Info
x
Basescu
|
Fosta membra 9am.ro 1563 mesaje Membru din: 23/06/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 8 Octombrie 2009, ora 10:07
De la: super_green_frog, la data 2009-10-07 18:26:55De la: perluta, la data 2009-10-07 15:32:11sunt pro Basescu Foarte patetic discursul froggy, dar in nota obisnuita a contestatarilor lui Basescu! Aruncam acuzatii in stinga si in dreapta si ne consideram detinatorii adevarului absolut! Ce iti trebuie mai mult sa stii ca sa iti dai seama ca acest 111dinu este un dement? Tu nu vezi ce comportament infect are? A venit pe aici si a inceput sa repete obsesiv gaoazele si clatitele. Apoi a inceput sa faca analize gramaticale si stilistice la toate postarile pro-Basescu. Cind i-am aratat greselile lui gramaticale a incetat cu analizele si a inceput cu tampoanele Elenei Udrea. Daca ti-as spune in fiecare zi ca tu esti un supozitor in dosul lui Crin, ce parere ai avea? Il consider un porc batran pe dementul asta de dinu pentru ca nu vrea decit sa jigneasca, nu sa-si spuna vreo parere despre tema topicului! Cu gabi este altceva si te rog sa nu mai bagi stambe din astea, ca nu tine! Eu chiar o respect; chiar daca nu are aceleasi optiuni ca si mine, ii respect dreptul de a avea o parere proprie si incerc sa-i combat postarile in mod civilizat! Cu ea nu pot sa fiu altfel, pentru ca este o doamna, cu marlanii insa, nu pot decit sa-i altoiesc in stilul lor. Stiu ca nu avea nici un rost sa-ti raspund, pentru ca stilul vostru este de a acuza fara dovezi! |
|
111dinu 1317 mesaje Membru din: 26/07/2009 Oras: Timisoara |
Postat pe: 8 Octombrie 2009, ora 10:15
Asearã, la Antena 3 (Sâc) am urmãtit o emisiune extraordinarã. Am râs cu lacrimi. Nu am crezut cã un consilier prezidenþial este atât de bãtut în cap. Am mai scris despre acesta ºi, cu scuzele de rigoare cã mã repet, voi posta mesajele anterioare :
Domnul Cãtãlin Avramescu, consilier prezidenþial, a devenit un expert. In toate! Biblioteca este de vinã... Este mult de citit, este greoaie fãrã fundament, este plinã de praf, este câteodatã incendiatã ba de unii ba de alþii ºi stinsã cu paharul cu apã. Aºa face domnul mai sus menþionat. Incendiazã biblioteca satului doar pentru ca alþi cititori, oameni de la coarnele plugului, sã nu afle cã marea sa culturã se rezumã doar la colecþia de pagini, rupte la întâmplare, de ici de colo, de pe raftul bibliotecii sãteºti. Pe timpul când mimeazã ajutorul cu un pahar cu apã la stingerea incendiului, uitã cã se mai gãsesc alte exemplare fãrã pagini lipsã. Filozofia este grea, chiar si cu titluri universitare, mai ales când constituþia devine, pentru xuleºti, prãºit de porumb sau iarbã de cosit pentru vite. Despre agriculturã au aflat sãtenii, din moºi stramoºi, fãrã studiile filozofice universitare. Chiar si domnul Avramescu trebuie sã cunoascã un lucru elementar : biblioteca nu este doar pe timpul „cotrocenismului iluminat” ºi nu se gaseºte doar în locurile de manipulat concepte constituþionale. Avramescu, un licentiat in filozofie capabil sa distruga, prin prostie, intreaga filozofie politica universala, doar pentru a-i sluji locataruluide la Cotroceni, un "constitutionalist", fara studii juridice, dar cu pretentii de Pogea la ministerul finantelor, se "apuca" sa dea lecþii celor care refuzã statutul de pupincurist prezidenþial. Gazele sau gazele... Depinde cum pui accentul. Poþi „jongla” frumos ! Doreºti sã pozezi în graþios, recurgi la accent ºi preeria iþi apare în toatã splendoarea ei... Cu gazele! Schimbi accentul ºi deodatã gazele capãtã un iz. Neplãcut, toxic, un iz de Cotroceni, un râgâit asumat, un pârþ prezidenþial împrãºtiat în atmosferã cu ajutorul lui Cãtãlin Avramescu... Iar noi, timp de 5 ani, suntem singurii care am plãtit taxa de poluare a mediului.
Nici clãtita cu brânzã nu se diferenþiazã de celelalte clãtite politice.
Gãoaza este un desert prezidenþial.
"Daltonistul de urechi" aude în "blondã" ºi negru. Cine se scoalã "prea" de dimineaþã, rãmâne cu "noaptea în cap".
|
|
Fosta membra 9am.ro 6780 mesaje Membru din: 13/02/2009 |
Postat pe: 8 Octombrie 2009, ora 10:18
De la: black10131307, la data 2009-10-07 17:46:11 Mai ce rau esti! .A reusit Base asta sa-si radicalizeze sustinatorii in asa hal incat nu mai stiu decat sa injura in gura mare,sa jigneasca,sa ameninte si sa ii ridice lui ode.Sunteti un fel de mineri in Piata Universitatii mai Black,asta a facut Basescu din voi .Nu mai reusiti sa discutati fara sa jigniti ,nu mai ganditi ci doar recitati texte propagandistica de doi lei basesciene (Patriciu,322,"clasa politica"-evident fara PDL si Basescu,oligarhii-fara ai lui Base,furturile-fara cele ale PDLului etc ) si ii amenintati pe toti cei care nu gandesc ca voi intr-un mod primitiv si dezgustator.Imi dau seama ce fel de Romanie doriti voi si este prima data cand imi dau seama de ce va place voua Basescu.Mai Black,voi chiar nu intelegeti ca oamenii sunt liberi sa gandeasca si ca nu trebuie sa ajungi sa urasti un om doar din cauza ca nu gandeste cum vrei tu ?...
|
|
Postat pe: 8 Octombrie 2009, ora 10:22
De la: 111dinu, la data 2009-10-08 10:15:29Asearã, la Antena 3 (Sâc) am urmãtit o emisiune extraordinarã. Am râs cu lacrimi. Nu am crezut cã un consilier prezidenþial este atât de bãtut în cap. Am mai scris despre acesta ºi, cu scuzele de rigoare cã mã repet, voi posta mesajele anterioare : Am vazut emisiunea .Parerea mea este ca daca Avramescu mai apare pe la TV asa cum a aparut in aceasta emisiune ,violent,agresiv,ilogic,intrerupand pe toata lumea,jignind,atunci Base poate sa-si ia adio de la turul doi ,nu va mai ajunge acolo cu astfel de cretini pe post de consilieri.
|
|
Postat pe: 8 Octombrie 2009, ora 10:31
De la: gabigabi, la data 2009-10-08 09:32:48De la: black10131307, la data 2009-10-07 17:53:00De la: gabigabi, la data 2009-10-07 16:49:02@blackule- in urma furarii revolutiei din ' 89 ,au venit la conducerea Ro.esalonul 2 si 3 ai PCR - printre ei si BASESCU - ca doar nu o sa spui ca nu-i adevarat ! toti astia ,pusi pe inavutire ,au deturnat mersul tarii spre o economie reala de piata, au pus cu buna stiinta la pamint ,TOT -TOT ! nu s-a investit nimic,in nimic ! am incetat sa mai producem ceva si am devenit laditza de gunoi a europei....e adevarat ? s-au tot rotit partidele politice la conducerea tarii ,dar aproape toate provin din PCR si chiar si partidele istorice au fost penetrate de "tov' cu misiunea clara de a le termina....e adevarat ? asa se face ca SEFUL acestei generatii de politicieni,cel mai pe masura timpului din care a iesit si unde s-a format ,este BASESCU ! acum avem de ales dintre el - seful generatiei si ofiter de securitate acoperit , Geoana - fiu de general si crescut ca sa conduca intrun viitor comunist care n-a mai fost sa fie, Oprescu - alt fiu de tovaras cu raspundere,secretar de utc pe vremea studentiei,tare-n clanta cu care-i infiera pe studentii neascultatori si C.Antonescu - un om obisnuit ,fara schelete-n debara si trecut dubios . CE ALEGEM ? CE VREM ptr. noi si viitorul copiilor nostri ? adevarul este ca responsabilitatea alegerii acestei clase politice,ne revine ! noi l-am ales pe Iliescu si i-am permis sa ne calareasca asa cum a vrut ; noi i-am lasat sa intre-n politica pe aceeasi oameni de care speram sa fi scapat in ' 89 si sa faca ce vor ,iar acum spunem ca Basescu e cel mai bun ; ca nici usturoi n-a mincat,nici gura nu-i miroase ! ba-i miroase al naibii dar nu conteaza si mai vrea o data ! CE VREM ? o mina de fier ? iarasi un om sa conduca dupa cum ii vine si care sa va hotarasca cit si cind sa mincati ? cita caldura si apa calda va trebuie ? ca deh,costa si facem economie ! GINDITI bine ce vreti ! Offff, Gabi! Hai sa incercam sa avem un dialog si sa lasam putin deoparte patima cu care ne sustinem favoritii. Spune tu cind a incalcat Basescu legea si ce lege a fost aia? Tu spui, eu iti raspund. |
|
Fosta membra 9am.ro 48 mesaje Membru din: 14/05/2009 |
Postat pe: 8 Octombrie 2009, ora 10:37
nu ganditi profund ;v-au setata creerul antenistii si realistii care-s plini de lideri de sindicat datori la bugetul statului .
voi alegeti presedintele dupa infatisare,empatie,numele de familie etc.....asocieri de copii de gradinita. pragmatismul.curajul, si reforma institutiilor care colcaie de javre;asta sa va preocupe daca doriti o viata normala. |
|
Postat pe: 8 Octombrie 2009, ora 10:39
De la: vaneamarin, la data 2009-10-08 10:18:30De la: black10131307, la data 2009-10-07 17:46:11 Mai Vanea, oamenii sunt liberi sa gandeasca, nu sa jigneasca! Urmareste toate postarile animalului de cocina numit 111dinu si sa-mi spui daca iti place stilul? Daca ti-a placut, o sa-ti spun si eu de 30 de ori pe zi ca tu esti hartia igienica a pnl-ului! OK? |
|
Postat pe: 8 Octombrie 2009, ora 10:52
De la: 9am052117, la data 2009-10-08 10:37:32 nu ganditi profund ;v-au setata creerul antenistii si realistii care-s plini de lideri de sindicat datori la bugetul statului . Va rog si eu pe dumnevoastra,dupa ce ganditi profund asa cum noi nu o facem,ce anume va face sa credeti ca Basescu face reforma unor institutii si ca le curata de javre ?Vreti sa discutam despre Guvern si sa vedem ce fel de oameni "onesti" a numit Basescu acolo ?Vreti sa discutam despre CE ANUME A FACUT BASESCU IN ACESTI 5 ANI DE CAND ESTE PRESEDINTE ?Cand spun "ce a facut" nu ma refer la declaratiile demagogice ci la ceva concret !Vreti sa discutam despre solutiile luate pentru iesirea Romaniei din Criza ,DESPRE IMPRUMUTUL FMI PE CARE il vom plati noi ?Astept cu interes sa imi prezentati si mie realizarile lui Basescu din acesti 5 ani!Daca nu aveti mai multe exemple de realizari,atunci va rog SA IMI SPUNETI MACAR O SINGURA REALIZARE ,UNA SINGURA...Chiar credeti ca reforma unor institutii se poate face prin promovarea unor oameni ca Boc,Udrea,EBA,Blaga,Videanu,Traian Razvan Ungureanu,Avramescu si ca o poate face un demagog scandalagiu ?!Asta este rezultatul gandirii dumnevoastra profunde ? |
|
|
|
|
Fosta membra 9am.ro 2310 mesaje Membru din: 6/06/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 8 Octombrie 2009, ora 10:58
Deci, sa recapitulam:
Basescu e de vina pentru ca: - doctrorii dau certificate medicale pentru oricine fura si cand e luat la intrebari sau bagat la zdup, isi descopera nenumarate boli care nu se pot trata in penitenciare ! - aceeasi medici dau milioane de acte medicale pentru persoane care se pensioneaza de boli imaginare, acte in urma carora se sug bani de la buget in draci. Exemplul de ieri cu satul populat cu jumatate din oameni orbi care merg pe biciclete si conduc masini este graitor ! - medicii dau concediu medical oricui plateste pentru asta ! - personalul din invatamant creaza manuale din care nu se invata mai nimic, isi bat joc ei insisi de meseria lor si au adus, incet-incet, invatatmantul la pamant ! Evident ca ei, saracii n-au nici o vina la povestea asta, numai Basescu e de vina ! Ei n-au nici o treba cu vanzarea de diplome de orice fel pentru bani si cu tot ce se intampla in invatatmant. Nimeni nu-i intreaba de vreo performanta profesionala, despre ce fac in timpul in care pretind ca formeaza generatiile viitoare. Tot Basescu e de vina pentru cum se copiaza la Bac si cum se strang bani de la copii, despre cum ard gazul la scoala si-si cheama aceeasi copii la meditatii si fac bani la greu pentru care nu platesc un leu taxe ... Tot Basescu e de vina pentru materiile predate care n-au nici o treaba cu realitatea economica, pentru nenumaratele facultati de ce vrei si ce nu vrei care n-au decat rolul de a umple buzunarele "bietilor" profesori si fabricare de imbecili cu diploma care nu-si gasesc de munca pe nici-unde pentru ca nu stiu sa faca nimic in urma "studiilor" intense... - Tot Basescu este de vina pentru modul cum sunt tratati cetatenii de catre functionarii publici de la orice ghiseu. Tot el e de vina pentru elaborarea "normelor metodologice" care sunt o traducere din romana in romana a legilor si care n-au alt rol decat acela de a schimosi legile si a le face cat mai greu de aplicat ... - Tot Basescu e de vina pentru pensiile speciale prin care categorii de bugetari care contribuie mai putin la fondul de pensii, se pensioneaza cu 10-15 ani inaintea cetatenilor "obisnuiti" si dupa alte legi care le sunt extrem de favorabile in urma carora dupa ce nu mai presteaza nici o munca in "interes public" sunt platiti mai bine decat daca ar trai intr-o tara occidentala .... ca si cum pana atunci ar fi facut cine stie ce lucruri deosebite ca sa merite un asemenea tratament ... - Tot Basescu este de vina pentru halul in care a ajuns justitia, pentru anii in care se judeca procesele si pentru solutiile halucinante date de majoritatea judecatorilor. Tot el este de vina pentru procesele pierdute invariabil la CEDO de catre statul roman, tot el este de vina pentru ca banii platiti de stat nu sunt recuperati nicodata de la domnii judecatori care au dat sentintele alea strambe .... - Basescu e de vina pentru ca incearca sa schimbe ceva din toate astea, sa miste ceva, sa reduca cheltuielile pe cat posibil ... cum se incearca acum cu legea asta a pensiilor pe care o contesta toti nemernicii din tara asta acompaniati de prostii care habar n-au ce vorbesc. Ziceti ca-l veti vota pe Crin, sau pe Geoana ... Ati auzit de la oricare din contracandidatii lui Basescu, despre vreo problema pe care o va rezolva daca va fi ales el presedinte in locul lui Basescu ? Spuneti-mi numai una ! In afara de bla, bla, bla, cu "o sa fie bine, numai fara Basescu" ? si "Huo, Basescu !" Vorbiti-mi despre o singura chestie pe care ati inteles de la ei ca o vor face si care credeti ca va avea efect benefic asupra populatiei de rand ... Nu vedeti cat de nemernic e Geoana acum cu legea asta a pensiilor facut chiar de PSD in persoana ? Nu vedeti ca PSD s-a dat singur afara de la guvernare prin cretinismul ala a lui Nica si acum tipa ca au fost eliminati samavolnic de catre PDL-istii cei nenorociti ? Nu vedeti ca vor sa-si conserve privilegiile tocmai aceia care au facut strambatatile pe care nu incetati sa le tot criticati aici ? Cum au lasat liberalii calea ferata cu Orban al lor in frunte dupa 3 ani ? Dar sanatatea cu Nicolaescu cel vocal ? Va intrebati de ce naiba tocmai astia sunt sefi de comisii care cer anchetarea ministrilor PDL unul dupa altul ? Pe ei i-a anchetat cineva pentru ce au facut in timpul mandatului lui cu banii publici ? NU ! Pentru ca si daca s-ar face asta ar gasi ei o cale sa spuna ca e de vina tot Basescu si ca totul isi are sorgintea pe vremea cand Basescu facea bisnita cu Kent si blugi cand era vaporean. Apropo, despre ce faceau ei cand facea bisnita Basescu cu blugi (ca orice vaporean) nu sufla o vorba. Dar nici una. Despre prin ce BOB-uri si la ce nivele ale PCR erau ei, ce carnet de partid avea Tariceanu si Patriciu in buzunar pe vremea aia (si altii ca ei) nu sufla o vorba ! Dar nici una. Numai Basescu si Iliescu au ramas singurii fosti comunisti ! Restul sunt imaculati. Despre jaful facut de PSD-sti si PNL-sti si multi PDL-isti chiar, nu mai sufla o vorba nimeni. Evident, din cauza lui Basescu. Tot raul de azi il are la origine pe Basescu, pentru ca el, candva, indiferent cu ce s-ar fi ocupat in viata lui, a facut ceva care a schimbat in rau mersul societatii romanesti ... De ce atat efort ? Simplu .... Pentru ca il percep ca pe un pericol la adresa lor ! La beneficiilor lor. E singurul care a miscat in front. E singurul care a incercat sa faca ceva pentru cei multi. Si o sa vedeti ca va castiga alegerile pentru simplul motiv ca omul simplu il intelege si va fi alaturi de el. Atat pentru azi !
Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
|
|
Postat pe: 8 Octombrie 2009, ora 11:03
De la: black10131307, la data 2009-10-08 10:39:06De la: vaneamarin, la data 2009-10-08 10:18:30De la: black10131307, la data 2009-10-07 17:46:11 De ce nu te speli înainte de a ieºi pe forum? Nu þi-a plãcut ce am scris despre marinar sau despre ºefa voastrã supremã Elena Udrea Cocoº? Apropo, eu nu pot sã fiu animal de cocinã, fiindcã, spre deosebire de tine, sunt liber. Mi-am cãpãtat libertatea în decembrei 1989. În schimb, voi, democrat-liberalii împreunã cu pesediºtii , deºi v-aþi fãcut intrãri separate, rãmâneþi în aceeaºi cocinã FSN-istã. Voi nu sunteþi liberi ! Nu sunteþi liberi fiindcã educaþia voastrã este mediocrã ºi nu puteþi înþelege realitatea politicã ºi economicã. Fiindcã pregãtirea profesionalã vã joacã feste ºi, fãrã ajutor politic, sunteþi nimeni în drum. Fiindcã sunteþi în gãºti de sifonat bani publici, fiindcã sunteþi violenþi cu toþi cei care nu sunt de acord cu hoþiile fãcute de familia prezidenþialã ºi, în fine, fiindcã dacã va cãdea capul mafiei, veþi cãdea ºi voi.
"Daltonistul de urechi" aude în "blondã" ºi negru. Cine se scoalã "prea" de dimineaþã, rãmâne cu "noaptea în cap".
|
|
Fosta membra 9am.ro 2310 mesaje Membru din: 6/06/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 8 Octombrie 2009, ora 11:16
Nu va intrebati domnilor liberali si intelectuali, de ce a fost la emisiunea ai numai Avramescu si de partea cealalta o haita intreaga de turbati de tip Ciutacu, a caror singura misiune era sa-l intrerupa astfel incat sa nu-si poate duce pana la capat nici o propozitie ?
Nu va intrebati de ce sunt emisiuni intregi cu "invitati onesti" care-l injura pe Basescu zilnic, ore intregi, pentru orice motiv, la televiziunea lui Voiculescu si a lui Vantu ? Va intrebati cine ii plateste ? Ce venituri au "justitiarii" astia ? Ce idei degaja ei ? Cu ce propuneri vin ei pentru rezolvarea diverselor probleme pe care le "dezbat" ? In afara de "huo Basescu !" care va place si voua atat de mult, intelegeti ceva de la "analistii" astia ? Avramescu este cu multe clase peste Vanea si celalalt inteligent, iar diferenta de clase dintre acestia este atat de mare ca intre un televizor color si un radio pe lampi.... Vanea, tu nu-mi spui in ce fel au dat socoteala liberalii pentru marile lor "performante" si "realizari" nemaipomenite din timpul mandatului lor, de pe urma carora ne aflam aici unde suntem. Unde sunt rezultatele acestor mari realizari, filozofule ? A, era sa uit, ei au facut numai bine, au acumulat, n-au facut datorii, iar Basescu si camarila a risipit totul prin Ridzi si Udrea .... da, da , da, sigur ca da .... desigur. Era cat pe ce sa uit de reformele nemaipomenite facte de liberali sprijinit de PSD tacit, prin care s-au indreptat toate lucrurile din tara asta si cum au venit PDL-istii si le-au stricat in frunte cu Basescu .... Cat pot sa fiu de uituc ... Va rog sa-mi acceptati scuzele. Am si eu o etate ...
Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
|
|
Postat pe: 8 Octombrie 2009, ora 11:20
@silviu
Îþi postez un mesaj anterior care îþi va rãspunde nedumeririi tale : În data de 2 octombrie, a.c., Institutul de Studii Populare a organizat dezabterea cu privire la unicameralism. Hilar este faptul cã moderatorul parodiei, democrat-liberalul Sever Voinescu i-a avut ca invitaþi pe democrat-liberalii Valeriu Stoica, Cristian Preda, Catalin Avramescu si Ioan Stanomir. Sunt convins de imparþialitatea dezbaterilor, mai ales când protagoniºtii sunt fantoºe prezidenþiale, ºi sunt convins, de asemenea, de „seriozitatea” cu care adepþii „cotrocenismului iluminat” fac abstracþie de referendumul organizat în ziua alegerilor prezidenþiale.
|
|
Postat pe: 8 Octombrie 2009, ora 11:21
Voi sunteþi obiºnuiþi sã vorbiþi doar între voi, sã vã aprobaþi idioþeniile considerate a fi judecãþi de valoare, sã vã prezentaþi , apoi, la Cotroceni pentru a vã mângâia tãtucul pe creºtet.
|
|
Postat pe: 8 Octombrie 2009, ora 11:27
De la: Silviu, la data 2009-10-08 11:16:33Nu va intrebati domnilor liberali si intelectuali, de ce a fost la emisiunea ai numai Avramescu si de partea cealalta o haita intreaga de turbati de tip Ciutacu, a caror singura misiune era sa-l intrerupa astfel incat sa nu-si poate duce pana la capat nici o propozitie ? Tu cunoºti cu cât este plãtit Avramescu, din bani publici, pentru a se zburli la cei care-l contestã pe Traian Bãsescu? În legãturã cu acele comparaþii, drept sã-þi spun, Avramescu se pricepe doar la canibalism. Mulþi de pe formu ºtiu la ce mã refer.
|
|
Postat pe: 8 Octombrie 2009, ora 11:32
De la: Silviu, la data 2009-10-08 11:16:33 Sigur ca iti accept scuzele Silviu ...
|
|
Fosta membra 9am.ro 16019 mesaje Membru din: 13/02/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 8 Octombrie 2009, ora 11:38
HUO,HOU,HUO !!!
Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
|
|
Fosta membra 9am.ro 16019 mesaje Membru din: 13/02/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 8 Octombrie 2009, ora 11:39
HAU,HUA,HAM !!! JOS BASESCU !!!
Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
|
|
Ana_carmen_baciu 989 mesaje Membru din: 26/07/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 8 Octombrie 2009, ora 11:55
De la: Silviu, la data 2009-10-08 10:58:28Deci, sa recapitulam: Basescu e genial! E un ticalos genial!!! Sunt toti infuriati (PSD si PNL) ca nu-l pot depasi, nimic altceva decat orgolii prostesti si interese materiale deaparat. Totul se invarte in jurul banilor. Pana si Maria Sa Patriciu-Marea Neagra, a recunoscut ca angajatii bugetari sunt prea multi si au salarii prea mari; ca trebuie stopata nebunia asta cu pensiile si salariile nesimtite, ca e nevoie de oameni competenti in sistem si nu de politicienti care habar nu au sa scrie si sa vorbeasca ( ii vedeti la tv, in emisiuni..e suficient)! |
|
Postat pe: 8 Octombrie 2009, ora 11:56
209.85.135.132/search?q=cache:E4O3VMA_MWMJ:media.hotnews.ro/medi...
TEXT MOTINE CENZURA "11 IMPOTRIVA ROMANIEI" |
|
Postat pe: 8 Octombrie 2009, ora 11:57
De la: 999florin, la data 2009-10-08 11:38:27HUO,HOU,HUO !!! huo PSD, PNL si DUDA
|
|
Postat pe: 8 Octombrie 2009, ora 12:07
De la: vaneamarin, la data 2009-10-08 11:56:36209.85.135.132/search?q=cache:E4O3VMA_MWMJ:media.hotnews.ro/medi... n-o sa treaca nici o motiune s-au facut de ras
|
|
Postat pe: 8 Octombrie 2009, ora 12:10
|
|
Postat pe: 8 Octombrie 2009, ora 12:11
De la: Silviu, la data 2009-10-08 11:16:33Nu va intrebati domnilor liberali si intelectuali, de ce a fost la emisiunea ai numai Avramescu si de partea cealalta o haita intreaga de turbati de tip Ciutacu, a caror singura misiune era sa-l intrerupa astfel incat sa nu-si poate duce pana la capat nici o propozitie ? Domnule, trebuie sa va citesc din urma...Nu stiu cine sunteti, insa subscriu la ce spuneti
|
|
Postat pe: 8 Octombrie 2009, ora 12:13
De la: vaneamarin, la data 2009-10-08 12:10:00 resursele din Marea Neagra, facute cadou Patriciului de al mai tare prim ministru Tariceanu, ambii liberali
|
|
Postat pe: 8 Octombrie 2009, ora 13:22
De la: Ana_carmen_baciu, la data 2009-10-08 12:13:36De la: vaneamarin, la data 2009-10-08 12:10:00 Pe mine prea puþin mã intereseazã ce spui, atâta timp cât preferatul meu este Crin Antonescu, singurul politician corect. De ceilalþi nici nu vreau sã aud, deºi pot spune cã Tãriceanu a adus bugetul þãrii de la 40 mld. euro la 140 mld.euro, a dublat pensiile ºi salariile. Acum pedeliºtii ºi pesediºtii n-au reuºit decât performanþa de a ne aduce la nivelul anului 1990. Dacã Boc ar dori cu adevãrat reforme, ar trebui sã dea afarã toate cele 500.0000 de cãpuºe politice aflate pe statele de platã în sistemul bugetar. Dar atât Traian Bãsescu cât ºi Boc sunt cãpuºe la nivel de afaceri cu banul contribuabilului. Doar niºte neisprãviþi politici sunt capabili sã le ascundã, prin diverse hârtii, hoþiile din bugetul þãrii. Acesta este motivul pentru care sunt menþinuþi în funcþii în timp ce 300.000 de lucrãtori, de profesioniºti vor fi daþi afarã. Rezultatul? Cheltuielile cu salariile vor fi nesemnificative, în scimb vom sta mai multe zile pe la cozi interminabile, vom aºtepta luni pentru a primi rãspunsuri la diverse solicitãri, vor întârzia diverse plãti, fiindcã politicianul rãmas nu va lua locul lucrãtorului dat afarã din în administraþie.
|
|
Postat pe: 8 Octombrie 2009, ora 13:50
De la: 111dinu, la data 2009-10-08 13:22:31De la: Ana_carmen_baciu, la data 2009-10-08 12:13:36De la: vaneamarin, la data 2009-10-08 12:10:00 pai sa-i dea Dinule, sa-i dea afara!!! de ce PSD si PNL, nu vor??? L-ai auzit vorbind de dimineata ?? Dinule, banii bugetarilor sunt inghititi de sefii din sistem, numiti politic!! Deci nu sunt competenti dar au salariile cele mai mari. Si prostii stau sa munceasca pe cate 700 lei pe luna, iar acuma risca sa ramana si fara astia 700. Crin o fi el corect, dar e slab! Intelegi? Nu cu fete mari se conduce o tara. Despre ce vorbim aici?? |
|
Postat pe: 8 Octombrie 2009, ora 13:53
Si cand te numesti profesionist, inseamna ca e ceva de capul tau si gasesti de munca oriunde, nu stai la mila guvernului si mai faci si greva...Inseamna ca sunt slabi si-si merita soarta!
Un om demn, lupta pentru drepturile lui si nu sta la "pica para malaiata" |
|
Postat pe: 8 Octombrie 2009, ora 14:09
De la: Ana_carmen_baciu, la data 2009-10-08 13:50:01 Pai chiar,despre ce vorbim aici Ana ?Ce inseamna faptul ca este Crin "slab" ?Daca il preferi pe Basescu presupun ca el este "tare"(ca nu de gras cred ca vorbeai ).Ce anume a facut ca sa iti formeze tie impresia ca este tare ?Sper ca nu esti genul de om caruia scandalul si demagogia sa ii dea impresia de "tarie"! Deci Ana,a starpit Base coruptia cum se lauda sau doar inchide ochii si protejeaza pe alde Udrea,Ridzi,Videanu ?A reformat cumva clasa politica cum se lauda prin promovarea lui Boc,EBA,Udrea ,Traian Razvan Ungureanu?A imbunatatit educatia marind salariile profesorilor asa cum se lauda si cum plangea de mila lor inainte de alegeri spunand ca fara bani nu se poate face educatie?Vrei sa iti mai postez iar lista cu minciunile acestui individ pe care il vezi tu "tare"?...Ana,Basescu nici macar nu are intentia sa faca ceva ,doar isi bate joc cu scandalurile sale si cu demagogia sa de orice idee de schimbare in bine.
|
|
Postat pe: 8 Octombrie 2009, ora 14:22
De la: vaneamarin, la data 2009-10-08 14:09:05De la: Ana_carmen_baciu, la data 2009-10-08 13:50:01 Vanea, Boc, EBA, Ridzi...hai camadam Cocos, chiar a invartit cate ceva...sunt mici copii, pe langa Patriciu, Catarama (si altii din toate partidele), si nu despre asta se discuta acuma, astia sunt "aranjati". Adica, ce a fost, a fost. Sub nici o forma nu accept ca un bugetar care freaca menta toata ziua, sa aibe salariul de 3 ori mai mare ca al meu!!! Nu ma refer la cei care stau la ghiseu, care muncesc in draci pe 1000 lei, si nici la cei care merita sa aibe salariu de 20000, care au ocupat posturile prin CONCURS ( si nu ar trebui sa le fie teama, sunt BUNI si pot gasi de munca la privati), ci la cei numiti politic!!! cei care reusesc sa adune cate 200 de rataciti la vot si astfel sunt rasplatiti.. Aici e mizeria cea mare. Intra intr-o Agentie guv. sa vezi cati sunt, calca unul pe altul si se plimba de zalizi cu hartiile in mana, de nu stiu de capul lor ce fac...astia sunt NEMURILE, PILELE... |
|
Postat pe: 8 Octombrie 2009, ora 14:25
da' Crin ce-a facut Vanea?! Sa-l aleg ca n-a facut? Bai frate, ce-i cu voi?????
|
|
|
|

nu vad altul mai bundeocamdata.
.A reusit Base asta sa-si radicalizeze sustinatorii in asa hal incat nu mai stiu decat sa injura in gura mare,sa jigneasca,sa ameninte si sa ii ridice lui ode.Sunteti un fel de mineri in Piata Universitatii mai Black,asta a facut Basescu din voi
.Nu mai reusiti sa discutati fara sa jigniti ,nu mai ganditi ci doar recitati texte propagandistica de doi lei basesciene (Patriciu,322,"clasa politica"-evident fara PDL si Basescu,oligarhii-fara ai lui Base,furturile-fara cele ale PDLului etc ) si ii amenintati pe toti cei care nu gandesc ca voi intr-un mod primitiv si dezgustator.Imi dau seama ce fel de Romanie doriti voi si este prima data cand imi dau seama de ce va place voua Basescu.Mai Black,voi chiar nu intelegeti ca oamenii sunt liberi sa gandeasca si ca nu trebuie sa ajungi sa urasti un om doar din cauza ca nu gandeste cum vrei tu ?...
.Parerea mea este ca daca Avramescu mai apare pe la TV asa cum a aparut in aceasta emisiune ,violent,agresiv,ilogic,intrerupand pe toata lumea,jignind,atunci Base poate sa-si ia adio de la turul doi ,nu va mai ajunge acolo cu astfel de cretini pe post de consilieri.
).Ce anume a facut ca sa iti formeze tie impresia ca este tare ?Sper ca nu esti genul de om caruia scandalul si demagogia sa ii dea impresia de "tarie"! Deci Ana,a starpit Base coruptia cum se lauda sau doar inchide ochii si protejeaza pe alde Udrea,Ridzi,Videanu ?A reformat cumva clasa politica cum se lauda prin promovarea lui Boc,EBA,Udrea ,Traian Razvan Ungureanu?A imbunatatit educatia marind salariile profesorilor asa cum se lauda si cum plangea de mila lor inainte de alegeri spunand ca fara bani nu se poate face educatie?Vrei sa iti mai postez iar lista cu minciunile acestui individ pe care il vezi tu "tare"?...Ana,Basescu nici macar nu are intentia sa faca ceva ,doar isi bate joc cu scandalurile sale si cu demagogia sa de orice idee de schimbare in bine.
da' Crin ce-a facut Vanea?! Sa-l aleg ca n-a facut? Bai frate, ce-i cu voi?????