Info
x
Basescu
|
gabigabi2 33366 mesaje Membru din: 13/10/2011 |
Postat pe: 14 Iulie 2014, ora 17:21
mai, nu-i la toate lumile la fel ca la tine, mai !
obisnuieste -te cu ideea, mai , ca sa te poti accepta mai usor !
|
|
Fosta membra 9am.ro 309 mesaje Membru din: 6/07/2014 |
Postat pe: 14 Iulie 2014, ora 17:22
De la: gabigabi2, la data 2014-07-14 14:29:34teoria ca teoria, dar practica ne omoara si atita timp cit Numirea in functia de Procuror sef, pe la DNA, ANI sau Politie , va depinde de bunavointa / simpatia unui presedinte, acestea vor fi tot numiri Politice si cel in cauza, va fi la fel de Obedient precum Haineala, Kovesi sau don Morar ce a Sustinut ca Pres. are IMUNITATE TOTALA si CCR NU l-a contrazis ba, din contra ! tigvele in care nu exista axiome si teorie, se cuibaresc incomensurabile cantitati de superstitii si prostie.
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 14 Iulie 2014, ora 17:23
|
Postat pe: 14 Iulie 2014, ora 17:34
De la: gabigabi2, la data 2014-07-14 17:21:35mai, nu-i la toate lumile la fel ca la tine, mai ! ptr. tine era postarea asta dar, fudul cum esti si necunoscindu-te pe tine insuti, ai crezut ca vorbesc cu cine stie cine !
|
Black_Friday_ 4276 mesaje Membru din: 23/08/2013 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 14 Iulie 2014, ora 22:22
De la: haak0n, la data 2014-07-14 17:18:40IMPARȚIALITATEINTEGRITATEEFICIENȚ IMPARȚIALITATEINTEGRITATEEFICIENȚ??? Sa vedem bai aplaudacule al hotiilor basiste, ce explicatii vor da capii Justitiei chiorului atunci cand acesta nu va mai fi la Cotroceni. De unde atata impartialitate, integritate si eficienta bai hahalera, cand au musamalizat timp de trei ani dosarul care il indica vinovat de fapte grave de coruptie tocmai pe fratele betivanului de la Cotroceni?Cine sunt cei care l-au indepartat din sistem pe procurorul Iacobescu si au stopat cercetarile incepute de catre el? In folosul cui au actionat? Cine a dat ordinele respective? Ce eficienta este asta, sa ingopi un dosar timp de 3 ani si sa nu iei masuri decat dupa ce presa difuzeaza inregistrari video in care Mircea Basescu recunoaste ca a luat bani ca sa faca trafic de influenta la cel mai inalt nivel? Care este rolul benefic al justitiei in toata afacerea asta? Ca a actionat corect doar la presiunea presei, dupa ce o tara intreaga a vazut ceea ce se stia din 2011? Nu va crapa bai loazelor obrazul de rusine sa mai mintiti atat de grosolan pupandu-l in cur pe Basescu?
|
Postat pe: 15 Iulie 2014, ora 07:41
stai sa vezi dracie cu palarie, ca Izaura Anghel ....fac o paranteza: mi se pare de porc , pur si simplu , ca o tigancusa cum e fata asta, sa dea lectii Jusitiei de Dreptate, Corectitudine si Cinste , batindu-le obrazul ..... si reiau : aseara , Izaura a SPUS ca in timpul " flagrantului " , Mircica a Afirmat ca n-are ce bani sa le mai dea, ptr. ca i-a dat 200 mii lui Kovesi si aleilalte , de la Inalta curte si ca, inregistrarile astea despre care nu se sufla niciun cuvintel , sunt la DNA, ca el a organizat actiunea ....
hehehe car' va sa zica : DOVADA este - Justitie INDEPENDENTA Nu este !
|
Fosta membra 9am.ro 1089 mesaje Membru din: 12/07/2014 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 15 Iulie 2014, ora 09:11
Pana una alta cabinetul Ponta a dat proba televizata a incompetentei , ipocriziei si minciunii ridicata la rang de guvernare.
Nu m-ar mira daca si tovarasa Petrescu ar avea o diploma de H falsificata ca si Doctoratul lui Ponta. Totul este posibil la aceste lepre comunist-mafiote. Rusine...mare rusine ! MULTUMIM DIN INIMA PENSIONARILOR ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 15 Iulie 2014, ora 09:47
De la: gabigabi2, la data 2014-07-15 07:41:01stai sa vezi dracie cu palarie, ca Izaura Anghel ....fac o paranteza: mi se pare de porc , pur si simplu , ca o tigancusa cum e fata asta, sa dea lectii Jusitiei de Dreptate, Corectitudine si Cinste , batindu-le obrazul ..... si reiau : aseara , Izaura a SPUS ca in timpul " flagrantului " , Mircica a Afirmat ca n-are ce bani sa le mai dea, ptr. ca i-a dat 200 mii lui Kovesi si aleilalte , de la Inalta curte si ca, inregistrarile astea despre care nu se sufla niciun cuvintel , sunt la DNA, ca el a organizat actiunea .... Eti atat de proasta incat nu stiu cum te mai tine pamantul. Pai cretina naibi daca acele inregistrari sunt la DNA atunci cu siguranta le are si mafiotul Abraham asa ca daca ar exista acum ar fi facut deliciul idiotilor la A3. Prostilor sunteti manipulati exemplar deoarece aici avem o proba clara ca justitia manata de la spate de UE functioneaza si va functiona si dupa ce B nu va mai fi presedinte. Auzi ....Marea Izaura ..o tiganca analfabeta care inpreuna cu tot clanul are 100 de dosare in justitie acum in ochii electoratului imbecil PSD a capatat integritate. Uite cum daca o tiganca ...a spus...... acum toata gloata cretinizata a psd ii da crezare. NU CREDETI CA AR FI MINUNAT SA O PROPUNETI PE IZAURA LA FUNCTIA DE PRESEDINTE AL ROMANIEI? Va reprezinta oricum ...... Si asa asemanarea intre PLAGIATOR si membra clanului Bercea este semnificativa ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|
|
Postat pe: 15 Iulie 2014, ora 10:25
Nu-mi vine sa cred
Pai asta a fost votant pdl iar acum este pupacios de k-u=r Pontist? Intru .....trebuie sa ma documentez in privinta cacarezului...
|
Postat pe: 15 Iulie 2014, ora 11:06
De la: 9am_4158, la data 2014-07-15 10:25:53Nu-mi vine sa cred da, un ipocrit nesimtit, incearca sa dea lectii altora despre etica social-comportamentala si integritate morala, aceast gunoi cameleonic grobian, black_friday! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 15 Iulie 2014, ora 14:27
javrelor , Romania a primit cea mai urita lovitura din partea presedintelui ei si voi continuati sa -i faceti propaganda ?
da' pina unde puteti merge cu Slugarnicia voastra ? da' nu mai aveti pic de rusine, de demnitate sau onoare ? suntem Ingenunchiati de Seful Mafiei basiste si voi aplaudati , scirbelor de oameni ?!
|
Postat pe: 15 Iulie 2014, ora 14:34
De la: 9am_4158, la data 2014-07-15 10:25:53Nu-mi vine sa cred te rog sa nu confunzi ...unul singur e cacarez- cacareaza pe aici si ala e prietenul tau , asta de va tineti isonul unul- altuia si amindoi inchinind ode primului democrat dreptac de sorginte tiganeasco- mafiota ! e bine, moiiii pupati-l si-ncurajati-l ....
|
Postat pe: 15 Iulie 2014, ora 14:53
@4158, de ce nu vrei sa te gindesti la fapte asa cum s-au derulat ele si sa nu mai iei de la basescu , gata fabricat ?
DNA are inregistrari inca din 2011 cu mita primita de M/B ptr. Traficul de Influenta facut IN NUMELE lui T. B si procurorul Iacobescu a vorbit despre asta chiar la B1 ! ce a facut DNA.ul, altceva decit sa Acopere Mizeria timp de 3 ani ? ai lui Bercea, au TRIMIS DNA.ului o parte din inregistrari si timp de 5- 6 zile NU s-a intimplat NIMIC ....abia cind av. Abraham a facut publice inregistrarile ,au fost Obligati sa inceapa sa miste si NUMAI dupa iesirea lui Base' care a spus ca justitia-i mai draga decit fra' su ! .....acuuuu' frate- frate, dar PUTEREA-i e pe bani ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 15 Iulie 2014, ora 14:54
blog.itmorar.ro/wp-content/uploads/2014/07/papagalul-co%C5%A3ofa...
L A M E N T A B I L, incompetenta si prostie la cote absolute, JALNICI MASCARICII, astia va conduc, administreaza si impun taxe si impozite de v-au cocosat ? ASTIA, MA' !? images.zoso.ro/img/2014/07/ponta-7.gif images.zoso.ro/img/2014/07/ponta-4.gif ASTIA , MA' !? Raporteaza abuz de limbaj |
|
valeriulivanov 1792 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 15 Iulie 2014, ora 15:00
BASESCU,ESTE INTRE INTERESUL JIDANESC,SI SLUGA SIMBIOTICA TIGANEASCA,CARE I-L SANTAJEAZA !.-I-MI PARE SINCER RAU,PENTRU INTERESUL NATIONAL ROMAN !.DE CE,A SLUJIT DREAPTA CU GUSA POLITICA -PLINA,CAND POPORUL GEME IN MIZERIE SOCIALA,AL CAPITALISMULUI SALBATBATEC,PROFITOR SI NEDREPT,IN U.E.,DAR "Ei",de dreapta-TARANISTII ,nu au fost la putere cand au tras in saracime,pentru neutralizarea mizeriei sociale flamande din 1907,si unde au ascuns statuiea de la "bucur-obor",pentru-CAMUNFLAREA in comemorarea nedreptatilillor?!..-perversiune u.e.-u.s.a..!1?-de rahat-contra interese.ro !,..
|
Postat pe: 15 Iulie 2014, ora 15:08
De la: haak0n, la data 2014-07-15 14:54:56blog.itmorar.ro/wp-content/uploads/2014/07/papagalul-co%C5%A3ofa... blog.itmorar.ro/wp-content/uploads/2014/07/papagalul-co%C5%A3ofa... L A M E N T A B I L, incompetenta si prostie la cote absolute, JALNICI MASCARICII, astia va conduc, administreaza si impun: accize, tva, taxe si impozite de v-au cocosat ? ASTIA, MA' !? images.zoso.ro/img/2014/07/ponta-7.gif images.zoso.ro/img/2014/07/ponta-4.gif ASTIA , MA' !? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 15 Iulie 2014, ora 15:15
in clipa asta , ca un cetatean onest ce sunt , al acestei tari, ce-mi platesc taxele din care sunt achitate salariile celor ce trebuie sa Pazeasca buna functionare a Statului de Drept si a Institutiilor sale, CER ca toti cei implicati in aceasta mizerie prezidentiala , incepind cu Sefii serviciilor, a DNA- in speta don Morar , a Procuraturii - dna Kovesi , a INCJ - in speta dna L. Stanciu si a ANAF .ului - in speta dl Blejnar, sa fie cercetati, intrebati si arestati ptr. Prejudicii Majore aduse Institutiilor pe care le conduceau si ROMANIEI !
|
Postat pe: 15 Iulie 2014, ora 15:19
Numai CERSETORII SI ASISTATII SOCIAL au fost INVATATI si OBISNUITI sa CEARA !
|
valeriulivanov 1792 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 15 Iulie 2014, ora 15:38
De la: valeriulivanov, la data 2014-07-15 15:37:01"DIAVOLO.RO !",.De la: valeriulivanov, la data 2014-07-15 15:33:42De la: haak0n, la data 2014-07-15 15:08:36De la: haak0n, la data 2014-07-15 14:54:56blog.itmorar.ro/wp-content/uploads/2014/07/papagalul-co%C5%A3ofa... .
|
giovausaro 4610 mesaje Membru din: 21/09/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 15 Iulie 2014, ora 16:36
Americanii ii cer lui Obama sa rezolve problema emigrantilor ilegali,sa aduca soldatii acasa,sa...sa...Obama cere bani senatului pentru securizarea granitelor,cere bani pentru retehnologizare....pentru una ,pentru alta pen'ca Obama n-are bani.....Eu cer bani sa mai investesc in companie,dar nu cer lui Obama,ca n-are
cer bancii...cu dobanda mica si pe termen lung....
|
Postat pe: 15 Iulie 2014, ora 17:02
si
ce vrei sa spui, Giova , ca toata lumea-i-n Criza ? asta vrei sa spui si ca fiecare trebuie sa se descurce prin propriile puteri ?da, este o Criza de Sistem- la urma- urmei, intr-adevar , dar cind peste asta se adauga si o Criza Morala si atmosfera dintro tara ajunge Otravitoare, totul se ofileste si moare : echilibrul, stabilitatea ei economica si politica ; si viitor si speranta ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 15 Iulie 2014, ora 17:10
ADM. - daca tu imi stergi postarile, Nu inteleg de ce o faci ?!
daca o face userul ce-si spune hakon, te rog sa iei masuri , intrucit este ilegal ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 15 Iulie 2014, ora 18:20
Presedintele nu are cheia trezoreriei si nici nu este raspunzator pentru faptele rudelor.Despre..Angela Merkel se spune ca e descendenta directa din Adolf........Ofi adevarat sau nu, dar are ea vre-o vina/merit?,daca e adevarat?.
|
Postat pe: 15 Iulie 2014, ora 18:50
De la: giovausaro, la data 2014-07-15 18:20:35Presedintele nu are cheia trezoreriei si nici nu este raspunzator pentru faptele rudelor.Despre..Angela Merkel se spune ca e descendenta directa din Adolf........Ofi adevarat sau nu, dar are ea vre-o vina/merit?,daca e adevarat?. Salut Giova! Chiar sunt curios sa aflu cum ar fi reactionat americanii/autoritatile americane, daca fratele sau o alta ruda a lui Obama ar fi luat bani promitand ca il scapeape un gangster de inchisoare iar Justitia americana, procurorul federal, ar fi inceput cercetarile, ar fi indicat vinovatia rudei, apoi i-ar fi fost luat dosarul, ar fi fost sanctionat, obligat sa se pensioneze si cazul ar fi fost inmormantat timp de trei ani de zile pina cand un post de televiziune ar fi transmis imaginile care dovedeau vinovatia certa a rudei lui Obama? Oare ce s-ar fi intamplat in SUA in cazul asta? Si-ar fi dat Obama demisia? Nu s-ar fi anchetat imediat ca sa se afle cine sunt raspunzatori de musamalizarea coruptiei timp de trei ani? Pentru ca despre asta e vorba aici: dat fiind ca era vorba de fratele presedintelui, scandalul a fost musamalizat. Nu vorbim despre cat este de vinovat Basescu pentru ce a facut frati-su, daca a fost partas sau nu la teapa data tiganilor...ci despre ascunderea adevarului si impiedicarea Justitiei. Ancheta a fost sugrumata in fasa abuziv! Cine a decis asta, crezi a facut-o fara sa dea de stire presedintelui? De la ce nivel crezi ca a venit indicatia sa fie inlaturat procurorul care se apropiase periculos de mult de neamul corupt al presedintelui. Deci, fara suparare Giova, dar inainte sa te pui si tu chezas pentru nevinovatia lui Basescu, intai imagineaza-ti ca asta s-ar fi intamplat in Patria Democratiei si a Justitiei oarbe, adica SUA. Ma indoiesc ca Obama ar mai fi fost acum la Casa Alba.... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 15 Iulie 2014, ora 19:18
De la: gabigabi2, la data 2014-07-15 17:10:12ADM. - daca tu imi stergi postarile, Nu inteleg de ce o faci ?! maaaaare tuta nevleaga poti sa fii !
|
Postat pe: 15 Iulie 2014, ora 19:41
Premierul Ponta i ministrul su de Finane, Ioana Petrescu, coboar mulumii treptele Palatului Cotroceni.- Tu ce zici, f, Ionelo? Aveai chef de nite aberaii? - Pi, nu aveam chef, dar - Numai aberaii a debitat Bsescu. Total nepregtit! - Avei dreptate, domnule prim ministru. - Apropo, ce-i tot ddea cu meteo? Cic am avea de acoperit, pe meteo, vreo 5-6 miliarde. - Este vorba despre cum se proiecteaz vremea aceasta capricioas asupra produciei agricole. Dar eu cred c este prea devreme s pronunm cifre. - i-a plcut cum i-am rspuns? O s lucrm la toate!. N-avea rost s m iau n gur cu el. Am preferat s-l umilesc. - I-ai rspuns foarte la obiect, domnule prim ministru. - apte virgul patru milioane de oameni i-au spus s plece acas. .. - 7.403.836. - exact. i nu se d dus, pn la ultima nghiitur. L-ai vzut? Transpirat, rou la fa - Foarte ugly. - i bdran! Pi, cum s ncepi tu o discuie pe teme economice, cu o doamn, i s ntrebi, hodoronc-tronc: Cum acoperim gaura? - A fost, ntr-adevr, o ntrebare indiscret. - N-am avut ncotro, a trebuit s-l pun la punct! - L-ai pus. - I-am zis-o: Noi deocamdat avem cretere economic i vrem s mergem nainte. - Cu tot sufletul nainte, dac ne las - Pi, ce, e dup el? Ai auzit ce-a putut s spun, c scoatem ara de pe traseu. E dus ru! - Complet. - Ai vzut cum se ruga de noi? Artai-mi din ce se compune structura de venituri suplimentare... - Fcea aluzie la faptul c am avea venituri suplimentare... - S ni le cear ANI! sta crede c toi suntem ca el, cu ochii dup venituri suplimentare. - Nu suntem. - Poate am fost mai dur cu el i te rog s m ieri dac am ridicat tonul. Dar trebuia s-i dau o lecie. - Trebuia i i-ai dat-o. - Dou lucruri m scot din srite. Nu le suport! Minciuna i ignorana. - Avei dreptate, Bsescu minte i ignor, cum respir. Vorba dumneavoastr. - Sper c nu pui la suflet mrlnia cu Harvardul, cu Roubini. - Care Harvard? - Universitatea. - Universitatea Harvard care am absolvit-o? - Acolo btea. - Cred c mi reproa c nu am n CV un premiu Nobel. Dar, v rog s m nelegei, Roubini e mai puin riguros de felul su i nu ar fi acceptat s lucreze cu el domnul Gherghina. - Stai linitit, dup exerciiul sta bugetar iei i Premiul Nobel. Am pe cineva la Stockholm.
|
Postat pe: 15 Iulie 2014, ora 20:27
Spurcaciune, daca nu esti securist platit sa stea toata ziua pe forum, inseamna ca esti ori somer, ori pensionat medical pentru probleme grave la mansarda. Asa ca nu vorbi tu despre saracie, bai tiripliciule.
Da ba, eram basist si credeam ca basescu este un rau mai mic. In urma cu doi ani l-am reevaluat pe stapanul tau si concluzia a fost trista, este la fel de jegos, de corupt si de malefic ca si cei din tabara pesedista, ca si Voiculescu. In schimb vad ca tu esti consecvent ca un bou si ramai alaturi de chior. Sa il mananci copt, idiotule! Iar injuratura pe care mi-ai adresat-o, sa aiba parte de ea toate neamurile tale de zlatar imputit! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 16 Iulie 2014, ora 00:11
Nu sunt nici pro nici contra Base .Sar de pe antena 3 pe realitatea,ma scarbesc ,trec pe speranta sa ma mai purific,apoi pro tv samd ....Ce e de observat.Base..afacut ca justitia sa functioneze( cu observatii pro si contra) .A se observa : eu imi expun punctul de vedere ....Nu pot compara pe obama cu base si nici Ro cu USA....Incaz ca obama pica,avem un vice,Ro are din trei p-a mai lunga,deci nu sufera comparatie...Hai sa lasam justitia sa -si faca jobul.Dupa expirarea mandatului vom vedea mai limpede....
justitia va fi aceiasi,si isi va face datoria.... Dece nu ziceti nimic despre miile de hectare ale lu'varanu? ....si explodati pentru ca fata lu Base a cumparat sub o mie de ha....Strainii cumpara cu zecile de mii de ha...NU NE VINDEM TARA.... FASSSSS... mAI BINE SA SE VANDA/CUMPERE PAMANT INTRE ROMANI....ofofofofof....romanul iubeste cu pasiune,uraste cu pasiune.....si sta cu ochii pe capra vecinului... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 16 Iulie 2014, ora 00:35
Cat despre Obama...daca fratii sai ar fi facut ce a facut Mircica....le-ar fi pus la dispozitie avionul prezidential si i-ar fi parasutat in... jungle....
dar nu ar fi abdicat....nooooo....Io's Nobama dar crerd in justitie si in perseverenta...si in drepatea care iese la suprafata ca spuma....Da' daca ma pui sa aleg intre cuvantul unui cioroi s al unui ....altu' Pe de alta parte ingurgitam ce ni se ofera....nu avem control la prima sursa... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 16 Iulie 2014, ora 15:37
De la: Black_Friday_, la data 2014-07-15 18:50:59De la: giovausaro, la data 2014-07-15 18:20:35Presedintele nu are cheia trezoreriei si nici nu este raspunzator pentru faptele rudelor.Despre..Angela Merkel se spune ca e descendenta directa din Adolf........Ofi adevarat sau nu, dar are ea vre-o vina/merit?,daca e adevarat?. ce ghinion si pe bunul, inteleptul si prea cinstitul nost' presedinte, mai Blackule , sa fie el insusi acuzat de atitea matrapazlicuri....si fie- sa cea mare....si fie-sa cea mica....si tata socru al fie-sii ....si fratele Mircica....ba chiar si ginerica ast' de'al doilea ! doamne, ce dusmanit e acest magnific om , doar ptr. ca exista ....tztzt ! dar,sa nu disperam ca iaca si norocul cum apare ca soarele printre nori si pune in evidenta pixelii albastri si toata-toata justitia si multi-multi oameni se grabesc sa spele onoarea familiei basescu , care -i mai presus de Onoarea si Demnitatea ROMANIEI ! sa ne traiasca !
|
|
|

obisnuieste -te cu ideea, mai , ca sa te poti accepta mai usor !
HAI, ca se pot trimite dupa gratiile puscariilor toti oligarhii si mascaricii imbogatiti peste noapte de "tranzitia POLITICO-ECONOMICA" ILIESCIANA !
atata impartialitate, integritate si eficienta bai hahalera, cand au musamalizat timp de trei ani dosarul care il indica vinovat de fapte grave de coruptie tocmai pe fratele betivanului de la Cotroceni?
car' va sa zica : DOVADA este - Justitie INDEPENDENTA Nu este !
cer bancii...cu dobanda mica si pe termen lung....
dar,sa nu disperam ca iaca si norocul cum apare ca soarele printre nori si pune in evidenta pixelii albastri si toata-toata justitia si multi-multi oameni se grabesc sa spele onoarea familiei basescu , care -i mai presus de Onoarea si Demnitatea ROMANIEI !