Info
x
Basescu
|
Fosta membra 9am.ro 12 mesaje Membru din: 3/07/2014 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 4 Iulie 2014, ora 17:17
Privatizarea Alro
Surse din cadrul Parchetului au declarat ca initiatorul plangerii este Florea Bulumac, fost angajat al Alro, care a parasit compania la inceputul anilor 90. El este actionar minoritar la Alro, cu un pachet nesemnificativ de actiuni. Ulterior, Bulumac a fost consilier la Ministerul Industriilor, pe probleme metalurgice, spun oficialitati ale institutiei care si-a schimbat intre timp denumirea in Ministerul Economiei si Comertului. El a fost pensionat la termen in urma cu cativa ani. Ruda cu regretatul avocat Nicolae Cerveni, Bulumac este presedintele organizatiei sectorului 2 Bucuresti al Partidului Popular Crestin Democrat (PPCD). El a mai inaintat si in trecut plangeri in ceea ce priveste privatizarea Alro. Penultima sa plangere, formulata in 2002 impotriva liderilor PSD Adrian Nastase si Ovidiu Musetescu, referitoare la ceea ce a numit privatizarea frauduloasa a combinatului slatinean, a ramas fara rezultat. Intr-o conferinta de presa, in aprilie 2005, Bulumac a declarat ca Parchetul National Anticoruptie (acum denumit DNA) incearca sa musamalizeze afacerea, dupa cum scria presa locala la acea vreme. Potrivit acuzatiilor din 2002 ale lui Bulumac, fostul premier si fostul sef al Privatizarii (APAPS) au incercat sa sugereze ca Alro se afla intr-o criza, absenta profitului si a lichiditatilor facand necesara o privatizare rapida, la un pret considerat subevaluat de multi analisti. Bulumac sustine ca, de fapt, Alro statea foarte bine atat la capitolul profit, cat si la lichiditati, retehnologizarea invocata de Musetescu ca motiv al privatizarii urgente, fiind de fapt realizata cu mai mult timp inainte, din resursele proprii ale Alro. De altfel, potrivit unui raport independent al Vanguard, adunarea ordinara a actionarilor (AGAO) a Alro, din 30 martie 2002, a alocat dividende de 560 miliarde lei in contul rezultatului bun din 2001, in conditiile in care privatizarea Alro a fost parafata de APAPS in mai 2002. Alro Slatina a fost vanduta catre grupul de firme membre ale Marco International, concernul magnatului rus Vitali Matsiski. Anterior privatizarii, Marco preluase de pe Rasdaq un pachet de circa 31,5% din actiuni. Apoi a urmat preluarea firmei Conef, care a vea in portofoliul ei alte 10,5% din actiunile Alro. In fine, a urmat o privatizare partiala, efectuata printr-o vanzare a unui pachet detinut de stat de 10%, ceea ce a urcat pachetul de actiuni Alro de la Marco, de la 42 la 52%. Pentru pachetul de 10%, statul roman a primit doar 11,4 milioane dolari, compania slatineana, cel mai important producator de aluminiu din Europa Centrala si de Est, cu o cota de piata importanta din productia mondiala, fiind astfel evaluat in 2002 la numai 114 milioane dolari de catre APAPS. 2005-10-17 |
|
Postat pe: 4 Iulie 2014, ora 17:37
Alro este cea mai mare companie producătoare de aluminiu din Europa Centrală și de Est (exceptând Rusia) și operează facilități de producție la Slatina și Tulcea. Compania este deținută de grupul Vimetco, cotrolat de omul de afaceri rus Vitali Machitski. Acesta este unul din oligarhii Rusiei, implicat în mai multe privatizări din industria postsovietică și creditat cu o avere de peste trei miliarde de dolari.
Read more:www.economica.net/oligarhul-rus-ce-detine-alro-si-a-plantat-fiul... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 4 Iulie 2014, ora 17:41
Direcția Națională Anticorupție
03 iulie 2014 Nr. 948/VIII/3 COMUNICAT Ca urmare a informațiilor apărute în mass media în cursul zilei de 3 iulie 2014, Biroul de Informare și Relații Publice este abilitat să facă următoarele precizări: Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție Secția de combatere a corupției au dispus punerea în mișcare a acțiunii penale și luarea măsurii controlului judiciar, începând cu data de 3 iulie 2014, față de inculpatul VOICULESCU DAN, în sarcina căruia s-a reținut infracțiunea de șantaj prin constrângere în scopul dobândirii, în mod injust, a unui folos patrimonial (7 acte materiale). În ordonanța de dispunere a controlului judiciar, procurorii au reținut următoarele: Inculpatul VOICULESCU DAN a amenințat direct, sau prin intermediari, oameni de afaceri și administratori a trei companii că, în situația în care nu vor încheia contracte de publicitate cu trustul de presă pe care în fapt îl conduce, va declanșa o agresivă campanie de discreditare. Sub această amenințare, unul dintre oamenii de afaceri, denunțător în cauză, i-a achitat lui VOICULESCU DAN suma totală de 900.000 euro sub forma a cinci contracte de publicitate, încheiate cu trusturile de presă aparținând acestuia. Un al doilea om de afaceri, denunțător la rândul său, deși s-a simțit direct și puternic amenințat, a refuzat categoric să cedeze șantajului, amenințării și constrângerii, așa încât, trustul controlat de inculpat a declanșat un atac mediatic susținut la adresa firmei acestui om de afaceri. Potrivit probelor administrate în cauză, în perioada 2007, 2008, 2011, 2012, inculpatul Voiculescu Dan, sub pretextul îmbunătățirii și menținerii capitalului de imagine, a cerut unuia dintre denunțători încheierea unor contracte de publicitate care, în realitate, erau taxe de protecție împotriva denigrării. Ca modalitate de abordare folosită de către Voiculescu Dan, acesta le-a prezentat denunțătorilor (oameni de afaceri) faptul că este necesar să acorde o atenție deosebită sporirii capitalului de imagine al firmelor lor prin intermediul trustului de presă INTACT MEDIA și a subliniat că lipsa promovării în media a activității companiilor lor riscă să aibă efecte dezastruoase din punct de vedere financiar, respectiv, că orice eveniment referitor la activitatea firmei va fi prezentat într-un mod negativ exagerat, nu doar sub formă de știri, ci sub formă de dezbateri televizate, gen talk-show, pe posturile de televiziune ANTENA 1 sau ANTENA 3. În cauză, sunt îndeplinite exigențele procedural-penale privind luarea măsurii controlului judiciar, aceasta fiind necesară în scopul asigurării bunei desfășurări a procesului penal, al împiedicării sustragerii inculpatului VOICULESCU DAN de la urmărirea penală și al prevenirii săvârșirii de către acesta a unor noi infracțiuni de șantaj. Pe timpul cât se află sub control judiciar, inculpatul trebuie să respecte următoarele obligații: - să se prezinte la organul de urmărire penală; - să informeze de îndată organul judiciar care a dispus măsura sau în fața căruia se află cauza cu privire la schimbarea locuinței; - să se prezinte la organul de poliție desemnat cu supravegherea sa de către organul judiciar care a dispus măsura, conform programului de supraveghere întocmit de organul de poliție sau ori de câte ori este chemat; - să nu părăsească teritoriul României, altfel decât cu încuviințarea prealabilă a procurorului; - să nu se apropie de denunțători, de martori și să nu comunice cu aceste persoane direct sau indirect pe nicio cale; Inculpatului i s-au adus la cunoștință calitatea procesuală de inculpat și acuzațiile, conformitate cu art. 309 din Codul de procedură penală. Inculpatului i s-a atras atenția că, în caz de încălcare cu rea-credință a obligațiilor care îi revin, măsura controlului judiciar se poate înlocui cu măsura arestului la domiciliu sau măsura arestării preventive. BIROUL DE INFORMARE ȘI RELAȚII PUBLICE Raporteaza abuz de limbaj |
|
gabigabi2 33366 mesaje Membru din: 13/10/2011 |
Postat pe: 4 Iulie 2014, ora 17:45
acum ,spune-ne unde apare Stolojan, Cocos, Nutzishor si traficul de influenta pe la poarta mariei sale, care dete pe rezolutia vinzarii preferentiale a curentului , aviz pozitiv, semnat cu frumoasa-i semnatura prezidentiala ....
P.S ai uitat sa spui la sfirsit : Felicitari DNA ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Black_Friday_ 4276 mesaje Membru din: 23/08/2013 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 4 Iulie 2014, ora 19:28
De la: 9am_4133, la data 2014-07-04 18:03:43ai luat si supt de la voiculescu si de la toti securisto-comunistii tai, babaciune infecto-raspandaca , apoi te vaiti ca ti-au distrus economia si finantele statului cei din UE si USA, nesimtito ! Haakoane, iar esti mah gagica?
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 4 Iulie 2014, ora 20:34
Haakoano, nu poti fi misogin cu unul caruia ii place sa scape sapunul la dus. Mie chiar imi plac femeile, dar alea adevarate, nu panaramele cu barba.
|
Fosta membra 9am.ro 311 mesaje Membru din: 7/05/2014 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 4 Iulie 2014, ora 21:52
De la: Black_Friday_, la data 2014-07-04 20:34:44Haakoano, nu poti fi misogin cu unul caruia ii place sa scape sapunul la dus. Mie chiar imi plac femeile, dar alea adevarate, nu panaramele cu barba. Mai Black_Vasile Cocalaru.......cu fata ta nu prea cred ca ai trecere la femei.........sincer poate doar la femeile cu barba! Cred ca esti recunoscut in comunitatea g-a-y din Galati ca un mare gigolo:p asiv....
|
Postat pe: 4 Iulie 2014, ora 23:04
De la: Black_Friday_, la data 2014-07-04 20:34:44Haakoano, nu poti fi misogin cu unul caruia ii place sa scape sapunul la dus. Mie chiar imi plac femeile, dar alea adevarate, nu panaramele cu barba. 38.media.tumblr.com/86c6ed9ad854ab5c58c896b18e510a95/tumblr_n7an... Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|
|
Postat pe: 5 Iulie 2014, ora 06:24
Bravo bah 3909, fii cavaler si apara-ti partenera! Acu' e clar de ce cantati voi doi aceleasi ode carmaciului iubit, pitipoancelor. Strangeti hora nu fiti hoti, sa va ajunga in k...la toti! Raporteaza abuz de limbaj |
|
sirboby 1972 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 5 Iulie 2014, ora 12:38
Tiganii lui mondialu ala dau declaratii contradictorii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! www.realitatea.net/amanunte-explozive-din-dosarul-bercea-mircea-... Pentru felix & co (inclusiv postacii lor pe forum) :,,Nu ziceti hop pana nu sariti gardul" Sa vedem ce mai apare! Tare imi e ca intra si avocatul general! Raporteaza abuz de limbaj
Sugeți un corn cu lapte, dacă n-aveți dinți
Și numărați-mi ouăle, că mi-am ieșit din minți
Băi animalule, nu vezi? Voi n-aveți interesuri
Iarna nu-i ca vara, vă dorim succesuri!
Parazitii (Noi vrem respect)
|
|
Fl_Orion999 15216 mesaje Membru din: 2/06/2013 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 5 Iulie 2014, ora 12:41
De la: Black_Friday_, la data 2014-07-04 19:28:48De la: 9am_4133, la data 2014-07-04 18:03:43ai luat si supt de la voiculescu si de la toti securisto-comunistii tai, babaciune infecto-raspandaca , apoi te vaiti ca ti-au distrus economia si finantele statului cei din UE si USA, nesimtito ! sa fim seriosi...fara exagerari...daca si radiografia asta imbracata poate fii numita ,,gagica''... spynews.ro/actualitate/imagini-socante-cu-cea-mai-urata-femeie-d... Raporteaza abuz de limbaj
Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept ïżœi recunoaïżœte cïżœ, pe deasupra ambiïżœiilor, intrigilor ïżœi urilor, este Patria, este veïżœnicia neamului, ïżœi cïżœ acolo trebuie sïżœ ne ïżœntïżœlnim totdeauna, chiar dacïżœ nu ne ïżœnïżœelegem de fiecare datïżœ."(Ion Antonescu) *** ,,ïżœn ziua de azi, pentru a stïżœpïżœni cïżœt mai mulïżœi oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odatïżœ ce ai sufletul, ai omul; iar cïżœnd ai omul, teritoriul vine de la sine."
(contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
|
|
Postat pe: 5 Iulie 2014, ora 12:42
Amănunte EXPLOZIVE din dosarul BERCEA - MIRCEA BĂSESCU. INTERCEPTĂRI
O interceptare telefonică aflată în dosarul Bercea - Băsescu arată că fiica lui Bercea Mondial i-a spus tatălui că avocatul Pavel Abraham i-ar fi promis bani: Sandu Anghel: Ți-a spus Abraham că dacă va primi 30 de zile se prezintă el? Izaura Anghel: Da, dar mi-a spus: Nu se știe. Și mi-a mai spus: Îmi dai mie toate filmările și ți-l scot basma curată. Și că va scoate și banii. Marian Căpățănâ: Voiau să inducă ideea că o parte din bani mergeau către Traian Băsescu Banii la care se referă Izaura Anghel nu pot fi cei pe care familia sa declară că i-ar fi dat lui Mircea Băsescu. De ce nu?! Orice avocat începător știe că banii oferiți drept mită se recuperează doar dacă autodenunțul este formulat înainte ca infracțiunea să fie comisă. Ori, în situația de față, membrii familiei Anghel au sesizat autoritățile la mult timp după ce banii s-ar fi dat. Și atunci, despre ce bani ar putea fi vorba!? O posibilă explicație ar putea veni din declarația dată de Marian Căpățână în fața judecătorilor Curții de Apel București: "În martie - aprilie 2013 a venit la mine acasă Anghel Florin și a vrut să-mi dea 200.000 de euro. Mi-a spus că a primit de la Dan Voiculescu la el în birou suma de 1.000.000 euro", a declarat Marian Căpățână în fața instanței de judecată". DOSARUL MIRCEA BĂSESCU. VOICULESCU ar fi dat UN MILION DE EURO familiei Bercea Pe de altă parte, fiul lui Bercea, Florin Anghel, le-a declarat magistraților că a mers împreună cu mama sa, atunci când i-ar fi dus banii lui Mircea Băsescu. În schimb, mama lui Florin, Fănica Anghel, a declarat că fiul său a fost cel care ar fi dus, singur, banii. Nu în ultimul rând, Bercea Mondial le-a declarat anchetatorilor că el știe de banii care i s-ar fi dat lui Mircea Băsescu doar de la televizor. Membrii clanului Bercea au dat declarații contradictorii, în fața autorităților Membrii clanului Bercea au dat declarații contradictorii, în fața autorităților, cu privire la banii pe care i-ar fi dat lui Mircea Băsescu. Bercea, soția și fiul său nu au reușit să se pună de acord asupra bancnotelor, dar nici asupra persoanelor care ar fi fost prezente când s-ar fi dat banii. Fiul și soția lui Bercea Mondial au dat declarații contradictorii în fața magistraților cu privire la banii dați lui Mircea Băsescu. "În 15 20 martie 2011 Căpățână Marian mi-a spus că a vorbit cu Băsescu Mircea și că acesta îl poate scăpa pe tata de pușcărie. Ulterior am fost la birou la Băsescu Mircea împreună cu mama mea și ne-a cerut un milon de euro, pentru eliberarea lu tata. I-am spus că avem doar 600.000 și a acceptat. Am mers cu mama mea acasă și am luat banii, 250.000 de euro, că atâta aveam, în bancnote de 500 de euro. A doua zi ne-am întors la Constanța și am dus banii", le-a declarat Florin Anghel anchetatorilor. GUȘĂ: Ponta este suspect principal în telenovela Bercea-Căpățână, miza e statul rețea baronime În schimb, mama sa are o altă versiune. Fănica Anghel nu a spus că ar fi fost și ea de față când s-ar fi dat banii, așa cum a precizat fiul său. În plus, cei doi nu au aceeași versiune nici la capitolul bancnote. "Suma era în bancnote de 500, 100 și 50 de euro. Fiul meu mi-a spus că s-a întâlnit cu Mircea Băsescu și acesta i-a spus să-i dea banii lu Căpățână Marian, pentru a-i verifica. A doua zi fiul meu a dus banii", a precizat Fănica Anghel. Nu în ultimul rând, Bercea Mondial a declarat că nu știe nimic despre banii dați, în afară de ceea ce a auzit la televizor. Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: www.realitatea.net/amanunte-explozive-din-dosarul-bercea-mircea-... Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 5 Iulie 2014, ora 12:49
ia uite-o pe hakonika la terminarea liceului...
topcosmetice.blogspot.ro/2014/02/nu-exista-femei-urate-ci-doar.html Raporteaza abuz de limbaj
Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept ïżœi recunoaïżœte cïżœ, pe deasupra ambiïżœiilor, intrigilor ïżœi urilor, este Patria, este veïżœnicia neamului, ïżœi cïżœ acolo trebuie sïżœ ne ïżœntïżœlnim totdeauna, chiar dacïżœ nu ne ïżœnïżœelegem de fiecare datïżœ."(Ion Antonescu) *** ,,ïżœn ziua de azi, pentru a stïżœpïżœni cïżœt mai mulïżœi oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odatïżœ ce ai sufletul, ai omul; iar cïżœnd ai omul, teritoriul vine de la sine."
(contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
|
|
Postat pe: 5 Iulie 2014, ora 12:55
De la: sirboby, la data 2014-07-05 12:42:13Amănunte EXPLOZIVE din dosarul BERCEA - MIRCEA BĂSESCU. INTERCEPTĂRI Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 5 Iulie 2014, ora 13:02
De la: sirboby, la data 2014-07-05 12:38:14 sirule...tu nu vezi ca tot ce incerci sa induci este o simpla maimutareala de presa a unor bagabonti...???
Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 5 Iulie 2014, ora 13:08
De la: 9am_4133, la data 2014-07-05 13:04:04De la: Fl_Orion999, la data 2014-07-05 12:49:10ia uite-o pe hakonika la terminarea liceului... ia-o mai usurel mandruto...sa nu-ti sara de pe fix gaura de-o posezi intre urechi.... abia ce fusesi eliminata si vrei din nou....???
|
|
Postat pe: 5 Iulie 2014, ora 13:47
De la: sirboby, la data 2014-07-05 12:38:14 eu leam spus-o, i-am avertizat ca au pus botul la diversiunea ciorditorului oligarh turnator, puscariabilul Felix, licheaua oligarha impreuna cu Ahabraham, au pacalit tiganii, au denigrat justitia si dna-ul, cu directa implicate a unei televiziuni private pe care oligarhul o finanteaza din sumele pe care le obtine in urma diverselor santaje pe care le practica asiduu, implicandu-si sclavii , pe fabulosul pastor inconstient gadea si toate lichelele pe care le mai are prin redactii pentru a-i servi cauza. acum, vor plati cu varf si indesat mizeriile cu care au incercat manipularea oliniei publice, denigrarea si subminarea justitiei, denigrarea/defaimarea unor magistrati. Vinerea cu boschet sub nara si babaciunea Partoneto-paranormala, au pus botul la butaforia servita de puscariabilul turnator oligarh Felix, mdeh ! insa, tare-mi este teama ca astia doi, Vinerea cu boschet sub nari si babaciunea Partoneta paranormala au luat de la oligarhul turnatr puscariabil , or i-o sug de dragul lui si in amorul artei de lumpenishtoifi ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
9am_1454 1051 mesaje Membru din: 1/02/2013 |
Postat pe: 5 Iulie 2014, ora 14:09
De la: gabigabi2, la data 2014-07-04 16:54:02 Nu zau ? Pana acum, cand ploua, era de vina Basescu... Parca tu ne spuneai ... tot timpul ne spuneai asta. Si cand nu ploua ... Raporteaza abuz de limbaj |
|
9am_1454 1051 mesaje Membru din: 1/02/2013 |
Postat pe: 5 Iulie 2014, ora 14:17
De la: sirboby, la data 2014-07-05 12:42:13Amănunte EXPLOZIVE din dosarul BERCEA - MIRCEA BĂSESCU. INTERCEPTĂRI Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 5 Iulie 2014, ora 14:18
Fa Haakoano, ai facut victime, nebunatico! Unul de-al tau te canta in versuri....
www.youtube.com/watch?v=X03WrbDknUM Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 5 Iulie 2014, ora 14:19
De la: Black_Friday_, la data 2014-07-04 19:28:48De la: 9am_4133, la data 2014-07-04 18:03:43ai luat si supt de la voiculescu si de la toti securisto-comunistii tai, babaciune infecto-raspandaca , apoi te vaiti ca ti-au distrus economia si finantele statului cei din UE si USA, nesimtito ! da' fi atent cit de prost e omul asta care se pretinde a fi buricul pamintului ....a aparut ieri cu un numar dat de adm. si a postat chestia cu procuratura , la care eu i-am atras atentia c-a uitat sa adauge la sfirsit mult laudativa fraza : felicitari D.N. A , intrucit m-am prins imediat cine e ....s-a prins si el ca m-am prins si , s-a dat pe fata cu acel nick name ce-l reprezinta cu mult mai bine dar, de ce am zis ca-i prost ? ptr. ca daca voia sa-nceapa o "viata " noua si sa ne abureasca un pic pina se aseza mai bine pe pozitie , trebuia sa insaileze ceva la prezentare, ca sa dea impresia ca-i un user nou ratacit din intimplare pe forumul asta in curs de desfiintare !
|
Postat pe: 5 Iulie 2014, ora 14:26
De la: Fl_Orion999, la data 2014-07-05 12:41:23De la: Black_Friday_, la data 2014-07-04 19:28:48De la: 9am_4133, la data 2014-07-04 18:03:43ai luat si supt de la voiculescu si de la toti securisto-comunistii tai, babaciune infecto-raspandaca , apoi te vaiti ca ti-au distrus economia si finantele statului cei din UE si USA, nesimtito ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 5 Iulie 2014, ora 14:27
De la: 9am_1454, la data 2014-07-05 14:17:39De la: sirboby, la data 2014-07-05 12:42:13Amănunte EXPLOZIVE din dosarul BERCEA - MIRCEA BĂSESCU. INTERCEPTĂRI Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 5 Iulie 2014, ora 14:45
De la: 9am_1454, la data 2014-07-05 14:17:39De la: sirboby, la data 2014-07-05 12:42:13Amănunte EXPLOZIVE din dosarul BERCEA - MIRCEA BĂSESCU. INTERCEPTĂRI Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 5 Iulie 2014, ora 15:10
offf, tot ce-a facut omul asta, Pute a abuz in serviciu, a trafic de influenta si folosirea institutiilor statului in folosul personal, incepind cu datul casei din Mihaileanu ; cu afacerea Bordei ; cu schimbul de terenuri cu Casuneanu ; cu afacerea cu Popoviciu , de unde s-a ales ca cadou
cu un apartament ; cu "generozitatea" cu care a dat Rusilor de la ALRO curent ieftin, la cererea lui Stolojan, Cocos si Udrea ; cu folosirea consilierului prezidential pe agricultura, ptr. a-i incropi mosia de la Nana si a o-nscrie in cadastru ; cu imprumutul luat de la CEC , imprumut ce Depasea baremul impus de banca ; cu folosirea consilierilor prezidentiali in facerea acelei fundatii - partid PMP ! cu Afisarea insemnelor partidului la tribuna prezidentiala , incalcind , a nu stiu cita oara Constitutia ....dar, ptr. Fanii dlui presedinte, NU PUTE !....lor le miroase frumos a PUTERE exprimata la turatie maxima , ceea ce-i de admirat si aplaudat si cind am spus ca Bas' a Reinviat practicile ceausiste, don Silviu mi-a spus ca-i buna incercarea mea de a dezinforma ! sper sa dea bunul Dumnezeu ca intro zi sa se faca Dreptate si-n tara asta si toti cei care au facut si fac posibil ABUZUL DE PUTERE , sa raspunda ptr. obedienta lor ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 5 Iulie 2014, ora 15:15
De la: dau_u_e_prostilor, la data 2014-07-05 15:01:13De la: gabigabi2, la data 2014-07-05 14:19:44De la: Black_Friday_, la data 2014-07-04 19:28:48De la: 9am_4133, la data 2014-07-04 18:03:43ai luat si supt de la voiculescu si de la toti securisto-comunistii tai, babaciune infecto-raspandaca , apoi te vaiti ca ti-au distrus economia si finantele statului cei din UE si USA, nesimtito ! Obosito, nu e cazul sa ne povestesti experientele tale de pe centura... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 5 Iulie 2014, ora 15:38
@ blackule : imi pare rau ca te voi contrazice putin , dar cred ca problema lui consta in faptul ca NU are "experiente " ....singur in fata calculatorului ,fiind, doar isi poate inchipui si experimenta cu sine insusi si practica asta, dusa la extrem , atrage dupa sine tulburari mentale si de comportament !
|
Postat pe: 5 Iulie 2014, ora 16:51
ihim !
|
Postat pe: 5 Iulie 2014, ora 17:18
De la: gabigabi2, la data 2014-07-05 15:10:19offf, tot ce-a facut omul asta, Pute a abuz in serviciu, a trafic de influenta si folosirea institutiilor statului in folosul personal, incepind cu datul casei din Mihaileanu ; cu afacerea Bordei ; cu schimbul de terenuri cu Casuneanu ; cu afacerea cu Popoviciu , de unde s-a ales ca cadou Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 5 Iulie 2014, ora 23:12
Ba asta din clanul lui stanescu de la Ivesti concluziile sunt ale celor care au dat stirea am copiat doar pentru ca te stiam preea prost sa gasesti dupa adresa postata mai sus! Am si scris ,,sa vedem ce mai apare!""
|
|
|
|

referitoare la ceea ce a numit privatizarea frauduloasa a combinatului slatinean, a ramas fara rezultat.
si asta numai ptr. ca A3 nu-l lasa pe JUPIN bas' sa se faca ca ploua la toate cite ar trebui sa dea un raspuns !
....s-a prins si el ca m-am prins si , s-a dat pe fata cu acel nick name ce-l reprezinta cu mult mai bine