back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Basescu

Pagini: << 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 4 Octombrie 2009, ora 01:17

VA PREZENTAM IN CONTINUAREA SHOWULUI NOSTRU,,CHIORU SI POPORU''' NOUL IMN AL TARII IN CAZ CA VA FI REALES MARINELU[BEAT SAU TREAZ]

Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 4 Octombrie 2009, ora 01:17

999www.youtube.com/v/DrP2zGTbjro&hl=en&fs=1&">www.youtube.com/v/DrP2zGTbjro&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344">

Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 4 Octombrie 2009, ora 01:18

CE VOTATI AIA O SA MANCATI

Fosta membra 9am.ro

2406 mesaje
Postat pe: 4 Octombrie 2009, ora 01:26

Florineee!
M-ai omorit cu noul imn!!!

111dinu

1317 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 4 Octombrie 2009, ora 09:03

Gazele sau gazele... Depinde cum pui accentul. Poþi „jongla” frumos !
Doreºti sã pozezi în graþios, recurgi la accent ºi preeria iþi apare în toatã splendoarea ei... Cu gazele!
Schimbi accentul ºi deodatã gazele capãtã un iz. Neplãcut, toxic, un iz de Cotroceni, un râgâit asumat, un pârþ prezidenþial împrãºtiat în atmosferã de pedelei... Iar noi, timp de 5 ani, a trebuit sã plãtim taxa de poluare a mediului.

Nici clãtita cu brânzã nu se diferenþiazã de celelalte clãtite politice. Gãoaza este un desert prezidenþial. "Daltonistul de urechi" aude în "blondã" ºi negru. Cine se scoalã "prea" de dimineaþã, rãmâne cu "noaptea în cap".
Fosta membra 9am.ro

241 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 4 Octombrie 2009, ora 09:48

De la: 999florin, la data 2009-10-04 01:17:57999

Acum daca va dau droguri si liber la sex,o sa aveti timp sa studiati 5 ani PULA,CA VOI CISTIGA AMEGERILE

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 4 Octombrie 2009, ora 09:53

De la: 9am056627, la data 2009-10-03 14:58:20
CINE E OBISNUIT SA PUPE PUPA.......

Ai dreptate bai Cifra ,ai dreptate...

Dorinel

3855 mesaje

Postat pe: 4 Octombrie 2009, ora 09:56

De la: vaneamarin, la data 2009-10-04 09:53:37
De la: 9am056627, la data 2009-10-03 14:58:20CINE E OBISNUIT SA PUPE PUPA.......

Parca e unu pe nume Boc ! Ma insel !???

Ori suntem capitalisti, ori nu mai suntem.
NESIMTITUL

786 mesaje
Oras: Cluj

Postat pe: 4 Octombrie 2009, ora 10:01

De la: Dorinel, la data 2009-10-04 09:56:39
De la: 9am056627, la data 2009-10-03 14:58:20CINE E OBISNUIT SA PUPE PUPA.......

Dupa partida de sex cu Gioana ,am inceput sa am un apetit sexual ridicat,am devenit barbat

Dorinel

3855 mesaje

Postat pe: 4 Octombrie 2009, ora 10:06

De la: cifra66, la data 2009-10-04 10:01:50

Dupa partida de sex cu Gioana ,am inceput sa am un apetit sexual ridicat,am devenit barbat
Eu credeam ca iti place de Elena ....
img.9am.ro/comunitate/photos/2/5/5/845521.jpg">

Fosta membra 9am.ro

241 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 4 Octombrie 2009, ora 10:11

De la: Dorinel, la data 2009-10-04 10:06:32
De la: cifra66, la data 2009-10-04 10:01:50

Eu credeam ca iti place de Elena ....

Este un pervers,am avut deseori ocazia sa asist cum trage limbi la Elena sa ma excit si eu

111dinu

1317 mesaje

Postat pe: 4 Octombrie 2009, ora 11:56

Din CV-ul lui Bãsescu aflãm ca s-a nãscut în anul 1951 ºi în 1976 a absolvit Institutul de Marinã "Mircea cel Batrân", Facultatea de Navigaþie, Secþia Comercialã.
Se pun câteva întrebãri :
1. Dacã a absolvit în anul 1976 Institutul de marinã, înseamnã cã a fost admis ca student în anul 1972.
2. Dac a absolvit liceul în 1972, înseamnã cã a rãmas repetent 2 ani.

Nici clãtita cu brânzã nu se diferenþiazã de celelalte clãtite politice. Gãoaza este un desert prezidenþial. "Daltonistul de urechi" aude în "blondã" ºi negru. Cine se scoalã "prea" de dimineaþã, rãmâne cu "noaptea în cap".
Dorinel

3855 mesaje

Postat pe: 4 Octombrie 2009, ora 12:05

De la: 111dinu, la data 2009-10-04 11:56:54Din CV-ul lui Bãsescu aflãm ca s-a nãscut în anul 1951 ºi în 1976 a absolvit Institutul de Marinã "Mircea cel Batrân", Facultatea de Navigaþie, Secþia Comercialã.
1. Dacã a absolvit în anul 1976 Institutul de marinã, înseamnã cã a fost admis ca student în anul 1972.
Dinu, mai putem presupune ca nu a dat imediat la Facultatea de Navigaþie si a stat acasa sau mai stiu eu pe unde cei doi doi ani. Nu asta e problema Romaniei azi, Basescu in sine e o marea problema de care trebuie sa scapam !

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 4 Octombrie 2009, ora 13:09

De la: 9am056627, la data 2009-10-03 14:58:20
CINE E OBISNUIT SA PUPE PUPA.......

ASAI RUSULE CA TE SIMTI ?

… cã poþi numai sã reuºeºti, nu ai cum sã pierzi. Eºecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eºec. Nimic. Totul înainteazã in istoria umanitãþii precum se întâmplã ºi cu procesul ei evolutiv. Totul avanseazã de-a lungul cãlãtoriei tale.
Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 4 Octombrie 2009, ora 13:12

De la: 999florin, la data 2009-10-04 01:18:45CE VOTATI AIA O SA MANCATI

VA UREZ POFTA MARE LA TOTI ANTI-BASESTII !!!!!!!!!!!!!!!!!! IAR IMNUL VOSTRU VI SE POTRIVESTE PERFECT,TUTUROR CELOR CE IL PUPATI PE BASESCU IN C..R !!!!!!!!!!!!!!!!!!

… cã poþi numai sã reuºeºti, nu ai cum sã pierzi. Eºecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eºec. Nimic. Totul înainteazã in istoria umanitãþii precum se întâmplã ºi cu procesul ei evolutiv. Totul avanseazã de-a lungul cãlãtoriei tale.
Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 4 Octombrie 2009, ora 13:15

SALUT BLACK !!!!!!!!! CE MAI FACI ? ESTI BINE ? HAI FRATE CA AVEM TREABA........AVEM DE PUS CU BOTUL PE LABE NISTE MUJICI !!!!!!!!!!!! PE EI PE MAMA LOR !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Fosta membra 9am.ro

2310 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 4 Octombrie 2009, ora 14:50

De la: Dorinel, la data 2009-10-04 12:05:55
De la: 111dinu, la data 2009-10-04 11:56:54Din CV-ul lui Bãsescu aflãm ca s-a nãscut în anul 1951 ºi în 1976 a absolvit Institutul de Marinã "Mircea cel Batrân", Facultatea de Navigaþie, Secþia Comercialã.
Dinu, mai putem presupune ca nu a dat imediat la Facultatea de Navigaþie si a stat acasa sau mai stiu eu pe unde cei doi doi ani. Nu asta e problema Romaniei azi, Basescu in sine e o marea problema de care trebuie sa scapam !

Eu cred ca tu, si cei ca tine sunt, problema de care trebuie sa scapam !

Cati ani ai muistule ? Unde erai cand tara era condusa de unul care abia stia sa scrie sau sa citeasca ?

Datorita lui (Ceausescu) probabil ca existi. Si existi ca dracu' !

Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
Dorinel

3855 mesaje

Postat pe: 4 Octombrie 2009, ora 15:04

De la: Silviu, la data 2009-10-04 14:50:29
De la: Dorinel, la data 2009-10-04 12:05:55
Dinu, mai putem presupune ca nu a dat imediat la Facultatea de Navigaþie si a stat acasa sau mai stiu eu pe unde cei doi doi ani. Nu asta e problema Romaniei azi, Basescu in sine e marea problema de care trebuie sa scapam !

Eu cred ca tu, si cei ca tine sunt, problema de care trebuie sa scapam !
Cati ani ai muistule ? Unde erai cand tara era condusa de unul care abia stia sa scrie sau sa citeasca ?
Datorita lui (Ceausescu) probabil ca existi. Si existi ca dracu' !
In primul rand stimabile, incearca sa folosesti un limbaj adecvat, eu mi-am exprimat o parere. Daca si tu crezi ca ti-ai exprimat o parere, din start diferenta intre mine si tine ... se VEDE.
Stai si te intrebi cum s-ar putea discuta cu o persoana ca tine !?
PS. Dupa cum vezi, mi-am corectat greseala de exprimare si sunt dispus sa stau in colt si sa arunci cu bolovani in mine daca esti sigur ca tu nu faci sau ai facut asemenea greseli - se mai intampla, nu e un lucru cu care sa te mandresti.
Daca vei raspunde in aceiasi maniera ... no comment !

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 4 Octombrie 2009, ora 15:19

De la: 9am056627, la data 2009-10-04 13:15:48SALUT BLACK !!!!!!!!! CE MAI FACI ? ESTI BINE ? HAI FRATE CA AVEM TREABA........AVEM DE PUS CU BOTUL PE LABE NISTE MUJICI !!!!!!!!!!!! PE EI PE MAMA LOR !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mda,aveti de pus cu botul pe labe, prin injuraturi si minciuni o tara intreaga, voi pupatorii de fund basescian.Frica voastra cea mare este VOTUL ANTI-BASESCU care va strica toate socotelile si de care VETI AVEA PARTE, iar metodele voastre sunt primitivismul,injuraturile,minciuna si demagogia!.In ceea ce priveste "mujicii",judecand dupa limbajul si "logica" TA ,A LUI BLACK SI A "IMPARTIALULUI" SILVIU lucrurile stau clar ,NISTE MUJICI VOR SA PUNA CU BOTULPE LABE O TARA INTREAGA !La nivel de forum niste "injuraci" basescieni doresc sa puna pumnul in gura prin injuraturile lor si prin scarba fata de ei, unui intreg forum.Am discutat si cu sustinatori PRMisti , PSDisti, PNTisti,PNListi ,toti au un discurs normal si civilizat pe forum.Cu ei poti DISCUTA!Voi insa vreti sa invingeti PRIN SCARBA SI INJURATURI .Mai comunisti si securisti primitivi in slujba lui Base ,chestia asta nu va tine ,SUNTETI LA SFARSITUL DRUMULUI !

Dorinel

3855 mesaje

Postat pe: 4 Octombrie 2009, ora 15:39

De la: vaneamarin, la data 2009-10-04 15:19:01
De la: 9am056627, la data 2009-10-04 13:15:48SALUT BLACK !!!!!!!!! CE MAI FACI ? ESTI BINE ? HAI FRATE CA AVEM TREABA........AVEM DE PUS CU BOTUL PE LABE NISTE MUJICI !!!!!!!!!!!! PE EI PE MAMA LOR !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mda,aveti de pus cu botul pe labe, prin injuraturi si minciuni o tara intreaga, voi pupatorii de fund basescian.Frica voastra cea mare este VOTUL ANTI-BASESCU care va strica toate socotelile si de care VETI AVEA PARTE, iar metodele voastre sunt primitivismul,injuraturile,minciuna si demagogia!.In ceea ce priveste "mujicii",judecand dupa limbajul si "logica" TA ,A LUI BLACK SI A "IMPARTIALULUI" SILVIU lucrurile stau clar ,NISTE MUJICI VOR SA PUNA CU BOTULPE LABE O TARA INTREAGA !La nivel de forum niste "injuraci" basescieni doresc sa puna pumnul in gura prin injuraturile lor si prin scarba fata de ei, unui intreg forum.Am discutat si cu sustinatori PRMisti , PSDisti, PNTisti,PNListi ,toti au un discurs normal si civilizat pe forum.Cu ei poti DISCUTA!Voi insa vreti sa invingeti PRIN SCARBA SI INJURATURI .Mai comunisti si securisti primitivi in slujba lui Base ,chestia asta nu va tine ,SUNTETI LA SFARSITUL DRUMULUI !
Mare adevar ( din pacate ...totusi ) in afirmatiile tale: ''Am discutat si cu sustinatori PRMisti, PSDisti, PNTisti, PNListi ,toti au un discurs normal si civilizat pe forum. Cu ei poti DISCUTA! Voi insa vreti sa invingeti PRIN SCARBA SI INJURATURI ''. Trebuie sa recunosc sau sa evidentiez ca si eu am observat asta.

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 4 Octombrie 2009, ora 17:25

daca aveti impresia ca eu intru aici pt.nu's ce lupte va inselati amarnic,eu am mai spus-o si o repet,nu tin cu nici unul din actualii politicieni,imi sunt fix la zero toti,eu sunt stelist si sunt mandru de asta[mai putin de jiji],despre base si clica lor insa nu pot decat sa afirm ca sunt o adunatura de nespalati si parveniti,hoti si escroci,carora le curgeau mucii-n gura de foame si acum se urca pe oricine vrea sa le ia bucata,cam la fel gandesc si despre ceilalti trogloditi sau vopsiti,fie taranisti,liberali,psd-isti sau alte hahalere,bine-ar fi sa mearga in china si sa-i manance aia de foame pe toti

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 4 Octombrie 2009, ora 17:34

intreaba-l pe black ,el trebuie sa stie cum e cu repetentiile astea....ca ne-a zapacit de cap de cite ori ne-a spus cum ca si Crin....asa si pe dincolo ! cel putin la el a fost cu folos : stie sa vorbeasca !

VAM_CIURUIT

426 mesaje
Oras: Satu Mare

Postat pe: 4 Octombrie 2009, ora 18:06

De la: vaneamarin, la data 2009-10-04 15:19:01

Chiar si cu toate ministerele pe cap,o sa fie greu sa vopsim cioara in vultur,dar PDLul nu are incotro,trebuie sa faca propaganda ,chiar daca nu o sa mai voteze nimeni cu Basescu.Cica Romania poate hrani 80.000 de locuitori,dar timp de 5 ani ,Basescu a saracito de nu mai are sa hraneasca nici pensionarii,a indatorat cu 70 de miliarde Romania si mai vrea 5 ani de distrugere

ctitorul

280 mesaje
Oras: Craiova

Postat pe: 4 Octombrie 2009, ora 18:13

De la: gabigabi, la data 2009-10-04 17:34:41

intreaba-l pe black ,el trebuie sa stie cum e cu repetentiile astea....ca ne-a zapacit de cap de cite ori ne-a spus cum ca si Crin....asa si pe dincolo ! cel putin la el a fost cu folos : stie sa vorbeasca ![/quote
Pai 2 ani trebuia sa faca pregatire pentru diversionism la secu

nu va uitati ca Basescu este un gainar hot,suportati mizeriile lui !
Fosta membra 9am.ro

24 mesaje
Postat pe: 4 Octombrie 2009, ora 18:50

daca ne-ar interesa catusi de putin viitorul nostru , am putea vedea ca exisa oameni capabili sa candideze. Pun pariu ca fiecare dintre noi cunoaste sau a auzit ori a vazut pe cineva ,macar odata in viata lui, despre care sa spuna > pe omul asta l-as alege presedinte>. Problema este ca suntem plafonati si preocupati, acesti oameni exista trebuie doar sustinuti si propulsati. Sunt o gramada de state care au fost capabile sa identifice, sa sustina si sa propulseze oameni noi in conducere.
Noi insa nu suntem.
In concluzie pentru romani singura forma politica eficace este dictatura. Trist dar adevarat.

Lili . Resita

Secretul fericirii ,nu este sa faci ceea ce iti place...ci sa iti placa ceea ce faci...!
Fosta membra 9am.ro

24 mesaje
Postat pe: 4 Octombrie 2009, ora 19:03

Fiecare din voi sa mentioneze un singur lucru bun, autentic valabil pt.romani pe care l-a facut Basescu

Secretul fericirii ,nu este sa faci ceea ce iti place...ci sa iti placa ceea ce faci...!
9am16526

60 mesaje
Postat pe: 4 Octombrie 2009, ora 19:26

HAIDETI FRATILOR SA VA VAD CAT DE TARI SUNTETI.
PANA ACUM ATI VORBIT SI V-ATI DISTRAT PE FORUM. ATI FACUT MISTO UNII DE ALTII. VA PLANGETI CA NU SE FACE NIMIC IN ROMANIA.
FACETI SI VOI ODATA CEVA
IESITI MAINE IN STRADA CU TOTII. UNITI-VA SI DATI JOS TOATA ACEASTA MAFIE.
HAI SA DAM MANA CU MANA.
CAND PE DIFERITE TEME SCRIAM CA ROMANUL E LAS.,CA SUNTEM NISTE VIERMI ,TARATOARE.NU STIATI CUM SA-MI DATI MIE IN CAP. ACUM SA VA VAD DACA AVETI COLOANA VERTEBRALA.

111dinu

1317 mesaje

Postat pe: 5 Octombrie 2009, ora 08:43

De la: martinesculiliana_2008, la data 2009-10-04 19:03:48 Fiecare din voi sa mentioneze un singur lucru bun, autentic valabil pt.romani pe care l-a facut Basescu

A spus cã nici el, nici PD-L-ul, nici banca naþionalã nu s-au ocupat de crizã.

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 5 Octombrie 2009, ora 09:01

De la: martinesculiliana_2008, la data 2009-10-04 19:03:48 Fiecare din voi sa mentioneze un singur lucru bun, autentic valabil pt.romani pe care l-a facut Basescu

Basescu a reusit sa faca doua lucruri extraordinare pentru poporul roman,lucruri pe care nimeni pana la dansul nu le-a mai realizat .

1)A atras atentia romanilor asupra unui lucru foarte important !Le-a spus romanilor un mare adevar,tinut pana atunci secret de toti oamenii politici ,ca "iarna nu-i ca vara!".Daca nu era dansul sa le deschida ochii,milioane de romani puteau sa moara din cauza ca ieseau in tricouri,sandale sau pantaloni scurti , iarna afara. .Poate ati citit Fetita cu chibriturile a lui Andersen,nu-i de joaca cu astfel de pericole!

2) Ne-a scapat de cheltuielile enorme necesare intretinerii flotei realizand astfel importante economii la bugetul tarii.

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 5 Octombrie 2009, ora 09:05

De la: 111dinu, la data 2009-10-05 08:43:16

A spus cã nici el, nici PD-L-ul, nici banca naþionalã nu s-au ocupat de crizã.

si atunci cum ramine cu asumarea imprumutului Imens de la FMI ?....cum ca ala-i doar ca o centura de asigurare si ca banii vor merge Numai in infrastructura si dezvoltare si Nu ptr.salarii si pensii ! Minte omul asta asa cum respira ! da' sa ne spuna odata cum stam cu adevarat si sa se ia masurile cuvenite si sa n-o mai balmajeasca atit : ba ca e ,ba ca nu e !

Pagini: << 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului basescu
Mergi la: