Info
x
Basescu
|
Fosta membra 9am.ro 311 mesaje Membru din: 7/05/2014 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 2 Iulie 2014, ora 09:27
Pana una alta romanii au aflat de ce avem cele mai mari preturi la carburanti.....
Au aflat ca peschesul strans merge in mare parte la majorarea salariilor celor de la CNADR ,prime, bonusuri, etc. Era firesc .....doar CNADR(PSD) a reusit sa construiasca 6 KM de autostrada in 3 ani si trebuiau premiati. Cand BOC intr-o perioada ce criza profunda inaugura 40KM de autostrada in doar 2ani de guvernare....am stiut sa facem misto ...... ![]() Avem un guvern incompetent si un prim-ministru idiot. |
|
gabigabi2 33366 mesaje Membru din: 13/10/2011 |
Postat pe: 2 Iulie 2014, ora 09:46
De la: 9am_3909, la data 2014-07-02 09:10:31De la: gabigabi2, la data 2014-07-02 08:29:55iti place, vad, expresia cu apropierea funiei de par ,ca vad ca ai preluat-o ! asa-ti spune tie don colonel Turcescu, cel fara armata executata , dar care face parte dintre latraii presedintelui, premiati cu functii si onoruri militare doar ptr. ca-l SERVEAU pe presedinte ? asta nu i-a ingrijorat pe amicii europen ai presedintelui ? eu am mai spus : e Mai Mult decit Posibil sa se puna batista pe tambal- ca la asta se pricepe foarte bine basista " justitie independenta - dar n-o sa puteti convinge pe Nimeni ca Voiculescu l-a fortat pe Mircica sa Recunoasca banii luati si aranjamentele facute cu ai lui Bercea si AUZITE de toata Romania si asta ptr. ca NIMENI NU SE INDOIESTE de Coruptia fratilor B si nici ca acelasi Voiculescu l-ar fi putut Obliga pe T. Basescu sa spuna ca STIE ca fratele lui e " santajat " de tigani ....adica Recunoasterea FAPTEI ! ...intelegi mata ca prin gurita lui, don basel a Confirmat , porcaria facuta de fra'su , intelegi sau nu ?! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 2 Iulie 2014, ora 09:59
De la: gabigabi2, la data 2014-07-02 09:46:31De la: 9am_3909, la data 2014-07-02 09:10:31De la: gabigabi2, la data 2014-07-02 08:29:55iti place, vad, expresia cu apropierea funiei de par ,ca vad ca ai preluat-o ! Mircica ...poate ca a pus botul la banii Varanului dar asta nu incrimineaza Presedentia, DNA , Parchetul ,etc. Trebuie sa recunosti ca Mondialul a fost judecat si intemnitat ........asa ca toata povestea spusa de A3 in ceas de noapte este cusuta cu ata rosie .......... Pana una alta avem un ANI desfintat de catre Parlamentul Corupt, un guvern incompetent , baroni puscariabili care mana in mana cu PLAGIATORUL sef numesc persoane Corupte in functii de decizie, o inflatie galopanta si ........6 KM DE AUTOSTRADA...... BRAVOOOOO.............PROSTILOR! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 2 Iulie 2014, ora 10:14
cum adica ? ce spuneti voi ? ca Mircea a luat banii lui Voiculescu , lasindu-se cumparat de el ?
baaaa, da' va scarpinati binisor in cur dupa ureche, baaaa ! dar nu stiu cu Ce ar Scuza asta FAPTA in sine , caci MITUIREA-i mituire,iar traficul de influenta-i trafic si e de dosar PENAL ? un lucru il spune, insa, cert : ca atit T.B cit si voi, sunteti Dispusi sa-l Puneti la Zid pe Mircica, doar ca sa-l salvati pe fratele cel mare ! si iata ca mi-ati dat raspunsul la o intrebare pusa mai demult : Ce ar trebui sa va faca T.B ca sa va dati seama cu ce fel de om aveti de'aface si pina unde puteti merge ca sa-l salvati de consecinte ? si raspunsul e dat de catre voi acum : poate FACE ORICE si sunteti gata sa Calcati peste toate ptr. a-l exonera de orice raspundere ! asta da iubire, fidelitate fata de comandantul vostru !
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 227 mesaje Membru din: 16/06/2014 |
Postat pe: 2 Iulie 2014, ora 11:12
Curtea de Apel Bucuresti.
Declaratie in fata JUDECATORILIR, Marian Capatana: "Dan Voiculescu a dat un MILON DE EURO clanului Bercea ca sa-l compromita pe Traian Basescu." " Marian Cpțn, presupusul intermediar, a susținut, n fața Curții de Apel București, c fiul lui Bercea i-a spus c Dan Voiculescu a oferit milionul ca s-l compromit pe Traian Bsescu." Abracadabrahamme , Abracadabrahammm, tu ai fost intermediarul TURNATORULUI Felix ? Ati incurcat-o cu tiganii lui BERCEA, va vor JUPUI de VII. dupa ce MAGISTRATII VOR DEMOLA BUTAFORIA PE CARE ATI INSAILAT-O PRIN PLATOURILE A3 impreuna cu FABULOSUL PASTOR GADEA
|
Postat pe: 2 Iulie 2014, ora 14:25
hai nu ne-nnebuni ! deci : Voiculescu a cumparat tiganii .... - l-a cumparat pe Capatina ,in prima instanta ,ca sa spuna ca a dus 300.mii la Bucuresti.... p'orma , omul eliberat din minciuna si la indemnul binevoitor al procuraturii si macinat de remuscaturi de constiinta a inceput sa spuna adevarul ce trebuia trecut la dosarul inalbitor ....- tot felix l-a Mituit si pe dragul de Mircica .... car' va sa zica le are p'astea cu "unsul" da' nu al lui Dumnezeu ,ci cu bani unsurosi si lipiciosi si sa povesteasca cum s-a trezit cu maldarul de dolari in fata ,de s-a si speriat bietul om ....- si tot dumnealui, Voiculescu, prin TELEPATIE, cum altfel ? l-a determinat pe don Bas' sa spuna ca STIA de "santajul " asupra lui Mircica ! e dat naibii Voiculescu asta si, te pomenesti ca si INREGISTRARILE facute in 2011 de catre SRI si Procuratura, tot de el sunt platite ...ca si inceperea urmarii penale a lui Bercea de catre procurorul Iacobescu ... .extraordinar , ce Putere are omu' asta, de zici ca el e PRESEDINTELE tarii , nu alta !eeeei , dar incepind de la madam procuror Ponea , cu matrasirea dosarului, distrugerea credibilitatii acelui procuror, pensionarea lui de catre CSM care, EVIDENT si el aflase ce bombita cu ceas ticaie in dosarul ala .... si daca Stia SRI si CSM , apoi, dragi basiti, Obligatoriu STIA si don prezidente , eeeei si de aici, nu mai e Clar deloc : tot Voiculescu a facut manevrele astea , ca stiti , nu e prea logic !? platite sau nu de Voiculescu , toate astea la un loc arata fara dubiu ca SRI, CSM , SPP si Procuratura , EXECUTA Comanda de ACOPERIRE a fratelui, ORDONATA de la Cotroceni ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 2 Iulie 2014, ora 14:47
caci, mai mintosilor propagandisti basiti, ce functionati pe post de Clor inalbitor, treaba asta-i veche de 3 ani, timp in care , DACA e adevarat ca Voiculescu si A3 au pus-o la cale, aveau si timp si organele abilitate sa faca lumina in acest caz !
dar NU s-a facut asta , fiind convinsi ca Bercea, nevasta si fiul sunt pusi bine la popreala, deci n-are cine sa dea pe goarna si oricum, nu se pun ei cu PUTEREA ....procurorul Iacobescu si-a luat lumea-n cap ......SRI - mucles ....Procuratura ....mucles.... SPP nu stie ..... presedintele nu-i informat de catre nimeni despre nimic si e liniste-n cetate ! locuitori ai cetatii dormiti linistiti !
|
Postat pe: 2 Iulie 2014, ora 15:02
e chiar INDUBITABIL ca esti un postac platit , caci scuzarea si justificarea prin orice mijloace , a mizeriei morale a fam. prezidentiale , prin construirea unor scenarii duse pina la absurdul absurdului si lansate catre opinia publica spre aburirea catateanului roman ,dar nu numai, va indica cu precizie originea si care, prin metodele folosite , va indeparteaza tot mai mult de declarativul Stat de Drept si Democratia basesciana , dovedind astfel ca Adevarata LOVITURA DE STAT impotriva Romaniei e data de 10 ani de catre T. B si camarila lui !
|
|
|
|
Fosta membra 9am.ro 227 mesaje Membru din: 16/06/2014 |
Postat pe: 2 Iulie 2014, ora 15:16
IMPARȚIALITATEINTEGRITATEEFICIENȚ 02 iulie 2014 Nr. 938/VIII/3 COMUNICAT Procurorii din cadrul Direciei Naionale Anticorupie Serviciul Teritorial Oradea au dispus trimiterea n judecat, n stare de libertate, a inculpaților: ROMAN FLORICA, judector n cadrul Curii de Apel Oradea, n sarcina creia s-au reinut infraciunile concurente de trafic de influen i favorizarea fptuitorului; GALEA OVIDIU DANIEL, judector n cadrul Tribunalului Bihor, n sarcina cruia s-au reinut dou infraciuni de abuz n serviciu dintre care una cu obinerea unui folos necuvenit pentru altul, dou infraciuni de fals intelectual i una de uz de fals, participaie improprie la svrirea infraciunilor de fals intelectual i fals informatic; CUC RALUCA BEATRIX, judector la Tribunalul Bihor, n sarcina creia s-au reinut infraciunile concurente de abuz n serviciu cu obinerea unui folos necuvenit pentru altul i favorizarea fptuitorului; VIDICAN DENISA DANIELA, la data faptelor judector la Tribunalul Bihor, n prezent la Curtea de Apel Oradea, n sarcina creia s-au reinut infraciunile de abuz n serviciu cu obinerea unui folos necuvenit pentru altul i favorizarea fptuitorului; MIHOC MARIANA DORINA, avocat n cadrul Baroului Bihor, n sarcina creia s-au reinut infraciunile concurente de favorizarea fptuitorului, instigare la fals n nscrisuri sub semntur privat, (dou fapte), complicitate la fals n nscrisuri sub semntur privat, uz de fals (trei fapte); JURCA GHEORGHE, n sarcina cruia s-au reinut infraciunile concurente de cumprare de influen, favorizarea fptuitorului și complicitate la fals n nscrisuri sub semntur privat. Prezentul dosar a fost trimis spre judecare la Curtea de Apel Cluj. n cauz procurorii au beneficiat de sprijinul de specialitate al SRI Direcția Județean de Informații Bihor. Felicitari, S R I - D N A ! admin 9am, poti justifica eliminarea acestui text pe care l-am postat intr-o interventie precedenta pe acest topic? va deranjeaza comunicatele JUSTITIEI, D.N.A.-ul, S.R.I-ul, mmmmm? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 2 Iulie 2014, ora 15:17
era Absolut obligatoriu ca, odata ce au aparut in 2011 acele Inregistrari facute de SRI la Cererea Procuraturii , intermediarul afacerii despre care s-a aflat prin filare , pedelistul Capatina sa fi fost chemat la audieri ; si Bercea sa fi fost interogat , iar M. B. Macar intrebat despre ce-i vorba !
Da sau NU ? de ce nu s-a facut acest lucru, ignorindu-se procedurile legale si matrasind un dosar greu si desfiintind un procuror ce-si facea Meseria conf. Legii ? simplu raspunsul : ptr. ca era ADEVARAT si Nu trebuia sa se Afle ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 2 Iulie 2014, ora 17:30
De la: gabigabi2, la data 2014-07-02 15:17:10era Absolut obligatoriu ca, odata ce au aparut in 2011 acele Inregistrari facute de SRI la Cererea Procuraturii , intermediarul afacerii despre care s-a aflat prin filare , pedelistul Capatina sa fi fost chemat la audieri ; si Bercea sa fi fost interogat , iar M. B. Macar intrebat despre ce-i vorba ! asaaaa....au mai disparut niste postari, bravos ! Voiculescu il da in judecata pe Pedelistul Capatina ptr. marturie mincinoasa.... eh, acu' tre' sa-l inteleaga si pe acest M. Capatina ca e Strins in chingi de" justitia independenta ", caci tre' curatate petele prezidentiale ....dar, nu-i bine domni procurori, nu-i bine ....miroase urit de tot cu bataie pina la CEDO, stiti ? oricum , de la atita praf aruncat in ochii nostri, ma ustura !
|
Black_Friday_ 4276 mesaje Membru din: 23/08/2013 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 2 Iulie 2014, ora 18:53
De la: gabigabi2, la data 2014-07-02 17:30:25De la: gabigabi2, la data 2014-07-02 15:17:10era Absolut obligatoriu ca, odata ce au aparut in 2011 acele Inregistrari facute de SRI la Cererea Procuraturii , intermediarul afacerii despre care s-a aflat prin filare , pedelistul Capatina sa fi fost chemat la audieri ; si Bercea sa fi fost interogat , iar M. B. Macar intrebat despre ce-i vorba ! Nu doar ca au disparut niste postari, dar haakonel si-a luat din nou zborul dupa ce a injurat la modul cel mai grobian cu putinta administratorul forumului. Nu-i nimic, se va metamorfoza din nou intr-o musca verde. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 2 Iulie 2014, ora 19:15
De la: Black_Friday_, la data 2014-07-02 18:53:48De la: gabigabi2, la data 2014-07-02 17:30:25De la: gabigabi2, la data 2014-07-02 15:17:10era Absolut obligatoriu ca, odata ce au aparut in 2011 acele Inregistrari facute de SRI la Cererea Procuraturii , intermediarul afacerii despre care s-a aflat prin filare , pedelistul Capatina sa fi fost chemat la audieri ; si Bercea sa fi fost interogat , iar M. B. Macar intrebat despre ce-i vorba ! ahaaaa, ia te uita , asa e ! da' ne-am spus niste vorbe grele , recunosc....nu, nu l-am injurat, i-am spus ca-i damnat si d'aia se chinuie din greu....in sfirsit....mi-au disparut si mie si lui postari ! tu ce faci ? imi pare rau ca ai venit tocmai cind ma pregatesc sa ies !
|
sirboby 1972 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 2 Iulie 2014, ora 20:41
www.nasul.tv/2014/07/01/bomba-ancheta-in-cazul-lui-bercea-mondia... www.nasul.tv/2014/07/01/bomba-ancheta-in-cazul-lui-bercea-mondia... Sa de-a Dumnezeu sa se mute si sa-i stranga DNA-ul pe toti la jilava!
Raporteaza abuz de limbaj
Sugei un corn cu lapte, dac n-avei dini
i numrai-mi oule, c mi-am ieit din mini
Bi animalule, nu vezi? Voi n-avei interesuri
Iarna nu-i ca vara, v dorim succesuri!
Parazitii (Noi vrem respect)
|
|
Black_Friday_ 4276 mesaje Membru din: 23/08/2013 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 2 Iulie 2014, ora 21:39
De la: sirboby, la data 2014-07-02 20:41:23 Amiiiiiiiiiiin!!!!! 2.bp.blogspot.com/-zzwSHEeeF14/Tol3F6Qr4sI/AAAAAAAAAQ8/j-Ai4hf8W... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 3 Iulie 2014, ora 09:06
De la: gabigabi2, la data 2014-07-02 10:14:41cum adica ? ce spuneti voi ? ca Mircea a luat banii lui Voiculescu , lasindu-se cumparat de el ? Esti sluta mamare daca ai tras aceste concluzii. Acum se explica de ce ai fost de acord cu magariile facute in 2012.....cu schimbarea Avocatului Poporului , Sefilor Camerelor , Monitor, etc prin ordonanta de urgenta neconstitutionala, Pentru tine statul de drept reprezinta doar vointa ta chiar daca legea este incalcata. Vorbesti de mituire.......care mituire mamare? Trafic de influenta.......care trafic? Pentru voi idiotilor legea nu exista. Sunteti doar niste biete creaturi manate doar de ura si prostie. Pana una alta ...repet......Mondialul este incarcerat si te asigur ca atat el cat si rudele lui vor vorbi iar adevarul va iesi la suprafata. Mai avem cateva zile si odata cu intemnitarea Varanului situatia se va schimba radical. Raporteaza abuz de limbaj |
|
valeriulivanov 1792 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 3 Iulie 2014, ora 13:02
"
MAESTRU-BASS",MERGE PE PRINCIPIUL: "CU SAU FARA VOIA VOASTRA,"POPOR-SARACIT'"," EU ",INCRANCENAT-DRACESC ",NU VA L-AS IN PACE(CU ORICE CHIP !),SI VOI MERGE PANA LA CAPAT,PENTRU DISTRUGERE IN DISOLUTIE ! (PENTRU CINE,PENTRU DRACESCUL -BOLNAVICIOS DIN "EL-BASS",?!;( DRACESCUL DIN "EL",SE GANDESTE CA SA PERTURBEZE ALEGERIILE PRESEDENTIALE ,SI DE ACEEA NU DEMISIONEAZA,DEOARECE VREA CA SA LASE IN URMA UN "MONSTRU-POLITIC",CA SI "EL " CARE ,DE ALTFEL, NU SERVESTE,POPULATIEI MAJORITARE ,CA FIIND SARACITE DE CAPITALISMUL SALBATIC-ACTUAL !.
|
Postat pe: 3 Iulie 2014, ora 14:48
De la: 9am_3909, la data 2014-07-03 09:06:41De la: gabigabi2, la data 2014-07-02 10:14:41cum adica ? ce spuneti voi ? ca Mircea a luat banii lui Voiculescu , lasindu-se cumparat de el ? saracan de capu' tau cel prost : nu crezi ce vezi cu ochii si auzi cu urechile tale, dar dai crezare tuturor nazdravaniilor, oricit ar fi de fantezist- ilogice ,dar care ti-l scuza pe adoratul tau SEF ! Doamneeee- doamne , ce te'oi face dupa ce n'o sa mai fie JUPINUL tarii ? ai preluat serviciul de la hakonetti pina-si revine el ? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 4 Iulie 2014, ora 09:10
De la: gabigabi2, la data 2014-07-03 14:48:37De la: 9am_3909, la data 2014-07-03 09:06:41De la: gabigabi2, la data 2014-07-02 10:14:41cum adica ? ce spuneti voi ? ca Mircea a luat banii lui Voiculescu , lasindu-se cumparat de el ? Ce vad eu? Eu vad capul lumii interlope(Voiculescu) la masa guvernului PSD.........Un Voiculescu care in fapt prin reprezentantii lui conduce Romania......Un Ponta plagiatorul care din biroul de prim-ministru face trafic de influenta si sta la dispozitia tuturor puscariabililor.....Un Ministru al Agriculturii care este dator vandut Varanului .....Un Parlament profund corupt si o Justitie aparata de UE care incearca din rasputeri sa doboare balaurul PCR(PSD) care a ingenunchiat Romania. Ce parere ai de cele 2600 de hectare arendate de Voiculescu pentru care plateste cand doreste doar 50kg cerele la hectar in timp ce productia depaseste 4000kg la hectar? Dar de sefa CNA care recunoaste ca ia MITA si favorizeaza anumite posturi de tv? Dar de toti puscariabilii din Parlamentul Romaniei ocrotiti de catre PSD? Dar de noile dosare ale lui Voiculescu? Stiu ca vei continua cu placa zgariata numita Basescu........corect pana la proba contrarie. Momentan avem 300 hectare cumparate la Nana ......CVC perfect valabil. Un Mircica care a pus botul la savarina Varanului dar care nu are nicio legatura cu presedintele.....dovada fiind incarcerarea Mondialului dar si al fratelui prezidetiabilului........fapt remarcabil iar in rest doar speculatii ale A3 . Atunci care dintre noi este diliu? Adevarul este ca pana nu vom distruge din temelii acest PSD ....cu arestarile de rigoare.......nu vom avea parte ca popor de bunastare. PS. Intrebarea este ce vei face tu si restul prostilor atunci cand Varanul , Ponta si restul gloatei mafiote vor umple penitenciarele Romaniei? Te asigur ca Uniunea Europeana va starpi balaurul PSD si cozile de topor pe care acesta le mai are infiltrate in alte partide.. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 4 Iulie 2014, ora 09:22
Ce vad eu?
Eu vad capul lumii interlope(Voiculescu) la masa guvernului PSD.........Un Voiculescu care in fapt prin reprezentantii lui conduce Romania......Un Ponta plagiatorul care din biroul de prim-ministru face trafic de influenta si sta la dispozitia tuturor puscariabililor.....Un Ministru al Agriculturii care este dator vandut Varanului .....Un Parlament profund corupt si o Justitie aparata de UE care incearca din rasputeri sa doboare balaurul PCR(PSD) care a ingenunchiat Romania. Ce parere ai de cele 2600 de hectare arendate de Voiculescu pentru care plateste cand doreste doar 50kg cerele la hectar in timp ce productia depaseste 4000kg la hectar? Dar de sefa CNA care recunoaste ca ia MITA si favorizeaza anumite posturi de tv? Dar de toti puscariabilii din Parlamentul Romaniei ocrotiti de catre PSD? Dar de noile dosare ale lui Voiculescu? Stiu ca vei continua cu placa zgariata numita Basescu........corect pana la proba contrarie. Momentan avem 300 hectare cumparate la Nana ......CVC perfect valabil. Un Mircica care a pus botul la savarina Varanului dar care nu are nicio legatura cu presedintele.....dovada fiind incarcerarea Mondialului dar si al fratelui prezidetiabilului........fapt remarcabil iar in rest doar speculatii ale A3 . Atunci care dintre noi este diliu? Adevarul este ca pana nu vom distruge din temelii acest PSD ....cu arestarile de rigoare.......nu vom avea parte ca popor de bunastare. PS. Intrebarea este ce vei face tu si restul prostilor atunci cand Varanul , Ponta si restul gloatei mafiote vor umple penitenciarele Romaniei? Te asigur ca Uniunea Europeana va starpi balaurul PSD si cozile de topor pe care acesta le mai are infiltrate in alte partide.. Raporteaza abuz de limbaj |
|
9am_1454 1051 mesaje Membru din: 1/02/2013 |
Postat pe: 4 Iulie 2014, ora 13:50
Ia, zi, mamaita Cotoroanta ... cum sta treaba cu bietul Voiculescu ?
E victima atacului justitiei lui Basescu, a procurorilor lui Basescu ... este ? Ia, povesteste-ne tu varianta ta ... Ca le sti pe toate, n-asa ? E o conspiratie odioasa, este ? Hai, gavareste tu frumos ... Mai spune-ne cum ne-a spalat creierul B1 ... Basescu ... cum avem noi halucinatii cu lucruri care nu exista, cum ar fi chestiunea cu ICA, cu hectarele de la Giurgiu numai bune de muls ... ia, zi, fata draga ... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 4 Iulie 2014, ora 14:42
De la: gabigabi2, la data 2014-07-02 09:03:24De la: 9am049573, la data 2010-12-04 13:43:46Daca unii dintre noi s-au intrebat de ce batea cimpii base extraordinarul despre sistemul electronic al fiscului (luind inca o data in plus locul executivului) , raspunsul e simplu: a fost publicat un studiu anual al PricewaterhouseCoopers i al Bancii Mondiale iar un oficial al Bancii a avut discutii cu oficialii executivului portocaliu-unguresc. na poftim ce gura aurita am avut ! pe 2 am intrebat, pe 3 l-au saltat ! pfii, p'arc'as fi don base' in varianta feminina : cum zic, cum se executa ! aloooo, Procuraturaaaaa : aveti niste dosare pitite prin sertare de acum vreo 2 ani...altele de la alegerile prezidentiale via diaspora din 2009... ihimmmm ? ce ziceti, nu va apucati si de ele , ca le maninca moliile ? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 4 Iulie 2014, ora 15:01
De la: 9am_1454, la data 2014-07-04 13:50:23Ia, zi, mamaita Cotoroanta ... cum sta treaba cu bietul Voiculescu ? ce vrei tu sa-ti povestesc, mai Silviule ? varianta MEA ? da' ce-s eu , fiica lui Voiculescu ? dar, desigur , Pot avea o parere, dar CIND te-a interesat parerea mea ? in schimb, it pot spune ca m-a si distrat chestia cu denuntul facut de cei 3 evanghelisti care erau 2 : Luca si Matei , al treilea NEFIIND om de afaceri devreme ce era SUBALTERNUL celui de'al 2 lea si m-am mirat cit de cuminti s-au dus la santajistul de Voiculescu si-n 2008 si-n 2009, 2011 si 2012 ! asta da placere de a fi constrins si consecventa cu care se duceau sa fie siluiti mi-a adus aminte de un banc : sosea, masini, un autostopist pe marginea drumului care facea semne soferilor sa-l ia si pe el ....opreste un tip si, autostopistul il trage jos din masina pe sofer , il bumbaceste putin, il pravaleste peste masina in timp ce-i da nadragii jos si - de ce m-ai brutalizat atit de tare , il intreaba victima pe agresor ? puteam sa facem chestia asta intrun alt cadru ... .ca si mie-mi place....dar c'un pic de ambient : o muzica, un pahar de visichi bun....- hehehe , rinjeste " felix", o fi, dar iti mai tztziia fundu' asa ? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 4 Iulie 2014, ora 15:28
De la: 9am_3909, la data 2014-07-04 09:22:49Ce vad eu? PIMPULE , esti de tot pimp ! ce voi face eu ? bine mersi, intrucit Nu tin cu dintii de niciunul din cei citati de tine, in schimb tu, esti LIPIT de bas in cuget si simtiri ! mai zilele trecute , te dadeai subtil ca o cocota ce-si pune tarifu'n geam, tot spunind ca-i cusut cu ata rosie ce face Ponta ....pimpule , uite ce-i cusut cu ata ROSIE si don basel se facea ca NU STIE , spunind ca habar n-are cu ce se ocupa fie-sa : ca Ioana - notarita- are Exclusivitate pe Toate Contractele de vinzare a statiilor de Benzina catre RUSII de la Gazprom prin sucursala NISH ? moiiii, a naibii chioreala ce aveti pe ochii vostri : NU v-ati intrebat deloc DE CE NU BAGA DE SEAMA SRI. , Basescu, CSM .ul ca ne CUMPARA RUSII tzara ? si tot cu fir Rosu- ca sa-ti fac pe plac- este si cazul ALRO....stii, tot catre RUSI si acolo se mai plimba si o valiza cu vreo 4 milioane de euro , stii , da , asta ca sa nu mai avem vorbe ?! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 4 Iulie 2014, ora 16:13
De la: gabigabi2, la data 2014-07-04 15:28:37De la: 9am_3909, la data 2014-07-04 09:22:49Ce vad eu? Hai sa.ti explic, explicativ Un notar legalizeaza acte de vanzare-cumparare doar dupa ce documentele depuse la dosar sunt verificate si paraverificate. Unde ..... la institutiile statului abilitate precum; Camera Notarilor, Oficiul de spalare a banilor. OCPI , Cadastru, etc. Intamplator......deoarece eu sunt secretar la un notariat(acum ai aflat si cu ce ma ocup) si lucrez mult cu aceste institutii pot sa.mi dau cu parerea si mai mult.....chiar cunosc pe omologul meu de la notariatul Ioanei B cu care ma intersectez pe la Cadastru si OCPI. Ei bine notariate sunt in jur de 300 si te asigur ca toti secretarii se cunosc intre ei ......asta pentru a nu manca rahat ca sunt vreun apropiat al individei. Ce vreau sa.ti expilc......Un notar nu are niciun motiv sa refuze sa semneze un act atata timp cat este legal.....mai mult benzinariile cu pricina au un proprietar care vinde.......nu NOTARUL vinde fraiero.....el doar legalizeaza un act consimtit de toate partile implicate. Nu stau acum sa.ti mai dau alte explicatii deoarece oricum nu intelegi mare lucru........tu esti doar o mutanta comunista, proasta, indobitocita, indoctrinata si cretina!
|
Postat pe: 4 Iulie 2014, ora 16:18
imediat dupa dec. '89 s-a facut o mare liniste prin Romania si niciun tovaras politruc comunist nu mai scotea capul pe strada ; tovarasii se ascundeau, se scuzau, isi renegau obedienta ca ,deh : au fost obligati de Sistem, una-alta ! mda....au scapat atunci si nimeni n-a judecat pe nimeni ptr. EXCESELE facute din drag de Iubitul si Maretul Conducator, Cel Mai Iubit Fiu al Poporului !
si acum sed si cuget : peste 5 luni, Actualul Maret Conducator, ce a reusit sa-nvie practicile comunismului ceasist , servit fiind Tot cu Exces de Zel de niste maidanezi oportunisti si obedienti fata de PUTERE , tot asa vor scapa neatinsi de nimeni ? Raporteaza abuz de limbaj |
|
9am_1454 1051 mesaje Membru din: 1/02/2013 |
Postat pe: 4 Iulie 2014, ora 16:32
De la: gabigabi2, la data 2014-07-04 16:18:27imediat dupa dec. '89 s-a facut o mare liniste prin Romania si niciun tovaras politruc comunist nu mai scotea capul pe strada ; tovarasii se ascundeau, se scuzau, isi renegau obedienta ca ,deh : au fost obligati de Sistem, una-alta ! mda....au scapat atunci si nimeni n-a judecat pe nimeni ptr. EXCESELE facute din drag de Iubitul si Maretul Conducator, Cel Mai Iubit Fiu al Poporului ! AI, lasa-ma, nu ma-nebuni ... sa mori tu ? Ai facut ce-ai facut si ai reusit sa faci asemanarea intre Ceausescu si Basescu ... conform indicatiilor lui Voiculescu. Recunosc e buna gaselnita. Ca si aia cu "regimul Basescu". Alta curvasarie tip Voiculescu. Numai ca intre Ceausescu si Basescu au mai fost niste ctitori, numiti: ILIESCU, CONSTANTINESCU, iar ILIESCU si abia mai apoi ... Basescu. Aud tot felul de cretini care repeta idioteniile astea. Pe aia tineri ii mai scuz, dar pe aia ca tine ... n-au nici o scuza; ori sunt eminamente prosti, ori niste mari ticalosi. De ce ? Pentru ca, daca s-ar fi spus a miliarda parte din ce se spune despre Basescu, despre Ceausescu, alde Badea si Gadea ar fi devenit dusmanii poporului si ar fi fost gatuiti imediat. Neutralizati nu neaparat ucisi. Cat de cretin poti sa fi sa vorbesti despre "regimul Basescu" ca despre un regim opresiv, dictatorial, cata vreme cel putin doua posturi TV il injura pe seful statului 24/24h ? Ai putea crede ca nu este posibil. Dar, la noi, evident este posibil ! Nu stiu de ce, desi ai suflet bun (am simtit-o eu pe pielea mea) in acelasi timp esti incedibil de tampita. Mila e ceva bun pentru suflet, ura nu ! Ori A-3 si Roamania TV raspandesc ura in stare pura. A inceput sa se vada si cine instrumenteaza chestiile astea. Cine este Dan Voiculescu ... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 4 Iulie 2014, ora 16:32
De la: 9am_3909, la data 2014-07-04 16:13:25De la: gabigabi2, la data 2014-07-04 15:28:37De la: 9am_3909, la data 2014-07-04 09:22:49Ce vad eu? eu cind iti spun ca esti pimp, stiu ce spun ! DESPRE cum functioneaza un notariat vorbeam eu sau despre faptul ca RUSII ne-au cumparat bucata cu bucata si organele abilitate NU VAD si SRI.ul exact asta trebuie sa pazeasca si sa semnaleze aceasta tendinta a lor, presedintelui ? asta ptr. ca tot va dati cu fundul de pamint ca Ponta da tara RUSILOR si poporul asta-i filorus ! pimpule , daca Ioana- fiica marelui cirmaci - Observa ca Semneaza SUTE de contracte de vinzare- cumparare de la romani catre RUSI , nu-i spune lu' tac' su : mai tata , se-ntimpla ceva ....uite asa si asa ? NU ? sigur ca nu si chiar daca-i spunea, mare scofala, ca doar si el e bagat in afacerea ALRO, tot cu RUSII, pina peste cap....momentan Dosarul ala sta la cutiuta , ca n-a avut cine face un Denunt Patriotic de ieri dimineata pina-n prinz si sa-l puna pe rol , dar sper sa vina si acea zi ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 4 Iulie 2014, ora 16:43
De la: 9am_1454, la data 2014-07-04 16:32:49De la: gabigabi2, la data 2014-07-04 16:18:27imediat dupa dec. '89 s-a facut o mare liniste prin Romania si niciun tovaras politruc comunist nu mai scotea capul pe strada ; tovarasii se ascundeau, se scuzau, isi renegau obedienta ca ,deh : au fost obligati de Sistem, una-alta ! mda....au scapat atunci si nimeni n-a judecat pe nimeni ptr. EXCESELE facute din drag de Iubitul si Maretul Conducator, Cel Mai Iubit Fiu al Poporului ! esti foarte selectiv si patruns de tragedia vietii de presedinte ce se sacrifica ptr. binele poporului si nu iei in consideratie un raspuns atit de neserios ca cel dat anterior... ala cu bancul ! normal, caci fiind o dusmanca a acelui popor in proportie de cam 6, 2 % reprezentat de don basel si PMP, sigur ca nu merit atentie, restul fiind niste golani ! care-i concluzia mea dupa aproape 10 ani de cind ne certam ptr. JUPINUL care si ieri s-a dat in stamba prezidind "congresul" sau ce-o fi fost ala al partidului pe care NU AVEA VOIE, CONSTITUTIONAL sa-l construiasca si-i trimitea biletel iubitei Udrea ? o singura concluzie am : " Baiete, esti timpit " ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 4 Iulie 2014, ora 16:54
" AFARA PLOUA " cine-i de vina ? evident : Voiculescu ! si asta numai ptr. ca A3 nu-l lasa pe JUPIN bas' sa se faca ca ploua la toate cite ar trebui sa dea un raspuns !
|
|
|

dar e MUSAI , chiar daca denuntatorul si-a retras plingerea si a recunoscut ca s-a inselat si inst. nu si-a schimbat profilul baaa, mai are si profit !
?
Ati incurcat-o cu tiganii lui BERCEA, va vor JUPUI de VII. dupa ce MAGISTRATII VOR DEMOLA BUTAFORIA PE CARE ATI INSAILAT-O PRIN PLATOURILE A3 impreuna cu FABULOSUL PASTOR GADEA
hai nu ne-nnebuni !
binevoitor al procuraturii
si macinat de remuscaturi de constiinta
a inceput sa spuna adevarul ce trebuia trecut la dosarul inalbitor ....
da' nu al lui Dumnezeu ,ci cu bani unsurosi si lipiciosi si sa povesteasca cum s-a trezit cu maldarul de dolari in fata ,de s-a si speriat bietul om ....
e dat naibii Voiculescu asta si, te pomenesti ca si INREGISTRARILE facute in 2011 de catre SRI si Procuratura, tot de el sunt platite ...ca si inceperea urmarii penale a lui Bercea de catre procurorul Iacobescu ...
imi pare rau ca ai venit tocmai cind ma pregatesc sa ies !
Sa de-a Dumnezeu sa se mute si sa-i stranga DNA-ul pe toti la jilava!