Fosta membra 9am.ro
1833 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE
|
Postat pe: 6 Iunie 2014, ora 16:09
De la: _haakon_, la data 2014-06-06 16:02:52De la: _2148_, la data 2014-06-06 13:41:09De la: _haakon_, la data 2014-06-06 13:34:23De la: _2148_, la data 2014-06-05 23:53:17De la: _haakon_, la data 2014-06-05 19:21:14www.livestreaming1.eu/2013/12/tv-online-to-watch-eurosport-1-hd-...
Andrea Petkovic-Simona Halep
....2- 5 f.s.
Huh , greu meci ! Sa vina revansa cu Sharapova !
Vad ca deja A3 vrea sa confiste performanta muncita a Simonei si sa faca campanie Pontacului pe spinarea ei .
Sper sa nu-l vad pe Ponta prezent la finala ca de cate ori a fost prezent pe undeva , a fost dezastru !
Nah , ca am inceput si io sa am superstitii
de urmarit, inas nu exista miracole !
realist:
dpdv. statistic, experienta isi lasa amprenta pe forta psihico-fizica a partidei, numai o accidentare a adversarei sau un sigma 001 rarissim poate schimba invingatorul partidei. ar fi o super intamplare intamplatoare sa castige s. halep.
Te contrazic ! Daca Simona nu se pierdea psihic in setul 2 , ar fi castigat si la Madrid !
Ai vazut meciul Sharapovei cu Bouchard ? MaSha a avut noroc cu multe erori nefortate ale canadiencei .
Eu cred ca Simona va castiga cu 2-0 !
Conditia e sa stea bine cu mentalul in meci si sa fie relaxata .
Fizic nu are probleme .
Presiunea meciulu.i e pe Sharapova , in ultimul meci a avut cel putin 9 duble greseli , ceea ce echivaleaza cam cu 2 ghemuri . Canadianca a oferit multe cadouri , daca ar fi fost mai zgarcita , ar fi castigat meciul .
visezi frumos, insa ai sa te trezesti la realitatile partidei si fabuloasa spernta a unei posibile victorii ilogice o sa dispara ca prin farmec !
ecatrul valorii este prea mare,@2148
insa, pot exista si surprize placute.
Biiiine , las' ca ai sa vezi tu cum i se taie maine lui MaSha seria meciurilor castigate pe final in 3 seturi !
Ilogic parea si cand le-a batut pe Radwanska , Kerber , Kvitova , pe Jankovici , Ivanovici
|
|
|
sirboby
1972 mesaje
|
Postat pe: 6 Iunie 2014, ora 16:16
De la: gabigabi2, la data 2014-06-06 16:02:25deci : Pe cine trebuia sa votez , ca toate au facut aliante la guvernare, la un moment dat, inclusiv au sprijinit guvernarea respectiva, ca de ex. Vadim ?!
Cu oricine altcineva! Am mai scris ! Independenti, foste partide care nu au mai prins ciolan de multi ani ,si din care au fugit hienele! Ca astia nu stau daca nu e nimic de ros! Chiar crezi ca membrii unui partid care nu se astepta la nimic la alegeri (daca e votat masiv) isi vor ceda scaunele capatate nesperat TRASEISTILOR POLITICI? EU NU CRED!
Asa ai fi scapat de toti hotii care roiesc in jurul partidelor cu sanse!
Daca hotii ar ramane pe dinafara si justitia ar putea sa-i frece la icre fara sa mai trebuiasca sa fie aparata de cineva! Inteles?
Raporteaza abuz de limbaj
Sugei un corn cu lapte, dac n-avei dini
i numrai-mi oule, c mi-am ieit din mini
Bi animalule, nu vezi? Voi n-avei interesuri
Iarna nu-i ca vara, v dorim succesuri!
Parazitii (Noi vrem respect)
|
gabigabi2
33366 mesaje
|
Postat pe: 6 Iunie 2014, ora 16:23
De la: sirboby, la data 2014-06-06 15:54:31De la: gabigabi2, la data 2014-06-06 15:14:01De la: sirboby, la data 2014-06-06 14:59:04De la: gabigabi2, la data 2014-06-06 13:24:13cognitivule, " Justitia " lui bas e condusa si ea de niste oameni ce l-au slujit cu abnegatie pina acum....dar, deh : mandatul i se termina, sustinere nu mai are decit un 6 % , dosarele baselului lui se cam aduna....na, acum ce sa faca si ei ? isi iau niscaiva masuri de prevedere si mai dau drumul la cite o porcarie d'asta maaare ca sa vaza toata lumea ce justitie independenta avem si cum prind ei coruptii patriei !
Stiu ca voi, USL-istii(cu bugetari si pensionari etc) ,suferiti mai mult ca justitia e ,,aservita" decat taxa pe stalp,supra acciza pe carburant etc!
ce bine era daca in 6 mai 2010 ,cind Bas' pe post de Premier, caci boc era de decor, a DECIS nebunia aia de taieri de salarii, alocatii de copii, ajutoare ptr handicapati, medicamente, inchideri de scoli si spitale, erai la fel de vehement cu Pedelistii si cu El si nu cu mine care sunt un oarecare cetatean al acestei tari si care a fost Mintit cu SA TRAITI BINE !
Nu eu am gonit tineretul si intelectualii din tara ! Nu eu am spus ca Romania Nu e raspunzatoare ptr, cetatenii ei, ci cel pe care voi il laudati atit de mult !
Ce ati semanat cu obedienta voastra, aia culegeti ....din pacate, culegem toti, dar Tot NU intelegeti cine-i RASPUNZATOR ptr. starea Deplorabila a Romaniei !
sa va fie de nas , slugilor , ca puteam sa scapam de el din 2007, din 2009, din 2012 si alta era situatia noastra . dar voi nu : base, base, base !
Macar aia au avut o scuza :criza ! Astia ce scuza au? Ca iese tontul si recita din cifre de zici ca Romania e ,,tigrul Europei"!
SCUZA ? Nu a fost nici-o Scuza , caci si FMI .ul a ramas paf cu taierile alea si el insusi a recunoscut ulterior ca a fost o masura gresita ptr. ca a avut Efect Invers ,iar ce traim Azi e Consecinta acelor timpenii facute in 2010 si pe urma , pina-n 2012 ! vrei sa stii de ce a facut acel Exces de Zel ? din slugarnicie catre UE si ca s-o impresioneze pe madam Merckel si PPE.ul de care avea si are atita nevoie Azi mai mult ca oricind ! d'aia ! si tot d'aia v-am spus ca acest om NU a Cerut nimic ptr Romania si niciodata nu a negociat ceva in favoarea ei !
|
Fosta membra 9am.ro
311 mesaje
Oras: BUCURESTI
|
Postat pe: 6 Iunie 2014, ora 16:31
De la: gabigabi2, la data 2014-06-06 10:41:10 esti o " javra ordinara " la fel ca STAPINUL tau !
nu ai decit ura si ranchiuna impotriva tuturor acelora care vad in Jupinu' RAUL CEL MAI MARE al acestei tari !
Octogenaro..........faptul ca spun lucrurilor pe nume nu inseamna ca te urasc.
Din contra ...repet.......imi este mila de trupul tau deoarece este condus de un creier atrofiat...asa ca astept de la tine penibilo raspunsuri cat decat rationale si la obiect.
Acum ma pregatesc pentru ,,vichendulet''
Te astept octogenaro.sa mai dezbatem ideile tale trasnite ...luni la aceeasi ora cu dor in suflet si cu o lacrima pe obraz  .
|
|
|
gabigabi2
33366 mesaje
|
Postat pe: 6 Iunie 2014, ora 16:31
De la: sirboby, la data 2014-06-06 16:16:13De la: gabigabi2, la data 2014-06-06 16:02:25deci : Pe cine trebuia sa votez , ca toate au facut aliante la guvernare, la un moment dat, inclusiv au sprijinit guvernarea respectiva, ca de ex. Vadim ?!
Cu oricine altcineva! Am mai scris ! Independenti, foste partide care nu au mai prins ciolan de multi ani ,si din care au fugit hienele! Ca astia nu stau daca nu e nimic de ros! Chiar crezi ca membrii unui partid care nu se astepta la nimic la alegeri (daca e votat masiv) isi vor ceda scaunele capatate nesperat TRASEISTILOR POLITICI? EU NU CRED!
Daca hotii ar ramane pe dinafara si justitia ar putea sa-i frece la icre fara sa mai trebuiasca sa fie aparata de cineva! Inteles?
io nu INTELEG cum gindesti , pe cuvintul meu !
CINE Reuseste sa guverneze Singur mai Sirule, mai, ca spui niste chestii de ma lasi cu gura cascata ?! NIMENI !
toti au fost obligati sa faca aliante cu altii ca sa aibe un 50+ 1 in Parlament si partiduletul visurilor tale, necunoscut si format dintr-o mina de oameni , NU POATE, NU ARE CUM sa ajunga sa fie votat de 80-90 % din populatie ....chiar nu poti intelege ca ce spui tu e o chestie Iluzorie si ca Nu se mai poate vota in corpore ca pe vremea comunismului ? chiar nu intelegi asta ?
|
sirboby
1972 mesaje
|
Postat pe: 6 Iunie 2014, ora 16:37
De la: gabigabi2, la data 2014-06-06 16:23:09De la: sirboby, la data 2014-06-06 15:54:31De la: gabigabi2, la data 2014-06-06 15:14:01De la: sirboby, la data 2014-06-06 14:59:04De la: gabigabi2, la data 2014-06-06 13:24:13cognitivule, " Justitia " lui bas e condusa si ea de niste oameni ce l-au slujit cu abnegatie pina acum....dar, deh : mandatul i se termina, sustinere nu mai are decit un 6 % , dosarele baselului lui se cam aduna....na, acum ce sa faca si ei ? isi iau niscaiva masuri de prevedere si mai dau drumul la cite o porcarie d'asta maaare ca sa vaza toata lumea ce justitie independenta avem si cum prind ei coruptii patriei !
Stiu ca voi, USL-istii(cu bugetari si pensionari etc) ,suferiti mai mult ca justitia e ,,aservita" decat taxa pe stalp,supra acciza pe carburant etc!
ce bine era daca in 6 mai 2010 ,cind Bas' pe post de Premier, caci boc era de decor, a DECIS nebunia aia de taieri de salarii, alocatii de copii, ajutoare ptr handicapati, medicamente, inchideri de scoli si spitale, erai la fel de vehement cu Pedelistii si cu El si nu cu mine care sunt un oarecare cetatean al acestei tari si care a fost Mintit cu SA TRAITI BINE !
Nu eu am gonit tineretul si intelectualii din tara ! Nu eu am spus ca Romania Nu e raspunzatoare ptr, cetatenii ei, ci cel pe care voi il laudati atit de mult !
Ce ati semanat cu obedienta voastra, aia culegeti ....din pacate, culegem toti, dar Tot NU intelegeti cine-i RASPUNZATOR ptr. starea Deplorabila a Romaniei !
sa va fie de nas , slugilor , ca puteam sa scapam de el din 2007, din 2009, din 2012 si alta era situatia noastra . dar voi nu : base, base, base !
Macar aia au avut o scuza :criza ! Astia ce scuza au? Ca iese tontul si recita din cifre de zici ca Romania e ,,tigrul Europei"!
SCUZA ? Nu a fost nici-o Scuza , caci si FMI .ul a ramas paf cu taierile alea si el insusi a recunoscut ulterior ca a fost o masura gresita ptr. ca a avut Efect Invers ,iar ce traim Azi e Consecinta acelor timpenii facute in 2010 si pe urma , pina-n 2012 ! vrei sa stii de ce a facut acel Exces de Zel ? din slugarnicie catre UE si ca s-o impresioneze pe madam Merckel si PPE.ul de care avea si are atita nevoie Azi mai mult ca oricind ! d'aia ! si tot d'aia v-am spus ca acest om NU a Cerut nimic ptr Romania si niciodata nu a negociat ceva in favoarea ei !
Ceea ce nu vrei tu sa intelegi e ca SISTEMUL BUGETAR E PREA MARE si prea nu muncesc multi! Cu exceptiile de rigoare! Si au gresit ! Nu salariile trebuiau taiate ci numarul,si numai pe criteria de professionalism! Dar ,pentru ca era criza bugetul nu suporta ,plati compensatorii,someri etc.si s-a ales raul cel mai mic! Dar nu a fost bine! Si pana la urma daca maine angajatorul meu imi zice ca nu ma mai poate plati cu cat ma plateste acum am 2 variante Ori tac si muncesc pe bani mai putini! ! ! Ori il dau dracu ( ) si ma duc in alta parte! La bugetari angajatorul (STATUL) nu a mai putut plati salariatii cu aceeasi salarii din cauza crizei! Le-a taiat salariile! Care e problema? De ce nu au zis Ba te dau dracu si plec sa muncesc la alt angajator care ma plateste mai bine!
DECI UNDE E CAPITALISMUL CU CARE TE TOT LAUZI? Eu sunt comunist si asa vad eu lucrurile !
|
gabigabi2
33366 mesaje
|
Postat pe: 6 Iunie 2014, ora 16:41
De la: 9am_3909, la data 2014-06-06 16:31:38De la: gabigabi2, la data 2014-06-06 10:41:10 esti o " javra ordinara " la fel ca STAPINUL tau !
nu ai decit ura si ranchiuna impotriva tuturor acelora care vad in Jupinu' RAUL CEL MAI MARE al acestei tari !
Octogenaro..........faptul ca spun lucrurilor pe nume nu inseamna ca te urasc.
Din contra ...repet.......imi este mila de trupul tau deoarece este condus de un creier atrofiat...asa ca astept de la tine penibilo raspunsuri cat decat rationale si la obiect.
Acum ma pregatesc pentru ,,vichendulet''
Te astept octogenaro.sa mai dezbatem ideile tale trasnite ...luni la aceeasi ora cu dor in suflet si cu o lacrima pe obraz .
STALEMOS !
|
|
|
Black_Friday_
4276 mesaje
|
Postat pe: 6 Iunie 2014, ora 16:50
De la: sirboby, la data 2014-06-06 16:01:54De la: Black_Friday_, la data 2014-06-06 15:21:00De la: gabigabi2, la data 2014-06-06 10:13:38De la: sirboby, la data 2014-06-05 19:39:48Gabi ce ziceai de PPDD????? PSD (alesii tai)+ PPDD= LOVE!!!
Deci mai ine votati PPDD din prima ! Ieseau niste baroni si niste mincinosi din joc!
ce treaba am eu cu PPDD sau PSD .ul ? n-ai pe cine-ti varsa nervii ? cauta pe altcineva , eu fiind satula si de prostia si ticalosia voastra, dar si de'a lor !
cind Adulati un OM pupindu-l pe toate partile , iar ala NU a facut decit rau Romaniei, asteptati-va de la mine sa primiti contre....in rest , Dumnezeu cu mila , caci numai Obedienta si Oportunismul vostru ne-a adus aici !
Buna Gabi! Nu vezi ca tot manjitul asta de Corcodel deschide pliscul? Are tupeu jarteaua!
El a sustinut coruptia in sistemul mafiot de stat, sponsorixand partide si politicieni, dand de fapt mita mascata, ca sa beneficieze de contracte cu statul.
Si tot mizerabilul asta are tupeu sa ne vorbeasca despre coruptie!
Ciocardele, ceasul ticaie, ba! Se apropie momentul iesirii javrei de la Cotroceni si au inceput sa zornaie catusele. La multi ani bai jartea penala! Cu executare!!!!
Ba Ferentari taci dracu si scuipa-n san si roaga-te ca tontul sa nu pierdeti la prezidentiale ca:,,Scapa cine poate!" Sau daca esti vasile-vali (cum se vehicular pe forum) roaga-te sa nu mai vina vre-un Antonescu (Ion nu Crin) sa ma saluti de pe Bug!
Pe mine ma doare-n c.r daca justitia a fost a lui Ceausescu,a lui Iliescu sau a lui base! SUNT OM CINSTIT! Nu am furat un capat de ata! Asa ca nu imi e frica de ea! Cand conduc respect viteza si port centura! Mi se falfaie de a cui e justitia! In schimb ma bucur cand vad hotii la puscarie si m-ar bucura si mai mult sa-i vad cu lopata in mana pentru 50 de ani si cu averile confiscate! PE TOTI fara exceptie!
Sirbou, esti idiot! Din pacate nu esti singurul. Ia-te de mana cu Ciocardel care sponsorieaza micii electorali la Primarii contra contracte cu statul, legati-va cate un bolovan de gat si mergeti sa inotati in Dambovita, hahalerelor!
Dobi, daca tu spui ca nu te intereseaza ca Justitia a fost sau este controlata de Basescu, Iliescu, Ponta au alti jegosi care ne-au capusat de atat amar de vreme de am ajuns pribegii Europei...ce pot sa iti mai spun Poti sa fii tu cel mai corect, dar daca aplauzi ca te fura toti, sa fii sanatos sa traiesti 100 de ani, ca tot degeaba ai sa traiiesti. Ai sa mori asa cum ai trait, adica bou.
|
|
|
sirboby
1972 mesaje
|
Postat pe: 6 Iunie 2014, ora 16:53
De la: gabigabi2, la data 2014-06-06 16:31:57De la: sirboby, la data 2014-06-06 16:16:13De la: gabigabi2, la data 2014-06-06 16:02:25deci : Pe cine trebuia sa votez , ca toate au facut aliante la guvernare, la un moment dat, inclusiv au sprijinit guvernarea respectiva, ca de ex. Vadim ?!
io nu INTELEG cum gindesti , pe cuvintul meu !
CINE Reuseste sa guverneze Singur mai Sirule, mai, ca spui niste chestii de ma lasi cu gura cascata ?! NIMENI !
toti au fost obligati sa faca aliante cu altii ca sa aibe un 50+ 1 in Parlament si partiduletul visurilor tale, necunoscut si format dintr-o mina de oameni , NU POATE, NU ARE CUM sa ajunga sa fie votat de 80-90 % din populatie ....chiar nu poti intelege ca ce spui tu e o chestie Iluzorie si ca Nu se mai poate vota in corpore ca pe vremea comunismului ? chiar nu intelegi asta ?
Eu nu inteleg? Sau tu nu intelegi? Toti romanii cu drept de vot ar trebui sa faca asta ! Si din partiduletele alea de care vorbesc se vor face aliante pentru 50+1 in parlament! Si alte partidulete vor fi in opozitie!
Sau dupa mintea ta un partiduletele nu au 300-600 de membri sa umple un parlament? Il fac mai mic !
Si daca nu au oameni buni de ministri pun tehnocrati! deci care e problema ?
|
Fosta membra 9am.ro
311 mesaje
|
Postat pe: 6 Iunie 2014, ora 16:56
|
sirboby
1972 mesaje
|
Postat pe: 6 Iunie 2014, ora 16:57
De la: Black_Friday_, la data 2014-06-06 16:50:58De la: sirboby, la data 2014-06-06 16:01:54De la: Black_Friday_, la data 2014-06-06 15:21:00De la: gabigabi2, la data 2014-06-06 10:13:38De la: sirboby, la data 2014-06-05 19:39:48Gabi ce ziceai de PPDD????? PSD (alesii tai)+ PPDD= LOVE!!!
Deci mai ine votati PPDD din prima ! Ieseau niste baroni si niste mincinosi din joc!
ce treaba am eu cu PPDD sau PSD .ul ? n-ai pe cine-ti varsa nervii ? cauta pe altcineva , eu fiind satula si de prostia si ticalosia voastra, dar si de'a lor !
cind Adulati un OM pupindu-l pe toate partile , iar ala NU a facut decit rau Romaniei, asteptati-va de la mine sa primiti contre....in rest , Dumnezeu cu mila , caci numai Obedienta si Oportunismul vostru ne-a adus aici !
Buna Gabi! Nu vezi ca tot manjitul asta de Corcodel deschide pliscul? Are tupeu jarteaua!
El a sustinut coruptia in sistemul mafiot de stat, sponsorixand partide si politicieni, dand de fapt mita mascata, ca sa beneficieze de contracte cu statul.
Ciocardele, ceasul ticaie, ba! Se apropie momentul iesirii javrei de la Cotroceni si au inceput sa zornaie catusele. La multi ani bai jartea penala! Cu executare!!!!
Ba Ferentari taci dracu si scuipa-n san si roaga-te ca tontul sa nu pierdeti la prezidentiale ca:,,Scapa cine poate!" Sau daca esti vasile-vali (cum se vehicular pe forum) roaga-te sa nu mai vina vre-un Antonescu (Ion nu Crin) sa ma saluti de pe Bug!
Pe mine ma doare-n c.r daca justitia a fost a lui Ceausescu,a lui Iliescu sau a lui base! SUNT OM CINSTIT! Nu am furat un capat de ata! Asa ca nu imi e frica de ea! Cand conduc respect viteza si port centura! Mi se falfaie de a cui e justitia! In schimb ma bucur cand vad hotii la puscarie si m-ar bucura si mai mult sa-i vad cu lopata in mana pentru 50 de ani si cu averile confiscate! PE TOTI fara exceptie!
Sirbou, esti idiot! Din pacate nu esti singurul. Ia-te de mana cu Ciocardel care sponsorieaza micii electorali la Primarii contra contracte cu statul, legati-va cate un bolovan de gat si mergeti sa inotati in Dambovita, hahalerelor!
Dobi, daca tu spui ca nu te intereseaza ca Justitia a fost sau este controlata de Basescu, Iliescu, Ponta au alti jegosi care ne-au capusat de atat amar de vreme de am ajuns pribegii Europei...ce pot sa iti mai spun Poti sa fii tu cel mai corect, dar daca aplauzi ca te fura toti, sa fii sanatos sa traiesti 100 de ani, ca tot degeaba ai sa traiiesti. Ai sa mori asa cum ai trait, adica bou.
Gipsy_Friday singurul bou esti tu! Ca peste 6 luni base nu va mai controla nimic si justia nu se va mai subordona lui ! Asa ca ii vine randul si lui!
Sau poati tie iti placea mai mult inainte cand justitia nu iesea din front, si nu indraznea sa se atinga ,,sa numere ouale" niciunui politician indifferent de coloarea politica a KK-lui pe care il manca? Asa ca :daca vrei sa vezi idiotul uita-te in oglinda !
|
Black_Friday_
4276 mesaje
|
Postat pe: 6 Iunie 2014, ora 17:00
De la: sirboby, la data 2014-06-06 16:57:19De la: Black_Friday_, la data 2014-06-06 16:50:58De la: sirboby, la data 2014-06-06 16:01:54De la: Black_Friday_, la data 2014-06-06 15:21:00De la: gabigabi2, la data 2014-06-06 10:13:38De la: sirboby, la data 2014-06-05 19:39:48Gabi ce ziceai de PPDD????? PSD (alesii tai)+ PPDD= LOVE!!!
Gipsy_Friday singurul bou esti tu! Ca peste 6 luni base nu va mai controla nimic si justia nu se va mai subordona lui ! Asa ca ii vine randul si lui!
Ce poti sa pretinzi unui comunist imputit? Atat te duce capul!
|
sirboby
1972 mesaje
|
Postat pe: 6 Iunie 2014, ora 17:05
De la: Black_Friday_, la data 2014-06-06 17:00:39De la: sirboby, la data 2014-06-06 16:57:19De la: Black_Friday_, la data 2014-06-06 16:50:58De la: sirboby, la data 2014-06-06 16:01:54De la: Black_Friday_, la data 2014-06-06 15:21:00De la: gabigabi2, la data 2014-06-06 10:13:38De la: sirboby, la data 2014-06-05 19:39:48Gabi ce ziceai de PPDD????? PSD (alesii tai)+ PPDD= LOVE!!!
Ce poti sa pretinzi unui comunist imputit? Atat te duce capul!
Din munca ,,comunistilor imputiti " ati trait din 89 incoace! Sa va vad de acum incolo din ce mai traiti! Ti-as spune boule dar mi-e ca se supara bietul animal!
|
gabigabi2
33366 mesaje
|
Postat pe: 6 Iunie 2014, ora 17:07
De la: sirboby, la data 2014-06-06 16:37:24De la: gabigabi2, la data 2014-06-06 16:23:09De la: sirboby, la data 2014-06-06 15:54:31De la: gabigabi2, la data 2014-06-06 15:14:01De la: sirboby, la data 2014-06-06 14:59:04De la: gabigabi2, la data 2014-06-06 13:24:13cognitivule, " Justitia " lui bas e condusa si ea de niste oameni ce l-au slujit cu abnegatie pina acum....dar, deh : mandatul i se termina, sustinere nu mai are decit un 6 % , dosarele baselului lui se cam aduna....na, acum ce sa faca si ei ? isi iau niscaiva masuri de prevedere si mai dau drumul la cite o porcarie d'asta maaare ca sa vaza toata lumea ce justitie independenta avem si cum prind ei coruptii patriei !
Ceea ce nu vrei tu sa intelegi e ca SISTEMUL BUGETAR E PREA MARE si prea nu muncesc multi! Cu exceptiile de rigoare! Si au gresit ! Nu salariile trebuiau taiate ci numarul,si numai pe criteria de professionalism! Dar ,pentru ca era criza bugetul nu suporta ,plati compensatorii,someri etc.si s-a ales raul cel mai mic! Dar nu a fost bine! Si pana la urma daca maine angajatorul meu imi zice ca nu ma mai poate plati cu cat ma plateste acum am 2 variante Ori tac si muncesc pe bani mai putini! ! ! Ori il dau dracu ( ) si ma duc in alta parte! La bugetari angajatorul (STATUL) nu a mai putut plati salariatii cu aceeasi salarii din cauza crizei! Le-a taiat salariile! Care e problema? De ce nu au zis Ba te dau dracu si plec sa muncesc la alt angajator care ma plateste mai bine!
DECI UNDE E CAPITALISMUL CU CARE TE TOT LAUZI? Eu sunt comunist si asa vad eu lucrurile !
asculta, iar te faci ca ai uitat ?
dar nu ne-am certat in 2010 cind SPUNEAM - EU spuneam si voi ma injurati ca, in timp ce se taiau salariile profesorilor, educatorilor, a celor din sistemul sanitar, unde Oricum erau salari mici , in Agentiile Guvernamentale Tixite de iubite, sotii, amante ale pedelistilor, nu s-au prea taiat, desi ACOLO erau " Salariile Nesimtite " ? si ca una e sa tai din 1000 ron si sa-l bagi in disperare pe un om si alta e sa REDUCI din salariul de 20. mii de euro ? chiar nu-ti mai aduci aminte ?
eu trebuia sa fac aceasta Diferentiere ? eu, Gabi sau Bas si Boc, impreuna cu marele guvern ce se lauda ca ca el altul nu-i ?
CINE s-a Imprumutat de 22 MILIARDE de euro zicind ca-i doar o "centura de siguranta ", ca mai apoi sa dispara ca un fum si , desi il platim din greu si azi si-n urmatorii ani, tot nu se stie pe ce s-au dus !?
|
sirboby
1972 mesaje
|
Postat pe: 6 Iunie 2014, ora 17:09
Si mai cauta prin sertare poate gasesti imputiti si prin casa pe la tine! Sau nu cumva esti cu,,cioara vopsita"! Ai fost mare comunist si acum esti mare capitalist! Eu asa cred si rar ma insel!
Sa nu fii tu ,,hotul care striga hotii"!
|
sirboby
1972 mesaje
|
Postat pe: 6 Iunie 2014, ora 17:17
|
sirboby
1972 mesaje
|
Postat pe: 6 Iunie 2014, ora 17:23
Nu 10 ani scuze! Din 2009 pana in 2012 La jumatatea anului!
|
sirboby
1972 mesaje
|
Postat pe: 6 Iunie 2014, ora 18:10
PS Daca acum tonta se imprumuta sa plateasca imprumuturile lui boc,si vrem sa cantarim cu aceeasi oca, oare boc a luat tara fara datorii de la fostii?
Dar iar ma bag in discutii despre ,,cei plecati"!
|
Fosta membra 9am.ro
803 mesaje
|
Postat pe: 6 Iunie 2014, ora 20:11
De la: _2148_, la data 2014-06-06 16:09:16De la: _haakon_, la data 2014-06-06 16:02:52De la: _2148_, la data 2014-06-06 13:41:09De la: _haakon_, la data 2014-06-06 13:34:23De la: _2148_, la data 2014-06-05 23:53:17De la: _haakon_, la data 2014-06-05 19:21:14www.livestreaming1.eu/2013/12/tv-online-to-watch-eurosport-1-hd-...
Andrea Petkovic-Simona Halep
....2- 5 f.s.
Huh , greu meci ! Sa vina revansa cu Sharapova !
Vad ca deja A3 vrea sa confiste performanta muncita a Simonei si sa faca campanie Pontacului pe spinarea ei .
Sper sa nu-l vad pe Ponta prezent la finala ca de cate ori a fost prezent pe undeva , a fost dezastru !
Nah , ca am inceput si io sa am superstitii
de urmarit, inas nu exista miracole !
realist:
dpdv. statistic, experienta isi lasa amprenta pe forta psihico-fizica a partidei, numai o accidentare a adversarei sau un sigma 001 rarissim poate schimba invingatorul partidei. ar fi o super intamplare intamplatoare sa castige s. halep.
Te contrazic ! Daca Simona nu se pierdea psihic in setul 2 , ar fi castigat si la Madrid !
Ai vazut meciul Sharapovei cu Bouchard ? MaSha a avut noroc cu multe erori nefortate ale canadiencei .
Eu cred ca Simona va castiga cu 2-0 !
Conditia e sa stea bine cu mentalul in meci si sa fie relaxata .
Fizic nu are probleme .
Presiunea meciulu.i e pe Sharapova , in ultimul meci a avut cel putin 9 duble greseli , ceea ce echivaleaza cam cu 2 ghemuri . Canadianca a oferit multe cadouri , daca ar fi fost mai zgarcita , ar fi castigat meciul .
visezi frumos, insa ai sa te trezesti la realitatile partidei si fabuloasa spernta a unei posibile victorii ilogice o sa dispara ca prin farmec !
ecatrul valorii este prea mare,@2148
insa, pot exista si surprize placute.
Biiiine , las' ca ai sa vezi tu cum i se taie maine lui MaSha seria meciurilor castigate pe final in 3 seturi !
Ilogic parea si cand le-a batut pe Radwanska , Kerber , Kvitova , pe Jankovici , Ivanovici
SINGLES
1 LI, NA 3830
2 WILLIAMS, SERENA 3011
3 RADWANSKA, AGNIESZKA 2787
4 SHARAPOVA, MARIA 2640
5 HALEP, SIMONA 2479
6 CIBULKOVA, DOMINIKA 2478
7 IVANOVIC, ANA 2160
8 JANKOVIC, JELENA 1981
9 PENNETTA, FLAVIA 1792
10 ERRANI, SARA 1756
www.wtatennis.com/rankings
......................................................
WTA Tour Rankings
1
Serena Williams United States 11,590
2
Na Li China 7,540
3
Agnieszka Radwanska Poland 6,360
4
Simona Halep Romania 5,140
5
Victoria Azarenka Belarus 4,741
6
Petra Kvitova Czech Republic 4,600
7
Jelena Jankovic Serbia 4,255
8
Maria Sharapova Russia 4,141
9
Angelique Kerber Germany 3,870
10
Dominika Cibulkova Slovakia 3,705
11
Sara Errani Italy 3,590
12
Ana Ivanovic Serbia 3,455
13
Flavia Pennetta Italy 3,259
legacy.tennis.com/rankings/rankings_women.aspx
 ok, monitorizam partida !
|
Fosta membra 9am.ro
1833 mesaje
|
Postat pe: 6 Iunie 2014, ora 23:10
Pai da , WTA Race ar fi putut arata un pic altfel daca Simona ar fi castigat finala de la Madrid .
Monitorizam , dar eu imi mentin pronosticul .  Doar emotiile o pot bloca pe Simona sa nu castige maine .
Vezi ca Simona e pe 3 , oficial de luni
|
Fosta membra 9am.ro
803 mesaje
|
Postat pe: 7 Iunie 2014, ora 21:54
"visezi frumos, insa ai sa te trezesti la realitatile partidei si fabuloasa speranta a unei posibile victorii ilogice, o sa dispara ca prin farmec !
ecatrul valoric este prea mare,@2148"
Felictari, ptr. participare si nivelul de performer pe care l-ai atins, Simona !
SUCCES,wimbledon  2014, Simona!
|
Fl_Orion999
15216 mesaje
|
Postat pe: 7 Iunie 2014, ora 22:10
De la: _haakon_, la data 2014-06-07 21:54:23"visezi frumos, insa ai sa te trezesti la realitatile partidei si fabuloasa speranta a unei posibile victorii ilogice, o sa dispara ca prin farmec !
Felictari, ptr. participare si nivelul de performer pe care l-ai atins, Simona !
SUCCES,wimbledon 2014, Simona!
ce e aia ,,ecatrul''....???
e cumva vorba despre vreun var de-al lui strul....???
sau pur si simplu in goana ta dupa ,,a epata''...stalcesti cuvinte care puteau fii usor inlocuite cu altele mai uzuale...???
Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept �i recunoa�te c�, pe deasupra ambi�iilor, intrigilor �i urilor, este Patria, este ve�nicia neamului, �i c� acolo trebuie s� ne �nt�lnim totdeauna, chiar dac� nu ne �n�elegem de fiecare dat�."(Ion Antonescu) *** ,,�n ziua de azi, pentru a st�p�ni c�t mai mul�i oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odat� ce ai sufletul, ai omul; iar c�nd ai omul, teritoriul vine de la sine."
(contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
|
Fosta membra 9am.ro
803 mesaje
|
Postat pe: 7 Iunie 2014, ora 22:19
De la: Fl_Orion999, la data 2014-06-07 22:10:07De la: _haakon_, la data 2014-06-07 21:54:23"visezi frumos, insa ai sa te trezesti la realitatile partidei si fabuloasa speranta a unei posibile victorii ilogice, o sa dispara ca prin farmec !
sau pur si simplu in goana ta dupa ,,a epata''...stalcesti cuvinte care puteau fii usor inlocuite cu altele mai uzuale...???
hai sictir , cersau ciorditor!
|
Fosta membra 9am.ro
1833 mesaje
|
Postat pe: 7 Iunie 2014, ora 23:02
De la: _haakon_, la data 2014-06-07 21:54:23"visezi frumos, insa ai sa te trezesti la realitatile partidei si fabuloasa speranta a unei posibile victorii ilogice, o sa dispara ca prin farmec !
Era visul ei , pacat !  Oricum , merita toate felicitarile pentru cum a jucat .  Daca era un pic mai relaxata , eu cred ca ar fi putut castiga . Sharapova este intr-adevar o mare jucatoare si a avut mentalul mai bun .
Sper sa invete din aceasta experienta si sa confirme trendul ei crescator mai departe .
A fost o super finala , cu tenis de calitate , echilibrat , cu rasturnari de situatie si cu mult suspans .
|
Fl_Orion999
15216 mesaje
|
Postat pe: 8 Iunie 2014, ora 00:27
De la: _haakon_, la data 2014-06-07 22:19:26De la: Fl_Orion999, la data 2014-06-07 22:10:07De la: _haakon_, la data 2014-06-07 21:54:23"visezi frumos, insa ai sa te trezesti la realitatile partidei si fabuloasa speranta a unei posibile victorii ilogice, o sa dispara ca prin farmec !
hai sictir , cersau ciorditor!
E drept ca o mai faci de oaie,
Dar eu, ca semn ca te iubesc,
Ti-am construit vreo trei butoaie
Din doagele care-ti lipsesc.
Aculin Tanase
chiar si asta vorbeste despre faptura-ti diafana....  acu' ce mai zici...???
Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept �i recunoa�te c�, pe deasupra ambi�iilor, intrigilor �i urilor, este Patria, este ve�nicia neamului, �i c� acolo trebuie s� ne �nt�lnim totdeauna, chiar dac� nu ne �n�elegem de fiecare dat�."(Ion Antonescu) *** ,,�n ziua de azi, pentru a st�p�ni c�t mai mul�i oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odat� ce ai sufletul, ai omul; iar c�nd ai omul, teritoriul vine de la sine."
(contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
|
gabigabi2
33366 mesaje
|
Postat pe: 8 Iunie 2014, ora 08:16
De la: _2148_, la data 2014-06-07 23:02:01De la: _haakon_, la data 2014-06-07 21:54:23"visezi frumos, insa ai sa te trezesti la realitatile partidei si fabuloasa speranta a unei posibile victorii ilogice, o sa dispara ca prin farmec !
Era visul ei , pacat ! Oricum , merita toate felicitarile pentru cum a jucat . Daca era un pic mai relaxata , eu cred ca ar fi putut castiga . Sharapova este intr-adevar o mare jucatoare si a avut mentalul mai bun .
Sper sa invete din aceasta experienta si sa confirme trendul ei crescator mai departe .
A fost o super finala , cu tenis de calitate , echilibrat , cu rasturnari de situatie si cu mult suspans .
stai putin, ca nu s-a terminat ! e tinara, e talentata si ambitioasa ....si Sarapova a fost o debutanta la R.Garros si a eliminat la un moment dat o mare jucatoare .....si ai vazut ce de foste stele ale tenisului au fost prezente acolo....intr-o zi ii va veni rindul Simonei si , cred si-i doresc asta ptr. ca merita !
|
gabigabi2
33366 mesaje
|
Postat pe: 8 Iunie 2014, ora 08:19
hai ca sunteti de coma : in cafenea jucam politica si la base jucam tenis !
nu ziceti nimic de punctul marcat de Lenush ?  in sfirsit, se vazu sefa de partidu ' lu' pestele cel mare cu marul in gheare !
|
gabigabi2
33366 mesaje
|
Postat pe: 8 Iunie 2014, ora 09:25
|
Fosta membra 9am.ro
803 mesaje
|
Postat pe: 8 Iunie 2014, ora 12:01
De la: _2148_, la data 2014-06-07 23:02:01De la: _haakon_, la data 2014-06-07 21:54:23"visezi frumos, insa ai sa te trezesti la realitatile partidei si fabuloasa speranta a unei posibile victorii ilogice, o sa dispara ca prin farmec !
Era visul ei , pacat ! Oricum , merita toate felicitarile pentru cum a jucat . Daca era un pic mai relaxata , eu cred ca ar fi putut castiga . Sharapova este intr-adevar o mare jucatoare si a avut mentalul mai bun .
in opinia mea, evident umila, dar cu ceva habar de tenisul de masa si camp, psihic si tactic o fo' ok., tehnica deficitara.
nu poti catiga un grand slam fara un serv.2, prin care adversarul sa nu-ti declanseze un atac tintit pe directia indiferent pe care acesta si-o doreste si nici nu poti ridica prea mari pretentii pentru cucerirea unui grand slam, atunci cand joci invariabil numai din spatele suprafetei de joc.
insa, are suficient timp sa-si imbunatateasca tehnica serviciului 2 si jocul la fileu.
a fost, intr-adevar !
|
Fosta membra 9am.ro
1833 mesaje
|
Postat pe: 8 Iunie 2014, ora 12:41
De la: _haakon_, la data 2014-06-08 12:01:05De la: _2148_, la data 2014-06-07 23:02:01De la: _haakon_, la data 2014-06-07 21:54:23"visezi frumos, insa ai sa te trezesti la realitatile partidei si fabuloasa speranta a unei posibile victorii ilogice, o sa dispara ca prin farmec !
in opinia mea, evident umila, dar cu ceva habar de tenisul de masa si camp, psihic si tactic o fo' ok., tehnica deficitara.
nu poti catiga un grand slam fara un serv.2, prin care adversarul sa nu-ti declanseze un atac tintit pe directia indiferent pe care acesta si-o doreste si nici nu poti ridica prea mari pretentii pentru cucerirea unui grand slam, atunci cand joci invariabil numai din spatele suprafetei de joc.
insa, are suficient timp sa-si imbunatateasca tehnica serviciului 2 si jocul la fileu.
a fost, intr-adevar !
Anul trecut avea mari probleme si cu primul servicu . Cu Sharapova e aproape imposibil sa joace cineva la fileu , are lovituri prea puternice . Eu cred ca Simona a gresit ca si-a dezvaluit tactica de joc inaintea meciului si mai cred ca nu a fost prea lucida in meci .Totusi , a facut niste greseli nepermise pentru nivelul ei de joc ,in oricare alt meci nu le-ar fi facut .Sharapova a riscat mult si in momentele cheie i-a iesit , a mai si trisat cum face ea de obicei , deh , experienta .
I-am urmarit aproape toate meciurile importante din ultimul an , daca isi imbunatateste serviciul va ramane mult timp in top 5. Jocul la fileu e conditionat de calitatea serviciului , de forta si de inteligenta jocului . La capitolul forta nu prea are ce face ..
|
|
|