back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Basescu

Pagini: << 1361 1362 1363 1364 1365 1366 1367 1368 1369 1370 >> Sari la pagina:

KARP0V_

1890 mesaje
Postat pe: 31 Decembrie 2013, ora 11:32

De la: KARP0V_, la data 2013-12-31 11:11:01La Multi Ani....

Josssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss....

KARP0V_

1890 mesaje
Postat pe: 31 Decembrie 2013, ora 11:32

De la: KARP0V_, la data 2013-12-31 11:11:01La Multi Ani....

Josssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss....

Raporteaza abuz de limbaj
Fl_Orion999

15216 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 31 Decembrie 2013, ora 11:35

acum in prag de an nou tin sa urez intregii clase politice sa aiba parte de zile din ce in ce mai grele...exact cum ne-au facut ei viata din '90 incoa'...tovarasului basescu tamponatu' chior sa se odihneasca vesnic in puscarie....

Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept �i recunoa�te c�, pe deasupra ambi�iilor, intrigilor �i urilor, este Patria, este ve�nicia neamului, �i c� acolo trebuie s� ne �nt�lnim totdeauna, chiar dac� nu ne �n�elegem de fiecare dat�."(Ion Antonescu) *** ,,�n ziua de azi, pentru a st�p�ni c�t mai mul�i oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odat� ce ai sufletul, ai omul; iar c�nd ai omul, teritoriul vine de la sine." (contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
9am_1454

1051 mesaje
Postat pe: 31 Decembrie 2013, ora 14:56

La multi ani, cu taxe si impozite mai mari, impuse de premier si baronii locali ... Si sa dea, al de sus, sa nu-i mai apuce anul urmator la guvernare !
Sa plece cu Basescu cu tot !
Si, dac-o fi sa ajunga la puscarie Basescu, sa fie coleg cu Iliescu si cu Constantinescu, c-asa e-n tenis. Ce, aia ne-au facut vre-un bine ?
Si, tot la puscaria aia sa fie toti, absolut toti premierii incepand cu garlejatul ala de Petre Roman pana la guralivul de Ponta ... de mana cu toti sustinatorii lor de gradul unu pana la doi ... (alde Antonescu, ca sa nu fie confuzii).
S-auzim de bine !
Desi ma cam bufneste rasul ...

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 31 Decembrie 2013, ora 15:39

De la: 9am_1454, la data 2013-12-31 14:56:51La multi ani, cu taxe si impozite mai mari, impuse de premier si baronii locali ... Si sa dea, al de sus, sa nu-i mai apuce anul urmator la guvernare !
Si, dac-o fi sa ajunga la puscarie Basescu, sa fie coleg cu Iliescu si cu Constantinescu, c-asa e-n tenis. Ce, aia ne-au facut vre-un bine ?
Si, tot la puscaria aia sa fie toti, absolut toti premierii incepand cu garlejatul ala de Petre Roman pana la guralivul de Ponta ... de mana cu toti sustinatorii lor de gradul unu pana la doi ... (alde Antonescu, ca sa nu fie confuzii).
S-auzim de bine !

si pe mine, caci vom fi colegi de celula : tu ptr. Baselu, eu ptr. Antonelu....La Multi ani, bre si sa fii sanatos si virtos ca fieru' si iute ca otelu' !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 31 Decembrie 2013, ora 15:47

De la: 9am_1454, la data 2013-12-30 19:40:52
De la: gabigabi2, la data 2013-12-30 15:36:02
De la: 9am_2878, la data 2013-12-30 13:29:58
De la: 9am_1454, la data 2013-12-29 18:44:47Eu nu dau doi bani pe Dan Puric !
Nici pe Neamtu.

Puric e un tupeist ordinar.
Credinta nu e ceva cu care defilezi ci ceva care se intampla, se face.
Dispretuiesc pe cei care-si canta presupusa credinta pe la televizor.

Puric e un demagog si un populist...

Zic si eu asa, desi nu m-a intrebat nimeni ...

In alta ordine de idei, vad ca scandalul si paruiala continua.
Spiritul craciunului - canci !
Nu e frumos ...
Zilelea astea nu aveti alte procupari ?
V-a intrat in sange, cau un virus, "ba p-a ma-ti !" ?
Nu va puteti abtine ?

Asta este ...

Poate ca ai dreptate , poate ca nu .....ramane de vazut .
Dan Puric poate fi un fel de liant al aestui popor, un individ inteligent, cu mult bunsimt si nu cred ca este populist.
Incearca sa-l urmaresti si vei intelege ca este o varianta de luat in calcul.
Oricum cu mult mai acceptabil decat Ka-karau si Plagiatorul Ponta.
Neamtu, un pic mai de dreapta dar ceva mai de calitate decat cei doi nemernici enumerati mai sus.
Acum te rog sa-ti spui parerea despre Papahagi deoarece si el face parte dintre cei pe care ii simpatizez.

Imbecilule, norocul tau ca nu ne citeste nimeni , ca s-ar umple de GROAZAAAAA D. Puric vazindu-se pus alaturi de Papahagi si Neamtu !

Adica de ce am fi norocosi ca nu ne citeste nimeni ? Cine ? KGB-ul ? Stasi ?

Dan Puric e un nimeni !
De ce ar fi pus alaturi de cei doi, Papahagi si Neamtu ?
Ce sa caute Puric langa ei ?
Astia doi s-au angrenat in chestia asta numita politica prin intermediul careia se guverneaza, bine, rau, cum o fi ...
In ce s-a angrenat Puric ?
Candideaza pentru ceva Puric asta ?
Ma ajuta cu ceva sa casc gura la Puric asa bun de gura ?
La nimic !
Dan Puric este, in plan public, un nimic care-si face publicitate vorbind despre credinta si morala.
Atat !
Adica: nimic !
Pentru viata publica, pentru politica, Puric e un mare si zgomotos zero !
Ca si CTP, ca si nu stiu mai care cacacios atoatestiutor care bate din gura dar nu e angrenat in nici un partid, nu candideaza la nimic, e doar un vesnic mancator de rahat, indiferent cine ar fi la putere; un vasnic vanzator de iluzii.
Iluzia este asa: Bai, daca ar fi Puric asta la putere, mama-mama ce bine am duce-o noi, romanii, bai ce bine le zice ... n-am vazut ...
La ce candideaza Puric ? In ce partid este Puric ? A anuntat Puric cum ca ar candida ca independent ?

Who the fack is Puric ?

Understand ?

moaaama, ce mai combati tu, parca-i fi Vocea Patriotului roman ! dar, cred ca ai gresit adresa : NU eu am spus de D. Puric, ci @2878 ! si tot el a spus alea-alea ! eu i-am atras atentia ca a-l aseza pe Puric linga Papahagi si Neamtu, doi FRIPTURISTI cotrocenisti, nu se face , totusi ! unu-i un om de cultura din soc. civica, ailalti doi, niste politicieni hamesiti ce-si asteapta rindul la troaca !
in rest, toate bune ?

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 31 Decembrie 2013, ora 17:02

De la: 9am_1454, la data 2013-12-31 14:56:51La multi ani, cu taxe si impozite mai mari, impuse de premier si baronii locali ... Si sa dea, al de sus, sa nu-i mai apuce anul urmator la guvernare !
S-auzim de bine !

youtu.be/94EfbIIHLpk

Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept �i recunoa�te c�, pe deasupra ambi�iilor, intrigilor �i urilor, este Patria, este ve�nicia neamului, �i c� acolo trebuie s� ne �nt�lnim totdeauna, chiar dac� nu ne �n�elegem de fiecare dat�."(Ion Antonescu) *** ,,�n ziua de azi, pentru a st�p�ni c�t mai mul�i oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odat� ce ai sufletul, ai omul; iar c�nd ai omul, teritoriul vine de la sine." (contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
9am_1454

1051 mesaje
Postat pe: 1 Ianuarie 2014, ora 14:40

De la: gabigabi2, la data 2013-12-31 15:47:05
Nici pe Neamtu.

Nu e frumos ...
Nu va puteti abtine ?

Asta este ...

Dan Puric poate fi un fel de liant al aestui popor, un individ inteligent, cu mult bunsimt si nu cred ca este populist.
Neamtu, un pic mai de dreapta dar ceva mai de calitate decat cei doi nemernici enumerati mai sus.
Acum te rog sa-ti spui parerea despre Papahagi deoarece si el face parte dintre cei pe care ii simpatizez.

Imbecilule, norocul tau ca nu ne citeste nimeni , ca s-ar umple de GROAZAAAAA D. Puric vazindu-se pus alaturi de Papahagi si Neamtu !

Dan Puric e un nimeni !
Astia doi s-au angrenat in chestia asta numita politica prin intermediul careia se guverneaza, bine, rau, cum o fi ...
La nimic !
Dan Puric este, in plan public, un nimic care-si face publicitate vorbind despre credinta si morala.
Atat !
Ca si CTP, ca si nu stiu mai care cacacios atoatestiutor care bate din gura dar nu e angrenat in nici un partid, nu candideaza la nimic, e doar un vesnic mancator de rahat, indiferent cine ar fi la putere; un vasnic vanzator de iluzii.
Iluzia este asa: Bai, daca ar fi Puric asta la putere, mama-mama ce bine am duce-o noi, romanii, bai ce bine le zice ... n-am vazut ...
La ce candideaza Puric ? In ce partid este Puric ? A anuntat Puric cum ca ar candida ca independent ?

Who the fack is Puric ?

Understand ?

moaaama, ce mai combati tu, parca-i fi Vocea Patriotului roman ! dar, cred ca ai gresit adresa : NU eu am spus de D. Puric, ci @2878 ! si tot el a spus alea-alea ! eu i-am atras atentia ca a-l aseza pe Puric linga Papahagi si Neamtu, doi FRIPTURISTI cotrocenisti, nu se face , totusi ! unu-i un om de cultura din soc. civica, ailalti doi, niste politicieni hamesiti ce-si asteapta rindul la troaca !
in rest, toate bune ?

Imi pare rau ca nu intelegi nimic.
Puric este fripturistul !
Cei doi sunt angajati intr-o organizatie legala, se straduiesc sa faca ceva pentru ceilalti prin accederea la putere, Puric e demagog, doar bate din gura pentru propria imagine si nimic mai mult.
Daca Puric ar candida pentru ceva, ar fi alta treaba.
Pana atunci nu e decat un biet mancator de rahat ca si ziaristii.

In rest,
La multi ani !

vasileseitin

82 mesaje
Oras: Arad

Postat pe: 1 Ianuarie 2014, ora 14:54

LA MULTI ANI FERICITI TUTUROR !..........si la domnul Basescu ii doresc ,,La multi ani '........la ,,mititica"...

9am_2878

219 mesaje
Postat pe: 1 Ianuarie 2014, ora 15:02

De la: 9am_1454, la data 2014-01-01 14:40:22
Nici pe Neamtu.

Nu e frumos ...
Nu va puteti abtine ?

Asta este ...

Dan Puric e un nimeni !
La nimic !
Atat !

Who the fack is Puric ?

Understand ?

in rest, toate bune ?

Cei doi sunt angajati intr-o organizatie legala, se straduiesc sa faca ceva pentru ceilalti prin accederea la putere, Puric e demagog, doar bate din gura pentru propria imagine si nimic mai mult.

In rest,
La multi ani !

LA MULTI ANI!
Hai sa,ti dau o veste de ultima ora.
Dan Puric va candida la presedentie ca independent dar va fi sustinut de marea majoritate a partidelor de dreapta.
Momentan nu este o candidatura anuntata dar este sigura.....

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 1 Ianuarie 2014, ora 15:20

De la: vasileseitin, la data 2014-01-01 14:54:01LA MULTI ANI FERICITI TUTUROR !..........si la domnul Basescu ii doresc ,,La multi ani '........la ,,mititica"...

La Multi Ani cu sanatate , dle Seitin ! ma bucur sa va revad !

in rest, sunt intr-un gind si o simtire cu urarea dvs ., adresata celei mai odioase figuri din politica romaneasca !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 1 Ianuarie 2014, ora 15:23

De la: 9am_1454, la data 2014-01-01 14:40:22
Nici pe Neamtu.

Nu e frumos ...
Nu va puteti abtine ?

Asta este ...

Dan Puric e un nimeni !
La nimic !
Atat !

Who the fack is Puric ?

Understand ?

in rest, toate bune ?

In rest,
La multi ani !

mersic, tu !

dar, daca ar fi sa ma iau dupa logica ta, atunci si tu si eu si toti cei care ne exprimam un gind, o parere, chiar daca nu suntem implicati in ceva politic sau social, se cheama ca suntem Demagogi ? him, e buna asta !

Black_Friday_

4276 mesaje

Postat pe: 1 Ianuarie 2014, ora 15:50

De la: gabigabi2, la data 2014-01-01 15:20:09
De la: vasileseitin, la data 2014-01-01 14:54:01LA MULTI ANI FERICITI TUTUROR !..........si la domnul Basescu ii doresc ,,La multi ani '........la ,,mititica"...

in rest, sunt intr-un gind si o simtire cu urarea dvs ., adresata celei mai odioase figuri din politica romaneasca !

La multi ani! Gabi, nu fi egoista! De ce vrei s-l lasi singur la racoare, fara prieteni. Eu cred ca ar fi mai bine sa se duca toti la ocna, pedelisti, pesedisti, penelisti, in frunte cu toti conducatorii lor. Nu cred ca poti sa stabilesti clar care au fost cei mai nocivi pentru tara asta in ultimii 24 de ani, pentru ca toti cei care sunt acum in Parlament, Guvern si Presedintie, s-au tot rotit si au furat pe rand, asa ca ar trebui sa mearga toti la mititica.

9am_1454

1051 mesaje
Postat pe: 1 Ianuarie 2014, ora 19:04

La multi ani, la multi ani ... dar de ce-l vreti voi numai pe Basescu la parnaie si nu-i doriti si pe Iliescu si Constantinescu tot acolo ? A fost asta cel mai rau, sau v-a lasat memoria si ati uitat cine si cum a dat startul la furat si la strambatate.

Mai zice cineva sa mearga la puscarie si pedelistii, pesedistii, liberalii, toti cei care i-au votat de hoti astia din fruntea tarii. Destept, n-am ce zice, mare destept. Sunt de vina alegatorii pentru ca alesii nu-si tin promisiunile ... dupa parerea matale. Asa credea si Hitler, ca de vina sunt evreii ...

Black_Friday_

4276 mesaje

Postat pe: 1 Ianuarie 2014, ora 20:54

De la: 9am_1454, la data 2014-01-01 19:04:35

La multi ani, la multi ani ... dar de ce-l vreti voi numai pe Basescu la parnaie si nu-i doriti si pe Iliescu si Constantinescu tot acolo ? A fost asta cel mai rau, sau v-a lasat memoria si ati uitat cine si cum a dat startul la furat si la strambatate.

Mai zice cineva sa mearga la puscarie si pedelistii, pesedistii, liberalii, toti cei care i-au votat de hoti astia din fruntea tarii. Destept, n-am ce zice, mare destept. Sunt de vina alegatorii pentru ca alesii nu-si tin promisiunile ... dupa parerea matale. Asa credea si Hitler, ca de vina sunt evreii ...

Silviu, cand m-am referit la pesedisti, penelisti, pedelisti...m-am referit la toti politicienii care apartin acestor partide, nu la electorat. Are si electoratul o parte de vina, ca a ales cum a ales, dar vinovatii principali sunt cei care au tras foloasele, cei care au promis si apoi nu s-au mai tinut de promisiuni si au avut grija doar ca sa se capatuiasca ei.

MITOCANUL

206 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 2 Ianuarie 2014, ora 03:38

Cei care s-au cocotat in fruntea tarii si v-au promis o viata mai buna, si-au tras doar ptr ei o viata mai buna.
Iar tara este ultima din Europa.

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 2 Ianuarie 2014, ora 07:21

De la: MITOCANUL, la data 2014-01-02 03:38:09
Cei care s-au cocotat in fruntea tarii si v-au promis o viata mai buna, si-au tras doar ptr ei o viata mai buna.
Iar tara este ultima din Europa.

MITOCANULE....

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 2 Ianuarie 2014, ora 09:30

ce facusi, bre Silviule, te-ai rasucit ca nen' tu baselu, de la o declaratie la alta ? poi, n-ai spus si tu la fel si eu ti-am raspuns ca, in acest caz, vom fi colegi de celula : tu pre. baselu si eu ptr. antonelu ? ietete cum uiti ce spui si tragi tare, exact la fel ca Idolul tau
acuuuu, io nush ce sa zic : chiar uitati ce spuneti ? nu aveti pareri ferme intr-o problema si atunci o dati dupa cum o cere momentul si auditoriul ? adica sunteti Duplicitari ?

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 2 Ianuarie 2014, ora 09:39

De la: Black_Friday_, la data 2014-01-01 15:50:09

La multi ani! Gabi, nu fi egoista! De ce vrei s-l lasi singur la racoare, fara prieteni. Eu cred ca ar fi mai bine sa se duca toti la ocna, pedelisti, pesedisti, penelisti, in frunte cu toti conducatorii lor. Nu cred ca poti sa stabilesti clar care au fost cei mai nocivi pentru tara asta in ultimii 24 de ani, pentru ca toti cei care sunt acum in Parlament, Guvern si Presedintie, s-au tot rotit si au furat pe rand, asa ca ar trebui sa mearga toti la mititica.

nu, nu ! nu numai el trebuie sa ajunga acolo, dar el primul, brat la brat cu iliescu si restul ! dar, am mai spus cu o alta ocazie si reiau : este Odios ...este cea mai mare javra ordinara din istoria politica a acestei tari, caci Minte, Inseala, Promite , se foloseste de sentimentele unui popor, ca de ex. acum cu moldovenii , nu ptr. ca i-ar pasa prea mult de ei ci, ptr. ca -i Servesc Interesele Personale !
a fluturat steagul Interesului National si, in fapt, tot ce-a facut a fost numai si numai in interesul lui !

pascu08_yahoo_com

1522 mesaje
Postat pe: 2 Ianuarie 2014, ora 15:03

De la: 9am_2878, la data 2013-12-26 21:02:32
De la: gabigabi2, la data 2013-12-26 16:47:06
De la: 9am_2878, la data 2013-12-26 16:32:02
De la: gabigabi2, la data 2013-12-26 15:58:59 poi, cred ca-i usor de facut o socotoiala : dupa INS ,cam 46 % dintre romani traiesc in saracie ....fo 10% isi pot permite orice ....inca fo 15- max. 20 % o duc binisor si restul , mai plutesc la suprafata inca, DACA nu apare cine stie ce "pleasca" neprevazuta si sa-i dea pe spate !
cind acelasi INS spune ca acel Cos Necesar e-n valoare de 971 ron si salariul minim pe economie este de 750 si pctul de pensie este 736, e clar cam care-i starea saraciei in Romania !

Nemernico, nu ai ceva regrete launtrice cand asisti in fiecare zi la ,,asasinarea'' tineretului tarii?
Cum mai ai tupeul de a spune ca voi asistatii sociali traiti rau in timp ce copii nostrii au salarii cu mult mai mici decat pensiile voastre?
Chiar ti-a luat D-zeu mintile?
Mai piftie ambulanta, raul pe care voi il faceti acestei tari cu greu va fi uitat.
Copii si nepotii vostrii traiesc foarte greu datorita mentalitatii voastre staliniste....voi sunteti raul cel mai rau al Romaniei!

IDIOTULE, TU ar trebui sa fii Asistat Medical , ca numai nebunii spui !
ce mama naibii vrei sa fac ? sa ma spinzur ca sa-ti fie tie lejer ? si-n ce fel ti-ar fi , intr-o tara in care batrinetul s-a SINUCIS in corpore ? cam care ar fi virsta potrivita, dupa tine ptr. marele gest patriotic, nebunule care-ti Urasti de Moarte parintii si bunicii ? HUOOOOOO !
si ce-ti ramine: o casa, o masa , un dulap de pe urma mea ? ce vrei, IDIOTULE ?

IDIOATO, TOTUL ESTE FOARTE SIMPLU.....NU MAI VOTATI DACA AVETI REMUSCARI PENTRU RAUL PE CARE L-ATI FACUT IN ACESTI 23 DE ANI.
ACUM IN CEASUL AL XII TREBUIE SA LASTI PE CEI CARE AU VIITORUL INAINTE SA-SI ALEAGA DRUMUL IN VIATA.
ATI FACUT PREA MULT RAU ROMANIEI....OPRITI-VA NAIBII MANIACILOR!

NU SE STIE INCA CITI DIN ROMANI SINT MANIPULATI /
Daca am fi toti la fel ar fi si mai greu
DIVIDE ET IMPERA ?

9am_1454

1051 mesaje
Postat pe: 2 Ianuarie 2014, ora 15:35

De la: gabigabi2, la data 2014-01-02 09:30:39

ce facusi, bre Silviule, te-ai rasucit ca nen' tu baselu, de la o declaratie la alta ? poi, n-ai spus si tu la fel si eu ti-am raspuns ca, in acest caz, vom fi colegi de celula : tu pre. baselu si eu ptr. antonelu ? ietete cum uiti ce spui si tragi tare, exact la fel ca Idolul tau
acuuuu, io nush ce sa zic : chiar uitati ce spuneti ? nu aveti pareri ferme intr-o problema si atunci o dati dupa cum o cere momentul si auditoriul ? adica sunteti Duplicitari ?

De ce sunt eu duplicitar ?
Pentru ca intreb de ce sa fie Basescu la puscarie ?

Chiar asa !
Dintre cei trei presedinti care sunt in viata Basescu a fost singurul implicat, singurul care, de bine de rau, a facut ceva. A pus justitia pe picioare !
In mandatul lui au ajuns la puscarie o gramada de politicieni de la cel mai inalt nivel.
Lucru de neconceput pana la el.
Observati cu cata tenacitate se da lupta impotriva lui si cu cat sarg sunt manipulati alegatorii sa-l urasca de moarte ...
Voiculescu, un hot patentat, nu este urat in halul in care e Basescu ...
Uitati-va la Gabi cata ura raspandeste in jurul ei la adresa lui Basescu.
Nimic din ce fac Ponta si Antonescu nu pare s-o impresioneze la aproape doi ani de la guvernarea USL, dar ura impotriva lui Basescu a ramas nealterata. Si mai sunt multi ca ea.

Exista oameni care nu inteleg lucruri simple pe parcursul a zeci de ani.
Mor prosti, cum se spune ...
SI pe limba lor.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 2 Ianuarie 2014, ora 16:44

nu te supara : de 9 ani, Base' MINTE , INSALA si si-a Aservit Toate Institutiile Statului, transformind Romania in Feuda Personala ! a promovat jigodismul la cel mai inalt nivel si si-a adus amanta pina sus, in virful politicii , iar Justitia aia de care faci tu atita caz, inclusiv CCR , sunt imbicsite de oportunisti ce-ar merita sa infunde Puscariile tarii ; ei bine, daca nu reusesti , nici acum, dupa toti anii astia , sa VEZI acest Adevar , inseamna ca prostul esti tu, nu eu !
cit despre USL si mai ales despre PSD si Ponta , am spus-o de N ori : m-au pierdut de client , intrucit Obiectivul principal ptr. care l-am votat, a fost trimis in derizoriu !

Black_Friday_

4276 mesaje

Postat pe: 2 Ianuarie 2014, ora 16:50

"Dintre cei trei presedinti care sunt in viata Basescu a fost singurul implicat, singurul care, de bine de rau, a facut ceva. A pus justitia pe picioare !
In mandatul lui au ajuns la puscarie o gramada de politicieni de la cel mai inalt nivel."

Asa este, unii omeni mor prosti, insa adevarat este ca si unii oameni mor foarte creduli, crezand disperat in zina Maseluta....

Niciodata, incepand din 1947 si pina in ziua de astazi, coana Justitia nu a fost independenta in Romania. Toti au terfelit-o si au abuzat-o mereu. In vremea PCR, au avut-o comunistii la cheremul lor. Apoi alde Ilici si banda lui de talhari.

Sa spui ca Basescu a pus Justitia pe picioare, sa te bucuri ca oameni politici au fost arestati, fara sa bagi de seama ca acei oameni politici ii erau adversari baselului sau erau niste amarati de pioni din PDL care trebuiau sacrificati ca sa dea bine in fata strainilor....mi se pare ca este o dovada de credulitate dusa la extrem.

In ziua de astazi Justitia este o simpla prostituata de pe centura. Toti factorii de putere din Justitie au fost numiti de Basescu. CCR, CSM, ICCJ,...peste tot Base a negociat la sange si a utilizat metode mafiote, santajul pe fata ca sa isi impuna oamenii lui. Iar oamenii impusi de el sunt aproape toti cu bube in cap, oameni santajabili care nu pot sa tradeze.

Justitia se face in Romania pe baza de interceptari. Cauzele se judeca si judecatorii isi dau cu parerea dupa stenogramele celor de la servicii, stenograme care se pot foarte usor aranja sa sune convenabil. In ce tara europeana serviciile sunt implicate in halul asta in actul de justitie?

Iar stenogramele sunt folosite doar dupa cum ii convine presedintelui. Daca este vorba de persoane incomode, stenogramele sunt bune si sunt lute in considerare.

Daca e vorba de oamenii lui Base, stenogramele nu mai conteaza, vezi interceptarile despre implicarea lui Haineala in trafic de influenta sau despre traficul de influenta facut de tatal procuroarei Kovesi.

www.hotnews.ro/stiri-8127341-prim-procurorul-sibiu-suna-tatal-co...

Asa ca eu nu ma pot bucura ca Justitia produce puscariasi in Romania, din moment ce este folosita unilateral, ca instrument politic doar impotriva unora, nu a tuturor ticalosilor.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 2 Ianuarie 2014, ora 16:55

te salut ! ce faci ? cum de n-ai plecat pe nicaieri de sarbatori si ai stat acasa ?

9am_1454

1051 mesaje
Postat pe: 2 Ianuarie 2014, ora 19:16

De la: Black_Friday_, la data 2014-01-02 16:50:10"Dintre cei trei presedinti care sunt in viata Basescu a fost singurul implicat, singurul care, de bine de rau, a facut ceva. A pus justitia pe picioare !
In mandatul lui au ajuns la puscarie o gramada de politicieni de la cel mai inalt nivel."

Asa este, unii omeni mor prosti, insa adevarat este ca si unii oameni mor foarte creduli, crezand disperat in zina Maseluta....

Niciodata, incepand din 1947 si pina in ziua de astazi, coana Justitia nu a fost independenta in Romania. Toti au terfelit-o si au abuzat-o mereu. In vremea PCR, au avut-o comunistii la cheremul lor. Apoi alde Ilici si banda lui de talhari.

Sa spui ca Basescu a pus Justitia pe picioare, sa te bucuri ca oameni politici au fost arestati, fara sa bagi de seama ca acei oameni politici ii erau adversari baselului sau erau niste amarati de pioni din PDL care trebuiau sacrificati ca sa dea bine in fata strainilor....mi se pare ca este o dovada de credulitate dusa la extrem.

In ziua de astazi Justitia este o simpla prostituata de pe centura. Toti factorii de putere din Justitie au fost numiti de Basescu. CCR, CSM, ICCJ,...peste tot Base a negociat la sange si a utilizat metode mafiote, santajul pe fata ca sa isi impuna oamenii lui. Iar oamenii impusi de el sunt aproape toti cu bube in cap, oameni santajabili care nu pot sa tradeze.

Justitia se face in Romania pe baza de interceptari. Cauzele se judeca si judecatorii isi dau cu parerea dupa stenogramele celor de la servicii, stenograme care se pot foarte usor aranja sa sune convenabil. In ce tara europeana serviciile sunt implicate in halul asta in actul de justitie?

Iar stenogramele sunt folosite doar dupa cum ii convine presedintelui. Daca este vorba de persoane incomode, stenogramele sunt bune si sunt lute in considerare.

Daca e vorba de oamenii lui Base, stenogramele nu mai conteaza, vezi interceptarile despre implicarea lui Haineala in trafic de influenta sau despre traficul de influenta facut de tatal procuroarei Kovesi.

Asa ca eu nu ma pot bucura ca Justitia produce puscariasi in Romania, din moment ce este folosita unilateral, ca instrument politic doar impotriva unora, nu a tuturor ticalosilor.

Imi pare rau ca nu esti in stare sa intelegi lucruri simple.
E un progres, asa unilateral cum zici ca este ...
N-au decat sa-l foloseasca, tot unilateral, si aia de la USL sa infunde puscaria cu protejatii lui Basescu daca au furat cum zici tu ...
Cu interceptari, cu ce-or vrea ei, sa intre, macar alternativ, rand pe rand, la puscarie, cat mai multi dintre cei care ne fura de ne zvanta.
Personal nu inteleg atitudinea ta.
Tu esti dintre cei care spun: Da, domnle, am furat, dar sa nu se lege nimeni de mine pentru ca sunt altii care fura mai mult decat mine si eu cred ca trebuie sa se inceapa cu aia ! Altfel nu e justitie !
Ne-ai spus ca l-ai abandonat pe Basescu pentru ca sti tu un caz clar cu niste victime inocente.
Eu nu cred ca erau inocente.
Cred ca-ti erau apropiati de care erai atasat sufleteste, nu stiai ce fac dar ii credeai pe ei si, cand li s-a infundat, n-ai putut sa-i ajuti ...
Oi fi eu un naiv (prost se spune pe sleau) dar sa sti ca si tu imi pari la fel de naiv....

9am_1454

1051 mesaje
Postat pe: 2 Ianuarie 2014, ora 19:19

Vad ca ai inceput sa schimbi amabilitati cu Gabi ...
Nu te pricep ...
Gabi zice ca Ponta a pierdut-o de client ...
Dar continua sa-l injure pe Basescu ...

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 2 Ianuarie 2014, ora 19:34

De la: 9am_1454, la data 2014-01-02 19:19:10Vad ca ai inceput sa schimbi amabilitati cu Gabi ...
Nu te pricep ...

bai, tu esti chiar greu de cap si nu pricep ce nu pricepi ?! hai sa dam un exemplu, ca poate ti se lumineaza tzeasta aia pe care tu o crezi foarte desteapta si restu' e prosti....mai ales eu si zic :
ai un vecin , betiv si nesimtit , ce-o tine tot in scandaluri, atitind pe vecini unii impotriva altora ; ce-si bate joc de toti si-i injura pe toti si le arunca peste gard scirnavii ! ce fac vecinii pin' la urma, scirbiti pina peste cap de individ ? se Unesc intre ei si-l reclama, incercind sa-l penalizeze cumva ? DA !
buuun, s-au unit , numa' ca asa cum e romanul cam shulfa, unii bat palma cu el pe sestache si vecinul scandalagiu si mizerabil e bine mersi !
ce-mi ramine mie , Gabi, de facut , te-ntreb eu ? sa ma duc sa-l pup si eu si sa-l felicit , chiar daca s-au inchis ochii si omul isi face de cap in continuare ?
nu, neica : Scirba si dorinta mea de a-l vedea plecat e la fel de intacta, iar vecinilor ce-au coabitat cu el, rizindu-mi in nas, le intorc spatele ! ce naiba e asa de greu de inteles ?

Black_Friday_

4276 mesaje

Postat pe: 2 Ianuarie 2014, ora 20:56

De la: 9am_1454, la data 2014-01-02 19:16:54
De la: Black_Friday_, la data 2014-01-02 16:50:10"Dintre cei trei presedinti care sunt in viata Basescu a fost singurul implicat, singurul care, de bine de rau, a facut ceva. A pus justitia pe picioare !

Imi pare rau ca nu esti in stare sa intelegi lucruri simple.
E un progres, asa unilateral cum zici ca este ...
N-au decat sa-l foloseasca, tot unilateral, si aia de la USL sa infunde puscaria cu protejatii lui Basescu daca au furat cum zici tu ...
Cu interceptari, cu ce-or vrea ei, sa intre, macar alternativ, rand pe rand, la puscarie, cat mai multi dintre cei care ne fura de ne zvanta.
Personal nu inteleg atitudinea ta.
Tu esti dintre cei care spun: Da, domnle, am furat, dar sa nu se lege nimeni de mine pentru ca sunt altii care fura mai mult decat mine si eu cred ca trebuie sa se inceapa cu aia ! Altfel nu e justitie !
Ne-ai spus ca l-ai abandonat pe Basescu pentru ca sti tu un caz clar cu niste victime inocente.
Eu nu cred ca erau inocente.
Cred ca-ti erau apropiati de care erai atasat sufleteste, nu stiai ce fac dar ii credeai pe ei si, cand li s-a infundat, n-ai putut sa-i ajuti ...
Oi fi eu un naiv (prost se spune pe sleau) dar sa sti ca si tu imi pari la fel de naiv....

Este dreptul tau sa crezi ce vrei. Putin imi pasa mie de ce crezi tu.

Doar ca nu accept lectii de la tine daca dovedesti ca gandesti in felul asta. Si eu vreau sa-l vad pe varan dupa gratii pentru ca merita din plin. Si Becali sta bine unde este acum. Si Nastase merita sa faca inchisoare pentru tot ce a facut.

Dar daca astia sunt la inchisoare tot nu pot sa aplaud faptul ca la noi justitia se face ca intr-o tara africana sau una din America de Sud, la comanda, cu ajutorul serviciilor secrete si cu slujbasi corupti numiti politic.

Asta nu este justitie. Si nu cred ca arestarea catorva corupti de la varf de fiecare data cand puterea se va transfera la un alt partid, va compensa abuzurile si mizeriiile pe care le vor suferi oamenii simpli, ca mine si ca tine. Pentru ca aceste abuzuri si mizerii decurg de la sine intr-un sistem politizat, cu incompetenti plasati in posturile cheie. Te mai mira apoi ca batrani care isi apara proprietatea sunt batuti de jandarmi ca la Pungesti?

Cum sa incurajez o justitie politizata si faptul ca un serviciu secret este implicat in actul de justitie? Iti doresti asa ceva? E ca si cum ai aplauda mizeria din vremea comunismului.
Apoi ce o sa iti mai doresti? Un tatuc care sa conduca cu mana de fier totul, o presa care sa aiba calus la gura si care sa nu aiba voie sa scrie decat ce ii convine Sefului?

Amice, imi pare rau, credeam ca gandesti altfel, nu ca un batran activist PCR harsait in rele....

9am_1454

1051 mesaje
Postat pe: 2 Ianuarie 2014, ora 21:00

De la: gabigabi2, la data 2014-01-02 19:34:53
De la: 9am_1454, la data 2014-01-02 19:19:10Vad ca ai inceput sa schimbi amabilitati cu Gabi ...
Nu te pricep ...

bai, tu esti chiar greu de cap si nu pricep ce nu pricepi ?! hai sa dam un exemplu, ca poate ti se lumineaza tzeasta aia pe care tu o crezi foarte desteapta si restu' e prosti....mai ales eu si zic :
ai un vecin , betiv si nesimtit , ce-o tine tot in scandaluri, atitind pe vecini unii impotriva altora ; ce-si bate joc de toti si-i injura pe toti si le arunca peste gard scirnavii ! ce fac vecinii pin' la urma, scirbiti pina peste cap de individ ? se Unesc intre ei si-l reclama, incercind sa-l penalizeze cumva ? DA !
buuun, s-au unit , numa' ca asa cum e romanul cam shulfa, unii bat palma cu el pe sestache si vecinul scandalagiu si mizerabil e bine mersi !
ce-mi ramine mie , Gabi, de facut , te-ntreb eu ? sa ma duc sa-l pup si eu si sa-l felicit , chiar daca s-au inchis ochii si omul isi face de cap in continuare ?
nu, neica : Scirba si dorinta mea de a-l vedea plecat e la fel de intacta, iar vecinilor ce-au coabitat cu el, rizindu-mi in nas, le intorc spatele ! ce naiba e asa de greu de inteles ?

Ete canci poveste.
Ai un vecin betiv si scandalagiu si te unesti cu altii sa incerci sa-l alungi pe scandalagiu. Dar aia pe care-i aduci la putere ca sa-l alunge pe betiv se dovedesc mai betivi si mai scandalagii decat betivul initial si nici nu-si mai aduc aminte despre tine si despre ce ziceai tu ca vrei daca-l vor alunga pe betivul initial.

Cam asa e povestea ...
De ce ti sa te injur si pe anul asta asa din prima.
Nu poti si tu sa mai ai nitica rabdare ?

"tzeasta aia pe care tu o crezi foarte desteapta "
aci asa e, m-ai ghicit ...
E de datoria mea sa ma cred destept desi, uneori, imi dau seama ca nu prea sunt dar nu spun nimanui.
Cam la fel te crezi si tu.
Sa ne inselam amandoi ?

KARP0V_

1890 mesaje
Postat pe: 3 Ianuarie 2014, ora 02:36

Pagini: << 1361 1362 1363 1364 1365 1366 1367 1368 1369 1370 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului basescu
Mergi la: