back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Basescu

Pagini: << 1481 1482 1483 1484 1485 1486 1487 1488 1489 1490 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

311 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 24 Iunie 2014, ora 16:51

De la: gabigabi2, la data 2014-06-24 16:37:45vad ca tot repeti chestia asta si nu stiu ce vrei, ca doar ti-am spus sa-l iei si pe base' cu tine ! sau astepti sa te rog sa nu pleci...o, nu pleca, ramii la mine
te iubesc atit de mult !

P.S
asa o fi, moi ratzusca motata, cum spui tu, dar se pare ca " mostenitorii " NU aveau drept la mostenire atita timp cit batrina doamna mai traia ! asa ca , au scos si un act de deces falsificat si hai la notar cu el !
si, apropo,Ioana e notarita si Cunoaste legea, Da ? stie ca se deschide linia de mostenire, se da "strigare " la ziar si se asteapta 6 luni eventualele contestatii , da si nu se face nicio tranzactie mai inaionte de acest termen ?

Notarul ia de buna actele depuse de catre institutiile abilitate ale statului si nu poate pune in cumpana un act perfect legal chiar daca el in esenta este fals.
Institutia care a savarsit acest fals trebuie trasa la raspundere nu notarul care DOAR LEGALIZEAZA O TRANZACTIE.
Certificatul de Deces este eliberat de catre primaria in zona careia a decedat individul si un notar nu poate decat sa verifice daca este inregistrat...atat ..nimic mai mult.
La acest capitol ma pricep asa ca pacaleste pe cine doresti matale.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 24 Iunie 2014, ora 16:54

ineptilor !

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

311 mesaje

Postat pe: 24 Iunie 2014, ora 17:08

De la: Black_Friday_, la data 2014-06-24 16:42:13
De la: 9am_3909, la data 2014-06-24 16:13:55
De la: gabigabi2, la data 2014-06-24 15:48:36
De la: 9am_1454, la data 2014-06-24 14:20:39
De la: stolerulucian, la data 2014-06-24 09:16:12da..." SARACU" basescu... chiar de ce este el responsabil? El este in fond un autentic IRESPONSABIL!!Sa te bagi intr-o gloata de tigani infractori este ,desigur, un lucru normal ! Toti presedintii din lume fac asta,nu? Si apoi ce-i asa grav sa fi o familie de hoti? Uite si ginerle este pe aceiasi masura,hot sadea! oare ati inteles dece ne fac occidentalii tigani? Nu pentru ca am avea aceiasi etnie ci pentru ca, nu AVEM ONOARE! Cunoa
steti vorba de sute de ani, din batrani: " bani au si tiganii, CINSTE N-AU! Dar voi cei cei care puteti lua partea unor asemenea secaturi AVETI CINSTE SI ONOARE? Tare matem ca sunteti niste...tigani!!!

Cine, dintre oamenii politici, nu s-a folosit de tigani ?
Asa este, ai perfecta dreptate, dar e singurul care a facut asta ?
Daca nu dadea curs avansurilor tiganilor, ce s-ar fi spus despre el ?
Va amintiti ce tupeu avea Bercea cand il intreba: de ce nu ne botezi copilul, pentru ca suntem tigani ?

E de discutat.
Orice faci pe lumea asta, cineva va veni si-ti va spune ca trebuia sa faci dupa mintea lui, nu a ta !

Doamne ,cit de caraghios poti fi, la fel ca si Sir Boby care se-ntreba de ce ar fi trebuit sa le dea tiganilor banii inapoi ?!
uite d'aia : ptr. ca Om CINSTIT fiind , nu vrei sa te inrudesti cu cineva care are 100 de dosare penale si asta e raspunsul la dilema lu' mircica si a nevesti-sii ! si , daca tot ai facut prostia sa te bagi in cird cu ei, restitui datoria pina la ultimul leu , ca sa preintimpini ceea ce poate urma ....care, a si urmat dupa cum se vede !
dar , se pare ca si in clanul basestilor e mare apetenta ptr. afaceri pe picior mare si faptul ca ginerica e si el un escroc, nu conteaza .... citeva milioane de euro, tin loc si de onoare si de rusine si de tot !

Cunosti speta?
Ma indoiesc ca ai facut un mic efort intelectual pentru a intelege despre ce este vorba in acest dosar.
Hai sa-ti explic.
O familie cunoscuta a cerut restituirea anumitor terenuri si imobile la care avea dreptul legitim .
Pana aici nimic anormal.......si a castigat dreptul asupra proprietatilor in cauza.........DAR STATUL ROMAN in urma legilor date de Guvernul Ponta nu a putut sa le restituie si nici sa-i despagubesca....asa ca i a trimis la FONDUL PROPRIETATEA unde restituirea se face in actiuni iar banutii se pot recupera partial in minim 7 ani.
Ei bine mostenitorii de drept si-au dat seama ca au prea mult de asteptat asa ca au vandut Drepturile Litigioase firmei unde ginerele presedintelui este actionar.
Pana aici nimic ilegal si nici nu va fi deoarece problema se afla in custodia celor care au refacut drep[tul de proprietate....adica mostenitorilor de drept.....care au uitat subit sa mai treca pe Certificatul De Mostenitor o alta ruda care traia la data intocmirii inscrisului.
Ei bine Mostenitorii De Drept au intradevar o problema penala si nu ginerele presedintelui.
De aceasta problema m-am lovit si eu ..
Sotia mea nu a fost trecuta ca mostenitoare legitima de catre rude ....care au declarat in fals ca NU MAI SUNT SI ALTI MOSTENITORI PE ROL.
Bineanteles ca am aflat foarte tarziu de fapta iubitelor rude ....cand deja vandusera tot , papasera tot si nici gurita nu le mirosea.
Acum i-am dat in judecata si pe langa faptul ca vor trebui sa ne restituie parte din mostenire sunt pasibili de cativa ani buni de puscarie.........
Vezi o speta similara ........deci problema in dosarul ginerelui prezidential sunt in realitate mostenitorii legitimi care au omis sa o treca in carti si pe actuala defuncta .
Asa cum este normal dosarul succesoral se redeschide , urmeaza o ancheta penala dar aici doar mostenitorii care au facut declaratii false au de dat cu subsemnatul.
Acum poate intelegi iar daca ai ceva minte nu mai pune botul la manipularile Varanului.

Cum cunoasteti voi, tu si kaakanel, legile, mai bine decat DNA si Parchetul General. Aplaudati Justitia cand e vorba sa se ocupe de adversarii lui Traienel, dar cand se ocupa de neamurile lui Base Mondialul, voi sunteti doctori in legi si procurorii niste imbecili!

Corcodele, mai ai un pic si o sa vizitezi si tu parchetele ca sa explici cum organizai tu pomenile electorale pe la Primari si cate contracte cu statul primeai in schimb.
Este bine ca te apuci sa studiezi legile, dar nu cred ca o sa-ti foloseasca prea tare.

Vezi ...aici se face diferenta intre noi astia ceva mai cititi si restul prostilor inregimentati in armata Varanului.
La acest capitol chiar pot discuta deoarece lucrez in domeniu prostule!
Asa cum mi-am dat cu parerea si despre ancheta Nana unde se minte si povestea cu mostenirea este o telenovela marca A3&Varan@PSD care alimenteaza ura proletariatului imbecil .....care nu este in stare sa se documenteze suficient pentru a intelege in profunzime cat de manipulat este.
Mai Black_Vasile...tu nu te simti nasol in pielea ta atunci cand iei de buna o tampenie fara a incerca sa intelegi despre ce este vorba in realitate?
Vasile esti atat de neispravit incat imi dau seama ca esti dependent de minciuna, hotie si asistenta sociala.
Doar asa poti supravietui.
Cat priveste faptul ca o dai inainte cu acest Corcodel nu ma mira deoarece ,,demascarea'' ta ca fiind un jegos ordinar, prost din tata in fiu( Vali_Vasile din Galati) te duce la o riposta penibila, penibilule!
Oricum as dori sa fiu acel Corcodel la care faci referire deoarece mi-am pierdut intr-o zi ceva timp si i-am cautat postarile.
Individul este un cetatean care traieste pe propriile picioare cu o afacere bunuta si nu este dependent ca tine si familia ta de ajutoarele sociale.
Bravo lui....

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 24 Iunie 2014, ora 17:17

@ ptr. asta care nu-i corcodel :
ba, nu stiu care ti-e domeniul , dar esti prost de bubui !
ai grija ce acte intocmesti si pe ce nume le scrii, ca daca tu-i confunzi pe Black cu Vali_Vasile, pe mine cu ivanov , cine stie daca nu cumva tu ai declarat-o pe batrina doamna moarta si te-ai grabit s-o servesti pe donsoara Ioana , ca sa aibe si ginerica o Dota frumusica ...ca nu se intra-n fam presului cu izmenele rupte-n kur!

Fosta membra 9am.ro

311 mesaje

Postat pe: 24 Iunie 2014, ora 17:25

De la: gabigabi2, la data 2014-06-24 17:17:52 @ ptr. asta care nu-i corcodel :
ai grija ce acte intocmesti si pe ce nume le scrii, ca daca tu-i confunzi pe Black cu Vali_Vasile, pe mine cu ivanov , cine stie daca nu cumva tu ai declarat-o pe batrina doamna moarta si te-ai grabit s-o servesti pe donsoara Ioana , ca sa aibe si ginerica o Dota frumusica ...ca nu se intra-n fam presului cu izmenele rupte-n kur!

Retardato....chair matale cu ,,pixul'' tau ai postat ca ai obiceiul sa mai folosesti adresa sotului.........asa ca esti o mincinoasa ca si cei pe care ii slujesti..... !
PS. Esti la fel de mincinoasa ca si Vasile..........de ce este necesar sa va ascundeti?
Nu cumva si voua va este rusine de rusinea voastra ?

Fosta membra 9am.ro

311 mesaje

Postat pe: 24 Iunie 2014, ora 17:39

Pentru Vali_ Vasile zis si Black_Vasile din Galati!
Bai ordinarule..nu ..ti-am citat postarea infecta pentru a scoate in evidenta educatia de cocioc pe care o ai dar ia se poate citi ceva mai sus.
Nu ar fi mai bine mai Vasile sa-ti scoti de la naftalina stema regala(a regelui Cioaba) si sa dai cartile pe fata?
Iti stau la dispozitie......iar in privinta gatului ma-ti nu ma pot baga pe felia ,,zdrangii'' tatalui tau!

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 24 Iunie 2014, ora 17:53

De la: 9am_3909, la data 2014-06-24 17:25:15

Retardato....chair matale cu ,,pixul'' tau ai postat ca ai obiceiul sa mai folosesti adresa sotului.........asa ca esti o mincinoasa ca si cei pe care ii slujesti..... !
PS. Esti la fel de mincinoasa ca si Vasile..........de ce este necesar sa va ascundeti?

idiotule, daca tot faci sapaturi, fa-le ca lumea si vezi ca pe sotul meu il cheama Florea Ionel, pe mine ma cheama Florea Gabriela si am postat de pe contul lu' don Nelooo doar de citeva ori, atunci cind contul de gabigabi mi-a fost blocat , dar si atunci am anuntat in gura mare : ATENTIE - sunt Gabi si asta ca sa nu se creada ca ar fi o inselatorie !
hai, scuteste-ma ! spui ca esti de meserie, dar habar n-ai avut ca sotia ta facea parte dintre mostenitori si , vezi Doamne, ticalosii ailalti v-au tras in piept !
esti un prost, ce sa mai discutam .... du-te si cauta, discutiile dintre Black si V_V si limpezeasca-ti- se creierii incinsi, dr. Watson, ca-i elementar !

Fosta membra 9am.ro

311 mesaje

Postat pe: 24 Iunie 2014, ora 18:17

De la: gabigabi2, la data 2014-06-24 17:53:02

idiotule, daca tot faci sapaturi, fa-le ca lumea si vezi ca pe sotul meu il cheama Florea Ionel, pe mine ma cheama Florea Gabriela si am postat de pe contul lu' don Nelooo doar de citeva ori, atunci cind contul de gabigabi mi-a fost blocat , dar si atunci am anuntat in gura mare : ATENTIE - sunt Gabi si asta ca sa nu se creada ca ar fi o inselatorie !
hai, scuteste-ma ! spui ca esti de meserie, dar habar n-ai avut ca sotia ta facea parte dintre mostenitori si , vezi Doamne, ticalosii ailalti v-au tras in piept !
esti un prost, ce sa mai discutam .... du-te si cauta, discutiile dintre Black si V_V si limpezeasca-ti- se creierii incinsi, dr. Watson, ca-i elementar !

Ce femeie imbecila..........acum recunoaste ca am dreptate in privinta postarilor pe care le are de pe un alt id.
Ok ...facem progrese...tot este bine ca recunosti....
Acum sa vb despre speta la care am facut referire.....
Pai idioato.........sotia mea a ramas orfana de ambii parinti inca de la varsta de 8 ani.
Mai are o soara tot in Bucuresti iar rudele ei sunt undeva in tara.........
Ei bine...mama sotiei mai are 2 frati care traiesc si locuiesc acolo in provincie......adica o matusa si un unchi pentru a fi mai pe intelesul tau .
Ei bine ....masa succesorala cu pricina este mostenirea pe care o au de pe urma bunicilor(din paretea mamei)...adica parintii, mamei .... sotiei care erau oameni ceva mai avuti.......chiaburi asa cum va place voua imbecililor sa-i numiti.
Ei bine ..sotia si sora ei ramase orfane de la 8 ani, respectiv 9 ani au fost crescute si educate de catre un bun prieten al tatalui lor care are domiciliul in Bucuresti .
In consecinta aceste fete au fost adoptate de catre un bun prieten al tatalui lor iar legaturile de rudenie cu neamurile au fost relativ rupte din motive reale.iar vizitele rare si foarte rare dar nu stopate.
Tot din acest motiv nici nu au avut cunostinta de averea pe care o mestenisera indirect si nici nu au fost informate de catre rude.....care bineanteles ca au profitat de absenta lor si si-au insusit atat terenurile dar si imobilele la care aveau si ele dreptul legitim prin declaratii mincinoase date in fata notarului....
Cum am aflat?
Pai acum.... din partea tatalui ...tot pe filiera bunicilor au mostenit ceva...nesemnificativ dar suficient pentru a afla de la supravietuitori ca bunicii din partea mamei au fost oameni instariti ...si de aici demersurile cu bucluc.....
Ai inteles retardato?
Asa ca nu-i mai face pe altii prosti atunci cand tu colcai in minciuna si idiotenie!
PS. Nu-l mai apara pe Vali_Vasile zis si Black_Indianul din Galati ca nu tine! Un retardat ca el nu poate fi confundat!

Fosta membra 9am.ro

311 mesaje

Postat pe: 24 Iunie 2014, ora 18:52

De la: Black_Friday_, la data 2014-06-24 18:47:13".....care bineanteles ca au profitat de absenta lor..."

Un analfabet infect, asta esti!

Dar tu zici ca esti citit. Nu esti doar citit, tablagiule, o sa fii si audiat. Se darama castelul din carti de joc construit de stapanul tau si cu ocazia asta o sa va ia valul si pe voi, slugile analfabete.

Pentru Vali_ Vasile zis si Black_Vasile din Galati!
Bai ordinarule..nu ..ti-am citat postarea infecta pentru a scoate in evidenta educatia de cocioc pe care o ai dar ia se poate citi ceva mai sus.
Nu ar fi mai bine mai Vasile sa-ti scoti de la naftalina stema regala(a regelui Cioaba) si sa dai cartile pe fata?
Iti stau la dispozitie......iar in privinta gatului ma-ti nu ma pot baga pe felia ,,zdrangii'' tatalui tau!

Fosta membra 9am.ro

311 mesaje

Postat pe: 24 Iunie 2014, ora 19:07

De la: Black_Friday_, la data 2014-06-24 19:04:36Cu ce imi stai tu la dispozitie bai amaraciune ambulanta? Vrei sa ne vedem? M-as bucura, analfabetule. Ti-as preda cateva lectii de gramatica.

Vasile.......sa-mi dai numarul de la cocioc si poate in concediu trec pe la tine cu o donatie ......ceva ca de la crestin la om nevoias!

Fosta membra 9am.ro

311 mesaje

Postat pe: 24 Iunie 2014, ora 19:16

De la: Black_Friday_, la data 2014-06-24 18:47:13".....care bineanteles ca au profitat de absenta lor..."

Dar tu zici ca esti citit. Nu esti doar citit, tablagiule, o sa fii si audiat. Se darama castelul din carti de joc construit de stapanul tau si cu ocazia asta o sa va ia valul si pe voi, slugile analfabete.

,,Muc cel mic'' zis si Vali_Vasile&Black_Vasile Galateanu.....ia zi matale ,,hintelectualule'' unde se rataceste greseala mea gramaticala din citatul dat?
Prostule......unde?
Idotul naibi.......te rahatesti pe tine si cand vrei sa pari altceva decat un idiot notoriu!
Ia bre si documenteaza-ti fizicul si apoi poate avem ce discuta!

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 24 Iunie 2014, ora 19:28

De la: 9am_3909, la data 2014-06-24 18:17:19

Ce femeie imbecila..........acum recunoaste ca am dreptate in privinta postarilor pe care le are de pe un alt id.
Pai idioato.........sotia mea a ramas orfana de ambii parinti inca de la varsta de 8 ani.
Ei bine...mama sotiei mai are 2 frati care traiesc si locuiesc acolo in provincie......adica o matusa si un unchi pentru a fi mai pe intelesul tau .
Ei bine ....masa succesorala cu pricina este mostenirea pe care o au de pe urma bunicilor(din paretea mamei)...adica parintii, mamei .... sotiei care erau oameni ceva mai avuti.......chiaburi asa cum va place voua imbecililor sa-i numiti.
Ei bine ..sotia si sora ei ramase orfane de la 8 ani, respectiv 9 ani au fost crescute si educate de catre un bun prieten al tatalui lor care are domiciliul in Bucuresti .
In consecinta aceste fete au fost adoptate de catre un bun prieten al tatalui lor iar legaturile de rudenie cu neamurile au fost relativ rupte din motive reale.iar vizitele rare si foarte rare dar nu stopate.
Tot din acest motiv nici nu au avut cunostinta de averea pe care o mestenisera indirect si nici nu au fost informate de catre rude.....care bineanteles ca au profitat de absenta lor si si-au insusit atat terenurile dar si imobilele la care aveau si ele dreptul legitim prin declaratii mincinoase date in fata notarului....
Cum am aflat?
Pai acum.... din partea tatalui ...tot pe filiera bunicilor au mostenit ceva...nesemnificativ dar suficient pentru a afla de la supravietuitori ca bunicii din partea mamei au fost oameni instariti ...si de aici demersurile cu bucluc.....
Ai inteles retardato?
Asa ca nu-i mai face pe altii prosti atunci cand tu colcai in minciuna si idiotenie!
PS. Nu-l mai apara pe Vali_Vasile zis si Black_Indianul din Galati ca nu tine! Un retardat ca el nu poate fi confundat!

ai pe sa te cheptene, prostovane .....e a 3 a oara cind iti spun ca ma cheama Florea si , parca toti 3 sunteti batuti in cap, ca nu-s vreo 3 -4 luni de cind si madam 2148 m-a "chestionat " la fel ca tine !
baaaaa ciripitorilor , mai resfirati baieti, ca va tradeaza naravurile grele avute si de care nu va puteti debarasa !
P.S
IDIOTULE, lasa chestia cu colcaitul in minciuna, ca in timp ce voi stiti si cum ma cheama pe mine, pe sotul meu ; mi-ati vazut figura , deci stiti exact cum sunt si cine sunt, voi va acoperiti de Cifre si nickname de esti o javra, ti-am mai spus ? bine, iti mai spun o data : o javra !

Fosta membra 9am.ro

311 mesaje

Postat pe: 24 Iunie 2014, ora 19:33

De la: gabigabi2, la data 2014-06-24 19:28:54
De la: 9am_3909, la data 2014-06-24 18:17:19

Cum am aflat?
Ai inteles retardato?

ai pe sa te cheptene, prostovane .....e a 3 a oara cind iti spun ca ma cheama Florea si , parca toti 3 sunteti batuti in cap, ca nu-s vreo 3 -4 luni de cind si madam 2148 m-a "chestionat " la fel ca tine !
baaaaa ciripitorilor , mai resfirati baieti, ca va tradeaza naravurile grele avute si de care nu va puteti debarasa !
P.S
IDIOTULE, lasa chestia cu colcaitul in minciuna, ca in timp ce voi stiti si cum ma cheama pe mine, pe sotul meu ; mi-ati vazut figura , deci stiti exact cum sunt si cine sunt, voi va acoperiti de Cifre si nickname de esti o javra, ti-am mai spus ? bine, iti mai spun o data : o javra !

De crezi ca mi-as da numele pe acest forum?
Ce as avea de castigat daca in loc de numar mi-as da un nume fictiv.....de exemplu LiIvanov , Vanea, Gabi, Gabi2.... ori dupa caz Florea?
Nu crezi ca ideile sunt mult mai importante?

Fosta membra 9am.ro

311 mesaje

Postat pe: 24 Iunie 2014, ora 19:45

Pentru Gabi Floarea...
Draga mea pensionara.....uite acum in ceas de taina mi-am dat seama ca am facut o mare greseala atunci cand te-am ciufulit din motive ideologice.
Acum am inteles ca in realitate voi astia ,,injectati'' gen.....Gabi, Livanov, Florin, Vanea, Vasile si alte cateva iduri in realitate faceti parte dintr-o comunitate gen Azil de batrani iar postarile sunt date din sala de lectura a institutiei.
Recunosc ca am gresit deoarece voi nu sunteti chiar asa de cerebrali si este normal ca la o varsta rotitele sa fie intepenite.
Acum inteleg de ce sunteti atat de similari in postari si chiar mai si postati unul dupa idiul altuia.
Imi cer scuze deoarece nu am inteles starea voastra care nu este de invidiat.....
Sanatate si virtute damblagiilor!

Fosta membra 9am.ro

311 mesaje

Postat pe: 24 Iunie 2014, ora 19:49

De la: Black_Friday_, la data 2014-06-24 19:43:26
De la: 9am_3909, la data 2014-06-24 19:16:56

,,Muc cel mic'' zis si Vali_Vasile&Black_Vasile Galateanu.....ia zi matale ,,hintelectualule'' unde se rataceste greseala mea gramaticala din citatul dat?
Prostule......unde?
Idotul naibi.......te rahatesti pe tine si cand vrei sa pari altceva decat un idiot notoriu!

Vita proasta, nu se foloseste niciodata la inceputul sau sfarsitul unui cuvant!!! Se foloseste doar in interiorul cuvantului, insa nu in cazul cuvintelor compuse din doua cuvinte separate, dintre care cel de-al doilea incepe cu .

Binentelsesul tau de analfabet este compus din bine + nteles. Ai priceput cretinul sau trebuie sa-ti desenez?

Asta este o regula gramaticala de baza a limbii romane, insa o greseala pe care o fac toate loazele repetente cu pretentii de "cititi".

M-am gandit ca la asta te referi...vita proasta ...asa ca am intrat si m-am documentat.
Uite scrie si matale pe Goagleias si apoi gavareste BOULE! Prostul pamantului!

Fosta membra 9am.ro

227 mesaje
Postat pe: 24 Iunie 2014, ora 19:51

De la: ___Haakon___, la data 2014-06-23 16:49:55
"fa" stoaifo, ce cauta mondialul in biroul lui dragnea de la sediul psd, ce cauta duicu in biroul pm-ului vv ponta, situat in palatul victoria ?

"fa" stoaifo, cum a ajuns "mondialul analfabet" sa acumuleze asemenea avere personala si sume fabulloase prin conturi bancare sau pe sub saltelele propriului cort?

cat impozit a platit statului roman,in ultimul sfert de secol, firmele detinute de mondialul analfabet impreuna cu acel clan mafioto-tiganesc din care face parte apreciatul si credibilul tau mondial analfabet ?

adica, mondialul analfabet a reusit sa fenteze in ultimul sfert de secol toate institutiile statului roman, incepand cu: garda financiara olt,dgfp olt, af slatina, procuratura olt si slatina, ijp-ul olt si politia slatina, anaf-ul etc. comitand fapte de evaziune fiscala, spalare de bani, trafic de influenta, dare de mita etc. pentru a se eschiva e la plata impozitelor fata de stat si toate aceste autoritati locale sau centrale au inchis ochii lasandu-se cumparate e un mondial analfabet ?

pai, in ce fel de stat membru UE iti petreci ultimile clipe ale existentei tale, stoaifo, deci tu, raspandaco, ii acorzi mondialului analfabet o incredere maxima si necondiionata iar declaratiile e care le vehiculeaza acest mafiot analfabet sunt certe, inechivoce si credibile, iar declaratiile presedintelui romaniei sunt egale cu zero,pentru o stoafa raspandaca, asa-i?

pai, ia sa auzim ce are de spus toate acele institutii ale statului despre acest mondial analfabet si apoi, mai vedem, constatam si concluzionam, cine este credibil si cine nu, cine imi poate castiga increderea si cine nu!

pana atunci, certificarea stiintifica a probelor, cronologia si finalizarea sau nu, a faptelor, aflarea adevarului juridic fundamentat si certificat stiintific.

ia spune-mi, care sunt institutele criminalistice din romania care se cupa cu certificarea stiintifica a probelor pe care un procuror sau avocat le prezinta in fata completului de magistrati din intanta de judecare a spetei , stii, "fa"stoaifo?

"SRI monitorizeaza aspecte privind securitatea nationala din activitatea lui Bercea si a unor apropiati ai acestuia inca din anul 2001.

In perioada 2001-2012, la nivelul SRI au fost derulate 8 actiuni informativ-operative referitoare la activitatile de criminalitate organizata ale clanului Bercea.

Informarile SRI au fost trimise de-a lungul timpului la organele de urmarire penala, (n.b. organe de urmarire penala, control si prevenire a infractionalitatii, care nu s-au sinchisit si nu si-au indeplinit cu rigurozitate si maxima exigenta atributiunile de serviciu, organe abilitate pe care le-am nominalizat in textul precedent postat) dar si presedintilor Ion Iliescu si Traian Basescu.

Traian Basescu a fost informat de SRI pe 29 octombrie 2009 in legatura cu probleme care tin de securitatea nationala privind activitatea clanului Bercea, acea informare nu a continut aspecte referitoare la relatia lui Bercea cu fratele sefului statului."

Dir. S. R. I., George Maior.

Si pentru ca tot am asteptat decaratia de presa a Dlui. Maior G.. Directorul S R I , pot adresa cateva intrebari acestor nesimtiti viscerali offuscati de pe forumul 9am?

Vor fi ei apti cogitiv sa-mi raspunda, sau vor actiona instant cu ad hominem-urile impotriva mea?
1 probele audio-video din dosarul Bercea-Mircea, necesita sau nu o expertiza criminalistica prin care sa se certifice sau nu,dpdv juridic si tehnico-stiintific, urmatoarele aspecte in ceea ce priveste:

a) proprietarul tehnicii audio-video pe care s-a efectuat inregistrarea/inregistrarile

b) unicitatea, autenticitatea si compatibilitatea probei audio-video cu tehnica audio-video de pe care s-a efectuat inregistrarea audio-video

c) cronologia probelor audio-video

d) eventuale interventii tehnice in ceea ce priveste contrafacerea sau multiplicarea probei audio-video.

e)conditiile, scopul si legalitatea obtinerii probelor audio-video de catre beneficiar , sub aspectul existentei sau nu a : vreunei presiuni, hartuiri sau in scop de santaj etc.

f) daca, probele audio-video au fost obtinute cu implicrea tehnica si/sau logistica unui serviciu secret neoficial

Pentru inceput, suficient, nu doresc sa va solicit singurul neuronal dotarii voastre cerebrale, (pe care il impartiti frateste folosindu-l cu schimbul ) dincolo de un regim normal de functionare, apoi, mai vedem....

Fosta membra 9am.ro

227 mesaje
Postat pe: 24 Iunie 2014, ora 23:01

scheie, don't argue with stupid bitches !

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 25 Iunie 2014, ora 07:46

www.archeus.ro/lingvistica/CautareDex?query=BINEANTELES

www.archeus.ro/lingvistica/CautareDex?query=BINE%C3%82N%C5%A2ELES

www.dictionaritalian.ro/?c=bineanteles

www.romania-italia.net/roit/sa-scriem-corect-in-romana-i-italian...

www.dictionarspaniol.ro/?c=bineanteles

www.translate.com/french/bineinteles-sau-bineanteles/11718796

www.tpu.ro/sanatate/buna-tuturor-vreau-sa-va-intreb-ceva-bineant...

dictionareonline.duv.ro/dictionarsinonime/bineanteles/

www.dictionarromanenglez.ro/dictionar/bine%C3%A2n%C5%A3eles

vorbesc.ro/2949/cum-se-zice-corect-bineanteles-sau-bine-inteles

Regulile ortografice care prevedeau scrierea cu din i n toate cazurile, n afar de cuvintele romn, Romnia i a derivatelor acestora, au fost aprobate nc n 1953. Majoritatea cetenilor notri a nceput s citeasc i s scrie romnete anume n conformitate cu aceste reguli, care stipulau redarea grafic a sunetului ntr-un singur fel, cu din i.

Ulterior ns ortografia romn a fost modificat, trecndu-se la scrierea cu din a, care este mai aproape de principiul etimologic. n conformitate cu noile reguli, a fost editat n 2005 Dicionarul ortografic, ortoepic i morfologic al limbii romne (DOOM), dup care se conduce acum toat lumea care scrie cu din a.

ns, fr s consulte dicionarul, unele persoane au neles c de acum nainte peste tot se va scrie cu , aa cum se scria cndva doar cu . Regulile sunt totui ceva mai complicate, pentru c n actuala ortografie sunetul poate fi redat n scris i prin din i i prin din a. Iat care sunt aceste reguli: se scrie la nceputul cuvintelor: nvtor, ncolo, a ntreba etc., deci nu se admite scrierea nceput, nger, ns; tot apare la sfritul cuvintelor a cobor, a hotr, a zvor, a izvor, aa c e greit scrierea cobor, hotr; se scrie doar n interiorul cuvintelor pmnt, cuvnt, tnr, cnd etc. Aici mai exist ns o regul adiacent: dac la cuvintele care ncep cu se adaug un prefix, atunci se pstreaz litera lui iniial chiar i dup prefix, astfel c apare i n interiorul cuvntului, de exemplu, neneles, a renvia etc. La fel apare n interiorul cuvintelor compuse, n care al doilea element ncepe cu , de ex., bineneles.

ns ne putem da seama c mult lume nu prea cunoate aceste reguli, urmrind chiar titrele din programele televizate: nu demult n timpul unui program de tiri pe ecran era scris: nenelegeri n Gagauz-Yeri; mai scriu unii rentoarcere, nentrerupt, rentregire .a. Toate aceste cuvinte trebuie scrise cu , pentru c, fr prefix, ele ncep anume cu nelegeri, ntoarcere etc.
n interiorul cuvntului se scrie i n cazul gerunziilor formate cu sufixul nd: a lucra lucrnd, a trece trecnd. Din aceste motive de poziie a sunetului, n unul i acelai cuvnt poate aprea i din i, i din a, de exemplu: n cuvntul nenelegnd, primul este motivat de poziia iniial din nelege, iar al doilea se scrie n sufixul -nd.

Tot noile reguli mai prevd i modificarea formelor verbului a fi: se scrie sunt, suntem, suntei (la rostire accentul se pune pe u), iar nu snt, sntei, sntem i bineneles c nu se admite sntem.
La noi coala nu a trecut la scrierea cu din a, dar aproape toat presa, academia, editurile scriu cu din a. Rmne ca instanele de resort s decid dac trecem oficial sau nu la din a, pentru c aproape toi scriu aa, dar nimeni nu nva regulile ortografice respective, de aceea i exist destul de multe confuzii.

www.timpul.md/articol/cum-si-de-ce-scriem-cu-a-din-a-sau-cu-i-di...

scri.ro/i-din-i-si-a-din-a-226.html

diacritica.wordpress.com/2009/06/15/i-din-a-si-a-din-i/

buey ciocoflendere...prieteneste-ti zic...ar trebui sa-ti dai demisia din functia de roman.....

e valabil pt. nenea cifra cu 3909 da' si pt. ,,presedintele'' al nu stiu catelea haakon...

youtu.be/rvmAckADYZw

Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept �i recunoa�te c�, pe deasupra ambi�iilor, intrigilor �i urilor, este Patria, este ve�nicia neamului, �i c� acolo trebuie s� ne �nt�lnim totdeauna, chiar dac� nu ne �n�elegem de fiecare dat�."(Ion Antonescu) *** ,,�n ziua de azi, pentru a st�p�ni c�t mai mul�i oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odat� ce ai sufletul, ai omul; iar c�nd ai omul, teritoriul vine de la sine." (contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 25 Iunie 2014, ora 07:58

De la: 9am_3909, la data 2014-06-24 19:49:00
De la: Black_Friday_, la data 2014-06-24 19:43:26
De la: 9am_3909, la data 2014-06-24 19:16:56

Prostule......unde?

Vita proasta, nu se foloseste niciodata la inceputul sau sfarsitul unui cuvant!!! Se foloseste doar in interiorul cuvantului, insa nu in cazul cuvintelor compuse din doua cuvinte separate, dintre care cel de-al doilea incepe cu .

Binentelsesul tau de analfabet este compus din bine + nteles. Ai priceput cretinul sau trebuie sa-ti desenez?

Asta este o regula gramaticala de baza a limbii romane, insa o greseala pe care o fac toate loazele repetente cu pretentii de "cititi".

M-am gandit ca la asta te referi...vita proasta ...asa ca am intrat si m-am documentat.
Uite scrie si matale pe Goagleias si apoi gavareste BOULE! Prostul pamantului!

posibil la tine pe ulita sa fii cel mai bun....posibil cei din ginta sotiei inselata sa te creada vreun geniu...s-ar putea ca tractoristii cu basca sau fara, de la tine din colhozu' chiaburesc al bunicilor sotiei sa te catalogheze drept jurist...e probabil ca gastele, ratele sau gainile din curtea pe care-ar fii trebuit s-o mostenesti da' au fost altii mai smecheri...sa te considere filozof....in realitate tu nu esti decat un simplu agramat, semianalfabet cu pretentii de atomisto-fiziciano-magician sau mai pe scurt ,,fiul ploii''....

joienegru.blogspot.ro/2013/03/cu-din-sau-i-din-i.html

Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept �i recunoa�te c�, pe deasupra ambi�iilor, intrigilor �i urilor, este Patria, este ve�nicia neamului, �i c� acolo trebuie s� ne �nt�lnim totdeauna, chiar dac� nu ne �n�elegem de fiecare dat�."(Ion Antonescu) *** ,,�n ziua de azi, pentru a st�p�ni c�t mai mul�i oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odat� ce ai sufletul, ai omul; iar c�nd ai omul, teritoriul vine de la sine." (contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
Black_Friday_

4276 mesaje

Postat pe: 25 Iunie 2014, ora 08:57

Anghel Izaura: Naule eu daca ma duc i dau la DNA i matale ntr-o sptmn eti arestat!

Mircea Bsescu Poftim?

Anghel Izaura: ntr-o sptmn eti arestat daca eu dau filmarea! i garantez, milion la milion

Anghel Grinica Ion: Noi nu mergem la televiziune! Noi mergem direct n fa la DNA...

Anghel Izaura: La DNA direct!

Anghel Grinica Ion: ... la procuror sau la DIICOt i "uite domn'le Ce-am fcut, uite aa, uite aa.." Dumneavoastr suntei i filmai i cnd i-ai spus lui FLORIN c i-ai dat banii i lui fratele dumneavoastr, TRAIAN.

Constantin Marius: Suntei filmai i banii i tot!

Anghel Grinic Ion: V art filmarea dac nu credei!

Mircea Bsescu: Mi, cine tie ce oi fi spus eu m, attea s-ar fi putut s le fi spus, na ... c eram cu MARIAN, tii, s v ajutm, pe MARIAN s...

Anghel Izaura: Eti filmat naule! i DOINA e filmat! i la dumneavoastr acas cnd a fost naa, eu, mama i cu FLORIN i vorbeam la mas i atunci eti filmat!

Anghel Grinic Ion: Naule, hai mai bine s gsim o zi...

Anghel Izaura: S gsim o soluie s nu ajungem acolo.

Anghel Grinic Ion: S ne dai banii

Anghel Izaura: Noi d-asta am venit mereu la Constana! Ca s nu ajungem la pres i la DIICOT! C tii ce ateapt DNA-ul, uite atta. Pe cuvnt dac ateapt poate p unghie i noi nu vrem s ajungem acolo. Mai bine da-i-ne banii!

Anghel Grinic Ion: Noi deja suntem toi la pucrie!

Anghel Grinic Ion: Naule, hai c facem ntr-o zi, duminic, mergei cu noi n vizit la tata i vorbii cu tata direct, fa-n fa!

Mircea Bsescu: i asta-i o variant.

Anghel Izaura: (adresndu-se lui Anghel Grinic Ion: Ce s vorbeasc cu tata despre bani, c acolo e ascultat tot!

Mircea Bsescu: Dar tata ce tie? Tata nu tie nimic!

Anghel Izaura: I-a dat tata bani, i-am dat eu, mama i FLORIN!

Mircea Bsescu: Dar unde i-ai dat banii lu'... La Drgneti?

Anghel Izaura: Nu! Aici la mata, la Constana

Anghel Grinic Ion: Aici la Constana!

Anghel Izaura: N-am dat un ban la Drgneti! La Constana, ntr-un apartament. A venit o femeie de la banc...

Constantin Marius: Primii bani cnd s-au dat, am fost i eu atunci!

Anghel Izaura: i el a fost!

Constantin Marius: A chemat o femeie de la banc i ne-am ntlnit ntr-un apartament, dar nu mai tiu eu sa ajung acolo unde ne-am ntlnit noi.

Mircea Bsescu: h.

Constantin Marius: Am mers din partea aia n Constana, spre Mc'Donalds-ul la, n partea aia...

Anghel Izaura: Cnd i ddeam banii lui MARIAN, FLORIN l-a filmat si el dadea in numele tu, de numele lu' dvs. "C-i dau lui banii! Banii tia ajunge la MIRCEA". N-are cum (N.R. neinteligibil)

Anghel Grinic Ion: "C-o sa scape taic-tu, ntr-o sptmn, dou sptmni, o s scape!"

Anghel Izaura: rmne 50 i mai rmne 230! i 30.000 de euro mi-i dai pe 15 iunie i 200, mi dai 100 n iulie i 100 n septembrie!(pune banii napoi n birou) C-aa nu putem!

Mircea Bsescu: Greu, mici ansele.

Anghel Izaura: (se ntoarce la mas i se aeaz pe scaun) Deci, cu tia n-am ce s fac!

Constantin Marius: Hai s facem ntr-un fel mcar, nu tiu cum s I spun, hai s o rezolvm ntr-un fel.

Mircea Bsescu: M mai lai o sptmn, dou

Anghel Izaura: Nu pot, naule!

Mircea Bsescu: Taci, m taci m din gur! Ca s fac eu nite planuri, s vd i eu i dup aia stm de vorb amndoi! C cu tine nu se poat sta de vorb, tu eti mai

Constantin Marius: neleg, mI naule, dar pune-te i dumneata n situaia noastr

Mircea Bsescu: Mi, tu nu nelegi c eu nu am bani? Tu nu-nelegi c eu n-am?

Anghel Grinic Ion: Uite ce m enerveazN-ai mata bani, ? Du-te i mprumut de la frate-tu!

Mircea Bsescu: Cum s mprumut, m, de la frate-miu? Tu crezi c la are bani? S tii c nici la n-are

Constantin Marius: Traian? N-are Traian bani?

Mircea Bsescu: Nu!

Constantin Marius: Ai, m Naule, eti ntr-o filmare

Mircea Bsescu: afacerea voastr!

Constantin Marius: Eti filmat ntr-o filmare, sta, cumnatu-meu, cnd venea pe la dumneata, el se fcea c se juca cu telefonul tot aa i tot filma!

Mircea Bsescu: Foarte bine dac a filmat! Hai s vedem ce a filmat!

Constantin Marius: Are i cravat care filmeaz! CravatCravat cu camera n ea! nelegi dumneata? I are filmarea aia cu...

Mircea Bsescu: Hai s mergem, gata, am plecat, nu mai stau.

Constantin Marius: Are filmarea cnd zici dumneata c te duci i dai banii la, la Traian, i vorbeti cu el i facem ceva i rezolvm

Mircea Bsescu: B, fugi de-aici!

Anghel Grinic Ion: Ba v-aducea i nite acte aicea.

Constantin Marius: S mor dac te mint

Mircea Bsescu: Cine tie ce dracu am spus eu ca s

Constantin Marius: C eu n-am de ce s mint.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 25 Iunie 2014, ora 10:12

Q.E. D
asta-i : si nu se mai poate da vina pe nimeni : nici pe A3, nici pe felix motanul si nu e nici un puci impotriva lu' base' justitiarul ...e multa mizerie , lacomie , coruptie in toate inst. statului si convingerea nestramutata ca Nimeni nu poate sa le faca ceva !

DEMISIA !

Fosta membra 9am.ro

227 mesaje
Postat pe: 25 Iunie 2014, ora 12:39

Blculekakatule, din aceste raspunsuri oferite de Mircea Basescu , TIGANILOR, citez :

"Mircea Bsescu Poftim?
Mircea Bsescu: Mi, cine tie ce oi fi spus eu m, attea s-ar fi putut s le fi spus, na ... c eram cu MARIAN, tii, s v ajutm, pe MARIAN s... ( n.b. -cu vreun AVOCAT, bun PROFESIONIST, reputat ?)
Mircea Bsescu: Taci, m taci m din gur! Ca s fac eu nite planuri, s vd i eu i dup aia stm de vorb amndoi! C cu tine nu se poat sta de vorb, tu eti mai
Mircea Bsescu: Cum s mprumut, m, de la frate-miu? Tu crezi c la are bani? S tii c nici la n-are
Mircea Bsescu: Cine tie ce dracu am spus eu ca s"

rezulta: TEROAREA SI HARTUIREA PE CARE AU PRACTICAT-O TIGANII, CU SCOPUL DE A-L S A N T A J A !

nu m-ai convinsmai incearca, mr. BLACKAKAT in PLOAIE !

Fosta membra 9am.ro

227 mesaje
Postat pe: 25 Iunie 2014, ora 13:09

Declaraia comun de pres a preedintelui Comisiei de control al activitii SRI, Georgian Pop, i a directorului Serviciului Romn de Informaii, George Maior, la Palatul Parlamentului
Georgian Pop: V rog s-mi permitei s dau citire raportului comisiei:

"Ca urmare a solicitrii numrul 938 a Birourilor Permanente reunite n vederea ntocmirii, de ctre Comisia comun a Camerei Deputailor i Senatului pentru exercitarea controlului parlamentar asupra activitii SRI, a unui raport din care s rezulte dac preedintele Romniei a fost informat sau nu asupra activitilor ilegale ale clanului Bercea, comisia a audiat conducerea SRI, rezultnd urmtoarele concluzii:

Serviciul Romn de Informaii a avut n atenie aspecte privind securitatea naional legate de activitile ntreprinse de Anghel Sandu, zis Bercea Mondial, i persoane din anturajul acestuia nc din anul 2001.

Comisia a luat la cunotin c, de-a lungul timpului, 13 documente de informare au fost remise beneficiarilor din plan central, inclusiv preedintelui Romniei Traian Bsescu, n data de 21 octombrie 2009, cu aspecte ce in de securitatea naional a Romniei, 14 informri au fost destinate decizionarilor locali i 19 sesizri organelor de urmrire penal.

Precizm c, {{{{n condiiile iniierii i derulrii cercetrii de ctre organele de urmrire penal, SRI nu mai are posibilitatea legal de a transmite beneficiarilor abilitai n stat documente de informare care s aib la baz date obinute n contextul instrumentrii cauzei. }}}}

n aceast situaie, SRI este obligat s respecte confidenialitatea fazei de urmrire a anchetei penale, fiind, practic, interzis diseminarea de date care fac obiectul unui dosar penal asupra crora procurorul este singurul care poate dispune".
V mulumesc i repet o chestiune foarte important, votul a fost dat n unanimitate.

George Maior:

Mulumesc, domnule preedinte, mulumesc i presei pentru atenia acordat acestei situaii. A vrea s subliniez, nc de la nceput, c am rspuns prompt solicitrii comisiei i, practic, ntr-o singur zi am fcut aceast evaluare complex, de aceea a sublinia totui i caracterul preliminar al acesteia, pentru c la attea informri, la attea sesizri ctre Parchete, peste 400 de pagini de informri, ca s fiu ct se poate de precis, evident evaluarea i analiza ar mai putea continua i cu alte detalii mai mult sau mai puin semnificative.

Dar ceea ce este semnificativ este faptul c am prezentat acest raport comisiei n mod oficial. Comisia a primit i n anex informrile transmise de Serviciu n acest interval de timp, beneficiarii acestor informri i un rezumat al coninutului acestor informri.

Vreau s precizez, este foarte important, este un aspect evident oficial.

A vrea s dezvolt cteva dintre aspectele menionate de domnul preedinte n acest comunicat.

Deci, aa cum a i subliniat, evalurile preliminare realizate la nivelul SRI au relevat faptul c activitile infracionale ale lui Sandu Anghel, zis i Bercea Mondial, respectiv ale gruprii interlope pe care o coordoneaz, s-au aflat n atenia Serviciului Romn de Informaii nc din anul 2001.
Fr s mai intru n detalii privind raza de aciune n teritoriu sau n exteriorul rii a acestui clan, a vrea s subliniez c, date fiind consistena informaiilor obinute de SRI, notorietatea aciunilor ilegale ale lui Anghel Sandu n lumea interlop, dar i impactul, inclusiv n plan transfrontalier, al acestor ilegaliti, Serviciul a acionat consecvent pentru informarea, n funcie de competene, a beneficiarilor legali din plan central i local, respectiv a organelor de cercetare i urmrire penal. Astfel, ca s intru i mai mult n detalii, n perioada 2001-2012, la nivelul SRI au fost derulate opt aciuni informativ-operative pe profilurile "Aprarea Constituiei", "Securitate Economic" i "Ameninri Transfrontaliere", referitoare la activitile de criminalitate organizat ale gruprii Bercea.

Acestea au fost finalizate, aa cum am artat, prin informarea beneficiarilor legali. n plan central, beneficiari au fost i preedini ai Romniei - i domnul preedinte Iliescu a fost informat la un anumit moment - aa cum s-a subliniat, o informare transmis preedintelui Traian Bsescu la data de 29 octombrie 2009, cu probleme ce in de securitatea naional, vizavi de acest clan. Ca s evit ntrebarea dumneavoastr, nu a coninut acea informare aspecte referitoare la raporturile sau relaiile lui Bercea cu fratele domniei-sale.
Deci preedintele, n declaraia sa de ieri (23.06.2014), a avut dreptate cnd a spus c serviciul sau serviciile de informaii, eu m refer la Serviciul nostru, nu a abordat aceast chestiune ntr-o informare separat. Aceasta este informarea transmis preedintelui Romniei la acea dat, cu anumite aspecte ce in de securitatea naional.
De ce?
Exist deja n explicaia dat de domnul preedinte al Comisiei.

n momentul n care Serviciul, pe baza activitilor sale, a trecut la faza de sesizare a organelor de urmrire penal i de cooperare cu acestea n limitele competenelor sale i ale protocoalelor de cooperare cu diversele structuri ale Parchetului, ale DNA etc; el nu poate transmite beneficiarilor legali informaii legate de aspecte ce in de aceste dosare.
Este un lucru care este elementar ntr-un stat de drept i cred c valorile legate de independena justiiei sunt cunoscute i le apreciai i dumneavoastr.

{{{{Documentele acestea de informare, ele s-au dus i ctre diveri premieri, minitri de interne, ali membri ai Guvernului - m refer la cele din plan central - au vizat aciuni ale acestui clan privind perceperea de taxe de protecie n diverse judee, derularea, prin societile controlate direct sau prin interpui, a unor operaiuni ilegale cu metale neferoase sau activiti de evaziune fiscal de mare amploare, coordonarea unei reele implicate n trafic de persoane, inclusiv minori, n Italia, Frana, Spania i Serbia, de la care erau colectate fonduri obinute prin ceretorie, furt, alte activiti ilegale, creditarea ilegal a unor persoane fizice i juridice, cointeresarea unor funcionari ai finanelor publice n scopul evitrii controalelor i aplicrii de sanciuni asupra societilor comerciale deinute, accesarea i deturnarea de fonduri bugetare destinate minoritii rrome prin intermediul unor structuri asociative ale etniei, coruperea unor magistrai n scopul obinerii de soluii favorabile n diverse dosare.

De asemenea, n plan local, au fost trimise documente de informare referitoare, n general, la acest tip de activiti.
Evident, n momentul n care s-a realizat aceast activitate de informare, repet, a Guvernului, la nivel de Preedinie, de structuri centrale sau la nivel local, cnd s-a trecut la faza urmtoare, respectiv ncepnd cu anul 2009, diverse sesizri ctre organele de urmrire penal, dac sunt i mai precis 19, aa cum am menionat, DIICOT, DNA, IGPR etc., IPJ local, din acel moment, evident, lucrurile s-au desfurat n cadrul sistemului de aplicare a legii.}}}}

A vrea s mai subliniez cteva lucruri, n concluzie, referitoare la aceast situaie i la poziia Serviciului n acest ansamblu de dezbateri. Consider foarte clar c Serviciul i-a fcut datoria pe deplin, n funcie de responsabilitile sale legate de securitatea naional i responsabilitile sale legale n ceea ce privete abordarea fenomenului acesta legat de clanuri interlope, i nu este singura situaie n care Serviciul a intervenit pe acest palier.

Chiar n aceast Comisie, n anul 2011, am prezentat o hart teritorial detaliat a prezenei acestor clanuri i a efectelor activitilor lor asupra securitii naionale a Romniei i, de fapt, a existat cel puin un mesaj explicit ctre Ministerul de Interne s abordeze - pentru c el e, n principal, sau ar fi n principal competent pe abordarea criminalitii organizate de acest tip - s abordeze mai serios aceast chestiune. Cred c acest lucru, s-a neles atunci, dei a existat o anumit dezbatere.

n ceea ce privete dezbaterea politic pe care o vedem i noi n exteriorul Serviciului, ea nu este legat i nu poate fi legat de activitatea Serviciului, care trebuie s-i pstreze valorile de independen i de neutralitate, lucru pe care l face uneori chiar cu anumite eforturi i l va face ntotdeauna.

n ceea ce privete diversele speculaii, pentru c ne uitm i noi cteodat la mass-media sau la diverse dezbateri referitoare la implicarea serviciilor, sau la neimplicarea serviciilor sau la poziionarea serviciilor fa de diveri actori instituionali din stat, nu am dect s subliniez un singur lucru:
informaia va bate ntotdeauna speculaia, ea este n arhiva i baza de date a Serviciului.

Ne-am fcut, repet, datoria, n spiritul valorilor legate de securitatea naional i independena justiiei, care face parte, dup prerea mea, i nu numai, din aceste valori.
Cu acest lucru, v mulumesc i nu rspund la ntrebri. Mulumesc.

www.sri.ro/declaratia-de-presa-comuna-a-presedintelui-comisiei-d...

De la: ___Haakon___, la data 2014-06-24 19:51:17
adica, mondialul analfabet a reusit sa fenteze in ultimul sfert de secol toate institutiile statului roman, incepand cu: garda financiara olt,dgfp olt, af slatina, procuratura olt si slatina, ijp-ul olt si politia slatina, anaf-ul etc. comitand fapte de evaziune fiscala, spalare de bani, trafic de influenta, dare de mita etc. pentru a se eschiva e la plata impozitelor fata de stat si toate aceste autoritati locale sau centrale au inchis ochii lasandu-se cumparate de un mondial analfabet ?

pai, in ce fel de stat membru UE iti petreci ultimile clipe ale existentei tale, stoaifo, deci tu, raspandaco, ii acorzi mondialului analfabet o incredere maxima si necondiionata iar declaratiile pe care le vehiculeaza acest mafiot analfabet sunt certe, inechivoce si credibile, iar declaratiile presedintelui romaniei sunt egale cu zero,pentru o stoafa raspandaca, asa-i?

pai, ia sa auzim ce are de spus toate acele institutii ale statului despre acest mondial analfabet si apoi, mai vedem, constatam si concluzionam, cine este credibil si cine nu, cine imi poate castiga increderea si cine nu!

Fosta membra 9am.ro

227 mesaje
Postat pe: 25 Iunie 2014, ora 13:19

De la: gabigabi2, la data 2014-06-25 10:12:31Q.E. D
asta-i : si nu se mai poate da vina pe nimeni : nici pe A3, nici pe felix motanul si nu e nici un puci impotriva lu' base' justitiarul ...e multa mizerie , lacomie , coruptie in toate inst. statului si convingerea nestramutata ca Nimeni nu poate sa le faca ceva !

DEMISIA !

Partoneto stoaifa, ochii cat sarmaua si ciuleste laptuca !

Iata cu ai fost manipulata si imbecilizata de FABULOSUL PASTOR GADEA si A3

EXEMPLIFICARE:

"Nicusor Constantinescu a trimis, saptamana trecuta, in tara, cateva poze care, sustinea el, il surprindeau pe un pat de spital. Intr-una dintre el, Constantinescu tinea in mana un ziar din data de 17 iunie, pentru a arta c pozele sunt recente.
Alarturi de poze, Nicusor Constantinescu a trimis si o presupusa scrisoare semnata de un medic de la spitalul Johns Hopkins din Chicago, in care acesta sustinea ca pacientul roman trebuie sa isi continue tratamentul: "O ntrerupere n acest moment a ngrijirii medicale a domnului Constantinescu ar compromite major starea sa de sntate i poate anula progresul pe care l-a fcut n recuperarea sa i a stadiului oncologic", se arat n scrisoarea semnata de medicul Mohamad E. Allaf.
www.videonews.ro/video/romania/politia-acasa-la-nicusor-constant...
........
Nicusor Constantinescu a parasit spitalul inca din luna mai, iar acum nimeni nu stie unde se afla.
Nu este aici. Nu stiu unde poate fi, dar nu este in spital, fizic. Domnul acesta nu mai este in spital de luna trecuta", a declarat reprezentantul Spitalului John Hopkins

stiri.tvr.ro/tribunalul-bucuresti-a-admis-cererea-de-arestare-pr..."

acum iti dai seama cat de stulta esti, Partoneta CUFURTA !?

Fosta membra 9am.ro

227 mesaje
Postat pe: 25 Iunie 2014, ora 14:12

De la: Black_Friday_, la data 2014-06-25 13:39:06
De la: ___Haakon___, la data 2014-06-25 13:19:50

DEMISIA !

EXEMPLIFICARE:

"Nicusor Constantinescu a trimis, saptamana trecuta, in tara, cateva poze care, sustinea el, il surprindeau pe un pat de spital. Intr-una dintre el, Constantinescu tinea in mana un ziar din data de 17 iunie, pentru a arta c pozele sunt recente.
Alarturi de poze, Nicusor Constantinescu a trimis si o presupusa scrisoare semnata de un medic de la spitalul Johns Hopkins din Chicago, in care acesta sustinea ca pacientul roman trebuie sa isi continue tratamentul: "O ntrerupere n acest moment a ngrijirii medicale a domnului Constantinescu ar compromite major starea sa de sntate i poate anula progresul pe care l-a fcut n recuperarea sa i a stadiului oncologic", se arat n scrisoarea semnata de medicul Mohamad E. Allaf.
........
Nicusor Constantinescu a parasit spitalul inca din luna mai, iar acum nimeni nu stie unde se afla.
Nu este aici. Nu stiu unde poate fi, dar nu este in spital, fizic. Domnul acesta nu mai este in spital de luna trecuta", a declarat reprezentantul Spitalului John Hopkins

Imbecilizatule, ce are de-a face N. Constantinescu cu tepele date de clanul Basescu Mondial, clanului Bercea Mondial?
Sunt manarii distincte care trebuie tratate de catre Justie independent! Asta arata cat de "ne-basist" cretin esti., sluga umila!

Ctre Consiliul Naional al Audiovizualului
n temeiul dispoziiilor art. 30 i urmtoarele din DECIZIA Nr. 220 din
24 februarie 2011 privind Codul de reglementare a coninutului audiovizual
(text n vigoare ncepnd cu data de 4 mai 2014),
V sesizm s vizionai i s analizai coninutul emisiunii difuzat de
postul Antena 3 n data de 19.06.2014, ora 21:30: Sinteza Zilei, Realizator:
Mihai Gdea.
Invitai: Bianca Nae, eful departamentului de investigaii Antena 3; Adrian
Ursu, jurnalist; Radu Tudor, jurnalist; Mircea Badea, jurnalist; Mugur Ciuvic,
preedinte Grupul de Investigaii Politice; A Pantea, avocat,
S constatai c au fost nclcate prevederile art.64 alin.1lit.b i alin.3 din
Decizia nr.220/2011 privind codul de reglementare al coninutului audiovizual,
cu modificrile i completrile ulterioare (codul audiovizualului), deoarece nu
au fost prezentate n mod corect mai multe fapte, nu a fost verificat contextul
mprejurrilor despre care s-au fcut afirmaii i nu a fost prezentat imparial i
cu bun credin niciunul dintre aspectele privitoare la temele emisiunii.

n fapt, n data de 19.06.2014, ora 21:30, postul Antena 3 a difuzat
emisiunea Sinteza zilei n care realizatorul MIHAI GDEA a afirmat c
doamna Kovesi trebuie s rspund dac s-a ocupat de protecia domnului
Traian Bsescu i a familiei sale1
Potrivit informaiilor furnizate pe parcursul ntregii emisiuni, s-a
acreditat ideea c procurorul ef al DNA ar fi muamalizat timp de cteva zile
dosarul n care se efectuau cercetri fa de fratele preedintelui rii, iar
exprimarea folosit pentru prezentarea acestor neadevruri a fost
iresponsabil,cu exprimri de tipul: ,,Kovesi ar fi ncercat s-l ngroape
s-l mtreascs-l nchiddosarul2
Pentru aceast tem a emisiunii , n studio se aflau mai muli invitai, aa
nct dup aceast afirmaie, au intervenit pe rnd, domnul Ciuvic Mugur care a
afirmat c doamna Laura Codrua Kovesi ar fi ncercat ngroparea dosarului,
muamalizarea i c este din acest motiv, n calitate de procuror ef DNA, n
grav incompatibilitate

n acelai context, a intervenit doamna Nae Bianca care a fcut afirmaii
privitoare la viaa privat a procurorului ef al DNA.
Redm n continuare spre exemplificare fragmente din emisiune aa cum
au fost prezentate de ctre realizator i invitai 4
.
Aa zisul material prezentat n cadrul emisiunii se greveaz de fapt pe
urmrirea n locuri publice a procurorului ef al DNA, cu unic scop i anume
acela de a surprinde imagini care apoi au fost prezentate trunchiat pentru a putea
susine denigrarea sub toate modalitile i pentru a-i fi tirbit autoritatea, prin
afirmaii mincinoase.
Astfel, n acest punct al emisiunii a fost prezentat o aa zis ntlnire
conspirativ ntre procurorul ef DNA i un judector de la CCJ :
Realizator: Ce motive de ntlnire, pentru ntlniri din astea conspirative,
exist pentru procurorul ef al DNA s se ntlneasc cu un judector de la
nalta Curte?
Bianca Nae: n parcare.
Mugur Ciuvic: Niciun motiv. Asta-i ntlnire de mafioi. Nu poi s te
ntlneti, procuror general ef cu judector de la nalta Curte n parcare.
Realizator: Vreau s dau dezvluirea promis, dezvluirea lucrat astzi
de Bianca Nae cu privire la aceast ntlnire conspirativ i alte elemente ce
sunt de interes public cu privire la doamna Laura Codrua Kovesi, procuror ef
al DNA, ce ia dosarul lui Iacobescu nc din 2011 cnd el descoperise relaia
dintre Bercea Mondial i Mircea Bsescu de bani, de mit, de pag, de
influenare a magistrailor i alte relaii ale lui Bercea Mondial cu magistraii.
Materialul!...

n fapt, ntlnirea prezentat drept conspirativ reprezint una din
deplasrile procurorului ef al DNA, doamna Laura Codrua Kovesi mpreun
cu fostul su consilier, domnul judector Horia Valentin elaru, n loc public,
spre sala de sport.
De altfel, prezentarea ca fiind conspirativ a unei ntlniri pe strad dintre
dou persoane, indiferent c sunt sau nu sunt foti colegi, prieteni sau nu,
reprezint o form de abuz, incompatibil cu libertatea de exprimare, libertatea de
informare.
Solicitm ca, n cadrul verificrilor efectuate, s constatai c afirmaiile
formulate n cadrul emisiunii sunt total mincinoase i conin elemente de natur
s aduc grave atingeri reputaiei profesionale i imparialitii cu care
procurorul ef al Direciei Naionale Anticorupie i exercit atribuiile de
conductor i reprezentant al acestei instituii.
ntreaga emisiune a fost difuzat cu nclcarea normelor privind obligaia
moderatorului de a solicita dovezi i de a strui n probarea afirmaiilor
acuzatoare formulate de invitai, astfel nct dreptul la imagine al persoanei s
fie respectat, iar publicul s-i poat forma o opinie corect, n conformitate cu
dispoziiile codului audiovizualului; nu a existat nicio intervenie a
moderatorului n sensul solicitrii probelor care s susin acuzaiile formulate
de Nae Bianca (aceasta a afirmat c a existat ,, o ntlnire conspirativ,, n
condiiile n care era o ntlnire n loc public; de asemenea a afirmat c ,,
doamna Kovesi este ntr-o grav incompatibilitate, ea fiind cea care
coordoneaz instituia ce desfoar o anchet ce o vizeaz directEste
acuzat c a luat mit pentru a interveni n favoarea lui Sandu Anghel,,
n condiiile n care nu exist nicio anchet care s o vizeze).
Afirmaiile fcute de ctre Mugur Ciuvic referitoare la faptul c a fost
o ,,ntlnire de mafiointlnire de golaninu poi s te ntlneti
procuror general ef cu judector de la CCJ n parcare,, astfel nct,
publicul nu a aflat care erau dovezile pe care se sprijineau afirmaiile acuzatoare
la adresa persoanei despre care s-a discutat n emisiune.
De asemenea, fa de modul n care s-a desfurat emisiunea, rezult c
ntre faptele i opiniile prezentate nu s-a asigurat o distincie clar, fapt de natur
a afecta corectitudinea informaiilor oferite publicului, care contravine Codului
audiovizualului

Opiniile exprimate de n cadrul emisiunii Sinteza zilei de ctre
realizatorul emisiunii i de ctre invitaii Mugur Ciuvic, Nae Bianca au
mbrcat forma unor informaii privind fapte certe, reale, de nclcare a legii
penale. Acetia au fcut afirmaii, susineri, dei nu au fost n niciun fel
dovedite, fapt de natur a afecta echilibrul i corectitudinea informaiei aduse la
cunotina publicului.

Aadar, rezult c Antena 3 a nclcat dispoziiile privind Codul de
reglementare a coninutului n audiovizual i v solicitm s dispunei
sancionarea n conformitate cu prevederile legale.
Moderatorul i realizatorul emisiunii nu i-a ndeplinit obligaiile
prevzute de lege, i nu a intervenit atunci cnd invitaii Nae Bianca i Mugur
Ciuvic au formulat acuzaii, intenia moderatorului de a solicita n mod
struitor i convingtor probe referitor la susinerile fcute de invitai i de a
asigura distincia clar dintre fapte i opiniile prezentate, lipsind cu desvrire.

..............................

Ctre Judectoria Sector 1 Bucureti

DOMNULE / DOAMN PREEDINTE,

Subsemnata Kovesi Laura Codrua,
Chem n judecat:
- prta persoan juridic: S.C. ANTENA 3 S.A.
- prii persoane fizice : Gdea Mihai, Ciuvic Mugur, Nae Bianca,
Tudor Radu, Savaliuc Rzvan pentru ca prin hotrrea ce o vei
pronuna s dispunei:
obligarea prilor la plata n solidar, a sumei de 1.000.000 lei
reprezentnd prejudiciul creat;
obligarea prilor la plata n solidar a cheltuielilor de judecat.
n fapt, n cadrul emisiunii difuzat de postul Antena 3 n data de
19.06.2014, ora 21:30: Sinteza Zilei, Realizator: Mihai Gdea.
Invitai: Bianca Nae, eful departamentului de investigaii Antena 3; Radu
Tudor, jurnalist; Mugur Ciuvic, Savaliuc Rzvan precum i ali invitai,
au fost prezentate mai multe fapte i au fost fcute afirmaii mincinoase
care au creat reclamantei un grav prejudiciu de imagine i au adus o grav
atingere demnitii umane.
Potrivit informaiilor furnizate pe parcursul ntregii emisiuni, s-a
acreditat ideea de ctre realizatorul emisiunii Gdea Mihai c, reclamanta,
procuror ef al DNA a muamalizat timp de cteva zile dosarul n care se
efectuau cercetri fa de fratele preedintelui rii, iar exprimarea folosit
pentru prezentarea acestor neadevruri a fost iresponsabil.
Pentru aceast tem a emisiunii , n studio se aflau mai muli invitai, aa
nct dup aceast afirmaie, au intervenit pe rnd, prii persoane fizice.
Astfel,
- MIHAI GDEA: ntrebarea fundamental este dac doamna Kovesi
s-a ocupat de protecția personal a domnului Traian Bsescu și a
familiei sale. Iar la aceast ntrebare doamna Kovesi trebuie s rspund;
- MUGUR CIUVIC: Dar Kovesi ar trebui ea s se aresteze, ori
singur, ori s o ajute poate nevolnicii, ia de la Parchetul General,

.................

Solicitm instanei ca, faț de temeiul de drept al acțiunii reclamantei
art.219 și 220 C.civ Rspunderea pentru fapte juridice și Rspunderea
membrilor organelor persoanei juridice - s constatai c faptele pe care le-am
descris sunt ilicite i se impune obligarea n solidar a prilor la plata daunelor .
Pe parcursul ntregii emisiuni a fost prezentat un material n ntregime
mincinos, aa nct reiese cu certitudine c persoana juridic S.C. ANTENA 3
S.A este titularul dreptului n raportul juridic dedus judecții alturi de prii,
persoane fizice care au fcut afirmaiile mincinoase i defimtoare.
Aadar solicit acordarea despgubirilor pentru acoperirea prejudiciului ce
mi-a fost creat.
Numele Kovesi Laura Codrua a figurat pe parcursul ntregii emisiuni
Sinteza zilei, mprejurrile de fapt din care rezult atingerea adus onoarei i
reputaiei, nclcarea dreptului subiectiv, precum și ndreptțirea de a-i chema n
judecat pe prți rezultnd din afirmaiile mincinoase fcute la adresa mea.
Din expunerea de mai sus, privitoare la mprejurrile de fapt rezult cu
prisosinț c n speț sunt ndeplinite condițiile de exercițiu ale acțiunii n nume
propriu.
Faț de cele expuse, rezult c dreptul la respectarea vieții private și de
familie, dreptul la respectarea demnitții persoanei, prin publicarea datelor
mincinoase a fost nclcat.
Avnd n vedere c, pentru angajarea rspunderii civile delictuale trebuie
s fie ndeplinite cumulativ mai multe condiii, anume: existena unei fapte
ilicite, a unui prejudiciu, a unui raport de cauzalitate ntre prejudiciu i fapta
ilicit, respectiv a vinoviei celui care a cauzat prejudiciul, solicit s dispunei
angajarea rspunderii civile delictuale a SC ANTENA 3 S.A pentru exercitarea
necorespunztoare alturi de persoanele fizice menionate a dreptului la
informare.
n raportat la legislaia n vigoare, la obiectul litigiului dedus judecii i
la condiiile angajrii rspunderii civile delictuale, rspunderea SC ANTENA 3
S.A este atras, ntruct a permis prezentarea de ctre realizator i invitai a
unor neadevruri, prin nclcarea dreptului la informare corect.
Confirmarea n cadrul emisiunii a neadevrurilor convertete n rspundere
pentru fapta cauzatoare de prejudiciu,ntreaga prezentare fcut de persoanele
fizice fiind fcut cu intenie n scopul de a prejudicia .

Dispozitiile art.1349 Cod civil consacr un principiu natural c oricine
cauzeaz altuia o pagub trebuie s o repare ,fra distincție de mijlocul prin care
i-a cauzat-o. Pentru a putea fi cineva obligat la despgubire pentru un fapt al su
ce a putut s produc altuia un prejudiciu constnd n lezarea dreptului la
propria imagine, trebuie ca acel fapt s-i fie imputabil celui ce va fi obligat ca o
greșeal.
De aici rezult c este responsabil de rezultatele prejudiciabile aduse
altora cnd depseste n uzul sau peste marginile artate lui de lege,,( codul civil
adnotat , vol.II , C . Hamangiu, CH.Beck, Restitutio, 1999,,pag.492-494).
Așa fiind, acțiunea ndreptat mpotriva prților conține elemente
pertinente, ce au aptitudinea de a atrage rspunderea delictual , deoarece au
prezentat fapte neadevrate, mincinoase .
Din analiza ntregii emisiuni rezult o legtur dintre ntre tem i
afirmaiile mincinoase ale prilor menionai, care au creat un prejudiciu, și pe
cale de consecinț, au svrșit fapta ilicit, care justific rspunderea acestora.

Cadrul legal incident. Dreptul la demnitate. Dreptul la propria imagine.
Atingeri aduse vieii private.

Aciunea se ntemeiaz pe existena unei rspunderi pentru crearea unui
prejudiciu.
Potrivit reglementrilor Codului Civil, articolele 72, 73 și 74 privesc
Respectul vieții private și al demnitții persoanei umane, iar articolele 219 și
220 privesc Rspunderea persoanei juridice pentru fapte prejudiciabile.
Prin cererea pendinte, s-a adus o grav atingere a demnitții personale și a
imaginii publice.
Emisiunea prezentat de acest post de televiziune i susinerile
persoanelor angajate sau invitate n cadrul emisiunii au nclcat: - pe latur
social - necesitatea unei informri corecte și obiective a opiniei publice -pe
latur legal normele privitoare la dreptul la viaț intim, familial și privat,
dreptul la propria imagine, privitoare la accesul liber al persoanelor la
informațiile de interes public( Legea nr.544/2001, Legea nr.677/2001, art.10 din
CEDO) și ținnd cont de Recomandarea nr.13 din 10 iulie 2003 a Comitetului
de Miniștri din statele membre ale Consiliului Europei privind difuzarea de
informații de ctre mass-media n legtur cu procedurile penale.

Emisiunea din data de 19.06.2014 ora 21:30 a adus la cunoștința opiniei
publice, faptul c Laura Codrua Kovesi s-a ocupat de protecția personal a
domnului Traian Bsescu și a familiei sale; Kovesi ar trebui ea s se
aresteze, ori singur.pentru faptul c a mușamalizat acum dosarul sta
timp de cteva zile bune (...) Kovesi a ncercat s mtrșeasc dosarul
sta, s-l nchid, s-l ngroape;Doamna Kovesi a fcut obiectul unor
dezvluiri de pres. Și viața amoroas a fcut obiectul unor
fotografii. ..Laura Kovesi, șefa DNA, s nceteze minciuna (...)Este acuzat
c a luat mit pentru a interveni n favoarea lui Sandu Anghel. Anul
trecut n noiembrie a avut o ntlnire de tain cu un judector de la nalta
Curte, instana unde trebuia s se judece recursul lui Bercea. Judectorul
cu pricina este nimeni altul dect Horia Valentin elaru, fostul su
consilier.n parcareAsta-i ntlnire de mafioi, ntre golani, ntre
mafioi, eventual ntre nite securiti care schimb nite informaii, dar n
niciun caz ntlnire ntre reprezentanii cei mai nali ai justiiei
independente din Romnia.
Informațiile astfel prezentate de emisiunea Sinteza Zilei , nu au o baz
real i reiese cu certitudine faptul c au fost fcute doar cu scop defimtor.

Prejudiciul. Rspunderea pentru fapte

etc. etc. etc..

ati cam beliritpulerit-o MAHALAGIILOR diversionisti !

Fosta membra 9am.ro

227 mesaje
Postat pe: 25 Iunie 2014, ora 14:27

De la: Black_Friday_, la data 2014-06-25 13:39:06
De la: ___Haakon___, la data 2014-06-25 13:19:50

DEMISIA !

EXEMPLIFICARE:

........

Imbecilizatule, ce are de-a face N. Constantinescu cu tepele date de clanul Basescu Mondial, clanului Bercea Mondial?
Sunt manarii distincte care trebuie tratate de catre Justie independent! Asta arata cat de "ne-basist" cretin esti., sluga umila!

MIJJJJJJJJJTO, ai schimbat cu de la tine putere juridica incadrarea faptei.
din pretinsul TRAFIC DE INFLUENTA PE LANGA MAGISTRATI, inntr-o INSELATORIE, SAU TZEAPA ADMINISTRATA TIGANILOR !

ba' Blackat, sa stii ca esti baiat bashtept, ba !

chiar, nu vrei mataluta sa supunem acele "probe" audio-video unei expertize stiintifico-criminalistice si apoi sa ne pronuntam noi opiniile pe marginea raportului de certificare a "probelor" ?

ba' Blackat, despre acel serviciu, "SISROM", imi poti furniza vreo informatie, esti informat/documentat sau ai cunostintele minime necesare pentru a-ti forma o opinie si expune public pe aceasta tema ?????

Black_Friday_

4276 mesaje

Postat pe: 25 Iunie 2014, ora 14:43

De la: ___Haakon___, la data 2014-06-25 12:39:51Blculekakatule, din aceste raspunsuri oferite de Mircea Basescu , TIGANILOR, citez :

"Mircea Bsescu Poftim?
Mircea Bsescu: Mi, cine tie ce oi fi spus eu m, attea s-ar fi putut s le fi spus, na ... c eram cu MARIAN, tii, s v ajutm, pe MARIAN s... ( n.b. -cu vreun AVOCAT, bun PROFESIONIST, reputat ?)

rezulta: TEROAREA SI HARTUIREA PE CARE AU PRACTICAT-O TIGANII, CU SCOPUL DE A-L S A N T A J A !

Black_Friday_

4276 mesaje

Postat pe: 25 Iunie 2014, ora 14:43

De la: ___Haakon___, la data 2014-06-25 12:39:51Blculekakatule, din aceste raspunsuri oferite de Mircea Basescu , TIGANILOR, citez :

"Mircea Bsescu Poftim?

Fosta membra 9am.ro

227 mesaje
Postat pe: 25 Iunie 2014, ora 14:44

eeeeeeeeee, se-ngroasa gluma !

"Vlad Stoica, seful de cabinet al premierului Victor Ponta, a venit miercuri dimineata la DNA pentru a da declaratii ca martor in dosarul lui Adrian Duicu, baronul PSD de Mehedinti"

www.backbook.ro/seful-de-cabinet-al-lui-victor-ponta-chemat-la-dna/

acum sa va vad, care sunt principiile pe care le aparati , daca aveti ceea ce apara, si cum veti afla adevarul din mass-media romaneasca?

Fosta membra 9am.ro

227 mesaje
Postat pe: 25 Iunie 2014, ora 14:48

De la: Black_Friday_, la data 2014-06-25 14:43:57

"Mircea Bsescu Poftim?

nu m-ai convins, mai incearca, mr. BLACKAKAT in PLOAIE !

iti cam tremura mouselul, BlackkT !

esti un restantier permanent, am sa te las repetent, ma' baiatule !

ba' Blackat, despre acel serviciu, "SISROM", imi poti furniza vreo informatie, esti informat/documentat sau ai cunostintele minime necesare pentru a-ti forma o opinie si expune public pe aceasta tema ?????

hai, incearca sa raspunzi, cel putin, cu onestitate, NU STIU !

Pagini: << 1481 1482 1483 1484 1485 1486 1487 1488 1489 1490 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului basescu
Mergi la: