Info
x
Basescu
|
tzacu1977 5 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 30 Decembrie 2008, ora 16:53
un pion atunci cel ce ne conduce acum de pioni avem nevoie ca si presedinte??????????
|
|
Fosta membra 9am.ro 2192 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 30 Decembrie 2008, ora 23:09
De la: mytcor, la data 2008-12-30 11:59:35- John!
|
|
VAM_CIURUIT 426 mesaje Membru din: 11/11/2008 Oras: Satu Mare |
Postat pe: 30 Decembrie 2008, ora 23:13
De la: mariaoprea75, la data 2008-12-30 23:09:35De la: mytcor, la data 2008-12-30 11:59:35- John! este cu tasu la Brasov
|
|
Fosta membra 9am.ro 763 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Buzau |
Postat pe: 31 Decembrie 2008, ora 00:28
Tuturor forumistilor 9am si administratorului acestui forum
Va doresc "La multi ani plini de sanatate si decizii intelepte !". La multi ani dragi Romani ! www.youtube.com/watch?v=oL1EOInBS-I&feature=related www.youtube.com/watch?v=XN8Zq41lzo4&feature=related www.youtube.com/watch?v=i4tuwmCC01s&feature=related www.youtube.com/watch?v=apqh3ECCido www.youtube.com/watch?v=NQ6IUGCXqAE&feature=related felicitari.ele.ro/Sorcova_--i2715.html LA MULTI ANI TUTUROR ROMANILOR ! Dar nu uita, cand esti voios, Romane, sa fii bun! Romane, sa fii bun! LA MULTI ANI ROMANI, LA MULTI ANI ROMANIA ! Cu deosebita simpatie, Daniela PASA
Insusirea este numita perseverenta cand este folosita pentru o cauza buna si incapatanare daca e pusa in slujba unei cauze rele. (Lawrence Sterne)
|
|
Fosta membra 9am.ro 1491 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 31 Decembrie 2008, ora 00:34
Mai lasai-l in pace pe Drcuor !
n loc s venii cu propuneri alternative la Bsescu, tot tocai la el de parc ai fi alde Cristoiu&comp. Reacionai violent fa de cei care v njur i-i etichetai dup cum v taie capul fr s va gndii c i voi njurai fr ruine pe Bsescu, dei nu v-a fcut nimic. Nici mcar nu reuii s-i identificai pe cei care v fac, eventual, viaa mai grea ... Ai nceput s m plictisii ... att de tare nct v las n plata Domnului ! V doresc s fiti sntoi i s v mearg bine n ale voastre...
Acum nu e momentul !
|
|
necunoscut 1 mesaj Membru din: 1/01/1970 |
Postat pe: 31 Decembrie 2008, ora 11:44
De la: florin_bad_boy2006, la data 2008-12-29 17:15:37pentru toti forumistii care inca mai gandesc romaneste si bine,eu il propun drept candidat[contracandidat viabil pt.chiorul base]din partea forumului 9AM pe domnul KARP, ce parere aveti?s-auzim numai de bine! |
|
Postat pe: 31 Decembrie 2008, ora 11:46
eu am facut o propunere concreta veniti si voi cu sugestii sau comentarii,va rog!s-auzim numai de bine!LA MULTI ANI!
|
|
Postat pe: 31 Decembrie 2008, ora 12:47
dragi romani,in sfirsit sint si eu la guvernare,emigrantii sa stea acolo unde sint ca visteria este goala,a venit iarna cu vinturi puternice si au zburat fondurile,La peste multi ani,vom respecta promisiunile electorale !
|
|
|
|
|
Fosta membra 9am.ro 9751 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 31 Decembrie 2008, ora 13:02
De la: Atotputernicul, la data 2008-12-31 00:34:08Mai lasai-l in pace pe Drcuor ! P=Problema semnalata de pilot, S=raspunsul inginerilor. P: Cauciucul principal de pe stanga aproape ca trebuie schimbat. S: Aproape schimbat cauciucul principal de pe stanga. P: Zborul ok, doar "aterizarea automata" cam dura. S: "Aterizarea automata" nu este instalata pe acest avion. P: Joaca ceva la bord. S: Strans ceva la bord. P: Gaze moarte pe parbriz. S: Comandat gaze vii. P: Semn de o scurgere la echipament aterizare dreapta. S: Semn inlaturat. P: Franele de frecare blocheaza valvele de viteza. S: Asta le este scopul. P: Sistemul IFF inoperabil. S: Sistemul IFF intotdeauna inoperabil daca este OFF. P: Suspectez crapatura in parbriz. S: Suspectez ca ai dreptate. P: Motor 3 lipsa. S: Gasit motor 3 pe aripa dreapta dupa ce l-am cautat putin. P: Avionul merge caraghios. S: Avertizat avionul sa stea drept, sa zboare cum trebuie, si sa ia lucrurile in serios. P: "Radarul tinta" bazaie. S: Reprogramat "radarul tinta" sa cante cum trebuie. P: Soricel la bord. S: Instalat pisica. P: Zgomot de sub bord. Suna ca un dracusor care bate ceva cu ciocanul. S: Confiscat ciocanul de la dracusor. S-auzim de bine , cu toate ca n-au prea ramas cine stie ce sperante !.... |
|
goanga 15 mesaje Membru din: 31/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 31 Decembrie 2008, ora 17:20
De la: Atotputernicul, la data 2008-12-31 00:34:08Mai lasai-l in pace pe Drcuor ! |
|
goanga 15 mesaje Membru din: 31/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 31 Decembrie 2008, ora 17:24
Incredibil s-a suparat magarul pe sat!!!
"voi (il) njurai fr ruine pe Bsescu, dei nu v-a fcut nimic" mori de ras cu omul asta!!! sper ca nu dispari definitiv unchiule pentru ca mi-ai inveselit toate zilele in ultimele 5-6 luni.La multi ani si sa fii sanatos alaturi de familia ta! |
|
alinushy 119 mesaje Membru din: 2/08/2008 Oras: Brasov |
Postat pe: 31 Decembrie 2008, ora 17:55
eu cred ca dracusor si atotputernicul sunt una si aceeasi persoana ! LA MULTI ANI LA TOTI , INCLUSIV LA LINGAI !
|
|
gabigabi 12108 mesaje Membru din: 1/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 31 Decembrie 2008, ora 17:58
LA MULTI ANI ! si anul care vine sa va gaseasca virtosi la minte si trup !
|
|
Postat pe: 31 Decembrie 2008, ora 18:30
ha,ha,ha ce credea Oprescu ca ma huiduie Bucurestiul de Anul Nou,am fentat mai,fac revelionul la Brasov ,unde sint toti smecherii de Bucuresti ha,ha,ha ce-mi plac glumele mele !LA MULTI ANI !
|
|
Fosta membra 9am.ro 394 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 1 Ianuarie 2009, ora 22:55
serios alinushy? ia verifica cand mai intra si atotputernicul pe forum daca sunt si eu online? ca o persoana nu poate fi pe doua conturi in acelasi timp pe forumul 9am (
si inainte sa mai sari cu noi acuzatii imputite, am verificat aceasta teorie pe lasciva si numeroasele ei conturi de 9am) si sa te duci drakului de dobitoc care nu poate respecta punctul de vedere al altora doar fiindcadifera de al tau, motiv pt care treci la tot felul de atacuri ieftine , sper ca noul an sa-ti aduca numai rele si necazuri.
|
|
Postat pe: 2 Ianuarie 2009, ora 00:09
alinushy,
Te rog s m scuzi, am crezut sincer c e ceva n capul tu .... Nu e prima dat cnd m nel.... Am prostul obicei de a bga n seama aproape toi protii care-mi ies n cale i de a ncerca s le explic cum i unde greesc ... Eti att de prost nct i nchipui c noi cei care l simpatizm pe Bsescu suntem lingii lui... Probabil c tu, care eti evident npotriva lui Basescu simpatizezi totui pe altcineva, pe Triceanu de exemplu. Ce-ai zice dac cineva te-ar face lingu al celui pe care tu-l apreciezi ? Am ncercat s m port elegant cu tine, dar, ca toi protii, ai luat asta drept o dovad de slbiciune i ca atare ... n fine, iar greesc ncercnd s-i fac educaie .... du-te dracului de tembel. Anul asta mi-am propus s nu mai polemizez cu toi idioii ce pe forumuri ... Drcuor, te oboseti degeaba cu berbecii atia care se cred superiori ...
Acum nu e momentul !
|
|
Postat pe: 2 Ianuarie 2009, ora 01:47
raspunzind in serie ,drakusor si atotputernicul este aceias belea ,si dupa exprimare
|
|
Postat pe: 2 Ianuarie 2009, ora 09:26
ei hai ,sa traiti bine !....neee,daca e sa fim obiectivi, dracusorul si atotputernicul nu pot fi una si aceeasi persoana !....nici nu gindesc si nici nu scriu la fel....doar daca puternicul scrie la deruta, adica agramat sau,a dat in mintea copiilor de 17 ani...in rest,toate bune ! P.S. da' mi-a placut mai nene cum ne-a aratat noua tuturor,muschii lui de Zeus ! i-a chemat la ordin pe toti in zi de'ntii ? da ! au venit ? da ! acum stim care-i pofta ce-a poftit ! mai are cineva vreun dubiu ?..
|
|
Postat pe: 2 Ianuarie 2009, ora 12:38
ai dreptate bunicuto,mai ales cei de la PSD ,ce fericiti erau pe 1 ianuarie la sedinta demonstrativa,interesul roade osul
|
|
vasileseitin 82 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Arad |
Postat pe: 2 Ianuarie 2009, ora 17:05
Pentru NOI basescu e CEAUSESCU doi..... Ce cauta la castelu PELES comunistu si securistu naibii .Ne intoarcem in anul 1989
|
|
va_ciuruim 225 mesaje Membru din: 10/11/2008 Oras: Turnu Magurele |
Postat pe: 2 Ianuarie 2009, ora 17:43
dA CE CREDEAI CA 2009 este mai bun ca 1989 ???VISURI,VISE MAI BAIETE,numai la presedentiale se schimba ceva ,cu voia D,voastra so cicnim
conform cercetarilor facute sa stabilit ca black-friday și silver9am ,apartin aceluiaș ID,,o persoana care vrea sa compromita PDL ul prin prezentarea de afirmații oneroase și injuri ,cautași sa-l izolați.
|
|
Postat pe: 2 Ianuarie 2009, ora 18:03
Ct putei s fii de jalnici ...
Acum nu e momentul !
|
|
Postat pe: 2 Ianuarie 2009, ora 18:08
si tu Brutus fiul meu ,tot cu maciuca'n mina si in 2009 ?
|
|
Fosta membra 9am.ro 255 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 2 Ianuarie 2009, ora 23:59
Zeus: Boc,boc la Castel: Geoana: Bombonel: Bunicuta: Taricel: |
|
Fosta membra 9am.ro 9751 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 3 Ianuarie 2009, ora 13:26
....ia frate savarina 2009 ,cu visina cu tot !....
Auziti neicusorilor, crestere economica 8 % deficit 5 % phai unde-i legea raspunderii ministeriale mangafalelor ?...are vr-un efect ,ori se pastreaza doar efectul Hubbel , restu-i greaua mostenire.Sa vedem noi acum daca cineva ( nu spun cine, person important )..va avea atat de mult trambitata-i presiune-n instalatie incat sa aresteze guvernul tariciosului in bloc !... ca deh, s-apropie uuuuultima strigare !..
|
|
Fosta membra 9am.ro 2192 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 3 Ianuarie 2009, ora 15:08
De la: Atotputernicul, la data 2009-01-02 00:09:51alinushy, esti simpatic rau!....nu stiu daca intelege bine mesajul Dracusor. Alinush...nu-l cunosti bine pe atotputernicul...nu are cum sa fie si un Dracusor, crede-ma...sunteti simpatici oricum, rad in hohote cand intru in politica...pe forum... |
|
jan_ung 1 mesaj Membru din: 25/11/2008 Oras: Suceava |
Postat pe: 3 Ianuarie 2009, ora 16:59
cine nu intelege care e politica antenelor de ponegrire a lui basescu nu are decat sa isi vada de treaba!
|
|
alinushy 119 mesaje Membru din: 2/08/2008 Oras: Brasov |
Postat pe: 3 Ianuarie 2009, ora 18:04
mai atotputernicul , vad ca esti prost cu carul ,am aceeasi parere despre toti politicienii. nu tin nici cu ala nici cu ala, toti sunt niste nesimtiti putrezi de bogati dar cel mai nesimtit dintre toti mi se pare chiorul basescu . toti fura de aceea sunt putrezi de bogati dar macar au bunul simt si tac dracului din gura dar base e hotul care striga hotii . el e coruptul care lupta cu coruptii. e un presedinte jucator care joaca la cacealma deh, obiceiuri pirateresti. e un gigi becali scolit. daca m-as fii dus la vot nu as fii avut cu cine vota. nu simt ca ma reprezinta nimeni din parlament si din guvern. in cel mai rau caz le pot arata jumatatea lui cinci . nu pot fii lingaul sau trepadusul nimanui asa ca mai gandestete ce scoti pe gura. hai nu mai fii suparat pe cei care au alte pareri despre sefu' ! un an bun si succes in toate , nu sunt ranchiunoasa !
|
|
Postat pe: 3 Ianuarie 2009, ora 23:19
cred ca pe acest forum ,nu ar trebui sa se certe nimeni,parerile ar trebui mpartasite in mod civilizat,nu exista nici-un politician pentru care merita sa ne certam.votul este dreptul fiecarui cetarean roman,cei care au fost alesi ,au obligatia exercitarii mandatului in interesul natiunii.problema este ca daca nu-si dau silinta sa se achite de promisiunile electorale,ar trebui sa existe o Lege care sa-i penalizeze,sint retribuiti cu banii dela bugetul tarii,daca nu sint penalizati pentru neexercitarea mandatului ,rezulta ca statul roman este un stat corupt si Legea trebuie modificata.
|
|
Postat pe: 4 Ianuarie 2009, ora 09:11
ooooo! ohoho ! o Romanie Curata si morala ? Vise taica,vise ! e putreda,taica,pina-n capul cel mai mare si tare !...LEGI ? pai ,ar mai fi, da' cine sa le puna-n practica !?? discretionar,da, se mai folosesc,dar nu pentru interesul general !
|
|
|
|

?
dragi romani,in sfirsit sint si eu la guvernare,emigrantii sa stea acolo unde sint ca visteria este goala,a venit iarna cu vinturi puternice si au zburat fondurile,La peste multi ani,vom respecta promisiunile electorale !
mori de ras cu omul asta!!! sper ca nu dispari definitiv unchiule pentru ca mi-ai inveselit toate zilele in ultimele 5-6 luni.
si inainte sa mai sari cu noi acuzatii imputite, am verificat aceasta teorie pe lasciva si numeroasele ei conturi de 9am) si sa te duci drakului de dobitoc care nu poate respecta punctul de vedere al altora doar fiindcadifera de al tau, motiv pt care treci la tot felul de atacuri ieftine , sper ca noul an sa-ti aduca numai rele si necazuri.
raspunzind in serie ,drakusor si atotputernicul este aceias belea ,si dupa exprimare
ai dreptate bunicuto,mai ales cei de la PSD ,ce fericiti erau pe 1 ianuarie la sedinta demonstrativa,interesul roade osul
si tu Brutus fiul meu ,tot cu maciuca'n mina si in 2009 ?
ca deh, s-apropie uuuuultima strigare !..
cred ca pe acest forum ,nu ar trebui sa se certe nimeni,parerile ar trebui mpartasite in mod civilizat,nu exista nici-un politician pentru care merita sa ne certam.votul este dreptul fiecarui cetarean roman,cei care au fost alesi ,au obligatia exercitarii mandatului in interesul natiunii.problema este ca daca nu-si dau silinta sa se achite de promisiunile electorale,ar trebui sa existe o Lege care sa-i penalizeze,sint retribuiti cu banii dela bugetul tarii,daca nu sint penalizati pentru neexercitarea mandatului ,rezulta ca statul roman este un stat corupt si Legea trebuie modificata.