Info
x
Basescu
|
Fosta membra 9am.ro 1491 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 15 Ianuarie 2009, ora 22:44
Gabi, esti proasta peste limita legala !
Dispari toanto ! Zi, dracusorule !
Acum nu e momentul !
|
|
gabigabi 12108 mesaje Membru din: 1/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 16 Ianuarie 2009, ora 07:47
"cine zice ala e" !.....si mai desteptilor : pe el cine are dreptul sa-l destituie,himmmm?
|
|
necunoscut 1 mesaj Membru din: 1/01/1970 |
Postat pe: 16 Ianuarie 2009, ora 08:28
De la: dracusor, la data 2009-01-15 14:01:57gabi dute draku cu monarhia cu tot, nu esti nimik altceva decat o baba din aia senila, invechita si depasita de situatie care traieste cu obsesia asta de a readuce vechii conducatori cu sange albastru care vezi doamne o sa salveze romania, dute si culca-te si nu te mai trezi , te rog, abilitatea de a dizolva parlamentul se regaseste in multe state avansate |
|
Postat pe: 16 Ianuarie 2009, ora 08:28
De la: Atotputernicul, la data 2009-01-15 22:44:28Gabi, esti proasta peste limita legala ! |
|
Postat pe: 16 Ianuarie 2009, ora 08:35
bai dracusor si bai atotpute....de ce vreti voi sa stricati caruta,tocmai acum cand incepuse sa se-nvarta roata?e frumos sa jigniti in halul acesta mai.....?eu nu sunt si nici nu am fost adept al monarhiei vreo secunda-n viata,dar luati aminte ce va spun ROMANIA va deveni monarhie constitutionala,indiferent de vointa mea sau a altora ca voi,basescu nu va reusi sa obtina al doilea mandat,criza se va prelungi tocmai pt.a justifica aducerea la putere a unui monarh.PUNCT SI DE LA CAPAT.S-auzim numai de bine!
|
|
Postat pe: 16 Ianuarie 2009, ora 09:38
De la: florin_bad_boy2006, la data 2009-01-16 08:35:01bai dracusor si bai atotpute....de ce vreti voi sa stricati caruta,tocmai acum cand incepuse sa se-nvarta roata?e frumos sa jigniti in halul acesta mai.....?eu nu sunt si nici nu am fost adept al monarhiei vreo secunda-n viata,dar luati aminte ce va spun ROMANIA va deveni monarhie constitutionala,indiferent de vointa mea sau a altora ca voi,basescu nu va reusi sa obtina al doilea mandat,criza se va prelungi tocmai pt.a justifica aducerea la putere a unui monarh.PUNCT SI DE LA CAPAT.S-auzim numai de bine! Si daca n-o sa se intample asa, ce sa-ti facem ? Florinache, lasa gargara ca esti varza la politica. Ia drumul pribegiei, mergi in munti si lupta acolo cu mijloacele de care dispui ! Ridica-te si umbla !
Acum nu e momentul !
|
|
Postat pe: 16 Ianuarie 2009, ora 09:43
De la: gabigabi, la data 2009-01-16 07:47:48 "cine zice ala e" !.....si mai desteptilor : pe el cine are dreptul sa-l destituie,himmmm? Parlamentul, tuto ! Pe ce lume esti ? N-ai bagat de seama chestia cu suspendarea si cu referendumul ? Spre deosebire de Iliescu care a fost ales de doua ori pentru trei mandate, Basescu a fost ales de doua ori intr-un madat... Aoleuuuu, am uitat, .... e prea complicat, am uitat ca esti mult prea proasta. A, da, asta o stiam, dar acum am descoperit ca n-ai nici memorie. Vezi-ti de treaba ta, cretinico !
Acum nu e momentul !
|
|
Postat pe: 16 Ianuarie 2009, ora 10:01
nene bucur[bucura-m-as si n-am cui]oi fi eu varza dar spre deosebire de talica detin si o tara de carne,lucru ce-ti lipseste din arsenal domniei tale[a se traduce carne=informatie]si este lucru cunoscut ca cine detine informatia stapaneste situatia,s-auzim numai de bine!
|
|
|
|
|
Fosta membra 9am.ro 394 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 16 Ianuarie 2009, ora 10:31
domnisoara gabi, ati uitat de incidentul cu suspendarea si referendumul? eu consider ca mai bine e ca presedintele sa aiba putere asupra parlamentului, presedintia este o institutie mult mai credibila decat parlamentul si este mai usor ca o singura persoana care are mai multa vizibilitate decat 450 ascunse undeva , o singura persoana sa fie monitorizata de catre popor si nu 450, pt ca asa ar fi mult mai usor sa vedem daca greseste si sa ne intoarcem impotriva lui.
|
|
Postat pe: 16 Ianuarie 2009, ora 12:25
De la: florin_bad_boy2006, la data 2009-01-16 10:01:12nene bucur[bucura-m-as si n-am cui]oi fi eu varza dar spre deosebire de talica detin si o tara de carne,lucru ce-ti lipseste din arsenal domniei tale[a se traduce carne=informatie]si este lucru cunoscut ca cine detine informatia stapaneste situatia,s-auzim numai de bine! Nu zau ! Esti pui de securist d-asta nou, sau doar ti se pare ca tot ce auzi pe la Pub reprezinta carne ? Consumul de carne poate duce la cancer, ai grija ... Deci tu stapanesti situatia ... Foarte tare frate ! Nu mai zic nimic. Sper sa-mi pui si mie o vorba buna la majestatea sa .... Ai observat sper ca eu tin cu seful statului ...? .... Sa traiesti, conasule, sa-ti dea Dumnezeu sanatate ...
Acum nu e momentul !
|
|
Postat pe: 16 Ianuarie 2009, ora 13:03
Nu va mai certati ca-mi faceti rau la stomac si mai fac un BOC
|
|
Postat pe: 16 Ianuarie 2009, ora 15:04
timpiteii mei dragi - stiti voi ...aia doi, care va tineti impreuna ca tusea si junghiul...pai daca el sta cu sabia lui damocles de'asupra capului parlamentului, mai are acesta curajul sa -i mai zica ceva baselului iubit ?sa nu fie de acord cu ce zice mult-stimatul si mindria ? mai Silviule ,daca nu va veti da voi pumni in cap ,intr-un de zile de acum incolo,sa nu-mi ziceti mie gabi !....si sa vezi jelanie : ca n-am stiut...ca nu ne-am inchipuit ....ba, mucosul ala nu stie,ca-i flag-mucea ...dar tu stii cum se urca scroafa-n copac si obraznicul in capul mesei ,de nu-l mai dai jos cu una cu doua !
|
|
Postat pe: 16 Ianuarie 2009, ora 15:46
De la: gabigabi, la data 2009-01-16 15:04:44 timpiteii mei dragi - stiti voi ...aia doi, care va tineti impreuna ca tusea si junghiul...pai daca el sta cu sabia lui damocles de'asupra capului parlamentului, mai are acesta curajul sa -i mai zica ceva baselului iubit ?sa nu fie de acord cu ce zice mult-stimatul si mindria ? mai Silviule ,daca nu va veti da voi pumni in cap ,intr-un de zile de acum incolo,sa nu-mi ziceti mie gabi !....si sa vezi jelanie : ca n-am stiut...ca nu ne-am inchipuit ....ba, mucosul ala nu stie,ca-i flag-mucea ...dar tu stii cum se urca scroafa-n copac si obraznicul in capul mesei ,de nu-l mai dai jos cu una cu doua ! Banuiesc ca tu ai luptat impotriva lui Ceausescu, Gabi draga, nu ? De unde stii tu ce-o sa faca ? E bine acum cand parlamentul are doua camere care fac amandoua acelasi lucru, si nu da socoteala nimanui. Cui da parlamentul socoteala ? Pentru tampeniile astea de legi care nu sunt bune de nimic ? Pe de o parte esti nemultumita de cum merg lucrurile, pe de