back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Basescu

Pagini: << 1473 1474 1475 1476 1477 1478 1479 1480 1481 1482 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

142 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 19 Iunie 2014, ora 19:25

Tu vorbesti, hidrocefal somer ????
Esti aici de la 1 dimineata la 12 noaptea , daca n-ai observat , bata prezidentiala ce esti !

Every normal man must be tempted, at times, to spit on his hands, hoist the black flag, and begin slitting throats. - H. L. Mencken
Fosta membra 9am.ro

227 mesaje
Postat pe: 19 Iunie 2014, ora 19:32

De la: 9am_4057, la data 2014-06-19 19:23:27Ma hakoane, tu cam stii detalii ............... nu cumva esti ala in scaun cu rotile care REVENISE acum ceva ani pe aici ??? Hmmm , nu cumva esti revenitu ???? Lovitula ala de soarta mai avea cateodata pusee nevrotice, care seamana cu comportamentul tau de aici !

oooooooo, ai state vechi pe forumul 9 am, eu n-am decat un an si ceva, dar nu-i problema, am cam citit ceea ce posteaza sau ceea ce au postat cei carora le raspund, tu imi pari cunoscuta cifrutzo, si chiar din punct de vedere semantico-semiotic nu esti prea diferita expresiv de cativa mameluci activi de pe aici.

calmeaza-te si concentreaza-te, incearca sa devii si coerenta eventual sa nu mai minti sau sa imprastii tot felul de ineptii plagiate din vocea rusiei si mai vedem , daca te mai bag in seama sau nu, cifruutzo.

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

142 mesaje

Postat pe: 19 Iunie 2014, ora 19:38

Hakoane, io sunt departe bah, dar imi doresc ca rrrromania sa fie inca o data ocupata de Marele Prieten de la rasarit si sa primiti toti lingaii basisto-americani acelasi tratament pe care ni-l urati noua, cei plecati din tara ' de prea mult bine ' cu basss ........... adica munca fortata , infometare , batai cu lantul , si deportare !
Chiar o meritati, ca prea stati agatati pe forumuri ca maimutele pe gard la Zoo si urlati ca de ce nu venim acasa sa muncim pe gratis ca sa luati voi salarii grase pe la Servicii !
Asa sa va ajute Dumnezeu si Allah !

Every normal man must be tempted, at times, to spit on his hands, hoist the black flag, and begin slitting throats. - H. L. Mencken
Fosta membra 9am.ro

227 mesaje
Postat pe: 19 Iunie 2014, ora 19:40

De la: Black_Friday_, la data 2014-06-19 19:30:51
De la: ___Haakon___, la data 2014-06-19 19:27:03
De la: 9am_4057, la data 2014-06-19 19:25:03Tu vorbesti, hidrocefal somer ????
Esti aici de la 1 dimineata la 12 noaptea , daca n-ai observat , bata prezidentiala ce esti !

daca am tehnica, de ce n-as fi, ingramadito, te oftici ca nu-ti poti desfasura diversiunile sau propaganda abjecta impotriva STATULUI ROMAN ?

Ahaaaa! Basescu este STATUL ROMAN??? E clar, agenturili straine si elementele fasciste atenteaza la imaginea lui neprihanita...

Blaqgkule, iar n-ai inteles si nici nu esti apt cognitiv sa efectuezi o analiza comparativ-distinctiva a fenomenului propagat de o mass-media romaneasca aservita unor interese pur particulare, incearca sa percepi sau mai bine spus sa intuesti si anticipezi dincolo de aparentele pe care le serveste mass-media din romania care este asa cum ti-am descris-o cu alta ocazie

si nu uita, prezumtia de nevinovatie este valabila si-n acest caz, da?

din pacate nici eu si nici tu, nu avem la dispozitie probele reale si nici nu cunoastem cu exactitate cronologia evenimentelor, hai sa lasam pe cei in masura si abilitati institutional si profesional sa isi faca meseria pentru care primesc salarii babane de la contribuabilul cetatean roman si apoi sa divagam noi pe marginea rezultatelor pe care le va prezenta procurorii si instanta care va judeca speta. OK?

Fosta membra 9am.ro

227 mesaje
Postat pe: 19 Iunie 2014, ora 19:43

De la: 9am_4057, la data 2014-06-19 19:38:56Hakoane, io sunt departe bah, dar imi doresc ca rrrromania sa fie inca o data ocupata de Marele Prieten de la rasarit si sa primiti toti lingaii basisto-americani acelasi tratament pe care ni-l urati noua, cei plecati din tara ' de prea mult bine ' cu basss ........... adica munca fortata , infometare , batai cu lantul , si deportare !
Chiar o meritati, ca prea stati agatati pe forumuri ca maimutele pe gard la Zoo si urlati ca de ce nu venim acasa sa muncim pe gratis ca sa luati voi salarii grase pe la Servicii !
Asa sa va ajute Dumnezeu si Allah !

induiosator, mai ai frati, surori, mama si tata pe-acasa prin romania?
asta le doresti tu alor tai, sa ti-i f-ta rusii-n bot ?
daca l-ai protzapit pe allah pe finalul textului, pot sa presupun ca-ti etreci veacul pe la turcaletzi , cifrutzo?
ai grija cum te comporti, pe-acolo se cam practica lapidarea !

Fosta membra 9am.ro

142 mesaje

Postat pe: 19 Iunie 2014, ora 19:48

Nu mai am pe nimeni in tara, si deci imi doresc sa rusii sa o ocupe si sa te transforme in sclavul lor, sa mai lingi si cizma ruseasca, nu numai pantoful lacuit prezidential !
De asemenea , imi doresc din suflet ca plodurile tale sa ajunga lucratori harnici intr-un bordel din Vladivostok iar tu un vajnic taietor de lemne in Siberia !

Black_Friday_

4276 mesaje

Postat pe: 19 Iunie 2014, ora 19:58

De la: ___Haakon___, la data 2014-06-19 19:40:07

daca am tehnica, de ce n-as fi, ingramadito, te oftici ca nu-ti poti desfasura diversiunile sau propaganda abjecta impotriva STATULUI ROMAN ?

Ahaaaa! Basescu este STATUL ROMAN??? E clar, agenturili straine si elementele fasciste atenteaza la imaginea lui neprihanita...

Blaqgkule, iar n-ai inteles si nici nu esti apt cognitiv sa efectuezi o analiza comparativ-distinctiva a fenomenului propagat de o mass-media romaneasca aservita unor interese pur particulare, incearca sa percepi sau mai bine spus sa intuesti si anticipezi dincolo de aparentele pe care le serveste mass-media din romania care este asa cum ti-am descris-o cu alta ocazie

din pacate nici eu si nici tu, nu avem la dispozitie probele reale si nici nu cunoastem cu exactitate cronologia evenimentelor, hai sa lasam pe cei in masura si abilitati institutional si profesional sa isi faca meseria pentru care primesc salarii babane de la contribuabilul cetatean roman si apoi sa divagam noi pe marginea rezultatelor pe care le va prezenta procurorii si instanta care va judeca speta. OK?

De la: ___Haakon___, la data 2014-06-19 15:04:20v-ati aburit singuri cu apa de ploaie data-n fiert in haznaua de la A3!

Basescu Mircea a fost retinut pentru 24 de ore de catre procurori.
Fratele presedintelui Romaniei in puscarie, iar numele presedintelui apare in dosare.

Nu crezi ca s-ar impune macar o demisie de onoare? Ce parere crezi ca are Occidentul despre Romania in momentul asta? Asta este presedinte? Ne-a tarat in rahat cu cumetriile lui cu tiganii.

Fosta membra 9am.ro

227 mesaje
Postat pe: 19 Iunie 2014, ora 20:05

De la: 9am_4057, la data 2014-06-19 19:48:29Nu mai am pe nimeni in tara, si deci imi doresc sa rusii sa o ocupe si sa te transforme in sclavul lor, sa mai lingi si cizma ruseasca, nu numai pantoful lacuit prezidential !
De asemenea , imi doresc din suflet ca plodurile tale sa ajunga lucratori harnici intr-un bordel din Vladivostok iar tu un vajnic taietor de lemne in Siberia !

n-ai sa ai o asemenea placere de savurat !
daca rusii ocupa romania, tu, cifrutzo, vei fi expulzata din orice stat vest european in care te-ai afla, aceasta afirmatie a mea , sa-ti intre foarte bine in lubenita, cifrutzo !

ai mare grija ceea ce iti doresti, nu cumva sa ajungi chiar tu sa lingi obiala mujicului ciolovec sau sa fii holalata de betivanii rusnaci care isi vor voma basamacul si votca pe nuri, tai, cifrutzo !

sirboby

1972 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 19 Iunie 2014, ora 20:07

Bravo lui base! Scriu asta comparandu-l cu tonta(si toti predecesorii lui adi 4 clase etc)! Base nu-l sustine nici pe fratele-sau spre deosebire de Tonta care ii apara pe toti infractorii!
La parnaie cu toti care sunt vinovati!

Sugei un corn cu lapte, dac n-avei dini i numrai-mi oule, c mi-am ieit din mini Bi animalule, nu vezi? Voi n-avei interesuri Iarna nu-i ca vara, v dorim succesuri! Parazitii (Noi vrem respect)
sirboby

1972 mesaje

Postat pe: 19 Iunie 2014, ora 20:09

De la: 9am_4057, la data 2014-06-19 20:03:05Blacula, fie-ta ce mai face ??????
E pregatita pentru un training la Milano ???
Sau vrea direct stagiu in Bois de Boulogne

Toti te bat,toti te injura,toti iti baga p.......umnul-n gura" Ar trebui sa te puna pe ganduri! Cand unul iti zice ca esti proasta il iei la bataie,dar cand toti iti zic...................

Sugei un corn cu lapte, dac n-avei dini i numrai-mi oule, c mi-am ieit din mini Bi animalule, nu vezi? Voi n-avei interesuri Iarna nu-i ca vara, v dorim succesuri! Parazitii (Noi vrem respect)
Fosta membra 9am.ro

142 mesaje

Postat pe: 19 Iunie 2014, ora 20:10

Ha haha hakoane
Pana ajung eu sa fiu expulzata , tu deja esti in tren spre Norilsk si restul neamului , parte feminina , instalate frumusel in camerele lor personale dintr-un local cu lampion rosu din vreun orasel rusesc, sper eu la malul marii , nu de alta dar ca sa aibe clientela serioasa si sa invete o meserie , nu sa ia exemplul tau si sa devina postace pe forumuri

Fosta membra 9am.ro

227 mesaje
Postat pe: 19 Iunie 2014, ora 20:11

De la: Black_Friday_, la data 2014-06-19 19:58:11
De la: ___Haakon___, la data 2014-06-19 19:40:07

De la: ___Haakon___, la data 2014-06-19 15:04:20v-ati aburit singuri cu apa de ploaie data-n fiert in haznaua de la A3!

Basescu Mircea a fost retinut pentru 24 de ore de catre procurori.
Fratele presedintelui Romaniei in puscarie, iar numele presedintelui apare in dosare.

Nu crezi ca s-ar impune macar o demisie de onoare? Ce parere crezi ca are Occidentul despre Romania in momentul asta? Asta este presedinte? Ne-a tarat in rahat cu cumetriile lui cu tiganii.

si care este problema?

foarte bine!

fiecare raspunde in fata magistratului si a legii conf. faptelor pe care le-a comis, nu !?

totusi, poti sa-mi detaliezi meandrele logicii analogice prin care ai reusit sa-ti scremi neuroul pentru a incropi aceasta analogie intre MIrcea si Traian?

Fosta membra 9am.ro

227 mesaje
Postat pe: 19 Iunie 2014, ora 20:12

De la: 9am_4057, la data 2014-06-19 20:10:26Ha haha hakoane
Pana ajung eu sa fiu expulzata , tu deja esti in tren spre Norilsk si restul neamului , parte feminina , instalate frumusel in camerele lor personale dintr-un local cu lampion rosu din vreun orasel rusesc, sper eu la malul marii , nu de alta dar ca sa aibe clientela serioasa si sa invete o meserie , nu sa ia exemplul tau si sa devina postace pe forumuri

ai vrea tu, dar nu cred ca ti-ai vazut-o cam de multa vreme !

Fosta membra 9am.ro

142 mesaje

Postat pe: 19 Iunie 2014, ora 20:14

Bobita, nu te lasi !
Pacat ca nu suntem pe alt forum, iti aratam eu cum se face misto de persoane, familion si neam , nu asaaa ... cu trei litere la metru, si alea puse de frica adminului

Fosta membra 9am.ro

142 mesaje

Postat pe: 19 Iunie 2014, ora 20:16

Hakoane, ai dreptate aici, nu mi-am mai vazut-o de mult timp, nu petrec atata timp cu ocupatii carnale incluzind membrul superior, asa cum faci tu in fatza Pc-ului

Fosta membra 9am.ro

227 mesaje
Postat pe: 19 Iunie 2014, ora 20:29

De la: 9am_4057, la data 2014-06-19 20:14:06Bobita, nu te lasi !
Pacat ca nu suntem pe alt forum, iti aratam eu cum se face misto de persoane, familion si neam , nu asaaa ... cu trei litere la metru, si alea puse de frica adminului

ai repertoriu original si esti consacrato- reputata pe sectiunea respectiva sau calare pe situatie cum s-ar spune in folclor si zici ca nu te falesti cu termeni si expresii plagiate de prin vocea rusiei ?
nu te cred !

Fosta membra 9am.ro

227 mesaje
Postat pe: 19 Iunie 2014, ora 20:33

De la: 9am_4057, la data 2014-06-19 20:16:44Hakoane, ai dreptate aici, nu mi-am mai vazut-o de mult timp, nu petrec atata timp cu ocupatii carnale incluzind membrul superior

incearca altceva, o poti admira in orice baltoaca si satisface pe deplin cu shtanga celor de la Automobil Club X!

Fosta membra 9am.ro

142 mesaje

Postat pe: 19 Iunie 2014, ora 21:01

Ntz ntz ntz , ai 'reacu nientzii astia, nu se inscriu pe linia progresist radical-revolutionara de gandire a lu' bara bara hakon bara ......................................................................................

Comisarul European pentru Energiei, Gunther Oettinger consider c energia nu este cel mai bun motiv pentru instituirea unor sancțiuni ale UE mpotriva Rusiei și Bruxellesul ascultnd opinia Washingtonului va lua propriile decizii.

El a fcut aceast declarație n timpul ntlnirii cu jurnaliștii de la Asociația presei internaționale de la Bruxelles. Gunther Oettinger a subliniat c gazul rusesc este cumprat de UE și nu de SUA.

El a asigurat c gazul și petrolul se afl la captul listei unor posibile sancțiuni și probabil nu se vor numra printre cele apropiate.

Posibilitatea introducerii celei de-a treia etape a sancțiunilor mpotriva Rusiei n legtur cu criza ucrainean, care afecteaz anumite sectoare ale economiei, va fi examinat la summit-ul UE de la Bruxelles pe 27 iunie.

Mai mult: romanian.ruvr.ru/news/2014_06_19/Gunther-Oettinger-a-numit-putin...

Fosta membra 9am.ro

142 mesaje

Postat pe: 19 Iunie 2014, ora 21:24

Of of, maaai maaai, o da la intors Ioropa ca viteii cu botul in uger

Gerhard Roiss, directorul general al companiei OMV din Austria, a cerut UE s accelereze punerea n aplicare a proiectului South Stream.

Potrivit lui, UE nu trebuie s nceteze negocierile cu privire la South Sream, ci dimpotriv s le accelereze. Concomitent, Comisarul European pentru Energie, Gunther Oettinger a declarat c UE nu intenționeaz s blocheze construirea conductei South Stream, ns n timpul construcției trebuie s fie respectat legislația UE.

Potrivit estimrilor experților ucraineni, rezervele de gaz din depozitele subterane vor ajunge pn n octombrie. Dar ce va fi mai departe? Dac partea ucrainean va reveni la practica prelevrii gazelor de tranzit, conducerii UE i va fi greu s le explice cetțenilor ei care sufer de frig c de vin este Rusia, care dorește s nghețe Europa. nlocuirea livrrilor rusești, care acoper o treime din necesitțile UE, nu este posibil.

Norvegia a declarat deja c nu va putea acoperi toate nevoile UE. Noi putem crește livrrile, dar nu suntem capabili s asigurm volumele pe care le livreaz Rusia, a recunoscut directorul executiv al companiei norvegiene de petrol și gaze, Statoil, Helge Lund. Nici Qatarul nu este capabil s nlocuiasc Rusia, chiar și cu condiția utilizrii la maximum a livrrilor de gaze lichefiate cu ajutorul tancurilor. Canada, Olanda și Algeria nu pot fi examinate serios n calitate de alternativ la Rusia n Europa.

Proiectul conductei de gaz Trans-Adriatice din Azerbaidjan de asemenea nu poate fi luat n discuție. Livrrile de gaz n Europa prin aceast conduct trebuie s fie de 10 miliarde de metri cubi pe an, ceea ce este de 6 ori mai puțin dect posibilitțile South Stream. Și aceasta fr a ține cont de necesitțile crescnde de resurse energetice, a subliniat n interviul acordat Vocii Rusiei directorul Institutului Energiei Naționale, Serghei Pravosudov.

Anual, Gazprom livreaz n Europa 150 de miliarde de metri cubi de gaz. Din Azerbaidjan vor fi pompate 10 miliarde de metri cubi pe an. Avnd n vedere creșterea consumului de gaz și reducerea producției proprii, peste 20 de ani Europa va avea nevoie de nc aproximativ 200 de miliarde de metri cubi suplimentar.

Nu este de mirare faptul c punerea n aplicare a proiectului South Stream continu n pofida problemelor create de UE și SUA. n prezent, n Serbia se ncheie licitația pentru proiectarea, construirea și punerea n funcțiune a tronsonului acestei conducte pe teritoriul țrii. Rezultatele licitației și semnarea acordului respectiv trebuie s aib loc pn la sfrșitul lunii iunie 2014, se menționeaz n informația Gazprom.
Mai mult: romanian.ruvr.ru/2014_06_19/South-Stream-nu-are-alternativa-8624/

Fosta membra 9am.ro

227 mesaje
Postat pe: 19 Iunie 2014, ora 21:40

IMPARȚIALITATEINTEGRITATEEFICIENȚ
 19 iunie 2014
Nr. 858/VIII/3

COMUNICAT

Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție Secția de combatere a infracțiunilor de corupție au dispus punerea n mișcare a acțiunii penale și reținerea pe o durat de 24 ore (ncepnd de la data de 19.06.2014, ora 19:05, pn la data de 20.06.2014, ora 19:05) a inculpatului BSESCU MIRCEA, n sarcina cruia s-a reținut infracțiunea de trafic de influenț.

Din ordonanța de reținere ntocmit de procurori a rezultat c exist probe și indicii temeinice din care rezult suspiciunea rezonabil care contureaz urmtoarea stare de fapt:

n perioada 20 februarie 2011 - 22 februarie 2012, inculpatul Bsescu Mircea a primit suma de 250.000 de euro de la un denunțtor, prin intermediar, n schimbul promisiunii c va interveni pe lng magistrații nvestiți cu soluționarea cauzei referitoare la infracțiunea svrșit de tatl denunțtorului, precum și a altor cereri incidente n respectiva cauz, n scopul de a obține o hotrre favorabil, fie condamnarea la o pedeaps mai mic, fie punerea n libertate.

Concret, n ordonanța de reținere se menționeaz urmtoarele:
La nceputul anului 2011, dup ce faț de tatl denunțtorului s-a luat msura arestrii preventive de ctre Tribunalul Olt, denunțtorul i-a remis unui intermediar suma de 250.000 de euro, la cererea acestuia din urm și n schimbul promisiunii c banii vor fi remiși mai departe lui Bsescu Mircea, pentru ca acesta s intervin pe lng magistrații nvestiți cu soluționarea cauzei referitoare la infracțiunea svrșit de tatl denunțtorului și a altor cereri incidente n respectiva cauz.
Ulterior, pentru c tatl denunțtorului nu a fost pus n libertate, denunțtorul i-a remis și suma de 350.000 de euro intermediarului, n același scop.
Intervalul n care denunțtorul i-a remis sume de bani intermediarului este cuprins ntre 20.02.2011 (data lurii msurii arestrii preventive faț de tatl denunțtorului) și 22.02.2012 (data pronunțrii hotrrii de condamnare la instanța de fond).
Din suma total de 600.000 de euro remis de denunțtor intermediarului, Bsescu Mircea a primit suma de 250.000 de euro n schimbul promisiunii c, prin influența pe care o are asupra magistraților, poate obține o soluție favorabil pentru tatl denunțtorului, adic va obține fie o pedeaps mai mic, fie punerea n libertate.
Pentru faptul c a mijlocit remiterea banilor, persoana cu rol de intermediar și-a nsușit suma de 350.000 de euro din totalul de 600.000 de euro primit de la denunțtor.

Inculpatului Bsescu Mircea i s-au adus la cunoștinț calitatea procesual și acuzațiile, conformitate cu art. 309 din Codul de procedur penal.

Inculpatul Bsescu Mircea va fi prezentat cu propunere de arestare preventiv pentru 30 de zile la Tribunalul București.

Raportat la actele procedurale efectuate n prezenta cauz, precizm c, atunci cnd mprejurrile vor permite, vom fi n msur s oferim detalii suplimentare.

Facem precizarea c punerea n mișcare a acțiunii penale este o etap a procesului penal reglementat de Codul de procedur penal, activitate care nu poate, n nici o situație, s nfrng principiul prezumției de nevinovție.

BIROUL DE INFORMARE ȘI RELAȚII PUBLICE

FELICITARI , D N A !

Black_Friday_

4276 mesaje

Postat pe: 19 Iunie 2014, ora 22:19

De la: ___Haakon___, la data 2014-06-19 21:40:59IMPARȚIALITATEINTEGRITATEEFICIENȚ
 19 iunie 2014
Nr. 858/VIII/3

COMUNICAT

Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție Secția de combatere a infracțiunilor de corupție au dispus punerea n mișcare a acțiunii penale și reținerea pe o durat de 24 ore (ncepnd de la data de 19.06.2014, ora 19:05, pn la data de 20.06.2014, ora 19:05) a inculpatului BSESCU MIRCEA, n sarcina cruia s-a reținut infracțiunea de trafic de influenț.

Din ordonanța de reținere ntocmit de procurori a rezultat c exist probe și indicii temeinice din care rezult suspiciunea rezonabil care contureaz urmtoarea stare de fapt:

n perioada 20 februarie 2011 - 22 februarie 2012, inculpatul Bsescu Mircea a primit suma de 250.000 de euro de la un denunțtor, prin intermediar, n schimbul promisiunii c va interveni pe lng magistrații nvestiți cu soluționarea cauzei referitoare la infracțiunea svrșit de tatl denunțtorului, precum și a altor cereri incidente n respectiva cauz, n scopul de a obține o hotrre favorabil, fie condamnarea la o pedeaps mai mic, fie punerea n libertate.

La nceputul anului 2011, dup ce faț de tatl denunțtorului s-a luat msura arestrii preventive de ctre Tribunalul Olt, denunțtorul i-a remis unui intermediar suma de 250.000 de euro, la cererea acestuia din urm și n schimbul promisiunii c banii vor fi remiși mai departe lui Bsescu Mircea, pentru ca acesta s intervin pe lng magistrații nvestiți cu soluționarea cauzei referitoare la infracțiunea svrșit de tatl denunțtorului și a altor cereri incidente n respectiva cauz.
Ulterior, pentru c tatl denunțtorului nu a fost pus n libertate, denunțtorul i-a remis și suma de 350.000 de euro intermediarului, n același scop.
Intervalul n care denunțtorul i-a remis sume de bani intermediarului este cuprins ntre 20.02.2011 (data lurii msurii arestrii preventive faț de tatl denunțtorului) și 22.02.2012 (data pronunțrii hotrrii de condamnare la instanța de fond).
Din suma total de 600.000 de euro remis de denunțtor intermediarului, Bsescu Mircea a primit suma de 250.000 de euro n schimbul promisiunii c, prin influența pe care o are asupra magistraților, poate obține o soluție favorabil pentru tatl denunțtorului, adic va obține fie o pedeaps mai mic, fie punerea n libertate.
Pentru faptul c a mijlocit remiterea banilor, persoana cu rol de intermediar și-a nsușit suma de 350.000 de euro din totalul de 600.000 de euro primit de la denunțtor.

Inculpatului Bsescu Mircea i s-au adus la cunoștinț calitatea procesual și acuzațiile, conformitate cu art. 309 din Codul de procedur penal.

Inculpatul Bsescu Mircea va fi prezentat cu propunere de arestare preventiv pentru 30 de zile la Tribunalul București.

Raportat la actele procedurale efectuate n prezenta cauz, precizm c, atunci cnd mprejurrile vor permite, vom fi n msur s oferim detalii suplimentare.

Facem precizarea c punerea n mișcare a acțiunii penale este o etap a procesului penal reglementat de Codul de procedur penal, activitate care nu poate, n nici o situație, s nfrng principiul prezumției de nevinovție.

FELICITARI , D N A !

De la: ___Haakon___, la data 2014-06-19 15:00:42v-ati aburit singuri cu apa de ploaie data-n fiert in haznaua de la A3!

Ce-ai facut kaakoane? Te-ai aburit si tu in haznaua A3?

Fosta membra 9am.ro

227 mesaje
Postat pe: 19 Iunie 2014, ora 22:27

blackule, nu fii nesimtit si ipocrit.
am fost singurul utilizator al forumului 9 am care a apreciat efortul magistratilor de la D N A de a incerca sa impuna respectarea legii, sa faca ordine si disciplina in romania.

de asemenea, am fst singurul utilizator care a postat pe acest forum comunicatelle oficiale pe care le-a dat publicitatii pe propriul site, oficial, directia nationala anticoruptie.

ok?
in rest, ar fi bine sa citesti informatiile aflate pe site-urile institutiilor oficiale din romania, daca chiar doresti sa te informezi, nu pe cele din mass-media romaneasca, da?

succes.

si nu uita, black, euromaidanul romanesc se numeste D N A !

Fosta membra 9am.ro

1833 mesaje

Postat pe: 20 Iunie 2014, ora 00:08

Acush sa-i vad p'aia care urlau pe aici ca justitia e a lui Basescu !
Eeeeee , Blackule , esti pe faza ? Nasol , Blackule ,se pare ca asa zisa "justitie a lui Basescu" n-are mama , n-are tata !

Fosta membra 9am.ro

1833 mesaje

Postat pe: 20 Iunie 2014, ora 00:24

Opaaaa , a inviat Gashpadina Gagautza !
Tanti Gabriela , ete bre , boboru' n-a fost vreodata rusofil , numa' Vodka Rasputin e de vina !

Fosta membra 9am.ro

1833 mesaje

Postat pe: 20 Iunie 2014, ora 00:30

De la: ___Haakon___, la data 2014-06-19 22:27:44blackule, nu fii nesimtit si ipocrit.
am fost singurul utilizator al forumului 9 am care a apreciat efortul magistratilor de la D N A de a incerca sa impuna respectarea legii, sa faca ordine si disciplina in romania.

de asemenea, am fst singurul utilizator care a postat pe acest forum comunicatelle oficiale pe care le-a dat publicitatii pe propriul site, oficial, directia nationala anticoruptie.

ok?
in rest, ar fi bine sa citesti informatiile aflate pe site-urile institutiilor oficiale din romania, daca chiar doresti sa te informezi, nu pe cele din mass-media romaneasca, da?

succes.

si nu uita, black, euromaidanul romanesc se numeste D N A !

Corect !

Fosta membra 9am.ro

1833 mesaje

Postat pe: 20 Iunie 2014, ora 00:37

De la: sirboby, la data 2014-06-19 18:33:50
De la: ___Haakon___, la data 2014-06-19 17:02:33Bercea Mondial spune ca Laura Codruta Kovesi ar fi luat 200.000 de dolari prin intermediul soferului.
mediafax

Bercea Mondial le-a spus jurnalistilor, prin geamul masinii, ca ar fi dat "vreo 2 milioane de euro" pentru a fi scapat de inchisoare si ca in acest caz ar fi implicate sefa ICCJ, Livia Stanciu, si sefa DNA, Laura Codruta Kovesi.
hotnews

Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, nu a dorit joi sa faca declaratii in fata procurorului in dosarul in care fiul sau l-a acuzat pe Mircea Basescu de trafic de influenta.
agerpres

Eu, da as fi procuror la DNA,l-as crede pe mondial asta si as ancheta afirmatiile lui, cu conditia sa-mi dovedeasca ca a avut banii aia! ........sa vezi urlete de durere apoi....!

Sorry Sirboby , una-i una , alta-i alta ! Io daca as fi , le-as da pedeapsa maxima ambilor , daca probele sunt autentice bineinteles .

Black_Friday_

4276 mesaje

Postat pe: 20 Iunie 2014, ora 06:13

De la: _2148_, la data 2014-06-20 00:08:41Acush sa-i vad p'aia care urlau pe aici ca justitia e a lui Basescu !
Eeeeee , Blackule , esti pe faza ? Nasol , Blackule ,se pare ca asa zisa "justitie a lui Basescu" n-are mama , n-are tata !

Bello, ai capatat glas? Ai asteptat sa vezi cum iese scandalul cumetriei tiganesti si acum gasesti motive sa mai lauzi putin Justitia si sa-l mai periezi putin pe Sefu'?

Da pina sa fie retinut fratele interlopului Basescu, de ce nu ti-ai dat cu parerea? Ca sunteti de rasul curcilor, atat tu cat si kaakonel.... Si asta, mare panarama! Intai a bagat vrajeli cu haznaua A3, i-a ridiculizat pe cei "aburiti" de antene....acum lauda DNA. Penibil!

Care Justiie? Care DNA? Ce a facut DNA pina cand A3 a prezentat filmarile in care MB recunostea ca a luat banii tiganilor? Nimic!!!! Dimpotriva, a incercat sa puna batista pe tambal.

Asa zisul santaj, de fapt cererea tiganilor de a le fi returnati banii dati degeaba, era cunoscut de mult timp. Intr-o tara in care serviciile inregistreaza tot, sa-i spuneti lu' mutu ca nu se stia....

Retinerea lui MB s-a decis in momentul in care nu au mai avut ce face si nu au mai putut ascunde gunoiul sub pres.

Asa ca meritele nu sunt ale DNA-ului, ci ale presei care a dezvaluit tigania prezidentiala.

Fosta membra 9am.ro

227 mesaje
Postat pe: 20 Iunie 2014, ora 07:59

blackule , te avertizez!
nu fi nesimtit si ipocrit, dar am impresia ca iti pretind ceva de care nu te poti litrosii, in fine,

1 A3 nu are nici un mert, mai mult manipuleaza, dezinformeaza, exagereaza un subiect pe care l-a mirosit dupa ce Mircea a depus o plangere penala pentru santaj si a fost arestat acel tiganus prins in flagrant.

2 Instrumentarea probelor din dosarul respectiv nu a fost finalizata, iar adevarul juridic integral , inca nu este aflat de magstrati, pe cale de consecinta, fapta/faptele nu sunt in stare de act/acte fapta/fapte comise indubitabil , judecate si pronuntata vreo sentinta in vreo instanta pe speta respectiva, ceea ce inseamna ca putem aplica conceptul prezumtiei de nevinvatie tuturor partilor implicate in tot acest circ tiganesc.

3 Indiferent care ar fi acest adevar juridic, atunci cand iti bagi in tiganii in casa sau te inrudesti/cuscresti/nasesti cu ei, poti sa te astepti la ceea ce este mai rau si nu poti avea vreo scuza, insa au fost destui romani care s-au tiganizat din interes, de placere, sau pentru ca asa au dorit comunistii deceniului 7 din sec.XX, in acst ultim caz este o alta poveste, ale carei implicatii si consecinte au fost si sunt foarte grave ptr. comunitatea romaneasca iar efectele acestor consecinte se observa foarte bine astazi chiar si in speta pe care incercam s-o dezbatem.

4 Impresia mea, 50%subiectiva inca, este ca: A 3 nu informeaza telespectatorul despre cazul respectiv, insa il foloseste pentru a distruge increderea rmanilor in DNA si justitia din romania, indiferent de cea ce crezi despre acest caz, black, A3 nu face altceva decat sa distorsioneze grav imaginea justitiei in ansamblu si in special a unor magistrati de care condamnatul Voiculescu se teme, oricum, nu l-am vazut pe Traian Basescu impreuna cu fratele sau la DNA pentru a-l sustine si apara cum rocedau pe vremuri PSD-ul lui Adrian Nastase in cazul Bivolaru, mai mult decat atat, cteste comunicatul de presa pe care Traian basescu l-a dat publicitatii.

5 Daca ai fi citit comunicatul oficial al DNA-ului, ai fi observat diferenta dintre informatiile pe care le mediaizeaza A3 si informatiile incluse in comunicatul oficial DNA, de asemenea, puteai observa si o alta nuanta care diferentiaza acest comunicat DNA de celellte c comunicate, insa , iti prezervez placerea de a descoperi singur ,black, nuanta pe are eu am observat-o.

6 black citez" era cunoscut de mult timp. Intr-o tara in care serviciile inregistreaza tot", la care servicii te referi, la cele 7 oficiale ale sttului roman sau la cele neoficiale, rintre care s-ar afla si unul pur tiganesc, intraetnic ?

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 20 Iunie 2014, ora 09:30

De la: sirboby, la data 2014-06-19 17:57:21 @gabi nu stiu cine se lasa ,,aburit" eu sau tu?
1. Daca justitia e a lui base asa cum sustii tu si latrina 3,si base a intervenit CUM DRACU L-A CONDAMNAT PE ALA LA 8 ANI JUMATE?
2. Daca fratele lui base a profitat de numele base si le-a luat banii,asta nu il face pe base vinovat! asa cum nici tu nu raspunzi pentru faptele familiei tale!
3. Dupa parerea ta ce trebuia sa faca base,in momentul in care Mircea basescu s-a cumetrit cu bercea,i-a promis alora ca vorbeste cu frati-su! Sa-l renege? Sa trimita asasini sa-l omoare? Sa-l ascunda?Ce ai fi facut tu?
4.Vad ca e chemat la DNA ca orice alt infractor asa ca......nu vad care e problema? Daca a gresit sa plateasca,asta a si zis!

ai CITIT ce-am scris, ca am impresia ca NU ? ....sau, n-ai priceput ce-am spus ?!

Interventia a constat in punerea batistei pe tambal , ca sa nu se afle prea multe despre Mircica , iar procurorul care a lucrat la dosarul lui bercea din 2011 a fost Mazilit si Fortat sa demisioneze ! acelasi procuror a spus ulterior ca " sa fereasca Dumnezeu sa-nceapa bercea sa vorbeasca ...." iata ca a inceput si mizeria e Totala !

in rest, nu te supara, dar vad ca nu te duce mintea prea mult, asa ca, lasa-ma ca n-am ce sa-ti mai spun .....intelege cit vrei si cit poti si cit iti spune B1 !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 20 Iunie 2014, ora 09:50

De la: Black_Friday_, la data 2014-06-19 22:19:39
De la: ___Haakon___, la data 2014-06-19 21:40:59IMPARȚIALITATEINTEGRITATEEFICIENȚ
 19 iunie 2014
Nr. 858/VIII/3

COMUNICAT

FELICITARI , D N A !

De la: ___Haakon___, la data 2014-06-19 15:00:42v-ati aburit singuri cu apa de ploaie data-n fiert in haznaua de la A3!

Ce-ai facut kaakoane? Te-ai aburit si tu in haznaua A3?

atit ? numai trafic de influenta ? da Inducerea in eroare a Justitiei, NU ? dar denunt mincinos, nu ?
ptr. ca DACA tiganii aveau dreptate sa-i ceara lu' Mircica banii inapoi , el neachitindu-se de promisiune atunci, Denuntul cum ca e Santajat de ai lui bercea , e MINCINOS si organizarea de flagrant : timp si bani irositi degeaba !

Pagini: << 1473 1474 1475 1476 1477 1478 1479 1480 1481 1482 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului basescu
Mergi la: