back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Basescu

Pagini: << 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 1 Octombrie 2009, ora 20:11

Strania fericire a pesedistului remaniat. Când te duci la o înmormântare și dai peste o nuntă

"Plecăm!" își fac curaj pesediștii de duminică seara, de când au aflat că ministrul Dan Nica le va fi dat afară din Guvern. Este cuvântul de ordine în Kiseleff, dar fiecare discuție purtată cu liderii social-democrați aduce o nouă nuanță la întrebarea: "Plecăm, dar în ce condiții?!" PSD și-a convocat azi toate structurile de conducere pentru a lua cea mai bună soluție de a ieși din situația imposibilă în care a fost pus de Emil Boc. Ca și luată, decizia de a părăsi guvernarea trebuie validată la Comitetul Executiv, care începe la ora 17, și trebuie comunicată "corespunzător", astfel încât poporul să înțeleagă că PSD este o victimă a lui Traian Băsescu și a lui Emil Boc, că părăsirea Palatului Victoria în anul crizei nu este un semn de lașitate sau de recunoaștere a unei incapacități de a lucra, ci o execuție sumară și slab motivată venită din partea PD-L. De aceea, pesediștii nu au făcut încă anunțul ieșirii de la guvernare, preferând să poarte "războiul celor 24 de ore": la ultimatumul lui Emil Boc să propună un înlocuitor lui Dan Nica în 24 de ore, PSD i-a dat un contra-ultimatum premierului să-și retragă cererea; în plus, i-a solicitat lui Traian Băsescu medierea scandalului, o cerere formulată oarecum în bășcălie, Băsescu fiind la ora aceasta în Kiseleff inamicul public numărul unu.

Oarecum surprinzător, pesediștii par ușurați după ce povara guvernării le-a fost luată de pe umeri. Mircea Geoană este zâmbitor și grijuliu cu fiecare lider social-democrat, luându-i pe unii părintește după umeri, ca pentru a le alina orgoliul rănit de afrontul lui Boc. Geoană este fericit deținutul care a sărit gardul închisorii: ținut prizonier până acum de alianța cu Traian Băsescu - după cum îi descria situația Adrian Năstase - candidatul PSD are, pentru prima oară, libertatea să facă opoziție la suprafață, și nu ca până acum, din interiorul sistemului. Nici Dan Nica nu pare o victimă: zâmbește pe sub mustăți, făcând la țigări, savurând statuar, ca un martir, atenția colegilor care încearcă să-l consoleze. În fața camerelor de televiziune, Nica este personaj de epopee: ministerul lui "a deranjat" iar el nu va renunța niciodată la "lupta împotriva celor care fură în țara asta". "Să-și bage mințile în cap! N-am jurat credință grupurilor de mafioți", încheie Dan Nica apoteotic dialogul cu un dușman de la distanță.

Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
maaary

2 mesaje
Postat pe: 1 Octombrie 2009, ora 21:32

Ce frumos le-a tras-o.
Bravo Base!

Geoana, Nastase...etc nu sunt de fapt decat alte Marii cu aceeasi palarie (Iiescu)

Fosta membra 9am.ro

810 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 2 Octombrie 2009, ora 00:26

De la: maaary, la data 2009-10-01 21:32:51

Ce frumos le-a tras-o.
Bravo Base!

Geoana, Nastase...etc nu sunt de fapt decat alte Marii cu aceeasi palarie (Iiescu)

Excuse me,please!

mary...de la m.Basescu?

"glad " to meet you!

Dorinel

3855 mesaje

Postat pe: 2 Octombrie 2009, ora 00:40

Ce frumos le-a tras-o.
Bravo Base!

Dar sa vezi ce frumos o ''ia'' in bot de la electorat Basescu la alegeri.
Ai vrut sa spui si era cat se poate de corect : Geoana, Nastase, BASESCU ... etc - ca de, cat FSN-ul e in floare, nici in P...A nu ma doare - nu sunt de fapt decat alte Marii cu aceeasi palarie (Iiescu).
HAI, SA TRAIESTI BINEEEEEEEEEEEEEEEEE !

Ori suntem capitalisti, ori nu mai suntem.
NESIMTITUL

786 mesaje
Oras: Cluj

Postat pe: 2 Octombrie 2009, ora 06:11

Gata schimbam si prefectii PSD,avem internele ,Udrea sa pregateasca autocarele,noi vom fi partidul UNIC

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 2 Octombrie 2009, ora 09:27

Ce frumos le-a tras-o.
Bravo Base!

criza-criza Mari draga, dar daca Base al tau si fost al meu ,se lupta atit de aprig sa ramina stapin pe ciolan,inseamna ca mai are ceva de ros de pe el !

111dinu

1317 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 2 Octombrie 2009, ora 09:31

Ce frumos le-a tras-o.
Bravo Base!

Și tu faci cumpărturile Elenei Udrea? Nu-i mai fura din tampoanele absorbante.

Nici clătita cu brânză nu se diferențiază de celelalte clătite politice. Găoaza este un desert prezidențial. "Daltonistul de urechi" aude în "blondă" și negru. Cine se scoală "prea" de dimineață, rămâne cu "noaptea în cap".
mihaelaiza

2 mesaje
Postat pe: 2 Octombrie 2009, ora 09:51

Mai,drace,tu ai ceva cu gramatica asta?!Nu-ti intra in cap si pace buna?!Hai,mai incearca...poate reusesti ,pana la alegeri,si pui pe forum o fraza scrisa corect !

Voy_con_Dios

6 mesaje
Oras: Tg Jiu

Postat pe: 2 Octombrie 2009, ora 09:53

"Bravo Base!" zise Maria ascultand manele,uitand ca schim,barea sefilor-bucuria prostilor.

9am115340

35 mesaje
Postat pe: 2 Octombrie 2009, ora 10:01

Dar ceilalti , ce au facut ? Chiar nu vedeti ca nimeni nu face ? Au furat toti cat au putut . PSD- a furat mai mult dar s-a cunoscut mai putin pentru ca era de unde . Acum se cunoaste mai mult pentru ca au scazut rezervele . Daca facea cineva ceva , ajungea tara in situatia asta ? Eu zic sa vina Elena Udrea sa preia tot si in cateva luni tara ajunge in faliment .Toti care s-au imbuibat pleaca din tara pentru ca au cu ce ,si vin turcii si ne ocupa ! Si am salvat tara si am scapat de toti romanii care sunt lacomi si fara morala pentru ca pleaca din tara. Turcii o sa ne exploateze rational , cum au mai facuto , dar nu va lasa popolatia sa moara de foame , adica ceea ce fac cei de acum !

Fosta membra 9am.ro

48 mesaje
Postat pe: 2 Octombrie 2009, ora 12:32

ne vom face frati cu dracu'pina trrecem puntea!

numai PD-L -ul are puterea de a slabi chingile si tentaculele caracatitei rosii ,mai bine zis "pecinginea rosie" din care fac parte si PRM-ul si PNL-ul.

lasati-i sa se distruga intre ei altfel nu scapam de toate javrele care au distrus tara;decamdata asta-i solutia.
ne convine sau nu singurul candidat care nu le va oferi sansa de a mai inflori a 2a oara neo-comunistii este Basescu,ceilalti nu sunt decat un instrument in mana celor avuti ,unii fiind chiar agenti ai altor structuri.
daca nu deschidem bine ochii soarta Roamniei va fi in maiinile altora si-asa 70% este izvor de imbogatire pt unii.

oricum unii romani si-au dat seama ca aceasta pasivitate si neimplicarea ne-au facut supusi ai jecmanitorilor strategi in complicitate cu cei straini.

iar in acesti sa fie pregatiti pt presedentie tineri recum Cristian Diaconescu,Mihai Razvan-Ungureanu,chiar Catalin Predoiu ,fara hienele care ne-au supt 20 de ani pt nebunia lui nea Nelu-bolsevicul.

111dinu

1317 mesaje

Postat pe: 2 Octombrie 2009, ora 12:49

De la: 9am052117, la data 2009-10-02 12:32:49 ne vom face frati cu dracu'pina trrecem puntea!

numai PD-L -ul are puterea de a slabi chingile si tentaculele caracatitei rosii ,mai bine zis "pecinginea rosie" din care fac parte si PRM-ul si PNL-ul.

lasati-i sa se distruga intre ei altfel nu scapam de toate javrele care au distrus tara;decamdata asta-i solutia.
ne convine sau nu singurul candidat care nu le va oferi sansa de a mai inflori a 2a oara neo-comunistii este Basescu,ceilalti nu sunt decat un instrument in mana celor avuti ,unii fiind chiar agenti ai altor structuri.
daca nu deschidem bine ochii soarta Roamniei va fi in maiinile altora si-asa 70% este izvor de imbogatire pt unii.

oricum unii romani si-au dat seama ca aceasta pasivitate si neimplicarea ne-au facut supusi ai jecmanitorilor strategi in complicitate cu cei straini.

iar in acesti sa fie pregatiti pt presedentie tineri recum Cristian Diaconescu,Mihai Razvan-Ungureanu,chiar Catalin Predoiu ,fara hienele care ne-au supt 20 de ani pt nebunia lui nea Nelu-bolsevicul.

"Cine se trezește prea de dimineață rămâne cu noaptea în cap". Tu te-ai trezit mult prea de dimineață de ai rămas și cu bezna pedeleului în cap.

Nici clătita cu brânză nu se diferențiază de celelalte clătite politice. Găoaza este un desert prezidențial. "Daltonistul de urechi" aude în "blondă" și negru. Cine se scoală "prea" de dimineață, rămâne cu "noaptea în cap".
TRAIENEL

52 mesaje
Postat pe: 2 Octombrie 2009, ora 12:52

De la: 9am052117, la data 2009-10-02 12:32:49 ne vom face frati cu dracu'pina trrecem puntea!

AHAAA, AHAAAAA, AHAAAAAA PAI COMUNIST MAI ROSU CA MINE A FOST IN MARINA INAINTE DE 89 ? PAI DACA NU ERAM UN COMUNIST SI UN SECURIST SUB ACOPERIRE CU CO.IE MAI MA PUNEA CEAUSESCU SEF LA ANVERS. AHAAA, AHAAA, AHAAAA CE V-AM PROSTIT PE MULTI DIN POPOR .

pristavu_mihnea

1 mesaj
Oras: Petrosani

Postat pe: 2 Octombrie 2009, ora 13:16

basescu e k ciuma , basescu = chiar basescu antonescu

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 2 Octombrie 2009, ora 13:24

....solutii de criza, finantare UE / acord FMI.
www.wtfcostumes.com/costumes/red_blue_japanese.jpg">

INITIATORUL

67 mesaje

Postat pe: 2 Octombrie 2009, ora 14:40

In sfirsit a fost gasita solutia pentru Romania. Increngatura stufoasa a ministerelor poate fi inca redusa la cele 5 ministere necesare pentru ROMANIA si anume; minisdterul industriilor cu toate ramurile,ministerul economiei cu toate ramurile,ministerul sanatatii si protectiei sociale,mediului cu toate ramurile,ministerul invatamintului,culturii cu toate ramurile,ministerul apararii interne si externe cu toate ramurile.Acum se poate vedea clar cine maninca banii poporului din taxe si impozite inrobitoare.aSTFEL SE VA TRECE LA MUNCA SI INSTITUTIILE STATULUI VOR FI RESPECTATE.

elvil

5 mesaje
Oras: Craiova

Postat pe: 2 Octombrie 2009, ora 15:50

toti comunistii sa fie condamnati sa ne scape DUMNEZEU de ei impreuna cu cei care le tin partea nu sint decit o clica care au supt singele poporului si au omorit oameni rusine si mai mult celor care le tin partea......jos comunismul,jos iliescu, jos geoana, sa-l apere bunul DUMNEZEU PE PRESEDINTELE BASESCU si sa-i dea izbinda....jos comunismul!

9am16526

60 mesaje
Postat pe: 2 Octombrie 2009, ora 15:53

De la: cifra66, la data 2009-10-02 06:11:36 Gata schimbam si prefectii PSD,avem internele ,Udrea sa pregateasca autocarele,noi vom fi partidul UNIC

Si ca totul sa fie constitutional si legal votati si referendumul propus de MULT IUBITUL SI STIMATUL CONDUCATOR BASESCU

9am16526

60 mesaje
Postat pe: 2 Octombrie 2009, ora 16:00

De la: elvil, la data 2009-10-02 15:50:18 toti comunistii sa fie condamnati sa ne scape DUMNEZEU de ei impreuna cu cei care le tin partea nu sint decit o clica care au supt singele poporului si au omorit oameni rusine si mai mult celor care le tin partea......jos comunismul,jos iliescu, jos geoana, sa-l apere bunul DUMNEZEU PE PRESEDINTELE BASESCU si sa-i dea izbinda....jos comunismul!

De a ajunge DICTATORUL ROMANIEI MODERNE POST REVOLUTIONARE.
JOS COMUNISMUL. TRAIASCA DICTATORUL BASEwww.9am.ro/comunitate/forum/post_reply/18980/quote/297641.ht...#

9am16526

60 mesaje
Postat pe: 2 Octombrie 2009, ora 16:05

De la: 9am16526, la data 2009-10-02 16:00:44
De la: elvil, la data 2009-10-02 15:50:18 toti comunistii sa fie condamnati sa ne scape DUMNEZEU de ei impreuna cu cei care le tin partea nu sint decit o clica care au supt singele poporului si au omorit oameni rusine si mai mult celor care le tin partea......jos comunismul,jos iliescu, jos geoana, sa-l apere bunul DUMNEZEU PE PRESEDINTELE BASESCU si sa-i dea izbinda....jos comunismul!

De a ajunge DICTATORUL ROMANIEI MODERNE POST REVOLUTIONARE.
JOS COMUNISMUL. TRAIASCA DICTATORUL BASE

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 2 Octombrie 2009, ora 17:29

De la: Dorinel, la data 2009-10-02 00:40:33
Ce frumos le-a tras-o.
Bravo Base!

Dar sa vezi ce frumos o ''ia'' in bot de la electorat Basescu la alegeri.
Ai vrut sa spui si era cat se poate de corect : Geoana, Nastase, BASESCU ... etc - ca de, cat FSN-ul e in floare, nici in P...A nu ma doare - nu sunt de fapt decat alte Marii cu aceeasi palarie (Iiescu).
HAI, SA TRAIESTI BINEEEEEEEEEEEEEEEEE !

DE LA CINE! DE LA TINEEEEEEEEEE ??? HA HA HA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

… că poți numai să reușești, nu ai cum să pierzi. Eșecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eșec. Nimic. Totul înaintează in istoria umanității precum se întâmplă și cu procesul ei evolutiv. Totul avansează de-a lungul călătoriei tale.
Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 2 Octombrie 2009, ora 17:43

DRAGI FORUMISTI..........CERT E CA PSD,SI-A LUAT JUCARIILE SI AU PLECAT,DIN TOTI ASTIA EU IL REGRET PE DIACONESCU SI SARBU ,IN REST CHIAR JUCARII .......DE ACUM SE VA VEDEA BINEINTELES DACA VA FI TIMP VALOAREA PD-L,EU CRED CA VOR FACE FATA,SPER SA SE IA MASURILE CHIAR DACA NEPOPULARE CARE TREBUIAU LUATE DE MULTI ANI,DAR LE-AU FOST FRICA CA NU DA BINE LA VOTANTI.
EX. SA FACA LEGEA UNICA A PENSIONARII,A SALARIZARII,A INVATAMANTULUI,LEGI CARE SUNT DAR SA FIE PUBLICATE IN MONITORUL OFICIAL SI LA TREBA,SA SE DEA DRUMUL LA INVESTITII,SA SE REABILITEZE FIRMELE CARE PRODUC SI CARE POT REDUCE SOMAJUL.......SUNT MULTE CARE TREBUIESC FACUTE...........DAR CU DUMNEZEU INAINTE !!!!!!!!!!!!!!!!!!! SI MAI E UN HOP,MINOR DAR EXISTA.......SE IA DOMNUL BASESCU UN AL 2-LEA MANDAT !!!!!!!!!!!!! SI DUPA AIA PUTEM SA NE URAM SARBATORI FERICITE !!!!!!

… că poți numai să reușești, nu ai cum să pierzi. Eșecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eșec. Nimic. Totul înaintează in istoria umanității precum se întâmplă și cu procesul ei evolutiv. Totul avansează de-a lungul călătoriei tale.
Fosta membra 9am.ro

1563 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 2 Octombrie 2009, ora 17:52

Si eu ma bucur ca s-a rupt pisica in doua! Chiar daca va fi greu de trecut vreun act prin Parlament, pentru ca acum s-au reunit pe fata cei 322 de slugi ale mogulilor, cred ca este mai bine sa se vada cine pune bete in roate si nu vrea imbunatatirea vietii din Romania!
Si pina acum ticalosii actionau impreuna dar acum sunt mai usor de identificat de catre omul de rind.
Mai trebuie sa castige Base al doilea mandat si apoi sa se apuce serios de treaba, fara pro-moscovitii PSD sau prostituatele liberale!

Cit despre Crin sau Geoana, astia s-au nascut looseri si pot doar sa spere ca in viitor vor avea sanse!

mariusal73

2 mesaje

Postat pe: 2 Octombrie 2009, ora 18:19

[

radu_toma_2006

61 mesaje
Postat pe: 2 Octombrie 2009, ora 19:45

mai black si mai majuscula nu uitati ca base al vostru a facut parte din sistemul comunist si face parte din "sistemul ticalosit" (videanu, berceanu, casuneanu, udrea-cocos, umbrarescu, dan besciu, ridzi, sorin vulpescu, popoviciu, mircea basescu si atatia altii !!!!) apropo d-na udrea tot ptr "imbunatatirea vietii din Romania" se lupta cu banii aia ciorditi ?

Dorinel

3855 mesaje

Postat pe: 2 Octombrie 2009, ora 22:28

www.ironic.ro/wp-content/uploads/2009/08/tamburina.gif">

Asta-i Romania in care traiesc !

9am042611

48 mesaje
Postat pe: 2 Octombrie 2009, ora 23:03

Imi pare rau ca nu luati tema in serios . Basescu nu este presedinte, este un smecher care a pacalit un intreg popor si si-a format o sleahta care i se supune neconditionat. Pacat de ROMANIA

Dorinel

3855 mesaje

Postat pe: 2 Octombrie 2009, ora 23:14

In campania electorala,
Defilezi si fara scoala.
Dac-ai un partid in spate,
Iesi in fata si dai din coate.

Multa lume fara minte,
Pupa dosul cel cuminte
Daca vad un mic si-o bere,
Iti provoaca si-o "placere".

Sa vorbim despre candidati,
Cu prostie sunt imbibati.
Scoala, pentru ei, conteaza,
Doar analfabeti-i voteaza.

Sa-mi bag ... votu-n fundu' lor.
Nu-i votez nici daca mor.
Sincer, eu va indemn :
Nu alegeti un om nedemn.

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 3 Octombrie 2009, ora 07:32

Va inteleg ura fata de comunism, doar ca nu prea puteti sa-l localizati bine!Trebuie sa va hotarati clar ce ii cereti lui Dumnezeu .Ii cereti sa ne scape de TOTI comunistii si sa-l apare pe "anticomunistul" Base?! Pai atunci va reamintesc eu celebra fraza spus de Basescu cand a candidat impotriva lui Nastase la presedentie ..."Adriane,ce blestem o fi picat pe poporul asta, sa aleaga intre doi comunisti?“.Vedeti ca daca va rugati la Dumnezeu sa ne scape si de "cei care le tin partea" comunistilor va doriti pur si simplu raul...

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 3 Octombrie 2009, ora 08:52

De la: black10131307, la data 2009-10-02 17:52:24Si eu ma bucur ca s-a rupt pisica in doua! Chiar daca va fi greu de trecut vreun act prin Parlament, pentru ca acum s-au reunit pe fata cei 322 de slugi ale mogulilor, cred ca este mai bine sa se vada cine pune bete in roate si nu vrea imbunatatirea vietii din Romania!

Si pina acum ticalosii actionau impreuna dar acum sunt mai usor de identificat de catre omul de rind.

Mai trebuie sa castige Base al doilea mandat si apoi sa se apuce serios de treaba, fara pro-moscovitii PSD sau prostituatele liberale!

Cit despre Crin sau Geoana, astia s-au nascut looseri si pot doar sa spere ca in viitor vor avea sanse!

Iar sunt PSD si PDL certati ? Dom'le ce oameni colerici .Mereu sunt certati la cutite inainte de alegeri si mereu se impaca dupa alegeri deoarece ,la dracu,"interesul national" mereu o cere .Nu ca le place lor impreuna,o fac scarbiti doar pentru binele tarisoarei noastre. Iti amintesti cate "cuvinte grele" isi aruncau PDL si PSD inainte de alegerile parlamentare ?Sarbu a spus clar ca de fapt se stia de doi ani de alianta PDL-PSD si ca unul din cei mai importanti sustinatori ai acestei aliante era ...presedintele Traian Basescu !Dupa toata "cearta" la cutite baietii s-au pupat si au tras un guvern de impartit banii FMI, uitand de toate injuraturile reciproce .Cred ca va poate trage teapa asta la infinit Black si voi tot nu va veti da seama ca ceva este putred.Dupa alegeri se vor reuni iar ca sa salveze tara din criza spre surprinderea totala a tuturor gugustiucilor ce voteaza FSNul.

Black,ca sa intelegi mai bine ce este cu aceasta separare PDL -PSD am doua intrebari pentru tine:

1)Cine este vinovat de modul dezastruos in care guvernul BOC a gestionat criza?

a)PDL

b)PSD

c)dracu' stie,nu mai exista un vinovat clar...
2)De ce naiba nu va vota PSDul motiunea de cenzura pe care o vor introduce liberalii in parlament ?

a)Nu este momentul oportun sa-l indeparteze pe Boc si sa lase tara in haos.

b)Au brusc alte treburi importante pentru tara si trebuie sa plece sa le rezolve

c)Nu asa a fost invoiala cu Base.

Pagini: << 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului basescu
Mergi la: