Info
x
Basescu
|
111dinu 1317 mesaje Membru din: 26/07/2009 Oras: Timisoara |
Postat pe: 5 Octombrie 2009, ora 09:22
De la: gabigabi, la data 2009-10-05 09:05:25De la: 111dinu, la data 2009-10-05 08:43:16De la: martinesculiliana_2008, la data 2009-10-04 19:03:48 Fiecare din voi sa mentioneze un singur lucru bun, autentic valabil pt.romani pe care l-a facut Basescu Gabi, este vorba de centura de siguranță necesară clanului domniei sale.
Nici clătita cu brânză nu se diferențiază de celelalte clătite politice.
Găoaza este un desert prezidențial.
"Daltonistul de urechi" aude în "blondă" și negru. Cine se scoală "prea" de dimineață, rămâne cu "noaptea în cap".
|
|
Fosta membra 9am.ro 2310 mesaje Membru din: 6/06/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 5 Octombrie 2009, ora 09:54
Anunt important pentru cei supradotati !
A fost nevoie de cineva care sa spuna ca "iarna nu-i ca vara" pentru ca romanii nostri, o parte destul de mare dintre ei, nu aflasera chestia asta. Si pentru ca n-o aflasera se duceau in tenesi de toamna pana primavara pe munte, circulau fara anvelope de iarna si lanturi pe drumurile nationale si asteptau sa fie salvati de autoritatile care nu faceau nimic, cand erau troienile mai vartoase si gerul mai aspru, gaseau ca este absolut necesar sa-si viziteze soacra aflata in cealalta parte a tarii ... si ramaneau inzapeziti, fara benzina si hrana, cu copii mici in masina ... normal, doar asa procedeaza oamenii destepti, nu ? Cineva, tot un om inteligent din cale afara, vorbeste despre imprumuturile enorme pe care le-ar fi facut guvernul, respectiv Basescu, si se intreaba unde sunt banii ca autoastrazi nu se prea vad si alte alea. Persoana este pensionara. Nu e in stare sa inteleaga ca pensia ei este platita azi tocmai din imprumuturile astea pe care nu le va plati ea ci cei care platesc azi taxe si impozite. In greva intra azi ... bugetarii. De ce nu intra alte categorii profesionale ? Imprumuturile alea atat de hulite de oamenii educati de pe forumurile astea nepazite, se duc, printre altele, si pe salariile bugetarilor... pe sustinerea cursului valutar si ... in general pe cheltuieli ale statului. Si nu prea mai ramane nimic pentru autostrazi si alte investitii ... Sunt stupefiat sa vad pe aici, ca si la televizor, oameni care se pretind educati si care cred ca a folosi un limbaj ingrijit rezolva problema educatiei. Sau a intelegerii unei situatii. Un procent destul de ridicat din populatia acestei tari nu este in stare sa intelega ideea dintr-un text scris. Cam 80%. Dar tot cam atat se pricepe de minune la rastalmacit orice vorba. Chiar si lipsa vorbei. Nemernicia mess-media, specifica acestei bresle, a avut o influenta nefasta asupra mintii multora si se vad rezultatele din posturile de pe aici. Sinistru. S-a ajuns la aberatia sa mi se spuna ca au discutat si cu PRM-isti, PSD-isti si alti "isti" de la toate partidele, bineinteles cu exceptia PDL" si acolo toti, dar toti erau civilizati si foloseau cuvinte frumooase. Ce tupeu jegos. Mai cititi si dumneavoastra Romania Mare sa vedeti acolo cultura ! Probabil, inteligenta voastra proverbiala si educatia aleasa va impiedica sa va aduceti aminte despre faptele de vitejie ale celor pe care ii ridicati in slavi azi. Nu sunt PDL-istii usi de biserica, au si ei hahalerele lor, dar sunt de departe cu o clasa deasupra leprelor pe mana carora a afost tara pana la ei. Si au mai prins si o perioada grea pentru toata planeta ... Postez pe aici de cand era in vigoare razboiul Tariceanu-Base. Pe atunci, presa si toti cei care acum spun ca Boc este marioneta lui Basescu, se aratau indignati de faptul ca presedintele si primul ministru nu canta aceeasi melodie si se repezeau, ca si azi, sa ceara capul lui Basescu. Acum sunt pe aceeasi lungime de unda si, aceleasi personaje sinistre si cu mintile ratacite, spun ca tot nu e bine, ca primul ministru nu trebuie sa asculte de seful statului ... Dracu' sa-i inteleaga ! Cum e bine ? Nicicum, este ? Si asta pentru ca exista oameni inteligenti si educati, care gandesc asa. Atat pentru azi...
Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
|
|
Fosta membra 9am.ro 6780 mesaje Membru din: 13/02/2009 |
Postat pe: 5 Octombrie 2009, ora 10:22
De la: Silviu, la data 2009-10-05 09:54:33 Salutare Silviu.Eu nu ii contest acest merit lui Traian Basescu ,este intr-adevar primul presedinte care a atras atentia aspra acestei diferente importante intre anotimpuri salvand astfel vieti omenesti .Mai mult Silviu,gasesc ca este perfect normal ca toti oamenii care nu stiau "ca iarna nu-i ca vara" sa-l voteze pe Basescu,nici nu poate avea cineva alte pretentii de la ei.Cred ca ar trebui extinsa campania prezidentiala pe alte diferente,la fel de importante pentru tara , ca spre exemplu primavara-vara,vara-toamna,toamna-primavara,iarna-toamna etc.Aceste realizari ii pot aduce victoria electorala, multi romani neintelegand inca bine functionarea ciclului anotimpurilor si asteptand clarificarea acestor lucruri doar de la presedintele Basescu
|
|
Postat pe: 5 Octombrie 2009, ora 10:29
De la: Silviu, la data 2009-10-05 09:54:33Anunt important pentru cei supradotati ! Măi "intelighentule" sau mai pe înțelesul pedeleilor, "intelighentu-le", de ce doar atât pentru azi? Tocmai intrasem în vrie și era gata să mă înscriu în partidul "intelighenti-lor". Nu mă dezamăgi ! Dacă ai da și câteva citate din tov. Băse, sau din Elene, să le învăț și apoi să le repet la "tăt" votantu`... Poate o să-i fac să înțelegă ce vor "intelighen-ții" din jurul "intelighentu-lui" șef.
"Daltonistul de urechi" aude în "blondă" și negru. Cine se scoală "prea" de dimineață, rămâne cu "noaptea în cap".
|
|
Fosta membra 9am.ro 5 mesaje Membru din: 26/08/2009 |
Postat pe: 5 Octombrie 2009, ora 10:36
Se observa usor ,domnule Silviu ca ati facut praf toata societatea romaneasca de la pensionari (ceea ce probabil sunt si parintii dumneavoastra,care au platit impozite si au sustinut generatii de pensionari in deceniile in care au fost activi)pana la bugetari, sefi de stat,ministrii actuali si trecuti.Cine sunteti dumneavoastra atat de bun si unic? |
|
Fosta membra 9am.ro 9751 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 5 Octombrie 2009, ora 16:48
....sa-mi fie cu iertare acest copy/paste de pe un al topic al forumului 9-am (sec.Ec )...deasemenea anticipat solicit scuze D'lui @DRAGANELLO,pt.faptul ca i-am repostat in aceasta sectiune com-ul de pe sectiune economica a site-ului 9am.
Dar, e bine de stiut !...deasemene solicit scuzele de rigoare si din partea celor ce se vor simti in disconfort in urma lecturarii acestiu text. SCUZE ! mytcor Avatarul lui mytcor 5126 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Postat pe: 19 Septembrie 2009, ora 20:53 Citeaza Raspunde De la: DRAGANELLO, la data 2009-09-19 20:27:08 Comentarii speciale la articolul « Cinism la B.N.R. :Pensionarii au bani » Publicat de « 7 plus » /vineri 11 sept.2009 « La inceputul perioadei de recesiune,presedintele Basescu afirma pe postul national de televiziune ca exista pericolul ca,la un moment dat,statul sa nu mai aiba bani pentru pensii si salarii.Daca privim situatia acum,cand guvernul nu mai stie cum sa se imprumute de la institutiile financiare internationale tocmai pentru a achita pensiile si salariile,ne dam seama ca situatia nu este tocmai roz.Asa au aparut lacheii,jigodiile care vor sa ne obisnuiasca cu ce e mai rau si o fac cu foarte mult cinism »(editorialul ziarului). Munca pentru societate In Romania.ca de altfel in majoritatea tarilor occidentale,lucrurile sunt foarte clare :omul munceste pentru societate peste 2/3 din viata,pentru ca mai tarziu,cand fortele il parasesc,societatea sa-i restituie pretul acestei munci,intr-un termen care insemneaza mai putin de jumatate din timpullucrat (adica o treime din viata !).Sub aspect tehnic procedural se intampla ,de fapt,cam in felul urmator : muncesti un numar de ani,versi luna de luna,din salariul tau o cota parte (aproximativ 9 +5 %) la fondul national de pensii,la care mai contribuie si angajatorul,tot pentru tine cu o cota cam de trei ori mai mare si astfel acolo se aduna,timp de minim 35-40 de ani,o contributie totala egala cu circa 40% din salariul tau brut de o viata.Fiecare este insa cu salariul lui si,implicit, cu contributia lui . Si rasplata societatii La o anumita varsta,considerata prin calcule statistice,ca pragul minimei rezistente la capacitatea de munca (60 65 de ani), » íesi la pensie »-cum se spune,adica nu maimuncesti,dar ti se calculeaza o pensie lunara,adica o rata sub care societatea iti restituie treptat tot ce tu i-ai dat sub forma contributiei la fondul de pensii.Aici insa problemele sunt mult mai complicate,intrucat apar decalajele de timp,valorile caputere de cumparare,destul de diferite ale monedei, timpii de cotizare si timpii de plata ,care,nu de putine ori te fac sa ramai mut cand vezi in ce pensie ai sperat si ce a iesit. Stiti ce pensie are profesorul universitar C.M.,care s-a pensionat la 72 de ani,avand in spate 50 de ani de munca in invatamantul superior economic,din care 35 de ani conferentiar si profesor,care a fost conducator de doctorat,sef de catedra,decan ; diplomat in contabilitate la varsta de 22 de ani,doctor in economie la 30 de ani,doctor docent in stiinte la 54 de ani,doctor h.c. la 67 de ani ? Atentie :2160 lei ! .Si de ambitie profesorul s-a hotarat sa manance acesti bani inca 30 de ani ! Si daca profesorul ar reusi sa traiasca 100 de ani cum promite(adica un veritabil record),ar putea incasa in total, de la fondul national de pensii, aproximativ 500.000 lei ,in timp ce,in toti anii sai de munca a varsat la fondul de pensii , atentie .1.164.000 lei !(lei noi,actualizati,reconvertiti la inflatie,la evolutia preturilor,la trendul monezilor europene vechi si la euro). Unde este diferenta de bani mai nemernicilor,sau de ce nu-i faceti omului pensia « proportionala cu contributia »asa cum ziceti mereu in discursurile voastre,pentru ca , chiar dupa voi, aceasta pensie ar trebui sa depaseasca 5000 lei ?.Dar noi nu spunem asta,pentru ca stim cum functioneaza sistemele de pensii guvernate si de « principiul sinergiei » de care voi nici n-ati auzit dar mi-te sa-l intelegeti si explicati ! Si apare tembelul Totul este foarte clar.Pentru a pune la punct acest mecanism au muncit sute de ani milioane de oameni. Si toti au inteles,inclusiv cainele meu ! Dar nu si »Neica-nimeni, Lazea Valentin economistul sef al BNR-, care,sub impactul dezechilibrului economic a inceput sa i se manifeste si dezechilibrul sau mintal. Asa a ajuns el la concluzia ca « ar fi mai bine ca oamenii sa economiseasca bani cat sunt inca activi pentru a avea o batranete linistita si sa nu se mai bazeze atat de mult pe pensii » ! Potrivit acestuia, » trebuie sa fim constienti ca,in Romania,motivul economisirii pentru pensii este pe ultimul loc,cu un procent sub 1%. ».Ce face de fapt Valentin Lazea aruncand asemenea afirmatii ? Vrea sa ne ïmplanteze »ideia ca statul nu ar trebui sa fie atat de implicat in problema pensiilor si ca ar trebui ca pensionarii sa aiba mai multa grija fata de ei prin « economisire ». Fie vorba intre noi,pensionarii nu sunt cei mai saraci,si asa se explica de ce tocmai ei sunt cei care reusesc sa economiseascazice Lazea (el luind in calcul cei cativa banuti pe care unii din batranii nostril i-au pus deoparte pentru a-I avea la trecerea in lumea celor drepti). Va dati seama cat cinism poate sa latre acest lacheu,care face jocul unui guvern de neputinciosi, incercand a convinge lumea ca daca nu vor mai fi bani de pensii trebuie sa stam linistiti pensionarii au economii.Te-ai gandit mai economist sefde 2 lei , ca pensionarii au economisit la vremea lor,luna de luna , si au dat acesti bani fondului national de pensii spre pastrare si administrare,iar acum ii iau inapoi cu taraita si numai o particica din ei ?. E greu sa pricepi cu mintea ta si in vreme ce tu ai salariu lunar cat pensia tuturor locuitorilor dintr-un intreg sat care au trudit pe ogoarele agriculturii cooperatiste,sau de doua ori cat presedintele Republicii..Si asta de la banca natiunii si nu a familiei tale! Doamne,ce minte infierbantata o fi avand non-valoarea asta,care priveste cohortele celor peste 1,2 milioane de romani cu pensia sub 350 le/luna cum marsaluiesc spre puzderia de banci sa-si depuna economiile din aceasta pensie !?. Ce zice Lazea mai departe.Am aflat anul acesta ca in China nu exista system public de pensii.Prin urmare,se economiseste in disperare. Desi destul de tarziu si cu mintea atat de ingusta,n-a putut afla decat exceptia.Pentru ca si in China ca si in Romania,anumite categorii sociale,cum e cazul armatei si institutiilor asimilate ei,nu cotizeaza la fondul national,nici la un alt fond special de pensii ,iar cand le vine vremea primesc pensia (este adevarat,calculate dupa o matrice mai favorizanta) direct din bugetul de stat,care are o pozitie speciala cu aceasta destinatie. Si asta este o consecinta a unor factori aleatori,care,in cazul ostirii,actioneaza neprogramabil, dar nu mai adancesc problema pentru ca Lazea,oricum,nu pricepe.In schimb individual pregateste alte concluzii si zice : Factorii economici,cei institutionali si psihologici lucreaza in defavoarea economisirii,astfel ca cel mai bun lucru pe care statul il poate face este sa nu mai dea asigurari pensionarilor sau celor care urmeaza sa se pensioneze,cum ca totul va fi cald si bine Aci Lazea nu mai este complice,oricat de nimic ar fi ;este de-a dreptul criminal. El pregateste astfel urmatoarea lovitura:din lipsa de bani statul nu va mai plati pensile decat pana la nivelul pensiei medii in cach ,iar pentru restul..se vor da obligatiuni sau bonuri de tezaur rascumparabile in viitor cand statul va avea bani,adica de urmasii urmasilor nostri. Singurul lucru pe care nu-l stim cu precizie este daca Lazea vorbeste in nume personal sau angajeaza si Banca unde este unicul economist sef. Ei,asta pregateste slugoiul. Si ziceti ca este prost.Da ce Hitler a fost prost. N-a fost,dar si el si Lazea au un obiectiv comun : exterminarea ,unul a evreilor,celalalt a pensionarilor. Dar sper ca Lazea nu va reusi nimic,pentru ca va fi exterminate de;ba nu,il vom euthanasia ca pe o javra muribunda.Si asta cat mai repede sa nu apuce nici sa economiseasca de inmormantare.Pentru ca nu-l va inmormanta nimeni ci-l vom da la caini ! Pentru a sustine astfel de teze si politici impotriva pensionarilor e criminal. Oameni buni,dvs.nu aveti bunici sau parinti care nu pot sa ia atitudine impotriva acestui ins si a tezelor lui ? Luati-o dvs. Exprimati-va opinia pentru ca,fara opozitia noastra comuna impotriva lupilor,ne vor manca ei.Acum sau mai tarziu.Fiti tari,pentru ca noi aparam regulile,morala si nu excesele dementiale ale crizei.!. 20.09.2009 Leul Neimblanzit Bine, bine Leule, pricipiram !...dar, eu propun altceva, dupa suta de ani si cat mai multi inainte pe care i-ati hotarat sa-i vietuiti !.... n-ar fi corect din pct. de vedere moral , de fapt, de drept si de mai vreti ;ca suma ramasa-n visteria casei nationale de pensii sa intre-n contul mostenitorilor dv. de drept ori in cel mai rau caz, trecuti in contul catelului de companie pe care-l detineti !?.. spun si eu nu dau cu impozitarea CO2-ului per CAPITA asa cum doreste alt "DESTEPT" de prin min.de F. ( scuzati prescurtarile folosite-n cazul institutiei respective) |
|
gabigabi 12108 mesaje Membru din: 1/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 5 Octombrie 2009, ora 17:16
De la: 111dinu, la data 2009-10-05 09:22:56De la: gabigabi, la data 2009-10-05 09:05:25De la: 111dinu, la data 2009-10-05 08:43:16De la: martinesculiliana_2008, la data 2009-10-04 19:03:48 Fiecare din voi sa mentioneze un singur lucru bun, autentic valabil pt.romani pe care l-a facut Basescu pfiiii ! ai dreptate,Dinule ,mersic !
|
|
gabigabi 12108 mesaje Membru din: 1/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 5 Octombrie 2009, ora 17:47
Silviule draga ,la mine-n casa dl Nelutu este presedintele si dna Gabi prim-ministru si ,2 in 1 ca se poarta : ministru de finante ! asadar , primul ministru se consulta cu finantistul ptr.ceea ce vrea sa faca si -l informeaza pe presedinte ! el sede si cujeta si mai negociem,una-alta si cadem la pace ca sa-i fie bine familiei ! dar niciodata- niciodata PRESEDINTELE MEU, de acasa ,NU a hotarit el ,de capul lui ,fara a ne consulta ce si cum trebuie facut !.....e adevarat insa, al meu nu-i PRESEDINTE JUCATOR ca sa mizeze totul p'o carte si sa piarda tot asa cum face al NOSTRU si, ca sa fie si bomboana pe coliva sa joace la cacealma ! apropo : ti-a placut "spontaneitatea" lansarii in cursa prezidentiala ,la cererea acelui om atit de simplu dupa vorba,dupa port, pdl.ist de altfel cu vechi state de functionare ? da' a fost atit de induiosator !
....daca as fi orb ca voi poate ca as fi pus botul la aceasta grosolana manipulare,dar omul asta si-a mincat si cinstea si onoarea si credibilitatea !....in rest, iti doresc numai bine !
|
|
|
|
|
Fosta membra 9am.ro 7898 mesaje Membru din: 20/05/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 5 Octombrie 2009, ora 19:52
De la: buldogul, la data 2009-10-04 18:06:11De la: vaneamarin, la data 2009-10-04 15:19:01De la: 9am056627, la data 2009-10-04 13:15:48SALUT BLACK !!!!!!!!! CE MAI FACI ? ESTI BINE ? HAI FRATE CA AVEM TREABA........AVEM DE PUS CU BOTUL PE LABE NISTE MUJICI !!!!!!!!!!!! PE EI PE MAMA LOR !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! BAI PECHINEZULE,TU NU TE POTI HRANI SINGUR,DE CE VREI SA HRANESTI 80 000 ? CINE A FACUT DATORII DE 7O DE MILIARDE ????????? HAI NU MAI COTCAI SI TRECI SUB MASA SE TE LINGI LA C..IE !!!!
că poți numai să reușești, nu ai cum să pierzi. Eșecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eșec. Nimic. Totul înaintează in istoria umanității precum se întâmplă și cu procesul ei evolutiv. Totul avansează de-a lungul călătoriei tale.
|
|
Fosta membra 9am.ro 7898 mesaje Membru din: 20/05/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 5 Octombrie 2009, ora 19:57
De la: 9am16526, la data 2009-10-04 19:26:48HAIDETI FRATILOR SA VA VAD CAT DE TARI SUNTETI. SUBSCRIU !!!!!!!!!!!! IESITI IN STRADA,DAR AVETI GRIJA CUM TRANVERSATI STRADA......... PAZA BUNA TRECE...............ROMANUL NU A FOST NICIODATA LAS ,DAR IMPRESIA UNOR TICALOSI SI NEAVENITI VA LASA ACEASTA IMPRESIE.........ESTI MAGHIAR ??? SAU RUS ???
că poți numai să reușești, nu ai cum să pierzi. Eșecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eșec. Nimic. Totul înaintează in istoria umanității precum se întâmplă și cu procesul ei evolutiv. Totul avansează de-a lungul călătoriei tale.
|
|
super_green_frog 1358 mesaje Membru din: 12/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 5 Octombrie 2009, ora 22:26
De la: Silviu, la data 2009-10-05 09:54:33Anunt important pentru cei supradotati ! Am inteles ideea, suntem un neam de imbecili tocmai buni de cotcarit. Cum altfel ? Ne tot baga in cap chestia asta diversi reprezentanti activisti si sexi-reprezentante tot activiste dar ce te faci ca ne intra pe o ureche si ne iese pe cealalta. Poate ca nu e de crezut asa ceva ? Ne intrebai mai devreme pe cine vrem. Ne e lehamite si nu mai vrem pe nimeni. Ne adunam fortele si vom demonstra superioritatea noastra prin puterea de a mai indura cinci ani de politica interlopa. Noi putem, intrebarea e cat veti mai putea voi. V-ati linistit xxx-listilor? E cazul s-o faceti, nu mai intrati in vrie. Nu va fura nimeni jucarica. Ne vom vedea de viata noastra si ei "de-ale lor" dupa cum bine stiu. Singurul lucru interesant si amuzant o sa fie ca vom vedea pana unde va merge nesimtirea.Vom zambi cu dispret deocamdata. Au irosit vietile a doua generatii ce mai conteaza inca 5 ani ? Vom fi in clar pana atunci. Inca ceva, sa fi normal si cinstit nu inseamna sa fi supradotat. Atunci cui te adresai ?
All Things Grow With Love
|
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 5 Octombrie 2009, ora 22:30
Nu va fi nici un 5 ani. Oricine va iesi va fi obligat de viata sa faca investitii masive IN POPULATIE, nu numai sa ia.
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Postat pe: 6 Octombrie 2009, ora 09:27
Festivalul Falimentelor de Succes
de Lelia MUNTEANU | 06 OCTOMBRIE 2009 Am fost și io să mănânc trei zile pentru tot anu' la Festivalul Sarmalelor. N-am lecturat și n-am telejurnat, ca să mă pot concentra asupra operațiunii. Ei bine, după trei zile de varză cu proteine - să nu-mi mai recunosc patria. De la Mare, Elena noastră a ajuns la Mediu. La Sănătate, un om care ne umple de speranțe: Adriean Videanu. N-avem noi locuri de veci câtă marmură poate el să furnizeze. Mi-e clar că vom muri mai bine. Berceanu și-a găsit locul: pe arătură, că de autostrăzi tot nu-i rost. (Sigur, sunt ăia 42 de kilometri pe care ni-i croșetează Bechtel, da-s de protocol, pentru tăiat panglici). S-a așezat și Pogea cu turu-n două ministere. Complementare: Finanțele și Munca - o mută dintr-o mână-n alta. Cătălin Predoiu de la Justiție, după ce și-a pus judecătoarele în cap, își împlinește vocația de diplomat la Externe. Doamna Plăcintă a primit nobila misiune să ducă vorba din Guvern în Parlament și retur. În fine, s-a elevat și Boc: a luat Educația. Nu i-o putea da tot lui Blaga, care are deja și Ministerul Autocarelor. Doar peste ministrul Culturii n-a dat nici o Pleașcă. I s-ar fi potrivit măcar Întreprinderile Mici și Mititele. (Am mailu plin de armaghedoane, semn că strategii de campanie s-au pus pe treabă). Geoană a uitat că se lansase deja de vreo trei ori și s-a mai lansat o dată la prezidențiale, de la Romaero. Frumoasă metafora (dacă nu câștigă Cotrocenii, să-l vedeți cum zboară). Lume multă. Cu atât mai multă cu cât pedeleul a lăsat o groază de pesediști fără servici, câți să se poată ocupa de încă o lansare, după ce vor găsi pe hartă Sânnicolaul Foarte Mare. Domnu Președinte Băsescu s-a lăsat înduplecat de popor și ne face hatâru: candidează. Noi am bănuit asta, doar lui nu i-a venit să creadă până în ultimul moment. Pe Gigi l-a lăsat mama să se înscrie în cursă, da' să nu transpire prea tare. Doctorul Oprescu deconectează Capitala de la aparate - nu mai are nici o șansă - și e decis să autopsieze țara, ca să aflăm și noi din ce i s-a tras. E atât de pasionant tot ce și cum se petrece (salariații stau la locul de muncă, până miercuri când ies să se dezmorțească în stradă), încât - dacă n-aș avea invitație la Festivalul Falimentelor de Succes - m-aș risca să rămân și să dau cu huo. |
|
Postat pe: 6 Octombrie 2009, ora 09:30
Vad ca nu va place in nici un fel in care scriu.
Daca folosesc un limbaj colorat aveti abservatii privind forma, daca feresc de cuvinte dure, deveniti brusc spirituali si prindeti ironia ... Dar nu prea comentati ideiile. Aveti un fix: Huo Basescu ! Atata stiti, atata faceti. Cand avem in sfarsit un presedinte care incearca sa schimbe ceva in bine, voi il huliti. Foarte bine ! Poate e ca voi. Vad ca gemeti de mila asistatilor sociali. Nu va preocupa schimbarea legilor strambe. Nimic nu va place.... Nu va intrebati cate persoane mai lucreaza efectiv in Romania ?. Cate firme platesc taxe si impozite ? Cati pensionari trebuiesc platiti ? Cati copii ? Cati handicapati reali sau imaginari ? Cum ar fi aratat Romania daca nu s-ar fi imprumutat (ca si alte tari de altminteri). Cat ar fi fost euro ? Nu va intrebati ce au acumulat cei care au condus tara cand "duduia economia" fara ca ei sa aiba cine stie ce merite in treaba asta. Ce investitii au facut marii critici de azi care si eu au fost la carma tarii ? Ce demersuri au facut pentru trecerea mai rapida la euro ? Ce legi simple si drepte au initiat alde Nastase, Tariceanu, cine vreti voi ... ? Ati uitat despre faptele lor de vitejie ... Nu pareti sa intelegeti care e treaba asta cu criza mondiala. Nu pareti sa vreti sa discutati despre asta ! Nuuuuuu. Voi aveti o tinta simpla: Tatucul ! Sa-l omoram ! Ce va imaginati ca va urma cu alde Geoana ca sef al statului ? Cu Hrebenciucii lui, cu Vanghelie, cu gasca aia ? Dar cu Crin ? Dar cu Oprescu ? Dar cu vadim ? Toti astia sunt, de luni de zile, in campanie electorala. Basescu spunea ieri ca daca legea asta a platii bugetarilor ii nemultumeste pe toti, inseamna ca e echitabila. Asta spune un presedinte care e in campanie electorala ? Toti ceilalti promit, ca de obicei, numai el spune ce e de bun simt. Dar cei ca voi nu aud. Nuuuuu ! E minciuna domne ! E manipulare .... Voua si celor ca voi, va trebuie un Ceausescu, sa va rupa dintii, pentru ca nu stiti decat de ciomag. Pentru voi democratia este ceva ce e bun numai daca va aduce bunastarea, bani de la stat cu nemiluita, fara sa va pese de ceilalti. V-am intrebat clar: cum e bine, ca seful statului sa fie in raporturi amicale cu primul-ministru (Iliescu-Nastase, Basescu-Boc) sau in raporturi de ostilitate (Basescu-Tariceanu) ? N-ati binevoit sa-mi raspundeti nici mie, nici celor care mai citesc pe aici. In schimb m-ati etichetat cum v-a taiat capul. De parca ar avea cine stie ce importanta daca eu sunt vreun dobitoc sau vreun geniu ... Cand v-am spus ca sunteti prosti, ati sarit de fund in sus (lucru normal de altminteri), cand v-am spus ca sunteti inteligenti iar nu v-a placut ... Ar fi bine sa va hotarati ce sunteti ? N-ar fi mai simplu sa dezbatem idei ? Sa nu ne mai etichetam in nici un fel ? Hai sa incercam. Atat pentru azi. (de ce ? pentru ca asa vreau eu !)
Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
|
|
Postat pe: 6 Octombrie 2009, ora 09:43
De la: Silviu, la data 2009-10-06 09:30:26 Silviu,raporturile intre premier si presedinte nu au importanta cat timp amandoi au un scop comun,binele tarii si cat timp isi fac treaba pentru care au fost pusi pe scaunele lor.Presedintele Basescu a atacat necontenit CEL MAI PERFORMANT GUVERN AL ROMANIEI DE PANA ACUM si lauda necontenit CEL MAI INCAPABIL GUVERN DE PANA ACUM.De ce anume face asta ?Face asta deoarece nu il intereseaza binele tarii ci doar puterea personala si nu isi respecta functia de mediator impartial intre puterile statului.Daca nu ai inteles concluzia ti-o spun clar,intrebarea ta este una aiurita.Presedintele poate sa fie si prieten si dusman cu premierul ,NU ARE ABSOLUT DELOC IMPORTANTA,insa guvernul si tara trebuie sa mearga bine iar presedintele sa nu isi depaseasca atributiunile constitutionale luptand pentru putere personala.Cand insa tara merge bine iar presedintele injura premierul,sau invers,cand tara merge prost iar presedintele lauda guvernul,atunci lucrurile nu stau bine... |
|
Postat pe: 6 Octombrie 2009, ora 10:03
De la: Silviu, la data 2009-10-06 09:30:26 Da Silviu,stiu ca asa a spus.De atunci m-am gandit ca este un excelent exemplu DE RATIONAMENT TOTAL FALS!Silviu,daca eu dau o lege in care din fiecare familie sa fie omorat cate un membru, aceasta lege va nemultumi pe toata lumea fara sa insemne deloc ca este echitabila.Este ABSURD sa spui ca daca toata lumea este nemultumita de o lege...acea lege este echitabila.Este ingrozitor de absurd! ECHITÁBIL, -Ă, echitabili, -e, adj. (Despre acțiuni, idei etc.) Întemeiat PE DREPTATE, PE ADEVAR; JUST, DREPT, nepărtinitor. Din fr. équitable. PS:Ce zici Silviu,o lege in care populatia sa fie silita sa lucreze fara bani ,lege care ar nemultumi pe toata lumea,este una echitabila ?
|
|
Postat pe: 6 Octombrie 2009, ora 11:44
Beleaua e ca nu sunt bani din care sa mai fie platiti domnii bugetari. De aici pleaca necazul ! Nu mai sunt bani ! Criza ! Criza asta plecata de la americani a intor pe dos toata planeta.
Tu, Vanea, daca nu-ti mai intra bani in casa, sau iti intra mai putini, indiferent de motive, ce faci. Le aloci membrilor familiei acelesi sume ca inainte ? De unde iei banii ? Zici ca guvernul PNL a fost cel mai performant ... Si atunci de ce n-a lasat o mostenire corespunzatoare cu performantele alea despre care vorbesti. De ce nu trecem mai usor peste criza asta daca guvernul asta care a fost in frunte cu Tariceanu a avut realizari atat de grandioase ? Unde au disparut marile performante ale guvernului Tarticeanu ? Daca a fost asa de performant de ce si-au schimbat chiar liberalii insisi conducerea. De ce n-a ramas in continuare Tariceanu daca a fost atat de performant precum spui ? Zici ca n-are importanta daca primul ministru si presedintele se iubesc sau se urasc. Ete ca are ! Si nu numai la noi. Astea-s fite idealiste domnule. Teorii fara legatura cu viata. Si daca astia doi se urasc, de ce e de vina numai unul din ei ? De ce unuia i se aloca numai meritele si celeuilalt numai nerealizarile ? Pentru aceeasi perioada ... Cand e vorba despre Basescu, "analistii" si "filozofii" vorbesc despre dezastrul din ultimii 5 ani si despre faptul ca "nu traiti bine" ca sa se dea spirituali ... Aceiasi fripturisti, cand vorbesc despre ACEEASI PERIOADA dar subiectul este tariceanu si PNL-ul, repet, pentru aceaasi perioada de timp, dar despre alta persoana, reliefeaza numai realizari, numai rezultate pozitive. Mai sa fie ... Cum e posibil. Sa fie ca la meci ? In functie de echipa cu care tin, pentru aceeasi faza unii spun c-a fost penalty iar ceilalti zic cum ca ... nici pomeneala. Este ? Altminteri, sa traiesti bine !
|
|
Postat pe: 6 Octombrie 2009, ora 12:49
De la: Silviu, la data 2009-10-06 11:44:52Beleaua e ca nu sunt bani din care sa mai fie platiti domnii bugetari. De aici pleaca necazul ! Nu mai sunt bani ! Criza ! Criza asta plecata de la americani a intor pe dos toata planeta. Silviule,bugetarii muncesc sau nu?Daca muncesc nu au dreptul si ei la un trai decent ?Invrajbirea asta a tarii ,razboiul asta bugetari-nebugetari,justitie -presedinte,profesori -parinti,medici-bolnavi,Basescu-presa ,"clasa politica"-popor etc sunt false si generate din pacate,in mod absolut clar de Basescu.Lucrurile de fapt stau altfel:TOATE CATEGROIILE DE OAMENI CARE MUNCESC AU DREPTUL LA UN TRAI DECENT si nu putem sa manifestam dispret pentru un om care munceste .Dupe ce presedintele a promis si a sustinut o marire de 50% a salariilor profesorilor (si a recunoscut ca a facut asta CA SA NU DEZAVANTAJEZE PDLul IN ALEGERI ) sa ii spuna unei profesoare ca "de fapt,pe ora ,sunt platiti foarte bine" imi are un lucru incredibil de jenant! Criza asta cu care guvernul Boc-Basescu ISI JUSTIFICA INCAPACITATEA ,a cam trecut in toata Europa Silviule.Mai mult ,a trecut diferit pentru tarile afectate de criza in functie de MASURILE care au fost luate si de capacitatea guvernelor respective.Noi am pierdut IAR intrecerea cu Bulgaria(etalonul nostru modest,deh) dupa ce pe vremea lui Tariceanu stateam mai bine decat ei.Cum iti explici Silviu ca tari aflate in aceeasi situatie cu Romania sau chiar mai rau ,stau acum mult mai bine decat noi ?Inseamna dupa mine in mod absolut clar ca la noi criza a fost gestionata prost.Stiu ca vei da vina pe Tariceanu si vei invoca "greaua mostenire" insa daca nu imi demonstrezi cu cifre in ce anume a constat aceasta "grea mostenire" ,eu unul nu te cred. De la: Silviu, la data 2009-10-06 11:44:52Zici ca guvernul PNL a fost cel mai performant ... Si atunci de ce n-a lasat o mostenire corespunzatoare cu performantele alea despre care vorbesti. De ce nu trecem mai usor peste criza asta daca guvernul asta care a fost in frunte cu Tariceanu a avut realizari atat de grandioase ? Unde au disparut marile performante ale guvernului Tarticeanu ? Daca a fost asa de performant de ce si-au schimbat chiar liberalii insisi conducerea. De ce n-a ramas in continuare Tariceanu daca a fost atat de performant precum spui ? Nu eu spun asta ci statisticile.In ceea ce priveste "mostenirea",Silviu,toata lumea stie ca bugetul nu reprezinta o mostenire ci se face pe un an si reprezinta de fapt capacitatea unui guvern de a colecta fonduri,de a atrage bani prin investitii,de a gasi variantele cele mai bune de fiscalitate in functie de moment .Cand toate guvernele europene relaxeaza in timpul crizei fiscalitatea iar guvernul Boc o inaspreste atunci nu poti decat sa iti dai seama ca s-au luata masuri dezastruase pentru trecerea prin criza economica.In plus,ca tot l-ai mentionat pe Tariceanu ,pe blogul lui arata niste cifre care spun totul .GUVERNUL TARICEANU A ATRAS PENTRU ROMANIA INVESTITII MAI MARI DECAT TOATE CELELALTE GUVERNE LA UN LOC ,IAR GUVERNUL BOC S-A IMPRUMUTAT MAI MULT DECAT TOATE CELELALTE GUVERNE LA UN LOC! De la: Silviu, la data 2009-10-06 11:44:52Zici ca n-are importanta daca primul ministru si presedintele se iubesc sau se urasc. Pai este de vina doar Basescu deoarece el zbiera aiurea (adica neintemeiat)tot timpul impotriva lui Tariceanu in timp ce ala in general il ignora si isi vedea de treaba .Intelegi,daca tu ma injuri mereu pe mine nu poti spune ca amandoi suntem vinovati . Basescu pe timpul lui Tariceanu ,din moment ce doar a injurat si a sapat guvernul,evident ca nu a avut merite cu care sa se laude.Stiu ca acum incearca sa-si asume si meritele guvernarii Tariceanu (l-a si laudat de altfel pe Tariceanu ,stii nu ?) insa lucrurile stau clar .El a LUPTAT FARA ODIHNA impotriva lui Tariceanu si a criticat prin PDL ABSOLUT ORICE MASURA LUATA DE GUVERNUL TARICEANU .Ce realizari ai vrea sa aiba referitor la acea perioada ?! Cu Boc acum lucrurile stau invers.Basescu a sustinut toate tampeniile lui Boc (de fapt stim amandoi ca Boc A FACUT TOATE TAMPENIILE LUI Basescu ) asa ca in mod clar este raspunzator de rezultatele proaste ale guvernarii. |
|
Postat pe: 6 Octombrie 2009, ora 12:57
De la: Silviu, la data 2009-10-06 09:30:26Vad ca nu va place in nici un fel in care scriu. Mergeți la tratament copii. Aveți creierele spălate.
|
|
Postat pe: 6 Octombrie 2009, ora 13:11
Sunt aproape 600.000 de bugetari pe funcții politice, fără nici o trabă cu administrația. Acum, după plecarea PSD-ului, acești 600.000 sunt ai PD-L-ului. Eu zic să-i dea afară pe acești tocători de frunze la câini și se rezolvă problemele salariilor bugetarilor.
Ce vrea PD-L-ul ? Vrea să reducă tot din cei care ocupă funcții necesare într-o administrație. În legătură cu banul public pentru anul 2009, uitați-vă în buzunarele următorilor pedeliști : familia Băsescu, Elena Udrea, Adriean Videanu, Berceanu, Sulfina Barbu și mulți alțiii. Berceanu, de exemplu, distruge în momentul actual CFR infrastructură. Chipurile statul nu mai are bani pentru această companie de stat. După ce o privatizează, statul român va avea bani și va plăti unui privat sume de 4-5 ori mai mari pentru 1 km de infrastructură. Așa s-a întâmplat și la construcții de drumuri. Infrastructura, timp de 14 ani a fost în mâna pedeleului. Uitați-vă la averile acestora.
|
|
Postat pe: 6 Octombrie 2009, ora 13:31
De la: Silviu, la data 2009-10-06 09:30:26Vad ca nu va place in nici un fel in care scriu. mie-mi place , da-i-nainte !.... |
|
wella 100 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Cluj |
Postat pe: 6 Octombrie 2009, ora 13:36
De la: mari_uka, la data 2008-09-30 19:32:09Mai lasa-ma si cu base . Noua ne trebuie o bomba sa nu mai existam ca si natie! hmm nevoile tale nu sunt nevoile tuturor deci vorbeste in numele tau.
im the best no matter what you see it
|
|
Fosta membra 9am.ro 16019 mesaje Membru din: 13/02/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 6 Octombrie 2009, ora 13:39
Sondaj CCSB: În turul 2, Băsescu pierde indiferent de oponent
Traian Băsescu ar putea pierde în turul 2 al alegerilor prezidențiale în față oricăruia dintre cei trei contracandidați importanți: Mircea Geoană, Crin Antonescu și Sorin Oprescu, conform celui mai recent sondaj de opinie CCSB, realizat la comanda IMAS. Numarul mare de petreceri si sarbatori nu pare sa valoreze cat un proiect serios de redresare a Romaniei 05 Oct 2009 Numarul mare de petreceri si sarbatori nu pare sa valoreze cat un proiect serios de redresare a Romaniei Numarul mare de petreceri si sarbatori nu pare sa valoreze cat un proiect serios de redresare a Romaniei Numarul mare de petreceri si sarbatori nu pare sa valoreze cat un proiect serios de redresare a Romaniei Cel mai recent sondaj de opinie, dat publicității luni și realizat de Centrul de Cercetare Sociologică și Branding în primele zile ale acestei luni relevă faptul că românii sunt nemulțumiți într-o proporție serioasă de direcția în care se îndreaptă țara. 68% din respondenții sondajului de opinie sunt de părere că direcția spre care se îndreaptă România este una greșită și numai 20% afirmă că țara ar merge într-o direcție bună. Sondajul CCSB, cu o eroare tolerată de 3,1%, a fost realizat în perioada 2-3 octombrie a.c. la comanda IMAS. Fondatorul IMAS, Alin Teodorescu, se află printre susținătorii candidatului independent Sorin Oprescu. După cum arată datele oferite de CCSB, în turul al doilea al alegerilor prezidențiale, programat pentru 6 decembrie a.c., Traian Băsescu ar putea fi învins de oricare dintre contracandidații principali. La o prezență la urne pe care CCSB, în urma analizării răspunsurilor primite de la 1.022 de români, o estimează la 44%, conform primei variante, doar 43% din alegători ar opta pentru Traian Băsescu, în timp ce independentul Sorin Oprescu ar aduna nu mai puțin de 57% dintre opțiunile electorale ale acestora. Cel de-al doilea contracandidat al lui Traian Băsescu în cursa pentru prezidențiale, preferat de români, este, conform CCSB, președintele Partidului Național Liberal, Crin Antonescu. Publicitate În situația în care cei doi ar ajunge în al doilea tur de scrutin prezidențial, 54% din alegători ar opta pentru Crin Antonescu și numai 46% pentru Traian Băsescu. Și în condițiile unei a treia variante, în care în al doilea tur al alegerilor prezidențiale competitori vor fi Traian Băsescu și Mircea Geoană, actualul șef al statului român ar urma să fie înfrânt. Astfel, conform sondajului de opinie realizat de CCSB, președintele Partidului Social Democrat, Mircea Geoană, cu un procent de 53%, l-ar surclasa pe Traian Băsescu, cel care nu va reuși să adune decât 47% din sufragiile românilor. În turul întâi al prezidențialelor, programat pentru 22 noiembrie a.c., conform intențiilor de vot ale românilor, înregistrate de CCSB, 31% din aceștia l-ar vota pe Traian Băsescu din partea PDL, 20% pe Mircea Geoană din partea Alianței PSD+PC, 18% pe Crin Antonescu din partea PNL și 14% pe independentul Sorin Oprescu. C.V. Tudor (PRM) ar obține 8%, Gigi Becali (PNG) - 6%, iar Kelemen Hunor - 2%. Analizând datele furnizate de CCSB rezultă că Sorin Oprescu va lua cele mai multe voturi - din totalul pe care-l înregistrează în momentul de față - de la nehotărâți, adică 23 la sută. Însă cele mai multe voturi vor veni către Sorin Oprescu de la votanții fostului său partid, PSD (+PC): 27 la sută. În rest, candidatul independent va aduna sufragii în proporții identice de la PDL și de la PNL, 14% de la fiecare. Și 12% din votanții PRM ar opta pentru Sorin Oprescu în turul al doilea. Cum era de așteptat, 60% din votanții PDL îl preferă, în același tur al doilea, pe Traian Băsescu. El va aduna doar 9% din votanții PNL și abia 7% din cei ai PSD+PC, dar și 13% din nehotărâți. PSD se dovedește a avea un electorat disciplinat: 83% din simpatizanții socialiștilor români l-ar vota în al doilea tur pe Geoană. Liderul partidului Mircea Geoană l-ar devansa la acest capitol până și pe Kelemen Hunor, pentru care ar opta 77% din disciplinații, odinioară, alegători ai Uniunii Democrate Maghiare din România. Revenind, Geoană nu ar atrage mai mult de 7% din alegătorii PDL și abia 2% din cei ai PNL, dar și 8% din nehotărâți. Liderul PNL, Crin Antonescu, ar obține 58% din sufragiile electoratului liberal, 10% din cel al PDL și chiar 12% din cel al PSD; 8% din nehotărâți și-ar îndrepta opțiunea către liderul liberalilor. Interesant este faptul că, în ipoteza în care Gigi Becali va intra în turul al doilea, liderul PNG ar aduna de la PDL 27%, adică un procent mult mai mare decât cel al votanților propriului partid, care l-ar prefera doar într-o proporție de numai 20%. Sondajul CCSB mai arată că 58% din români sunt interesați de alegerile prezidențiale. Pe de altă parte, de remarcat este faptul că 65% din români sunt de acord cu propunerea președintelui Traian Băsescu de trecere la sistemul parlamentar unicameral și de reducere a numărului de parlamentari. Doar 15% din respondenții la sondajul CCSB sunt adepții actualului sistem bicameral. 72% din cetățenii cu drept de vot au declarat pentru CCSB că se vor prezenta la referendumul convocat de Traian Băsescu: cu siguranță da, au spus că vor veni 62 la sută din cei deciși deja, iar 10% au precizat că probabil, da. Dintre cei 11% care vor forma coloana absenteiștilor, 9% susțin că sigur nu vor merge la referndum și 2% probabil nu. 17% au declarat că fie nu știu ce vor face sau că la data referendumului sunt plecați din țară. Sondajul CCSB mai relevă și un alt aspect interesant: după mult timp, Alianța PSD+PC ar devansa, cu 33% din intențiile de vot pentru Parlament, PDL, care ar strânge 30%. PNL ar urma să obțină 21%, iar PRM, cu 6%, ar reveni în Parlament. În rest, UDMR ar fi votată de 5% din electorat, PNG de 3% și PNȚ-CD de 1%. Sondajul a fost realizat pe un eșantion multistadial cluster cu selecție probabilistă a persoanelor și este reprezentativ pentru populația adultă neinstituționalizată a României. Evoluția procentelor principalilor prezidențiabili în ultimele luni Pe durata verii, procentele au cunoscut o fluctuație semnificativă: 1 iunie, sondajul INSOMAR: Traian Băsescu avea 37,5%, Mircea Geoană 24,3% și Crin Antonescu 15,7%. 1 iulie, CURS: Traian Băsescu 34%, Mircea Geoană 23%, Crin Antonescu 15%, Corneliu Vadim Tudor 11%, Sorin Oprescu 6%, Principele Radu Duda 5%, Gigi Becali 3%. 10 iulie, CCSB: (turul al doilea) Traian Băsescu 54%, Crin Antonescu 46%, Mircea Geoană 45%, Sorin Oprescu 43%. 16 iulie, Gallup România: Traian Băsescu 35%, Crin Antonescu 20%, Mircea Geoană 18%. 22 iulie, CSOP: Traian Băsescu 35%, Mircea Geoană 19%, Crin Antonescu 15%, Sorin Oprescu 7%. 2 august, CURS: Traian Băsescu 33%, Mircea Geoană 28%, Crin Antonescu, 15%, Sorin Oprescu 8%. 10 august, Metro Media Transilvania: Traian Băsescu 31%, Mircea Geoană 21%, Sorin Oprescu și Gigi Becali 12%, Crin Antonescu 9%. 20-27 august, BCS: Traian Băsescu 30,5%, Mircea Geoană 19,2%, Sorin Oprescu 8,2%.
Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
|
|
Postat pe: 6 Octombrie 2009, ora 13:49
...mdea !...sondaje, de doua parale chioare, poate a vrut sa spuna ca T.B. castiga-n turul doi indiferent de contracandidat, numai ca i-au supimentat bugetul realizatorului pentu a-l scoate pe dos.
|
|
wella 100 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Cluj |
Postat pe: 6 Octombrie 2009, ora 13:55
De la: lasciva1, la data 2008-10-01 08:39:08 mda ...hai sa dam din gura in necunostinta de cauza,nu sunt toti prosti asa cum fosila rusa iliescu crede,e usor sa strigi hi hu si sa vorbesti in necunostinta de cauza....sa facem un remember asadar ...1989 -Romania,tara respectata,fara nici odatorire fata de nimeni si nimic,ajunge datoare vanduta si nerespectata sub conducerea hienelor iliescu,care se face mare patriot si mai are curajul sa se uite in oglinda mascariciul.nu a respectat o tara a furat cat a putut a umplut buzunarul haitei lui de hiene si celor care l-au ajutat si acum bine merci ca sia facut batranetile si el si hienele lui scarboase inca mai trage sfori incolo si incoace sa distruga o tara care din cauza lui a ajuns in punctul in care e.e usor sa acuzi in necunostinta de cauza.acest instigator si tradator de tara iliescu cand a vazut ca gluma se ingroasa si ca datoriile cresc sa tras de o parte si inca isi mai arata dinti prin alte peroane menite sa ii duca planurile lui de fost kgb -ist pentru mama lui rusia.sa se intoarca la rusi lui pe care ia pupat si el si tatal lui in fund iar pe noi romani sa ne lase inpace toate leprele si hienele care nu au respect fata de o tara care are o istorie .in primi ani cand el acest iliescu a preluat conducerea ,noi habar nu stiam ce se intampla eram in ceata pana sa ridicat ceata asta am ajuns un popor destramat ca si o familie fara parinti,in primi ani cand el a preluat-o fara nici o datorie va reamintiti ca toti ne-am inghesuit cu propietatile si cu cumpararea apartamentelor,unde sunt acei bani cum a juns pe langa faptul ca romania nu avea datorii si pe langa faptul ca au mai intrat bani in plus la fondul statului acum in ziua de azi la o tara aproape vanduta.pentru ca hiena asta scarboasa a mancat cu haita lui tot ce a putut ,sta in un colt si isi freaca mainile stiind ca prostimea adica noi toti ca asa ne crede el,va acuza noul guvern de faliment cand defapt noul guvern cum a intrat a preluat un sac tot spart ca nu stia cum sa acopere ce gaura sa acopere .nu ia fost si nu ii este usor actualei presedenti sa redreseze ceea ce au distrus fara respect pentru noi romani si pentru istoria noastra un tradator de tara,nu are respect pentru propia persoana darmite pentru alti.asa ca e inutil sa acuzi amintitiva si veti vedea ca incet incet ceata aia in care nea bagat nea minerul dispare
im the best no matter what you see it
|
|
9am104023 21 mesaje Membru din: 22/07/2009 Oras: Targoviste |
Postat pe: 6 Octombrie 2009, ora 15:10
perfect de acord! ne minte omul asta,crezandu-ne prosti dea-binelea! Cum mai putem avea incredere intr-un asemenea om? Sa se duca si sa ne lase in pace...nicicand nu am avut un conducator atat de slab dar mincinos!
|
|
SOGUNUL 389 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 6 Octombrie 2009, ora 15:26
A fi presedinte nu este mare brinza,problema este ca Basescu este dator celor care lau sprijinit material sa apuce acest post si ca el uita de datoria presedintelui fata de TRomania.Este o fire instabila ,usor alcoolic si iresponsabil fara cuvint si mult prea interesat de soarta celor care formeaza gasca infractorilor si familia lui.Eu zic sa punem capat,destul cu masdcareala ca iar ride Europa de noi !
http://promotia70eltc.nvn.ro/istoric/71-istoric.html
|
|
tanasegheorghe99 154 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 6 Octombrie 2009, ora 15:40
De la: intelus1946, la data 2009-10-06 15:26:49A fi presedinte nu este mare brinza,problema este ca Basescu este dator celor care lau sprijinit material sa apuce acest post si ca el uita de datoria presedintelui fata de TRomania.Este o fire instabila ,usor alcoolic si iresponsabil fara cuvint si mult prea interesat de soarta celor care formeaza gasca infractorilor si familia lui.Eu zic sa punem capat,destul cu masdcareala ca iar ride Europa de noi ! Dar cand nu a ras EUROPA de noi? |
|
SOGUNUL 389 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 6 Octombrie 2009, ora 15:47
Dar niciodata nu a putit Romania ca in perioada lui Basescu,numai cind aud de Bsescu se tin toti de nas
http://promotia70eltc.nvn.ro/istoric/71-istoric.html
|
|
Postat pe: 6 Octombrie 2009, ora 15:56
De la: xandra_xandra2002, la data 2009-10-06 13:55:35De la: lasciva1, la data 2008-10-01 08:39:08 Bine! Sunt motivele pentru care în 1996 și în 2004 s-a dorit și a avut loc schimbarea. Acum avem o altă problemă, un alt comunist dar cu tendințe dictatoriale. Dorim o nouă Românie ? Este simplu. Să nu-l votăm pe Traian Băsescu, pe acest personaj care-i întruchipează pe Ceușescu, Iliescu și în plus vechea securitate mafiotă. Pentru el, Băsescu, câștigarea alegerilor este vitală. Mafia pe care o conduce, vorba lui Hrebenciuc, îl va distruge dacă nu reușește să rămână încă 5 ani la Cotroceni. Din acest motiv, la prezidențiale se prefigurează o fraudă electorală de proporții. Doar prezentarea masivă la vot v-a reuși să diminueze excrocheriile mafioților pedeliști. Dacă doriți ca bugetul României să se verse în buzunarele mafiote, nu aveți decât să-l votați pe Traian Băsescu. Este alegerea voastră !
|
|
|
|

,este intr-adevar primul presedinte care a atras atentia aspra acestei diferente importante intre anotimpuri salvand astfel vieti omenesti
.Mai mult Silviu,gasesc ca este perfect normal ca toti oamenii care nu stiau "ca iarna nu-i ca vara" sa-l voteze pe Basescu,nici nu poate avea cineva alte pretentii de la ei.Cred ca ar trebui extinsa campania prezidentiala pe alte diferente,la fel de importante pentru tara , ca spre exemplu primavara-vara,vara-toamna,toamna-primavara,iarna-toamna etc.Aceste realizari ii pot aduce victoria electorala, multi romani neintelegand inca bine functionarea ciclului anotimpurilor si asteptand clarificarea acestor lucruri doar de la presedintele Basescu
ai dreptate,Dinule ,mersic !
....daca as fi orb ca voi
hmm nevoile tale nu sunt nevoile tuturor deci vorbeste in numele tau.
bine'nteles cu ramificatii si denmiri diferite,intelegerea este sa le mearga afacerile
Basescu ,este dirijorul,habar nu are de tara! gasca lui sa traiasca bine ,cind nu-i merg afacerile ,apeleaza la dictonul "POPOR" la asa popor ,cine-i conducator?totusi 85% dintre membrii acestui popor au inceput sa se trezeasca
eram in ceata pana sa ridicat ceata asta am ajuns un popor destramat ca si o familie fara parinti,in primi ani cand el a preluat-o fara nici o datorie va reamintiti ca toti ne-am inghesuit cu propietatile si cu cumpararea apartamentelor,unde sunt acei bani cum a juns pe langa faptul ca romania nu avea datorii si pe langa faptul ca au mai intrat bani in plus la fondul statului acum in ziua de azi la o tara aproape vanduta.pentru ca hiena asta scarboasa a mancat cu haita lui tot ce a putut ,sta in un colt si isi freaca mainile stiind ca prostimea adica noi toti ca asa ne crede el,va acuza noul guvern de faliment cand defapt noul guvern cum a intrat a preluat un sac tot spart ca nu stia cum sa acopere ce gaura sa acopere .nu ia fost si nu ii este usor actualei presedenti sa redreseze ceea ce au distrus fara respect pentru noi romani si pentru istoria noastra un tradator de tara,nu are respect pentru propia persoana darmite pentru alti.asa ca e inutil sa acuzi amintitiva si veti vedea ca incet incet ceata aia in care nea bagat nea minerul dispare