Info
x
Basescu
|
Fosta membra 9am.ro 227 mesaje Membru din: 16/06/2014 |
Postat pe: 19 Iunie 2014, ora 12:42
De la: gabigabi2, la data 2014-06-19 08:27:08 Ti-ai scos cifra de la naftalina, din staza sau ai reincarnat-o? De la: 9am_4057, la data 2014-06-19 00:46:54Ca o piticanie purulenta, aterizezi aici precum cioara, neinvitat, urinezi verbal pe toata lumea, si te miri ca esti tratat ca o latrina publica , ceea ce de fapt si esti ?????? incercati altceva, NATO - UE ! |
|
Fosta membra 9am.ro 311 mesaje Membru din: 7/05/2014 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 19 Iunie 2014, ora 12:56
De la: gabigabi2, la data 2014-06-19 08:27:08da' am o intrebare Sa mergem pe rationamentul Antenelor.......si chiar sa le dam crezare ca fratele presedintelui ,,a pus botul'' la prajitura clanurilor tiganesti. Ok....poate asa si este....dar daca nu se face legatura cu presedentia ? Oare suntem vinovati fiecare dintre noi care poate avem un frate sau o sora tampita? Sunt convins ca presedintele are atuuri mari in maneca referitor la acesta facatura &A3 ...dar asteapta ca justitia sa-si faca treaba.......mai mult admitand faptul ca Mircea B a calcat stramb....zic eu ca era de mult oprit. Faptul ca avem inregistrari ale A3 nu inseamna ca nu sunt si inregistrari facute pe bune de catre servicii si nu vor intarzia sa apara. Trebuie sa avem rabdare cu acesta manevra a Varanului care reprezinta cred eu unul din capii mafiei autohtone. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Black_Friday_ 4276 mesaje Membru din: 23/08/2013 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 19 Iunie 2014, ora 13:36
De la: ___Haakon___, la data 2014-06-19 13:33:02De la: 9am_4057, la data 2014-06-19 13:28:04 Atat tu cat si @2148 utilizati urarea "hai sictir". Inseamna ca sunteti una si aceeasi persoana, decrepitilor? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 19 Iunie 2014, ora 13:50
De la: 9am_4057, la data 2014-06-19 13:43:23 ! nu mai spune, te-ai intrecut pe tine insati/insuti si ai inceput sa-ti tragi suturi in dos !
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 19 Iunie 2014, ora 13:58
|
Postat pe: 19 Iunie 2014, ora 14:33
De la: Black_Friday_, la data 2014-06-19 13:36:35De la: ___Haakon___, la data 2014-06-19 13:33:02De la: 9am_4057, la data 2014-06-19 13:28:04 sunt fericit, ti-am imbogatit vocabularul de mahalagiu si manelist consacrat cu un termen elevat : DECREPIT/DECREPITILOR, faci progrese Black_Friday, felicitari !
|
sirboby 1972 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 19 Iunie 2014, ora 14:44
De la: gabigabi2, la data 2014-06-19 08:27:08da' am o intrebare jurnalul.ro/stiri/politica/traian-basescu-mircea-basescu-interce... Mi se pare cea mai buna declaratie pe care o putea face base! Raporteaza abuz de limbaj
Sugei un corn cu lapte, dac n-avei dini
i numrai-mi oule, c mi-am ieit din mini
Bi animalule, nu vezi? Voi n-avei interesuri
Iarna nu-i ca vara, v dorim succesuri!
Parazitii (Noi vrem respect)
|
|
Fosta membra 9am.ro 142 mesaje Membru din: 15/06/2014 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 19 Iunie 2014, ora 14:52
De la: sirboby, la data 2014-06-19 14:44:45De la: gabigabi2, la data 2014-06-19 08:27:08da' am o intrebare Tie ti se pare normal orice declara demisul, stim ! Poate ne arati cancelarul german, idolul vostru, al basistilor infecti , reprosand poporului german ca face mai putini copii ca minoritatea turca conlocuitoare. Ia fugi si arata-ne inregistrarea aia ! Raporteaza abuz de limbaj
Every normal man must be tempted, at times, to spit on his hands, hoist the black flag, and begin slitting throats. - H. L. Mencken
|
|
|
|
|
Postat pe: 19 Iunie 2014, ora 14:52
"Nu sunt dispus s cred dect n varianta justiiei, i nu n varianta fratelui meu. Nu pentru c nu am ncredere n el, dar, ntr-un stat de drept, varianta justiiei este cea adevrat.
In faa justiiei, indiferent cum ne cheam sau ce funcii avem, toi suntem egali. Nu voi face niciun fel de intervenie la nicio instituie a statului pentru a-l proteja pe fratele meu. Este major, este responsabil pentru faptele lui i dac a svrit ceva ilegal va trebui s rspund ca orice cetean al Romniei n faa legii. Eu nu-l acuz. Dac l va acuza cineva, aceasta va putea fi justiia. Intre nevoia de consolidare a justiiei i reflexul firesc de a-i apra fratele aleg consolidarea justiiei" Traian Basescu. no comment. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 311 mesaje Membru din: 7/05/2014 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 19 Iunie 2014, ora 14:54
Declaraiile lui Traian Bsescu:
- Nu aveam in program o iesire publica in iunie, dar evenimentele legate de familia mea ma obliga la o astfel de declaraie - Precizez ca niciodata nu am avut cu Mircea Basescu vrea discutie legata de sprijinirea domnului Sandu in procesele pe care le avea - Exista suspiciunea interventiei mele in derularea justitiei in acest caz. Sau cel putin asa a fost lansata public aseara - Fac un apel public la orice politist, procuror, judecator care a fost implicat in cazul condamnarii lui Sandu Anghel daca a existat vreo interventie a mea in aceasta scara a anchetei si a deciziei justitiei sa o faca publica - Proba ca nu a existat o astfel de interventie este chiar condamnarea. Din cate stiu, Anghel a fost condamnat la ani grei de inchisoare. Asta arata ca n-a existat vreo interventie. Va garantez ca nu a existat vreo astfel de interventie - Eu cunosc varianta fratelui meu in acest caz inca de anul trecut, atunci cand mi-a spus ca este santajat - Nu voi prezenta public pentru ca nu sunt dispus decat sa cred in varianta justitiei, nu in cea a fratelui meu. Nu ma voi transforma in avocatul fratelui meu cu atat mai mult cu cat mi se pare ca s-a implicat intr-o zona cu oameni in care n-ar fi trebuit sa se implice. n 10 ani n-am facut nicio intervenie pentru nimeni in justitie - n faa justiiei, toi suntem egali, iar faptul ca esti fratele preedintelui nu te scutete n faa justiei i a legii - Sper ca varianta spusa de fratele meu sa fie cea reala - ntre reflexul firesc de a-i apra fratele i consolidarea justiiei, aleg consolidarea justiiei - Este major, este responsabil pentru faptele lui i dac a svrit ceva ilegal va trebui s rspund ca orice cetean al Romniei n faa legii. Eu nu-l acuz, dac l va acuza cineva aceasta va fi justiia. Lucrul pe care l acuz deocamdat este anturajul n care a intrat ----------------------------------------- Raporteaza abuz de limbaj |
|
gabigabi2 33366 mesaje Membru din: 13/10/2011 |
Postat pe: 19 Iunie 2014, ora 15:00
depinde cit de dispus esti sa te lasi Aburit, Sirule si tu esti dispus....
eu nu , caci nimic din ce-a spus acolo NU sta-n picioare....si tu stii asta, dar tu vrei sa nu sti ca sti si inghiti pe nemestecate ! marele argument al neinterventiei in cazul Bercea si chemarea celor care Stiu ca el ar fi intervenit cumva , e un Bluf, Sirule ....si JUCATORUL joaca la cacealma ! ala face puscarie, asa e, dar Procurorul de caz care-n 2011 a declarat presei ca in dosarul lui Bercea apare numele lui Mircica, a fost MAZILIT si Obligat sa Demisioneze.....ASA s-a facut interventia : punindu-se batista pe tambal ! car' va sa zica : dumnealui care stia tot ce misca-n tara asta, STIA de acum 3 ani despre aceasta murdara " afacere " si, daca tot l-a sfatuit pe fra' su sa denunte santajul facut de tigani, DE CE NU l-a sfatuit sa le returneze TOTI banii ? ptr. ca nu mai erau toti la Mircica , d'aia ? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 19 Iunie 2014, ora 15:04
v-ati aburit singuri cu apa de ploaie data-n fiert in haznaua de la A3!
|
Postat pe: 19 Iunie 2014, ora 15:12
De la: 9am_3909, la data 2014-06-19 12:56:25De la: gabigabi2, la data 2014-06-19 08:27:08da' am o intrebare imbata-te cu apa rece, meyy....imbata-te ! dar , hai sa zic si eu ca tine ,dar tot am o intrebare Logica si te rog sa-mi raspunzi : o asemenea situatie, in care sunt implicate persoane de rang inalt, NU Atragea Atentia SRI , tinind cont ca era vorba despre FRATELE presedintelui care, se folosea de numele presedintelui ca sa fie mai convingator ca POATE sa intervina ? si daca Atrage Atentia SRI ca tine de Siguranta Statului, NU TREBUIA INFORMAT presedintele despre ce se-ntimpla ? cum poti sa vii acum, spasit, si sa spui ca Abia anul trecut ai aflat de la Mircica. si NU de la SRI ? chiar crezi asta , atit de naiv esti, draguta ? P.S chestia cu asteptatul rezultatului dat de Justitie, in urechea mea a sunat asa : Aveti Grija CE Spuneti, ca eu v-am facut oameni, pe modelul chestorului saltat in 2012 : " nu-i bine, chestore , nu-i bine ! imi pare ca eu te-am Facut chestor " Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 19 Iunie 2014, ora 15:17
De la: Black_Friday_, la data 2014-06-19 13:36:35De la: ___Haakon___, la data 2014-06-19 13:33:02De la: 9am_4057, la data 2014-06-19 13:28:04 CE zice AGITATORUL asta ?ce clone ? ce mesaje private si catre cine ? ce-i cu " ghertoi gras " ? cine foloseste termenul asta ? tu ? eu nu si doar pe Madalin Voicu l-am auzit folosindu-l ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 19 Iunie 2014, ora 15:41
moamaaaa, ce increngatura intre interlopul Bercea si Stolojan care i-a botezat si el un "printzisor ", judecatoarea Lidia Barbulescu , primari, consilieri si medici
....Doamne- Dumnezeule, ce-i ASTA ? in ce Stat de Drept traim ? ACUM e Momentul unei CURATIRI a Conduceriii tuturor institutiilor Statului : SRI, DNA, ANI si Justitie ptr. Incompetenta , Coruptie si Colaborare cu Grupuri Infractionale si JUDECAREA Lor ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 19 Iunie 2014, ora 15:52
De la: gabigabi2, la data 2014-06-19 15:17:15De la: Black_Friday_, la data 2014-06-19 13:36:35De la: ___Haakon___, la data 2014-06-19 13:33:02De la: 9am_4057, la data 2014-06-19 13:28:04 ce zici radiestezisto, iar ai inceput sa visezi cai verzi pe pereti si sa aberezi epileptic sau sa materializezi din priviri buchete de trandafiri iliescieni si sa vehiculezi ineptii abjecte?
|
Postat pe: 19 Iunie 2014, ora 15:55
De la: gabigabi2, la data 2014-06-19 15:41:50moamaaaa, ce increngatura intre interlopul Bercea si Stolojan care i-a botezat si el un "printzisor ", judecatoarea Lidia Barbulescu , primari, consilieri si medici acum ai aflat? insa, atunci cand l-ai votat pe iliescu, nu stiai ca votezi un presedinte de etnie rroma/tiganeasca?
|
Postat pe: 19 Iunie 2014, ora 17:02
Bercea Mondial spune ca Laura Codruta Kovesi ar fi luat 200.000 de dolari prin intermediul soferului.
mediafax Bercea Mondial le-a spus jurnalistilor, prin geamul masinii, ca ar fi dat "vreo 2 milioane de euro" pentru a fi scapat de inchisoare si ca in acest caz ar fi implicate sefa ICCJ, Livia Stanciu, si sefa DNA, Laura Codruta Kovesi. hotnews Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, nu a dorit joi sa faca declaratii in fata procurorului in dosarul in care fiul sau l-a acuzat pe Mircea Basescu de trafic de influenta. agerpres
|
Postat pe: 19 Iunie 2014, ora 17:39
Tiganimea/rroma din ROMANIA este ingrozita,
citez: " Bercea Mondial nu a dorit sa faca declaratii procurorului, desi le spusese ziaristilor ca le-a dat bani lui Kovesi si Livia Stanciu" Posibil sa fie o montura prost regizata de bulibasul A3 pentru a discredita justitia din Romania, insa toata satraria a intrat in panica !
|
Postat pe: 19 Iunie 2014, ora 17:57
@gabi nu stiu cine se lasa ,,aburit" eu sau tu?
1. Daca justitia e a lui base asa cum sustii tu si latrina 3,si base a intervenit CUM DRACU L-A CONDAMNAT PE ALA LA 8 ANI JUMATE? 2. Daca fratele lui base a profitat de numele base si le-a luat banii,asta nu il face pe base vinovat! asa cum nici tu nu raspunzi pentru faptele familiei tale! 3. Dupa parerea ta ce trebuia sa faca base,in momentul in care Mircea basescu s-a cumetrit cu bercea,i-a promis alora ca vorbeste cu frati-su! Sa-l renege? Sa trimita asasini sa-l omoare? Sa-l ascunda?Ce ai fi facut tu? 4.Vad ca e chemat la DNA ca orice alt infractor asa ca......nu vad care e problema? Daca a gresit sa plateasca,asta a si zis! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 19 Iunie 2014, ora 17:58
stiam , cat si la ce va duce neuronul singuratic pe care il mai aveti in lubenite. am inchis mesageria privata , te oftici ? nu mai poti adresa mesaje vulgare, trvialitati si injurii ?
|
Postat pe: 19 Iunie 2014, ora 18:05
Si chiar nu-mi dau seama ca eu sunt un ,,aburit" ce e mai grav :sa ai un frate care face ,,afaceri" cu maiotii sau sa desfiintez niste comisii care te-au scos vinovat de plagiat!
Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 19 Iunie 2014, ora 18:10
........... nu hakoane, ti-l luam in teava de irigatii , sa fie si ei satisfacuti
Every normal man must be tempted, at times, to spit on his hands, hoist the black flag, and begin slitting throats. - H. L. Mencken
|
|
Postat pe: 19 Iunie 2014, ora 18:11
De la: sirboby, la data 2014-06-19 18:05:45Si chiar nu-mi dau seama ca eu sunt un ,,aburit" ce e mai grav :sa ai un frate care face ,,afaceri" cu maiotii sau sa desfiintez niste comisii care te-au scos vinovat de plagiat! sau sa practici traficul de influenta din ropriul birou de PRIM MINISTRU ? ce mai face DIUCU, a reusit sa-i externalizeze biroul de PRIM MINISTU al ponticului din palatul victoria???
|
Postat pe: 19 Iunie 2014, ora 18:22
Preferintele catre dos iti apartin, din cauza aplecarii catre slavirea posteriorului prezidential si a ingurgitarii feluritelor lucruri pe care ti le ofera utilizatorii forumului !
|
|
Postat pe: 19 Iunie 2014, ora 18:29
De la: 9am_4057, la data 2014-06-19 18:03:35De la: sirboby, la data 2014-06-19 17:57:21 @gabi nu stiu cine se lasa ,,aburit" eu sau tu? Asa o fi ca prea ii zici cu foc? dar tu cand n-ai ce manca ce faci? Te duci in parcarea de langa A1? Aia cum vii de la Pitesti la iesire, spre centura pe dreapta.......la o ,,shaorma" Made in Turkey? Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 19 Iunie 2014, ora 18:33
De la: ___Haakon___, la data 2014-06-19 17:02:33Bercea Mondial spune ca Laura Codruta Kovesi ar fi luat 200.000 de dolari prin intermediul soferului. Eu, da as fi procuror la DNA,l-as crede pe mondial asta si as ancheta afirmatiile lui, cu conditia sa-mi dovedeasca ca a avut banii aia! ........sa vezi urlete de durere apoi....! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Black_Friday_ 4276 mesaje Membru din: 23/08/2013 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 19 Iunie 2014, ora 19:05
Ce imi place cum se agita si isi dau coate basistii sa prinda un loc mai in fata la pupat fundul prezidential! Hoooo, nu va imbulziti ca la promotie la bormasini! Este loc pentru toti si clasamentul nu va fi stabilit in ordinea sosirii ci in functie de patosul cu care o sa-l albiti pe Base... Daca ii iei pe fiecare in parte, niciunul nu se declara basist! Toti se dau jigniti de o asemenea incadrare, dar cand apare un scandal legat de sefu', e jale. Se aduna toti si incep sa ridiculizee acuzatiile care i se aduc, gasesc scuze, isi aduc aminte ca ponta a facut nu stiu ce, ca varanul a furat...Totul ca sa il curete pe Sefu' si sa-l scoata basma curata!!! Acu' nimeni nu mai acorda incredere Justitiei curate din Romania, nimeni nu spune ca Justitia sa stabileasca adevarul si daca Base cu neamul lui au pus botul, sa fie condamnati. Nu, trebuie sa demonstram ca orice ar fi, Base e curat ca lacrima! Chiar si dupa ce au vazut la TV cum Mirciulica Basescu spune clar, cu subiect si predicat ca a luat un sfert de milion de euro, cateii de serviciu ai lui Base neaga tot si ridiculizeaza acuzatiile. Bai baieti, Justitia sefului vostru este un mort viu, o paiata pe care au calcat-o in picioare toti politicienii...Cinstit ar fi ca acum coana Justitie sa i-o traga si lui Base cu aceeasi masura cu care le-a tras-o multora dintre cei care nu ii erau lui pe plac si sa-l condamne si pe el fara probe directe, doar in baza declaratiilor denuntatorilor si a convingerilor proprii ale judecatorilor. Asa ar fi fair-play !
|
Postat pe: 19 Iunie 2014, ora 19:16
De la: Black_Friday_, la data 2014-06-19 19:05:34 tu vorbesti, cel care a pupat dosurile pdl-isto- basesciene ani in sir, tu vorbesti ipocritule, tocmai tu ? boschet, pescarii sunt cei mai mari mincinosi, insa tu esti cel mai cel mincinos ipocrit daca nu observi faptele si nu propaganda asidua impotriva justitiei romanesti. nu sper, sunt convisn ca ADEVARUL se va afla iar cei vinovati or plati cu varf si indesat NEMERNICIIILE la care se dedeau pentru a scapa nepedepsiti de o justitie care si asa de-abia isi mai taraie existenta datorita incompetentilor, santajabililor, coruptilor si interlopilor care au penetrat-o in ultimii 75 de ani ! daca nu reusesc sa-si spele rufele ei intre ei in propriul sistem, sa fii sigur ca vor fi ajutati de altii sa le spele , staorca si albeasca. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 19 Iunie 2014, ora 19:23
Ma hakoane, tu cam stii detalii ............... nu cumva esti ala in scaun cu rotile care REVENISE acum ceva ani pe aici ??? Hmmm , nu cumva esti revenitu ???? Lovitula ala de soarta mai avea cateodata pusee nevrotice, care seamana cu comportamentul tau de aici !
|
|
|
|

de fapt, vreo 2 -3 :
Razi ca muta la .... , ghertoi gras !
Asa ar fi fair-play
!