Info
x
Basescu
|
gabigabi2 33366 mesaje Membru din: 13/10/2011 |
Postat pe: 15 Martie 2013, ora 16:01
citesc ce scrii @ Silviule si ma minunez ! daca erai femeie, ma gindeam ca trecerile astea ,de la o stare la alta, se datoreaza menopauzei si te intelegeam mai bine, dar asa ?! in sfirsit, te-a mincat in fund si ai suparat-o pe Ingrid, dar ma faci pe mine sa-ti trimit un si sa te felicit ptr. fair- play .....in rest , ce sa-ti mai zic de Basel , ca inafara faptului ca-i face-n reclama Nutzicai, desi ca presedinte de tzara NU E TREABA lui , nu prea mai am ce sa-ti spun despre el ?....e prins in mrejele cucoanei si nu reuseste sa iasa de sub papucul ei, decit cu picioarele-nnainte ! |
|
Fosta membra 9am.ro 1134 mesaje Membru din: 6/03/2013 |
Postat pe: 15 Martie 2013, ora 18:45
Sunteti de tot balciul, jalnici, va tot balacariti reciproc precum tatele de pe marginea santului si nu obsrevati ca, tot ceea ce spuneti aici, nu rezolva vraistea, jaful , impostura, bascalia, coruptia, cinismul,si dezastruasa democratie originala pe care o gasca de comunisti, avandu-l in frunte pe ion iliescu, le-au instaurat dupa dec."89 in Romania.
Silviu, esti in opozitie, ananizeaza actiunile usl, extrage critici obietive si incearca sa lacaramezi mai putin pe umarul sau de grija idolului tau. Incearca sa observi si analizezi ideologia si strategiile politico-economice pe care le-a aplicat pdl-ul , comparativ cu ceea ce aplica astazi usl-ul din punct de vedere doctrinar-economic, exista vreo difereta? A existat vreodata o scoala de gandire politico-economica pur romaneasca care sa prezinte studii stiintifice, linii conceptual-economice, etc? Exista vreun institut de cercetare economica veritabil pe care politicienii romani sa-l consulte de fiecare data atunci cand incearca sa implementeze: vreun cadru legislaiv, vreo lege, sau vreo ordonanta de urgenta si vreun ordin al vreunui ministru, cu implicatii majore din punct de vedere monetar, fiscal, bancar, economic in general ? Ai abandonat tema Nicolaiescu, nu observi dezastrul pe care-l propune si nici faptul ca in spatele unor declaratii sforaitoare se ascunde majorai de taxe in sanatate,eliminarea pdl-istilor si inlocurea lor cu usl-isti, fosti lipitori de afise prin campania electorala, la fel de incompetenti pe cat au fost si predecesorii lor, ca in spatele lui Nicolaiescu nu exista nici plan si nici strategie reformista a sistemului de sanatate, nu exclude capusatea si mafia din sistemul de sanatare si nici complicitatea managerilor de spitale cu mafia distribuitorilor de tehnica medicala si medicamente, dar exista o gargara politicianist-populista ieftina pe care voi o credeti a fi cine stie ce panaceu al sistemului de sanatate. Nu observi mierosul comportament si atutudine afisate de ponta, dar in spatele sau se ascunde o strategie de comuncare dintre cele mai perfide, daca nu chiar cea mai perfida, acea combinatie intre metodica ortodox-teologica si cea de sorginte stalinisto-bolsevica la beria, mentorul sau nu este altul decat exponentul cel mai perfid al defunctului regim ceausist, Ponta o sa v-o demonstreze foarte repede pe propria voastra piele, una gandeste, alta spune, si cu totul altfel actioneaza, dar n-o sa-i percepeti comportamentul si atitudinea decat in momentul in care o sa va chioraie matele de foame, in momentul in care nu o sa reusiti sa va achitati facturile, in momentul in care o sa va fie frig si foame, in momentul in care somajul va fi uneva pe la 14-15%, in momentul in care o sa constatati ca nu mai exista investitii straine in economie, in momentul in care cineva o sa va spuna pe la tv, ca in ultimile 4 trimestre peste 30000 de firme si-au inchis portile si cei mai importani investitori si-au relocat afacerile, Renault va fi urmatorul mare absent, si va lasa pe drumuri peste 15.000 de muncitori, etc. atunci o sa dortiti a-mi spune, aici e forum, ca am avut iarasi dreptate, dar n-o sa aveti bani ptr, a va achita abonamentul la internet. Silviu, esti in opozitie, Actioneaza!...onest si obiectiv, ai ce critica, zilnic, dezastruasa "politica" usl-ista deja face victime printre pensionari , in piata fortei de munca , elevi,sau studenti, iar absolventii parasesc in masa Romania. Raporteaza abuz de limbaj |
|
9am_1454 1051 mesaje Membru din: 1/02/2013 |
Postat pe: 15 Martie 2013, ora 20:11
De la: 9am_1705, la data 2013-03-15 18:45:20Sunteti de tot balciul, jalnici, va tot balacariti reciproc precum tatele de pe marginea santului si nu obsrevati ca, tot ceea ce spuneti aici, nu rezolva vraistea, jaful , impostura, bascalia, coruptia, cinismul,si dezastruasa democratie originala pe care o gasca de comunisti, avandu-l in frunte pe ion iliescu, le-au instaurat dupa dec."89 in Romania. Nu mai trebuie sa fac mare lucru, face Ponta. Se va intampla precum spui, vor fi saraci si flamazi, traind in frig si ... abia vor reusi sa supra vietuiasca ... Ce sa le mai spun ? Am tot spus-o si m-au injurat: ca Basescu nu este cel mai mare rau ! Exista rele mai mari si ele sunt acum la putere. Doar ca ei nu vad, nu aud ... Asta este. Sa repet ca Nicolaescu e un cretin patentat, un tupeist retardat si ca este dupa chipul si asemanarea lui Crin ? E din ce in ce mai evident. Ponta si Antonescu, Orban, Norica Nicolai, toata cohorta asta de azi ne conduc si-au facut un renume strigand doar un lucru: Huo, Basescu ! Atat ! Asa au ajuns la putere. In rest nimic, nici o reforma, nimic, doar Huo Basescu ! Nu sunt in stare sa construiasca nimic, absolut nimic. Numai demolari, ... redirectionari de spagi ... catre ai lor ... Vin ai nostri, placa ai nostri, noi ramenm tot ca ... Nimic, dupa Iliescu, nimic ... doar Basescu mi s-a parut ca a mai incercat ceva. Ar fi putut mult mai mult ... asa mi s-a parut mie ... E bine si ce a facut. Daca nu ar fi fost Basescu, Nastase n-ar fi fost la parnaie. Tot e ceva. Mai era de facut. Dar ... Ca sa faci ceva, iti mai trebuie niste oameni. Oamenii sunt mari curve, cum li se pare ca nu mai esti atat de tare precum credeau ei, cum te tradeaza in favoarea celui pe care-l cred mai tare decat tine. Raman la parerea ca alegatorul obisnuit, romanul de rand cu drept de vot, prost si lipsit complet de educatie este principalul vinovat de ceea ce se intampla. Omul nou, creat de Ceausescu ! Si Ponta, Antonescu, sunt cele mai bune exemple. Cum e posibil sa fim condusi de un plagiator si de un mare chiulau, repetent ? Discipolul lui Nastase si al lui Iliescu ... niste nulitati. Asta este, poporul nostru atat poate. Ce sa-i fac eu poporului ? Zici sa combat. Pai, tot combat de ani de zile ... si la ce a ajutat ? A desteptat pe cineva ? Ma indoiesc. Acum nu mai vad nici o cale de iesire. Pentru ca astia de sunt la putere au asa o majoritate de-si pot permite orice cel putin patru ani, iar cei condusi de Blaga sunt vai de capul lor, par sa nu se mai regaseasca ... Pentru cine sa militez ? Pentru Basescu care e aproape anihilat de parlament ? Pentru PDL care nici el nu stie incotro s-o apuce ? Pentru PP-DD ? Doamne-fereste ! Sa-mi fac propriul partid ? N-am resurse ! Si daca as gasi, cine m-ar sustine ? Vezi cat de greu este sa gasesti oameni care gandesc ca tine ? Ca mine ... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 15 Martie 2013, ora 20:53
De la: 9am_1454, la data 2013-03-15 20:11:54De la: 9am_1705, la data 2013-03-15 18:45:20Sunteti de tot balciul, jalnici, va tot balacariti reciproc precum tatele de pe marginea santului si nu obsrevati ca, tot ceea ce spuneti aici, nu rezolva vraistea, jaful , impostura, bascalia, coruptia, cinismul,si dezastruasa democratie originala pe care o gasca de comunisti, avandu-l in frunte pe ion iliescu, le-au instaurat dupa dec."89 in Romania. Stai relax atunci, dar sa nu te surprinda faptul ca, acel procent confortabil din parlament, 70-80% ,(!?) pe care l-a obtinut usl-ul nu-i va sta-n gat peste foarte f. putin timp. Asa cum populatia a basculat electoral, la urne, in favoarea USL-ului, dupa 3 ani de guvernare PDL-Traian Basescu, acelasi procent din populatia romaniei isi va bacula violent in strada ura si nenultumirile impotriva intreagii clase politice romanesti. Sindromul Argentina, sau Islanda sunt contagioase, nici cu vreo primavara viitoare nu mi-ar fi rusine. Citeam textul lui Ingrid in care isi doreste normalitate, dar eu o intreb: este normal sa acorzi incredere unei clase politice anormale, sau unui partid/coalitie politica stanga-dreapta, profund anormala, impostoare, si corupta?...despre ce fel e normalitate vorbste, sau isi doreste Ingrid?...despre o normalitate a celui mai mic numitor comun, sau despre o normalitate naturala la cel mai inalt standard umanist, si de drept? Normalitate se asuma, se sustine, se militeaza ptr. ea in fiecare zi folosindu-te de toate mjloacele si metodele disponibile, normalitatea nu pica din cer. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 15 Martie 2013, ora 21:05
Reforma lui nicolaescu, (sau reformistul nicolaiescu) in sanatate se rezuma la: foame e bani!...in rest, nu exista vreun studiu de impact sau fezabilitate, vreun masterplan structural reformist in care sa fie incluse variantele:a, b, c, &forta majora.
"Nicolaescu i-a acuzat pe "cei de la Casa" ca n ultimii ani si-au batut joc de oameni, si-au perpetuat locul lor de munca, au "hingherit" pacientului, de aceea i trimite acasa. "Ce au facut cei de la Casa n ultimii ani? Au facut o nenorocire, si-au batut joc de oameni, sunt niste birocrati care trebuie sa plece acasa. De-aia i trimit acasa. Ei nu au facut altceva dect sa-si perpetueze locul lor de munca, sa ia bani pe ce? Hingherind pacientul, omul! Acasa cu ei !'', a spus Nicolaescu." s: mediafax. ...ei si ?..daca or sa plece acasa birocratii din casele judetene de sanatate, o sa se elimine firmele capusa din sistemul de sanatate al statului, o sa dezmembreze mafia distribuitorilor de medicamente, technica medicala, sau servicii, etc. care si-au finantat propriile afaceri din sanatate deturnand sume imense din bugetul sistemului de sanatate care a fost constituit in baza contributiilor obligatorii (~11%)atat a angajatilor cat si a angajatorului ? ...are sa infiinteze Nicolaiescu o piata a asigurarilor facultative de sanatate pe care o va reglementa onest? ...are sa prezinte Nicolaiescu un pachet de servicii medicale complexe si complete ca urmare a asigurailor obligatorii de sanatate pe care le platesc atat angajatii cat si angajatorii, care a nu se intersecteze economic cu inteesele sistemului de sanatate privat in care competenta si concurenta este acerba dar in detrimentul intereselor bolnavului ? ...exista o piata a comercializarii asigurarilor facultative de sanatate si un sistem privat de sanatate apt sa concureze de la egal la egal si onest cu sistemul de sanatate al statului? nu !...si-atunci, despre ce fel de reforma in sanatate vorbeste dl.min.nicolaiecu ? ..exact despre foamea de bani, despre falimentul sistemului de sanatate al statului, despre ineficienta tuturor reformelor aberante pe care politicienii romani l-au aplicat sistemului in ultimii douazeci de ani. ...despre subfinantarea sistemului de sanatate, despre lipsa dotarilor technice necesare, despre lipsa personalului medical de innalta calificare, ca urmare a migranii in masa a medicilor si asistentilor pe care politicienii i-au lipsit att de venituri salariale confortabile cat si de technica, instrumentarul, sau spatiul intraclinic adecvat desfasurarii actului medical in cele mai bune conditii si la cele mai inalte standarde profesionalae. ...exista patru tipuri de state in care functioneaza sisteme de sanatate finantate atat de la bugetul statului prin onributii obligatorii cat si facultative. 1...cele care impoziteaza obigatoriu si la sange contribuabilul dar ii ofera servicii de sanatate atat de multe incat nici nu va puteti imagina, este cazul tarilor nord europene, finlanda, norvegia, danemarca, suedia. 2 ...altele, care impziteaza minimal sau deloc, dar nu-ti furnizeaza decat servicii de urgenta si minima asistenta medicala, cum ar fi nele tari din estul asiei, china, hong kong, etc. 3... cele in care atat contributia obligatorie sau facultativa esunt la un nivel moderat, dar isi bazeaza finantarile aplicate sistemelor publice de sanatate, private sau de stat, pe forta economica, donatii,etc. totul intr-un sistem complementar-compensativ integrat de finantare, cum ar fi germania, austria, etc. 4...state in care nivelul de impozitare, contributii obligatorii, angajat-angajator-pensionar+coplata+medicamente achizitionate de bolnav+spaga medici si asistente, etc. este la un nivel cu mult peste cel de care sistemul de sanatate si bolnavul beneficiaza, prin finantare de la bugetul statului, este cazul romaniei, in care coruptia si incompetenta aministrativa conduc la subfinantare sistemului, la umilirea si corupererea corpului medical, la deprofesionalizarea sistemului de sanatate. ..consecintele?...le simtiti pe propria piele, dar veti fi fericiti atunci cand reforma nicolaiesciana va fi implementata deoarece nu o sa le mai simtiti deloc, ptr. ca veti fi fost deja morti si incinerati, (inmormantarile cu popa, costa !) Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 15 Martie 2013, ora 23:13
De la: 9am_1705, la data 2013-03-15 20:53:32De la: 9am_1454, la data 2013-03-15 20:11:54De la: 9am_1705, la data 2013-03-15 18:45:20Sunteti de tot balciul, jalnici, va tot balacariti reciproc precum tatele de pe marginea santului si nu obsrevati ca, tot ceea ce spuneti aici, nu rezolva vraistea, jaful , impostura, bascalia, coruptia, cinismul,si dezastruasa democratie originala pe care o gasca de comunisti, avandu-l in frunte pe ion iliescu, le-au instaurat dupa dec."89 in Romania. Ingrid si Cotoroanta au in comun ura fata de Basescu. Ingrid intr-o forma mai decenta, Gabi viscerala. Ele sunt din categoria celor cu votul negativ. N-au mai stat sa vada ce si cum e cu Ponta si Antonescu, l-ar vrea mort pe Basescu. Nimic nu mai conteaza pentru ele. Daca moare Basescu poate sa ne ia dracu' pe toti, ele vor fi multumite, vor muri si ele alaturi de toti ceilalti, dar fericite. Ca ele mai sunt cateva milioane bune de anti-Basescu. Nu sunt in stare sa ne explice de ce sa fim pro-USL decat pentru motivul ca trebuie sa fim anti-TB. Vorbesc despre normalitate si decenta doar cand vor sa ne arate ca astea ii lipsesc lui TB dar nu ne pot arata, nici nu le trece prin cap sa vada macar, daca cei carora le-au netezit drumul catre putere au aceste calitati. Ai facut o analiza despre Nicolaescu asta ... Foarte buna. Eu il consider atat de cretin pe individul asta, incat nu cred ca merita nici o analiza. Poate doar pentru internare. Mi-a devenit cat se poate de clar ca e bolnav mintal imediat dupa ce nu a mai fost ministru al sanatatii si, la nici o luna dupa ce PDL a preluat guvernarea, cretinul vorbea despre cum a adus PDL sistemul de sanatate in colaps, dupa ce el il pastorise mai bine de trei ani. El face parte din categoria destul de larga a bolnavilor mintali din PDL, bun coleg de suferinta psihica cu GHISE. Pentru cine nu si-a dat seama cine este Klaus Iohanis va avea posibilitatea de acum incolo. Spune-mi cu cine te insotesti, ca sa-ti spun cine esti. Neamtu' cand a vorbit putin, a parut ca face multe. Acum a inceput sa vorbeasca si va face din ce in ce mai putine. Ii place regionalizarea si apre interesat numai de chestia asta. Vom vedea. Pronosticul meu este: Kalus nu e neamt, e roman, deci ... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 16 Martie 2013, ora 02:53
De la: 9am_1454, la data 2013-03-15 23:13:50 ...probabil, si el se considera asa cum ai afirmat, dar mentalitatea ii este cu totul alta. M.Eminescu a fost Roman, dar gandea ca un ?... abstract, exact, analist lucid si rece, critic realist, pragmatic si-ntodeauna pe baricada interesului general, in fine... Klaus W.(J)Iohannis ?...no comment !... insa, priveste pozele, toate, si citeste: cand, cu cine, de ce? ...impresii?.. si-apoi mai vedem. www.klausjohannis.ro/files/events.htm www.fdgr.ro/ FDGR, in Ro. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 16 Martie 2013, ora 07:57
De la: 9am_1705, la data 2013-03-16 02:53:09De la: 9am_1454, la data 2013-03-15 23:13:50 M-am uitat. Prognosticul meu pentru Iohanis ramane negativ. Pentru tara. Banuiesc cum ca a intrat in PNL din pur interes, din pragmatism, pentru a atrage fonduri pentru Sibiul lui. Dar eu nu stau in Sibiu. Deci, e probabil, ce de pe urma succeselor lui KI eu voi avea de pierdut. Pentru mine, important este ce va face KI pentru Romania, nu pentru Sibiu. Deocamdata nu vad nimic. Ce s-a schimbat de cand a intrat in PNL ? Au aparut idei, conceptii noi de guvernare, mai nemtesti, mai pragmatice ? Care sa duca la aparitia de noi locuri de munca, contracte noi, o viata mai buna, gestionarea mai eficienta a resurselor ? L-a auzit cineva pe KI vorbind despre chestiuni de genul asta ? Eu nu ... Dar sa-l lasam pe Ioahins. Din cand in cand apare cate un caz cu judecatori corupti. Se gandeste cineva sa inaspreasca pedepsele pentru functionarii publici care sunt dovediti corupti, cam cum e in America ? Nu, pentru ca politicienii se folosesc tocmai de acesti judecatori, procurori ... sunt foarte buni tocmai pentru ei. Tu zici sa facem ceva. Asa este. Dar ce sa facem ? Ce putem face noi doi ca sa se voteze o asemenea lege ? Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|
|
Postat pe: 16 Martie 2013, ora 08:21
n-ati fost niciodata-n stare sa spuneti Pentru ce il iubeati atit de mult pe Base' si de ce el mai bun ca toti ceilalti , dar imi cereti mie, de ex., sa spun de ce-i mai bun USL sau Crin sau Ponta !?
am spus si iar spus, dar NU vreti sa vedeti si sa intelegeti ce spun : NU sunt foarte incintata de ei, dar NU sunt ca Bas si Haita lui si e suficient, mai ales in situatia ca nu avem Alternativa ! n-am motive sa spun ca Bas' a incalcat si incalca, in continuare Constitutia ? sa va fie de cap, ORBETILOR, campania electorala facuta lui Udrea , Incalca iar Legea si asa o tine de 8 ani si, vreti voi sa spuneti ca in conditiile in care Ro nu atragea fonduri europene si ce atragea se ducea la in praznic ; CE a oprit banii europeni tocmai ptr. ca a constatat acest lucru, ERA MAI BINE cu PDL.ul la guvernare ? asta vreti sa spuneti ? pai cind ati spus asta, ignorind cu desavirsire blocajul in care a intrat RO datorita politicii lor condusa de Bas' via Bruxelles , imi spuneti ca sunteti Obsedati de un om si nu vreti sa vedeti realitatea lui toxica ! asa ca, pa si pusi , incapatinatilor ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 16 Martie 2013, ora 13:57
De la: gabigabi2, la data 2013-03-16 08:21:44n-ati fost niciodata-n stare sa spuneti Pentru ce il iubeati atit de mult pe Base' si de ce el mai bun ca toti ceilalti , dar imi cereti mie, de ex., sa spun de ce-i mai bun USL sau Crin sau Ponta !? Pa ! In sfarsit o idee buna ,,, Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 16 Martie 2013, ora 15:41
s-o crezi tu, nenica : n-am spus Pa ca m-as retrage....n-ai s-o vezi p'asta ci, ca nu va mai bag in seama....vorbeste tu, in continuare, cu jupin myt. ca va e de ajuns si va intelegeti atit de bine !
Raporteaza abuz de limbaj |
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 16 Martie 2013, ora 15:46
Pa ca p, dar sa vezi cum e cind e pa fara pa.
Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Postat pe: 16 Martie 2013, ora 16:12
eu n-o sa ma supar ca nu ne va zice PA, atunci cind va pleca !
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 16 Martie 2013, ora 16:17
De la: 9am_1454, la data 2013-03-16 07:57:31De la: 9am_1705, la data 2013-03-16 02:53:09De la: 9am_1454, la data 2013-03-15 23:13:50 Stii "proverbul": cu o floare nu se poate reforma PNL-ul si nici primavara nu este, insa, ar fi cazul sa adresati o scrisoare de intentie FDGR, prin are sa-i solicitati o disponibilizare de personal pentru a va instala in functii de primari sau presednti de consilii judetene cate un neamt, si-atunci: in fiecare an cate un oras din Romania poate fi Capitala Europeana, glumesc, dar cam asa stau lucrurile atunci cand omul, cum se spunea la romani, sfinteste locul. In fine, nu cred , nu pot sa cred ca Joannis se va lasa murdarit de cameleonicul PNL, daca va reusi sa realizeze ceea ce si-a propus in PNL, atunci va fi ok., daca nu, va demisiona. Sincer, mi-ar placea sa vad o dreapta veritabila condusa de un etnic grman din Romania. Despre judecatori corupti, ce pot sa spun, mai nimic, este un fapt arhicunoscut, iar despre justititia din Romania, te intreb pe tine: Exista Justitie in Romania!? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 16 Martie 2013, ora 16:51
pfiiii, uitindu-ma eu prin COMUNITATE ca sa vad ce-i linistea asta, dadui cu ochii de @ Alexandru Mitrache
aoleuuu @ Vanea , unde esti tu, prieten drag ? ahhhh, ce dor imi e de'o trinta voiniceasca , de'a ta , cu basistul ala inflacarat ! ce multi am fost ....ce putini am ramas si Bas' -i pe pozitie si ne-a macinat pe toti, intocmai ca picatura chinezeasca ......piiiiic......piiiic...picpicpic......pic s.a.m.d Raporteaza abuz de limbaj |
|
9am_1504 101 mesaje Membru din: 10/02/2013 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 16 Martie 2013, ora 17:06
De la: gabigabi2, la data 2013-03-15 15:46:37De la: 9am_1504, la data 2013-03-15 09:44:50De la: 9am_1454, la data 2013-03-15 07:16:03De la: 9am_1504, la data 2013-03-15 06:40:51De la: gabigabi2, la data 2013-03-14 08:48:08De la: 9am_1504, la data 2013-03-14 06:46:50De la: sunt_al_naibii, la data 2013-03-13 21:28:27De la: 9am_1504, la data 2013-03-13 16:41:01De la: gabigabi2, la data 2013-03-13 10:07:45si cum ai ajuns la serviciu matale, hop pe calculator , ca d'aia te grabeai , nu ? A fost suficient votul dat in 90-92 pentru pecetuirea destinului romanasilor, sase ani in care a fost cladit acest sistem mafiot, sase ani in care partidele, presa,ministerele au fost intesate cu derbedei securisti aceasi care acum sunt stransi uniti in jurul USL. Ai ideie cand a avut loc coruperea majoritatii politistilor, magistratilor, politicienilor, militarilor si bineanteles al intelectualilor care puteau destepta prostimea si din acest motiv au toti ciocul mic in fata dezastrului conceput cu bunastinta de catre camarila Iliestiana? Hai sa-ti spun deoarece pe tine nu prea te duce capul la o asa analiza. Ei bine BANCOREXUL a fost metoda de corupere a elitelor Romaniei. In perioada respectiva Banca de Comert Exterior a Romaniei a dat preferential credite tuturor celor care se inchinau Tarului ILIESCU cu dobanda de doar 9% in timp cat celelalte banci practicau dobanzi si de 100%. Asa au reusit cei enumerati mai sus sa faca capital pentru a putea mai tarziu sa poata cumpara tot ce se scotea la privatizare. Mai mult nici macar nu au mai restituit sumele imprumutate iar ,,ANCHETELE'' facute de nenea VACAROIU nu au gasit vinovati iar mareata banca Romaneasca cu un capital urias a fost trecuta la realizarile epocii Iliescu. la vremea respectiva aveam o cunostinta care lucra la acesta banca sucursala de la Mecanica Fina si povestea cum veneau actualii mafioti si incarcau portbagajele cu banutii nostrii. Acum ei stiu ca au datorii neplatite si fac doar asa de ochii nostrii o oarecare opozitie dar in momentele cheie sunt prezenti pentru sustinerea cauzei.. Acesta este motivul pentru care indiferent ce votezi te trezesti tot cu aceiasi mafioti la conducere. Acum ma intreb si eu , cine a votat pe ILIESCU, nu voi uselistii actuali? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 16 Martie 2013, ora 17:26
Capitalul BANCOREXULUI depasea in perioada respectiva 10 miliarde de dolari.
Cu acesti dolari au fost cumparate foate persoanele care puteau face ceva pentru democratizarea reala a tarii. Daca nu ma crezi il poti intreba pe Voiculescu presedintele USL. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 16 Martie 2013, ora 18:33
Chiar ... ca veni vorba ... stie cineva daca Basescu a luat credite de la Bancorexul asta ?
Dar, dintre adversarii lui, cati or fi luat ? Crezi ca alde Gabi intelege ce e cu trupa asta de devalizatori a lui Iliescu ? Zici ca n-avem justitie ... te inseli, avem, dar numai pentru plebe. Sti cum te ard daca sufli ? Ura asta viscerala cultivata impotriva lui Basescu de unde vine ? Pe scurt, a fost in trupa lor, de-al lor ... in gascuta lui Petre Roman ... 10 ani. Dupa alegerile din 2000 cand Roman a obtinut la presedintie sub 2% in timp de PD, al carui sef era, a obtinut 9-10%, era clar ca Petre trebuie sa fie uschit. A latrat si el din opozitie pana in 2004 cand si-a vazut visul cu ochii: presedinte ! Dar alianta Da era cam nu, adica nu prea putea guverna ca n-avea 50,0000ceva%. A gasit si ceva-ul peste 50% in persoana solutiei imorale: DV. Pana acum era tot de-al lor ... Cine stie cum de s-a intamplat sa nu mai fie de-al lor ? Dar de-al nostru a fost ? Cum naiba de azi e atat de injurat si TB a castigat toate bateliile politicie la care a participat ? Care sa fie explicatia ? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 16 Martie 2013, ora 19:35
Cred ca Basescu chiar daca a facut parte din gasca lor cu timpul a realizat in ce directie trebuie sa mearga tara si a tradat ,,legea tacerii'' omerta clasei politice indreptand tara spre o Uniune Europeana reala si este un sustinator al Statelor Unite ale Europei si bineanteles al NATO.
Daca privim cu atentie iesirile televizate ale lui Basescu vom observa in spatele lui steagurile NATO si UE alaturi de stegul national. Din curiozitate cine nu crede poate accesa iesirile CACARAULUI in perioada de trista amintire cand facea pe presedintele si veti observa fara mare efort ca steagul NATO lipseste asa cum lipseau si de la intrarea in Cotroceni. Oare de ce? Catre cine era indreptat acest mesaj? Acum trebuie inteles de ce NATO ar cam vrea sa-si revizuiasca politica de amplasare a scutului . Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 17 Martie 2013, ora 10:04
De la: 9am_1504, la data 2013-03-16 17:06:08De la: gabigabi2, la data 2013-03-15 15:46:37De la: 9am_1504, la data 2013-03-15 09:44:50De la: 9am_1454, la data 2013-03-15 07:16:03De la: 9am_1504, la data 2013-03-15 06:40:51De la: gabigabi2, la data 2013-03-14 08:48:08De la: 9am_1504, la data 2013-03-14 06:46:50De la: sunt_al_naibii, la data 2013-03-13 21:28:27De la: 9am_1504, la data 2013-03-13 16:41:01De la: gabigabi2, la data 2013-03-13 10:07:45si cum ai ajuns la serviciu matale, hop pe calculator , ca d'aia te grabeai , nu ? EROARE totala : nu a fost intesat cu securisti ci, ASA A RAMAS ! chiar si iubitul tau Bas' NU a fost zburat din Ministerul transporturilor in dec. 89 , asa cum nu a fost dat afara nimeni de nicaieri si-n 91 Iliescu l-a cooptat in guvernul lui P. Roman si primul mare TUN a fost dat de el si ministerul lui ! Iliescu Trebuia sa faca o Perestroika , asa cum era in scenariul scris ptr. Ro si toti , cu mici exceptii, au ramas pe posturile avute si de acolo au inceput sa treaca averea Statului in propriile buzunare ! P.S nu ma mai bate la cap cu prostia ca USL in totalitatea lui inseamna Iliescu, caci Iliescu inseamna si Basescu si Voiculescu, Vacaroiu, Stolojan, Nastase, P. Roman , ca unii ce si la vremurile " Noi", tot voi : PCR .ul victorios , impanat de secu' ! I. Ratiu pe care l-am votat eu NU a avut nici-o legatura nici cu Iliescu , nici cu Basescu, ultimul "samurai " al ceausismului ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 17 Martie 2013, ora 10:26
De la: 9am_1504, la data 2013-03-16 19:35:38Cred ca Basescu chiar daca a facut parte din gasca lor cu timpul a realizat in ce directie trebuie sa mearga tara si a tradat ,,legea tacerii'' omerta clasei politice indreptand tara spre o Uniune Europeana reala si este un sustinator al Statelor Unite ale Europei si bineanteles al NATO. o tii langa cu steagurile alea pe care numai tu le-ai vazut ca nu sunt in spatele lui Crin si tot insisti ,ptr. ca asa ti-au spus tie EVZ si B1 ....sa fii sanatos si la minte gros, dar nu prea ai sanse ! P.S aderarea la NATO si UE NU sunt realizarile lui Bas' ci, ale lui E. Constantinescu si ale lui Nastase si Iliescu ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 17 Martie 2013, ora 14:29
Rediscutam momente politice" istorice" lipsite de sens, a fos in gasca iliesciana?...evident!
Daca a beneficiat sau nu, politic, de pe urma vreunui credit Bancorex, nu avem de unde sa stim, dar a specula subiectiv pe aceasta tema, implicit acest aspect politico-financiar, n-ar fi decat o alta aflare in treaba exact intr-un domeniu in care n-avem certitudini pe care sa ne fundamentam opinii de minim bun simt sau obiectivitate. Exista suficiene informatii pe internet din care poti sa-ti extragi unele impresii pe care iti poti baza un rationament minimal referitor la cei care au devalizat Bancorexul. Exista o lista AGA , in care sunt nominalizate toate personajele politice care s-au perindat prin acea adunare a actionariatului, inclusiv presedintii bancii Vasile Voloseniuc, Dan Pascariu, Razvan Temesan 1992-1997, Florin Ionescu 1997-1998, Vlad Soare, Nicolae Danila, care au jefuit cea mai mare banca comerciala de comert extern a Romaniei, din cauza carora tu achiti, inclusiv astazi, acel 1 eurocent inclus in petul carburantilor auto. Dar guvernatorul BNR, cum si-a permis sa tolereze si accepte un asemenea banking holdup!? Cu FMI si BM, nu te joci!... chiar daca ai furat, aparent, cu acte-n regula, ei stiu sa-si recupereze prejudiciul, iar daca tu vrei sa afli daca Traian Basescu a contractat vreun credit, sau a beneficiat politic datorita vreunui credit contractat de vreun intermediar la Bancorex, sau nu, autoritatile judiciare romanesti pot adresa un inscris rogatoriu fiscului american ,sau german, in vederea investigarii spetei , au sa-ti gaseasca ei, atat pe cei care, intr-adevar , au devalizat Bancorexul cat si, cum si in ce scop au fost folosit fiecare eurocet Cu fiscul american, sau german, nu te joci ! N-a mai fost de-al lor, raspunsul este pe acest topic, un alt raspuns pertinent il gasesti in textul postat de: @terzi (www.9am.ro/comunitate/forum/view_topic/25485/CE-FACEAU-ROMANII-I...) dar nici de partea celor pe care a pretins ca-i reprezinta, n-a fost ! Pur si simplu, a fost pentru sine !... si continua, cu o cerbicie de neimaginat, sa fie numai , strict, pentru sine ! In contextul politico-conomic dat, al Romaniei, si tu ai fi procedat exact in acelasi mod, cine va pretinde in viitoarele campanii electorale ca, va promova si reprezenta interesele ROMANILOR , minte ! Ceea ce a inceput subversiv, meschin ,si prost, se va sfarsi cu mult mai prost, atroce, si cinic, decat si-au putut, sau isi pot imagina, toti acei care au condus Romania dupa Dec."89. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 17 Martie 2013, ora 14:34
De la: gabigabi2, la data 2013-03-17 10:26:10De la: 9am_1504, la data 2013-03-16 19:35:38Cred ca Basescu chiar daca a facut parte din gasca lor cu timpul a realizat in ce directie trebuie sa mearga tara si a tradat ,,legea tacerii'' omerta clasei politice indreptand tara spre o Uniune Europeana reala si este un sustinator al Statelor Unite ale Europei si bineanteles al NATO. Crezi ca este o simpla intamplare lipsa steagurilor NATO? De ce treci peste asa ceva? In limbajul diplomatic asta este un mesaj foarte important. Inteleg , sunt AI TAI asa ca nu conteaza. Ei bine eu doresc ca sa traiesc in UE si nu la periferie si sunt atent la aceste amanunte de o importanta uriasa. Din acest motiv nu pot fi de partea acestor rapciugi comuniste care de dragul protejarii jafului pe care l-au facut , stiind ca intr-o Uniune Europeana ei nu prea isi vor gasi locul , mai mult fiind constienti ca odata si odata vor trebui sa dea socoteala pentru tot raul pe care l-au facut cu bunastiinta sunt in stare sa ne scoata definitiv din carti lucu la care lucreaza cu spor acest USL antiromanesc. Crezi ca tovarasul Ponta copy-paste ar mai putea fi procuror intr-o Uniune Europeana ? Crezi ca ar mai putea ignora comisiile adevaratilor universitari care au dat verdictul de plagiat? Crezi ca ar mai putea schimba membrii comisiilor doar pentru a nu fi nevoit sa-si dea demisia asa cum era normal/? Partea nasoala este ca acesti nemernici au sustinerea prostilor. Deci , eu , familia mea si urmasii mei doarim sa traim in UE si nu la periferie asa ca nu pot fi niciodata simpatizant USL. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 17 Martie 2013, ora 14:53
Credeti ca Fenechiu si ceilalti parlamentari cu probleme in justitie sunt tinuti acolo doar de dragul guvernarii?
Cu siguranta ei sunt un semnal dat pentru toata masa mafiotilor care suna in felul urmator.... CAT TIMP VA FI USL LA PUTERE PUTETI FURA DEOARECE NOI VA APARAM! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 17 Martie 2013, ora 14:57
mai, ma lasi ? la halul Ro de indatorare si de sleire a fortelor umane , dar si cele naturale si de aici, cele economice, ORICINE ar fi urmat dupa ARSITA pedelista ar fi avut de furca !
dar si de ramineau ei la putere , vai s'amar ! asadar suntem intre Scyla si Caribda , iar politica PPE a UE nu face decit sa ne scufunde ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 17 Martie 2013, ora 15:10
De la: 9am_1504, la data 2013-03-17 14:53:37Credeti ca Fenechiu si ceilalti parlamentari cu probleme in justitie sunt tinuti acolo doar de dragul guvernarii? trezesti in mine toata ura si scirba adunata-ntoti anii astia de JAF ORGANIZAT al PDL.ului ! din CAUZA CUI , iNbecilule CE a stopat banii europeni catre Ro ? din cauza lui Ponta, Crin sau USL sau din cauza Auditului facut pe guvernarea portocalie din anii 2010-2011si a constatarii directionarii lor frauduloase ?de'as avea eu Putere, ti-as baga la puscarie toate guvernele Boc 1, 2, 3, 4 si pe don Bas' , cu ei de mina ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 17 Martie 2013, ora 15:14
De la: 9am_1504, la data 2013-03-17 14:53:37Credeti ca Fenechiu si ceilalti parlamentari cu probleme in justitie sunt tinuti acolo doar de dragul guvernarii? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 17 Martie 2013, ora 15:16
De la: 9am_1504, la data 2013-03-17 15:14:57De la: 9am_1504, la data 2013-03-17 14:53:37Credeti ca Fenechiu si ceilalti parlamentari cu probleme in justitie sunt tinuti acolo doar de dragul guvernarii? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 17 Martie 2013, ora 15:16
De la: 9am_1504, la data 2013-03-17 15:16:09De la: 9am_1504, la data 2013-03-17 15:14:57De la: 9am_1504, la data 2013-03-17 14:53:37Credeti ca Fenechiu si ceilalti parlamentari cu probleme in justitie sunt tinuti acolo doar de dragul guvernarii? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 976 mesaje Membru din: 6/11/2010 Oras: Brasov |
Postat pe: 17 Martie 2013, ora 18:58
Am "citit" muult .... pana sa-mi dau seama care "numar" e Silviu .
Acum mi-am "dat seama" ! Si cu aceasta ocazie il salut ! Servus mai voinicule ! Ce mai e nou ? Tot cu puicutele te certi ? Sau Gaitele , ca nu mai stiu cum sa ma esprim .... Eu iti propun sa nu mai fii suparat . Ai dreptate . De unul singur nu se poate . Nu o sa crezi sa aflii ca suntem multi cu aceleasi simtiri . Problema este ca ele sunt exprimate separat . Iar asa da senzatia de ne-unitate. Oricum am explica-o noi , realitatea vietii romanesti de azi este rezultatul a inertiei de care a dat dovada poporul roman 25 de ani . Lipsa Sa de atitudine , raiul Celor ce ne conduc cica "interesele" in ziua de azi . Basescu , intentii bune . Pacat ca nu a gasit formula victorioasa a echipei sale .La nivelul coruptiei din Romania INSA , este greu sa gasesti ECHIPA ...
Raporteaza abuz de limbaj
Jules Verne....
|
|
|
|

citesc ce scrii @ Silviule si ma minunez ! daca erai femeie, ma gindeam ca trecerile astea ,de la o stare la alta, se datoreaza menopauzei si te intelegeam mai bine, dar asa ?!
si sa te felicit ptr. fair- play .....in rest , ce sa-ti mai zic de Basel , ca inafara faptului ca-i face-n
s-o crezi tu, nenica : n-am spus Pa ca m-as retrage....n-ai s-o vezi p'asta ci, ca nu va mai bag in seama....vorbeste tu, in continuare, cu jupin myt. ca va e de ajuns si va intelegeti atit de bine !