back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Basescu

Pagini: << 1236 1237 1238 1239 1240 1241 1242 1243 1244 1245 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

258 mesaje
Postat pe: 28 Februarie 2013, ora 09:33

....nu va-nteleg, mult stimata si distinsa doamna, cum adica ?...

...omul nou al democratiei originale s-a conformat &...metamorfozat intr-un "mai animalule" iliescian, au ajuns romanii sa-si doreasca a fi tratati cum sunt tratate animalele?...nu vrei sa fii o gaoaza, sau vreo pasarica, nici tiganca-mputita !?!?

...bine-bine, va-ntegeg aspiratiile, nazuintele instinctuale animalo, dar ai grija sa nu cumva s-ajungi sa te transformi intr-o iapa, sotia calului, c-o sa fii exterminata si trimisa la export de samsarii cabalinelor, mafia exterminarii cabalinelor, mult stimata si distinsa @doamna.

...bueeeey, v-ati barbarizat complet!... imbecililor, ati masacrat mii de cai in conditii complet insalubre si inumane, ati infectat cu resturi de cadavre cabalin un intreg areal aferent unui lac din galati, n ce dracu tara traiti voi cretinilor?.. mai animalelor, mai sunteti zdraveni la cap vreunul dintre voi?... politie veterinara aveti, sanepid aveti, cei care sunt salarizati sa vegheze la respectarea normelor de siguranta ,securitate, alimentara a populatiei, ce fac?... politie aveti, dar procuratura, justitie, capete de purtat pe umeri, mai aveti, sau sunt seci ?...n-aveti !.. vai de capul vostru, dovediti un primitivizm si-o prostie inimaginabile, si mai vreti in spatiul schengen, barbarilor ! nu vad, si nici n-am auzit de vreo pozitie critica a vreunui ong, sau de vreo actiune a societatii civile romanesti in care sa fie condamnate asemenea proceduri de exterminare a cabalinelor in asemenea conditii, lipseste atitudinea civica, unde va sunt virtutile civice, le-ati papat odata cu lasagna in sos picant cu garnituri exotice ale nesimtirii si imbecilitatii umane.

greata !..sila !...phwa !

...mai sosise unul aici, pe sectiunea "incredibil", invatator cica, vai de capul lui, care se visa un robin hood la vanatore de caini maidanezi prin oras. alt tampit.

...modul in care un popor isi trateaza animalele, fie ele de companie sau cele crescute ptr. sacrificare, iti pot spune multe despre acel popor, sau populatie .

..prima doamna, mare iubitore de cai si echitatie,atitudine, pozitie critica, nimic!?

...incredibil, incredibil, sec.XXI, undeva in europa de est, sa se poate intampla asa ceva?.. da se poate !

9am_1504

101 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 28 Februarie 2013, ora 13:17

De la: gabigabi2, la data 2013-02-28 07:42:38pai, ce naiba sa fac, mai doamna Silviu ?
voi il laudati atit de mult pe Bas' ,chiar si cind Dezastrul facut e vizibil, incit trebuia sa fie si cineva sa critice ....nu de alta, dar chiar voiati sa fie ca pe vremea lui Ceasca: toti in gind si o simtire, ptr. dragul si stimatul conducator ?

dar, nu mai plingeti : omu' s-a razgindit iar , nu mai pleaca cu barcuta pe mare in 2014 ; mai pune d'un partid dupa chipul si asemanarea lui si voi o sa-l votati prim-ministru si o luam de la-nceput !

Cu siguranta ar fi un prim-ministru competent nu un ,,copy-paste'' infumurat.
Totusi daca esti draguta poate reusesti sa-ti dai cu parerea in privinta celor 9 subiecte enumerate si sunt convins ca vei reusi fara mari eforturi sa ma convingi ca sunt un mare narod
Daca ma convingi promit ca imi inscriu maidanezul in usl. .

Raporteaza abuz de limbaj
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 28 Februarie 2013, ora 15:49

De la: 9am_1504, la data 2013-02-28 13:17:06
De la: gabigabi2, la data 2013-02-28 07:42:38pai, ce naiba sa fac, mai doamna Silviu ?
voi il laudati atit de mult pe Bas' ,chiar si cind Dezastrul facut e vizibil, incit trebuia sa fie si cineva sa critice ....nu de alta, dar chiar voiati sa fie ca pe vremea lui Ceasca: toti in gind si o simtire, ptr. dragul si stimatul conducator ?

dar, nu mai plingeti : omu' s-a razgindit iar , nu mai pleaca cu barcuta pe mare in 2014 ; mai pune d'un partid dupa chipul si asemanarea lui si voi o sa-l votati prim-ministru si o luam de la-nceput !

Totusi daca esti draguta poate reusesti sa-ti dai cu parerea in privinta celor 9 subiecte enumerate si sunt convins ca vei reusi fara mari eforturi sa ma convingi ca sunt un mare narod

intii cere-ti scuze ptr. Minciuna spusa de tine si combatuta, argumentat, de mine....aia cu pensionarii cei mai privilegiati !
ce altceva mai stiti inafara de minciuna, manipulare si lauda desantata la adresa unui om ce numai bine nu i-a facut tarii asteia !?

9am_1454

1051 mesaje
Postat pe: 28 Februarie 2013, ora 19:02

Ma gandesc ce as crede daca as fi neamt sau francez si m-ar interesa ce sa intampla in Romania, cat de cat, si as citi ca presedintele Romaniei tot repeta despre retragerea din guvern a ministrilor cu dosare penale si pe urma as citi ca unul din ministrii astia, cel de la transporturi, se gandeste el, asa de capul lui, sa vanda aeronava prezindentiala, vezi doamne, pentru ca mentenanta ei costa foarte mult, 5 milioane de euro ...
Adica, penalul care vinde unei intreprinderi de stat transformatoare de tip fier vechi ca fiind noi, geme de gija banului public, are grija de banul public ....
Dupa capul lui ar trebui ca Basescu, cat va mai fi presedinte, sa mearga la ocazie cu avionul ...

S-ar putea ca Ponta, dupa modelul acestui tupeist, sa faca o analiza zisa economica, si sa constate ca fondurile presedintiei sunt prea mari si n-are de unde sa ia banii ...

Cand ma gandesc ca asemenea jeguri de oameni au fost votate ... de simpli cetateni.
Cetateni cum sunt cei de la Oltchim ... si altii ca ei.

Dintre cei din jurul meu care au votat cu USL, care sareau sa ma lamureasca ce grozavi sunt Ponta si Antonescu si ce bestie haina e Basescu ... unul nu mai scoate o vorba. Si-au pierdut aplombul.
Unii injura in draci chiar pe cei pe care i-au votat si au chiar tupeul sa spuna ca nu i-au votat ...

Cam astia suntem; ipocriti si curve de oameni.
Genul asta de oameni nu poate fi ajutat.

9am_1504

101 mesaje

Postat pe: 28 Februarie 2013, ora 20:31

De la: gabigabi2, la data 2013-02-28 15:49:02

intii cere-ti scuze ptr. Minciuna spusa de tine si combatuta, argumentat, de mine....aia cu pensionarii cei mai privilegiati !
ce altceva mai stiti inafara de minciuna, manipulare si lauda desantata la adresa unui om ce numai bine nu i-a facut tarii asteia !?

NU AM DE CE...........Mai mult raman la parerea mea .
Totusi am sa,ti explic cum stam la capitolul categorie privilegiata.
1.Nu ati avut pensiile diminuate cu 15% cu toate ca ati beneficiat de majorari peste majorari in perioada de bum.
Era normal ca si voi sa aveti diminuari asa cum au avut atat bugetarii cat mai ales cei din privat care inca din 2009 au avut injumatatiri de salarii.
2.Datorita ocrotirii voastre avem acum tva de 24% deci o alta diminuare a puterii de cumparare .
3. Privitor la sigurarile de sanatate consider ca fiecare cetatean care are pensie ori salariu trebuie sa cotizeze pana la moarte.
Asa este normal sa se stranga la buget banuti si sa beneficiezede ei cei caresunt vai mama lor bolnavi .
Nu crezi ca asa este normal?
In concluzie potafirma fara sa gresesc ca ati fost categoria privilegiata in timpul guvernarii pdl.

9am_1504

101 mesaje

Postat pe: 28 Februarie 2013, ora 21:05

De la: 9am_1454, la data 2013-02-28 19:02:39Ma gandesc ce as crede daca as fi neamt sau francez si m-ar interesa ce sa intampla in Romania, cat de cat, si as citi ca presedintele Romaniei tot repeta despre retragerea din guvern a ministrilor cu dosare penale si pe urma as citi ca unul din ministrii astia, cel de la transporturi, se gandeste el, asa de capul lui, sa vanda aeronava prezindentiala, vezi doamne, pentru ca mentenanta ei costa foarte mult, 5 milioane de euro ...
Adica, penalul care vinde unei intreprinderi de stat transformatoare de tip fier vechi ca fiind noi, geme de gija banului public, are grija de banul public ....
Dupa capul lui ar trebui ca Basescu, cat va mai fi presedinte, sa mearga la ocazie cu avionul ...

S-ar putea ca Ponta, dupa modelul acestui tupeist, sa faca o analiza zisa economica, si sa constate ca fondurile presedintiei sunt prea mari si n-are de unde sa ia banii ...

Cand ma gandesc ca asemenea jeguri de oameni au fost votate ... de simpli cetateni.
Cetateni cum sunt cei de la Oltchim ... si altii ca ei.

Dintre cei din jurul meu care au votat cu USL, care sareau sa ma lamureasca ce grozavi sunt Ponta si Antonescu si ce bestie haina e Basescu ... unul nu mai scoate o vorba. Si-au pierdut aplombul.
Unii injura in draci chiar pe cei pe care i-au votat si au chiar tupeul sa spuna ca nu i-au votat ...

Cam astia suntem; ipocriti si curve de oameni.
Genul asta de oameni nu poate fi ajutat.

Nu trebuie sa le purtam pica deoarece majoritatea sunt prosti de impung iar restul fac parte din nucleul dur al celor care strigu isterizati ,,Iliescu apare,soarele rasare'' ,,Nu vrem kent nu vrem valuta.......'' ,,IMGB face ordine'' etc, adica tot prosti dar cu carnet de partid.
Din pacate au distrus tot efortul facut de popor in perioda grea 2010-2012.
Asa sunt prostii, se ca-ka in drum iar cand tot ei calca-n prajitura injura presedintele.

9am_1454

1051 mesaje
Postat pe: 28 Februarie 2013, ora 22:33

Nu e vorba despre pica aici ...
De ani de zile tot spun, pe aici si prin alte situatii, ca Basescu, in raport cu toti ceilalti, este un accident fericit in istoria noastra politica, in raport cu toate celelalte personaje politice...
Ca si in viata reala, am primit aceleasi reprosuri, pe care nu le ami reiau pentru ca le stiti de la tampita asta numita Gabi-Cotoroanta.
Vad la televizor, ca tot omul, pe unul care a sustinut si votat USL care are nevasta bolnava de cancer si care acum e nevoit sa cumpere un medicament cu 400 lei/luna dintr-o pensie de 600 lei/luna pentru nevasta-sa si care spune ca pe vreme lui Boc nu i s-a intamplat asa ceva...
Mie nu mi s-a intamplat ...

Va intreb, cat de tampit trebuie sa fi sa nu vezi lucrurile astea ?
Cat de cretin trebuie sa fi sa nu vezi lucruri atat de evidente ?

Asa este, si Basescu si PDL ai facut greseli, o recunosc si ei ... dar de genul asta nu au facut.

Voi, imbecilii astia care tot regeti textele de la Antena 3, va mai amintiti cum urla Nicolescu asta despre situatia din sanatate, cand lucrurile astea nu se iuntamplau ? Va mai amintiti ca imbecilul asta a fost chiar el ministru al sanatatii pe vremea lui Taricenu ani buni si, imediat dupa ce nu a mai fost, vorbea despre dezastrul din sanataea pe care tocmai el o pastorise ?
Cat de idioti puteti fi sa nu vedeti ? Sa nu intelegeti ....

Gabi, desi mi-am propus sa nu te mai bag in seama, poti sa le explici celorlalti, cati ani le mai oferi celor de la USL, pentru a rezolva aproblema bolnavilor de cancer, fara sa poata invoca faptul ca mostenirea lasata de Basescu si PDL . ... bla, bla, bla-uri de astea ... pentru ca pe vremea lui Boc nu se intampla chestia asta ?

Poate ne explici si de ce urlau alde Ponta ca, daca ei ar fi la guvernare, din secunda doi, ei ar face cum se cuvine tot ce sustineau ca Basescu si PDL face rau ?

Va mai amintiti ca rageau jigodoile useliste despre FMI si voi, sustinatorii lor despre FMI-ul asta pe care-l jugraveati ca fiind sursa raului ? Si acum ?
De ce colaboreaza in continuare cu FMI-ul ala atat de hulit ?

Tupeul vostru pare infinit si parca nici nu mi-e mila de noi, de tot poporul asta atat de usor de prostit.
Pentru ca si dupa ce vedeti de ce sunt in stare cei pe care i-ati sustinut, tot nu vreti sa intelegeti ca ati fost trasi pe sfoara, mintiti cu nerusinare ... si, oricum am suci-o, prosti ca noaptea.

Dar mi-e mila de omul ala cu nevasta bolnava de cancer pentru ca, desi a fost si el un prost, a inteles destul de repede.

Prost sa fi, dar sa-ti revii !

Am mai spus-o, dar, vorba unei profesoare tampita din liceu, si daca nu v-am spus-o v-o repet: nu e o mare rusine sa fii prost, dar sa fii in forma continua ... e impardonabil.

Basescu e cel mai bun lucru care ni s-a putut intampla dupa revolutie.
Cu toate pacatele lui.

9am_1454

1051 mesaje
Postat pe: 28 Februarie 2013, ora 22:44

Mai am un rest ...
Forfetarul !

Ati urlat ca sute de mii de firme au mierlit-o din cauza forfetarului ... pa care se pare ca l-a introdus tot un PSD-ist cand era la gurvernare UN AN cu PDL-ul ... va mai amintiti ? ca e o catastrofa ....

Ce face Caprini asta acum ?
Cum vi se pare noul forfetar ?
Acum e bun, atunci era rau, este ?

Mari cretini sunteti ...
Mari javre.
Si trebuie sa va repete cineva chestia asta, pentru ca altmiteri veti crede ca e ca voi, nenorocitilor ce sunteti ....

De ce nu merge tara mai bine ?

A trecut mai bine de un an de cand guverneaza aia de erau marii luptatori impotriva lui Basescu ...
De ce, nenoroicitilor, au crescut preturile la toate alea, cand iubitii vostri ne spuneau ca daca ei ar avea puterea ar repara imediat tot ce faceau rau aia de guvernau atunci cand ei erau in opozitie ?

Hai, povestiti, de ce ?

Fosta membra 9am.ro

258 mesaje
Postat pe: 28 Februarie 2013, ora 22:52

Silviu, atunci cand sindicatele, (cate , si pe unde or mai fi) romanii in general, (de la cel cu barba sura panla cel cu tata-n gura) se vor revolta , nu impotriva celor care investesc inteligenta si capital in romania sau impotriva patronatului , fie el intern sau extern, nu impotriva celor ce le asigura un loc de munca si un salariu lunar, ci impotriva tuturor celor care i-au furat in ultimii douazeci de ani, abia din acel moment se va chimba ceva in bine prin romania.

...pana atunci, nu exista decat o singura directie reala, singurul vector , spre:-----> din ce in ce mai rau, moarte lenta si in chinuri,
... si daca, totusi, acel moment nu va exista, atunci: disparitia, (...)va fi certa.

Fosta membra 9am.ro

258 mesaje
Postat pe: 28 Februarie 2013, ora 23:13

9am_1504

101 mesaje

Postat pe: 1 Martie 2013, ora 07:42

USL ESTE CEA MAI MARE TEAPA PE CARE PUTEAM SA O LUAM !
AM FOST ASEARA LA CUMPARATURI .
CATEVA KG DE CARTOFI , 1KG MERE, DOUA PAINI,O BUCATICA DE SALAM , 300G KAIZER , O CASOLETA CU 12 MICI SI UN BORCANAS DE 150G MIERE= 100LEI.
DIN PACATE ASTA ESTE DOAR INCEPUTUL.
CEI CARE AU VOTAT USL CE PARERE AU DESPRE INFLATIA GALOPANTA IN CARE NE-AU BAGAT ACESTI NEMERNICI?
UNDE SUNT PROMISIUNILE FACUTE PROSTILOR?

sunt_al_naibii

3127 mesaje
Postat pe: 1 Martie 2013, ora 08:21

De la: 9am_1504, la data 2013-03-01 07:42:13USL ESTE CEA MAI MARE TEAPA PE CARE PUTEAM SA O LUAM !
CATEVA KG DE CARTOFI , 1KG MERE, DOUA PAINI,O BUCATICA DE SALAM , 300G KAIZER , O CASOLETA CU 12 MICI SI UN BORCANAS DE 150G MIERE= 100LEI.
CEI CARE AU VOTAT USL CE PARERE AU DESPRE INFLATIA GALOPANTA IN CARE NE-AU BAGAT ACESTI NEMERNICI?

prietene...la care boutique iti faci ...piata...???
sa inteleg ca aveti vreun magazin special basist in care preturile sunt inadins umflate pt.a demonstra incompetenta uslasilor pontiaci....???

Numai persoanele care se smulg din atracția sferelor mistico-religioase slbatice pot ajunge la inspiratia, ocrotirea și ajutorul Adevratului Dumnezeu--------"Dragostea infinit este singurul ADEVR ... orice altceva este o iluzie." - David Icke-----http://youtu.be/s8P7Eitg9cs-------chiar daca un om este ingenuncheat ...dar inca mai are spiritul si constiinta treze...acel om este liber....
sunt_al_naibii

3127 mesaje
Postat pe: 1 Martie 2013, ora 08:27

De la: 9am_1504, la data 2013-03-01 07:42:13USL ESTE CEA MAI MARE TEAPA PE CARE PUTEAM SA O LUAM !

1kg cartofi--2lei
1kg mere---2lei
2 paini---2lei
100g salam de sibiu---5,85lei
100g kaizer---1,80lei
o casoleta 12 mici---10 lei
un borcan miere poliflora 1kg--19lei sau 250g de salcam 17lei

astea-s unele preturi pe care le gasesti oriunde in romanica..daca vrei gasesti chiar si mai mici sau chiar mai mari....

Numai persoanele care se smulg din atracția sferelor mistico-religioase slbatice pot ajunge la inspiratia, ocrotirea și ajutorul Adevratului Dumnezeu--------"Dragostea infinit este singurul ADEVR ... orice altceva este o iluzie." - David Icke-----http://youtu.be/s8P7Eitg9cs-------chiar daca un om este ingenuncheat ...dar inca mai are spiritul si constiinta treze...acel om este liber....
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 1 Martie 2013, ora 08:43

De la: 9am_1504, la data 2013-02-28 20:31:15
De la: gabigabi2, la data 2013-02-28 15:49:02

NU AM DE CE...........Mai mult raman la parerea mea .
Totusi am sa,ti explic cum stam la capitolul categorie privilegiata.
1.Nu ati avut pensiile diminuate cu 15% cu toate ca ati beneficiat de majorari peste majorari in perioada de bum.
Era normal ca si voi sa aveti diminuari asa cum au avut atat bugetarii cat mai ales cei din privat care inca din 2009 au avut injumatatiri de salarii.
2.Datorita ocrotirii voastre avem acum tva de 24% deci o alta diminuare a puterii de cumparare .
3. Privitor la sigurarile de sanatate consider ca fiecare cetatean care are pensie ori salariu trebuie sa cotizeze pana la moarte.
Asa este normal sa se stranga la buget banuti si sa beneficiezede ei cei caresunt vai mama lor bolnavi .
Nu crezi ca asa este normal?
In concluzie potafirma fara sa gresesc ca ati fost categoria privilegiata in timpul guvernarii pdl.

continui sa sustii niste Minciuni !
as. de sanatate sunt platite de catre pensionari dintotdeauna, doar cuantumul s-a marit desi CCR a spus ca nu-i constitutionala acea marire si Boc a spus ca DA, asa e , dar el tot le mareste si vede el pe urma....NU le-a mai vazut el ci , ca si in cazul multor altor datorii facute, au cazut in spatele USL.ului pe care le PLATESTE din greu ! si-ti mai spun o data : NU numai ca nu a mai crescut nicio pensie ; ca nu s- a indexat cu rata inflatiei ; ca a fost " ciupita " pensia si prin scaderea puterii de cumparare, dar va mai Suportam si Minciuna si Batjocura !
vezi de ce Nu-l Suport pe don bas' al vostru ? ptr. ca prin conduita si vorbele sala negindite sau, mai rau : spuse cu Intentie, a insultat si batrini si intelectuali si mame si copii , inclusiv pe cei bolnavi !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 1 Martie 2013, ora 08:57

cam nesanatos maninci : salamul " o bucatica" de vreo 300-350 gr. e scump al naibii si e cih....kaizerul, scuuuuump si ala si-i numa colesterol, cit despre mici.....scump-scump ,ca atirna greu si se minca repede si-ti mai ies si bube la gura sau te kk pe dvs !
cu mult mai sanatos era de luai o pulpa de porc sau un rasol de vita , ceva legume si scotea nevasta-ta de stie sa si gateasca , o supa cu fidea , rasolul cu legume si un sos alb cu verdeata ; o ciorba, o friptura la tava , un snitel cu piure ; o salata beuf si aveati ce minca 2-3 zile ! asa, ti-ai bagat burta-ndraci cu 12 mici si azi iti sugi maselele !

cind vrei sa cumperi ceva bun si sa maninci sanatos, intreaba-ma pe mine sau, pe un pensionar ce tre' sa traiasca din 700 lei/ luna !

sunt_al_naibii

3127 mesaje
Postat pe: 1 Martie 2013, ora 08:59

De la: 9am_1454, la data 2013-02-27 20:55:26Eu sunt foarte multumit de modul in care s-a rezolvat problema leilor fratilor camatari Balint ...
Cica, n-aveau spatiu .... bietii lei ...
Asa ca i-au luat din grija familiei Balint si i-au dat in grija ... mea si a voastra, sa-i hranim noi, pe bani publici, pe urma sa ii dam pe continente cat mai indepartate, cu costuri pe masura.
Plateste romanul, are de unde ...
Are lei, plateste pentru lei, foarte multi lei ...
Popor milos si respectuoas cand e vorba de legea privind protectia animalelor.

O sa fac un proces, o sa dau statul roman in judecata ca sa decad din calitatea de cetatean la cea de ... animal ! Sa ma ingrijeasca si pe mine organizatiile astea miloase ... sa-mi dea de mancare, n-o sa mai am facturi, impozite, taxe de platit ...
Ce ziceti ?

Animalul.

pai mai nene ...io de mult spusei ca-n epoca asta e la mare pret sa fii ,,animal'' da' vad ca nimeni nu m-a luat in seama...acu va dati de ceasu' mortii toti ecologistii si pamfletarii sa demonstrati....ce...???

9am_1454

1051 mesaje
Postat pe: 1 Martie 2013, ora 10:27

" ... nu-i constitutionala acea marire si Boc a spus ca DA, asa e , dar el tot le mareste si vede el pe urma....NU le-a mai vazut el ci , ca si in cazul multor altor datorii facute, au cazut in spatele USL.ului pe care le PLATESTE din greu !".... zici tu Cotoroanto ...

De-a dracu' ce esti nu sufli o vorbulita despre datoriile pe care Boc le-a preluat de la Tariceanu ... Despre alea nu-ti mai aduci aminte, balamuto !

N-are nimic, iti aduc eu aminte ... pe vremea cand "duduia economia" evident nu din cauza guvernarii Tariceanu (adica PNL+PSD, altfel spus exact USL-ul de azi ca te stiu cam retardata ...) s-a raportat o crestere economica de 8,5% dar si un deficit de 5,3 % din PIB.

Ca sa intelegi si tu, si alti tembeli de teapa ta, Tariceanu a lasat o gaura imesa la buget !

D-aia, cand a venit criza, de la americani, ne-a fost si mai greu, d-aia au trebuit sa ia masurile alea hulite de voi, alde Boc ...

Pentru situatia asta de ce nu manifesti nici o intelegere ?

Pentru ca nu vrei tu sa vezi decat intr-un singur sens lucrurile ?

Alora de ce nu le-ai acordat aceeasi rabdare pe care le-o acorzi astora ?

N-ai ceea ce se cheama bun-simt, nici o urma de moralitate, esti complet irationala ... as zice bolnava mintal, dupa cu reusesti sa ignori lucruri obiective, doar ca sa-ti iasa tie tampeniile preluate de la Gadea si Ciutacu, pe negandite ...

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 1 Martie 2013, ora 14:29

ca si Becali, care-i Timpitul -timpitilor , ii vezi pe toti TIMPITI si numai tu esti cel mai tare ....tu si al de se duse @535 , adica si mai sunt citiva de pe aici : toti sunteti destepti nevoie mare ; n-aveti niciun regret ptr. ce-ati votat ; nimeni nu va clinteste din convingerea voastra ca numai voi aveti dreptate ; sunteti mindri de judecata voastra exceptionala , dar nu reusiti sa va-ntelegeti nici macar intre voi- astia, ultradasteptii !
asa ca, lasa-ma pe mine in prostia mea sa spun ce cred ....ca oricum, nici eu nu am altceva de facut - la fel ca voi, de altfel- decit sa dau din taste !

in rest, ce faci ? iti pregatesti rasadurile ptr. sera ? ce mai produci ?

9am_1454

1051 mesaje
Postat pe: 1 Martie 2013, ora 17:21

De la: gabigabi2, la data 2013-03-01 14:29:56ca si Becali, care-i Timpitul -timpitilor , ii vezi pe toti TIMPITI si numai tu esti cel mai tare ....tu si al de se duse @535 , adica si mai sunt citiva de pe aici : toti sunteti destepti nevoie mare ; n-aveti niciun regret ptr. ce-ati votat ; nimeni nu va clinteste din convingerea voastra ca numai voi aveti dreptate ; sunteti mindri de judecata voastra exceptionala , dar nu reusiti sa va-ntelegeti nici macar intre voi- astia, ultradasteptii !
asa ca, lasa-ma pe mine in prostia mea sa spun ce cred ....ca oricum, nici eu nu am altceva de facut - la fel ca voi, de altfel- decit sa dau din taste !

Faci progrese, incepi sa intelegi cat de cat ...

Nu, o sa-mi dea cineva niste rasaduri, acum o pregatesc ...

M-am luat sa-mi fac o mica eoliana dupa un filmulet al unor austrieci. Mi-a procurat toate cele necesare sa fac una, pentru inceput, sa vad daca iese ceva sa reduc consumul de energie electrica.
Si daca imi iese, dupa ce-o monitorizez cateva luni, o sa-mi fac o baterie cu mai multe, sau una mare de tot, ca sa devina aproape independent energetic. Mai vedem.

Revenind la politica ... Gabi, ti-am mai spus ca aia de erau ai mei au facut destule greseli, printre care cea ca nu s-au putut abtine se fure, ca si cei dinaintea lor, ca toti dealtfel, dar astia de sunt acum or sa faca prapad. Si sti de ce ? Pentru ca astia nu stiu sa creeze nimic ! Au inceput cu maririle de preturi, cu mariri de taxe si acum vorbesc despre noi valuri de concedieri in mai toate domeniile.
S-au laudat ca vor face si vor drege, au mintit cu seninatate si au promis marea cu sare si fac exact pe dos decat spuneau ca or sa faca daca vor fi la putere. Nu ajuta cu nimic sa spui ca esti proasta si ca tu crezi ce vrei ... trebuie doar sa vrei sa vezi. Nu Basescu conduce de aproape un an tara asta. Mai prin vara a fost complet pe tusa ... si cat pe ce sa fie disponibilizat. Nu mai are nici un cuvant de spus in materie de cum se conduce. Fi mai atenta la cei pe care ii tot promovezi pentru ca ei sunt acum responsabili. Basescu n-a fost in stare sa-si tina in frau hotii din gasca lui, nu e atat de puternic cum pare si nici nu i se pot pune in seama chiar toate nazdravaniile ce i se imputa.

S-auzim de bine !

9am_1504

101 mesaje

Postat pe: 1 Martie 2013, ora 20:24

De la: sunt_al_naibii, la data 2013-03-01 08:27:09

1kg cartofi--2lei
1kg mere---2lei
2 paini---2lei
100g kaizer---1,80lei

astea-s unele preturi pe care le gasesti oriunde in romanica..daca vrei gasesti chiar si mai mici sau chiar mai mari....

1.cartofi 3,5lei kg
2.mere 5lei kg
3.paine 3lei buc
4.salam 8.5-100g
5.mici 22 lei
6.miere 9lei-150g
7.kaizer adevarat 4,8-100g

9am_1504

101 mesaje

Postat pe: 1 Martie 2013, ora 20:52

De la: gabigabi2, la data 2013-03-01 08:57:23

cam nesanatos maninci : salamul " o bucatica" de vreo 300-350 gr. e scump al naibii si e cih....kaizerul, scuuuuump si ala si-i numa colesterol, cit despre mici.....scump-scump ,ca atirna greu si se minca repede si-ti mai ies si bube la gura sau te kk pe dvs !
cu mult mai sanatos era de luai o pulpa de porc sau un rasol de vita , ceva legume si scotea nevasta-ta de stie sa si gateasca , o supa cu fidea , rasolul cu legume si un sos alb cu verdeata ; o ciorba, o friptura la tava , un snitel cu piure ; o salata beuf si aveati ce minca 2-3 zile ! asa, ti-ai bagat burta-ndraci cu 12 mici si azi iti sugi maselele !

cind vrei sa cumperi ceva bun si sa maninci sanatos, intreaba-ma pe mine sau, pe un pensionar ce tre' sa traiasca din 700 lei/ luna !

In general sambata si duminica imi place sa ies in curte si sa incing un gratar.
Cotlet, mici,kaizer ori ceafa si salata ,ceva berica .
Acum intelegi?

KARP0V_

1890 mesaje
Postat pe: 1 Martie 2013, ora 23:06

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 2 Martie 2013, ora 09:08

De la: 9am_1504, la data 2013-03-01 20:52:06
De la: gabigabi2, la data 2013-03-01 08:57:23

In general sambata si duminica imi place sa ies in curte si sa incing un gratar.
Cotlet, mici,kaizer ori ceafa si salata ,ceva berica .
Acum intelegi?

pai, in cazul asta, nu te mai plinge ca ai cheltuit ptr. placerea ta 100 lei ! oi merita si tu o bericioaica s'un mic dupa atita munca , munca si iar munca !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 2 Martie 2013, ora 09:24

De la: 9am_1454, la data 2013-03-01 17:21:42
De la: gabigabi2, la data 2013-03-01 14:29:56ca si Becali, care-i Timpitul -timpitilor , ii vezi pe toti TIMPITI si numai tu esti cel mai tare ....tu si al de se duse @535 , adica si mai sunt citiva de pe aici : toti sunteti destepti nevoie mare ; n-aveti niciun regret ptr. ce-ati votat ; nimeni nu va clinteste din convingerea voastra ca numai voi aveti dreptate ; sunteti mindri de judecata voastra exceptionala , dar nu reusiti sa va-ntelegeti nici macar intre voi- astia, ultradasteptii !

Faci progrese, incepi sa intelegi cat de cat ...

Nu, o sa-mi dea cineva niste rasaduri, acum o pregatesc ...

M-am luat sa-mi fac o mica eoliana dupa un filmulet al unor austrieci. Mi-a procurat toate cele necesare sa fac una, pentru inceput, sa vad daca iese ceva sa reduc consumul de energie electrica.
Si daca imi iese, dupa ce-o monitorizez cateva luni, o sa-mi fac o baterie cu mai multe, sau una mare de tot, ca sa devina aproape independent energetic. Mai vedem.

Revenind la politica ... Gabi, ti-am mai spus ca aia de erau ai mei au facut destule greseli, printre care cea ca nu s-au putut abtine se fure, ca si cei dinaintea lor, ca toti dealtfel, dar astia de sunt acum or sa faca prapad. Si sti de ce ? Pentru ca astia nu stiu sa creeze nimic ! Au inceput cu maririle de preturi, cu mariri de taxe si acum vorbesc despre noi valuri de concedieri in mai toate domeniile.
S-au laudat ca vor face si vor drege, au mintit cu seninatate si au promis marea cu sare si fac exact pe dos decat spuneau ca or sa faca daca vor fi la putere. Nu ajuta cu nimic sa spui ca esti proasta si ca tu crezi ce vrei ... trebuie doar sa vrei sa vezi. Nu Basescu conduce de aproape un an tara asta. Mai prin vara a fost complet pe tusa ... si cat pe ce sa fie disponibilizat. Nu mai are nici un cuvant de spus in materie de cum se conduce. Fi mai atenta la cei pe care ii tot promovezi pentru ca ei sunt acum responsabili. Basescu n-a fost in stare sa-si tina in frau hotii din gasca lui, nu e atat de puternic cum pare si nici nu i se pot pune in seama chiar toate nazdravaniile ce i se imputa.

S-auzim de bine !

stii ce nu vrei tu sa accepti :
1- ca Bas' are inca in mina Inst. de Forta ale Ro , prin oamenii lui pusi de el acolo !
2- ca facind si pe premierul tarii, ca doar n-oi continua sa sustii ca Boc ar fi avut vreun cuvint de spus in fata JUCATORULUI , prin Aplicarea fara niciun studiu asupra impactului ce-l va avea Austeritatea aia facuta fara cap si fara coada , Ro s-a dus in picaj , intrind in vrie
3- ai auzit vreodata cit de greu se scoate un avion intrat in vrie ? ori tu asta vrei : sa bati din palme , sa pocnesti din degete si totul sa fie mai bine ca-nnainte de a se ridica avionul in aer !
chiar nu vezi ce eforturi se fac ptr. reducerea pierderilor ? gaura e atit de mare si paguba imensa, incit acum guvernul asta incearca a aduna ce mai e pe fundul gropii ....pina a iesi din ea,haaaat, lungeste-mi Doamne zilele !

poti sa-mi explici cum se face ca Procuratura, desi Ponta a facut Auditurile promise, pe la mai toate Ministerele si raportul si sesizarile sunt trimise la instutia ce ar trebui sa le ia in consideratie, se face ca Nu le vede ? de ce nu le vede ? ca doar e vorba cam despre vreo 10 MLD de euro ....mda, dar ar fi de recuperat de pe la Udrea , Videanu, Sulfinica ....eheiiiii, Democratia , Cinstea si Corectitudinea politica sunt flori rare prin romanica !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 3 Martie 2013, ora 08:59

poate sa-mi spuna un pedelist convins inca de binefacerile politicii facute de don Bas' , de ce NU vrea ' mnealui sa intram in Schengen ? UNDE este Interesul National in tabloul orgoliului sau nemasurat si ura ca romanii i-au spus sa plece acasa ? si atunci ma-ntreb : cum se defineste Tradarea de tara ?

sunt_al_naibii

3127 mesaje
Postat pe: 3 Martie 2013, ora 09:24

De la: 9am_1504, la data 2013-03-01 20:24:38
De la: sunt_al_naibii, la data 2013-03-01 08:27:09

1kg cartofi--2lei
1kg mere---2lei
2 paini---2lei
100g kaizer---1,80lei

1.cartofi 3,5lei kg
2.mere 5lei kg
3.paine 3lei buc
4.salam 8.5-100g
5.mici 22 lei
6.miere 9lei-150g
7.kaizer adevarat 4,8-100g

exact la ce m-asteptam....,,prostul nu e prost destul...daca nu e si fudul''...

9am_1454

1051 mesaje
Postat pe: 4 Martie 2013, ora 13:11

Cine ti-a spus tie ca Basescu nu vrea in Shenghen ? Ponta si Antonescu ?
Toti afirma ca vor in Shenghen ! Si Basascu si Ponta si Antonescu !

Pe cine sa credem ?
Pe cei care i-au ademenit pe parlamentarii puterii MRU sa sustina motiunea si sa cada guvernul ?
Asta e jocul politic, s-a mai intamplat, nu este in neregula ... Pana aici...
Pe urma, cine a initiat suspendarea, pe motive imaginare, a presedintelui, mizand pe ura populara impotriva lui ? Cine a schimbat, intr-o zi, sefi celor doua camere, cine a dat OU prin care restrangea atributiile CCR ? Basescu cumva ? Parca nu ! Exact: celalti doi ...
Cine a facut referendumul si cine a prelungit in mod absolut stupid situatia de criza cand era cat se poate de clar ca referendumul este invalid dupa legea facuta tot de PSD prin 2000 ?

Toate ambasadele din lumea asta, au oameni insarcinati sa observe ce se intampla in tara in care sunt acreditati. Daca nu ar exista, oricine intelege limba romana, de oriunde din lume, poate citi presa romaneasca si, cine se pricepe, poate extrage informatia. Nu e nevoie nici ca Macovei, Ponta sau oricine altcineva sa umble cu para pe la nimeni ... Nu e nevoie ca Basescu sa spuna sau sa faca ceva, la fel Ponta sau Antonescu, orice alt om politic roman ... pentru ca cei de afara sa priceapa cum merg lucrurile in Romania sau in orice alta tara.

Germania nu ne vrea in Shenghen din cauza raportului MCV si a ceea ce s-a intamplat in vara trecuta in tara noastra. Si vinovatii sunt tocmai cei care urla, cum au mai facut-o si in trecut, ca Basescu e de vina.
Baga-ti bine in cap: NU BASESCU GUVERNEAZA ! De aproape UN AN !
Ponta si Antonescu (si compania lor de sunet si imagine) se poarta si au aceleasi texte ca si cum nu ei guverneaza, ca si cum nu ei sunt responsabili pentru ce se intampla. Mereu, pentru auditori ca tine, spun acelasi lucru: ca Basescu e de vina ! Si vor mai face asta ani la rand, pentru ca in acest mod ei nu raspund de nimic !
Imi pare rau pentru tine ca nu reusesti sa te desprinzi de clisee de ani buni si pur si simplu nu vrei sa vezi ce se intampla in jurul tau.
Dar, e treaba ta ...
E dreptul tau.
Sanatate !

sunt_al_naibii

3127 mesaje
Postat pe: 4 Martie 2013, ora 13:50

De la: 9am_1454, la data 2013-03-04 13:11:00Cine ti-a spus tie ca Basescu nu vrea in Shenghen ? Ponta si Antonescu ?

Pe cine sa credem ?
Pe cei care i-au ademenit pe parlamentarii puterii MRU sa sustina motiunea si sa cada guvernul ?
Pe urma, cine a initiat suspendarea, pe motive imaginare, a presedintelui, mizand pe ura populara impotriva lui ? Cine a schimbat, intr-o zi, sefi celor doua camere, cine a dat OU prin care restrangea atributiile CCR ? Basescu cumva ? Parca nu ! Exact: celalti doi ...
Cine a facut referendumul si cine a prelungit in mod absolut stupid situatia de criza cand era cat se poate de clar ca referendumul este invalid dupa legea facuta tot de PSD prin 2000 ?

Toate ambasadele din lumea asta, au oameni insarcinati sa observe ce se intampla in tara in care sunt acreditati. Daca nu ar exista, oricine intelege limba romana, de oriunde din lume, poate citi presa romaneasca si, cine se pricepe, poate extrage informatia. Nu e nevoie nici ca Macovei, Ponta sau oricine altcineva sa umble cu para pe la nimeni ... Nu e nevoie ca Basescu sa spuna sau sa faca ceva, la fel Ponta sau Antonescu, orice alt om politic roman ... pentru ca cei de afara sa priceapa cum merg lucrurile in Romania sau in orice alta tara.

Germania nu ne vrea in Shenghen din cauza raportului MCV si a ceea ce s-a intamplat in vara trecuta in tara noastra. Si vinovatii sunt tocmai cei care urla, cum au mai facut-o si in trecut, ca Basescu e de vina.
Ponta si Antonescu (si compania lor de sunet si imagine) se poarta si au aceleasi texte ca si cum nu ei guverneaza, ca si cum nu ei sunt responsabili pentru ce se intampla. Mereu, pentru auditori ca tine, spun acelasi lucru: ca Basescu e de vina ! Si vor mai face asta ani la rand, pentru ca in acest mod ei nu raspund de nimic !
Imi pare rau pentru tine ca nu reusesti sa te desprinzi de clisee de ani buni si pur si simplu nu vrei sa vezi ce se intampla in jurul tau.
Dar, e treaba ta ...
E dreptul tau.
Sanatate !

nenea...ce am inteles io din expozeu lu' talica e ca esti patimas, subiectiv si partinitor...atat...poate mai vroiai sa spui si altceva....???

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 4 Martie 2013, ora 16:20

De la: 9am_1454, la data 2013-03-04 13:11:00Cine ti-a spus tie ca Basescu nu vrea in Shenghen ? Ponta si Antonescu ?

Pe cine sa credem ?

Dar, e treaba ta ...
E dreptul tau.
Sanatate !

stii unde s-a rupt firul logicii tale ? acolo unde spui ca s-a initiat suspendarea pe motive Imaginare
....chiar asa ? si continui : mizindu-se pe Ura populatiei !
deci iata un lucru foarte Concret si nu imaginar .....si Ceausescu tot din motive d'astea imaginare a cazut : il ura poporul de moarte !

9am_1454

1051 mesaje
Postat pe: 4 Martie 2013, ora 17:35

De la: sunt_al_naibii, la data 2013-03-04 13:50:25

Pe cine sa credem ?

Dar, e treaba ta ...
E dreptul tau.
Sanatate !

nenea...ce am inteles io din expozeu lu' talica e ca esti patimas, subiectiv si partinitor...atat...poate mai vroiai sa spui si altceva....???

Ai inteles prost, domnu' al naibii.
Ti se pare asa pentru ca, de-al naibii ce esti, asa vrei sa etichetezi ce am scris eu.
Asa se face la Antena 3, nu se discuta despre situatie ci despre cel care o descrie. Ca la securitate, se desfiinteza cel ce spune altceva decat vrem noi... ca dreptatea e la noi ...
Tie nu voiam sa-ti spun nimic ... chiar nimic .

Gabi, tu ai preluat si tampenia asta cu comparatul lui Basescu cu Ceausescu. Tot de la Felix.
Atata poti, atata spui.
Asta este, cine nu poate sa vada diferentele enorme dintre Basescu si Ceausescu e sub orice critica.... Nu mai avem ce povesti.
Pupati-va intre voi, astia emancipatii ....

Pagini: << 1236 1237 1238 1239 1240 1241 1242 1243 1244 1245 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului basescu
Mergi la: