Info
x
Basescu
|
sirboby 1972 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 3 Ianuarie 2014, ora 09:27
De la: gabigabi2, la data 2014-01-02 19:34:53De la: 9am_1454, la data 2014-01-02 19:19:10Vad ca ai inceput sa schimbi amabilitati cu Gabi ... ,,Ezact'' asa fu situatiunea! Ce ai uitat tu sa mentionezi e ca ,,vecinii'' care s-au unit sunt de 10 ori mai hoti,mai mincinosi,si mai prosti decat ,,vecinul'' sef de bloc si administrator! La Multi Ani!
Sugeți un corn cu lapte, dacă n-aveți dinți
Și numărați-mi ouăle, că mi-am ieșit din minți
Băi animalule, nu vezi? Voi n-aveți interesuri
Iarna nu-i ca vara, vă dorim succesuri!
Parazitii (Noi vrem respect)
|
|
Fosta membra 9am.ro 1833 mesaje Membru din: 4/06/2013 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 3 Ianuarie 2014, ora 11:55
N-o fi fost ea Coana Justitia prea independenta cu Basescu da' sa nu-mi spuneti ca astia de tot striga " Sariti , ajutor , santaj !" ar reforma Justitia daca ar pleca Basescu ! Hehe , pai vazurati ce debut fulminant de reformare justitiara avu Useleul cu Amnistia si Superimunitatea ! Adicatelea vor sa reformeze prima data puscariile ? Asta dupa ce le golesc de gainari si spala politrucii de dosare , ca dup'aia toti gainarii vor intra la loc iar politrucii vor ramane imaculati ca lacrima lui Ovidiu .
Credeti ca mai intra vreun politruc la zdup ? Neeee...,.e plina tara de gainari .Am auzit ca niste investitori isteti vor sa construiasca in Romania puscarii private .N-am fost curioasa ce culoare politica or avea dar parca vad ca e noul trend al afacerilor imobiliare cu bugetul statului ... Dupa parerea mea , un om santajabil nu are ce cauta in politica ! P.S. La multi ani , forumisti !
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Black_Friday_ 4276 mesaje Membru din: 23/08/2013 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 3 Ianuarie 2014, ora 15:48
De la: _2148_, la data 2014-01-03 11:55:05N-o fi fost ea Coana Justitia prea independenta cu Basescu da' sa nu-mi spuneti ca astia de tot striga " Sariti , ajutor , santaj !" ar reforma Justitia daca ar pleca Basescu ! Hehe , pai vazurati ce debut fulminant de reformare justitiara avu Useleul cu Amnistia si Superimunitatea ! Adicatelea vor sa reformeze prima data puscariile ? Asta dupa ce le golesc de gainari si spala politrucii de dosare , ca dup'aia toti gainarii vor intra la loc iar politrucii vor ramane imaculati ca lacrima lui Ovidiu . Superimunitatea exista si acum! Poti sa faci orice, sa lasi in urma ta orice proba care te incrimineaza...atat timp cat faci parte din gasca care trebuie, nu ti se intampla nimic, nu se ia nicio masura.... Iar in alte cauze judecatorii condamna, nici macar pe probe indirecte, ci doar pe convingerile personale pe care si le formeaza la adresa inculpatilor. Asta este justitia independenta din Romania, cu corupti si incompetenti instalati de politicieni in functiile de conducere. Astazi va prezint de pe "Lumea Justitiei" stenogramele Oanei Haineala, cea care pina pe 6 ianuarie conduce CSM-ul, organismul superior al magistraturii. IATA CE VREA SEFA CSM SA ASCUNDA Interceptari DNA cu Oana Haineala scot la iveala ce discuta cu procuroarea Rita Branga in timp ce ambele erau cercetate pentru coruptie. Haineala: Hai, calmeaza-te, linisteste-te, ca se rezolva! O sa fie bine!... m-am vazut cu domnu' respectiv. DNA i-a dat NUP lui Haineala pentru ca nu s-a dovedit cu certitudine ca ar fi favorizat pe inculpata Branga Rita. E limpede de ce sefa CSM cere Justitiei sa interzica presei sa mai scrie despre ea (Stenograme) Marți, 30 iulie 2013 16:42 | Scris de Razvan SAVALIUC - George TARATA | pdf | print | email Dezvaluiri - Anchete Lumeajustitiei.ro publica in premiera interceptari cutremuratoare cu presedinta CSM procuroarea Oana Haineala (foto) realizate cu mandat judecatoresc de catre DNA in 2006, interceptari care dezvaluie cum o linistea Haineala, pe atunci prim procuror la Parchetul Tribunalului Bacau, pe sefa Parchetului Judecatoriei Podu Turcului, Rita Branga: Stai linistita, am vorbit, se rezolva! Toate acestea in timp ce amandoua erau cercetate de DNA pentru coruptie. Daca pana acum nu ne era clar de ce Oana Haineala ne-a chemat subit in judecata in data de 18 iulie 2013 la Judecatoria Cornetu - pentru a cere interzicerea noastra, a Antenei 3 si Sursei Zilei sa mai scriem ceva de ea, precum si sa retragem de pe siteul Lumeajustitiei.ro articolul din 17.07.2013 referitor la Haineala si fosta ei subalterna Rita Branga acum lucrurile sunt limpezi. Oana Haineala vrea sa nu se stie faptul ca in 2006 a fost cercetata penal de DNA pentru favorizarea infractorului, mai precis pentru favorizarea fostei sale subalterne care conducea pe atunci Parchetul Judecatoriei Podu Turcului. Procurorul Eugen Stoina si seful sau de atunci Irinel Paun, care conducea Sectia I a DNA au realizat o serie de interceptari ale unor convorbiri telefonice purtate pe celulare de Oana Hainea, prim procuror al PT Bacau si Rita Branga, prim procuror al PJ Podu Turcului. In aceste convorbiri, procuroarea Oana Haineala o asigura pe prietena sa Rita Branga sa stea linistita ca se rezolva, ca a vorbit ea cu cineva... si era foarte interesata la randul ei ce intrebari pune despre ea procurorul DNA. In final, prin ordonanta DNA din 7 decembrie 2006 emisa de procurorul Eugen Stoina in dosarul DNA 111/P/2006 i s-a dat NUP procuroarei Oana Haineala pe motiv ca in urma cercetarilor efectuate in cauza nu s-a dovedit cu certitudine ca Schmidt Haineala Oana ar fi favorizat pe inculpata Branga Rita, cercetata pentru fapte de coruptie. Rita Branga a fost insa trimisa in judecata si condamnata in 2007 la 3 ani de inchisoare, cu suspendare, pentru cinci infractiuni de luare de mita si una de favorizare a infractorului, sentinta ramasa definitiva. Chiar daca actuala sefa a CSM nu a fost trimisa in judecata, din interceptarile efectuate de DNA, cu autorizatii emise de presedintele Curtii de Apel Bacau Catalin Serban, reies discutii care, sustinem noi, nu ar fi avut ce cauta intre magistrati, discutii care denota o tovarasie intre Rita Branga si Oana Haineala. Mai grav este insa faptul ca sefa CSM, aflata in razboi cu Antena 3 si Lumeajustitiei.ro in urma unor actiuni civile intentate in instanta, si-a permis sa formuleze in urma cu zece zile o cerere de ordonanta prezidentiala pentru a interzice publicatiilor Sursa Zilei, Antena 3 si Lumeajustitiei sa mai scrie despre ea, in principal pe acest subiect legat de Rita Branga, cea care a declarat-o pe Haineala amica ei. In cererea depusa la Judecatoria Cornetu, Oana Haineala, presedinte al CSM si-a permis sa ne acuze ca scriem minciuni la adresa ei, desi toate faptele prezentate de noi sunt 100% reale! Lumeajustitiei.ro protesteaza impotriva incercarilor de intimidare a presei folosite de Oana Haineala, prin asmutirea Inspectiei CSM impotriva adversarilor ei din instanta si tentativa de cenzura pe care o incearca la Judecatoria Cornetu! Are voie un sef un CSM sa asmuta Inspectia CSM pe presa cu care se razboieste in instanta din luna martie 2013 si cere daune de sute de mii de euro, dupa care sa ceara in Justitie interzicerea publicarii de articole la adresa ei? Nu cumva asta seamana cu folosirea institutiei de forta impotriva presei, pentru a o impiedica sa scoata la iveala lucruri de maxim interes pentru opinia publica? Sa obtina astfel verdicte care sa-i foloseasca in procesele ei civile in care cere daune de sute de mii de euro? Lumeajustitiei.ro incepe de azi publicarea de stenograme cu interceptarile realizate de DNA in cazul Rita Branga Oana Haineala, interceptari tinute pana zi la fereala de ochii publicului. Chiar daca procurorii DNA nu au conturat fapte penale impotriva actualei sefe a CSM, judecati dvs ce moralitate are Oana Haineala functie de cum interpretati natura conversatiilor ei cu subalterna sa Rita Branga, in timp ce ambele erau cercetate penal de procurori anticoruptie, coroborate cu actiunea ei din instanta in care ii acuza pe jurnalisti ca spun minciuni, si impotriva carora cere institutirea interdictiei de a mai publica subiecte la adresa ei. File de interceptari din Rechizitoriul DNA nr. 111/P din 26.01.2007 al DNA emis de procurorul Eugen Stoina si verificat de procurorul sef al Sectiei I Irinel Paun Extras din rechizitoriu: 98. In timpul cercetarilor, ca urmare a interceptarii si inregistrarii convorbirilor telefonice purtate de diferite persoane, autorizate de instanta de judecata in conditiile legii, au aparut suspiciuni cu privire la implicarea altor persoane in activitatea infractionala desfasurata de inculpata BRANGA RITA si Bogonos Branga Ioan. Astfel, pe parcursul anchetei au fost interceptate convorbiri telefonice purtate de inculpata BRANGA RITA cu SCHMIDT HAINEALA OANA, prim procuror al Parchetului de pe langa Tribunalul Bacau, in cadrul carora aceasta din urma parea interesata de modul in care se desfasurau cercetarile de catre DNA Sectia de combatere a coruptiei. convorbire telefonica purtata la data de 13.06.2006, ora 18.09.51 de numita Branga Rita, aflata la postul telefonic 0747.075.776 cu o persoana de sex feminin, apelata cu numele OANA, aflata la postul telefonic 0745.622.065 (folder S143_111000806197) OANA: N-au venit aia inapoi, nu? BRANGA RITA: Nu, nimic, da' nu mai vin la tine, gata! OANA: Aa! Nu mai vin? BR: Nu! Se duc direct la BACAU! OANA: Aa! Am inteles! BR: Pe mine m-au lasat in pace, cica! Pentru moment! OANA: Ihi! BR: S-au dus la Dealu Morii, cine stie cat mai stau si pe acolo? Vreo jumatate de ora, o ora? OANA: Mare-i gradina! Asta-i! Gata! BR: Da? OANA: Hai, calmeaza-te, linisteste-te, ca se rezolva! O sa fie bine! BR: Ihi! Ihi! OANA: Da? BR: Da! Vedem noi, vedem noi! OANA: Hai, linisteste-te! BR: Te sun maine! Ma suni maine si ... OANA: Ne auzim maine, da? BR: Da, da, da, da! convorbire telefonica purtata la data de 14.06.2006, ora 19.37.46 de numita Branga Rita, aflata la postul telefonic 0747.075.576 cu o persoana de sex feminin, apelata cu numele OANA, aflata la postul telefonic 0745.622.065 (folder S143_111000808241) OANA: Te-am, te-am sunat si eu mai devreme... BR: Stiu, stiu! OANA: Si aveai mobilul inchis! BR: Stiu! C-am fost pe drum si acolo n-am semnal! Jumatate de ora n-am semnal! OANA: Asa! BR: Da! (neinteligibil) OANA: Pai de-asta! Ci sa... mai... eu m-am vazut cu domnu' respectiv, m-am... BR: Te-ai vazut, te-ai vazut? OANA: Da, da, da, da! BR: Asa! Si? Ce ti-a zis? OANA: A! Nimic deosebit! A? Asa! BR: Asa, nu? OANA: Da. BR: Ihi, ihi! OANA: Isi face treaba, pur si simplu, nu... BR: Ihi, ihi! Si cam pe ce directie evolueaza el? OANA: Da! E... destul de bizar! Nu stiu! Nu, nu, nu, cred ca inteleg exact care e problema, nu... BR: Ihi, ihi! Da... OANA: Nu... A! BR: Da! OANA: Nu stiu, da' tu ce stii? BR: Pai, ce stiu? A! Ca... pe cei care i-a mai chemat, asa, stiu... na! Consemneaza pe un proces verbal absolut tot ce spune omul... OANA: Asa! Nu pe declaratii, pe proces verbal? BR: Nu, nu! Pe proces verbal! A... sunt acte efectuate, aa... inceperii urmaririi... a... cercetarii penale OANA: Pai, premergatoare, da' cum sa consemneze pe proces verbal, ca-i neprocedurala chestia asta? Cum adica? BR: Pe proces verbal se consemneaza. Iti spun eu ca mi-a spus omu'! OANA: Si semneaza, cine, procesul verbal? BR: Il semneaza el si cu omu' care-l audiaza! OANA: Si? A... omul pe care-l audiaza, nu? BR: Da, da, da, da! OANA: Aha! BR: Da! E mai ciudata, stiu, na! OANA: Da! N-am mai pomenit asa ceva! O fi o chestie de-a DNA-ului noua si interesanta! BR: Cred ca! OANA: Eu n-am auzit de asa ceva! BR: Da! Pai ... (neinteligibil) OANA: Da, despre ce, Rita? BR: Ce-i intreaba? Cei care-au fost... daca mi-au dat mie ceva! OANA: Doamne fereste! BR: Daca am dat sau am primit! Stii? Daca mi-a dat sau am primit ceva! Da' zic, na asta-i buna! OANA: Pentru ce, asta? BR: Cum pentru ce? OANA: Pentru ce? BR: A! Pentru ca... pentru hartiile alea ale lor, pentru dosare... solutionate! OANA: Si legat de mine? BR: A! Nu, nu, nu! Da' a intrebat ceva, i-a intrebat si pe politisti, c-a fost la Dealu Morii, si la astia s-antalnit si cu astia de la Rachitoasa, stii? OANA: Asa! BR: Si-a intrebat... Aa! Stiti cumva daca doamna primeste sau cara sau duce ceva? Si astia au zis: Nu dom'le, nu stim nimic! De unde sa stim ceva? N-avem nicio treaba! OANA: Cu ...? Cui adica? BR: Ei! Nu stiu! Da' n-ati auzit, nu nu stim nimic! A fost cam evaziv, stii? Intrebarea... si , evaziva intrebarea, si mai ambigua, asa! OANA: Ihi! BR: Asa! Si... I! A zis: care-s relatiile? Nu stii, asa c-a si fost si la politie si a intrebat care-s relatiile? Si... OANA: Asa! BR: Da! Si au zis ca: Bine! Si... Nimic de probleme, stii? OANA: Ihi! BR: La cateva posturi! A, cica: Eu stiu contrariul! Stii, a spus el! OANA: Ihi! Contrariul vizavi de ce? Ca relatiile sunt bune cu politia? BR: Da, da, da, da! OANA: Aha! BR: Ei! Si... Tot pe chestia s-a pistonat, pe cine a fost pana acum, tot pe chestia asta s-a mers! Daca s-a dat sau nu s-a dat ceva! OANA: Ihi! Si oamenii ce-au spus? BR: N-au spus nimic de tine! Ei! Nu! Da' ti-am zis, de tine atat a fost, discutia cu LIDIA! Cu mine n-a fost discutie de tine! OANA: Ihi! Nu da' de oamenii? Cu oamenii? BR: A! Cu oamenii! Pai, pfuuu, he, he! Cu oamenii ti-am zis care au fost discutiile! Eu... trebuia! Sa-i faca pe astia sa spuna: Da, i-am dat ceva! Orice! OANA: Si aia ce au spus? BR: (neinteligibil)... N-am dat nimic! Nici macar de-un purcel, vreo gaina? Ce dom'le, da! Eu n-am nici pentru mine, mai dau si la altul? OANA: Da! BR: Cum adica? Da' ce, ce-i asta? Da nu s-a mai pomenit asa ceva, efectiv. OANA: Da! BR: Niciodata in viata! Si nu, oamenii, logic au spus: nu, nu, nu! Stii? Pai cica: da', na! Si maine, mai are de chemat maine inca! OANA: Pe cine? BR: De la Barlad pe unu! OANA: Asa! BR: A! De pe la Stanisesti! OANA: Asa! BR: Deci de unde a luat dosar! Inclusiv dosarul ala cu moldoveanu, ti-am zis ca l-a luat! Ei! Poa' sa-l cheme pe moldoveanu de unde l-o gasi! OANA: Da, da! BR: Da! Nu-i solutionat, asa este! N-are decat sa-i dea el solutie daca vrea! convorbire telefonica purtata la data de 14.06.2006, ora 19.45.25 de numita Branga Rita, aflata la postul telefonic 0747.075.576 cu o persoana de sex feminin, apelata cu numele OANA, aflata la postul telefonic 0745.622.065 (folder S143_111000808251) OANA: Da' corect! Si pe cine? Pe VIOREL sau pe cine... BR: A! Nu, nimic! Nu ma! Pe el nu! OANA: Si pe soferul astalalt, care-l ai acum? L-a audiat? BR: Nu, nu, nu, nu! OANA: Ihi! BR: Pe el nu! Probabil mai tarziu, da' nu acum! OANA: Ihia, ihi! BR: Nu stiu, nu! Inca nu! Asta este! Nu stiu ce sa zic! Om vedea... ce e, ce o avea de gand, stii? OANA: I? Da! Nu, nu! E ciudat! BR: I! Tie cum ti s-a parut asa? OANA: Mi s-a parut ciudatel! BR: Ihi! OANA: Sincer! BR: Ihi! OANA: Deci, ca maniera de abordare a problemei, ciudatel! BR: Ihi! Da, da' tu, ti-a... Ti-a zis, asa ceva, ca a fost la mine? Cum nu stii ce, impresii, pareri? OANA: Da! Mi-a zis c-a fost, ca mai are treaba, deci, nu! Nimic! Asa! Cam asa a prezentat, stii! BR: Aha! Aha! Aha! OANA: C-a avut treaba si mai are treaba! BR: Ihi, ihi! A! Mai are? OANA: Da! BR: Ihi! Da! Aha! Da! Ei! Ce sa-i faci! Daca el are treaba! OANA: E Ciudat! BR: Da! Da'din ce rasa o fi provenind asta? Da'cat, cam cati ani are? OANA: Nu stiu, treizeci si ceva! Si pe politisti ce i-a intrebat RITA? Mai imi zici o data? BR: Pai, da', da' pe politisti nu i-a audiat, maine ii audiaza! OANA: ihi! BR: Tre Deci, trebuia sa-i audieze azi, da' nu s-au dus, pare-mi-se, nu stiu! OANA: Ihi! BR: Deci, nu! Asta nu stiu! OANA: Ihi! BR: Nu stiu, nu stiu ce-i cu politistiI! OANA: Da' de mine ce-o intrebat, cum ne intelegem noi cu politistii sau cum? BR: Nu, nu! Deci, nu pot sa-ti spun exact, ca LIDIA mi-a re... mi-a relatat! Si nici nu stiu daca o fi adevarat, ce mi-a spus si aia adica... OANA: Cum ti-a spus? BR: M-a intrebat de cati ani esti tu acolo OANA: Da! Pai asta nu! Asta m-a intrebat si pe mine, de cati ani sunt aici! BR: Asa. Cum care-s relatiile tale... Ceva de genu' asta... cu subordonatii? OANA: Aha! BR: Na! Bune! De, de STAN, l-a interesat mai mult! Am inteles de la LIDIA, nu stiu! OANA: Ihi! BR: De GEANI (n.r. - din informatiile noastre Geani era porecla lui Gheorghe Stan, adjunctul Oanei Haineala, in prezent inspector-sef adjunct al Inspectiei Judiciare), ca De ce a plecat asa repede, ca de cate ori a venit acolo? Si nu stiu ce! No! OANA: Da! BR: Ei! Da' pai... poa' sa-ntrebe, doar na! OANA: Da, bineinteles! BR: Sa-si dea cu parerea de ce-a plecat! OANA: Da' asta a spus: Da' eu nu pot sa-mi dau cu parerea! Nu-mi permit sa fac asa ceva! A zis: Fiecare cu motivele lui! BR: Da, da, da! Si pe tine cand te-a citat, maine? OANA: Da! Maine, maine! Maine dupa-amiaza! Iata prin urmare ce discutau cele doua in timp ce erau cercetate de procurorul DNA Eugen Stoina. Se remarca faptul ca Oana Haineala era interesata inclusiv daca soferul Ritei Branga de la Parchetul Podu Turcului va fi audiat. Precizam ca unul din soferii Parchetului condus de Rita, pe nume Plesu Ioan, a declarat la ancheta DNA cum o ducea frecvent pe sefa lui in locurile unde se afla Haineala: Cunosc faptul ca SCHMIDT HAINEALA OANA, prim-procuror al Parchetului de pe langa Tribunalul Bacau, a cautat-o pe BRANGA RITA la Parchetul de pe langa Judecatoria Podu Turcului, iar de obicei cand ma deplasam la Bacau, impreuna cu BRANGA RITA aceasta mergea in biroul lui SCHMIDT HAINEALA OANA pentru a se vedea cu ea fapt care mi-a dat impresia ca cele doua sunt in relatii apropiate, avand in vedere si faptul ca nu vizita alti procurori sau alte persoane... (Va urma) PS In editiile urmatoare vom publica alte stenograme incendiare, precum si justificarile Oanei Haineala, oferite procurorilor anticoruptie, in privinta relatiei sale cu Rita Branga. De asemenea, in editiile viitoare veti afla si adevarul despre raportul favorabil facut de Haineala subalternei sale Rita Branga. Tineti aproape, ca nici nu stiti ce pierdeti! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 3 Ianuarie 2014, ora 16:38
Extraordinar , ce mai dezvaluiri cutremuratoare , mai Black !Ma uitai si io la sursa ta si vazui ca autorul cutremuratoarelor dezvaluiri este un aprig militant al liberatatii presei in general si a lui Adrian Nastase , in special Crezi ca prezinta vreo garantie aceste "interceptari " ? De asemenea , pe site-ul de unde ti-ai extras aceste dezvaluiri cutremuratoare , Adrian Nastase propune metodologii de aplicare a Legii Amnistiei Daca prezinti tu o garantie reala ca din cauza lu' Bas' , justitia nu e libera si independenta sau altfel spus , daca pleaca Bas' , justitia devine brusc , libera si independenta , mea culpa si plec de pe forum ! Poti sa prezinti o asemenea garantie ? Nu cred ! Ai fi putut sa spui " Basescu ar fi putut face intr-adevar justitia libera si independenta , dar n-a facut-o ! " Alta mancare de peste ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
gabigabi2 33366 mesaje Membru din: 13/10/2011 |
Postat pe: 3 Ianuarie 2014, ora 16:46
De la: 9am_1454, la data 2014-01-02 21:00:45De la: gabigabi2, la data 2014-01-02 19:34:53De la: 9am_1454, la data 2014-01-02 19:19:10Vad ca ai inceput sa schimbi amabilitati cu Gabi ... desigur ca ne inselam amindoi ! tu ca-l creditezi pe betivanul ala, in continuare....eu, ptr. ca am crezut ca " vecinii " ar putea fi oameni seriosi, dar ei s-au inhaineala cu betivu' si eu am mi-am luat-o -n barba si ca mine alti 7'400 mil de romani ! ideea era insa, alta si asta ti-am explicat dind acel exemplu : ca Scirba si dorinta de a-l vedea plecat a ramas la fel de profunda ,indiferent de cit de japite s-au dovedit a fi si ceilalti ! dar, Ai tu in vedere vreun candidat ce Este altfel ? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 3 Ianuarie 2014, ora 16:59
De la: sirboby, la data 2014-01-03 09:27:44De la: gabigabi2, la data 2014-01-02 19:34:53De la: 9am_1454, la data 2014-01-02 19:19:10Vad ca ai inceput sa schimbi amabilitati cu Gabi ... La multi ani si tie si familiei tale ! ce ignorati voi este ca " vecinii " care s-au unit ca sa-l alunge pe betivan, sunt de toate felurile , asa cum se-ntimpla peste tot , in mod normal si eu NU STIU ce-i in casa nimanui cu adevarat si nici nu i-am prins furind , intelegi matale ? ca in final , unii s-au "coabitat " cu el la troscaneala , e disperarea si dezamagirea mea si a unui intreg popor redus la tacere de Democratia aplicata preferential de vecinu' Barosu si coana Anjelika ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 3 Ianuarie 2014, ora 17:11
De la: _2148_, la data 2014-01-03 16:38:36 He, he! Ar fi putut face Basescu Justitia independenta? E ca si cum ai spune ca Nutu Camataru lupta pentru o Justitie independenta. Ce glumeata esti la inceput de an!Daca pe siteul respectiv posteaza Adrian Nastase ceva, inseamna ca toate informatiile expuse acolo sunt lovite de nulitate? Ce apriga esti mai realisto... Uite, iti propun un test de buna credinta. Tu esti de acord ca Nastase a fost un prim ministru nociv pentru Romania? Eu sunt de acord cu chestia asta si zic ca nemernicul asta trebuie sa plateasca pentru jaful facut. In timpul cat el a fost prim ministru, jaful a fost generalizat. In aceeasi perioada, Necolaiciuc punea pe butuci CFR-ul, cu contracte la vedere prin care devaliza patrimoniul caii ferate, iar el nu avea cum sa actioneze fara ca primul ministru, A. Nastase sau minstrul Transporturilor de atunci, M. Mitrea sa nu fi stiut nimic. Cu toate astea, ce parere ai cand justitia asta face o boacana mare cat China atunci cand il condamna pe Nastase in dosarul Zambaccian, pentru 100.000 de dolari pe care sotii Nastase in perioada 2002-2004 i-ar fi dat fostului consul al Romaniei in China pentru achizitionarea unor bunuri. Bani negri, deci sotii Nastase sunt condamnabili, insa se constata in 2006, atunci cand respectivii bani fusesera depusi la DNA ca proba incriminatorie, ca bancnotele fusesera emise in 2004 si 2005. Cum sa mai ai incredere in asemenea Justitie? Cum naiba sa nu remarci iesirile la tv ale lui Basescu in care il condamna pe Nastase? Nu iti pasa ca este o mascarada organizata din Dealul Cotrocenilor cu serviciile secrete si nu o Justitie independenta? Cum sa mai ai incredere in asemenea Justitie? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 3 Ianuarie 2014, ora 17:39
"Cu toate astea, ce parere ai cand justitia asta face o boacana mare cat China atunci cand il condamna pe Nastase in dosarul Zambaccian, pentru 100.000 de dolari pe care sotii Nastase in perioada 2002-2004 i-ar fi dat fostului consul al Romaniei in China pentru achizitionarea unor bunuri. Bani negri, deci sotii Nastase sunt condamnabili, insa se constata in 2006, atunci cand respectivii bani fusesera depusi la DNA ca proba incriminatorie, ca bancnotele fusesera emise in 2004 si 2005."
Tu crezi ca ditai profu' de drept public international n-ar fi putut sa se foloseasca de o asemenea proba impotriva statului roman ? Eu nu sustin ca justitia este sau afost independenta . Dar nici nu vad vreo independenta a ei , oricare ar fi presedintele de acum incolo ! Ba mai mult incepe sa se vada a naibii de neagra , mai Black ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|
|
Postat pe: 3 Ianuarie 2014, ora 17:48
De la: _2148_, la data 2014-01-03 17:39:42"Cu toate astea, ce parere ai cand justitia asta face o boacana mare cat China atunci cand il condamna pe Nastase in dosarul Zambaccian, pentru 100.000 de dolari pe care sotii Nastase in perioada 2002-2004 i-ar fi dat fostului consul al Romaniei in China pentru achizitionarea unor bunuri. Bani negri, deci sotii Nastase sunt condamnabili, insa se constata in 2006, atunci cand respectivii bani fusesera depusi la DNA ca proba incriminatorie, ca bancnotele fusesera emise in 2004 si 2005." www.luju.ro/dezvaluiri/anchete/proba-la-care-inalta-curte-inchid... www.luju.ro/static/files/2013/decembrie/20/listebancnote_01.pdf www.luju.ro/static/files/2013/decembrie/20/dna_procesverbal_01.pdf www.luju.ro/static/files/2013/decembrie/20/4-Anexa-3-Bancnote-ma... Draguto, asta este Justitia aia pe care tu si Silviu o ridicati in slavi, ca fiind rezultatul luptei pentru dreptate dusa de Base cel neprihanit. Bucurati-va de ea si nu va mai intrebati de ce Jandarmii bat o biata baba cu pulanele. Uite asa, pentru ca pot!
|
Postat pe: 3 Ianuarie 2014, ora 18:13
De la: Black_Friday_, la data 2014-01-03 17:48:20De la: _2148_, la data 2014-01-03 17:39:42"Cu toate astea, ce parere ai cand justitia asta face o boacana mare cat China atunci cand il condamna pe Nastase in dosarul Zambaccian, pentru 100.000 de dolari pe care sotii Nastase in perioada 2002-2004 i-ar fi dat fostului consul al Romaniei in China pentru achizitionarea unor bunuri. Bani negri, deci sotii Nastase sunt condamnabili, insa se constata in 2006, atunci cand respectivii bani fusesera depusi la DNA ca proba incriminatorie, ca bancnotele fusesera emise in 2004 si 2005." Repet , nu sustin ca justitia este independenta dar in viitorul apropiat va fi neagra . Hai ca devenisi aparatorul drepturilor lui Nastase ! Vrei sa stii ce cred eu ? Suma a fost cu mult mai mare si aia care au predat bancnotele ori s-au incurcat in ele ,ori s-a convenit sa se declare asa , inculpatul si-a pus singur bete in roate , incercand sa se sustraga de la o pedeapsa mult mai mare din alt/e dosar/e ! Apoi cand s-a vazut cu un deget in plus , A.N. a vrut toata mana , c'asa-i in tenis Dar ma surprinde de cat de nedreapta ti se pare justitia fata de Nastase
|
Postat pe: 3 Ianuarie 2014, ora 18:46
De la: _2148_, la data 2014-01-03 18:13:57De la: Black_Friday_, la data 2014-01-03 17:48:20De la: _2148_, la data 2014-01-03 17:39:42"Cu toate astea, ce parere ai cand justitia asta face o boacana mare cat China atunci cand il condamna pe Nastase in dosarul Zambaccian, pentru 100.000 de dolari pe care sotii Nastase in perioada 2002-2004 i-ar fi dat fostului consul al Romaniei in China pentru achizitionarea unor bunuri. Bani negri, deci sotii Nastase sunt condamnabili, insa se constata in 2006, atunci cand respectivii bani fusesera depusi la DNA ca proba incriminatorie, ca bancnotele fusesera emise in 2004 si 2005." Nastase trebuie sa plateasca si dosarul Zambaccian e un mizilic fata de cat rau a facut si ce jaf a tolerat, dar asta nu inseamna ca pot sa aplaud o facatura. Cum poti sa ramai indiferent vazand cum se lucreaza cu serviciile, la ordinul unuia care este deocamdata cocotat in varful dealului Cotrocenilor si mai are si tupeul sa zbiere ca el apara Justitia? Nu o apara deloc, ci o manipuleaza in interesul propriu. Justitia trebuie sa fie dreapta, facuta de judecatori independenti, nu comandati de politicieni. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 985 mesaje Membru din: 16/12/2013 |
Postat pe: 3 Ianuarie 2014, ora 19:28
Chiar nu va inteleg motivatiile care va determina sa va mai sfaditi ca niste tzate de pe marginea shantzurilor,
de la 1 Ianuar 2014, ROMANII isi pot cauta fara probleme un loc de munca bine platit in UE, GB, AT,FR, NL,ESP DE, BE, Malta, Luxemburg, etc Politicienii romani se pot roti in functii administrative sau reprezentative dupa cum le-o tuna, pe cine mai intereseaza soarta economiei romanesti, starea justitiei din romania, a finantelor, sau nivelul de trai pe care si-l doreste societatea romaneasca/populatia din romania ? Sunteti naivi ! De-acum, Zeii si D'zeul ortodox sa va aiba in grija , ptr. restul romanilor, nu contati catusi de putin, ramaneti voi cu voi la mila lor si a celor pe care o sa-i delegati sa va reprezinte si administreze interesele. In sp. schengen n-au sa intre, capitalul dobandit fraudulos nu se poate misca intr-un asemenea spatiu strict reglementat. PA, d'lor bugetari,pensionari, si asistati sociali, sunteti liberi sa votati asa cum doriti, dar ....
|
9am_1454 1051 mesaje Membru din: 1/02/2013 |
Postat pe: 3 Ianuarie 2014, ora 20:51
De la: Black_Friday_, la data 2014-01-03 17:11:07De la: _2148_, la data 2014-01-03 16:38:36 Am crezut ca e ceva de capul tau, dar habar nu ai despre ce vorbesti. Despre justitie imi este clar, dupa ce ai scris aici, ca habar nu ai cum functioneaza. Si ca tine, din pacate, sunt majoritatea cetatenilor. Si iata de ce: Pentru ce ne-a facut tuturor, Nastase, ca si Iliescu, ar trebui impuscati, fara nici o tagada. Dar, in justitie nu poti sa te duci cu vorbe si pareri ci cu probe si marturii coroborate. Cu dovezi in sustinerea afirmatiilor tale cum ca cineva a savarsit o fapta penala pentru care trebuie sa mearga la inchisoare. Asa merge treaba asta numita justitie ! Nu e pe pareri ci pe dovezi. Cu astea au reusit procurorii sa-i faca dosar, pentru astea au gasit probe si martori. Tu nu poti sa intelegi ce salt imens s-a facut in timpul mandatelor lui Basescu pentru ca faci comparatie intre ce ar trebui sa fie justita la modul perfect si ceea ce este in prezent. Si tot gresesti pentru ca nu vezi nici un progres. Si nu vezi pentru ca nu compari cu ce a fost ci cu ceea ce crezi tu ca ar trebui sa fie. N-o sa te mai bag in seama pentru ca mi-am dat seama ca esti varza, esti complet pe dinafara, animat de ura viscerala si nu de logica. Nu gandesti, tu doar urasti ... Asta este ... sa fi sanatos ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 4 Ianuarie 2014, ora 11:25
De la: 9am_1454, la data 2014-01-03 20:51:53De la: Black_Friday_, la data 2014-01-03 17:11:07De la: _2148_, la data 2014-01-03 16:38:36 Bine ca sunt eu animat de ura si tu de dragoste si recunostinta! Silviule, daca tu nu observi diferenta intre ce trebuie sa fie justitia si ce este acum, inseamna ca esti orb, pentru ca nu vreau sa te consider ticalos. Ini spui mie ca nu pot sa inteleg ce salt imens s-a facut in timpul lui Basescu? Da, recunosc, nu pot sa apreciez acest salt imens, pentru ca nu vad nimic bun. Apreciez orice pas inainte spre o democratie adevarata, nu o intoarcere in timp la niste vremuri pe care le-am urat. Nu vreau o tara in care Justitia este la comanda presedintelui, a primului ministru sau a oricarui alt politician. Nu vreau ca serviciile secrete sa fie din nou folosite in afara cadrului democratic, ca instrument de represiune. Nu imi doresc o tara in care un procuror te acuza in baza unor interceptari ilegale sau a unor negocieri cu martori aflati in inchisoare carora li se promite reducerea pedepsei. Nu vreau sa fiu judecat de catre judecatori in baza convingerilor lor intime, nu a unor probe directe. Sunt multe de spus despre justitia de acum, pe care tu o vezi ca pe o izbanda a tatucului. Ce vad eu este faptul ca absolut toate structurile din justitie sunt conduse de personaje controversate numite de tatuc, magistrati corupti, incompetenti si rezultatul se vede nu doar in mascarada numita lupta antii-coruptie, ci si la nivelul de jos, unde oameni nevinovati sunt trimisi in puscarie si apoi isi capata dreptatea la CEDO. Stii ca Romania se situaeaza pe locul trei in Europa la capitolul condamnarilor la CEDO, dupa Turcia si Rusia si pe primul loc in randul tarilor UE? Revenind la un caz concret, al lui A. Nastase, hai sa vedem ce inseamna acest salt spectaculos pe care il consideri tu. Nastase a furat si a devalizat Romania in perioada guvernarii lui. Asta este indubitabil si dovezile sunt foarte clare. Una din aceste dovezi este faptul ca in acea perioada cand Nastase era prim ministru,iar la ministerul Transporturilor era Mitrea, la CFR Necolaiciuc a furat de a stins, cu contracte care iti sar in ochi prin furtul pe fata. Cu toate astea, Nastase este judecat in dosarul Zambaccian, in care a primit mita si a folosit bani negri pentru a cumpara nu stiu ce marfuri din China. Martorul acuzarii este fostul consul al Romaniei in China. Ce culoare crezi ca au ochii acestui consul? Eu cred ca sunt albastrii, pentru ca in functiile astea ajung doar oameni ai serviciilor. Fostul consul depune la DNA in 2006100.000 de dolari pe care i-ar fi primit de la Nastase intre 2002-2004. Se constata ca majoritatea bancnotelor au insa data emiterii de catre Trezoreria americana in anii 200 si 2006. Ti se pare o izbanda a justitiei? Apreciam lupta anticoruptie daca Nastase era judecat pentru jefuirea economiei nationale, nu pentru un dosar fabricat..si inca prost regizat. Acum te mai intreb si eu, daca justitia a facut un asemenea salt spectaculos, unde este Necolaiciuc acum? Se mai stie ceva despre el? S-au recuperat banii din contractele prin care a fost pus CFR pe butuci? De ce nu se continua procesul, pentru ca in mod cert Necolaiciuc nu a furat singur, fara Mitrea si Nastase? Asa ca Silviule, mai usor cu logica pe scari... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 4 Ianuarie 2014, ora 15:16
De la: 9am_1454, la data 2014-01-03 20:51:53De la: Black_Friday_, la data 2014-01-03 17:11:07De la: _2148_, la data 2014-01-03 16:38:36 esti pe dinafara Complet, Silviule ! in dosarul facut lui Nastase, la indicatiile lui Bas', scrie clar ca NU sunt dovezi clare, dar trebuia sa fie dat de exemplu si, oricum, trebuia sa fii facut el ceva dar, DA : toti cei ce-au adus tara asta la sapa de lemn, TREBUIE Judecati , incepind cu Iliescu si terminind cu Basescu....ultimul pe lista, cu voia dvs !
|
Postat pe: 4 Ianuarie 2014, ora 18:12
|
9am131669 164 mesaje Membru din: 8/09/2009 |
Postat pe: 4 Ianuarie 2014, ora 19:00
Si ce vrei sa demonstrezi cu aceasta stenograma ,pe cine intereseaza ? Mai bine fa-ti rugaciuni pentru voiculescu , nastase sa nu-ti ajunga favoritii in puscarie ,repede schimbi tabara ,functie de cum bate vantu,pacat,cu oameni ipocriti nu se schimba nimic in Romania.
Raporteaza abuz de limbaj
Spitale inchise ,la pret de elicopter,stie arafat de ce !
|
|
9am131669 164 mesaje Membru din: 8/09/2009 |
Postat pe: 4 Ianuarie 2014, ora 19:02
De la: 9am131669, la data 2014-01-04 19:00:16Si ce vrei sa demonstrezi cu aceasta stenograma ,pe cine intereseaza ? Mai bine fa-ti rugaciuni pentru voiculescu , nastase sa nu-ti ajunga favoritii in puscarie ,repede schimbi tabara ,functie de cum bate vantu,pacat,cu oameni ipocriti nu se schimba nimic in Romania. Codrin Stefanescu Mesaj pentru toți prietenii mei : Feriți-vă de postacii băsiști ! Sunt răi, încuiați, frustrați și fanatici ! Înjură, amenință, atacă în haită și se uită LaBe 1Tv ! Citesc Ev. Zilei ! Sunt prezenți pe toate site-urile, blog-urile și paginile de fb a celor ce-l critică pe Iubitu Conducător ! Își fac câte 20 de conturi false, acționează ziua când oamenii sunt la muncă sau târziu în noapte, când oamenii normali dorm ! Sunt irascibili, spălați la creier și vulgari ! Toate la maxim ! Blocați-le accesul la paginile voastre, izolați-i, pur și simplu, de noi toți !!! Cu calm, evident.... Nu cumva esti acelas.,semeni cu el Raporteaza abuz de limbaj
Spitale inchise ,la pret de elicopter,stie arafat de ce !
|
|
Postat pe: 4 Ianuarie 2014, ora 19:21
De la: 9am131669, la data 2014-01-04 19:00:16Si ce vrei sa demonstrezi cu aceasta stenograma ,pe cine intereseaza ? Mai bine fa-ti rugaciuni pentru voiculescu , nastase sa nu-ti ajunga favoritii in puscarie ,repede schimbi tabara ,functie de cum bate vantu,pacat,cu oameni ipocriti nu se schimba nimic in Romania. Silver, te-am lasat de atatea ori in pace dupa ce tu m-ai atacat, pentru ca odata eram prieteni. Prietenia la tine vad insa ca tine de dragostea pentru Basescu. Nu imi schimb parerea dupa cum bate vantul. Am mai explicat ce si cum si nu mai am chef sa mai explic. Crezi ce vrei! Mi se rupe! Daca am fost prost odata si apoi am constatat ca mi-am legat sperantele aiurea de un mafiot, voiai sa mai continui sa sustin de data asta o minciuna, contrar a ceea ce credeam? Ramai tu consecvent, dar vezi ca se spune ca doar boii sunt consecventi. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 4 Ianuarie 2014, ora 19:54
De la: gabigabi2, la data 2014-01-03 16:59:28De la: sirboby, la data 2014-01-03 09:27:44De la: gabigabi2, la data 2014-01-02 19:34:53De la: 9am_1454, la data 2014-01-02 19:19:10Vad ca ai inceput sa schimbi amabilitati cu Gabi ... Gabi pai nu ti-am zis eu inainte de votare????? Lasand gluma la o parte cine ii opreste pe vecinii tai sa faca ce v-au promis? Apoi ramane intrebarea :,,Ce vrei tu Gabi?'' vrei sa traiesti ca vecinii ,, iuropeni'' dar nu prea vrei sa faci ca ei! Deci ce vrei tu?Daca vecinul Baros si conita aia vecinii tai calcau constitutia in picioare mai abitir decat Marinerul! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 4 Ianuarie 2014, ora 23:17
De la: Black_Friday_, la data 2014-01-04 19:21:58De la: 9am131669, la data 2014-01-04 19:00:16Si ce vrei sa demonstrezi cu aceasta stenograma ,pe cine intereseaza ? Mai bine fa-ti rugaciuni pentru voiculescu , nastase sa nu-ti ajunga favoritii in puscarie ,repede schimbi tabara ,functie de cum bate vantu,pacat,cu oameni ipocriti nu se schimba nimic in Romania. De la: __250526__, la data 2012-01-15 19:04:53
|
Postat pe: 5 Ianuarie 2014, ora 10:31
De la: 9am131669, la data 2014-01-04 19:02:11De la: 9am131669, la data 2014-01-04 19:00:16Si ce vrei sa demonstrezi cu aceasta stenograma ,pe cine intereseaza ? Mai bine fa-ti rugaciuni pentru voiculescu , nastase sa nu-ti ajunga favoritii in puscarie ,repede schimbi tabara ,functie de cum bate vantu,pacat,cu oameni ipocriti nu se schimba nimic in Romania. tzuguiato, dar TU esti unul dintre postacii basisti, stiuti bine aici, pe acest topic ....deci, despre ce si cine vorbesti ?
|
Postat pe: 5 Ianuarie 2014, ora 10:44
De la: sirboby, la data 2014-01-04 19:54:13De la: gabigabi2, la data 2014-01-03 16:59:28De la: sirboby, la data 2014-01-03 09:27:44De la: gabigabi2, la data 2014-01-02 19:34:53De la: 9am_1454, la data 2014-01-02 19:19:10Vad ca ai inceput sa schimbi amabilitati cu Gabi ... asculta mai, Sirule, vorbim impreuna, dar ne intelegem separat ! am spus-o inca de cind am fost primiti in UE ca macar ptr. faptul ca vom fi obligati sa respectam legile Uniunii si politicienii nostri nu-si vor mai putea face de cap, merita sa ne aliniem UE ! doar ca, sa vezi belea mare : Base' , mare JUCATOR a schimbat iute barca Socialista- peste noapte, daca-ti aduci aminte - si s-a urcat in barca vecinului Baros si a cuconitei....eeeei, acu' daca-s parteneri si daca Basel' o multumeste-n 2010 pe coana Anjelika taind cu 25 % salariile si aplicind Austeritatea Cu Peste Masura, uluind-o chiar si pe dinsa si avind grija sa NU Ceara Nimic ptr. Romania, desigur ca si dinsii i-au sarit in ajutor cind romanii i-au spus PA , Impunindu-l cu forta ,desi ' mnealui ESTE in clipa asta in situatia UZURPATORULUI ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 5 Ianuarie 2014, ora 11:11
asadar, Sirule, in clipa in care " vecinii " si-au permis sa se Implice, amestecindu-se in treburile interne ale Ro , aplicind o democratie preferentiala, in chiar clipa aia, mi s-au deschis ochii, intelegind ca , datorita marelui om politic Basescu, tzara asta a devenit in fapt , o colonie a UE , lucru care nu mi-a dat motiv sa-ncep a-l iubi pe maretul conducator, ba, dimpotriva ! acum ti-e clar, da?!
|
Postat pe: 5 Ianuarie 2014, ora 13:04
Pai Gabi asta ai cand te bagi intr-o uniune ca UE! Asa cu UE s-a ,,introbagat'' si in treburile interne ale Marii Britanii acum la 1 ian! Aia ar fi vrut sa mai mentina restrictiile muncitorilor romani dar UE nu ii lasa! Daca imi aduc bine aminte 4 case a negociat acordul de aderare la UE! Deci..........nu UE te-a rugat sa intri ci noi le-am supt.............ca sa ne primeasca! Nu stiam inainte de aderare ce se va intampla? Ba stiam dar am zis ,,lasa ba ca merge asa'' intram si apoi zicem ca ei si facem ca noi! Uite ca nu prea merge!
|
|
Postat pe: 5 Ianuarie 2014, ora 15:11
intre ce spun eu si intelegi tu, e ditamai canalul Minecii !
daca tu nu realizezi cum functioneaza acest parlament european si cum voteaza parlamentarii tarilor componente chiar impotriva intereselor LOR nationale , eu nu mai am nimic de zis ! inseamna ca , desi vezi multe, intelegi foarte putine si atunci, chiar te rog sa nu-mi mai faci teoria chibritului ca ma enerveaza ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
9am_1454 1051 mesaje Membru din: 1/02/2013 |
Postat pe: 5 Ianuarie 2014, ora 15:31
De la: gabigabi2, la data 2014-01-05 15:11:50intre ce spun eu si intelegi tu, e ditamai canalul Minecii ! Ce inseamna "interes national" ? Sa fie bine si tot romanul sa prospere ? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 5 Ianuarie 2014, ora 17:53
interes national = triumful ratiunii in detrimentul idealismului. (Nicollo Machiaveli -interes national)
vezi: interesul multilarist, si ai sa intelegi ceea ce inseamna sa fii stat membru intr-o uniune/federatie/confederatie (europeana) :state de drept, liber afiliate, si democrate, dar poti opta si ptr. o federatie ale carei interese de tip economico-oligarhice, CSI,constituie platforma de baza a unor asemenea uniuni, respectiv....
|
symy1 4661 mesaje Membru din: 4/02/2009 Oras: Zalau |
Postat pe: 5 Ianuarie 2014, ora 18:17
De la: gabigabi2, la data 2014-01-05 15:11:50intre ce spun eu si intelegi tu, e ditamai canalul Minecii ! relax...relax....Guvernul Mondial lucreaza pentru tine...
symy-apocalipsa.blogspot.ro
|
|
Postat pe: 5 Ianuarie 2014, ora 22:29
De la: gabigabi2, la data 2014-01-05 15:11:50intre ce spun eu si intelegi tu, e ditamai canalul Minecii ! Eu cred ca inteleg foarte bine! Cand au intrat in UE toate tarile au semnat un tratat de aderare(infiintare) !Parlamentul european vrea ca toti sa respecte ce au semnat si toti cetatenii UE sa fie tratati la fel! Tocmai pentru a evita discriminarea! Ca ai nostri politicieni cand sunt prosti arunca vina pe UE e altceva si ca cetatenii romani cred balivernele ,,patriotice'' ale unor ,,anal-isti'' e cu totul alta ciorba! Du-te pana in Ungaria sa vezi ce autostrazi au facut ungurii din fonduri europene! La noi nu se pot face ...........! Si exemplele pot continua! Dar noi suntem invatati sa fim cu unii cat ne e bine ,cand e mai rau sa fugim ..........! Pana in 2009 toate erau roz apoi ...............! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
|
|

hai sa dam un exemplu, ca poate ti se lumineaza tzeasta aia pe care tu o crezi foarte desteapta si restu' e prosti....mai ales eu si zic :
Extraordinar , ce mai dezvaluiri cutremuratoare , mai Black !
de la 1 Ianuar 2014, ROMANII isi pot cauta fara probleme un loc de munca bine platit in UE, GB, AT,FR, NL,ESP DE, BE, Malta, Luxemburg, etc
relax...relax....Guvernul Mondial lucreaza pentru tine...