Info
x
Basescu
|
romina_stu 17 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Deva |
Postat pe: 14 Octombrie 2009, ora 19:47
De la: black10131307, la data 2009-10-12 08:26:04De la: romina_stu, la data 2009-10-09 17:53:43De la: black10131307, la data 2009-10-09 10:06:37De la: vaneamarin, la data 2009-10-08 16:59:01De la: black10131307, la data 2009-10-08 16:44:14 Hai sa lamurim cateva aspecte. 1. Nu imi plac liberalii in mod deosebit, dar recunosc ca-l admir si respect pe Crin Antonescu in mod deosebit. (iti multumesc ca-mi doresti sa fiu sanatoasa si te asigur ca-ti doresc sa fi la fel de sanatos, indiferent de de optiunile tale). 2. Nu te consider penibil si nici jenant pentru optiunile tale, ci pentru felul cum intelegi sa te exprimi la adresa cellr care nu-l agreeaza pe basescu!! 3. Nici eu nu vreau ca un nemernic care s-a imbogatit pacalind statul sa fie presedintele Romaniei, si tocmai de aceea consider ca basescu nu mai trebuie sa fie presedintele Romaniei!!! Tocmai de aceea, mai mult ca niciodata, voi merge la vot si nu-l voi vota pe acest mascarici cu pretentii de actor (vezi faza cu "draga Stolo", iar mai nou cea cu anuntul "spontan" al canditaturiii sale). Pentru ca si votul meu conteaza! 4. Daca pana acum aveam dubii in ceea ce priveste acuzatiile unora referitor la dorinta de fraudare a alegerilor a celor din pd-l, incepand de azi nu mai am, ba chiar dimpotriva, sunt convinsa ca pregatesc ceva! Altfel nu se explica de ce sunt numiti presedinti de comisie la alegeri, persoane simpatizante a pd-l-ului, chiar daca acestia nu au fost si nici nu sunt inscrise pe liste, ba mai mult, nu vor participa la tragerile la sorti, pentru ca ele sunt deja numite!
|
|
Fosta membra 9am.ro 1563 mesaje Membru din: 23/06/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 14 Octombrie 2009, ora 20:40
De la: romina_stu, la data 2009-10-14 19:47:26De la: black10131307, la data 2009-10-12 08:26:04De la: romina_stu, la data 2009-10-09 17:53:43De la: black10131307, la data 2009-10-09 10:06:37De la: vaneamarin, la data 2009-10-08 16:59:01De la: black10131307, la data 2009-10-08 16:44:14 OK! Hai sa lamurim lucrurile! 1. Admiratia dvs. poate sa aiba mai multe motivatii: puteti sa il admirati ca barbat, ca tata de copil, ca profesor de istorie, ca parlamentar, om politic, etc. Pina cand nu veti detalia care este cauza acestei motivatii, care sunt punctele de interes ale acestui personaj, nu putem sa discutam. Adica eu am o opinie formata despre respectivul individ, dar nu pot sa o compar cu a dvs. S-ar putea ca eu sa ma insel, lamuriti-ma care sunt calitatile lui Antonescu. 2. Felul in care ma exprim la adresa celor care il contesta pe Basescu, este corelat cu modul lor de exprimare! Asa cum am mai spus-o sunt domn cu domnii si golan cu golanii! Intotdeauna am incercat sa dau mai mult decit am primit, atit bune cit si rele. Imi pare rau, dar din punctul asta de vedere nu sunt un bun crestin, nu am sa intorc niciodata si celelalt obraz! 3.Doamna, va stabiliti cam ciudat reperele! Averea lui Basescu a fost declarata public si o puteti consulta! Nu este un om sarac, sper ca nu considerati saracia o virtute, dar nu este nici bogat asa cum il acuzati! Ce parere aveti de Patriciu, despre modul in care a ajuns cel mai bogat roman? Chiar vreti ca unul care a pacalit la greu statul roman, sa aiba presedintele Romaniei in subordine? Pai Crin Antonescu asta este, subordonatul lui Patriciu! A fost platit, ca multi oameni politici ai PNL, in diverse organizatii patronate de Patriciu! Cum ne va reprezenta pe noi romanii un presedinte cumparat de un puscariabil? 4.Nu stiu nimic de asa ceva! Daca aveti dovezi de ce nu ni le prezentati si noua? Cum vreti sa va cred fara dovezi? |
|
Postat pe: 14 Octombrie 2009, ora 20:52
Firmele din Rom�nia ale lui Dinu Patriciu din ultimii optsprezece ani
firma ROMINSERV SA ROMPETROL FINANCIAL GROUP SRL ROMPETROL DOWNSTREAM SRL ROMCALOR OIL SERVICES SA ROM OIL SA ADEVARUL HOLDING SRL PALPLAST SA HEIN ROMANIA SA ROMPETROL LOGISTICS SRL ROMPETROL QUALITY CONTROL SRL ROMPETROL PETROCHEMICALS SRL SGD SERVICES SRL ZIUA SRL THE ROMPETROL GROUP B.V. ROTTERDAM SUCURSALA BUCURESTI SATIRICON SRL SANEX SA ROMPETROL RAFINARE SA ROMPETROL WELL SERVICES SA ROMPETROL SA EUROJET ROM�NIA SA GLOBAL SECURITY SISTEM SA EUROEST PRESS SRL BANEASA INVESTITII IMOBILIARE SA CALIZA PROD SRL EDITURA ZIUA SRL ANA-MARIA PRESS SRL ASTRA INVESTITII IMOBILIARE SRL ALPHA CONSTRUCT SRL ALPHA CONSTRUCTII SI INVESTITII IMOBILIARE SRL CLUBUL VINULUI SA AVIRAD SA ECOMASTER - SERVICII ECOLOGICE SRL EASTERN SECURITIES SA ARTIS DESIGN SA FIRST LOGISTICS & DISTRIBUTION SRL ADMINISTRATOR INT. SA PRAXIS SRL SG INTERNATIONAL SA AGROCHIM IMPEX SRL ADMINISTRATOR SA EDITURA ION CREANGA SA ROMPETROL SA ALPHA INTERNATIONAL CONSTRUCT SA CVM SA ROMPETROL DISTRIBUTIE SA OMEGA PRESS INVESTMENT SA ALPHA REAL ESTATE SA COMPANIA DE CONSTRUCTII PHENIX ALPHA SA ROMPETROL SA ZIUA TOMIS SA Sa vedem cine e asociat !
|
|
Postat pe: 14 Octombrie 2009, ora 20:56
�n data de 24.02.1995, Dinu Patriciu sose�te la cunoscutul �antier naval SC SEVERNAV SA de la Turnu Severin, �n vederea perfect�rii unui contract de achizi�ionare a unei nave.
F�r� s� se g�ndeasc� prea mult, conducerea de atunci a SC SEVERNAV SA �ncheie contractul de livrare nr.153, prin care se oblig� s� v�nd� societ��ii comerciale ALPHA Construc�ii �i Investi�ii Imobiliare SA cargoul multifunc�ional ANDREEA. Trebuie f�cut� precizarea c� �nainte de a se numi ANDREEA, acest cargou a avut denumirea de AKTAU. Nava, cu o capacitate de 3.050 tdw, urma s� fie achizi�ionat� pentru suma de 2,2 milioane dolari SUA, pl�tibil� �n lei, la cursul oficial al zilei de plat�. Toate bune �i frumoase p�n� aici �n condi�iile �n care cei doi parteneri parafeaz� un contract comercial beton din care nimeni nu are de pierdut. Dar, a�a cum vom vedea, conu� Dinu nu avea �n niciun caz de g�nd s� se achite cu brio de obliga�iile contractuale, sper�nd s� devin� miliardar peste noapte �n dauna unei societ��i cu capital majoritar de stat. de Costin B�doiu Conu� Dinu uit� s� dea o parte din bani Odat� �ncheiat contractul, SEVERNAV SA pune la b�taie totul pentru �ncadrarea �n termenul de livrare al navei �i astfel, conform actelor, la 23 iunie 1995, prin semnarea Protocolului de livrare �i acceptare, cargoul multifunc�ional ANDREEA (fost AKTAU) trece �n posesia SC ALPHA Construc�ii �i Investi�ii Imobiliare SA, al c�rei patron era atunci, ca �i acum, Dinu Patriciu. A�a cum se poate vedea �i din actele prezentate �n facsimil, chiar conu� Dinu este cel ce a semnat cu �m�nu�a" lui �n numele societ��ii al c�rei proprietar este, din partea SC SEVERNAV SA semn�nd fostul director Vasile Popescu. Numai c�, �n timp ce societatea severinean� �i respect� obliga�iile contractuale prin livrarea navei, Dinu Patriciu �ncepe r�zboiul de uzur� �i �nt�rzie, mai apoi chiar uit� onorarea pl��ilor c�tre �antierul naval din Turnu Severin. Astfel, din cauza nepl��ii la timp a �ntregii sume ce trebuia v�rsat� �n contul societ��ii severinene, �n data de 20.09.1995, la contractul de livrare ini�ial se aduc noi modific�ri prin ADDENDUM-ul nr.3, care convine ca restul de plat� r�mas neachitat de c�tre firma lui Patriciu, SC ALPHA SA, �n sum� de 1.269.448,75 dolari SUA, s� se onoreze �n 10 rate lunare �n valoare de 126.944 dolari SUA fiecare. Ultima rat� era prev�zut� a se pl�ti la 25.07.1996. Naivi, navali�tii severineni credeau c�, odat� �ncheiat �i parafat acest addendum, vor sc�pa de toate problemele financiare �i vor reu�i, chiar dac� �i cu ��r�ita, s� scoat� lovelele de la viitorul patron al Rompetrolului. Numai c� s-au �n�elat! Calea justi�iei Din cauza neachit�rii celor 388.832 dolari SUA (aproximativ 1,112 miliarde lei la cursul zilei de plat�), reprezent�nd ratele pe lunile mai, iunie �i iulie 1996, conducerea SC SEVERNAV SA s-a adresat cu o cerere la data de 10.07.1996 Judec�toriei sectorului 2 Bucure�ti. Prin aceast� cerere se urm�rea deschiderea procedurii prev�zute de Legea nr.64/1995, �n vederea recuper�rii sumei datorate de SC ALPHA Construc�ii �i Investi�ii Imobiliare SA. Cauza a f�cut obiectul dosarului �nregistrat cu nr.5.192/1996. Patriciu vinde nava cu...1 dolar! Situa�ia s-a complicat �i mai mult �n momentul �n care Administra�ia Dun�rii Maritime din Gala�i transmite prin adresa nr.5.227 din 23.11.1995 informa�ia c� nava ANDREEA a arborat �nc� din data de 21.06.1995 pavilion str�in. Este relevant faptul c� Dinu Patriciu a v�ndut cargoul ANDREEA �nc� din 21.06.1995, deci cu dou� zile �nainte de a intra �n posesia lui. Cum a fost posibil acest lucru? Patriciu a v�ndut acela�i cargou ANDREEA de 3.050 tdw cu nici mai mult, nici mai pu�in de 1 dolar SUA. Cui? Unei societ��i �nregistrate �n Insulele Belize � SC ANDREEA SHIPPING LTD. Credem c� nu este inutil s� mai preciz�m c� fantomaticul SRL din minusculele Insule Caraibe, de altfel un adev�rat paradis fiscal, �l are ca patron tot pe Dinu Patriciu. �n ceea ce prive�te navali�tii severineni, a trecut mult� ap� pe Dun�re p�n� ce i-au scos banii din buzunar magnatului bucure�tean. S�pt�m�nalul Indiscret �n Oltenia v� prezint� �n premier� modul �n care, �n anul 1995, cel mai bogat om al Rom�niei de azi, Dinu Patriciu, a cump�rat de la �antierul Naval din Turnu Severin un cargou multifunc�ional �n valoare de c�teva milioane de dolari SUA, pentru ca �n foarte scurt timp s�-l rev�nd� unei firme off-shore la un pre� simbolic. �n acel moment, Patriciu era departe de domeniul afacerilor petroliere, test�nd pia�a doar prin firma sa SC ALPHA Construc�ii �i Investi�ii Imobiliare SA. CONCURS : Cine ghiceste, cine mai era actionar in firma ! __________________ |
|
Postat pe: 14 Octombrie 2009, ora 20:58
RECHINI DATORNICI LA BANCOREX !
O firma controlata acum de fratii Dinu si Valeriu Patriciu, de Sorin Rosca Stanescu si de controversatul Mihai Cuptor datoreaza AVAS peste sase milioane de dolari. Alte doua nume cu greutate se adauga listei datornicilor la Bancorex dezvaluita in ultima perioada de "Evenimentul zilei". Dinu Patriciu si partenerul sau traditional de afaceri, Sorin Rosca Stanescu, patroneaza o firma care se situeaza in topul debitorilor aflati sub lupa AVAS, cu 6.157.945 de dolari. Societatea se numeste Agrochim Impex SRL, iar suma reprezinta valoarea restanta a unui credit total de 15 milioane de dolari luat de la Bancorex in 1996. In acea vreme, presedintele fostei banci de comert exterior era controversatul Razvan Temesan. In momentul in care Agrochim Impex a accesat imprumutul de la Bancorex, actionarul principal al societatii era un anume Florin Ficiu, iar minoritari erau Mihai Neagu si Dragos Balcu. Firma era profilata pe comertul cu produse chimice si prelucrarea lemnului. La numai un an distanta, 1997, in companie si-au facut intrarea noi actionari de calibru: Dinu Patriciu, cu 18%, Dorin Rosca Stanescu, cu 18%, Valeriu Patriciu (fratele lui Dinu) cu 3%. Fondatorul Agrochim, Florin Ficiu, si-a pastrat un pachet de 25% din totalul actiunilor. Intrarea "greilor" in societate reprezinta si inceputul declinului acesteia, desi, cu numai un an inainte, Agrochim se pricopsise cu 15 milioane de dolari. In 1998, unul dintre creditorii companiei cere in justitie lichidarea acesteia, pentru o creanta nerambursata. Tot in acel an, lovitura de gratie avea sa vina din partea bancii de stat. Agrochim este notificata de Tribunalul Bucuresti ca Bancorex a depus o cerere pentru declansarea procedurii de recuperare a debitului. In trei transe Povestea creditului a fost rezumata pe scurt, pentru EVZ, de Razvan Temesan: "Sorin Rosca Stanescu a luat un credit pe vremea mea, prin firma Agrochim Impex. In august 1996 a luat acel credit de 15 milioane de dolari". Intamplator sau nu, in perioada in care firma Agrochim a accesat creditul, ziarul "Ziua", patronat atunci de Patriciu si condus de Rosca Stanescu, derula o campanie de presa furibunda impotriva Bancorex si a lui Temesan. Fostul presedinte al bancii ne-a declarat ca "imprumutul nu a fost dat pentru a inchide gura ziarului "Ziua", ci pentru simplul motiv ca nu stia cine erau proprietarii companiei. "S-au prezentat sub o firma in care nu aparea numele dansilor si a fost acordat in trei transe, de cate cinci milioane de dolari, de comitetul de credite. A fost ratificat de mine cu buna- credinta, pentru ca parea in regula in tabelele care mi-au fost prezentate de comitetul de directie", ne-a mai declarat Temesan. Rosca se da lovit Sorin Rosca Stanescu respinge orice legatura cu creditul de la Bancorex. "Eu am devenit asociat al acestei firme cativa ani mai tarziu. Nu am nicio legatura cu creditul. Nu am nicio legatura cu povestea asta, nu intelegeti? Dumneavoastra scrieti ce prostii vreti", sustine Rosca Stanescu. Potrivit Registrului Comertului, el a intrat in Agrochim Impex la doar un an dupa ce au fost luate cele 15 milioane de dolari. Intrebat cine raspunde pentru datoria de peste 6,1 milioane de dolari urmarita de AVAS, ziaristul se face ca ploua. "Responsabil de returnarea creditului e cine l-a facut, cine era in firma la vremea respectiva, si nu io. De unde sa mai stiu eu cine era in firma la vremea respectiva? Erau actionarii care erau", ne-a mai spus Stanescu. Numai ca principalul actionar din 1996 al Agrochim, Forin Ficiu, a ramas pe aceeasi pozitie si dupa intrarea in companie a lui Rosca Stanescu si a fratilor Patriciu. Cat despre cine-i bun de plata in acest caz, datoria se contabilizeaza pe persoana juridica Agrochim Impex SRL, indiferent cine sunt actionarii acesteia. Locotenentii lui Dinu Gaita la Cuptor In prezent, patronii firmei Agrochim Impex SRL sunt fratii Dinu si Valeriu Patriciu (21%), Sorin Rosca Stanescu (15%), George Gaita (18%), Aureliana Vaduva (5%), Florin Ficiu (25%) si Mihai Cuptor (13%). Cel din urma este un controversat personaj, fiind implicat in mai multe afaceri scandaloase cu gruparea Alexandru Bittner-Adrian Petrache legate de retrocedari abuzive ale imobilelor din patrimoniul RAAPPS, prin avocata lui Adrian Nastase, Marieta Anastasescu. Acelasi Cuptor este un apropiat al lui Teodor Melescanu inca din vremea in care amandoi conduceau partidul Alianta pentru Romania, absorbit de PNL. Despre Melescanu se stie ca a fost administratorul grupului Rompetrol, condus de Dinu Patriciu. Mihai Cuptor a fost cercetat penal de IGP pentru inselaciune in comert cu alcool. Acesta mai controla o firma cu mari datorii la Bancorex, Agricola Alcohol Product SA, societate care figureaza in scriptele AVAS cu o datorie de 3,1 milioane de dolari. In septembrie 1999, chiar ziarul "Ziua" scria despre creditul nereturnat nici pana azi al lui Cuptor, enumerand garantiile depuse de firma acestuia . Alt actionar in Agrochim Impex SRL este George Gaita, un mai vechi asociat al lui Dinu Patriciu in afacerile imobiliare. La un moment dat, Gaita a fost membru in stafful Clubului Sportiv Steaua, pe vremea cand acesta era condus de "fratele" Viorel Paunescu. Numele lui Gaita este mentionat si in dosarul de spalare de bani al lui Sorin Rosca Stanescu. Parlamentarul si creditul Senatorul PD-ist Dan Carlan se spala pe maini Senatorul PD Dan Carlan se inscrie la nivel declarativ in categoria "n-am vazut, n-am facut" cand vine vorba de creditul luat de la Bancorex de o firma controlata de el. In 1996, societatea Lyncs SRL, devenita acum Tricotaje SRL, a luat un credit de la fosta banca de comert exterior care nu a mai fost returnat. In prezent, firma figureaza cu o datorie catre AVAS de 2,1 milioane de dolari. Senatorul sustine ca debitul nu mai exista acum. " Exista o hotarare definitiva si irevocabila prin care se dispune scoaterea firmei de pe tabloul firmelor cu datorii", ne-a declarat Carlan. Senatorul nu a negat faptul ca el era la conducerea firmei cand s-a luat imprumutul, dar sustine: "Eu si familia mea nu mai avem nicio legatura cu aceasta firma de peste opt ani". Desi este la curent cu tot ce se intampla in firma, el spune ca nu mai are nicio legatura cu Tricotaje SRL. Interesant este ca Dan Carlan si sotia lui au iesit din firma in 1998, locul lor a fost luat de Florin Hozoc si de Gabriel Dumitru Pintilie. "Domnul Pintilie este fost salariat si administrator al societatii si proprietar din 1999 al acestei societati", ne-a mai spus Carlan. Florin Hozoc este un apropiat al pedistului Carlan, dar ocupa functia de consilier al ministrului PNL al sanatatii si face afaceri cu liberalul Cristian Boureanu. Numele lui Hozoc a fost implicat si in scandalul "Stenogramelor PSD". Anturajul Baronului Suveica de interese Oprisan-Bobic-Serbanescu Lista debitorilor preluati de AVAS de la Bancorex contine o sumedenie de personaje controversate, legate intre ele prin tot felul de asocieri spectaculoase. Fondatorii firmei Aispa Stars SA se inscriu perfect in aceasta categorie, printre ei figurand Marian Oprisan - baronul PSD de Vrancea, cercetat de DNA, si Cornel Prunache - afacerist controversat din Focsani, abonat la contracte publice si trimis in judecata pentru fapte de coruptie. Desi Aispa figureaza cu o datorie mica la Bancorex (17.534 dolari), a contractat creditul atunci cand printre actionarii sai se afla o alta societate: Art Construct �95. Si aceasta din urma i-a avut ca patroni pe Oprisan si pe Prunache. Spionul si clientii PSD Interesant este ca primii cenzori ai Art Construct �95 poarta alte nume de rezonanta: Costel Bobic, Emil Burloi si Gheorghe Serbanescu. Vechi parteneri de afaceri, acestia au contractat credite de la Bancorex de aproape 30 de milioane de dolari. Nici pana acum, banii n-au fost returnati, datoria fiind preluata de AVAS. Costel Bobic a facut parte din camarila de afaceri adunata in jurul fostului premier Adrian Nastase. Emil Burloi este managerul firmelor lui Bobic, iar partenerul lor, Gheorghe Serbanescu, a fost general DIE in timpul regimului comunist. Mihai Pacepa, fostul director adjunct al DIE, l-a deconspirat public pe Serbanescu, aratand ca acesta a fost ofiterul roman de legatura cu Organizatia pentru Eliberarea Palestinei, a lui Yasser Arafat, precum si cu Regele Hussein al Iordaniei. Influentul general (r) Serbanescu l-a ajutat pe magnatul Dinu Patriciu sa cumpere petrol din Irak, deschizand pentru acesta usile guvernului Saddam Hussein. Marian Oprisan pretinde ca habar n-are ca cenzorii firmei sale au fost Bobic, Burloi si Serbanescu. Intrebat daca-l cunoaste personal pe Bobic, pesedistul-sef din "provincia Europeana Vrancea" a dat-o pe dupa plop: "Am auzit de el. E de aici de la noi, din Focsani". Apoi, Oprisan a adaugat: "Eu am fost actionar nesemnificativ in aceasta firma. Am avut vreo 5%. (Oprisan a detinut 15% din Art Construct �95 si 3% din Aispa Stars - n.r.) Nu-i cunosc pe Serbanescu si pe Burloi. Sunt convins ca n-au fost cenzori in societate. Eu n-am auzit asa ceva. Uitati-va mai bine". Il contrazice insa Registrul Comertului. Asta e din ciclul...ei se jura ca nu fura ! |
|
Fosta membra 9am.ro 6780 mesaje Membru din: 13/02/2009 |
Postat pe: 14 Octombrie 2009, ora 21:23
De la: black10131307, la data 2009-10-14 20:56:30�n data de 24.02.1995, Dinu Patriciu sose�te la cunoscutul �antier naval SC SEVERNAV SA de la Turnu Severin, �n vederea perfect�rii unui contract de achizi�ionare a unei nave. Pot sa stiu si eu Black de unde naiba ai aceste "informatii" ? Ai uitat sa dai un link ceva... Sper ca nu le ai de pe CEL MAI PENIBIL FORUM PORTOCALIU din tara asta .Hm,stiu ca dai des citate de acolo Black,NU ESTE PRIMA DATA .Trebuie insa sa intelegi ca ASTEA NU SUNT ADEVARURI , CI CHESTII PENIBILE PE CARE TU LE IEI DE PE UN FORUM RENUMIT CA PDList (cel mai faimos,90% PDL,injura si indeparteaza javrele alea pe oricine nu il lauda pe Base ,au si moderatorul -cenzor de fapt- de partea lor ) SI LE PREZINTI CA ADEVARURI !Black,in ultima vreme tu nu prea mai DISCUTI cu noi,doar INJURI sau dai citate din cei mai absurzi sustinatori ai lui Basescu .PS:Vrei cumva sa discutam despre Alexa,CEA CARE A SCRIS ACESTE TAMPENII?Ai citit blogul ei ? Ai vazut cum pe vremea de injurat Tariceanu ,ea,o simpla forumista "independenta", a aparut pe Realitatea TV(brusc si fara concurs ) si A AVUT O EMISIUNE DE INJURAT GUVERNUL ?Mda,se numea ceva de genul "parerea unui simplu cetatean" acea emisiune "impartiala" FACUTA DE ALEXA,CEL MAI DEVOTAT SCLAV AI LUI BASESCU .Ce dracu Black,citezi mereu din indivizi abjecti ca :Alexa (campioana ),Alexandru Mitache ,Andra si Gabriela Filip .Pai pe astia ii stie toata lumea ca mint cum respira si ca traiesc DOAR SA-L SLUJEASCA PE BASESCU !Sper ca nu esti si tu ca ei,pana acum nu pari chiar asa ...
|
|
elvil 5 mesaje Membru din: 9/11/2008 Oras: Craiova |
Postat pe: 14 Octombrie 2009, ora 21:25
esti in EROAREEEEEEEEE........
|
|
elvil 5 mesaje Membru din: 9/11/2008 Oras: Craiova |
Postat pe: 14 Octombrie 2009, ora 21:29
TOTI CARE SINT IMPOTRIVA LUI BASESCU SINT IN MARE RAHAT!
|
|
|
|
|
9am146858 1 mesaj Membru din: 2/10/2009 |
Postat pe: 14 Octombrie 2009, ora 21:31
esti sigur? ai acces la presa acelei vremi? cauta si vei afla raspunsul? asta-i ca si faza cu flota! de vacaroiu ai auzit/
|
|
Postat pe: 14 Octombrie 2009, ora 21:33
De la: elvil, la data 2009-10-14 21:29:21 TOTI CARE SINT IMPOTRIVA LUI BASESCU SINT IN MARE RAHAT! Uau,de ce mai ELvil ?Da un cutremur doar peste ei ? .Ii calca trenul in casa ?Ii cearta Base? .Ii blestemi tu ?Hai spune clar ce primejdii enorme ii ameninta pe toti cei care se opun rahatului de Base .
|
|
Postat pe: 14 Octombrie 2009, ora 21:35
www.vot.ro/news/Lista_completa_a_lui_Patriciu.htm
Papasha, dovedeste tu ca ce scrie acolo este fals! Nu-i de ajuns sa decretezi ca e fals, trebuie sa si dovedesti! Si inca ceva, cum iti explici ca coalitia voastra de "conjunctura" a aruncat Romania in criza taman ieri? Stii ce zi a fost ieri? |
|
Postat pe: 14 Octombrie 2009, ora 21:41
Suveica, fundatiile, creanta Libia...
-------------------------------------------------------------------------------- "Anonimul" Sorin Marin, fost ac�ionar al Rompetrol SA, cercetat al�turi de Dinu Patriciu �n dosarul referitor la privatizarea Petromidia, a declarat, �ntr-o conferin�� de pres�, c� procurorii care-l ancheteaz� pentru evaziune fiscal�, sp�lare de bani �i �n�el�ciune s-au comportat irepro�abil, p�n�-n prezent, cu el. Marin a prezentat, din punctul s�u de vedere, implicarea pe care a avut-o la Rompetrol �i nu a negat faptul c�, la preluarea firmei, �n contul acesteia s-a descoperit o crean�� de 85 milioane dolari. Dou� funda�ii au cump�rat "Rompetrol"! Achizi�ionarea - �n 1997, �mpreun� cu Dinu Patriciu - pachetului majoritar al SC. Rompetrol SA a costat de ordinul "sutelor de mii de dolari". �n acea perioad� l-a cunoscut �i pe Sorin Ovidiu V�ntu. Acesta din urm� a �ncercat s� cumpere, prin intermediul firmei Gelsor, ac�iunile pe care le preluaser� Dinu Patriciu �i Sorin Marin. Av�nd �n vedere c� tandemul Patriciu-Marin de�inea peste 60% din Rompetrol, V�ntu a fost cel care, p�n� la urm�, a trebuit s�-�i v�nd� pachetul s�u de ac�iuni. �n 1999, cei doi parteneri au cooptat �n ac�ionariat fondul Romanian& Moldova Direct Found (RMDF), care a ajuns la o participa�ie de 16%, av�nd drept de decizie �i de veto. Sorin Marin controla 42% din ac�iuni prin intermediul funda�iei Tudori, iar Dinu Patriciu avea un pachet similar prin funda�ia familiei sale, Danama. �n 2001, Sorin Marin �i-a v�ndut ac�iunile de�inute c�tre un grup format din RMDF, Danama Fontation �i compania austriac� OMV, �n schimbul sumei de 20 milioane dolari. "Toate sumele care au intrat �n conturile mele, ale so�iei mele �i ale Funda�iei Anonimul provin exclusiv de la Tudori Fondation �i au ca surs� tranzac�ia de mai sus", a declarat fostul ac�ionar al Rompetrol. "Rompetrol" a fost cump�rat� cu banii... "Rompetrol"! Potrivit adresei �naintate Parchetului de Sorin Marin, urm�rirea penal� a fost declan�at� �ntruc�t pachetul majoritar de ac�iuni al Petromidia a fost achizi�ionat cu sume de bani provenite din crean�e externe ale statului rom�n �ncasate �n mod nelegal de c�tre SC. Rompetrol SA, care - pentru a le ascunde provenien�a - le-a transferat succesiv c�tre societ��i off-shore �i funda�ii cu sedii �n paradisurile fiscale. Dintr-o adres� a ONPCSB reiese c� funda�iile avute �n vedere sunt Tudori Fundation Liechtenstein, East Capital Investment �i Danama Stiftung. �n ceea ce prive�te recuperarea de la extern a crean�ei, Marin a spus c� el nu a participat activ la luarea acestor decizii. Ca membru al ac�ionariatului a fost pus �n situa�ia de a aproba sau nu recuperarea par�ial� a crean�ei. "Exista un board director condus de John Works, d�nsul avea sarcina de a conduce societatea �i de a recupera banii", a mai ar�tat Marin. Potrivit anchetatorilor, �n 3 septembrie 2001, Rompetrol Ltd - Insulele Virgine (reprezentat� de Patriciu) a �ncheiat un acord de �mprumut cu The Rompetrol Group BV Olanda (reprezentat de John Works) conform c�ruia omul de afaceri rom�n urma s� primeasc� de la firma olandez� suma de 15 milioane de dolari. Iar firma olandez� (care avea ca ac�ionari cele 2 funda�ii - ale lui Patriciu �i Marin) este cea care ar fi preluat crean�a de 85 milioane dolari - pe care a pl�tit-o firmei titulare Rompetrol Rom�nia cu... 35 milioane dolari. Banii din crean�� au fost "plimba�i" Olanda - Petromidia �i retur Ministerul Public spune c�, la 1 noiembrie 2001, �n baza acordului �ncheiat, a fost semnat un contract de nova�ie, conform c�ruia Rompetrol Ltd - reprezentat� de Dan Costache Patriciu - urma s� pl�teasc� cele 15 milioane de dolari primite de la "surata" sa olandez� c�tre Rompetrol (Rom�nia) - reprezentat� de Alexandru Buc��. Astfel, �n zilele de 16 �i 17 iulie 2002 The Rompetrol Group BV Olanda �i Rompetrol Ltd (Insulele Virgine) �i-au onorat obliga�ia c�tre Rompetrol (Rom�nia), asumat� prin contractul de cesiune �i contractul de nova�ie. Tot atunci, banii au trecut mai departe, de la Rompetrol SA la Petromidia - cu titlu de majorare de capital. Din Informarea Oficiului Na�ional de Prevenire �i Combatere a Sp�l�rii Banilor rezult� c� suma de 30 milioane dolari aportat� de SC Rompetrol SA la SC Petromidia SA a fost utilizat�, �n 17 �i 18 iulie 2002, �n sens invers - pentru plata de c�tre "Petromidia" a materiei prime ce fusese livrat� de The Rompetrol Group BV Olanda. Astfel, majoritatea sumelor �ncasate de Petromidia de la The Rompetrol Group B.V. Olanda au fost restituite �n aceea�i zi acelea�i societ��i, cu titlu contravaloare facturi. Aceste transferuri financiare sunt confirmate �i de Nota G�rzii Financiare 344/14 aprilie 2003 completat� de Nota de constatare din 8 mai 2003", afirm� Ministerul Public. Potrivit sursei citate, exist� dovezi c� o parte din sumele ce fuseser� virate ca aport la capitalul social al SC Petromidia SA de c�tre The Rompetrol Group BV Olanda �i Rompetrol SA ar fi fost utilizate �n final tot de firma olandez�, �n interes propriu. Informarea Oficiului arat� c� - din suma total� de 51 de milioane de dolari investit� �n Rom�nia de c�tre grupul olandez - suma de 46 de milioane de dolari ar fi fost transferat� �napoi la extern, din care 34 de milioane de dolari direct la The Rompetrol Group BV Olanda. "Anonimul" �nghite 10-15 miliarde de lei/an Cu cele 20 milioane de dolari ob�inute din v�nzarea ac�iunilor, a mai spus Marin, a �nfiin�at Funda�ia "Anonimul", care consum� anual pentru proiecte culturale �i caritabile 10-15 miliarde de lei. Tot prin intermediul Funda�iei "Anonimul", Sorin Marin a achizi�ionat, legal spune el, 50% din ac�iunile s�pt�m�nalului "Academia Ca�avencu", pentru c� "vreau o pres� independent�". Salt din "Rompetrol" direct �n acte de caritate! �n "trecere", ni�te bani au ajuns la "Academia Ca�avencu" �i la Colegiul condus de Andrei Ple�u. Sorin Marin a precizat c� tranzac�ia privind Academia Ca�avencu este perfect transparent�, copii dup� contractele de v�nzare-cump�rare put�nd fi g�site la Registrul Comer�ului. El a afirmat c� de�ine 50% din grupul Academia Ca�avencu, dar, �n urma unei �n�elegeri cu ceilal�i ac�ionari, nu are o pozi�ie de control. "Cei de la Ca�avencu au libertatea s� scrie ce vor", a spus Sorin Marin, sus�in�nd c� activitatea de pres� nu aduce profit. Din grupul de pres� Academia Ca�avencu fac parte, pe l�ng� s�pt�m�nalul omonim, ziarul Cotidianul, radio Guerilla, Idei in dialog, B-24-FUN, Tabu, Aventuri la pescuit, Buc�t�ria pentru to�i etc. "De la constituire p�n� �n prezent, Funda�ia Anonimul a cheltuit peste 70 de miliarde de lei", bani �n care nu intr� �i cei da�i pentru proiectul Academia Ca�avencu, a declarat Sorin Marin. "Crean�a libian�" nu figura �n contabilitate Dup� preluarea societ��ii, a dezv�luit Sorin Marin, s-a descoperit c� Rompetrol SA are de recuperat o crean�� din Libia �n valoare de 85 de milioane de dolari. De�i procurorii sus�in, �n cadrul anchetei aflat� �n derulare, c� "datoria libian�" se cuvenea statului rom�n, fostul ac�ionar Rompetrol sus�ine c� lucrurile stau invers. Adic�, a explicat el, o firm� de avocatur� str�in� a stabilit c� banii se cuvin firmei conduse de Patriciu �i Marin. Sorin Marin mai sus�ine c� "�n 1999, Rompetrol a cerut Ministerului Finan�elor s� precizeze un punct de vedere cu privire la crean��. Nu ne-au oferit nici un r�spuns, cel pu�in p�n�-n 2000, c�nd am decis s� m� retrag din afaceri. S-a speculat c� ministru era domnul Reme�, un liberal. Se uit�, �ns�, c� Dinu Patriciu era un r�zvr�tit �n PNL �i nu ar fi avut cum s� influen�eze". Marin s-a ab�inut s� confirme faptul c� "datoria libanez�" a fost rezolvat� prin preluarea ei de la Rompetrol Rom�nia pentru suma de 35 de milioane de dolari de c�tre The Rompetrol Group BV Olanda. Firma olandez� era controlat� de Funda�iile Danama �i Tudori, ale familiilor Patriciu �i Marin, ambele cu sediul �n Lichtenstein �i de fondul de investi�ii Romania & Moldova Direct Found (RMDF), cooptat "strategic" �n afacere �n 1999. " |
|
Postat pe: 14 Octombrie 2009, ora 21:43
INFORMA�II PENTRU �MECHERI. Un politician, un afacerist �i un ziarist au dat un tun de 10 milioane de euro. Averea magnatului Cristian Burci cre�te direct propor�ional cu autostrada Bucure�ti - Bra�ov.
Printr-o manevr� �n care personaje- cheie sunt senatorul PSD Miron Mitrea �i socrul ziaristului Sorin Ro�ca St�nescu, o companie controlat� de Burci a devenit proprietara a 54 de hectare de teren care se suprapun perfect pe un tronson strategic din traseul noii autostr�zi Bucure�ti - Bra�ov. Parcelele se afl� �n comuna prahovean� Dumbrava, unde va fi amplasat �i nodul rutier din care se va desprinde ruta c�tre Albi�a. Cump�rate �n 2002, la un pre� de nimic, terenurile valoreaz� azi, �n plin� criz� financiar�, peste opt milioane de euro. Tunul imobiliar a fost ticluit sub regimul PSD, c�nd Miron Mitrea, prietenul tradi�ional al lui Cristian Burci, conducea Ministerul Transporturilor - singura in stitu�ie care la vremea achizi�ion�rii terenurilor avea acces la planurile noii artere rutiere. La r�ndul s�u, guvernul T�riceanu a b�gat dou� milioane de lei �n conturile companiei Global SDS, patronat� de Burci. Suma a fost pl�tit� din bugetul public dup� un proces de expropriere: respectiva companie se afla pe lista celor care de�ineau propriet��i exact pe ruta care urma a fi ocupat� de autostrad� �i, �n schimbul unei p�r�i din proprietate, a fost desp�gubit�. Profit de dou� sute de ori mai mare Practic, firma c�tig� pe de o parte de la stat �i pe de alt� parte de la investitorii care vor amplasa spa�ii comerciale sau de birouri, ben zin�rii �i hoteluri de-a lungul noii autostr�zi. Miza propriet��ilor controlate de Burci este poten�at� �i de pozi�ionarea strategic�: doar 14 la sut� din totalul terenurilor pe care Global SDS le de�ine a fost r�scump�rat de stat, restul parcelelor afl�ndu-se chiar pe marginea autostr�zii, unde vor fi amplasate punctele de asisten�� �i spa�iile comerciale. Exper�ii imobiliari chestiona�i de EVZ au precizat c� pre�ul actual de tranzac�ionare a unui metru p�trat de teren �n zona respectiv� se �ncadreaz� �ntre 15 �i 20 de euro. Astfel, �mo�ia� pe care Cristian Burci o are �n Dumbrava �i poate b�ga �n buzunar �ntre �apte �i zece milioane de euro, �n condi�iile �n care, pentru achizi�ionarea ei, �n urm� cu cinci ani, au fost achitate mai pu�in de dou� miliarde de lei vechi, adic� �n jur de 50.000 de euro. Altfel spus, profitul e de dou� sute de ori mai mare dec�t investi�ia! FILIER� Triunghiul prieteniei �Cu Miron Mitrea sunt prieten nu de ieri, de azi, ci de pe vremea c�nd era lider de sindicat. N-am ascuns niciodat� leg�tura, pentru c� nu am de ce�, a precizat Cristian Burci. �ntrebat dac� rela�ia sa cu fostul ministru al transporturilor a influen�at achizi�ionarea terenurilor din Dumbrava, Burci a z�mbit: �Nu are nicio leg�tur�. Afacerile sunt afaceri. Nu v� g�ndi�i niciun moment c� eu a� fi avut acces la mai multe informa�ii. Stabilirea traseului unei autostr�zi nici m�car nu intr� �n atribu�iile ministrului. Chiar nu are Mitrea leg�tur� cu terenurile mele!�. Nici SRS nu e un str�in pentru Burci: �Cu Sorin Ro�ca St�nescu m� �tiu de mult, din 1992, c�nd el a venit la ziarul meu din acea vreme, �Ultimul cuv�nt�. Ne �tim de at�ta vreme �nc�t faptul c� nu ne mai vedem at�t de des nu are o mare relevan��. La r�ndul s�u, Miron Mitrea ne-a declarat: �N-am confundat niciodat� rela�iile private cu cele profesionale. N-am avut niciodat� o discu�ie cu domnul Burci viz�nd autostrada Bucure�ti - Bra�ov. N-am leg�tur� cu achizi�iile de terenuri, indiferent de proprietarii lor. Traseul unei autostr�zi se face dup� consult�ri publice, la care iau parte inclusiv autorit��ile locale din zonele vizate. Odat� stabilit, oricine poate afla traseul. Nu intr� �n atribu�iile ministrului. Nu exclud ca firma care se ocup� de datele tehnice - inclusiv traseu - s� fi furnizat informa�ii. �n cazul Bechtel, so cietatea care s-a ocupat de traseu a f�cut publice datele din dosarele autostr�zii �i astfel i-a �a jutat� pe speculan�ii imobiliari�. DOCUMENT. 54 de hectare cump�rate pe mai nimic de firma Global SDS ETAPELE UNEI AFACERI CLIENTELARE Informa�ia care aduce milioane de euro Etapa 1 - B�tr�nul intermediar �n august 2002, Stelian Danciu, socrul �n v�rst� de 69 de ani al ziaristului Sorin Ro�ca St�nescu, �nfiin�eaz� compania Global SDS. C�teva luni mai t�rziu, Danciu ia cu asalt comuna Dumbrava, din jude�ul Prahova. Un localnic ne dezv�luie: �investitorul de la Bucure�ti� c�uta s� cumpere c�t mai mult p�m�nt �n zon�. Motivul interesului subit pentru terenurile prahovene se ascundea �n spatele u�ilor de la Ministerul Transporturilor: �n pe rioada �n care socrul lui Ro�ca St�nescu se f�cea �latifundiar de Dumbrava�, func�ionarii din subordinea ministrului Miron Mitrea includeau localitatea pe ruta viitoarei autostr�zi Bucure�ti - Bra�ov. Etapa 2 - Mo�ier din poart� �n poart� ��n perioada aceea nu se vindea nimic. Nu venea nimeni s�-�i cumpere p�m�nt �n sat, la acea dat� nu se �tia nimic de nicio autostrad�. Localnicii care aveau posibilitatea �l exploatau agricol, dar pentru cei mai mul�i nu era o surs� de venit. Ini�iativa domnului Danciu de a cump�ra terenurile a fost v�zut� ca o infuzie de capital�, ne-a declarat unul dintre oficialii prim�riei prahovene. �Localnicii au fost surprin�i de oferta lui Danciu. P�n� atunci, nimeni nu a fost interesat de terenurile r�sp�ndite pe raza localit��ii �i mul�i au acceptat f�r� rezerve s� le dea�, adaug� sursa EVZ. Oamenii din sat povestesc c� Danciu a luat asupra sa toat� afacerea, gestion�nd �i cele mai mici detalii - de la identificarea celor care ulterior s-a dovedit c� aveau teren chiar �n zona viitoarei autostr�zi p�n� la parafarea actelor �n fa�a notarului. �Domnia Sa a venit la Dumbrava chiar �nainte de S�rb�torile de Iarn�. A umblat din poart� �n poart�, a discutat cu cei care aveau terenuri - despre care mai t�rziu am aflat c� se suprapuneau cu traseul autostr�zii - �i i-a convins s� v�nd�. Ini�ial au fost �ncheiate ni�te ante-contracte, un fel de pro misiuni de tranzac�ionare, dup� care au parafat �n fa�a notarului documentele de v�nzarecum p�rare�, sus�in func�ionarii Prim�riei Dumbrava. Etapa 3 - Cine are pontul dicteaz� pre�ul Pre�ul oferit de socrul lui Ro�ca St�nescu: treizeci de milioane de lei vechi pentru un hectar, adic� mai pu�in de un euro pe metru p�trat. �Nu �tiau oamenii c� au o comoar� de p�m�nt �n curte, pe care o s� vin� s� le-o cumpere statul cu patru-cinci euro pe metru p�trat, a�a c� i-au v�ndut lui Danciu�, relateaz� sursele EVZ. Strategia �din poart� �n poart� aplicat� de socrul lui Sorin Ro�ca St�nescu face ca �n proprietatea companiei sale s� intre zeci de hectare de p�m�nt. Imediat dup� ce a cump�rat toate terenurile prin firma Global SDS, Danciu a renun�at la ac�iunile pe care le de�inea la aceast� societate. B�tr�nul le-a cedat la valoarea nominal� (dou� milioane de lei vechi) unei companii controlate de Cristian Burci, prin intermediul unui offshore din Cipru. Etapa 4 - Guvernul T�riceanuscoate banu� Potrivit unei adrese oficiale emise de Prim�ria Dumbra va, �n prezent, Global SDS figureaz� �n registrul agricol cu su pra fa�a de 540.686 metri p�tra�i, cump�ra�i �ntre anii 2002- 2003. Suprafa�a expropriat�, a v�nd 76.230 mp, reprezint� 14,10 la sut� din suprafa�a total�. Pentru terenurile care au ajuns �n proprietatea statului, Danciu a pl�tit �n 2002 pu�in peste dou� sute de milioane de lei vechi. Cinci ani mai t�rziu, c�nd Compania Na�ional� de Autostr�zi �i Drumuri Na�ionale (CNADNR) a �nceput r�scump�rarea p�m�ntului, Global SDS a �ncasat 1.923.533 lei, adic� de cel pu�in 80 de ori mai mult. Suma achitat� companiei provine din bugetul de stat. Din 2006, c�nd a fost f�cut public traseul definitiv al autostr�zii - dup� ce au fost vehiculate mai mult de trei rute posibile -, guvernul T�riceanu a dat mai multe hot�r�ri prin care a stabilit ca proprietarii imobilelor �i terenurilor aflate ��n calea� drumarilor s� fie expropria�i �i desp�gubi�i. Aproape zece la sut� din suma care urma s� fie �mp�r�it� p�gubi�ilor (peste 21 de milioane de lei) a ajuns �n conturile lui Burci, adic� dou� milioane de lei. Epilog - Tun imobiliar �n cifre Concret, datele afacerii �Autostrada� se rezum� astfel: o informa�ie ob�inut� preferen�ial de la Ministerul Transporturilor �i o investi�ie de 50.000 de euro au produs valoarea de peste opt mili oane de euro a celor 46 de hectare r�mase �n patrimoniul firmei lui Burci, plus o �factur� de dou� milioane de lei pl�tit� de stat. Stelian Danciu, socrul lui Sorin Ro�ca St�nescu, a fost de neg�sit. Contactat de EVZ, ginerele-ziarist s-a enervat: �Nu m� intereseaz� ce face socrul meu. De ce m� suna�i pe mine s� comentez asta? Eu nu v� sun pe dumneavoastr� s� v� �ntreb ce face socrul dum neavoastr�! Mai bine �nv��a�i s� v� face�i meseria. La revedere!�. CE SPUN SPECIALI�TII �N IMOBILIARE Pre�ul terenurilor va sfida criza Construc�ia autostr�zii Bucure�ti � Bra�ov a generat un boom imobiliar. �O dat� cu anun�area traseului pe care �l va urma noua arter� rutier�, pre�ul terenurilor limitrofe a crescut considerabil. �n Dumbrava � pentru c� aici va fi �i nodul rutier �, un metru p�trat de teren e tranzac�ionat cu 12 p�n� la 15 de euro, �n func�ie de pozi�ionarea fa�� de autostrad�. Perimetrele care au deschidere direct� la drum pot ajunge chiar la 20 de euro per metru p�trat�, a explicat reprezentantul companiei Marshall Imobiliare din Ploie�ti. Reprezentantul unei alte agen�ii imobiliare care s-a ocupat de tranzac�ii �n zona prahovean� a scos �n eviden�� avantejele pe care le au proprietarii de teren datorit� noii artere rutiere. ��n ciuda crizei care a afectat puternic pia�a imobiliar�, faptul c� prin zona respectiv� va trece autostrada a men�inut pre�ul la un nivel ridicat. Acum oamenii nu mai v�nd � a�teapt� s� �nceap� construc�ia. Din acel moment �i vor face apari�ia investitorii, pentru care un drum de o asemenea importan�� reprezint� un vad finaciar � se vor construi hoteluri, benzin�rii, restaurante � �i atunci vor fi nevoi�i s� cumpere p�m�ntul de la localnici. Indiferent de evolu�ia crizei, un metru p�trat de teren �n zona nodului rutier nu va sc�dea sub 15 euro�, consider� specialistul. �n 2003, c�nd Ministerul Transporturilor a f�cut primul studiu de fezabilitate �n vederea construirii autostr�zii, evaluarea terenurilor a c�zut �n sarcina CNADNR, care a delegat sarcina unor case de avocatur�. �Pre�ul imobilelor ce trebuie expropriate pentru proiect este stabilit prin �ntocmirea unui dosar de expertiz�. El este calculat de c�tre un expert evaluator independent care face parte din Corpul Exper�ilor Judiciari. Acesta a fost angajat, pentru tronsonul Bucure�ti � Ploie�ti, de casa de avocatur� Toma Dragomir �i Asocia�ii, cu care CNADNR a �ncheiat un contract de servicii juridice �n vederea exproprierilor �nc� din anul 2003�, se arat� �ntr-o adres� oficial� remis� de CNADNR. Potrivit documentelor, statul a pl�tit pentru un metru p�trat de teren din zona de construc�ie a autostr�zii �ntre trei �i opt euro. PARAVANE Interpu�ii din umbra magnatului �nregistrat� pe 2 august 2002, firma Global SDS l-a avut la data �nfiin��rii ca unic ac�ionar �i administrator pe Stelian Danciu (69 ani), tat�l celei de-a treia so�ii a ziaristului Sorin Ro�ca St�nescu. Acesta era atunci director general al ziarului �Ziua� �i i-a u�urat socrului s�u demersurile birocratice la Registrul Comer�ului, apel�nd la serviciile subalternei sale, jurista Simona Davidescu. �Eu am fost �mputernicit� s� m� ocup de actele necesare constituirii firmei, f�r� s� am vreo leg�tur� direct� cu activitatea sau ac�ionarii s�i. �n acea perioad� eram angajat� la �Ziua� �i a fost, practic, o sarcin� de serviciu�, a explicat Davidescu pentru EVZ. V�nzarea, de Cr�ciun La nici patru luni de c�nd a pus pe picioare firma Global SDS, sexagenarul Stelian Danciu a f�cut un pas �napoi. Nu �nainte �ns� de a cump�ra zeci de hectare de teren care se suprapuneau fidel traseului pe care �l va urma autostrada Bucure�ti - Bra�ov, construit� de Ministerul Transporturilor, condus atunci de Miron Mitrea. Dup� ce a devenit mo�ier, chiar �n Ajunul Cr�ciunului, pe 23 decembrie 2002, socrul lui Ro�ca St�nescu a ie�it din firma Global SDS, ced�nd ac�iunile. Astfel, 95% din societate intr� �n controlul firmei Investment Group, iar restul de 5% e preluat de Denisa Turcu. Interpu�ii Aparent ni�te anonimi, noii proprietari ai Global SDS sunt conecta�i prin rela�ii de afaceri �i suveici financiare la Cristian Burci, prieten �i asociat vechi al lui Sorin Ro�ca St�nescu, ginerele lui Danciu. Denisa Turcu este finan�istul- �ef �n mai multe companii patronate de Burci, fiind angajat� la holdingul feroviar al magnatului, International Railway System. Pe l�ng� ac�iuni, ea a preluat de la Stelian Danciu �i func�ia de administrator la Global SDS. �n august 2008, Turcu i-a cedat administrarea lui Wilson Stancu. �i acesta din urm� se num�r� printre �locotenen�ii� lui Burci, second�ndu-l c�nd manageria postul Prima TV. �n prezent, Stancu este ac�ionar la mai multe agen�ii de comunicare �i publicitate aflate �n aria de control a magnatului. Pe de alt� parte, ac�ionariatul firmei Investment Group este �mp�r�it de Jan Ionic� (�Johnny�, cum �l alint� Cristian Burci, prietenul s�u din copil�rie �i tradi�ionalul lui asociat) �i Caryston Enterprises Limited, un offshore cipriot reprezentat �n Rom�nia de acela�i �Johnny�. Cumnatul lui Mitrea Acela�i offshore cipriot (Carystone), reprezentat de Ionic� �i patronat de Cristian Burci, de�ine 80% din ac�iunile companiei U.T.G. United Travel Group, la care este asociat �i Florian Miturc�, nimeni altul dec�t cumnatul lui Miron Mitrea. Rela�ia dintre fostul ministru al transporturilor �i Burci este, de asemenea, notorie. Evz |
|
super_green_frog 1358 mesaje Membru din: 12/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 14 Octombrie 2009, ora 21:46
De la: elvil, la data 2009-10-14 21:29:21 TOTI CARE SINT IMPOTRIVA LUI BASESCU SINT IN MARE RAHAT! Ne-am prins ! Fara nici o gluma. Vedem ce urmeaza. Ne asteptam la orice tip de mazilire. Poftiti va rog !
All Things Grow With Love
|
|
Postat pe: 14 Octombrie 2009, ora 21:47
My name is Patriciu..Costache Patriciu
-------------------------------------------------------------------------------- Ce TREBUIE SA UITE membrii PNLPatriciu: Anul 1990 �l g�se�te ca arhitect, cu o experien�� de 15 ani �n materie, amplificat� de proiectarea de palate �n Emiratele Arabe Unite pentru magna�ii petrolului din zon�. Prima afacere pe care a pornit-o �n prim�vara lui 1990, o firm� de arhitectur� �i decora�iuni interioare, nu a avut nici un temei legal, dar avea �n spate sprijinul masoneriei, prin socrul s�u, ca �i C�lin Popescu-T�riceanu, al c�rui tat� vitreg era Dan Amedeo L�z�rescu. Ambii au fost sprijini�i s� accead� �n sferele de v�rf ale afacerilor �i politicii, cu alte cuvinte ale Puterii din Rom�nia. Este evident ast�zi pentru toat� lumea c�, �n pofida e�ecurilor electorale repetate, cei doi liberali au c�zut mereu �n picioare din punct de vedere al afacerilor. Activ �n afacerile cu petrol �nc� din 1996, Dinu Patriciu a preluat controlul asupra grupului Rompetrol �n 1998, cu sprijinul lui Sorin Ovidiu V�ntu, care i-a transferat la momentul oportun, conform �n�elegerii, ac�iunile pe care acesta le achizi�ionase chiar de la PAS - asocia�ia salaria�ilor, care i-au cedat ac�iunile cu speran�a c� astfel aveau s� fie proteja�i de atacul lui Patriciu. Rompetrol era �nava amiral� a comer�ului exterior rom�nesc, fiind singurul contractor specializat �n petrol �i gaze care activa cu succes pe pia�a mondial�. Ani de zile, a adus �n �ar� milioane de dolari rezulta�i din lucr�rile de foraj �i construc�ii-montaj �n domeniul petrolier, executate �n diverse ��ri ale lumii. Afacerea Rompetrol a fost conceput� din start ca baz� a unei strategii de destructurare a economiei na�ionale, c�ci ea a reprezentat �nceputul unei serii de lovituri succesive, care au dus la lichidarea �ntregului patrimoniu petrolier al Rom�niei, una dintre averile strategice ale ��rii fiind �nstr�inat� prin jaf. Tandemul de ast�zi OMV - Rompetrol este expresia unui periculos monopol �n industria petrolului, creat prin contribu�ia decisiv� a �elitelor� mondiale. Intrat de mai multe ori sub inciden�a legii, dar niciodat� condamnat, Dinu Patriciu continu� s� fie obiectul scandalului Petromidia, izbucnit �n 2004, fiind acuzat, din nou, de evaziune fiscal� �i sp�lare de bani �ntr-un dosar deschis �i �n prezent. Ast�zi nu mai este un secret c� Dinu Patriciu �i-a adjudecat Petromidia cu sprijinul PSD, dar leg�turile dintre PSD �i Patriciu au fost cimentate de �nalte fe�e ale masoneriei rom�ne�ti �i nu numai. Astfel, so�ia Marelui Maestru al Marii Loje Na�ionale din Rom�nia, Eugen Ovidiu Chirovici, este directoarea financiar� a holdingului patronat de Dinu Patriciu, iar mul�i dintre cei care conduc masoneria rom�n� s�nt angaja�ii lui (de exemplu Marele Trezorier, Ion T�n�sie). Dup� cum se �tie, Chirovici a fost un apropiat al PSD vreme �ndelungat�, fiind chiar ministru �n cabinetul N�stase, iar �n 2004 a trecut de partea lui Dan Voiculescu. �n medii bine informate se sus�ine c� Patriciu este un apropiat al masoneriei ruse�ti �i c� din aceast� postur� ar fi mediat, al�turi de Eugen Ovidiu Chirovici, �nt�lnirea Marelui Secretar al Marii Loje Na�ionale a Rusiei, Alexandr Kondyakov, cu C�lin Popescu-T�riceanu, �n iunie 2006, �n cadrul c�reia au fost discutate probleme economice care vizeaz� �n principal pia�a energetic�. Alexandr Kondyakov a venit de mai multe ori �n Rom�nia, �ncep�nd cu 2003, anul constituirii Marii Loje Na�ionale, apoi �n iunie 2006 �i din nou �n aprilie 2007. �n sprijinul afirma�iilor referitoare la apropierea lui Dinu Patriciu de masoneria rus� vine �i faptul c� la scurt timp de la �nt�lnirea rom�no-rus�, departamentul de Stat al SUA �i-a dat acceptul pentru audierea unor martori �n dosarul Rompetrol, redeschis �n tromb�, chiar pe teritoriul american, �n interiorul Ambasadei Rom�niei din Washington. Declara�iile acestora au fost folosite �n probarea fraud�rii Statului Rom�n prin �ncasarea ilegal�, de c�tre holdingul lui Patriciu, a crean�ei din Libia. Informa�iile atest� faptul c� un al doilea scop al vizitelor repetate ale lui Alexandr Kondyakov �n Rom�nia, poate chiar mai important dec�t cel de natur� economic�, a fost cel de natur� militar�. Generalul GRU urm�rea s� ia pulsul vechii re�ele a spionajului militar rus, pentru c� Rom�nia nu este numai o miz� economic�, ci �i una militar� de mare importan�� strategic�, deoarece bazele americane instalate �n �ara noastr� vor �nchide o linie care va ��ndigui� avanpostul rusesc. Rom�nia poate fi comparat� cu un portavion fix, de pe care vor putea fi lansate atacuri pe o raz� care se �ntinde din Caucaz p�n� la Mun�ii Iranului. De aceea GRU, cu o inser�ie mult mai puternic� dec�t KGB �n spa�iul rom�nesc, vizeaz� reactivarea c�t mai multor cadre recrutate �n perioada anilor �60 �n timpul stagiilor de preg�tire la Academiile sovietice, c�ci acestea au condus mari unit��i �i au avut �n leg�tur� un num�r important de ofi�eri din sistem. Ulterior, GRU �i-a �mbog��it, �n anii �80, structura informativ� �i a agen�ilor de influen�� prin preluarea �diziden�ilor�, �cre�terea� acestora �i plasarea lor �n spa�iul politic, dup� 1989. �n aceste condi�ii, pentru a-�i proteja interesele militare, este posibil ca Moscova s� �ntind� o �m�n� energetic� Executivului de la Bucure�ti, cu condi�ia s� ob�in� imunitate pentru oamenii s�i. Con�tiin�a �naltului sprijin MOSCOVIT de care beneficiaz� i-a permis lui Dinu Patriciu s� �nfrunte �i chiar s� sfideze acuzele de tr�dare politic� provocate de dezv�luirile ap�rute �n pres� cu privire la sponsoriz�rile masive f�cute �n campania din 2004 c�tre PSD, aproape 2 miliarde de lei, conform propriilor declara�ii. |
|
Fosta membra 9am.ro 1639 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Mangalia |
Postat pe: 14 Octombrie 2009, ora 21:48
Exploziv � Cozma: �Basescu mi-a dat trenuri ca sa aduc minerii la Bucuresti�Fostul lider al minerilor, Miron Cozma, face o declarație ieșit� din comun pentru Inpolitics, anume c� actualul președinte i-a pus la dispoziție trenuri pentru a aduce ortacii la București, �n timpul uneia dintre mineriade. La fel de exploziv, Cozma �și m�rturisește regretul c� nu l-a debarcat cu forța, �n 1990, pe Ion Iliescu, deși oamenii s�i �nconjuraser� Palatul Cotroceni și Guvernul. ��nconjurasem Cotrocenii, Ion Iliescu nu mai putea s� mi�te� Miron Cozma m�rturisește c� regret� faptul c� nu �i-a �nsu�it func�ia suprem� �n stat la primele mineriade. ��nconjurasem Cotrocenii, Ion Iliescu nu mai putea s� mi�te. �nconjurasem guvernul. Era o nimica toat� s� fiu pre�edinte. Am crezut c� sunt eu prost ca s� fiu pre�edinte, credeam c� pentru asta trebuie s� fi un semizeu. Acum regret c� nu am f�cut-o. C�nd v�d ce caricaturi vor s� fie pre�edin�i p�rerea de r�u e din ce �n ce mai mare�, ne-a dezv�luit Miron Cozma. Totodat�, Cozma a explicat c� nici nu vrea s� aud� de un eventual sprijin electoral acodat prezedintelui �n func�ie. �B�sescu e la fel de vinovat ca Iliescu pentru mineriade. O dat�, B�sescu mi-a dat trenuri pentru a ne deplasa cu minerii la Bucure�ti. La ultimele mineriade a refuzat. Cu alte cuvinte, dac� primele d��i i-a pl�cut s� venim la Bucure�ti, la ultimele mineriade nu-l mai aranja. Niciodat� nu o s� �l ajut electoral�, a tunat Miron Cozma. R�zvan Gheorghe, www.inpolitics.ro 12.10.2009 |
|
Postat pe: 14 Octombrie 2009, ora 21:48
De la: black10131307, la data 2009-10-14 21:35:58www.vot.ro/news/Lista_completa_a_lui_Patriciu.htm Black,sa inteleg ca daca eu spun ca tu esti un homosexual care violeaza baietei,KGBist,cumparat de clanul Cocos,criminal in serie (ca victima inclusiv Elodia) tu esti cel care trebuie sa dovedesti ca nu am dreptate ? Pai atunci Black considera ca am spus asta despre tine si te rog sa imi dovedesti ca ma insel !Ciudata logica ai Black,eu mereu am avut impresia CE CEL CARE FACE AFIRMATIA TREBUIE SI SA O DEMONSTREZE .Voi acolo doar "injurati" aiurea fara sa demonstrati ABSOLUT NIMIC.PS:Da Black stiu ce zi a fost ieri ,ieri a fost marti 13,zi cu ghinion PENTRU BASE SI PDL
|
|
Postat pe: 14 Octombrie 2009, ora 21:50
Schemele de FRAUDARE ale lui Costache(cum a facut rost de banuti)
-------------------------------------------------------------------------------- Mafiotul cu "guler alb" Costache Patriciu se vrea EXEMPLUL PNLPSD de cum poti face BANI in Romania! Va mai amintiti declaratia lui Costache? �daca ma lasati in pielea goala in piata intr-un an imi refac averea� . ... Mai jos gasiti cum poti sa-ti refaci averea chiar daca esti lasat in "Piata Universitatii" IN CURU` GOL. Un "mic" detaliu totusi... Trebuie sa te cheme Costache Patriciu,trebuie sa conduci din UMBRA guvernul PSDPNL si desigur,sa fii OMUL MOscovei. Stapanii lui Patriciu -Medvedev(papuselul lui Putin)si Oleg DERYPASKA(dreapta imaginii) |
|
Postat pe: 14 Octombrie 2009, ora 21:54
Schemele de FRAUDARE ale lui Costache(cum a facut rost de banuti)
-------------------------------------------------------------------------------- Mafiotul cu "guler alb" Costache Patriciu se vrea EXEMPLUL PNLPSD de cum poti face BANI in Romania! Va mai amintiti declaratia lui Costache? �daca ma lasati in pielea goala in piata intr-un an imi refac averea� . ... Mai jos gasiti cum poti sa-ti refaci averea chiar daca esti lasat in "Piata Universitatii" IN CURU` GOL. Un "mic" detaliu totusi... Trebuie sa te cheme Costache Patriciu,trebuie sa conduci din UMBRA guvernul PSDPNL si desigur,sa fii OMUL MOscovei. Stapanii lui Patriciu -Medvedev(papuselul lui Putin)si Oleg DERYPASKA(dreapta imaginii) |
|
Fosta membra 9am.ro 1639 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Mangalia |
Postat pe: 14 Octombrie 2009, ora 21:57
De la: vaneamarin, la data 2009-10-14 21:48:44De la: black10131307, la data 2009-10-14 21:35:58www.vot.ro/news/Lista_completa_a_lui_Patriciu.htm Nu stiu cat ghinion a fost pentru Basescu Nu vezi ca nu cedeaza deloc? ![]() ARTICOLUL 103 , alin.1 din Costitutie spune asa : "(1) Pre�edintele Rom�niei desemneaz� un candidat pentru func�ia de prim-ministru, �n urma consult�rii partidului care are majoritatea absolut� �n Parlament ori, dac� nu exist� o asemenea majoritate, a partidelor reprezentate �n Parlament." Prin acest articol Basescu intelege ca el trebuie sa numeasca premierul din partidul cu cei mai multi parlamentar(PDL) Cum prosteste asta o tara intreaga, nu am mai vazut asa ceva Merg pe ideea ca Basescu nu va ceda deloc in formarea noului guvern |
|
TARGOVISTEANU 55 mesaje Membru din: 6/02/2009 Oras: Targoviste |
Postat pe: 14 Octombrie 2009, ora 22:18
spre disperarea multora,dar din dorinta a si mai multora,Basescu va fi presedinte din primul tur si va sparge gura targului.....pe deoparte poate asa ne trebuie.
Va voi expune un punct de vedere foarte pertinent despre dedesubturile partidelor politicein special PNL,PSD,PC,UDMR Desigur cu totii ati observat prezenta din ce in ce mai slaba la vot a romanilor . Motivul ? Greata de politic , faptul ca aceeasi se tot perinda la putere dupa un algoritm al " schimbarii " , in fapt o nesimtita rotatie a lor la guvernare . Iar omul simplu o duce din ce in ce mai rau , in timp ce ei , o duc din ce in ce mai bine . La acea vreme putini stiau . Brucan a fost unul dintre ei . Masele considera ca cei ce conduc statele sunt presedintii si partidele de la guvernare . Nimic mai fals . Acestea sunt in fapt doar marionete ascultatoare ale PAPUSARILOR din umbra . De aceea esicherul politic nu este de fapt decat o unitate in diversitate . Este evident ca cei din tagma din care facea parte Brucan ( el a insistat pentru uciderea Ceausestilor in zi Sfanta de Craciun ) nu glumeau Odata ajunsa la putere , casta conducatoare din Romania ( in fapt marionete ale PAPUSARILOR mondiali ) ce se tot roteste la guvernare de aproape 20 de ani , a instrainat pe nimic sectorul energetic si de materii prime ( strategic pentru orice stat ) , a distrus industria si agricultura ( pentru a devenit o tara consumatoare bazata aproape strict pe importuri ) , a distrus unul din cele mai bine puse la punct sisteme de irigatii , vinde lemn si importa mobilier , etc. Proiectul Constitutiei Europene a fost elaborat de Valery Giscard D'Estaing , presedintele Conventiei Europene care a redactat textul tratatului constitutional . Acelasi care in ianuarie 1989, impreuna cu o delegatie a Comisiei Trilaterale , formata din bancherul american David Rockefeller si fostul secretar de stal al SUA, Henry Kissinger , s-a intalnit cu Mihail Gorbaciov pentru a-l convinge ca URSS trebuie sa se integreze in marile institutii financiare ale lumii, GATT, FMI si Banca Mondiala . In cursul intrevederii , la un moment dat Giscard d'Estaing a luat cuvantul si i-a spus lui Gorbaciov: "Domnule presedinte, nu pot sa va spun exact cand se va intampla - probabil intr-un interval de 15 ani - dar Europa va fi un stat federal si trebuie sa va pregatiti pentru aceasta."Tot ce s-a privatizat pana acum in Romania a costat aproximativ 12 miliarde dolari . Se gandea cineva cat de ieftina este o tara ? Ba ne-am si grabit sa dam drepturi peste drepturi homosexualilor pe chestia asta , pentru ca aceasta era una din " conditiile de baza ale aderarii " la NATO si UE P.S.-Patriciu este omul care a infiintat prima firma privata din Romania,,Alfa"IAR ACUM,ESTE NR 1 in topul celor mai bogati romani.....desigur fara evaziune,fara spaga, fara smecherii a reusit alaturi de ceilalti 20 de magnati sa detina 27% din PIB-ul Romaniei.
targovisteanul din chindie
|
|
Dorinel 3855 mesaje Membru din: 24/04/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 15 Octombrie 2009, ora 00:47
De la: CAMELYA_, la data 2009-10-14 21:57:08Daca face asta, si cum noi il cunoastem ... o va face, a pierdut orice sansa sa mai devina presedinte. Cam asta e, se ingroapa politic singur ! Sunt dispus sa pun pariu cu oricine ca va pierde alegerile dupa ultimile ''ispravi''.
Ori suntem capitalisti, ori nu mai suntem.
|
|
Postat pe: 15 Octombrie 2009, ora 08:16
De la: CAMELYA_, la data 2009-10-14 21:57:08De la: vaneamarin, la data 2009-10-14 21:48:44De la: black10131307, la data 2009-10-14 21:35:58www.vot.ro/news/Lista_completa_a_lui_Patriciu.htm Daca era un om inteligent se prefacea si el bucuros de Johannis Klaus,spunea PDLului sa-l sustina si ei ,ii lauda pe parlamentari pentru alegerea facuta,spunea ca respecta Constitutia si democratia si gata!El insa este prost si disperat .Prost deoarece asa este si asa a fost mereu, iar disperat deoarece Johannis Klaus nu ii va manari alegerile . Basescu nu are cum sa nu cedeze in favoarea noului guvern ! 1)Johannis Klaus este propus de o majoritate parlamentara care conform Constitutiei S-A CONSULTAT CU PRESEDINTELE .Aceasta majoritate parlamentara este transparenta ,oficial anuntata presedintelui si mai mult ,ESTE FORMATA DIN TOATE PARTIDELE PARLAMENTARE IN AFARA DE PDL. 2)Parlamentul trebuie sa acorde votul de incredere noului guvern avand astfel ultimul cuvant in desemnarea premierului. 3)Fiecare zi care trece fara guvernul Johannis Klaus si cu un guvern provizoriu 2 in 1 ,este responsabilitatea presdintelui Basescu care din incapatanare,prostie si dorinta de a falsifica alegerile arunca tara in haos! In afara de "fanii" lui cei mai mari ,restul populatiei intelege foarte bine ca Basescu nu il doreste pe Johannis Klaus dintr-un singur motiv :STIE CA NU IL POATE CONTROLA!Pentru Base este bun un om lipsit de personalitate si dispus sa ii falsifice lui alegerile ,un lacheu ca Boc. . |
|
111dinu 1317 mesaje Membru din: 26/07/2009 Oras: Timisoara |
Postat pe: 15 Octombrie 2009, ora 08:39
De la: 9am056627, la data 2009-10-14 19:18:49De la: black10131307, la data 2009-10-14 19:13:03Sa dea naiba, sugestiva zi si-au ales! Ziua asta de 13 octombrie este predestinata ticalosiilor si dezlantuirii fortelor obscure! Ca si acum 702 ani, s-a comis o nemernicie! Liberali cu comuni�ti? Dec�t cu comuni�tii PD-L, mai bine cu comuni�tii PSD. P�n� acum c�teva s�pt�m�ni era�i comuni�ti cu comuni�ti. Crezi c� dac� sta�i ascun�i �ntre picioarele Elenei Udrea Coco� nu mai sunte�i comuni�ti ?
Nici cl�tita cu br�nz� nu se diferen�iaz� de celelalte cl�tite politice.
G�oaza este un desert preziden�ial.
"Daltonistul de urechi" aude �n "blond�" �i negru. Cine se scoal� "prea" de diminea��, r�m�ne cu "noaptea �n cap".
|
|
111dinu 1317 mesaje Membru din: 26/07/2009 Oras: Timisoara |
Postat pe: 15 Octombrie 2009, ora 08:50
@ black cifra
M�i, tampon absorbant, �i s-au netezit creierii �ntre picioarele Elenei Udrea Coco�? Ai aflat de averea ilicit� a familiei B�sescu?
Nici cl�tita cu br�nz� nu se diferen�iaz� de celelalte cl�tite politice.
G�oaza este un desert preziden�ial.
"Daltonistul de urechi" aude �n "blond�" �i negru. Cine se scoal� "prea" de diminea��, r�m�ne cu "noaptea �n cap".
|
|
Fosta membra 9am.ro 549 mesaje Membru din: 11/09/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 15 Octombrie 2009, ora 09:29
ALBA LA B�SESCU, NEAGRA LA ILIESCU�
Afirm�nd c� a fost surprins de gest �i recunosc�nd cu sincer� (sau fals�) modestie faptul c� nu �l merit�, pre�edintele american a primit recent Premiul Nobel pentru Pace. Un premiu Nobel pentru r�zboi �i vrajb� nu a fost instituit. Dar, dac� ar fi existat �i un astfel de �trofeu�, acesta i-ar fi fost decernat, de drept, pentru �merite� deosebite �n politica extern� �i mai ales pentru �merite�speciale �n politica intern�, pre�edintelui rom�n. Ceea ce a scris �i directorul de campanie, Gheorghe Flutur, pe� flutura�ii Cotroceanului lansat �n cursa electoral� pentru un al doilea mandat: �Traian B�sescu nu a f�cut compromisuri cu sistemul tic�lo�it �i a ac�ionat cum a fost mai bine pentru rom�ni�� Dar, dac� e s� ne lu�m dup� adev�rul(!) pe care gura p�c�tosului (de Sorin Oprescu) �l gr�ie�te, lucrurile stau taman pe dos: �n opinia belicosului �i c�inosului independent (curat independent!), tic�losul num�rul unu �i "varful acestui sistem nenorocit din ultimii ani de zile este Traian Basescu�. La asemenea atacuri, buldogul Blaga i-a �i s�rit la jugular� dobermanului Oprescu, cel care, din ordinul Iliescului - stap�nul de hait�, �i s�rise la carotid� ciob�nescului mioritic B�sescu: �Sorin Oprescu a fost �i este parte a sistemului mafiot patronat de Iliescu �i Cozm�nc�Vine din inima sistemului mafiot�Este crea�ia sistemului tic�lo�it�� a tunat �i a fulgerat di-ministrul(!) pedelist. Eu, ca rom�nul impar�ial, le dau tuturor dreptate� Se anun�� mare r�zboi �i mare t�r�boi la cotroceziden�iale. Iar Guvernul Boc �i-a cam pierdut legitimitatea �i credibilitatea. M-ar mira s� nu cad� la mo�iunea de cenzur� Dup� ruperea coali�iei e ca ceata lui Pi�igoi: dai �n unul �ip� doi�Executivul pedelist nu mai exprim� configura�ia parlamentar�. Ar trebui s� predea puterea dac� nu va reu�i s� formeze o alt� majoritate �n cazul �n care ar beneficia din partea Camerelor de o perioad� de gra�ie �n care s� �i �ngroa�e r�ndurile prin �import� sau �trafic�de parlamentari din actuala opozi�ie l�rgit�. De altfel, racol�rile prin �antaj, prin presiuni, prin �cerere de oferte� �i prin alte proceduri de �achizi�ii� politice au �nceput la toate nivelurile. Un guvern pedelist minoritar f�r� sprijin pesedist este exclus, istoria executivului liberal de sub (pseudo)comanda T�riceanului nu se mai poate repeta dup� ruptura coali�iei: coloana vertebral� f�r� vertebralitate(!), �ira spin�rii f�r� verticalitate a politicii de compromis. C�derea actualului guvern nu reprezint� o tragedie, un dezastru pentru societate, a�a cum presupun c� va �ncerca premierul Boc s� prezinte situa�ia din �ar� �n culorile cele mai cenu�ii sau negre. Miza, desigur, este exclusiv politic� �i nu are leg�tur� cu reformele mult tr�mbi�ate �i for�ate acum, dar aplicabile �ntr-un viitor �n care actualii pensionari �i vor fi tr�it demult traiul �i �i vor fi m�ncat m�laiul (ca vai de ei), un viitor �n care acest guvern va fi un mit, o amintire trist�, un remember al legendei despre Traian c�pitan de plai (!), sau c�pitan de bric�voinicul din poveste care s-a luptat - c�t a �tiut, c�t l-a �inut �i c�t a fost sprijinit (de c�tre prostime) - cu balaurul, cu caracati�a, cu sistemul tic�lo�it� �nc�t nu a mai v�zut pacea de at�ta r�zboi. Dar, dac� m� uit peste ulucile gardului, �n gr�dina lui Ion (Iliescu), �ncep s�-l cred iar pe B�sescu, v�z�nd circul politic jenant (�n care Oprescu este mare me�ter mare la recorduri �i cacealmale): Sorin Oprescu s-a lins pe bot de sprijinul �i simpatia lui Ion Iliescu! Au rupt-o subit. La mi�to�Pre�edintele onorific �i mirific(!) al PSD s-a (pre)f�cut c� dezavueaz� lansarea lui Oprescu pentru Cotroceni (datorit� �unor� declara�ii neconforme �i a unor suspiciuni de duplicitate cu B�sescu). Eu cred c� cei doi politicieni din barca pesedist�, unul c�rmaci, cel�lalt la rame, nu s-au sincronizat �n declara�ii, dar s-au f�cut �n�ele�i: sunt �n�ele�i! �n�ele�i s� joace alba-neagra. Alba la B�sescu, neagra la Iliescu� |
|
Fosta membra 9am.ro 48 mesaje Membru din: 14/05/2009 |
Postat pe: 15 Octombrie 2009, ora 09:58
AVEREA prezentata de javre precum Rosca -Stanescu,Mucea Ciuvica.las-o balta!
curat nu este cum nu-i nici unul dintre ei dar sa faci din tantar armasar chiar ca-i culmea. nu uita ! Basescu invartea valuta pe degete inainte de '89,avea ap proprietate,masina(AUDI) iar cei care-l linseaza acum nici culoarea dolarului nu o cunostea pt un desen. i-a deranjat ft tare acel biletel roz in care se solicita influientalui pt Patriciu-marele hot de resurse naturale ba ....mai fac jocurile si la bursa ....cu cine cu Rosca -Stanescu. oare mai face parastase prin ins Maldive,pt fiu-sau? care traieste bine merci! |
|
Postat pe: 15 Octombrie 2009, ora 10:16
De la: 9am052117, la data 2009-10-15 09:58:50 Doamna,am stat ceva timp sa ma gandesc daca sa comentez postarea dvs. sau nu .Gasesc ca este RUSINOS sa va bateti joc de un om mort,prin speculatii absurde, indiferent daca va place sau nu de tatal acelui om.Pur si simplu doamna, URA DUMNEVOASTRA va orbeste si va face sa postati lucruri absurde gen OTV.Nici mie nu imi place Basescu doamna, insa nu am ajuns sa il urasc si nici nu mi-as bate joc de o drama a sa legata de copii sai.Modul cum ati procedat dumnevoastra pur si simplu nu este normal. |
|
Postat pe: 15 Octombrie 2009, ora 10:39
De la: 111dinu, la data 2009-10-15 08:50:00@ black cifra Care e averea aia bai oligofrenule? Hai zi tu mai intelectual de mucava! Expuneti gaoazele cu clatite si Tampaxuri care-ti bantuie haotic prin creierasul ala putred al tau! |
|
lerolv4 282 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 15 Octombrie 2009, ora 10:51
Poftim cultura si la asta... doamne ce idiot....
De la: black10131307, la data 2009-10-15 10:39:52De la: 111dinu, la data 2009-10-15 08:50:00@ black cifra Sa fac ceva pe creativitatea mamei tale ca si tu esti roman Americanizat, de ce iti dai impresi cu nume straine, ce porecla e asta pe cafre o porti.Daca asi avea putere sa te pedepsesc as face-o imediat, dar ai sa vezi ca singur te banezi si vei fi un gol "alb", nu precum restul mai normali decat tu. "Black=Prostie umana" cum te numesti? |
|
|
|

jjenant de-a dreptul!!!
Ai uitat sa dai un link ceva...
.Trebuie insa sa intelegi ca ASTEA NU SUNT ADEVARURI , CI CHESTII PENIBILE PE CARE TU LE IEI DE PE UN FORUM RENUMIT CA PDList (cel mai faimos,90% PDL,injura si indeparteaza javrele alea pe oricine nu il lauda pe Base ,au si moderatorul -cenzor de fapt- de partea lor ) SI LE PREZINTI CA ADEVARURI !Black,in ultima vreme tu nu prea mai DISCUTI cu noi,doar INJURI sau dai citate din cei mai absurzi sustinatori ai lui Basescu .
Ai vazut cum pe vremea de injurat Tariceanu ,ea,o simpla forumista "independenta", a aparut pe Realitatea TV(brusc si fara concurs
.Ii calca trenul in casa ?Ii cearta Base?
.Ii blestemi tu ?Hai spune clar ce primejdii enorme ii ameninta pe toti cei care se opun rahatului de Base .
Exploziv � Cozma: �Basescu mi-a dat trenuri ca sa aduc minerii la Bucuresti