back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Basescu

Pagini: << 1485 1486 1487 1488 1489 1490 1491 1492 1493 1494 >> Sari la pagina:

sirboby

1972 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 30 Iunie 2014, ora 15:47

De la: gabigabi2, la data 2014-06-28 15:02:17
De la: sirboby, la data 2014-06-28 14:11:22
De la: giovausaro, la data 2014-06-28 03:13:59Mda...pacat Base nu mai poate candida ,mai mult si-a murdarit staiful,frate-su e un bou....am avut asa ceva in familie....la nivelul meu.Unii clienti ma intrebau:esti ruda cu....?si pierdeam jobu.....

Oricum ,merg cu Predoiu Cataline ai de la noi peste 100 de voturi..Ia tigania in furci....

Pai si nu ai sarit sa-i repair greselile lui frati-tu? Ca pe forum multi zic ,ca base trebuia sa-i plateasca el datoriile aluia si sa-i repare base greselile......................etc.Ca ei asa ar fi facut ar fi scos din joben 250.000 euro sa-i acopere datoria ...................si marmot invelea ciocolata!

tiglele mele stau bine , ale tale-s cam imprastiate si te si mindresti cu asta , ptr. ca o tot dai in balarii !
sa reluam filmul discutiei : eu am spus ca Bas' trebuia sa-l sfatuiasca pe Mircea sa DEA banii inapoi, ca aia era solutia cea mai simpla, , logica si cinstita de a rezolva acea problema - macar in ultima clipa !
-tu , te-ai repezit fara sa gindesti , asa cum o faci si acum, spunind ca daca ala nu vrea , cum sa-l Obligi, cu SRI, cu ce ? ASA ai Intrebat , da ?
si eu ce-am raspuns ?
ca-n acest caz , ii dai tu banii si stingi conflictul si ca daca faceau asa, nimic din ce s-a intimplat nu ar fi fost : cu inregistrarile, cu arestatul si cererea de Demisie a presedintelui ptr. prejudicii aduse Romaniei !
ptr. ca oamenii ASTA VOIAU si, si acum Bercea spune din inchisoare acelasi lucru : sa le dea banii inapoi, dar observ ca ptr. probasisti e tare greu de inteles chestia asta cu inapoiatul a ceea ce au luat pe nedrept ! poate ca d'aia nu-i faceti vina niciunuia, ca si voi tot asa procedati : inselati si mintiti !

referitor la "baia de multime ": eu am RELATAT ce a spus Dorin Cioaba despre o lista de 10 persoane in care NU era inclus si Bercea si, iar observ ca n-ai fost atent si n-ai inteles nimic , caci de aici reiese ceea ce s-a spus : ca se cunosteau deja si ca a primit de la Bercea- asa monitorizat de SRI cum era el - 6 MILIARDE de lei vechi , ptr. prezidentialele ce urmau sa fie !

E numai parerea ta ca tiglele iti stau bine pe casa........! Pai daca mircea e un avid de bani ( sau poate nu erau in relatii prea cordiale,ca s-au mai vazut cazuri ca fratii sa nu se inteleaga.....) TREBUIA SA PLATEASCA base MEREU CA SA SALVEZE IMAGINEA PREZIDENTIALA? Eu cred ca imaginea lui base in Europa e mai buna ca oricand! Ca justitia a ajuns sa-l aresteze pe cel care comite infractiuni (chiar daca e fratele presedintelui!) Cred ca imaginea Romaniei in strainatate a fost mult mai manjita cand tonta le-a luat apararea ,,puscariabililor" si de cazul duicu!!!!!! Dar voi postacii PSD-isti ..........

Sugei un corn cu lapte, dac n-avei dini i numrai-mi oule, c mi-am ieit din mini Bi animalule, nu vezi? Voi n-avei interesuri Iarna nu-i ca vara, v dorim succesuri! Parazitii (Noi vrem respect)
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 30 Iunie 2014, ora 16:24

De la: 9am_1454, la data 2014-06-30 09:36:24Scenariu.

Povestea cu M Basescu si tiganii lui are un scop pervers. Acesta este pus la cale de servicii. Scopul: decapitarea PSD incepand cu Ponta !
Faza 1) Se baga la arest fratele presedintelui, Ponta, tata-socru, Dragnea, care mai de care ... declara ca justitia functioneaza, ca isi face datoria ...
Faza 2) Se revine la cazul Duicu, se dau publicitatii stenogremele din care apare si numele Ponta, dupa care ... gata-Ponta !
Faza 3) Gata-Dragnea !
Faza 4) Gata candidat PSD la presedintie !
Faza 5) Gata PSD !
Sfarsitul povestii !

Ponta si Dragnea precum si toate trompetele PSD si PC nu vor mai putea urla ca a fost dosar politic pentru ca ei singuri, cand a fost vorba despre fratele Basescu ziceu ca au incredere in justitie si ca aseasta functioneaza.
Iar Mircea Basescu va fi eliberat pentru ca se va constata ca justitia independenta a decis ca e victima si e nevinovat.
End of story.

Basescu va fi desemnat premier de catre candidatul dreptei care va castiga presedintia.

O sa ma intrebati care va fi acela.
Nu va spun, deocamdata ...

mare scofala de ghicit, ce sa zic !

dar, CARE DREAPTA ?

Raporteaza abuz de limbaj
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 30 Iunie 2014, ora 16:43

De la: sirboby, la data 2014-06-30 15:47:29
De la: giovausaro, la data 2014-06-28 03:13:59Mda...pacat Base nu mai poate candida ,mai mult si-a murdarit staiful,frate-su e un bou....am avut asa ceva in familie....la nivelul meu.Unii clienti ma intrebau:esti ruda cu....?si pierdeam jobu.....

Oricum ,merg cu Predoiu Cataline ai de la noi peste 100 de voturi..Ia tigania in furci....

Pai si nu ai sarit sa-i repair greselile lui frati-tu? Ca pe forum multi zic ,ca base trebuia sa-i plateasca el datoriile aluia si sa-i repare base greselile......................etc.Ca ei asa ar fi facut ar fi scos din joben 250.000 euro sa-i acopere datoria ...................si marmot invelea ciocolata!

tiglele mele stau bine , ale tale-s cam imprastiate si te si mindresti cu asta , ptr. ca o tot dai in balarii !
sa reluam filmul discutiei : eu am spus ca Bas' trebuia sa-l sfatuiasca pe Mircea sa DEA banii inapoi, ca aia era solutia cea mai simpla, , logica si cinstita de a rezolva acea problema - macar in ultima clipa !
-tu , te-ai repezit fara sa gindesti , asa cum o faci si acum, spunind ca daca ala nu vrea , cum sa-l Obligi, cu SRI, cu ce ? ASA ai Intrebat , da ?
si eu ce-am raspuns ?
ca-n acest caz , ii dai tu banii si stingi conflictul si ca daca faceau asa, nimic din ce s-a intimplat nu ar fi fost : cu inregistrarile, cu arestatul si cererea de Demisie a presedintelui ptr. prejudicii aduse Romaniei !
ptr. ca oamenii ASTA VOIAU si, si acum Bercea spune din inchisoare acelasi lucru : sa le dea banii inapoi, dar observ ca ptr. probasisti e tare greu de inteles chestia asta cu inapoiatul a ceea ce au luat pe nedrept ! poate ca d'aia nu-i faceti vina niciunuia, ca si voi tot asa procedati : inselati si mintiti !

referitor la "baia de multime ": eu am RELATAT ce a spus Dorin Cioaba despre o lista de 10 persoane in care NU era inclus si Bercea si, iar observ ca n-ai fost atent si n-ai inteles nimic , caci de aici reiese ceea ce s-a spus : ca se cunosteau deja si ca a primit de la Bercea- asa monitorizat de SRI cum era el - 6 MILIARDE de lei vechi , ptr. prezidentialele ce urmau sa fie !

E numai parerea ta ca tiglele iti stau bine pe casa........! Pai daca mircea e un avid de bani ( sau poate nu erau in relatii prea cordiale,ca s-au mai vazut cazuri ca fratii sa nu se inteleaga.....) TREBUIA SA PLATEASCA base MEREU CA SA SALVEZE IMAGINEA PREZIDENTIALA? Eu cred ca imaginea lui base in Europa e mai buna ca oricand! Ca justitia a ajuns sa-l aresteze pe cel care comite infractiuni (chiar daca e fratele presedintelui!) Cred ca imaginea Romaniei in strainatate a fost mult mai manjita cand tonta le-a luat apararea ,,puscariabililor" si de cazul duicu!!!!!! Dar voi postacii PSD-isti ..........

insisti degeaba , Sirule si daca ptr. tine golaniile astea cu promisiuni facute-n numele presedintelui- ptr.. CA SE POATE - nu conteaza , atunci eu te las cu bine ! sunteti ca el : smenari, golani, cu iuteala de mina si lacomi la bani , iar cuvintele ca Onoare si Demnitate , n-au ecou in constiinta voastra ptr. ca ea Nu exista !
m-ati Scirbit si Intristat cu comentariile voastre din care Cinstea si Bunul Simt lipsesc cu desavirsire si-n acest caz , mai lasati-o naibii cu hotiile pesedistilor, ca NU este nicio deosebire intre ale voastre si ale lor.... niste JIGODII de oameni si unii si altii si ne meritam soarta , devreme ce fiecare isi apara HAITA din care face parte !
PS
cit despre strainatatea ce-l apreciaza acum pe bas' mai mult ca oricind si ride de un PARLAMENT al unei tari europene , ce-i Cere in mod DEMOCRATIC presedintelui ei o Demisie de Onoare, nu face sa spuna altceva decit ca si acest cuvint : DEMOCRATIE , a devenit un steag zdrentuit de'atita purtat in razboaie in care democratia nu era prezenta !
daca n-ai inteles ce-am spus in aceasta ultima fraza, o sa-ti explic daca vrei,dar mi-e ca n-ai tu treaba cu astfel de idei...

Fl_Orion999

15216 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 30 Iunie 2014, ora 17:25

acest articol este pt. toti basistii aparatori ai justitiei independente si a statului de drept mafiot , pt. toti aceia care mai incearca s-o scalde cu vanzarea romaniei de catre ponta rusilor cand de fapt ,,democratii europeni'' sunt cei care ne vand pe piata libera....uite ca si basistii mai pot spune adevarul...citeste sursa articolului....

Austro-Ungaria lui Vladimir Putin

n timp ce UE caut s dea un rspuns comun agresiunii ruse din Ucraina, Viena și Budapesta ncheie acorduri economice cu Moscova, lovind n unitatea blocului comunitar.

Austria și Ungaria au rupt rndurile UE pentru a ncheia separat acorduri economice cu Rusia, n pofida situației tensionate din Ucraina, unde Bruxelles- ul acuz Moscova c intervine direct pentru a destabiliza fosta republic sovietic, n drumul ei ctre Uniunea European. Marți, la Viena, n prezența președintelui rus Vladimir Putin, compania austriac OMV și cea rus Gazprom au semnat un contract pentru construirea celor 50 de kilometri din sectorul austriac al conductei South Stream, un proiect neagreat de UE.

n discursul su, președintele austriac Heinz Fischer a criticat sancțiunile impuse Rusiei de UE dup invadarea Crimeei. Nimeni nu cștigat de pe urma acestor sancțiuni. Nu ajut pe nimeni s trag foloase de pe urma lor a declarat liderul austriac, citat de publicația e l e c t ronic EUObserver.

Dezbinarea UE

Unii oficiali europeni au criticat decizia Austriei de a-l invita pe Putin la Viena. Putin ncearc s divizeze Uniunea European, așa reacționeaz mereu rușii cnd sunt strnși cu ușa, a reacționat șeful diplomației suedeze Carl Bildt. Mai mult, vizita liderului de la Kremlin n capitala austriac are loc cu doar cteva zile naintea summitului european de mine, cnd liderii țrilor UE vor discuta posibilitatea adoptrii de noi sancțiuni mporiva Rusiei, un scenariu puțin probabil ns.

n replic la acordul de la Viena, Comisia European a cerut din nou ca proiectul South Stream, prin care Rusia vrea s livreze 63 de miliarde de metri cubi de gaze țrilor europene fr a mai tranzita Ucraina, trebuie suspendat pn cnd acesta va fi conform standardelor UE.

Dependenț de Rusia

Bruxelles-ul nu vede cu ochi buni astfel de acorduri cu Rusia, ncheiate n afara liniilor directoare ale UE, mai ales ntr-un moment n care Europa discut tot mai serios despre reducerea dependenței de gazele rusești. Ca urmare a presiunilor comunitare, Bulgaria a anunțat c va suspenda proiectul South Stream, spre iritarea Moscovei.

Cu doar o zi naintea vizitei lui Putin la Viena, Parlamentul de la Budapesta aproba un mprumut de zece miliarde de dolari din partea Rusiei pentru a finanța proiectele de modernizare a infrastructurii nucleare a Ungariei.

Cele dou ri au semnat deja, pe 14 ianuarie, un acord de cooperare pentru construirea a dou noi reactoare la Paks, singura central atomoelectric ungar, situat la 100 de kilometri de Budapesta.

Acest proiect, uria la scara Ungariei, ar urma s dubleze capacitatea centralei care, n prezent, furnizeaz 40% din necesarul de energie electric al rii. Opoziția, care a cerut președintelui s atace acordul la Curtea Constituțional, a denunțat lipsa de transparenț a acordului care ntrește dependența economic a Ungariei faț de Rusia și, n același timp, crește datoria extern a țrii. Guvernul lui Viktor Orban s-a opus și el impunerii de sancțiuni economice Rusiei dup agresiunea militar din Crimeea.

SURSA: EVZ.ro

Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept �i recunoa�te c�, pe deasupra ambi�iilor, intrigilor �i urilor, este Patria, este ve�nicia neamului, �i c� acolo trebuie s� ne �nt�lnim totdeauna, chiar dac� nu ne �n�elegem de fiecare dat�."(Ion Antonescu) *** ,,�n ziua de azi, pentru a st�p�ni c�t mai mul�i oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odat� ce ai sufletul, ai omul; iar c�nd ai omul, teritoriul vine de la sine." (contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 30 Iunie 2014, ora 17:28

De la: sirboby, la data 2014-06-30 15:47:29

si eu ce-am raspuns ?

sirule...fara a fii obraznic sau arogant....te declar cel putin naiv din punct de vedere politico-economic...te rog frumos sa incerci sa te mai documentezi sau cel putin sa citesti ceea ce tot scriu io pe aici...d'ale mele sau copy/paste....

Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept �i recunoa�te c�, pe deasupra ambi�iilor, intrigilor �i urilor, este Patria, este ve�nicia neamului, �i c� acolo trebuie s� ne �nt�lnim totdeauna, chiar dac� nu ne �n�elegem de fiecare dat�."(Ion Antonescu) *** ,,�n ziua de azi, pentru a st�p�ni c�t mai mul�i oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odat� ce ai sufletul, ai omul; iar c�nd ai omul, teritoriul vine de la sine." (contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
Fosta membra 9am.ro

227 mesaje
Postat pe: 30 Iunie 2014, ora 17:30

De la: Black_Friday_, la data 2014-06-28 20:09:07Florine, nu iti baga in card cu dizabilitatul asta. Asta este o carpa, o otreapa lasa, un chihuahua foarte vocal doar in spatele unui computer in lumea asta virtuala. In cea reala, probabil este un ghebos cracanat, chelios, cu ochelari gen fund de borcan caruia ii fracturezi maxilarul si cu un scuipat.

Si apoi, daca otreapa asta pateste ceva, noi de cine mai facem bascalie? Cine ne mai citeaza din engleza de balta?

Ati lucrat intens pentru a remedia impresia artistica si miasmele pe care le-ati emanat prin lumea virtuala, T I C A L O S I L O R !

Insa, realitatea este cu totul alta, in realitate sunteti niste sarlatani ordinari mitomani, nesimtiti si lipsiti de caracter,LASILOR IPOCRITI !

Numai, infinita prostie si nesimtirea absoluta ale unor persoane inconstiente ,( probabil si chiar posibil sa fiti clasificati iresponsabili dpdv psihiatric) va mai poate stimula instictul primar pentru a continua sa postati diferite texte pe acest thread sau forum 9am, dupa ce v-am relevat o asemenea demonstratie incontradictibila a mentalitatilor voastre aborigeno-arboriclole si a caracterului vostru anacronic.

V-ati straduit si intr-adevar ati reusit sa ajungeti in abisurile infinite ale: prostiei, nesimtirii, ipocriziei, ticalosiei si lasitatii, incat starea sociala si situatia voastra mintala este ireversibila, iar voi, niste persoane persoane definitiv pierdute pentru o comunitate umana emancipata si civilizata.

Fosta membra 9am.ro

227 mesaje
Postat pe: 30 Iunie 2014, ora 17:32

,,Potrivit referatului DNA: In cazul Duicu, la solicitarea premierului Victor Ponta, seful Politiei Romane, Toba Petre, s-a prezentat la Guvern, unde s-a intalnit cu baronul de Mehedinti Adrian Duicu, care i-a solicitat mentinerea temporara a lui Ponea Constantin Stefan in functia detinuta (inspector sef al Inspectoratului de Politie al Judetului Mehedinti) si promovarea sa ulterioara intr-o functie de conducere la Bucuresti. Duicu si Ponea au fost arestati preventiv in acest dosar.

Aici, de la cabinetul prim-ministrului, l-a sunat pe numitul Ponea Constantin Stefan, transmitandu-i ca la premier se afla ministrul afacerilor interne.

Apoi, numitul Duicu Ioan-Adrian i-a transmis lui Ponea Constantin Stefan un SMS, transmitandu-i ca prim-ministrul l-a chemat pe Toba Petre la Guvern.

La solicitarea primului ministru, numitul Toba Petre s-a prezentat la Guvern, prilej cu care aici s-a intalnit cu numitul Duicu Ioan Adrian care i-a solicitat mentinerea temporara a numitului Ponea Constantin Stefan in functia detinuta si promovarea sa ulterioara in functia de director adjunct al Directiei Ordine Publica, solicitare cu care numitul Toba Petre s-a aratat de acord.

In imprejurarile sus-descrise, numitul Duicu Ioan-Adrian, folosindu-se de autoritatea conferita de pozitia sa in cadrul Partidului Social Democrat, a obtinut folosul pe care i-l promisese numitului Ponea Constantin Stefan."

dle. cheferistu' ce faci dle., nu aduci in pagna traficul de influienta practicat de PSD-istul Duicu chiar din biroul de prim ministru al lui W Ponta ?

Pai, ce facem intr-o asemenea situatie ba' FRANARE, aruncam ttul in carca ACARULUI PAUN !?

La solicitarea primului ministru, numitul Toba Petre s-a prezentat la Guvern, prilej cu care aici s-a intalnit cu numitul Duicu Ioan Adrian care i-a solicitat mentinerea temporara a numitului Ponea Constantin Stefan in functia detinuta si promovarea sa ulterioara in functia de director adjunct al Directiei Ordine Publica, solicitare cu care numitul Toba Petre s-a aratat de acord.

In imprejurarile sus-descrise, numitul Duicu Ioan-Adrian, folosindu-se de autoritatea conferita de pozitia sa in cadrul Partidului Social Democrat, a obtinut folosul pe care i-l promisese numitului Ponea Constantin Stefan

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 30 Iunie 2014, ora 17:33

De la: 9am_1454, la data 2014-06-30 09:36:24Scenariu.

Povestea cu M Basescu si tiganii lui are un scop pervers. Acesta este pus la cale de servicii. Scopul: decapitarea PSD incepand cu Ponta !
Faza 1) Se baga la arest fratele presedintelui, Ponta, tata-socru, Dragnea, care mai de care ... declara ca justitia functioneaza, ca isi face datoria ...
Faza 2) Se revine la cazul Duicu, se dau publicitatii stenogremele din care apare si numele Ponta, dupa care ... gata-Ponta !
Faza 3) Gata-Dragnea !
Faza 4) Gata candidat PSD la presedintie !
Faza 5) Gata PSD !
Sfarsitul povestii !

Ponta si Dragnea precum si toate trompetele PSD si PC nu vor mai putea urla ca a fost dosar politic pentru ca ei singuri, cand a fost vorba despre fratele Basescu ziceu ca au incredere in justitie si ca aseasta functioneaza.
Iar Mircea Basescu va fi eliberat pentru ca se va constata ca justitia independenta a decis ca e victima si e nevinovat.
End of story.

Basescu va fi desemnat premier de catre candidatul dreptei care va castiga presedintia.

O sa ma intrebati care va fi acela.
Nu va spun, deocamdata ...

nenea...sa-ti zic pe numele mic sau sa manifest compasiune si sa-ti acord prezumtia de novice....???
ceea ce scrii talica este o dorinta intima sau ceva planificat in laboratoarele infecte pdl-pmp-clanul base....???

Fosta membra 9am.ro

227 mesaje
Postat pe: 1 Iulie 2014, ora 14:38

IMPARȚIALITATEINTEGRITATEEFICIENȚ

27 iunie 2014
Nr. 916/VIII/3

COMUNICAT

Procurorii din cadrul Direciei Naionale Anticorupie Secia de combatere a infracțiunilor conexe infracțiunilor de corupție au dispus trimiterea n judecat, sub control judiciar, a inculpatului:

POPESCU FLORIN AURELIAN, deputat n Parlamentul Romniei, n sarcina cruia s-a reținut svrșirea infracțiunii de folosire a influenei, de ctre o persoan care ndeplinete o funcie de conducere ntr-un partid, n scopul obinerii pentru sine ori pentru altul de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite.
Dosarul a fost trimis spre judecare la nalta Curte de Casație și Justiție, cu propunerea de a se menține msurile preventive și asigurtorii, dispuse n cauz.
..............................
27 iunie 2014
Nr. 918/VIII/3

COMUNICAT

Procurorii din cadrul Direciei Naionale Anticorupie Secia de combatere a infracțiunilor conexe infracțiunilor de corupție au dispus trimiterea n judecat, n stare de libertate, a inculpatului BUTA GHEORGHE SORIN, la data faptelor deputat n Parlamentul Romniei, n sarcina cruia s-a reținut svrșirea infracțiunii de efectuare de operațiuni financiare ca acte de comerț incompatibile cu funcția.

Dosarul a fost trimis spre judecare la nalta Curte de Casație și Justiție.

...............

30 iunie 2014
Nr. 920/VIII/3

COMUNICAT

Procurorii din cadrul Direciei Naionale Anticorupie Serviciul Teritorial Constanța au dispus trimiterea n judecat, n stare de arest preventiv, a inculpaților TOROPU MARIUS VALERIU i BOLCHI ALEXANDRA, consilieri superiori n cadrul Direciei Generale Regionale a Finanelor Publice Galai Administraia Judeean a Finanelor Publice Constana Serviciul Inspecie Fiscal Persoane Fizice, n sarcina crora s-a reținut svrșirea infracțiunii de luare de mit.

n cauz, procurorii au beneficiat de sprijinul de specialitate al ofierilor din cadrul D.I.P.I.
Dosarul a fost trimis spre judecare la Tribunalul Constanța, cu propunere de a se menține msurile preventive și asigurtorii dispuse n cauz.
...........................

01 iulie 2014
Nr. 922/VIII/3

COMUNICAT

Procurorii din cadrul Direciei Naionale Anticorupie Serviciul Teritorial Constanța au dispus trimiterea n judecat, n stare de arest preventiv, a inculpaților OLRA IONEL, subcomisar de poliie, STRINU FLOREA, inspector principal și CONSTANTIN GHEORGHE, agent ef principal de poliie, toți din cadrul Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere i nmatriculare a Vehiculelor(SPCRPCV) Tulcea, n sarcina crora s-a reținut infracțiunea de luare de mit.
Procurorii au beneficiat de sprijin de specialitate din partea DGA Tulcea, SIPI Tulcea i Constanța, Inspectoratului Județean de Jandarmi Tulcea, precum și sprijinul tehnic al SRI Tulcea.
Dosarul a fost trimis spre judecare la Tribunalul Tulcea, cu propunere de a se menține msurile preventive și asigurtorii dispuse n cauz.
.................

01 iulie 2014
Nr. 924/VIII/3

COMUNICAT

Procurorii din cadrul Direciei Naionale Anticorupie Secția de combatere a corupției au dispus trimiterea n judecat, n stare de arest preventiv, a inculpatei RARINCA MARIANA, n sarcina creia s-a reținut infracțiunea de șantaj;

n rechizitoriul ntocmit, procurorii au reținut urmtoarea stare de fapt:

n perioada august/septembrie 2013 03 iunie 2014, inculpata Rarinca Mariana a amenințat-o pe persoana vtmat, președintele naltei Curți de Casație și Justiție, cu darea n vileag a unor fapte imaginare, compromițtoare pentru aceasta și pentru soțul acesteia.
n schimbul nedivulgrii ctre pres a acestor informaii, presupus compromitoare, inculpata Rarinca Mariana i-a pretins persoanei vtmate suma de 20.000 de euro.

Procurorii au beneficiat de sprijin de specialitate din partea SRI.

Dosarul a fost trimis spre judecare la Tribunalul București, cu propunerea de a se menține msurile preventive luate n cauz.

BIROUL DE INFORMARE ȘI RELAȚII PUBLICE

Fosta membra 9am.ro

227 mesaje
Postat pe: 1 Iulie 2014, ora 14:58

ASTAZI, 1 Julie 2014, Curtea de Apel Bucuresti va judeca dosaru :Dan Voiculescu - ICA

Dan Voiculescu : "Am vazut ca d-na judecator este specializata in spalare de bani"

condamnatului in prima instanta, Dan Voiculescu ii este frica de executarea pedepsei in penitenciar, sau il deranjeaza competenta si concurenta Dnei. Judecator Camelia Bogdan?

Sunt convins de faptul ca: va reusi sa-si petreaca ultima vacanta de vara prin vreun paadis exotic,insa prin toamna, va poposi la racoare pentru o lunga perioada de timp Dnul. Felix-turnatorul si hotomanul conturilor off-shoreCRESCENT-VADUZ-Liechtenstein

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 1 Iulie 2014, ora 14:59

sa ma atentionezi cind va aparea Comunicatul in legatura cu chemarea lui T. B la DNA ....daca nu ca inculpat in cazul fratelui Mircica cu care a pus la cale o marturie mincinoasa si inselarea justitiei, macar ca martor ....

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 1 Iulie 2014, ora 15:11

da' ca sa vezi, domne ,ce-ncurcate sunt caile justitiei, caci dl Ponea e sotul coanei Ponea, aia de-i lua dosarul procurorului Iacobescu, pen' ca se apropiase prea mult de nasu' Mircica , fratele JUPINULUI si l-a pus la secret ( dosarul, sa nu credeti altceva ) .....car' va sa zica , don Duicu SPECIAL a facut totu- tot , ca sa-l apere pe don prezidente de nush ce cauzator de deranj !
acu' , nu-i vorba , ca nici nu s-a deranjat prea tare dinsul, intrucit are si el justetea lui : nu poti fi santajat decit daca ti-e rusine de ce-ai facut si nu vrei sa se afle !
....da' daca-i soricu' gros si ce-i luat e bun luat si mortu' de la groapa nu se mai intorce si nimeni n-are ce-ti face , nici nu te rusinezi, nici banii nu-i returnezi , nici scuze nu-ti ceri ca n-ai de ce, iar chestia cu demisia de onoare e desueta !
...sa-si ceara scuze Sarcozy , ca ala e mai european, noi suntem mai balcanici si la noi peschesul sau ciubucul sunt lucruri sfinte !

Fosta membra 9am.ro

227 mesaje
Postat pe: 1 Iulie 2014, ora 15:17

DOSARE CENZURATE: n cutarea Averii Dracului
Aur i dolari muli ai strns/ n bnci din Elveia i-ai dus bncile respectiv au primit indicaia din partea Biroului Federal Elveian s blocheze eventualele conturi ale familiei Ceauescu romnii nu au cerut oficial iniierea unei anchete Marin Ceauescu a fost sinucis prin spnzurare blocarea investigaiilor unor specialiti pltii de Guvernul Petre Roman banii s-au ntors tiptil n Romnia
Fr poezie, viaa epustiu!

Subtitrm cu aceast genial replic, rostit de tefan Mihilescu-Brila n filmul Secretul lui Bachus, ntruct chiar este vorba despre poezii i poei celebri, uitai de istoria literaturii. ncepem cu Elena Brbulescu, sora lui Nicolae Ceauescu, l tii, dictatorul, care adpostit la Jilava, neavnd altceva mai bun de fcut, scria poezii. Reproducem, cuprini de emoie artistic, urmtoarele:
EU: Dac de toate le-ai fcut/ Atunci de ce te-au omort/ Pe tine te-au mpucat/ Pe noi toi ne-au arestat/ Ne acuz c-am mncat/ C-am but i c-am furat () Pe tine te-au acuzat/ C 60 de mii oameni ai mpucat/ C numai n chefuri stteai/ Pe oameni i chinuiai./ Aur i dolari muli ai strns/ n bnci din Elveia i-ai dus (). C i pe fratele domniei sale, numitul Nicolae Ceauescu, l chinuia talentul, dovedim printr-un facsimil la fel de emoionant, dar cam patriotard. Numai c nu acesta este subiectul prezentului dosar cenzurat, ci Evil's Fortune, tradus Averea Dracului. A avut sau nu familia Ceauescu bani n Elveia? n mod normal, toi dictatorii din lume i-au luat i i iau msuri de prevedere, pompnd averi n conturi sigure din ara cantoanelor sau de aiurea. S fi fost Ceauescu o excepie? S fi fost el chiar aa de fraier? Srac i cinstit?

Conturili?!

Prima referire oficial la fondurile secrete ale Ceauetilor se afl chiar n sentina de condamnare a celor doi: 5. ncercarea de a fugi din ar pe baza unor fonduri de peste 1 miliard de dolari depuse la bnci strine. Apoi, ca la noi, n cascad, au aprut dezvluirile: - Scnteia Poporului, 24 decembrie 1989: La bncile elveiene- sume fabuloase depuse de familia dictatorial. Geneva: Familia dictatorului romn, rsturnat vineri de la putere, ar dispune de patru sute milioane de dolari n aur n bnci din Zurich, n timp ce Romnia deine oficial, n bncile elveiene numai 70 milioane de dolari, afirma ziarul Tribune de Geneve, citat de France Press i EFE. Potrivit cotidianului, romni aflai n exil n Elveia au ntreprins un demers pe lng deputatul socialist Moritz Leuenberger, rugndu-l s adreseze Bncii Naionale Elveiene i Consiliului Federal (Guvernul) cererea ca aceste fonduri s fie blocate.
Adevrul, vineri 27 decembrie 1989: Agerpres, dup ziarul vienez Kurier: Surse ale Ambasadei romne la Viena au asigurat c Marin Ceauescu nu se afl n biroul su. Viena, 29 dec.1989. Agerpres: Dup ministrul austriac de interne, Franz Loeschnak, ntr-un interviu la radiodifuziunea austriac, exist indicii cu privire la posibilitatea ca Marin Ceauescu s fi fost spion.
15 ianuarie 1990 Rompres, contactat de Crescent Comercial and Maritime (n.n. V spune ceva numele acesti firme? Dar numele Dan Voiculescu?), informeaz c poliia austriac a ncheiat cercetrile la sediul din Austria al firmei. Firma, s-a spus n ziarul Kurier, din 10 ianuarie 1990, ar aparine Romniei. n realitate, este o companie internaional de comer cu reprezentane n SUA, Marea Britanie, Elveia, Grecia, Egipt etc.
Romnia liber, 25 decembrie 1989: Agenia austriac APA anun c autoritile elveiene au dat dispoziie s fie blocate conturile din bncile elveiene ale dictatorului Nicolae Ceauescu, nlturat de la putere- a informat Jorg Kistler, purttor de cuvnt al Ministerului Justiiei i Poliiei din Berna. Bncile respective au primit nc de vineri seara indicaia din partea Biroului Federal Elveian pentru problemele poliiei s blocheze eventualele conturi ale familiei Ceauescu- a declarat purttorul de cuvnt al ministerului, preciznd c este vorba de bnci din cantonul Zurich. Avocatul Moritz Leuenberger, deputat socialist-democrat , a declarat c, potrivit informaiilor de care dispune, n ultimul timp s-au efectuat o serie de transporturi de aur din Romnia n Elveia. Nu este exclus, a afirmat acesta, ca membri ai familiei Ceauescu care triesc n strintate s ncerce s intre n posesia acestor bani. Se amintete c, din 1973, la Viena lucreaz fratele dictatorului, Marin Ceauescu, n calitate de ef al reprezentanei romne.

L-au sinucis prin spnzurare...

Teheran, 26 Agerpres, Iranul a dezminit oficial c dictatorul rsturnat Ceauescu ar avea aur i devize n bnci iraniene, transmite Agenia Taniug, citnd Agenia IRNA.
29 decembrie 1989 -Se anun sinuciderea prin spnzurare a lui Marin Ceauescu. Primele spturi fcute de Romnia liber care public, pe 27 decembrie 1989 fabuloasele conturi CEC, n lei:
Zoe Ceauescu - 1.450.000 lei, Valentin Ceauescu - 1.223.872 lei, Nicu Ceauescu - 1.223.873 lei. TOTAL - 3.897.745 lei
Tot n Romnia liber, un comentator i manifest optimismul c suma de peste un miliard de dolari, depus n Elveia, va putea fi recuperat, existnd n acest sens un precedent, cel al dictatorului filipinez Marcos. Adevrul, 6 ianuarie 1990 (Viena, Rompres): Dup o coresponden a Ageniei APA austriece, Marin Ceauescu a fost vzut, cu cteva ore nainte de sinucidere, la sediul din localitatea Eisenstadt al firmei Crescent, Comercial, Maritim Bes MBM. Se menioneaz c firma, care pltea imediat, achiziiona i expedia n Romnia mrfurile de lux destinate clanului.
Dup cinci ani, la fel de fierbinte, subiectul cu Marin Ceauescu rece este abordat i n Academia Caavencu: Marin Ceauescu, eful Ageniei Comerciale Romne la Viena, placa turnant a tuturor afacerilor valutare ale dictatorului. L-au sinucis prin spnzurare la 28.12.1989 i hoitul a fost cioprit de dr. Bauer din Viena i apoi, la IML, de medicul legist Valer Popa. n urma sa au rmas pe drumuri cteva miliarde de dolari, fr adres precis. Astzi, banii se ntorc tiptil acas, n general prin emigrani fr identitate, care-i risc micile lor economii investind n Romnia. Snt bani ai unor romni belgieni rezideni n Frana, romni austrieci sau elveieni rezideni n Germania sau Canada, or de bnci obscure, din Luxemburg, Liechtenstein, Cipru, Liban, Antilele Olandeze sau Brunei. Deunzi, am amuinat urma unei bnci suspecte din comuna Eisenstadt din landul Bourgenland-Austria, care investete masiv ntr-o tipografie de lux din Bucureti (...)

n mod curios, zelul de a gsi banii Ceauetilor s-a vetejit (...)

Realizat i difuzat n anul 1991, filmul documentar Evil's Fortune/ Contractul Sub-Rosa/Secret romno-canadian, ofer scenarii i comentarii de tot interesul. Iat cteva fragmente: Dumitru Mazilu, subliniind prioritile fgduielilor noului guvern: Romnii ne-au cerut s le spunem adevrul despre averea vechiului partid comunist - n primul rnd- i apoi despre banii lui Ceauescu.
Linden Mc Intyre, realizatorul documentarului: De la bun nceput era clar c investigaia care avea drept scop gsirea banilor dosii de Ceauescu nu avea s fie uoar. Dictatorul i sftuitorii lui au instalat un mecanism complex care manevra banii visteriei romneti n propriile lor mini. Ct au luat? Estimaia general este ntre 400 de milioane i 5 miliarde de dolari. Cum s gseti aceti bani? O sarcin grea! Deci, o delegaie romneasc a venit aici. La Toronto. Pe strada Bay. i s-a consultat cu doi dintre cei mai buni detectivi de finane din ntreaga lume: Robert Linquist, un contabil de investigaie i Rod Stamber, specialist n crime bancare i fost comisar asistent la Poliia canadian (RCMP).
Jorg Kistler, avocat elveian: Noi am gsit documente referitoare la nite conturi n Basel, urmnd ca ei s cear oficial o anchet, dar niciodat nu au iniiat o astfel de cerere. Linden Mc Intyre: Au prezentat mcar vreun motiv, o scuz oficial? Jorg Kistler: Nimic, pur i simplu nu au trimis informaia necesar iniierei anchetei.
Linden Mc Intyre: Iniial, guvernul (n.n. Petre Roman) a creat un comitet birocratic i l-a investit cu toate puterile extraordinare executive pentru a descoperi banii lui Ceauescu. Apoi, au transformat comitetul respectiv ntr-o comisie guvernamental oficial, cu birouri ntr-o vil ce aparinea armatei. n mod curios, zelul de a gsi banii Ceauetilor s-a vetejit, investigatorii iniiali abordnd alte aspecte, iar cei care i-au angajat cu atta entuziasm sfiindu-se s mai abordeze subiectul.

Tot mai mrea vei fi ara mea!

Cine i mai aduce aminte de filmul Averea Dracului, produs de Linden Mc Intyre pentru programul 5-th Estate al televiziunii CBC? Pe atunci, excelentul sptmnal Expres Magazin i-a acordat pagini ntregi, dar nou ne-a atras atenia o Not a redaciei: n ziua de 30 octombrie 1991 urmeaz s se pronune justiia canadian asupra interzicerii difuzrii pe postul central de televiziune din Canada a filmului Averea Dracului (...). n acest context, mai reproducem dou strofe edificatoare din strofocrile poetice ale lui Nicolae Ceauescu: De-or vrea dumani s ne subjuge/ Cu toi la lupt ne vom ridica/ Armata, poporul vor nvinge/ Tot mai mrea vei fi ara mea! / Prieteni dorim s fim cu alte neamuri/ Nu vrem rzboaie pe pmnt,/ Ci s trim, sub tricolore flamuri,/ n pace, munc i avnt.
Am zis!

www.rrj.ca/m3875/

Fosta membra 9am.ro

227 mesaje
Postat pe: 1 Iulie 2014, ora 15:21

Adevrul, vineri 27 decembrie 1989: Agerpres, dup ziarul vienez Kurier: Surse ale Ambasadei romne la Viena au asigurat c Marin Ceauescu nu se afl n biroul su. Viena, 29 dec.1989. Agerpres: Dup ministrul austriac de interne, Franz Loeschnak, ntr-un interviu la radiodifuziunea austriac, exist indicii cu privire la posibilitatea ca Marin Ceauescu s fi fost spion.

15 ianuarie 1990 Rompres, contactat de Crescent Comercial and Maritime (n.n. V spune ceva numele acesti firme? Dar numele Dan Voiculescu?), informeaz c poliia austriac a ncheiat cercetrile la sediul din Austria al firmei. Firma, s-a spus n ziarul Kurier, din 10 ianuarie 1990, ar aparine Romniei. n realitate, este o companie internaional de comer cu reprezentane n SUA, Marea Britanie, Elveia, Grecia, Egipt etc"

Fosta membra 9am.ro

227 mesaje
Postat pe: 1 Iulie 2014, ora 15:25

Ati lucrat intens pentru a remedia impresia artistica si miasmele pe care le-ati emanat prin lumea virtuala, insa realitatea este cu totul alta, in realitate sunteti niste sarlatani ordinari mitomani, nesimtiti si lisiti de caracter,LASILOR IPOCRITI !

Numai, infinita prostie si nesimtirea absoluta ale unor persoane inconstiente ,( probabil si chiar posibil sa fiti clasificati iresponsabili dpdv psihiatric) va mai poate stimula instictul primar pentru a continua sa postati diferite texte pe acest thread sau forum 9am, dupa ce v-am relevat o asemenea demonstratie incontradictibila a mentalitatilor voastre aborigeno-arboriclole si a caracterului vostru anacronic infect.

V-ati straduit. si intr-adevar : ati reusit sa ajungeti in abisurile infinite ale: prostiei, nesimtirii, ipocriziei, ticalosiei si lasitatii, incat starea sociala si situatia voastra mintala este ireversibila, iar voi, niste persoane definitiv pierdute pentru o comunitate umana emancipata si civilizata.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 1 Iulie 2014, ora 15:29

sigur ca ne spune acel nume ceva, exact ce ne spune si celalalt nume : T. Basescu ! ambii securisti- posibil ofiteri sub acoperire si, persoane cu raspunderi maxime in ap. de Stat Comunist !
da' io nu stiu care avea gradul mai mare : D. V sau T. B ?
dar tu ce stii din sursele tale de aceeasi sorginte, adica o comunitate umana foarte europeana si elevata, mai ales , marturie stind toate postarile tale injurioase ?

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 1 Iulie 2014, ora 15:57

ca la noi la nimenea si politica-i un cuibusor de nebunii, de ramii cu gura cascata uitindu-te la ei cum se cearta pe noi....pe noi astia care, cica, ii vom vota
PDL .ul isi apara numele de partid , desi ar trebui sa-i fie rusine cu ce-a facut ....
PNL .ul isi scoate la mezat numele partidului vechi de 140 ani , injosindu-l in cel mai mare grad
de ce mama naibii nu or face o alianta ce-si va putea spune A . D. U ....alianta dreptei unite si fiecare partid sa-si pastreze identitatea, sefii si sediile, nu inteleg ?
dar mai bine si-ar zice U. D.A ca-i zoita rau !

Fosta membra 9am.ro

227 mesaje
Postat pe: 1 Iulie 2014, ora 16:00

argumment :

De la: Black_Friday, la data 2012-05-03 21:19:24
De la: XYW, la data 2012-05-03 10:50:37
De la: Black_Friday, la data 2012-05-03 06:28:49
De la: nastasemihail, la data 2011-04-16 02:41:37Um om deosebit.

ce-i cheferistule, te simti rau in ultimul timp de cand iti fuge presu' pe care faceai sluj ....de sub paraliticele tale membre inferioare...???

Da meltene, trebuie sa recunosc ca esti un om deosebit! Un cocalar, un meltean coclit si un prazilian! Trei intr-unul, ca cafeaua (cacofonie care ti se potriveste!) instant la plic.Ce moda la voi sa va deschideti topicuri de proslavire! Tu il perii pe Nastase, el pe tine... Daca nu va lauda nimeni v-ati facut societate de laudat reciproc. Puteti sa va diversificati serviciile, de exemplu sa va angajati aplaudaci pe la emisiuni TV, bocitoare pe la inmormantari, ...mascarici la Globus.

Fosta membra 9am.ro

227 mesaje
Postat pe: 1 Iulie 2014, ora 16:10

nalta Curte a decis: Dan Voiculescu, colaborator al Securitii

tampil final: Felix este Dan Voiculescu!

Traseul lui Felix"
-1969 - e studiat pentru recrutare de Securitatea Bucureti.
-1970 - a activat ca informator cu numele Mircea".
-1970-1972 - a supravegheat informativ sportivii romni i strini.
-1973 - a fost recrutat ca informator al Direciei a III-a, pentru supravegherea urmriilor Vera", Goran" i a firmei Comex".
-1973 - a dat informaii din delegaiile n strintate cu numele Felix".
-1974 - a intrat n PCR. Se propune abandonarea lui Felix".
-1975 - a fost reactivat ca surs a Direciei a III-a.
-1977-1982 - Felix" semneaz mai multe note privind afacerile societilor Vitrocim, Crescent i ICE Dunrea.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 1 Iulie 2014, ora 16:15

De la: gabigabi2, la data 2014-07-01 15:57:43ca la noi la nimenea si politica-i un cuibusor de nebunii, de ramii cu gura cascata uitindu-te la ei cum se cearta pe noi....pe noi astia care, cica, ii vom vota
PDL .ul isi apara numele de partid , desi ar trebui sa-i fie rusine cu ce-a facut ....
PNL .ul isi scoate la mezat numele partidului vechi de 140 ani , injosindu-l in cel mai mare grad
de ce mama naibii nu or face o alianta ce-si va putea spune A . D. U ....alianta dreptei unite si fiecare partid sa-si pastreze identitatea, sefii si sediile, nu inteleg ?
dar mai bine si-ar zice U. D.A ca-i zoita rau !

sau : Platforma Basescienilor Liberi .....si asta suna bine electoral : P.B.L
nu, bre, nu-i pubela, e platforma de lansare !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 1 Iulie 2014, ora 16:16

De la: gabigabi2, la data 2014-07-01 15:29:45sigur ca ne spune acel nume ceva, exact ce ne spune si celalalt nume : T. Basescu ! ambii securisti- posibil ofiteri sub acoperire si, persoane cu raspunderi maxime in ap. de Stat Comunist !
da' io nu stiu care avea gradul mai mare : D. V sau T. B ?
dar tu ce stii din sursele tale de aceeasi sorginte, adica o comunitate umana foarte europeana si elevata, mai ales , marturie stind toate postarile tale injurioase ?

Fosta membra 9am.ro

227 mesaje
Postat pe: 1 Iulie 2014, ora 16:23

De la: ___Haakon___, la data 2014-07-01 14:58:30 ASTAZI, 1 Julie 2014, Curtea de Apel Bucuresti va judeca dosaru :Dan Voiculescu - ICA

Dan Voiculescu : "Am vazut ca d-na judecator este specializata in spalare de bani"

condamnatului in prima instanta, Dan Voiculescu ii este frica de executarea pedepsei in penitenciar, sau il deranjeaza competenta si concurenta Dnei. Judecator Camelia Bogdan?

Sunt convins de faptul ca: va reusi sa-si petreaca ultima vacanta de vara prin vreun paadis exotic,insa prin toamna, va poposi la racoare pentru o lunga perioada de timp Dnul. Felix-turnatorul si hotomanul conturilor off-shoreCRESCENT-VADUZ-Liechtenstein

15.50 Judecatorii au instituit sechestru pe bunurile lui Voiculescu, pentru recuperarea prejudiciului.

Fosta membra 9am.ro

227 mesaje
Postat pe: 1 Iulie 2014, ora 16:44

Fosta membra 9am.ro

227 mesaje
Postat pe: 1 Iulie 2014, ora 16:46

De la: ___Haakon___, la data 2014-07-01 16:23:44
De la: ___Haakon___, la data 2014-07-01 14:58:30 ASTAZI, 1 Julie 2014, Curtea de Apel Bucuresti va judeca dosaru :Dan Voiculescu - ICA

15.50 Judecatorii au instituit sechestru pe bunurile lui Voiculescu, pentru recuperarea prejudiciului.

reaganpluscats.com/wp-content/uploads/2013/06/Cat-Caught-Smuggli...
16.36 A fost respinsa si cea de-a doua cerere de recuzare.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 1 Iulie 2014, ora 16:50

De la: gabigabi2, la data 2014-07-01 14:59:22sa ma atentionezi cind va aparea Comunicatul in legatura cu chemarea lui T. B la DNA ....daca nu ca inculpat in cazul fratelui Mircica cu care a pus la cale o marturie mincinoasa si inselarea justitiei, macar ca martor ....

Mircea Basescu , Sarkozy, Voiculescu ....nume grele ....pe cind urmeaza Traian, ca daca-i balul justitiei libere, apa-i bal sa fie ! ?

Fosta membra 9am.ro

227 mesaje
Postat pe: 1 Iulie 2014, ora 17:33

De la: ___Haakon___, la data 2014-07-01 16:46:03
De la: ___Haakon___, la data 2014-07-01 16:23:44

reaganpluscats.com/wp-content/uploads/2013/06/Cat-Caught-Smuggli...
16.36 A fost respinsa si cea de-a doua cerere de recuzare.

A fost stabilit urmatorul termen in dosar: 7 iulie

celeritate ! se-apropie funia de par !

www.muslimsdebate.com/images/homepage/news/IRAN_EXECUTIONS.jpg

Fosta membra 9am.ro

227 mesaje
Postat pe: 1 Iulie 2014, ora 18:14

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 2 Iulie 2014, ora 08:29

iti place, vad, expresia cu apropierea funiei de par ,ca vad ca ai preluat-o !
io nu ma supar ca ma citezi, asa cum faci tu, dar asta-nseamna ca cuvintele folosite de mine sunt mai expresive decit ale tale si atunci, imprumuti ....
oricum, se apropie cea funie si de paru' lu' don base' si-i turbat sa-si termine treaba inceputa si sa poata bifa :
- Nastase- lichidat
- PNL - lichidat
- Voiculescu - inca nu dar e MUSAI , chiar daca denuntatorul si-a retras plingerea si a recunoscut ca s-a inselat si inst. nu si-a schimbat profilul baaa, mai are si profit !

deci , funia se apropie si de parul prezidential si asta-i important ....

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 2 Iulie 2014, ora 09:03

De la: 9am049573, la data 2010-12-04 13:43:46Daca unii dintre noi s-au intrebat de ce batea cimpii base extraordinarul despre sistemul electronic al fiscului (luind inca o data in plus locul executivului) , raspunsul e simplu: a fost publicat un studiu anual al PricewaterhouseCoopers i al Bancii Mondiale iar un oficial al Bancii a avut discutii cu oficialii executivului portocaliu-unguresc.
Asa ca base a iesit sa dezminta inca o datat realitatile crunte dezvaluite de altii pentru ca ai nostrii mint de ingheata plasma.
Interesant e ca base bate cimpii dupa ce a fost de acord, cu exceptia unui sigur articol, cu legea fraudata a sistemului de pensii care (nu e mai surpriza de mult faptul ca se bat ca prostii cap in cap ministrii guvernului pokk-udmr) nu numai ca nu relaxeaza sistemul de taxare al fortei de munca dar va mari numarul de vizite la sediile DTM si casele de pensii.

Halal reforma penibili portocalii. Ce mai spun basestii?! Dar ardelenii?!

Postez mai jos articolul din R. Libera (si maroniu-portocalie) al Danei Ilie-nu puteti spune ca RL sunt anti base :

" Romnia a cobort anul trecut pe ultimul loc n Uniunea European n ceea ce privete uurina unei companii de a plti taxele i a retrogradat dou poziii n topul mondial, de pe locul 149 pe 151, din 183 de state incluse ntr-un studiu anual al PricewaterhouseCoopers i Banca Mondial, informeaz Mediafax. "Romnia se plaseaz n media european att la nivelul numrului de ore necesare pentru conformare, ct i al ratei totale de impozitare, dar are cele mai numeroase pli anuale din Uniunea European, i de aceea se plaseaz, probabil, pe ultimul loc n privina uurinei de plat a taxelor", a declarat Peter de Ruiter, liderul departamentului de consultan fiscal i juridic al PwC.

Rata total de impozitare a unei companii medii din Romnia se plaseaz la 44,9%, uor peste medie din UE, de 44,2%, dar sub media mondial (47,8%), iar timpul necesar pregtirii documentaiei, depunerii declaraiilor i plilor se ridic la 222 de ore, exact medie UE.

Romnia are ns cele mai multe pli din UE, respectiv 113 operaiuni, din care 84 se refer la contribuiile sociale, n timp ce media UE este de 17 pli pe an, Suedia fiind cea mai bine plasat n topul global, cu 2 pli anuale. Inndicatorul privind plile s-a deteriorat n Romnia i din cauza introducerii impozitului minim la nceputul anului trecut.

La nivel mondial, numai Ucraina are mai multe pli anuale dect Romnia, respectiv 135 de operaiuni.

Cele mai multe pli din Romnia se refer la taxe pe fora de munc, respectiv peste jumtate, i numai 27% din acestea "nu au nicio legtura cu taxarea muncii".

"Putem vedea o mare mbuntire dac impozitele i contribuiile nu vor mai fi colectate de entiti diferite. Dac totul va fi colectat de ANAF putem asista la un impact pozitiv masiv, care va ajuta la viitoare consolidare a bazei de impozitare. Urmtoarea etap ar fi reducerea nunmrului de pli. Se poate face consolidarea impozitelor specifice ntr-o singur zon, sau plata la intervale mai mari. Nu trebuie pltite lunar toate aceste obligaii. De asemena, s-ar reduce i numrul de declaraii", a explicat Peter de Ruiter.

Reprezentantul PwC a spus c a avut recent o ntlnire cu reprezentanii ANAF n care s-a discutat c n Romnia se colecteaz 79% din impozitele declarate, dar c sunt perspective de cretere.

"Asta nseamn c nu se ncaseaz 25% din taxele care ar trebui colectate, ceea ce demonstreaz slaba calitate a sistemului care colecteaz", a adugat de Ruiter.

Una dintre principalele probleme ale administraiei fiscale din Romnia este sistemul electronic nefuncional de declarare i plat a obligaiilor ctre buget.

n topul privind condiiile de afaceri realizat de Banca Mondial i prezentat la nceputul lunii noiembrie Romnia a cobort cu o poziie, pn pe locul 56, ntr-un total de183 de ri analizate, fiind depit, printre altele, de Krgstan, Botswana, Bulgaria sau Peru".

mai asteptam reforme si va mai asteptam la vot!

urmeaza oare si Blejnar, cel pe care don basel NU-l Cunostea deloc- da' deloc , deloc ,dar cu care purta discutii telefonice de cum sa se aranjeze neste trebusoare ?

Fosta membra 9am.ro

311 mesaje

Postat pe: 2 Iulie 2014, ora 09:10

De la: gabigabi2, la data 2014-07-02 08:29:55iti place, vad, expresia cu apropierea funiei de par ,ca vad ca ai preluat-o !
io nu ma supar ca ma citezi, asa cum faci tu, dar asta-nseamna ca cuvintele folosite de mine sunt mai expresive decit ale tale si atunci, imprumuti ....
oricum, se apropie cea funie si de paru' lu' don base' si-i turbat sa-si termine treaba inceputa si sa poata bifa :
- Nastase- lichidat
- PNL - lichidat
- Voiculescu - inca nu dar e MUSAI , chiar daca denuntatorul si-a retras plingerea si a recunoscut ca s-a inselat si inst. nu si-a schimbat profilul baaa, mai are si profit !

deci , funia se apropie si de parul prezidential si asta-i important ....

Funia se apropie de parul prezidential?
Mai sa fi tu a ?
Asa ai dori tu?
Din toate informatiile de ultima ora se pare ca beneficiarii acestei funii sunt altii.......de exemplu Voiculescu care a pus la bataie un milion de euroi doar pentru compromiterea presedintelui .
La aceasta ora clanurile tiganesti si-au activat soborurile pentru a rezolva aceasta problema si te asigur ca sunt mult mai eficiente decat justitia actuala.
Vom asista la o rasturnare de situatie in care A3 si PSD sunt implicati iar pedepsele vor fi pe masura atacului fara precedent la stabilitatea statului de drept.
Nu stiu daca A3 te-a informat dar aceasta manarie a inflamat si cancelariile vestice care au cerut rezolvarea de urgenta a situatiei create .......si te asigur ca Mondialii staransi cu usa vor spune adevarul asa cum a fost creat in laboratoarele PSD&A3&Voiculescu.

Pagini: << 1485 1486 1487 1488 1489 1490 1491 1492 1493 1494 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului basescu
Mergi la: