back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Basescu

Pagini: << 1364 1365 1366 1367 1368 1369 1370 1371 1372 1373 >> Sari la pagina:

sirboby

1972 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 7 Ianuarie 2014, ora 12:54

De la: Daphne, la data 2014-01-07 12:21:26
De la: sirboby, la data 2014-01-07 12:19:15 Vai de noi ca bine nu ne mai facem! Desi toti sunt de parere ca toti sunt hoti si mafioti cand cade cate unul la puscarie,in loc sa ne bucuram ii gasim motive sa-l scoatem basma curata! sa ne mai inteleaga!
Ne rugam in genunchi de un club de fotbal sa ne primeasca(UE) si cand vedem ca suntem greoi,fara tehnica etc.in loc sa ne antrenam, zbieram ca noi vrem rugby....................!
Asta e!

Ne mai ramane sa vindem podgoriile chinezilor si cluburile sportive din topul clasamentelor quatarienilor!

Pai cati romani in loc de Bmw si-au cumparat un ha de teren agricol? Sau in loc de week-end-urile pe Valea Prahovei?
Daca noi nu vindem nimeni nu poate cumpara! Simplu!

Sugeþi un corn cu lapte, dacã n-aveþi dinþi ªi numãraþi-mi ouãle, cã mi-am ieºit din minþi Bãi animalule, nu vezi? Voi n-aveþi interesuri Iarna nu-i ca vara, vã dorim succesuri! Parazitii (Noi vrem respect)
9am_1454

1051 mesaje
Postat pe: 7 Ianuarie 2014, ora 14:08

Fiica regelui Spaniei a fost pusa sub acuzare pentru suspiciune de spalare de bani.
Este, in mod clar, un dosar politic la adresa monarhiei spaniole, o razbunare infioratoare a procurorului general care, evident, este un basist imputit ...
Casa regala, cu un tupeu inimaginabil, a declarat ca justitia trebuie sa-si urmeze cursul !
Regele e un basist nenorocit care duca Spania de rapa ...

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

7124 mesaje
Postat pe: 7 Ianuarie 2014, ora 14:14

De la: sirboby, la data 2014-01-07 12:54:11
De la: sirboby, la data 2014-01-07 12:19:15 Vai de noi ca bine nu ne mai facem! Desi toti sunt de parere ca toti sunt hoti si mafioti cand cade cate unul la puscarie,in loc sa ne bucuram ii gasim motive sa-l scoatem basma curata! sa ne mai inteleaga!
Ne rugam in genunchi de un club de fotbal sa ne primeasca(UE) si cand vedem ca suntem greoi,fara tehnica etc.in loc sa ne antrenam, zbieram ca noi vrem rugby....................!
Asta e!

Ne mai ramane sa vindem podgoriile chinezilor si cluburile sportive din topul clasamentelor quatarienilor!

Pai cati romani in loc de Bmw si-au cumparat un ha de teren agricol? Sau in loc de week-end-urile pe Valea Prahovei?

De parca ai putea sa locuiesti intr-o masina!
Romanul prea pune distractiile inaintea lucrului concret care ii va aduce beneficii ulterior!
Baiul ca nici nu vindem ca sa ne intre banii din vanzare in bugetul statului, ci se ratacesc prin buzunarele persoanei de contact care ''supravegheaza'' tranzactia.

''Un bun si sigur prieten e constiinta ta: n-o ucide, ci las-o sa moara odata cu tine.'' – Nicolae Iorga
Fosta membra 9am.ro

1833 mesaje

Postat pe: 7 Ianuarie 2014, ora 14:28

De la: Black_Friday_, la data 2014-01-06 19:05:31O astept si pe madam 2148 sa ne explice cum este cu anticomunismul...

Iata cine este de astazi in fruntea CSM:

CE AR SPUNE CEI 1000 DE MARTIRI DIN DECEMBRIE '89? – Judecatorul Adrian Bordea, fiul fostului sef al Directiei I – Politic a Securitatii Statului, Aron Bordea, a fost ales presedinte al CSM pe 2014. Bordea a candidat singur si a iesit presedinte, dupa ce a avut un mandat de vicepresedinte absolut sters, menit sa o legitimeze pe Oana Haineala ca primul procuror sef al Consiliului in 2013. Gheorghe Muscalu este noul vicepresedinte CSM

Luni, 6 ianuarie 2014 15:43 | Scris de Adina A. STANCU - Razvan SAVALIUC | pdf | print | email
Institutii - Csm

UPDATE -Procurorul Gheorghe Muscalu a fost ales in functia de vicepresedinte al CSM, cu 10 voturi "pentru". Contracandidatul sau, Bogdan Gabor, a obtinut 7 voturi.
Alegere previzibila la presedintia CSM, pe principiul omul si postul. Judecatorul Adrian Bordea (foto) care a indeplinit pana de curand functia de vicepresedinte al CSM pe anul 2013, a fost ales din calitatea de unic candidat in functia de presedinte al CSM pe anul 2014, cu 14 voturi pentru, 3 impotriva si o abtinere. Si asta dupa ce Adrian Bordea, la orele 13.00, l-a asteptat disciplinat, timp de 10 minute, pe Traian Basescu la usa Consiliului, din Calea Plavnei, alaturi de Oana Haineala, pe presedintele Traian Basescu. A fost o alegere previzibila inca de anul trecut de Lumeajustitiei.ro, pentru care Adrian Bordea a demisionat intempestiv in decembrie 2013 din functia de vicepresedinte, tocmai pentru a putea candida la presedintie, dupa un mandat mai mult decat controversat, absolut sters din toate punctele de vedere si impotriva protestelor asociatiilor profesionale ale magistratilor, care au acuzat lipsa de transparenta de la CSM in ceea ce priveste modul in care in fiecare an se organizeaza alegeri pentru functiile de conducere, pe sest, cu personaje care se stiu dinainte ca vor fi alese, ca urmare a aranjamentelor de culise.
O simbolistica de prost augur pentru CSM

Daca se stie ca CSM nu mai prezinta mare lucru din punct de vedere al credibilitatii institutionale, nu doar pentru societatea civila, dar mai ales pentru magistratii pe care membrii acestui for ar trebui sa-i reprezinte, alegerea judecatorului Adrian Bordea, simbolistic, este o pata pentru imaginea Romaniei ca natiune democratica!
Adrian Bordea este fiul fostului general maior de Securitate, Aron Bordea, fost sef al Directiei I – Politic a DSS (cea mai crunta directie a Securitatii care se ocupa de masacrarea fizica si psihica a opozantilor regimului comunist) in perioada 1980 – 1986 si fost sef al Directiei Pasapoarte in perioada 1986 – 1989. Anterior, in perioada 1970 - 1980 a fost seful Securitatii judetului Dambovita.

Reporterii Lumeajustitiei.ro au avut numeroase dialoguri si interviuri cu judecatorul Adrian Bordea si putem spune in cunostiinta de cauza ca e un om echilibrat, rational, dar lipsit de forta. Chiar daca suntem convinsi ca nu poarta pacatele tatalui sau (aspect despre care chiar si intrebat de noi a refuzat sa spuna ceva) faptul ca la 24 de ani de la crimele din decembrie 1989 ramase ingropate sub regimurile Iliescu si Basescu la nivel de Parchete, un fiul de general de Securitate, care s-a ocupat de prigonirea opozantilor politici ai regimului Ceausescu a fost ales in fruntea CSM, nu poate sa aduca nimic bun pentru imaginea foarte sifonata a acestei institutii. Precizam ca generalul Aron Bordea s-a ocupat inclusiv de dosarele de urmarire informativa ale Regelui Mihai!

Ce-ar spune azi din mormant, cei peste 1000 de Eroi ai Revolutiei?

www.luju.ro/institutii/csm/ce-ar-spune-cei-1000-de-martiri-din-d...

Cum sa pui in fruntea CSM pe fiul unui general de Securitate, din cea mai neagra zona a Securitatii, cand in Romania Justitia nu a reusit sa clarifice nimic din dosarele revolutiei si nici condamnarea tortionarilor sau a criminalilor politici din cei 50 de ani de opresiune comunista? Am condamnat comunismul doar de forma? Ne mai miram ca Justitia nu este independenta, din moment ce in fruntea ei sunt doar oameni compromisi?

Basescu avea posibilitatea sa refuze numirea lui Bordea, asa cum a facut-o si cu Norica Nicolai.

Pai ce sa-ti explic ? Bucura-te , e sustinut de USL ! Pe sest , cica Nastase nici n-ar sta mai mult de-o luna la Rahova , ca doar in februarie tre' sa intre noul Cod Penal in vigoare .

Viitor de aur , tara noastra are !

Anul Calului de Lemn

de Sebastian Duma (06.01.2014)

2014 este, conform zodiacului chinezesc, anul Calului de Lemn. Conform zodiacului politicii românești, este anul în care se va decide drumul pe care se va așeza România pentru mulți ani de acum înainte.

Prima mare mutare are loc chiar astãzi, cu ocazia alegerii noului președinte al CSM. Nu existã decât un singur candidat pentru aceastã funcție de mare rãspundere pentru independența justitției din România, în persoana lui Adrian Bordea, judecãtor dar mai ales fiul temutului general de Securitate din perioada ceaușistã, Aron Bordea. Este de prisos sã vã mai spun cã Bordea este susținut de USL pentru aceastã funcție și, ca urmare, niciun alt membru al CSM nu a îndrãznit sã-și mai depunã candidatura. Oare Calul de Lemn ce zice de asta?

A doua mutare importantã cu privire la soarta justitției independente, imparțiale și oarbe pentru toatã lumea va fi datã de hotãrârea de condamnare sau de achitare a fostului premier-minune comunisto-securisto-pesedist al României, A. Nãstase, în dosarul Zambaccian. În acest dosar, rozaliul Nãstase a fost condamnat deja, în primã instanțã, la trei ani cu suspendare pentru șantaj. Consoarta lui, Dana, a primit și ea tot trei ani și tot cu suspendare. Sentința primei instanțe a fost contestatã atât de cãtre inculpați cât și de cãtre procurori, aceștia din urmã cerând pedepse cu executare. Achitarea celor doi ar putea fi un semnal serios adresat magistraților de bunã credințã din sistemul judiciar cum cã greii din politicã nu mai trebuie deranjați sau atinși nici mãcar cu o floare, de acum înainte. Condamnarea ar putea însemna cã nu este totul pierdut încã și cã mai sunt speranțe. Oare care sã fie pronosticul Calului de Lemn în acest caz?

Sub semnul Calului de Lemn stã și revizuirea Constituției. O revizuire care va consfinți (dacã nu se schimbã nimic între timp) statutul de cei dintâi dintre egali a celor mai iubiți fii ai poporului, parlamentarii. Vorba lui Orwell, din „Ferma animalelor”: toate animalele sunt egale, dar unele animale sunt mai egale decât altele. O revizuire care va readuce Parlamentul la statutul de Mare Adunare Naționalã – vã mai aduceți aminte? – și care va avea, practic, drept de viațã și de moarte asupra oricãrui biet amãrãștean care va refuza sã se supunã sau va îndrãzni sã cârteascã împotriva regimului „cel mai cinstit și democratic” din câte a avut țara asta pânã acum. Pentru cã ce altceva poate sã însemne faptul cã orice persoanã fizicã sau juridicã va fi obligatã sã se prezinte în fața unei comisii parlamentare, oricând și ori de câte ori i se solicitã asta? Sau faptul cã Parlamentul va fi „forul suprem de dezbatere și de decizie al națiunii”, for care va avea întotdeauna ultimul cuvânt de spus, putând anula pânã și decizii ale CCR pe legi declarate neconstituționale de cãtre aceasta? Sau cã, potrivit noii Constituþii, preºedintele republicii sau un numãr de 250.000 de cetãþeni vor putea iniþia un referendum dar „numai cu avizul conform al Parlamentului”, o prevedere cu adevãrat europeanã și care va demonstra întregii lumi civilizate supremația democrației originale de sorginte iliescianã? Iatã, deci, cum Constituția uselistã îi poate lesne declara persoane non-grata sau „dușmani ai poporului” pe toți cei care nu sunt de acord sau criticã regimul luminos în acord cu lozinca stalinistã „cine nu e cu noi e împotriva noastrã”. La acest punct, Calul de Lemn are o mare problemã.

În fine, anul Calului de Lemn le va aduce românilor mai multe taxe și impozite generos și cu dãrnicie împãrțite tuturor celor care mai produc câte ceva în țara asta. Va fi anul creșterii impozitelor pe proprietãțile de orice fel, a introducerii taxei pe stâlp, pe bicicletã, pe câine, a taxei anuale pe domenii.ro precum și a accizei suplimentare pe carburanți. Asta doar așa, la o primã evaluare sumarã, pentru cã imaginația și spiritul de inventivitate ale guvernului USL întrec cu mult orice închipuire. E adevãrat cã toate astea se vor face din spirit de solidaritate socialã și pentru o cauzã mai bunã, cum ar fi menținerea în viațã a unui aparat administrativ supradimensionat și bugetofag precum și plata câtorva lei în plus la pensie celor câteva milioane de pensionari și asistați social, votanți permanenți și în orice condiții ai stângii de caviar din România. De unde și vorba aia înțeleaptã, inspiratã de calul de lemn care a pus capãt rãzboiului troian: ferește-te de useliști chiar și atunci când îți fac daruri!

Fosta membra 9am.ro

1833 mesaje

Postat pe: 7 Ianuarie 2014, ora 14:48

Fosta membra 9am.ro

7124 mesaje
Postat pe: 7 Ianuarie 2014, ora 14:52

Taxele au crescut si in Franta. TVA-ul s-a marit. Automat va atrage marirea preturilor la tot.

SMIC-ul(salarul minim pe economie, a crestut infim cu cativa centi per ora!).

Situatia nu se prezinta roz pe nicio cale.

Fratilor...unde avem insule nepopulate?

''Un bun si sigur prieten e constiinta ta: n-o ucide, ci las-o sa moara odata cu tine.'' – Nicolae Iorga
Fosta membra 9am.ro

1833 mesaje

Postat pe: 7 Ianuarie 2014, ora 15:01

De la: _2148_, la data 2014-01-07 14:48:24www.financiarul.ro/2014/01/07/fostul-director-al-cfr-mihai-necol...

ampress.ro/stiri/o-noua-zi-cu-procese-fenechiu-bradisteanu-iacob...]

UPDATE

Fostul director al CFR Mihai Necolaiciuc a fost achitat marti de Judecatoria sectorului 1 in dosarul in care era acuzat de deturnare de fonduri. Acesta este cel de-al patrulea dosar in care este judecat fostul director al CFR.

Decizia de marti poate fi atacata cu recurs de catre procurorii DNA in termen de 10 zile.

sirboby

1972 mesaje

Postat pe: 7 Ianuarie 2014, ora 15:10

De la: Daphne, la data 2014-01-07 14:14:36
De la: sirboby, la data 2014-01-07 12:54:11
Asta e!

De parca ai putea sa locuiesti intr-o masina!
Romanul prea pune distractiile inaintea lucrului concret care ii va aduce beneficii ulterior!
Baiul ca nici nu vindem ca sa ne intre banii din vanzare in bugetul statului, ci se ratacesc prin buzunarele persoanei de contact care ''supravegheaza'' tranzactia.

Pai si cand in sfarsit intra cate un supraveghetor (persoana de contact) la intuneric suntem nemultumiti! Asa cum am mai zis: sa ne mai inteleaga!
PS. Ha de teren arabil nu poate fi afisat in fata blocului si cere munca...........care e facuta pentru masini,utilaje si prosti! La fel nu e ceva de lauda cand zici ca:,, In week-end ai fost la prasit!!!! Ba ce prost esti!!!!! Auzi la el la prasit...............EU AM FOST PE VALEA PRAHOVEI !!!!!!! Tu ai bani!!!!!!!!!! EI AS AM INTRAT IN DESCOPERIREA DE CONT!!!!!!!!!!!!!!!''

Sugeþi un corn cu lapte, dacã n-aveþi dinþi ªi numãraþi-mi ouãle, cã mi-am ieºit din minþi Bãi animalule, nu vezi? Voi n-aveþi interesuri Iarna nu-i ca vara, vã dorim succesuri! Parazitii (Noi vrem respect)
sirboby

1972 mesaje

Postat pe: 7 Ianuarie 2014, ora 16:47

Gabi ce ziceai de base? ca face jocul UDMR? Ii tot injuri pe base si angela barosul! uite ce face Tontul(USL +inaintasii lor)vostru:

www.dantanasa.ro/2014/01/06/noaptea-mintii-monitorul-oficial-pub...

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 7 Ianuarie 2014, ora 17:01

De la: sirboby, la data 2014-01-07 16:47:51 Gabi ce ziceai de base? ca face jocul UDMR? Ii tot injuri pe base si angela barosul! uite ce face Tontul(USL +inaintasii lor)vostru:

www.dantanasa.ro/2014/01/06/noaptea-mintii-monitorul-oficial-pub...]

da' mai lasa-ma, mai Sirule-n pace ! NU am spus asa ceva cu sensul dat de tine !
Basescu s-a FOLOSIT de UDMR , asa cum stie a se folosi de toti de care are nevoie sa-l scoata din necaz , doar dindu-le impresia ca sunt sustinuti si anul trecut, cind au boicotat referendumul , s-a VAZUT clar asta !

si, Unde si Cind i-am INJURAT eu pe vecinu barosu si coana Anjelika ? ca am spus ca s-au amestecat in treburile Ro si ne-au transformat in apendicul UE , inseamna ca i-am injurat ?
him, curioasa interpretare a acestui " injurat " !

sirboby

1972 mesaje

Postat pe: 7 Ianuarie 2014, ora 17:23

Ok nu i-ai injurat!
Base s-a folosit de UDMR! De USL s-a folosit UDMR-ul......!
Vecinii se baga cand nu respectam regulile jocului ceea ce mi se pare normal!

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 7 Ianuarie 2014, ora 17:40

De la: sirboby, la data 2014-01-07 17:23:51 Ok nu i-ai injurat!

si care-s "regulile jocului", mai Sirule , ca daca e s-o luam asa , Toate punctele impuse prin acel MCV impus de UE, SUNT Indeplinite, dar mai mereu se inventeaza cite o "chestie " ....si conditiile ptr. intrarea-n Schengen sunt indeplinite, dar "Regulile " UE sunt elastice si se aplica preferential !

Fosta membra 9am.ro

7124 mesaje
Postat pe: 7 Ianuarie 2014, ora 17:46

Am si eu o intrebare: Cum este permis ca un prim-ministru sa trateze public un presedinte de stat: paranoic tembel?

De fapt.... cum a fost posibil ca un sef de stat sa fie impuscat la zid inainte de a fi audiat si judecat normal? E mai simplu sasari etape? De ce?

Parerea mea este ca Tony Blear poate incepe lectiile cu premierul....poate poate se vor vedea imbunatatiri.....

Fosta membra 9am.ro

7124 mesaje
Postat pe: 7 Ianuarie 2014, ora 17:50

De ce nu se infiinteaza o scoala de educare deschisa persoanelor ce vor sa se remarce pe piata politica? Asta propune Tony? Avem oare sansa de a detine un premie model?

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 7 Ianuarie 2014, ora 18:02

De la: Daphne, la data 2014-01-07 17:46:28Am si eu o intrebare: Cum este permis ca un prim-ministru sa trateze public un presedinte de stat: paranoic tembel?

De fapt.... cum a fost posibil ca un sef de stat sa fie impuscat la zid inainte de a fi audiat si judecat normal? E mai simplu sasari etape? De ce?

Parerea mea este ca Tony Blear poate incepe lectiile cu premierul....poate poate se vor vedea imbunatatiri.....

oioioi, deschide ambii ochi, Musetico si ambele urechi , fata de "minunile" spuse de catre don Bas' in direct la teveu in toti anii astia, INSULTIND toate categoriile sociale: oameni de cultura, politicieni sau Parlament , inclusiv Romania in totalitatea ei , catalogind-o o tara de mina a doua , cu un popor de Asistati, ce-a zis Ponta nu-i nimic !
dar, nu mai discut politica cu tine de anul trecut, stii bine de ce !

9am131669

164 mesaje
Postat pe: 7 Ianuarie 2014, ora 18:14

De la: Black_Friday_, la data 2014-01-04 19:21:58
De la: 9am131669, la data 2014-01-04 19:00:16Si ce vrei sa demonstrezi cu aceasta stenograma ,pe cine intereseaza ? Mai bine fa-ti rugaciuni pentru voiculescu , nastase sa nu-ti ajunga favoritii in puscarie ,repede schimbi tabara ,functie de cum bate vantu,pacat,cu oameni ipocriti nu se schimba nimic in Romania.

Silver, te-am lasat de atatea ori in pace dupa ce tu m-ai atacat, pentru ca odata eram prieteni. Prietenia la tine vad insa ca tine de dragostea pentru Basescu.

Nu imi schimb parerea dupa cum bate vantul. Am mai explicat ce si cum si nu mai am chef sa mai explic. Crezi ce vrei! Mi se rupe!

Daca am fost prost odata si apoi am constatat ca mi-am legat sperantele aiurea de un mafiot, voiai sa mai continui sa sustin de data asta o minciuna, contrar a ceea ce credeam? Ramai tu consecvent, dar vezi ca se spune ca doar boii sunt consecventi.

Ar trebui sa-ti fie rusine sa-i pomenesti numele ,imi dau seama ca tot ce debitezi tu sunt doar deductii bazate pe niste siteuri ,pentru tine doar repulsie,sila,dezgust asta simt dupa ce ai pomenit acel nume .Esti un NIMENI .

Spitale inchise ,la pret de elicopter,stie arafat de ce !
9am_2878

219 mesaje
Postat pe: 7 Ianuarie 2014, ora 18:24

De la: gabigabi2, la data 2014-01-07 17:40:56

si care-s "regulile jocului", mai Sirule , ca daca e s-o luam asa , Toate punctele impuse prin acel MCV impus de UE, SUNT Indeplinite, dar mai mereu se inventeaza cite o "chestie " ....si conditiile ptr. intrarea-n Schengen sunt indeplinite, dar "Regulile " UE sunt elastice si se aplica preferential !

Degeaba avem asigurate granitele cu sisteme sofisticate si de ultima generatie daca asa cum am aflat cu totii ele sunt ,,defectate'' de catre compatriotii nostrii din portul Constanta ....pentru a permite contrabanda.
De ce nu am putea face anumite ,,magarii'' si cu teroristi ca doar platesc substantial..
Cunosti desigur cazul?
Intr-o tara in care mafiotii sunt sustinuti chiar de care premierul plagiator si fac parte din aparatul guvernamental nu cred ca vom putea trece de Schengen.
Cu siguranta dupa ce vom scapa definitiv de guvernarea USL ....iar cei care au devalizat tara vor ajunge in puscarii ....atunci poate vom avea si un proces in care vom avea ca inculpati pe cei care au instrumentat lovitura de stat .......poate atunci vom avea sanse de a intra in Schengen.

9am_2878

219 mesaje
Postat pe: 7 Ianuarie 2014, ora 18:39

De la: 9am131669, la data 2014-01-07 18:14:57
De la: 9am131669, la data 2014-01-04 19:00:16Si ce vrei sa demonstrezi cu aceasta stenograma ,pe cine intereseaza ? Mai bine fa-ti rugaciuni pentru voiculescu , nastase sa nu-ti ajunga favoritii in puscarie ,repede schimbi tabara ,functie de cum bate vantu,pacat,cu oameni ipocriti nu se schimba nimic in Romania.

Silver, te-am lasat de atatea ori in pace dupa ce tu m-ai atacat, pentru ca odata eram prieteni. Prietenia la tine vad insa ca tine de dragostea pentru Basescu.

Nu imi schimb parerea dupa cum bate vantul. Am mai explicat ce si cum si nu mai am chef sa mai explic. Crezi ce vrei! Mi se rupe!

Daca am fost prost odata si apoi am constatat ca mi-am legat sperantele aiurea de un mafiot, voiai sa mai continui sa sustin de data asta o minciuna, contrar a ceea ce credeam? Ramai tu consecvent, dar vezi ca se spune ca doar boii sunt consecventi.

Ar trebui sa-ti fie rusine sa-i pomenesti numele ,imi dau seama ca tot ce debitezi tu sunt doar deductii bazate pe niste siteuri ,pentru tine doar repulsie,sila,dezgust asta simt dupa ce ai pomenit acel nume .Esti un NIMENI .

Te-ai convins tarziu ca tovarsul este un maimutoi?
Un soboan desigur .....in realitate un soricel care se apleaca dupa cum bat vanturile trase de catre cei care ajung la putere.
Imi amintesc cum o injura el pe ,,diavolita'' comunista iar acum nu o mai scoate din ,,doamna Gabi''(laba trista) ca doar a trecut in barca celor care guverneaza.
EEEEEeeee, o practica emblematica pentru majoritatea soriceilor fara coloana vertebrala.

9am_1816

2 mesaje
Postat pe: 7 Ianuarie 2014, ora 19:58

Black_Friday_

4276 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 7 Ianuarie 2014, ora 20:05

Bai baieti, o ducem rau in tarisoara asta, se pi..sha toti pe noi, romanii au ajuns cersetorii Europei si nu numai...dar in ciuda tuturor mizeriilor, e o veselieeeeee in tarisoara asta si atata chef!!!!

Astazi am mai aflat despre o victorie mare a Justitiei, ca nu ma mai pot opri din ras.

Judecatoria sectorului 1 l-a achitat pe Mihai Necolaiciuc, cel care a distrus CFR-ul cu contracte dementiale pentru achizitia la Caile Ferate a costumelor de scafandru, trandafiri, pompe de foraj marin si muuuulte alte scule si tucumbere la preturi astronomice.

Dupa ce ca nu prea s-au chinuit sa-l caute, dupa ce l-au adus cu chin cu vai de la Miami, Necolaiciuc e declarat nevinovat!!!

Uraaaaaa, traiasca coana Justitia, cea care merge ca pe roate de cand o pastoreste cine trebuie!!!

2878, nu-i asa ca traiesti mai bine acum? Marfa nene, ati mai dat o palma la kkat, dar noi suntem veseli....

Hai copilasi, 2878, 1454, 2148, 131699....aliniati-va voi frumos si povestiti-ne cu insufletire si mandrie patriotica, cum traiti voi mai bine acum si cat de recunoscatori sunteti tatucului pentru felul nemaipomenit in care functioneaza Justitia!!!!

Daca reusiti sa ma impresionati si chiar sa imi smuldeti o lacrima, va recompensez cu un cantec vesel, ca sa puteti sa va luati de manute si sa dansati pe aici, fiecare dupa cat il duce capul.

www.youtube.com/watch?v=cpqARX_Uh14

Black_Friday_

4276 mesaje

Postat pe: 7 Ianuarie 2014, ora 20:21

De la: 9am_2878, la data 2014-01-07 18:39:27

Un soboan desigur .....in realitate un soricel care se apleaca dupa cum bat vanturile trase de catre cei care ajung la putere.
Imi amintesc cum o injura el pe ,,diavolita'' comunista iar acum nu o mai scoate din ,,doamna Gabi''(laba trista) ca doar a trecut in barca celor care guverneaza.
EEEEEeeee, o practica emblematica pentru majoritatea soriceilor fara coloana vertebrala.

Bravo, meriti o diploma.

www.diploma-degree.com/Degree/700-9686-Ass%20Kisser%20of%20the%2...

Fosta membra 9am.ro

7124 mesaje
Postat pe: 7 Ianuarie 2014, ora 20:30

De la: gabigabi2, la data 2014-01-07 18:02:57
De la: Daphne, la data 2014-01-07 17:46:28Am si eu o intrebare: Cum este permis ca un prim-ministru sa trateze public un presedinte de stat: paranoic tembel?

oioioi, deschide ambii ochi, Musetico si ambele urechi , fata de "minunile" spuse de catre don Bas' in direct la teveu in toti anii astia, INSULTIND toate categoriile sociale: oameni de cultura, politicieni sau Parlament , inclusiv Romania in totalitatea ei , catalogind-o o tara de mina a doua , cu un popor de Asistati, ce-a zis Ponta nu-i nimic !
dar, nu mai discut politica cu tine de anul trecut, stii bine de ce !

Parca imi vin franturi despre..... Era de ceva legat de pensii, bag sama.... Da'atat bai sa fie!

Io zic ca scoala politica trebe sa scoata oameni corespunzatori scenei politice romanesti.

N-o avut nimeni idee de afaceri???

sirboby

1972 mesaje

Postat pe: 7 Ianuarie 2014, ora 20:47

TU CHIAR CREZI CA PUNCTELE ALEA SUNT INDEPLINITE?????? Vecinii nu sunt asa naivi ca tine!

Fosta membra 9am.ro

1833 mesaje

Postat pe: 7 Ianuarie 2014, ora 20:54

De la: Black_Friday_, la data 2014-01-07 20:05:50Bai baieti, o ducem rau in tarisoara asta, se pi..sha toti pe noi, romanii au ajuns cersetorii Europei si nu numai...dar in ciuda tuturor mizeriilor, e o veselieeeeee in tarisoara asta si atata chef!!!!

Astazi am mai aflat despre o victorie mare a Justitiei, ca nu ma mai pot opri din ras.

Judecatoria sectorului 1 l-a achitat pe Mihai Necolaiciuc, cel care a distrus CFR-ul cu contracte dementiale pentru achizitia la Caile Ferate a costumelor de scafandru, trandafiri, pompe de foraj marin si muuuulte alte scule si tucumbere la preturi astronomice.

Dupa ce ca nu prea s-au chinuit sa-l caute, dupa ce l-au adus cu chin cu vai de la Miami, Necolaiciuc e declarat nevinovat!!!

Uraaaaaa, traiasca coana Justitia, cea care merge ca pe roate de cand o pastoreste cine trebuie!!!

2878, nu-i asa ca traiesti mai bine acum? Marfa nene, ati mai dat o palma la kkat, dar noi suntem veseli....

Hai copilasi, 2878, 1454, 2148, 131699....aliniati-va voi frumos si povestiti-ne cu insufletire si mandrie patriotica, cum traiti voi mai bine acum si cat de recunoscatori sunteti tatucului pentru felul nemaipomenit in care functioneaza Justitia!!!!

Daca reusiti sa ma impresionati si chiar sa imi smuldeti o lacrima, va recompensez cu un cantec vesel, ca sa puteti sa va luati de manute si sa dansati pe aici, fiecare dupa cat il duce capul.

Pai mai Blackulet , cand DNA trimite-n judecata urli ca-i dosar la comanda bossului , cand J.sector 1 achita , iar urli ca-i aceeasi comanda , cine naiba sa te mai inteleaga ?
Las' ca daca macar lui Ridzi i se da ceva , am sa dansez de veselie pe cantecelul tau si am sa te recompensez cu o batista , sa-ti stergi lacrimile de crocodil
Pana atunci , sper sa faca DNA recurs in cazul Necolaiciuc .

Fosta membra 9am.ro

1833 mesaje

Postat pe: 7 Ianuarie 2014, ora 21:05

De la: sirboby, la data 2014-01-07 20:47:13

TU CHIAR CREZI CA PUNCTELE ALEA SUNT INDEPLINITE?????? Vecinii nu sunt asa naivi ca tine!

Daca se mai eliberau si puscariile de Craciun , ar fi fost 150 % indeplinite

Black_Friday_

4276 mesaje

Postat pe: 7 Ianuarie 2014, ora 21:06

De la: _2148_, la data 2014-01-07 20:54:47
De la: Black_Friday_, la data 2014-01-07 20:05:50Bai baieti, o ducem rau in tarisoara asta, se pi..sha toti pe noi, romanii au ajuns cersetorii Europei si nu numai...dar in ciuda tuturor mizeriilor, e o veselieeeeee in tarisoara asta si atata chef!!!!

Pai mai Blackulet , cand DNA trimite-n judecata urli ca-i dosar la comanda bossului , cand J.sector 1 achita , iar urli ca-i aceeasi comanda , cine naiba sa te mai inteleaga ?
Las' ca daca macar lui Ridzi i se da ceva , am sa dansez de veselie pe cantecelul tau si am sa te recompensez cu o batista , sa-ti stergi lacrimile de crocodil
Pana atunci , sper sa faca DNA recurs in cazul Necolaiciuc .

Stii cum e cu trimiterea asta a DNA? E ca in fotbal!!! Poate sa joace o echipa de vedete cu una de amtori. Daca interesele dicteaza, echipa aia de vedete face blat si castiga amatorii.

valeriulivanov

1792 mesaje
Postat pe: 8 Ianuarie 2014, ora 13:35

MAI,DACA AI SANGE DE ROMAN ,NU MAI SPIONA NATIUNEA ASTA ,PENTRU TERTE INRERESE !.ASA I-TI VA FI NATIUNEA ROMANA RECUNOSCATOARE !.NU FII PERVERS ,ADICA PE INVERS !.SUNTEM MULT PREA SARACI ,CA SA MAI FIM EXCROCATI ,SI DE EXCROCII NOSTRI !.

9am131669

164 mesaje
Postat pe: 8 Ianuarie 2014, ora 14:47

Mda ,e singurul care stie ce e cu acel prieten ,daca ar sti ce poama e acest individ s-ar intoarce acolo une e ,prin urmare Black daca ti-e dor de Silver cauta-l in Ghencea militar si poare ramai si tu sa-i tii de urat acolo ,tradator nenorocit ce esti ,si sa stii ca Basisti santem multi ,mult mai multi decat pot visa oameni de nimic ca tine .

Spitale inchise ,la pret de elicopter,stie arafat de ce !
9am_2878

219 mesaje
Postat pe: 8 Ianuarie 2014, ora 15:14

De la: 9am131669, la data 2014-01-08 14:47:06

Mda ,e singurul care stie ce e cu acel prieten ,daca ar sti ce poama e acest individ s-ar intoarce acolo une e ,prin urmare Black daca ti-e dor de Silver cauta-l in Ghencea militar si poare ramai si tu sa-i tii de urat acolo ,tradator nenorocit ce esti ,si sa stii ca Basisti santem multi ,mult mai multi decat pot visa oameni de nimic ca tine .

Nu am inteles bine??? Poti fi mai explicit?/? Te rog!Silver/???

9am_2878

219 mesaje
Postat pe: 8 Ianuarie 2014, ora 15:56

COMISIA NANA.......na belea..!
Ce poate afla comisia usl ?
Daca investigheaza corect cu siguranta vom afla ca TARTORUL in judetul Calarasi...cel care a invartit terenuri si inca le invarte ...este un fost ministru de interne PSD.
Toata lumea care traieste in acest judet il cunoaste si cred ca usl se va face din nou de kakao daca continua acesta cacealma directionata pentru consumul prostilor.
Acest individ a manarit tot ce inseamna pamant extravilan agricol prin interpusi dar in numele lui si tot judetul stie de nenumaratele manevre facute de catre........Ioan Doru Taracila.....asa ca acesta comisie cu siguranta nu doreste aflarea adevarului, adevarat si doar ceva de opereta.

PS. Inbarligaturile sunt de notorietate si sunt bagati in aceste manarii toti primarii de comune dar si toata floarea cea vestita a politicienilor......din toate partidele.
In concluzie consider acesta comisie doar o fumigena .......

Pagini: << 1364 1365 1366 1367 1368 1369 1370 1371 1372 1373 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului basescu
Mergi la: