back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Basescu

Pagini: << 1241 1242 1243 1244 1245 1246 1247 1248 1249 1250 >> Sari la pagina:

9am_1504

101 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 17 Martie 2013, ora 19:09

PRIVIND RETROSPECTIV TOATE GUVERNARILE FSN-PDSR-PSD-USL OBSERVAM CA IN MOMENTELE IN CARE AU MARI PROBLEME DE GESTIONARE A NEREALIZARILOR DAU DRUMUL PROBLEMELOR INTERETNICE.
OARE MAI AU PUTEREA SA MANILULEZE OPINIA PUBLICA ASA CUM NE-AM OBISNUIT?
CUM AU INCEPUT PROBLEMELE DE PUNERE IN PRACTICA A PROMISIUNILOR PE CARE LE-AU FACUT PROSTILOR CUM AU APARUT CATIVA ZISI JURNALISTI CU MATERIALE ANTI- PRO-ETC NUMAI BUNE SA INDREPTE ATENTIA PROSTILOR IN ALTA DIRECTIE DECAT CEA REALA.
POATE CA NU TOTI LOCUITORII ACESTEI TARI AU AVUT OCAZIA SA TREACA PRIN COVASNA ORI HARGHITA LA INTERVALE DE TIMP DAR EU PRIN JOBUL PE CARE IL AM CHIAR TREC PRIN ACESTE JUDETE CEL PUTIN O DATA LA DOUA TREI LUNI SI POT SA AFIRM FARA UMBRA DE INDOIALA CA STEAGUL SECUIESC ESTE AFISAT DE MULTA VREME PE CLADIRILE ADMINISTRATIVE DIN ACESTE LOCALITATI.
CU CE NE-A DERANJAT ACEST STEAG ATATA TIMP CAT NU SUNT PROBLEME DE ALTA NATURA?
DUPA CUM CUNOASTEM CU TOTII SI UN RAHAT MARE DACA NU ESTE ZGANDARIT CU BATUL NU MIROASE.
CAM ASTA FACE ACEST FSN-USELIST ACUM CAND SE ADUNA DATORIILE PE CARE LE ARE FATA DE PROSTII CARE I-AU VOTAT SI IN LOC DAU CU BATUL IN RAHATUL APROAPE USCAT, MAI MULT NI-I OFERA CA PE O PRAJITURA GLAZURATA .
OARE MAI CRED CA TINE?

Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 17 Martie 2013, ora 19:13

De la: revenitu, la data 2013-03-17 18:58:52Am "citit" muult .... pana sa-mi dau seama care "numar" e Silviu .
Acum mi-am "dat seama" !
Si cu aceasta ocazie il salut !
Servus mai voinicule !
Ce mai e nou ? Tot cu puicutele te certi ? Sau Gaitele , ca nu mai stiu cum sa ma esprim ....
Eu iti propun sa nu mai fii suparat .
Ai dreptate .
De unul singur nu se poate .
Nu o sa crezi sa aflii ca suntem multi cu aceleasi simtiri .
Problema este ca ele sunt exprimate separat .
Iar asa da senzatia de ne-unitate.
Oricum am explica-o noi , realitatea vietii romanesti de azi este rezultatul a inertiei de care a dat dovada poporul roman 25 de ani . Lipsa Sa de atitudine , raiul Celor ce ne conduc cica "interesele" in ziua de azi .
Basescu , intentii bune . Pacat ca nu a gasit formula victorioasa a echipei sale .La nivelul coruptiei din Romania INSA , este greu sa gasesti ECHIPA ...

Salut Adi.
Ultima ta fraza m-a miscat. Ai fost in tara in ultimii zece ani?

Raporteaza abuz de limbaj
,,E-un curcubeu deasupra lumii sufletului meu"
9am_1454

1051 mesaje
Postat pe: 17 Martie 2013, ora 20:45

De la: revenitu, la data 2013-03-17 18:58:52Am "citit" muult .... pana sa-mi dau seama care "numar" e Silviu .
Acum mi-am "dat seama" !
Si cu aceasta ocazie il salut !
Servus mai voinicule !
Ce mai e nou ? Tot cu puicutele te certi ? Sau Gaitele , ca nu mai stiu cum sa ma esprim ....
Eu iti propun sa nu mai fii suparat .
Ai dreptate .
De unul singur nu se poate .
Nu o sa crezi sa aflii ca suntem multi cu aceleasi simtiri .
Problema este ca ele sunt exprimate separat .
Iar asa da senzatia de ne-unitate.
Oricum am explica-o noi , realitatea vietii romanesti de azi este rezultatul a inertiei de care a dat dovada poporul roman 25 de ani . Lipsa Sa de atitudine , raiul Celor ce ne conduc cica "interesele" in ziua de azi .
Basescu , intentii bune . Pacat ca nu a gasit formula victorioasa a echipei sale .La nivelul coruptiei din Romania INSA , este greu sa gasesti ECHIPA ...

Cine ti-a spus tie ca sunt suparat ?
Am mai spus-o ... imi dau si eu cu parerea, ca tot omul pe care-l mananca-n ...
Dar, pentru ca sunt un mare artist in ale scrisului, le am cum ar veni, multi se basica, ca cum ar veni cu Ingrid deunazi si iau drept atacuri personale niste opinii politice cum ar fi cea conforma careia cine a votat cu USL e un mare prost. E ceva de suparare aici ? Asa mi se pare mie.
La fel, lor li se pare ca cine tine cu Basescu e un mare prost. E, n-o spun chiar explicit, dar se vede printre litere dupa modul cum reiau chestia aia cu flota si cu casa din Mihaileanu. Cine-ti spune cacaturle astea de mii de ori, nu te ia de prost ?
In fine, nu s-a stabilit inca cine sunt prostii.
A mai aparut unul, de pe afara, probabil Mytcor, care e de parere ca toti suntem niste prosti ca nu facem si nu dregem si ne da el indicatii despre ce si cum sa facem si sa dregem.
Asta s-ar putea sa aiba cea mai mare dreptate ...
Si eu daca m-as pripasi pe-afara la o leafa de vre-o trei patru ori mai mare in raport cu cea din Ro, mama-mama ce sfatos as fi ...
Tot dpdv politic, fara sa-mi dau seama, le-am spus celor care sustin USL ca manaca ... ma rog, ce manaca. Suparare mare ! Jale.
S-au axat pe asta si au ignorat toate argumentele pe care le-am adus acolo ca sa le demonstrez de ce manaca ...
Am tras concluzia ca i-am ghicit, si-au dat seama ca mancau, ca am dreptate, dar pentru ca nu puteau sa spuna, da, nene, asa este, Ponta ne-a tras-o noua care i-am votat, suntem niste fraieri (asta e o forma mai baljina asa ... pentru definirea prostilor, mai miloasa).
Intr-un cuvant, am invins.
Mai bine spus, am infrant, pentru ca de invins nu invinge nmeni, toti suntem looseri, fraieri sau mai bine spus, niste prosti acolo si ei.
Io sunt un pic mai mare pentru ca reusesc sa starnesc pasiuni. Seful prostilor, cum ar veni.

Totusi, mai am o speranta, pentru ca eu imi dau seama ....

9am_1454

1051 mesaje
Postat pe: 17 Martie 2013, ora 21:21

V-as mai impartasi din filozofia mea despre prosti, dar trebuie sa ma integrez in peisaj.
Ma duc sa mai uit la filmul de o inestimabila valoare de la Protv despre cum s-a sfarsit pamantul in 2012. Convingator. E clar ca o s-o mierlim in 2012 ...
Nu conteaza ca a trecut.
La noi, nu conteaza nimic ...

Fosta membra 9am.ro

976 mesaje
Oras: Brasov

Postat pe: 18 Martie 2013, ora 00:22

Exista pe net un filmat in care cineva , un om de o inteligenta sclipitoare , nu un prost , ne spune cum a fost el indrumat prieteneste de un amic din Serviciul Secret American sa nu se uite la televizor . Deloc.
(nu pot explica de ce ptr ca ma "lungesc" pe langa - adica in afara subjectului...)
Ei , noi , tocmai asta dezbatem .
Ceea ce vedem la televizor .
Desi (si poate fi confirmat de cei care lucreaza in breasla ) stim ca totul este REGIZAT , asta facem .
Comentam ca turmele ceea ce vedem-auzim in tembelizoare.
Apropo de aparitii televizate pe tema politica insa , USL face ... hai sa zicem o demonstratie de forta .
In sensul ca demonstreaza in forta cat de prosti (majoritari) sunt romanii.
Cei ce i-au votat .
Si cu tupeu ordinar fiecare membru usl , afisand o mina superior-autoritara , ne explica de peste un an de zile ... cat de rau e Basescu .
Nimic altceva .
Nu credeti ca mascarada asta , pusa la cale de voiculescu daniel a ajuns in punctul ridicolului ?
Deoparte realizari . Promise .
Deoparte imbunatatiri . Promise.
Deoparte incepere iesire din criza . Promisa .
Deoparte caderea dictatorului. Promise
Si nerealizate .
Despre ce vorbim ?
Despre nimic .
Comentam ca prostii , pe langa subiecte "date" pe sticla ...
Neinteresant .
Interesant totusi ar fi , ca in sfarsit , romanul sa-si dea seama ca tot timpul , timpul asta de dupa revolutie , el a fost mintit , manipulat ordinar si furat la drumul mare . Lasand DEOPARTE circul prezent zilnic pe tembelizoare . Romanul SIMTE pe pielea lui , zilnic , ca nu e bine .
Inutil de adaugat ca ar fi bine sa iasa romanul in strada si sa-si ceara DREPTURILE furate atati amar de ani , cu furca-n mana . CA noi "adugam" dar ramanem la stadiul VORBE .
Si nimic FAPTE .
Eu doar ma minunez mereu de obedienta acestui popor .
De rabdarea lui .
Desi constient , de RESEMNAREA lui ...
...
Sa sti Silviu , ca nu este o vina aceea de a castiga un salariu decent intr-o lume civilizata , cum este cazul lui Mytcor . Si poate nu numai al lui . El , parerea mea este ca a reactionat cand a constientizat starea de fapt din jurul lui . Poate a facut bine sau nu . Plecarea dincolo a romanilor (cei ce vor sa munceasca) eu o vad ca o reactie asupra constientizarii ... neputintei . Neputintei ce te cuprinde cand vezi inteligenta ce te incojoara . Inteligenta aia populara . Aia de sant . Constientizezi ca oricum ai da-o , suci-o , invarti-o ... tot la 0 ajungi .Ca nu mai sunt reactionari . Au fost aia la 1848 si gata .
Nu mai avem carturari .
Avem generatii de absolventi universutari de teste grila si doctori in copy-paste .
Da unde reactionari ?
Ce sa inteleaga un HAcker din fata calculatorului , neinteresandu-l de lumea din exterior ?? Ala nu poate fi numit reactionar . Sau poate nu politic . Nu social .... Iar pe noi asta ne arde . Lipsa de reactie !!
Revenind , eu nu stiu cata rabdare sa mai aiba poporul asta sa vada sau sa constientizeze ca tara lui care in 1990 era UNICA din Europa fara datorii externe , ceea ce o situa pe primul loc intre Puterile europene , cu o puternica economie si fara frica lipsei pietelor de desfacere ( avand in Europa , Asia si peste ocean ), azi ea este realmente pe ULTIMUL loc in Europa ?.... Locuitorii ei sunt huliti in lumea intreaga ... Nereal , nejustificat . Cata rabdare sa mai tu , mai poporule obedient ?...
Eu propun sa mai urmarim inca 20 - 30 - 40 ... hai 50 de ani mascarada si mascareala ieftina la tembelizor . Ca sa putem hotari soarta dup-aia . Sa nu zica p-orma cineva ce ne-am pripit in a lua decizii ...
Eu unul cred , sunt convins , ca Ponta ar putea lua la bataie in plina strada copii , mosi , babe , ca pentru o majoritate clara asta ar insemna tot " JOS BASESCU ! Si asta ar da bine pe sticla , iar el ar mai castiga cateva procente in admiratia populara .... Ca e bine . Si acum e bine . Astia 70 % din totalul populatiei au votat pentru jos Basescu DICTATORUL . No , bine ca i-a scapat Ponta de el .... Asta au votat , asta le-au dat !
Pana la ce nota se poate "califica" prostia bai Silviule ? Ca nu stiu ce vine dupa ... SUPERLATIV ...
Hai ne traiesti !
Ma duc sa fac nani , ca am papat tot din falfulie si am baut si lattic !!

Jules Verne....
9am_1454

1051 mesaje
Postat pe: 18 Martie 2013, ora 00:49

" Sa sti Silviu , ca nu este o vina aceea de a castiga un salariu decent intr-o lume civilizata , cum este cazul lui Mytcor . Si poate nu numai al lui . El , parerea mea este ca a reactionat cand a constientizat starea de fapt din jurul lui . Poate a facut bine sau nu . Plecarea dincolo a romanilor (cei ce vor sa munceasca) eu o vad ca o reactie asupra constientizarii ... neputintei . Neputintei ce te cuprinde cand vezi inteligenta ce te incojoara . Inteligenta aia populara . Aia de sant ."

De unde ai scos-o ca ii fac vre-o vina lui Mytcor ca munceste afara pe bani mai frumosi ?
N-are decat ... sa fie sanatos ! Nu e nimic in neregula cu muncitul peafara sau pe oriunde ...
Mi mi se pare in neregula datul de sfaturi din afara ... facutul pe dom' profesor de rascoala de la caldurica. Un fel de Europa libera de pe vremuri. Nu Hurezeanu a murit pe strazile Timisoarei ci vreo 50 de oameni simpli despre care nimeni nu-si mai aminteste azi.

Or sa ne mai spuna basmul cu Basescu pana cand ne vom intoarce fix in evul mediu ca nivel de trai.
Si se vor gasi mereu prosti care sa creada ca d-aia nu au ei de nici unele.

Acum cand isi vand rusi combinatele romanesti cu 50 ca sa le duca la fiare vechi, nimeni nu-si mai aimnteste cine urla despre investitiile straine, nevoia de capital strain, cine le-a dat pe nimic si cine a facut legi strambe care sa-i protejeze pe cei care-i lasau pe drumuri ...
De ce sa faca eforturi de memorie ? E mai simpla asta cu Basescu ...

Cine sa se revolte, cine sa-si ceara drepturile ?
Cei care se uita la Andrei Nastase si-l admira pentru dragostea lui pentru ta-su ?
De la cine sa-si ceara drepturile ? De la Nastase, de la Iliescu ?
Stiu macar ce drepturi au ? Stiu ce sa ceara ?
Pretene, majoritatea oamenilor din tara noastra nu stiu sa completeze o cerere simpla, dara-mi-te .....

Fosta membra 9am.ro

976 mesaje

Postat pe: 18 Martie 2013, ora 09:50

Te rog sa imi scuzi "misandastendingu' " pe tema Mytcor .
Cu sfaturi ... sau fara , tot la acelasi rezultat matematic-usturator ajungem : = 0 .
Vorbe , vorbe si iar vorbe .
Faptele .
Astea ne lipsesc noua . Cu desavarsire .
Faptele .
Alea executate de popor .
De vorbe , dupa cum se vede de peste 15000 de pagini pe subiectul Basescu , nu ducem lipsa .
Politicieni mari sau mici , etalati sau ascunsi , impinsi in fata sau sacrificati , AU FACUT . FAPTIC !! Nasol ca au facut Doar pentru ei si nimic , NIMIC pentru noi .Pe noi ne-au amagit prin manipulari ieftine de tip caragialesc ...
Si eu am mai observat o chestiune : neparticiparea la vot (mereu peste 45% din populatia votanta) poate reprezenta un fel de "lupta " contra . Contra politicii ca politicienii pe faza asta , au castigat mereu .
Dar cine sa inteleaga?....

Jules Verne....
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 18 Martie 2013, ora 09:57

mai duce-va-ti in papucii mei, ca TOTI sunt vinovati , inclusiv Baselu' vostru- ghiocel nevinovat, participant activ la demolarea Ro !
mai lasati-ma naibii cu orbirea voastra, ca ALRO s-a vindut cu buna stiinta a lui Stolojan, Udrea, Cocos si Base' , cel ce vorbea despre grupurile de interese ale baietilor destepti ! si ? nu era chiar el unul dintre ei, dar asa-i decind lumea : hotul striga cel mai tare HOOOOTIII !

cit despre faptul ca nu-i rau sa pleci afara ca sa cistigi un ban mai mult....neeeee, pai stai putin, ca problema se pune altfel si miroase de la o posta a Ipocrizie !
stai in pastele ma-tii aici, ca tocmai e la PUTERE TOTALA dragul tau ales si-ti da si-ti face si-ti drege ,ca doar d'aia l-ai votat ! nu mi te basi in nasul meu si cind putoarea a ajuns de nesuportat, tu te cari afara, la aer curat si ma lasi sa mor sufocat s'apoi imi dai lectii de dincolo de ce-ar fi trebuit sa fac !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 18 Martie 2013, ora 10:03

De la: revenitu, la data 2013-03-18 09:50:31Te rog sa imi scuzi "misandastendingu' " pe tema Mytcor .
Cu sfaturi ... sau fara , tot la acelasi rezultat matematic-usturator ajungem : = 0 .
Faptele .
Faptele .
De vorbe , dupa cum se vede de peste 15000 de pagini pe subiectul Basescu , nu ducem lipsa .
Politicieni mari sau mici , etalati sau ascunsi , impinsi in fata sau sacrificati , AU FACUT . FAPTIC !! Nasol ca au facut Doar pentru ei si nimic , NIMIC pentru noi .Pe noi ne-au amagit prin manipulari ieftine de tip caragialesc ...
Si eu am mai observat o chestiune : neparticiparea la vot (mereu peste 45% din populatia votanta) poate reprezenta un fel de "lupta " contra . Contra politicii ca politicienii pe faza asta , au castigat mereu .

poi cu cine se converseaza doamna Silviu ? nu cu Mytcor ? acu' e @1705 si e pe paginile anterioare !

Fosta membra 9am.ro

976 mesaje

Postat pe: 18 Martie 2013, ora 10:55

Inteleg sa fii antagonic , daca asta te ajuta . Constructiv . Revolutionar . Evolutiv .
Dar cand tu te scalzi in acelasi rahat cu ceilalti , amici sau inamici , aliati sau opozanti ? ...
Ce rost are ? Ca nu te inteleg ... Tie iti merge rau din cauza lui Basescu si Udrea ? Pai astea sunt singurele fete de la antena 3 ... ALRO este o furnica pe langa colosul Tractorul Brasov sau Autovamioane Brasov . Care impreuna duceau la peste 80.000 de suflete .... Care le-au distrus Petre Roman si Adrian Nastase . De astia ai auzit ?
Fostul director general Tractorul Brasov era un marcant pesederist brasovean : dl Capitanu .
Ciudat .
Tractorul Brasov azi este ras la pamant . La propriu .
Sigur Basescu cu Udrea l-au distrus
Psederisti ultractivi si fostul director general si liderul de sindicat Autocamioane Basov ( sau Roman SA), dar sigur Basescu si Udrea le-au distrus la fier vechi si p-astea ...
Deci draga , 80.000 matematic nu se compara cu 5-6000 .
Ia gandeste matale cam ce aport aveau 80.000 de salariati aveau la bugetul de stat ?... Sau la fondul de pensii de care tu esti asa de atasata ...
Sau ca putere economica ?... Individual sau grupat ?....
Iar astea erau fabrici ce produceau "fiare ' ce puteau fi vandute cu bucata ! Nu combinate .... Nu stiu daca ma intelegi ... ca la tine totul s-a redus la ura . Caci am banuiala ca la tine viziunea logica iti este incetosata de subiectivism acut ... Iar la cum miroase mai sus nu stiu daca te ajuta nici o binevenita clisma ...

Jules Verne....
9am_1454

1051 mesaje
Postat pe: 18 Martie 2013, ora 13:34

De la: revenitu, la data 2013-03-18 09:50:31Te rog sa imi scuzi "misandastendingu' " pe tema Mytcor .
Faptele .
Faptele .

Mie mi se pare ca neparticiparea la vot le-a netezit drumul care jaf.
Nu poti sa nu te duci la vot si sa vrei sa traiesti ca-n Franta unde rata de participare la vot e pe la 80-85%.
Nu exista ruptura mai mare intre alegatori si parlamentari ca in Romania.
Acum se fac concedieri masive peste tot, in ciuda faptului ca s-au promis locuri de munca pe vremea cand urlau ca Basescu e cel care nu creaza locuri de munca, ca din cauza lui Basescu nu se pot crea locuri de munca.
Cei care au votat cu USL au posibilitatea sa-si traga la raspundere parlamentarii pe care i-au votat ? Nu !

Cine a facut legile astea, zis deomcratice, prin care, toti politicenii mint, ajung la putere si pe urma fac exact ce vor ca sa le fie numai lor bine, dupa care, ori nu mai sunt votati, ori ajung din nou la putere tot mintind si tot asa ? Nu Iliescu si oamenii lui ?

9am_1454

1051 mesaje
Postat pe: 18 Martie 2013, ora 13:40

De la: gabigabi2, la data 2013-03-18 09:57:18mai duce-va-ti in papucii mei, ca TOTI sunt vinovati , inclusiv Baselu' vostru- ghiocel nevinovat, participant activ la demolarea Ro !
mai lasati-ma naibii cu orbirea voastra, ca ALRO s-a vindut cu buna stiinta a lui Stolojan, Udrea, Cocos si Base' , cel ce vorbea despre grupurile de interese ale baietilor destepti ! si ? nu era chiar el unul dintre ei, dar asa-i decind lumea : hotul striga cel mai tare HOOOOTIII !

cit despre faptul ca nu-i rau sa pleci afara ca sa cistigi un ban mai mult....neeeee, pai stai putin, ca problema se pune altfel si miroase de la o posta a Ipocrizie !
stai in pastele ma-tii aici, ca tocmai e la PUTERE TOTALA dragul tau ales si-ti da si-ti face si-ti drege ,ca doar d'aia l-ai votat ! nu mi te basi in nasul meu si cind putoarea a ajuns de nesuportat, tu te cari afara, la aer curat si ma lasi sa mor sufocat s'apoi imi dai lectii de dincolo de ce-ar fi trebuit sa fac !

1) Nu cu tine vorbim ! Ne conversam intre noi asa, ca fraierii ...
2) zici, ca filozoafa: "ca TOTI sunt vinovati , inclusiv Baselu' vostru- ghiocel nevinovat, participant activ la demolarea Ro !". Daca e asa, de ce il injuri numai pe Basescu si nu-i ataci cu aceeasi vehementa si ura si pe Iliescu, Nastase, Ponta .... De ce nu-i tratezi pe toti cu aceeasi masura ?
3) Nu-mi raspunde, stiu deja ce o sa spui, intrebam si eu asa de kiki ....

9am_1454

1051 mesaje
Postat pe: 18 Martie 2013, ora 13:42

Azi avem circul cu eliberarea lui Nastase.
Toti liderii PSD se arata dispusi sa-l primeasca in partid pe puscarias.
Interesant, nu ?
Mare valoare Nastase ... de nepretuit.

9am_1454

1051 mesaje
Postat pe: 18 Martie 2013, ora 13:46

Faptele .
Faptele .

Ei nu intelegi ...
Unii sunt cu vorbele, altii cu ducerea lor la indeplinire, cu capetele sparte si burta goala.
Usor de spus, greu de facut.
Cu cine sa faci ? Cu cei care au votat USL ? Astia sunt majoritari acum ...
Daca esti atat de convins tu cand ai iesit in strada sa-ti ceri drepturile ? Alaturi de cine ?

9am_1454

1051 mesaje
Postat pe: 18 Martie 2013, ora 13:46

Faptele .
Faptele .

Ei nu intelegi ...
Unii sunt cu vorbele, altii cu ducerea lor la indeplinire, cu capetele sparte si burta goala.
Usor de spus, greu de facut.
Cu cine sa faci ? Cu cei care au votat USL ? Astia sunt majoritari acum ...
Daca esti atat de convins tu cand ai iesit in strada sa-ti ceri drepturile ? Alaturi de cine ?

9am_1504

101 mesaje

Postat pe: 18 Martie 2013, ora 14:32

NENEA ADMINISTRATORU USLISTU NU MA LASA SA POSTEZ ,,ODE'' MARELUI CARMACI NASTASE! RUSINE NENEA ADMINISTRATORU USLISTU!

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 18 Martie 2013, ora 14:35

nici eu nu vorbeste cu tine, madam Silviu....vorbesc si eu tot de kiki si n-am chef sa-ti spun ca-l urasc ptr. ca l-am iubit , am crezut ca fraiera-n vorbele lui si l-am votat cu mare bucurie in 2004 , admirindu-l ca timpita ptr. geniala lui gaselnita aia cu : ce ghinion, Adriane, pe poporul asta sa aibe de ales intre 2 comunisti ....iti aduci aminte de vorba asta ?!

n-a fost nici-o Gaselnita....a fost purul adevar si azi pot spune ca nu e nici-o deosebire intre ce-a facut PDSR si PD.ul rupt din el ...la fel de ticalosi si hoti, dar Base pe deasupra lor prin marea lui putere de Mistificare si Minciuna ridicata la rang de adevar si politica de Stat !

in rest, NU a cerut Nimic ptr. Romania ....nu-l intereseaza baaaa, chiar ne uraste si singurul lui interes este PUTEREA personala si Nutzisor !

9am_1504

101 mesaje

Postat pe: 18 Martie 2013, ora 14:36

De la: 9am_1454, la data 2013-03-18 13:42:54Azi avem circul cu eliberarea lui Nastase.
Interesant, nu ?

Facem pariu ca pana in toamna vom avea si un prim-ministru penal cu acte in regula.?
Sa mai zica Europa ca nu suntem un stat democratic!

9am_1504

101 mesaje

Postat pe: 18 Martie 2013, ora 14:36

De la: 9am_1454, la data 2013-03-18 13:42:54Azi avem circul cu eliberarea lui Nastase.
Interesant, nu ?

Facem pariu ca pana in toamna vom avea si un prim-ministru penal cu acte in regula.?

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 18 Martie 2013, ora 14:39

De la: 9am_1504, la data 2013-03-18 14:32:29NENEA ADMINISTRATORU USLISTU NU MA LASA SA POSTEZ ,,ODE'' MARELUI CARMACI NASTASE! RUSINE NENEA ADMINISTRATORU USLISTU!

nu te lasa ? i'oi fi scos ochii cu majusculele tale si s-a enervat browserul !
dar, la ce prostii spui, poti sa scrii si cu litere normale, ca tot aia e !

Fosta membra 9am.ro

440 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 18 Martie 2013, ora 14:43

nu va mai framintati, ca v-au cumparat evreii, tara , ca si pe Polonia si altii la fel

Fosta membra 9am.ro

440 mesaje

Postat pe: 18 Martie 2013, ora 14:45

totul este sa ai neamuri la Ierusalim

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 18 Martie 2013, ora 14:45

De la: 9am_1504, la data 2013-03-18 14:36:17
Interesant, nu ?

pai daca avem un presedinte penal cu acte-n regula la cirma tarii, de ce sa ne mai miram ca UE ne monitorizeaza pe Justitie ?
nu crezi ca asta-i mesajul lor subliminal ?

Fosta membra 9am.ro

440 mesaje

Postat pe: 18 Martie 2013, ora 14:46

a mai ramas doar:""Vin ai nostri, pleaca ai nostri""

Fosta membra 9am.ro

440 mesaje

Postat pe: 18 Martie 2013, ora 14:48

L-am vazut eu pe Itzac cind a zis ca a cumparat Romania

9am_1504

101 mesaje

Postat pe: 18 Martie 2013, ora 14:48

De la: gabigabi2, la data 2013-03-18 14:39:17
De la: 9am_1504, la data 2013-03-18 14:32:29NENEA ADMINISTRATORU USLISTU NU MA LASA SA POSTEZ ,,ODE'' MARELUI CARMACI NASTASE! RUSINE NENEA ADMINISTRATORU USLISTU!

nu te lasa ? i'oi fi scos ochii cu majusculele tale si s-a enervat browserul !
dar, la ce prostii spui, poti sa scrii si cu litere normale, ca tot aia e !

Prostii tot prosti raman si atunci cand vor sa faca pe desteptii !
In cazul tau nu mai este nevoie deoarece esti atat de proasta incat nu mai poti pacali pe nimeni!

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 18 Martie 2013, ora 14:58

ihiiii , asa-i si cine zice ala e !

9am_1504

101 mesaje

Postat pe: 18 Martie 2013, ora 15:06

De la: gabigabi2, la data 2013-03-18 14:58:01ihiiii , asa-i si cine zice ala e !

Cred ca ai fi buna de emblema a boborului USL!
Nu ar fi rau ca USL sa faca o cheta sa te impaieze apoi sa te expuna la Antipa si sa te eticheteze ca homoprostususelistus!

Fosta membra 9am.ro

976 mesaje

Postat pe: 18 Martie 2013, ora 15:10

Interesant, nu ?

Cand spui lideri te referi la Ilievici , sper ...Ca Ponta a dat-o de gard , din nou , mai devreme ... Un discurs de lidel mai degraba ... Rosii , ceapa , zarzavat !!... Varza , adica ... multa varza . Exact cum este la momentul asta alianta usl ...

Jules Verne....
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 18 Martie 2013, ora 15:12

mai bine prost decit pupincurist de toata scirba !

Pagini: << 1241 1242 1243 1244 1245 1246 1247 1248 1249 1250 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului basescu
Mergi la: