back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Basescu

Pagini: << 1235 1236 1237 1238 1239 1240 1241 1242 1243 1244 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

252 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 25 Februarie 2013, ora 14:30

De la: nastasemihail, la data 2013-02-24 18:07:06Deficitul fondului de pensii dateaza de prin 2009-2010, de cind au fost distruse firmele cu venituri mici. O mare parte din ele, au fost infiintate de respectivii ptr a contribui la propriile lor pensii. Imediat ce taxa forfetara a fost introdusa, firmele s-au autodesfiintat in masa, si fondul de pensii era sa se prabuseasca.
Au spus-o multi patroni, ca ei ptr aceea aveau firmulitele, si oficiali.
Acele firmulite trebuiau incurajate sa existe mai departe, chiar si cu patroni pensionari.
S-ar fi paSTRAT SURSE PTR FONDUL DE PENSII.
Politica economica gresita continua si acum, desfiintarea firmelor de turism si a agriculturii de subzistenta, tot prin taxa forfetara.
Cineva pe aici pe forum se bucura si are emoticon vinetiu de ris.

nu trebuie sa-ti faci firma daca ca sa contribui la C.A.S. si implicit sa contribui la propria pensie !

e suficient sa mergi la Casa de Pensii si sa inchei un contract direct cu ei , pentru orice suma vrei (minim salariul minim pe economie ) . Pe langa C.A.S. se mai plateste si fondul pentru asigurarile de sanatate !

Fosta membra 9am.ro

252 mesaje

Postat pe: 25 Februarie 2013, ora 15:17

De la: 9am_894, la data 2013-02-25 14:30:42
De la: nastasemihail, la data 2013-02-24 18:07:06Deficitul fondului de pensii dateaza de prin 2009-2010, de cind au fost distruse firmele cu venituri mici. O mare parte din ele, au fost infiintate de respectivii ptr a contribui la propriile lor pensii. Imediat ce taxa forfetara a fost introdusa, firmele s-au autodesfiintat in masa, si fondul de pensii era sa se prabuseasca.
Acele firmulite trebuiau incurajate sa existe mai departe, chiar si cu patroni pensionari.
Politica economica gresita continua si acum, desfiintarea firmelor de turism si a agriculturii de subzistenta, tot prin taxa forfetara.

nu trebuie sa-ti faci firma ca sa contribui la C.A.S. si implicit , sa contribui la propria pensie !

e suficient sa mergi la Casa de Pensii si sa inchei un contract direct cu ei , pentru orice suma vrei (minim salariul minim pe economie ) . Pe langa C.A.S. se mai plateste si fondul pentru asigurarile de sanatate !

scuze ! din graba , am comis o kkofonie !

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

252 mesaje

Postat pe: 25 Februarie 2013, ora 15:22

De la: gabigabi2, la data 2013-02-25 14:30:10: adica eu sunt irecuperabila dar tu, recuperabila !
la ce si ptr. ce ?
si , daca nu intelegi ca Modelul - exemplul personal - vine intii si-ntii de la presedintele statului,care impune un stil si o tinuta cetatenilor tarii ; de la primarul unui oras ; al unui sat ; de la directorul unei institutii , dirigintele unei clase de elevi si terminind cu capul familiei , atunci mai gindeste-te cum e cu irecuperabilul !

aham...ce bine le zici !

imi place ca de la presedinte ai trecut direct la primarul orasului

premieru' e ocupat , are multe responsabiltati ...cate sa mai poata si dumnealui ?!?

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 25 Februarie 2013, ora 16:31

De la: 9am_894, la data 2013-02-25 15:22:24
De la: gabigabi2, la data 2013-02-25 14:30:10: adica eu sunt irecuperabila dar tu, recuperabila !
la ce si ptr. ce ?
si , daca nu intelegi ca Modelul - exemplul personal - vine intii si-ntii de la presedintele statului,care impune un stil si o tinuta cetatenilor tarii ; de la primarul unui oras ; al unui sat ; de la directorul unei institutii , dirigintele unei clase de elevi si terminind cu capul familiei , atunci mai gindeste-te cum e cu irecuperabilul !

aham...ce bine le zici !

premieru' e ocupat , are multe responsabiltati ...cate sa mai poata si dumnealui ?!?

te preocupa prea mult comiterea unei cacofonii si ratezi esentialul ...dar, cred ca ai inteles ,totusi, ideea !

Fosta membra 9am.ro

24 mesaje
Postat pe: 25 Februarie 2013, ora 22:36

De la: 9am_894, la data 2013-02-25 15:17:51

nu trebuie sa-ti faci firma ca sa contribui la C.A.S. si implicit , sa contribui la propria pensie !

scuze ! din graba , am comis o kkofonie !

Bag-o la loc.

9am_1504

101 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 25 Februarie 2013, ora 23:09

De la: gabigabi2, la data 2013-02-24 14:24:17si sub conducerea PDL.ului, sub directa indrumare a JUCATORULUI, ce-am avut ?

In locul vostru(pensionarii) as tace si poate acolo unde ar exista minimul de bunsimt poate ar trebui sa recunosteti ca ati fost categoria sociala cea mai privilegiata in timpul guvernarii pdl.
Dar nu ma mira deoarece tot generatia voastra ati ucis in ziua de Craciun un individ care poate merita o judecata corecta .

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 25 Februarie 2013, ora 23:10

nu trebuie sa-ti faci firma daca ca sa contribui la C.A.S. si implicit sa contribui la propria pensie !

Si de unde sa faci bani ptr pensii si altele necesare? Din ce activitati?
Firmele sint de baza.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 26 Februarie 2013, ora 08:43

De la: 9am_1504, la data 2013-02-25 23:09:18
De la: gabigabi2, la data 2013-02-24 14:24:17si sub conducerea PDL.ului, sub directa indrumare a JUCATORULUI, ce-am avut ?

In locul vostru(pensionarii) as tace si poate acolo unde ar exista minimul de bunsimt poate ar trebui sa recunosteti ca ati fost categoria sociala cea mai privilegiata in timpul guvernarii pdl.
Dar nu ma mira deoarece tot generatia voastra ati ucis in ziua de Craciun un individ care poate merita o judecata corecta .

ce zici matale ? esti sigur ca stii ce spui, cind pe toata perioada guvernarii portocalii pensiile au fost inghetate , ba mai mult ni s-au luat bani in plus , nejustificat, ptr. as. de sanatate ? si desi este LEGE si n-ar fi trebuit sa fie tocmeala , pensiile nu au fost aliniate la rata inflatiei ? de ce crezi ca imediat cum a venit Ponta si USL la guvernare, ne-am primit banii inapoi ?!
deci, las-o jos cu categoria privilegiata , ca nu e cazul !

Fosta membra 9am.ro

258 mesaje
Postat pe: 26 Februarie 2013, ora 16:40

De la: 9am_1454, la data 2013-02-25 13:30:53
De la: 9am_1535, la data 2013-02-25 12:18:10...si-au permis sa distruga, sadic si fara nici un scrupul, propriile creatii: clasa muncitoare si intreaga structura economica productivo-comerciala construita in ultimii 4o de ani,
...pentru a se facilita imbogatiri peste noapte ale celor noi, tot ei, au optat pentru o acumulare primitiva de capital rapid si prin distrugerea unui intreg esafodaj productiv, fie el agricol sau industrial, acesta a fost principalul obiectiv al democratiei capitaliste original romaneasca. va mirati ca totul este distrus, taiat cu oxiacetilenicul si vandul la fier vechi?...oltchim-ul este urmatoarea victima, chiar sub nasul vostru, acum!

...comunistii nu vor fi in stare sa faca altceva decat ceea ce stiu ei cel mai bine: sa distruga, sa taxeze, sa impoziteze, sa accizeze, etc. ptr-a-si pastra pe mai departe veniturile, avantajele si privilegiile.

vorba lui Copos"kapitalism reteta noastra secreta" ~" baietii "destepti" s-au miscat, iar fraierii au ramas aici sa faca gogosi."

Aci ai perfecta dreptate !
Cam asa a fost.
Numai unii cred ca raul a inceput de la ... Basescu.
Pentru ca e mai comod asa ...
Si-au construit cariere politice facand din Basescu tapul ispasitor.
Nu vreau sa spun ca el n-ar fi putut face mai multe.
Chiar, ar fi putut cu adevarat ? Dupa artificiul cu "solutia imorala" avea destula marja si sprijin chiar de la ai lui sa faca ?

...stiu, am dreptate intodeauna, si !?
...a fost recunoscut vreodata cineva profet in tara lui, romania?...nu!
...si-au urmat romanii vreodata pana la capat un lider veritabil, care sa stie ceea ce face si cum se face, a fost vreodata sau este prezent cineva care sa reprezente cu devotament interesului general ?..nu!

...romanii au preferat sa acorde incredere si sa gireze in functii de conducere impostori, incompetenti,jmecherasi, politruci, care toata viata lor s-au invartit prin functii de conducere, alesi sau numiti, de alti impostori care la randul lor inchid acest cerc vicios al intereselor de grup sau personale ca reprezentanti sau lideri ai unui "popor" bezmetic si lipsit de orice fel de cult al valorilor etice perene, al onestitatii, competentei, onoarei si demnitatii,

... se lasa prostit in fata, si politicienii stiu ca au pe cine prostii, deoarece i-au tot prostit de vreo jumtate de secol si mai bine, acum, se prezinta in fata multimii imbecilizate si recita baliverne pe care majoritatea imbecilizata le crede,
...apoi se plange prin dos sau pe la colturi,ca o tata proasta pe marginea santului, ca nu e bine, ca-i fura politicienii din stransura banului public imbogatindu-se peste noapte din politica, ca-i diminuaza drepturile, libertatile, nivelul de trai.
...vin aici pe forum si isi scot unul-altuia ochii, se eviscereaza unul pe altul si apoi merge sa-si suga unghiile de foame dar este fericit ca i-a tras-o aluia de pe forum, ca i-a zis-o, ca l-a facut de i-au mers fulgii, si uite asa ii trece ziua imbecilului nedreptatit de politicianul smecheros, sugandu-si unghiile de foame si injurand pe forum pe orcine ar incerca sa nu-i sustina ineptele opinii.

...ar fi putut sa faca!.. in 3 ani de putere absoluta pe care i-a avut la dispozitie, avand in vedere si pe cei patru care i-a petrecut in aceeasi functie, putea sa faca multe, chiar foarte multe, dar basescu nu este un d.cameron, un l. balcerovitz, sau vreun merkel,

...basescu e roman, si ca orice roman c-o mentalitate neaosa, interesele lui si ale grupului din care face parte si care l-a propulsat, au primat in fata interesului general,

...aplicarea. transparent, viguros, profesionist, onest, intransigent,a unor, atat de necesare, reforme ale statului ptr.dezmembrarea sistemului birocratic, asanarii cadrului legislativ, si-a epurari incompetentilor corupti din sistemul bugetar, chiar daca ar fi fost in agenda sa, prioritati stringente, au fost abandonate in favoarea interesului pesonal si-ale restransului grup politic care l-au sustinut financiar-electoral.
...dar romanul se plange, vine pe forum si se boceste ca o baba-n cimitir, ca asa si e dincolo, ca nu e bine atunci cand e rau si bine nu-i va fi niciodata, asa este.

.. nu-i va fi bine atat timp cat e prost si-i mentine in functii de reprezentare si decizie incometenti, impostori si hoti.

...priveste spre bulgari, au un venit lunar mai mic decat cel pe care il au romanii. dar o putere de cumparare mai mare si un nivel de trai mai ridicat, au iesit in strada pentu majorarea pretului la energie electrica, au dat jos guvernul, dar nu se multumesc numai cu atat, zeci demii de bulgari protesteaza in fiecare oras bulgaresc, au pus tunurile pe administratia de stat, la fel de corupta si mafiota ca si cea din regimul basescu , ca si anaf-ul lui blejnar, crezi ca se vor opri, bulgarii?
...nu, nu se vor opri ! vor piata libera in energie, eliminarea monopolurilor, o piata inr-adevar libera, institutiile statului sub suraveghere unor organizatii civice, si ei s.au saturat de interlopi,clanuri, baroni sau moguli, de finii, nepotii, amantele si copii politicienilor etc. adica?

....vor transpartenta administrativa, controlul societatii civile asupra cheltuiri banului public, etc. vor reforma adevarata, nu se vor opri bulgarii, asa cum nu se opresc grecii din manifestari de protest, asa cum nu se opresc italienii sau spaniolii, imediat or sa-nceapa proteste si prin franta, dar cel mai grav o sa fie atunci cand vor protesta germanii, atunci: va fi sfarsitul primaverii europene!...primavara araba a esuat in fundamentalism islamic, o sa reusim sa predictibilizam unde avem s-ajungem la sfarsitul primaverii europene?...

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 26 Februarie 2013, ora 17:28

De la: gabigabi2, la data 2013-02-25 14:21:21nu, nu avea sprijin nici de la ai lui , dar nici el nu voia sa faca nimic ....de ce sa fi facut ? mai importanti au fost ai lui si averile facute peste noapte ar fi trebuit de mult sa dea de gindit Fiscului, daca tot ati vorbit despre el ....sau Procuraturii...sau ANI ...sau DNA.ului ....dar daca si acolo au fost pusi oamenii ce trebuiau sa tina ochii inchisi si gura mica , la ce sa te mai astepti ?

stau Dosare peste dosare si Sesizari la Procuratura ,in legatura cu minariile facute cu averea Statului si Nimeni Nu vede nimic....nicio Institutie a Statului nu se autosesizeaza si tu
vrei sa iesim in strada ? ca sa ce ? s-a intimplat vreodata Ceva cu iesitul in strada, inafara de intratul in constiinta colectiva a acelui " iesi afara ,javra ordinara " ?
in oricare tara din lumea asta, Presedintele-si dadea Demisia a doua zi , la noi insa e pingeaua groasa si dupa "minunea " de la Referendum , pardon coane Mitica , suntem Morti !

valeriulivanov

1792 mesaje
Postat pe: 26 Februarie 2013, ora 17:43

SE CREDE VICTIMIZAT DIN CAUZA SCENARIULUI CU UN COPIL AGRESAT!.DAR INTREGUL POPOR NU SE SIMTE ABUZAT-VICTIMIZAT DIN CAUZA SCENARITE-I,AVAND DREPT REZULTAT MIZERIA SOCIALA?!.REZULTATUL VOTULUI DE BLAM S-A VAZUT LA ALEGERI!.

valeriulivanov

1792 mesaje
Postat pe: 26 Februarie 2013, ora 18:12

LA TERMINAREA MANDATULUI,OMULETU-L ACESTA,TREBUIE CERCETAT PENTRU A ONORA POPORUL!.

Fosta membra 9am.ro

258 mesaje
Postat pe: 26 Februarie 2013, ora 20:01

...pe acest topic, nu era suficient onu schizo-paranoid care sa-si raspuna singur propriului text postat, s-a mai pricopsit cu inca unul, si cum; 1+1=2, 9am este cel mai al, web-forum de socializare din europa, are 9am doi paranoido-schizoizi numai pe topicul lui basescu?.. are !

...de ce, o fi procedat basescu t,asa !?... kkre sa fie cauza ?... sau este doar un efect?
...toti politicinii se declara mari batausi, toti se bat pentru interesele romaniei, toti au moacele insangerate,schilodite,tumefiate, de prin aceste batalii purtate in interesul romaniei, dar pentru interesele romanilor s-au batut vreodata?...cand si unde or fi purtat vreo astfel de batalie?...neeee, s-au batut si razboit ei intre ei pentru interesele lor, care este!..n-asa!?.

...dar vorba-vorbii, decat la paguba cu un hot prost, mai bine la castig cu unul smecher, nu!?

...acum, sunteti cu krul in dou luntrii, sus in deal unul destept dar smecher, iar jos in vale unul prost si impostor dovedit, nu va ramane decat s- alegeti onu, dintre cei pe care-i aveti !

Fosta membra 9am.ro

252 mesaje

Postat pe: 27 Februarie 2013, ora 08:51

De la: gabigabi2, la data 2013-02-25 16:31:48
la ce si ptr. ce ?

aham...ce bine le zici !

te preocupa prea mult comiterea unei cacofonii si ratezi esentialul ...dar, cred ca ai inteles ,totusi, ideea !

dap...eu am inteles ideea dar tu de ce o ocolesti ?

Fosta membra 9am.ro

252 mesaje

Postat pe: 27 Februarie 2013, ora 09:07

De la: nastasemihail, la data 2013-02-25 23:10:44

Si de unde sa faci bani ptr pensii si altele necesare? Din ce activitati?
Firmele sint de baza.

intr-adevar ...firmele sunt de baza , n-am spus ca forfetarul a fost bun ; ci ca ideea ta ca unii si-au facut firma doar ca sa-si contribuie la propria pensie e cel putin ciudata !

si hai sa ne gandim pic ...ce fel de firme ? Daca toti am vinde covrigi la coltul strazii sau ne-am face buticuri sau tarabe in care sa vindem cu doi lei chinezarii cumparate en-gross cu un leu jumate' , nu zic ca nu ar fi ceva profit din care sa traim de pe azi pe maine ...dar la nivel de tara , fara PRODUCTIE suntem mancati ..de altii

Exact ca intr-o familie cu mai multi membri , in care toti sunt preocupati de masa zilnica : unul gateste , altul face piata , altul aseaza masa si altul spala vasele ...pana intr-o zi cand cel putin unul din ei trebuie sa-si puna intrebarea : " Dar cine produce ?"

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 27 Februarie 2013, ora 09:28

De la: 9am_894, la data 2013-02-27 08:51:55
De la: gabigabi2, la data 2013-02-25 16:31:48
la ce si ptr. ce ?

aham...ce bine le zici !

dap...eu am inteles ideea dar tu de ce o ocolesti ?

ce-am ocolit , ca nu inteleg ? ai spus de exemplul personal si eu ti-am raspuns la obiect ....ca nu l-am cuprins si pe premier in lista enumerata ? ideea era ca Omul Sfinteste locul si Modelul pe care ni-l serveste don pres. este toxic ptr .Romania si s-a vazut asta chiar si ieri la conferinta de presa : minciuna, provocare , rea-credinta si acuze fara acoperire, caci l-a si facut tradator pe Ponta ! trage de elastic tot mai mult si sa nu-i fie de mirare daca Ponta , dindu-i drumul de la celalalt capat al Pactului semnat , nu-l va lovi peste fata intro buna zi !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 27 Februarie 2013, ora 09:35

De la: 9am_1535, la data 2013-02-26 20:01:07...pe acest topic, nu era suficient onu schizo-paranoid care sa-si raspuna singur propriului text postat, s-a mai pricopsit cu inca unul, si cum; 1+1=2, 9am este cel mai al, web-forum de socializare din europa, are 9am doi paranoido-schizoizi numai pe topicul lui basescu?.. are !

...de ce, o fi procedat basescu t,asa !?... kkre sa fie cauza ?... sau este doar un efect?
...toti politicinii se declara mari batausi, toti se bat pentru interesele romaniei, toti au moacele insangerate,schilodite,tumefiate, de prin aceste batalii purtate in interesul romaniei, dar pentru interesele romanilor s-au batut vreodata?...cand si unde or fi purtat vreo astfel de batalie?...neeee, s-au batut si razboit ei intre ei pentru interesele lor, care este!..n-asa!?.

...dar vorba-vorbii, decat la paguba cu un hot prost, mai bine la castig cu unul smecher, nu!?

...acum, sunteti cu krul in dou luntrii, sus in deal unul destept dar smecher, iar jos in vale unul prost si impostor dovedit, nu va ramane decat s- alegeti onu, dintre cei pe care-i aveti !

maiiii, ce greu era sa-ti dai seama ca tie ti-am raspuns, ca doar tu bati toba pe iesitul in strada si te mai intreb inca o data : ca sa CE ?

Fosta membra 9am.ro

258 mesaje
Postat pe: 27 Februarie 2013, ora 14:23

PROTESTE n Bulgaria: Zeci de mii de oameni manifesteaz mpotriva srciei i corupiei

Zeci de mii de bulgari au manifestat duminic, n ntreaga ar, n semn de protest fa de srcie i corupie, cernd introducerea unui control din partea societii civile asupra instituiilor statului.

Protestatarii purtau banderole care proclamau "Unitate mpotriva jafului" sau "Stop mafiei".
mediafax 013/02/16.

...
Bulgaria's winter of discontent

SOFIA - Sunday (24 February) was another day of huge protests in Bulgaria.

More than 100,000 people hit the streets in more than 40 towns in what local media described as the biggest demonstrations since 1997, when mass demonstrations over hyperinflation led to the fall of the then Socialist government.

&...

US praises Germany's 'exemplary leadership' in Europe
SUA lauda "conducerea exemplara" a germaniei in europa

BERLIN - On his first trip to Berlin as US foreign secretary John Kerry on Tuesday (26 February) praised Germany's leadership in Europe and made a strong case for an EU-US free trade agreement.
..........
Last week, the President of Germany, Joachim Gauck, said he was "shocked" to see those images and reassured troubled euro-countries Germany does not want to impose a "diktat" on Europe.

During his meetings in Berlin, with Merkel, young people and the foreign minister of Germany, Guido Westerwelle, Kerry also underlined the importance of signing a free trade agreement between the US and the EU.

..........

Schulz: No to EU budget, Yes to free trade with US
Schulz: nu pentru bugetul UE, da la comertul liber cu usa
euobserver.com/foreign

....eeeee, intelegeti!?.. briza, in ce directie, sau de unde si-ncotro

List of countries by external debt

external debt us dollars

38 Romania 125,900,000,000 31 December 2012 est

us dollar per capita 5,082
.........GDP % 67

"atentie la...mechel ?...hahaha ! tarziu, prea tarziu dlor B&Paste/co., a fost vandut de rus pe o suma modica. mechtel c.turzii, mechel lam.braila, ductil steel buzau si otelul rosu, mechel reparatii targoviste, etc ptr. fier vechi.
...oxiacetilenicul functioneaza asa cum a functionat u.t. bv., aro, sem.buc. etc...urmeaza oltchim -arpechim. v-ati razboit, v-ati batut pentru romania? dar pentru romani n-ati facut-o, oltchimul a fost falimentat chiar in timp ce voi va bateati ptr. romania, sunteti jalnici si va fi; jale mare!...inca vreo 1o.ooo angajati in economia privata concediati, plus cei de la oltchim, pplus cei planificati a fi concediati din sect.bugetar de psd-istul dragnea 120000.....mmmmmm? de unde contributii la fondul de pensii; mmmmm?...fiscalitate, forfetar grapinic?...inca vreo 25-30.000 firme din sectorul privat vor reloca afaceri sau vor falimenta, impozitarea agriculturii de subzistnta?...la revedereeeeee, usl !...la revedereeeeee, clasa politica !....dle b.t. mai bine demisionai, chiar nu stiti ce v-asteapta?... pe toti, evident !...hahahaha!...un ro.ooooooobespierre !

ce mai faci stimata doamna@1545, ai amtit?...de dai ranita, sau te-ai coafat si vaspit broneagra, de suparare !? hihihihihihihi!...trezeste-o si pasta, pretina hodorojita, de sta cu polonicu-n strachina si gandelu-n inbox-ul paralelipipedic decomandat.

www.youtube.com/watch?v=ej5rceb4-hQ
Terror Robespierre and the French Revolution

Fosta membra 9am.ro

17703 mesaje

Postat pe: 27 Februarie 2013, ora 14:54

ia sa vad.... .... daaaaaaaa.... aha...... asa, asa......... sigur ca da............. numai ca...... nici asa...... imposibil...... nu se poate.....

Daniela
Fosta membra 9am.ro

258 mesaje
Postat pe: 27 Februarie 2013, ora 15:18

De la: daniela_, la data 2013-02-27 14:54:10ia sa vad.... .... daaaaaaaa.... aha...... asa, asa......... sigur ca da............. numai ca...... nici asa...... imposibil...... nu se poate.....

...nu se poateeeeeeeeeeeee !?....ba, se poate !...
...puteti sa-mi spuneti si mie: de ce nu se poate?, sau puteti sa-mi spuneti si mie, asta, farastatus fara signature si fara avatar, care nu mananca salam cu soia cot la cot cu voi, deci, nu va pot oferi sfaturi, sau sugestii, dar voi, ma puteti informa pe mine informandu-ma, parezeamplu: care este totalul datoriilor publice insumate toate registrele unice ale administratiilor locale, adica, cuatumul creditului contractat de primariile de pe teritoriul romaniei la banci?
....mmmmm!?...hai sa vedem, bucurestiul lui oprescu, ce credite bancare a contractat, la ce banci, suma totala, scadente rambursari lunare in 2013,...ia sa viedem, vitejiiiiii mniei!

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 27 Februarie 2013, ora 15:39

ptr @535 fara status, semnatura si alte amanunte nesemnificative si care n-are-n obicei sa dea sfaturi
si la ce-ti foloseste respectiva informatie ?
te duci cu ea la Procuratura, la ANI , la DNA ,ca sa se autosesizeze sau la SRI ca se Atenteaza de mult la Siguranta Statului ?
n-am crezut ca o sa spun asta , dar iata ca apar si SRI.ul care L-a INFORMAT pe pres. de ce se-ntimpla colo- colo si dincolo, dar n-a avut timp, saracul, sa ia act de nota informativa !

Fosta membra 9am.ro

258 mesaje
Postat pe: 27 Februarie 2013, ora 17:01

...in precedentul deceniu, numai in eurozone, s-au pierdut aproximativ 1.100 miliarde de euro, prin: evaziune fiscala, frauda si fluxuri financiare ilicite (spalare de bani)potrivit unui calcul estimativ al comisiei europene.

...in romania ultimului deceniu, ins-ul, sau vreo alta institutie specializata a statului, a fost in stare sa estimeze: cate miliarde de euro au fost spalate, fraudate, etc?.. despre evaziunea fiscala, daca rcc-ul a estimat-o a fi vreo 40% din pib/an, atunci in mod sigur ea este de doua ori mai mare, cel putin.
...numai evaziunea fiscala a ultimului deceniu ar insuma cca.10 mld.euro, dar restul ingineriilor financiare, cat?
estimativ, + ~ 25-30 Mld.
total= 35-45 Mld.

...poi, active guvernamentale profitabile nu, dar evaziune fiscala, spalare de bani si frauda cat cuprinde, da !..pensii, ajutoare sociale, alocatii ptr. copii, indemnizatii ptr. mamiiiiiici cu bebielusi, majorari de salarii in justitie, administratie, invatamant ,sanatate, cercetare, ordine publica, etc....

...de undeeeeee baaaaaaaaaaa!.. satia care va bateti ptr.interesele ROMANIEI, de unde ?

Fosta membra 9am.ro

258 mesaje
Postat pe: 27 Februarie 2013, ora 17:01

9am_1504

101 mesaje

Postat pe: 27 Februarie 2013, ora 17:38

De ce nu esti cinstita si inacelasi tmp responsabila?
De ce nu-ti dai cu parerea despre;
1.Forfetar
2.Taxele marite.
3.Lipsa investitiilor.
4.Majorarea preturilor la energie.
5.Inflatia in crestere vertiginoasa.
6.Taxa de mediu atat de comentata .
7.Prezenta in guvern a unor ministrii corupti.
8,Cresterea nr parlamentarilor care putea fi stopata printr-o simpla lege ca doar erau la guvernare tov din usl.
9.Cresterea numarului ministerelor si implicit a hotilor care le populeaza.
10. si multe alte realizari ale guvernarii usl.
Hai curaj......

sirboby

1972 mesaje

Postat pe: 27 Februarie 2013, ora 20:35

la ce si ptr. ce ?
Adevar graiesti dar ai omis prim-ministru presedintele senatului al camerei deputatilor etc.(tonta,cacarau)

Sugei un corn cu lapte, dac n-avei dini i numrai-mi oule, c mi-am ieit din mini Bi animalule, nu vezi? Voi n-avei interesuri Iarna nu-i ca vara, v dorim succesuri! Parazitii (Noi vrem respect)
sirboby

1972 mesaje

Postat pe: 27 Februarie 2013, ora 20:45

De la: 9am_1504, la data 2013-02-27 17:38:25

De ce nu esti cinstita si inacelasi tmp responsabila?
De ce nu-ti dai cu parerea despre;
1.Forfetar
2.Taxele marite.
3.Lipsa investitiilor.
4.Majorarea preturilor la energie.
5.Inflatia in crestere vertiginoasa.
6.Taxa de mediu atat de comentata .
7.Prezenta in guvern a unor ministrii corupti.
8,Cresterea nr parlamentarilor care putea fi stopata printr-o simpla lege ca doar erau la guvernare tov din usl.
9.Cresterea numarului ministerelor si implicit a hotilor care le populeaza.
10. si multe alte realizari ale guvernarii usl.
Hai curaj......
Esti nebun??????Pai.asta inseamna.ca a dat cu bata in balta si a gandit cu c.....l(capul:(( cand a dat cu stampila)! Cum dracu vrei sa recunoasca asa ceva???? Pe Base l-a votat (tot fara a gandi ca procesul gandirii doare) si apoi il injura,noroc ca suntem republica( e si mare monarhista la cum gandeste cred ca l-ar pune rege pe Terente)

Sugei un corn cu lapte, dac n-avei dini i numrai-mi oule, c mi-am ieit din mini Bi animalule, nu vezi? Voi n-avei interesuri Iarna nu-i ca vara, v dorim succesuri! Parazitii (Noi vrem respect)
9am_1454

1051 mesaje
Postat pe: 27 Februarie 2013, ora 20:55

Eu sunt foarte multumit de modul in care s-a rezolvat problema leilor fratilor camatari Balint ...
Cica, n-aveau spatiu .... bietii lei ...
Asa ca i-au luat din grija familiei Balint si i-au dat in grija ... mea si a voastra, sa-i hranim noi, pe bani publici, pe urma sa ii dam pe continente cat mai indepartate, cu costuri pe masura.
Plateste romanul, are de unde ...
Are lei, plateste pentru lei, foarte multi lei ...
Popor milos si respectuoas cand e vorba de legea privind protectia animalelor.

O sa fac un proces, o sa dau statul roman in judecata ca sa decad din calitatea de cetatean la cea de ... animal ! Sa ma ingrijeasca si pe mine organizatiile astea miloase ... sa-mi dea de mancare, n-o sa mai am facturi, impozite, taxe de platit ...
Ce ziceti ?

Animalul.

9am_1454

1051 mesaje
Postat pe: 27 Februarie 2013, ora 20:58

Dialogul cu Gabi-Cotoroanta este pura pierdere de vreme.
Pentru ea nu e clar ce si cum e cu USL-ul ei drag si de ce este in stare.
Le mai da timp ... vreo 50 de ani.
Pana atunci il toaca pe Basescu.
Memoria ei s-a blocat la iepoca Basescu. Si a multora ...

Asta e democratia !
De tip Lapusneanu ...
Si multi si ....

KARP0V_

1890 mesaje
Postat pe: 28 Februarie 2013, ora 02:17

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 28 Februarie 2013, ora 07:42

pai, ce naiba sa fac, mai doamna Silviu ?
voi il laudati atit de mult pe Bas' ,chiar si cind Dezastrul facut e vizibil, incit trebuia sa fie si cineva sa critice ....nu de alta, dar chiar voiati sa fie ca pe vremea lui Ceasca: toti in gind si o simtire, ptr. dragul si stimatul conducator ?

dar, nu mai plingeti : omu' s-a razgindit iar , nu mai pleaca cu barcuta pe mare in 2014 ; mai pune d'un partid dupa chipul si asemanarea lui si voi o sa-l votati prim-ministru si o luam de la-nceput !

Pagini: << 1235 1236 1237 1238 1239 1240 1241 1242 1243 1244 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului basescu
Mergi la: