back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Basescu

Pagini: << 1474 1475 1476 1477 1478 1479 1480 1481 1482 1483 >> Sari la pagina:

9am_1454

1051 mesaje
Postat pe: 20 Iunie 2014, ora 11:16

Tot ce am vazut eu in asa-numitele filmulete, era un autodenunt.
Tiganul care zice el ca daduse banul ca sa fie scos ta-su de la bulau spunea o poezie, un text dinainte invatat, o recapitulare ca sa zic asa, iar Mircica se tot balbaia, nu apuca sa spuna mai nimic pentru ca tiganul care stia ca inregistreaza, tot repeta niste afirmatii doar-doar Mircica va repeta macar ce spune el ... si tot asa.
Daca s-ar fi dus la DNA si faceau aia inregistrarile, l-as fi crezut pe tigan.
Dar nu-l cred nici pe Mircea Basescu ca ar fi ingeras. Asta este un mare prost !
Bercea Mondial urla prin geamul dubei ca ar fi dat ciubuc vre-o 2 mil. euro dar, in fata procurorului, la audiere legala, nu sufla o vorba. Prin geam, in duba, urla ca ar fi dat bani, prin soferi, sefei DNA, Sefei ICCJ ... dar in fata procurorului ... malc, nici o vorba ...
O gramada de analisti isi dau cu parerea ... care mai de care expert.
Ponta desi subliniaza ca Basescu nu este implicat, dupa ce ne f ... creierii in stilul sau binecunoscut de batut apa-n piua, ne spune ca Presedintele ar trebui sa demisioneze din motive de onoare.
Cine vorbeste de onoare ... Ponta, un plagiator ordinar ... un minicinos patentat ...
Pe-aci, pe forum, unii pe care nu-i c redeam in stare au sarit sa-l apere pe Basescu.
Altii, cum era de asteptat, adeptii, fanii A3, jubileaza ...
Nimic deosebit. Jubileaza aia care, de mii de pagini, n-au suflat o vorbulita despre Dan Voiculescu si furtisagurile lui. Acum, evident, sunt oripilati. Nimic nou.
Eu sunt tare curios cum vor evolua lucrurile.
Si n-am nici o parere.
Singura mentiune ar fi mirarea ca i se acorda atata credit unuia ca Bercea Mondial asta. Eu nu dau doi bani pe ce spune Bercea sau Becali sau Nastase sau orice alt puscarias d-asta ...
Pentru ca atunci cand erau liberi si puteau sa ne spuna, n-au spus ...
Au luat bani Kovesi, sefa de la ICCJ, Basescu si Frac-su ?
Mai de greaba as zice ca nu ... De ce ? Pentru ca Bercea ar fi fost liber ... Simplu, nu ...
Sa-i fi luat banii un tigan de-al lui pe motiv ca-i da unuia si altuia, fara ca sa faca asta in realitate, destul de probabil ... n-ar fi nici o mirare ...
In cazul asta este posibil orice.
Si asta pentru ca Mircea Basescu s-a dovedit un mare imbecil din clipa cand si-a bagat in card cu clanul de tigani. Ce-o fi cautat cu tiganii, el stie ...
Daca Basescu T s-ar fi implicat iar nu am fi avut despre ca mai discuta ...

Un caz interesant, unul din cele mai interesante din ultimii zece ani ...
Vom vedea.
Oricum, timpul trece, Voiculescu se tot amana, conform graficului ...
Daca ma gandesc mai bine, Voiculescu asta nu e prost deloc ...

Black_Friday_

4276 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 20 Iunie 2014, ora 13:38

Silviule, esti penibil frate!

Ce indoieli poti sa mai ai referitor la implicarea lui Mircica Basescu?

Ia si citeste:

Florin Anghel: Voiam s te ntreb ceva, te rog eu, tu tii ce mi-a zis el? Prima dat, atunci cnd i-a luat pe ia 350.000 de euro...Te-ai dus matale cu el n main i i-ai dus la Bucureti? Aa-i?

Mircea Bsescu: Nu.
F.A.: Dar i i-a adus.
M.B.: Mi, s tii c mi-a dat.
F.A.: i-a dat... dar o parte din ei... unde e, m, mnca-i-a?
M.B.: Dar s tii c la mine a ajuns...
F.A.: Toi?
M.B.: La mine au ajuns 250.000
F.A.: Atta?
M.B.: Da
F.A.: i la el restul?
M.B.: Eu de aia eram curios atuncea, cnd mi s-a pus mormanul la de dolari n brae. Deci la mine att a ajuns, s tii.

Raporteaza abuz de limbaj
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 20 Iunie 2014, ora 13:49

Destept, destept, dar tot prost esti, Silviule !
poi , daca ti-a spus cu gura lui don Traian- fratele cel mare - ca STIA inca de acum un an de treaba cu tziganii , CE indoieli mai ai ca treaba-i imputita ?
si, daca Mircica-i prost, don Base ' cu petrecerile lui, cu aceeiasi tigani , cum e ?
sa Caut postarile de atunci , cind eu eram revoltata - si tu-mi spuneai ca sunt Timpita- ca un interlop ca bercea agata la gitul Mariei Basescu acel cocosel de aur si intolind-o in costum tiganesc ?
sa caut postarile in care imi exprimam oroarea si tu-mi spuneai- din nou- ca sunt Timpita , ca "Printesa Ardealului", Salam si cine or mai fi fiind aia, cintau Clipul Electoral - prezidential : " Hai Basescu la putere
sa scapi tara de lichele ...." ? sa caut postarile unde spun- si iar eram catalogata ca Timpita - ca infratirea asta cu zonele cele mai de jos ale societatii ne coboara la nivel de santz si gang si Bas' ne face cel mai mare rau cu putinta ? sa le caut si sa va dau in cap cu ele , desteptilor ?
dar deh, Silviule : nu poti semana rahat si culege panselute, dragule .....avem de la Basescu !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 20 Iunie 2014, ora 14:05

alooo, Adm . CE neadevar am spus de nu-mi apare postarea aia pe care am efectuat-o cu succes ?

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 20 Iunie 2014, ora 14:19

Silviule, Silviule , iti aduc aminte ca "draga Stolo" a fost Indepartat de Bas' de la prezidentialele din 2004 pe motiv ca e SANTAJABIL ! acum Cum e dumnealui ?
CE ALTCEVA pazeste SRIUL decit PREVENIREA unor astfel de situatii in care presedintele este pus in postura de a nu-si mai putea indeplini prerogativele prezidentiale ?

iar Faptul ca a Recunoscut ca Stia de 1 an de zile....dar, de fapt, mizeria asta este de 3 ani si e Exclus sa nu fi fost INFORMAT , il face Complice cu Mircica primul lucru ce trebuia facut era sa Inapoieze TOTI banii luati de la bercea , NU sa faca denunt mincinos ca e santajat si sa Induca in Eroare justitia !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 20 Iunie 2014, ora 14:26

De la: _2148_, la data 2014-06-20 00:24:36

Opaaaa , a inviat Gashpadina Gagautza !
Tanti Gabriela , ete bre , boboru' n-a fost vreodata rusofil , numa' Vodka Rasputin e de vina !

da, madam, asa-i : ptr. tine si toti cei ce luati de la Base, tot poporul roman e filorus, incepind cu Majestatea Sa Regele Mihai, trecind prin timp la Gh. Gh. Dej care le-a taiat gazele rusilor in ' 64 si a platit cu viata ptr. asta si, Ceausescu, cel care in ' 68 a denuntat invadarea Cehoslovaciei , numai el si politrucul de tat'su, nu ca atare, si tu esti filorusa ,da' nu stii inca !

sirboby

1972 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 20 Iunie 2014, ora 14:36

Voi chiar sunteti nebuni? Chiar credeti ca nu l-a f....recat la cap base pe frati-su? Dar daca ala era in gat dupa bani ce putea base sa faca sa-l aresteze? Sa trimita SRIul sa-l omoare? Bravo lui ca a lasat justitia sa-si spuna cuvantul! Si nu cred ca nici trepadusii de la latrina ! Nici vre-un alt politician(cu atat mai putin tonta cu baronii lui) sunt in masura morala sa-i ceara demisia!

Sugei un corn cu lapte, dac n-avei dini i numrai-mi oule, c mi-am ieit din mini Bi animalule, nu vezi? Voi n-avei interesuri Iarna nu-i ca vara, v dorim succesuri! Parazitii (Noi vrem respect)
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 20 Iunie 2014, ora 14:55

De la: sirboby, la data 2014-06-20 14:36:39 Voi chiar sunteti nebuni? Chiar credeti ca nu l-a f....recat la cap base pe frati-su? Dar daca ala era in gat dupa bani ce putea base sa faca sa-l aresteze? Sa trimita SRIul sa-l omoare? Bravo lui ca a lasat justitia sa-si spuna cuvantul! Si nu cred ca nici trepadusii de la latrina ! Nici vre-un alt politician(cu atat mai putin tonta cu baronii lui) sunt in masura morala sa-i ceara demisia!

ce nu intelegi ca TREBUIA sa RETURNEZE TOTI BANII luati de la tigani ?
da' mai lasa-ma cu bazaconiile astea negindite : STIA basescu de la bun inceput? STIA ! ptr. ce nu a dat banii inapoi , ca daca nu se apuca idiotul sa faca denuntul la DNA - la sfatul lui Traian- denunt mincinos, de altfel , nici " Flagrantul " nu se mai facea ,ptr. ca tiganii se linisteau primindu-si banii inapoi si Bomba asta nu mai exploda !

ce NU intelegi ca e COMPROMIS el personal si Institutia Presedentiei a fost tirita intr-un scandal Mondial , na ? Cu ce Obraz mai poate iesi in lume , dupa toata Tiganiada asta ? chiar nu te gindesti , da de ce nu te gindesti , ca-i la mintea cocosului ?!

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 20 Iunie 2014, ora 14:58

De la: gabigabi2, la data 2014-06-20 14:19:20va aduc aminte ca "draga Stolo" a fost Indepartat de Bas' de la prezidentialele din 2004 pe motiv ca e SANTAJABIL ! in ce postura e dumnealui acum ?
CE ALTCEVA pazeste SRIUL decit PREVENIREA unor astfel de situatii in care presedintele este pus in postura de a nu-si mai putea indeplini prerogativele prezidentiale ?

Faptul ca a Recunoscut ca Stia de 1 an de zile....dar, de fapt, mizeria asta este de 3 ani si e Exclus sa nu fi fost INFORMAT , il face Complice cu Mircica
iar primul lucru ce trebuia facut era sa Inapoieze TOTI banii luati de la bercea !

Black_Friday_

4276 mesaje

Postat pe: 20 Iunie 2014, ora 15:19

De la: gabigabi2, la data 2014-06-20 14:55:16
De la: sirboby, la data 2014-06-20 14:36:39 Voi chiar sunteti nebuni? Chiar credeti ca nu l-a f....recat la cap base pe frati-su? Dar daca ala era in gat dupa bani ce putea base sa faca sa-l aresteze? Sa trimita SRIul sa-l omoare? Bravo lui ca a lasat justitia sa-si spuna cuvantul! Si nu cred ca nici trepadusii de la latrina ! Nici vre-un alt politician(cu atat mai putin tonta cu baronii lui) sunt in masura morala sa-i ceara demisia!

da' mai lasa-ma cu bazaconiile astea negindite : STIA basescu de la bun inceput? STIA ! ptr. ce nu a dat banii inapoi , ca daca nu se apuca idiotul sa faca denuntul la DNA - la sfatul lui Traian- denunt mincinos, de altfel , nici " Flagrantul " nu se mai facea ,ptr. ca tiganii se linisteau primindu-si banii inapoi si Bomba asta nu mai exploda !

ce NU intelegi ca e COMPROMIS el personal si Institutia Presedentiei a fost tirita intr-un scandal Mondial , na ? Cu ce Obraz mai poate iesi in lume , dupa toata Tiganiada asta ? chiar nu te gindesti , da de ce nu te gindesti , ca-i la mintea cocosului ?!

Stia, dar a preferat sa taca in loc sa-l ia pe dobitocul de frati'su de ceafa si sa-l oblige sa le dea banii inapoi tiganilor. La ce averi au, nu cred ca ar fi fost o problema sa returneze 250.000 de euro.
Dar au preferat sa mearga pe burta si sa-i bage pe tigani la zdup daca incercau sa caraie ceva, ei pastrand banii.

Da, Presedintia Romaniei a fost compromisa. Ca si Justitia. S-a stiut ce se intampla insa au tacut malc si au luat masura chemarii la audieri si a retinerii lui M. B abia dupa ce imaginile compromitatoare au fost difuzate la tv. Nu au miscat un deget pina atunci, desi primisera oficial imaginile cu aproape o saptamana inainte!!! Zic oficial, pentru ca MB le primise cu mult mai mult inainte si in mod cert stia si Traian. Asta a demonstrat ca decizia a fost luata doar pentru ca nu au mai avut incotro, fiindu-le fortata mana de catre cei de la A3.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 20 Iunie 2014, ora 15:30

mda....Independenta si Neprihanita Justitie Independenta a lu' don Base, a primit o strasnica flegma in obraz ! ...de la cine ? de la tzigani, care stiau Unde si la Cine sa apeleze cu mormane de " argumente " , ptr. a fi facuti scapati si, si-au si gasit oamenii potriviti : pe Mircica, pe Traian, pe servicii si institutii de prim rang !
acu' auziram ca CSM s-a autosesizat in cazul dnei Kovesi si a dnei Lidia Stanciu sau cum o chema-o ....aia care, acum vreo saptamina , 10 zile , spunea si ea ca-i santajata de o femeie ce-i cerea inapoi o datorie de 20 mii de euro !.... o fi , n-o fi asa, e ciudata totusi coincidenta !
dar iti vine sa-ti spui ca-i riscant sa ceri inapoi niste bani datorati de la cineva, ca poti fi acuzat ca-l santajezi ...ohoohoo, in ce lume minunata traim !

sirboby

1972 mesaje

Postat pe: 20 Iunie 2014, ora 15:54

Din ce au aratat la stiri(poate voi aveti acces la alte informatii si atunci no comment) tiganul tot ii zicea ,,da mata de ce nu te-ai dus la Traian sa vorbesti cu el?" Iar boul de mircea ii raspundea sa scape de el! ,,Crezi ca nu stie ? Stie" Dar nu zice ,,Am fost si am vorbit" DE CE OARE?
Pentru ca a fost si base l-a trimis la pascut cu tiganii lui cu tot! Chiar credeti ca daca justitia era a lui base mai intra tiganul la parnaie? Si cu 8,7 ani!
mircea base s-a bagat in troaca cu tiganii acum e tot cu ei la parnaie!
Poate ca a luat bani imprumut de la cumatru-su (in ce conditii nu stim ca inregistrari sunt si din 2012 si 2013) si cand tiganul mare a cazut la parnaie,tiganusul s-a dus sa-l rezolve nasul! Si nasul nu l-a rezolvat! Acum ca ala mic i-a zis daca nu m-ai rezolvat da-mi banii acum........................si banii trebuiau returnati peste 2 luni (zile ,ani) E SANTAJ!
Si @ gabi iesim in lume cu un obraz mai curat ca atunci cand tonta a desfiintat comisia care l-a scos plagiator si a facut alta care l-a albit,sau atunci cand un baron facea aceleasi fapte din biroul lui tonta,ca atunci cand ilici,parintele politic a lui tonta chema minerii sa-i rupa pe bucuresteni! Asa ca .......!
Cand printesa Cristina a fost acuzata de frauda fiscala si spalare de bani, familia regala a Spaniei a abdicat?
PS. Si cand un judecator ia spaga 2,000,000 euro presedintele tari ia 250,000 Hai ca pe asta nu o mai cred! Chiar asa prost nu-l cred pe base!

Sugei un corn cu lapte, dac n-avei dini i numrai-mi oule, c mi-am ieit din mini Bi animalule, nu vezi? Voi n-avei interesuri Iarna nu-i ca vara, v dorim succesuri! Parazitii (Noi vrem respect)
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 20 Iunie 2014, ora 16:09

te mai intreb o data : DE CE NU A RETURNAT BANII tiganilor ? nu asta era Sfatul cel mai bun pe care trebuia sa i-l dea Traian Basescu lui frat' su ?
nu era solutia cea mai cinstita si mai simpla ?
si nu e Complice cu el , in acest caz , nefacind-o , gindind ca las' ca n-au curaj tiganii sa aduca acuze fratilor Basescu ? s-au crezut jmecheri, asta-i adevarul in povestea asta puturoasa !

Romania e tirita intr-un scandal URIT de tot, in care familia presedintelui, institutii ale statului si Justitia- mult laudata si premiata justitie a lui Bas si madamei Kovesi, s-au dovedit a fi Corupte si Santajabile !

cind niste interlopi ajung sa faca Legea intr-un Stat, s-a dus Statul de Drept , Democratie si tot ce vrei tu !
asa ca, DEMISIA si sa-si CEARA IERTARE POPORULUI roman ptr. prejudiciul moral adus !

Fosta membra 9am.ro

227 mesaje
Postat pe: 20 Iunie 2014, ora 16:31

De la: Black_Friday_, la data 2014-06-20 15:19:57

Stia, dar a preferat sa taca in loc sa-l ia pe dobitocul de frati'su de ceafa si sa-l oblige sa le dea banii inapoi tiganilor. La ce averi au, nu cred ca ar fi fost o problema sa returneze 250.000 de euro.
Dar au preferat sa mearga pe burta si sa-i bage pe tigani la zdup daca incercau sa caraie ceva, ei pastrand banii.

Da, Presedintia Romaniei a fost compromisa. Ca si Justitia. S-a stiut ce se intampla insa au tacut malc si au luat masura chemarii la audieri si a retinerii lui M. B abia dupa ce imaginile compromitatoare au fost difuzate la tv. Nu au miscat un deget pina atunci, desi primisera oficial imaginile cu aproape o saptamana inainte!!! Zic oficial, pentru ca MB le primise cu mult mai mult inainte si in mod cert stia si Traian. Asta a demonstrat ca decizia a fost luata doar pentru ca nu au mai avut incotro, fiindu-le fortata mana de catre cei de la A3.

Black, tu, ai creier? este functional? si daca este, poti sa-l utilizezi conform functiei pe care o indeplineste organul respectiv?

poti sa-mi argumentezi sau sa-mi justifici concluziile la care ai ajuns in momentul in care ai vehiculat public afirmatiile , citez : "Da, Presedintia Romaniei a fost compromisa. Ca si Justitia.", antepronuntandu-te hilar si prematur, adca: cu foooooarte mult timp inainte de a avea la dispozitie o hotarare judecatoreasca in speta pe care incercam s-o dezbatem.

insa, hai sa incerc sa-ti ofer punctual cateva intrebari pentru a-ti usura analiza spetei respective.

1 de ce ai convingerea ca PRESEDENTIA ROMANIEI a fost compromisa, ce trebuia sa faca presedintele romaniei in situatia de fata, sa-l ia pe frate-so si sa-l protejeze de furia tiganilor intrlopi sau sa-l denunte la DNA exact cum si-a denuntat Voiculescu rudele la securitate ?

2 de ce ai convngerea ca JUSTITIA a fost COMPROMISA? inainte de mandatele actualului presedinte ,Traian Basescu, JUSTTIA NU ERA COMPROMISA? sau ai impresia ca declaratiile pe care le-a vehiculat, (in fata microfoanelor intinse de jurnalisti) un INTERLOP TIGAN, (insa, in fata procurorului de caz, acelasi INTERLOP TIGAN a tacut c pestele in apa, sau a malcit-o) iti poate justifica afirmatia ca, JUSTITIA a fost COMPROMISA?

ptr. pct. 2.,iti ofer informatii argumentative pe care le-am cules din presa romaneasca, baietel Blackulea, e.g.

"Bercea Mondial spune ca Laura Codruta Kovesi ar fi luat 200.000 de dolari prin intermediul soferului.
mediafax
Bercea Mondial le-a spus jurnalistilor, prin geamul masinii, ca ar fi dat "vreo 2 milioane de euro" pentru a fi scapat de inchisoare si ca in acest caz ar fi implicate sefa ICCJ, Livia Stanciu, si sefa DNA, Laura Codruta Kovesi.
hotnews
Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, nu a dorit joi sa faca declaratii in fata procurorului in dosarul in care fiul sau l-a acuzat pe Mircea Basescu de trafic de influenta.
agerpres"

in fine, am speculat intuitiv- anticipativ ceea ce doreste A3 prin exagerarea, extrapolarea, distorsionarea spetei respective si nu cred sa ma fi inselat , scopul scuza mijloacele in mass-media romaneasca, iar scopul este:

PROTEJAREA PROPRIULUI PATRON,(Voiculescu a fost condamnat la vreo 5 ani de puscarie in prima instanta) prin DECREDBILIZAREA JUSTITIEI in ansamblu si a MAGISTRATILOR de care VOICULESCU se teme ca in ultima instanta se vor pronunta pentru EXECUTAREA celor 5 ani de puscarie pe care deja i-au fost pronuntati in prima instanta.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 20 Iunie 2014, ora 16:40

niste golani amindoi ! si el si frat' su ! se stiu STAPINI peste tot Sistemul si ca nimic nu li se poate intimpla dar, iaca tocmai asta le-a jucat festa !
si, au reaparut niste inregistrari facute cu procurorul Iacobescu, parca ....cel caruia i s-a luat dosarul lui bercea, in care inregistrari , zicea omul ca si mircica e bagat ....asta inca din 2011 ;
apoi, procurorul a dat niste desmintiri, a fost mutat de colo- colo si obligat , in final, sa-si dea demisia ....stii modelul !
omul a mai spus : fereasca dumnezeu sa-nceapa bercea sa vorbeasca ! .....a vorbit si basica a pleznit !

Black_Friday_

4276 mesaje

Postat pe: 20 Iunie 2014, ora 16:59

Haakoane, vrei sa avem un dialog civilizat? Pot sa iti raspund la toate intrebarile pe care mi le-ai pus, cu o conditie: citeste intai articolul urmtor si mai ales paragraful pe care ti-l postez mai jos.

"n dimineaa de 24 martie, peste 200 de poliiti i jandarmi din judeul Olt au descins, n mai multe locuine aparinnd lui Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, i frailor si, cercetrile fcndu-se pentru evaziune fiscal i splare de bani. Anchetatorii au gsit, n timpul percheziiilor, la unul dintre imobilele unuia dintre fraii lui Bercea Mondial 200.000 de euro.

n aceeai zi, "Adevrul" a relatat c, potrivit unor surse din cadrul anchetatorilor (n articolul ziarului fiind consemnat numele procurorului Eugen Iacobescu-n.r.) care au fcut percheziii la locuine ale lui Sandu Anghel i ale frailor acestuia din Drgneti-Olt i Slatina, Mircea Bsescu, fratele preedintelui Traian Bsescu, ar fi fost mituit de Bercea Mondial cu suma de 300.000 de euro, pentru a interveni ntr-unul din dosare, urmnd ca acesta s mai primeasc 400.000 de euro.

Mircea Bsescu, fratele efului statului, declara atunci, pentru MEDIAFAX, c nu are nicio implicare n cazul lui Sandu Anghel, cunoscut drept Bercea Mondial, preciznd c nu a discutat niciodat cu Anghel despre vreun dosar, iar acesta nu i-a cerut niciodat s se implice n dosarele lui.

"Cred c este imposibil ca un anchetator s fac astfel de afirmaii. n mod normal, ar fi trebuit s vin s m aresteze, dac ar fi ceva de felul sta adevrat, nu s se fi dus la un ziar", spunea atunci Mircea Bsescu.

n urma solicitrii mass-media, Ministerul Public a comunicat, n 24 martie 2011, c la Parchetul de pe lng Tribunalul Olt i parchetele subordonate nu se afl nregistrat i nu exist n lucru la procuror vreun dosar n care s se efectueze cercetri fa de Mircea Bsescu, pentru infraciunea de trafic de influen sau alte infraciuni."

www.romanialibera.ro/actualitate/eveniment/procurorul-eugen-iaco...

Articolul este din Romania Libera, ca sa nu avem discutii ca vin cu informatii din A3 sau Jurnal, iar data aparitiei este 8 februarie 2012!!!!

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 20 Iunie 2014, ora 17:12

ei na ! dialog civilizat ! cu cine ?
tu nu vezi cum se deviaza spre tot felul de subiecte ca printesa Cristina, Ponta, Voiculescu , doar - doar se va discuta despre Altceva ,numai despre porcaria asta , care aduce Atingere Romaniei, Nu ?
da si Ponta si Voiculescu isi au bubele lor, dar NU ASTA E SUBIECTUL DISCUTIEI si NU SCUZA in vreun fel FAPTELE PENALE ale celor luati in vizor in aceasta afacere de Coruptie la nivel inalt !

Black_Friday_

4276 mesaje

Postat pe: 20 Iunie 2014, ora 17:23

De la: ___Haakon___, la data 2014-06-20 16:31:13

Black, tu, ai creier? este functional? si daca este, poti sa-l utilizezi conform functiei pe care o indeplineste organul respectiv?

poti sa-mi argumentezi sau sa-mi justifici concluziile la care ai ajuns in momentul in care ai vehiculat public afirmatiile , citez : "Da, Presedintia Romaniei a fost compromisa. Ca si Justitia.", antepronuntandu-te hilar si prematur, adca: cu foooooarte mult timp inainte de a avea la dispozitie o hotarare judecatoreasca in speta pe care incercam s-o dezbatem.

insa, hai sa incerc sa-ti ofer punctual cateva intrebari pentru a-ti usura analiza spetei respective.

1 de ce ai convingerea ca PRESEDENTIA ROMANIEI a fost compromisa, ce trebuia sa faca presedintele romaniei in situatia de fata, sa-l ia pe frate-so si sa-l protejeze de furia tiganilor intrlopi sau sa-l denunte la DNA exact cum si-a denuntat Voiculescu rudele la securitate ?

2 de ce ai convngerea ca JUSTITIA a fost COMPROMISA? inainte de mandatele actualului presedinte ,Traian Basescu, JUSTTIA NU ERA COMPROMISA? sau ai impresia ca declaratiile pe care le-a vehiculat, (in fata microfoanelor intinse de jurnalisti) un INTERLOP TIGAN, (insa, in fata procurorului de caz, acelasi INTERLOP TIGAN a tacut c pestele in apa, sau a malcit-o) iti poate justifica afirmatia ca, JUSTITIA a fost COMPROMISA?

ptr. pct. 2.,iti ofer informatii argumentative pe care le-am cules din presa romaneasca, baietel Blackulea, e.g.

"Bercea Mondial spune ca Laura Codruta Kovesi ar fi luat 200.000 de dolari prin intermediul soferului.
mediafax
Bercea Mondial le-a spus jurnalistilor, prin geamul masinii, ca ar fi dat "vreo 2 milioane de euro" pentru a fi scapat de inchisoare si ca in acest caz ar fi implicate sefa ICCJ, Livia Stanciu, si sefa DNA, Laura Codruta Kovesi.
hotnews
Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, nu a dorit joi sa faca declaratii in fata procurorului in dosarul in care fiul sau l-a acuzat pe Mircea Basescu de trafic de influenta.
agerpres"

in fine, am speculat intuitiv- anticipativ ceea ce doreste A3 prin exagerarea, extrapolarea, distorsionarea spetei respective si nu cred sa ma fi inselat , scopul scuza mijloacele in mass-media romaneasca, iar scopul este:

PROTEJAREA PROPRIULUI PATRON,(Voiculescu a fost condamnat la vreo 5 ani de puscarie in prima instanta) prin DECREDBILIZAREA JUSTITIEI in ansamblu si a MAGISTRATILOR de care VOICULESCU se teme ca in ultima instanta se vor pronunta pentru EXECUTAREA celor 5 ani de puscarie pe care deja i-au fost pronuntati in prima instanta.

Buuun! In 24 februarie 2011 au aparut primele informatii ca Mircea Basescu a fost manjit cu bani de catre Bercea Mondialul pentru a face trafic de influenta..
Ce trebuia sa faca Traian Basescu? Nu, nu trebuia sa se duca la DNA ca sa-l denunte pe frati' su. Insa trebuia sa ceara informatii serviciilor pe care le are in subordine si care sunt obligate sa informeze presedintele in legatura cu orice problema care apare in legatura cu presedintele.
Nu stia Basescu ce fel de om e frati' su? Doar mai trecuse printr-un scandal legat de afacerile lui cu armanent si spusese ca poti sa te aperi de dusmani dar nu de propriul frate.

Din februarie 2011 pina astazi putea timp de trei ani sa-l puna pe frati' su sa restituie banii si sa stinga conflictul.

2. de ce ai convngerea ca JUSTITIA a fost COMPROMISA? inainte de mandatele actualului presedinte ,Traian Basescu, JUSTTIA NU ERA COMPROMISA? sau ai impresia ca declaratiile pe care le-a vehiculat, (in fata microfoanelor intinse de jurnalisti) un INTERLOP TIGAN, (insa, in fata procurorului de caz, acelasi INTERLOP TIGAN a tacut c pestele in apa, sau a malcit-o) iti poate justifica afirmatia ca, JUSTITIA a fost COMPROMISA?

Pai tot din acelasi motiv. Informatii existau de acum trei ani, insa decizia a fost ingroparea anchetei, nu continuarea ei. In alte cazuri DNA s-a autosesizat si a mers pina in pinzele albe pentru a trimite in judecata coruptii. In cazul asta s-a pus batista pe tambal pentru ca era vorba de familia Basescu.

La final, nu vad ce legatura are afacerea asta tiganeasca cu Voiculescu. Nu le mai lega, pentru ca te-ai batut cu pumnii in piept ca tu esti de partea adevarului si a dreptatii.

Sa se faca dreptate in ambele cazuri si cine este vinovat sa plateasca, asa cum au platit si fraierii mai mici ca grad si functie. Daca varanul este vinovat, sa mearga la puscarie, dar cu aceeasi unitate de masura sa fie tratat si fratele presedintelui.

Black_Friday_

4276 mesaje

Postat pe: 20 Iunie 2014, ora 17:29

De la: gabigabi2, la data 2014-06-20 17:12:49ei na ! dialog civilizat ! cu cine ?
tu nu vezi cum se deviaza spre tot felul de subiecte ca printesa Cristina, Ponta, Voiculescu , doar - doar se va discuta despre Altceva ,numai despre porcaria asta , care aduce Atingere Romaniei, Nu ?
da si Ponta si Voiculescu isi au bubele lor, dar NU ASTA E SUBIECTUL DISCUTIEI si NU SCUZA in vreun fel FAPTELE PENALE ale celor luati in vizor in aceasta afacere de Coruptie la nivel inalt !

Pai toti haiducii astia de pe forum sunt viteji nevoie mare cand Justitia actioneaza intr-o directie, dar le piere brusc curajul atunci cand e vorba de Basescu si ai lui si incep sa invoce diverse motive, ca nu a stiut, ca saracul ce i se inmuiase vocea, lacrima si ii atarnau mucii pe piept atunci cand a zis ca prefera sa isi faca Justitia treaba si nu sa il protejeze pe Mirciulica.

Chiar mi se par aberante interventiile unora care au ajuns sa il laude si sa il scoata erou pe Base!

Cu asemenea "democrati" am ajuns in rahatul in care ne zbatem.

sirboby

1972 mesaje

Postat pe: 20 Iunie 2014, ora 17:39

De la: gabigabi2, la data 2014-06-20 16:09:48te mai intreb o data : DE CE NU A RETURNAT BANII tiganilor ? nu asta era Sfatul cel mai bun pe care trebuia sa i-l dea Traian Basescu lui frat' su ?
si nu e Complice cu el , in acest caz , nefacind-o , gindind ca las' ca n-au curaj tiganii sa aduca acuze fratilor Basescu ? s-au crezut jmecheri, asta-i adevarul in povestea asta puturoasa !

Romania e tirita intr-un scandal URIT de tot, in care familia presedintelui, institutii ale statului si Justitia- mult laudata si premiata justitie a lui Bas si madamei Kovesi, s-au dovedit a fi Corupte si Santajabile !

cind niste interlopi ajung sa faca Legea intr-un Stat, s-a dus Statul de Drept , Democratie si tot ce vrei tu !
asa ca, DEMISIA si sa-si CEARA IERTARE POPORULUI roman ptr. prejudiciul moral adus !

De dracu de aia! PAI CUM PUTEA FEMEIA LUI DUMNEZEU SA-L FORTEZE PE ALA SA RETURNEZE BANII TIGANULUI? CU DNA-UL, CU ARMATA,CU AMBASADA SUA? Tu cum ai fi reusit sa iti fortezi fratele sa de-a inapoi niste bani? Ia zi ca eu nu as reusi sa-l fac pe fratele meu sa returneze niste bani DECAT DACA VREA EL SA-i RETURNEZE! Daca el nu vrea ce pot eu sa-i fac? Hai sa te vad ,lumineaza-ma!
Si acum va-ti adus si voi USL-istii aminte de imaginea Romaniei in lume...........................ce sa zic.....................mai acum vre-o 3-4 luni va kk-ati in gura europei ca v-a furat averea acum va f......reaca grija de ,,cum ne vede europa" ce sa zic! Si de ce nu ai luat foc Gabi cand au fost scandaluri de coruptie in PSD? Ca o monarhista ce te gasesti? Si tu si pana neagra vineri seara!
Repet nu sunt basist dar inainte sa sariti ca tatele din piata judecati macar ce scrieti si nu mai credeti tot ce zice pastorel ala de la A3!
Hai raspunsuri! Altfel incep sa cred ca luati bani ca sa postati aici!
REPET INTREBAREA: CE MIJLOACE FOLOSEATI VOI SA VA FORTATI FRATELE SA RETURNEZE NISTE BANI UNOR TIGANI ,DACA EL NU VOIA SA-I RETURNEZE?

Black_Friday_

4276 mesaje

Postat pe: 20 Iunie 2014, ora 17:42

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 20 Iunie 2014, ora 17:52

De la: sirboby, la data 2014-06-20 15:54:21 Din ce au aratat la stiri(poate voi aveti acces la alte informatii si atunci no comment) tiganul tot ii zicea ,,da mata de ce nu te-ai dus la Traian sa vorbesti cu el?" Iar boul de mircea ii raspundea sa scape de el! ,,Crezi ca nu stie ? Stie" Dar nu zice ,,Am fost si am vorbit" DE CE OARE?
Pentru ca a fost si base l-a trimis la pascut cu tiganii lui cu tot! Chiar credeti ca daca justitia era a lui base mai intra tiganul la parnaie? Si cu 8,7 ani!
Poate ca a luat bani imprumut de la cumatru-su (in ce conditii nu stim ca inregistrari sunt si din 2012 si 2013) si cand tiganul mare a cazut la parnaie,tiganusul s-a dus sa-l rezolve nasul! Si nasul nu l-a rezolvat! Acum ca ala mic i-a zis daca nu m-ai rezolvat da-mi banii acum........................si banii trebuiau returnati peste 2 luni (zile ,ani) E SANTAJ!
Si @ gabi iesim in lume cu un obraz mai curat ca atunci cand tonta a desfiintat comisia care l-a scos plagiator si a facut alta care l-a albit,sau atunci cand un baron facea aceleasi fapte din biroul lui tonta,ca atunci cand ilici,parintele politic a lui tonta chema minerii sa-i rupa pe bucuresteni! Asa ca .......!
Cand printesa Cristina a fost acuzata de frauda fiscala si spalare de bani, familia regala a Spaniei a abdicat?
PS. Si cand un judecator ia spaga 2,000,000 euro presedintele tari ia 250,000 Hai ca pe asta nu o mai cred! Chiar asa prost nu-l cred pe base!

banii nu miroase, mancati-as... si nici nu-i poti refuza mai ales cand te cheama basescu si esti infractoru' number one si trebuie sa cumperi mosie la nana....na na na na na na na na....

Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept �i recunoa�te c�, pe deasupra ambi�iilor, intrigilor �i urilor, este Patria, este ve�nicia neamului, �i c� acolo trebuie s� ne �nt�lnim totdeauna, chiar dac� nu ne �n�elegem de fiecare dat�."(Ion Antonescu) *** ,,�n ziua de azi, pentru a st�p�ni c�t mai mul�i oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odat� ce ai sufletul, ai omul; iar c�nd ai omul, teritoriul vine de la sine." (contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
sirboby

1972 mesaje

Postat pe: 20 Iunie 2014, ora 18:02

De la: gabigabi2, la data 2014-06-20 17:12:49ei na ! dialog civilizat ! cu cine ?

TU VORBESTI? LA TOATE FAPTELE ANTI USL (accize,scumpiri ,minciuni,plimbari cu barca trase de 5 sobofiteri putere, duicu etc) CUM DRACU AI RASPUNS?
Iti zic eu : ,,DA DAR BASE?" ,,DAR BOC" ETC!
Unde nu vezi legatura? In Romanica e un scandal legat de bani iliciti la nivel prezidential(prin numele comun al fratelui lui base) in Spania a fost acelasi scandal(legat de bani iliciti) la acelasi nivel (cristina e fata ex regelui Juan Carlos)! Ponatcii cer demisia presedintelui(fara ca el sa fie dovedit vinovat!!!! desi ,parerea mea e ca NU AVETI CALITATEA MORALA VOI USL-istii care ati votat un ,,monument de moralitate" ? ! !) ca asa e civilizat,democratic etc. si intr-o tara civilizata (Spania) nu a cerut nimeni abdicarea familiei regale din cauza scandalului! Daca ancheta va scoate la iveala(desi ma indoiesc ca base e atat de prost ca frati-su,sa se bage in troaca cu tiganii) ca tb e implicat sau ca a incercat sa faca ceva(desi iar ma indoiesc ca mai lua ala 8 ani de puscarie daca justitia era a lui base),sa-si de-a demisia! Si va mai plangeati ca pe vremea lui nea Nicu erati matrasiti daca aveati neamuri cu probleme! Stiu, tot eu sunt comunist! Voi intelectuali .......... ? ! !

sirboby

1972 mesaje

Postat pe: 20 Iunie 2014, ora 18:09

De la: Fl_Orion999, la data 2014-06-20 17:52:11
De la: sirboby, la data 2014-06-20 15:54:21 Din ce au aratat la stiri(poate voi aveti acces la alte informatii si atunci no comment) tiganul tot ii zicea ,,da mata de ce nu te-ai dus la Traian sa vorbesti cu el?" Iar boul de mircea ii raspundea sa scape de el! ,,Crezi ca nu stie ? Stie" Dar nu zice ,,Am fost si am vorbit" DE CE OARE?

banii nu miroase, mancati-as... si nici nu-i poti refuza mai ales cand te cheama basescu si esti infractoru' number one si trebuie sa cumperi mosie la nana....na na na na na na na na....

Florine las-o jos ca macaie! Se aude clar cum tiganul ii tot zice ,,de ce nu te-ai dus la Traian?" ,, de ce nu te-ai dus la Traian?",, du-te la Traian si vorbeste cu el,ca el poate !" pana ii zice ala ca traian stie! Tiganul stia ca asta nu a fost la ,,traian"!

Black_Friday_

4276 mesaje

Postat pe: 20 Iunie 2014, ora 18:14

De la: sirboby, la data 2014-06-20 17:39:19
De la: gabigabi2, la data 2014-06-20 16:09:48te mai intreb o data : DE CE NU A RETURNAT BANII tiganilor ? nu asta era Sfatul cel mai bun pe care trebuia sa i-l dea Traian Basescu lui frat' su ?

De dracu de aia! PAI CUM PUTEA FEMEIA LUI DUMNEZEU SA-L FORTEZE PE ALA SA RETURNEZE BANII TIGANULUI? CU DNA-UL, CU ARMATA,CU AMBASADA SUA? Tu cum ai fi reusit sa iti fortezi fratele sa de-a inapoi niste bani? Ia zi ca eu nu as reusi sa-l fac pe fratele meu sa returneze niste bani DECAT DACA VREA EL SA-i RETURNEZE! Daca el nu vrea ce pot eu sa-i fac? Hai sa te vad ,lumineaza-ma!
Si acum va-ti adus si voi USL-istii aminte de imaginea Romaniei in lume...........................ce sa zic.....................mai acum vre-o 3-4 luni va kk-ati in gura europei ca v-a furat averea acum va f......reaca grija de ,,cum ne vede europa" ce sa zic! Si de ce nu ai luat foc Gabi cand au fost scandaluri de coruptie in PSD? Ca o monarhista ce te gasesti? Si tu si pana neagra vineri seara!
Repet nu sunt basist dar inainte sa sariti ca tatele din piata judecati macar ce scrieti si nu mai credeti tot ce zice pastorel ala de la A3!
Hai raspunsuri! Altfel incep sa cred ca luati bani ca sa postati aici!
REPET INTREBAREA: CE MIJLOACE FOLOSEATI VOI SA VA FORTATI FRATELE SA RETURNEZE NISTE BANI UNOR TIGANI ,DACA EL NU VOIA SA-I RETURNEZE?

Nuuuuu, sigur, tu nu esti basist!!!! Tu esti un om corect, care circula cu viteza legala, poarta centura de siguranta si isi plateste la timp taxele. Din cauza asta sustineai sus si tare ca Justitia trebuie sa fie oarba si sa taie in carne vie. Da, dar nu acum!

Acum gasesti scuze, ca ce putea sa faca Traienel, sa-l oblige pe frac'su sa dea tiganilor banii inapoi? Da, daca eram eu, plateam eu banii astia, chiar cu dobanda, numai sa nu fiu tarat in asa ceva.

Poate ca legal Basescu nu poate fi acuzat de tainuire, zic poate....Insa moral, este vinovat pina peste cap! Este totusi presedintele Romaniei, cel care s-a declarat varful de lance al luptei anticoruptie, cel care numeste procurorii.

Scuza tale de genul, ce putea sa-i faca daca stia, este penibila.

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 20 Iunie 2014, ora 18:15

De la: sirboby, la data 2014-06-20 18:09:54
De la: Fl_Orion999, la data 2014-06-20 17:52:11

Florine las-o jos ca macaie! Se aude clar cum tiganul ii tot zice ,,de ce nu te-ai dus la Traian?" ,, de ce nu te-ai dus la Traian?",, du-te la Traian si vorbeste cu el,ca el poate !" pana ii zice ala ca traian stie! Tiganul stia ca asta nu a fost la ,,traian"!

posibil sa ai alte surse de informare... vei vedea si tu si toti cei care-au sustinut o mahala de infractori ce se va intampla in perioada urmatoare...presiunile sunt prea mari ...cineva va trebui sa cedeze...se vor face compromisuri uluitoare in urmatoarea perioada...asta pt. a se evita o varsare de sange...vom trai si vom vedea....

Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept �i recunoa�te c�, pe deasupra ambi�iilor, intrigilor �i urilor, este Patria, este ve�nicia neamului, �i c� acolo trebuie s� ne �nt�lnim totdeauna, chiar dac� nu ne �n�elegem de fiecare dat�."(Ion Antonescu) *** ,,�n ziua de azi, pentru a st�p�ni c�t mai mul�i oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odat� ce ai sufletul, ai omul; iar c�nd ai omul, teritoriul vine de la sine." (contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
sirboby

1972 mesaje

Postat pe: 20 Iunie 2014, ora 18:15

Si Florine ,cu tine pot vorbi civilizat, CUM CREZI TU CA tb AR FI PUTUT SA-L FORTEZE PE mb SA II DE-A BANII INAPOI TIGANULUI? Si crezi tu ca un judecator ia spaga 2 mil de euro base se manjea pentru 250.000 impartiti cu frate-su? Pai daca spaga pentru eliberarea unui infractor e de 1-2 milioane de euro ce facea base? Mai punea bani de la el? Sau el se multumea cu 125.000?

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 20 Iunie 2014, ora 18:26

De la: sirboby, la data 2014-06-20 18:15:56 Si Florine ,cu tine pot vorbi civilizat, CUM CREZI TU CA tb AR FI PUTUT SA-L FORTEZE PE mb SA II DE-A BANII INAPOI TIGANULUI? Si crezi tu ca un judecator ia spaga 2 mil de euro base se manjea pentru 250.000 impartiti cu frate-su? Pai daca spaga pentru eliberarea unui infractor e de 1-2 milioane de euro ce facea base? Mai punea bani de la el? Sau el se multumea cu 125.000?

intr-o lume in care totul se vinde si se cumpara, fiecare om sau lucru are pretul sau....nu cei doi frati infractori sau gasca lor de complici sunt de vina...vinovatul principal este sistemul politic si legile care le permit asemenea monstruozitati....

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 20 Iunie 2014, ora 18:36

De la: sirboby, la data 2014-06-20 18:15:56 Si Florine ,cu tine pot vorbi civilizat, CUM CREZI TU CA tb AR FI PUTUT SA-L FORTEZE PE mb SA II DE-A BANII INAPOI TIGANULUI? Si crezi tu ca un judecator ia spaga 2 mil de euro base se manjea pentru 250.000 impartiti cu frate-su? Pai daca spaga pentru eliberarea unui infractor e de 1-2 milioane de euro ce facea base? Mai punea bani de la el? Sau el se multumea cu 125.000?

ceea ce spui tu aici sunt doar detalii...adevarata miza inca se negociaza...sa asteptam sa vedem cine are negociatori mai buni...gasca infractoare basescu, neamul de infractori bercea mondialu' ---care deja au fost trasi pe linie moarta, li s-a recomandat tacere----sau baietii care au avut controlul intotdeauna---adica adevaratii stapani ai romaniei si-ai cuplului de comici pdl, pmp....si-ai familiei de infractori basescu & comp.....

Fosta membra 9am.ro

227 mesaje
Postat pe: 20 Iunie 2014, ora 18:51

De la: Black_Friday_, la data 2014-06-20 17:23:40
De la: ___Haakon___, la data 2014-06-20 16:31:13

mediafax
hotnews
agerpres"

Buuun! In 24 februarie 2011 au aparut primele informatii ca Mircea Basescu a fost manjit cu bani de catre Bercea Mondialul pentru a face trafic de influenta..
Ce trebuia sa faca Traian Basescu? Nu, nu trebuia sa se duca la DNA ca sa-l denunte pe frati' su. Insa trebuia sa ceara informatii serviciilor pe care le are in subordine si care sunt obligate sa informeze presedintele in legatura cu orice problema care apare in legatura cu presedintele.
Nu stia Basescu ce fel de om e frati' su? Doar mai trecuse printr-un scandal legat de afacerile lui cu armanent si spusese ca poti sa te aperi de dusmani dar nu de propriul frate.

Din februarie 2011 pina astazi putea timp de trei ani sa-l puna pe frati' su sa restituie banii si sa stinga conflictul.

2. de ce ai convngerea ca JUSTITIA a fost COMPROMISA? inainte de mandatele actualului presedinte ,Traian Basescu, JUSTTIA NU ERA COMPROMISA? sau ai impresia ca declaratiile pe care le-a vehiculat, (in fata microfoanelor intinse de jurnalisti) un INTERLOP TIGAN, (insa, in fata procurorului de caz, acelasi INTERLOP TIGAN a tacut c pestele in apa, sau a malcit-o) iti poate justifica afirmatia ca, JUSTITIA a fost COMPROMISA?

Pai tot din acelasi motiv. Informatii existau de acum trei ani, insa decizia a fost ingroparea anchetei, nu continuarea ei. In alte cazuri DNA s-a autosesizat si a mers pina in pinzele albe pentru a trimite in judecata coruptii. In cazul asta s-a pus batista pe tambal pentru ca era vorba de familia Basescu.

La final, nu vad ce legatura are afacerea asta tiganeasca cu Voiculescu. Nu le mai lega, pentru ca te-ai batut cu pumnii in piept ca tu esti de partea adevarului si a dreptatii.

Sa se faca dreptate in ambele cazuri si cine este vinovat sa plateasca, asa cum au platit si fraierii mai mici ca grad si functie. Daca varanul este vinovat, sa mearga la puscarie, dar cu aceeasi unitate de masura sa fie tratat si fratele presedintelui.

Black, nu te poati abtine a ejecta ineptii la foc automat din acel creier spalat de fabulosul pastor gadea de la antena3,(in acest moment citesc pe site-ul A3, exact informatiile pe care le ehicleaza ei pe site-ul lor, le vehiculezi si tu aici ca fiind ale tale, Black) insa ai utat lunga perioada in care ai sustinut PDL-ul si pe Traian Basescu iar apoi te-ai trnsferat cu arme si bagaje in cealalta tabara, USL-USD care sunt tot un PSD si FSN si ai inceput a acuza vehement si cu bale la gura "justitia lu' base"?
Black, atunci cand aperi oameni sau grupuri de persoane si renunti sa aperi PRINCIPII, nu poti fi credibil.
De ce dracu nu reuseste aceeasi "justitie si DNA-ul lui base" sa blocheze anchetarea si arestarea ptr. 24 de ore a fratelui presedintelui , Mircea Basescu?
Black ti-am citit textele pe care le-ai postat pe acest forum, din pura curioztate si entru a intelege exact cu ce fel de gandire am de-a face, daca tot te-ai straduit ani in sir, aproape un intreg deceniu, ba sa-l lauzi atunci cand erai in tabara militanta de partea lui, ba sa-l acuzi pe "base" ca, ( acelasi "base" caruia tu insati i-ai acordat votul pentru a fi Presedintele Romaniei) si-a aservit justitia si controleaza DNA-ul, ANI, SRI, SIE, poti sa-mi rezolvi aceaste dileme:
-de ce Traian Basescu nu poate bloca anchetarea propriului frate?
-de ce serviciile secrete nu i-au protejat informativ referitor la propriul frate?
-de ce serviciul de paza si protectie al presedintelui nu a protejat familia presedintelui de incursiunile intreprinse de interlopii din romania printre membrii familiei si rudele presedintelui pana la grad III.?

Daca tu nu observi legatura dintre Voiculescu si aceasta afacere, compromiterea justitiei si comromiterea unor magistrati de care Voiculescu se teme ca-i vor ronunta ultima sentinta cu executarea pedepsei de 5 ani, nu inseamna ca eu nu o bserv si chiar ii constat evidenta, Black !

Nu crezi ca esti ridicol, pentru a ma abtine sa nu spun mai mult?

Pagini: << 1474 1475 1476 1477 1478 1479 1480 1481 1482 1483 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului basescu
Mergi la: