back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Basescu

Pagini: << 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 >> Sari la pagina:

Ana_carmen_baciu

989 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 8 Octombrie 2009, ora 14:27

sunt la serviciu si nu pot scrie in voie cat si cum as vrea, of

Ana_carmen_baciu

989 mesaje

Postat pe: 8 Octombrie 2009, ora 14:29

O scriitoare de origine romana, a primit Premiul Nobel entru literatura, pe 2009!
Fiti mandri

111dinu

1317 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 8 Octombrie 2009, ora 14:29

Ana, atâta timp cât Crin Antonescu a reuºit ca timp de 20 de ani sã nu intre în diverse potlogãrii de sifonat banul public, sunt convins cã 5 ani la Cotroceni va însemna o etapã bunã pentru România. Când un preºedinte este integru, DNA-ul nu va lucra la comandã politicã. Cine a "bãgat" mâna în visterie sã plãteascã. Uitã-te ce se întâmplã cu Udrea, Videanu, Berceanu.
De exemplu, prin Instanþa de contencios administrativ, s-a dovedit cã Videanu a sifonat banul public cu câteva milioane de euro. Conform Codului de Procedurã Civilã, în contenciosul administrativ, participarea procurorului este obligatorie. Mai mult acesta are drept de a pune concluzii asupra cauzei. Atât pe timpul procesului cât ºi dupã pronunþarea sentinþei, procurorul era obligat sã se autosesizeze pentru o delapidare de câteva milioane de euro. N-a fãcut-o ! De ce?

Nici clãtita cu brânzã nu se diferenþiazã de celelalte clãtite politice. Gãoaza este un desert prezidenþial. "Daltonistul de urechi" aude în "blondã" ºi negru. Cine se scoalã "prea" de dimineaþã, rãmâne cu "noaptea în cap".
Fosta membra 9am.ro

2310 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 8 Octombrie 2009, ora 14:30

De la: vaneamarin, la data 2009-10-08 11:32:16
De la: Silviu, la data 2009-10-08 11:16:33
Vanea, tu nu-mi spui in ce fel au dat socoteala liberalii pentru marile lor "performante" si "realizari" nemaipomenite din timpul mandatului lor, de pe urma carora ne aflam aici unde suntem.
Unde sunt rezultatele acestor mari realizari, filozofule ?

A, era sa uit, ei au facut numai bine, au acumulat, n-au facut datorii, iar Basescu si camarila a risipit totul prin Ridzi si Udrea .... da, da , da, sigur ca da .... desigur.
Era cat pe ce sa uit de reformele nemaipomenite facte de liberali sprijinit de PSD tacit, prin care s-au indreptat toate lucrurile din tara asta si cum au venit PDL-istii si le-au stricat in frunte cu Basescu ....
Cat pot sa fiu de uituc ...
Va rog sa-mi acceptati scuzele. Am si eu o etate ...

Sigur ca iti accept scuzele Silviu ...

Nu zau !
Dar despre celelalte lucruri de care am facut vorbire, ce spui stimabile ?
Ma, tu, te pomenesti c-oi fi dintre aia care nu inteleg un text scris ... ? Ori citesti printr-o sita si nu vezi decat ce-ti place ...
Sti ce ? Ia mai du-te dracului si tu si tembelul ala de Dinu care "si-a castigat liberatea dupa '90" ca el e tanar si gandeste "altfel". Nu sunteti decat niste bieti cretinei pe care nu-i baga nimeni in seama prin jurul lor (sau numai imbecili de teapa lor) care si-au gasit jucaria pe aici...
Habar n-aveti ce e aia dezbatere, schimb de idei, argumentatie. O tineti una si buna: "Huo, Basescu !"
N-aveti decat !
Ce-mi trebuie mie sa-mi bat capul cu toti prostii carora, orice le-ai spune, nu inteleg nimic ?
Pai, nu ?

Salutari Ana !
Multumesc.
Nu face greseala mea ! Nu te pune cu tembelii de pe aici ca te umpli de nervi de pomana.
E de ajuns ca existi si tu si Black si altii care nu se complica in dialogul cu surzii si orbii.

S-auzim de bine !

Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 8 Octombrie 2009, ora 14:35

De la: Ana_carmen_baciu, la data 2009-10-08 14:25:24 da' Crin ce-a facut Vanea?! Sa-l aleg ca n-a facut? Bai frate, ce-i cu voi?????

Ana,eu te intreb ce a facut Basescu CARE ERA PRESEDINTE SI SE TOT LAUDA CA LUPTA DE ZOR CU TOT CE ESTE RAU IN TARA ,iar tu ma intrebi ce a facut parlamentarul Crin Antonescu .Pai mai Ana ,nu mi-ai spus tu ca Basescu este tare si ca Antonescu este slab?Acum in loc sa-mi spui de ce este tare Basescu vad ca vrei sa discutam despre realizarile de parlamentar ale lui Crin Antonescu .Bai frate,ce-i cu tine? .Imi spui de ce este Base tare ,ce realizari are sau vrei sa ramana micul tau secret ?

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 8 Octombrie 2009, ora 14:37

De la: Silviu, la data 2009-10-08 14:30:04
Sti ce ? Ia mai du-te dracului si tu si tembelul ala de Dinu care "si-a castigat liberatea dupa '90" ca el e tanar si gandeste "altfel". Nu sunteti decat niste bieti cretinei pe care nu-i baga nimeni in seama prin jurul lor (sau numai imbecili de teapa lor) care si-au gasit jucaria pe aici...
Habar n-aveti ce e aia dezbatere, schimb de idei, argumentatie.

Eh Silviule,cred ca am inceput acum sa invat de la tine ce inseamna "dezbatere, schimb de idei, argumentatie"...

wella

100 mesaje
Oras: Cluj

Postat pe: 8 Octombrie 2009, ora 14:46

De la: 9am150517, la data 2009-10-07 23:14:34de cand este base la guvernare totul este o nebunie in tara asta
chiar nu va dati seama ?
sa nu confundam nebunia de pe forumuri cu presedentia poate ca sunt si persoane ascunse care au interese sa faca ca lucrurile sa para asa.

im the best no matter what you see it
111dinu

1317 mesaje

Postat pe: 8 Octombrie 2009, ora 14:47

@silviu

Se vede de unde vine tembelismul pe care îl invoci. Ai 51 de ani ºi, dupã cum se observã, nici acum nu þi-ai câºtigat libertatea.
Eºti încã sclavul Elenei Udrea Cocoº fiindcã, repet, Traian Bãsescu este doar o biatã fantoºã care, din când în când, îºi iþeºte capul din poºeta blondei cotroceniste.
Nu vã înþeleg, de ce vã luptaþi sã-l realegeþi pe Bãsescu ºi nu mergeþi direct cu Elena Udrea Cocoº?
Ce vã face de sunteþi toþi la picioarele ei?

Nici clãtita cu brânzã nu se diferenþiazã de celelalte clãtite politice. Gãoaza este un desert prezidenþial. "Daltonistul de urechi" aude în "blondã" ºi negru. Cine se scoalã "prea" de dimineaþã, rãmâne cu "noaptea în cap".
Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 8 Octombrie 2009, ora 14:50

huo,huo,huo !!!

Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
111dinu

1317 mesaje

Postat pe: 8 Octombrie 2009, ora 14:53

Bis !!!

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 8 Octombrie 2009, ora 15:21

De la: Ana_carmen_baciu, la data 2009-10-08 14:29:33O scriitoare de origine romana, a primit Premiul Nobel entru literatura, pe 2009!
Fiti mandri

Da,ia uite Ana ce spune aceasta scriitoare despre condamnarea comunismului facuta de Baselu si despre Patapievici.

"
"Teatrul absurd" al condamnarii comunismului
Am stat de vorba si cu Herta Muller pentru a afla opinia domniei sale fata de pozitia publica a presedintelui ICR, Horia Roman Patapievici. Marturia scriitoarei si disidentei anticomuniste este tulburatoare. Herta Muller nu poate intelege cum ICR a indraznit sa trimita intr-o tara ca Germania, care este un exemplu privind lustrarea agentilor STASI, doi colaboratori ai politiei politice comuniste Securitatea. Este de amintit ca Sorin Antohi a fost silit sa-si recunoasca colaborarea cu Securitatea dupa 17 ani, pe cand era membru al Comisiei Tismaneanu, iar Andrei Corbea-Hoisie, dupa 18 ani, pe cand era ambasador al Romaniei la Viena. Herta Muller considera ca, in conditiile acestea, condamnarea comunismului este un "teatru absurd". Din acest motiv a si refuzat sa faca parte din "Comisia Tismaneanu". "Este ridicol ca dupa 20 de ani sa se spuna ca regimul comunist a facut crime! Trebuie sa facem ce trebuie, concret, nu teatru absurd", afirma disidenta in interviul acordat ZIUA."

Fosta membra 9am.ro

1563 mesaje

Postat pe: 8 Octombrie 2009, ora 15:22

De la: vaneamarin, la data 2009-10-08 14:09:05
De la: Ana_carmen_baciu, la data 2009-10-08 13:50:01
Crin o fi el corect, dar e slab! Intelegi? Nu cu fete mari se conduce o tara.
Despre ce vorbim aici??

Pai chiar,despre ce vorbim aici Ana ?Ce inseamna faptul ca este Crin "slab" ?Daca il preferi pe Basescu presupun ca el este "tare"(ca nu de gras cred ca vorbeai ).Ce anume a facut ca sa iti formeze tie impresia ca este tare ?Sper ca nu esti genul de om caruia scandalul si demagogia sa ii dea impresia de "tarie"! Deci Ana,a starpit Base coruptia cum se lauda sau doar inchide ochii si protejeaza pe alde Udrea,Ridzi,Videanu ?A reformat cumva clasa politica cum se lauda prin promovarea lui Boc,EBA,Udrea ,Traian Razvan Ungureanu?A imbunatatit educatia marind salariile profesorilor asa cum se lauda si cum plangea de mila lor inainte de alegeri spunand ca fara bani nu se poate face educatie?Vrei sa iti mai postez iar lista cu minciunile acestui individ pe care il vezi tu "tare"?...Ana,Basescu nici macar nu are intentia sa faca ceva ,doar isi bate joc cu scandalurile sale si cu demagogia sa de orice idee de schimbare in bine.

Demagogie si manipulari ordinare!

1. De ce este Crin slab? Pentru ca nu are niciun merit! Este steril! Nu a facut nimic la viata lui! Vanea, pe bune acum, spune-mi si mie ce carti a scris intelectualul Crin? Ce lucrari a publicat? Ce limbi straine cunoaste? Nu a lasat nici o dira in urma lui! Basescu nu este usa de biserica, nu poti sa nu faci si greseli atunci cind faci totusi ceva! Cine dintre politicieni a avut curajul sa inceapa curatenia in randul marilor imbuibati din regiile si agentiile statului? Si a facut-o si in an electoral! Numai daca esti unul dintre imbuibatii din sistemul de stat poti sa te plingi! Unul din profitorii cu sute de milioane salariu.
Crin nu a condus nici macar o gradinita de copii! Si mai este si marioneta unui afacerist cu bube in cap! Platit de el in diverse ONG-uri subventionate de Maria sa Patriciu! Chiar asa ati ajuns, sa va doriti un presedinte marioneta? Si un afacerist murdar mare SULTAN CARE SA NUMEASCA PRESEDINTII?

2. Pentru liberali, a acuza coruptia, inseamna sa vorbesti de funie in casa spanzuratului! Cind UE a retras Romaniei clauza pe Justitie, meritul a fost al lui Basescu si al Monicai Macovei pentru ca au lansat lupta impotriva marilor corupti. Pina atunci PSD lupta contra gainarilor fara sa-i deranjeze pe mafioti.
Ce a facut atunci PNL? Iti mai aduci aminte cit au insistat sa fie demisa Monica Macovei?
Iti mai aduci aminte cum liberalii tai curati ca lacrima cereau presedintelui sa intervina la DNA pentru Patriciu?
Ce ati facut voi liberalii dupa ce ati demis ministrii PD? Ati avut ministerul Justitiei! Cati corupti ati demascat?
Va suparati si o dadeati afara pe Rodica Culcer pentru ca isi permitea sa va prezinte ministrul Remes prins cu mina la cascaval Shame on you!

3. Vehiculati pe aici marii corupti ai PD-L. Ok, demascati-i! Aduceti dovezi ca i-a favorizat Basescu! Fara dovezi nu sunt decit manipulari ordinare!

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 8 Octombrie 2009, ora 15:32

De la: black10131307, la data 2009-10-08 15:22:26 Vanea, pe bune acum, spune-mi si mie ce carti a scris intelectualul Crin? Ce lucrari a publicat?

Am vazut Black ca ai mai repetat intrebarea asta de cateva ori ...A scris cumva Base carti si mi-a scapat mie acest lucru ?!

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 8 Octombrie 2009, ora 15:42

De la: black10131307, la data 2009-10-08 15:22:26
3. Vehiculati pe aici marii corupti ai PD-L. Ok, demascati-i! Aduceti dovezi ca i-a favorizat Basescu! Fara dovezi nu sunt decit manipulari ordinare!

Black,nu te supara te rog dar gasesc ca este amuzant faptul ca dintr-o data,tu care mereu ai zbierat de Tariceanu,Patriciu si alti liberali cat de corupti sunt ,cand ai afirmat ca toti sunt oamenii lui Patriciu,acum,cand este vorba de Basescu si gasca lui, ceri dovezi ca un procuror pedant . .

Trebuie sa-ti alegi o linie Black pe care sa mergi in mod consecvent .Daca vrei dovezi si mergi pe linia asta A DOVEZILOR SI A EXACTITATII , atunci nu stiu sa exista cineva CONDAMNAT ,aceasta fiind singura eventuala DOVADA a vinovatiei .Nici Patriciu,Tariceanu,Basescu,Udrea .Mircea Basescu,Nastase,Iliescu,Vanghelie etc nu au fot condamnati de o instanta deci logic vorbind nu putem spune ca SUNT VINOVATI .

Tu insa mergi pe acuzarea fara dovezi in toate cazurile de oameni care nu "pupa poala" lui Base iar dovezile le pretinzi doar cand este vorba de Base si gasca lui ! .Pai este cinstit Black asa ceva ?

Ana_carmen_baciu

989 mesaje

Postat pe: 8 Octombrie 2009, ora 15:43

De la: vaneamarin, la data 2009-10-08 14:35:07
De la: Ana_carmen_baciu, la data 2009-10-08 14:25:24 da' Crin ce-a facut Vanea?! Sa-l aleg ca n-a facut? Bai frate, ce-i cu voi?????

Ana,eu te intreb ce a facut Basescu CARE ERA PRESEDINTE SI SE TOT LAUDA CA LUPTA DE ZOR CU TOT CE ESTE RAU IN TARA ,iar tu ma intrebi ce a facut parlamentarul Crin Antonescu .Pai mai Ana ,nu mi-ai spus tu ca Basescu este tare si ca Antonescu este slab?Acum in loc sa-mi spui de ce este tare Basescu vad ca vrei sa discutam despre realizarile de parlamentar ale lui Crin Antonescu .Bai frate,ce-i cu tine? .Imi spui de ce este Base tare ,ce realizari are sau vrei sa ramana micul tau secret ?

Vanea, cine nu munceste, nu greseste!
E imposibil sa stai cu mainile in miere si sa nu ...profiti, suntem romani toti... Si eu as fi pus de-o firmulita, as fi transformat-o in firmuloaie, dar nu as mai fi furat tun dupa tun!!! Aici e nebunia, ca nu au stiut unde sa se opreasca. Si nu-mi spune ca Base e mai bogat decat Patriciu, ori Boc...or fi altii, nu stiu.
E imposibil ca un singur om sa destabilizeze o tara intreaga!!!
Nu se pronunta alte nume decat Basescu!! Oare de ce?!

De ce-i Basescu tare? E convingator! Poate ca si minte, dar stie sa minta, pe cand Crin...s-avem pardon...l-am vazut in emisiunea lui Tatulici, a fost jalnic!!

111dinu

1317 mesaje

Postat pe: 8 Octombrie 2009, ora 15:48

Malpraxis : eroare profesionalã generatoare de pagube.
Am citit despre diverse cazuri de malpraxis medical. Mulþi medici ºi-au pierdut dreptul de a profesa din cauza erorilor profesionale.
Azi, prin parafrazare, pot spune cã Emil Boc poate fi acuzat de malpraxis constituþional. În calitatea de profesor universitar constituþionalist erorile sale profesionale au generat pagube atât bugetului cât ºi democraþiei. Ca urmare, sã i se ia dreptul de a mai profesa.

Ana_carmen_baciu

989 mesaje

Postat pe: 8 Octombrie 2009, ora 15:51

De la: 111dinu, la data 2009-10-08 14:29:44Ana, atâta timp cât Crin Antonescu a reuºit ca timp de 20 de ani sã nu intre în diverse potlogãrii de sifonat banul public, sunt convins cã 5 ani la Cotroceni va însemna o etapã bunã pentru România. Când un preºedinte este integru, DNA-ul nu va lucra la comandã politicã. Cine a "bãgat" mâna în visterie sã plãteascã. Uitã-te ce se întâmplã cu Udrea, Videanu, Berceanu.
De exemplu, prin Instanþa de contencios administrativ, s-a dovedit cã Videanu a sifonat banul public cu câteva milioane de euro. Conform Codului de Procedurã Civilã, în contenciosul administrativ, participarea procurorului este obligatorie. Mai mult acesta are drept de a pune concluzii asupra cauzei. Atât pe timpul procesului cât ºi dupã pronunþarea sentinþei, procurorul era obligat sã se autosesizeze pentru o delapidare de câteva milioane de euro. N-a fãcut-o ! De ce?

Dinule, as fi facut o mica potlogarie atat cat sa-mi pun o afacere pe picioare si as fi dat-o dracului de politica!!! Aveam un start, aveam un ceva...dar e mai frumos sa fii vedeta la tv, sa ai salar de parlamentar, decat sa tii pe picioare o afacere. Pentru ca e greu!! Si de ce sa munceti ca prostu' sa platesti impozite la stat, cand poti obtine banii si altfel??
Cati dintre politicieni stiu o meserie?? Mor de foame astia daca nu mai sunt alesi
De ce Crin nu se angajeaza la una din firmele lui Patriciu si sa aibe salariu de 20.000 euro pe luna daca e asa capabil sa faca ceva?? Iti spun eu : ca nu-l ia Patriciu, acolo are nevoie de oameni pregatiti, nu de profesorasi

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 8 Octombrie 2009, ora 15:54

De la: Ana_carmen_baciu, la data 2009-10-08 15:43:01
E imposibil sa stai cu mainile in miere si sa nu ...profiti, suntem romani toti... Si eu as fi pus de-o firmulita, as fi transformat-o in firmuloaie, dar nu as mai fi furat tun dupa tun!!! Aici e nebunia, ca nu au stiut unde sa se opreasca. Si nu-mi spune ca Base e mai bogat decat Patriciu, ori Boc...or fi altii, nu stiu.

De ce-i Basescu tare? E convingator! Poate ca si minte, dar stie sa minta, pe cand Crin...s-avem pardon...l-am vazut in emisiunea lui Tatulici, a fost jalnic!!

Numesti demagogia munca Ana ?Justifici furturile spunand teoria romaneasca nefericita ca "oricine facea tot ca hotul daca era in locul acestuia "?.Si ce fel de legatura este intre bogatie si onestitate Ana ?Tu precis esti mai bogata decat hotul de la tara care fura un sac de cartofi si in mod clar esti si mai cinstita deoarece nu furi.Nu inseamna ca daca esti mai bogat decat cineva esti automat mai necinstit sau mai hot decat acel cineva.

In privinta indoielii tale ca Basescu minte ,eu unul nu iti impartasesc indoiala,pentru mine este CERTITUDINE.Sunt numeroase exemple DE MINCIUNI CLARE.Faptul ca minte convingator nu cred ca este ceva de admirat ci cred ca este ceva care ar trebui sa ne dezguste si sa ne ingrijoreze.

Ana_carmen_baciu

989 mesaje

Postat pe: 8 Octombrie 2009, ora 15:58

De la: vaneamarin, la data 2009-10-08 15:21:36
De la: Ana_carmen_baciu, la data 2009-10-08 14:29:33O scriitoare de origine romana, a primit Premiul Nobel entru literatura, pe 2009!
Fiti mandri

Da,ia uite Ana ce spune aceasta scriitoare despre condamnarea comunismului facuta de Baselu si despre Patapievici.

"
"Teatrul absurd" al condamnarii comunismului
Am stat de vorba si cu Herta Muller pentru a afla opinia domniei sale fata de pozitia publica a presedintelui ICR, Horia Roman Patapievici. Marturia scriitoarei si disidentei anticomuniste este tulburatoare. Herta Muller nu poate intelege cum ICR a indraznit sa trimita intr-o tara ca Germania, care este un exemplu privind lustrarea agentilor STASI, doi colaboratori ai politiei politice comuniste Securitatea. Este de amintit ca Sorin Antohi a fost silit sa-si recunoasca colaborarea cu Securitatea dupa 17 ani, pe cand era membru al Comisiei Tismaneanu, iar Andrei Corbea-Hoisie, dupa 18 ani, pe cand era ambasador al Romaniei la Viena. Herta Muller considera ca, in conditiile acestea, condamnarea comunismului este un "teatru absurd". Din acest motiv a si refuzat sa faca parte din "Comisia Tismaneanu". "Este ridicol ca dupa 20 de ani sa se spuna ca regimul comunist a facut crime! Trebuie sa facem ce trebuie, concret, nu teatru absurd", afirma disidenta in interviul acordat ZIUA."

Nu are importanta ce a scris, are sange de roman in ea si a ajuns acolo..asta era ideea

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 8 Octombrie 2009, ora 16:03

De la: Ana_carmen_baciu, la data 2009-10-08 15:58:51
Nu are importanta ce a scris, are sange de roman in ea si a ajuns acolo..asta era ideea

Da,si pe mine ma bucura

Ana_carmen_baciu

989 mesaje

Postat pe: 8 Octombrie 2009, ora 16:04

De la: vaneamarin, la data 2009-10-08 15:54:54

Numesti demagogia munca Ana ?Justifici furturile spunand teoria romaneasca nefericita ca "oricine facea tot ca hotul daca era in locul acestuia "?.Si ce fel de legatura este intre bogatie si onestitate Ana ?Tu precis esti mai bogata decat hotul de la tara care fura un sac de cartofi si in mod clar esti si mai cinstita deoarece nu furi.Nu inseamna ca daca esti mai bogat decat cineva esti automat mai necinstit sau mai hot decat acel cineva.

In privinta indoielii tale ca Basescu minte ,eu unul nu iti impartasesc indoiala,pentru mine este CERTITUDINE.Sunt numeroase exemple DE MINCIUNI CLARE.Faptul ca minte convingator nu cred ca este ceva de admirat ci cred ca este ceva care ar trebui sa ne dezguste si sa ne ingrijoreze.

Nu intelegi
Moare un tip intr-un sat din Romania.
La priveghi intreaba babele:
- a baut maica? din cauza bauturii a murit...
- nu a baut, un baiat linistit...
- a fumat maica? de la tigari a murit...
- nu fuma maica era ca o fata mare....de cuminte
- a fost curvar maica? femeile l-au omorat......
- nu maica era rusinos din cale afara.......
Concluzia ATUNCI A MURIT DE PROST MAICA.........

Fosta membra 9am.ro

1563 mesaje

Postat pe: 8 Octombrie 2009, ora 16:40

De la: vaneamarin, la data 2009-10-08 15:42:11
De la: black10131307, la data 2009-10-08 15:22:26

Black,nu te supara te rog dar gasesc ca este amuzant faptul ca dintr-o data,tu care mereu ai zbierat de Tariceanu,Patriciu si alti liberali cat de corupti sunt ,cand ai afirmat ca toti sunt oamenii lui Patriciu,acum,cand este vorba de Basescu si gasca lui, ceri dovezi ca un procuror pedant . .

Trebuie sa-ti alegi o linie Black pe care sa mergi in mod consecvent .Daca vrei dovezi si mergi pe linia asta A DOVEZILOR SI A EXACTITATII , atunci nu stiu sa exista cineva CONDAMNAT ,aceasta fiind singura eventuala DOVADA a vinovatiei .Nici Patriciu,Tariceanu,Basescu,Udrea .Mircea Basescu,Nastase,Iliescu,Vanghelie etc nu au fot condamnati de o instanta deci logic vorbind nu putem spune ca SUNT VINOVATI .

Tu insa mergi pe acuzarea fara dovezi in toate cazurile de oameni care nu "pupa poala" lui Base iar dovezile le pretinzi doar cand este vorba de Base si gasca lui ! .Pai este cinstit Black asa ceva ?

Ce alunecos esti Vanea! Cu ce alifie va unge Patriciu?
Cind eu zic de Patriciu sau Tariceanu, altii mai bazati decit mine, niste oarece procurori au zis-o inaintea mea si au si inaintat catre instanta cererea de judecare a faptelor de coruptie! Tu vorbesti de Casuneni, Cocosi si altii ca ei dar fara sustinere de la DNA.
Aici iti arat eu diferenta dintre PeNaListii tai si ceilalti!

scanman78

2 mesaje
Postat pe: 8 Octombrie 2009, ora 16:43

Ne chinuim de "foamea", dar suntem asi la cheltui. Interesant este faptul ca nu cheltuim pentru noi, ci dimpotriva, suntem forta-ti sa muncim pentru acest "bordel" numit parlament, prefectura sau primarie, conduse cu maiestrie de a noastra prima matroana Basescu. Si ca orice bordel care se respecta, are si personal auxiliar angajat: administrator Boc, si casiera Udrea . O elita intre elite, care nu stiu prin ce minune au reusit sa rotunjeasca numarul angajatilor la firma numita Romania cu circa 15 milioane(restul fiind in deplasre prin diferite zone ale pamantului), oameni care platesc sa munceasca si nu invers, si care se pare ca se complac in situatia data; nicigand sa schimbam ceva. Mai bine muncim si platim, decat sa muncim si sa fim platiti.

Fosta membra 9am.ro

1563 mesaje

Postat pe: 8 Octombrie 2009, ora 16:44

De la: vaneamarin, la data 2009-10-08 15:54:54

Ia zi mai Vanea citeva din NUMEROASELE minciuni ale lui Base!

scanman78

2 mesaje
Postat pe: 8 Octombrie 2009, ora 16:47

Vota-ti cu incredere, si ve-ti fii fericiti ca stiti sa votati. Restul nu mai depinde de noi.
Cu umilinta trebuie sa recunosc, caci de data trecuta de cand am votat, am cam uitat procedura, iar la urmatoarele alegeri, nu cred ca mai am timp sa invat.

Fosta membra 9am.ro

1563 mesaje

Postat pe: 8 Octombrie 2009, ora 16:55

De la: vaneamarin, la data 2009-10-08 15:32:06
De la: black10131307, la data 2009-10-08 15:22:26 Vanea, pe bune acum, spune-mi si mie ce carti a scris intelectualul Crin? Ce lucrari a publicat?

Am vazut Black ca ai mai repetat intrebarea asta de cateva ori ...A scris cumva Base carti si mi-a scapat mie acest lucru ?!

Dar cine l-a laudat pe Base ca fiind intelectual? Base a fost comandant de nava, lucru nu tocmai usor! De aici si priceperea lui in a conduce. Pe Crinuletul vostru l-ati decretat intelectual. OK si ce a facut el? Nenea, valoarea unui om, parerea mea, e data de suma faptelor lui si nu de suma cunostintelor! Poti sa studiezi in amanunt, o viata intreaga, opera lui Sun Tzi, daca nu pui un rind pe o hartie, nu te poti numi cunoscatorul operelor lui! Munca si valoarea ta sunt egale cu 0!
Un inginer proiecteaza, construieste, un medic opereaza, etc, un profesor educa, toti lasa ceva in urma lor! Crinuta ce a lasat? Fotolii lustruite in Parlament?
Nici macar atit, la cit a chiulit din 1992 si pina acum!

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 8 Octombrie 2009, ora 16:59

De la: black10131307, la data 2009-10-08 16:44:14
Ia zi mai Vanea citeva din NUMEROASELE minciuni ale lui Base!

Cu placere !
1. In campania pentru alegeri la primaria Bucuresti a promis ca daca va fi ales aceea va fi prioritatea sa si 8 (opt) ani, adica doua mandate, nu va parasi acest angajament fata de bucuresteni; A MINTIT, a plecat la patru luni dupa ce a fost reales primar general!"Dati-mi Consiliul General si fac BUCURESTIU bec"...
2. La referendumul urmat suspendarii sale, la mitingul din Piata Universitatii a promis ca o data la trei luni, in ultima Sambata, se va intalni chiar acolo cu cetatenii. A MINTIT, nu a venit nici macar prima oara!
3. Inainte de referendum, s-a obligat sa demisioneze in umatoarele 5 minute dupa ce Parlamentul va vota suspendarea sa. A MINTIT, jalnic, ridicol!
4. la sfarsitul
anului 2008 cand incalcand Constitutia si-a asumat public rolul de sef de campanie al PDL, le spunea profesorilor si romanilor, in general, cu autoritatea lui de presedinte ca exista banii necesari pentru majorarea cu 50% a salariilor profesorilor dar guvernul liberal nu vrea. De ce nu le da profesorilor banii retroactiv de la 1 octombrie cum le-a promis? Doar exista o lege aprobata in Parlament pe care o invoca de trei ori pe zi. De ce? Raspunsul este unul singur pentru ca i-a MINTITcu nerusinare!
5. cand partidele isi pregateau candidatii pentru alegerile parlamentare presedintele PD - Traian Basescu (presedintele, nu scula sa Boc) a decis sa-l prezinte cetatenilor pe Theodor Stolojan pentru pozitia de prim-ministru. Basescu a stiut de la bun inceput ca nu-l vrea pe Stolojan care din cand in cand are puseuri de personalitate. A stiut ca si in 2004 cum poate scapa de “draga Stolo”. Exact cum spuneam manipulandu-l si folosind crizele trecatoare de demnitate ale lui Stolojan. A facut manevrele cunoscute, l-a desemnat prim-ministru apoi a facut ceea ce stia ca va declansa puseul de personalitate al lui Stolojan. I-a transmis lista cu membrii Guvernului fara sa-l consulte. Evident ca a scapat de el si si-a numit … scula! De la bun inceput Traian Basescu a MINTITcu nerusinare!
6. cand pe banii statului s-a intors cu dosul la Cotroceni pentru a se instala pe scaunul de sef de campanie al PD si facea vizite electorale prin intreprinderi, anunta ca … a vorbit el si … nu se vor concedia oameni. Nici n-a ajuns bine la Bucuresti ca, deja, concedierile au inceput. Ca ne-a MINTITpe noi … nimic nou! Dar pe oamenii aceia speriati de perspectiva somajului, Traian Basescu i-a MINTITcu nerusinare!
7. “Fiica mea este mult mai desteapta decat o credeti, e totusi un copil care a terminat in Statele Unite, la James Madison University”.Stim toti ca de fapt nu a terminat nimic ,ca nu are diploma JMU si ca nu a fost studenta full-time
8. Tot Bãsescu s-a declarat un adversar al votului uninominal condamnand acest sistem in vremurile cand Pdul era la pamant . Dupã ce PD ul a ajuns sa stea bine in optiunile de vot a trecut, brusc, în tabãra susþinãtorilor acestui sistem de vot stiut fiind ca practic acest sistem avantajeaza doar primele doua partide .Mai mult ,a garantat si reforma clasei politice prin acest sistem .
9. “din pacate insa, in justitie inca avem un nivel ridicat de coruptie”- presedintele Traian Basescu -20 februarie 2006, la sedinta de bilant a Parchetului General

"Nu voi inceta sa fac din justitie un actor principal al declaratiilor mele publice, pentru ca este una din marile probleme pe care Romania le are."- Traian Basescu”
v.s

“26 februarie 2009 CSM:
"Probabil cã ºi atmosfera creatã în jurul sistemului de justiþie din România este o atmosferã care îi îndeamnã pe foarte mulþi oameni sã pãrãseascã sistemul imediat ce îndeplinesc condiþiile sã o facã."

"ªi trebuie sã recunoaºtem cã atacarea generalizatã a sistemului pentru cazuri care nu plac nimãnui. Dar distribuirea oprobriului pe întregul sistem, pe toþi magistraþii, cea mai mare parte dintre ei oameni cinstiþi ºi buni judecãtori, judecãtori cu experienþã, procurori cu experienþã, îi face pe unii sã îºi pãrãseascã meseria prin pensionare."- Traian Basescu CSM-26.02.2009

Voy_con_Dios

6 mesaje
Oras: Tg Jiu

Postat pe: 8 Octombrie 2009, ora 18:18

Te inseli amice zicand ca as fi manipulat.Sa fim rezonabili,Basescu este cel mai rau presedinte din cati au existat dupa revolutie.Gandeste-te ca prima data Realitatea tv era pro-Basescu,la fel si societatea civila,precum si intelectualii.Ne explici si noua cum de toti s-au intors impotriva lui? Sa-i fi manipulat ANTENA3 pe toti? Daca da,atunci cinste acelui post.

111dinu

1317 mesaje

Postat pe: 8 Octombrie 2009, ora 18:28

De la: Ana_carmen_baciu, la data 2009-10-08 15:51:51
De la: 111dinu, la data 2009-10-08 14:29:44Ana, atâta timp cât Crin Antonescu a reuºit ca timp de 20 de ani sã nu intre în diverse potlogãrii de sifonat banul public, sunt convins cã 5 ani la Cotroceni va însemna o etapã bunã pentru România. Când un preºedinte este integru, DNA-ul nu va lucra la comandã politicã. Cine a "bãgat" mâna în visterie sã plãteascã. Uitã-te ce se întâmplã cu Udrea, Videanu, Berceanu.

Dinule, as fi facut o mica potlogarie atat cat sa-mi pun o afacere pe picioare si as fi dat-o dracului de politica!!! Aveam un start, aveam un ceva...dar e mai frumos sa fii vedeta la tv, sa ai salar de parlamentar, decat sa tii pe picioare o afacere. Pentru ca e greu!! Si de ce sa munceti ca prostu' sa platesti impozite la stat, cand poti obtine banii si altfel??
Cati dintre politicieni stiu o meserie?? Mor de foame astia daca nu mai sunt alesi
De ce Crin nu se angajeaza la una din firmele lui Patriciu si sa aibe salariu de 20.000 euro pe luna daca e asa capabil sa faca ceva?? Iti spun eu : ca nu-l ia Patriciu, acolo are nevoie de oameni pregatiti, nu de profesorasi

Ana, un politician trebuie sã se dedice politicii ºi nu afacerilor. Existã meseria de politician. Sunt facultãþi de ºtiinþe politice ºi administrative tocmai pentru a pregãti clasa politicã.
Am spus de la început cã nu am fost ºi nu sunt înregimentat în vreun partid politic. Acum, însã, îl voi vota pe Crin Antonescu tocmai pentru acurateþea sa de politician, deºi a învãþat meseria la locul de muncã.

Fosta membra 9am.ro

24 mesaje
Postat pe: 8 Octombrie 2009, ora 19:00

daca-l votezi pe Basescu, desteptule, in nici un caz nu vei vota pt. tine.Daca nu ti-ai dat seama de asta pana acum vai de tine...vai de noi!!!!!!

Secretul fericirii ,nu este sa faci ceea ce iti place...ci sa iti placa ceea ce faci...!
Pagini: << 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului basescu
Mergi la: