back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Basescu

Pagini: << 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

1563 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 15 Octombrie 2009, ora 11:21

Hai sictir scarba! Ce a mincat mata cind te-a conceput de ai iesit asa de idiot! Hai sa ne intilnim ca sa ma "pedepsesti"! Te calc in picioare jigodie ambulanta! Up yours!

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 15 Octombrie 2009, ora 13:36

"Opþiunea mea pentru funcþia de prim-ministru este un om care sã aibã expertizã economicã, un om cu experienþã în relaþia cu bãncile dar ºi cu institutiile internaþionale bancare ºi financiare. Avem nevoie de un prim-ministru care sa aibã capacitatea de a coorodona toate ministerele de care depinde realizarea obligaþiilor noastre în relaþiile cu FMI ºi cu UE", a mai declarat Bãsescu

Oare ce "expertiza" economica avea Boc, pe care Basescu l-a laudat pentru guvernarea sa ?....Din cate stiu eu ,expertul cel mai mare in finante din guvernul Boc ,era domnul Pogea ,inginer metalurgist .

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 15 Octombrie 2009, ora 14:09

Da,prin desemnarea lui Croitoru ca premier, Basescu a demonstrat lipsa sa de respect fata de ROMANIA si ca tot ce il intereseaza ESTE SA MENTINA CONTROLUL ASUPRA GUVERNULUI IN VEDEREA FRAUDARII ALAGERILOR!Nu-i nimic ,Parlamentul nu ii va acorda increderea( Parlamentul nu a ajuns ca PDLul la **** lui Basescu!) iar raspunderea prelungirii crizei ii revine autorului ei :LUI TRAIAN BASESCU !

Se vede clar ,pentru orice om,CA PE BASESCU NU IL INTERESEAZA DECAT MENTINEREA PUTERII SALE si ca pentru acest lucru ESTE CAPABIL SA DISTRUGA ROMANIA !

viosadok

5 mesaje
Postat pe: 15 Octombrie 2009, ora 14:17

mari uka..oh...precum iti este si numele...la asa gandire...asa comentariu!!! daca vrei bomba, aduna-i pe toti aia " destepti ' asa ca tine; si bombardati-va fratilor, voi, acolo-ntre voi!!!! faceti un bine tarii asteia sa scapam de toti prostii ca voi....

9am140717

1 mesaj
Postat pe: 15 Octombrie 2009, ora 14:52

Foarte bine la face Basa,sa nu cedeze,am mai avut noi partide istorice la putere si ce au facut?Daca el respecta constitutia,de ce se opun,tehnocrat inseamna ECONOMIST,dar vrea Gioana cu orice pret puterea si CriAntonescu,bine le face,sa-si revina la realitate.

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 15 Octombrie 2009, ora 15:17

De la: 9am140717, la data 2009-10-15 14:52:35 Foarte bine la face Basa,sa nu cedeze,am mai avut noi partide istorice la putere si ce au facut?Daca el respecta constitutia,de ce se opun,tehnocrat inseamna ECONOMIST,dar vrea Gioana cu orice pret puterea si CriAntonescu,bine le face,sa-si revina la realitate.

Doamna,un premier ca sa conduca tara ARE NEVOIE DE O MAJORITATE POLITICA,altfel nu isi poat lua investitura si nu isi poate trece legile prin Parlament .Nu Geoana sau Crin doresc cu orice pret puterea ci Basescu netinand cont de vointa majoritatii parlamentare,INCALCAND constitutia si nepasandu-i de viitorul tarii.

Fosta membra 9am.ro

241 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 15 Octombrie 2009, ora 15:24

A gasit tata ginerica pentru Bobita,HA,HA,HA,!mai gaozarilor ,eu vreu pe Croitoru premier ce daca nu respect Constitutia !De popor nu-mi pasa decit la alegeri,sa-mi dea votul !

Fosta membra 9am.ro

1563 mesaje

Postat pe: 15 Octombrie 2009, ora 15:40

De la: vaneamarin, la data 2009-10-15 13:36:48"Opþiunea mea pentru funcþia de prim-ministru este un om care sã aibã expertizã economicã, un om cu experienþã în relaþia cu bãncile dar ºi cu institutiile internaþionale bancare ºi financiare. Avem nevoie de un prim-ministru care sa aibã capacitatea de a coorodona toate ministerele de care depinde realizarea obligaþiilor noastre în relaþiile cu FMI ºi cu UE", a mai declarat Bãsescu

Oare ce "expertiza" economica avea Boc, pe care Basescu l-a laudat pentru guvernarea sa ?....Din cate stiu eu ,expertul cel mai mare in finante din guvernul Boc ,era domnul Pogea ,inginer metalurgist .

Mai nea Vaniuska, eu am tot respectul pentru Johannis, pentru ce a facut el la Sibiu si pentru ca e ...neamt, in amintirea altor nemti care au cladit Romania moderna! Plusez chiar si spun ca poate ne-ar mai trebui vreo 4 sute si ceva parlamentari, vreo citeva sute de mii sefi de agentii, prefecti, subprefecti, primari, viceprimari, sau si mai bine...un rege care sa potoleasca spiritele si sa impuna un alt mod de abordare a politicii!

Daca asa ceva este imposibil, eu nu l-as pune pe Johannis prim-ministru, pentru ca mi se pare inca o ticalosie a bagaboantelor politice din PNL-PSD-PC-UDMR! Eu cred ca in momentul asta Basescu are perfecta dreptate! Ati darimat guvernul PD-L? Ati aruncat Romania intr-o alta criza, una politica, dupa cea economica? Bun, ia treceti mai nemernicilor si scoteti-o voi acum din criza! Asumati-va responsabilitatea!

Pai calculul marsavilor din coalitia PSD-PNL-PC-UDMR este urmatorul: tara e in kkt, nu ne manjim noi s-o scoatem, punem pe altii! Daca iese prost si criza se adanceste, noi nu suntem vinovati, altii vor raspunde! Ce, guvernam noi?

Asa ca mai bine sa nu fie compromis un om care poate este prea bine intentionat, pentru asa clasa politica de kkt!

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 15 Octombrie 2009, ora 15:54

De la: black10131307, la data 2009-10-15 15:40:52
De la: vaneamarin, la data 2009-10-15 13:36:48"Opþiunea mea pentru funcþia de prim-ministru este un om care sã aibã expertizã economicã, un om cu experienþã în relaþia cu bãncile dar ºi cu institutiile internaþionale bancare ºi financiare. Avem nevoie de un prim-ministru care sa aibã capacitatea de a coorodona toate ministerele de care depinde realizarea obligaþiilor noastre în relaþiile cu FMI ºi cu UE", a mai declarat Bãsescu

Mai nea Vaniuska, eu am tot respectul pentru Johannis, pentru ce a facut el la Sibiu si pentru ca e ...neamt, in amintirea altor nemti care au cladit Romania moderna! Plusez chiar si spun ca poate ne-ar mai trebui vreo 4 sute si ceva parlamentari, vreo citeva sute de mii sefi de agentii, prefecti, subprefecti, primari, viceprimari, sau si mai bine...un rege care sa potoleasca spiritele si sa impuna un alt mod de abordare a politicii!

Daca asa ceva este imposibil, eu nu l-as pune pe Johannis prim-ministru, pentru ca mi se pare inca o ticalosie a bagaboantelor politice din PNL-PSD-PC-UDMR! Eu cred ca in momentul asta Basescu are perfecta dreptate! Ati darimat guvernul PD-L? Ati aruncat Romania intr-o alta criza, una politica, dupa cea economica? Bun, ia treceti mai nemernicilor si scoteti-o voi acum din criza! Asumati-va responsabilitatea!

Pai calculul marsavilor din coalitia PSD-PNL-PC-UDMR este urmatorul: tara e in kkt, nu ne manjim noi s-o scoatem, punem pe altii! Daca iese prost si criza se adanceste, noi nu suntem vinovati, altii vor raspunde! Ce, guvernam noi?

Asa ca mai bine sa nu fie compromis un om care poate este prea bine intentionat, pentru asa clasa politica de kkt!

Black,hai dom'le sa vorbim serios :
1)Criza politica a fost inceputa de Basescu iar acum este perpetuata tot de el
2)Te inteleg ca nu iti place un premier de la PSD-PNL-UDMR-PC(tu il doreai de la Base sau PDL) ,dar asta se numeste democratie .Nu poate Base ignora o majoritate alcatuita din toate partidele in afara de PDL(care este o adunatura de sclavi ai lui Base) deoarece asta inseamna dispret pentru alegatorii acelor partide ,cetateni ai Romaniei .Este rusinos un astfel de comportament si o astfel de INCALCARE A CONSTITUTIEI !De altfel stie si el ca nu are sanse dar tot ce vrea ESTE SA AIBA UN GUVERN AL SAU IN VEDEREA FRAUDARII ALEGERILOR!Este rusinos ca arunca tara in criza pentru puterea sa.
3)Responsabiliatea guvernarii Johannis este asumata automat de partidele care l-au propus, asa cum si respnsabilitatea pentru dezastrul Boc este normal sa fie asumata de PDL si de Basescu.

IOAN_CRACIUN0

7 mesaje
Postat pe: 15 Octombrie 2009, ora 15:55

pacat ...ca suferim o tara intreaga pentru ...niste ahtiati dupa putere...ma asteptam ca dupa 20 de ani de ...capitalism(salbatic)sa mai evoluam ca natie ...dar totul e sa fim optimisti ptr ca bunul dumnezeu le orinduieste pe toate

gabigabi

12108 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 15 Octombrie 2009, ora 16:02

salut,blackule ! da'de ce-l contrazici tu pe dl.presedinte,ca doar ti-a spus ca Boc si guvernul lui Nu si-au propus si nici nu-si va propune sa scoata tara din criza economica ? pai,mai dragutule,daca lor nu le-a pasat,trebuie ca cineva sa se ocupe si de asta si sa nu astepte telefon de la americani ca s-a terminat criza ! .... si totusi,as vrea sa te-ntreb : de ce crezi tu ca atitia oameni au ajuns sa-l perceapa pe Base' ca pe un mare trisor si nu si-l mai doresc de presedinte ? sunt chiar toti prosti,ori ticalosi ?

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 15 Octombrie 2009, ora 16:08

@vanea,ti-am trimis un mesaj privat,dar nu stiu daca l-ai primit,ptr.ca mi-a aparut o chestie traznita rau : cica erai dezabonat si,de fapt,nu numai tu ci toti prietenii de pe lista mea .....ca sa nu zic @dinule ca nici eu n-am putut accesa 9am vreo 2-3 zile !....voi stiti ceva in sensul asta ?adica de ce si cum ?

Fosta membra 9am.ro

677 mesaje
Oras: Buzau

Postat pe: 15 Octombrie 2009, ora 16:09

De la: gabigabi, la data 2009-10-15 16:02:20

salut,blackule ! da'de ce-l contrazici tu pe dl.presedinte,ca doar ti-a spus ca Boc si guvernul lui Nu si-au propus si nici nu-si va propune sa scoata tara din criza economica ? pai,mai dragutule,daca lor nu le-a pasat,trebuie ca cineva sa se ocupe si de asta si sa nu astepte telefon de la americani ca s-a terminat criza ! .... si totusi,as vrea sa te-ntreb : de ce crezi tu ca atitia oameni au ajuns sa-l perceapa pe Base' ca pe un mare trisor si nu si-l mai doresc de presedinte ? sunt chiar toti prosti,ori ticalosi ?

Totul depinde de mine si la cine-mi dau chilotii jos!

Cit este Basescu in floare,nici in tocuri nu ma doare !
TRAIENEL

52 mesaje
Postat pe: 15 Octombrie 2009, ora 16:24

AHAAA, AHAAAAA, AHAAAAAAA SA VEDETI VOI CAT O LALAI CU PRIM MINISTRU' PANA LA ALEGERI CAND LE MANARESC AHAAAAA, AHAAAAA, AHAAAAAAAAA! BLACK , MAJUSCULA LA RAPORT : DATI PESTE BOT LA TOTI CARE NU SUNT CU NOI - CINE NU E CU NOI E IMPOTRIVA NOASTRA A CLANULUI PORTOCALIU SI VEDETI CU CATE MAINI VOTATI LA ALEGERI BANUL VINE ULTERIOR AHAAAAA, AHAAAAAAA, AHAAAAAAAAAA !

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 15 Octombrie 2009, ora 16:32

De la: TRAIENEL, la data 2009-10-15 16:24:31AHAAA, AHAAAAA, AHAAAAAAA SA VEDETI VOI CAT O LALAI CU PRIM MINISTRU' PANA LA ALEGERI CAND LE MANARESC AHAAAAA, AHAAAAA, AHAAAAAAAAA! BLACK , MAJUSCULA LA RAPORT : DATI PESTE BOT LA TOTI CARE NU SUNT CU NOI - CINE NU E CU NOI E IMPOTRIVA NOASTRA A CLANULUI PORTOCALIU SI VEDETI CU CATE MAINI VOTATI LA ALEGERI BANUL VINE ULTERIOR AHAAAAA, AHAAAAAAA, AHAAAAAAAAAA !

mai ,s-o faci ca lumea,de'o faci ! sa-ti iasa din primul tur pasenta !....da' ,i-a zi : cu astia care nu te-au vrut ,ce faci ? ca nu te'oi scula si tu ca Lapusneanu si ne iei gitu' la toti ?!....

9am096416

278 mesaje
Postat pe: 15 Octombrie 2009, ora 16:37

Prin numirea lui Croitoru , basescu ii mai da o sansa PSD-ului sa-si revizuiasca atitudinaea si sa hotarasca la a cui remorca vrea sa fie .Insusi Vosganian s-a exprimat la TVrealitarea ca PSD merge la remorca PNL.,concluzie ;Geoana a renuntat la presedentie infavoarea lui Crin A.Lucrurile se complica pt. PSD.insusi Miron Mitra a spuso.ne venind cu un premier risca sa piarda alegerile la presedentie si deci primul ministru va fi al PNL+guvern TOT al lor.Psd ramane la mantinela daca nu vine rapid cu un prim ministru . Intarat-i

M
Fosta membra 9am.ro

677 mesaje
Oras: Buzau

Postat pe: 15 Octombrie 2009, ora 16:42

Pina la urma ma obliga Base sa-i incalec pe toti ,sa fiu eu premier ca le cam curg balele la toate partidele dupa bulan

Cit este Basescu in floare,nici in tocuri nu ma doare !
9am096416

278 mesaje
Postat pe: 15 Octombrie 2009, ora 16:53

circ....circ ....o splendoare.. intarata-i

M
canghel

10 mesaje
Postat pe: 15 Octombrie 2009, ora 18:43

Nu inteleg de ce toti adeptii lui Basescu cred ca aia care nu il plac sau il considera o pacoste sunt manipulati. Chiar este asa de greu sa va imaginati ca sunt oameni care gandesc diferit? Chiar asa tare v-a hipnotizat Basescu? Ia incercati sa ganditi cu propriul vostru cap. Poate ca oamenii au inceput sa vada ca "regele e gol" si s-au saturat de scandaluri iscate de Basescu doar ca sa ii fie lui si prietenilor lui bine.
Poate ca unii nu il mai suporta pentru ca sunt oameni cu un dram de memorie si tin minte ce a spus saptamana sau luna sau anul trecut si ca se contrazice de la o data la alta daca asa ii cer interesele. Poate ca pur si simplu sunt oameni care au alta viziune asupra lucrurilor.
De ce toti astia trebuie sa fie manipulati. Ei nu vad ce se intampla in tara asta? Ei nu vad ca in timp ce ne ducem de rapa Basescu ni l-a bagat pe gat pe Boc? Ce are Boc cu guvernarea?
Acum a mai ratat o sansa sa para ca ii pasa de ce se intampla in tara si l-a bagat la inaintare pe Croitoru doar ca sa le faca in contra adversarilor lui. Putin i-a pasat de faptul ca tara nu are un guvern normal si ca o sa ne ia naiba pe toti. Nu il intereseaza decat sa fie el ales din nou (poate doar daca o sa fure masiv voturi, ca eu nu vad cine o sa-l mai voteze) si sa ne mai manance el noua ficatii inca 5 ani.

Fosta membra 9am.ro

48 mesaje
Postat pe: 15 Octombrie 2009, ora 18:45

Vaniusca,Vaniusca! nu te juca cu pusca!!
dragule!!! l-a vazut cineva pe acel baiat mort? din cate se stie traieste bine merci pe niste insule exotice.
daca tu crezi ca eu am informatii de la OTV e grav.
stiu ca a fost descoperit in apartamentul sau un laborator cu aparatura de ascultare si interceptare de performanta aduse de cine??? de prietenii lui taica-sau Kondyakovii.
...gravitatea stii care este? Mircea niciodata nu a vrut sa se implice in politica si mizerii dar taica-sau la bagat la inaintare deoarece el era deja vizat cu turnatoriile la securitate,asa ca dupa acel accident stupid el a cedat nervos si l-e fost frica sa nu dea in vileag comandamentul de dezimformare.

Fosta membra 9am.ro

48 mesaje
Postat pe: 15 Octombrie 2009, ora 18:52

dragilor pun pariu cu voi pe orice;
- daca Basescu-l propunea pe Hans ei veneu cu celalalt Croitoru

pe mine ma intriga pana la disperare acesti parlamentari; noi i-am votat a lua hotariri pt romani nu sa ne impuna preferintele lor.......

daca as avea puteri paranormale le-as bloca acele creere incinse de ura,orgolii,pofte .harjoneli si alte pla
daca nu scapam de hahalerele care fac manevrele prin partide vom avea si urmatorii politicieni la fel....de fapt ii imita ft bine in discurs,comportament, in concluzie jigodism.

Fosta membra 9am.ro

1563 mesaje

Postat pe: 15 Octombrie 2009, ora 18:57

De la: vaneamarin, la data 2009-10-15 15:54:01

Black,hai dom'le sa vorbim serios :
1)Criza politica a fost inceputa de Basescu iar acum este perpetuata tot de el
2)Te inteleg ca nu iti place un premier de la PSD-PNL-UDMR-PC(tu il doreai de la Base sau PDL) ,dar asta se numeste democratie .Nu poate Base ignora o majoritate alcatuita din toate partidele in afara de PDL(care este o adunatura de sclavi ai lui Base) deoarece asta inseamna dispret pentru alegatorii acelor partide ,cetateni ai Romaniei .Este rusinos un astfel de comportament si o astfel de INCALCARE A CONSTITUTIEI !De altfel stie si el ca nu are sanse dar tot ce vrea ESTE SA AIBA UN GUVERN AL SAU IN VEDEREA FRAUDARII ALEGERILOR!Este rusinos ca arunca tara in criza pentru puterea sa.
3)Responsabiliatea guvernarii Johannis este asumata automat de partidele care l-au propus, asa cum si respnsabilitatea pentru dezastrul Boc este normal sa fie asumata de PDL si de Basescu.

1. Daca te referi la momentul cand draga Traian nu a vrut sa intervina la Parchet pentru Patriciu, atunci iti dau dreptate ca el a inceput criza! Vezi ca putem sa ajungem la consens!

2. Ba da, imi doresc sa intrati voi la guvernare, ca sa vad daca mai contestati criza economica!
In ce mod incalca Constitutia? Acolo scrie ca trebuie sa consulte partidele, nu sa si tina cont de ce vor ele! Si mai scrie ceva de un partid majoritar ( adica PD-L). Ceata de talhari PNL-PSD-PC-UDMR nu reprezinta o alianta constituita legal si inregistrata ca atare!
3. Unde scrie treaba asta cu responsabilitatea? Daca imi spui ca asa este moral, eu iti voi spune ca morala in politica romaneasca este ceea ce ingroapa pisica! Stai sa vezi ca da kix Johannis si ai sa vezi apoi cum or sa se imbulzeasca ai vostrii la tv sa se dezica de el!

111dinu

1317 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 15 Octombrie 2009, ora 19:23

Eunucul

Croitoru. Un eunuc pus de cãtre finanþiºti, ba pe la FNI, ba pe la Banca Naþionalã, sã le pãzeascã femeile de fustangii.
Traian Bãsescu a pus eunucul în fruntea guvernului pentru a o pãzi pe Elena Udrea Cocoº. Sã nu cumva sã o reguleze altcineva

Nici clãtita cu brânzã nu se diferenþiazã de celelalte clãtite politice. Gãoaza este un desert prezidenþial. "Daltonistul de urechi" aude în "blondã" ºi negru. Cine se scoalã "prea" de dimineaþã, rãmâne cu "noaptea în cap".
Fosta membra 9am.ro

1563 mesaje

Postat pe: 15 Octombrie 2009, ora 19:36

Porc batran si spurcat! Tataie de cand nu ai mai vazut nuri de femeie in fata ochilor? Din ce scrii tu rezulta ca esti demult iertat de pacate, doar imaginatia ta bolnavicioasa ti-a mai ramas! Nu-i asa ca esti si voyeurist si exhibitionist? Ca te uiti sub fustele fetelor? Ca esti obsedat de desuuri de dama? Ca uneori te imbeti ca porcul, te deghizezi in coarda batrana si te duci la agatat prin barurile de homosexuali?
Freud ar putea sa analizeze mintea ta bolnava si sa descopere ca in copilarie te-a abuzat o mama alcoolica!

Fosta membra 9am.ro

4 mesaje
Postat pe: 15 Octombrie 2009, ora 19:51

Nu intelegi de ce se intampla???
E foarte simplu!!!!!
Cu riscul de a ma repeta, adu-ti aminte ca deputatii si senatorii au fost votati de 30% din cei cu drept de vot.
Daca scazi 5% din ei ca fiind neamuri rude si sfini cu parlamentarii nostrii.
Mai scade un procent ca fiind eci care totusi voteaza din constiinta iar restul sunt
fomistii cu burta goala care voteaza daca primesc ceva la urna de votare.
Nu te mai obosi cu Vaniuska ca-i sarac cu duhul!!!
Daca citesti ce spune si cu ce patos incerca sa ne convinga cum taricelu daduse platoul marii negre inainte sa aoartina tarii noastre mai ca-ti venea sa-l pui prim ministru.
Se vede clar ca-i GALBEN din cap pana in picioare dar nu vrea sa vada cat de iubiti au fost de oameni la vot. Au obtinut si ei maretul procentaj de 19% iar acum crinel frumuselu vrea sa numeasca si primul ministru.
De fapt nu stiu daca stii dar la ALEGERILE locale au fost cele mai PORCESTI ALEGERI DIN CATEA
cate au fost in ultimii 20 ani de abureala.
In ilfov s-au impartit banii cu lazile pazite de catre politie.
Stau si ma intreb de ce dracu l-am impuscat pe plumbuitu.

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 15 Octombrie 2009, ora 19:51

De la: vaneamarin, la data 2009-10-14 21:48:44
De la: black10131307, la data 2009-10-14 21:35:58www.vot.ro/news/Lista_completa_a_lui_Patriciu.htm

Papasha, dovedeste tu ca ce scrie acolo este fals! Nu-i de ajuns sa decretezi ca e fals, trebuie sa si dovedesti!

Si inca ceva, cum iti explici ca coalitia voastra de "conjunctura" a aruncat Romania in criza taman ieri? Stii ce zi a fost ieri?

Black,sa inteleg ca daca eu spun ca tu esti un homosexual care violeaza baietei,KGBist,cumparat de clanul Cocos,criminal in serie (ca victima inclusiv Elodia) tu esti cel care trebuie sa dovedesti ca nu am dreptate ? Pai atunci Black considera ca am spus asta despre tine si te rog sa imi dovedesti ca ma insel !Ciudata logica ai Black,eu mereu am avut impresia CE CEL CARE FACE AFIRMATIA TREBUIE SI SA O DEMONSTREZE .Voi acolo doar "injurati" aiurea fara sa demonstrati ABSOLUT NIMIC.

PS:Da Black stiu ce zi a fost ieri ,ieri a fost marti 13,zi cu ghinion PENTRU BASE SI PDL

RUS MIC SI PROSTOVAN,AI GRESIT CA INTODEAUNA.......STII CE ZI E ASTAZI ????
14 ZI CU GHINION PT. LIBERALI SI COMUNISTI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

… cã poþi numai sã reuºeºti, nu ai cum sã pierzi. Eºecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eºec. Nimic. Totul înainteazã in istoria umanitãþii precum se întâmplã ºi cu procesul ei evolutiv. Totul avanseazã de-a lungul cãlãtoriei tale.
Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 16 Octombrie 2009, ora 08:22

De la: gabigabi, la data 2009-10-15 16:08:25@vanea,ti-am trimis un mesaj privat,dar nu stiu daca l-ai primit,ptr.ca mi-a aparut o chestie traznita rau : cica erai dezabonat si,de fapt,nu numai tu ci toti prietenii de pe lista mea .....ca sa nu zic @dinule ca nici eu n-am putut accesa 9am vreo 2-3 zile !....voi stiti ceva in sensul asta ?adica de ce si cum ?

Buna Gabi,

Am citit mesajul tau insa nu pot raspunde ,imi apare doar o pagina goala .Pe lista de mesaje si mie imi apare mesajul ca esti dezabonata .Dupa mine este o problema tehnica a forumului pe care administratorul trebuie sa o rezolve.

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 16 Octombrie 2009, ora 08:24

De la: 9am056627, la data 2009-10-15 19:51:12
De la: vaneamarin, la data 2009-10-14 21:48:44
De la: black10131307, la data 2009-10-14 21:35:58www.vot.ro/news/Lista_completa_a_lui_Patriciu.htm

Papasha, dovedeste tu ca ce scrie acolo este fals! Nu-i de ajuns sa decretezi ca e fals, trebuie sa si dovedesti!

Si inca ceva, cum iti explici ca coalitia voastra de "conjunctura" a aruncat Romania in criza taman ieri? Stii ce zi a fost ieri?

Black,sa inteleg ca daca eu spun ca tu esti un homosexual care violeaza baietei,KGBist,cumparat de clanul Cocos,criminal in serie (ca victima inclusiv Elodia) tu esti cel care trebuie sa dovedesti ca nu am dreptate ? Pai atunci Black considera ca am spus asta despre tine si te rog sa imi dovedesti ca ma insel !Ciudata logica ai Black,eu mereu am avut impresia CE CEL CARE FACE AFIRMATIA TREBUIE SI SA O DEMONSTREZE .Voi acolo doar "injurati" aiurea fara sa demonstrati ABSOLUT NIMIC.

PS:Da Black stiu ce zi a fost ieri ,ieri a fost marti 13,zi cu ghinion PENTRU BASE SI PDL

RUS MIC SI PROSTOVAN,AI GRESIT CA INTODEAUNA.......STII CE ZI E ASTAZI ????
14 ZI CU GHINION PT. LIBERALI SI COMUNISTI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Cifra,tin sa-ti atrag atentia ca tu ai postat acest mesaj pe data de 15 .Verifica daca nu ma crezi si upgradeaza-ti data.

Fosta membra 9am.ro

1563 mesaje

Postat pe: 16 Octombrie 2009, ora 08:33

'Neata Vanea! Te mai doare capul! Hai nu mai suferi, pregateste-te pentru ce e mai rau. Ti-am dat un sfat, ia-ti calmante de pe-acum ca dupa 6 dec. o sa fie criza. Toti peneleii si pesedeii or sa aiba nevoie!

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 16 Octombrie 2009, ora 08:47

Buna dimineata Black,hai sa vedem cine este responsabil pentru aceasta criza politica .Uite textul referitor la investitura guvernului din Constitutia Romaniei :

"ARTICOLUL 103
(1) Preºedintele României desemneazã un candidat pentru funcþia de prim-ministru, în urma consultãrii partidului care are majoritatea absolutã în Parlament ori, dacã nu existã o asemenea majoritate, a partidelor reprezentate în Parlament.

(2) Candidatul pentru funcþia de prim-ministru va cere, în termen de 10 zile de la desemnare, votul de încredere al Parlamentului asupra programului ºi a întregii liste a Guvernului.

(3) Programul ºi lista Guvernului se dezbat de Camera Deputaþilor ºi de Senat, în ºedinþã comunã. Parlamentul acordã încredere Guvernului cu votul majoritãþii deputaþilor ºi senatorilor. ".

Dupa cum vezi Black acolo scrie clar de CONSULTARI cu partidul care are majoritatea ABSOLUTA (deci ABSOLUTA ,PESTE 50% ) ,PARTID CARE NU EXISTA in configuratia actuala a Parlamentului SAU A PARTIDELOR REPREZENTATE IN PARLAMENT .

Toate partidele reprezentate in Parlament l-au sustinul pe Johannis Klaus in afara de unul singur,de PDL.Basescu l-a numit pe Lucian Croitoru ,candidatul propus (he,he) de PDL ignorand restul partidelor.Cu alte cuvinte NU S-A CONSULTAT CU PARTIDELE ci doar a facut o formalitate si a nominalizat fara o baza logica pe cine a vrut muschiul sau!

Ce sens aveau CONSULTARILE cu partidele ?Pai art. 3 ne lamureste Black .Parlamentul trebuie sa acorde incredere Guvernului si daca nu exista o majoritate parlamentara care sa ii acorde increderea, atunci acel guvern NU VA TRECE si se va ajunge la un blocaj.Lucrurile stau deci clar Black,la aceasta porcarie s-a ajuns deoarece Basescu a ignorat consultarea cu partidele preferand sa arunce tara intr-o criza politica .Motivele pentru care face asta cred ca sunt clare ,vrea un guvern suboronat lui care sa aiba grija de ...alegeri.

Faptul ca exista si oameni care lauda aceasta maniera dictatoriala de a actiona ,aceasta incalcare a Constitutiei si aceasta aruncare voita a Romaniei in haos pentru puterea unui singur om,este absolut gretos si ingrijorator pentru soarta Romaniei .Noroc insa ca nu multi fac asta!

Pagini: << 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului basescu
Mergi la: