Info
x
Basescu
|
Fosta membra 9am.ro 12 mesaje Membru din: 3/07/2014 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 4 Iulie 2014, ora 17:17
Privatizarea Alro
Surse din cadrul Parchetului au declarat ca initiatorul plangerii este Florea Bulumac, fost angajat al Alro, care a parasit compania la inceputul anilor �90. El este actionar minoritar la Alro, cu un pachet nesemnificativ de actiuni. Ulterior, Bulumac a fost consilier la Ministerul Industriilor, pe probleme metalurgice, spun oficialitati ale institutiei care si-a schimbat intre timp denumirea in Ministerul Economiei si Comertului. El a fost pensionat la termen in urma cu cativa ani. Ruda cu regretatul avocat Nicolae Cerveni, Bulumac este presedintele organizatiei sectorului 2 Bucuresti al Partidului Popular Crestin Democrat (PPCD). El a mai inaintat si in trecut plangeri in ceea ce priveste privatizarea Alro. Penultima sa plangere, formulata in 2002 impotriva liderilor PSD Adrian Nastase si Ovidiu Musetescu, referitoare la ceea ce a numit �privatizarea frauduloasa a combinatului slatinean�, a ramas fara rezultat. Intr-o conferinta de presa, in aprilie 2005, Bulumac a declarat ca Parchetul National Anticoruptie (acum denumit DNA) incearca sa �musamalizeze� afacerea, dupa cum scria presa locala la acea vreme. Potrivit acuzatiilor din 2002 ale lui Bulumac, fostul premier si fostul sef al Privatizarii (APAPS) au incercat sa sugereze ca Alro se afla intr-o criza, absenta profitului si a lichiditatilor facand necesara o privatizare rapida, la un pret considerat subevaluat de multi analisti. Bulumac sustine ca, de fapt, Alro statea foarte bine atat la capitolul profit, cat si la lichiditati, retehnologizarea invocata de Musetescu ca motiv al privatizarii urgente, fiind de fapt realizata cu mai mult timp inainte, din resursele proprii ale Alro. De altfel, potrivit unui raport independent al Vanguard, adunarea ordinara a actionarilor (AGAO) a Alro, din 30 martie 2002, a alocat dividende de 560 miliarde lei in contul rezultatului bun din 2001, in conditiile in care privatizarea Alro a fost parafata de APAPS in mai 2002. Alro Slatina a fost vanduta catre grupul de firme membre ale Marco International, concernul magnatului rus Vitali Matsiski. Anterior privatizarii, Marco preluase de pe Rasdaq un pachet de circa 31,5% din actiuni. Apoi a urmat preluarea firmei Conef, care a vea in portofoliul ei alte 10,5% din actiunile Alro. In fine, a urmat o privatizare partiala, efectuata printr-o vanzare a unui pachet detinut de stat de 10%, ceea ce a urcat pachetul de actiuni Alro de la Marco, de la 42 la 52%. Pentru pachetul de 10%, statul roman a primit doar 11,4 milioane dolari, compania slatineana, cel mai important producator de aluminiu din Europa Centrala si de Est, cu o cota de piata importanta din productia mondiala, fiind astfel evaluat in 2002 la numai 114 milioane dolari de catre APAPS. 2005-10-17 |
|
Postat pe: 4 Iulie 2014, ora 17:37
Alro este cea mai mare companie produc�toare de aluminiu din Europa Central� �i de Est (except�nd Rusia) �i opereaz� facilit��i de produc�ie la Slatina �i Tulcea. Compania este de�inut� de grupul Vimetco, cotrolat de omul de afaceri rus Vitali Machitski. Acesta este unul din oligarhii Rusiei, implicat �n mai multe privatiz�ri din industria postsovietic� �i creditat cu o avere de peste trei miliarde de dolari.
Read more:www.economica.net/oligarhul-rus-ce-detine-alro-si-a-plantat-fiul... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 4 Iulie 2014, ora 17:41
Direcția Național� Anticorupție
03 iulie 2014 Nr. 948/VIII/3 COMUNICAT Ca urmare a informațiilor ap�rute �n mass media �n cursul zilei de 3 iulie 2014, Biroul de Informare și Relații Publice este abilitat s� fac� urm�toarele preciz�ri: Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție � Sec�ia de combatere a corup�iei au dispus punerea �n mișcare a acțiunii penale și luarea m�surii controlului judiciar, �ncep�nd cu data de 3 iulie 2014, faț� de inculpatul VOICULESCU DAN, �n sarcina c�ruia s-a re�inut infrac�iunea de �antaj prin constr�ngere �n scopul dob�ndirii, �n mod injust, a unui folos patrimonial (7 acte materiale). �n ordonanța de dispunere a controlului judiciar, procurorii au re�inut urm�toarele: Inculpatul VOICULESCU DAN a amenin�at direct, sau prin intermediari, oameni de afaceri �i administratori a trei companii c�, �n situa�ia �n care nu vor �ncheia contracte de publicitate cu trustul de pres� pe care �n fapt �l conduce, va declan�a o agresiv� campanie de discreditare. Sub aceast� amenin�are, unul dintre oamenii de afaceri, denun��tor �n cauz�, i-a achitat lui VOICULESCU DAN suma total� de 900.000 euro sub forma a cinci contracte de publicitate, �ncheiate cu trusturile de pres� apar�in�nd acestuia. Un al doilea om de afaceri, denun��tor la r�ndul s�u, de�i s-a sim�it direct �i puternic amenin�at, a refuzat categoric s� cedeze �antajului, ameninț�rii �i constr�ngerii, a�a �nc�t, trustul controlat de inculpat a declanșat un atac mediatic susținut la adresa firmei acestui om de afaceri. Potrivit probelor administrate �n cauz�, �n perioada 2007, 2008, 2011, 2012, inculpatul Voiculescu Dan, sub pretextul �mbun�t��irii �i men�inerii capitalului de imagine, a cerut unuia dintre denun��tori �ncheierea unor contracte de publicitate care, �n realitate, erau taxe de protec�ie �mpotriva denigr�rii. Ca modalitate de abordare folosit� de c�tre Voiculescu Dan, acesta le-a prezentat denun��torilor (oameni de afaceri) faptul c� este necesar s� acorde o aten�ie deosebit� sporirii capitalului de imagine al firmelor lor prin intermediul trustului de pres� INTACT MEDIA �i a subliniat c� lipsa promov�rii �n media a activit��ii companiilor lor risc� s� aib� efecte dezastruoase din punct de vedere financiar, respectiv, c� orice eveniment referitor la activitatea firmei va fi prezentat �ntr-un mod negativ exagerat, nu doar sub form� de �tiri, ci sub form� de dezbateri televizate, gen talk-show, pe posturile de televiziune ANTENA 1 sau ANTENA 3. �n cauz�, sunt �ndeplinite exigen�ele procedural-penale privind luarea m�surii controlului judiciar, aceasta fiind necesar� �n scopul asigur�rii bunei desf�ur�ri a procesului penal, al �mpiedic�rii sustragerii inculpatului VOICULESCU DAN de la urm�rirea penal� �i al prevenirii s�v�r�irii de c�tre acesta a unor noi infrac�iuni de �antaj. Pe timpul c�t se afl� sub control judiciar, inculpatul trebuie s� respecte urm�toarele obligații: - s� se prezinte la organul de urm�rire penal�; - s� informeze de �ndat� organul judiciar care a dispus m�sura sau �n fa�a c�ruia se afl� cauza cu privire la schimbarea locuin�ei; - s� se prezinte la organul de poli�ie desemnat cu supravegherea sa de c�tre organul judiciar care a dispus m�sura, conform programului de supraveghere �ntocmit de organul de poli�ie sau ori de c�te ori este chemat; - s� nu p�r�seasc� teritoriul Rom�niei, altfel dec�t cu �ncuviin�area prealabil� a procurorului; - s� nu se apropie de denun��tori, de martori �i s� nu comunice cu aceste persoane direct sau indirect pe nicio cale; Inculpatului i s-au adus la cunoștinț� calitatea procesual� de inculpat și acuzațiile, conformitate cu art. 309 din Codul de procedur� penal�. Inculpatului i s-a atras aten�ia c�, �n caz de �nc�lcare cu rea-credin�� a obliga�iilor care �i revin, m�sura controlului judiciar se poate �nlocui cu m�sura arestului la domiciliu sau m�sura arest�rii preventive. BIROUL DE INFORMARE ȘI RELAȚII PUBLICE Raporteaza abuz de limbaj |
|
gabigabi2 33366 mesaje Membru din: 13/10/2011 |
Postat pe: 4 Iulie 2014, ora 17:45
acum ,spune-ne unde apare Stolojan, Cocos, Nutzishor si traficul de influenta pe la poarta mariei sale, care dete pe rezolutia vinzarii preferentiale a curentului , aviz pozitiv, semnat cu frumoasa-i semnatura prezidentiala ....
P.S ai uitat sa spui la sfirsit : Felicitari DNA ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Black_Friday_ 4276 mesaje Membru din: 23/08/2013 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 4 Iulie 2014, ora 19:28
De la: 9am_4133, la data 2014-07-04 18:03:43ai luat si supt de la voiculescu si de la toti securisto-comunistii tai, babaciune infecto-raspandaca , apoi te vaiti ca ti-au distrus economia si finantele statului cei din UE si USA, nesimtito ! Haakoane, iar esti mah gagica?
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 4 Iulie 2014, ora 20:34
Haakoano, nu poti fi misogin cu unul caruia ii place sa scape sapunul la dus. Mie chiar imi plac femeile, dar alea adevarate, nu panaramele cu barba.
|
Fosta membra 9am.ro 311 mesaje Membru din: 7/05/2014 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 4 Iulie 2014, ora 21:52
De la: Black_Friday_, la data 2014-07-04 20:34:44Haakoano, nu poti fi misogin cu unul caruia ii place sa scape sapunul la dus. Mie chiar imi plac femeile, dar alea adevarate, nu panaramele cu barba. Mai Black_Vasile Cocalaru.......cu fata ta nu prea cred ca ai trecere la femei.........sincer poate doar la femeile cu barba! Cred ca esti recunoscut in comunitatea g-a-y din Galati ca un mare gigolo:p asiv....
|
Postat pe: 4 Iulie 2014, ora 23:04
De la: Black_Friday_, la data 2014-07-04 20:34:44Haakoano, nu poti fi misogin cu unul caruia ii place sa scape sapunul la dus. Mie chiar imi plac femeile, dar alea adevarate, nu panaramele cu barba. 38.media.tumblr.com/86c6ed9ad854ab5c58c896b18e510a95/tumblr_n7an... Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|
|
Postat pe: 5 Iulie 2014, ora 06:24
Bravo bah 3909, fii cavaler si apara-ti partenera! Acu' e clar de ce cantati voi doi aceleasi ode carmaciului iubit, pitipoancelor. Strangeti hora nu fiti hoti, sa va ajunga in k...la toti! Raporteaza abuz de limbaj |
|
sirboby 1972 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 5 Iulie 2014, ora 12:38
Tiganii lui mondialu ala dau declaratii contradictorii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! www.realitatea.net/amanunte-explozive-din-dosarul-bercea-mircea-... Pentru felix & co (inclusiv postacii lor pe forum) :,,Nu ziceti hop pana nu sariti gardul" Sa vedem ce mai apare! Tare imi e ca intra si avocatul general! Raporteaza abuz de limbaj
Suge�i un corn cu lapte, dac� n-ave�i din�i
�i num�ra�i-mi ou�le, c� mi-am ie�it din min�i
B�i animalule, nu vezi? Voi n-ave�i interesuri
Iarna nu-i ca vara, v� dorim succesuri!
Parazitii (Noi vrem respect)
|
|
Fl_Orion999 15216 mesaje Membru din: 2/06/2013 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 5 Iulie 2014, ora 12:41
De la: Black_Friday_, la data 2014-07-04 19:28:48De la: 9am_4133, la data 2014-07-04 18:03:43ai luat si supt de la voiculescu si de la toti securisto-comunistii tai, babaciune infecto-raspandaca , apoi te vaiti ca ti-au distrus economia si finantele statului cei din UE si USA, nesimtito ! sa fim seriosi...fara exagerari...daca si radiografia asta imbracata poate fii numita ,,gagica''... spynews.ro/actualitate/imagini-socante-cu-cea-mai-urata-femeie-d... Raporteaza abuz de limbaj
Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept �i recunoa�te c�, pe deasupra ambi�iilor, intrigilor �i urilor, este Patria, este ve�nicia neamului, �i c� acolo trebuie s� ne �nt�lnim totdeauna, chiar dac� nu ne �n�elegem de fiecare dat�."(Ion Antonescu) *** ,,�n ziua de azi, pentru a st�p�ni c�t mai mul�i oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odat� ce ai sufletul, ai omul; iar c�nd ai omul, teritoriul vine de la sine."
(contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
|
|
Postat pe: 5 Iulie 2014, ora 12:42
Am�nunte EXPLOZIVE din dosarul BERCEA - MIRCEA B�SESCU. INTERCEPT�RI
O interceptare telefonic� aflat� �n dosarul Bercea - B�sescu arat� c� fiica lui Bercea Mondial i-a spus tat�lui c� avocatul Pavel Abraham i-ar fi promis bani: Sandu Anghel: �i-a spus Abraham c� dac� va primi 30 de zile se prezint� el? Izaura Anghel: Da, dar mi-a spus: Nu se �tie. �i mi-a mai spus: �mi dai mie toate film�rile �i �i-l scot basma curat�. �i c� va scoate �i banii. Marian C�p�ț�n�: Voiau s� induc� ideea c� o parte din bani mergeau c�tre Traian B�sescu Banii la care se refer� Izaura Anghel nu pot fi cei pe care familia sa declar� c� i-ar fi dat lui Mircea B�sescu. De ce nu?! Orice avocat �ncep�tor �tie c� banii oferi�i drept mit� se recupereaz� doar dac� autodenun�ul este formulat �nainte ca infrac�iunea s� fie comis�. Ori, �n situa�ia de fa��, membrii familiei Anghel au sesizat autorit��ile la mult timp dup� ce banii s-ar fi dat. �i atunci, despre ce bani ar putea fi vorba!? O posibil� explica�ie ar putea veni din declara�ia dat� de Marian C�p���n� �n fa�a judec�torilor Cur�ii de Apel Bucure�ti: "�n martie - aprilie 2013 a venit la mine acas� Anghel Florin �i a vrut s�-mi dea 200.000 de euro. Mi-a spus c� a primit de la Dan Voiculescu la el �n birou suma de 1.000.000 euro", a declarat Marian C�p���n� �n fa�a instan�ei de judecat�". DOSARUL MIRCEA B�SESCU. VOICULESCU ar fi dat UN MILION DE EURO familiei Bercea Pe de alt� parte, fiul lui Bercea, Florin Anghel, le-a declarat magistra�ilor c� a mers �mpreun� cu mama sa, atunci c�nd i-ar fi dus banii lui Mircea B�sescu. �n schimb, mama lui Florin, F�nica Anghel, a declarat c� fiul s�u a fost cel care ar fi dus, singur, banii. Nu �n ultimul r�nd, Bercea Mondial le-a declarat anchetatorilor c� el �tie de banii care i s-ar fi dat lui Mircea B�sescu doar de la televizor. Membrii clanului Bercea au dat declara�ii contradictorii, �n fa�a autorit��ilor Membrii clanului Bercea au dat declara�ii contradictorii, �n fa�a autorit��ilor, cu privire la banii pe care i-ar fi dat lui Mircea B�sescu. Bercea, so�ia �i fiul s�u nu au reu�it s� se pun� de acord asupra bancnotelor, dar nici asupra persoanelor care ar fi fost prezente c�nd s-ar fi dat banii. Fiul �i so�ia lui Bercea Mondial au dat declara�ii contradictorii �n fa�a magistra�ilor cu privire la banii da�i lui Mircea B�sescu. "�n 15 � 20 martie 2011 C�p���n� Marian mi-a spus c� a vorbit cu B�sescu Mircea �i c� acesta �l poate sc�pa pe tata de pu�c�rie. Ulterior am fost la birou la B�sescu Mircea �mpreun� cu mama mea �i ne-a cerut un milon de euro, pentru eliberarea lu� tata. I-am spus c� avem doar 600.000 �i a acceptat. Am mers cu mama mea acas� �i am luat banii, 250.000 de euro, c� at�ta aveam, �n bancnote de 500 de euro. A doua zi ne-am �ntors la Constan�a �i am dus banii", le-a declarat Florin Anghel anchetatorilor. GUȘ�: Ponta este suspect principal �n telenovela Bercea-C�p�ț�n�, miza e statul rețea baronime �n schimb, mama sa are o alt� versiune. F�nica Anghel nu a spus c� ar fi fost �i ea de fa�� c�nd s-ar fi dat banii, a�a cum a precizat fiul s�u. �n plus, cei doi nu au aceea�i versiune nici la capitolul bancnote. "Suma era �n bancnote de 500, 100 �i 50 de euro. Fiul meu mi-a spus c� s-a �nt�lnit cu Mircea B�sescu �i acesta i-a spus s�-i dea banii lu� C�p���n� Marian, pentru a-i verifica. A doua zi fiul meu a dus banii", a precizat F�nica Anghel. Nu �n ultimul r�nd, Bercea Mondial a declarat c� nu �tie nimic despre banii da�i, �n afar� de ceea ce a auzit la televizor. Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: www.realitatea.net/amanunte-explozive-din-dosarul-bercea-mircea-... Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 5 Iulie 2014, ora 12:49
ia uite-o pe hakonika la terminarea liceului...
topcosmetice.blogspot.ro/2014/02/nu-exista-femei-urate-ci-doar.html Raporteaza abuz de limbaj
Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept �i recunoa�te c�, pe deasupra ambi�iilor, intrigilor �i urilor, este Patria, este ve�nicia neamului, �i c� acolo trebuie s� ne �nt�lnim totdeauna, chiar dac� nu ne �n�elegem de fiecare dat�."(Ion Antonescu) *** ,,�n ziua de azi, pentru a st�p�ni c�t mai mul�i oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odat� ce ai sufletul, ai omul; iar c�nd ai omul, teritoriul vine de la sine."
(contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
|
|
Postat pe: 5 Iulie 2014, ora 12:55
De la: sirboby, la data 2014-07-05 12:42:13Am�nunte EXPLOZIVE din dosarul BERCEA - MIRCEA B�SESCU. INTERCEPT�RI Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 5 Iulie 2014, ora 13:02
De la: sirboby, la data 2014-07-05 12:38:14 sirule...tu nu vezi ca tot ce incerci sa induci este o simpla maimutareala de presa a unor bagabonti...???
Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 5 Iulie 2014, ora 13:08
De la: 9am_4133, la data 2014-07-05 13:04:04De la: Fl_Orion999, la data 2014-07-05 12:49:10ia uite-o pe hakonika la terminarea liceului... ia-o mai usurel mandruto...sa nu-ti sara de pe fix gaura de-o posezi intre urechi.... abia ce fusesi eliminata si vrei din nou....???
|
|
Postat pe: 5 Iulie 2014, ora 13:47
De la: sirboby, la data 2014-07-05 12:38:14 eu leam spus-o, i-am avertizat ca au pus botul la diversiunea ciorditorului oligarh turnator, puscariabilul Felix, licheaua oligarha impreuna cu Ahabraham, au pacalit tiganii, au denigrat justitia si dna-ul, cu directa implicate a unei televiziuni private pe care oligarhul o finanteaza din sumele pe care le obtine in urma diverselor santaje pe care le practica asiduu, implicandu-si sclavii , pe fabulosul pastor inconstient gadea si toate lichelele pe care le mai are prin redactii pentru a-i servi cauza. acum, vor plati cu varf si indesat mizeriile cu care au incercat manipularea oliniei publice, denigrarea si subminarea justitiei, denigrarea/defaimarea unor magistrati. Vinerea cu boschet sub nara si babaciunea Partoneto-paranormala, au pus botul la butaforia servita de puscariabilul turnator oligarh Felix, mdeh ! insa, tare-mi este teama ca astia doi, Vinerea cu boschet sub nari si babaciunea Partoneta paranormala au luat de la oligarhul turnatr puscariabil , or i-o sug de dragul lui si in amorul artei de lumpenishtoifi ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
9am_1454 1051 mesaje Membru din: 1/02/2013 |
Postat pe: 5 Iulie 2014, ora 14:09
De la: gabigabi2, la data 2014-07-04 16:54:02 Nu zau ? Pana acum, cand ploua, era de vina Basescu... Parca tu ne spuneai ... tot timpul ne spuneai asta. Si cand nu ploua ... Raporteaza abuz de limbaj |
|
9am_1454 1051 mesaje Membru din: 1/02/2013 |
Postat pe: 5 Iulie 2014, ora 14:17
De la: sirboby, la data 2014-07-05 12:42:13Am�nunte EXPLOZIVE din dosarul BERCEA - MIRCEA B�SESCU. INTERCEPT�RI Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 5 Iulie 2014, ora 14:18
Fa Haakoano, ai facut victime, nebunatico! Unul de-al tau te canta in versuri....
www.youtube.com/watch?v=X03WrbDknUM Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 5 Iulie 2014, ora 14:19
De la: Black_Friday_, la data 2014-07-04 19:28:48De la: 9am_4133, la data 2014-07-04 18:03:43ai luat si supt de la voiculescu si de la toti securisto-comunistii tai, babaciune infecto-raspandaca , apoi te vaiti ca ti-au distrus economia si finantele statului cei din UE si USA, nesimtito ! da' fi atent cit de prost e omul asta care se pretinde a fi buricul pamintului ....a aparut ieri cu un numar dat de adm. si a postat chestia cu procuratura , la care eu i-am atras atentia c-a uitat sa adauge la sfirsit mult laudativa fraza : felicitari D.N. A , intrucit m-am prins imediat cine e ....s-a prins si el ca m-am prins si , s-a dat pe fata cu acel nick name ce-l reprezinta cu mult mai bine dar, de ce am zis ca-i prost ? ptr. ca daca voia sa-nceapa o "viata " noua si sa ne abureasca un pic pina se aseza mai bine pe pozitie , trebuia sa insaileze ceva la prezentare, ca sa dea impresia ca-i un user nou ratacit din intimplare pe forumul asta in curs de desfiintare !
|
Postat pe: 5 Iulie 2014, ora 14:26
De la: Fl_Orion999, la data 2014-07-05 12:41:23De la: Black_Friday_, la data 2014-07-04 19:28:48De la: 9am_4133, la data 2014-07-04 18:03:43ai luat si supt de la voiculescu si de la toti securisto-comunistii tai, babaciune infecto-raspandaca , apoi te vaiti ca ti-au distrus economia si finantele statului cei din UE si USA, nesimtito ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 5 Iulie 2014, ora 14:27
De la: 9am_1454, la data 2014-07-05 14:17:39De la: sirboby, la data 2014-07-05 12:42:13Am�nunte EXPLOZIVE din dosarul BERCEA - MIRCEA B�SESCU. INTERCEPT�RI Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 5 Iulie 2014, ora 14:45
De la: 9am_1454, la data 2014-07-05 14:17:39De la: sirboby, la data 2014-07-05 12:42:13Am�nunte EXPLOZIVE din dosarul BERCEA - MIRCEA B�SESCU. INTERCEPT�RI Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 5 Iulie 2014, ora 15:10
offf, tot ce-a facut omul asta, Pute a abuz in serviciu, a trafic de influenta si folosirea institutiilor statului in folosul personal, incepind cu datul casei din Mihaileanu ; cu afacerea Bordei ; cu schimbul de terenuri cu Casuneanu ; cu afacerea cu Popoviciu , de unde s-a ales ca cadou
cu un apartament ; cu "generozitatea" cu care a dat Rusilor de la ALRO curent ieftin, la cererea lui Stolojan, Cocos si Udrea ; cu folosirea consilierului prezidential pe agricultura, ptr. a-i incropi mosia de la Nana si a o-nscrie in cadastru ; cu imprumutul luat de la CEC , imprumut ce Depasea baremul impus de banca ; cu folosirea consilierilor prezidentiali in facerea acelei fundatii - partid PMP ! cu Afisarea insemnelor partidului la tribuna prezidentiala , incalcind , a nu stiu cita oara Constitutia ....dar, ptr. Fanii dlui presedinte, NU PUTE !....lor le miroase frumos a PUTERE exprimata la turatie maxima , ceea ce-i de admirat si aplaudat si cind am spus ca Bas' a Reinviat practicile ceausiste, don Silviu mi-a spus ca-i buna incercarea mea de a dezinforma ! sper sa dea bunul Dumnezeu ca intro zi sa se faca Dreptate si-n tara asta si toti cei care au facut si fac posibil ABUZUL DE PUTERE , sa raspunda ptr. obedienta lor ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 5 Iulie 2014, ora 15:15
De la: dau_u_e_prostilor, la data 2014-07-05 15:01:13De la: gabigabi2, la data 2014-07-05 14:19:44De la: Black_Friday_, la data 2014-07-04 19:28:48De la: 9am_4133, la data 2014-07-04 18:03:43ai luat si supt de la voiculescu si de la toti securisto-comunistii tai, babaciune infecto-raspandaca , apoi te vaiti ca ti-au distrus economia si finantele statului cei din UE si USA, nesimtito ! Obosito, nu e cazul sa ne povestesti experientele tale de pe centura... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 5 Iulie 2014, ora 15:38
@ blackule : imi pare rau ca te voi contrazice putin , dar cred ca problema lui consta in faptul ca NU are "experiente " ....singur in fata calculatorului ,fiind, doar isi poate inchipui si experimenta cu sine insusi si practica asta, dusa la extrem , atrage dupa sine tulburari mentale si de comportament !
|
Postat pe: 5 Iulie 2014, ora 16:51
ihim !
|
Postat pe: 5 Iulie 2014, ora 17:18
De la: gabigabi2, la data 2014-07-05 15:10:19offf, tot ce-a facut omul asta, Pute a abuz in serviciu, a trafic de influenta si folosirea institutiilor statului in folosul personal, incepind cu datul casei din Mihaileanu ; cu afacerea Bordei ; cu schimbul de terenuri cu Casuneanu ; cu afacerea cu Popoviciu , de unde s-a ales ca cadou Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 5 Iulie 2014, ora 23:12
Ba asta din clanul lui stanescu de la Ivesti concluziile sunt ale celor care au dat stirea am copiat doar pentru ca te stiam preea prost sa gasesti dupa adresa postata mai sus! Am si scris ,,sa vedem ce mai apare!""
|
|
|
|

referitoare la ceea ce a numit �privatizarea frauduloasa a combinatului slatinean�, a ramas fara rezultat.
si asta numai ptr. ca A3 nu-l lasa pe JUPIN bas' sa se faca ca ploua la toate cite ar trebui sa dea un raspuns !
....s-a prins si el ca m-am prins si , s-a dat pe fata cu acel nick name ce-l reprezinta cu mult mai bine