alta lupti pentru ca sa nu se schimbe nimic. Dracu' sa te inteleaga ca eu nu pricep de vrei ! Faci parte dintr-o larga categorie de nemultumiti care nu stiu sa identifice cauza nemultumirii lor si se reped tocmai la cei care i-ar pedepsi pe cei care ne-au adus in starea asta iar prin propunerile lor le netezesc drumul unora ca Nastase, Iliescu, Vanghelie ... si atatia altii care ne-au vandut tara in profit propriu, gen Petrom, BCR ... Daca parlamentul a propus suspendarea presedintelui si poporul a spus nu atunci trebuia dizolvat imediat parlamentul pentru ca poporul i-a aratat ca nu-i mai reprezinta dorinta. E la mintea cocosului. Va dati seama ce jale ar fi sa aleaga parlamentul presedintele si guvernul ... o hotie generala ! O liniste de mormant in care toti astia, in linistea pe care o clameaza toti neispravitii, ar fura tot ce se poate fura si ar reprima, tot in liniste, pe toti cei care ar sufla. Nu-ti mai aduci aminte ce liniste era pe vremea lui Ceausescu ? Asta vrei ? Citeste declaratiile de avere ale parlamentarilor dupa terminarea mandatului ! Ce dracu ai cu ala micu ? Esti turbata ? El n-are voie sa zica ce-l taie capul ca asa ai stabilit tu si inca vreo cativa tembeli ? Chiar ti se pare ca esti cine stie ce mare desteapta ? Pui niste intrebari din care reiese pe dos ...
Acum nu e momentul !
|
|
Postat pe: 16 Ianuarie 2009, ora 17:37
GATA ! m-am saturat de voi ! n-am nimic cu nimeni si v-am respectat pe toti....cu mica exceptie facuta special ptr.
de ce ? ptr. ca nu-si cunoaste lungul nasului ! in rest, daca omul despre care discutam ar fi un OM DE ONOARE,n-as fi zis nimic....multe sunt de facut in sensul despre care vorbesti si tu ,dar NU este acel om ! este un tip periculos, de care mi-e frica - ai inteles, inteleptul tuturor forumurilor !?....si nu te mai bucura cind te aplauda toti prostii,mincinosii si hotii...nu-s o companie care sa-ti faca cinste,ca unii ce-s singurii care te inteleg !
|
|
alinushy 119 mesaje Membru din: 2/08/2008 Oras: Brasov |
Postat pe: 16 Ianuarie 2009, ora 17:57
O STIRE MAI VECHE DE CARE NU TREBUIE SA UITAM, AHAA ... AHAA ... AHAA... LUPTA IMPOTRIVA CORUPTIEI , GRUPURILE DE INTERESE AHAA... AHAA ... AHA .... CE-MI PLAC GLUMELE MELE !
Ioana Basescu - fiica cea mare a presedintelui Romaniei - si sotul sau, Bogdan Marin (Bodo), locuiesc intr-o vila care apartine lui Sorin Vulpescu, unul din patronii firmei Euroconstruct. Fiica si ginerele lui Basescu stau in vila grupului de interese Golden Blitz Ioana Basescu - fiica cea mare a presedintelui Romaniei - si sotul sau, Bogdan Marin (Bodo), locuiesc intr-o vila care apartine lui Sorin Vulpescu, unul din patronii firmei Euroconstruct. Societatea a fost implicata in scandalul acordarii de contracte cu bani publici pentru reabilitarea unor bulevarde din Bucuresti. Euroconstruct - dirijata de cuplul Dan Besciu si Sorin Vulpescu - are bafta la contracte semnate cu Primaria Capitalei, sumele castigate in baza acestora fiind de aproximativ 1.000 de miliarde de lei. Cei doi reprezentanti ai Euroconstruct mai sunt cunoscuti si ca fosti parteneri de afaceri ai lui Dorin Cocos, sotul ex-consilierului prezidential Elena Udrea. In plus, Besciu si Vulpescu detin si "restaurantul prezidential" Golden Blitz. Odata cu mutarea fiicei presedintelui si a sotului sau in ansamblul de vile de lux ce apartine lui Besciu si Vulpescu, legatura Basescu-Euroconstruct pare tot mai stransa. Doua la Besciu, doua la Vulpescu si una� La marginea Bucurestiului, satul Petresti - comuna Corbeanca - s-a transformat intr-un adevarat cartier rezidential. Aici, in doar cativa ani, au aparut zeci de vile de lux care rivalizeaza cu cele din Baneasa-Pipera. La sfarsitul anului trecut, a mai fost finalizat un complex de cinci vile. Ansamblul apartine patronilor Sorin Vulpescu si Dan Besciu si este situat la marginea unei paduri, cu iesire la DN1. Doua dintre vile apartin lui Besciu, iar alte doua, lui Vulpescu. In a cincea locuieste familia Marin - fiica presedintelui Basescu si sotul sau, Bodo. Desi au ceva timp de cand ocupa vila de lux din Corbeanca, cei doi sunt instalati fara vreun act de vanzare-cumparare. Cei care au lucrat la complexul lui Besciu si Vulpescu ne-au marturisit ca sotii Marin stau in acea casa, dar habar nu au in ce conditii. Primaria Corbeanca anunta doar ca vilele sunt inregistrate pe numele oamenilor de afaceri si nu exista vreun act de vanzare-cumparare. Sotii Marin ne-au declarat ca locuiesc in vila de la Corbeanca pe baza unei� promisiuni de vanzare! "Promisiunea de vanzare" a mai fost folosita de curand si de un alt politician greu. E vorba de Viorel Hrebenciuc, liderul grupului PSD de la Camera Deputatilor, care si-a albit averea cu "promisiuni de vanzare" pentru 52 de hectare. Sotii Marin spun ca au aceasta promisiune de vanzare inca din data de 6 ianuarie, iar aceasta a fost autentificata la un avocat. Faptul ca familia Marin nu a facut un contract de vanzare-cumparare e explicat prin "problemele care au aparut la cadastru, la Primaria Corbeanca". Complexul de vile al patronilor de la Euroconstruct se intinde pe aproximativ 1.000 de metri patrati si are deschidere pe strada Radarului, din marginea satului Petresti. Casele sunt tip "cub", cu etaj si mansarda construite in stil modern. Culori deschise, termopane mari, balustrade stralucitoare, iar fiecare casa are propria curte si propria piscina. Totul e strict supravegheat cu camere de luat vederi amplasate pe gardul exterior, inalt de aproape doi metri, si cu alte videocamere puse in interiorul ansamblului rezidential. Pe dreapta si pe stanga sunt casele patronilor de la Euroconstruct, in centru e vila locuita de fiica presedintelui Basescu. Portarul ansamblului zice ca "Bodo nu este acasa, dar, in schimb, e doamna". Trecem de portile principale si suntem condusi catre vila familiei Marin. Langa intrare, e amenajat un padoc in care se zbenguie doi caini. Dupa un timp, o femeie ne deschide si spune ca "deocamdata, nici unul din membrii familiei Marin nu se afla acasa". In spatele femeii, probabil menajera familiei, se vede un interior placut, frumos amenajat. Femeia e instruita, parca, sa nu spuna nimic despre locuinta familiei fiicei lui Traian Basescu. Doar portarul ne spune ca "domnul Bodo obisnuieste sa soseasca acasa pe la ora sase-sapte seara". Ne conduce in afara complexului, acolo unde, pe un copac, a fost lipit un decupaj de ziar care contine fotografia unei cruci pe care scrie PSD. In iarna trecuta, la ansamblul de vile inca se mai lucra. Atunci, in zona, se mai aflau muncitori in haine albastre pe spatele carora scrie "Euroconstruct". Si atunci se stia de "casa lui Bodo". Muncitorii ne spuneau, in decembrie 2005, ca vilele sunt ridicate dupa ultima moda. Camere mari, spatii indestulatoare, garaj si piscina proprie. Valoarea uneia - cateva sute de mii de euro. Nici atunci nu se stia cu claritate cum a aparut familia Marin in ansamblul rezidential. Acum, oamenii din zona spun ca l-au vazut pe Bodo la casa sa, dar nu stiu ce tranzactie s-a facut intre familia Marin si oamenii de afaceri de la Euroconstruct. Primaria din Corbeanca sustine ca vilele de pe strada Radarului figureaza pe "persoana fizica". Rolul deschis si certificatul de urbanism au fost scoase pe numele lui Besciu si Vulpescu. Tot pe numele acestora a fost eliberata si autorizatia de construire. Alexandru Gheorghe, unul din functionarii Primariei Corbeanca, ne-a declarat ca patronii de la Euroconstruct au cumparat terenul si au ridicat vilele. Functionarul nu stie, insa, daca pe "Radarului" a lucrat firma Euroconstruct sau nu. Cert este ca, si in iarna 2005, si acum, vilele "sunt doua pe numele lui Vulpescu, doua pe numele lui Besciu si una la comun, cu cota parte de unu pe doi". "Nu stiu daca locuieste cineva acolo", ne-a mai declarat reprezentantul primariei. Acesta sustine ca la Primaria Corbeanca nu s-a inregistrat nici un contract de vanzare-cumparare pentru nici o vila aflata in complexul patronilor de la Euroconstruct. Marturii contradictorii Ioana Basescu a refuzat sa vorbeasca despre casa din Corbeanca. In schimb, Bogdan Marin, sotul acesteia, a dorit sa lamureasca problema: "Am o promisiune de vanzare pentru acea casa. O voi cumpara saptamana aceasta sau saptamana viitoare". Bogdan Marin sustine ca vila o va cumpara de la Sorin Vulpescu - "om pe care il cunosc de vreo 15 ani!" Bodo sustine ca, in prezent, locuieste in vila din Corbeanca, in baza promisiunii de vanzare. "Asta pana ies actele", mai spune acum Bogdan Marin. In momentul in care l-am mai contactat, in decembrie 2005, Bodo nu a recunoscut ca ar avea vreo legatura cu "cazul vilei din Corbeanca". "Atunci nu stiam ca voi cumpara. Atunci nu locuiam acolo. M-ai prins tu acolo? Daca am trecut pe la casa aceea, am facut-o sa vad unde voi locui", mai spune Bogdan Marin. Acesta spune ca "in mod sigur, firma Euroconstruct nu are nici o legatura in toata aceasta problema" . "Euroconstruct are contract de ridicare a lucrarii", il contrazice insa Dan Besciu, unul dintre patronii societatii apreciate de Primaria Capitalei prin contractele acordate pe bani publici. Omul de afaceri sustine ca Euroconstruct a fost "implicata, pe infrastructura". "Casele s-au terminat in iarna anului trecut si sunt inregistrate pe persoana fizica", mai spune Dan Besciu. Acesta, insa, declara ca Vulpescu este proprietar a trei din cele cinci vile. Iar despre promisiunea de vanzare, Besciu are cunostinta, dar sustine ca "familia Marin nu locuieste acolo". "Familia Marin locuieste in acea casa de doua-trei saptamani. Nu am contabilizat, insa, daca au dormit acolo 2-3 saptamani sau nu", spune Sorin Vulpescu care sustine ca promisiunea de vanzare a fost facuta cam in acelasi timp. "Casa e locuibila, dar actele dureaza atat fiindca sunt probleme la cadastru", mai spune Vulpescu, care pastreaza secret pretul tranzactiei. |
|
galactica 55 mesaje Membru din: 15/11/2008 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 16 Ianuarie 2009, ora 18:02
De la: gabigabi, la data 2009-01-16 07:47:48 "cine zice ala e" !.....si mai desteptilor : pe el cine are dreptul sa-l destituie,himmmm?Mai gabi noi ne-am mai paruit pe alt topic.Sunt surprins ca intrebi asta.De ce pui o astfel de intrebare?
costelini
|
|
Postat pe: 16 Ianuarie 2009, ora 18:59
Deci aia care ma aproba sunt niste prosti, nu ?
Interesant ... Si aia care te aproba pe tine sunt destepti, nu ... In ce hal poti sa fii ... Dispari sau nu, mi se rupe, nu te mai bag in seama Gabita pentru ca imi pierd vremea cu tine. Te las sa fii fericita ....
Acum nu e momentul !
|
|
Fosta membra 9am.ro 763 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Buzau |
Postat pe: 16 Ianuarie 2009, ora 19:55
Insusirea este numita perseverenta cand este folosita pentru o cauza buna si incapatanare daca e pusa in slujba unei cauze rele. (Lawrence Sterne)
|
|
Postat pe: 16 Ianuarie 2009, ora 19:59
mdea draga gabi, din nou ti-am demonstrat ca ai gresit, ca pana si dragii tai monarhi au avut dreptul sa dizolve parlamentul, si ca sa mai adaug, sub conducerea lui Carol al doilea , mi se pare, Romania a fost considerata o tara totalitara ultranationalista sper ca nu trebuie sa stau sa-ti traduc ce inseamna asta sau sa trag o linie de comparatie intre ce inseamna asta si cum il vezi tu pe Basescu, si CA DE OBICEI sari la tot felul de atacuri infantile, te faci ca nu vezi ca ai gresit,esti penibila, asta demonstreaza cat de serioasa esti tu
|
|
Postat pe: 17 Ianuarie 2009, ora 10:16
@galactica - raspunsul este numai pentru tine : intrebarea era retorica !....dar de ce spui ca ne-am "pariut " ? noi comentam zodia Scorpionului ,tu ne-ai impuns....iar eu ti-am raspuns si tu ai tacut ; ai inteles pledoaria mea pentru deschiderea mintii ? in fond, povestea umanitatii noastre asa a inceput : prin setea de Cunoastere !
|
|
Postat pe: 17 Ianuarie 2009, ora 10:18
Erata : a se citi PARUIT ! scuze
|
|
Fosta membra 9am.ro 1254 mesaje Membru din: 8/12/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 17 Ianuarie 2009, ora 11:32
Nu va mai certati mai oameni buni ca nu merita,va intilniti odata pe strada si o sa va rusinati.Pentru cine si pentru ce va jigniti ?Uite dece nu mai vreau eu sa candidez la presedentie,ca ma gindeam sa fac ceva pentru tara asta,dar cu oameni asa rai ma dezic. In mod normal la conducerea unei tari ,ar trebui sa se ofere oameni cu dragoste de tara ,care stiu ce are nevoi omul de rind care doresc sa aduca imbunatatiri vietii sociale.Pai ce facem cu alde Boc ,saracul a oracait,a promis,a amenintat ,pina a ajuns la ciolan ,gindind ca acolo este o gramada mare din care sa-si faca parte.Nu prea mare la stat si ingust la minte,nu stia ca la o casa mare ,chiria,intretinerea,lumina,caldura,apa,aerul biziitul etc,consumate luna asta se platesc luna viitoare.Asa ca a consumat fara numar si cind au venit facturile ,sare la bataie ,precum ca guvernul trecut trebuie sa plateasca . Nui nimic ! asa se invata din prostie !Doamne si cit de multi sint!!!
http://www.youtube.com/watch?v=F1SBPwpj4Kc
http://www.youtube.com/watch?feature=fvwp&NR=1&v=TA3FvTSnqFI
http://www.youtube.com/watch?v=DuX41-2HAYU&feature=related
|
|
Postat pe: 17 Ianuarie 2009, ora 13:43
De la: IOANIDE, la data 2009-01-17 11:32:06 Ioanide, dup povestea aia siropoasa despre cum ai dobndit apartamenul, am avut o bnuial n ce te privete. Acum cnd citesc ce spui despre Boc sunt tare mndru de mine pentru c mi se confirm c nu m-am nelat n privina ta. Nu pot dect s-i spun c i joci foarte bine rolul omului de treab. Dar rmi tot un biet maistru semianalfabet, cu o minte ngust care nu e n stare s neleag lucruri simple cum ar fi modul cum se fac plile. Mai zici i c ai lucrat prin nu tiu ce minister ... Eti i ticlos pe deasupra pentru ca spui despre Boc c "a ajuns la ciolan ,gindind ca acolo este o gramada mare din care sa-si faca parte" ca i cum, dac aa ar gndi Boc, el ar fi diferit de oricare din ceilali actori politici, celali ar fi mai breji. Nimic nu e mai scbos dect un ticlos btrn, cu prul alb, blajin, sftos, care-i manipuleaz nepoii cu aerul c i educ. Adio moule, te las n lumea ta imaginar ce i se pare att de grozav, iar eu rmn n lumea asta plin de ticloi n care eu sunt cel dinti ntre fruntaii ....
Acum nu e momentul !
|
|
Fosta membra 9am.ro 11 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 17 Ianuarie 2009, ora 15:23
Aceasta pagina este pentru prostitutate sau pentru politica? Sau, nu v-ati ales domeniul? Nu sunt chiar pudic, dar nu inteleg cum lasati "avatarul" lascivei pe aceasta pagina; e jignitor; putea fi o carte, putea fi o floare, un animal din galeria "pets", ceva admisibil - dar putea fi si fara imagine. Lasciva, scoate-ti trupul pe centura, nu pe aceasta pagina se agata barbati! Crezi ca e interesant sa-ti vad nudul? Ar fi fost sa fi fost pictat de vreun mare maistru al penelului, nu asa "crud" ca sa zic asa. Ia si imbraca-te - nu zic in tinuta business (poate nici n-ai prea intelege), dar pune-ti fata draga o bluza pe tine, o carpa, o ceva.... Mare rusine... |
|
Fosta membra 9am.ro 763 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Buzau |
Postat pe: 17 Ianuarie 2009, ora 15:36
De la: e59serbanescu, la data 2009-01-17 15:23:09
Insusirea este numita perseverenta cand este folosita pentru o cauza buna si incapatanare daca e pusa in slujba unei cauze rele. (Lawrence Sterne)
|
|
Fosta membra 9am.ro 1254 mesaje Membru din: 8/12/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 17 Ianuarie 2009, ora 19:37
De la: Atotputernicul, la data 2009-01-17 13:43:53De la: IOANIDE, la data 2009-01-17 11:32:06 Felicitari atotpute,ca recunosti faptul ca esti un ticalos dar si prost pe deasupra,succes,tine linia ca re duce nicaieri
http://www.youtube.com/watch?v=F1SBPwpj4Kc
http://www.youtube.com/watch?feature=fvwp&NR=1&v=TA3FvTSnqFI
http://www.youtube.com/watch?v=DuX41-2HAYU&feature=related
|
|
parcasviu 111 mesaje Membru din: 26/10/2008 Oras: Targoviste |
Postat pe: 18 Ianuarie 2009, ora 08:07
Cu un regim semirezidential,cu un parlament unicameral si cu dreptul presedintelui sa dizolve parlamentul dupa pofta lui ,Romania ajunge in rindul tarilor cu dictatura din lumea a 3 a. Tradare! oare atit de slab este poporul roman sa nu inteleaga unde bate haita lui Base ?
|
|
Postat pe: 18 Ianuarie 2009, ora 08:22
victoriabar eu sunt de partea lui basescu! pe cine am ponegrit?
|
|
Fosta membra 9am.ro 293 mesaje Membru din: 13/01/2009 |
Postat pe: 18 Ianuarie 2009, ora 11:23
Scuze dracusor. Tu discutai cu gabigabi iar eu de furioasa pe tampeniile lor am incurcat numele, inca o data scuze...
|
|
pusy_55 283 mesaje Membru din: 11/11/2008 Oras: Ploiesti |
Postat pe: 18 Ianuarie 2009, ora 17:27
|
|
|
|

la fel precum si abilitatea de a modifica constitutia
Nu va mai certati ca-mi faceti rau la stomac si mai fac un BOC
de ce ? ptr. ca nu-si cunoaste lungul nasului ! in rest, daca omul despre care discutam ar fi un OM DE ONOARE,n-as fi zis nimic....multe sunt de facut in sensul despre care vorbesti si tu ,dar NU este acel om ! este un tip periculos, de care mi-e frica - ai inteles, inteleptul tuturor forumurilor !?....si nu te mai bucura cind te aplauda toti prostii,mincinosii si hotii...nu-s o companie care sa-ti faca cinste,ca unii ce-s singurii care te inteleg !
Dana P
Nu va mai certati mai oameni buni ca nu merita,va intilniti odata pe strada si o sa va rusinati.Pentru cine si pentru ce va jigniti ?