Info
x
Basescu
|
9am_1454 1051 mesaje Membru din: 1/02/2013 |
Postat pe: 22 Iunie 2014, ora 09:27
De la: Black_Friday_, la data 2014-06-21 19:41:18De la: 9am_1454, la data 2014-06-21 19:00:32De la: gabigabi2, la data 2014-06-20 16:40:02De la: Black_Friday_, la data 2014-06-20 15:19:57De la: gabigabi2, la data 2014-06-20 14:55:16De la: sirboby, la data 2014-06-20 14:36:39 Voi chiar sunteti nebuni? Chiar credeti ca nu l-a f....recat la cap base pe frati-su? Dar daca ala era in gat dupa bani ce putea base sa faca sa-l aresteze? Sa trimita SRIul sa-l omoare? Bravo lui ca a lasat justitia sa-si spuna cuvantul! Si nu cred ca nici trepadusii de la latrina ! Nici vre-un alt politician(cu atat mai putin tonta cu baronii lui) sunt in masura morala sa-i ceara demisia! Si eu te credeam mai destupat ... Te rog sa ma scuzi. M-am inselat. E evident ca sunt praf din moment ce intreb de Voiculescu atunci cand e vorba despre justitie ... Mie mi se pare ca smecherii tocmai asta doresc sa nu mai aiba nimeni incredere in justitie, in politicieni, in nici un politician ! Ce-o sa fie dupa aia ? Ma intreb si eu asa, ca prostu' .... |
|
9am_1454 1051 mesaje Membru din: 1/02/2013 |
Postat pe: 22 Iunie 2014, ora 09:35
Da, totul este dat pe spate de un puscarias ... unul a carui vorba a devenit litera de evanghelie.
El si nevasta-sa sunt arhanghelii cinstei si corectitudinii, fata lui si tot neamul lui spun adevarul despre toate si despre orice, inclusiv despre presedintele tarii ... Toti romanii au devenit brusc morali si corecti pana-n prasele si cer demisia sefului statului. Mai sa fie ... Si atunci cine mai fura in tara asta ? Nimeni ? Cine mai minte ? Nimeni ? Doar astia ai lu' Basescu ? Asa sa fie ? Am ramas io singurul care crede ca totul e o facatura ordinara ? Ca cineva i-a promis ceva lui Bercea si se foloseste de el sa arunce cu noroi ? Ati uitat ca suntem in campanie electorala pentru viitorul presedinte ? Va ganditi de ce trebuie manjit actualul presedinte ? Va ganditi ca el o sa sustina pe cineva, pe cineva de dreapta si ca sansele celui de stanga ar creste daca sustinerea actualului presedinte scade mult. Va ganditi, filozofilor, cat are de castigat Ponta din treaba asta ? Va ganditi cu cine tine Antena 3 ? Ale cui interese le promoveaza ? Mai meditati, mai ganditi-va ... Bufnitele nu sunt ceea ce par a fi ... va mai amintiti ? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 16238 mesaje Membru din: 20/03/2012 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 22 Iunie 2014, ora 09:36
Si dac-o sa-i condamne si pe Voiculescu si pe Basesti, ce-o sa fie dupa aia?
Eu as zice c-o sa fie bine! Ia sa nu mai fie nimeni mai presus de lege!!! Raporteaza abuz de limbaj
,,E-un curcubeu deasupra lumii sufletului meu"
|
|
sirboby 1972 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 22 Iunie 2014, ora 09:49
De la: Black_Friday_, la data 2014-06-21 16:25:19De la: sirboby, la data 2014-06-21 15:52:58De la: gabigabi2, la data 2014-06-21 15:48:03De la: sirboby, la data 2014-06-21 15:40:11De la: gabigabi2, la data 2014-06-21 15:35:28cre ca in prima sau a doua postare a mea, imediat dupa ce-a explodat bomba, am si intrebat : cit de Destept tre' sa fie cineva sa se gindeasca sa-i dea tzeapa lui Bercea, cind ala, ptr. mult mai putin , l-a injunghiat pe nepot' su ? Mda cineva a ingropat dosarul in justitie............................................... Pai base nu stia ca la un moment dat nu va mai fi presedinte si justitia aia o sa fie ,,sclava" altcuiva si cum tiganii nu erau morti iesea rahatul la iveala? Eu cred ca base nu e mai cinstit ,mai democratic ,mai bun etc DAR NU IL CRED PROST!Referitor ca a dansat cu tiganii era in campanie electorala si oriunde in lumea asta politicienii cand sunt in campanie se duc in cartiere sarace se fac frate cu dracu pentru voturi! Si apoi e si presedintele tiganilor ca au cetatenie romana! trepadusul gadea de la latrina 3 il face interlop pe un membru al guvernului.....! Mare dreptate are.......dar toti sunt interlopi!beta.evz.ro/antena-3-l-a-transformat-pe-seful-agentiei-nationale... Despre asta ce parere aveti? Daca tiganul ala mondial e ,,agent secret" al PSD? www.antena3.ro/politica/bercea-mondialu-in-cautarea-unui-sofer-l...# Din ce declara sotia lui mircea base tiganii s-au dus la mircea sa le boteze si la refuzul acestuia I-au zis ca,, nu ne botezi ca suntem tigani"!!! Iesea scandal monstru cu ,,fam base e rasista"! ,,Soia lui Mircea Bsescu a precizat c a existat o presiune extraordinar din partea familiei lui Sandu Anghel, cu vizite fcute n miez de noapte, pentru ca acesta s fie eliberat. "Au venit noaptea pe sub garduri; sunau la interfon de-mi srea inima; i m ntrebam ce vor, c nu cred c-i era dor lu' aia mic de noi!? Veneau i vai de mine nicule, c e bolnav, c nu suport c are boal la inim, c are nu tiu ce. De nenumrate ori. i noi: Da, v credem... O s se stabileasc n justiie. Ce s-i spui, s-i dai pe u afar?! A fost o situaie extrem de delicat", a povestit Doina Bsescu. Soia lui Mircea Bsescu a relatat circumstanele n care a ajuns s-i boteze o nepoat lui Bercea Mondial. Acesta a fost foarte insistent n ceea ce privete botezul. "Ei au un stil deosebit. 'Nu ne botezai c suntem igani?' ntre a fi acuzai c suntem rasiti i a boteza un copil, le-am botezat. Nu tiam cine era Bercea", a spus cumnata preedintelui. "N-am fcut-o cu mare plcere, mai ales c a fost foarte mediatizat la vremea aceea", a precizat Doina Bsescu. Ulterior botezului, cele dou familii s-au ntlnit de mai multe orice, la solicitrile familiei lui Bercea Mondial. "Erau nite oameni foarte politicoi i preau de foarte bun sim. Au speculat sensibilitatea mea fa de copii. Ct de naiv am fost!", a spus soia lui Mircea Bsescu. Citeste mai mult pe RTV.NET: www.romaniatv.net/doina-basescu-familiei-lui-bercea-ar-trebui-sa... Raporteaza abuz de limbaj
Sugei un corn cu lapte, dac n-avei dini
i numrai-mi oule, c mi-am ieit din mini
Bi animalule, nu vezi? Voi n-avei interesuri
Iarna nu-i ca vara, v dorim succesuri!
Parazitii (Noi vrem respect)
|
|
Postat pe: 22 Iunie 2014, ora 10:03
Varanul + PSD lucreaza pe termen lung............!??
Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 22 Iunie 2014, ora 10:38
comisarul.ro joi, 12 iunie 2014, 13:30 Unul dintre deputaii care este membru al Comisiei Juridice, i care a participat nemijlocit la votarea n comisie, i mai apoi n plen, a legilor privind amnistia i modificrile la Codul Penal, face dezvluiri senzaionale despre ce s-a ntmplat: ,,n ziua aia am crezut c ne iau cu ctue din plen", spune deputatul. ,, Mai ales dup ce a ieit Bsescu cu comunicatul, le-am zis unora din comisie care erau n plen, s vedei c ne salt direct de aici, din sal...Bogdan Ciuc dduse n blbial i-l njura ncontinuu pe Florin Iordache-foto, fcuse spume la gur, nu se pot reproduce njurturile. C la ne bgase n rahat. i cu dobitocul de Zgonea, cea mai proast persoan pe care am vzut-o n viaa mea. Om mai cretin i mai ngmfat ca sta n-ai pomenit! Tot ce s-a fcut n noaptea aia i a doua zi, dac ne nregistra cineva, era pucrie curat. Nimeni nu a tiut nimic, n afar de noi, care puteam s o pim ca fraierii. C noi semnasem, pe Iordache l durea undeva, c el nu era membru n comisie. El a venit atunci, seara, cu textele care se modificau scrise deja. ,,Oameni buni, eu nu sunt de capul meu, eu v vorbesc n numele lui Victor, am vorbit cu el i acum la telefon i a zis s facem aa, c aa e bine'' Noi, cnd a venit Iordache, eram cel mult 9 ini, nici nu aveam cvorum, dar asta nu e o problem, c se rezolv, mai ales c muli semnaser dinainte. Singurul care a mai ncercat s dea nite telefoane a fost unul mai speriat, nici nu mi mai aduc aminte. Povestea e ceva mai lung, ns ne oprim aici, pn n 15 septembrie, cnd o s dm drumul unor lucruri fr precedent. Trebuie s tii ns c acest Iordache este omul de cas al lui Adrian Nstase. C un fost senator al Romniei umbla cu un document asupra lui. n acel document, care provenea de la SRI, se fcea vorbire despre o reea de minori care aveau relaii cu majori. n document era pomenit i un anume demnitar din Olt. Pacat ca nu v-au ascultat! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Fosta membra 9am.ro 142 mesaje Membru din: 15/06/2014 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 22 Iunie 2014, ora 12:13
Putem presupune ca s-a sfarsit cariera politica a lui Traian Basescu, dar nu avem siguranta. Putin probabil ca licuriciul sa-si ia mana de pe omul lor de baza. Daca va amintiti, diplomații americani in frunte cu Victoria Nuland au anuntat ca vor declansa o actiune de supraveghere a coruptilor din Romania. Supraveghere nu inseamna nicidecum combaterea sau eradicarea unui fenomen, ci doar observarea atenta si de departe a acestuia. Supravegherea nu are intelesul interzicerii coruptiei, asa ca pana una alta, coruptii tarii noastre, sub inalta supraveghere a SUA isi pot vedea linistiti de spagi si licitatii trucate, iar noi ne putem intreba ce motiv au avut SUA sa anunte o astfel de hotarare. Se pare ca DNA stia de aceasta mita inca din anul 2011 si nu a facut nimic. Furtuna este doar in paharul cu apa, iar justitia nu lucreaza. Nu poti indrepta o tara cu politicieni corupti si cu resurse vandute fara sprijin extern, fara servicii in slujba intereselor nationale si fara sustinere populara. Si asta spus in caracteristicile cele mai generale. Nu are cineromanii sunt preocupati sa isi ia ultimele electronice, haine de fite, ceasuri de firma si sa isi dea copiii la gradinite in engleza.asta in timp ce in tara lor mafiotii iau spaga la nivel de familie prezidentiala, parchet si inalta curte. O natie pasiva, fara simt civic. Asa ca va ramane in functie, pentru ca nu poate fi inlaturat. Iar onoare... stim sigur ca nu detine la purtator.
/ Raporteaza abuz de limbaj
Every normal man must be tempted, at times, to spit on his hands, hoist the black flag, and begin slitting throats. - H. L. Mencken
|
|
Black_Friday_ 4276 mesaje Membru din: 23/08/2013 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 22 Iunie 2014, ora 13:10
De la: 9am_1454, la data 2014-06-22 09:27:15De la: Black_Friday_, la data 2014-06-21 19:41:18De la: 9am_1454, la data 2014-06-21 19:00:32De la: gabigabi2, la data 2014-06-20 16:40:02De la: Black_Friday_, la data 2014-06-20 15:19:57De la: gabigabi2, la data 2014-06-20 14:55:16De la: sirboby, la data 2014-06-20 14:36:39 Voi chiar sunteti nebuni? Chiar credeti ca nu l-a f....recat la cap base pe frati-su? Dar daca ala era in gat dupa bani ce putea base sa faca sa-l aresteze? Sa trimita SRIul sa-l omoare? Bravo lui ca a lasat justitia sa-si spuna cuvantul! Si nu cred ca nici trepadusii de la latrina ! Nici vre-un alt politician(cu atat mai putin tonta cu baronii lui) sunt in masura morala sa-i ceara demisia! Hai nu zau! Ma credeai mai destupat? Pina acum ziceai ca suntem mai prosti decat prevede legea, cand eu si Gabi va spuneam ca Justitia este o biata centurista exploatata de Basescu, ca desi voi o ridicati in slavi si erati extaziati de faptul ca Basescu a pus-o pe roate si merge unsa, noi va spuneam ca merge doar intr-o directie, iar in cealalta directie, dosarele sunt dosite, ca se pune batista pe tambal atunci cand este vorba de oamenii presedintelui. Na, ca acum ai dovada! Din 2011 un procuror se apucase sa cerceteze magariile interlopului Mondial si daduse de ite care il indicau vinovat de coruptie pe Mircea Basescu. Si in scurt timp ancheta a fost stopata, i-a fost luat dosarul procurorului Iacobescu si scandalul a fost musamalizat pina saptamana asta. Si nici acum nu au miscat nimic decat atunci cand inregistrarile compromitatoare au aparut la TV si nu mai puteau sa musamalizeze nimic!!! In in situatia asta, tot voi mai sunteti cu ciocul mare? Nu va crapa obrazurile de rusine sa mai comentati, cand totul este foarte clar, cand s-a vazut ca MB a recunoscut ca a luat bani de la tigani promitand ca ii aranjeaza procesul in justitie? Pina acum erati foarte vocali si laudati lupta anticoruptie, iar acum o criticati, ca sunt manevre, ca de ce nu este pedepsit intai Voiculescu, ca inregistrarile nu ar fi adevarate.... Pai bai nene, cat de prost trebuie sa fii ca sa te mai indoiesti? Daca era cea mai mica urma de indoiala, DNA NU L-AR FI ARESTAT PE MIRCEA BASESCU!!!! Dupa ce s-au facut de rahat, prinsi cu scheletul in dulap, s-ar fi agatat de orice chichita ca sa dovedeasca ca au avut dreptate atunci cand nu au dat curs urmaririi lui MB in 2011! Ei, acum imi cer scuze ca ti-am tulburat somnul dulce. Tu dormeai linistit ca tatucul Base vegheaza si se lupta cu coruptii, dar asta e realitatea bai nene! Incearca sa supravietuiesti si fara convingerile idioate de pana acum, ca Justitia merge unsa si Base, Udrea, Macovei sunt niste persoane imaculate, tocmai bune de pus la rana.... Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|
|
Postat pe: 22 Iunie 2014, ora 13:45
De la: Black_Friday_, la data 2014-06-22 13:10:33De la: 9am_1454, la data 2014-06-22 09:27:15De la: Black_Friday_, la data 2014-06-21 19:41:18De la: 9am_1454, la data 2014-06-21 19:00:32De la: gabigabi2, la data 2014-06-20 16:40:02De la: Black_Friday_, la data 2014-06-20 15:19:57De la: gabigabi2, la data 2014-06-20 14:55:16De la: sirboby, la data 2014-06-20 14:36:39 Voi chiar sunteti nebuni? Chiar credeti ca nu l-a f....recat la cap base pe frati-su? Dar daca ala era in gat dupa bani ce putea base sa faca sa-l aresteze? Sa trimita SRIul sa-l omoare? Bravo lui ca a lasat justitia sa-si spuna cuvantul! Si nu cred ca nici trepadusii de la latrina ! Nici vre-un alt politician(cu atat mai putin tonta cu baronii lui) sunt in masura morala sa-i ceara demisia! Pai eu ce dracu am scris atat amar de timp? base a deschis cutia pandorei si ,daca e vinovat, se intoarce si impotriva lui! E singurul merit pe care i l-am acordat lui base! De ce? PENTRU CA PANA LA EL, INCEPAND DE LA CEL MAI MIC POLITIST,JUDECATOR,PROCUROR,PRIMAR,CONSILIERI............. PANA LA PARLAMENTARI,GUVERN SI PRESEDINTI, ERAU NISTE DUMNEZEI DE CARE NIMENI NU SE PUTEAU ATINGE! El a lansat un boomerang pe care (se dovedeste acum) ca nu era sigur daca il poate prinde la intoarcerea spre el! Asta nu inseamna ca ne trebuiau alti hoti ,mincinosi la guvernare (USL)! Ce curatenie se facea daca hotii (psd,pc,pnl,pdl,udmr etc) nu mai aveau nici o parghie asupra justitiei............! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 22 Iunie 2014, ora 13:52
PS Nu sunt adeptul demisiei lui base ,nu din cauza ca-l iubesc prea mult ci din cauza celor care ii cer demisia! tonta,varanul, antonescu etc. Cine ar avea de castigat din alegeri prezidentiale anticipate? tonta &co care desi sunt in scadere totusi se coteaza cel mai bine in sondaje! Chiar crede cineva ca intr-o Romanie cu tonta presedinte nu se va pune batista pe tambalul justitiei?Eu cred ca ne vom intoarce la vremea cand cei de mai sus vor redeveni ,,dumnezei"!
|
|
gabigabi2 33366 mesaje Membru din: 13/10/2011 |
Postat pe: 22 Iunie 2014, ora 14:14
De la: sirboby, la data 2014-06-22 13:52:33 PS Nu sunt adeptul demisiei lui base ,nu din cauza ca-l iubesc prea mult ci din cauza celor care ii cer demisia! tonta,varanul, antonescu etc. Cine ar avea de castigat din alegeri prezidentiale anticipate? tonta &co care desi sunt in scadere totusi se coteaza cel mai bine in sondaje! Chiar crede cineva ca intr-o Romanie cu tonta presedinte nu se va pune batista pe tambalul justitiei?Eu cred ca ne vom intoarce la vremea cand cei de mai sus vor redeveni ,,dumnezei"! esti plin de dileme, mai Sirule ! nu te doare capu' de la ele ? mai, fretele meu de forum, pai daca acum ai niste "dumnezei " si miine o sa ai altii, ce te mai framinta, mai ? lasa-i mai sa faca schimb de locuri intre ei si sa se aresteze unii pe altii ! cit despre DEMISIE , soricul gros nu stie nici ce-i aia, desi ceea ce s-a traficat a fost facut in numele lui , nume ce apare in inregistrarile incriminatorii ! si nici sa dea niste bani inapoi nu stie, caci e lacom de avere ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 22 Iunie 2014, ora 14:48
De la: 9am_1454, la data 2014-06-22 09:35:43Da, totul este dat pe spate de un puscarias ... unul a carui vorba a devenit litera de evanghelie. pai, pina una-alta Tot Basescu ne minte cel mai tare si nu stiu cum se face ca UITATI ca NU Voiculescu , Gidea sau eu mai stiu cine , este Presedintele Romaniei si ca tot ce Face si Zice are un impact imens asupra tuturor ! paiii, ia sa vedem ce-i aia SANTAJ ? cind se poate face asupra cuiva ? cind il ai LA MINA cu CEVA COMPROMITATOR , da ? tu crezi ca Mircica s-a dus Abia in 2013 la fra'su si i s-a spovedit ca-i Santajat spre uluirea lui Traian ,care nu stia nimic ? si , hai sa zicem ca asa-i : SR.Iul Nu l-a informat pe presedinte, desi facea parte din caracteristica serviciului : PROTEJAREA presedintelui de orice i-ar putea aduce atingere, facindu-l vulnerabil ....dar, hai sa zic si eu ca voi: Traian, nu stia ! .... dar, urmatoarea lui intrebare trebuia sa fie : Ce ai Facut si CU CE te Santajeaza ? am insistat pe ideea ca Trebuiau returnati banii tiganilor si NU facut un Denunt Mincinos la DNA , cind STIAU preabine ca nu-i niciun SANTAJ , caci asta II INFUNDA pe amindoi ptr. ca, TB , cu gura lui a spus ca EL l-a pus pe MB sa faca acel denunt, inducind si justitia in eroare ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 311 mesaje Membru din: 7/05/2014 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 22 Iunie 2014, ora 14:56
De la: sirboby, la data 2014-06-22 13:52:33 PS Nu sunt adeptul demisiei lui base ,nu din cauza ca-l iubesc prea mult ci din cauza celor care ii cer demisia! tonta,varanul, antonescu etc. Cine ar avea de castigat din alegeri prezidentiale anticipate? tonta &co care desi sunt in scadere totusi se coteaza cel mai bine in sondaje! Chiar crede cineva ca intr-o Romanie cu tonta presedinte nu se va pune batista pe tambalul justitiei?Eu cred ca ne vom intoarce la vremea cand cei de mai sus vor redeveni ,,dumnezei"!
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 22 Iunie 2014, ora 15:03
De la: gabigabi2, la data 2014-06-22 14:14:10De la: sirboby, la data 2014-06-22 13:52:33 PS Nu sunt adeptul demisiei lui base ,nu din cauza ca-l iubesc prea mult ci din cauza celor care ii cer demisia! tonta,varanul, antonescu etc. Cine ar avea de castigat din alegeri prezidentiale anticipate? tonta &co care desi sunt in scadere totusi se coteaza cel mai bine in sondaje! Chiar crede cineva ca intr-o Romanie cu tonta presedinte nu se va pune batista pe tambalul justitiei?Eu cred ca ne vom intoarce la vremea cand cei de mai sus vor redeveni ,,dumnezei"! Nu sunt mai plin de dileme decat tine!!!! Deci asta vrei tu de fapt ,sa vina ,, dumnezii tai" ,,la butoane"! Asa se explica! Nu ii las sa faca schimb! Eu vreau sa vina alti ,,dumnezie" care sa-i aresteze pe cei vechi! Poate astia vor fi niste ,,dumnezei" buni! Daca te invarti intre aceeasi ,,dumnezei" la fel de rai ca tine care e rostul schimbarii? Ii pui pe toti sus si ii lasi in pace! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 22 Iunie 2014, ora 15:08
De la: sirboby, la data 2014-06-22 15:03:42De la: gabigabi2, la data 2014-06-22 14:14:10De la: sirboby, la data 2014-06-22 13:52:33 PS Nu sunt adeptul demisiei lui base ,nu din cauza ca-l iubesc prea mult ci din cauza celor care ii cer demisia! tonta,varanul, antonescu etc. Cine ar avea de castigat din alegeri prezidentiale anticipate? tonta &co care desi sunt in scadere totusi se coteaza cel mai bine in sondaje! Chiar crede cineva ca intr-o Romanie cu tonta presedinte nu se va pune batista pe tambalul justitiei?Eu cred ca ne vom intoarce la vremea cand cei de mai sus vor redeveni ,,dumnezei"! Si cum nu avem de unde alege alti, sa-l mentinem pe Base inca 3 mandate la Cotroceni, daca nu si mai multe. Base te iubim, ca ca tine nu gasim! Dar tu nu esti basist, nuuuuu. Doar ca il iubesti foarte mult pe Basescu si nu poti sa traiesti fara el. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 22 Iunie 2014, ora 15:09
De la: sirboby, la data 2014-06-22 15:03:42De la: gabigabi2, la data 2014-06-22 14:14:10De la: sirboby, la data 2014-06-22 13:52:33 PS Nu sunt adeptul demisiei lui base ,nu din cauza ca-l iubesc prea mult ci din cauza celor care ii cer demisia! tonta,varanul, antonescu etc. Cine ar avea de castigat din alegeri prezidentiale anticipate? tonta &co care desi sunt in scadere totusi se coteaza cel mai bine in sondaje! Chiar crede cineva ca intr-o Romanie cu tonta presedinte nu se va pune batista pe tambalul justitiei?Eu cred ca ne vom intoarce la vremea cand cei de mai sus vor redeveni ,,dumnezei"! te-ai calcat pe bataturi, Sirule ! eu NU am "dumnezei " si ideea era sa-i lasam sa se haleasca intre ei : clanul lu' basescu, cu clanul lu bercea; clanul voiculescu cu a lui udrea , poate scapam de ei , ca asa nu mai merge ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 22 Iunie 2014, ora 15:19
De la: Black_Friday_, la data 2014-06-22 15:08:22De la: sirboby, la data 2014-06-22 15:03:42De la: gabigabi2, la data 2014-06-22 14:14:10De la: sirboby, la data 2014-06-22 13:52:33 PS Nu sunt adeptul demisiei lui base ,nu din cauza ca-l iubesc prea mult ci din cauza celor care ii cer demisia! tonta,varanul, antonescu etc. Cine ar avea de castigat din alegeri prezidentiale anticipate? tonta &co care desi sunt in scadere totusi se coteaza cel mai bine in sondaje! Chiar crede cineva ca intr-o Romanie cu tonta presedinte nu se va pune batista pe tambalul justitiei?Eu cred ca ne vom intoarce la vremea cand cei de mai sus vor redeveni ,,dumnezei"! ma enerveaza de mor Obedienta asta a lor si incercearea de a impinge subiectul DEMISIEI ce se Impune, tot spre A3 si voiculescu, desi ala NU Este Presedintele Romaniei pe care fratii basescu au bagat-o intro hazna urit mirositoare ! SRI .ul, SPP.ul, madam Kovesi si Lidia Stanciu, CSM ....toate Institutiile astea TREBUIE sa dea niste raspunsuri la niste intrebari ce tin de Statul de Drept si Democratie ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 22 Iunie 2014, ora 15:23
Toata lumea se intreaba cum a reusit Mircea Basescu performanta de a-si compromite partial fratele dar partea cea mai dezstruoasa chiar justitia si statul de drept?
M-am tot gandit si am ajuns la uramatoarea concluzie...... Totul este cusut cu ata rosie de la cap pana la coada.......si nu pot crede ca Mircea Basescu este atat de tampit si avar incat sa distruga valorile fundamentale ale statului de drept doar pentru suma de 250000 euro. Aici lucrurile sunt mult mai profunde...cu bataie lunga si sunt date pe tava tocmai adversarilor politici ai presedintelui si al Romaniei. Nu pot sa-mi pun intrebarea daca nu cumva Mircea Basescu si-a sacrificat fratele voluntar ...inpins de la spate de catre anumite structuri la care facea referire chiar fostul presedinte Emil Constantinescu. Ce se ascunde in spatele lui Mircea Basescu deoarece se pare ca toate filmarile facute de catre Mondial au fost parca realizate si cu complicitatea lui? Nu poti fi atat de tampit incat sa te lasi filmat de nenumarate ori si chiar sa-ti incriminezi fratele in dialogurile avute ? Nu cumva santajul la care a fost supus Mircea Basescu are alte valente incat a fost nevoit sa accepte sa fie filmat pentru a denigra tot efortul depus de presedinte pentru independenta justitiei? In istorie sunt consemnate nenumarate cazuri in care rudele au complotat santajate ori obligate in anumite conjuncturi sa faca jocuri murdare . Ce se ascunde in spatele lui Mircea Basescu....ce complicitate diabolica....ce crima ......ce act de tradare poate exista pentru a accepta sacrificarea lui Traian? Oare ofensiva ruseasca la care asistam in Irak ,Ucraina , Moldova sa fie cauza? Nu m-ar mira deoarece se stie foarte bine ca atat Varanul cat si intrega ,,nobilime'' PSD au statut de agenti filo-rusi........ PS. Cu siguranta trebuie sa ne intrebam daca soarta integrarii definitive a Romaniei in UE si NATO nu cumva acum se joaca la masa ruletei Rusesti? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 227 mesaje Membru din: 16/06/2014 |
Postat pe: 22 Iunie 2014, ora 15:35
Este de-a dreptul amuzanta inversunarea si ura viscerala pe care o pot revarsa cei 2/1 impotriva presedintelui prin absurda conexare a unei fapte "comise" sau intentia de a comite o "fapta" a frateui acestuia, insa nu reusesc decat sa-mi intarasca convingerea ca sunt intr-atat de habarnisti si viscerali incat se autocontrazic tot din doua-in-doua texte pe care le posteaza intr-o succesiune dialogala dinte ei sau in momentul in care incearca sa "contraargumenteze" opiniile exprimate prin textele carora nu le impartasesc ineptiile si elucubratiile pe care ei le vehiculeaza si au pretentia sa le ridice la rang de adevar absolut.
Hollooo,acestia ai lui 2/1 si clona, atentie la neatentie, o fi Abrahamul vostru avocatul interlopilor, o fi fost si seful politiei in momentul in care un infractor importan implicat in fraude bancare a parasit romania din biroul sau, insa asazisele probe video pe care le-a pus la dispozitia presei (A3), daca s-ar traduce dn punct de vedere juridic conform codului de procedura penala ,in spiritul si litera noului cod de procedura penala, privind legalitatea probei video si chiar autenticitatea acesteia, atunci, dlor acuzatori viscerali, este posibil sa aveti o imensa sirpriza insotita de io incomensurabila dezamagire si chiar sa traiti stari frustrante care va vor afecta iremediabil psihic. Tare imi este teama ca, orce instanta care se respecta si este intra-adevar integra si profesionista va declara nelegale probele audio- video pe care Abrahamul vostru a batut atat moneda si drumurile pe la toate televiziunile din Romania, iar pntru a va sugera o lectura prin care imi justific afirmatia precedenta, va invit sa lecturati noul cod de procedura penala in sectiunea: probele, mijloacele de proba si procedeele probatorii, de altfel, nu sper ca veti intelege tot ceea ce veti citi, insa va puteti informa la modul minimal pentru a va insusi o minima cunoastere a faptului ca, este cale lunga si batuta pana la ceea ce isi doresc cei care va manipuleaza infrmatonal prin media Romaneasca. iata un exemplu edificator, daca totusi nu veti catadixi sa-mi urmati sugestiva pe care v-am lansat-o: "Art. 102 Excluderea probelor obinute n mod nelegal (1) Probele obinute prin tortur, precum i probele derivate din acestea nu pot fi folosite n cadrul procesului penal. (2) Probele obinute n mod nelegal nu pot fi folosite n procesul penal. (3) Nulitatea actului prin care s-a dispus sau autorizat administrarea unei probe ori prin care aceasta a fost administrat determin excluderea probei. (4) Probele derivate se exclud dac au fost obinute n mod direct din probele obinute n mod nelegal i nu puteau fi obinute n alt mod. si, (3) Este interzis organelor judiciare penale sau altor persoane care actioneaz pentru acestea s provoace o persoan s svreasc ori s continue svrsirea unei fapte penale, n scopul obtinerii unei probe."
|
Postat pe: 22 Iunie 2014, ora 15:39
De la: 9am_3909, la data 2014-06-22 15:23:02Toata lumea se intreaba cum a reusit Mircea Basescu performanta de a-si compromite partial fratele dar partea cea mai dezstruoasa chiar justitia si statul de drept? "M-am tot gandit si am ajuns la uramatoarea concluzie....." Ce-ai facut ma? Te-a gandit? Ce gluma buna!!! Corcodele, fa-ti valiza ca urmeaza cat de curand sa pleci intr-o excursie pe care ai castigat-o la concursul "Cel mai bun mic electoral contra un contract gras cu statul". "Totul este cusut cu ata rosie de la cap pana la coada.......si nu pot crede ca Mircea Basescu este atat de tampit si avar incat sa distruga valorile fundamentale ale statului de drept doar pentru suma de 250000 euro." Care sunt bai dobitocule valorile vostre, de interlopi ordinari? Pentru doar 250.000 de euro... Luate-ar de javra imputita, tu vorbesti despre "doar 250.000 de euro" cand atatia romani se chinuie sa supravietuiasca de la o luna la alta cu 700 de lei?Bai basistilor, inchideti-i gura idiotului asta pentru ca va baga mai tare in kkt. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 22 Iunie 2014, ora 15:45
Mai H....ei nu pun accent pe justitie atata timp cat fac presiune mediatica cu aceste probe.
Manipularea mediatica are efect mult mai devastator deoarece nici in 2012 nu prea a contat faptul ca nu au avut motive sa-l suspende. Prostia concetatenilor nostrii este ridicata la rang de justitie asa ca sansele sunt minime ca majoritarii sa inteleaga ca sunt initiatorii prabusirii statului de drept. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 22 Iunie 2014, ora 15:45
De la: 9am_3909, la data 2014-06-22 15:23:02Toata lumea se intreaba cum a reusit Mircea Basescu performanta de a-si compromite partial fratele dar partea cea mai dezstruoasa chiar justitia si statul de drept? moaaaama, mersic, mey! mi-ai luat cu textul asta 100% ilar, toata enervarea ! din care cap sau curr de maimuta ai scos minunea asta ? tu l-ai gindit sau Pora sau nea Marian ...sau Robert, Colonelul Robert Turcescu , scuzati ...gradul se respecta, nu ?!
|
Postat pe: 22 Iunie 2014, ora 15:50
PT Black_Vasile.
Esti mult prea prost pentru a dialoga cu tine,,,asa ca voi da copy-paste la o postare anterioara! Black_Vasile... daca Mircea a pus botul la savarina Mondialului atunci sa-si ia pedeapsa cuvenita dupa cum merita.,,,,,,,,,mai mult daca se dovedeste ca Traian este implicat ma declar de acum sustinatorul suspendarii si arestarii acestuia. Totusi .....doar imecilii mai pot crede in implicarea presedintelui.....unii asa ca tine ,,,,,,,ca neamul tau de cocalari hindusi.....prosti din tata in fiu , asistati social din frageda pruncie si cu destule condamnari pentru gainarii si talharii. Vezi ca te-am ghicit nemernic mic, negru si arogant? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 22 Iunie 2014, ora 15:52
De la: 9am_3909, la data 2014-06-22 15:50:31PT Black_Vasile. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 22 Iunie 2014, ora 15:57
De la: ___Haakon___, la data 2014-06-22 15:35:21Este de-a dreptul amuzanta inversunarea si ura viscerala pe care o pot revarsa cei 2/1 impotriva presedintelui prin absurda conexare a unei fapte "comise" sau intentia de a comite o "fapta" a frateui acestuia, insa nu reusesc decat sa-mi intarasca convingerea ca sunt intr-atat de habarnisti si viscerali incat se autocontrazic tot din doua-in-doua texte pe care le posteaza intr-o succesiune dialogala dinte ei sau in momentul in care incearca sa "contraargumenteze" opiniile exprimate prin textele carora nu le impartasesc ineptiile si elucubratiile pe care ei le vehiculeaza si au pretentia sa le ridice la rang de adevar absolut. Da kaakoane,chiar asa, cum ne permitem noi sa revarsam atata ura asupra mult iubitului si stimatului tau presedinte, Traian Basescu, marele fiu al poporului, erou intre eroi, geniu al Carpatilor si tata iubitor al intregului popor. Ia organizeaza tu la urgenta o sedinta a oamenilor muncii, in care sa ne infierezi cu manie proletara pe noi, niste elenente subversive, fasciste, platite de agenturili straine... Iar te-ai imbatat ca porcu' kaakoane si te-a lovit nostalgia vremurilor cand erai tu in PCR si-l pupai in koor pe Ceausescu? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 22 Iunie 2014, ora 16:03
De la: gabigabi2, la data 2014-06-22 15:45:22De la: 9am_3909, la data 2014-06-22 15:23:02Toata lumea se intreaba cum a reusit Mircea Basescu performanta de a-si compromite partial fratele dar partea cea mai dezstruoasa chiar justitia si statul de drept? Mircea Basescu avea infinit mai multe posibilitati de a face bani asa ca suma de 250000 euro este ridicola pentru a pune botul si a dinamita toata munca si onoarea presedintelui. Asistam la un atac fara precedent la cele mai democratice institutii ale statului roman. Parerea mea este ca MB a fost santajat tocmai pentru a face aceste filmari iresponsabile. Motivul cred ca este mult prea grav pentru al putea intui ......dar cu siguranta exista. Repet parerea mea .........Mircea Basescu si-a sacrificat fratele ....alt rationament nu exista.... Raporteaza abuz de limbaj |
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 22 Iunie 2014, ora 16:09
asa e....Man in Black l-au pus sa se autofilmeze.
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Postat pe: 22 Iunie 2014, ora 16:11
mie-mi plac voltele pe care le face, cognitivu' asta ! cind e revolutionar si-ar trebui sa iesim cu furci si topoare sa-i casapim pe toti hotii ; ba
eu ar trebui sa fiu un fel de Ana Ipatescu si sa iau cu asalt diverse palate.....daaaaa, cind ajungem la baselu' implicatu ' pina peste cap in marturie mincinoasa si inducerea in eroare a justitiei si a poporului roman, HAAAALT ! pina aici ! Democratie-democratie, dar nu si ptr. catei ....aia se hotaraste la PPE .ul dnei Merkel si la ambasada americana ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 22 Iunie 2014, ora 16:14
De la: 9am_3909, la data 2014-06-22 16:03:59De la: gabigabi2, la data 2014-06-22 15:45:22De la: 9am_3909, la data 2014-06-22 15:23:02Toata lumea se intreaba cum a reusit Mircea Basescu performanta de a-si compromite partial fratele dar partea cea mai dezstruoasa chiar justitia si statul de drept? lasa rationamentele, ca LACOMIA si TICALOSIA nu intra la categoria rationamentului : astea-s instincte primare si amindoi fratii le manifesta din plin ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 22 Iunie 2014, ora 16:15
De la: 9am_3909, la data 2014-06-22 16:03:59De la: gabigabi2, la data 2014-06-22 15:45:22De la: 9am_3909, la data 2014-06-22 15:23:02Toata lumea se intreaba cum a reusit Mircea Basescu performanta de a-si compromite partial fratele dar partea cea mai dezstruoasa chiar justitia si statul de drept? "Asistam la un atac fara precedent la cele mai democratice institutii ale statului roman>" Aci ai dreptate, Mircea Basescu a dovedit ca el si cu neamul lui de interlopi s-au pisat pe cele mai democratice institutii ale statului roman. Pai de aia zic si eu: la brutarie, Basescu la brutarie la brutarieeeeee, Basescu la brutarieeeee!!!!! P.S. Tu esti tampit sau te prefaci? Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|

nu intelegi ca TREBUIA sa RETURNEZE TOTI BANII luati de la tigani ?
Pai base nu stia ca la un moment dat nu va mai fi presedinte si justitia aia o sa fie ,,sclava" altcuiva si cum tiganii nu erau morti iesea rahatul la iveala? Eu cred ca base nu e mai cinstit ,mai democratic ,mai bun etc DAR NU IL CRED PROST!
...sau Robert, Colonelul Robert Turcescu , scuzati ...gradul se respecta, nu ?!
eu ar trebui sa fiu un fel de Ana Ipatescu si sa iau cu asalt diverse palate.....daaaaa, cind ajungem la baselu' implicatu ' pina peste cap in marturie mincinoasa si inducerea in eroare a justitiei si a poporului roman, HAAAALT ! pina aici !