back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Basescu

Pagini: << 1467 1468 1469 1470 1471 1472 1473 1474 1475 1476 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

1833 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 12 Iunie 2014, ora 16:17

De la: nastasemihail, la data 2014-06-12 15:57:55
De la: _2148_, la data 2014-06-10 16:23:53
De la: gabigabi2, la data 2014-06-10 16:09:26hai, nu ma-nnebuni ? TU n-ai adus decit Invenctive, madam doar nu ai pretentia sa spui ca ai lansat vreodata o dezbatere pe vreo idee cit de mica ?!

aaaa, ba da ....ne-ai spus cit de prosti suntem; cum stam cu IQ.ul ; ca nu mai avem nevoie de batrini, cintindu-i in struna cind lu' noua female, cind lu' cifra 3909- ala obsedat sa ne vada pe toti pe catafalc , ca sa traiasca el mai bine....idei Fine, moi madam, de Inalta Tinuta Morala , d'asta, de inspiratie basita !
aaa....da, mai ziceai ceva de Independenti si pe urma m-ai insultat ca ti-am urmat sfatul, desi nu cred in existenta lor, dar M. Diaconu e un caz aparte si d'aia l-am votat !
aaaa, da' ai uitat sa ne expui ideea ta despre ce-nseamna Dreapta, alta inafara de a bea visichi, a purta posete vuitton si a minca vaca kobe !?

SICTIR SI IGNOR , nu am ce sa discut cu OBSEDATI !
E greu sa le smulgi obsesiile din cap , scriptul tau nu poate fi sters nici la psihopupu !

GRIJA MARE CU LIMBAJUL.
URMEZI LA RAPORT SI NU AS VREA FIINDCA II COPIEZI PE ALTII.

TU, 3909, HAKON, VETI FI RAPORTATI DACA MAI CONTINUATI NU NUMAI CU JIGNIRI, CHIAR LIMBAJ AGRESIV SAU ATACURI LA PERSOANA, SAU XENOFOBIE LA ADRESA GRUPELOR DE OAMENI, SAU POPOARE.

Aham , inainte de a te erija domnule Nastase , in securistul forumului , studiaza cine a inceput atacurile ad hominem pe acest topic si adu-ti aminte daca la vremea respectiva dadeai avertismente de raport !
Pana atunci , te sfatuiesc sa-ti vezi de paranormalele dumitale !

Tema de meditatie : atunci cand ii interzici unui user sa vorbeasca pentru ca e plecat intr-o alta tara , nu-i oare XENOFOBIE ? Nu cumva dumneata esti xenofobul ?

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 12 Iunie 2014, ora 16:36

De la: _2148_, la data 2014-06-12 16:17:07
De la: gabigabi2, la data 2014-06-10 16:09:26hai, nu ma-nnebuni ? TU n-ai adus decit Invenctive, madam doar nu ai pretentia sa spui ca ai lansat vreodata o dezbatere pe vreo idee cit de mica ?!

aaaa, ba da ....ne-ai spus cit de prosti suntem; cum stam cu IQ.ul ; ca nu mai avem nevoie de batrini, cintindu-i in struna cind lu' noua female, cind lu' cifra 3909- ala obsedat sa ne vada pe toti pe catafalc , ca sa traiasca el mai bine....idei Fine, moi madam, de Inalta Tinuta Morala , d'asta, de inspiratie basita !
aaa....da, mai ziceai ceva de Independenti si pe urma m-ai insultat ca ti-am urmat sfatul, desi nu cred in existenta lor, dar M. Diaconu e un caz aparte si d'aia l-am votat !
aaaa, da' ai uitat sa ne expui ideea ta despre ce-nseamna Dreapta, alta inafara de a bea visichi, a purta posete vuitton si a minca vaca kobe !?

E greu sa le smulgi obsesiile din cap , scriptul tau nu poate fi sters nici la psihopupu !

GRIJA MARE CU LIMBAJUL.

TU, 3909, HAKON, VETI FI RAPORTATI DACA MAI CONTINUATI NU NUMAI CU JIGNIRI, CHIAR LIMBAJ AGRESIV SAU ATACURI LA PERSOANA, SAU XENOFOBIE LA ADRESA GRUPELOR DE OAMENI, SAU POPOARE.

Aham , inainte de a te erija domnule Nastase , in securistul forumului , studiaza cine a inceput atacurile ad hominem pe acest topic si adu-ti aminte daca la vremea respectiva dadeai avertismente de raport !

Tema de meditatie : atunci cand ii interzici unui user sa vorbeasca pentru ca e plecat intr-o alta tara , nu-i oare XENOFOBIE ? Nu cumva dumneata esti xenofobul ?

iti readuc aminte ca, desi erai venita de doar 2-3 zile pe forum, ai intrat in mine ca tancul si, intrebindu-te DE CE , Ce ti-am facut eu tie , mi-ai raspuns ca nu-ti place ce scriu, cum scriu si ca, sunt o OBSEDATA si de atunci TOT asa o tii, intr-o injurie !
as vrea sa-ti atrag atentia ca daca TU esti OBSEDATA de mine, fara un motiv real si ma " crantzani" de fiecare data, pe TOATE topicurile , atunci de ce n-as fi si eu " obsedata " de bas' care de 10 ANI ne batjocoreste cum vrea , incalcind si Lege si bun-simt ?

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

61 mesaje
Postat pe: 12 Iunie 2014, ora 16:45

lasa-l pe "bas", mai are cateva luni si pleaca in treaba lui, dar tu, o sa mai supravietuiesti cu fiscalitatea impusa de cei care i-ai votat pana va pleca "bas" de la cotroceni ?

ia si uite-te, zgaieste-ti retina si incearca sa-t faci cateva calcule ...

guvernarea PSD-VV Pompa,bilant provizoriu 2014:

35 noi taxe si impozite, multiple majorari de pret a accizelor, taxarea cu 7 erocenti pe l de carburanti, dublarea costului facturat al certificatelor verzi in factura consumatorului casnic de energie electrica, urmeaza o noua transa de majorare cu 8% a pretuli /KWh si o noua transa de majorare a pretului /mc. de gaze naturale etc.

cat de prst trebuie sa fii, pentru a accepta aceste magarii fiscal-economice ?

foarte simplu, cu muuuult mai prost decat prevede legea

o sa iesi teafara in primavara lui 2015, sau ti-o va imparti p-aia de 40 de zile ?

inca una, e calda si-nfuriata, capodopera a la Pompa.

IMF Postpones Romania Review Until November, Ponta Says

The International Monetary Fund has postponed its review of Romania�s support package until November, the eastern European nation�s prime minister said.

The Washington-based lender won�t complete its review of Romania�s precautionary agreement until the government drafts its 2015 budget, Victor Ponta said today in an interview in Bucharest. While the program remains on track, Romania won�t need to renew it after expiry next year, he said.

Romania is considering the sale in 2015 of further shares in state-controlled companies including Transelectrica SA, Romgaz SA and Transgaz SA, according to Ponta, who said the government may be left with stakes of less than 50 percent in some.

www.bloomberg.com/news/2014-06-12/imf-postpones-romania-review-u...

Fosta membra 9am.ro

61 mesaje
Postat pe: 12 Iunie 2014, ora 17:04

mai vrei, Partoneto?

OMV Petrom SA and Romgaz SA must trade part of their natural gas output on the commodity exchange starting next month as part of a government plan to increase transparency and liberalize the energy market.

Romania Demands Petrom, Romgaz to Trade Part of Their Gas Output

Natural gas suppliers in Romania, such as E.ON SE (EOAN) and GDF Suez (GSZ) will also have to trade natural gas on the bourse starting next year, even with imported gas, Energy Minister Razvan Nicolescu said today in Bucharest, announcing an emergency government decree.

Romania started deregulating its energy market and plans to gradually eliminate subsidized prices by 2018 to meet European Union requirements while also trying to help people with lower incomes pay bills as the economy is recovering.

The government also approved a plan today to exempt large companies from paying for part of their renewable energy costs in the next 10 years to let them maintain production and retain jobs. The support plan is still pending the approval of the European Commission, according to Nicolescu, and will need parliamentary approval.

About 300 companies will benefit from the support plan, with an estimated budget of 750 million euros ($1 billion), the Economy Ministry said in a statement today

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 12 Iunie 2014, ora 17:14

si daca Soc. Civila, Ong.urile de tot felul, Agentiile, Institutiile Statului , FMI .ul care NE CONTROLEAZA din cauza guvernarii dezastruoase a lui Bas- Boc sau BNR NU are/ au de spus, de criticat, de vociferat , CE sa fac eu , ca nu inteleg ?
buuun, prin alte parti se mai iese-n strada, se mai pune de o greva ...SI ? SI CE DACA ? s-a modificat ceva, SUBSTANTIAL, undeva in lumea asta, vreodata ? haide, ne lasi ? vorbim ca sa avem de ce vorbi !

Fosta membra 9am.ro

1833 mesaje

Postat pe: 12 Iunie 2014, ora 17:16

Hehe , se pare ca se pregateste si Dragnea sa-si ia la revedere de la VVP , nu doar FMI .

Pot sa-i anticipez madamei replica ?

" niste basisti astia de la FMI ! "

Fosta membra 9am.ro

61 mesaje
Postat pe: 12 Iunie 2014, ora 17:17

Fosta membra 9am.ro

61 mesaje
Postat pe: 12 Iunie 2014, ora 17:21

De la: _2148_, la data 2014-06-12 17:16:24Hehe , se pare ca se pregateste si Dragnea sa-si ia la revedere de la VVP , nu doar FMI .

YEAH !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 12 Iunie 2014, ora 17:22

De la: gabigabi2, la data 2014-06-12 16:36:06
De la: nastasemihail, la data 2014-06-12 15:57:55[quote name='_2148_'

as vrea sa-ti atrag atentia ca daca TU esti OBSEDATA de mine, fara un motiv real si ma " crantzani" de fiecare data, pe TOATE topicurile , atunci de ce n-as fi si eu " obsedata " de don Basescu ' - la fel ca alte citeva milioane de romani - care , de 10 ANI ne batjocoreste cum vrea , incalcind si Lege si bun-simt ?

Fosta membra 9am.ro

1833 mesaje

Postat pe: 12 Iunie 2014, ora 17:25

De la: _Haakon__, la data 2014-06-12 17:21:54
De la: _2148_, la data 2014-06-12 17:16:24Hehe , se pare ca se pregateste si Dragnea sa-si ia la revedere de la VVP , nu doar FMI .

YEAH !

Fosta membra 9am.ro

61 mesaje
Postat pe: 12 Iunie 2014, ora 17:25

De la: gabigabi2, la data 2014-06-12 17:14:48si daca Soc. Civila, Ong.urile de tot felul, Agentiile, Institutiile Statului , FMI .ul care NE CONTROLEAZA din cauza guvernarii dezastruoase a lui Bas- Boc sau BNR NU are/ au de spus, de criticat, de vociferat , CE sa fac eu , ca nu inteleg ?
buuun, prin alte parti se mai iese-n strada, se mai pune de o greva ...SI ? SI CE DACA ? s-a modificat ceva, SUBSTANTIAL, undeva in lumea asta, vreodata ? haide, ne lasi ? vorbim ca sa avem de ce vorbi !

TI-AI VOTAT PROPRII CALAI care te vor executa fara mila si remuscari , iti meriti sentinta, pedeapsa capitala si executia publica.

ti-ai facut-o cu mana ta si-o sa platesti cu capul, si-asa, nu era vreo eminenta cenusie, mai bine lipsa !

Fosta membra 9am.ro

61 mesaje
Postat pe: 12 Iunie 2014, ora 17:37

GRIJA MARE CU LIMBAJUL.

acesti nemernici, traiesc din banii pe care ii trimit in tara romanii plecati la un job in UE, si mai au tupeul si nesimtirea sa vorbeasca/tasteze tot felul de ineptii.

"Dupa criza, transferurile banesti ale persoanelor private au devenit mai importante decat investitiile straine directe. Primii au trimis in tara 4,2 miliarde de euro in vreme ce investitiile straine directe au fost de circa 2,7 miliarde de euro"

Lazea BNR.

urmareste cursul leu/euro, se va deprecia pana spre sfarsitul primei decade din luna septembrie.

Fosta membra 9am.ro

61 mesaje
Postat pe: 12 Iunie 2014, ora 17:57

Valentin Lazea: Nu mai suntem competitivi nici mcar faț de țri din Balcani

Dac comparm țara noastr cu Bulgaria sau Turcia, din perspectiva acestui clasament, putem nțelege de ce investitorii strini prefer Bulgaria, n pofida faptului c avem o piaț de 20 de milioane de locuitori, a spus Valentin Lazea.
Romnia st foarte prost la capitolul cerințe de baz, n sensul c avem instituții slabe, inovarea lipsește, iar infrastructura este ntr-o stare jalnic, a enumerat economistul șef al BNR.

cursdeguvernare.ro/conferinta-cursdeguvernare-ro-valentin-lazea-...

doamne-ajuta si ...
noi muncim, nu gandim!

asta e !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 13 Iunie 2014, ora 08:13

ca sa nu fiu
multumeste-i " premierului " Base
si vuvuzelei Boc !

9am_1454

1051 mesaje
Postat pe: 13 Iunie 2014, ora 08:40

Base n-a mai scos o vorbulita cam de mult.
Acum nu mai vorbeste Basescu la sase jumate in fiecare seara, ci Ponta.
Reduce CAS-ul la angajator.
Smecherii zic ca asta e o treaba buna.
Eu zic ca nu este !
Daca faci reduceri ale costurilor la antrepenor, banii rezultati, banii ramasi pe mana antrepenorului pot fi utilizati pentru cresterea numarului locurilor de munca, pentru cresterea competitivitatii, pentru cresterea salariilor .... pentru scoaterea din gri a economiei ... pentru multe lucruri bune ... SAU NU !
Sau, antrepenorul poate pastra banii pentru sine.
Ce credeti ca vor face majoritatea antrepenorilor ? Astia de la noi, romanii ...
Eu cred, pe baza experientei, ca vor face exact pe dos decat spun ca vor face daca li se da o mana de ajutor, adica vor pastra banii si vor continua sa se vaite ca sunt impilati fiscal.
Dar daca s-ar fi redus CAS-ul la angajati cu 3% sa zicem si cu 2% la antrepenor.
Ce credeti ca va face cu banii un angajat ? Cu banii in plus care-i raman ?
Ii va cheltui pe bunuri si servicii ... si vor prospera atat angajatorii cat si statul ! Asa va creste nivelul incasarilor taxelor catre stat ...
Statul trebuie sa lase mai multi bani in buzunarul cetateanului pentru ca el ii va arunca in economime cu siguranta. Antrepenorul, nu intotdeauna.

In rest, tot va injurati, vad ca va descurcati la treaba asta de minune. Care e mai zmeu ?
Ati copiat parlamentul, guvernul ... pe politicieni.
Pai ... era normal ... nu sunt ei dupa chipul si asemanarea alegatorilor ?

Fosta membra 9am.ro

61 mesaje
Postat pe: 13 Iunie 2014, ora 10:09

efectul reducerii cas cu 5% la angajator va fi similar efectului produs de o frectie cu aghiazma la un picior din lemn de frasin.
ce inseamna acest , - 5%, nominal ?

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 13 Iunie 2014, ora 14:53

De la: 9am_1454, la data 2014-06-13 08:40:26Base n-a mai scos o vorbulita cam de mult.
Acum nu mai vorbeste Basescu la sase jumate in fiecare seara, ci Ponta.
Reduce CAS-ul la angajator.
Smecherii zic ca asta e o treaba buna.
Eu zic ca nu este !
Daca faci reduceri ale costurilor la antrepenor, banii rezultati, banii ramasi pe mana antrepenorului pot fi utilizati pentru cresterea numarului locurilor de munca, pentru cresterea competitivitatii, pentru cresterea salariilor .... pentru scoaterea din gri a economiei ... pentru multe lucruri bune ... SAU NU !
Sau, antrepenorul poate pastra banii pentru sine.
Ce credeti ca vor face majoritatea antrepenorilor ? Astia de la noi, romanii ...
Eu cred, pe baza experientei, ca vor face exact pe dos decat spun ca vor face daca li se da o mana de ajutor, adica vor pastra banii si vor continua sa se vaite ca sunt impilati fiscal.
Dar daca s-ar fi redus CAS-ul la angajati cu 3% sa zicem si cu 2% la antrepenor.
Ce credeti ca va face cu banii un angajat ? Cu banii in plus care-i raman ?
Ii va cheltui pe bunuri si servicii ... si vor prospera atat angajatorii cat si statul ! Asa va creste nivelul incasarilor taxelor catre stat ...
Statul trebuie sa lase mai multi bani in buzunarul cetateanului pentru ca el ii va arunca in economime cu siguranta. Antrepenorul, nu intotdeauna.

In rest, tot va injurati, vad ca va descurcati la treaba asta de minune. Care e mai zmeu ?
Ati copiat parlamentul, guvernul ... pe politicieni.
Pai ... era normal ... nu sunt ei dupa chipul si asemanarea alegatorilor ?

deh, dragu' mamii : si tu ai dreptate , nu numai angajatorul care se plinge ca are atita de dat la Stat ptr. un angajat incit , ori angajeaza la negru....ori pe salariul minim pe hirtie si ceva pe deasupra cash....ori chiar numa' salariul minim....
da' asa-i romanu' nostru : cu el , oricum o dai tot nu-i bine....mai are un pic de cirtit !
P.S
tacerea lui bas' eu o pun pe seama vizitei lui Biden ....dupa ce ala i-a spus clar La Revedere ca i se-ncheie mandatul ,s-a facut tacere !
acuu' ce sa mai zic : ar mai fi ca motiv al tacerii si PMP cu acel scor penibil, de unde el credea ca moooaama, cum vor navali romanii ....
ar mai fi si scuipatul in ochi
ar mai fi si scandalul cu Mircica, fra' su si interlopii ....
dar, ar mai fi si o strategie a clocirii oului de cuc pus in cuibul liberalilor !

nastasemihail

47672 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 14 Iunie 2014, ora 12:06

GRIJA MARE CU LIMBAJUL.

VOI CARE INJURATI NATIA ROMINA SINTETI XENOFOBI, LA FEL CA SI CEI CE INJURA ALTE NATII.
EU NU INTERZIC CI FORUMUL
CREZI CA MIE NU MI-AR CONVENII SA INJUR NU STIU CE NATII?
NU O FAC SI DIN CONVINGERE CA NU TREBUIE SA O FAC SI DIN CAUZA FORUMULUI SI DIN CAUZA SPATIULUI PUBLIC.
CIND INJURI NATIA ROMINA ESTE IDENTIC CU A-I INJURA IN FATA PE TOTI DE NATIA RESPECTIVA CE AUD ACELE INJURII.
LA FEL CA SI CU ORICE NATIE SAU GRUP SOCIAL.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 14 Iunie 2014, ora 12:11

De la: _Haakon__, la data 2014-06-12 17:37:41

GRIJA MARE CU LIMBAJUL.

acesti nemernici, traiesc din banii pe care ii trimit in tara romanii plecati la un job in UE, si mai au tupeul si nesimtirea sa vorbeasca/tasteze tot felul de ineptii.

"Dupa criza, transferurile banesti ale persoanelor private au devenit mai importante decat investitiile straine directe. Primii au trimis in tara 4,2 miliarde de euro in vreme ce investitiile straine directe au fost de circa 2,7 miliarde de euro"

Lazea BNR.

urmareste cursul leu/euro, se va deprecia pana spre sfarsitul primei decade din luna septembrie.

CRETINULE, NU PRIMESC ABSOLUT NICI UN BAN DIN STRAINATATE.
CRETIN NOTORIU DE FORUM.

ASTA NU INSEAMNA CA IN VIITOR E POSIBIL SA PRIMESC DE LA VOI CA SA NU VIN ACOLO,

ESTI ATIT DE NEGRU, INCIT NICI NU REALIZEZI CE SE INTIMPLA ACUM IN LUME. DE ACEEA SI ESTI ATIT DE NERVOS.
VETI FI INVINSI DE RUSI CU TOATA ORGANIZAREA VOASTRA IMPECABILA IN VIZIUNEA VOASTRA

INTUNECATUL FORUMULUI.
GINDESTI CU BASINILE, EXACT CUM E TOPICUL DESCHIS DE TINE,,,,,,MYTCOR CU TOPICUL CU BASINILE.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Fosta membra 9am.ro

61 mesaje
Postat pe: 14 Iunie 2014, ora 12:16

nu este nevoie sa va injure cineva, va injurati singuri si-o faceti cu f. mult talent, zel, si cu muuult mai bine decat v-ar injura oricine altcineva.

obositule, ineptiile pe care le emiti din acea tigva lipsita de creier si lescrii din acea tastatura infecta, ( daca n-ai bani sa-ti achizitionezi o alta tastatura, igienizeaza-ti ba, naspetule, tastatura ca d'aia o ia razna tasta+) nici in cele mai abstracte supozitii pe care le vehiculeaza aia din ospiciul veselilor n-ai sa gasesti!
mars la somn, obositule!

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 14 Iunie 2014, ora 12:22

De la: _Haakon__, la data 2014-06-14 12:16:40nu este nevoie sa va injure cineva, va injurati singuri si-o faceti cu f. mult talent, zel si cu muuult mai bine decat v-ar injura oricine altcineva.
obositule, ineptiile pe care le scti din acea tigva lipsita de creier si acea tastatura infecta, ( igienizeaza-ti ba, naspetule, tastatura ca d'aia o ia razna tasta+) nici in cele mai abstracte supozitii pe care le vehiculeaza aia din ospiciul veselilor nai sa gasesti!
mars la somn, obositule!

AM VIRUS PE CALC SAU UN PROGRAM.
CALCUL E NOU.
IAR DAI DOVADA DE LIPSA TOTALA DE GINDIRE.
GINDESTI CU BASINILE CA O NORMALITATE LA TINE.

AI NISTE PREJUDECATI DE OM DEBIL MINTAL, CE NU ARE IN CAP DECIT NISTE IDEI FIXE, OBSEDANTE;.

ATIT DE TARE URASTI TOT FORUMUL ASTA SI PE ROMINI CA NU STIU DE CE MAI INTRI PE AICI.
CA SA ITI VERSI VENINUL DE SAR[PE ORDINAR SI IMPUTIT CE ESTI.

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 14 Iunie 2014, ora 12:22

De la: _Haakon__, la data 2014-06-14 12:16:40nu este nevoie sa va injure cineva, va injurati singuri si-o faceti cu f. mult talent, zel, si cu muuult mai bine decat v-ar injura oricine altcineva.

obositule, ineptiile pe care le emiti din acea tigva lipsita de creier si lescrii din acea tastatura infecta, ( igienizeaza-ti ba, naspetule, tastatura ca d'aia o ia razna tasta+) nici in cele mai abstracte supozitii pe care le vehiculeaza aia din ospiciul veselilor nai sa gasesti!
mars la somn, obositule!

ONSASI TIU ESTI O INJURATURA LA ADRESA FORUMULUI.

Fosta membra 9am.ro

61 mesaje
Postat pe: 14 Iunie 2014, ora 12:25

De la: nastasemihail, la data 2014-06-14 12:22:14
De la: _Haakon__, la data 2014-06-14 12:16:40nu este nevoie sa va injure cineva, va injurati singuri si-o faceti cu f. mult talent, zel si cu muuult mai bine decat v-ar injura oricine altcineva.
obositule, ineptiile pe care le scti din acea tigva lipsita de creier si acea tastatura infecta, ( igienizeaza-ti ba, naspetule, tastatura ca d'aia o ia razna tasta+) nici in cele mai abstracte supozitii pe care le vehiculeaza aia din ospiciul veselilor n-ai sa gasesti!
mars la somn, obositule!

CALCUL E NOU.

AI NISTE PREJUDECATI DE OM DEBIL MINTAL, CE NU ARE IN CAP DECIT NISTE IDEI FIXE, OBSEDANTE;.

ATIT DE TARE URASTI TOT FORUMUL ASTA SI PE ROMINI CA NU STIU DE CE MAI INTRI PE AICI.

virusat esti Tu, ba' loaza habarnista, !
ba Mishule, esti tare prost si obosit, paranormalule dolby, pls, scuteste-ma!

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 14 Iunie 2014, ora 12:28

De la: _Haakon__, la data 2014-06-14 12:25:55
De la: nastasemihail, la data 2014-06-14 12:22:14
obositule, ineptiile pe care le scti din acea tigva lipsita de creier si acea tastatura infecta, ( igienizeaza-ti ba, naspetule, tastatura ca d'aia o ia razna tasta+) nici in cele mai abstracte supozitii pe care le vehiculeaza aia din ospiciul veselilor nai sa gasesti!
mars la somn, obositule!

CALCUL E NOU.

virusat esti Tu, ba' loaza habarnista, !
ba Mishule, esti tare prost si obosit, paranormalule dolby, pls, scuteste-ma!

NU MA FACE SA-TI SPUN CE TE VA SCUTI, CA TI-O SPUN.
CA PE ORICE OM DE ALTFEL.

Fosta membra 9am.ro

1833 mesaje

Postat pe: 14 Iunie 2014, ora 12:51

Este foarte ciudat , dle Nastase , cum te simti cu musca pe caciula atunci cand vin critici la adresa majoritatii care alege prost si se vaita tot timpul dar nu-ti bazaie nik pe la urechi atunci cand PIBul Romaniei este influentat de banii pe care ii trimit romanii plecati pe-afara . Mai sa fie , atunci nu mai esti roman ?Pffff....penibil !

Parlamentari ca-n codru: 38 de deputai PSD au fcut o lege care permite tierea integral a pdurilor. Zece dintre ei sunt proprietari de terenuri forestiere

www.zf.ro/politica/parlamentari-ca-n-codru-38-de-deputati-psd-au...

Bravoooo , Romania !

Bravos natiune !

Fosta membra 9am.ro

61 mesaje
Postat pe: 14 Iunie 2014, ora 13:09

FMI-ul, a intors spatele guvernului pontanocchio, dobanzile la imprumuturile pe care va dori pontanocchio sa le contracteze in piata ext. de capital vor exploda.

Fosta membra 9am.ro

61 mesaje
Postat pe: 14 Iunie 2014, ora 13:38

Toata aceasta media-manipulare practicata de web pressa si televiziunile din Romania aservite intereseor de grup sau personale ale unor potentati ai momentului si toata aceasta atitudine discursiva si de cea mai joasa speta, a clasei politice si in secial a guvernului pontanocchio, vor avea efecte devastatoare dpdv financiar, economic si social prin anul 2015.

Atat guvernarea cat si toata clasa politica romaneasca se afla la cel mai de jos nivel posibil, iar toata aceasta mahalageala tiganeasca din ultimul timp, indica foarte clar orcarui observator, al scenei politico-administrativo-socio-economice, nivelul de cea mai joasa speta atins atat de clasa politica, guvernanti si parlamentari , cat si de majoritatea romanilor care au fost redusa la o simpla masa informa, nedefinita, de imbecli .

Romania este inntr-un continuu spectacol guvernamental manelizat , are o clasa politica populata in totalitate cu multiple personaje telenovelizate care in fiecare zi izbesc ecranele televiziunilor si web presa din Romnia cu tot elul de declaratii publice din care rezula milioane de plame, flegme, galeati cu laturi si sudame grobiene aresate unor cetateni care suporta stoic toate magariile vremelnicilor imbuibati pe care tot ea, aceasta multime majoritar imbecilizata, i-a inscaunat pe functii de rerezentare si administrare a statului.

Un asemenea popor sau populatie majoritar imbecila si indolenta, lipsita de orgoliu si demnitate, este inexistent/a pe aceasta planeta, exceptia, fiind Romanii.

Fosta membra 9am.ro

61 mesaje
Postat pe: 14 Iunie 2014, ora 14:06

Banca Mondiala: "Pregatiti-va pentru urmatoarea CRIZA FINANCIARA"

Vremea neprielnica din SUA, tensiunile din Ucraina, reechilibrarea economiei din China si cresterea anticipata a dobanzilor vor afecta cresterea economica in acest an, precizeaza Banca Mondiala, care doreste ca tarile sa nu renunte la reformele "urgente".

Organizatia cu sediul la Washington, o agentie ONU care furnizeaza imprumuturi pentru tarile emergente, au retrogradat estimarile privind cresterea globala pentru 2014 la 2,8%, fata de estimarile din ianuarie, de 3,2%. "Nu am iesit inca din padure", spune Kaushik Basu, vicepresedintele bancii si economist-sef.

https://ro.stiri.yahoo.com/banca-mondiala-pregatiti-va-pentru-ur...

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 14 Iunie 2014, ora 14:23

De la: _Haakon__, la data 2014-06-14 12:16:40nu este nevoie sa va injure cineva, va injurati singuri si-o faceti cu f. mult talent, zel, si cu muuult mai bine decat v-ar injura oricine altcineva.

obositule, ineptiile pe care le emiti din acea tigva lipsita de creier si lescrii din acea tastatura infecta, ( daca n-ai bani sa-ti achizitionezi o alta tastatura, igienizeaza-ti ba, naspetule, tastatura ca d'aia o ia razna tasta+) nici in cele mai abstracte supozitii pe care le vehiculeaza aia din ospiciul veselilor n-ai sa gasesti!
mars la somn, obositule!

vad ca ai un fix cu igienizatu' , dar TU esti cel care are nevoie Maxima de'o igienizare a mintii imbicsite de ura si prejudecati, misoginism si autoritarism, tare ce-ntr-o lume a unei Democratii reale, nu se permit si stii si tu asta !
dar deh, Lasitatea, bat-o vina, e mare si te ascunzi in spatele unui nickname , proferind numai mizerii, ceea ce te indica ce fel de om esti !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 14 Iunie 2014, ora 14:44

dar Tu Stii ?
dupa cum te comporti aici, tu esti un ANARHIST sau chiar NIHILIST ....deci, scuteste-ma cu aerele tale de mare cognitiv in d'ale democratiei pe care o calci in picioare prin fiecare insulta pe post de bagat pumnul in gura adusa colegilor de forum, ca esti de porc.....mult Porc !

Pagini: << 1467 1468 1469 1470 1471 1472 1473 1474 1475 1476 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului basescu
Mergi la: