Info
x
Basescu
|
Black_Friday_ 4276 mesaje Membru din: 23/08/2013 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 23 Iunie 2014, ora 20:39
Frateeee, devine tot mai vesela tarisoara asta! Este asa o panarama, ca in filmele lui Kusturica!
Acum, afacerea asta basesciano-tiganeasca zici ca este secventa din "Pisica alba, pisica neagra". Sunt curios daca la sfarsit, in rolul interlopului Dadan, care aterizeaza in hazna, nu o sa fie cumva Traienel (minutul 2:30)? Deja a inceput sa puta! www.youtube.com/watch?v=gqRE6woJDoY . Presedintele tarii o sa aiba doi membrii ai familiei in puscarie, fratele si ginerele. O sa-i spunem si lui Base Mondialul? Cum o sa fie cand o sa-i viziteze cu SPP-ul la vorbitor? Sa le duca si lor o chiftea, o portocala.... |
|
gabigabi2 33366 mesaje Membru din: 13/10/2011 |
Postat pe: 23 Iunie 2014, ora 20:55
mi-e ca sarmana Maria va fi cea mereu pe drumuri caci, aaaaa
e dosare grele-n asteptare si pe numele lui traianel ! el de ce se lupta sa nu-si dea demisia ? adio casa de protocol, penzie, SPP, imunitate, sefia Dreptacilor Uniti , visul unui post de premier....ehei, ce stiti voi " navlegilor " ce interese ne mina-n lupta asta grea ?
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 23 Iunie 2014, ora 21:12
De la: gabigabi2, la data 2014-06-23 20:55:56mi-e ca sarmana Maria va fi cea mereu pe drumuri caci, aaaaa Plus ca o sa-l paraseasca si Nutica... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 227 mesaje Membru din: 16/06/2014 |
Postat pe: 23 Iunie 2014, ora 21:58
De la: Black_Friday_, la data 2014-06-23 19:27:04Ce imi place ca te oftici, kaakonele! sunteti prea nesimprosti pentru a va da seama ca, nici in pla nu ma doare de haznaua voastra sociala in care va balaciti ca niste ascarizi insa nesimprst-ii raman cu zisul, sker-ii cu ceea ce au furat de la nesimprst-ii care i-au votat, iar eu, va indic o posibila destinatie in care am sa-mi petrec vacanta in 2014 si sunt convins, va veti offusca ! www.arqhys.com/contenidos/fotos/contenidos/Occidental-Grand-Flam...
|
Fosta membra 9am.ro 142 mesaje Membru din: 15/06/2014 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 23 Iunie 2014, ora 23:02
NUUUUU te doare , NUUU DEEELOOOC , POSTAC OFTICAT !
De aia esti aici zilnic cate 23 de ore, ofticatuleeeeee ! Ofticatuleeee , ofticatuleee ! Iti crapa ficatu' de oftica, coropisnitoooo ! Ofticatuleeee , ofticatuleee ! Iti crapa ficatu' de oftica, coropisnitoooo ! Ofticatuleeee , ofticatuleee ! Iti crapa ficatu' de oftica, coropisnitoooo ! Ofticatuleeee , ofticatuleee ! Iti crapa ficatu' de oftica, coropisnitoooo ! Ofticatuleeee , ofticatuleee ! Iti crapa ficatu' de oftica, coropisnitoooo ! Raporteaza abuz de limbaj
Every normal man must be tempted, at times, to spit on his hands, hoist the black flag, and begin slitting throats. - H. L. Mencken
|
|
Postat pe: 24 Iunie 2014, ora 06:49
De la: ___Haakon___, la data 2014-06-23 21:58:55De la: Black_Friday_, la data 2014-06-23 19:27:04Ce imi place ca te oftici, kaakonele! Bravo kaakoane! Si anul trecut ne-ai trimis filmuletul despre vacanta ta, dar nu m-am ofuscat deloc, dimpotriva, m-am bucurat ca nu am fost si eu pe acolo. www.youtube.com/watch?v=EZ8GNn85qew Raporteaza abuz de limbaj |
|
9am_1454 1051 mesaje Membru din: 1/02/2013 |
Postat pe: 24 Iunie 2014, ora 07:44
Vad ca nu renuntati la obiceiurile voastre ...
De ce ar fi responsabil Basescu Traian pentru ce a facut fratele lui sau ca fiica-sa s-a maritat cu unul care are ceva de impartit cu justitia ? Pentru ca asa zic oameni ca voi, este ? Ma rog, unii dintre voi ... Eu zic ca nu, ca fiecare suntem responsabili pentru faptele proprii nu pentru ale rudelor noastre. Onoarea ? Cine vorbeste despre demisie ? Ponta ? Tariceanu ? Tata-socru ? Sa fim seriosi ... Analistii, finii filozofi, ca de obicei de f.. creierii cum ca stia, ca ar fi trebuit sa stie ... ca o fi ca, o trazni, Cine mama dracului isi monitorizeaza fratele ? Daca ar fi facut-o si s-ar fi aflat, ce-ar fi spus cei ca voi, smecherii astia de luptati cu regimul ... ? Io-te, dom'le, v-am spus noi ca e dictator ? E stat politienesc ? Esteeeee ! Asta ati fi urlat din rarunchi. Dobitocul asta de Mircea Basescu de ce nu poate fi arestat la domiciliu ? La asta va ganditi ? Pentru altii, s-a putut. Pentru el de ce nu ? Aveti mare tupeu luptatorilor anti-basisti ... mare de tot. Adica ... soriciul foarte gros. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 24 Iunie 2014, ora 08:22
De la: 9am_1454, la data 2014-06-24 07:44:18Vad ca nu renuntati la obiceiurile voastre ... felicitari : si tu ai depasit baremul de prostie prevazut de lege ! daca nu te deranjeaza nici macar faptul ca Joi a spus ca Stia de anul trecut si ieri a dat-o cotita ca de obicei , spunind ca Nu stia nimic, Mintindu-te-n ochi, atunci, da-te -n barci cu el, retardatilor ce sunteti ! imbecilule, daca fii-tu sau frati-tu e hot si piteste ce-a furat la tine si e prins, tu - automat- esti Tainuitor si raspunzi in fata legii ...iar aici, din pacate ptr. Romania, tainuitorul si complicele, in celasi timp, e PRESEDINTELE Ro ! mi-e cam scirba de voi , stii, da ?
|
|
|
|
Fosta membra 9am.ro 17 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Piatra Neamt |
Postat pe: 24 Iunie 2014, ora 09:16
da..." SARACU" basescu... chiar de ce este el responsabil? El este in fond un autentic IRESPONSABIL!!Sa te bagi intr-o gloata de tigani infractori este ,desigur, un lucru normal ! Toti presedintii din lume fac asta,nu? Si apoi ce-i asa grav sa fi o familie de hoti? Uite si ginerle este pe aceiasi masura,hot sadea! oare ati inteles dece ne fac occidentalii tigani? Nu pentru ca am avea aceiasi etnie ci pentru ca, nu AVEM ONOARE! Cunoa
steti vorba de sute de ani, din batrani: " bani au si tiganii, CINSTE N-AU! Dar voi cei cei care puteti lua partea unor asemenea secaturi AVETI CINSTE SI ONOARE? Tare matem ca sunteti niste...tigani!!! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 2 mesaje Membru din: 24/06/2014 |
Postat pe: 24 Iunie 2014, ora 11:35
de aceea se intampla astea...pentru ca inculti ca voi care sunteti contra Basescu prin urmare pro ponta tariceanunu varanu (triunghiul bermudelor) va treziti de dimineata sa stati la coada la vot si unoaie ca triunhiul bermudelor conduc sau incearca sa conduca aceasta tara.care este diferenta dintre voiculescu si bercea mondialul? amandoi sunt niste piuscariasi doar ca pe unul ponta il tine afara
|
Postat pe: 24 Iunie 2014, ora 13:41
De la: stolerulucian, la data 2014-06-24 09:16:12 Aia, 85,07% dintre romani care l-au votat in anul 1990 pe tiganul comunisto-kgbist Iliescu Ilici Ion sa le fie presedinte-bulibasa, nu erau tot TIGANI ?
|
Postat pe: 24 Iunie 2014, ora 13:49
De la: 9am_4057, la data 2014-06-23 23:02:14NUUUUU te doare , NUUU DEEELOOOC , POSTAC OFTICAT ! hoooooooooooo, psihopato SEVRATA, nu este nimic batut in cuie, posibil sa aleg o alta destinatie, insa lasa-mi adresa pentru a-ti oferi o sponsorizare, cel putin un sejur la puntacana, pregateste-ti bani numai pentru bilet ds-intors. SEVRATO !
|
Postat pe: 24 Iunie 2014, ora 13:52
De la: Black_Friday_, la data 2014-06-24 06:49:33De la: ___Haakon___, la data 2014-06-23 21:58:55De la: Black_Friday_, la data 2014-06-23 19:27:04Ce imi place ca te oftici, kaakonele! altul care s-a offuscat! blackulekakatule, aia sunt prietenii tai din cloaca mahalalei in care zaci, ma! Raporteaza abuz de limbaj |
|
valeriulivanov 1792 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 24 Iunie 2014, ora 13:57
IN DREPTUL SUCCESORIAL,SE MOSTENESC TOATE DREPTU
RIILE POLITICE SI ECOMICE PRIVIND INDATORIILE MATERIALE SI SOCIO-POLITICE DE IMAGINE SI SERIOZITATE PRIVIND FUNCTIEA POLITICA OCUPATIA DE RUDENIEA DE GRADUL I -V,CA LA ITALIENUI !. !.OMUL-OBSURD,NU CONSTIENTIZEAZA GRAVITATEA CAUZEI,,IN RAPORT CU REALITEATEA !.
|
Postat pe: 24 Iunie 2014, ora 14:16
De la: gabigabi2, la data 2014-06-24 08:22:31De la: 9am_1454, la data 2014-06-24 07:44:18Vad ca nu renuntati la obiceiurile voastre ... Te-ai oparit cam tare, mamaita ... Asa de tare incat delirezi ca de obicei. Presupui, emiti niste ipoteze, le iei de bune, de sigure si pe urma te oripilezi ca nimeni nu respecta "adevarurile" tale. Mai dureaza pana se dovedesc toate pe care le-ai insirat ... Mentiune speciala: Cand minte, Basescu T nu ma priveste in ochi. Probabil pentru ca se uita numai in ochii tai, dulceata mica ce esti ... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 24 Iunie 2014, ora 14:20
De la: stolerulucian, la data 2014-06-24 09:16:12da..." SARACU" basescu... chiar de ce este el responsabil? El este in fond un autentic IRESPONSABIL!!Sa te bagi intr-o gloata de tigani infractori este ,desigur, un lucru normal ! Toti presedintii din lume fac asta,nu? Si apoi ce-i asa grav sa fi o familie de hoti? Uite si ginerle este pe aceiasi masura,hot sadea! oare ati inteles dece ne fac occidentalii tigani? Nu pentru ca am avea aceiasi etnie ci pentru ca, nu AVEM ONOARE! Cunoa Cine, dintre oamenii politici, nu s-a folosit de tigani ? Asa este, ai perfecta dreptate, dar e singurul care a facut asta ? Daca nu dadea curs avansurilor tiganilor, ce s-ar fi spus despre el ? Va amintiti ce tupeu avea Bercea cand il intreba: de ce nu ne botezi copilul, pentru ca suntem tigani ? E de discutat. Orice faci pe lumea asta, cineva va veni si-ti va spune ca trebuia sa faci dupa mintea lui, nu a ta ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 24 Iunie 2014, ora 14:24
De la: valeriulivanov, la data 2014-06-24 13:57:18IN DREPTUL SUCCESORIAL,SE MOSTENESC TOATE DREPTU Si Traian si Mircea au copii si neveste. Nu se mostenesc ! Doar daca le mor rudele de gr.I. Toate ! Adica nevasta si copii ! Sfarsitul dreptului succesoral ! N-au nici o poveste iar d-ta bati campii cu sarg ! Mi-ar placea sa-ti vina acasa amenda pentru depasirea vitezei de catre fratele matale ! Si pe urma sa vi sa ne spui ca esti nevinovat ... Raporteaza abuz de limbaj |
|
valeriulivanov 1792 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 24 Iunie 2014, ora 14:54
De la: 9am_1454, la data 2014-06-24 14:24:18; "De la: valeriulivanov, la data 2014-06-24 13:57:18IN DREPTUL SUCCESORIAL,SE MOSTENESC TOATE DREPTU T U",CA SA-TI MOSTENESTI O RUDA ,TREBUIE CA SA PLATESTI TOATE DATORIILE PROSTIEI "LUI "!.
|
Postat pe: 24 Iunie 2014, ora 15:08
De la: 9am_1454, la data 2014-06-24 14:20:39De la: stolerulucian, la data 2014-06-24 09:16:12da..." SARACU" basescu... chiar de ce este el responsabil? El este in fond un autentic IRESPONSABIL!!Sa te bagi intr-o gloata de tigani infractori este ,desigur, un lucru normal ! Toti presedintii din lume fac asta,nu? Si apoi ce-i asa grav sa fi o familie de hoti? Uite si ginerle este pe aceiasi masura,hot sadea! oare ati inteles dece ne fac occidentalii tigani? Nu pentru ca am avea aceiasi etnie ci pentru ca, nu AVEM ONOARE! Cunoa Chiar nu iti dai seama ca esti penibil inventand scuzele astea de doi lei? Nu au botezat copilul unor tigani amarati, care traiesc sub limita subzistentei adunand vechituri din vreo groapa de gunoi sau cersind la coltul strazii, ci au botezat un copil dintr-o familie de tigani interlopi, infractori care au facut avere din afaceri ilicite pentru care nu au platit niciodata vreun leu statului sub forma de impozit, tigani a caror educatie se face din frageda pruncie prin penitenciare. Daca logica ta stramba ar avea sens, atunci ar trebui sa boteze si copii proveniti din familii de homosexuali inchisi pentru crima, familii de negri traficanti de droguri, chinezi mafioti sau musulmani teroristi. Asta doar ca sa nu se spuna ca fac ura de rasa. Nu te obliga nimeni sa botezi pe cineva. Asa cum nu l-a obligat nimeni pe Traian Basescu sa se afiseze de gat cu Bercea Mondialul la sarbatoarea tiganilor de la Costesti din 15 august 2009, acceptand ca sotia lui sa fie imbracata cu fuste traditionale tiganesti si sa poarte la gat salba de aur primita cadou de la tigani. Toate astea nu le-a facut din obligatie, ci din interes. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 311 mesaje Membru din: 7/05/2014 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 24 Iunie 2014, ora 15:08
PSD da LIBER la furtul institutionalizat.
Gata dragi suporteri ai PSD...idealul vostru este infaptuit de catre Parlamentul Corupt al Romaniei!! Incepand de astazi 24-06-2014 alesii vostrii din Consiliile Judetene , Primarii si Consilierii locali au LIBER LA FURT..... ANI isi incheie activitatea prin adoptarea acestei legi. INCOMPATIBILITATEA DISPARE........ura....ura......ura...... Mai aveti acum de dat LEGEA GRATIERII si toti mafiotii ne vor sfida din castelele si limuzinele lor castigate prin munca cinstita...... In schimb avem un presedinte care trebuie sa-si dea demisia de ONOARE pentru ceva ve nu a facut... URA....URA....URA...... MA GANDESC SERIOS LA PLECAREA DEFINITIVA DIN ACESTA TARA POPULATA DE HOTI, TARFE , MAFIOTI SI PROSTI! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 24 Iunie 2014, ora 15:24
De la: 9am_3909, la data 2014-06-24 15:08:51PSD da LIBER la furtul institutionalizat. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 24 Iunie 2014, ora 15:38
De la: 9am_3909, la data 2014-06-24 15:08:51PSD da LIBER la furtul institutionalizat. ia-l si pe base cu tine ,ca el e JUPINU 'lor ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 24 Iunie 2014, ora 15:43
De la: gabigabi2, la data 2014-06-24 15:38:53De la: 9am_3909, la data 2014-06-24 15:08:51PSD da LIBER la furtul institutionalizat. Doar atat ai de comentat pe acesta tema? PS.Urmeaza DNA? Cu siguranta tu trebuie sa sti! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 24 Iunie 2014, ora 15:48
De la: 9am_1454, la data 2014-06-24 14:20:39De la: stolerulucian, la data 2014-06-24 09:16:12da..." SARACU" basescu... chiar de ce este el responsabil? El este in fond un autentic IRESPONSABIL!!Sa te bagi intr-o gloata de tigani infractori este ,desigur, un lucru normal ! Toti presedintii din lume fac asta,nu? Si apoi ce-i asa grav sa fi o familie de hoti? Uite si ginerle este pe aceiasi masura,hot sadea! oare ati inteles dece ne fac occidentalii tigani? Nu pentru ca am avea aceiasi etnie ci pentru ca, nu AVEM ONOARE! Cunoa Doamne ,cit de caraghios poti fi, la fel ca si Sir Boby care se-ntreba de ce ar fi trebuit sa le dea tiganilor banii inapoi ?! uite d'aia : ptr. ca Om CINSTIT fiind , nu vrei sa te inrudesti cu cineva care are 100 de dosare penale si asta e raspunsul la dilema lu' mircica si a nevesti-sii ! si , daca tot ai facut prostia sa te bagi in cird cu ei, restitui datoria pina la ultimul leu , ca sa preintimpini ceea ce poate urma ....care, a si urmat dupa cum se vede ! dar , se pare ca si in clanul basestilor e mare apetenta ptr. afaceri pe picior mare si faptul ca ginerica e si el un escroc, nu conteaza .... citeva milioane de euro, tin loc si de onoare si de rusine si de tot ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 24 Iunie 2014, ora 15:55
De la: stolerulucian, la data 2014-06-24 09:16:12da..." SARACU" basescu... chiar de ce este el responsabil? El este in fond un autentic IRESPONSABIL!!Sa te bagi intr-o gloata de tigani infractori este ,desigur, un lucru normal ! Toti presedintii din lume fac asta,nu? Si apoi ce-i asa grav sa fi o familie de hoti? Uite si ginerle este pe aceiasi masura,hot sadea! oare ati inteles dece ne fac occidentalii tigani? Nu pentru ca am avea aceiasi etnie ci pentru ca, nu AVEM ONOARE! Cunoa bine ai venit in cloaca noastra mica ! si totusi nu ma pot abtine sa nu ma-ntreb : DE CE il mai tin serviciile-n brate ? cum de nu le e teama ca intr-o zi vor da niste raspunsuri si , ce spera ? sa nu iasa la iveala ce tot incearca sa bage sub pres ? dar, se stie deja ca omul e capabil de orice ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 24 Iunie 2014, ora 16:13
De la: gabigabi2, la data 2014-06-24 15:48:36De la: 9am_1454, la data 2014-06-24 14:20:39De la: stolerulucian, la data 2014-06-24 09:16:12da..." SARACU" basescu... chiar de ce este el responsabil? El este in fond un autentic IRESPONSABIL!!Sa te bagi intr-o gloata de tigani infractori este ,desigur, un lucru normal ! Toti presedintii din lume fac asta,nu? Si apoi ce-i asa grav sa fi o familie de hoti? Uite si ginerle este pe aceiasi masura,hot sadea! oare ati inteles dece ne fac occidentalii tigani? Nu pentru ca am avea aceiasi etnie ci pentru ca, nu AVEM ONOARE! Cunoa Cunosti speta? Ma indoiesc ca ai facut un mic efort intelectual pentru a intelege despre ce este vorba in acest dosar. Hai sa-ti explic. O familie cunoscuta a cerut restituirea anumitor terenuri si imobile la care avea dreptul legitim . Pana aici nimic anormal.......si a castigat dreptul asupra proprietatilor in cauza.........DAR STATUL ROMAN in urma legilor date de Guvernul Ponta nu a putut sa le restituie si nici sa-i despagubesca....asa ca i a trimis la FONDUL PROPRIETATEA unde restituirea se face in actiuni iar banutii se pot recupera partial in minim 7 ani. Ei bine mostenitorii de drept si-au dat seama ca au prea mult de asteptat asa ca au vandut Drepturile Litigioase firmei unde ginerele presedintelui este actionar. Pana aici nimic ilegal si nici nu va fi deoarece problema se afla in custodia celor care au refacut drep[tul de proprietate....adica mostenitorilor de drept.....care au uitat subit sa mai treca pe Certificatul De Mostenitor o alta ruda care traia la data intocmirii inscrisului. Ei bine Mostenitorii De Drept au intradevar o problema penala si nu ginerele presedintelui. De aceasta problema m-am lovit si eu .. Sotia mea nu a fost trecuta ca mostenitoare legitima de catre rude ....care au declarat in fals ca NU MAI SUNT SI ALTI MOSTENITORI PE ROL. Bineanteles ca am aflat foarte tarziu de fapta iubitelor rude ....cand deja vandusera tot , papasera tot si nici gurita nu le mirosea. Acum i-am dat in judecata si pe langa faptul ca vor trebui sa ne restituie parte din mostenire sunt pasibili de cativa ani buni de puscarie......... Vezi o speta similara ........deci problema in dosarul ginerelui prezidential sunt in realitate mostenitorii legitimi care au omis sa o treca in carti si pe actuala defuncta . Asa cum este normal dosarul succesoral se redeschide , urmeaza o ancheta penala dar aici doar mostenitorii care au facut declaratii false au de dat cu subsemnatul. Acum poate intelegi iar daca ai ceva minte nu mai pune botul la manipularile Varanului. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 24 Iunie 2014, ora 16:24
De la: 9am_3909, la data 2014-06-24 15:08:51PSD da LIBER la furtul institutionalizat. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 24 Iunie 2014, ora 16:37
vad ca tot repeti chestia asta si nu stiu ce vrei, ca doar ti-am spus sa-l iei si pe base' cu tine ! sau astepti sa te rog sa nu pleci...o, nu pleca, ramii la mine
te iubesc atit de mult ! P.S asa o fi, moi ratzusca motata, cum spui tu, dar se pare ca " mostenitorii " NU aveau drept la mostenire atita timp cit batrina doamna mai traia ! asa ca , au scos si un act de deces falsificat si hai la notar cu el ! si, apropo,Ioana e notarita si Cunoaste legea, Da ? stie ca se deschide linia de mostenire, se da "strigare " la ziar si se asteapta 6 luni eventualele contestatii , da si nu se face nicio tranzactie mai inaionte de acest termen ? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 24 Iunie 2014, ora 16:42
De la: 9am_3909, la data 2014-06-24 16:13:55De la: gabigabi2, la data 2014-06-24 15:48:36De la: 9am_1454, la data 2014-06-24 14:20:39De la: stolerulucian, la data 2014-06-24 09:16:12da..." SARACU" basescu... chiar de ce este el responsabil? El este in fond un autentic IRESPONSABIL!!Sa te bagi intr-o gloata de tigani infractori este ,desigur, un lucru normal ! Toti presedintii din lume fac asta,nu? Si apoi ce-i asa grav sa fi o familie de hoti? Uite si ginerle este pe aceiasi masura,hot sadea! oare ati inteles dece ne fac occidentalii tigani? Nu pentru ca am avea aceiasi etnie ci pentru ca, nu AVEM ONOARE! Cunoa Cum cunoasteti voi, tu si kaakanel, legile, mai bine decat DNA si Parchetul General. Aplaudati Justitia cand e vorba sa se ocupe de adversarii lui Traienel, dar cand se ocupa de neamurile lui Base Mondialul, voi sunteti doctori in legi si procurorii niste imbecili! Corcodele, mai ai un pic si o sa vizitezi si tu parchetele ca sa explici cum organizai tu pomenile electorale pe la Primari si cate contracte cu statul primeai in schimb. Este bine ca te apuci sa studiezi legile, dar nu cred ca o sa-ti foloseasca prea tare.
|
Postat pe: 24 Iunie 2014, ora 16:49
Black, atat timp cat DNA-ul aresteaza tot ce misca in afara legii, sa fii sigur : am sa-l sustin si felicit indiferent pe cine ar trimite in fata instantelor.
repet si retine, fraiere : euromaidanul romanilor ,e ste si va fi, DNA-ul ! Iar ai ineput sa visezi cai verzi pe pereti si sa emiti supozitii elucubrante pe care doresti sa le distribui in sarcna altuia/altora, abtinete mai, Blackakat, esti o cobinatie foarte reusita intre un nesimprost si-o stulapsiho !
|
|
|

e dosare grele-n asteptare si pe numele lui traianel !
adio casa de protocol, penzie, SPP, imunitate, sefia Dreptacilor Uniti , visul unui post de premier....ehei, ce stiti voi " navlegilor " ce interese ne mina-n lupta asta grea ?
O sa faci icter din cauza suferintei pentru stapanul tau.
T U",CA SA-TI MOSTENESTI O RUDA ,TREBUIE CA SA PLATESTI TOATE DATORIILE PROSTIEI "LUI "!.