back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Basescu

Pagini: << 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 17 Decembrie 2008, ora 12:35

Auziti titlu in presa internationala referitor la rezultatul alegerilor si permutarile de premir desemnat ;

" Romania,roapa de gunoi a balcanilor "

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 17 Decembrie 2008, ora 12:36

erata

groapa.

Fosta membra 9am.ro

763 mesaje
Oras: Buzau

Postat pe: 17 Decembrie 2008, ora 16:09

Deoarece nu se mai poate cu actuala echipa guvernamentala, primul ministru
al Romaniei s-a gandit sa aduca 12 experti japonezi pe posturile de ministri.

Iata cele 12 nume de ministri:

1. Nimika Nuymoka
2. Yaspaga Shidute
3. Wreypostu Daybanu
4. Undeypliku Katesparg
5. Skimbaley Inparay
6. Winoakuma Kosuma
7. Furatzara Kutotu
8. Bagabany Labayatu
9. Totkumita Madeskurk
10.Nufurytu Furyo

Dana P

Insusirea este numita perseverenta cand este folosita pentru o cauza buna si incapatanare daca e pusa in slujba unei cauze rele. (Lawrence Sterne)
Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 17 Decembrie 2008, ora 16:27

@pasadro Data: 2008-12-17 16:09:57

dementiala ideea !!!!!...si eu recomandam un premier de import... :

gabigabi

12108 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 17 Decembrie 2008, ora 16:48

da @silviule,mai marii psd.ului nu stiu daca sunt chiar asa de timpiti cum ii credem noi,dar precis sunt mai fomisti decit ii credem....si doar fac pe prostii atit cit sa le mearga bine si sa ajunga la pusculita cu multi bani ! dupa intelesul meu,s-a limpezit in sfirsit situatia politica ; ce vreau sa spun cu asta ? pd minus L e un pardid de stinga-de centru stg.-popular- numai de dreapta nu si e firesc si natural sa se-ntoarca la matca = fsn ! daca grupul fugit impreuna cu stolo mai are ceva vlaga sau singe-n instalatie,s-ar rupe de pd limpenzind apele definitiv...prea mult timp au semnalizat dreapta,ca sa faca stinga si iar dreapta si iar stinga si centru si popular....ufff! despre pnl.isti ?ii felicit ca n-au inghitit galusca asta otravita; n-ar fi trecut 3 luni si scandalul s-ar fi reluat ! cit despre ziaristii independenti ,zici tu ca vor face ciocul mic....hm ! nu cred ! vor fi cu ochii pe putere si-i vor critica orice miscare aiurea ! vom vedea !...despre ce-ai mai zis ?aaa ! daca ti-aduci aminte din istoria destul de recenta,o perioada de criza da nastere unui regim de mina forte si cum criza-i gata,nici nu se va baga de seama ce se-ntimpla si p'aici'sa ! d'aia ti-am zis mai acum ceva timp ca-i vin manusa lui base'vremurile astea -are deja un premier pe gustul domniei sale,iar restul sunt la fel de obedienti fata de Putere - elixir imbatator pentru toti !
@pasadro

pusy_55

283 mesaje
Oras: Ploiesti

Postat pe: 17 Decembrie 2008, ora 18:25

VINE SFARSITUL LUMII-CRIZA- ATENTIE LA BASE!

capolinyrespect_21

15 mesaje
Postat pe: 17 Decembrie 2008, ora 18:41

pusy_55

283 mesaje
Oras: Ploiesti

Postat pe: 18 Decembrie 2008, ora 15:13

andreivaida19836

3 mesaje
Postat pe: 18 Decembrie 2008, ora 16:16

Numi place basescu pentru ca e un dobitoc

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 18 Decembrie 2008, ora 16:36

mai romanilor,mai oameni buni,mai fratilor,mai crestinilor,mai dragilor,mai........ca nu mai stiu cum sa va apelez,voi chiar nu puteti sau nu vreti sa intelegeti ca romania nu este condusa,romania va este furata bucata cu bucata,nu exista partide politice sunt numai adunaturi de smecheri,hoti,securisti,comunisti,fomisti,bocalai,prosti si cretini,nu exista oameni politici romani,nu avem lideri adevarati ci numai marionete care asteapta de la zeus un ciolan sau o ciorba ceva,toti dar absolut toti sunt niste broscari mafioti cu instincte de turma sau haita pusi pe jaf si imbogatire nemeritata dar rapida,ce puteti voi invata de la ei,ce crez ati avut cand i-ati votat,inseamna ca va recunoasteti pe voi in apucaturile lor?mai incepeti odata sa ganditi logic cu creierele din dotare nu le mai dati credit si crezare acestor oameni de nimic,nu mai priviti cu jind in gura lor,mai bine luati-i de gat si intrebati-i ce au de gand sa faca cu tara noastra,strangeti-le mainile cu usa pana vor da inapoi tot ce au furat,dati-le pumni in gura pana va vor durea pumnii pe voi si ei vor recunoaste cinstit ca nu stiu nimic,nu au nimic in tartacutele lor decat cum vor mai pradui pe prostii de romani si tara lor[care nu este si a hotilor de ei],s-auzim numai de bine!TREZITI-VA ROMANI!

bilbe

409 mesaje

Postat pe: 18 Decembrie 2008, ora 18:36

asa este de cind doreste Base (basina) sa aiba un boc(rahat)pe care sal manevreze dupa crampele lui,Stolo a fugit ingrazit

rinso54

14 mesaje
Postat pe: 18 Decembrie 2008, ora 19:37

Pai la FSN-ul de azi, ce mai conteaza NASTASE !? Macar sa se aleaga praful de tot, sa-si dea cu pumnii in cap indragostitii de trandafiri. Cel putin Nastase face jmecheriile pe la spate, nu la vedere ca, chioru`. Cum dracu frate, numai el e corect? Numai el stie? Numai el are dreptate? Numai el trbuie sa fie in toate? Am ajuns sa-mi fie scarba cand il vad, cu toate ca l-am dorit acolo candva. Acum am ajuns sa-mi dau seama cat de je-gos este. Nenorocitul ala de 'BUNICUTA" E MIC COPIL PE LANGA CHIORU!!!

alinushy

119 mesaje
Oras: Brasov

Postat pe: 18 Decembrie 2008, ora 19:45

doamne ce cabinet de kko ! unii dintre ei trebuiau sa fie la bulau dupa cat au furat. videanu a furat de la bucuresteni acum l-au pus sa fure si o tara ! la fel si elena udrea ahaa ... ahaa ... ahaa ... ! dracusor - bocusor mai traiesti ? ce bine ma simt ca nu m-am dus la vot !

vasileseitin

82 mesaje
Oras: Arad

Postat pe: 18 Decembrie 2008, ora 20:14

DRACUSOR (ce esti) Ti sa implinit visul . PNL nu se aliaza cu PSD . TRAIASCA FSN |||||||||||..........

Fosta membra 9am.ro

1491 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 18 Decembrie 2008, ora 22:05

De la: alinushy, la data 2008-12-18 19:45:53doamne ce cabinet de kko ! unii dintre ei trebuiau sa fie la bulau dupa cat au furat. videanu a furat de la bucuresteni acum l-au pus sa fure si o tara ! la fel si elena udrea ahaa ... ahaa ... ahaa ... ! dracusor - bocusor mai traiesti ? ce bine ma simt ca nu m-am dus la vot !

Deci nu te-ai dus la vot dar comentezi ...
N-ar fi mai corect sa ne lasi pe noi cei care am votat sa ne ocupam cu asta ?
Daca nu ti-a pasat atunci, acum de ce iti pasa ?
Ce crezi, am dreptul sa-ti spun ca esti un ipocrit si un tembel cu ifose pentru ca nu ai votat dar te arati nemultumit ?
Sau prost ? Ce preferi ?
Stii ce, nu te obosi sa raspunzi ... stiu sigur ca esti prost. Si pe deasupra si ticalos.
Fac ceva pe parerile tale savante daca zici ca n-ai fost la vot ...
Adio retardatule !

Acum nu e momentul !
bilbe

409 mesaje

Postat pe: 18 Decembrie 2008, ora 23:53

De la: rinso54, la data 2008-12-18 19:37:44Pai la FSN-ul de azi, ce mai conteaza NASTASE !? Macar sa se aleaga praful de tot, sa-si dea cu pumnii in cap indragostitii de trandafiri. Cel putin Nastase face jmecheriile pe la spate, nu la vedere ca, chioru`. Cum dracu frate, numai el e corect? Numai el stie? Numai el are dreptate? Numai el trbuie sa fie in toate? Am ajuns sa-mi fie scarba cand il vad, cu toate ca l-am dorit acolo candva. Acum am ajuns sa-mi dau seama cat de je-gos este. Nenorocitul ala de 'BUNICUTA" E MIC COPIL PE LANGA CHIORU!!!

Nu tea invatat bunica in copilarie sa te feresti de omul insemnat,nu ai citt HARAP ALB ,acum il vezi pe Basescu

Fosta membra 9am.ro

394 mesaje

Postat pe: 19 Decembrie 2008, ora 16:37

alinushy am auzit ca ai primit pozitia de vicepresedinte al senatului felicitari

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 19 Decembrie 2008, ora 16:39

@florinas,dragul mamii ,ma doare disperarea si revolta ta dar,puiule ,nu mai e nimic de facut ! am trecut si eu prin fazele astea ,dar m-am resemnat caci am inteles ca METASTAZA coruptiei s-a instalat ( e demult,dar n-am vazut-o noi bine ),in toate institutiile tarii si sfirsitul e aproape ! cu Boc va incepe o labelepoc ; zeus nu va tulbura linistea "familiei" reunite macar pina la realegerea sa si apoi ?... Dumnezeu cu mila ! ....se reactualizeaza vechea intrebare de pe vremea celuilalt "mic de stat dar mare-n fapte " : " ce-i mic si negru si bate la usa ? raspuns : viitorul ! "....

alinushy

119 mesaje

Postat pe: 19 Decembrie 2008, ora 18:41

retardat esti tu mai prostule (atotputernicul) ca te-ai dus la vot si ai votat cu niste hoti. eu macar am sufletul curat, nu sunt complice la marea ciordeala ! mai bocusor aceeasi parere - ce o am despre pirat - o am si despre felix motanul, asa ca te rog sa nu mai ma faci asa. nu m-a luat de crescut nimeni cum nu cred ca nu te-a luat si pe tine . asa ca putin imi pasa de toti hotii din politica !

Fosta membra 9am.ro

394 mesaje

Postat pe: 19 Decembrie 2008, ora 19:05

duamne alinushy nu te agreezi pe tine insuti? e grav, ei fi emo? ma dar la televizor nu umbli cu breton, char deloc, din nou felicitari pt vicepresedintia senatului

cora2011

12 mesaje
Oras: Braila

Postat pe: 20 Decembrie 2008, ora 10:35

Scuze,nici chiar asa!!!!!!!!!!!!!

Fosta membra 9am.ro

1491 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 20 Decembrie 2008, ora 10:58

De la: cornelia_alexandru2000, la data 2008-12-20 10:35:54Scuze,nici chiar asa!!!!!!!!!!!!!

Dar cum ?
Vreti sa fiti mai explicita ?

Acum nu e momentul !
gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 20 Decembrie 2008, ora 11:03

@ dracusor - esti tare,puisor ! zici ca nu mai vorbesti cu prostii de noi ,care ne-am declarat impotriva pdl.ului,dar acum te declari tu insuti dezamagit de el....deci ai ajuns la vorba noastra de "prosti ",nu-i asa ? !
@silviule,nu mai fi atit de ofuscat de unirea celor doua partide ca n-ai de ce ! PD.ul n-a fost niciodata de dreapta- a devenit prin alianta DA,apoi prin alipirea cu fugarii de la PNL....intrebare : e vreunul din grupul lui Stolojan in guvern ?sau doar se defileaza cu ei ,impingindu-i in fata doar ca sa-i mai atraga pe cei derutati ca tine, care mai cred ca ei sunt garantii democratiei libere si prospere !? Restauratia a inceput si ne-am intors exact de unde am plecat acum 18-19 ani ! isi mai aduce vreunul aminte de ce s-antimplat atunci ? nu !si poate ca cei 60 % sunt mai lucizi decit noi ,astialalti ,care ne iluzionam ca putem schimba ceva !

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 20 Decembrie 2008, ora 11:10

@florinas,iti multumesc pentru felicitarea trimisa ! ti-am trimis si eu una si sa nu te miri de ce am ales -o pe cea cu schiorul ala de facea tumbe peste tumbe ; m-am gindit ca nici nu poate fi alta mai sugestiva decit ea,intrucit in 2009 pentru multi romani lupta pentru supravietuire va deveni sport extrem !

Fosta membra 9am.ro

394 mesaje

Postat pe: 20 Decembrie 2008, ora 12:58

atotputernicule nu sunt dezamagit de faptul ca pd-l s-a aliat cu psd o alianta trebuia facuta si cum aia de la pnl aveau niste pretentii aberante era logic ca ultima varianta e psd, eu sunt dezamagit ca au ales numai tampiti pt cele mai inalte functii, videanu nu a candidat a doua oara, nu pt ca ii era scarba, bag de seama ca tu nu esti din bucuresti, tu nu sti ce a facut omul asta cat timp a fost primar iar cat despre doamna udrea femeia asta are 34 de ani nicio o notiune de geografie elementara si e ministru al turismului, mie asta imi spune tot

DAR si asta mai ales pt gabigabi care vad ca nu a inteles ce vreau sa spun, sunt dezamagit de alegerile facute la guvernare dar tot raman un simpatizant pd-l si stiu ca basescu nu v-a lasa lucrurile asa am incredere

Fosta membra 9am.ro

520 mesaje

Postat pe: 20 Decembrie 2008, ora 13:29

N-am avut rabdare sa citesc ineptiile multora,manipulati,frustrati,nevotanti,infierbantati la creier,pusi pe harta,asa incat am ales cativa mai reprezentativi carcotasi,gigi contra dar si cativa mai realisti pe care nu-i voi numi. Eu sunt neutru,neiregimentat politic,mereu am votat dreapta si tot de atatea ori dezamagit de tradatorii PNL;1991,1996,2004.
Pnl-istii mereu au tradat ca si in perioada interbelica. Ce n-ati inteles multi -gigi contra- reprezinta lipsa de profunzime in analiza catorva aspecte:
Cand ai de ales dintre doua mere stricate il alegi pe cel mai putin stricat,este o lipsa de inteligenta sa le arunci,ba chiar sa folosesti partea buna din amandoua.
- cand simti pericolul sa fii manipulat pe o ideie,inteligent cauti si altele la fel ca si pe un medicament care nu a dat rezultatele scontate.
-nu te lasi acaparat doar unei surse de informare,unui singur grup de formatori de opinie,poti cadea o victima sigura ca sa ai ideile tale si sa fii manipulat cu ale lor.
- 60% din electoratul las,neprezentat la vot, a statuat solutia struto-camila formata din PDl,PSDL-PC.
Ar fi fost 3 solutii: votarea a peste 50% a PDL cu Basescu detestat de multi,fie a PSD-PC,in frunte cu Iliescu si Nastase,cu cei mai multi corupti,fie
PNL cu Tariceanu,cu tot atat de multi corupti si tolba goala a visteriei statului,
golita pentru pomenile electorale ale lor si ale PSD-ului. In una din aceste conditii,bravilor ati fi avut de comentat,pro sau contra si mai ales de invatat din greseli.In situatia actuala erau urmatoarele posibilitati;
- formarea coalitiei unui nou 322 dintre PSD-PC,PNL,eventual UDMR,o alta lovitura sub centura lui Basescu(citeste lovitura anti constitutionala,aproape sa se infaptuiasca pe 30 noiembrie,daca structurile informative din UE n-ar fi aflat si n-ar fi atentionat PSD-ul ca asa ceva va fi inadmisibil)
Nesiguranta si teama PSD-ului au dus la parteneriatul cu PDL,mult contestat de electoratul celor doua mari partide.
- o solutie de dreapta dorita de PDL nu s-a putut realiza din cauza pretentiei exagerate a PNL,chiar obraznica de a-si impune prim ministrul,si culmea sacrificarea lui Basescu.
- ultima posibilitate mai era un guvern minoritar sprijinit de UDMR,eventual cu cumpararea unor parlamentari de la PSD si de la PNL,solutie totusi riscanta pt. promovarea unor legi organice.
Deci d-lor comentatori infierbantati-gigi contra- hai sa dam totusi credibilitate
solutiei de compromis,inca necuratate de baroni,corupti,cu dosare sub brat si sa vedem daca macar fifty-fifty reprezinta si interesele populatiei.ale natiunii.
S-au injugat,si taras,grapis,chiar daca unul trage stanga,altul dreapta,vor fi legati de jug sa tina totusi drumul,uneori biciuiti de coordonatorul UE.
Orice comentariu inainte de analiza faptelo, este facut sa ne aflam in treaba,daca nu prostesc,asa cum o fac asa zisii "analist si formatori de opinie",afisati pe ecran pe cele mai manipulatoare posturi TV. S-ar putea ca raduporubiu sa aiba dreptate; neintelegerile din Psd sa duca la o ruptura,si PSD sa aiba de pierdut. Nu-i dau dreptate in ce priveste pastrarea unor secrete,in speta ,refuzul lui Stolojan.
In politica,in descoperiri stiintifice,in domenii religioase si in altele,pastrarea unor secrete se practica pentru a nu bulversa massele,pentu a nu da profanilor bata si dezordinea in mana. Hai sa ne amuzam ca pasadro si sa facem haz de necaz,surprizele vor fi multe si pe seama ignorantei,inculturi,neinformarii a unei mari masse de oameni. O zi buna tuturor

Fosta membra 9am.ro

394 mesaje

Postat pe: 20 Decembrie 2008, ora 14:49

serios lascivo? tu esti udrea? atunci sigur poti sa-mi spui unde a avut loc evenimentul la care ai facut o poza cu mine? in sectorul 5, unde mai exact? eu sunt baiatul ala care tea abordat la masa ta, erai la o masa din primul rand cu mai multe doamne, unde a avut loc evenimentul? hai ca-ti trimit si poza ca sa-ti reimprospatez memoria

Fosta membra 9am.ro

677 mesaje
Oras: Buzau

Postat pe: 20 Decembrie 2008, ora 14:54

posibil in sectorul 6 ,sa pastram limita si decenta

Cit este Basescu in floare,nici in tocuri nu ma doare !
Fosta membra 9am.ro

394 mesaje

Postat pe: 20 Decembrie 2008, ora 15:01

da in 6 pardon ....aud? zi te rog unde

Fosta membra 9am.ro

394 mesaje

Postat pe: 20 Decembrie 2008, ora 15:03

ce faci? stay si cauti raspunsul pe net? stai linistita ca nu-l gasesti :-j nu era un eveniment monden

Pagini: << 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului basescu
Mergi la: