Info
x
Basescu
|
Fosta membra 9am.ro 311 mesaje Membru din: 7/05/2014 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 24 Iunie 2014, ora 16:51
De la: gabigabi2, la data 2014-06-24 16:37:45vad ca tot repeti chestia asta si nu stiu ce vrei, ca doar ti-am spus sa-l iei si pe base' cu tine ! sau astepti sa te rog sa nu pleci...o, nu pleca, ramii la mine Notarul ia de buna actele depuse de catre institutiile abilitate ale statului si nu poate pune in cumpana un act perfect legal chiar daca el in esenta este fals. Institutia care a savarsit acest fals trebuie trasa la raspundere nu notarul care DOAR LEGALIZEAZA O TRANZACTIE. Certificatul de Deces este eliberat de catre primaria in zona careia a decedat individul si un notar nu poate decat sa verifice daca este inregistrat...atat ..nimic mai mult. La acest capitol ma pricep asa ca pacaleste pe cine doresti matale. |
|
gabigabi2 33366 mesaje Membru din: 13/10/2011 |
Postat pe: 24 Iunie 2014, ora 16:54
ineptilor !
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 24 Iunie 2014, ora 17:08
De la: Black_Friday_, la data 2014-06-24 16:42:13De la: 9am_3909, la data 2014-06-24 16:13:55De la: gabigabi2, la data 2014-06-24 15:48:36De la: 9am_1454, la data 2014-06-24 14:20:39De la: stolerulucian, la data 2014-06-24 09:16:12da..." SARACU" basescu... chiar de ce este el responsabil? El este in fond un autentic IRESPONSABIL!!Sa te bagi intr-o gloata de tigani infractori este ,desigur, un lucru normal ! Toti presedintii din lume fac asta,nu? Si apoi ce-i asa grav sa fi o familie de hoti? Uite si ginerle este pe aceiasi masura,hot sadea! oare ati inteles dece ne fac occidentalii tigani? Nu pentru ca am avea aceiasi etnie ci pentru ca, nu AVEM ONOARE! Cunoa Vezi ...aici se face diferenta intre noi astia ceva mai cititi si restul prostilor inregimentati in armata Varanului. La acest capitol chiar pot discuta deoarece lucrez in domeniu prostule! Asa cum mi-am dat cu parerea si despre ancheta Nana unde se minte si povestea cu mostenirea este o telenovela marca A3&Varan@PSD care alimenteaza ura proletariatului imbecil .....care nu este in stare sa se documenteze suficient pentru a intelege in profunzime cat de manipulat este. Mai Black_Vasile...tu nu te simti nasol in pielea ta atunci cand iei de buna o tampenie fara a incerca sa intelegi despre ce este vorba in realitate? Vasile esti atat de neispravit incat imi dau seama ca esti dependent de minciuna, hotie si asistenta sociala. Doar asa poti supravietui. Cat priveste faptul ca o dai inainte cu acest Corcodel nu ma mira deoarece ,,demascarea'' ta ca fiind un jegos ordinar, prost din tata in fiu( Vali_Vasile din Galati) te duce la o riposta penibila, penibilule! Oricum as dori sa fiu acel Corcodel la care faci referire deoarece mi-am pierdut intr-o zi ceva timp si i-am cautat postarile. Individul este un cetatean care traieste pe propriile picioare cu o afacere bunuta si nu este dependent ca tine si familia ta de ajutoarele sociale. Bravo lui....
|
Postat pe: 24 Iunie 2014, ora 17:17
@ ptr. asta care nu-i corcodel :
ba, nu stiu care ti-e domeniul , dar esti prost de bubui ! ai grija ce acte intocmesti si pe ce nume le scrii, ca daca tu-i confunzi pe Black cu Vali_Vasile, pe mine cu ivanov , cine stie daca nu cumva tu ai declarat-o pe batrina doamna moarta si te-ai grabit s-o servesti pe donsoara Ioana , ca sa aibe si ginerica o Dota frumusica ...ca nu se intra-n fam presului cu izmenele rupte-n kur! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 24 Iunie 2014, ora 17:25
De la: gabigabi2, la data 2014-06-24 17:17:52 @ ptr. asta care nu-i corcodel : Retardato....chair matale cu ,,pixul'' tau ai postat ca ai obiceiul sa mai folosesti adresa sotului.........asa ca esti o mincinoasa ca si cei pe care ii slujesti..... !PS. Esti la fel de mincinoasa ca si Vasile..........de ce este necesar sa va ascundeti? Nu cumva si voua va este rusine de rusinea voastra ?
|
Postat pe: 24 Iunie 2014, ora 17:39
Pentru Vali_ Vasile zis si Black_Vasile din Galati!
Bai ordinarule..nu ..ti-am citat postarea infecta pentru a scoate in evidenta educatia de cocioc pe care o ai dar ia se poate citi ceva mai sus. Nu ar fi mai bine mai Vasile sa-ti scoti de la naftalina stema regala(a regelui Cioaba) si sa dai cartile pe fata? Iti stau la dispozitie......iar in privinta gatului ma-ti nu ma pot baga pe felia ,,zdrangii'' tatalui tau!
|
Postat pe: 24 Iunie 2014, ora 17:53
De la: 9am_3909, la data 2014-06-24 17:25:15De la: gabigabi2, la data 2014-06-24 17:17:52 @ ptr. asta care nu-i corcodel : idiotule, daca tot faci sapaturi, fa-le ca lumea si vezi ca pe sotul meu il cheama Florea Ionel, pe mine ma cheama Florea Gabriela si am postat de pe contul lu' don Nelooo doar de citeva ori, atunci cind contul de gabigabi mi-a fost blocat , dar si atunci am anuntat in gura mare : ATENTIE - sunt Gabi si asta ca sa nu se creada ca ar fi o inselatorie ! hai, scuteste-ma ! spui ca esti de meserie, dar habar n-ai avut ca sotia ta facea parte dintre mostenitori si , vezi Doamne, ticalosii ailalti v-au tras in piept ! esti un prost, ce sa mai discutam .... du-te si cauta, discutiile dintre Black si V_V si limpezeasca-ti- se creierii incinsi, dr. Watson, ca-i elementar !
|
Postat pe: 24 Iunie 2014, ora 18:17
De la: gabigabi2, la data 2014-06-24 17:53:02De la: 9am_3909, la data 2014-06-24 17:25:15De la: gabigabi2, la data 2014-06-24 17:17:52 @ ptr. asta care nu-i corcodel : Ce femeie imbecila..........acum recunoaste ca am dreptate in privinta postarilor pe care le are de pe un alt id. Ok ...facem progrese...tot este bine ca recunosti.... Acum sa vb despre speta la care am facut referire..... Pai idioato.........sotia mea a ramas orfana de ambii parinti inca de la varsta de 8 ani. Mai are o soara tot in Bucuresti iar rudele ei sunt undeva in tara......... Ei bine...mama sotiei mai are 2 frati care traiesc si locuiesc acolo in provincie......adica o matusa si un unchi pentru a fi mai pe intelesul tau . Ei bine ....masa succesorala cu pricina este mostenirea pe care o au de pe urma bunicilor(din paretea mamei)...adica parintii, mamei .... sotiei care erau oameni ceva mai avuti.......chiaburi asa cum va place voua imbecililor sa-i numiti. Ei bine ..sotia si sora ei ramase orfane de la 8 ani, respectiv 9 ani au fost crescute si educate de catre un bun prieten al tatalui lor care are domiciliul in Bucuresti . In consecinta aceste fete au fost adoptate de catre un bun prieten al tatalui lor iar legaturile de rudenie cu neamurile au fost relativ rupte din motive reale.iar vizitele rare si foarte rare dar nu stopate. Tot din acest motiv nici nu au avut cunostinta de averea pe care o mestenisera indirect si nici nu au fost informate de catre rude.....care bineanteles ca au profitat de absenta lor si si-au insusit atat terenurile dar si imobilele la care aveau si ele dreptul legitim prin declaratii mincinoase date in fata notarului.... Cum am aflat? Pai acum.... din partea tatalui ...tot pe filiera bunicilor au mostenit ceva...nesemnificativ dar suficient pentru a afla de la supravietuitori ca bunicii din partea mamei au fost oameni instariti ...si de aici demersurile cu bucluc..... Ai inteles retardato? Asa ca nu-i mai face pe altii prosti atunci cand tu colcai in minciuna si idiotenie! PS. Nu-l mai apara pe Vali_Vasile zis si Black_Indianul din Galati ca nu tine! Un retardat ca el nu poate fi confundat!
|
|
|
|
Postat pe: 24 Iunie 2014, ora 18:52
De la: Black_Friday_, la data 2014-06-24 18:47:13".....care bineanteles ca au profitat de absenta lor..." Pentru Vali_ Vasile zis si Black_Vasile din Galati! Bai ordinarule..nu ..ti-am citat postarea infecta pentru a scoate in evidenta educatia de cocioc pe care o ai dar ia se poate citi ceva mai sus. Nu ar fi mai bine mai Vasile sa-ti scoti de la naftalina stema regala(a regelui Cioaba) si sa dai cartile pe fata? Iti stau la dispozitie......iar in privinta gatului ma-ti nu ma pot baga pe felia ,,zdrangii'' tatalui tau! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 24 Iunie 2014, ora 19:07
De la: Black_Friday_, la data 2014-06-24 19:04:36Cu ce imi stai tu la dispozitie bai amaraciune ambulanta? Vrei sa ne vedem? M-as bucura, analfabetule. Ti-as preda cateva lectii de gramatica. Vasile.......sa-mi dai numarul de la cocioc si poate in concediu trec pe la tine cu o donatie ......ceva ca de la crestin la om nevoias!
|
Postat pe: 24 Iunie 2014, ora 19:16
De la: Black_Friday_, la data 2014-06-24 18:47:13".....care bineanteles ca au profitat de absenta lor..." ,,Muc cel mic'' zis si Vali_Vasile&Black_Vasile Galateanu.....ia zi matale ,,hintelectualule'' unde se rataceste greseala mea gramaticala din citatul dat? Prostule......unde? Idotul naibi.......te rahatesti pe tine si cand vrei sa pari altceva decat un idiot notoriu! Ia bre si documenteaza-ti fizicul si apoi poate avem ce discuta!
|
Postat pe: 24 Iunie 2014, ora 19:28
De la: 9am_3909, la data 2014-06-24 18:17:19De la: gabigabi2, la data 2014-06-24 17:53:02De la: 9am_3909, la data 2014-06-24 17:25:15De la: gabigabi2, la data 2014-06-24 17:17:52 @ ptr. asta care nu-i corcodel : ai pe sa te cheptene, prostovane .....e a 3 a oara cind iti spun ca ma cheama Florea si , parca toti 3 sunteti batuti in cap, ca nu-s vreo 3 -4 luni de cind si madam 2148 m-a "chestionat " la fel ca tine ! baaaaa ciripitorilor , mai resfirati baieti, ca va tradeaza naravurile grele avute si de care nu va puteti debarasa ! P.S IDIOTULE, lasa chestia cu colcaitul in minciuna, ca in timp ce voi stiti si cum ma cheama pe mine, pe sotul meu ; mi-ati vazut figura , deci stiti exact cum sunt si cine sunt, voi va acoperiti de Cifre si nickname de esti o javra, ti-am mai spus ? bine, iti mai spun o data : o javra !
|
Postat pe: 24 Iunie 2014, ora 19:33
De la: gabigabi2, la data 2014-06-24 19:28:54De la: 9am_3909, la data 2014-06-24 18:17:19De la: gabigabi2, la data 2014-06-24 17:53:02De la: 9am_3909, la data 2014-06-24 17:25:15De la: gabigabi2, la data 2014-06-24 17:17:52 @ ptr. asta care nu-i corcodel : De crezi ca mi-as da numele pe acest forum? Ce as avea de castigat daca in loc de numar mi-as da un nume fictiv.....de exemplu LiIvanov , Vanea, Gabi, Gabi2.... ori dupa caz Florea? Nu crezi ca ideile sunt mult mai importante? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 24 Iunie 2014, ora 19:45
Pentru Gabi Floarea...
Draga mea pensionara.....uite acum in ceas de taina mi-am dat seama ca am facut o mare greseala atunci cand te-am ciufulit din motive ideologice. Acum am inteles ca in realitate voi astia ,,injectati'' gen.....Gabi, Livanov, Florin, Vanea, Vasile si alte cateva iduri in realitate faceti parte dintr-o comunitate gen Azil de batrani iar postarile sunt date din sala de lectura a institutiei. Recunosc ca am gresit deoarece voi nu sunteti chiar asa de cerebrali si este normal ca la o varsta rotitele sa fie intepenite. Acum inteleg de ce sunteti atat de similari in postari si chiar mai si postati unul dupa idiul altuia. Imi cer scuze deoarece nu am inteles starea voastra care nu este de invidiat..... Sanatate si virtute damblagiilor! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 24 Iunie 2014, ora 19:49
De la: Black_Friday_, la data 2014-06-24 19:43:26De la: 9am_3909, la data 2014-06-24 19:16:56De la: Black_Friday_, la data 2014-06-24 18:47:13".....care bineanteles ca au profitat de absenta lor..." M-am gandit ca la asta te referi...vita proasta ...asa ca am intrat si m-am documentat. Uite scrie si matale pe Goagleias si apoi gavareste BOULE! Prostul pamantului!
|
Fosta membra 9am.ro 227 mesaje Membru din: 16/06/2014 |
Postat pe: 24 Iunie 2014, ora 19:51
De la: ___Haakon___, la data 2014-06-23 16:49:55 "SRI monitorizeaza aspecte privind securitatea nationala din activitatea lui Bercea si a unor apropiati ai acestuia inca din anul 2001. In perioada 2001-2012, la nivelul SRI au fost derulate 8 actiuni informativ-operative referitoare la activitatile de criminalitate organizata ale clanului Bercea. Informarile SRI au fost trimise de-a lungul timpului la organele de urmarire penala, (n.b. organe de urmarire penala, control si prevenire a infractionalitatii, care nu s-au sinchisit si nu si-au indeplinit cu rigurozitate si maxima exigenta atributiunile de serviciu, organe abilitate pe care le-am nominalizat in textul precedent postat) dar si presedintilor Ion Iliescu si Traian Basescu. Traian Basescu a fost informat de SRI pe 29 octombrie 2009 in legatura cu probleme care tin de securitatea nationala privind activitatea clanului Bercea, acea informare nu a continut aspecte referitoare la relatia lui Bercea cu fratele sefului statului." Dir. S. R. I., George Maior. Si pentru ca tot am asteptat decaratia de presa a Dlui. Maior G.. Directorul S R I , pot adresa cateva intrebari acestor nesimtiti viscerali offuscati de pe forumul 9am? Vor fi ei apti cogitiv sa-mi raspunda, sau vor actiona instant cu ad hominem-urile impotriva mea? 1 probele audio-video din dosarul Bercea-Mircea, necesita sau nu o expertiza criminalistica prin care sa se certifice sau nu,dpdv juridic si tehnico-stiintific, urmatoarele aspecte in ceea ce priveste: a) proprietarul tehnicii audio-video pe care s-a efectuat inregistrarea/inregistrarile b) unicitatea, autenticitatea si compatibilitatea probei audio-video cu tehnica audio-video de pe care s-a efectuat inregistrarea audio-video c) cronologia probelor audio-video d) eventuale interventii tehnice in ceea ce priveste contrafacerea sau multiplicarea probei audio-video. e)conditiile, scopul si legalitatea obtinerii probelor audio-video de catre beneficiar , sub aspectul existentei sau nu a : vreunei presiuni, hartuiri sau in scop de santaj etc. f) daca, probele audio-video au fost obtinute cu implicrea tehnica si/sau logistica unui serviciu secret neoficial Pentru inceput, suficient, nu doresc sa va solicit singurul neuronal dotarii voastre cerebrale, (pe care il impartiti frateste folosindu-l cu schimbul ) dincolo de un regim normal de functionare, apoi, mai vedem....
|
Postat pe: 24 Iunie 2014, ora 23:01
scheiße, don't argue with stupid bitches !
|
Fl_Orion999 15216 mesaje Membru din: 2/06/2013 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 25 Iunie 2014, ora 07:46
www.archeus.ro/lingvistica/CautareDex?query=BINEANTELES
www.archeus.ro/lingvistica/CautareDex?query=BINE%C3%82N%C5%A2ELES www.dictionaritalian.ro/?c=bineanteles www.romania-italia.net/roit/sa-scriem-corect-in-romana-i-italian... www.dictionarspaniol.ro/?c=bineanteles www.translate.com/french/bineinteles-sau-bineanteles/11718796 www.tpu.ro/sanatate/buna-tuturor-vreau-sa-va-intreb-ceva-bineant... dictionareonline.duv.ro/dictionarsinonime/bineanteles/ www.dictionarromanenglez.ro/dictionar/bine%C3%A2n%C5%A3eles vorbesc.ro/2949/cum-se-zice-corect-bineanteles-sau-bine-inteles Regulile ortografice care prevedeau scrierea cu î din i în toate cazurile, în afarã de cuvintele român, România ºi a derivatelor acestora, au fost aprobate încã în 1953. Majoritatea cetãþenilor noºtri a început sã citeascã ºi sã scrie româneºte anume în conformitate cu aceste reguli, care stipulau redarea graficã a sunetului î într-un singur fel, cu î din i. Ulterior însã ortografia românã a fost modificatã, trecându-se la scrierea cu â din a, care este mai aproape de principiul etimologic. În conformitate cu noile reguli, a fost editat în 2005 „Dicþionarul ortografic, ortoepic ºi morfologic al limbii române” (DOOM), dupã care se conduce acum toatã lumea care scrie cu â din a. Însã, fãrã sã consulte dicþionarul, unele persoane au înþeles cã de acum înainte peste tot se va scrie cu â, aºa cum se scria cândva doar cu î. Regulile sunt totuºi ceva mai complicate, pentru cã în actuala ortografie sunetul î poate fi redat în scris ºi prin î din i ºi prin â din a. Iatã care sunt aceste reguli: se scrie î la începutul cuvintelor: învãþãtor, încolo, a întreba etc., deci nu se admite scrierea „ânceput”, „ânger”, „ânsã”; tot î apare la sfârºitul cuvintelor – a coborî, a hotãrî, a zãvorî, a izvorî, aºa cã e greºitã scrierea „coborâ”, „hotãrâ”; se scrie â doar în interiorul cuvintelor – pãmânt, cuvânt, tânãr, când etc. Aici mai existã însã o regulã ”adiacentã”: dacã la cuvintele care încep cu î se adaugã un prefix, atunci se pãstreazã litera lui iniþialã î chiar ºi dupã prefix, astfel cã î apare ºi în interiorul cuvântului, de exemplu, neînþeles, a reînvia etc. La fel î apare în interiorul cuvintelor compuse, în care al doilea element începe cu î, de ex., bineînþeles. Însã ne putem da seama cã multã lume nu prea cunoaºte aceste reguli, urmãrind chiar titrele din programele televizate: nu demult în timpul unui program de ºtiri pe ecran era scris: „neânþelegeri în Gagauz-Yeri”; mai scriu unii „reântoarcere”, „neântrerupt”, „reântregire” º.a. Toate aceste cuvinte trebuie scrise cu î, pentru cã, fãrã prefix, ele încep anume cu î – înþelegeri, întoarcere etc. În interiorul cuvântului â se scrie ºi în cazul gerunziilor formate cu sufixul –ând: a lucra – lucrând, a trece – trecând. Din aceste motive de poziþie a sunetului, în unul ºi acelaºi cuvânt poate apãrea ºi î din i, ºi â din a, de exemplu: în cuvântul neînþelegând, primul î este motivat de poziþia iniþialã din înþelege, iar al doilea â se scrie în sufixul -ând. Tot noile reguli mai prevãd ºi modificarea formelor verbului a fi: se scrie sunt, suntem, sunteþi (la rostire accentul se pune pe u), iar nu sînt, sînteþi, sîntem ºi bineînþeles cã nu se admite sântem. La noi ºcoala nu a trecut la scrierea cu â din a, dar aproape toatã presa, academia, editurile scriu cu â din a. Rãmâne ca instanþele de resort sã decidã dacã trecem oficial sau nu la â din a, pentru cã aproape toþi scriu aºa, dar nimeni nu învaþã regulile ortografice respective, de aceea ºi existã destul de multe confuzii. www.timpul.md/articol/cum-si-de-ce-scriem-cu-a-din-a-sau-cu-i-di... scri.ro/i-din-i-si-a-din-a-226.html diacritica.wordpress.com/2009/06/15/i-din-a-si-a-din-i/ buey ciocoflendere...prieteneste-ti zic...ar trebui sa-ti dai demisia din functia de roman..... e valabil pt. nenea cifra cu 3909 da' si pt. ,,presedintele'' al nu stiu catelea haakon... youtu.be/rvmAckADYZw
Raporteaza abuz de limbaj
Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept �i recunoa�te c�, pe deasupra ambi�iilor, intrigilor �i urilor, este Patria, este ve�nicia neamului, �i c� acolo trebuie s� ne �nt�lnim totdeauna, chiar dac� nu ne �n�elegem de fiecare dat�."(Ion Antonescu) *** ,,�n ziua de azi, pentru a st�p�ni c�t mai mul�i oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odat� ce ai sufletul, ai omul; iar c�nd ai omul, teritoriul vine de la sine."
(contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
|
|
Fl_Orion999 15216 mesaje Membru din: 2/06/2013 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 25 Iunie 2014, ora 07:58
De la: 9am_3909, la data 2014-06-24 19:49:00De la: Black_Friday_, la data 2014-06-24 19:43:26De la: 9am_3909, la data 2014-06-24 19:16:56De la: Black_Friday_, la data 2014-06-24 18:47:13".....care bineanteles ca au profitat de absenta lor..." posibil la tine pe ulita sa fii cel mai bun....posibil cei din ginta sotiei inselata sa te creada vreun geniu...s-ar putea ca tractoristii cu basca sau fara, de la tine din colhozu' chiaburesc al bunicilor sotiei sa te catalogheze drept jurist...e probabil ca gastele, ratele sau gainile din curtea pe care-ar fii trebuit s-o mostenesti da' au fost altii mai smecheri...sa te considere filozof....in realitate tu nu esti decat un simplu agramat, semianalfabet cu pretentii de atomisto-fiziciano-magician sau mai pe scurt ,,fiul ploii''.... joienegru.blogspot.ro/2013/03/cu-din-sau-i-din-i.html Raporteaza abuz de limbaj
Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept �i recunoa�te c�, pe deasupra ambi�iilor, intrigilor �i urilor, este Patria, este ve�nicia neamului, �i c� acolo trebuie s� ne �nt�lnim totdeauna, chiar dac� nu ne �n�elegem de fiecare dat�."(Ion Antonescu) *** ,,�n ziua de azi, pentru a st�p�ni c�t mai mul�i oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odat� ce ai sufletul, ai omul; iar c�nd ai omul, teritoriul vine de la sine."
(contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
|
|
Black_Friday_ 4276 mesaje Membru din: 23/08/2013 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 25 Iunie 2014, ora 08:57
Anghel Izaura: Naºule eu daca ma duc ºi dau la DNA ºi matale într-o sãptãmânã eºti arestat! Mircea Bãsescu Poftim? Anghel Izaura: Într-o sãptãmânã eºti arestat daca eu dau filmarea! Îþi garantez, milion la milion Anghel Grinica Ion: Noi nu mergem la televiziune! Noi mergem direct în faþã la DNA... Anghel Izaura: La DNA direct! Anghel Grinica Ion: ... la procuror sau la DIICOt ºi "uite domn'le Ce-am fãcut, uite aºa, uite aºa.." Dumneavoastrã sunteþi ºi filmaþi ºi când i-aþi spus lui FLORIN cã i-aþi dat banii ºi lui fratele dumneavoastrã, TRAIAN. Constantin Marius: Sunteþi filmaþi ºi banii ºi tot! Anghel Grinicã Ion: Vã arãt filmarea dacã nu credeþi! Mircea Bãsescu: Mãi, cine ºtie ce oi fi spus eu mã, atâtea s-ar fi putut sã le fi spus, na ... cã eram cu MARIAN, ºtii, sã vã ajutãm, pe MARIAN sã... Anghel Izaura: Eºti filmat naºule! ªi DOINA e filmatã! ªi la dumneavoastrã acasã când a fost naºa, eu, mama ºi cu FLORIN ºi vorbeam la masã ºi atunci eºti filmat! Anghel Grinicã Ion: Naºule, hai mai bine sã gãsim o zi... Anghel Izaura: Sã gãsim o soluþie sã nu ajungem acolo. Anghel Grinicã Ion: Sã ne daþi banii Anghel Izaura: Noi d-asta am venit mereu la Constanþa! Ca sã nu ajungem la presã ºi la DIICOT! Cã ºtii ce aºteaptã DNA-ul, uite atâta. Pe cuvânt dacã aºteaptã poate p unghie ºi noi nu vrem sã ajungem acolo. Mai bine da-þi-ne banii! Anghel Grinicã Ion: Noi deja suntem toþi la puºcãrie! Anghel Grinicã Ion: Naºule, hai cã facem într-o zi, duminicã, mergeþi cu noi în vizitã la tata ºi vorbiþi cu tata direct, faþã-n faþã! Mircea Bãsescu: ªi asta-i o variantã. Anghel Izaura: (adresându-se lui Anghel Grinicã Ion: Ce sã vorbeascã cu tata despre bani, cã acolo e ascultat tot! Mircea Bãsescu: Dar tata ce ºtie? Tata nu ºtie nimic! Anghel Izaura: I-a dat tata bani, i-am dat eu, mama ºi FLORIN! Mircea Bãsescu: Dar unde i-aþi dat banii lu'... La Drãgãneºti? Anghel Izaura: Nu! Aici la mata, la Constanþa Anghel Grinicã Ion: Aici la Constanþa! Anghel Izaura: N-am dat un ban la Drãgãneºti! La Constanþa, într-un apartament. A venit o femeie de la bancã... Constantin Marius: Primii bani când s-au dat, am fost ºi eu atunci! Anghel Izaura: ªi el a fost! Constantin Marius: A chemat o femeie de la bancã ºi ne-am întâlnit într-un apartament, dar nu mai ºtiu eu sa ajung acolo unde ne-am întâlnit noi. Mircea Bãsescu: Îhî. Constantin Marius: Am mers din partea aia în Constanþa, spre Mc'Donalds-ul ãla, în partea aia... Anghel Izaura: Când îi dãdeam banii lui MARIAN, FLORIN l-a filmat si el dadea in numele tãu, de numele lu' dvs. "Cã-i dau lui banii! Banii ãºtia ajunge la MIRCEA". N-are cum (N.R. neinteligibil) Anghel Grinicã Ion: "C-o sa scape taicã-tu, într-o sãptãmânã, douã sãptãmâni, o sã scape!" Anghel Izaura: … rãmâne 50 ºi mai rãmâne 230! ªi 30.000 de euro mi-i dai pe 15 iunie ºi 200, îmi dai 100 în iulie ºi 100 în septembrie!(pune banii înapoi în birou) C-aºa nu putem! Mircea Bãsescu: Greu, mici ºansele. Anghel Izaura: (se întoarce la masã ºi se aºeazã pe scaun) Deci, cu ãºtia n-am ce sã fac! Constantin Marius: Hai sã facem într-un fel mãcar, nu ºtiu cum sã îþI spun, hai sã o rezolvãm într-un fel. Mircea Bãsescu: Mã mai laºi o sãptãmânã, douã… Anghel Izaura: Nu pot, naºule! Mircea Bãsescu: Taci, mã taci mã din gurã! Ca sã fac eu niºte planuri, sã vãd ºi eu ºi dupã aia stãm de vorbã amândoi! Cã cu tine nu se poat sta de vorbã, tu eºti mai… Constantin Marius: Înþeleg, mãI naºule, dar pune-te ºi dumneata în situaþia noastrã… Mircea Bãsescu: Mãi, tu nu înþelegi cã eu nu am bani? Tu nu-nþelegi cã eu n-am? Anghel Grinicã Ion: Uite ce mã enerveazã…N-ai mata bani, ã? Du-te ºi împrumutã de la frate-tu! Mircea Bãsescu: Cum sã împrumut, mã, de la frate-miu? Tu crezi cã ãla are bani? Sã ºtii cã nici ãla n-are… Constantin Marius: Traian? N-are Traian bani? Mircea Bãsescu: Nu! Constantin Marius: Ai, mã… Naºule, eºti într-o filmare… Mircea Bãsescu: …afacerea voastrã! Constantin Marius: Eºti filmat într-o filmare, ãsta, cumnatu-meu, când venea pe la dumneata, el se fãcea cã se juca cu telefonul tot aºa ºi tot filma! Mircea Bãsescu: Foarte bine dacã a filmat! Hai sã vedem ce a filmat! Constantin Marius: Are ºi cravatã care filmeazã! Cravatã…Cravatã cu camera în ea! Înþelegi dumneata? ªI are filmarea aia cu... Mircea Bãsescu: Hai sã mergem, gata, am plecat, nu mai stau. Constantin Marius: Are filmarea când zici dumneata cã te duci ºi dai banii la, la Traian, ºi vorbeºti cu el ºi facem ceva ºi rezolvãm… Mircea Bãsescu: Bã, fugi de-aici! Anghel Grinicã Ion: Ba v-aducea ºi niºte acte aicea. Constantin Marius: Sã mor dacã te mint… Mircea Bãsescu: Cine ºtie ce dracu’ am spus eu ca sã… Constantin Marius: Cã eu n-am de ce sã mint.
|
Postat pe: 25 Iunie 2014, ora 10:12
Q.E. D
asta-i : si nu se mai poate da vina pe nimeni : nici pe A3, nici pe felix motanul si nu e nici un puci impotriva lu' base' justitiarul ...e multa mizerie , lacomie , coruptie in toate inst. statului si convingerea nestramutata ca Nimeni nu poate sa le faca ceva ! DEMISIA ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 25 Iunie 2014, ora 12:39
Blculekakatule, din aceste raspunsuri oferite de Mircea Basescu , TIGANILOR, citez :
"Mircea Bãsescu Poftim? Mircea Bãsescu: Mãi, cine ºtie ce oi fi spus eu mã, atâtea s-ar fi putut sã le fi spus, na ... cã eram cu MARIAN, ºtii, sã vã ajutãm, pe MARIAN sã... ( n.b. -cu vreun AVOCAT, bun PROFESIONIST, reputat ?) Mircea Bãsescu: ªi asta-i o variantã. Mircea Bãsescu: Dar tata ce ºtie? Tata nu ºtie nimic! Mircea Bãsescu: Dar unde i-aþi dat banii lu'... La Drãgãneºti? Mircea Bãsescu: Îhî. Mircea Bãsescu: Greu, mici ºansele. Mircea Bãsescu: Mã mai laºi o sãptãmânã, douã Mircea Bãsescu: Taci, mã taci mã din gurã! Ca sã fac eu niºte planuri, sã vãd ºi eu ºi dupã aia stãm de vorbã amândoi! Cã cu tine nu se poat sta de vorbã, tu eºti mai… Mircea Bãsescu: Mãi, tu nu înþelegi cã eu nu am bani? Tu nu-nþelegi cã eu n-am? Mircea Bãsescu: Cum sã împrumut, mã, de la frate-miu? Tu crezi cã ãla are bani? Sã ºtii cã nici ãla n-are… Mircea Bãsescu: Nu! Mircea Bãsescu: …afacerea voastrã! Mircea Bãsescu: Foarte bine dacã a filmat! Hai sã vedem ce a filmat! Mircea Bãsescu: Hai sã mergem, gata, am plecat, nu mai stau. Mircea Bãsescu: Bã, fugi de-aici! Mircea Bãsescu: Cine ºtie ce dracu’ am spus eu ca sã…" rezulta: TEROAREA SI HARTUIREA PE CARE AU PRACTICAT-O TIGANII, CU SCOPUL DE A-L S A N T A J A ! nu m-ai convinsmai incearca, mr. BLACKAKAT in PLOAIE ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 25 Iunie 2014, ora 13:09
Declaraþia comunã de presã a preºedintelui Comisiei de control al activitãþii SRI, Georgian Pop, ºi a directorului Serviciului Român de Informaþii, George Maior, la Palatul Parlamentului
Georgian Pop: Vã rog sã-mi permiteþi sã dau citire raportului comisiei: "Ca urmare a solicitãrii numãrul 938 a Birourilor Permanente reunite în vederea întocmirii, de cãtre Comisia comunã a Camerei Deputaþilor ºi Senatului pentru exercitarea controlului parlamentar asupra activitãþii SRI, a unui raport din care sã rezulte dacã preºedintele României a fost informat sau nu asupra activitãþilor ilegale ale clanului Bercea, comisia a audiat conducerea SRI, rezultând urmãtoarele concluzii: Serviciul Român de Informaþii a avut în atenþie aspecte privind securitatea naþionalã legate de activitãþile întreprinse de Anghel Sandu, zis Bercea Mondial, ºi persoane din anturajul acestuia încã din anul 2001. Comisia a luat la cunoºtinþã cã, de-a lungul timpului, 13 documente de informare au fost remise beneficiarilor din plan central, inclusiv preºedintelui României Traian Bãsescu, în data de 21 octombrie 2009, cu aspecte ce þin de securitatea naþionalã a României, 14 informãri au fost destinate decizionarilor locali ºi 19 sesizãri organelor de urmãrire penalã. Precizãm cã, {{{{în condiþiile iniþierii ºi derulãrii cercetãrii de cãtre organele de urmãrire penalã, SRI nu mai are posibilitatea legalã de a transmite beneficiarilor abilitaþi în stat documente de informare care sã aibã la bazã date obþinute în contextul instrumentãrii cauzei. }}}} În aceastã situaþie, SRI este obligat sã respecte confidenþialitatea fazei de urmãrire a anchetei penale, fiind, practic, interzisã diseminarea de date care fac obiectul unui dosar penal asupra cãrora procurorul este singurul care poate dispune". Vã mulþumesc ºi repet o chestiune foarte importantã, votul a fost dat în unanimitate. George Maior: Mulþumesc, domnule preºedinte, mulþumesc ºi presei pentru atenþia acordatã acestei situaþii. Aº vrea sã subliniez, încã de la început, cã am rãspuns prompt solicitãrii comisiei ºi, practic, într-o singurã zi am fãcut aceastã evaluare complexã, de aceea aº sublinia totuºi ºi caracterul preliminar al acesteia, pentru cã la atâtea informãri, la atâtea sesizãri cãtre Parchete, peste 400 de pagini de informãri, ca sã fiu cât se poate de precis, evident evaluarea ºi analiza ar mai putea continua ºi cu alte detalii mai mult sau mai puþin semnificative. Dar ceea ce este semnificativ este faptul cã am prezentat acest raport comisiei în mod oficial. Comisia a primit ºi în anexã informãrile transmise de Serviciu în acest interval de timp, beneficiarii acestor informãri ºi un rezumat al conþinutului acestor informãri. Vreau sã precizez, este foarte important, este un aspect evident oficial. Aº vrea sã dezvolt câteva dintre aspectele menþionate de domnul preºedinte în acest comunicat. Deci, aºa cum a ºi subliniat, evaluãrile preliminare realizate la nivelul SRI au relevat faptul cã activitãþile infracþionale ale lui Sandu Anghel, zis ºi Bercea Mondial, respectiv ale grupãrii interlope pe care o coordoneazã, s-au aflat în atenþia Serviciului Român de Informaþii încã din anul 2001. Fãrã sã mai intru în detalii privind raza de acþiune în teritoriu sau în exteriorul þãrii a acestui clan, aº vrea sã subliniez cã, date fiind consistenþa informaþiilor obþinute de SRI, notorietatea acþiunilor ilegale ale lui Anghel Sandu în lumea interlopã, dar ºi impactul, inclusiv în plan transfrontalier, al acestor ilegalitãþi, Serviciul a acþionat consecvent pentru informarea, în funcþie de competenþe, a beneficiarilor legali din plan central ºi local, respectiv a organelor de cercetare ºi urmãrire penalã. Astfel, ca sã intru ºi mai mult în detalii, în perioada 2001-2012, la nivelul SRI au fost derulate opt acþiuni informativ-operative pe profilurile "Apãrarea Constituþiei", "Securitate Economicã" ºi "Ameninþãri Transfrontaliere", referitoare la activitãþile de criminalitate organizatã ale grupãrii Bercea. Acestea au fost finalizate, aºa cum am arãtat, prin informarea beneficiarilor legali. În plan central, beneficiari au fost ºi preºedinþi ai României - ºi domnul preºedinte Iliescu a fost informat la un anumit moment - aºa cum s-a subliniat, o informare transmisã preºedintelui Traian Bãsescu la data de 29 octombrie 2009, cu probleme ce þin de securitatea naþionalã, vizavi de acest clan. Ca sã evit întrebarea dumneavoastrã, nu a conþinut acea informare aspecte referitoare la raporturile sau relaþiile lui Bercea cu fratele domniei-sale. Deci preºedintele, în declaraþia sa de ieri (23.06.2014), a avut dreptate când a spus cã serviciul sau serviciile de informaþii, eu mã refer la Serviciul nostru, nu a abordat aceastã chestiune într-o informare separatã. Aceasta este informarea transmisã preºedintelui României la acea datã, cu anumite aspecte ce þin de securitatea naþionalã. De ce? Existã deja în explicaþia datã de domnul preºedinte al Comisiei. În momentul în care Serviciul, pe baza activitãþilor sale, a trecut la faza de sesizare a organelor de urmãrire penalã ºi de cooperare cu acestea în limitele competenþelor sale ºi ale protocoalelor de cooperare cu diversele structuri ale Parchetului, ale DNA etc; el nu poate transmite beneficiarilor legali informaþii legate de aspecte ce þin de aceste dosare. Este un lucru care este elementar într-un stat de drept ºi cred cã valorile legate de independenþa justiþiei sunt cunoscute ºi le apreciaþi ºi dumneavoastrã. {{{{Documentele acestea de informare, ele s-au dus ºi cãtre diverºi premieri, miniºtri de interne, alþi membri ai Guvernului - mã refer la cele din plan central - au vizat acþiuni ale acestui clan privind perceperea de taxe de protecþie în diverse judeþe, derularea, prin societãþile controlate direct sau prin interpuºi, a unor operaþiuni ilegale cu metale neferoase sau activitãþi de evaziune fiscalã de mare amploare, coordonarea unei reþele implicate în trafic de persoane, inclusiv minori, în Italia, Franþa, Spania ºi Serbia, de la care erau colectate fonduri obþinute prin cerºetorie, furt, alte activitãþi ilegale, creditarea ilegalã a unor persoane fizice ºi juridice, cointeresarea unor funcþionari ai finanþelor publice în scopul evitãrii controalelor ºi aplicãrii de sancþiuni asupra societãþilor comerciale deþinute, accesarea ºi deturnarea de fonduri bugetare destinate minoritãþii rrome prin intermediul unor structuri asociative ale etniei, coruperea unor magistraþi în scopul obþinerii de soluþii favorabile în diverse dosare. De asemenea, în plan local, au fost trimise documente de informare referitoare, în general, la acest tip de activitãþi. Evident, în momentul în care s-a realizat aceastã activitate de informare, repet, a Guvernului, la nivel de Preºedinþie, de structuri centrale sau la nivel local, când s-a trecut la faza urmãtoare, respectiv începând cu anul 2009, diverse sesizãri cãtre organele de urmãrire penalã, dacã sunt ºi mai precis 19, aºa cum am menþionat, DIICOT, DNA, IGPR etc., IPJ local, din acel moment, evident, lucrurile s-au desfãºurat în cadrul sistemului de aplicare a legii.}}}} Aº vrea sã mai subliniez câteva lucruri, în concluzie, referitoare la aceastã situaþie ºi la poziþia Serviciului în acest ansamblu de dezbateri. Consider foarte clar cã Serviciul ºi-a fãcut datoria pe deplin, în funcþie de responsabilitãþile sale legate de securitatea naþionalã ºi responsabilitãþile sale legale în ceea ce priveºte abordarea fenomenului acesta legat de clanuri interlope, ºi nu este singura situaþie în care Serviciul a intervenit pe acest palier. Chiar în aceastã Comisie, în anul 2011, am prezentat o hartã teritorialã detaliatã a prezenþei acestor clanuri ºi a efectelor activitãþilor lor asupra securitãþii naþionale a României ºi, de fapt, a existat cel puþin un mesaj explicit cãtre Ministerul de Interne sã abordeze - pentru cã el e, în principal, sau ar fi în principal competent pe abordarea criminalitãþii organizate de acest tip - sã abordeze mai serios aceastã chestiune. Cred cã acest lucru, s-a înþeles atunci, deºi a existat o anumitã dezbatere. În ceea ce priveºte dezbaterea politicã pe care o vedem ºi noi în exteriorul Serviciului, ea nu este legatã ºi nu poate fi legatã de activitatea Serviciului, care trebuie sã-ºi pãstreze valorile de independenþã ºi de neutralitate, lucru pe care îl face uneori chiar cu anumite eforturi ºi îl va face întotdeauna. În ceea ce priveºte diversele speculaþii, pentru cã ne uitãm ºi noi câteodatã la mass-media sau la diverse dezbateri referitoare la implicarea serviciilor, sau la neimplicarea serviciilor sau la poziþionarea serviciilor faþã de diverºi actori instituþionali din stat, nu am decât sã subliniez un singur lucru: informaþia va bate întotdeauna speculaþia, ea este în arhiva ºi baza de date a Serviciului. Ne-am fãcut, repet, datoria, în spiritul valorilor legate de securitatea naþionalã ºi independenþa justiþiei, care face parte, dupã pãrerea mea, ºi nu numai, din aceste valori. Cu acest lucru, vã mulþumesc ºi nu rãspund la întrebãri. Mulþumesc. www.sri.ro/declaratia-de-presa-comuna-a-presedintelui-comisiei-d... De la: ___Haakon___, la data 2014-06-24 19:51:17
|
Postat pe: 25 Iunie 2014, ora 13:19
De la: gabigabi2, la data 2014-06-25 10:12:31Q.E. D Partoneto stoaifa, ochii cat sarmaua si ciuleste laptuca ! Iata cu ai fost manipulata si imbecilizata de FABULOSUL PASTOR GADEA si A3 EXEMPLIFICARE: "Nicusor Constantinescu a trimis, saptamana trecuta, in tara, cateva poze care, sustinea el, il surprindeau pe un pat de spital. Intr-una dintre el, Constantinescu tinea in mana un ziar din data de 17 iunie, pentru a arãta cã pozele sunt recente. Alarturi de poze, Nicusor Constantinescu a trimis si o presupusa scrisoare semnata de un medic de la spitalul Johns Hopkins din Chicago, in care acesta sustinea ca pacientul roman trebuie sa isi continue tratamentul: "O întrerupere în acest moment a îngrijirii medicale a domnului Constantinescu ar compromite major starea sa de sãnãtate ºi poate anula progresul pe care l-a fãcut în recuperarea sa ºi a stadiului oncologic", se aratã în scrisoarea semnata de medicul Mohamad E. Allaf. www.videonews.ro/video/romania/politia-acasa-la-nicusor-constant... ........ Nicusor Constantinescu a parasit spitalul inca din luna mai, iar acum nimeni nu stie unde se afla. Nu este aici. Nu stiu unde poate fi, dar nu este in spital, fizic. Domnul acesta nu mai este in spital de luna trecuta", a declarat reprezentantul Spitalului John Hopkins stiri.tvr.ro/tribunalul-bucuresti-a-admis-cererea-de-arestare-pr..." acum iti dai seama cat de stulta esti, Partoneta CUFURTA !?
|
Postat pe: 25 Iunie 2014, ora 14:12
De la: Black_Friday_, la data 2014-06-25 13:39:06De la: ___Haakon___, la data 2014-06-25 13:19:50De la: gabigabi2, la data 2014-06-25 10:12:31Q.E. D Cãtre Consiliul Naþional al Audiovizualului În temeiul dispoziþiilor art. 30 ºi urmãtoarele din DECIZIA Nr. 220 din 24 februarie 2011 privind Codul de reglementare a conþinutului audiovizual (text în vigoare începând cu data de 4 mai 2014), Vã sesizãm sã vizionaþi ºi sã analizaþi conþinutul emisiunii difuzatã de postul Antena 3 în data de 19.06.2014, ora 21:30: Sinteza Zilei, Realizator: Mihai Gâdea. Invitaþi: Bianca Nae, ºeful departamentului de investigaþii Antena 3; Adrian Ursu, jurnalist; Radu Tudor, jurnalist; Mircea Badea, jurnalist; Mugur Ciuvicã, preºedinte Grupul de Investigaþii Politice; A Pantea, avocat, Sã constataþi cã au fost încãlcate prevederile art.64 alin.1lit.b ºi alin.3 din Decizia nr.220/2011 privind codul de reglementare al conþinutului audiovizual, cu modificãrile ºi completãrile ulterioare (codul audiovizualului), deoarece nu au fost prezentate în mod corect mai multe fapte, nu a fost verificat contextul împrejurãrilor despre care s-au fãcut afirmaþii ºi nu a fost prezentat imparþial ºi cu bunã credinþã niciunul dintre aspectele privitoare la temele emisiunii. În fapt, în data de 19.06.2014, ora 21:30, postul Antena 3 a difuzat emisiunea Sinteza zilei în care realizatorul MIHAI GÂDEA a afirmat cã „doamna Kovesi trebuie sã rãspundã dacã s-a ocupat de protecþia domnului Traian Bãsescu ºi a familiei sale1” Potrivit informaþiilor furnizate pe parcursul întregii emisiuni, s-a acreditat ideea cã procurorul ºef al DNA ar fi muºamalizat timp de câteva zile dosarul în care se efectuau cercetãri faþã de fratele preºedintelui þãrii, iar exprimarea folositã pentru prezentarea acestor neadevãruri a fost iresponsabilã,cu exprimãri de tipul: ,,…Kovesi ar fi încercat sã-l îngroape… sã-l mãtrãºeascã…sã-l închidã…dosarul…”2 Pentru aceastã temã a emisiunii , în studio se aflau mai mulþi invitaþi, aºa încât dupã aceastã afirmaþie, au intervenit pe rând, domnul Ciuvicã Mugur care a afirmat cã doamna Laura Codruþa Kovesi ar fi încercat îngroparea dosarului, muºamalizarea ºi cã este din acest motiv, în calitate de procuror ºef DNA, în gravã incompatibilitate În acelaºi context, a intervenit doamna Nae Bianca care a fãcut afirmaþii privitoare la viaþa privatã a procurorului ºef al DNA. Redãm în continuare spre exemplificare fragmente din emisiune aºa cum au fost prezentate de cãtre realizator ºi invitaþi 4 . Aºa zisul material prezentat în cadrul emisiunii se greveazã de fapt pe urmãrirea în locuri publice a procurorului ºef al DNA, cu unic scop ºi anume acela de a surprinde imagini care apoi au fost prezentate trunchiat pentru a putea susþine denigrarea sub toate modalitãþile ºi pentru a-i fi ºtirbitã autoritatea, prin afirmaþii mincinoase. Astfel, în acest punct al emisiunii a fost prezentatã o aºa zisã întâlnire conspirativã între procurorul ºef DNA ºi un judecãtor de la ÎCCJ : Realizator: Ce motive de întâlnire, pentru întâlniri din astea conspirative, existã pentru procurorul ºef al DNA sã se întâlneascã cu un judecãtor de la Înalta Curte? Bianca Nae: În parcare. Mugur Ciuvicã: Niciun motiv. Asta-i întâlnire de mafioþi. Nu poþi sã te întâlneºti, procuror general ºef cu judecãtor de la Înalta Curte în parcare. Realizator: Vreau sã dau dezvãluirea promisã, dezvãluirea lucratã astãzi de Bianca Nae cu privire la aceastã întâlnire conspirativã ºi alte elemente ce sunt de interes public cu privire la doamna Laura Codruþa Kovesi, procuror ºef al DNA, ce ia dosarul lui Iacobescu încã din 2011 când el descoperise relaþia dintre Bercea Mondial ºi Mircea Bãsescu de bani, de mitã, de ºpagã, de influenþare a magistraþilor ºi alte relaþii ale lui Bercea Mondial cu magistraþii. Materialul!... În fapt, întâlnirea prezentatã drept „conspirativã” reprezintã una din deplasãrile procurorului ºef al DNA, doamna Laura Codruþa Kovesi împreunã cu fostul sãu consilier, domnul judecãtor Horia Valentin ªelaru, în loc public, spre sala de sport. De altfel, prezentarea ca fiind conspirativã a unei întâlniri pe stradã dintre douã persoane, indiferent cã sunt sau nu sunt foºti colegi, prieteni sau nu, reprezintã o formã de abuz, incompatibil cu libertatea de exprimare, libertatea de informare. Solicitãm ca, în cadrul verificãrilor efectuate, sã constataþi cã afirmaþiile formulate în cadrul emisiunii sunt total mincinoase ºi conþin elemente de naturã sã aducã grave atingeri reputaþiei profesionale ºi imparþialitãþii cu care procurorul ºef al Direcþiei Naþionale Anticorupþie îºi exercitã atribuþiile de conducãtor ºi reprezentant al acestei instituþii. Întreaga emisiune a fost difuzatã cu încãlcarea normelor privind obligaþia moderatorului de a solicita dovezi ºi de a stãrui în probarea afirmaþiilor acuzatoare formulate de invitaþi, astfel încât dreptul la imagine al persoanei sã fie respectat, iar publicul sã-ºi poatã forma o opinie corectã, în conformitate cu dispoziþiile codului audiovizualului; nu a existat nicio intervenþie a moderatorului în sensul solicitãrii probelor care sã susþinã acuzaþiile formulate de Nae Bianca (aceasta a afirmat cã a existat ,, o întâlnire conspirativã,, în condiþiile în care era o întâlnire în loc public; de asemenea a afirmat cã ,, doamna Kovesi este într-o gravã incompatibilitate, ea fiind cea care coordoneazã instituþia ce desfãºoarã o anchetã ce o vizeazã direct…Este acuzatã cã a luat mitã pentru a interveni în favoarea lui Sandu Anghel…,, în condiþiile în care nu existã nicio anchetã care sã o vizeze). Afirmaþiile fãcute de cãtre Mugur Ciuvicã referitoare la faptul cã a fost o ,,…întâlnire de mafioþi…întâlnire de golani…nu poþi sã te întâlneºti procuror general ºef cu judecãtor de la ÎCCJ în parcare…,, astfel încât, publicul nu a aflat care erau dovezile pe care se sprijineau afirmaþiile acuzatoare la adresa persoanei despre care s-a discutat în emisiune. De asemenea, faþã de modul în care s-a desfãºurat emisiunea, rezultã cã între faptele ºi opiniile prezentate nu s-a asigurat o distincþie clarã, fapt de naturã a afecta corectitudinea informaþiilor oferite publicului, care contravine Codului audiovizualului Opiniile exprimate de în cadrul emisiunii Sinteza zilei de cãtre realizatorul emisiunii ºi de cãtre invitaþii Mugur Ciuvicã, Nae Bianca au îmbrãcat forma unor informaþii privind fapte certe, reale, de încãlcare a legii penale. Aceºtia au fãcut afirmaþii, susþineri, deºi nu au fost în niciun fel dovedite, fapt de naturã a afecta echilibrul ºi corectitudinea informaþiei aduse la cunoºtinþa publicului. Aºadar, rezultã cã Antena 3 a încãlcat dispoziþiile privind Codul de reglementare a conþinutului în audiovizual ºi vã solicitãm sã dispuneþi sancþionarea în conformitate cu prevederile legale. Moderatorul ºi realizatorul emisiunii nu ºi-a îndeplinit obligaþiile prevãzute de lege, ºi nu a intervenit atunci când invitaþii Nae Bianca ºi Mugur Ciuvicã au formulat acuzaþii, intenþia moderatorului de a solicita în mod stãruitor ºi convingãtor probe referitor la susþinerile fãcute de invitaþi ºi de a asigura distincþia clarã dintre fapte ºi opiniile prezentate, lipsind cu desãvârºire. .............................. Cãtre Judecãtoria Sector 1 Bucureºti DOMNULE / DOAMNà PREªEDINTE, Subsemnata Kovesi Laura Codruþa, Chem în judecatã: - pârâta persoanã juridicã: S.C. ANTENA 3 S.A. – - pârâþii persoane fizice : Gâdea Mihai, Ciuvicã Mugur, Nae Bianca, Tudor Radu, Savaliuc Rãzvan pentru ca prin hotãrârea ce o veþi pronunþa sã dispuneþi: • obligarea pârâþilor la plata în solidar, a sumei de 1.000.000 lei reprezentând prejudiciul creat; • obligarea pârâþilor la plata în solidar a cheltuielilor de judecatã. În fapt, în cadrul emisiunii difuzatã de postul Antena 3 în data de 19.06.2014, ora 21:30: Sinteza Zilei, Realizator: Mihai Gâdea. Invitaþi: Bianca Nae, ºeful departamentului de investigaþii Antena 3; Radu Tudor, jurnalist; Mugur Ciuvicã, Savaliuc Rãzvan precum ºi alþi invitaþi, au fost prezentate mai multe fapte ºi au fost fãcute afirmaþii mincinoase care au creat reclamantei un grav prejudiciu de imagine ºi au adus o gravã atingere demnitãþii umane. Potrivit informaþiilor furnizate pe parcursul întregii emisiuni, s-a acreditat ideea de cãtre realizatorul emisiunii Gîdea Mihai cã, reclamanta, procuror ºef al DNA a muºamalizat timp de câteva zile dosarul în care se efectuau cercetãri faþã de fratele preºedintelui þãrii, iar exprimarea folositã pentru prezentarea acestor neadevãruri a fost iresponsabilã. Pentru aceastã temã a emisiunii , în studio se aflau mai mulþi invitaþi, aºa încât dupã aceastã afirmaþie, au intervenit pe rând, pârâþii persoane fizice. Astfel, - MIHAI GÂDEA: „Întrebarea fundamentalã este dacã doamna Kovesi s-a ocupat de protecția personalã a domnului Traian Bãsescu și a familiei sale. Iar la aceastã întrebare doamna Kovesi trebuie sã rãspundã”; - MUGUR CIUVICÃ: „Dar Kovesi ar trebui ea sã se aresteze, ori singurã, ori sã o ajute poate nevolnicii, ãia de la Parchetul General, ................. Solicitãm instanþei ca, fațã de temeiul de drept al acțiunii reclamantei – art.219 și 220 C.civ – Rãspunderea pentru fapte juridice și Rãspunderea membrilor organelor persoanei juridice - sã constataþi cã faptele pe care le-am descris sunt ilicite ºi se impune obligarea în solidar a pârâþilor la plata daunelor . Pe parcursul întregii emisiuni a fost prezentat un material în întregime mincinos, aºa încât reiese cu certitudine cã persoana juridicã S.C. ANTENA 3 S.A este titularul dreptului în raportul juridic dedus judecãții alãturi de pârâþii, persoane fizice care au fãcut afirmaþiile mincinoase ºi defãimãtoare. Aºadar solicit acordarea despãgubirilor pentru acoperirea prejudiciului ce mi-a fost creat. Numele Kovesi Laura Codruþa a figurat pe parcursul întregii emisiuni Sinteza zilei, împrejurãrile de fapt din care rezultã atingerea adusã onoarei ºi reputaþiei, încãlcarea dreptului subiectiv, precum și îndreptãțirea de a-i chema în judecatã pe pârâți rezultând din afirmaþiile mincinoase fãcute la adresa mea. Din expunerea de mai sus, privitoare la împrejurãrile de fapt rezultã cu prisosințã cã în spețã sunt îndeplinite condițiile de exercițiu ale acțiunii în nume propriu. Fațã de cele expuse, rezultã cã dreptul la respectarea vieții private și de familie, dreptul la respectarea demnitãții persoanei, prin publicarea datelor mincinoase a fost încãlcat. Având în vedere cã, pentru angajarea rãspunderii civile delictuale trebuie sã fie îndeplinite cumulativ mai multe condiþii, anume: existenþa unei fapte ilicite, a unui prejudiciu, a unui raport de cauzalitate între prejudiciu ºi fapta ilicitã, respectiv a vinovãþiei celui care a cauzat prejudiciul, solicit sã dispuneþi angajarea rãspunderii civile delictuale a SC ANTENA 3 S.A pentru exercitarea necorespunzãtoare alãturi de persoanele fizice menþionate a dreptului la informare. În raportat la legislaþia în vigoare, la obiectul litigiului dedus judecãþii ºi la condiþiile angajãrii rãspunderii civile delictuale, rãspunderea SC ANTENA 3 S.A este atrasã, întrucât a permis prezentarea de cãtre realizator ºi invitaþi a unor neadevãruri, prin încãlcarea dreptului la informare corectã. Confirmarea în cadrul emisiunii a neadevãrurilor converteºte în rãspundere pentru fapta cauzatoare de prejudiciu,întreaga prezentare fãcutã de persoanele fizice fiind fãcutã cu intenþie în scopul de a prejudicia . Dispozitiile art.1349 Cod civil consacrã un principiu natural cã oricine cauzeazã altuia o pagubã trebuie sã o repare ,fãra distincție de mijlocul prin care i-a cauzat-o. Pentru a putea fi cineva obligat la despãgubire pentru un fapt al sãu ce a putut sã producã altuia un prejudiciu – constând în lezarea dreptului la propria imagine, trebuie ca acel fapt sã-i fie imputabil celui ce va fi obligat ca o greșealã. De aici rezultã cã este responsabil de rezultatele prejudiciabile aduse altora când depãseste în uzul sau peste marginile arãtate lui de lege,,( codul civil adnotat , vol.II , C . Hamangiu, CH.Beck, Restitutio, 1999,,pag.492-494). Așa fiind, acțiunea îndreptatã împotriva pârâților conține elemente pertinente, ce au aptitudinea de a atrage rãspunderea delictualã , deoarece au prezentat fapte neadevãrate, mincinoase . Din analiza întregii emisiuni rezultã o legãturã dintre între temã ºi afirmaþiile mincinoase ale pârâþilor menþionaþi, care au creat un prejudiciu, și pe cale de consecințã, au sãvârșit fapta ilicitã, care justificã rãspunderea acestora. Cadrul legal incident. Dreptul la demnitate. Dreptul la propria imagine. Atingeri aduse vieþii private. Acþiunea se întemeiazã pe existenþa unei rãspunderi pentru crearea unui prejudiciu. Potrivit reglementãrilor Codului Civil, articolele 72, 73 și 74 privesc Respectul vieții private și al demnitãții persoanei umane, iar articolele 219 și 220 privesc Rãspunderea persoanei juridice pentru fapte prejudiciabile. Prin cererea pendinte, s-a adus o gravã atingere a demnitãții personale și a imaginii publice. Emisiunea prezentatã de acest post de televiziune ºi susþinerile persoanelor angajate sau invitate în cadrul emisiunii au încãlcat: - pe laturã socialã - necesitatea unei informãri corecte și obiective a opiniei publice -pe laturã legalã – normele privitoare la dreptul la viațã intimã, familialã și privatã, dreptul la propria imagine, privitoare la accesul liber al persoanelor la informațiile de interes public( Legea nr.544/2001, Legea nr.677/2001, art.10 din CEDO) și ținând cont de Recomandarea nr.13 din 10 iulie 2003 a Comitetului de Miniștri din statele membre ale Consiliului Europei privind difuzarea de informații de cãtre mass-media în legãturã cu procedurile penale. Emisiunea din data de 19.06.2014 ora 21:30 a adus la cunoștința opiniei publice, faptul cã Laura Codruþa Kovesi s-a ocupat de protecția personalã a domnului Traian Bãsescu și a familiei sale…; Kovesi ar trebui ea sã se aresteze, ori singurã….pentru faptul cã a mușamalizat acum dosarul ãsta timp de câteva zile bune (...) … Kovesi a încercat sã mãtrãșeascã dosarul ãsta, sã-l închidã, sã-l îngroape”;Doamna Kovesi a fãcut obiectul unor dezvãluiri de presã. Și viața amoroasã a fãcut obiectul unor fotografii. ..Laura Kovesi, șefa DNA, sã înceteze minciuna (...)Este acuzatã cã a luat mitã pentru a interveni în favoarea lui Sandu Anghel. …Anul trecut în noiembrie a avut o întâlnire de tainã cu un judecãtor de la Înalta Curte, instanþa unde trebuia sã se judece recursul lui Bercea. Judecãtorul cu pricina este nimeni altul decât Horia Valentin ªelaru, fostul sãu consilier….în parcare…Asta-i întâlnire de mafioþi, între golani, între mafioþi, eventual între niºte securiºti care schimbã niºte informaþii, dar în niciun caz întâlnire între reprezentanþii cei mai înalþi ai justiþiei independente din România. Informațiile astfel prezentate de emisiunea Sinteza Zilei , nu au o bazã realã ºi reiese cu certitudine faptul cã au fost fãcute doar cu scop defãimãtor. Prejudiciul. Rãspunderea pentru fapte etc. etc. etc.. ati cam beliritpulerit-o MAHALAGIILOR diversionisti ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 25 Iunie 2014, ora 14:27
De la: Black_Friday_, la data 2014-06-25 13:39:06De la: ___Haakon___, la data 2014-06-25 13:19:50De la: gabigabi2, la data 2014-06-25 10:12:31Q.E. D MIJJJJJJJJJTO, ai schimbat cu de la tine putere juridica incadrarea faptei. din pretinsul TRAFIC DE INFLUENTA PE LANGA MAGISTRATI, inntr-o INSELATORIE, SAU TZEAPA ADMINISTRATA TIGANILOR ! ba' Blackat, sa stii ca esti baiat bashtept, ba ! chiar, nu vrei mataluta sa supunem acele "probe" audio-video unei expertize stiintifico-criminalistice si apoi sa ne pronuntam noi opiniile pe marginea raportului de certificare a "probelor" ? ba' Blackat, despre acel serviciu, "SISROM", imi poti furniza vreo informatie, esti informat/documentat sau ai cunostintele minime necesare pentru a-ti forma o opinie si expune public pe aceasta tema ????? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 25 Iunie 2014, ora 14:43
De la: ___Haakon___, la data 2014-06-25 12:39:51Blculekakatule, din aceste raspunsuri oferite de Mircea Basescu , TIGANILOR, citez : Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 25 Iunie 2014, ora 14:43
De la: ___Haakon___, la data 2014-06-25 12:39:51Blculekakatule, din aceste raspunsuri oferite de Mircea Basescu , TIGANILOR, citez : Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 25 Iunie 2014, ora 14:44
eeeeeeeeee, se-ngroasa gluma !
"Vlad Stoica, seful de cabinet al premierului Victor Ponta, a venit miercuri dimineata la DNA pentru a da declaratii ca martor in dosarul lui Adrian Duicu, baronul PSD de Mehedinti" www.backbook.ro/seful-de-cabinet-al-lui-victor-ponta-chemat-la-dna/ acum sa va vad, care sunt principiile pe care le aparati , daca aveti ceea ce apara, si cum veti afla adevarul din mass-media romaneasca?
|
Postat pe: 25 Iunie 2014, ora 14:48
De la: Black_Friday_, la data 2014-06-25 14:43:57De la: ___Haakon___, la data 2014-06-25 12:39:51Blculekakatule, din aceste raspunsuri oferite de Mircea Basescu , TIGANILOR, citez : iti cam tremura mouselul, BlackkT ! esti un restantier permanent, am sa te las repetent, ma' baiatule ! ba' Blackat, despre acel serviciu, "SISROM", imi poti furniza vreo informatie, esti informat/documentat sau ai cunostintele minime necesare pentru a-ti forma o opinie si expune public pe aceasta tema ????? hai, incearca sa raspunzi, cel putin, cu onestitate, NU STIU !
|
|
|

ca lumea si vezi ca pe sotul meu il cheama Florea Ionel, pe mine ma cheama Florea Gabriela si am postat de pe contul lu' don Nelooo
du-te si cauta, discutiile dintre Black si V_V si limpezeasca-ti- se creierii incinsi, dr. Watson, ca-i elementar !