Info
x
Basescu
|
Fl_Orion999 15216 mesaje Membru din: 2/06/2013 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 15 Iunie 2014, ora 14:27
De la: _Haakon__, la data 2014-06-14 16:20:15De la: nastasemihail, la data 2014-06-14 16:17:09 tare mi-as dori sa te vad la orizont..sa iesi odata din cuibu-ti de vipera lasa si plina de otrava...cam pe cand preconizezi o astfel de minune...???
Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept �i recunoa�te c�, pe deasupra ambi�iilor, intrigilor �i urilor, este Patria, este ve�nicia neamului, �i c� acolo trebuie s� ne �nt�lnim totdeauna, chiar dac� nu ne �n�elegem de fiecare dat�."(Ion Antonescu) *** ,,�n ziua de azi, pentru a st�p�ni c�t mai mul�i oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odat� ce ai sufletul, ai omul; iar c�nd ai omul, teritoriul vine de la sine."
(contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
|
|
gabigabi2 33366 mesaje Membru din: 13/10/2011 |
Postat pe: 15 Iunie 2014, ora 15:55
n-ai sa vezi ! asta-i ca Bibicu surora-mii : cind era in brate la ea, bine adapostit si aparat, avea o guraaaa
moama, ziceai ca-i leul leilor ....toti astia de se ascund dupa un numar ,tot asta fac : sunt lei doar cind sunt la adapostul anonimatului !
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 15 Iunie 2014, ora 16:14
iete ca te-am raportat , ca vad ca tii neaparat....ti-am facut placerea !
|
Fosta membra 9am.ro 61 mesaje Membru din: 11/06/2014 |
Postat pe: 15 Iunie 2014, ora 16:25
De la: _Haakon__, la data 2014-06-14 14:41:24De la: gabigabi2, la data 2014-06-14 14:33:38tu nu cumva ai avut un sifilis netratat si ti s-a urcat la cap nebunia ? eeee? cum e !? nu va raman dator, v-am promis si imi respect promisiunile, scusurilor sociale! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 15 Iunie 2014, ora 16:47
De la: _Haakon__, la data 2014-06-15 16:04:36De la: Fl_Orion999, la data 2014-06-15 14:27:34De la: _Haakon__, la data 2014-06-14 16:20:15De la: nastasemihail, la data 2014-06-14 16:17:09 ce-ai zice totusi s-ancercam...??? pana una alta numa' spurcaciunea ta de gura e de tine...restu'... poate pe la judet...cu vreo cativa satrari de-ai tai...hai te rog io frumos sa ne vedem...
Raporteaza abuz de limbaj
Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept �i recunoa�te c�, pe deasupra ambi�iilor, intrigilor �i urilor, este Patria, este ve�nicia neamului, �i c� acolo trebuie s� ne �nt�lnim totdeauna, chiar dac� nu ne �n�elegem de fiecare dat�."(Ion Antonescu) *** ,,�n ziua de azi, pentru a st�p�ni c�t mai mul�i oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odat� ce ai sufletul, ai omul; iar c�nd ai omul, teritoriul vine de la sine."
(contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
|
|
Postat pe: 15 Iunie 2014, ora 16:50
De la: _Haakon__, la data 2014-06-15 16:25:50De la: _Haakon__, la data 2014-06-14 14:41:24De la: gabigabi2, la data 2014-06-14 14:33:38tu nu cumva ai avut un sifilis netratat si ti s-a urcat la cap nebunia ? pana una alta...nu stii altceva decat sa injuri si sa jignesti in mod cu totu' gratuit...daca ai sange-n instalatie te-astept sa-ti respecti promisiunea de a ma baga-n spital....gura bogata, proasta si spurcata....
|
|
Fosta membra 9am.ro 142 mesaje Membru din: 15/06/2014 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 15 Iunie 2014, ora 19:29
De la: _Haakon__, la data 2014-06-15 16:25:50De la: _Haakon__, la data 2014-06-14 14:41:24De la: gabigabi2, la data 2014-06-14 14:33:38tu nu cumva ai avut un sifilis netratat si ti s-a urcat la cap nebunia ? Patzachina baloasa , tot aici esti, si tot iei de la basescu ???? du-te la munca , urdoare postaca , nu mai plimba limba prin orificiile prezidentiale, scarnosenie
Every normal man must be tempted, at times, to spit on his hands, hoist the black flag, and begin slitting throats. - H. L. Mencken
|
|
Fosta membra 9am.ro 142 mesaje Membru din: 15/06/2014 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 15 Iunie 2014, ora 21:23
De la: _Haakon__, la data 2014-06-14 16:20:15De la: nastasemihail, la data 2014-06-14 16:17:09 fleantza tare si mirosind a pe care o prezinti pe aici sunt convinsa ca dispare repede la o confruntare face-to-face . esti de fapt un pitic onanist care doar refuleaza pe aici , lipsit de activitate sexuala si alte activitati specifice oamenilor intregi la cap ! de fapt, nu cred ca te poti confrunta cu cineva, pentru ca nu parasesti niciodata grota impanzita cu postere cu femei goale careia ii spui casa postacule
Every normal man must be tempted, at times, to spit on his hands, hoist the black flag, and begin slitting throats. - H. L. Mencken
|
|
|
|
|
Fosta membra 9am.ro 227 mesaje Membru din: 16/06/2014 |
Postat pe: 16 Iunie 2014, ora 12:28
Acordul de la Harpsund privitor la romni
www.dw.de/image/0,,17695104_303,00.jpg Liderii Germaniei, Marii Britanii, Olandei i Suediei au convenit s ia msuri mpotriva exceselor migraiei romneti. n ar, responsabilii politici se fac c nu neleg Reuniunea de la Harpsund a fost deja amplu comentat. La nceputul acestei sptmni, Angela Merkel, David Cameron i Mark Rutte au fost invitai de prim-ministrul Suediei, Fredrik Reinfeldt, la reedina sa de var pentru a discuta subiectul spinos al preediniei Comisiei Europene. Conform declaraiilor ulterioare, cancelarul Germaniei a dejucat ambuscada anti-federalist, reafirmnd mai ferm ca niciodat susinerea sa pentru Jean-Claude Juncker: Am spus c Juncker este candidatul meu, c sper c va deveni preedinte al Comisiei. Am spus acest lucru n Germania, l repet i aici. n legtur cu ameninrile britanice legate de ieirea din Uniunea European, cancelarul a mai spus: Nu putem lsa pe planul al doilea ceea ce reprezint spiritul european. Or, ameninrile nu fac parte integrant din acest spirit. Nu n felul acesta procedm de obicei. Cu toate acestea, toi observatorii sunt de acord c Angela Merkel va fi nevoit s fac la rndul ei concesii. Tocmai spiritul european o oblig s ofere lui David Cameron o compensaie. Nu tim care a fost coninutul discuiilor, dar la aceeai conferin de pres comun, desfurat la Harpsund, premierul britanic a anunat ceea ce i-ar reveni ca victorie n urma acestei reuniuni restrnse: Am convenit ca s lucrm mpreun pentru a combate excesele libertii de micare. Este adevrat c trebuie s fim liberi s cltorim n ntreaga Europ n cutarea unui loc de munc, dar este la fel de adevrat c nu trebuie s profitm nelegitim de sistemele de protecie social . (AFP) Punctul de vedere al lui David Cameron a fost susinut i de premierul Olandei, Mark Rutte: ca s putem menine libertatea de micare avem nevoie de echitate pe piaa muncii. Or, asta nseamn s combatem abuzurile care o amenin. Iar ca semn c reuniunea de la Harpsund a ajuns la un acord solid n aceast privin, cancelarul Angela Merkel a spus la rndul ei. Ne pronunm n favoarea liberei circulaii, dar trebuie s facem tot ce ne st n putin pentru a curma abuzurile. i din acest punct de vedere Marea Britanie, Germania i alte ri merg n aceeai direcie. Nu se tie exact ce coninut ar putea s aib acest acord privind limitarea turismului pentru beneficii sociale. Dar este cert c msurile care ar putea fi luate de statele naionale ar putea fi atacate de Comisia European, ceea ce pretinde ca viitorul preedinte s fie el nsui parte a acestei nelegeri. Jean-Claude Juncker spunea nu demult c nu va cdea n genunchi n faa nimnui, dar se pare c ar putea fi nevoit s renune la puritatea principiilor sale europene. Dac problema occidentului este cum s mpace propriile principii cu realitatea practic, pentru romni situaia pare i mai complicat. La Bucureti nu se discut niciodat acest subiect cu sinceritate. Dac premierul Victor Ponta a admis n presa occidental (CNN si BBC) c exist abuzuri pe care nu le aprob, n ar nu a discutat deloc aceast problem. Aici, de la stnga la dreapta, s-a constituit un cor care vitupereaz populismul, extremismul i celelalte plgi care s-ar fi abtut asupra Occidentului. Nimeni nu pare s vad c modul acesta de a ncuraja migraia lipsit de responsabilitate este o problem naional mai nainte de a fi una european. Dac cei mai importani lideri din Europa se ntrunesc pentru a lua msuri mpotriva migraiei romneti, politica romneasc decade total din demnitatea ei. PSD a defilat n campania european cu un slogan interesant: Mndri c suntem romni. n ciuda a ceea ce s-a spus mereu cu superficialitate, acest slogan a prut s fie un fel de a spune Europei c romnii vor nfrunta oprobriul european i vor continua aceast migraie iresponsabil. n realitate a spune c sunt mndri nseamn doar a-i face curaj. Nimeni nu pare s fi gndit mcar o clip c mndria adevrat nseamn sacrificiu personal, statornicie i efort perseverent. n realitate, dac e de criticat ceva la sloganul campaniei europene a PSD nu e naionalismul (inexistent), ci sensul corupt al mndriei. Din nefericire pentru politica romneasc dreapta nu a gndit nici ea la acest subiect i s-a complcut n tceri complice, mulumindu-se la rndul ei s condamne populismul vest-european. Ba mai mult dreapta a crezut mereu c poate trage beneficii electorale de pe urma migraiei europene. Cu toii au ales, de fapt, varianta cea mai facil de a prea democrai. Dar dac stnga defileaz cu un concept corupt al mndriei i pare fr leac, dreapta ar mai putea nc s-i recupereze sensul ei autentic: iat un program politic ntr-un singur cuvnt.
|
Postat pe: 16 Iunie 2014, ora 12:35
Hartz IV, ptr. romani si bulgari, war gebrochen !
de.wikipedia.org/wiki/Hartz-Konzept#Hartz_IV_ab_1._Januar_2005 de.wikipedia.org/wiki/Arbeitslosengeld_I
|
Postat pe: 16 Iunie 2014, ora 12:45
cancan, telenovele, manele , barfa ieftina si imbecilizare finantata de politicini smekeri si mass-media sarlatanilor ordinari.
ngrijorarea cu privire la fluxurile migratorii n contextul de "primvara arab", decizia luat de ctre autoritțile italiene pentru a oferi tunisieni care au ajuns ilegal n Italia, ntre lunile ianuarie și aprilie 2011, cu permise de 6 luni de ședere provizorii pentru motive umanitare ridicat polemica asupra posibilitții de ședere permite dețintorilor de a cltori liber n spațiul Schengen, precum și lipsa de solidaritate intra-europene n materie de gestionare a fluxurilor de migrație. n luna aprilie 2011, Franța și Italia, a solicitat Comisiei Europene pentru o serie de modificri care trebuie aduse normelor aplicabile n spațiul Schengen (legi de frontier Schengen), inclusiv posibilitatea, n caz de probleme excepționale n gestionarea frontierelor externe comune, la re-introducerea controalelor la frontierele interne temporare. Evenimentele dramatice din Marea Mediteran n largul țrmurile Lampedusa și Malta au subliniat puterea de presiunea exercitat de migrație la granițele comune. Aceste evenimente au ilustrat limitele politicii europene de migrație și slbiciunea de solidaritate ntre statele membre. alt surs de ngrijorare este legat de extinderea liberei circulații a implicat cu extinderea UE. Din moment ce o mai 2011 cetțenii din noile state membre (Romnia și Bulgaria) au dreptul de a lucra n orice stat membru. Cetțenii bulgari și romni pot cltori liber, dar pn la unu ianuarie 2014, statele membre ar putea restricționa accesul acestora la piața forței de munc (care a fost cazul n 10 de state membre din 27) n aplicarea tratatelor de aderare, care permite controlul de acces la munc naționale piețele din statul gazd pentru un maximum de șapte ani. De la unu ianuarie 2014 bulgari și romni au fost exceptate de aceste restricții. mare ngrijorare a aprut, care a fost exprimat n mod clar de ctre prim-ministrul britanic David Cameron, n ajunul de la sfrșitul perioadei de tranziție [8] . Ca suport a folosit msurile adoptate de ctre austrieci, germani și olandezi miniștrii de interne pentru a arta c Marea Britanie nu a fost singura țar care a considerat c libera circulație a lucrtorilor ar trebui s fie gestionate mai bine. [9] Situația romilor a contribuit, de asemenea, la controverse asupra liberei circulații. ntre 10 la 12 de romi triesc n Europa, 8 milioane dintre care n cadrul UE. Punerea n aplicare a directivei din 2004 a fost n centrul dezbaterilor ntre Franța și Comisia European n 2010 n ceea ce privește desființarea taberelor de romi, mpreun cu msurile adoptate pentru a le elimina. n cele din urm, și chiar dac a avut loc ntr-un stat membru UE, votul elvețian la 09 februarie 2014, care a decis s conteste libera circulație dintre Elveția și statele membre nu ar putea rmne fr consecințe asupra liberei circulații n cadrul UE. Noul articol constituțional stipuleaz c noua politic de migrație elvețian vor fi supuse unor cote și capace n funcție de "interesele economice generale ale Elveției," și n ceea ce privește preferinț național. "Libera circulație nu trebuie s ofere oportunitți pentru fraud care favorizeaz dumpingul social. n martie 2012, Comisia European a prezentat un proiect de directiv care a fost punctul central al unui acord de compromis ntre Parlament și Consiliu pe 27 februarie 2014 [21] . Acest text ofer mai multe clarificri pentru a preveni abuzurile și pentru a asigura respectarea drepturilor lucrtorilor detașați. Se intensific monitorizarea și introduce un sistem de responsabilitate comun a abuzului contra și fraud. n virtutea acestui regim de responsabilitate comun sponsorul principal și sub-contractor direct va avea loc n comun responsabil n cazul n care un lucrtor detașat nu este pltit. Acest lucru va fi obligatoriu n sectorul construcțiilor. Statele membre vor avea posibilitatea de a introduce msuri mai stricte și include alte sectoare. Austria; Germania, Spania, Finlanda, Italia, Olanda și Belgia au sisteme de responsabilitate comun ca acesta a introdus deja." www.robert-schuman.eu/en/european-issues/0312-the-free-movement-... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 16 Iunie 2014, ora 12:51
iti plac: naivii, prostii, ignorantii si imbecilii, superstitiosii, paranormalii, sarlatanii ordinari, mincinosii, ipocritii si nsimtitii, admin9am?
foarte bine, dar incearca sa-i si emancpezi ! cu scrisul, indiferent de vocabularul pe care ai sa-l folosesti in relatia cu cei catalogati mai sus, n-ai sa reusesti, intr-atat de naivi, imbecili, prosti, ignoranti, ipocriti si nesimtiti sunt, admin 9am, incat o sa ai nevoie de o bata, altfel , n-ai sa reusesti. aia nu se tem decat de ghioaga stapanului sau de D'zeu ! succes ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 16 Iunie 2014, ora 14:30
si cine hotaraste cit suntem sau nu de emancipati, TU ? dar cine esti tu, mai zombi ? cu ce Masura ne judeci tu si cine ti-a validat-o, ia spune ? cu de la tine putere ? poi, daca asta crezi, inseamna ca esti mai " para- normal" decit cei pe care-i anatemizezi tu ! ....him, si zici ca nu conteaza limbajul ? ba daaaaa, ca d'aia esti raportat mereu, iar Bita, foloseste-o la tine in familie daca ti se permite ; in lumea civilizata Nu mai e permisa ! P.S probabil ca nici asta nu- ti dai seama : ca modul de adresare catre 9 AM te indica a fi un individ cu probleme de comportament, lipsit de politete si simt civic ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 16 Iunie 2014, ora 14:44
zombie, daca nu vrei sa folosesti i din a si "sunt",seteaza-ti tastatura/diacritice ro, altfel, te pot considera o tzopista expirata necivilizata lingvistic dpdv gramatical.
apoi, sa-ti dai aere de mare filozofus deontologicae. nu este nevoie sa demonstreze cineva cat de: ignoranti, naivi, prosti, ipocriti si nesimtiti suntei,o demonstrati foarte bine si singuri prin intermediul textelor pe care le postati, care abunda de ineptii, supozitii aiuristice, afirmatii lipsite de argumnte, insinuari abjecte insotite o fudulie infinita care transpare din tot ceea ce incercati sa exprimati incat nu este necesar sa mai demonstreze cineva cat va duc tigvele pe care le aveti in dotare. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 16 Iunie 2014, ora 14:56
cit despre valurile de emigratie...pffff, sunt de cind lumea ! ...numai peste noi cite valuri de popoare migratoare au trecut ...ei si ? asa au venit, unii s-au asezat, iar altii au trecut mai departe .... asa s-au nascut popoare noi si o Lume Noua formata din irlandezi, olandezi, germani , italieni, dar mai putini romani ....NU au avut de'aface cu indienii ce-au navalit in Anglia, Turcii prin Germania, magrebienii sau instalatorul polonez ,in Franta ? NU Stiau ce se va intimpla cazind Zidul Berlinului si Lagarul Comunist se va deschide ?
daca nu stiau ca va fi o mare dizlocare de oameni ce vor fugi de saracia in care au trait, inseamna ca NU au habar nici de sociologie , psihologie sau economie ! dar , de fapt, discutia care nu se doreste a se purta pe fata, este in legatura cu tiganii , ca asta-i adevarata problema si este una a Europei , nu numai a noastra sau a bulgarilor ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 16 Iunie 2014, ora 15:01
unde vezi ca nu folosesc SUNT , cind in textul respesctiv este scris clar : SUNTEM ?! casca ochii si fa observatie daca ai intr-adevar la ce !
in rest, a ma folosi in continuare de i din i e un fis mic, pe linga limbajul pe care l- ai reluat sfidator ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 16 Iunie 2014, ora 15:05
ati avut la dispozitie un sfert de secol pentru a construi o societate confortabila dpdv financiar si material, un stat de drept autentic, o economie capitalista veritabila si o democratie functionala.
ati ratat obiectivele lumii civilizate la care v-ati angajat prin semnarea tratatelor respective si veti suporta consecintele. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 16 Iunie 2014, ora 15:36
n-am auzit, citit si nici nu cunosc vreun tigan cetatean:francez, german,spaniol, belgian, italian, austriac, ceh sau slovac, sa doreasca a emigra sau chiar sa fii emigrat spre Romania.
cetateanii romani de etnie tiganeasca,roma, care au oripilat si ingrozit vestul european, sunt problema Statului Roman, nu incercati sa ascundeti gunoiul sub pres, problema cetatenilor romani tigani este in responsabilitatea ROMANIEI si Romania are sa-si asume si rezolve aceasta problema vreand-nevrand. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 1833 mesaje Membru din: 4/06/2013 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 16 Iunie 2014, ora 15:38
Grav este ca in loc de studiul cauzelor si asumarea greselilor , s-a nascut un val filorus .
|
Postat pe: 16 Iunie 2014, ora 15:42
nu-mi amintesc, exact, cine a afirmat pe la inceput de secXX ca: aprox. " problema tiganilor nu pote fi rezolva decat in doua moduri:
1 educatie fortata sau 2 exterminare fizica." Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 16 Iunie 2014, ora 15:45
@2148 :
de unde pina unde aceasta concluzie sau constatare ? de unde-ti veni ? tot de la B1 sau de la partid ? aaaaa, pardon....cam tot aia, nu ?
|
Postat pe: 16 Iunie 2014, ora 15:50
De la: _2148_, la data 2014-06-16 15:38:15Grav este ca in loc de studiul cauzelor si asumarea greselilor , s-a nascut un val filorus . da, postacii fsb-sti sunt foarte activi in mediul virtual, in secial pe site-urle de socializare si chiar in web pressa occidentala. da, insa ai nostrii romanasi nu intueIsc si niici nu SUNT INFORMATI, nu cunosc, substratul agresiv de anexare teritoriala sau economica si recompunere a spatiului rusesc. oligarhia fsb-ista nu are nevoie de un surplus de forta de munca ieftina si slab profesionalizata provenita din fostul spatiu sovietic eventual est european, ii sunt suficienti cei peste 30 mil. de robotitori rusi care s-au obisnuit cu ratia de basamac si votca, in rest out, exterminare fizica. habar n-au romanasii NAIVI S INORANTI ce i-AR ASTEPTA DACA romania NU AR FI membra NATO SI EU. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 16 Iunie 2014, ora 15:56
De la: ___Haakon___, la data 2014-06-16 15:36:37n-am auzit, citit si nici nu cunosc vreun tigan cetatean:francez, german,spaniol, belgian, italian, austriac, ceh sau slovac, sa doreasca a emigra sau chiar sa fii emigrat spre Romania. am afirmat eu, vreundeva, ca au emigrat tigani d' aia sau d' ailalti , la noi ? eu am spus cu Totul Altceva si te rog sa citesti mai atent....nu te mai repezi ca si in cazul lui "SUNT"! in rest, in clipa in care Ro a aplicat niste masuri, toata Europa a sarit in sus ca se face discriminare de rasa ....pe undeva , m-am simtit razbunata cind au navalit peste ei si au inceput sa faca ce stiu ei cel mai bine ,ca sa Vada si sa Inteleaga cu ce ne confruntam ... iar ideile alea doua ca solutie de rezolvare a problemei tiganesti ...hohoho ....ce de urlete europenesti : GENOCIDDDD ! hai, ma lasi cu ipocriziile astea de tip : cine are Puterea are Dreptate ?! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 16 Iunie 2014, ora 15:59
n-am auzit, citit si nici nu cunosc vreun tigan cetatean:francez, german,spaniol, belgian, italian, austriac, ceh sau slovac, sa doreasca a emigra sau chiar sa fii emigrat spre Romania.
cetateanii romani de etnie tiganeasca,roma, care au oripilat si ingrozit vestul european, sunt problema Statului Roman, nu incercati sa ascundeti gunoiul sub pres, problema cetatenilor romani tigani este in responsabilitatea ROMANIEI si Romania are sa-si asume si rezolve aceasta problema vreand-nevrand.[/quote] am afirmat eu, vreundeva, ca au emigrat tigani d' aia sau d' ailalti , la noi ? eu am spus cu Totul Altceva si te rog sa citesti mai atent....nu te mai repezi ca si in cazul lui "SUNT"! in rest, in clipa in care Ro a aplicat niste masuri, toata Europa a sarit in sus ca se face discriminare de rasa ....pe undeva , m-am simtit razbunata cind au navalit peste ei si au inceput sa faca ce stiu ei cel mai bine ,ca sa Vada si sa Inteleaga cu ce ne confruntam ... iar ideile alea doua ca solutie de rezolvare a problemei tiganesti ...hohoho ....ce de urlete europenesti : GENOCIDDDD ! hai, ma lasi cu ipocriziile astea de tip : cine are Puterea are Dreptate ?![/quote] daca tot m-ai raportat pentru a fi banat, la ce draqu mai citezi textele pe care le postez? cel putin n-ai inteles ce am afirmat, ai inteles exact pe dos. de ce citezi si raspunzi la textele postate de un "sifilitic" ? si nu uita: spala-te pe maini si igienizeaza-ti unghiile inainte de a incepe prepararea haranei calde pentru familie deoarece sistemul de sanatate din rmania este in colaps. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 16 Iunie 2014, ora 16:00
De la: _2148_, la data 2014-06-16 15:38:15Grav este ca in loc de studiul cauzelor si asumarea greselilor , s-a nascut un val filorus . si-n ANGLIA s-o fi nascut curentul filorus, de vrea dl Cameron sa -si scoata tzara din UE ? ...asta apropo de "studiul cauzelor " !
|
Postat pe: 16 Iunie 2014, ora 16:09
da, cine are informatia detine puterea si cine detine puterea are dreptate si dicteaza cursul eveimentelor prezente si viitoare, restul, se supun sau dispar, clar?
planeta nu pote fi abandonata pe mana prostlor deoarece ne-ar distruge imreuna cu ei si intreaga planeta, clar ? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 16 Iunie 2014, ora 16:09
De la: ___Haakon___, la data 2014-06-16 15:50:02De la: _2148_, la data 2014-06-16 15:38:15Grav este ca in loc de studiul cauzelor si asumarea greselilor , s-a nascut un val filorus . Unii dintre acesti postaci , sunt pur si simplu NAIVI , altii au tinta precisa . Nu stiu in care categorie s-o incadrez pe madam' G . @ Madam' Gabi , lasa contraatacurile cu accent antieuropean , asa mai mica si mai fraiera cum ma crezi dumneata pe mine , nu-i greu de observat la o simpla analiza a comentariilor ca , pe fondul unor nemultumiri legate UE , ce nu au legatura decat cu modul de guvernare a alesilor nostri , s-a nascut acest curent antieuropean cu tendinte filoruse , mai ales de cand a izbucnit conflictul in Ucraina . Poate ca nici macar nu-ti dai seama de acest pericol ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 16 Iunie 2014, ora 16:14
De la: _2148_, la data 2014-06-16 16:09:34De la: ___Haakon___, la data 2014-06-16 15:50:02De la: _2148_, la data 2014-06-16 15:38:15Grav este ca in loc de studiul cauzelor si asumarea greselilor , s-a nascut un val filorus . claseaz-o in tabara naivilor ignoranti pe un trend ascendent de inconstienta si prostie crasa., nu este singura, este plin internetul de asemenea spcimene care hbar n-au pe ce lume traiesc si incotr se indreapta situatia sociala, politica, economica sau militara la nivel global. sunt vai de mama lor, pleava si vant srie pe fruntile lor, dar sunt intr-atat de fuduli cum altii "nu-i" ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 16 Iunie 2014, ora 16:15
De la: gabigabi2, la data 2014-06-16 16:00:44De la: _2148_, la data 2014-06-16 15:38:15Grav este ca in loc de studiul cauzelor si asumarea greselilor , s-a nascut un val filorus . Poti face o comparatie REALA intre Anglia si Romania ??Cauze/efecte ...???? Imagineaza-ti ca maine iese Romania din UE si din NATO ! VIITORUL ?? Hai , fa predictii , astept ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 16 Iunie 2014, ora 16:22
De la: ___Haakon___, la data 2014-06-16 15:59:29De la: gabigabi2, la data 2014-06-16 15:56:11De la: ___Haakon___, la data 2014-06-16 15:36:37n-am auzit, citit si nici nu cunosc vreun tigan cetatean:francez, german,spaniol, belgian, italian, austriac, ceh sau slovac, sa doreasca a emigra sau chiar sa fii emigrat spre Romania. cita vreme folosesti un limbaj civilizat si deschizi o discutie pe un subiect, am sa-ti citez postarea ca sa pot comenta ....daca incepi iar cu Porcariile, te mai raportez inc'odata, ca vad ca esti ca TIGANU' si trebuiesti eradicat ca sa nu infestezi locul ! la chestia cu sifiliticul, IAR esti aiurea, ca de obicei , ptr, ca NU am facut o Afirmatie ,ci am zis : " nu Cumva tu ai avut un ....?"....deci era o Intrebare mai curind retorica.... - lucrezi cumva la Salubritate , de ai fixul asta ? sau oi fi cu deratizarea, ceva ? Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|

ca altfel nu-mi pot explica dementa ta furibunda !
) la externare si vreo asistenta financiara viagera all inclusive insotitor!?
pe care o prezinti pe aici sunt convinsa ca dispare repede la o confruntare face-to-face . esti de fapt un pitic onanist care doar refuleaza pe aici , lipsit de activitate sexuala si alte activitati specifice oamenilor intregi la cap ! de fapt, nu cred ca te poti confrunta cu cineva, pentru ca nu parasesti niciodata grota impanzita cu postere cu femei goale careia ii spui casa
VIITORUL ?? Hai , fa predictii , astept !