back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Basescu

Pagini: << 1494 1495 1496 1497 1498 1499 1500 1501 1502 1503 >> Sari la pagina:

9am_1454

1051 mesaje
Postat pe: 19 Iulie 2014, ora 07:58

Cat trebuie sa mai corupa Felix, sa ne mai fure pe toti ca sa pricepeti de unde ni se trage ?
Cate tampenii mai trebuie sa faca Ponta ca sa pricepeti cine este.
Cate taxe si impozite mai trebuiesc inventate sau marite ca sa va dati seama cine ne conduce si ce mare desteapta este sufletista de la Harvard. O patachina ... condusa de un prost cu tupeu.
Vreti sa mai platiti masinile voastre de doua trei ori la primarie ? Si casele inca odata ?
Ca sa pricepeti ca Ponta ar vinde-o si pe ma-sa ca sa iasa presedinte ?
Si pe urma, ce credeti ca urmeaza dupa ce Ponta va iesi presedinte ?
Ce credeti ca va face Ilie Sarbu, tata-socru ?
Latrati despre familia lui Basescu ... dar nu suflati o vorba despre famiglia lui Ponta ...
Orbilor, chiar nu vedeti ?

In cei zece ani de presedintie ai lui Basescu macar am putut sa-l injuram in voie cei care am crezut de cuviinta s-o facem ... si Antena 3 este un exemplu net.

Dupa ce Ponta va detine puterea credeti ca acest lucru va mai fi posibil, imbecililor ?
Dupa ce Ponta va fi presedinte credeti ca va mai fi posibil ca cel putin doua posturi TV sa-l injure 24/24 h pe seful satului si sa nu li se intample nimic ? Eu unul ma indoiesc.
Prosti ca voi am mai vazut pe timpul lui Ceausescu. Nu aveau pareri, opinii, se gudurau pe laga puternicii zilei si erau foarte ancorati in realitatea de atunci. Turnatori voluntari, nu faceau nimic altceva decat sa serveasca guvernul de atunci si sa traiasca cat se putea de bine in conditiile date.
Calcand pe cadavre.
La fel faceti si azi.
Neteziti drumul unui idiot plin de tupeu care ne va duce pe toti direct intr-un dezastru explicandu-ne ca Basescu e de vina pentru orice face el in aplauzele unor imbecili ca voi.
Si, din pacate, sunteti majoritari.
Si veti fi pentru multa vreme. Cam pentru cel putin 50 de ani.
Adica, decalajul dintre Romania si restul EU se va accentua ...
Nimic, nou.

Black_Friday_

4276 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 19 Iulie 2014, ora 08:47

De la: 9am_1454, la data 2014-07-19 07:58:44Cat trebuie sa mai corupa Felix, sa ne mai fure pe toti ca sa pricepeti de unde ni se trage ?
Cate taxe si impozite mai trebuiesc inventate sau marite ca sa va dati seama cine ne conduce si ce mare desteapta este sufletista de la Harvard. O patachina ... condusa de un prost cu tupeu.
Vreti sa mai platiti masinile voastre de doua trei ori la primarie ? Si casele inca odata ?
Latrati despre familia lui Basescu ... dar nu suflati o vorba despre famiglia lui Ponta ...

In cei zece ani de presedintie ai lui Basescu macar am putut sa-l injuram in voie cei care am crezut de cuviinta s-o facem ... si Antena 3 este un exemplu net.

Dupa ce Ponta va detine puterea credeti ca acest lucru va mai fi posibil, imbecililor ?
Dupa ce Ponta va fi presedinte credeti ca va mai fi posibil ca cel putin doua posturi TV sa-l injure 24/24 h pe seful satului si sa nu li se intample nimic ? Eu unul ma indoiesc.
Prosti ca voi am mai vazut pe timpul lui Ceausescu. Nu aveau pareri, opinii, se gudurau pe laga puternicii zilei si erau foarte ancorati in realitatea de atunci. Turnatori voluntari, nu faceau nimic altceva decat sa serveasca guvernul de atunci si sa traiasca cat se putea de bine in conditiile date.
Calcand pe cadavre.
La fel faceti si azi.
Neteziti drumul unui idiot plin de tupeu care ne va duce pe toti direct intr-un dezastru explicandu-ne ca Basescu e de vina pentru orice face el in aplauzele unor imbecili ca voi.
Nimic, nou.

Daaaaaa!!!! Esti foarte inteligent. Vezi sa nu iti crape capul de atata inteligenta.

Chiar asa, ce o sa ne facem dupa ce nu va mai fi Basescu? Eu nu imi fac probleme. O sa supravietuiesc in continuare, asa cum am facut-o si pana acum. Dar tu? Tu ce naiba ai sa faci?

Iti dai seama? Vine sfarsitul Lumii! Nu va mai fi tatucul tau la Cotroceni, icoana la care sa te rogi.

Ponta va ataca SUA cu rachetele noastre cu raza lunga de actiune si va declansa al III lea razboi mondial. In acelasi timp va invada si Rusia. O sa fie naspa de tot! Ne vor sufoca taxele, impozitele, cei care ii vor lua locul lui basescu vor vinde Ardealul, Moldova, Marea Neagra...Foametea ne pandeste la coltul strazii...Cutremurele ne vor face praf...

Scenarii horor imaginate de mintea bolnava a unui basist disperat!

Mosule, in loc sa iti imaginezi ce va fi in viitor, uita-te in puii mei la ce avem in prezent! Toti jihadistii basisti va rupeti in figuri pe aici ca vezi Doamne, basescu a facut Justitia sa functioneze corect. Daca este asa, lasati-o sa isi vada de treaba si sa-i cerceteze pe toti cei care au furat, inclusiv pe basescu, nu doar pe adversarii lui.

Sunt atatea dovezi ale mizeriei acestui personaj, numai voi, orbiti de dragostea fanatica pentru betivanul chior refuzati sa vedeti realitatea. De ce va este frica de Justitia asta nemaipomenita?

Sa raspunda toti...si Voiculescu si Mazare, Nicusor Constantinescu, dar si basescu, Udrea si ceilalti mafioti ai guvernarilor pedeliste daca sunt vinovati. Vedeti faptul ca Voiculescu a tergiversat procesele prin manevre avocatesti, dar nu va deranjeaza ca basescu si-a creat o super imunitate in fata legii, refuzand sa dea vreo explicatie pentru toate acuzatiile aduse? Mari democrati mai sunteti!!!

In ce democratie ati mai vazut asa ceva? Cand va convine, legea trebuie sa fie aspra, sa-i pedepseasca pe adversarii tatucului. Cand vine vorba de el, nu mai suntem intr-o democratie si va doriti ca lucrurile sa stea la fel ca in Rusia sau Coreea de Nord. Ati accepta orice porcarie facuta de chior, in ideea ca oricum este cea mai buna varianta si daca el dispare, va urma apocalipsa. Imi provoci scarba!

Chiar nu poti sa iti dai seama cat de idiot te dovedesti a fi? Chiar nu realizezi cat de penibil poti sa fii cu slugarnicia asta tampita fata de un om, fie el si presedintele tarii? Tii chiar atat de mult la el incat calci in picioare toate principiile normale intr-o tara democratica? Ce naiba, esti homosexual?
Cum de mai ai tupeul sa spui ca vrei sa traiesti ca in Vest, cand tu propovaduiesti pe aici un sistem totalitar?

Raporteaza abuz de limbaj
9am_1454

1051 mesaje
Postat pe: 19 Iulie 2014, ora 11:41

De la: Black_Friday_, la data 2014-07-19 08:47:31
De la: 9am_1454, la data 2014-07-19 07:58:44Cat trebuie sa mai corupa Felix, sa ne mai fure pe toti ca sa pricepeti de unde ni se trage ?

Calcand pe cadavre.
La fel faceti si azi.
Nimic, nou.

Daaaaaa!!!! Esti foarte inteligent. Vezi sa nu iti crape capul de atata inteligenta.

Chiar asa, ce o sa ne facem dupa ce nu va mai fi Basescu? Eu nu imi fac probleme. O sa supravietuiesc in continuare, asa cum am facut-o si pana acum. Dar tu? Tu ce naiba ai sa faci?

Iti dai seama? Vine sfarsitul Lumii! Nu va mai fi tatucul tau la Cotroceni, icoana la care sa te rogi.

Ponta va ataca SUA cu rachetele noastre cu raza lunga de actiune si va declansa al III lea razboi mondial. In acelasi timp va invada si Rusia. O sa fie naspa de tot! Ne vor sufoca taxele, impozitele, cei care ii vor lua locul lui basescu vor vinde Ardealul, Moldova, Marea Neagra...Foametea ne pandeste la coltul strazii...Cutremurele ne vor face praf...

Mosule, in loc sa iti imaginezi ce va fi in viitor, uita-te in puii mei la ce avem in prezent! Toti jihadistii basisti va rupeti in figuri pe aici ca vezi Doamne, basescu a facut Justitia sa functioneze corect. Daca este asa, lasati-o sa isi vada de treaba si sa-i cerceteze pe toti cei care au furat, inclusiv pe basescu, nu doar pe adversarii lui.

Sunt atatea dovezi ale mizeriei acestui personaj, numai voi, orbiti de dragostea fanatica pentru betivanul chior refuzati sa vedeti realitatea. De ce va este frica de Justitia asta nemaipomenita?

Sa raspunda toti...si Voiculescu si Mazare, Nicusor Constantinescu, dar si basescu, Udrea si ceilalti mafioti ai guvernarilor pedeliste daca sunt vinovati. Vedeti faptul ca Voiculescu a tergiversat procesele prin manevre avocatesti, dar nu va deranjeaza ca basescu si-a creat o super imunitate in fata legii, refuzand sa dea vreo explicatie pentru toate acuzatiile aduse? Mari democrati mai sunteti!!!

In ce democratie ati mai vazut asa ceva? Cand va convine, legea trebuie sa fie aspra, sa-i pedepseasca pe adversarii tatucului. Cand vine vorba de el, nu mai suntem intr-o democratie si va doriti ca lucrurile sa stea la fel ca in Rusia sau Coreea de Nord. Ati accepta orice porcarie facuta de chior, in ideea ca oricum este cea mai buna varianta si daca el dispare, va urma apocalipsa. Imi provoci scarba!

Chiar nu poti sa iti dai seama cat de idiot te dovedesti a fi? Chiar nu realizezi cat de penibil poti sa fii cu slugarnicia asta tampita fata de un om, fie el si presedintele tarii? Tii chiar atat de mult la el incat calci in picioare toate principiile normale intr-o tara democratica? Ce naiba, esti homosexual?
Cum de mai ai tupeul sa spui ca vrei sa traiesti ca in Vest, cand tu propovaduiesti pe aici un sistem totalitar?

Hai ca ti-ai pierdut mintile de tot ...
Am spus eu ca Basescu, daca a facut vre-o ilegalitate, sa nu fie pedepsit ?
Sau Udrea, sau cine mai vrei tu ?
Nu sunt la puscarie si lideri locali ai PDL ?
Ai dovezi ca i-a protejat Basescu pe aia de zici tu ?
Aia cu homosexualitatea mea pentru ca tin la Basescu o fi la fel cu faptul ca si tu poti fi homosexual pentru ca ti cu Ponta, sau o tine de faptul ca esti imbecil sadea ? Ce zici ?
Ce are sula cu prefectura ?
De ce propovaduiesc un sistem totalitar ?
C-asa zici tu ?
Mai , tampitule, tu esti ca Ponta si ca Sova ... tu faci o afirmatie, tu o invoci in afirmatiile ulterioare citandu-te pe tine insuti si promavand afirmatia ta primordiala ca find adevarata si argument la afirmatiile ulterioare pe care le intaresti astfel cu prima gogomanie emisa tot de tine.

Nu dau doi bani pe ce spui tu pentru ca nu ai explicat niciodat ce anume ti-a facut Basescu de te-ai sucit si ai inceput sa dai cu pietre in el cand pe vremuri ...
Cata vreme te mentii in enunturi lisite de continut esti varz ...

Pentru tine si pentru ceilalti retarzi, daca Basescu, Udrea, oricine vrei tu și șleahta ta de imbecili, au svrșit iliegalitți s poposeasc, nene, la pușcrie, la un loc cu Voiculescu, Nastase, Becali si altii care ocupa deja poziții de genul acesta.
Nu mai defilați cu ccnria asta cum c noi știa de indrznim s v contrazicem am fi avocații lui Basescu și am susține c nu vrem s ajung la pușcrie dac va decide asta vre-un judecator.
Deși, dac e s m refer și la asta .... s presupunem c se va ntmpla chestia asta... Dup ce, proști ca voi mi-au repetat de milioane de ori ca nu se face justiție n Romania, c e corupt ... c e bsist ... și așa mai departe, dup ce va ajunge Basescu la pușcrie, voi putea zice și eu ca justiția e corupt, c e pontist c alea, alea, cu care ne f ... creierii voi acum doar ca s v dați atoate-cunosctori, lasa c știm noi ..., nou ne spui ... chestii de astea ...
Vedeți voi de ce sunteți niște mari proști, dregi domni și doamne anti-B ?
Ete, d-aia !

Black_Friday_

4276 mesaje

Postat pe: 19 Iulie 2014, ora 13:10

De la: 9am_1454, la data 2014-07-19 11:41:55

Calcand pe cadavre.
La fel faceti si azi.
Nimic, nou.

Aia cu homosexualitatea mea pentru ca tin la Basescu o fi la fel cu faptul ca si tu poti fi homosexual pentru ca ti cu Ponta, sau o tine de faptul ca esti imbecil sadea ? Ce zici ?
C-asa zici tu ?
Mai , tampitule, tu esti ca Ponta si ca Sova ... tu faci o afirmatie, tu o invoci in afirmatiile ulterioare citandu-te pe tine insuti si promavand afirmatia ta primordiala ca find adevarata si argument la afirmatiile ulterioare pe care le intaresti astfel cu prima gogomanie emisa tot de tine.

Nu dau doi bani pe ce spui tu pentru ca nu ai explicat niciodat ce anume ti-a facut Basescu de te-ai sucit si ai inceput sa dai cu pietre in el cand pe vremuri ...

Pentru tine si pentru ceilalti retarzi, daca Basescu, Udrea, oricine vrei tu și șleahta ta de imbecili, au svrșit iliegalitți s poposeasc, nene, la pușcrie, la un loc cu Voiculescu, Nastase, Becali si altii care ocupa deja poziții de genul acesta.
Nu mai defilați cu ccnria asta cum c noi știa de indrznim s v contrazicem am fi avocații lui Basescu și am susține c nu vrem s ajung la pușcrie dac va decide asta vre-un judecator.
Deși, dac e s m refer și la asta .... s presupunem c se va ntmpla chestia asta... Dup ce, proști ca voi mi-au repetat de milioane de ori ca nu se face justiție n Romania, c e corupt ... c e bsist ... și așa mai departe, dup ce va ajunge Basescu la pușcrie, voi putea zice și eu ca justiția e corupt, c e pontist c alea, alea, cu care ne f ... creierii voi acum doar ca s v dați atoate-cunosctori, lasa c știm noi ..., nou ne spui ... chestii de astea ...
Ete, d-aia !

Silviule, tu chiar te-ai tampit de tot? Despre ce discutam?

Arata-mi si mie unde l-am laudat eu pe Ponta, pe Voiculescu, Sova sau alti pesedisti?

Aaaa, nu ai o gandire obtuza si puternic indoctrinata, dar daca tragi concluzia ca daca nu il apreciez pe basescu, sunt automat de partea lui Ponta, ce naiba vrei sa cred despre tine?

Si nu te mai fandosi atat ca tu esti de partea Justitiei si ca ai vrea sa fie judecati si Basescu, Udrea & Co., pentru ca nu tine vrajeala! M-ai vazut cu ciunga in par de vii cu texte din astea?

Pai cine a reactionat ca un idiot si a inceput cu jignirile doar pentru ca noi il acuzam pe Basescu asta al tau de ticalosie? Tu! Ai sarit ca un bou batran sa ii"reperezi" onoarea lui Basescu, venind cu argumente ieftine ca daca nu ar mai fi Basescu, s-ar alege tara praful de tara asta.

Cu alte cuvinte, nu sustii tu ca orice ar face Basescu, important este ca ceilalti sunt mult mai rai si mentinerea chiorului inseamna alegerea unui rau mai mic?

Iar in legatura cu motivele mele de a il considera pe chior o jigodie, ce te f...pe tine grija? De unde tupeul asta jegos ca trebuie sa judeci tu cauza si sa decizi daca am sau nu dreptate?
Vezi-ti bai nene de treaba, ca nu imi trebuie aprobare de la nimeni ca sa gandesc cum vreau eu. Si tocmai de la un agarici ca tine!!!

Iti scriu asa pentru ca nu meriti altfel. Am crezut ca esti altfel dar te dovedesti un marlan cu acte in regula, un tiriplici care are impresia ca el e indreptatit sa jigneasca pe cine vrea el.

Ia exemplul lui Giova, care are idei asemanatoare cu ale tale, dar nu a jignit niciodata pe nimeni si din cauza asta dialogul cu el se mentine in limite civilizate. Tu te dovedesti a fi doar un taran prost crescut.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 19 Iulie 2014, ora 14:03

De la: Black_Friday_, la data 2014-07-18 20:04:08
De la: giovausaro, la data 2014-07-18 19:43:17Nici pe departe.....doar ca nimeni nu vine cu o alternativa.Nimeni nu e de neinlocuit......Pe o scala de la unu la zece,ce not ati acorda celor trei presedinti de dupa '89?

Iliescu - nota 2, cu exmatriculare. Un criminal ordinar, manjit cu sangele romanilor de la revolutie si din mineriada. Daca nu s-ar fi abolit pedeapsa cu moartea, merita sa fie executat.

Basescu - nota 3, pentru ca este ticalos, dar nu a fost nimeni impuscat datorita lui. Totusi, a creat un stat mafiot-politienesc folosind Justitia si serviciile in interesul lui personal. Ar trebui sa repete cativa ani, dar nu la Cotroceni, ci intr-un stabiliment cu gratii la ferestre.

Constantinescu - nota 4, pentru ca a fost un idiot izolandu-se in statutul lui de intelectual rasat si lasandu-i pe sacali sa isi faca mendrele.

Nota 1 ii este rezervata lui Ceasca.

Iar daca nu vine nimeni cu o alternativa, nu inseamna ca pastrarea lui Basescu la putere ar fi una mai buna.

Parerea mea...

lui Iliescu - nota 1 cu puscarie !
lui Constantinescu - un 5 cu indulgenta , dar si cu regretul despre care ai spus si tu !
Basescu - O....un imens zero barat , caci este mai rau decit Ceau' si Iliescu la un loc !
daca Ceausescu a functionat intr-un sistem dat , din care nu se putea iesi decit cu picioarele-nnainte , iar Iliescu nu putea face altceva , fiind prea indoctrinat , Bas' a SPECULAT in cel mai Josnic fel nevoia romanilor de Dreptate si Adevar ! a Mintit in draci ; a Manipulat ordinar si, in loc sa adune Sperantele acestei tari ce -si dorea sa iasa la lumina , ne-a invrajbit pe unii impotriva altora , ne-a otravit, caci Saminta pe care a pus-o in soc. romaneasca este Ura , Cearta pina la dorinta de a-i lua gitul celuilalt si , ce-i mai rau , dupa parerea mea, este ca NU mai avem nicio solutie .....dupa cum ne-a si spus in 2009 : " i-am Ciuruit ! " si, asa-i pe principiul " mortul de la groapa nu se mai intoarce " !

9am_1454

1051 mesaje
Postat pe: 19 Iulie 2014, ora 14:16

De la: Black_Friday_, la data 2014-07-19 13:10:42

Calcand pe cadavre.
La fel faceti si azi.
Nimic, nou.

C-asa zici tu ?

Ete, d-aia !

Silviule, tu chiar te-ai tampit de tot? Despre ce discutam?

Arata-mi si mie unde l-am laudat eu pe Ponta, pe Voiculescu, Sova sau alti pesedisti?

Aaaa, nu ai o gandire obtuza si puternic indoctrinata, dar daca tragi concluzia ca daca nu il apreciez pe basescu, sunt automat de partea lui Ponta, ce naiba vrei sa cred despre tine?

Si nu te mai fandosi atat ca tu esti de partea Justitiei si ca ai vrea sa fie judecati si Basescu, Udrea & Co., pentru ca nu tine vrajeala! M-ai vazut cu ciunga in par de vii cu texte din astea?

Pai cine a reactionat ca un idiot si a inceput cu jignirile doar pentru ca noi il acuzam pe Basescu asta al tau de ticalosie? Tu! Ai sarit ca un bou batran sa ii"reperezi" onoarea lui Basescu, venind cu argumente ieftine ca daca nu ar mai fi Basescu, s-ar alege tara praful de tara asta.

Cu alte cuvinte, nu sustii tu ca orice ar face Basescu, important este ca ceilalti sunt mult mai rai si mentinerea chiorului inseamna alegerea unui rau mai mic?

Iar in legatura cu motivele mele de a il considera pe chior o jigodie, ce te f...pe tine grija? De unde tupeul asta jegos ca trebuie sa judeci tu cauza si sa decizi daca am sau nu dreptate?
Vezi-ti bai nene de treaba, ca nu imi trebuie aprobare de la nimeni ca sa gandesc cum vreau eu. Si tocmai de la un agarici ca tine!!!

Iti scriu asa pentru ca nu meriti altfel. Am crezut ca esti altfel dar te dovedesti un marlan cu acte in regula, un tiriplici care are impresia ca el e indreptatit sa jigneasca pe cine vrea el.

Ia exemplul lui Giova, care are idei asemanatoare cu ale tale, dar nu a jignit niciodata pe nimeni si din cauza asta dialogul cu el se mentine in limite civilizate. Tu te dovedesti a fi doar un taran prost crescut.

Asa zic pacalicii ...
Sti de ce nu ne spui ce te-a determinat s-o sucesti si sa vezi grozavia basesciana ?
Ca sa nu descoperim ca, la fel ca-n alte cazuri, cand nu ti s-a facut pe plac, hop, a devenit o jigodie.
In rest, din nou bati campii.
Am mai spus-o pentru tembeli de teapa ta si vad ca pricepeti foarte greu spre deloc : NU sunt avocatul lui Basescu si nu-i trec cu vederea ilegalitatile.
Chiar, tot repetati tampeniile astea, ca ar fi un penal ...
Pana la urma ce dracu a facut asta de-l urati atat de mult, stimati imbecili ?
Sa nu-mi veniti ca aia cu flota ca va dau cu sifonul in cap !

Ce nu pricepeti voi, blackisti astia destepti pana peste cap, este ca tampiti ca voi dau tara pe mana unor cretini ca Ponta, pe mana celui mai corupt partid din Romania, a celei mai organizate structuri infractionale ...
Nu ca alte partide ar fi mai presus ... si ma refer aici atat la PDL cat si la chestia asta numita PMP.
Si ca sa vedeti ca nu sunt vreun fanatic al portocaliilor, va spun ca povestea cu noul partid care ar fi trebuit sa rasara din MP cum si-ar fi dorit Basescu, s-a dus penisului de suflet cand au aparut prin batatura ei alde Udrea, consilieri prezidentiali ... adica, tot aia ... aia vechii, aia harsaitii in de toate ...
Intre Udrea si Ponta nu e nici o diferenta. Au acelasi tupeu, aceeasi neobrazare. Doar ca Udrea e mai coerenta si are verbul mai bun decat Ponta care e complet varz.

In fine, ca orice taran, marlan si ce mai vrei tu, iti repet ca esti un dobitoc.
Nu pentru ca-l slujesti pe Ponta si pe Voiculescu prin atitudinea ta evident slugarnica ci pentru ca te enervezi de fiecare data cand ti se cere sa ne spui despre CE ANUME S-A SCHIMBAT ? De felul tau nu injuri. Cand esti intrebat de ce te-ai sucit (evident ca nu esti obligat sa dai socoteala nimanui, este cineva de aici ? ce argument este asta ?) devi neglijent si-l jignesti pe cel care-ti spune ca din cauza asta ce povestesti tu este necredibil. Si ala care nu te slabeste sunt doar eu.
Si o sa continui sa-ti repet, marlan sau elegant, ca tot ce spui tu este de neluat in seama pentru ca nu povestesti de ce te-ai transformat din sustinator in inamic al lui Basescu.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 19 Iulie 2014, ora 14:23

Calcand pe cadavre.
La fel faceti si azi.
Nimic, nou.

esti STUPID pina la a-mi veni sa urluuuu de draci, dar si de revolta
da' mai du-te si te plimba cu acuzele tale imbecile induse de B1 si EVZ conduse de indivizi obedienti pina la greata ce-l lauda 24h din 24 h ! asta nu te deranjeaza ? asta nu seamana cu TvR ceausist, nu ?
TU vorbesti ? TU, care de 10 ani Pupi laba PUTERII si nimic din ce-a facut nu ti-a displacut ?
chit ca "timpitii " iti tot spuneau de Dezastrul spre care ne-ndreptam , caci Bas' era de toate : pres., premier, min. de finante si al sanatatii, etc, etc , acaparind Intreaga Putere-n Stat , plantindu-si Slugile in posturile cheie .... si tu - nu si nu ....base....base'....base' .... suntem in DEZASTRU, timpituleeee si i / vi se Datoreaza in totalitate ....
de 2 ani incearca Ponta a aduna cioburile si ca sa reconstituie oala sparta , da-i cam tardiv ....

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 19 Iulie 2014, ora 14:34

Calcand pe cadavre.
La fel faceti si azi.
Nimic, nou.

C-asa zici tu ?

Ete, d-aia !

vax albina- asta e argumentatia ta si ti se aplica si tie, intocmai : nici eu nu mai dau 2 bani pe ce spui tu , caci s-a dovedit ca esti in Eroare de 10 ani !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 19 Iulie 2014, ora 14:49

Silviule, vrei sa-ti mai dau un exemplu de cit de eronat intelegi situatia ? iote, iti fac un bine si-ti spun : Gresit zici ca ce partid nemaipomenit Trebuia sa iasa din PMP ,dar a pus mina Udrea si consilierii prezidentiali pe el
dragule , e viceversa : don Base - INCALCIND inca o data Constitutia de care voua Nu va pasa- SI-a PUS consilierii sa-i faca acest partid SPECIAL ptr. Udrea ! ptr. ca a fost foarte suparat ca PDL i-a refuzat prezedentia madamei, despartindu-se atit de tragic-comic, la perdeluta , dind din labuta : adio, Pdl , adio !
ei, asta da Iubire ptr. o femeie dar, spre deosebire de Eduard al VIII.lea sau Carol al II. lea care au renuntat la tron ptr. femeia iubita, don Basel vrea sa ne-o faca Presedinta Ro ....asta, ambitie de om ce se crede Atotputernic !

9am_1454

1051 mesaje
Postat pe: 19 Iulie 2014, ora 15:46

Tu ce te bagi, Cotoroanto ?

Ai auzit de criza financiara plecata de la americani ?
Cand vei auzi mai vorbim ...
Dezastrul, de data asta, a venit din afara.
Si ne-a gasit ca pantalonii in vine.
Pentru ca ni-i lasase Tariceanu, sprijint de PSD.
Cand le era bine tuturor, pe noi ne chinuia Nastase si Tariceanu, cand ne-a fost mai rau noua decat raul indus tuturor de americani cu minciunile lor din piata financiara, s-a inatamplat pentru ca prostii alde Nastase si Tariceanu n-au fructificat perioada fasta, chiar daca bazata pe bule imobiliare, cand duduia econimia, ce-au facut tembelii de la PSD, au agravat deficitele !
Asa ca ... ma lasi cu dezastrul facut de Basescu ...
Nu Basescu a guvernat ci primii ministrii
Si azi se poate vedea cine a fost si este Tariceanu ...
Ca si-a mai bagat si el coada ... asa este ...
Astia de acum, Ponta se lauda cu cresterea economica.
El n-a facut nimic pentru cresterea economica, absolut nimic. Ba chiar a luat masuri care au incetinit-o, precum aia cu supraaccizarea carburantilor.
Dar prosti ca tine si ca Black nu pot intelege lucrurile astea.
Ei inteleg ce li se spune la Antena 3 si la Ro-Tv ...
Tot repetati cretinismele de la Felix sperand ca toti sunt la fel de tembeli ca voi.
Unde dracu ati fost frate pe vremea lui Ceausescu ?
Ce viteji sunteti acum, cand stiti ca nimic nu vi se poate intampla.
De cate ori l-ati injurat pe Ceausescu ma, cretinilor ?
Indrazneati ?
Va trecea prin cap ?

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 19 Iulie 2014, ora 16:43

DA ! nu numai ca mi-a trecut prin cap, dar am si facut-o de mi-era teama ca vine"volga" neagra sa ma ia si, o stii si pe asta, ca doar am povestit-o pe aici, pe forum !
dar, ia in continuare de la B1 si EVZ, daca ti se pare ca a APLAUDA PUTEREA, orice ar face si orice ar zice, e mai democratic si mai ales, Curajos, decit a o critica !
cit despre Criza, haide ....ia -o la vale, ca don Base ' iti spunea senin ca ba e - ba nu e criza si, oricum, sustinea dumnealui : " romanii sfideaza criza " !
ca de obicei, JUPINU' MINTE cu aceeasi seninatate si naturalete ca atunci cind respira, acuzindu-l pe Tariceanu ca voia sa mareasca salariile profesorilor si el Nu voia cind, e exact Invers , Tariceanu spunindu-i ca bugetul NU poate sustine acea marire ....dar toate minciunile astea sunt ptr. fanii basescieni a caror memorie e deficitara si intelegerea lor e pusa pe viceversa , caci don Basescu a iesit la tribuna Parlamentului , atunci, si a dat-o retoric cum ca, DACA o lege e votata de Parlamentul tarii si nu se aplica , inseamna ca respectiva tara nu e un Stat de Drept !

Black_Friday_

4276 mesaje

Postat pe: 19 Iulie 2014, ora 16:55

Sa nu vii Silviule acum cu teoria asta ca tu ai fi fost vreun dizident urmarit de Securitate inainte de 1989, pentru ca nu te cred. Ai fi mai demn de scarba pentru felul in care te-ai transformat intr-un adorator al lui basescu, un aplaudac al cultului personalitatii...

Ce feceam eu la 21 de ani? Eram la facultate, ca multi altii. Nu am fost membru PCR. UTC-ist si pionier, da, ca te faceau obligatoriu daca nu erai repetuntul scolii.
Crezi ca doar tu il injurai pe Ceausescu? Mare realizare! Majoritatea romanilor il injurau sau spuneau bancuri despre el. Mai putin securistii si activistii PCR. Puteai sa il aplauzi dupa tot ce facuse?

Nu a condus basescu guvernele PDL? Misca cineva in front in fata lui? In ce tara ai trait tu daca nu iti mai amintesti iesirile lui la tv ca sa anunte taierea salariilor bugetarilor si a pensiilor? Stiu, le consideri un sacrificiu normal, asa credeam si eu atunci, ca statul poate plati doar atat cat isi permite, ca bugetul nu este un sac fara fund, dar dupa atata timp, dupa cate s-au aratat in presa, tu tot mai crezi asta?

Ce masuri de stimulare a economiei au luat in plina criza? Spune-mi si mie, ce investitori au adus? Ce taxe au redus, ca sa faca investitiile mai attractive? Dimpotriva, forfetarul a omorat multe firme!

Cum au imbunatatit colectarea impozitelor? Stai sa vedem ce o sa se mai afle despre ce a facut Blejnar la ANAF si mai discutam...

Cum au facut altii, cum ar fi polonezii, fata crizei? Prin absorbtia fondurilor puse la dispozitie de catre UE! Aveau o femeie, ministrul dezvoltarii, care declara ca pentru fiecare euro solicitat de la UE, aveau 10 proiecte in plan, ca sa il cheltuiasca. Au construit in draci, infrastructura rutiera, feroviara si au dat de lucru firmelor poloneze.

La noi in ce s-a investit? Cum au ajutat economia parcurile de la tara, terenurile de fotbal in panta, telegondolele si salile de sport din mediul rural?
Sau cativa kilometri de autostrada sau centura ocolitoare, inaugurati cu mare fast?

De buni ce au fost la absorbtia fondurilor europene, UE ne taiase fondurile!

Asa ca nu te mai lauda cu hotiile pedelistilor, pentru ca nu difera de cele ale pesedistilor si penelistilor. Toti au furat de au rupt, dar tu ai lentile polarizate si pe unii vezi in chip de draci, pe cannd pe ceilalti ingerasi.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 19 Iulie 2014, ora 17:04

dar, poate ca odata o sa ne spuneti si noua, CARE sunt cretinismele de la A3 ? in ce constau ele ? in faptul ca , spre deosebire de curajosul, democraticul aplaudac B1 sau EVZ , A3 imi tine memoria treaza aratindu-mi-l pe don Basel cind azi spune Una si miine , exact altfel ca de ex, chiar acum cu scaderea CAS : la numai o zi dupa ce s-a spart in figuri , cerindu-i lui ponta socoteala si declarind la tv ca acest guvern e incompetent, zice senin si stupefiant ptr. un om cu o minte normala ca, daca el ar fi premier ar scadea CAS.ul ?! pe tine de ce oare nu te contrariaza aceste schimbari de opinii, caci in clipa in care cineva se schimba de la o zi la alta , trecind de la alb la negru, te poti gindi ca omul ala are o problema cu capul, cu logica , cu sinceritatea si ca nici el nu crede ce spune, dar Manipuleaza informatia dupa moment sau, isi bate joc de ceilalti crezindu-i pe toti timpiti si fara memorie !
faptul ca toate dezvaluirile facute sunt pe baza de Acte Doveditoare , Asta da, il Irita, il Enerveaza si ar vrea, daca ar putea, sa-i termine pe toti de la acel post Tv- PRIVAT !

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 19 Iulie 2014, ora 17:08

Traian ctre Dumnezeu: Dar tu cine m-ta ești, s-mi ceri mie demisia?
Posted by dragos on marți, 24 iunie 2014 i

Da, aici a ajuns domnul președinte cu discursul. Sigur, dac le-ar vorbi jurnaliștilor din parcarea unui hipermarket, ar formula chiar așa ntrebarea, nu o face de la Cotroceni. Nu nc. De-acolo merge cu salariați, cu Victor Viorel Nu c nu ar terfeli imaginea președinției de cte ori apare acolo, dar s fim mulțumiți c președintele nc nu li se adreseaz jurnalistelor, direct, cu sintagma țiganc mpuțit.
Asear, trebuie s recunosc, am realizat ct de greșit este raportarea mea la acest personaj. Ieri, cnd Bsescu a anunțat c va ieși la 17,30, mi-am zis: bi, s vezi c omul va demisiona. A realizat n ce rahat se afl, e totuși un om bun pe fond, de-aia l-am votat n 2004 și-n turul al doilea din 2009, deci va pleca din funcție. Ct de prost sunt! Ct de prost sun, mi-am spus apoi, dup ce l-am ascultat pe președinte, care-i tot ddea cu Victor Viorel și cu Voiculescu.
Așadar, președintele nu-ți pune problema logic, ntrebndu-se dac ar trebui sau nu s demisioneze. Nu! Domnul președinte consider c romnii sunt att de tmpiți nct intr n jocul lui. Un joc n care, s recunoaștem, o arat procentele președintelui, nu mai intr aproape nimeni, de ceva timp. Revenind, problema nu este dac exist motive pentru o demisie. Problema este cine-i cere președintelui aceast demisie. Victor Viorel, m? la care a dat lovitura de stat, care a plagiat, care, care, care? Voiculescu, dușmanul statului de drept? Iohannis, care are probleme penale nerezolvate? Parlamentul la care a fcut marțea neagr? Triceanu, care i trimitea bilețele președintelui s intervin n justiție?
Președintele n-a mai continuat, dar mergnd pe același raționament o putea face: chiar și poporul ar putea fi ntrebat. Cine naiba sunteți voi, m, jegoșilor, s-mi cereți demisia? Niște proști care ați pus botul la vrjeala uselist? Niște jeguri care luați mit pentru a vota? Niște leneși care ați dus țara asta n mizerie? Voi mi cereți mie demisia? Nu, nea Traiane, iart-ne! Iart-ne c suntem mulți și proști. F-ne, n continuare, bine cu forța! C doar tu știi calea cea dreapt! Doar TU ești drept și vrednic s ne conduci!
La starea n care se afl acum domnul Bsescu, cred c și Dumnezeu dac i s-ar arta mine, președintele i-ar spune: tu cine m-ta ești, m, s-mi ceri mie demisia? Ai fcut lumea asta și ți-ai pus palma n cur, m-ai lsat pe mine s vin dup 2000 de ani s rezolv toate problemele! Hai, dispari pn nu m enervezi și le spun oamenilor adevrul despre tine!

patraru.altphel.ro/2014/06/24/traian-catre-dumnezeu-dar-tu-cine-...

Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept �i recunoa�te c�, pe deasupra ambi�iilor, intrigilor �i urilor, este Patria, este ve�nicia neamului, �i c� acolo trebuie s� ne �nt�lnim totdeauna, chiar dac� nu ne �n�elegem de fiecare dat�."(Ion Antonescu) *** ,,�n ziua de azi, pentru a st�p�ni c�t mai mul�i oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odat� ce ai sufletul, ai omul; iar c�nd ai omul, teritoriul vine de la sine." (contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 19 Iulie 2014, ora 17:33

chiar asa !
un Rege, abdica !
un Presedinte isi da demisia de onoare !
numai un bolnav de Putere cu obsesii absolutiste, se Cramponeaza ,aruncind in lupta orice , numai sa amine plecarea, caci Stie ce a facut !

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 19 Iulie 2014, ora 19:55

De la: gabigabi2, la data 2014-07-19 14:49:51Silviule, vrei sa-ti mai dau un exemplu de cit de eronat intelegi situatia ? iote, iti fac un bine si-ti spun : Gresit zici ca ce partid nemaipomenit Trebuia sa iasa din PMP ,dar a pus mina Udrea si consilierii prezidentiali pe el
dragule , e viceversa : don Base - INCALCIND inca o data Constitutia de care voua Nu va pasa- SI-a PUS consilierii sa-i faca acest partid SPECIAL ptr. Udrea ! ptr. ca a fost foarte suparat ca PDL i-a refuzat prezedentia madamei, despartindu-se atit de tragic-comic, la perdeluta , dind din labuta : adio, Pdl , adio !
ei, asta da Iubire ptr. o femeie dar, spre deosebire de Eduard al VIII.lea sau Carol al II. lea care au renuntat la tron ptr. femeia iubita, don Basel vrea sa ne-o faca Presedinta Ro ....asta, ambitie de om ce se crede Atotputernic !

adica nu ne-ajunge c-am fost condusi de-un proxenet chior si beat...sa fim condusi si de-o panarama din haremul sau...din fericire pt. noi zdreanta cel c-un ochi de faianta nu mai poate sa ne impuna o alta zdreanta cu blanita ca mocheta...

Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept �i recunoa�te c�, pe deasupra ambi�iilor, intrigilor �i urilor, este Patria, este ve�nicia neamului, �i c� acolo trebuie s� ne �nt�lnim totdeauna, chiar dac� nu ne �n�elegem de fiecare dat�."(Ion Antonescu) *** ,,�n ziua de azi, pentru a st�p�ni c�t mai mul�i oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odat� ce ai sufletul, ai omul; iar c�nd ai omul, teritoriul vine de la sine." (contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 19 Iulie 2014, ora 19:58

Biografie: Elena Gabriela UD() (i) REA iganca blond de la Cotroceni
In categoria NOUTATI, POLITICA / de Nationalisti.ro / la data de 16 iulie 2014 ,la 20:42 /

In cursul zilei de ieri un anonim a trimis pe siteul Wikileaks un material, la rubrica Materiale de la cititori . In ciuda faptului ca mesajul este pe site de destula vreme, curajosii de la Wikileaksu romanesc NU au avut taria sa-l prezinte cititorilor ca articol, cu toate ca se lauda ca publica astfel de materiale anonime, venite de la cetateni.

Elena Gabriela UD() (i) REA iganca blond de la Cotroceni, o adevrat ruine naional!

Va prezentam acest material preluat cu copy & paste de pe acel site, apoi va prezentam si sursa acelui mesaj, deoarece ea este publica si exista de multa vreme pe Net.

Ne intrebam de ce Wikileaks.ro nu a avut curajul sa posteze un material deja public?

Mai ales ca biografia Elenei UDA este absolut reala!

Iata cum incepe mesajul respectiv:

Anonim spunea

Elena Udrea e fiica unui tigan din Plescoi, sofer de autobuz (angajat la ntreprinderea Judeteana de Transport Local Buzau, pe autobuzele 6 si 7),decedat n martie 2009 si nhumat pe sest la Ghencea de fii-sa. Soferul se numea Dumitru (dupa alte surse, Gheorghe) Udrea (Nea Mitica), originar din Pietrosu.(continuarea aici.)

In continuare publicam textul original al mesajului:

Elena Udrea e fiica unui tigan din Plescoi, sofer de autobuz (angajat la Intreprinderea Judetean de Transport Local Buzu, pe autobuzele 6 si 7), decedat in martie 2009 si inhumat pe sest la Ghencea de fiica-sa. Soferul se numea Dumitru (dup alte surse, Gheorghe) Udrea (Nea Mitic), originar din Pietrosu.

Intr-o zi, acesta a fcut o curs lung-lung, pin in comuna lui Nicolae Labis, Mlini (jud. Suceava). Acolo a intilnit-o pe Maria Veliceasa (nscut in 1951), femeie de serviciu la Dispensarul din localitate. Cei doi s-au cstorit, iar la 26 decembrie 1973 s-a nscut un copil de sex feminin, care avea s primeasc dou nume: Elena Gabriela.

Faptul c este o tiganc imputit a fost recunoscut de Mdlin Voicu, care a declarat, invitat fiind la una din emisiunile lui Mihai Morar, c: M abtin, pentru c Elena Udrea este co-etnica mea. Nu vreau s spun mai multe, dar stiu ce vorbesc, pentru c le cunosc pedigree-ul tuturor. Sint sigur de ce spun, a declarat artistul si omul politic de origine rrom.

Bunicul din partea mamei, Vasile Veliceasa, a fost un betiv puturos, care avea ca avere 2 bordeie si ceva teren din care vindea cite o bucat cind rminea fr bani. Cstorit de 2 ori, a avut 8 copii: 4 i-a tinut in bttur (Ionit, Paraschiva, Garofa si Gheorghe), iar pe ceilalti 4 i-a dat la cminul pentru copii fr posibilitti (Costic, Pavel, Viorica si Maria, viitoare mam a parasutei).

Familia Udrea a locuit in Plescoi, apoi in gazd la Buzu incepind cu 1979, cind Gabriela avea 6 ani, in casa unei femei pe nume Mariana Dragomir, contabil la ADAS; sotul acestei femei lucra pe acelasi autobuz, cu schimbul, cu Mitic Udrea. Tot acolo s-a angajat si Maria ca taxatoare bilete pe autobuz (cum era pe atunci). Cind Elena Gabriela Udrea era in clasa a VI-a (la Scoala nr. 16), familia s-a mutat la o alt adres in Buzu.

In ultimele clase de liceu (fcut la B.P.Hasdeu, intre 1988-1992), fata a inceput s-si alerge caii, devenind, efectiv, prostituat. In mod concret, ea presta la o matroan pe nume Petruta, care tinea un bordel clandestin, in dou apartamente, pe aceeasi scar (unul ling altul), dintr-un bloc cu 4 etaje, situat in Cartierul Micro V din Buzu. Tanti Petruta ii fcea lipeala si cu clienti din Bucuresti, unde eleva Gbita se ducea cu trenul, dar se intorcea cu limuzina, plin de bani si atentii.

Militia de Moravuri din Buzu o avea in evident. La scoal, Ciocnitoarea Woodrea mergea tiris-grpis, fiind aproape repetent. Dup ce s-a mutat cu familia de la Plescoi la Buzu, la virsta de 6 ani, Elena Udrea si-a petrecut verile in satul Pietrosul (comuna Costesti), situat pe Valea Buzului, la bunicul din partea tatlui (Gheorghe Udrea, zis Cantoneru), unde acesta avea o mostenire de familie. Apoi, cineva a prezentat-o pe tarfotina Gabriela (asa cum o stiau, colegii de clas si anturajul, pe Elena Udrea) celebrei matroane locale Tanti Petruta. Tanti Petruta a fost cea care a propulsat-o mai departe, in cercurile prostitutiei din Bucuresti, aceasta fiind in legtur cu unul dintre faimosii pesti ai Capitalei anilor 90,

Ion Rget, poreclit Printisoru. Tanti Petruta ii furniza, la comand, Printisorului, pe baz de comision, prosptur pentru strinii cazati la Intercontinental, in marea lor majoritate arabi si turci, care se ddeau investitori strini aflati in prospectarea pietei. Prietena si partenera Nimfei din Plescoi, Beatrice Comniceanu, l-a cunoscut, si ea, foarte bine, pe putregaiul Rget, pe care l-a si aprat in instant, cam prin anul 2002, cind acesta a primit citiva ani cu suspendare (apoi, borfasul a fugit in Spania). In paralel, Elena Udrea si prietena ei, Beatrice Comniceanu, mergeau la produs si in zona cminelor studentesti de la Grozvesti. Acolo e un restaurant-bordel, al arabului Nassar (cumnat cu parlamentara PSD Rodica Nassar), unde prostituatele se culcau, pe bani, mai ales cu studenti medicinisti (tot arabi).

Generalul Cornel Balt stie totul despre cartea de munc a Elenei Udrea. Printisoru a fost cel care i-a fcut Elenei Udrea cunostint cu tiganul Dorin Cocos, un obscur bisnitar, care aducea marf din Turcia si o vindea in bazar. E adevrat ce spune in pres, avocata Beatrice Comniceanu, c l-au cunoscut pe Cocos intr-un club, dar probabil c acolo era si seful lor, Rget. In tot ceea ce face, de cel putin 15 ani incoace, Elena Udrea se serveste de practicile de magie neagr ale cunoscutei vrjitoare Cati, de la Mrcineni, bun prieten cu mama Elenei Udrea (aproape de Plescoiul natal al tatlui ei).

Se pare c asa le-a sucit mintile lui Dorin Cocos si Traian Bsescu. Prin farmece si magie neagr, fcut de vrjitoare, Cocos a luat-o de nevast pe curvistin, desi stia ce specializare are Gbita si ce munc presteaz in schema de afaceri a Printisorului. Dispeceratul retelei de prostitutie pe care o patrona Ion Rget, in Bucuresti, se afla pe Str. Stefan Furtun nr. 9, la etajul II al unui bloc vechi (vizavi de Muzeul Militar si aproape de Gara de Nord de altfel, aproape toat strada e un fel de Crucea de Piatr). Acolo se duceau prostituatele, inclusiv Elena Udrea, s-si primeasc banii si viitoarele comenzi si s regleze si alte chestiuni.

Iat numai citiva dintre membrii (sau simpatizantii) PDL care i-au fcut bucuria Ciocnitoarei Woodrea: Traian Bsescu, Cezar Preda, Cristian Poteras, Florin Popescu, Gabriel Oprea, Ctlin Predoiu, consilierul ei, Stefan Susai s.a. Cariera parasutei s-a declansat o dat cu solicitarea lui Cocos ctre Oprea, de a-i aranja intrarea. Acum ea fr studii, sugace amrit de la tar, si vorbind cu parteneru lui de afaceri Gabriel Oprea, ce zice Cocos? Bi Oprea, tu ai relatii peste tot, eu sint un tigan amrit, bag-o si tu in politic. Chiar de n-are studii. Las c avem bani. Si uite asa ii furir o diplom in Drept, la rapid, la Universitatea Dimitrie Cantemir, intre 1992-1996, iar ulterior Oprea, ca director la Colegiul National de Aprare (2000-2001 si profesor din 2001), i-a bgat si vreo 2 diplome de acolo.

Mai precis, a urmat cursurile Colegiului National de Aprare, pe care le-a terminat cu o lucrare pe tema intereselor NATO in zona Mrii Negre si Caucaz. Ce cunostinte are in geopolitic, numai sracii arabi supti o mai stiu Si uitea asa ii fcur un CV, mai cu bube, dar universitar. Toat trsenia pleac de la Restaurantul Trei Cocosi. Dac verificati, Gabriel Oprea a fost partener cu Cocos, dar pentru c trebuia s devin prefectul Capitalei (intre 2002-2003) a trebuit s ias din afaceri. Asa se leag diplomele Udrei cu functiile lui Gabriel Oprea. In 1997 i-a deschis Cocos si un butic de avocatura, spaga fiind la data respectiv de cca. 20.000 euro, dar pentru asta ar trebui luati la bani mrunti sefii de la Baroul Bucuresti, ei stiu mai bine. Prin urmare, in biografie apare ca avocat titular al Cabinetului Individual de Avocatur Udrea Elena Gabriela din Bucuresti c de, geniul plescoian trebuia s presteze (ca de altfel si chilotzarul Gabi fixativ, ajuns din capitan de chiloti-izmene la Hotelul Agat, unde fcea trafic cu calcan, fix general de Justitie).

In plus, deoarece acum era plin de stiint juridic cum era odinioar plin de altceva, a fost putin intre iunie 2004 si februarie 2005 consilier in cadrul Consiliului General al Municipiului Bucuresti, presedinte al Comisiei Juridice si de Disciplin, din partea PNL unde presta la data respectiv. In politic a impins-o Virgil Asztalos Mgureanu, care a dirijat-o pe parasut ctre PSD, prin Cozmin Gus. Apoi, a fost teleghidat ctre PNL, prin Varujan Vosganian. In 2002 a intrat in Partidul National Liberal, iar in iunie 2004 a devenit consilier municipal din partea PNL. Pe 21 octombrie 2005 a demisionat din PNL, iar la 12 februarie 2006 se inscrie in PD si incepe ascensiunea fulminant, sub atenta oblduire a chiorului. La PD si, implicit, la Traian Bsescu a ajuns prin intermediul Mioarei Mantale.

Lumea vorbeste c aceast nimfoman din Plescoi s-ar fi tvlit si cu urmtorii: Varujan Vosganian, Paul Pcuraru, Sebastian Vldescu, S.O. Vantu, C.P. Triceanu, Dinu Patriciu, Theodor Stolojan. Pin in octombrie 2005, borfetina a fost consilier de Stat la Administratia prezidential, sef al Cancelariei prezidentiale (evident, datorit adincii competente politico -juridice), functie detinut acum de Ctlin Avramescu. In toamna anului 2005, ea a demisionat din functia detinut la Presedintie, invocind atacurile profund nedrepte indreptate asupra sa si a altor persoane care sustin lupta anticoruptie, precum si faptul c nu doreste ca prin insinurile la adresa sa s devin o vulnerabilitate a demersurilor presedintelui.

In 13 aprilie 2005 apare in Academia Catavencu un interviu in care Elena Udrea este intrebat dac este iubita lui Traian Bsescu. Rspunsul ei a fost: Stiti de cind astept intrebarea asta? La intrebarea asta pot s v rspund peste zece ani?. Desi nu mai era consilier prezidential, fcea vizite nocturne la Cotroceni, asa cum a dezvluit Jurnalul National, Presedintie si SPP, refuzind s explice scopul acestor vizite. Conform unor surse din Palatul Cotroceni, citate de pres, Elena Udrea intra foarte des in sediul Administratiei prezidentiale, dup ce si-a dat demisia din functia de sef al Cancelariei prezidentiale. Sursele amintite sustin c, timp de un an, ea si-a pstrat chiar si biroul din vecintatea cabinetului lui Traian Bsescu. Intrebat despre vizitele nocturne, borfetu a rspuns sec: Nu comentez. Intrebat si el de ce masina Elenei Udrea intr noaptea la Palat, Traian Bsescu a spus sec: Spuneti o minciun. Confundati o masin cu o femeie. Eu n-as face confuzia asta. Apoi a argumentat c a venit s alimenteze, c era combustibilul mai ieftin!

In 30 noiembrie 2008, Elena Udrea a fost aleas deputat. Pe ce criterii? tiu mai bine tabii PD-L-ului cu Bsescu n frunte De unde credei c au ieit attea vorbe? Pentru c, deh, se tie c igncile sunt cele mai fierbini ntre picioare! Iar de aici nainte, Ciocnitoarea Woodrea din Plecoi i-a folosit, probabil, aceste abiliti pentru a ajunge chiar i ministreas

Alin BARBU

Surse: Publipro.ro ; Vuvuzela Ro ; Bloguri Piatza Net ; Traian Bsescu Blog ; Traian Bsescu NU!

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 20 Iulie 2014, ora 01:16

Nu stiu cum o fi dar a pornit 10000 de santiere in timpul ministeriatului ei.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
giovausaro

4610 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 20 Iulie 2014, ora 02:18

cine i-a fabricat "dosarul" ,talentos tip...Oricum daca vor candida Geoana,Predoiu,Iohanis imi va fi greu, i-as prefera pe toti trei intr-unul.....Vedeti voi,mie imi este scarba sa ma lamentez.Io sunt un om de actiune.Nu-mi place, iau masuri...Imi pare rau pt Gabi...Probabil,daca as fi un pensionar fara alte optiuni,si sa-mi stribeasca pensia,as fi si eu revoltat.Stiu,satulul nu crede flamandului....nu e cazul meu....inteleg,am fost si eu flamand,Dar nu pot sa nu ma gandesc la istoria Romaniei,legarea taranului de glie,Miraslau,Goraslau ....Sigur, daca Base ar fi reusit unirea moldovei altele fost datele problemei.....

9am_1454

1051 mesaje
Postat pe: 20 Iulie 2014, ora 08:00

De la: Black_Friday_, la data 2014-07-19 16:55:38Sa nu vii Silviule acum cu teoria asta ca tu ai fi fost vreun dizident urmarit de Securitate inainte de 1989, pentru ca nu te cred. Ai fi mai demn de scarba pentru felul in care te-ai transformat intr-un adorator al lui basescu, un aplaudac al cultului personalitatii...

Ce feceam eu la 21 de ani? Eram la facultate, ca multi altii. Nu am fost membru PCR. UTC-ist si pionier, da, ca te faceau obligatoriu daca nu erai repetuntul scolii.
Crezi ca doar tu il injurai pe Ceausescu? Mare realizare! Majoritatea romanilor il injurau sau spuneau bancuri despre el. Mai putin securistii si activistii PCR. Puteai sa il aplauzi dupa tot ce facuse?

Nu a condus basescu guvernele PDL? Misca cineva in front in fata lui? In ce tara ai trait tu daca nu iti mai amintesti iesirile lui la tv ca sa anunte taierea salariilor bugetarilor si a pensiilor? Stiu, le consideri un sacrificiu normal, asa credeam si eu atunci, ca statul poate plati doar atat cat isi permite, ca bugetul nu este un sac fara fund, dar dupa atata timp, dupa cate s-au aratat in presa, tu tot mai crezi asta?

Ce masuri de stimulare a economiei au luat in plina criza? Spune-mi si mie, ce investitori au adus? Ce taxe au redus, ca sa faca investitiile mai attractive? Dimpotriva, forfetarul a omorat multe firme!

Cum au imbunatatit colectarea impozitelor? Stai sa vedem ce o sa se mai afle despre ce a facut Blejnar la ANAF si mai discutam...

Cum au facut altii, cum ar fi polonezii, fata crizei? Prin absorbtia fondurilor puse la dispozitie de catre UE! Aveau o femeie, ministrul dezvoltarii, care declara ca pentru fiecare euro solicitat de la UE, aveau 10 proiecte in plan, ca sa il cheltuiasca. Au construit in draci, infrastructura rutiera, feroviara si au dat de lucru firmelor poloneze.

La noi in ce s-a investit? Cum au ajutat economia parcurile de la tara, terenurile de fotbal in panta, telegondolele si salile de sport din mediul rural?
Sau cativa kilometri de autostrada sau centura ocolitoare, inaugurati cu mare fast?

Asa ca nu te mai lauda cu hotiile pedelistilor, pentru ca nu difera de cele ale pesedistilor si penelistilor. Toti au furat de au rupt, dar tu ai lentile polarizate si pe unii vezi in chip de draci, pe cannd pe ceilalti ingerasi.

Ai dreptate in privinta a ceea ce trebuia facut in economie.
Totusi, ca sa-l apar cat de cat, spun ca Basescu a mostenit o tara de la Iliescu si Constantinescu pe care o aveau si ei de la Ceausescu, pe cand polonezii ... Lech Valesa ... cum sa spun, comunistii lor erau altfel decat comunistii nostri ... cu totul altfel. Cam de aia cehii si polonezii si chiar ungurii sunt un pic mai in alta parte decat romanii adica decat noi. Oamenii de rand din Polonia, Cehia, Ungaria, Serbia ... sunt mai educati, au alta perceptie despre viata ...

Ai dreptate si cu dizidenta.
Saptamana trecuta am fost la CNSAS si mi-am vazut dosarul de la securitate. 179 de file, vre-o 300 de pagini. Vedeta mare am fost la viata mea. Cei ca tine si ca Gabi scriau despre mine ca imprimantele de azi, in draci, dupa dictare ...
Amice, nu scriu din imaginatie despre astea ...
Nici nu banuiesti cat de mari jigodii pot fi oamenii ...
Toti erau stundenti prin anii 80.
Azi sunt directori unii dintre ei ...
Am iesit de la CNSAS tare mandru de mine.
Multumit.
Voi ati fost urmariti de Securitate ?
Cand era cateaua turbata sloboda prin curte ... nu acum cand injuri pe seful statului si te duci linistit la o bere neriscand sa te calce metroul in lift ...

Acum e simplu, e ca-n noapte furtunoasa ... hai mitule sa mergem si noi pe la revolutie ...

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 20 Iulie 2014, ora 08:55

De la: 9am_1454, la data 2014-07-20 08:00:27
De la: Black_Friday_, la data 2014-07-19 16:55:38Sa nu vii Silviule acum cu teoria asta ca tu ai fi fost vreun dizident urmarit de Securitate inainte de 1989, pentru ca nu te cred. Ai fi mai demn de scarba pentru felul in care te-ai transformat intr-un adorator al lui basescu, un aplaudac al cultului personalitatii...

Ai dreptate in privinta a ceea ce trebuia facut in economie.
Totusi, ca sa-l apar cat de cat, spun ca Basescu a mostenit o tara de la Iliescu si Constantinescu pe care o aveau si ei de la Ceausescu, pe cand polonezii ... Lech Valesa ... cum sa spun, comunistii lor erau altfel decat comunistii nostri ... cu totul altfel. Cam de aia cehii si polonezii si chiar ungurii sunt un pic mai in alta parte decat romanii adica decat noi. Oamenii de rand din Polonia, Cehia, Ungaria, Serbia ... sunt mai educati, au alta perceptie despre viata ...

Ai dreptate si cu dizidenta.
Saptamana trecuta am fost la CNSAS si mi-am vazut dosarul de la securitate. 179 de file, vre-o 300 de pagini. Vedeta mare am fost la viata mea. Cei ca tine si ca Gabi scriau despre mine ca imprimantele de azi, in draci, dupa dictare ...
Amice, nu scriu din imaginatie despre astea ...
Nici nu banuiesti cat de mari jigodii pot fi oamenii ...
Toti erau stundenti prin anii 80.
Azi sunt directori unii dintre ei ...
Am iesit de la CNSAS tare mandru de mine.
Multumit.
Voi ati fost urmariti de Securitate ?
Cand era cateaua turbata sloboda prin curte ... nu acum cand injuri pe seful statului si te duci linistit la o bere neriscand sa te calce metroul in lift ...

Acum e simplu, e ca-n noapte furtunoasa ... hai mitule sa mergem si noi pe la revolutie ...

buna dimineata !
se pare ca nu mi-ai citi raspunsul in care iti spun ca DA, m-am opus ....si, iarasi DA, am avut telefonul pus sub urmarire si am fost chemata sa dau cu subsemnatu' ....asa ca atunci cind spui ca cei ca mine te turnau pe tine, minci ce nu face bine nici la stomac si nici la obraz !
daca ma revolta atitudinea Umila, Slugarnica si Oportunista a celor ce pupa zi de zi - de 10 ani- laba SEFULUI, exact din acest motiv ma revolt : ca , dupa ' 89 nu mai e nimeni Obligat s-o faca si cei care o fac acum de BUNAVOIE, o fac exact ca pe vremea comunismului cind se duceau sa-si toarne vecinii, colegii, prietenii si chiar rudele
d'aia comunismul la noi a fost mai al ca oriunde in alta parte ; d'aia un Iliescu a
putut fi ales cu 87% si a avut 2, 5 mandate ;
d'aia un Basescu - demn urmas al lui ceasca-n practica - a trezit atitea dulci amintiri intr-unii : Forta, Autoritate si nimeni nu cricneste dar , culmea : cei ce-l sustin se cred adevarati democrati si in asta consta Stupefactia mea , caci

avind aceste date autoritariste, in mod normal asociate cu comunismul , Base ar fi trebuit sa fie liderul Stingii si nu al Dreptei ....

si, aici e marea Pacaleala si prea putini s- au prins ca PD.ul a fost ca doctrina - socialist , afiliat la Stg. socialista europeana si , intr-adevar, Basescu era omul potrivit la locul potrivit !
apoi, intro singura noapte s-a sucit si, brusc- fara a prinde voi de veste- a devenit de Dreapta, dar avind in continuare, toate apucaturile unui dictator sadea si asta-i Marele FALS din care nu putem iesi, atit de mare e confuzia in care ne balacim !
oi fi inteles ceva din ce-am spus ?

9am_1454

1051 mesaje
Postat pe: 20 Iulie 2014, ora 09:38

Imi pare rau ca nu reusim sa ne intelegem.
Tu vezi si simti lucrurile asa cum spui ...
Mie mi se pare ca Ponta e urmasul lui Iliescu, care e al lui Ceausescu ...
Toata judeteana de partid e la PSD. Si securitatea.
Ma rog, nu numai la PSD.
Acolo este grosul.
Peste tot, pe la toti.
De ce la toti ?
Simplu ! Toti se trag din PCR ! N-au de unde sa se traga.

Am avut ocazia sa-l cunosc personal pe Ionescu Qintus prin anii 80. Era celebru in chip de epigramist. Apreciat. Avea si spil, avea si stil, staif ... A venit intr-o vizita la intreprinderea la care lucram pe atunci. Primit cu fast de secretarul cu propaganda, statea in centrul mesei cu panza rosie. A tinut un discurs rezonabil, a fost aplaudat ... parea de-al lor, era de-al lor.
Acum, dupa ce ni s-a dezvaluit si ca a fost colaborator al securitatii, imi vine sa vomit cand il vad si-l aud cum vorbeste despre valorile liberale ...
Ma rog, sa-l lasam pe mos ... altminteri un cretin plin de tupeu, o javra de om. Parerea mea.

Revenind la Basescu. Comunist ! Ca toti ceilalti. El a si zis-o. Aialati scuipau in san. Nastase a spus vre-odata ca a fost comunist ?
S-a nascut in comunism ca noi toti. Putini mai traiesc din cei nascuti inainte de 35 ca sa mai aiba in sange ceva din ce-o fi fost inainte de venirea rusilor.

Dar ce stau eu sa-ti explic cum e treaba cu Basescu si cu Dan Voiculescu ?
E clar care e ticalosul ! Voiculescu ! Si toata masinaria care s-a organizat pe scheletul Secu-PCR ca sa ne jefuiasca !
Dupa ce s-a vazut presedinte, Basescu a cotit-o ! A incercat sa faca ceva in directia cea buna. Si a si reusit partial. A fost singurul dintrei ei care a defectat. Daca le canta in struna, ca Iliescu sau Constantinescu, indivizilor de genul lui Voiculescu, ar fi trait linistit, bine-merci, fara batai de cap.
Fraieri de teapa ta se oripileaza si fac comisii pentru cercetarea unei tranzactii de cumparare de teren de catre o persoana fizica doar pentru ca e fata lui Basescu, dar nu se basica deloc, deloc, sa faca o comisie sa vada cum Academia a dat in arenda cele mai bune terenuri lui Voiculescu, familiei lui Voiculescu. Asa credeti voi ca arata dreptatea. De la mine se vede altfel ...
Am citit aici ca Udrea e o tiganca si ca se ducea noaptea la maciuci la Cotroceni ...
Se poate. Pe mine nu ma intereseaza decat ce trag eu ... ma rog ce reusesc eu sa conving sa ...
Despre cine vorbeste despre altfel de lucruri nu pot sa spun decat ca este un jeg de om.
NU e treaba mea, nici a ta, nici a nimanui.
E treaba lui Basescu cu vine o comite. Si a Elenei Udrea la fel.
Si inca ceva ... mie nu mi se pare Udrea a fi tiganca. Si daca ar fi ce ?
Ce am citit pe subiectul asta denota o ura viscerala emanata de niste suboameni, de niste lepre.
Un comportament de comunisti cocliti ... alora le pasa care cu cine si-o trage ... si discutau asta in biroul organizatiei de baza. Pentru ca ei nu se pricepeau la altceva. Cam asa au prabusit Romania pe vremea boului de Ceausescu. Cu prosti d-astia.

Am mai spus-o, si chir daca n-am mai spus-o (cum zicea o prosta de profesoar de autmoatizari din liceu) o repet: Basescu este cel mai bun lucru care ni s-a intamplat in ultimii 24 de ani !
Cu toate pacatele lui, cu toate erorile lui ... ramane cel mai bun conducator pe care l-am avut cam de vreo suta de ani incoace. Eu nu voi mai trai sa citesc in cartile de istorie scris acest lucru.
Poporul nostru opineaza ca Ceausescu a fost cel mai bun presedinte, pe urma Iliescu si abia apoi Basescu ... Poporul e prost sau sondajul e manarit de propaganda lui Ponta.

Ai fost urmarita de securitate, mamaita ? Ai dosar la CNSAS ?
Declaratii s-au dat ... dar, ai dosar ?

Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 20 Iulie 2014, ora 10:48

De ce te-ai dus la CNSAS?

Eu m-am simtit urmarita tot timpul. Am trait cu convingerea ca in orice moment putem fi ridicati, sau, vorba ta, calcati de metrou in lift, desi nu faceam nimic condamnabil.
Nu m-a interesat daca am dosar si cine l-a facut.

,,E-un curcubeu deasupra lumii sufletului meu"
9am_1454

1051 mesaje
Postat pe: 20 Iulie 2014, ora 13:14

De la: _Ingrid, la data 2014-07-20 10:48:43 De ce te-ai dus la CNSAS?

Eu m-am simtit urmarita tot timpul. Am trait cu convingerea ca in orice moment putem fi ridicati, sau, vorba ta, calcati de metrou in lift, desi nu faceam nimic condamnabil.

Pentru ca in 1984 am fost exmatriculat din facultate de catre securitate.
Stiam ca am dosar de urmarit dar nu stiam detaliile.
Acum le-am aflat.
Oricine poate afla despre el daca intra pe site CNSAS, gaseste acolo formular, il completeaza, il trimite, angajatii verifica daca ai si te suna dupa cateva luni, mai multe sau mai putine in functie de cati solicita chestia asta deodata cu tine
M-au sunat si mi-au spus ziua cand sunt programat sa-l studiez. La cerere se poat face copii e orice suport. Am facut. O sa ma sune iar sa-mi spuna cand sa ma duc sa iau dosarul fotocopiat pe un stick.
Asta este.
Eu m-am dus si l-am citit.
Au trecut 30 de asni de atunci.
Nici eu nu-mi mai amintesc bine cum a fost.
Dar citind, imi amintesc ... incet incet ...

Daca vi se pare ca ati fost urmariti faceti si voi cerere si veti vedea daca asa a fost.
NU E PE IMPRESII !
Pe pareri.

Eu am fost amuzat sa aflu ce scriau despre mine niste colegi pe vremea lui Ceausescu cand pe gura imi ziceau ca le-am distrus viata pentru ca primisera vot de blam la PCR cand pe mine m-au dat afara din facultate, dupa revolutie se gudurau pe langa mine si ma tratau ca pe un erou ... si dupa ce au ajuns directori au inceput sa povesteasca ce eroi au fost ei ... si sa se uite din nou stramb la mine, desi, intre timp, nu facusem nimic nou.
D-aia sunt cam scarbos la adresa multora, desi se prea poate sa nu fie ca cei pe care i-am cunoscut. Dar se poate se fie !
Si viata mi-a aratat ca 80% dintre conationali sunt niste ipocriti nenorociti, mincinosi si curve de oameni.
Cam ca Black asta care a sucit macazul.
In comparatie cu el, Cotoroanta e simpaticuta.
Tampita, tampita (dupa parerea mea) dar asta o tine p-a ei de cand o stiu.
Lucru normal.
Fiecare ne sutinem, dupa puteri, punctul de vedere.
Multumita ?

9am_1454

1051 mesaje
Postat pe: 20 Iulie 2014, ora 13:22

Poti afla despre tine dar si despre altii daca ai fost (au fost) informator al securitatii, colaborator.
In cazul meu, mi-au spus ei ca n-am fost colaborator, am fost urmarit.
M-a surprins ca toti angajatii m-au privit cu simpatie. Ma indoiesc ca mi-au citit dosarul. Cred ca sunt amabili cu toata lumea ...
In orice caz, stau cu fruntea sus in fata a 99% dintre conationali.
Sunt altfel, cu siguranta.
Si nu pentru ca tin cu Basescu.
Pe vreama aia Basescu facea bisnita cu blugi iar Ponta era in spilhozeni.
Iliescu era pe la Iasi.
Atunci am auzit prima oara despre Iliescu. Era o speranta ....
Ce-a iesit ?
S-a vazut !

Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 20 Iulie 2014, ora 13:27

Da, multumita, ai un motiv solid.
Noi nu avem, stim ca eram urmariti, stim cine era platit pentru asta, dar nu ne intereseaza cine a avut slugarnicia de a contribui de buna voie, nu tinem legatura cu colegii si vecinii din perioada aceea, ne sunt indiferenti.

De fapt...din cate stiu sotul a fost chemat sa-si retraga inscrierea in cercetare din cauza ca era bogat dosarul, dar macar facultatea a terminat-o cu bine. Oricum, era in '81, s-a reorientat si gata.

Black_Friday_

4276 mesaje

Postat pe: 20 Iulie 2014, ora 14:09

De la: 9am_1454, la data 2014-07-20 13:14:27
De la: _Ingrid, la data 2014-07-20 10:48:43 De ce te-ai dus la CNSAS?

Pentru ca in 1984 am fost exmatriculat din facultate de catre securitate.
Stiam ca am dosar de urmarit dar nu stiam detaliile.
Acum le-am aflat.
Oricine poate afla despre el daca intra pe site CNSAS, gaseste acolo formular, il completeaza, il trimite, angajatii verifica daca ai si te suna dupa cateva luni, mai multe sau mai putine in functie de cati solicita chestia asta deodata cu tine
M-au sunat si mi-au spus ziua cand sunt programat sa-l studiez. La cerere se poat face copii e orice suport. Am facut. O sa ma sune iar sa-mi spuna cand sa ma duc sa iau dosarul fotocopiat pe un stick.
Asta este.
Eu m-am dus si l-am citit.
Au trecut 30 de asni de atunci.
Nici eu nu-mi mai amintesc bine cum a fost.
Dar citind, imi amintesc ... incet incet ...

Daca vi se pare ca ati fost urmariti faceti si voi cerere si veti vedea daca asa a fost.
NU E PE IMPRESII !
Pe pareri.

Eu am fost amuzat sa aflu ce scriau despre mine niste colegi pe vremea lui Ceausescu cand pe gura imi ziceau ca le-am distrus viata pentru ca primisera vot de blam la PCR cand pe mine m-au dat afara din facultate, dupa revolutie se gudurau pe langa mine si ma tratau ca pe un erou ... si dupa ce au ajuns directori au inceput sa povesteasca ce eroi au fost ei ... si sa se uite din nou stramb la mine, desi, intre timp, nu facusem nimic nou.
D-aia sunt cam scarbos la adresa multora, desi se prea poate sa nu fie ca cei pe care i-am cunoscut. Dar se poate se fie !
Si viata mi-a aratat ca 80% dintre conationali sunt niste ipocriti nenorociti, mincinosi si curve de oameni.
Cam ca Black asta care a sucit macazul.
In comparatie cu el, Cotoroanta e simpaticuta.
Tampita, tampita (dupa parerea mea) dar asta o tine p-a ei de cand o stiu.
Lucru normal.
Fiecare ne sutinem, dupa puteri, punctul de vedere.
Multumita ?

Plus ca nu sunt consecvent! Te las pe tine sa fii romanul destept, cinstit, de onoare si bou cat cuprinde! Dupa cate dovezi ti-a dat basescu, tu continui sa il pupi in cur si sa il consideri cel mai bun lucru pe care ti l-a dat viata, minunea blonda a politicii romanesti, cel mai bun conducator al Romaniei din ultimii 100 de ani....

Cu oameni la fel de cretini ca si tine, nemtii au distrus o Europa intreaga, si-au transformat tara in ruine si si-au dat pe mana rusilor o parte din compatrioti pentru 45 de ani. Au fost consecventi si si-au urmat fuehrerul pana la moarte.

Unchiule, cat poti sa fii de idiot? Dupa tine, trebuie sa iti alegi optiunile in viata in copilarie si sa defilezi apoi cu ele pina mori, desi te-au dus pe un drum gresit. Trebuie sa dai ca idiotul cu capul in toate zidurile, ca sa demonstrezi ca esti consecvent.

Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 20 Iulie 2014, ora 14:34

Tare-mi plac discutiile voastre!
Daca era si Vanea era si mai bine!

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 20 Iulie 2014, ora 14:57

De la: _Ingrid, la data 2014-07-20 14:34:03 Tare-mi plac discutiile voastre!
Daca era si Vanea era si mai bine!

stati asa si nu plecati, ca viu imediat ....ma duc doar sa aduc aici ibricul de cafea si sa iau inghetata de la Minuni si ma-ntorc sa vad cine ce a zis !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 20 Iulie 2014, ora 15:22

De la: 9am_1454, la data 2014-07-20 13:22:56Poti afla despre tine dar si despre altii daca ai fost (au fost) informator al securitatii, colaborator.
In cazul meu, mi-au spus ei ca n-am fost colaborator, am fost urmarit.
M-a surprins ca toti angajatii m-au privit cu simpatie. Ma indoiesc ca mi-au citit dosarul. Cred ca sunt amabili cu toata lumea ...
In orice caz, stau cu fruntea sus in fata a 99% dintre conationali.
Sunt altfel, cu siguranta.
Si nu pentru ca tin cu Basescu.
Pe vreama aia Basescu facea bisnita cu blugi iar Ponta era in spilhozeni.
Iliescu era pe la Iasi.
Atunci am auzit prima oara despre Iliescu. Era o speranta ....
Ce-a iesit ?
S-a vazut !

are dreptate Ingrid si, exact d'aia nici nu m-am obosit sa ma duc sa-mi cer dosarul ! ca sa ce ? sa aflu ca nu am fost colaborator ? pai ,asta stiu , iar daca m-au turnat altii- de capul lor sa fie ! de ce sa-mi stric ziua aflind eu mai stiu ce ! ce nu stiu, nu ma doare si asa ramine ....in rest , imi pare rau ca Nu ai inteles ce-am spus , dar nici nu ma asteptam sa intelegi, intrucit esti prea lipit - structural- de base ca sa accepti ca el, ca temperament, atasament si metoda de lucru e Liderul perfect ptr. o EXTREMA Stinga si nicidecum de Dreapta si asta-i marea Confuzie in care traim cu toti ! in Ro- macar cu titlul de Dreapta - doar PNL.ul mai era ....acum s-a terminat si cu el si avem in clar : Extrema Stinga - Stinga ......
PP e o facatura , o adunatura de curente de gindire pe baza de interese , nascut / crescut in jurul unei foste comuniste din Germania de Est : Merkel si un alt comunist portughez - : Barosso ....din care cel mai important e Conservarea Puterii si de aici, in plan local, dar si european Lupta cu PSD / Socialistii europeni !

Pagini: << 1494 1495 1496 1497 1498 1499 1500 1501 1502 1503 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului basescu
Mergi la: