back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Basescu

Pagini: << 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

77 mesaje
Postat pe: 12 Octombrie 2009, ora 18:16

De la: onelfelicia, la data 2009-10-12 17:54:06
De la: dracusor, la data 2008-09-30 19:08:14constat cu stupoare cum din ce in ce mai multi oameni sunt manipulati de media (mai ales antena 3) si devin convinsi ca basescu este un rau pt romania, nu inteleg de ce unii oameni se lasa asa de usor convinsi fara sa investigheze sau sa intereseze. adevarat ca are si el minusurile lui, dar in afara de el, adrian nastase mai are sanse sa ajunga la presedintie, si nu vreau sa ma mai intorc sub inca o conducere psd, dati-va cu opinia

Ma impresioneaza tare mult lacrimile presedintelui Basescu...

ce sa investigam dosarul flota sau cel care nu mai e..........?????????????

daca stim ceva despre minusuri da-ne niste exemple de plusuri- reale

Fosta membra 9am.ro

1563 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 12 Octombrie 2009, ora 18:27

De la: 111dinu, la data 2009-10-12 09:15:58
De la: black10131307, la data 2009-10-11 20:10:45
De la: 111dinu, la data 2009-10-09 17:22:29@black

Treci mai departe... Întoarce fila ºi vei da de familia lui Bãsescu... Te îngrozeºti!

Mars bestie! Tu in fata mea sa nu mai deschizi gura!

Timp de 2 zile forumul 9am a fost, pentru mine, blocat. Userul Black a putut sã-ºi etaleze injuriile nestingherit.
În aceste 2 zile am intrat ºi pe alte forumuri. Pedeliºtii se comportã la fel ca ºi aici. Înjurã pe toþi potrivnicii lui Bãsescu, iar când cineva, sãtul de asemenea limbaj, rãspunde cu aceeaºi monedã, sar ca arºi.
Mãi, black, ce naiba, ai scãpat de pe belciug?

Intimpaltor am dat de tine si pe alte forumuri si intr-adevar si acolo erai injurat. Nu ma mira asta, nu ca ai fi tu adversarul pedelistilor, dar peste tot si-au dat seama cat de idiot esti! Peste tot ai aceleasi interventii pe care tu le crezi de un rafinament intelectual iesit din comun, dar care sunt in realitate niste cretinatati, emanatiile puturoase ale unui creier senil!
Esti varza mosule, imi produci o scarba imensa cu cretinismul tau! Te-as eutanasia, ca sa fac o fapta buna si sa nu te mai chinui, pe tine si pe altii!

SOGUNUL

389 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 12 Octombrie 2009, ora 19:10

Nu voi intelege niciodata,dece o discutie pe un topic nu se poate purta in mod civilizat fara insulte si injurii cazone-marinaresti !Normal aceste confruntari de idei si sustineri ar trebui sa conduca spre lamurirea unor situatii si cauze care stau la baza democratiei

http://promotia70eltc.nvn.ro/istoric/71-istoric.html
Fosta membra 9am.ro

17 mesaje
Oras: Campia Turzii

Postat pe: 12 Octombrie 2009, ora 22:04

Esti regele DOBITOCILOR !!Nu te poate intrece nimeni.

Fosta membra 9am.ro

17 mesaje
Oras: Campia Turzii

Postat pe: 12 Octombrie 2009, ora 22:05

Esti regele DOBITOCILOR !!Nu te poate intrece nimeni.

Fosta membra 9am.ro

5243 mesaje
Postat pe: 13 Octombrie 2009, ora 00:46

De la: PACIFISTA, la data 2009-10-12 01:38:11Biserica de la Cotroceni ,a demonstrat cit de naivi sint romanii,care au dat navala ca hunii,calcinduse in picioare,spre amuzamentul lui Basescu,care spera sai mai pacaleasca odata cu un mandat de 5 ani

Nu trebuie sa ne miram sau sa ne suparam ! E tara lor -ei sunt majoritari ,prostii sunt majoritari -ei inclina balanta la alegeri -ei fac democratia -o democratie a prostilor ! A fi destept sau inteligent e pacat sau e un defect ! Cei care gandesc in aceasta tara sunt putini -sunt o minoritate -o minoritate discriminata -nu beneficiem nici macar de dreptul la o discriminare pozitiva !
Suntem nevoiti sa ne acceptam jugul -e vina altora ca noi gandim -noi suntem buni doar ca sa le creem lor conditii -ei sunt doar consumatori -ei stiu sa se foloseasca de noi -noi ,din bun simt nu ripostam !
Deci vina situatiei actuale revine celor prosti !
Sunt prosti dar ...multi !

broscuta_super_verde

1273 mesaje

Postat pe: 13 Octombrie 2009, ora 01:55

Am avut ocazia sa vedem electoratul majoritar cu ocazia inaugurarii bisericii de la Cotroceni. Ei merg la vot, ei decid soarta noastra a tuturor si compromit viitorul copiilor nostri.
In conditiile astea vor pleca din tara si cei care nu s-au gandit niciodata s-o faca. Sa ramana cu "electoratul" lor. Sa-i dijmuiasca pe ei daca vor avea ce sa mai dijmuiasca dupa cum va merge treaba cu prostii ramasi. Asta va fi nivelul tarii.

Do the right thing or state the obvious and the 'pen will be mightier than the Sword.' The truth will set you free. It's the principle of the thing
Fosta membra 9am.ro

1563 mesaje

Postat pe: 13 Octombrie 2009, ora 07:53

De la: broscuta_super_verde, la data 2009-10-13 01:55:36Am avut ocazia sa vedem electoratul majoritar cu ocazia inaugurarii bisericii de la Cotroceni. Ei merg la vot, ei decid soarta noastra a tuturor si compromit viitorul copiilor nostri.
In conditiile astea vor pleca din tara si cei care nu s-au gandit niciodata s-o faca. Sa ramana cu "electoratul" lor. Sa-i dijmuiasca pe ei daca vor avea ce sa mai dijmuiasca dupa cum va merge treaba cu prostii ramasi. Asta va fi nivelul tarii.

Froggy, dupa ce criterii ii incadrezi la categoria prosti? Si ei poate va considera prosti pe voi cei care, intentionat sau nu, vreti sa faceti jocul unora ca Patriciu, Voiculescu, etc.
Cei care pleaca din tara, ti-o spun eu, pleaca sa castige bani, nu ca sanu-i mai vada pe politicieni!

Fosta membra 9am.ro

1563 mesaje

Postat pe: 13 Octombrie 2009, ora 07:58

De la: PACIFISTA, la data 2009-10-12 01:38:11Biserica de la Cotroceni ,a demonstrat cit de naivi sint romanii,care au dat navala ca hunii,calcinduse in picioare,spre amuzamentul lui Basescu,care spera sai mai pacaleasca odata cu un mandat de 5 ani

Dar daca demonstreaza cat de naivi sunt cei care pun botul la toate intoxicarile lansate de Antene?

Fosta membra 9am.ro

5243 mesaje
Postat pe: 13 Octombrie 2009, ora 09:26

Prostimea alege ! Alege viitorul acestei tari,alege viitorul lor ! Eu nu pot trai in raiul creat de prosti ,prefer sa nu traiesc in raiul lor ,raiul prostilor ,sa traiesti ,o viata ,cu un singur prost ,deja e prea mult !
Nu conteaza ca sunt prostii lui Basescu ,Antonescu,Geoana,Oprescu,Becali,Vadim Tudor -tot prosti sunt !
A alege dupa 20 de ani ,un presedinte ,fost membru de partid comunist, mi se pare o prostie !
Cum poti sa te mai numesti crestin daca vrei sa te conduca un ateu !
Cum poti sa-ti doresti sa fii condus de un presedinte care a fost membrul unei organizatii criminale ,vinovate de crime impotriva umanitatii !
Comunismul a fost condamnat de presedintie ca fiind un regim criminal,daca ai fost in aceasta organizatie ,ca membru,cu acte in regula, esti complice la crime impotriva umanitatii -locul lor este la puscarie nu la Palatul Cotroceni !
Dar prostii nu inteleg ca orice presedinte, ales pe linie de partid ,sau unul independent ,gen Oprescu, nu le va apara lor drepturile !
Actualii candidati sunt sau prosti ,sau nebuni ( in cel mai bun caz paranoici ) ,sau slugoi ai propriului partid sau ai celor care le finanteaza campania !
A alege in continuare asemenea specimene inseamna a ne afunda iar in noroi pentru inca 5 ani !
De ce sa-mi traseze mie viitorul ,prostimea !
Logic prostii ar trebui cel putin sa aiba bunul simt sa nu mai mearga la vot caci a le interzice nu e cica democratic ! Sunt o gramada de oligofreni sau retardati ,de ce nu si cei senili -care nu au nici macar discernamantul unui copil de 14 ani !
As prefera sa voteze copiii de la 14 ani in sus decat javrele de mai sus care au pus tara asta pe butuci prin optiunea lor electorala !

Ebony

14969 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 13 Octombrie 2009, ora 09:27

....Da...se inghesuiau unii sa intre in biserica,atunci cand altii vroiau sa iasa,dupa terminarea slujbei...ce atata inghesuiala?doar nu e singura biserica din Bucuresti,sau doar ca e la Cotroceni?

Fosta membra 9am.ro

1563 mesaje

Postat pe: 13 Octombrie 2009, ora 09:43

Citat de pe un blog 322.ro:

...mai tineti minte incercarea disperata a unora de a abdica cu forta un presedinte… Votul de la referendum a fost o palma grea pe obrazul celor 322 de parlamentari ce in loc sa voteze legi utile incercau sa ne convinga de necesitatea indepartarii presedintelui care era incomod.
Se pare ca era/este incomod pentru ei si nu pentru noi.

Credeti ca ma incomodeaza pe mine ca presedintele “ataca” justitia spunand ca e ineficienta! Pai ghici cum e justitia? Presedintele ”ataca” parlamentul! Ghici cat de eficient si ce legi scoate parlamentul?

Mi-as fi dorit un presedinte diplomat si stilat dar nu pot sa nu ma bucur cand marile grupuri de interese sar in sus si se inflameaza. Asta inseamna ca sunt calcati pe bataturi si tipa de durere.
Daca liniste inseamna ca ei sa fure atunci vreau neliniste. Oricum pe ei ii plimba pe la Parchet nu pe mine. Eu sunt foarte linistit

SOGUNUL

389 mesaje

Postat pe: 13 Octombrie 2009, ora 09:51

Eu cred ca in Romania trebuiesc inventate prafurile pentru intoxicarea prostilor,sa facem ierbicidarea de toamna

http://promotia70eltc.nvn.ro/istoric/71-istoric.html
Fosta membra 9am.ro

1563 mesaje

Postat pe: 13 Octombrie 2009, ora 09:51

Blog Anti-Crin Antonescu
Publicat pe 30 Iulie 2009 Anno Domini, la 12:10

Aproate scurt, clar ºi cuprinzãtor:

Pentru ca nu am chef ca urmatorul presedinte al Romaniei sa fie un incompetent, o vulpe abila a carei singura calitate este oratoria desarta, un om care n-a dat niciodata dovada de competenta administrativa sau implicare legislativa semnificativa pentru cetatenii din Romania. Nu sunt (inca) vreun votant al vreunui adversar de-al sau, mai am timp sa ma decid pana la alegeri, STIU INSA IN MOD CLAR CA NU VREAU CA ANUMITE CIRCUMSTANTE MIZERABILE SA-L IMPINGA PE ACEST INDIVID IN FRUNTEA TARII. Mi-am propus ca acest blog sa fie un fel de inventar al tuturor defectelor acestui individ, ca macar tinerii (pe care el va incerca sa mizeze) sa nu cada in plasa oratoriei lui lingusitoare si prefacute. Cu aceasta ocazie invit orice sustinator al candidatilor opozanti, precum si pe cei care sunt doar oripilati de prezenta acestui personaj fals pe scena politicii romanesti, sa mi se alature, pentru a incerca sa mai salvam ceva din ce se mai poate face in acest al doisprezecelea ceas. Ajutati-ma, va rog, cu articolele si comentariile voastre, sa-l facem pe acest om sa-si roada unghiile in continuare, de preferabil in afara Parlamentului in care a fost Campion al Chiulului, dar mai ales departe de Presedentie!

www.inconstantin.ro

Fosta membra 9am.ro

1563 mesaje

Postat pe: 13 Octombrie 2009, ora 09:56

De ce NU Crin Antonescu!
By anti

In primul rand pentru ca este tot timpul in conflict cu toata lumea si provoaca numai scandaluri, lucr pe care l-a transmis si colegilor sai de partid. Incearca s-o atace pe EBa, iar ironia face ca el singur sa gafeze in stil mare , folosind un plural incorect pentru cuvântul “serviciu” anume “serviciuri”. Cum ne poate reprezenta un “presedinte” care se face singur de rusine sip e urmasii lui Bratieni??Ca sa nu mai zic de colegii sai de breasla. Ei nu fac altceva decat sa-I atace pe altii pentru a-si ascunde greselile si lipsurile partidului… De exemplu cel mai nou membru al clubului traseiºtilor politici din Maramureº , Dan Mihalache , cel care mai ieri a aruncat oficial la gunoi haina roºie pe care a îmbrãcat-o destul de multã vreme, schimbând-o cu cea galbenã, nu s-a sfiit în a-i critica dur pe foºtii sãi colegi de partid, dar ºi pe pedeliºtii conduºi de Traian Bãsescu. “Avem un partid de dreapta, un PDL spãlat pe creier, depersonalizat, iar la stânga un PSD dezideologizat, care, din pãcate, ºi-a pierdut pânã ºi abilitãþile de a guverna.”, spune Mihalache, cel care recunoaºte singur ºi nesilit de nimeni cã i-ar fi fost imposibil sã-l susþinã pentru prezidenþiale pe Mircea Geoanã, “nu din raþiuni personale, ci pentru cã eu cred cã Traian Bãsescu ºi Mircea Geoanã sunt douã feþe ale aceleiaºi monede”. Credeti ca un politician care are in spate o astfel de “armata” este capabil sa ne conduca?

Un alt motiv pentru care spun NU Crin Antonescu este acela ca in timpul guvernarii partidului politic pe care il conduce tara a avut de suferit, iar aici va dau doar cateva exemple :
Guvernul Tariceanu a triplat taxa auto pentru masinile de import. Anunþul oficial al Executivului i-a înfuriat pe importatorii de maºini, majoritatea dintre aceºtia fiind agenþi economici mici. Atât sursele oficiale citate cât ºi importatorii spuneau cã, în foarte multe cazuri, taxa triplatã va depãºi preþul de cumpãrare al maºinii.
Guvernul Tariceanu nu a fost de acord cu marirea alocatiilor pentru copii. Intr-un punct de vedere al Guvernului, care purta semnatura primului ministru Calin Popescu Tariceanu, se spunea clar ca Executivul nu este de acord cu cresterea alocatiilor pentru copii…
Guvernul Tariceanu nu si-a asumat raspunderea pentru prioritatile tarii asa cum fac astazi cei din Guvern. Nu a avut curajul sa ia decizii majore in domeniul economiei, motiv pentru care Romania se afla astazi la un nivel atat de scazut. Nu a avut curajul sa-si asume responsabilitatea pe unul sau mai multe pachete de legi, asa cum face actualul Guvern , care ne vorbeste despre salarizarea unicã, restructurarea agenþiilor guvernamentale, Legea Educaþiei care vizeazã sã schimbe structural sistemul de învãþãmânt etc. Nu a fost in stare sa adopte aceste legi care ar fi putut duce la modernizarea tarii….
Un al treilea lucru care m-a facut sa spun NU Crin Antonescu este chiar afirmatia sa, care nu face altceva decat sa confirme ceea ce sustineam mai sus “Eu candidez la presedintie pentru ca nu am de gand sa emigrez si pentru ca am un copil inca mic pe care intentionez sa-l cresc in Romania”… Acesta este adevaratul motiv pentru care candideaza domnul Crin, nu ca l-ar interesa in vreun fel soarta tarii sau problemele acesteia. La ce altceva ne puteam astepta din partea stimatului domn Crin Antonescu cand el a fost cel mai chiulangiu din Parlament?? Cum ne-am putea pune baza intr-o astfel de persoana?Cum putem vota o persoana care nu are ce sa ofere Romaniei, nu are capacitatea de a reforma ??? “Sunt altfel” se pare cã este sloganul cu care se va prezenta în campania pentru ºefia statului prezidenþiabilul liberalilor, Crin Antonescu…dar nu va grabiti sa-l ascultati…nu este decat un plagiator!!! Acest slogan nu este departe, ca percepþie, de celebrul «Yes, We Can» cu care Barack Obama a câºtigat în America. Sloganul lui Antonescu seamãnã însã ºi cu unul autohton, “Gândim altfel”, folosit de PDL în campaniile electorale din 2008. De asemenea celebrul clip “Eu sunt Crin Antonescu” suna periculos de similar cu “I am Barrak Obama”.
Pentru ca nu se implica in problemele tarii, pentru ca nu stie sa fie de partea poporului, pentru ca in timpul Guvernarii Partidului National Liberal statul nu s-a dezvoltat si pentru ca nu-si doreste o Romanie mai buna, Crin Antonescu nu merita sa fie presedinte.Toate aseste motive ma fac sa spun “NU Crin Antonescu!”

By Casper

Fosta membra 9am.ro

5243 mesaje
Postat pe: 13 Octombrie 2009, ora 10:04

Hotii din politica romaneasca se cearta deoarece nu reusesc precum mafiotii sa-si imparta in pace sferele de influenta ! Ei vor totul pentru ei in momentul in care sunt la putere !
Ei cand nu mai sunt la putere nu mai reusesc sa fabrice bani !
Politicienii sau cei care ii finanteaza ,sunt patroni ...de bani publici !
Ei nu stiu sa faca afaceri decat cu statul !
Basescu are si el interese financiare !
Cum a putut unul care a declarat ca la revolutie avea 1 milion de lei ceausisti si cateva zeci de mii de dolari sa-si traga casa din Mihaileanu precum ultimul asistat social !
Sunt oameni carora de peste 60 de ani li s-au luat casele si inca se lupta sa le recupereze -in schimb un basescu nesimtit nu a avut bani sa-si cumpere o casa !
De ce sa-i finanteze statul o casa doar pe motiv ca are el chef sa faca politica in Bucuresti !
Culmea ironiei un constantean a fost primar in Bucuresti iar un bucurestean acum e primar la Constanta !
Mai este problema si cu retardata de EBA -de ce a permis to. Basescu implicarea ei in politica -poate ca sa-si dea seama cei din Europa cat de retardati suntem si sa-i determinam astfel sa ne acorde mai multa toleranta ?
Pai cu un asa presedinte nu trebuie sa ne mai miram de clasa politica sau de bunul mers al justitiei !
Toti fura si din cand in cand se mai calca pe batatura si in acel moment incep scandalurile si de obicei castiga cei ce sunt la putere !
Nu pot decat sa spun - Basescu ,mars de la Cotroceni !!!

111dinu

1317 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 13 Octombrie 2009, ora 10:09

Blog Pro-Crin Antonescu
Publicat acum

Aproape scurt, clar ºi cuprinzãtor:
Plagiat. Recunosc!
Pentru ca nu am chef ca presedintele Romaniei sa fie acelaºi incompetent Traian Bãsescu, o vulpe abila a carei singura calitate este furtul din bani publici, un om care n-a dat niciodata dovada de competenta administrativa sau implicare legislativa semnificativa pentru cetatenii din Romania, decât în interes propriu ºi pentru clanurile mafiote din jurul lui Eu sunt un votant al lui Crin Antonescu, STIU INSA IN MOD CLAR CA NU VREAU CA ANUMITE CIRCUMSTANTE MIZERABILE SA-L MAI IMPINGA PE TRAIAN BASESCU, PE ACEST INDIVID MAFIOT IN FRUNTEA TARII. Mi-am propus ca acest blog sa fie un fel de inventar al tuturor defectelor acestui marinar, ca macar tinerii (pe care el va incerca sa mizeze) sa nu cada in plasa structurilor mafiote. Cu aceasta ocazie invit orice sustinator al candidatului Crin Antonescu , precum si pe cei care sunt doar oripilati de prezenta lui Traian Bãsescu, un ºef al crimei organizate, sa mi se alature, pentru a incerca sa mai salvam ceva din ce se mai poate face in acest al doisprezecelea ceas. Ajutati-ma, va rog, cu articolele si comentariile voastre, sa-l facem pe acest marinar sa-si roada unghiile , de preferabil pe o navã, unde a dovedit cã se pricepe doar la incendieri de zeci de alte nave prin porturile lumiii, în afara Cotroceniului in care a fost Campion al furtului, dar mai ales departe de bugetul României.

Nici clãtita cu brânzã nu se diferenþiazã de celelalte clãtite politice. Gãoaza este un desert prezidenþial. "Daltonistul de urechi" aude în "blondã" ºi negru. Cine se scoalã "prea" de dimineaþã, rãmâne cu "noaptea în cap".
Celina

180 mesaje
Oras: Baia Mare

Postat pe: 13 Octombrie 2009, ora 14:32

De la: dracusor, la data 2008-09-30 19:08:14constat cu stupoare cum din ce in ce mai multi oameni sunt manipulati de media (mai ales antena 3) si devin convinsi ca basescu este un rau pt romania, nu inteleg de ce unii oameni se lasa asa de usor convinsi fara sa investigheze sau sa intereseze. adevarat ca are si el minusurile lui, dar in afara de el, adrian nastase mai are sanse sa ajunga la presedintie, si nu vreau sa ma mai intorc sub inca o conducere psd, dati-va cu opinia
,,,,,,,,,,,,,,,Baiatu! Nu i ti dau dreptate! Nici unul nu este bun!!! Sunt o ;adunatura;; o turma de ;nesimtiti;! Care,,lupta pt.....Marele os;;;!!! Pe nici unul din ei,,,,nu-l doare ,nicaieri de noi!! Oamenii Romaniei!! ..In loc sa- i intereseze, cum sa scape din;;;Dezastrul si colapsul economic, din Romania, ei ;;Schimba Guvernul;;!! Rusine tuturor((lor)) nu noua! Tu poti trai cu salariul minim azi??
Asta-i viata??? Sa nu- ti ajunga banii, sa poti trai??? Tata avea in 1972 o pensie de 750lei.Eu azi am o pensie de 670lei dupa ,,,36 ani munciti! Nu-mi ajung de ,,,mare lucru!!Si atunci,, ,, ce sa ma bucure????!!! Circul lor??? Nesimtirea lor?? Salariile lor??? Pensiile lor ;;NESIMTITE::?????!!! Tinerii ar trebui sa se uneasca, sa poata, sa lupte pt, un trai decent si pt , o viata frumoasa linistita nu stresanta cum este azi! Din gloata asta; nici unul nu-i bun!

-
Celina

180 mesaje

Postat pe: 13 Octombrie 2009, ora 14:34

NUUUUUUUUU!!! CRIN ANTONESCU!!!!!!!! AROGANTUL ALA???!!! NICI VORBA!!!!!!!!

-
Celina

180 mesaje

Postat pe: 13 Octombrie 2009, ora 15:26

A cazut ;; Guvernul Boc;;!!!

-
Celina

180 mesaje

Postat pe: 13 Octombrie 2009, ora 15:29

De la: karpov, la data 2009-10-13 09:26:45

Prostimea alege ! Alege viitorul acestei tari,alege viitorul lor ! Eu nu pot trai in raiul creat de prosti ,prefer sa nu traiesc in raiul lor ,raiul prostilor ,sa traiesti ,o viata ,cu un singur prost ,deja e prea mult !
Nu conteaza ca sunt prostii lui Basescu ,Antonescu,Geoana,Oprescu,Becali,Vadim Tudor -tot prosti sunt !
A alege dupa 20 de ani ,un presedinte ,fost membru de partid comunist, mi se pare o prostie !
Cum poti sa te mai numesti crestin daca vrei sa te conduca un ateu !
Cum poti sa-ti doresti sa fii condus de un presedinte care a fost membrul unei organizatii criminale ,vinovate de crime impotriva umanitatii !
Comunismul a fost condamnat de presedintie ca fiind un regim criminal,daca ai fost in aceasta organizatie ,ca membru,cu acte in regula, esti complice la crime impotriva umanitatii -locul lor este la puscarie nu la Palatul Cotroceni !
Dar prostii nu inteleg ca orice presedinte, ales pe linie de partid ,sau unul independent ,gen Oprescu, nu le va apara lor drepturile !
Actualii candidati sunt sau prosti ,sau nebuni ( in cel mai bun caz paranoici ) ,sau slugoi ai propriului partid sau ai celor care le finanteaza campania !
A alege in continuare asemenea specimene inseamna a ne afunda iar in noroi pentru inca 5 ani !
De ce sa-mi traseze mie viitorul ,prostimea !
Logic prostii ar trebui cel putin sa aiba bunul simt sa nu mai mearga la vot caci a le interzice nu e cica democratic ! Sunt o gramada de oligofreni sau retardati ,de ce nu si cei senili -care nu au nici macar discernamantul unui copil de 14 ani !
As prefera sa voteze copiii de la 14 ani in sus decat javrele de mai sus care au pus tara asta pe butuci prin optiunea lor electorala !

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,Aveti dreptate!!! Nu-s buni nici unii! A,, cazut,, Guvernul Boc..2..!! BRAVO!!!

-
Fosta membra 9am.ro

1639 mesaje
Oras: Mangalia

Postat pe: 13 Octombrie 2009, ora 15:36

De la: 9am130394, la data 2009-10-13 15:26:10 A cazut ;; Guvernul Boc;;!!!

Sa vedem cu va reactiona Baselu acum !

Fosta membra 9am.ro

241 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 13 Octombrie 2009, ora 15:49

Deasupra cerul,
Eu stau jos,
Ca omul cel mai pacatos,
C omul meu cel mincinos
Lau dat parlamentarii jos

9am096416

278 mesaje
Postat pe: 13 Octombrie 2009, ora 15:57

se pare ca voi toti care aplaudati aveti pensii parlamentare sau aveti parinti parlamentari ,sunteti magistrati sau aveti parinti magistrati sau fosti ....voi toti care aplaudati sunteti cei care beneficiati de pensii si salariii nesimtite.Eu nu am pensie nesimtita ,am mucit 35 ani si am pensie dupa puncte.Inca odata parlamentarii au dovedit cat sunt de hoti ,banditi uniti cand e vorba sa fure acest popor care a fost transformat in sclavul lor..Aplaudati sa va vad la pensie daca nu suteti cei privilegiati. Dupa aplauze faceti parte din categoria lor.

M
Fosta membra 9am.ro

677 mesaje
Oras: Buzau

Postat pe: 13 Octombrie 2009, ora 15:58

Traiane nu dispera.
Te ascund sub fusta mea !

Cit este Basescu in floare,nici in tocuri nu ma doare !
Fosta membra 9am.ro

241 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 13 Octombrie 2009, ora 16:09

Astai viata Nutico,ma intorc pe mare,vezi ce faci cu banii,cauta un cont serios,ca vin vremuri grele !

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 13 Octombrie 2009, ora 16:15

De la: 9am096416, la data 2009-10-13 15:57:36se pare ca voi toti care aplaudati aveti pensii parlamentare sau aveti parinti parlamentari ,sunteti magistrati sau aveti parinti magistrati sau fosti ....voi toti care aplaudati sunteti cei care beneficiati de pensii si salariii nesimtite.Eu nu am pensie nesimtita ,am mucit 35 ani si am pensie dupa puncte.Inca odata parlamentarii au dovedit cat sunt de hoti ,banditi uniti cand e vorba sa fure acest popor care a fost transformat in sclavul lor..Aplaudati sa va vad la pensie daca nu suteti cei privilegiati. Dupa aplauze faceti parte din categoria lor.

Da bai nene ,ai dreptate! Pe forumu' asta toti suntem parlamentari in afara de tine,de Black,Cifra si Silviu care sunteti "poporul" .Nu te mai plange dom'le ci bucura-te, Base dorea sa-ti bea si pensia aia mica pe care o aveai.

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 13 Octombrie 2009, ora 16:21

De la: CAMELYA_, la data 2009-10-13 15:36:35
De la: 9am130394, la data 2009-10-13 15:26:10 A cazut ;; Guvernul Boc;;!!!

Sa vedem cu va reactiona Baselu acum !

Heh,bea o tarie , injura si se culca Cred ca in sfarsit intelege si el ca gasca lui de PDListi,cu el in frunte,sunt cam de rahat si ca le-a sunat ceasul.Felicitari parlamentarilor care au votat pentru aceasta motiune si nu l-au lasat pe Basescu sa duca tara de rapa asa cum incepuse.

sauron

25 mesaje
Postat pe: 13 Octombrie 2009, ora 16:21

Caut , angajez cu carte de munca: ospatar, mecanic auto, marinar. Cerinta sa fie smecher, lipsit de onoare si uns cu toate alifiile. Experienta intr-o slujba similara (la stat) constituie un avantaj. Nu ezitati, oferta limitata !

lerolv4

282 mesaje

Postat pe: 13 Octombrie 2009, ora 16:26

Vreau sa anunt faptul ca, candidatul a decedat din motive lesne de inteles.

Pagini: << 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului basescu
Mergi la: