Info
x
Basescu
|
goaaddict2003 55 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Timisoara |
Postat pe: 13 Octombrie 2008, ora 18:49
Dracusor, nu trebuie sa explici nimanui. E clar. Pentru tine posturile tv si ziarele ce-l sustin pe matrozul chior sunt imaprtiale, iar toate celelalte prezinta defaimat lucrurile.
|
|
necunoscut 1 mesaj Membru din: 1/01/1970 |
Postat pe: 13 Octombrie 2008, ora 19:32
dracusor am impresia ca nu esti decit o hahalera [vorba lui JIJI prietenul lui Base]pupincurist basescian care nu e de acord si cu gindirea altora,sau cu opiniile lor.asta inseamna DEMOCRATIE .Ai circumstante atenuante virsta si naivitatea altfel te autodescalifici.Asta este un site de discutii si nu de campanie electorala ,asa ca mai dal incolo de plutas.Ai creat acest topicca raspuns la cel care ne intreaba ,,cinel mai voteaza pe B....''...E dreptul meu sa spun ca DRACU.DUPA CUM VEZI NU TOTI GINDESC CA TINE,oare de ce nu iti vezi de treaba?
accepta si parerea noastra,tu poti vota cu cine vrei ,oricum eu cred ca toti sunt hoti ,avari si nesimtiti indiferentde partid.,Basescu este la fel ,fost comunist,nici nu trebuie dovedit datorita functiilor avute,cintaret la SECU.oricum o zi buna simai gindestete!
|
|
Postat pe: 13 Octombrie 2008, ora 22:29
;;;;;;Basescu;; Calinescu,,, Iliescu, Ionescu,, Popescu, ,, Constantinescu,,, sau, altii, singur, un presedinte, fara sprijinul ;celorlalti,, nu poate face ;;nimic;!!!!!!! ''Asa ca;; votati ce considerati, pe cel mai bun,!!! Care-i acela, azi, in ;Romania??!!
|
|
razvan77 91 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 13 Octombrie 2008, ora 22:49
Cine e Basescu
Tu sa taci cand vorbesti cu mine!!!
|
|
LYLYKAE 309 mesaje Membru din: 11/08/2008 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 13 Octombrie 2008, ora 23:54
bASESCU ESTE UN PRODUS AL COMUNISMULUI,UN INTRIGANT SI UN PROFITOR DE PE URMA INBIRLIGARILOR LA CARE SE PRICEPE SA LE FACA PENTRU A TRAGE FOLOASE PERSONALE Sufera ca nu a reusit sa faca dictatura ,sufera ca nu-l poate infiltra pe cadavrul viu in functie de prim-ministru ,care sa asculte orbeste dispozitiile,Vai de Romania!
http://www.youtube.com/watch?v=0a9a9W96ac0
|
|
Postat pe: 14 Octombrie 2008, ora 09:43
;;;;;;;Basescu;;! ;;; DA;;! ;;;; Basescu;;!!!!!! ;;; si;;???!!
|
|
marian_bd_rotaru 1883 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Barlad |
Postat pe: 14 Octombrie 2008, ora 11:06
Am mai spus si in alta parte . Il apreciez pe Domnul Presedinte Basescu , pentru ca este singurul sef de stat roamn de dupa 1947 , care frecventeaza targurile de carte . Prin asta ofera un bun exemplu tineretului !
|
|
Fosta membra 9am.ro 394 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 14 Octombrie 2008, ora 17:23
bine tvikea atunci poti sa parasesti topicul meu unde despre asta vreau sa discut eu
|
|
|
|
|
Fosta membra 9am.ro 677 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Buzau |
Postat pe: 15 Octombrie 2008, ora 09:50
in perioada cind a fost ministrul transporturilor a deviat trenurile si a adus minerii in Bucuresti,era membru FSN,acum la alegeri cica vrea sa aduca emigrantii
Cit este Basescu in floare,nici in tocuri nu ma doare !
|
|
Postat pe: 15 Octombrie 2008, ora 14:31
nu arunca vina pe basescu pt ceva ce a facut idolul tau iliescu, basescu a fost doar un pion
|
|
Postat pe: 15 Octombrie 2008, ora 23:42
Basescu a deviat trenurile si a suplimentat pina au incaput 5000 mineri sa-i aduca la Bucuresti,Iliescu s-a simtit obligat sa le multumeasca,si Baselu si Ionelu erau la FSN,mai tirziu s-au despartit cu o intelegere secreta,care se va vedea in curind dictatura vis de aur
|
|
Postat pe: 16 Octombrie 2008, ora 14:35
da lascivo, asa cum 0 persoane o sa voteze pentru pd-l ,nu?
|
|
Fosta membra 9am.ro 1491 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 17 Octombrie 2008, ora 06:04
Basescu sa fie ales !
Sunt pro-Basescu ! Va fac un pronostic mic. L-au incarcerat pe Stanculescu pentru 15 ani. Presedintele il poate gratia. Daca il va gratia va fi injurat de antenele voiculesciene prin trompetele de serviciu, ca de ce l-a gratiat pe acest criminal ticalos ... Daca nu-l va gratia va fi injurat de aceleasi personaje sinistre pentru ca nu intervine sa fie eliberat un erou al revolutiei fara de care n-am fi fost astazi liberi .... Oameni buni, (dac-o-ti fi existand) nu rpicepeti ca astia din presa din asta traiesc ? Din vrajba, din scandal, din balamuc. Daca nu-l au il creaza ei ! Stiti vreun presedinte incepand cu Iliescu, care sa nu fie balacarit de catre toti derbedeii din presa indiferent de ce ar fi facut ? Asta este, mie Basescu mi se pare cel mai bun ! Votati pe cine doriti, eu o sa-l votez pe Basecu si PDL de dragul lui ! Ma retrag de pe forum pentru ca nu mai am ce sa va spun si nu doresc sa ma iau in coarne cu nici unul care e anti-Basescu. Treaba voastra. Daca vor fi in urna doar doua voturi pro-Basescu, sa stiti ca unul e al meu cu siguranta. Celalalt nu stiu al cui ar putea fi ...
Acum nu e momentul !
|
|
Postat pe: 17 Octombrie 2008, ora 12:50
mai dracusor...am inteles, ai doar 17 ani...poate e o scuza...Ai spus ca majoritatea celor din PDL nu au fost la putere...Pai informeaza-te si tu un pic...Basescu a fost la putere din 90...Ministru al Transporturilor in cel putin 5 guverne si apoi primar in Bucuresti...nu a stat niciodata pe tusa.... Iar pentru un salariat la stat e cam bogat
. Berceanu a fost ministrul industriilor intre 96 si 2000 cand s-au privatizat majoritatea pravaliilor in tara asta...Ai tu idee cata putere si influenta a avut? Cata spaga si-a luat? Aveai atunci intre 5 si 9 ani...nu cred ca te informai....dar poti incerca sa citesti presa vremii sa vezi si tu despre ce a fost vorba...In tara asta NIMENI nu e nevinovat si TOTI au fost la putere...Dar cu ajutorul "tinerilor cu convingeri politice ferme" vad ca reusim sa uitam asa repede... Acum voi exemplifica doar cu Basescu deoarece se pare ca asta e topicu' si tot asta vad ca ti-a spalat creierasu:-in 2004 septembrie ne povesteste cum procurorii trebuie numiti de CSM; acum ne explica de ce e rau sa fie numiti de CSM -in 2003 cand PSD a vrut uninominal Basescu zicea ca e o teza populista si incorecta pentru societatea romaneasca iar Boc se intreba "ce poate face un politician sarac ca mine", in 2007 se pare ca e bun uninominalul... Aceste exemple sunt cele mai grave.... pot continua cu Tariceanu ca azi e bun, maine nu mai e bun, cu PC-ul pe care l-a pupat peste tot locul numai sa faca guvern cu alianta DA apoi a fost solutie imorala etc... Dupa cum stie toata lumea care a urmarit viata politica din Romania mai mult de 1 ciclu electoral, cuvantul lui Basescu inseamna nimic...se contrazic efara sa clipeasca...si "un biet copil de 17 ani" crede ca gugustiucul tot ce aude...si tine minte de ieri pana azi... |
|
Postat pe: 17 Octombrie 2008, ora 13:42
dracusor si sbucur ; va tine cam mult in latrina cei de la PD si PDL,ca prea vau indoctrinat mintile .Basescu este instigatorul la toate relele petrecute din 1990 incoace,a invrajbit partidele doar sa-si atinga scopul.DICTATURA ESTE SINGURUL GIND SI SPERANTA sa scape de umbra flotei.Condamnarea celor 2 generali este un circ,se va vedea ! iar cu trenurile de mineri aduse de ministrul transporturilor ,fenta facuta tot de Baseslu sa atite populatia si sa invrajbeasca,este singurul lui talent!
|
|
Postat pe: 17 Octombrie 2008, ora 15:31
aha lascivo o sa ajunga basescu dictatorul din uniunea europena;) esti mai proasta decat prevede legea ;)
|
|
Postat pe: 17 Octombrie 2008, ora 15:39
radu, tot raman pdl-ul si basescu cele mai bune variante de vot, tu te legi de faptul ca si-au schimbat parerea intre timp? asa si? nu este ceva ilegal, si din nou ma repet n-am zis ca pdl-ul e curat ca lacrima : berceanu, videanu, udrea, razvan margineanu sunt doar cateva nume, dar opinia mea este ca e singurul partid serios din momentul de fata , ok? vine cu propuneri realiste (si din nou , ma repet nu ma refer la cele populiste cu km de autostrada si salarii medii, alea sunt oferte standard pe care le face orice partid ca sa-si asigure un electorat cat mai mare ) si are foarte multi oamenii de valoare: stolojan, macovei, boc, prigoana(da om de afaceri cu interese imobiliare , dar care stie si foarte multe si chiar vrea sa se implice in progresul romaniei), etc.
|
|
Postat pe: 17 Octombrie 2008, ora 17:41
Nu ma leg de faptul ca-si schimba parerea... Ma scarbeste faptul ca nu au coloana vertebrala...ca zic si ei ce zice valu'...ca sunt ca moda... Daca azi se poarta uninominalul atunci e bun... Astia fac politica in functie de ce e la moda...
|
|
goaaddict2003 55 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Timisoara |
Postat pe: 17 Octombrie 2008, ora 22:01
Al dreaq oameni de valoare are PDL-ul....Stolojan, trezorierul lui Ceausescu, prim ministrul PDSR-ului, devenit peste noapte liberal????? Sau ma rog..democrat liberal....Cata incredere poti avea in asemenea om? 0 barat!!! Monica Macovei....betivanca, fosta ministru al justitiei ce se opunea legii ANI atat de ceruta de UE....Boc...no comment...cazut in cap si la figurat si la propriu (a se vedea emisiunea lui Andrei Gheorghe cand piticania de Boc a facut Poc!!!). Prigoana..........cel ce a manelizat Romania prin postul sau de anticultura....taraf tv........e de vis omu'.. E de mare valoare, ce sa mai......E un partid de caraghiosi PDL-ul, parca ar fi un grup umoristic, nu alta.
Si, dracusor...De ce n-ar putea fi dictator Basescu? Ca are tendinte de a fi dictator...Trebuie neaparat ca Romania sa mai fie in UE dupa ce o ajunge Basescu dictator???? Ce n-ar da el sa detina puterea absoluta !!!! |
|
Fosta membra 9am.ro 1491 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 17 Octombrie 2008, ora 23:18
Lascivo,
Mi-a placut ce ti-a zi unul fasnet : Esti mai proasta decat prevede legea ! Subscriu. De ce nu te ocupi de altceva. Voi astia care ii dati cu dictatura lui Basescu ... vorba unuia celebru, pe ce va bazati ? De unde ii dati cu dictatura asta ? Aveti probleme cu capul ? Su nu stiti ce e aia dictatura ? La origini, in antichitate, dictatorii erau persoane desemnate sa conduca cu putere deplina si discretionara pentru rezolvarea unor probleme acute ale comunitatii. Un singur dictator a renuntat la putere de bunavoie, prin anul 80 i.h., a fost ostracizat si a profetit ca din aceasta cauza, de atunci inainte nici un dictator nu va mai renunta de bunavoie la putere in timpul vietii lui. Lucru care s-a si adeverit de atunci. Din posturile voastre inteleg ca de fapt va doriti un dictator care sa rezolva probleme precum coruptia, prin metode discretionare, prin orice metode numai s-o rezolve. Eu nu cred ca Basescu ar deveni un dictator daca ar avea puteri sporite. Mai degraba ii vad in postura asta pe Tariceanu, Geoana, Diaconescu, Voiculescu ....
Acum nu e momentul !
|
|
Postat pe: 18 Octombrie 2008, ora 06:14
pentru sbucur si dracusor;nu va mai sugeti degetele,cind stati in latrina PD,PD-L,creiaza dependenta !daca mai pui la socoteala ca excrementele provin de la scursurile societatii,ve-ti deveni obezi.eu sint in PD si cunosc marfa asa ca va stremeti in zadar,mai stergeti-va la gura ca pute rau ! faptul ca Basescu a creiat si organizat trenurile care au adus minerii in Bucuresti,in calitate de ministru al transporturilor ESTE O FAPTA ISTORICA ,nu poate fi spalata cu apa din latrina PD si PD-L,MEMBRII PREZENTI FACEAU PARTE DIN GRUPURILE DE MINERI DEGHIZATI care coordonau actiunea.
|
|
eugen_dumitru2001 7 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 18 Octombrie 2008, ora 12:22
CU BASE INAINTE!!! CU HOTII LA STREANG!!! VINE COMUNITATEA EUROPEANA SI HOTII NU MAI SCAPA...SE STRANGE LATUL...VIA NASTASE SI SLEAHTA LUI...LA LAT CU VOI BANDITILOR!...TOTUL TREBUIE INCEPUT DE LA CAPUL RAUTATILOR...TRAGI IN SEFUL HAITEI SI HAITA O IA LA FUGA....
SUNTEM PE VOI BANDITILOR! |
|
Postat pe: 18 Octombrie 2008, ora 12:39
eu sint in PD si cunosc marfa asa ca va stremeti in zadar lascivo se vede ca debitezi aberatii numai ca sa mai scazi pdl-ul in sondaje, cred ca tea ingrozit poll-ul de pe 9am ;)
|
|
Postat pe: 18 Octombrie 2008, ora 12:44
goaddict boc, piticul care a transformat clujul? macovei , betivanca laudata de toata comunitatea europeana? (si pe asta cu betivanca chiar ca nu stiu de unde ai scoso) prigoana, pe asta cu taraf nu o stiam :-?, oricum omul stie ce stie si am incredere in el ;)
|
|
adycucu_85 259 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 18 Octombrie 2008, ora 13:51
Maria Oprea.... tu insati esti o bomba. De ce nu explodezi ? Eu unul tin cu Basescu. Mi se pare singurul presedinte care s-a straduit sa faca ceva. Din pacate a fost adesea impiedicat de Parlament, forul legislativ unde sunt cei mai multi oameni care fac rau Romaniei, cheltuind banii publici in mod risipitor si fara sa le pese ca unii oameni nu au ce pune pe masa, altii nu au un acoperis deasupra capului iar tinerii nu au posibilitati de a-si intemeia o familie.
|
|
Postat pe: 18 Octombrie 2008, ora 15:33
;;;;;;;DA L-AM ;;REVOTAT;; CAND A FOST PE ;;BASESCU!
|
|
Postat pe: 18 Octombrie 2008, ora 15:34
CAND ; A FOST;;NEVOIE;;
|
|
sadrian2046 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 Oras: Cluj |
Postat pe: 18 Octombrie 2008, ora 17:18
Ce vrei sa spui cu " se duce tara de rapa?". Care este vina lui basescu ?
|
|
Postat pe: 18 Octombrie 2008, ora 19:11
domnule adycucu 85 am impresia ca sunteti o cunostinta apropiata a doamnei Mariaoprea de o intrebi daca este o bomba.Dumneavoastra bubuiti domnule daca nu sunteti de acord ca fiecare are parerea lui si poate sa o sustina in limita bunului simt.Daca nu o cunoasteti sunteti badaran si nesimtit.
|
|
Postat pe: 18 Octombrie 2008, ora 19:18
dracusor pe topicul tau nu mai comentez dar dute nene la tine in iad cu tot cu PD-ul tau care nu mai exista ,{se numeste PD-L},IAR bASESCU AR TREBUI SA FIE APOLITIC.[bASESCU cu b mic intentionat]
|
|
|
|

accepta si parerea noastra,tu poti vota cu cine vrei ,oricum eu cred ca toti sunt hoti ,avari si nesimtiti indiferentde partid.,Basescu este la fel ,fost comunist,nici nu trebuie dovedit datorita functiilor avute,cintaret la SECU.oricum o zi buna simai gindestete!
;;;;;;Basescu;; Calinescu,,, Iliescu, Ionescu,, Popescu, ,, Constantinescu,,, sau, altii, singur, un presedinte, fara sprijinul ;celorlalti,, nu poate face ;;nimic;!!!!!!!
Sufera ca nu a reusit sa faca dictatura ,sufera ca nu-l poate infiltra pe cadavrul viu in functie de prim-ministru ,care sa asculte orbeste dispozitiile,Vai de Romania!
Basescu a deviat trenurile si a suplimentat pina au incaput 5000 mineri sa-i aduca la Bucuresti,Iliescu s-a simtit obligat sa le multumeasca,si Baselu si Ionelu erau la FSN,mai tirziu s-au despartit cu o intelegere secreta,care se va vedea in curind
. Berceanu a fost ministrul industriilor intre 96 si 2000 cand s-au privatizat majoritatea pravaliilor in tara asta...Ai tu idee cata putere si influenta a avut? Cata spaga si-a luat? Aveai atunci intre 5 si 9 ani...nu cred ca te informai....dar poti incerca sa citesti presa vremii sa vezi si tu despre ce a fost vorba...In tara asta NIMENI nu e nevinovat si TOTI au fost la putere...Dar cu ajutorul "tinerilor cu convingeri politice ferme" vad ca reusim sa uitam asa repede... Acum voi exemplifica doar cu Basescu deoarece se pare ca asta e topicu' si tot asta vad ca ti-a spalat creierasu: