back to top ∧

Info
x
info
 
 
OK


 
Info
x
info
 
 
 


Basescu

 


 
Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >> Sari la pagina:
 
necunoscut

1 mesaj
Membru din: 1/01/1970
Postat pe: 18 Octombrie 2008, ora 20:36

;;BASESCU SI PD-LE, DA-NE PENSII, NEAMULE;; ''URA;;!


necunoscut

1 mesaj
Membru din: 1/01/1970
Postat pe: 19 Octombrie 2008, ora 07:55

;;;;;;;SA VINA IAR ;;;BASESCU;;;- ANTONESCU-- CEAUSESCU-- IONESCU -- CONSTANTINESCU-- NASTASESCU--- BECALESCU--VADINESCU--- ;; CU TOTII! ;;SA VINA SI UN ;;TEPESESCU;;! SA FACA; LEGI SI ;;ORDINE IN ;;;TARA;;!!!!!!


Fosta membra 9am.ro

394 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 19 Octombrie 2008, ora 09:53

tu nu mai comentezi dar imi zici "dar dute nene la tine in iad cu tot cu PD-ul tau care nu mai exista " auzi dar asa ca chestie am impreia ca tu nu sustii nici un partid politic asa-l? esti una din acele persoane care "s-au saturat de mizeria si rahatul din politica romaneasca :-@" bine mai si atunic de ce te obosesti sa faci campanie anti-pd-l?? tie iti este indiferent cine iese oricum, asa ca nu mai deschide gura aia a ta spurcata :-??


istoria

57 mesaje
Membru din: 19/10/2008
Oras: Petrosani

Postat pe: 19 Octombrie 2008, ora 12:48

mai dracusor ,daca te stergi la gura cu aceias hirtie care o folosesti la fund,gresesti baietele,istoria o scriu totdeauna invingatorii si fiecare minte in folosul sau.In 1990 Basescu in calitate de ministru al transporturilor si membru FSN ,a intins o cursa lui Iliescu ,chemind minerii,organizind transportul si suplimentarea garniturilor pentru ai aduce la Bucuresti,tu erai pe teava in proiect.Iliescu cazind in plasa lui Basrescu s-a vazut obligat sa le multumeasca ,fiindui si lui frica de ciomageala.Astfel Basescu realizeaza compromiterea Revolutiei din 1989,compromiterea lui Iliescu,invrajbirea populatiei.Mai tirziu i-l fenteaza pe Roman luind-ui PD ul.Scopul era sa ajunga in functie de conducere suprema,nu studiaza bine legea si ajungind presedinte ,constata ca presedintele este MANGAFAUA si ca prim -ministrul conduce. Incepe ca si la primarie cu mascarade si invrajbeli dar disciplinar parlamentul i-l demite temporar.Revine si tot nu se corecteaza dar poporul acum s-a lamurit si-l trimite la lada de gunoi a istoriei Apropo stii ca Basescu a inrobit tara cu Stolojan si avem o datorie de 150 miliarde de euro?sa cresti mare sa o platesti baietele !


Fosta membra 9am.ro

394 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 19 Octombrie 2008, ora 17:19

cum adica nu studiaza bine legea? nu trebuie sa studiezi legea ca sa sti ca presedintele unei republici semi-prezidentiale nu are prea multe prerogative, io am invatat la scoala asta ;) nu e secret de stat ca sa afli in 4 ani :-?? orice om care are un minim de cunostinte in politica stie asta omule, lasa-te. ah si basescu i-a adus pe mineri la bucuresti ca sa ramana tot iliescu la putere? minerii asta au facut, au "avut grija" de niste oameni care vroiau sa-l dea jos PE ILIESCU, NU PE BASESCU. lasa minciunile "istora" ca se bat cap in cap


Fosta membra 9am.ro

1491 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 19 Octombrie 2008, ora 18:22

Mai nenea istoria din Petrosani,
Bati campii facand un personaj de prim-plan din Basescu anilor '90 ... Ai lucrat cumva la judeteana de partid din Petrosani ?


Acum nu e momentul !
gabigabi

12108 mesaje
Membru din: 1/10/2008
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 19 Octombrie 2008, ora 19:16

@sbucur :nu se chema Tiran si nu dictator ?! intreb si eu....cit despre subiectul discutiei ,lasati-o mai moale : el e lupul moralist si-i uns cu toate alifiile posibile ! fraieri noi toti,caci cadem in cap dupa unul sau altul din mai marii zilei,uitind ca azi sunt,miine nu ! dar tara ramine si trebuie sa duca greul !


gabigabi

12108 mesaje
Membru din: 1/10/2008
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 19 Octombrie 2008, ora 20:01

dar uite ca mai am o intrebare pentru tine @sbucur :dar tie nu ti se pare ciudat cum a venit el tocmai de pe mare direct Ministru -n Bucuresti ? daca esti de acord ca Revolutia a fost de fapt o lovitura de stat mascata de revolta strazii,nu crezi ca acel guvern era format din oameni Desemnati sa ocupe acele locuri,ca fiind oameni de nadejde ?


adycucu_85

259 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 20 Octombrie 2008, ora 00:37

Pt. tvikea .....Domnule ....cu tot respectul......eu am facut afirmatia respectiva in baza primului comentariu al doamnei. Nu o cunosc si nu imi permit nimic cu dansa. Este pur o opinie pentru forum. SI oricum parerea mea e subiectiva asa ca nu are de ce sa supere pe nimeni !!!


adycucu_85

259 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 20 Octombrie 2008, ora 00:40

UItati si comentariul Doamnei Maria Oprea: "Mai lasa-ma si cu base . Noua ne trebuie o bomba sa nu mai existam ca si natie!".
In raport cu acest comentariu am emis o parerea de-a mea. Asta a fost tot. Acum, unde e problema ?


gabigabi

12108 mesaje
Membru din: 1/10/2008
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 20 Octombrie 2008, ora 10:34

foarte interesant @sbucur ! deci atunci cind,luat la intrebari ,Iliescua spus ca ba-i emanatia revolutiei....ba ca,de fapt,el impreuna cu niste tovarasi constienti de derapajul comunismului, inca din ' 81 au inceput sa-l "lucreze' pe Ceausescu, tie nu ti-a spus nimic tot acest subterfugiu de a nu spune adevarul in privinta evenimentelor din '89 ? tie nu ti se pare curios ca gen. Stanculescu a fost promovat imediat ,ca unul care a contribuit direct la darimarea dictatorului si apoi a si fost desemnat ministru? iar acum este arestat ca unul care a tras atunci? cum e de fapt : erou,victima sau calau ?si te-am "vazut" comentind pe marginea conturilor lui ceasca ! unde sunt acei bani ? cine s-a folosit de ei ? e o cirdasie intre ei toti,de ne doare capul si nu o sa aflam adevarul despre toate astea doar atunci cind astia nu vor mai fi la putere.....vorbesc despre ei toti,ca beneficiari ai revolutiei si urmasi directi ai PCR. ului ! ...cit despre subiectul in discutie,din pct.meu de vedere este un fel de PUI de CUC: prin orice "cuib" a nimerit,i-a-mpins pe ceilalti afara,ca sa ramina singur ....Petre Roman,este un exemplu deja clasic....chiar si pe 'dragul de Stolo ",tot asa l-a eliminat ! si ,ca recunostiinta ca madam Musca l-a ajutat sa-l saboteze pe tariceanu si PNL lui, cind doamna a crescut periculos de mult in sondaje, a dat CNSATul peste ea si afost scoasa-n decor..... ce-i de facut ? dupa parerea mea :nimic ! Brucan a spus ca trebuie 20 de ani sa intram in normal....acum se dovedeste ca ne trebuiesc cu mult mai mult !


Fosta membra 9am.ro

394 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 20 Octombrie 2008, ora 16:43

gaby asteas deja aberatii paranoice, cu scosul din scenaa a unuia care creste in sondaje, fetito calmeaza-te putin ia niste aspirina ca deja intram in domeniul fantasticului si mie nu mi-ai raspuns laa argumente, ce avea basescu de castigat de pe uram mineriadei??? el nici nu era o personalitate impoirtanta pe atunci :-?? iliescu era presedinte, studentii au vrut sa-l dea jos el a chemat minerii ca sa-l scape de studenti si sa-si pastreze functia, nu-i putin cam evident? ce treaba avea basescu cu asta???? si sa sti ca , ca sa trimiti toate trenurile la bucuresti nu este neaparat nevoie de ministrul de transporturi, putea sa fie si cineva de la conducerea cfr


necunoscut

1 mesaj
Membru din: 1/01/1970
Postat pe: 20 Octombrie 2008, ora 18:21

De la: dracusor, la data 2008-10-20 16:43:24gaby asteas deja aberatii paranoice, cu scosul din scenaa a unuia care creste in sondaje, fetito calmeaza-te putin ia niste aspirina ca deja intram in domeniul fantasticului si mie nu mi-ai raspuns laa argumente, ce avea basescu de castigat de pe uram mineriadei??? el nici nu era o personalitate impoirtanta pe atunci :-?? iliescu era presedinte, studentii au vrut sa-l dea jos el a chemat minerii ca sa-l scape de studenti si sa-si pastreze functia, nu-i putin cam evident? ce treaba avea basescu cu asta???? si sa sti ca , ca sa trimiti toate trenurile la bucuresti nu este neaparat nevoie de ministrul de transporturi, putea sa fie si cineva de la conducerea cfr


gabigabi

12108 mesaje
Membru din: 1/10/2008
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 20 Octombrie 2008, ora 19:21

mai copile dracusor,chiar nu stiu de ce-mi pierd timpul cu tine,dar ma zginderi si nu ma pot abtine sa-ti raspund...poate-poate s-o face un pic de ordine si in intelegerea ta a acelor evenimente de pe cind tu nu erai!
Deci : ca urmare a loviturii de stat, la conducerea tarii s-au instalat niste oameni de nadejde,care trebuiau sa faca acel "comunism cu fata umana a lui iliescu "....printre ei si dragul tau care a fost chemat cu acest rost in Bucuresti ! fenomenul p.ta Universitatii a aparut ca urmare a contestarii legalitatii lui iliescu si ai lui....ei, Golanii ,au fost cei iesiti in strada-n zilele fierbinti si care vedeau cum li se fura revolutia si se instaleaza la putere Neo-comunistii ! evident ca aceasta miscare trebuia inabusita si acel Guvern de atunci ESTE PARTAS la tot ce s-antimplat atunci cu minerii ! ti-e clar ca Revolutia -atita cita a fost si a fost - s-a incheiat cu adevarat abia atunci ?
P.S nu contest faptul ca aparusera pe acolo niste figuri dubioase; misiunea lor ? simplu : sa scirbeasca si instige impotriva celor din piata,pe cetatenii " cuminti ",cum de altfel s-a si vazut din florile si uralele cu care au fost primiti minerii floricultori veniti cu panselute aduse din mina pentru asfaltul bucurestiului !


Fosta membra 9am.ro

1491 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 20 Octombrie 2008, ora 19:58

Batem apa-n piua.
Eu sunt pro-Basescu si toate povestile si scenariile trecute ma lasa rece. Ma intereseaza viitorul.


Acum nu e momentul !
adycucu_85

259 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 20 Octombrie 2008, ora 21:43

FORZA BASESCU !!! TE SUSTINEM SI TE VOM SUSTINE MEREU !!! EU SUNT TANAR SI AM MULTI PRIETENI FOARTE TINERI CARE SUNT PRO-BASESCU. E MOMENTUL SA SE TERMINE CU POPULISMUL MIZERABIL TIP PSD, PC, PNL ETC. E VREMEA SCHIMBARII IN BINE PT. ROMANIA, DACA NU REUSIM SA DAM MAFIA JOS DE LA PUTERE PLECAM TOTI DIN TARA ASTA IN ALTE TARI. LUAM TEREN IN ALTE TARI SI CREEM O NOUA ROMANIE PT. CA IN ACTUALA NU SE POATE TRAI !!!


Fosta membra 9am.ro

677 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: Buzau

Postat pe: 21 Octombrie 2008, ora 00:36

florin bad bou 2006,ce bine te lauzi de cind esti in latrina PD-L ? CE CARACTERE DE GAOZARI LA FEL CA SI ha.ha.ha! bravos natiune!


Cit este Basescu in floare,nici in tocuri nu ma doare !
Fosta membra 9am.ro

394 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 21 Octombrie 2008, ora 06:15

gabi, tot nu mi-ai explicat cum basescu este de vina pt mineriada si nu iliescu, ca noi despre asta vorbim


Fosta membra 9am.ro

394 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 21 Octombrie 2008, ora 06:16

auzi florin io zic sa dispari de aici ca tu esti singurul prost care nu face altceva decat sa injure, da? nu esti decat un tzaran infect


Fosta membra 9am.ro

394 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 21 Octombrie 2008, ora 06:17

lascivo, flroin e de-al tau (adica de-al psd-ului) nu mai pata imaginea pdl-ului ;)


gabigabi

12108 mesaje
Membru din: 1/10/2008
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 21 Octombrie 2008, ora 07:58

@dracusor,ieri am citit tot p'aici un art.referitor la faptul ca 16%din elevi nu inteleg un text scris....nu cumva faci parte dintre ei ?! mai citeste o data ce ti-am scris si daca tot nu intelegi, iti voi mai spune inca si inca ! ....in rest, faceti ce vreti....s-a dat liber la democratie !


gabigabi

12108 mesaje
Membru din: 1/10/2008
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 21 Octombrie 2008, ora 11:19

@s bucur? cu S de la Silviu ?


Fosta membra 9am.ro

394 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 21 Octombrie 2008, ora 15:15

da am citit si tu tot nu mi-ai raspuns, fie eu continui sa cred in basescu imi pare rau pt ca nu ai in ce sa crezi si te consumi cu pesimismul tau eu macar am in ce sa cred, cand m-o dezamagi atunci eu personal o sa pun un topic in care o sa injur in toate felurile si pe basescu si pdl-ul si iiti voi cere tie scuze, dar pana atunci ...


necunoscut

1 mesaj
Membru din: 1/01/1970
Postat pe: 21 Octombrie 2008, ora 16:18

;;;;;;;Basescu;;Cine o fi,,,, dar sa fie ;o data si la noi;; bine!


Fosta membra 9am.ro

1491 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 21 Octombrie 2008, ora 19:22

Cine vrea sa afle sa scrie la sbucur@gmail.com, sa-si depuna CV si sa ia bon de ordine . ...


Acum nu e momentul !
goaaddict2003

55 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: Timisoara

Postat pe: 21 Octombrie 2008, ora 21:12

Foarte direct si realist comentariul lui Florin la adresa lui dracusor, un copilas cu orizonturi inchise si inguste, care nu priveste decat intr-o singura directie. Bey copile, cum mah, Basescu n-are nicio vina in ceea ce priveste mineriada? Ca ministru al transportului nu putea sa opreasca acele trenuri cu mineri, daca tot era impotriva acestui gen de porniri? Si de cand iti permiti sa te adresezi lui gabigabi cu "mey fetitzo", avand in vedere varsta care va desparte? La solutia pe care tu o vezi impotriva lui Florin te inteleg, sa dispara de forum.... Ca doar ai aceleasi tendinte de dictator ca si preaiubitul tau lider. Adica, mazileste-l pe cel care nu are idei ca ale tale, care se exprima liber si direct.
@adyucu_85 si eu sunt tanar si am foarte multi prieteni care-l urasc pe Basescu pentru ipocrizia si minciuna promovata de acesta de-a lungul mandatului sau din 2004 pana in prezent.


gabigabi

12108 mesaje
Membru din: 1/10/2008
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 22 Octombrie 2008, ora 08:42

@gooa : chiar nu m-am suparat pe @dracusor ba,as putea spune ca m-a distrat ....decind nu mi-a mai zis nimeni "mai fetito" ! si ar mai fi ceva : indirect,mi-a facut un compliment caci, daca mi-a spus asa,inseamna ca felul in care gindesc si scriu nu-i de mam' mare !
@dracusor : crezi copile si lupta-te pentru crezul tau ! este extraordinar ! dar tine ochii deschisi si mintea limpede ! in rest,buni te pupa si-ti ureaza o adolescenta fara probleme!


gabigabi

12108 mesaje
Membru din: 1/10/2008
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 22 Octombrie 2008, ora 08:44

deci esti Silviu ! te saluta "cetateanul turmentat" care de fapt e o cetateana ,dar intrebarea e mai acuta ca oricind : eu,cu cine votez ?


adycucu_85

259 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 22 Octombrie 2008, ora 12:18

Bai baieti haideti ca ati reusit sa ma enervati rau ! Unde il vedeti voi pe Basescu ipocrit ? Ce rau a facut Basescu acestei tari ? Ce legatura are el cu Mafia din Parlament ? Parlamentul a vrut sa il destituie fara niciun drept constitutional. Se vede clar si cu ochiul liber ca s-a format o coalitie pt. a-l destitui ilegal si imoral. Si se vede si mai clar faptul ca POPORUL il vrea. Asa cum e el, chior, dar il vrea ! Voi astia care sunteti anti Basescu ar trebui sa ii luati in vizor mai intai pe Iliescu, Nastase, MItrea, Tariceanu etc care chiar au dus si inca duc tara asta pe fagasul iadului. Asta e realitatea !!!


gabigabi

12108 mesaje
Membru din: 1/10/2008
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 22 Octombrie 2008, ora 17:30

" se vede clar si cu ochiul liber " @adycucu ,ca trebuie sa dai jos ochelarii de cal pe care-i ai la ochi....stii ce-s aia ? ca sa nu poata vedea din lateral miscarile de pe linga el si sa se sperie,i se puneau calului niste "ochelari "din pinza si astfel vedea numai in fata, pe'o singura directie....adica asa ca tine si altii la fel ! Parlamentul a ajuns la solutia destituirii ptr.ca-n repetate rinduri presedintele- garantul Constitutiei - a incalcat-o flagrant in picioare,ca un jucator ce e ! ...daca lui Iliescu i s-au parut suficient de multe drepturi date prin ea, Constantinescu abia i-a facut fata, domniei sale NU I-A AJUNS ! domnia sa vrea mai mult ! vrea prerogativele unei REPUBLICI PREZIDENTIALE cind noi,conform legii, suntem inca Parlamentara,acum ai inteles ?


Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului basescu
Mergi la: