back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Basescu

Pagini: << 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 >> Sari la pagina:

alinushy

119 mesaje
Oras: Brasov

Postat pe: 10 Decembrie 2008, ora 16:00

De la: bilbe, la data 2008-12-10 10:40:32Avind atitia mafioti,presedintele devine CAPO DI TUTTI CAPI,VIVA LA ROMANIA !

Fosta membra 9am.ro

1491 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 10 Decembrie 2008, ora 19:58

De la: alinushy, la data 2008-12-10 15:59:42doamne ce coalitie o iesit intre baronii din psd si cei de la pdl ! pana acum s-o certat pe bani multi acum pun umarul la ciordeala impreuna. mai crede cineva in prostii precum 'interesul national' sau e vorba de mult cascaval! cat s-o scuipat intre ei , cat s-o balacarit , cat s-or injurat daca interesul material o cere or uitat tot! sa vedeti clan intre miki, mitrea, berceanu, flutur, taracila, casuneanu etc !

Te omori degeaba, nu lamuresti pe nimeni !
poporul nostru cel destept asa a vrut .....
Ti se pare ca PNL-ul si UDMR-ul n-au baroni ?
Cine te pune sa casti gura la aia de se injura ?
Si de ce tii minte ?
Ma, tu lucrezi in presa ?
Ai putea sa ne slabesti cu citate si copy-paste din ziare ?
Vrei cascaval ? Foarte bine, baga-te in politica si da-i jos pe banditi si fa tu dreptate pentru cei multi si umiliti ..... Sa vedem de ce esti in stare ...
Pretene, devi obositor cu veninul asta pe care-l imprastii oricum si din orice motiv .... Nu te-ai plictisit ?

Acum nu e momentul !
necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 11 Decembrie 2008, ora 09:45

salut,

iti trimit mai jos cateva detalii... detalii pe care le-am primit si eu ... totul e sa ai multa rabdare ...

CEA MAI SIMPLA METODA DE FACUT BANI!
Nu credeam ca va functiona, si totusi!!!!
MERGE!!!
Bani rapid si sigur pe internet. Testat! Eu am facut 38.130.000 in 3 saptamani!!! E randul tau!!!!!! si voi continua sa fac.
Functioneaza!!!! Singurul care functioneaza cu adevarat.
Nu este o gluma,crede-ma!Depinde numai de tine daca vrei sa citesti pagina asta sau nu, eu nu pot spune decat ca 5 min. de
citit iti pot schimba viata, depinde numai de tine "POTI FACE BANI USOR SI REPEDE". Crede-ma am incercat toate metodele
posibile(si legale).Aceasta este cea mai USOARA si mai RAPIDA cale. Poti sa faci o gramada de bani, repede si legal. Merge!
E testat! Tot ce trebuie sa faci deocamdata este sa citesti cu atentie si pana la final textul. Eram sceptic, totusi... In
urma cu ceva vreme navigam aiurea pe Internet (probabil la felcum faci si tu acum) cand am descoperit un articol asemanator
cu acesta in care se spunea ca pot sa castig milioane in doar cateva saptamani cu oinvestitie de numai 7 de lei. Imediat
m-am gandit"chestia asta trebuie sa fie vreo escrocherie". Dar, curios fiind, am continuat sa citesc. Articolul spunea ca
trebuie sa trimiti cate 1 leu nou la fiecare din cele 7 adrese mentionate in articol. Apoi sa iti treci numele si adresa
la sfarsitul listei in pozitia a 7-a si sa publici articolul la minim 200 de forum-uri/adrese cu anunturi pe Internet sau
prin mail la cat mai multe adrese. Pur si simplu! Dupa ce am analizat chestiunea si dupa ce am discutat cu cativa prieteni
m-am hotarat sa incerc. La urma urmei ce aveam de pierdut in afara de 7 lei si 7 timbre? Cum este si normal, la inceput
eram sceptic si chiar ingrijorat in privinta aspectului legal. Asa ca m-am interesat la PTTR si mi-au confirmat ca intr-adevar
e legal! Deci am facut infima investitie de 7 de lei. Surpriza!...Ghiciti ce s-a petrecut!!! Intr-un interval de 7 zile am
inceput sa primesc bani in cutia postala. Eram uluit! M-am gandit ca probabil se va opri curand, dar banii au continuat sa
vina! In prima saptamana am primit 2.800.000 de lei. (280 lei noi) La sfarsitul celei de-a doua aveam 10.030.000. In a treia
saptamana stransesem 38.130.000 de lei! Si banii continua sa vina cu repeziciune. In mod cert a meritat sa cheltui cei 7 lei
si cele 7 timbre (Am cheltuit mult mai mult jucand la loto si la bingo!). Sa va spun cum functioneaza si mai ales de ce
functioneaza. In primul rand va sfatuiesc sa salvati pe hard sau sa printati articolul ca sa il aveti la indemana.

Cum?
PASUL 1:Iei 7 coli si scrii pe fiecare din ele: "M-AM ADAUGAT LA LISTA TA", astfel incat cel ce primeste plicul sa te adauge
la listele pe care urmeaza sa le posteze si asa adresa ta va aparea pe alte sute si sute multiplicate de forumuri, apoi
impaturesti fiecare coala.Acum iei 7 bancnote de 1 leu si pui CATE UNA in FIECARE din cele 7 coli(ca sa nu se vada prin plic
si sa nu se fure),apoi pui FIECARE coala in CATE UN PLIC si inchizi plicurile.Ar trebui sa ai acum 7 plicuri sigilate, cu
numele si adresa ta pe ele (la expeditor, pentru a ajunge in continuare pe forumuri!), fiecare dintre ele continand o coala
de hartie si o bancnota de 1 leu.Acum trimiti plicurile la urmatoarele adrese:

1)TAKACS ELISABETA, OP 1, CP 65, Oradea, Bihor
2)TRIFAN MIOARA ,str.Avram Iancu Nr.24; Tg.Mures cod : 540089 Jud.Mures
3)SOIT MIRCEA, str.Gheorghe Asachi, nr.22, loc.Cugir, jud.Alba, cod.515600.
4)DRAGOMIR IONUT str. Poiana MaRULUI,NR. 29,Ramnicu Sarat,jud. Buzau cod:125300
5)STOICA CRISTINEL str. Centrala M, nr. 77, Maracineni, jud. BUZAU, COD 127325
6)SERBAN ANDREEA str Constantin brezeanu, nr 5, bl 202,et 3, ap 13,loc. Ploiesti,jud.Prahova
7)DIDA CRISTIAN, str Selimbarului, nr 1, bl F8, sc C, ap 12, loc. Oradea, jud. Bihor, cod 413055

PASUL 2: Acum STERGI din lista pe numarul 1 si muti celelalte adrese cu o pozitie mai sus (6 devine 5, 5 devine 4,etc...).
Astfel numarul 7 devine liber: completezi cu numele si adresa TA aceasta pozitie.Trebuie foarte clar sa intelegi ca
DACA TE VEI PUNE IN ALTA POZITIE DECIT CEA DE-A 7-a, vei primi cu mult mai putini bani, pentru ca factorul de multiplicare
se diminueaza. Pentru a intari increderea in joc, trebuie SA NU TRISEZI si SA TRIMITI PLICURILE, deoarece altminteri,
te excluzi singur din circuit semanind neincrederea.

PASUL 3: Schimba ce doresti dar, pe cat se poate, incearca sa mentii articolul cat mai aproape de original. Acum publica
anuntul la cit mai multe forum-uri/newsgroup-uri(sunt o groaza) SAU alt fel de site-uri cu discutii asemanatoare.
200 este atat cat iti trebuie dar cu cat publici in mai multe locuri cu atat mai multi bani vei castiga! Nu e nevoie sa
scrii din nou tot acest articol; poti sa selectezi textul cu cursorul mouse-ului si sa il copiezi in memoria calculatorului;
deschizi un fisier gol cu 'notepad'si inserezi textul ca sa iti adaugi numele in pozitia a 7-a; salvezi fisierul cu extensia
.txt. Acum cauti pe Internet newsgroup-uri (forum-uri on-line, message board-uri, site-uri de chat, de discutii) romanesti,
bineinteles, sau la diverse adrese e-mail pe care le cunosti si publici articolul. Va sugerez sa treceti ca subiect un titlu
cat mai atractiv, pentru ca asa il vor vedea cei ce viziteaza aceste site-uri
GATA! Felicitari... Nu ar trebui sa iti ia mai mult de 30 de secunde pentru fiecare newsgroup! TINE MINTE :
MAI MULTE NEWSGROUP-URI INSEAMNA MAI MULTI BANI! TOT CE TREBUIE ESTE UN MINIM DE 200!
Calcule...Vei incepe sa primesti bani in cutia postala in cateva zile! Daca vrei poti sa iti inchiriezi o casuta postala
din cauza numarului mare de scrisori pe care le vei primi. De ce? Din cele MINIM 200 de publicari pe care le-am facut sa
spunem ca primesc 10 raspunsuri (un exemplu FOARTE-FOARTE mic). Deci am castigat 10 lei cu numele meu pe pozitia a 7- a.
Acum fiecare din cele 10 persoane care tocmai mi-au trimis cate o scrisoare, publica la randul lor MINIMUL de 200 de articole
cu numele meu pe pozitia a 6-a si primesc si ei cate 10 lei.Eu primesc astfel 10*10*1 leu = 100 lei. Continuand exemplul cu
acest numar mic (10) de persoane care raspund la articol, castig 11.250.000 de lei cu numele meu pe pozitia a 4-a,
16.250.000 cu numele meu pe pozitia a 3-a, 31.250.000 de lei pe pozitia a 2-a si ... DA! 156.250.000 DE LEI cu numele meu pe
pozitia intai. UIMITOR! Daca fiecare participant publica articolul de MINIM 200 de ori! Si totul cu o investitie initiala de
70.000 de lei (7 lei noi) si 7 timbre. Cand numele tau nu se mai afla in lista poti sa repeti procedura : iei ultima varianta
a articolului si trimiti cate 1 leu la adresele care se afla in lista, punandu-ti numele pe pozitia a 7-a. Acum publici
articolul din nou de MINIM 200 de ori. Va dati seama ca in fiecare zi mii de oameni intra pe Internet si citesc aceste
articole ASA CUM CITESTI TU ACUM !! Asa ca iti poti permite 7 lei sa vezi daca merge cu adevarat? Cred ca da... Unii au spus
"dar daca lumea se satura si nu mai trimite nimeni nici un ban?" Ce sanse sunt sa se intample asta, cand ZILNIC se alatura
20- 50.000 de useri noi la Internet dintre care foarte multi citesc astfel de anunturi si sunt dispusi sa incerce ?

Jucati cinstit si corect si adresa ta va ajunge pe mii de forumuri, astefel vei primi mii de plicuri. In fiecare zi intra
sute sau mii de oameni pe forum! Veti avea numai de castigat!!! Jocul se bazeaza pe o binecunoascuta lege din economie, si
anume legea Multiplicarii pe care cred ca poti sa o intelegi. Cred ca marile magazine se imbogatesc pt ca tu ai cumparat
o sticla de vin. Nu... Se cumpara industrial, deci daca joci corect si trimiti plicuri adresa ta va pareaPe mult mai multe
site-ri si vrei primi cu mult mai multi bani! Bafta!
P.s. Foarte important: o sa intalnesti oameni care nu sunt de acord cu asta si care nu au curaj sa incerce sa se imbogateasca
inteligent. Trebuie doar sa-i ignori asa cum fac eu, Joaca si o sa vezi cum plicurile incep sa soseasca.
Daca ai incredere si perseverezi o sa-mi multumesti, cat pentru cei care nu joaca... Va raciti gura DEGEABA, EU PRIMESC ZECI
DE PLICURI CU BANI SI O SA CONTINUI SA JOC... BAFTA! TOT CE TREBUIE SA FACETI ESTE CE AM SCRIS MAI SUS APOI POTI STA
LINISTIT/A ACASA SI BANII VIN!!!

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 11 Decembrie 2008, ora 09:45

salut,

iti trimit mai jos cateva detalii... detalii pe care le-am primit si eu ... totul e sa ai multa rabdare ...

CEA MAI SIMPLA METODA DE FACUT BANI!
Nu credeam ca va functiona, si totusi!!!!
MERGE!!!
Bani rapid si sigur pe internet. Testat! Eu am facut 38.130.000 in 3 saptamani!!! E randul tau!!!!!! si voi continua sa fac.
Functioneaza!!!! Singurul care functioneaza cu adevarat.
Nu este o gluma,crede-ma!Depinde numai de tine daca vrei sa citesti pagina asta sau nu, eu nu pot spune decat ca 5 min. de
citit iti pot schimba viata, depinde numai de tine "POTI FACE BANI USOR SI REPEDE". Crede-ma am incercat toate metodele
posibile(si legale).Aceasta este cea mai USOARA si mai RAPIDA cale. Poti sa faci o gramada de bani, repede si legal. Merge!
E testat! Tot ce trebuie sa faci deocamdata este sa citesti cu atentie si pana la final textul. Eram sceptic, totusi... In
urma cu ceva vreme navigam aiurea pe Internet (probabil la felcum faci si tu acum) cand am descoperit un articol asemanator
cu acesta in care se spunea ca pot sa castig milioane in doar cateva saptamani cu oinvestitie de numai 7 de lei. Imediat
m-am gandit"chestia asta trebuie sa fie vreo escrocherie". Dar, curios fiind, am continuat sa citesc. Articolul spunea ca
trebuie sa trimiti cate 1 leu nou la fiecare din cele 7 adrese mentionate in articol. Apoi sa iti treci numele si adresa
la sfarsitul listei in pozitia a 7-a si sa publici articolul la minim 200 de forum-uri/adrese cu anunturi pe Internet sau
prin mail la cat mai multe adrese. Pur si simplu! Dupa ce am analizat chestiunea si dupa ce am discutat cu cativa prieteni
m-am hotarat sa incerc. La urma urmei ce aveam de pierdut in afara de 7 lei si 7 timbre? Cum este si normal, la inceput
eram sceptic si chiar ingrijorat in privinta aspectului legal. Asa ca m-am interesat la PTTR si mi-au confirmat ca intr-adevar
e legal! Deci am facut infima investitie de 7 de lei. Surpriza!...Ghiciti ce s-a petrecut!!! Intr-un interval de 7 zile am
inceput sa primesc bani in cutia postala. Eram uluit! M-am gandit ca probabil se va opri curand, dar banii au continuat sa
vina! In prima saptamana am primit 2.800.000 de lei. (280 lei noi) La sfarsitul celei de-a doua aveam 10.030.000. In a treia
saptamana stransesem 38.130.000 de lei! Si banii continua sa vina cu repeziciune. In mod cert a meritat sa cheltui cei 7 lei
si cele 7 timbre (Am cheltuit mult mai mult jucand la loto si la bingo!). Sa va spun cum functioneaza si mai ales de ce
functioneaza. In primul rand va sfatuiesc sa salvati pe hard sau sa printati articolul ca sa il aveti la indemana.

Cum?
PASUL 1:Iei 7 coli si scrii pe fiecare din ele: "M-AM ADAUGAT LA LISTA TA", astfel incat cel ce primeste plicul sa te adauge
la listele pe care urmeaza sa le posteze si asa adresa ta va aparea pe alte sute si sute multiplicate de forumuri, apoi
impaturesti fiecare coala.Acum iei 7 bancnote de 1 leu si pui CATE UNA in FIECARE din cele 7 coli(ca sa nu se vada prin plic
si sa nu se fure),apoi pui FIECARE coala in CATE UN PLIC si inchizi plicurile.Ar trebui sa ai acum 7 plicuri sigilate, cu
numele si adresa ta pe ele (la expeditor, pentru a ajunge in continuare pe forumuri!), fiecare dintre ele continand o coala
de hartie si o bancnota de 1 leu.Acum trimiti plicurile la urmatoarele adrese:

1)TAKACS ELISABETA, OP 1, CP 65, Oradea, Bihor
2)TRIFAN MIOARA ,str.Avram Iancu Nr.24; Tg.Mures cod : 540089 Jud.Mures
3)SOIT MIRCEA, str.Gheorghe Asachi, nr.22, loc.Cugir, jud.Alba, cod.515600.
4)DRAGOMIR IONUT str. Poiana MaRULUI,NR. 29,Ramnicu Sarat,jud. Buzau cod:125300
5)STOICA CRISTINEL str. Centrala M, nr. 77, Maracineni, jud. BUZAU, COD 127325
6)SERBAN ANDREEA str Constantin brezeanu, nr 5, bl 202,et 3, ap 13,loc. Ploiesti,jud.Prahova
7)DIDA CRISTIAN, str Selimbarului, nr 1, bl F8, sc C, ap 12, loc. Oradea, jud. Bihor, cod 413055

PASUL 2: Acum STERGI din lista pe numarul 1 si muti celelalte adrese cu o pozitie mai sus (6 devine 5, 5 devine 4,etc...).
Astfel numarul 7 devine liber: completezi cu numele si adresa TA aceasta pozitie.Trebuie foarte clar sa intelegi ca
DACA TE VEI PUNE IN ALTA POZITIE DECIT CEA DE-A 7-a, vei primi cu mult mai putini bani, pentru ca factorul de multiplicare
se diminueaza. Pentru a intari increderea in joc, trebuie SA NU TRISEZI si SA TRIMITI PLICURILE, deoarece altminteri,
te excluzi singur din circuit semanind neincrederea.

PASUL 3: Schimba ce doresti dar, pe cat se poate, incearca sa mentii articolul cat mai aproape de original. Acum publica
anuntul la cit mai multe forum-uri/newsgroup-uri(sunt o groaza) SAU alt fel de site-uri cu discutii asemanatoare.
200 este atat cat iti trebuie dar cu cat publici in mai multe locuri cu atat mai multi bani vei castiga! Nu e nevoie sa
scrii din nou tot acest articol; poti sa selectezi textul cu cursorul mouse-ului si sa il copiezi in memoria calculatorului;
deschizi un fisier gol cu 'notepad'si inserezi textul ca sa iti adaugi numele in pozitia a 7-a; salvezi fisierul cu extensia
.txt. Acum cauti pe Internet newsgroup-uri (forum-uri on-line, message board-uri, site-uri de chat, de discutii) romanesti,
bineinteles, sau la diverse adrese e-mail pe care le cunosti si publici articolul. Va sugerez sa treceti ca subiect un titlu
cat mai atractiv, pentru ca asa il vor vedea cei ce viziteaza aceste site-uri
GATA! Felicitari... Nu ar trebui sa iti ia mai mult de 30 de secunde pentru fiecare newsgroup! TINE MINTE :
MAI MULTE NEWSGROUP-URI INSEAMNA MAI MULTI BANI! TOT CE TREBUIE ESTE UN MINIM DE 200!
Calcule...Vei incepe sa primesti bani in cutia postala in cateva zile! Daca vrei poti sa iti inchiriezi o casuta postala
din cauza numarului mare de scrisori pe care le vei primi. De ce? Din cele MINIM 200 de publicari pe care le-am facut sa
spunem ca primesc 10 raspunsuri (un exemplu FOARTE-FOARTE mic). Deci am castigat 10 lei cu numele meu pe pozitia a 7- a.
Acum fiecare din cele 10 persoane care tocmai mi-au trimis cate o scrisoare, publica la randul lor MINIMUL de 200 de articole
cu numele meu pe pozitia a 6-a si primesc si ei cate 10 lei.Eu primesc astfel 10*10*1 leu = 100 lei. Continuand exemplul cu
acest numar mic (10) de persoane care raspund la articol, castig 11.250.000 de lei cu numele meu pe pozitia a 4-a,
16.250.000 cu numele meu pe pozitia a 3-a, 31.250.000 de lei pe pozitia a 2-a si ... DA! 156.250.000 DE LEI cu numele meu pe
pozitia intai. UIMITOR! Daca fiecare participant publica articolul de MINIM 200 de ori! Si totul cu o investitie initiala de
70.000 de lei (7 lei noi) si 7 timbre. Cand numele tau nu se mai afla in lista poti sa repeti procedura : iei ultima varianta
a articolului si trimiti cate 1 leu la adresele care se afla in lista, punandu-ti numele pe pozitia a 7-a. Acum publici
articolul din nou de MINIM 200 de ori. Va dati seama ca in fiecare zi mii de oameni intra pe Internet si citesc aceste
articole ASA CUM CITESTI TU ACUM !! Asa ca iti poti permite 7 lei sa vezi daca merge cu adevarat? Cred ca da... Unii au spus
"dar daca lumea se satura si nu mai trimite nimeni nici un ban?" Ce sanse sunt sa se intample asta, cand ZILNIC se alatura
20- 50.000 de useri noi la Internet dintre care foarte multi citesc astfel de anunturi si sunt dispusi sa incerce ?

Jucati cinstit si corect si adresa ta va ajunge pe mii de forumuri, astefel vei primi mii de plicuri. In fiecare zi intra
sute sau mii de oameni pe forum! Veti avea numai de castigat!!! Jocul se bazeaza pe o binecunoascuta lege din economie, si
anume legea Multiplicarii pe care cred ca poti sa o intelegi. Cred ca marile magazine se imbogatesc pt ca tu ai cumparat
o sticla de vin. Nu... Se cumpara industrial, deci daca joci corect si trimiti plicuri adresa ta va pareaPe mult mai multe
site-ri si vrei primi cu mult mai multi bani! Bafta!
P.s. Foarte important: o sa intalnesti oameni care nu sunt de acord cu asta si care nu au curaj sa incerce sa se imbogateasca
inteligent. Trebuie doar sa-i ignori asa cum fac eu, Joaca si o sa vezi cum plicurile incep sa soseasca.
Daca ai incredere si perseverezi o sa-mi multumesti, cat pentru cei care nu joaca... Va raciti gura DEGEABA, EU PRIMESC ZECI
DE PLICURI CU BANI SI O SA CONTINUI SA JOC... BAFTA! TOT CE TREBUIE SA FACETI ESTE CE AM SCRIS MAI SUS APOI POTI STA
LINISTIT/A ACASA SI BANII VIN!!!

alinushy

119 mesaje

Postat pe: 11 Decembrie 2008, ora 19:14

poate are dreptate atotputernicul sau bocusor or fii si ei niste trepadusi pe la pdl . dar tot le scapa o firimitura astfel nu imi explic indarjirea cu care il apara pe sefu' si sustin ca e om cinstit si cu ganduri curate ptr. tara. lupta politica e mare si pe bani multi. indiferent ce partid vine - vine sa fure de aia se bat ptr. ciolan ! nu are rost noi "pulimea" sa ne certam ca fraieri intre noi ptr unul sau altul .

alinushy

119 mesaje

Postat pe: 11 Decembrie 2008, ora 19:25

ptr bocusor si atotputernicul sa va convingeti ca nu tin cu niciunii din politica :
www.9am.ro/comunitate/forum/view_topic/19316/eu-am-o-idee-toti-t...

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 11 Decembrie 2008, ora 21:05

schein1981 metoda este veche ,pacaleala sigura,apare ori decite ori este foamete in tara cu speranta desarta.Vrei sa-l ajungi pe baselu din urma la avere ? nu vezi cum au facut front comun adversarii politici pentru ciolanul ROMANIEI.si astazi BASESCU VREA avion nou ca ala ceausist are condens,la numit pe stolojan sa se importa fondurile europene cu folos.Poate nu-l confirma PARLAMENTUL sa ne stricam de ris cu dracusor si ceilalti

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 11 Decembrie 2008, ora 21:10

De la: alinushy, la data 2008-12-01 19:13:25PENTRU DRACUSOR ( EMIL BOC - TRAVESTIT ) :
La doua luni dupa ce a devenit presedinte, Traian Basescu a incercat sa-si subordoneze autoritatea care ancheteaza spalarea banilor.

Cert e ca ancheta in cazul tranzactiei terenului din Baneasa, in care erau implicati presedintele si amicul sau, Costel Casuneanu, a fost oprita, iar dosarul a fost dosit sub pretextul secretului de stat.

In decembrie 2004, cand a preluat functia de presedinte al Romaniei, Traian Basescu avea, pe langa alte angarale (vezi "Megadosarul Flota"), si un dosar intocmit de Oficiul National de Prevenire si Combatere a Spalarii Banilor (ONPCSB). Este vorba despre dosarul cu numarul S/IV/1014, din 18.10.2004 (vezi facsimil) privind tranzactia dubioasa cu un teren din nordul Capitalei. Iata cum sintetizeaza ONPCSB aceasta tranzactie dubioasa in raportul amintit: "Traian Basescu si Casuneanu Costel ("un foarte bun prieten", dupa chiar spusele presedintelui a " n.r.) au cumparat terenuri invecinate in aceeasi zi, prin acelasi mandatar. Traian Basescu a cumparat un teren in Aleea Privighetorilor si i l-a vandut Gabrielei Blaj (cumnata lui Casuneanu a " n.r.) la un pret de patru ori mai mare.

Astfel, s-a putut justifica suma de 280.000 USD, care a constituit pretul vilei de pe ªoseaua Bucuresti a " Ploiesti nr. 137 B, proprietate ce a fost donata fiicei: in acest mod, proprietatea nu a mai fost mentionata in declaratia de avere". Scurt, dar cuprinzator. Pentru astfel de fapte, potrivit legii, Traian Basescu si toti cei implicati riscau ani grei de puscarie.

BÃSESCU PUNE OCHII PE ONPCSB. Dosarul familiei Basescu cu privire la aceasta jonglerie imobiliara se afla deci "in lucru" la ONPCSB, in luna noiembrie 2004. In februarie 2005, la doar doua luni dupa ce a devenit presedinte, Traian Basescu participa la o sedinta de bilant a ONPCSB, insotit de consilierul sau de suflet, Theodor Stolojan. Cu acest prilej, presedintele Oficiului, Iulian Dragomir, anunta cu mandrie ca "in cel de-al doilea semestru al anului trecut (adica exact in perioada in care avea in lucru si dosarul familiei Basescu a " n.r.) a fost dispusa masura suspendarii in cazul a 18 operatiuni, in suma de 10.019.070 de euro, 1.516.943 de dolari americani si 17.565.000.000 de lei, tranzactii asupra carora existau suspiciuni de spalare de bani". Ca urmare, dosarele au fost aruncate la gunoi. Cu alte cuvinte, Iulian Dragomir il informa pe presedinte nu despre cati mafioti au fost dati pe mana Parchetului, pentru spalare de bani, ci despre cati au fost scosi de sub urmarire.

Evident, multumit, Basescu le-a transmis angajatilor ONPCSB ca vor avea sustinerea institutiei prezidentiale pentru ca "oficiul sa se integreze in sistemul destul de complicat al institutiilor care lupta impotriva coruptiei, alaturi de serviciile de informatii, de Parchetul General, Parchetul National Anticoruptie si Politie". Adica exact alaturi de institutiile pe care presedintele Basescu si ministrul Monica Macovei le luasera deja, intr-un fel sau altul, sub control.

ªEFUL OFICIULUI PUNE BOTUL. In aceeasi sedinta, presedintele ONPCSB, Iulian Dragomir, "pune botul" imediat la propunerea presedintelui si chiar pluseaza, opinand ca pentru eficientizarea activitatii Oficiului nu sunt suficiente doar majorarea personalului si alocarea de fonduri suplimentare de la buget, ci si transformarea institutiei in autoritate nationala, in domeniul prevenirii si combaterii spalarii banilor. In acest scop, spunea Dragomir, Oficiul nu ar mai trebui sa se subordoneze Guvernului, ci Consiliului Suprem de Aparare a Þarii a " institutie aflata sub autoritatea sefului statului. Iata cum a motivat Dragomir scoaterea oficiului de sub influenta Guvernului (Tariceanu a " n.r.) si trecerea lui sub coordonarea CSAT (Basescu a " n.r.): "In primul rand, masura este necesara pentru obtinerea unei reale operationalizari a datelor si informatiilor furnizate de serviciile de informatii si valorificarea acestora in vederea sesizarii imediate a Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie si, dupa caz, a PNA. In al doilea rand, este necesara scoaterea Oficiului de sub influenta politica, Guvernul fiind un rezultat generat de un proces electoral" (!?!). Deci, in opinia sefului ONPCSB, nu presedintele si Parlamentul sunt rezultatul alegerilor, ci Executivul, adica Guvernul (!?!). Cert este ca, dupa ce Basescu a "prezidat" sedinta de bilant a ONPCSB, dosarul acestuia s-a volatilizat, iar initiativa trecerii Oficiului in subordinea CSAT a ramas "in lucru".

AFACERILE PREªEDINTELUI a " "SECRET DE STAT". Invocand Legea nr. 544/2001 privind accesul la informatiile de interes public am solicitat ONPCSB informatii cu privire la "Dosarul familiei Basescu", mai exact ce solutie a fost data, unde a fost trimisa speta, daca dosarul a fost clasat, care au fost motivele etc. Raspunsul primit de la Oficiul National de Prevenire si Combatere a Spalarii Banilor este unul aiuritor: "Avand in vedere diferitele nivele de clasificare sub care se efectueaza activitatea de analiza in Oficiu, in conformitate cu prevederile Legii nr. 182/2002 privind protectia informtiilor clasificate, nu putem sa dam curs solicitarii dumneavoastra prin invocarea prevederilor Legii nr. 544/2001". Asadar, nu numai despre Traian Basescu, ci despre oricare "oligarh" luat in vizor pentru spalare de bani, ONPCSB, iata, nu poate furniza nici un fel de informatie, acestea fiind asimilate "secretelor de stat"". Care or fi oare criteriile pentru care o investigatie cu privire la tranzactiile dubioase ale unui om de afaceri sunt "clasificabile"? Sau cum pot pune astfel de informatii statul roman in pericol?

Tunul lui Basescu a " 10 miliarde in trei luni

Jurnalul National a prezentat in detaliu jongleriile lui Basescu, Casuneanu et comp. cu terenul in cauza. Pe scurt, la 9 august 2000, Traian Basescu cumpara un teren intravilan de 3.700 metri patrati, situat in Aleea Privighetorilor, pe care platea a " cel putin "pe hartie" a " un miliard si jumatate de lei. O adevarata pleasca pentru aproape 4.000 de metri patrati in Baneasa, intr-o zona rezidentiala. Primarul General al Capitalei de atunci a reusit practic sa sparga piata, achizitionand cu 13 dolari metrul patrat de teren, care la agentiile imobiliare era cotat undeva intre 90 si 200 de dolari. Vanzatorul era un anume Peticila Nicolae, care mostenise terenul.

Dar parcela lui Basescu era doar jumatate din terenul vandut de Peticila. Cealalta jumatate a fost cumparata, "coincidenta", in aceeasi zi, de Costel Casuneanu, zis si "regele asfaltului", omul de afaceri din Oituz care "a tras" miliarde de lei din afacerile incheiate cu Ministerul Transporturilor, condus multa vreme de Traian Basescu. Numai ca "pretenul" Casuneanu platea aproape cinci miliarde de lei pe parcela sa, in timp ce, asa cum am vazut, Basescu daduse pe aceeasi suprafata doar 1,4 miliarde de lei. La 14 octombrie 2002, Basescu vindea terenul cu pricina unei anume Gabriela Blaj, coincidenta tot din Oituz. Dupa cum a recunoscut Casuneanu intr-o emisiune televizata, Gabriela Blaj este chiar cumnata sa. Basescu incasa 12 miliarde de lei, adica echivalentul a 361.540 USD. Apoi, la 21 octombrie acelasi an, cu banii jos cumpara o vila in Baneasa, cu 280.000 de dolari, pe care trei saptamani mai tarziu a donat-o fiicei sale Ioana. Afacerea intra in vizorul ONPCSB. Apoi, in februarie anul urmator, in calitate de primar, si-a alocat singur, din fondul statului, casoiul "social" din Mihaileanu, pentru ca omul era la stramtoare, nu avea unde locui (!?!). Sa mai amintim de limuzina Mercedes Benz S500, pe care Basescu a "cumparat-o" in aceeasi perioada de la acelasi Casuneanu cu fabuloasa suma de 13.000 de dolari? Evident, suma tot "pe hartie"a"
IA ZI MAI BOCUSUR TOT NU NE-AI SPUS CUM RAMANE CU TACTU ?!?
CUM E CU LUPTA AIA IMPOTRIVA CORUPTIEI?!?

DE OCHI VOTANTILOR SE SCUIPA INTRE EI ,FAC CIRC,dupa vot se ling pe unde sau scuipat,apoi impart scheletul ROMANIEI,iar ungurii vor si ei o bucatica,cica in caz de GUVERN MINORITAR

Fosta membra 9am.ro

1491 mesaje

Postat pe: 12 Decembrie 2008, ora 02:10

Doi mosi stau de vorba ...
- Nu-mi place de ginerele meu fiindca nu stie sa joace poker...
- Asta e foarte bine daca nu stie sa joace ... de ce sa nu-ti placa de el ?
- Pentru ca nu stie .... dar joaca !

Asa e si cu Basescu ... nu stie engleza, dar ... o vorbeste.

Iliescu suferea de aceeasi boala ...

Acum nu e momentul !
gabigabi

12108 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 12 Decembrie 2008, ora 10:33

asa e- nu stie engleza ; dar poker stie si uita-te ce cacealma ii asteapta pe psd.isti ! dar mi se pare mie sau ai o schimbare de directie ?

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 12 Decembrie 2008, ora 12:21

De la: gabigabi, la data 2008-12-12 10:33:56 asa e- nu stie engleza ; dar poker stie si uita-te ce cacealma ii asteapta pe psd.isti ! dar mi se pare mie sau ai o schimbare de directie ?

PROFITORI AI NEAMULUI ROMANESC,EXCROCI CU STAIF
BASESCU VREA AERONAVA NOUA DAR NICI CEA LASATA DE CEAUSESCU NU O MERITA,SCENE,SCENE LA UN POPOR ANALFABET POLITIC-PSD stie ca Ciclopy vrea UDMR ul pina la formarea guvernului ,dupa care cu vesnicul lui scandal de politruc sa-i paseze in opozitie (PSD)sa ramina PDL-UDMR ,guvern minoritat ,macar sa pregatim prezidentiala din 2009 ca nu se prescrie Dosarul FLOTA si urmatoarele
CHIAR ASA ????

candyman4sex

1 mesaj
Oras: Cluj

Postat pe: 12 Decembrie 2008, ora 13:45

si tu crezi ca la cei 50 de ani ai tai ai vazut destule? cred ca atunci cand erai la varsta aceea, nu gandeai nici pe sfertul lui.

alinushy

119 mesaje

Postat pe: 12 Decembrie 2008, ora 15:46

atotputernicul ce e cu tine? nu mai tii cu sefu?
te-ai sucit? cum poti spune ca atunci cand faci disparut un dosar de spalare de bani - doamne si cati bani - e un mare fas?

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 12 Decembrie 2008, ora 16:40

N-o vrbeste perfect dar o intelege foarte bine.

Pana acum, imi da impresia unui rapid si bun crupier al negocierilor post electorale.
Ce nu a reusit M.Geoana ca presedinte al PSD-ului (reformade cadre ) o face T.Basescu impartind cucutele ministeriale printre randurile PSD-istilor.
Traba vad ca-i merge struna, mai vdem peste vr-o luna !...

Oricum , raman la parerea precedenta; cea mai buna coalitie era PDL+PNL+UDMR.

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 12 Decembrie 2008, ora 17:12

@mytcor - tin foarte mult la tine si-ti respect mintea ta atit de bine organizata, dar las-ma cu pdl+pnl+udmr ! e scirboasa ,e contra naturii aceasta unire ! PDL.ul si-a dorit atit de mult Puterea- iata,o are ! sa -si faca guvernul asa cum doreste,cu cine doreste si sa dovedeasca ce poate !

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 12 Decembrie 2008, ora 18:35

Ok @ stimata D-na G. era doar o parere.
N-am nici o pretentie si nici nu sustin c-ar fi una buna ptr. ca-mi lipsesc momentan cele necesare formarii unei impresii in cunostinta de cauza intr-o proportie acceptabila.

Impresia mea este ca alianta PDL-PSD este f. toxica PSD-ului.
Chiar nu vad cu ce i-a pacalit T.Basescu de-au muscat momeala guvernarii avand in vedere Tunamiul Crizei ce va lovi in plin Ro.in 2009.
Cred ca-i sinucidere curata ptr. PSD, ( si n-ar fi rau deloc )

O seara placuta D-na G.

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 12 Decembrie 2008, ora 18:38

...a, era sa uit, ambele formatiuni politice au sustinut sus si tare marirea cu 50% a salariilor profesorilor, reforma si marirea salariilor la sanatate si functionari publici.

N-au s-o faca !....

Fosta membra 9am.ro

1491 mesaje

Postat pe: 13 Decembrie 2008, ora 00:35

Orice vor face sau nu vor face va fi pentru "interesul national" , nu ....
Cea mai hazlie va fi povestea cu taxa auto. Ambele partide au vorbit pana de curand despre abrogarea ei....
Partea cea mai frumoasa este ca, pentru o situatie de criza asa cum se anunta a fi anul viitor, nici omul de rand nu stie ce sa-i ceara guvernului ... asa incat o sa-l injure orice ar face, iar guvernul isi va vedea de treaba lui. Va repartiza banii firmelor contribuabile la bunastarea membrilor cabinetului ... iar pentru restul populatiei chestia asta cu criza este un motiv perfect sa nu i se dea nimic, ba chiar un motiv suficient de intemeiat ca sa i se mai ia....

Dar, sa speram ca nu va fi asa ...

Acum nu e momentul !
radu_toma_2006

61 mesaje
Postat pe: 13 Decembrie 2008, ora 06:02

De la: alinushy, la data 2008-12-12 15:46:52atotputernicul ce e cu tine? nu mai tii cu sefu?
te-ai sucit? cum poti spune ca atunci cand faci disparut un dosar de spalare de bani - doamne si cati bani - e un mare fas?

VAM_CIURUIT

426 mesaje
Oras: Satu Mare

Postat pe: 13 Decembrie 2008, ora 10:27

pentru Basescu interesul national este o parodie,pentru el primeaza interesele celor care lau ajutat sa ajunga la timona Romaniei,acum preocuparea este cum sa-i incurce pe cei de la PSD,cu posturi ministeriale critice,avind in perspectiva inflatia,criza pentru 2009,operatiunile Stolojan,producerea unor scandaluri care sa compromita PSD ul ,imbirligarea cu UDMRul,in eventualitatea raminerii la guvernare in forma minoritara,teama alegerilor prezidentiale din 2009,UNDE SA MAI INCAPA SI INTERESUL NATIONAL-POPORUL ESTE OBISNUIT SA ASTEPTE LA PASTELE CAILOR

pusy_55

283 mesaje
Oras: Ploiesti

Postat pe: 13 Decembrie 2008, ora 13:29

=basescu

pusy_55

283 mesaje

Postat pe: 13 Decembrie 2008, ora 13:29

-fete lui basescu

pusy_55

283 mesaje

Postat pe: 13 Decembrie 2008, ora 13:30

basescu la cotroceni

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 13 Decembrie 2008, ora 16:30

@mytcor,nici eu n-am datele suficiente ptr.a face o analiza cum scrie la carte ....uitindu-ma pe la tv.,la unii si la altii si la comentariile lor, as zice ca nici ei n-au prea multe informatii ; e o bijbiiala ;o presupunere; un dat cu parerea din partea tuturor ! cu ce i-a momit Sefu' ? lacomia lor i-a momit si s-au aruncat in bratele deschise in asteptare ale Sefului ,care-i bucuros sa mai aibe un cal de bataie si eventual cine sa-si rupa gitul in locul mult-iubitului pdl... nu-i pling si nu mi-e mila de ei ! mariri de salarii ? sa fim seriosi ! sa zicem bogdaproste de le vom lua si pe alea de sunt !
@silviule - am impresia ca aceasta triplare de taxa este un subterfugiu a guvernului si explic de ce cred asta : s-au adus multe masini in tara in primavara si-n vara,dar oamenii nu s-au grabit sa-si achite taxele ,iar visteria-i goala.... si ce-o si-o fi zis Tariceanu : ia sa-i speriem un pic pe smecherii astia cu triplarea taxei si sa vezi ce-o sa se mai inghesuie s-o plateasca pe aia mai mica....ceea ce s-a si-ntimplat ! apoi,la cererea boborului,se va renunta la marirea ei,dar dupa 15....poate le mai da un ragaz de vreo 2-3 zile,ca sa fie sigur ca vin sa dea banu'

dan21emi

9 mesaje
Postat pe: 13 Decembrie 2008, ora 16:52

....un dobitoc la fel ca si altii de la putere.

edy_sword

166 mesaje
Postat pe: 13 Decembrie 2008, ora 18:27

dupa alegeri suntem in deriva si cred ca ne scufundam incet

Fosta membra 9am.ro

11 mesaje
Postat pe: 13 Decembrie 2008, ora 18:57

Dracusor, mai mergi la scoala ! Nu este corect sa spui : da-ti cu parerea ci
spune-ti parerea. Sau: vreau sa aflu si parerea altora/dumneavoastra...
Oricum, in general, cei care n-au scris destul in caietele de dictando ori de mate' se bucura acum sa invete sa scrie si sa citeasca ... pe net. Tot e ceva. Dar, mai atent. Ar fi mai bine pentru ca ceea ce scria un scolar in caietele sale in clasele I, a II-a, a III-a avea un caracter mai personal - nu vedea decat mama/tata/sora sau fratele si invatatorul, care isi faceau si datoria sa-l indrume pe cel in cauza pentru corectarea greselilor, pe cata vreme pe internet.... vede multa lume cum n-ai stat pe la scoala si e rusine.

Si acum iti fac cunoscuta parerea mea despre presedintele acestei tari, dl. Traian Basescu: e bun, este foarte bun conducator. Are defecte cu mult mai lipsite de importanta decat alti fosti sau pretendenti conducatori. Dar, si daca cineva doreste sa-l conteste, n-ar putea s-o faca civilizat, cu un limbaj ingrijit? cuvintele noastre asupra altuia ne reprezinta pe noi, nu pe cel pe care dorim sa-l zugravim ! (V-ati notat aceasta idee? Nu? Ar fi bine macar s-o retineti).

Fosta membra 9am.ro

5 mesaje
Postat pe: 13 Decembrie 2008, ora 22:35

BASESCU?
Da, si eu l-am votat dar sunt FOARTE DEZAMAGIT de prostia pe care am facut-o. Este un ipocrit si un nesimtit. Un om de nimic care nici nu-i pasa de poporul roman. Ganditiva unde s-a mai pomenit si in ce tara civilizata din lume se mai intampla ce se intampla in Romania . Ungurii din Transilvania fac ce vor ei fara sa le ceara socoteala nimeni. Elevii maghiari nu stiu limba romana dar au o promovabilitate de 100%la tezele unice la Limba Romana. In timp ce elevii romani iau meditatii si sunt stressati atat ei cat si parintii lor pentru aceste examene. Ministri maghiari bagati cu forta in Guvernul Romaniei de Basescu dar care sustin ca sarbatoarea nationala a Romaniei nu este si pentru ei . Ba chiar ii deranjeaza aceasta sarbatoare. Criminali maghiari care sunt lasati in libertate in Romania ca nu pot fi judecati pentru ca lipseste interpretul la judecata . Toate acestea si multe altele sub ochii presedintelui iubit care cu fiecare ranjet nu spune altceva decat HA,HA,HA, m-ati votat fraierilor. Daca s-ar interesa si de poporul Roman sa-i mearga bine sau mai bine zis sa traiasca bine macar 50%din cum se intereseaza de minoritatea maghiara atunci am duceo intr-adevar mult mai bine. Dar sigur a uitat ca este si presedintele Romanilor din Romania. Poate-si aminteste la alegeri . DA DOAMNE MINTEA ROMANULUI DE PE URMA. Este dreptl nostru sa gresim. O SINGURA DATA.

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 14 Decembrie 2008, ora 03:14

Basescu este un libidinos de marinar cu ifose de capitan,care trateaza poporul roman ca pe matrozii zilieri de pe vapor,cu linguseli si promisiuni,prefacatorii si injuraturi ordinare printre dinti.Basescu si rinjitul scrirtieStolojan nu vor decit puterea pentru a face afacerile lor prospere.Daca in 2009 reuseste sa mai pacaleasca odata sa fie votat ,daca Stolojan va ramine premier,va trebui ca romanii sa plateasca taxa pe aer si pe vinturi.In schimb cu ungurii care sint un balast de manevra la guvernare(ei sint la guvernare cu orice partid)Basescu are aranjamente marimateriale,pentru care vrea sa le cedeze Ardealul.

Fosta membra 9am.ro

1491 mesaje

Postat pe: 14 Decembrie 2008, ora 07:27

De la: cordeluta, la data 2008-12-14 03:14:47 Basescu este un libidinos de marinar cu ifose de capitan,care trateaza poporul roman ca pe matrozii zilieri de pe vapor,cu linguseli si promisiuni,prefacatorii si injuraturi ordinare printre dinti.Basescu si rinjitul scrirtieStolojan nu vor decit puterea pentru a face afacerile lor prospere.Daca in 2009 reuseste sa mai pacaleasca odata sa fie votat ,daca Stolojan va ramine premier,va trebui ca romanii sa plateasca taxa pe aer si pe vinturi.In schimb cu ungurii care sint un balast de manevra la guvernare(ei sint la guvernare cu orice partid)Basescu are aranjamente marimateriale,pentru care vrea sa le cedeze Ardealul.

Asta cu Ardealul e mortala ...
Zi-mi si mie, ca nu ne aude nimeni, Basescu s-a dat la tine ? A vrut sa ti-o traga ? Cum ai dedus tu ca e libidinos ? Capitanul de vas nu e marinar ?
Ti se intampla des sa delirezi, sa pierzi firul lucrurilor ?

Acum nu e momentul !
Pagini: << 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului basescu
Mergi la: