back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Basescu

Pagini: << 1239 1240 1241 1242 1243 1244 1245 1246 1247 1248 >> Sari la pagina:

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 13 Martie 2013, ora 10:07

si cum ai ajuns la serviciu matale, hop pe calculator , ca d'aia te grabeai , nu ?

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 13 Martie 2013, ora 10:23

De la: 9am_1454, la data 2013-03-13 08:37:25M-am intrebat de ce sunt atat de putine femei in politica. Si alea care sunt, slabe, tupeiste, proaste de-a dreptul ... Nu ca n-ar fi si barbati de genul asta, ...
Citind ce posteaza femeile pe toate topicurile, incep sa inteleg.
Nu ca barbatii n-ar suferi de aceleasi boli.

M-am intrebat de ce biblia pune barbatul in prim-plan in raport cu femeia.
Am inceput sa inteleg. Greu, incet, dar incep sa inteleg.

Voi, femeile de pe aici si de pe aiurea m-ati ajutat mult.
Va multumesc.

ca sa zic asa : FLEOSC !
ti-a spus Ingrid clar despre ce-si doreste ; ti-am spus si eu : NORMALITATE !
LEGEA exista , problema este cu oamenii , da ? cu oamenii aia pusi acolo de Politic si madam Macovei - aia pe care tu o admiri, desi-i femeie....da' - i mai barbata cind a ajuns min. al justitiei , i-a SCHIMBAT intr-o noapte pe toti sefii de pe la parchete , inclusiv a inscaunat-o pe Codruta Kovesi in functia de Procuror General, fara alte merite deosebite, inafara de Obedienta fata de Bas' si acum ' mnealui , al de spui matale ca nu mai are Puterea , Conditioneaza Schengenul, de ex. de numirea lui Morar in functia Codrutei si tu spui ca aiurim pe aici ?
pai cita vreme vor fi acesti oameni ACOLO, avind piinea si cutitul in mina, NU o sa-i vedem judecati niciodata pe cei ce au Praduit tara asta de parca a trecut focul peste ea !

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 13 Martie 2013, ora 14:24

De la: 9am_1454, la data 2013-03-13 08:37:25M-am intrebat de ce sunt atat de putine femei in politica. Si alea care sunt, slabe, tupeiste, proaste de-a dreptul ... Nu ca n-ar fi si barbati de genul asta, ...

Va multumesc.

Tu singur ai gandit-o pe asta? atat a putut mintea ta aia masculina, dintr-o discutie pe alta tema sa dai in sexism? Nu zic ca n-ai dreptate, prost e cine-o mai vorbi tine!

De curiozitate, da si tu doua exemple de barbati destepti care au scris pe topicul asta in 2013.

,,E-un curcubeu deasupra lumii sufletului meu"
9am_1504

101 mesaje

Postat pe: 13 Martie 2013, ora 16:29

De la: gabigabi2, la data 2013-03-13 10:05:55 i M becil !

Din toata aventura traita in dimineata asta matale doar atat ai de comentat?
Mda, restul este nesemnificativ chiar se poate numi normalitate dupa standrdele tale asa ca imi asum greseala de redactare.

9am_1504

101 mesaje

Postat pe: 13 Martie 2013, ora 16:38

De la: gabigabi2, la data 2013-03-13 10:23:06

Va multumesc.

ca sa zic asa : FLEOSC !
ti-a spus Ingrid clar despre ce-si doreste ; ti-am spus si eu : NORMALITATE !
LEGEA exista , problema este cu oamenii , da ? cu oamenii aia pusi acolo de Politic si madam Macovei - aia pe care tu o admiri, desi-i femeie....da' - i mai barbata cind a ajuns min. al justitiei , i-a SCHIMBAT intr-o noapte pe toti sefii de pe la parchete , inclusiv a inscaunat-o pe Codruta Kovesi in functia de Procuror General, fara alte merite deosebite, inafara de Obedienta fata de Bas' si acum ' mnealui , al de spui matale ca nu mai are Puterea , Conditioneaza Schengenul, de ex. de numirea lui Morar in functia Codrutei si tu spui ca aiurim pe aici ?
pai cita vreme vor fi acesti oameni ACOLO, avind piinea si cutitul in mina, NU o sa-i vedem judecati niciodata pe cei ce au Praduit tara asta de parca a trecut focul peste ea !

Cum Nastase a ajuns erou national in capsoarele voastre nici nu vreau sa ma gandesc ce justitie doriti voi uslistii lui peste prajit.
In toata campania de manipulare grosolana cap de afis a fost acel teren de fotbal facut in panta de catre Elena Udrea.
Uite ca acum in presa este divulgat un mare amanunt omis si anume ca primarul care a facut acel teren este de ani buni membru PSD.
Cum aia masi vine?

9am_1504

101 mesaje

Postat pe: 13 Martie 2013, ora 16:41

De la: gabigabi2, la data 2013-03-13 10:07:45si cum ai ajuns la serviciu matale, hop pe calculator , ca d'aia te grabeai , nu ?

Eu nu sunt bugetar iar propria afacere nu ma inpiedica sa fac ce doresc cu timpul meu.

Fosta membra 9am.ro

1478 mesaje
Oras: Galati

Postat pe: 13 Martie 2013, ora 16:43

De la: _Ingrid, la data 2013-03-13 14:24:32

Va multumesc.

Tu singur ai gandit-o pe asta? atat a putut mintea ta aia masculina, dintr-o discutie pe alta tema sa dai in sexism? Nu zic ca n-ai dreptate, prost e cine-o mai vorbi tine!

De curiozitate, da si tu doua exemple de barbati destepti care au scris pe topicul asta in 2013.

Fosta membra 9am.ro

1478 mesaje
Oras: Galati

Postat pe: 13 Martie 2013, ora 16:47

Eu aș dori o femeie președinte la noi. Poate nu mai apleac urechile la tot ce se zvonește....C aia e așa . c aia e altfel... nici un fel de carne nu mai este bun. O s mncm verdeaț ca iepurii sau alte rumegtoare. Dar vezi matale c nici aia nu e bun. Cic are pesticide...Oare ce mai mncm? Dou feli de pine dup mas , sau nainte? Iar ntre o scticl de trie...

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 13 Martie 2013, ora 17:12

daca stam si cujetam si incercam sa umblam la amintiri, ne aducem sigur aminte de scandalul vacii nebune, apoi al gripei aviare care a fost- ba n-a fost, dar ne-am omorit pasaretul de prin ograzi si ce-am aflat noi atunci , cu vaca cea "nevricoasa ", saraca,scandal ce invadase lumea-ntreaga ? ca se Modifica genetic TOT si ca tot ce mincam este otravitor si ca exista un Codex Alimentarus si ca Ro l-a semnat si ea si ca toata mizeria asta face parte dintr-un "program " de epurare a populatiei, ca si asa suntem prea multi si atunci intelegi de ce nu se mai gasesc nici bani ptr. medicamentele celor bolnavi de diabet, cancer sau sida si -ti dai seama ca si acest scandal....vad ca azi i-a venit rindul curcanului ca ia prea multe antibiotice si, domne, cind vrei sa termini o firma, o banca, o tara, pune-te pe ea cu zvonuri, reportaje cu adresa si ai rezolvat-o !

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 13 Martie 2013, ora 17:49

De la: GRINGOS, la data 2013-03-13 16:47:24Eu aș dori o femeie președinte la noi. Poate nu mai apleac urechile la tot ce se zvonește....C aia e așa . c aia e altfel... nici un fel de carne nu mai este bun. O s mncm verdeaț ca iepurii sau alte rumegtoare. Dar vezi matale c nici aia nu e bun. Cic are pesticide...Oare ce mai mncm? Dou feli de pine dup mas , sau nainte? Iar ntre o scticl de trie...

Ba mai bine mancam tartze, ca cica daca se obtine faina, adio fibre si nici asta nu mai e sanatos.

Da' sa traim cu aer? Poate cate un pahar de apa la doua ore nu strica. Si intre doua pahare de apa intram in transa......Auuuuummmmm. Ca de mai depunem vreun efort, riscam sa lesinam ca si Justin Bieber si Lady Gaga si ne trezim sub perfuzii.

''Dac ar trebui s scriu o carte de moral, primele 99 de pagini le-a lsa goale i pe a o suta a scrie: "Exist o singur datorie. Aceea de a iubi"". Albert Camus ''CONSTIINTA este marturia si dovada prezentei incontestabile a lui DUMNEZEU in OM ! '' Musetel deea ''Si tu diffères de moi, mon frère, loin de me lser, tu m'enrichis.'' Antoine de Saint Exupry
Fosta membra 9am.ro

976 mesaje
Oras: Brasov

Postat pe: 13 Martie 2013, ora 20:19

Iarta-ma Ingrid ,
Daca la interpelarea "numarului" la adresa raspunsului tau catre moi ... am ras . Sunt mojic si am cusur . Recunosc . Si ma rusinez .
Dar are dreptate in ce priveste Statul exercitarii meseriei de politist .
Statul - o bataie de joc . La adresa a CE INSEAMNA a fi politist .
Remuneratia - iti vine sa fugi ...
Cerintele - desi fff multe , neimportante .
Dar , repet , sunt tinuti in aceasta bataie de joc expres . Pentru ca altfel , ei , fripturistii , ar fi primii arestati si inchisi pe viata sau , la tupeul care il arata in societate , ar fi primii ciuruiti .
Iar celelate State au avansat in fata noastra pentru ca au un IRS , Guardia Financiaria .... Adica un aport in plus muncii politienesti ...
...
Eu cand ma gandesc ca in 1990 eram unica tara in Europa fara datorii , cu aur , petrol , gaze , industerie si agricultura ... si ce suntem azi , imi vine sa ii jupoi de vii pe ILIesuici , Romann sau Nastasenel ...
Dar singur sunt neputincios .
Si observ ca sunt unicul . Deci nu-i putere .
Ma duc in beci .
A zis vecinu' ca curge ... apa . Si io nu fac risipa . Ma duc sa bandajez tubu' si sa verific daca nu mi-a furat golanii visi ... .
Ca unde-s doi puterea creste ...

Jules Verne....
sunt_al_naibii

3127 mesaje
Postat pe: 13 Martie 2013, ora 21:19

De la: _Ingrid, la data 2013-03-13 14:24:32

Va multumesc.

sper ca nu te gandesti la mine...io sunt_al_naibii....si atat....

Numai persoanele care se smulg din atracția sferelor mistico-religioase slbatice pot ajunge la inspiratia, ocrotirea și ajutorul Adevratului Dumnezeu--------"Dragostea infinit este singurul ADEVR ... orice altceva este o iluzie." - David Icke-----http://youtu.be/s8P7Eitg9cs-------chiar daca un om este ingenuncheat ...dar inca mai are spiritul si constiinta treze...acel om este liber....
sunt_al_naibii

3127 mesaje
Postat pe: 13 Martie 2013, ora 21:24

De la: revenitu, la data 2013-03-13 20:19:02Iarta-ma Ingrid ,
Daca la interpelarea "numarului" la adresa raspunsului tau catre moi ... am ras . Sunt mojic si am cusur . Recunosc . Si ma rusinez .
Dar are dreptate in ce priveste Statul exercitarii meseriei de politist .
Statul - o bataie de joc . La adresa a CE INSEAMNA a fi politist .
Remuneratia - iti vine sa fugi ...
Cerintele - desi fff multe , neimportante .
Dar , repet , sunt tinuti in aceasta bataie de joc expres . Pentru ca altfel , ei , fripturistii , ar fi primii arestati si inchisi pe viata sau , la tupeul care il arata in societate , ar fi primii ciuruiti .
Iar celelate State au avansat in fata noastra pentru ca au un IRS , Guardia Financiaria .... Adica un aport in plus muncii politienesti ...
...
Eu cand ma gandesc ca in 1990 eram unica tara in Europa fara datorii , cu aur , petrol , gaze , industerie si agricultura ... si ce suntem azi , imi vine sa ii jupoi de vii pe ILIesuici , Romann sau Nastasenel ...
Dar singur sunt neputincios .
Si observ ca sunt unicul . Deci nu-i putere .
Ma duc in beci .
A zis vecinu' ca curge ... apa . Si io nu fac risipa . Ma duc sa bandajez tubu' si sa verific daca nu mi-a furat golanii visi ... .
Ca unde-s doi puterea creste ...

daca dai de-o visi ma duc in padure s-adun lemne de-un foc de tabara sa-i perpelim o tara pe toti de-or condus si vandut tara asta din '90 pana azi...inclusiv actualii...si culmea tupeului ne-au vandut-o fara timbru fiscal....adica la...negru....

Numai persoanele care se smulg din atracția sferelor mistico-religioase slbatice pot ajunge la inspiratia, ocrotirea și ajutorul Adevratului Dumnezeu--------"Dragostea infinit este singurul ADEVR ... orice altceva este o iluzie." - David Icke-----http://youtu.be/s8P7Eitg9cs-------chiar daca un om este ingenuncheat ...dar inca mai are spiritul si constiinta treze...acel om este liber....
sunt_al_naibii

3127 mesaje
Postat pe: 13 Martie 2013, ora 21:26

De la: gabigabi2, la data 2013-03-13 17:12:41daca stam si cujetam si incercam sa umblam la amintiri, ne aducem sigur aminte de scandalul vacii nebune, apoi al gripei aviare care a fost- ba n-a fost, dar ne-am omorit pasaretul de prin ograzi si ce-am aflat noi atunci , cu vaca cea "nevricoasa ", saraca,scandal ce invadase lumea-ntreaga ? ca se Modifica genetic TOT si ca tot ce mincam este otravitor si ca exista un Codex Alimentarus si ca Ro l-a semnat si ea si ca toata mizeria asta face parte dintr-un "program " de epurare a populatiei, ca si asa suntem prea multi si atunci intelegi de ce nu se mai gasesc nici bani ptr. medicamentele celor bolnavi de diabet, cancer sau sida si -ti dai seama ca si acest scandal....vad ca azi i-a venit rindul curcanului ca ia prea multe antibiotice si, domne, cind vrei sa termini o firma, o banca, o tara, pune-te pe ea cu zvonuri, reportaje cu adresa si ai rezolvat-o !

astia e bubulii....

sunt_al_naibii

3127 mesaje
Postat pe: 13 Martie 2013, ora 21:28

De la: 9am_1504, la data 2013-03-13 16:41:01
De la: gabigabi2, la data 2013-03-13 10:07:45si cum ai ajuns la serviciu matale, hop pe calculator , ca d'aia te grabeai , nu ?

Eu nu sunt bugetar iar propria afacere nu ma inpiedica sa fac ce doresc cu timpul meu.

time is money...

sunt_al_naibii

3127 mesaje
Postat pe: 13 Martie 2013, ora 21:59

Va multumesc.

youtu.be/Xej6EjV9iVw

9am_1504

101 mesaje

Postat pe: 14 Martie 2013, ora 06:46

De la: sunt_al_naibii, la data 2013-03-13 21:28:27

time is money...

Pai am 7 uselisti care robotesc, asa ca imi permit...............

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 14 Martie 2013, ora 08:48

De la: 9am_1504, la data 2013-03-14 06:46:50

time is money...

s'atunci, de ce erai nervos ieri-dimineata, ca-ntirzii, daca-i timpul tau si faci ce vrei cu el, ha , pensionarule ?

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 14 Martie 2013, ora 08:48

De la: sunt_al_naibii, la data 2013-03-13 21:26:58
De la: gabigabi2, la data 2013-03-13 17:12:41daca stam si cujetam si incercam sa umblam la amintiri, ne aducem sigur aminte de scandalul vacii nebune, apoi al gripei aviare care a fost- ba n-a fost, dar ne-am omorit pasaretul de prin ograzi si ce-am aflat noi atunci , cu vaca cea "nevricoasa ", saraca,scandal ce invadase lumea-ntreaga ? ca se Modifica genetic TOT si ca tot ce mincam este otravitor si ca exista un Codex Alimentarus si ca Ro l-a semnat si ea si ca toata mizeria asta face parte dintr-un "program " de epurare a populatiei, ca si asa suntem prea multi si atunci intelegi de ce nu se mai gasesc nici bani ptr. medicamentele celor bolnavi de diabet, cancer sau sida si -ti dai seama ca si acest scandal....vad ca azi i-a venit rindul curcanului ca ia prea multe antibiotice si, domne, cind vrei sa termini o firma, o banca, o tara, pune-te pe ea cu zvonuri, reportaje cu adresa si ai rezolvat-o !

astia e bubulii....

DA !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 14 Martie 2013, ora 13:58

i M piedica

9am_1454

1051 mesaje
Postat pe: 14 Martie 2013, ora 19:22

Azi am vrut sa beau dintr-o cutie cu suc de portocale. 100% natural. Era in termen. Am citit eticheta. Zicea ca n-are zahar. Foarte bine ! Mai zicea ca au ales, cu grija, 2,5 kg de portocele din care au facut sucul. Ma uit pe cutie mai atent ... are 2 litri. Mai, sa fie, din 2,5 kg de portocale sa scoti 2 litri de suc, fara nimic altceva, totul natural ...
Am refuzat sa beau din ea.
Era clar: mai mult ca sigur ca avea carne de cal.

9am_1454

1051 mesaje
Postat pe: 14 Martie 2013, ora 19:37

Se pare ca nu mai combate nimeni.
N-a mai facut Basescu asta nimic ?
Ori, te pomenesti ca acum toata lumea e cu ochii numai pe USL asteptand sa vina minunea ... traiul cel bun....
A, da, era sa uit, ar fi plouat cu carnati daca nu era Basescu la Cotroceni ...

Imi place de Nicolaescu ... asta, din cand in cand, mai vine cu cate o bombardea ...
De curand a anuntat desfiintarea CJS pe motiv ca trantorii aia mananca cu polonicul 10% din fonduri.
Ponta a zis, imediat, ca nici pomeneala ... a banguit ceva despre reorganizare .... chestii de genul asta.
Greu cu coalitia ... de Fenechiu nu se poate desparti pana nu zice o prima instanta ca a facut hent ... de Nicolaescu nu, pentru ca nu vrea sa se interneze desi indeplineste conditiile ...

Vosganian, alta figura, poet, de, habar n-are pe unde s-o apuce ... iubita lui Vanghelie (vestala comunista ...) a dat de belea cu ANI ... si tot asa.

Mare nenorocit e Basescu asta ! Abia acum mi-e clar. Vede toate astea si nu face nimic. Bestie mare. Tine discursuri in parlament ca sa-i faca in ciuda lui Crinut cel Finut ... care, in lipsa de texte mai noi, ni le pune p-alea de asta vara.
Ilegitimul naibii ... auzi ce vrea, da vina pe UE ... cinca sa plece ministri penali ...
Doamne Fereste ! Sa ramanem fara guvern, fara parlament ... nenorocitul.
Ati avut dreptate, e avid de putere, vrea sa ramana numai el, bestia.
Sa numere casa din Mihaileanu si vasele din flota ... (ehe, ce teme, ce vremuri ...)

Si poporul ?
Se mai intoarce cineva la popor ?
Mai da-l incolo ca ne plictiseste ... poporul tot timpul vrea cate ceva.
Inteleg sa vrea in campania electorala ... dar dupa ?

sunt_al_naibii

3127 mesaje
Postat pe: 14 Martie 2013, ora 20:08

a inceput lansarea la apa a ,,tezelor lu' macovei''...in c.u.rand urmeaza ,,mesajul catre popor al lu' blaga'' si ,,motiunea lu' udrea''...in rest se constata ,,gheata la mal''....

tonta nu mai declara nimic pana nu afla ce-a facut STEAUA....si abia asteapta sa asculte live si la ora de maxima audienta ,,pastorala lu' JIJI ''....

k.a.c.a.r.a.u. e ,,cel mai iubit dintre pamanteni'' de cand si-a tras ,,stanisoara'' pe care-o va umple cu donatiile lu' jiji...si va servi la micu' dejun numa pastrama de berbecut cu salata de,,frunzaverde''....visand cum va ajunge el un ditamai ,,geniu' carpatin'' si un ,,academician de renume mondial''...titlu' care-i va fii acordat de ,,doctor honoris pauza''....mister....APLAUZE FRENETICE....SALA ESTE-N PICIOARE....urmeaza ....cel mai cel dintre alesii neamului....premieru' ,,copiii lu' paste''....

sunt_al_naibii

3127 mesaje
Postat pe: 14 Martie 2013, ora 20:13

De la: 9am_1454, la data 2013-03-14 19:22:59Azi am vrut sa beau dintr-o cutie cu suc de portocale. 100% natural. Era in termen. Am citit eticheta. Zicea ca n-are zahar. Foarte bine ! Mai zicea ca au ales, cu grija, 2,5 kg de portocele din care au facut sucul. Ma uit pe cutie mai atent ... are 2 litri. Mai, sa fie, din 2,5 kg de portocale sa scoti 2 litri de suc, fara nimic altceva, totul natural ...

nu te-ai orientat bine bre....avea resturi de antibiotice si era buna pt.tratarea gripei si-a racelii....

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 14 Martie 2013, ora 20:18

De la: sunt_al_naibii, la data 2013-03-14 20:13:15
De la: 9am_1454, la data 2013-03-14 19:22:59Azi am vrut sa beau dintr-o cutie cu suc de portocale. 100% natural. Era in termen. Am citit eticheta. Zicea ca n-are zahar. Foarte bine ! Mai zicea ca au ales, cu grija, 2,5 kg de portocele din care au facut sucul. Ma uit pe cutie mai atent ... are 2 litri. Mai, sa fie, din 2,5 kg de portocale sa scoti 2 litri de suc, fara nimic altceva, totul natural ...

nu te-ai orientat bine bre....avea resturi de antibiotice si era buna pt.tratarea gripei si-a racelii....

Ei na, erau portocale de pe taramullui Fat Frumos, care cresteauintr-o luna cat alte surate de-ale lor intr-un an. Si probabil erau incurajate sa creasca cu oarece fenilbutazona.

''Dac ar trebui s scriu o carte de moral, primele 99 de pagini le-a lsa goale i pe a o suta a scrie: "Exist o singur datorie. Aceea de a iubi"". Albert Camus ''CONSTIINTA este marturia si dovada prezentei incontestabile a lui DUMNEZEU in OM ! '' Musetel deea ''Si tu diffères de moi, mon frère, loin de me lser, tu m'enrichis.'' Antoine de Saint Exupry
9am_1504

101 mesaje

Postat pe: 15 Martie 2013, ora 06:40

De la: gabigabi2, la data 2013-03-14 08:48:08

time is money...

s'atunci, de ce erai nervos ieri-dimineata, ca-ntirzii, daca-i timpul tau si faci ce vrei cu el, ha , pensionarule ?

Am zis ca fac ce doresc cu timpul meu nu ce doresc altii!
Pensionar/? Nu ,nu vreau. Sper sa pot tine pe picioare ce am si sa am activitate cat mai mult posibil.
Nu vreau sa devin un ramolit fara minte cu mana intinsa la mila statului.
Nu asta nu!

9am_1454

1051 mesaje
Postat pe: 15 Martie 2013, ora 07:16

De la: 9am_1504, la data 2013-03-15 06:40:51

time is money...

Pensionar/? Nu ,nu vreau. Sper sa pot tine pe picioare ce am si sa am activitate cat mai mult posibil.
Nu asta nu!

Pensionar ... te inseli rau in privinta asta.
Toti oamenii devin batrani, ramoliti fara minte si, din pacate, cu mana intinsa la mila statului.
De fapt, ar trebui sa primeasca pensia din ce a contribuit el, nu sa se vorbeasca de mila cuiva.
Sa intelegem ca tu nu te prea inghesui sa contribui la fondul de pensii ?
Pari tanar ...
Sa-ti spun eu, nu te intreaba nimeni daca vrei sa ajungi un ramolit fara minte. Daca vei trai destul, vei ajunge. Pe Gabi-Cotoroanta o stiu, am cunoscut-o. Chiar nu mai poate munci si e pensionara.
La ea nu e problema ca s-ar fi ramolit ... merge cam greu ... e adevarat, dar ea gandeste altfel ... pare ramolita dar nu este.
Si daca ar fi, pensionara fiind nu inseamna ca e la mila mea sau a statului. Te inseli !
Pensionarii cam tin cu PSD-ul si de aia nu-i putem suferi.
Au impresia ca acest partid o sa le faca viata mai buna si nu inteleg ca tocmai acest partid, de la Iliescu citire, i-a adus in halul de saracie in care sunt si vor aduce jalea si mai mare dupa cum guverneaza, de asta ii consideram ramoliti.

9am_1504

101 mesaje

Postat pe: 15 Martie 2013, ora 09:44

De la: 9am_1454, la data 2013-03-15 07:16:03

time is money...

Nu asta nu!

Toti oamenii devin batrani, ramoliti fara minte si, din pacate, cu mana intinsa la mila statului.
De fapt, ar trebui sa primeasca pensia din ce a contribuit el, nu sa se vorbeasca de mila cuiva.
Pari tanar ...
Sa-ti spun eu, nu te intreaba nimeni daca vrei sa ajungi un ramolit fara minte. Daca vei trai destul, vei ajunge. Pe Gabi-Cotoroanta o stiu, am cunoscut-o. Chiar nu mai poate munci si e pensionara.
La ea nu e problema ca s-ar fi ramolit ... merge cam greu ... e adevarat, dar ea gandeste altfel ... pare ramolita dar nu este.
Si daca ar fi, pensionara fiind nu inseamna ca e la mila mea sau a statului. Te inseli !
Au impresia ca acest partid o sa le faca viata mai buna si nu inteleg ca tocmai acest partid, de la Iliescu citire, i-a adus in halul de saracie in care sunt si vor aduce jalea si mai mare dupa cum guverneaza, de asta ii consideram ramoliti.

Buna ziua! Nu sunt tanar dar nici baran si nu am nici varsta afisata pe acest forum.
Sa zicem ca sunt in floarea vietii si contribui de foarte multi ani de voie de nevoie la fondul de pensii cu o suma destul de marisoara.
Cat priveste orientarea acestor amarati spre PSD nu poate fi vorba de manipulare deoarece asa sunt astia construiti.
Asa au fost invatati la sedintele pcr sa nu-i intereseze decat propria lor existenta.
Asa au trait.
Ei au supravietuit doar prin umilire, minciuna, lasitate si ipocrizie iar dupa 1989 au distrus tara gandind doar la propriul interes fara sa bage in calcul si generatiile viitoare care datorita lor au viitorul compromis .
Ei sunt cei care au adus acesta tara in pragul falimentului prin optiunile lor politice cu bunastinta..
Eu nu-i compatimesc.
Mai mult sunt revoltat ca am contribuit si voi contribui la hraniraea acestor indivizi care prin comportament demonstreaza ca sunt rauvoitori si ne-au rezervat un viitor sumbru cu bunastinta.
Dupa ei potopul.

valeriulivanov

1792 mesaje
Postat pe: 15 Martie 2013, ora 15:05

Mentinerea imunitatii politice si pentru "Casa De La, Mihailesti-Snagov,..ETC,..",si alte interese igrasioase si de grup!

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 15 Martie 2013, ora 15:46

De la: 9am_1504, la data 2013-03-15 09:44:50
De la: 9am_1454, la data 2013-03-15 07:16:03

time is money...

Nu asta nu!

Pari tanar ...

Buna ziua! Nu sunt tanar dar nici baran si nu am nici varsta afisata pe acest forum.
Sa zicem ca sunt in floarea vietii si contribui de foarte multi ani de voie de nevoie la fondul de pensii cu o suma destul de marisoara.
Cat priveste orientarea acestor amarati spre PSD nu poate fi vorba de manipulare deoarece asa sunt astia construiti.
Asa au fost invatati la sedintele pcr sa nu-i intereseze decat propria lor existenta.
Asa au trait.
Ei au supravietuit doar prin umilire, minciuna, lasitate si ipocrizie iar dupa 1989 au distrus tara gandind doar la propriul interes fara sa bage in calcul si generatiile viitoare care datorita lor au viitorul compromis .
Ei sunt cei care au adus acesta tara in pragul falimentului prin optiunile lor politice cu bunastinta..
Eu nu-i compatimesc.
Mai mult sunt revoltat ca am contribuit si voi contribui la hraniraea acestor indivizi care prin comportament demonstreaza ca sunt rauvoitori si ne-au rezervat un viitor sumbru cu bunastinta.
Dupa ei potopul.

o ti langa, nici tinarule- nici batrinule si dupa cum vorbesti asa gindesti si-ti spune o baba ca mine ca esti deja ramolit ....un om in floarea virstei, inteligent si activ ( dar tu nu esti inteligent) , ar trebui sa aibe mult mai multa flexibitate-n gindire , caci mai are multe optiuni de facut , in timp ce pensionar fiind, ele se reduc pe zi ce trece, nevoia de stabilitate creste si foarte curind singura optiune ramasa devine : inmormintarea clasica sau " rotisorul " ?

si, nici "analizele " tale politice nu prea fac multe parale caci, cu exceptia acelui 87 % , din' 90 , cind a fost ales Iliescu , procentul s-a tot micsorat pe masura ce fostul Front National, fost PCR , fost PDSR s-a spart in mai multe formatiuni ,ca de ex. PD !.... iar in ' 94 a fost votat CDR si nu PSD ; in 2000 electoratul era impartit , ca si 2004, in cam 35% ptr. unii si 37% ptr. altii , o stii si pe asta sau nu ?
dar, revin la aprecierile si analizele tale : STII ca PD .ul lui P. Roman ....el insusi un fiu de politruc comunist , a fost preluat de catre T. Basescu, alt fiu de politruc comunist al anilor de Implementare a comunismului in RO ? si oare nu spuneai tu ca cine s-a nascut si crescut in regimul ala, NU poate gindi altfel decit prost si asta-i omul despre care spui ca SCHIMBA Soarta Romaniei ? adevarul e ca a schimbat-o : suntem Colonia UE si suntem condusi de PPE , caci in Obedienta lui fata de un SEF care sa-i asigure protectie , asa cum l- a identificat pe Ceausescu, partidu'si secu' atunci, Slujindu-i cu abnegatie , tot asa asa a identificat perfect Stapinul UE si i se supune cu Romanie cu tot !

vom vedea ce o sa se-ntimple insa cind PPE Nu va mai fi la putere , ca si asa madam Merkel simte fiori reci pe spate, caci Parlamentul european a Respins programul ei de austeritate ptr. 2016-2020 si propunerea ptr. bugetul multianual se va rediscuta !

Pagini: << 1239 1240 1241 1242 1243 1244 1245 1246 1247 1248 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului basescu
Mergi la: