraz a com-ului tu, este a unui individ de-o sclipitoare "inteligen", biete, pur i simplu eti un geniu .pustiit !...

i acum mostra ce-i aparine :

"Voi vota pentru ca m-am saturat ca Basescu si PDL-ul sa umileasca in continuare DEMOCRATIA si sa fiu mintit zi de zi de un marlan ordinar, de teapa lui Ion Iliescu. "

Dorinele, te-neleg, tu erai la acea or la "job", tu munceai, nu gndeai, n-aa ?!...

M, tu esti laborant aa cum pretinzi , sau paznic de noapte ?!...
Aberaiilor pe care le-ai nirat n cel d-al 2-lea com . pur si simplu m-au convins c doar munceti .
n fine,vnd n vedere c n-ai dovedit niciodat c-ai fi posesorul unor cunotine minime de cultur general, ne mai vorbind despre cele minime social-politice, socio-economice, socio-culturale etc, care s-i permit abordarea unor discuii raonale, constat c ;n-am cu cine i pentru ce, s-mi uzez tastatura n viitor pt. ai rspunde.

Numai bine Lapuneanco !...

Fosta membra 9am.ro

2310 mesaje

Postat pe: 2 Decembrie 2009, ora 11:55

De la: gabigabi, la data 2009-12-02 11:39:06
Ce faci, nene ?
Ce vrei sa-ti spun ?

Hai ca ma confirmi ...
Chiar esti tampit ...

Ti-au prezentat-o altii.

Vrei discutii ...

si voi aveti aceeasi tehnica a ocolirii raspunsului ! v-am intrebat care-i solutia lui BASESCU ptr. viitor ? mi-a raspuns vreunul dintre voi,desi este ce-a mai importanta intrebare ! ce va face fara premier si guvern,dupa 7 dec ? de ce nu raspundeti ? simplu : HABAR nu aveti,tot asa cum nici el nu stie si e disperat ! musca,latra, urlaaaa
- in clipa asta exista o majoritate parlamentara semnata si parafata ! exista un premier in persoana lui Iohannis si un program !
daca voi n-ati fi atit de orbi si surzi,irationali chiar in fanatismul vostru orbit de ura , ati intelege ca ptr. Biele Romaniei pe termen lung,trebuie sa votam cu cel care Sustine un program,un premier,un guvern !
- Basescu s-a dovedit,inca o data, ca vrea doar PUTEREA ! nu-l intereseaza nimic altceva si e dispus in nebunia lui sa sacrifice tot : inclusiv pe noi,asa cum ii sta in obicei ! '
- a avut cea mai buna ocazie sa le "taie aerul" psd.istilor si pnl.istilor atunci cind ei au venit cu propunerea lor : IOHANNIS si sa fi spus : extraordinar, bravo ,o propunere buna si s-o fi pus in practica ! ii lasa muti,intelegeti asta ? ii lasa muti ! si avea si sustinere intr-un guvern de uniune nationala ! si era VOTAT chiar si de liberali ! nu intelegeti asta ? nu si nici el nu a inteles ! a facut o crasa greseala politica si a aruncat tara in haos,asta a facut !
-deci : nu-i un om politic ; e un politruc ; un beat de putere personala si atit ! e o Relicva a unui trecut mizerabil ! Se cere acum : aplicarea pct. 8 de la timisoara ! Iliescu judecat ! reformarea psd.ului si a pdl.ului ,dar si a pnl.ului - toti cu un trecut dubios -al lor personal,nu al mei,tatei,bunicii sau mai stiu eu cui....al lor personal, indepartati de urgenta !

Poezii ... au mai fost majoritati d-astea semnate si parafate, pana acum vreo doua luni ...
A mai fost una neparafata cu aceeasi protagonisti (pe burta) intre PNL si PSD dupa ce i-au dat afara pe PD ... acum vreo trei ani jumate...
Da, da, stiu, de vina e .... exact: Basescu !
Toti ceilalti sunt niste victime ale tiranului, ale dictatorului, cunoastem ...

Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 2 Decembrie 2009, ora 11:56

De la: black10131307, la data 2009-12-02 11:40:26
Unde ma-ta'n coor scrie ca Basescu a fost in guv. Dascalescu?

Scrie chiar pe pagina lui Basescu Black,chiar acolo scrie,pe pagina presedintelui.

www.presidency.ro/?_RID=htm&id=4&exp1=president

Mai scrie si pe wikipedia ,

"ncepnd cu 1987 a fcut parte din reprezentana Navrom la Anvers. n anul 1989 a devenit director general al Inspectoratului pentru Navigaie Civil n cadrul Ministerului Transporturilor, n cabinetul Dsclescu, funcie pe care a ndeplinit-o pn la Revoluia din 22 Decembrie 1989.".

lucamarinel

14 mesaje
Postat pe: 2 Decembrie 2009, ora 11:58

VA ROG NU MAI VB DE PSD UL LUI ILIESCU ,SINT URMASII LUI CEAUSESCU CEI CARE AU TRAS IN POPOR. IN SPATELE LUI PROSTANACUL DE GEONA STAU MOGULI CA VOICULESCU, SI VINTU SI PATRICIU CARE A CUMPARAT TOT ROMPETROLUL CU 1 DOLAR A ACUMULAT DATORI LA STATUL ROMAN DE 600000000 LEI RON SI A VINDUT ROMPETROLUL DAR A UITAT SA-SI ACHITE DATORIILE CATRE STATUL ROMAN.VINTU A LUATOATE ECONOMIILE DE LA FNI, IAR VOICULESCU A INCASAT TOATE COTRIBUTIIILE SINDICATELOR SI ALTE POCINOAGE. ASA CA VEDETI CUI DATI VOTURILE UNOR COMUNISTI SAU CELOR CE MAI VOR SA FACA CEVA DIN TARA ASTA.

Fosta membra 9am.ro

2310 mesaje

Postat pe: 2 Decembrie 2009, ora 11:59

Ce faci, nene ?
Ce vrei sa-ti spun ?

Hai ca ma confirmi ...
Chiar esti tampit ...

Ti-au prezentat-o altii.

Vrei discutii ...

Geoana nu vrea PUTEREA ... vrea sa fie si el pe-acolo asa de sanchi, presedinte, la oha ...

Tu spui, tu tragi concluzii !

Mamaita, tu n-ai oale de supravegheat, familie de hranit, caine de plimbat ?

Ia, plimba ursul !

Fosta membra 9am.ro

2310 mesaje

Postat pe: 2 Decembrie 2009, ora 12:04

Repetati pe aici ca nu va raspundem la intrebarile voastre presupus inteligente.
Daca ati avea rabdarea sa-l ascultati si ati cauta sa-l ascultati, ati observa ca va raspunde Basescu la toate aceste intrebari.
Dar cum sunteti prea ocupati cu rastalmacitul si tocatul fiecarei vorbulite a lui, nu sunteti capabili sa intelegeti.
E mai simplu sa cascati gura la tot felul de translatori naimiti ca sa auziti si voi ce spune Basescu.
Si asa auziti ce spune Vantu, Patriciu, Crin, Iliescu, Geoana, Voiculescu, Antena, Realitatea si multi altii ...
N-ar fi mai simplu sa-l ascultati pe Basescu ?
Si pe Geoana !
Direct !
Fara "traducatori" din romana in romana ...
E ?

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 2 Decembrie 2009, ora 12:08

De la: Silviu, la data 2009-12-02 11:52:06
De la: gabigabi, la data 2009-12-02 10:51:49
De la: 9am096416, la data 2009-12-01 20:56:06Mircea Geoana , Antonescu .Ciuhandu ,Iohannis ,Dinescu si intreaga lor camarila s-au ascuns in cladirea operei ca sa semnaze in numele timisorenilor cel mai rusinos pact cu putinta .Acest lucru i-a infuriat tare mult pe banateni.Acesti indivizi au venit sa fure si ultimile valori ale revolutiei.La noi a fost adevarata revolutie ,la Bucuresti a fost lovitura de stat . Dinescu a crezut ca astazi da lovitura si la Timisoara , ca de altfel si ILiescu.NU domnilor !!!!! Am fost acolo si am vazut cum de o mutime imensa de oameni ati fost huiduiti la modul cel mai rusinos .VOI creati toate scandalurile din tara .La-ti mai luat cu voi si pe papusoiul de Iohannis . cu cat la-ti platit pe papusoi ca sa va faca jocurile ????? TIMSOARA NU ESTE A VOASTRA SI NICI PIATA OPEREI !!!!!!!!!!!!!TIMISOARA ESTE CELOR CARE AU FOST SI IN 1989 ACOLO,NU VA LASAM SA O CONFISCATI...!!!!!! DE CE NU A-TI AVUT CURAJUL SA IESITI LA BALCON ,IN MULTIME SI SA VORBITI POPORULUI ?????VA LAUDATI CA SUNTETI IUBIT !!!!!! POATE HUIDUIT ...
CUM E ???? "DACA VOI NU MA VRETI, EU VA VREAU." CINE A SPU ASTA BAI,GEOANA ?????
NOI NU TE VREM !!!!!

iti mai aduci aminte ca unul care a trecut de partea lui Iliescu si s-a facut ca ploua in legatura cu pct .8 de la Timisoara a fost chiar acel Iordache din balconul revolutionar ? vreti sa va aduceti aminte cum si as.revolutioanarilor a trecut de partea lui Iliescu ? cum Dan Iosif si toata gasca de "revolutionari " au facut front comun in jurul lui Iliescu si din acel moment totul s-a dat peste cap intr-un vitej de minciuni,de manipulari si dezinformari ? P.S si Basescu este un fost nomenclaturist la fel ca si Iliescu si e momentul sa se duca toti la groape de gunoi ,ce zici ?

Adica un capitan de vas este nomenclaturist, iar un fiu de general de securitate cocolosit si harsait in hotii, nu e !
Frumooooooooos. Desteapta treaba !

Cine te crede to'a'sa ?

ba,cum uitati ca a fost numit sef la Anvers la numai ~ 30ani ,mai gugustiucilor ? pai chiar nu vrei sa-ti aduci tu aminte ,Silviule ,ca trebuia sa te ai bine rau de tot cu Securitatea ca sa faci asa o cariera fulminanta ? despre ce naiba vorbim ? a fost colaborator si Silvian Ionescu l-a adus in bucuresti si l-a propulsat in politica ....unde crezi ? sub aripa ocrotitoare a FSN.ului tov. Iliescu !

Fosta membra 9am.ro

1563 mesaje

Postat pe: 2 Decembrie 2009, ora 12:11

Ce faci, nene ?
Ce vrei sa-ti spun ?

Hai ca ma confirmi ...
Chiar esti tampit ...

Ti-au prezentat-o altii.

Vrei discutii ...

Nu zau! Chiar asa? Va da voie Patriciu sa cereti judecarea lui Iliescu?

Ai fost tare la faza cu "toti cu un trecut dubios -al lor personal,nu al mei,tatei,bunicii sau mai stiu eu cui...."

Dar de ce sa nu il excludem si pe Geoana, pentru faptul ca tac'su era general de Secu si l-a ajutat sa dev. aambasador in SUA! Crezi ca pentru meritele de sef adjunct de brigada la nu's ce intreprindere, a facut saltul asta?

Ce ma distreaza metamorfoza voastra din Golani liberali, in pesedisti inversunati! Cata chin ati fost nevoiti sa indurati cat timp erati agenti psd infiltrati in PNL!

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 2 Decembrie 2009, ora 12:19

De la: Silviu, la data 2009-12-02 12:04:57Repetati pe aici ca nu va raspundem la intrebarile voastre presupus inteligente.
Daca ati avea rabdarea sa-l ascultati si ati cauta sa-l ascultati, ati observa ca va raspunde Basescu la toate aceste intrebari.
Dar cum sunteti prea ocupati cu rastalmacitul si tocatul fiecarei vorbulite a lui, nu sunteti capabili sa intelegeti.
E mai simplu sa cascati gura la tot felul de translatori naimiti ca sa auziti si voi ce spune Basescu.
Si asa auziti ce spune Vantu, Patriciu, Crin, Iliescu, Geoana, Voiculescu, Antena, Realitatea si multi altii ...
Si pe Geoana !
Direct !
E ?

Inteleptule,l-am ascultat si ce crezi ca am auzit ? sa auzi si sa nu-ti vine a crede cum s-a folosit EL de mogulii astia care sug singele poporului si nu mai vor sa-l sustina :
ca , NUUU,nu stiu unde si ce-i Grivco....aaaa,ba da....parca ! a da, m-am dus o data cu caciula-n miini la Voiculescu,la Grivco ....de fapt,de 4 ori ! am mai auzit ca unul dintre sponsorii lui din 2004 a fost Patriciu si celalalt ,care i-a pus media la dispozitie,Vintu !

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 2 Decembrie 2009, ora 12:22

De la: Silviu, la data 2009-12-02 12:04:57Repetati pe aici ca nu va raspundem la intrebarile voastre presupus inteligente.
Si pe Geoana !
Direct !
E ?

Silviu, este bine c au ieit "mogulii" unora n luminile reflectorelor, ar fi bine s ias absolut toi "mogulii" de prin toate partidele politice romneti la ramp, s vedem i noi cine sunt i ce pot face pe viitor pentru cetenii romniei.

Aaaa, pot lua cu ei de mnu i baronaii locali, nu de alta, dar s-ar putea simi nedreptii sieracii, -apoi s demonstreze cetenilor romni ce pot face spre binele tuturor, c destul i-au umplut buzunarele-n ultimii 20 de ani numai pentru ei.

Dac a fi n locul viitorului preedinte, indiferent care ar fi acesta, dac tot se desfinneaz o camer a parlamentului (senatul), a nfiina o camer consultativ format numai din aceti "moguli i baroni locali"...

Avnd n vedere cele anterioare i potena lor financiar, n-ar trebui s primeasc nici un fel de indemnizaie din partea statului Romn, munca lor ar trebui s se transpun mai nti n interesul tuturor cetenilor romni i mai apoi n al lor personal.

Pragmatic sau utopic,...aaaa ?!

Are s vin srbtorile de iarn, o s ateptai s v fac alii cadouri copiilor votri de Crciun aa cum au fcut-o anul trecut ?...

Hilfskonvois nach Rumnien
Weihnachtsgeschenke fr Kinder in Armut

Die meisten Kinder in Deutschland werden an Heiligabend auch dieses Jahr wieder jede Menge Geschenke bekommen. In Rumnien sieht das anders aus. Dort erhalten viele Kinder gar kein Geschenk, weil die Armut so gro ist. Die Stiftung Kinderzukunft und der Service-Club Round Table Deutschland starten deshalb auch in diesem Jahr zum mittlerweile achten Mal einen Weihnachtspckchenkonvoi nach Rumnien.

...sau o s v bgai minile-n cap i-o s v solidarizai pentru a v obine drepturile necesare unor ceteni demni ai unui stat de drept i democrat ?...

am s repet acest com. pn o s v plictisii, poate aa o s v revenii !...

pictura chinezeasc, ..n-aa?!...

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 2 Decembrie 2009, ora 12:26

De la: black10131307, la data 2009-12-02 12:11:03
Ce faci, nene ?
Ce vrei sa-ti spun ?

Hai ca ma confirmi ...
Chiar esti tampit ...

Ti-au prezentat-o altii.

Vrei discutii ...

Nu zau! Chiar asa? Va da voie Patriciu sa cereti judecarea lui Iliescu?

Ai fost tare la faza cu "toti cu un trecut dubios -al lor personal,nu al mei,tatei,bunicii sau mai stiu eu cui...."

Dar de ce sa nu il excludem si pe Geoana, pentru faptul ca tac'su era general de Secu si l-a ajutat sa dev. aambasador in SUA! Crezi ca pentru meritele de sef adjunct de brigada la nu's ce intreprindere, a facut saltul asta?

Ce ma distreaza metamorfoza voastra din Golani liberali, in pesedisti inversunati! Cata chin ati fost nevoiti sa indurati cat timp erati agenti psd infiltrati in PNL!

puiule, gata, nu-mi mai bat gura cu voi,ptr. ca e inutil ! Voi vota cu cel care-i va da Ro un premier,un guvern si un program ! DE CE nu l-a desemnat din prima pe IOHANNIS ? le dadea sah-mat celorlalti , da sau nu ? DE CE nu a facut-o ? DE CE ? ptr. ca nu-i pasa de nimic,decit de el ....noi ? noi suntem victime colaterale ale politicii lui paguboase duse in acesti 5 ani !

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 2 Decembrie 2009, ora 12:32

Silviu, este bine c au ieit "mogulii" unora n luminile reflectorelor, ar fi bine s ias absolut toi "mogulii" de prin toate partidele politice romneti la ramp, s vedem i noi cine sunt i ce pot face pe viitor pentru cetenii romniei.

Aaaa, pot lua cu ei de mnu i baronaii locali, nu de alta, dar s-ar putea simi nedreptii sieracii, -apoi s demonstreze cetenilor romni ce pot face spre binele tuturor, c destul i-au umplut buzunarele-n ultimii 20 de ani numai pentru ei.

Dac a fi n locul viitorului preedinte, indiferent care ar fi acesta, dac tot se desfinneaz o camer a parlamentului (senatul), a nfiina o camer consultativ format numai din aceti "moguli i baroni locali"...

Avnd n vedere cele anterioare i potena lor financiar, n-ar trebui s primeasc nici un fel de indemnizaie din partea statului Romn, munca lor ar trebui s se transpun mai nti n interesul tuturor cetenilor romni i mai apoi n al lor personal.

Pragmatic sau utopic,...aaaa ?!

Are s vin srbtorile de iarn, o s ateptai s v fac alii cadouri copiilor votri de Crciun aa cum au fcut-o anul trecut ?...

Hilfskonvois nach Rumnien
Weihnachtsgeschenke fr Kinder in Armut

Die meisten Kinder in Deutschland werden an Heiligabend auch dieses Jahr wieder jede Menge Geschenke bekommen. In Rumnien sieht das anders aus. Dort erhalten viele Kinder gar kein Geschenk, weil die Armut so gro ist. Die Stiftung Kinderzukunft und der Service-Club Round Table Deutschland starten deshalb auch in diesem Jahr zum mittlerweile achten Mal einen Weihnachtspckchenkonvoi nach Rumnien.

...sau o s v bgai minile-n cap i-o s v solidarizai pentru a v obine drepturile necesare unor ceteni demni ai unui stat de drept i democrat ?...

am s repet acest com. pn o s v plictisii, poate aa o s v revenii !...

pictura chinezeasc, ..n-aa?!...

sea_shell

418 mesaje

Postat pe: 2 Decembrie 2009, ora 13:16

De la: danika, la data 2009-12-02 01:06:27Nesimtiti pdl-eii astia(mytcor,silviu,seashell sau cum dracu'o cheama,black)niste imputitit de securisti ,toti care-l apara pe basescu sunt ori securisti ,ori lingai fara coloana vertebrala de-ai neanderthalianului..Nu mai suport sa vad ce scrie aici.Basescu e un abject.A fost comunisto-securist pana in varful unghiilor.Turnatorul ajunsese in ultimele luni in guvernul Dascalescu.Conform legii lustratiei,daca-ar fi fost data,el ,nu Geoana sau Antonescu,ar fi trebuit incriminati.Dar asta-i poporul roman ignorant ,neinformat,manipulat. Lasati-i naibii sa se certe intre ei,cu mintile lor de retarzi basescieni.Va lasati jjigniti de niste impostori,de niste nuilitati care nu stiu decat sa copieze texte ale altor nulitati, care au un rand mai in fata .Pana dupa alegeri nu mai scriu un rand.Nu merita sa-mi bat capul cu pleava resuscitata.Sa-i vad atunci.Cu creierele spalate de basescu sa vedem ce-o sa mai scoata.Poate doar mimica neputincioasa à la udrea.

Eu ,spre deosebire de dumneata ,"doamna danika" nu o sa-ti ripostez in stilul foarte ''elegant'' pe care-l folosesti dumneata.
Te laudai ca ai foaaaaaaaaaaaaaaaaarte multa scoala..
SE VEDE....
Daca dumneata asa intelegi sa te raportezi la semenii tai, cu care poti avea si opinii contradictorii ( asa e in democratie) ,inseamna ca scoala ori ai facut-o la fara frecventa sau e una dintre acelea platite:ai dat banii si te-ai mai dus la sfarsit sa-ti iei diploma si nu prea are valoare .

Cred ca te sufoci de atata ura si de faptul ca ,efectiv ,nu ai argumente reale prin care sa ne combati pe noi, ''gashca de lingai" sau cum ne-ai mai gratulat dumneata. Daca esti atat de desteapta precum ne induci in eroare aici , macar arata, ai curajul si vorbeste omeneste si normal , o doamna la 42 de ani ,cu foarte multa educatie.
Pana acum nu am vazut nimic si nu pot spune decat ca esti o nulitate ... SA-TI FIE RUSINE !

"Va lasati jjigniti de niste impostori,de niste nuilitati care nu stiu decat sa copieze texte ale altor nulitati, care au un rand mai in fata "

Mai era cineva pe aici care spunea ca-si arunca toate cartile din biblioteca, tot din grupul dvs. Daca asa sunteti voi , "super valori "nationale , a caror parere ar trebui sa fie luata in considerare, daca indemnul dvs. este sa ne aruncam cartile si sa anulam valoarea unui Plesu, Steinhardt, Cioran, Tutea, Nae Ionescu , Paul Goma,Djuvara, Paler si exemplele pot continua, ma dezic de a face parte din acelasi neam cu voi...
Doana draga, oamenii care au ajuns la un anumit nivel de inteligenta pot discuta detasat ,chiar si in contradictoriu.Cand veti ajunge acolo, mai veniti si postati .... Altfel , raman la parerea proprie ,bazata DOAR pe postarile semnate Danika, ca sunteti o nulitate ...

9am115016

19 mesaje
Postat pe: 2 Decembrie 2009, ora 13:30

ce se intampla cu noi,acum vrea si pnttd-ul sa intre in parlament,ce a facut pana acum,a stat in umbra si culege roadele unindu-se cu psd si pdl. nu mai stii suntem ametitit ar trebui sa nu mearga nimeni la vot. sa se voteze ei asa ar trebui sa feca oamenii de buna credinta.ce este debandada asta de fapt este mandrie prosteasca.le este frica,ca se va schimba in constitutie multe articole, printre care si imunitatea parlamentara.stiti cati parlamentari sau imbogatit si erau vai mama lor,cati au delapidat intreprinderi care au falementat ei le-au cumparat si acum le vand pe nimic.se scad salariile si implicit pensiile de milioane de lei.asta vreti sa ne saracim de tot .nu vor vota in parlament ce voi a-ti dat vot.unicameralul. este f. important sa fie asa pentru ei multi ar pleca ecasa si nu ar avea alt venit.ca meserie de puturosi nu exista.daca asta vreti vota-ti cu psd,pnl,pnttd si ve-ti manca rahat rusesc.sa ne spuna d.geoana ce a facut la rusi,nu are curaj. este condus din spate ,inseamna ca nu va fi un conducator bun,se vor vinde tot si am stat in pta unuversitatii,unde au muri atati tineri de pomana ca sa o luam de la inceput.oameni buni desteptarea ca va fi de rau.

mestecenilor

17 mesaje
Postat pe: 2 Decembrie 2009, ora 13:35

Timisorenii, la fel ca in 1989, si-au reamintit ce inseamna PSD-ul.Ei nu au uitat istoria.La fel ca atunci, Clujul si Brasovul au raspuns mesajului. La fel ca atunci si acum cei care au protestat vinderii voturilor, au fost catalogati, nesemnificativi, derbedei, etc. Daca uitam istoria ne meritam soarta.

Fosta membra 9am.ro

1563 mesaje

Postat pe: 2 Decembrie 2009, ora 13:41

De la: vaneamarin, la data 2009-12-02 11:56:18

Scrie chiar pe pagina lui Basescu Black,chiar acolo scrie,pe pagina presedintelui.

"ncepnd cu 1987 a fcut parte din reprezentana Navrom la Anvers. n anul 1989 a devenit director general al Inspectoratului pentru Navigaie Civil n cadrul Ministerului Transporturilor, n cabinetul Dsclescu, funcie pe care a ndeplinit-o pn la Revoluia din 22 Decembrie 1989.".

Vaniuska, daca imi dai sursa de informare credibila wikipedia, ma jignesti!
De unde scoateti voi apartenenta la cabinetul Dascalescu?

sea_shell

418 mesaje

Postat pe: 2 Decembrie 2009, ora 13:43

De la: mestecenilor, la data 2009-12-02 13:35:42Timisorenii, la fel ca in 1989, si-au reamintit ce inseamna PSD-ul.Ei nu au uitat istoria.La fel ca atunci, Clujul si Brasovul au raspuns mesajului. La fel ca atunci si acum cei care au protestat vinderii voturilor, au fost catalogati, nesemnificativi, derbedei, etc. Daca uitam istoria ne meritam soarta.

Metoda tipic comunista..Exista in istorie dovezi in acelasi sens...Din pacate au functionat..Daca si acum vor functiona, ne meritam soarta ...

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 2 Decembrie 2009, ora 13:44

De la: black10131307, la data 2009-12-02 13:41:08

Nici in pagina presedentiei nu ai incredere ?Informatiile de acolo coincid cu cele de pe Wikipedia .

Fosta membra 9am.ro

1563 mesaje

Postat pe: 2 Decembrie 2009, ora 13:46

De la: vaneamarin, la data 2009-12-02 13:44:22
De la: black10131307, la data 2009-12-02 13:41:08

In pagina presedentiei nu scrie de cabinetul Dascalescu!
Nici in pagina presedentiei nu ai incredere ?Informatiile de acolo coincid cu cele de pe Wikipedia .

sea_shell

418 mesaje

Postat pe: 2 Decembrie 2009, ora 13:47

De la: mytcor, la data 2009-12-02 12:32:15

Dac a fi n locul viitorului preedinte, indiferent care ar fi acesta, dac tot se desfiineaz o camer a parlamentului (senatul), a nfiina o camer consultativ format numai din aceti "moguli i baroni locali"...

Super idee!!!

broscuta_super_verde

1273 mesaje

Postat pe: 2 Decembrie 2009, ora 13:47

Doamne fer', nu mai insultati timisorenii ca doar nu sunt reprezentati de gusterii aia incinsi care au aparut la miting. Ce basfemie ! In Timisoara traiesc si oameni integri care fac diferenta intre normal si anormal. Daca Ceausescu nu ajungea un scarntit de putere si orbit de laudele lingailor nu ar fi fost loc de atatea orori si crime. Altfel ar fi stat lucrurile daca era un om normal la cap. Vrem un om normal in fruntea statului, in rest totul devine istorie. Noi votam prezentul si eventual viitorul.

Do the right thing or state the obvious and the 'pen will be mightier than the Sword.' The truth will set you free. It's the principle of the thing
Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 2 Decembrie 2009, ora 13:48

De la: sea_shell, la data 2009-12-02 13:16:31 Daca asa sunteti voi , "super valori "nationale , a caror parere ar trebui sa fie luata in considerare, daca indemnul dvs. este sa ne aruncam cartile si sa anulam valoarea unui Plesu, Steinhardt, Cioran, Tutea, Nae Ionescu , Paul Goma,Djuvara, Paler si exemplele pot continua, ma dezic de a face parte din acelasi neam cu voi...
Doana draga, oamenii care au ajuns la un anumit nivel de inteligenta pot discuta detasat ,chiar si in contradictoriu.Cand veti ajunge acolo, mai veniti si postati .... Altfel , raman la parerea proprie ,bazata DOAR pe postarile semnate Danika, ca sunteti o nulitate ...

Doamna,daca i-ati citit pe cei enumerati de dumnevoastra atunci sau nu i-ati inteles deloc sau i-ati inteles gresit din moment ce votati cu Basescu.Stilul de gargaragiu ieftin comunist al lui Basescu se potriveste cu OTVul, nu cu Steinhardt sau Tutea.

sea_shell

418 mesaje

Postat pe: 2 Decembrie 2009, ora 13:49

De la: vaneamarin, la data 2009-12-02 13:48:01
De la: sea_shell, la data 2009-12-02 13:16:31 Daca asa sunteti voi , "super valori "nationale , a caror parere ar trebui sa fie luata in considerare, daca indemnul dvs. este sa ne aruncam cartile si sa anulam valoarea unui Plesu, Steinhardt, Cioran, Tutea, Nae Ionescu , Paul Goma,Djuvara, Paler si exemplele pot continua, ma dezic de a face parte din acelasi neam cu voi...

Doamna,daca i-ati citit pe cei enumerati de dumnevoastra atunci sau nu i-ati inteles deloc sau i-ati inteles gresit din moment ce votati cu Basescu.Stilul de gargaragiu ieftin comunist al lui Basescu se potriveste cu OTVul, nu cu Steinhardt sau Tutea.

Eu va respect optiunea...faceti si dvs . la fel...
Si v-am mai multumit o data pentru aprecieri... Ma repet,dar nu doresc sa intru in nici un fel de polemica..Am propriile posibilitati mentale pentru a discerne ce sa fac cu optiunea si votul meu ...Faceti la fel..
Eu nu doresc sa-mi impun parerea pentru a-mi atrage acoliti,nu ma intereseaza daca sunteti de acord cu mine sau nu ... FACETI CEEA CE CREDETI SI CEEA CE VA DICTEAZA CONSTIINTA....

Si inca ceva.. Faptul ca-i denigrati pe unii,nu va ridica dvs valoarea...

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 2 Decembrie 2009, ora 13:52

De la: black10131307, la data 2009-12-02 13:46:50

Black ,discutia zau ca devine jenanta si sincer,nu te inteleg ce vrei de fapt.
In pagina presedentiei , ( www.presidency.ro/?_RID=htm&id=4&exp1=president ) scrie :

1990-1991 Subsecretar de Stat - Seful Departamentului Transporturi Navale din Ministerul Transporturilor.

Cine a fost premier pana la Revolutie ,nu Dascalescu ?!Basescu deci a fost Seful unui departament din Ministerul Transporturilor din guvernul Dascalescu !Ce anume nu este clar ?

Fosta membra 9am.ro

754 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 2 Decembrie 2009, ora 13:54

De la: sea_shell, la data 2009-12-02 13:49:15
De la: vaneamarin, la data 2009-12-02 13:48:01

Eu va respect optiunea...faceti si dvs . la fel...

PAI otv UL ESTE TELEVIZIUNEA POPORULUI ADICA A PROSTILOR,PAI UNDE PUTEAM EU SA FAC MAI MULTA CAMPANIE DECIT LA POSTUL UNDE STAU SI SE ZGIESC PROSTII

PDLei, nu ma lasati PUII MEI,furati cit sunt eu presedinte,sa ne tina romanii minte.Lenuța sa-și plateasca ratele la banca. http://www.youtube.com/watch?v=iYKYDqZsUNo ■9AM: Sunteti multumit de realizarile dumneavoastra de pana acum in fruntea statului? Traian Basescu: Bineinteles. Am facut tot ce mi-am propus. Fiica mea cea mica, Lenuta, a invatat in sfarsit sa scrie si sa citeasca, ca doar nu e in Parlamentul Europeana de doua ani degeaba. Sunt foarte mandru de ea. Sunt multumit si de Ioana, cealalta fiica, ca stie sa invarta banii si afacerile. Altfel, ce sa zic am fost un prieten bun pentru toti cei care m-au sustinut in campaniile electorale si imi platesc mereu datoriile. ■9AM: Dar eu ma refeream la poporul roman. Sunteti multumit de ce le-ati oferit din postura de presedinte ? http://www.youtube.com/watch?v=yAaDpSnqjfg&feature=related .9AM. VA MULTUMIM ! Traian Basescu: Va multumesc si eu. Am plecat, ma asteapta Becali si Patriciu la restaurant.Și pe urma trec pe la LENUȚA- Nurse with big tits eats cum- Ea face și mai bine !
Fosta membra 9am.ro

754 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 2 Decembrie 2009, ora 13:57

De la: vaneamarin, la data 2009-12-02 13:52:29
De la: black10131307, la data 2009-12-02 13:46:50

Black ,discutia zau ca devine jenanta si sincer,nu te inteleg ce vrei de fapt.
In pagina presedentiei , ( www.presidency.ro/?_RID=htm&id=4&exp1=president ) scrie :

1990-1991 Subsecretar de Stat - Seful Departamentului Transporturi Navale din Ministerul Transporturilor.

Cine a fost premier pana la Revolutie ,nu Dascalescu ?!Basescu deci a fost Seful unui departament din Ministerul Transporturilor din guvernul Dascalescu !Ce anume nu este clar ?

Ai dreptate Vanea si tot Dascalescu ma invatat sa aduc minerii ca sal sabotez pe Iliescu

PDLei, nu ma lasati PUII MEI,furati cit sunt eu presedinte,sa ne tina romanii minte.Lenuța sa-și plateasca ratele la banca. http://www.youtube.com/watch?v=iYKYDqZsUNo ■9AM: Sunteti multumit de realizarile dumneavoastra de pana acum in fruntea statului? Traian Basescu: Bineinteles. Am facut tot ce mi-am propus. Fiica mea cea mica, Lenuta, a invatat in sfarsit sa scrie si sa citeasca, ca doar nu e in Parlamentul Europeana de doua ani degeaba. Sunt foarte mandru de ea. Sunt multumit si de Ioana, cealalta fiica, ca stie sa invarta banii si afacerile. Altfel, ce sa zic am fost un prieten bun pentru toti cei care m-au sustinut in campaniile electorale si imi platesc mereu datoriile. ■9AM: Dar eu ma refeream la poporul roman. Sunteti multumit de ce le-ati oferit din postura de presedinte ? http://www.youtube.com/watch?v=yAaDpSnqjfg&feature=related .9AM. VA MULTUMIM ! Traian Basescu: Va multumesc si eu. Am plecat, ma asteapta Becali si Patriciu la restaurant.Și pe urma trec pe la LENUȚA- Nurse with big tits eats cum- Ea face și mai bine !
Pagini: << 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului basescu
Mergi la: