Info
x
Basescu
|
Fosta membra 9am.ro 985 mesaje Membru din: 16/12/2013 |
Postat pe: 11 Ianuarie 2014, ora 19:50
ce nu intelegi !?
la Jina, s-a angajat magar, la stana! daca n-atzi aflat nimic despre magarul stanii, atunci aveti o problema fscala, in mod sigur este angajat de proba, sau lucreaza la negru !
|
|
9am_2878 219 mesaje Membru din: 5/11/2013 |
Postat pe: 12 Ianuarie 2014, ora 16:35
De la: __hakon__, la data 2014-01-11 19:50:37ce nu intelegi !? Pentru acest nemernic chiar si aceasta slujba ar fi o onoare.......... Limbricul nostru prim-derbedeu, plagiator, mincinos, infractor......merita la groapa de gunoi a tarii si in topul celor mai mari jigodii in viata alaturi de ,,bunicuta'' si poponautul devalizator Adrian..... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 12 Ianuarie 2014, ora 19:02
Încetarea funcþiei de membru
ARTICOLUL 106 Funcþia de membru al Guvernului înceteazã în urma demisiei, a revocãrii, a pierderii drepturilor electorale, a stãrii de incompatibilitate, a decesului, precum ºi în alte cazuri prevãzute de lege. Primul-ministru ARTICOLUL 107 (1) Primul-ministru conduce Guvernul ºi coordoneazã activitatea membrilor acestuia, respectând atribuþiile ce le revin. De asemenea, prezintã Camerei Deputaþilor sau Senatului rapoarte ºi declaraþii cu privire la politica Guvernului, care se dezbat cu prioritate. (2) Preºedintele României nu îl poate revoca pe primul-ministru. (3) Dacã primul-ministru se aflã în una dintre situaþiile prevãzute la articolul 106, cu excepþia revocãrii, sau este în imposibilitate de a-ºi exercita atribuþiile, Preºedintele României va desemna un alt membru al Guvernului ca prim-ministru interimar, pentru a îndeplini atribuþiile primului ministru, pânã la formarea noului Guvern. Interimatul, pe perioada imposibilitãþii exercitãrii atribuþiilor, înceteazã dacã primul-ministru îºi reia activitatea în Guvern. Poi ce faci D'le. prezident, n-ati stiut nimic 5 zile despre Titulescu2, agenda oficiala a pm-ului este goala, imaculata de 5 zile, l-or fi rapit PIRATII SOMALEZI, TALIBANII din AFGANISTAN, AL QAeDA, s-o fi scapat in vreo buda rurala, ori vreo hazna urbano-dambovitzeana, o fi defectat din functie si-o pactizat cu inamicu', l-o fi luat Gaia etc. D'le PEZEDENTE, ioute-te colea ce zice la constitutiune, bre : "sau este în imposibilitate de a-ºi exercita atribuþiile, Preºedintele României va desemna un alt membru al Guvernului ca prim-ministru interimar, pentru a îndeplini atribuþiile primului ministru, pânã la formarea noului Guvern." phoi ce faci d'le sef de stat, dormi, sau esti mana-n mana cu piratii somalezi?
Raporteaza abuz de limbaj |
|
9am_1454 1051 mesaje Membru din: 1/02/2013 |
Postat pe: 13 Ianuarie 2014, ora 11:12
Gata, a aparut Ponta, m-am linistit, ne vorbeste din nou despre "regimul Basescu".
E totul in ordine. Cu acelasi tupeu, ne-a explicat cum ca musiu Corlateanu era cel mai indrituit sa dea cu vorbe americanilor ... ca el n-are nici o treaba, ca a fost in Italia intr-o vizita programata cu mult inainte ... Niste pesedisti din teritoriu s-au aliat cu niste pedelisti, in defavoarea penelistilor locali. Ponta zica ca o sa le readuca aminte cine este inamicul: regimul Basescu ! Sa vedem cat va mai pune placa cu regimul Basescu dupa ce n-o sa mai fie Basescu presedinte. Cretinul de Ponta ne va pune placa asta inca zece ani de acum inainte. Si, culmea, va gasi, prosti care sa-l creada ... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 13 Ianuarie 2014, ora 11:34
D'na Nuland v-a invitat sa va solidarizati si sa protestati iesind in strada ptr. a sustine INDEPENDENTA si INTEGRITATEA JUSTITIEI din ROMANIA.
Veti iesi, veti protesta, veti casapii orice terorist politic roman care a subminat si atentat direct la independenta si INTEGRITATEA JUSTITIEI din Romania, politizand-o ? mmmm!?
|
valeriulivanov 1792 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 14 Ianuarie 2014, ora 12:54
""NANA"' ,MEA A CRESCUT UN COPIL ORFAN,CARE ULTERIOR A AJUNS MILITAR,EL A MURIT,DAR A TRAIT LUXOS,IAR "NANA "MEA, A TRAIT IN MIZERIE,DAR DE SARBATORI SE MANDREA CU EL ,,SI NE PRIMEA CU NUCI,,,BISCUITI SI COLACI !.ZIC,SINCER,DAR PE STRABUNII NOSTRII, SUNT MULTI CARE NU-I INDREPTATESC !!!.ADICA, I-I NEDREPTATESC!!!..
|
Fosta membra 9am.ro 113 mesaje Membru din: 14/01/2014 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 14 Ianuarie 2014, ora 13:54
De la: gabigabi2, la data 2014-01-11 08:58:40@tzuguiato, am primit mesajul tau si mi-au dat lacrimile ; Ceeeeeeeeeeeeeeeeee ? Cuuuuuuuuuum???????????? EXISTA DUMNEZEU SI NU DOARME , INSEAMNA RUGACIUNILE CELOR BESTELITI , INJURATI SI UMILITI DE HAITA BASISTA AU FOST ASCULTATE, INSEAMNA :sml-happy018 Diii silver diii , oriunde ai fiiii Ma duc sa aprind lumanari ................. 20 de lumanari
|
gabigabi2 33366 mesaje Membru din: 13/10/2011 |
Postat pe: 14 Ianuarie 2014, ora 16:34
De la: __hakon__, la data 2014-01-13 11:34:02D'na Nuland v-a invitat sa va solidarizati si sa protestati iesind in strada ptr. a sustine INDEPENDENTA si INTEGRITATEA JUSTITIEI din ROMANIA. bei, am o dilema, daca nu cumva trilema- tetradilema se cheama ! un' sa ma duc sa protestez : 1- in fata la Cotroceni si sa-i spun JUPINULUI sa-si ia laba lui de Jucator / arbitru si portar de pe Justitie ? 2- in fata Guvernului , sa-l atentionez pe Ponta ca a Promis ceva ? 3- sa protestez in fata ambasadei americane ptr. ca face imixtiuni si presiuni - desi zice ca nu- asupra unei alte tari ? 4 - sau sa ies in pta Universitatii cu pancarde , dar nu stiu cui sa ma adresez , de fapt, ca formularea e atit de vaga incit NU spune absolut nimic....e o Lozinca de tip "traiasca si infloreasca..." !?
|
|
|
|
Fosta membra 9am.ro 16238 mesaje Membru din: 20/03/2012 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 14 Ianuarie 2014, ora 16:49
De la: 9am_3247, la data 2014-01-14 13:54:25De la: gabigabi2, la data 2014-01-11 08:58:40@tzuguiato, am primit mesajul tau si mi-au dat lacrimile ; Zicea recent un om credincios ca tot ce facem, ni se intoarce intreit, prin Sfanta Treime....deci daca aprinzi 20 de lumanari pentru el, nu strica sa aprinzi inca 60, pentru tine. Raporteaza abuz de limbaj
,,E-un curcubeu deasupra lumii sufletului meu"
|
|
sirboby 1972 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 14 Ianuarie 2014, ora 17:20
De la: 9am_3247, la data 2014-01-14 13:54:25De la: gabigabi2, la data 2014-01-11 08:58:40@tzuguiato, am primit mesajul tau si mi-au dat lacrimile ; Asa e Domnezeu nu doarme! Iar tu esti un adeverat CRE TIN!(Nu am mancat nici un,,S''! Daca te bucuri de moartea unui om........ar trebui sa cauti o tara unde eutanasierea e acceptata si sa-i rogi sa te eutanasieze! In acelasi spirit ,Dumnezeu nu doarme! Poate ispasim niste pacate de la UN CRACIUN DE POMINA............. !PS Nu te obosi sa-mi raspunzi ca eu cu prostii nu vorbesc(scriu)! Raporteaza abuz de limbaj
Sugeþi un corn cu lapte, dacã n-aveþi dinþi
ªi numãraþi-mi ouãle, cã mi-am ieºit din minþi
Bãi animalule, nu vezi? Voi n-aveþi interesuri
Iarna nu-i ca vara, vã dorim succesuri!
Parazitii (Noi vrem respect)
|
|
Postat pe: 14 Ianuarie 2014, ora 17:23
De la: _Ingrid, la data 2014-01-14 16:49:16De la: 9am_3247, la data 2014-01-14 13:54:25De la: gabigabi2, la data 2014-01-11 08:58:40@tzuguiato, am primit mesajul tau si mi-au dat lacrimile ; E credincios tare!!!!!!!! Poate ii da Dumnezeu 3 masini in fata casei!!!(Pompierii,salvarea si Politia!)Doamne Fereste! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
gabigabi2 33366 mesaje Membru din: 13/10/2011 |
Postat pe: 14 Ianuarie 2014, ora 17:28
ce faci, mai Sirule , calci si tu pe becul blestemului ? tztztz....!
|
Fosta membra 9am.ro 16238 mesaje Membru din: 20/03/2012 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 14 Ianuarie 2014, ora 17:30
De la: sirboby, la data 2014-01-14 17:20:22De la: 9am_3247, la data 2014-01-14 13:54:25De la: gabigabi2, la data 2014-01-11 08:58:40@tzuguiato, am primit mesajul tau si mi-au dat lacrimile ;
Raporteaza abuz de limbaj
,,E-un curcubeu deasupra lumii sufletului meu"
|
|
Postat pe: 14 Ianuarie 2014, ora 18:13
De la: sirboby, la data 2014-01-14 17:23:40De la: _Ingrid, la data 2014-01-14 16:49:16De la: 9am_3247, la data 2014-01-14 13:54:25De la: gabigabi2, la data 2014-01-11 08:58:40@tzuguiato, am primit mesajul tau si mi-au dat lacrimile ; 4, bre Sirboby! p'aia mortuara ai omis-o! ca tot a zis primul copist al guvernului ca BOR este INSTITUTIE de STAT.
|
Postat pe: 14 Ianuarie 2014, ora 18:28
De la: gabigabi2, la data 2014-01-14 16:34:52De la: __hakon__, la data 2014-01-13 11:34:02D'na Nuland v-a invitat sa va solidarizati si sa protestati iesind in strada ptr. a sustine INDEPENDENTA si INTEGRITATEA JUSTITIEI din ROMANIA. senilitatea, alhzeimer, bre hodorogo ! nu te bucurai matale ca te-a baga nastase in ue, ca sunteti membrii nato? nu-ti doreai matale, bre stafidito, sa-i disciplineze cei de la washington sau bruxelles pe politrucii damboviteni atunci cand acestia o iau razna? poi, tocmai asta fac, atunci cand statul de drept, democratia , si drepturile omului/cetatenilor, sau regulile jocului dintr-un club civilizat nato-ue sut incalcate , le percineste bostanii imbecili si-i nuieleste peste acele manute frauduloase! cum unde? ce sa cauti in pata universitatii, mergi la avocatul poporului, parlament, guvern, presedintie, si protesteaza pentru depolitizarea magistratilor, de la CCR si pana la ultimul tribunal teritorial, depolitizarea MAI (politiei, jandarmeriei) adica, a institutiilor statului care asigura si garanteaza libertatea cetateanului ,ordinea si linistea publica Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 14 Ianuarie 2014, ora 18:41
De la: valeriulivanov, la data 2014-01-14 12:54:34 bre, io stiu ca p'aci haladuiesc cativa ofticati carora iliescu le-a dat, boc le-a taiat, iar mincinosul pontic le-a promis ca le-o da, insa, copistul a cam uitat sa le-omai dea ! acu' taci si-nghite !
|
Postat pe: 14 Ianuarie 2014, ora 18:48
Domnului George-Crin-Laurențiu Antonescu,
Președintele Senatului În temeiul Articolului 77 alineatul (2) din Constituþia României, republicatã, formulez urmãtoarea Completare la cererea de reexaminare asupra Legii privind unele mãsuri de reglementare a vânzãrii-cumpãrãrii terenurilor agricole situate în extravilan de cãtre persoane fizice ºi de înfiinþare a Autoritãþii pentru Administrarea ºi Reglementarea Pieþei Funciare, formulatã în data de 7 ianuarie 2014 Cu ocazia luãrii în discuþie a cererii iniþiale de reexaminare asupra Legii privind unele mãsuri de reglementare a vânzãrii-cumpãrãrii terenurilor agricole situate în extravilan de cãtre persoane fizice ºi de înfiinþare a Autoritãþii pentru Administrarea ºi Reglementarea Pieþei Funciare, pe lângã motivele invocate iniþial, vã solicit sã aveþi în vedere, în completare, ºi urmãtorul motiv de reexaminare: Referitor la adoptarea legislaþiei privind reglementarea condiþiilor de vânzare-cumpãrare a terenurilor agricole extravilane, consider oportun ca aceasta sã prevadã ca cetãþenii statelor membre ale Uniunii Europene ºi persoanele juridice având naþionalitatea unui stat membru al Uniunii Europene sã poatã achiziþiona aceste terenuri, în România, cu restricþiile ºi facilitãþile similare de care cetãþenii români ori persoanele juridice de naþionalitate românã beneficiazã în cazul în care aceºtia decid dobândirea dreptului de proprietate asupra terenurilor agricole extravilane în statele membre ale Uniunii Europene, potrivit legislaþiei interne aplicabile în statul respectiv. Învederez cã instituirea unei asemenea reglementãri nu este de naturã sã creeze o restricþie în privinþa achiziþionãrii de terenuri agricole în România de cãtre cetãþenii statelor membre ale Uniunii Europene ori de cãtre persoanele juridice având naþionalitatea unui stat membru al Uniunii Europene, ci urmãreºte sã ofere condiþii legale similare în cadrul sistemul legislativ european. Având în vedere competenþa legislativã exclusivã a Parlamentului, vã solicit, cu luarea în considerare a acestui motiv suplimentar, reexaminarea Legii privind unele mãsuri de reglementare a vânzãrii-cumpãrãrii terenurilor agricole situate în extravilan de cãtre persoane fizice ºi de înfiinþare a Autoritãþii pentru Administrarea ºi Reglementarea Pieþei Funciare. TRAIAN BÃSESCU PREªEDINTELE ROMÂNIEI
|
Postat pe: 14 Ianuarie 2014, ora 21:18
De la: 9am_1454, la data 2014-01-11 10:08:27La realizari, prim-plafiatorul se lauda ca avem cea mai amre crestere economica din UE. bolnav mintal esti si tu ! in romania, exista o oarecare crestere economica, intra-devar ! dar, poate-mi explici si mie, talambule, daca economia administrata de guvernul ponta inregistreaza, intr-adevar, vreo crestere economica. in eventualitatea ca reusesti sa gasesti raspunsul sau vreo explicatie corecta in ceea ce priveste acea faimoasa crestere economica mult trambitata de politicienii romani, atunci, ai sa reusesti sa si intelegi de ce exista o oarecare crestere economica dar efectul acesteia nu se regaseste si in indicele nivelului de trai al cetateanului roman. bafta, si nu uita: Traista-n Batz !
|
Postat pe: 14 Ianuarie 2014, ora 23:00
Ma aflu intr-o mare dilema...........USL partidul stat-mafiot .........Opozitie...canci.............si deja imi este dor de Boc........
Acum dragii mei stalinisti uslisti.....puteti ijura in voie..dar nu uitati........sunteti mult prea prosti si iresponsabili penru a intelege esenta.............multa .....-uie tuturor prostilor care au votat USL....
|
|
Postat pe: 14 Ianuarie 2014, ora 23:13
Pana una alta Parlamentul European nu mai da banuti stateler care incalca normele Europene.
Bun asa.......chiar ma bucur deoarece Marea Alianta Antidemocratica numita USL trebuie sanctionata si indepartata de la guvernare iar fara fonduri de la UE -FMI ....canci pensii iar asta inseamna ....canci simpatizanti USL. Chiar doresc o perioada de cateva luni cu pensii intarziate ......... OF......m-ar unge pe suflet deoarece ASTIA au adus la guvernare cea mai antidemocratica formatiune politica din istoria Romaniei. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 14 Ianuarie 2014, ora 23:16
De la: gabigabi2, la data 2014-01-14 17:28:59ce faci, mai Sirule , calci si tu pe becul blestemului ? tztztz....! Nu e blestem! Chiar i-am urat sa-l fereasca Dumnezeu! Dar am incercat sa-i deschid ochii crestinismului! Dar sa te bucuri de moartea sau de necazul cuiva...........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 14 Ianuarie 2014, ora 23:21
De la: sirboby, la data 2014-01-14 23:16:35De la: gabigabi2, la data 2014-01-14 17:28:59ce faci, mai Sirule , calci si tu pe becul blestemului ? tztztz....! Sunt mult prea prosti acesti sipatizanti USL pentru a intelege ca ne putem balacari dar.......pana la a te bucura de moartea cuiva ......??? Dumnezeu sa-l odihnesca si sa-i ierte pe IMBECILII care au aceste ganduri mizerabile..... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 15 Ianuarie 2014, ora 10:36
De la: sirboby, la data 2014-01-14 23:16:35De la: gabigabi2, la data 2014-01-14 17:28:59ce faci, mai Sirule , calci si tu pe becul blestemului ? tztztz....! Sper ca a crapat Silver pe bune, si mai sper ca o sa-l urmeze pe lumea cealalta toata haita de bestii basiste postace de pe acest site si internet in general .
|
Postat pe: 15 Ianuarie 2014, ora 11:00
De la: 9am_3247, la data 2014-01-15 10:36:50De la: sirboby, la data 2014-01-14 23:16:35De la: gabigabi2, la data 2014-01-14 17:28:59ce faci, mai Sirule , calci si tu pe becul blestemului ? tztztz....! Si-o sa ramana o lume fericita formata numai si numai din uselistii care vor ridica toata ziua ode lui Ponta si Antonescu, traind intr-o bunastare aiuritoare si o armonie imaginabila numai in rai. Amice, esti un exponent al filozofiei useliste ! Sa moara aialati ! Asa ganditi voi, majoritatea ... Voi nu vreti sa ii convingeti pe cei din opozitie ca puteti aduce bunastarea tuturor romanilor ci sa-i ucideti pe cei care au alta parere despre gestionarea trebuirilor tarii, decat aveti voi. Niste comunisti, fascisti, asta sunteti ! Ca si liderii vostri, oameni cu minte putina si foarte agresivi ... gata sa ucida ... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 15 Ianuarie 2014, ora 11:05
De la: __hakon__, la data 2014-01-14 21:18:01De la: 9am_1454, la data 2014-01-11 10:08:27La realizari, prim-plafiatorul se lauda ca avem cea mai amre crestere economica din UE. Pacaliciule, exact asta spun si eu. Nu e prima data cand faci asta. Ori nu sti sa citesti, ori esti uselist (adica prost facut gramada ca sa intelegi si tu ...) Asta intrebam si eu: unde este cresterea economica si, daca este, de ce trebuiesc marite si inventate taxele ? Mare bou esti cateodata ! Mai ales cand ti mortis sa te dai foarte destept ... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 15 Ianuarie 2014, ora 11:16
Ce ne mai lipseste cresterea economica a guvernului Boc -Basescu Plateau mai bine aia postarile atunci, nu? Sper sa fii prima care se duce dupa Silver, asa cum s-au dus atatia oameni fiindca ati inchis spitale si ati taiat salarii, bestiilor ! Sper ca crapati pe santuri, urlind singuri , asa cum vroiati sa crapam noi ca sa inchideti voi SMURD-ul , animalelor ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 15 Ianuarie 2014, ora 11:35
O masura legislativa care ar trebui luata pentru sistemul de invatamant si cel sanitar ar fi interzicerea categorica a "buchetului de flori"sau orice alta forma de "recunostinta" financiara fata de orice cadru medical, medic, asistenta, infirmier sau ce-o mai fi pe-acolo, precum si orice strangere de bani in scoli sub orice motiv ...
Daca ceva e gratuit atunci sa fie chiar gratuit ! Sa fie gratuit pentru cei care, de fapt platesc pentru el zeci de ani ! E cazul sa respectam legile si sa-i sanctionam pe cei care se imbogatesc strigand ca sistemul este ... subfinantat ! Din ce in ce mai multi bugetari devin adevarate hiene. In timp de bugetari onesti muncesc de le sar capacele si traiesc adevarate drame fiind foarte prost platiti. Si sunt prost platiti din cauza celor care-si fac de cap. Legea ar trebui sa prevada in primul rand inchisoare cu executare de minimum trei ani, in al doilea rand confiscarea tuturor foloaselor necuvenite si in al treilea, excluderea, pe viata, din sistemul pe care l-a abuzat. Parerea mea ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 15 Ianuarie 2014, ora 12:00
Bestie basista , indraznesti sa pomenesti de "dramele" bugetarilor si in acelasi timp sa lauzi guvernul Boc care le-a taiat salariile ????????????? Nu aveti rusine, nu aveti limite, vampirilor ?????????
|
Postat pe: 15 Ianuarie 2014, ora 12:15
De la: 9am_3247, la data 2014-01-15 12:00:17 Iti inteleg supararea, banii luati de la bugetari nu mi-au fost dati mie, cei prin care li s-au reintregit salariile nu au fost luati de la mine, nu mi s-a parut in regula sa le fie diminuate salariile si nici in neregula sa le fie redate salariile, nu vad nici un motiv pentru ca sa fiu injurat ca atata ura pentru parerile mele. Ce-ar fi sa-ti spun si eu ca tu esti o bestie pontista ? N-ar fi frumos, este ? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 15 Ianuarie 2014, ora 12:26
Frumos ???????????? De la abuzurile naimitilor sovietici din anii 50 pana la voi in perioada 2009 - 2012 , nimeni nu s-a mai aruncat cu atat ura asupra poporului din care face parte . Sunteti ca niste vipere, muscati in stanga si in dreapta in chiar oamenii din jurul vostru, care muncesc CA SCLAVII pentru a plati impozite din care traiti voi , securistii care impanzesc internetul . Rar mi-a fost dat sa aud in viata reala sau altundeva pe internet ce am auzit pe site-ul asta, de la haita basista care l-a stapanit !!!!!!!!!!!!! Nu pot sa enumar aici dar ni s-a spus ORICE , CHIAR ORICE celor care am cartit contra tampeniilor guvernelor Basescu -Boc, de la pensionari lenesi care trebuie sa mearga la groapa pana la urarile din ianuarie 2012 sa fim batuti de jandarmi pana vomitam sange ................... si multe alte lucruri INIMAGINABILE ! Si tu imi vorbesti acum de FRUMOS ??????????? FRUMOS este sa fii bugetara si sa ti se taie un salariu de 900 de lei pe luna, sa traiesti pe banii parintilor si sa auzi pe forum ca esti o prostituata uslamista fiindca ceri salariu DIN CARE SA POTI TRAI ????????????? Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|

la stana!
"sau este în imposibilitate de a-ºi exercita atribuþiile, Preºedintele României va desemna un alt membru al Guvernului ca prim-ministru interimar, pentru a îndeplini atribuþiile primului ministru, pânã la formarea noului Guvern."
,MEA A CRESCUT UN COPIL ORFAN,CARE ULTERIOR A AJUNS MILITAR,EL A MURIT,DAR A TRAIT LUXOS,IAR "NANA "MEA, A TRAIT IN MIZERIE,DAR DE SARBATORI SE MANDREA CU EL ,,SI NE PRIMEA CU NUCI,,,BISCUITI SI COLACI !.ZIC,SINCER,DAR
PE STRABUNII NOSTRII, SUNT MULTI CARE NU-I INDREPTATESC !!!.ADICA, I-I NEDREPTATESC!!!..
Ce ne mai lipseste cresterea economica a guvernului Boc -Basescu
Bestie basista , indraznesti sa pomenesti de "dramele" bugetarilor si in acelasi timp sa lauzi guvernul Boc care le-a taiat salariile ?????????????
Nu aveti rusine, nu aveti limite, vampirilor ?????????