Info
x
Basescu
|
Fosta membra 9am.ro 677 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Buzau |
Postat pe: 17 Iulie 2009, ora 20:27
De la: ADERP_NIROLF_ERTEP999, la data 2009-07-17 09:57:09De la: 9am068670, la data 2009-07-17 01:19:51Vad ca inca ma mai citeaza lumea ...sa fi sanatos si la punga gros,s-auzim numai de bine! Si ursuletul este de plus ?Ca la teatru se folosea mucavaua
Cit este Basescu in floare,nici in tocuri nu ma doare !
|
|
9am060838 11 mesaje Membru din: 26/05/2009 |
Postat pe: 18 Iulie 2009, ora 00:09
De la: memo, la data 2009-07-16 20:55:02Înainte de1989 erau unii care trãiau în munți pe lîngã stânã,dar fiind armata obligatorie,ajungeau și ei între oameni,chiar dacã întro unitate militarã.Dupã o lunã de pregãtire militarã unii ajungeau fruntași,condiție fizicã aveau,restul calitãților erau de multe ori trecute cu vederea,dar ei se comportau de parcã ar fi terminat ACADEMIA MILITARÃ și bineînțeles la cei care încorporau dupã ei le spuneau PROSPÃTURI.De la: 9am060838, la data 2009-07-16 20:37:56Pentru black 10131307,cel care nu-și respectã PREȘEDINTELE ales și repus în funcție de popor dupã ce a fost suspendat de un parlament, mãcar pânã își terminã mandatul,nu se poate numi OM și nu știu ce mai cautã pe meleagurile țãrii cãruia îi hulește președintele. |
|
bilbe 409 mesaje Membru din: 9/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 18 Iulie 2009, ora 06:19
De la: lasciva1, la data 2009-07-17 20:27:31De la: ADERP_NIROLF_ERTEP999, la data 2009-07-17 09:57:09De la: 9am068670, la data 2009-07-17 01:19:51Vad ca inca ma mai citeaza lumea ...sa fi sanatos si la punga gros,s-auzim numai de bine! Nui chiar prospatura ! E rodata ,dupa RCA-ul de la Cotroceni
|
|
9am060838 11 mesaje Membru din: 26/05/2009 |
Postat pe: 18 Iulie 2009, ora 08:39
De la: bilbe, la data 2009-07-18 06:19:36Dacã ai citit VULPEA BEARCÃ cu toate cã la nivelul tãu de gîndire nu cred cã ai ajuns pînã acolo,se folosea și NU CHIAR ATÂT DE ,s-ar putea sã-ți rãmânã și ție vulpea fãrã coadã.De la: lasciva1, la data 2009-07-17 20:27:31De la: ADERP_NIROLF_ERTEP999, la data 2009-07-17 09:57:09De la: 9am068670, la data 2009-07-17 01:19:51Vad ca inca ma mai citeaza lumea ...sa fi sanatos si la punga gros,s-auzim numai de bine! |
|
Fosta membra 9am.ro 146 mesaje Membru din: 6/03/2009 |
Postat pe: 18 Iulie 2009, ora 13:16
noi romanii sintem o tara de prosti, nu suntem in stare sa facem ceva,primim bani de la ue si ne batem joc de ei si mai si trebuie sa dam inapoi din ei.sunt convins ca oricine va veni la conducere nu va face nimic pentru ca IDIOTII din parlament platiti din buzunarul nostru se vor certa pe ciolan.
|
|
Fosta membra 9am.ro 16019 mesaje Membru din: 13/02/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 18 Iulie 2009, ora 13:25
De la: piciu_alexandru, la data 2009-07-18 13:16:04noi romanii sintem o tara de prosti, nu suntem in stare sa facem ceva,primim bani de la ue si ne batem joc de ei si mai si trebuie sa dam inapoi din ei.sunt convins ca oricine va veni la conducere nu va face nimic pentru ca IDIOTII din parlament platiti din buzunarul nostru se vor certa pe ciolan.incearca te rog sa nu generalizezi sau si mai corect vorbeste in nume propriu,nu inseamna ca daca o mana de trogloditi au votat aiurea si jigodiile ajunse in functii de conducere prin forta imprejurarilor isi bat joc de tot ce inseamna roman,romanesc,romanitate,chiar toti locuitorii acestei tari sunt asa cum vrei talica sa dai de inteles
Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
|
|
Postat pe: 18 Iulie 2009, ora 13:36
Presedintele Traian Basescu a fost huiduit, astazi, la Universitatea de Vara de la Tusnad, in momentul in care a afirmat ca nu poate sa fie de acord cu autonomia, sustinand ca nu exista niciun politician roman care sa fie de acord si ca articolul 1 din Constitutie nu permite acest lucru.
In momentul in care publicul a inceput sa fluiere si sa huiduie, Basescu a repetat articolul 1 din Constitutie. "O sa repet articolul 1 din Constitutie pana ce incetati", a spus seful statului. In discursul sau, presedintele s-a referit si la abordarile extremiste atat din partea maghiarilor, cat si din cea a romanilor, si a spus ca aceste lucruri trebuie tratate cu atentie, transmite corespondentul NewsIn. "Am auzit politiceni care spuneau ca acum 20 de ani a fost colapsul comunismuluii si iataa ca acum are loc si colapsul economiei in timp de democratie. Viitorul european se aseaza in acest moment chiar in centrul crizei economice, criza din care vom iesi intariti alaturi de celelalte tari europene", a spus Basescu. Basescu a adaugat ca Romana nu poate iesi singura din criza economica. "Vom iesi atunci cand vor iesi marile puteri economice europene din criza. Suntem prea mici si prea slabi pentru a iesi singur", a adaugat Basescu. Seful statului a fost invitat sa participe, sambata, la dezbaterile cu tema "Politicieni reformatori in Europa", impreuna cu presedintele FIDESZ, Viktor Orban, si presedintele CNMT, Laszlo Tokes. De la Tusnad presedintele Traian Basescu va pleca in judetul Alba, unde asteptat sa participe la "Targul de Fete" de pe Muntele Gaina. Potrivit autoritatilor locale, seful statului ar urma sa participe si la o slujba la Crucea Iancului. Sarbatoarea de la Muntele Gaina aduna in fiecare an mii de persoane din judetele Alba, Cluj, Hunedoara, Bihor, Arad.
Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
|
|
Fosta membra 9am.ro 677 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Buzau |
Postat pe: 18 Iulie 2009, ora 13:45
De la: ADERP_NIROLF_ERTEP999, la data 2009-07-18 13:36:30 Presedintele Traian Basescu a fost huiduit, astazi, la Universitatea de Vara de la Tusnad, in momentul in care a afirmat ca nu poate sa fie de acord cu autonomia, sustinand ca nu exista niciun politician roman care sa fie de acord si ca articolul 1 din Constitutie nu permite acest lucru.
Cit este Basescu in floare,nici in tocuri nu ma doare !
|
|
|
|
|
Fosta membra 9am.ro 6780 mesaje Membru din: 13/02/2009 |
Postat pe: 18 Iulie 2009, ora 13:47
De la: piciu_alexandru, la data 2009-07-18 13:16:04noi romanii sintem o tara de prosti, nu suntem in stare sa facem ceva,primim bani de la ue si ne batem joc de ei si mai si trebuie sa dam inapoi din ei.sunt convins ca oricine va veni la conducere nu va face nimic pentru ca IDIOTII din parlament platiti din buzunarul nostru se vor certa pe ciolan. Nu prea te inteleg.Spui ca oricine ar veni la conducere nu va face nimic din cauza parlamentului uitand ca de fapt si parlamentul tot conducere a tarii inseamna si ca NOI ii votam pe cei care intra in Parlament .Ii votam, chiar uninominal, asa ca pur si simplu Parlamentul reprezinta alegerea poporului roman.Partea ciudata pentru mine este ca oamenii ca tine, se plang de INTREGUL PARLAMENT ,GENERALIZAND, desi ,in general,si ei au votat un anumit grup DIN ACEL PARLAMENT .Este evident ca putem face si alegeri proaste si ca avem dreptul sa ne plangem de cei pe care i-am ales la un anumit moment si ne-au inselat asteptarile,nu inteleg insa modul absurd(DE FAPT VULGAR,PRIMITIV SI NAIV) prin care este CULPABILIZAT INTREG PARLAMENTUL si nu doar gruparile sau indivizii care fac porcarii sau care ne-au dezamagit .Ne napustim toti sa alegem parlamentari ,ne "luptam" sa ii alegem pe cei in care credem iar apoi sarim si ii culpabilizam la gramada,pe toti.Mie asta imi pare cam absurd,tie nu?Parerea mea este ca aceasta culpabilizare generalizata a parlamentului are un singur scop,respectiv INTARIREA ALTEI INSTITUTII DIN CONDUCEREA STATULUI ROMAN IN DETRIMENTUL PARLAMENTULUI si evident si al democratiei( parlamentul reprezentand cel mai fidel TOATE optiunile romanilor). |
|
Postat pe: 18 Iulie 2009, ora 14:08
De la: vasileemil, la data 2009-07-15 09:51:48 Deci il votezi pe Base IMPOTRIVA PSDului ?Foarte frumos,asa ati votat si la alegerile parlamentare trecute,cu PDLul IMPOTRIVA PSDului si v-au dat teapa facand guvern impreuna . Deci daca il votezi pe Crin Antonescu votezi de fapt PSDul,nu ? La fel si daca il votezi pe Duda,votezi tot PSDul nu ? .Si Emil Constantinescu daca ar veni tu tot PSDul ai crede ca sta in spatele sau ,probabil ca si Maica Tereza ar fi suspectata de tine ca face interesele PSDului. Am inteles ideea ta,SINGURA varianta ca sa nu iasa PSDul este sa il votezi pe Basescu care de fapt a adus la conducerea tarii, in guvern, PSDul . Vasile,ma lasi dom'le ?
|
|
doroxana 27 mesaje Membru din: 24/05/2009 Oras: Cluj |
Postat pe: 18 Iulie 2009, ora 14:42
Sa-l ia dracu pe Basescu nu stiu cine il mai tine acolo un glonte in cap si se linisteste tara,ca din cauza lui tara se duce de rapa
Miru Roxana Diana
|
|
Fosta membra 9am.ro 48 mesaje Membru din: 14/05/2009 |
Postat pe: 18 Iulie 2009, ora 14:53
cine te-a setat fetita ca Basescu-i raul Romaniei? el l-a facut pe LIMBUTA Patriciu nabab? sau Iliescu si Nastase? iar Patriciu vine munca romanilor masoneriei ruse. sub privirea cui s-au dezvoltat magnatii? unde intra pesedistii desertizeaza tot; pt fotoluil de premier Tariceanu s-a cuplat cu ei,ei mandrii ce au facut? i-au impus fel de fel de manevre si au golit visteria;acum sunt la guvernare.....dar ce fac? scuipa flacari si otrava,da! Floare de crin nu-i Basescu dar nici homosexual cum il face smintitul de Vadim,daca era smecher macar il facea bisexual,ca doar el il prezinta alaturi de Elena Udrea;una si mai gogonata ,mama lui Basescu este tataroaica! sa le ceara salariile informatorilor de 2 lei care-l pun intr-o postura proasta,femeia-i descendenta a fam Baranescu din MURFATLAR.. Fratia lupilor creeata de Patriciu,Nastase,Voiculescu,Vantu,Tariceanu etc sunt cei penali;daca iese Basescu presedinte au belit-o;puscaria-i cheama! de caeea s-au aliat deoarece de cite unul singur nu-i fac fata.S-au pus sub protectia lui Soros care-i printre magnatiim lumii si nu are interes decit dezmembrarea tarii;Moldova cu Basarabia,Bucovina cu Ucraina,Banatul cu Serbia.Transilvania cu Ungaria. ce mai ramane din Romania? Muntenia si Dobrogea. in legatura cu flota ,de ce nu l-au incaltat pesedistii? pt ca a fost vinduta de FPS (actual AVAS) al carei mare sef era pesedistul emil Dima;un singur vapor a fost dat la fier vechi de Basescu tranzactiile de vinzare erau facute de acest fond al proprietatii statului.. ca o fi facut alte manevre la primarie nu stiu ,daca-i da ;sa raspunda! mass-media si politrucii ne-au mai incitat in '89 impotriva lui Ceausescu pt a-si ajunge ei scopurile ;sa-l impuste fara sa stim adevarul,nu vi se pare ca e ceva asemanare? cine incomodeaza- i discreditat,infierat,acuzat si indepartat prin ura acumulata de naivii care pun botul la vasalii mogulilor care-si ridica 10.000-15.000 euro pe luna pt porcaiala. judecati bine cind votati;presedintii nu se aleg dupa criterii de"miss sau mister" nici daca-l iubesti,simpatizezi ,ci pe acel care impiedica magariile. nu puneti botul la diversiune! |
|
Fosta membra 9am.ro 48 mesaje Membru din: 14/05/2009 |
Postat pe: 18 Iulie 2009, ora 14:53
De la: 9am052117, la data 2009-07-18 14:53:26 |
|
Postat pe: 18 Iulie 2009, ora 14:58
De la: 9am052117, la data 2009-07-18 14:53:56 NU PUNEM,STAI LINISTITA ... .Eu am savurat cele scrise de tine si te asigur ca ai un umor incredibil
|
|
gabigabi 12108 mesaje Membru din: 1/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 18 Iulie 2009, ora 15:10
' 117 - ai zis " daca iese Basescu presedinte au belit-o ! " .....m-ai bagat in ceata : acum,in aceasta clipa, cine-i presedinte si-nca de aproape 5 ani ?n-a avut timp sa-i....ce-ai zis tu ? dar ,un punct bun ptr.tine : in gindul tau a aparut o indoiala in ceea ce priveste realegerea lui,caci ai folosit DACA !
|
|
DanubianKnight 746 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 18 Iulie 2009, ora 15:10
De la: 9am052117, la data 2009-07-18 14:53:26 Dobrogea la bulgari. Raman Muntenia cu Olteni. Dar dincolo de asta, oare Casuneanu, Mircea Basescu, Popoviciu, Cocos si altii d-astia sunt imaculati si sfinti?... Asa mi se faceo greata de justitia lui Basescu care e muma pentru unii, si ciuma pentru altii!
Ezie dele mezenai (inscriptie pe un inel tracic, secolul V I.Ch.)
|
|
DanubianKnight 746 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 18 Iulie 2009, ora 15:14
De la: vasileemil, la data 2009-07-15 09:51:48De la: vaneamarin, la data 2009-07-14 16:49:50De la: black10131307, la data 2009-07-14 16:25:42De la: vaneamarin, la data 2009-07-14 15:03:52De la: radu_toma_2006, la data 2009-07-14 14:41:32de popoviciu mai stie cineva ceva? parca era cercetat , nu? nu era el in bulan cu zeus? de mircea basescu mai stie cineva ceva? nu era cercetat ptr statiunea aia pomicola din valul lui traian ca voia sa o faca zona imobiliara? Pe bune? Dar PSD-ul e la guvernare cu PDL-ul si cu Base! Nu vrei PSD, nu votezi nici cu Geoana, nici cu Basescu.
Ezie dele mezenai (inscriptie pe un inel tracic, secolul V I.Ch.)
|
|
9am101757 31 mesaje Membru din: 18/07/2009 |
Postat pe: 18 Iulie 2009, ora 15:15
www.shout.ro/user.html?u=shift intrati cel mai jmecher joc........... strategie ADEVARATA!!!!!!!!!! daca te ajuta capu poti castiga si bani adevarati!!!!!!!!!!
|
|
Postat pe: 18 Iulie 2009, ora 17:06
Fiul din prima casatorie al proaspatului ministru al Tineretului si Sportului, Sorina Placinta activeaza intr-una dintre cele mai dezvoltate organizatii laice din lume, Prima Biserica Ateista. Andrei Placinta, a devenit reverent in luna aprilie 2008 si are dreptul sa organizeze si sa participe la slujbe in zona localitatii elvetiene Montreux, unde de altfel isi are si resedinta din tara cantoanelor familia celui mai nou ministru din cabinetul Boc. In incercarea noastra de a vorbi cu ministrul tineretului si sportului, acesta nu a putut fi contactata pana la inchiderea editiei.
Cine si-ar fi inchipuit ca cel mai nou membru al Executivului, ministrul Tineretului si Sportului, Sorina Placinta, are legaturi extrem de stranse cu Biserica Ateista una dintre cele mai dezvoltate organizatii la nivel mondial. In timp ce pentru a ajunge senator PD-l de Vrancea, doamna ministru impartea pomeni electorale si sfintea biserici in circumscriptia din care facea parte, la mii de kilometri distanta fiul acesteia, Andrei Razvan Placinta, stabilit in Elvetia la resedinta familiei, se ocupa cu altfel de slujbe, anume acelea de negare a existentei lui Dumnezeu, in cadrul First Church of Atheism (Prima Bisterica ateista). Tanarul membru al familiei placinta, plecat initial pentru a-si desafarsi studiile in tara Cantoanelor si-a descoperit noi valente ale propriei personalitati, devenind in luna aprilie a anului trecut reverend al acestei organizatii laice intenationale, avand dreptul sa participe si sa organizeze slujbe ateiste, ale caror scop este acela de a elibera lumea de credinta religioasa prin promovarea anumitor principii ateiste pe baza terminologiei crestine. Stab in organizatie pentru bani Bisterica Ateista dispune de cele mai multe filiale in Statele Unite ale Amercii, dar organizatia s-a exstins cu ajutorul internetului si in tari ca Australia, Canada, China, Germania, Franta sau Marea Britanie.Chiar daca Romania nu bifase aceasta mica „portita de libertate spirituala” pana in prezent, tara noastra se poate lauda ca are un demn reprezentant si activist in interiorul organizatiei. Sustinut in Elvetia pe banii familiei ministrului Tineretului si Sportului, Razvan Placinta a devenit Primei Biserici Ateiste, organizatie in legatura cu care preotii sustin ca este o erezie, fiind similara asa-zisele biserici sataniste. Andrei Razvan Placinta a obtinut, pe internet, titlul de "reverend". Membrii acestei asa-zise biserici pot deveni "pastori", "reverenzi", care sint "hirotonisiti" direct pe internet. Ei jura sa elibereze lumea de credinta religioasa si "oficiaza" ceremonii ateiste la nunti si inmormintari, unde se neaga existenta lui Dumnezeu. Toate aceste date pot fi gasite pe pagina de interent a organiozatiei , locul unde se precizeaza ca aceasta ”s-a nascut din necesitate". A fost creata de Paul si Jacki McMaster, biserica fiind prima societate de acest gen. Este dedicata in exclusivitate ateilor hirotonisiti astfel incat si ei sa poata sustine ceremonii, care pana acum puteau fi sustinute doar de oameni religiosi." Principala ideee in jurul careia organizatia in orienteaza doctrinele este aceea ca stiinta si ratiunea formeaza baza vietii. "Vrem sa oferim un loc unde ateii sa fie hirotonisiti, pe gratis, si, in acelasi timp, un centru unde ateii sa gaseasca pastori care sa slujeasca la ceremoniile lor. Doctrina noastra este aceasta: ". Hranirea spiritului trece prin burta Reverenzii sau pastorii bistericii ateiste nu pot fi scosi la evenimente cu una cu doua, pentru a hrani spiritual „turmele” lipsite de orizont. Acestia pot fi scosi din casa doar in schimbul unor sume de bani, pentru ca, pana la urma oameni sunt si ei, iar problemele spirituale pot fi hranite doar cu „verzisori”, si asta pentru ca si ei la randul lor trebuie sa-si amortizeze investitiile facute in obtinerea ranului bisericesc.. Pretul pentru aceste servicii este negociabil, dar costul mediu este de 150 de dolari americani pentru fiecare ora de prestatie spirituala. Pe site-ul organizatiei se mai arata ca "pastorul" ateist va putea sa slujeasca la nunti, inmormantari, logodne si oricare alte ceremonii, ca orice preot. Preotii "Primei Biserici Ateiste" primesc "un certificat legal de hirotonisire" si o legitimatie, la pretul de 14,95 dolari, un pachet cu trei certificate de casatorie la pretul de 9,95 dolari, un permis pentru parcare care costa 8,95 dolari si sunt inclusi in lista de pastori a site-ului, daca platesc 6,95 dolari.
|
|
Fosta membra 9am.ro 7898 mesaje Membru din: 20/05/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 18 Iulie 2009, ora 18:25
De la: doroxana, la data 2009-07-18 14:42:45Sa-l ia dracu pe Basescu nu stiu cine il mai tine acolo un glonte in cap si se linisteste tara,ca din cauza lui tara se duce de rapa VAI FRUMUSETE..........CE DORINTE ......CATA ARDOARE..........CATA VOINTA..............AI GRIJA CE DORESTI ALTUIA CA POATE ...........NU VREI SA INCERCI U INTAI ????????????
… cã poþi numai sã reuºeºti, nu ai cum sã pierzi. Eºecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eºec. Nimic. Totul înainteazã in istoria umanitãþii precum se întâmplã ºi cu procesul ei evolutiv. Totul avanseazã de-a lungul cãlãtoriei tale.
|
|
Postat pe: 18 Iulie 2009, ora 18:26
si care-i diferenta dintre aceasta BISERICA si cea crestina ,ca forma de organizare,vreau sa spun ? isi zice tot biserica; are preoti; face nunti ,botezuri si inmormintari ...percepe bani si alte taxe....
sa mori de ris ! si citi fraieri au pus botul la asta ?...
|
|
Shlomo_Mire_Ivan 1640 mesaje Membru din: 19/04/2009 Oras: Craiova |
Postat pe: 18 Iulie 2009, ora 18:31
Nu-i nici o diferenta,e tot pentru prosti.
|
|
Fosta membra 9am.ro 101 mesaje Membru din: 9/07/2009 Oras: Fagaras |
De la: 9am074895, la data 2009-07-16 14:38:48Vad ca toti (aprope)aveti ceva cu BASESCU aratati mi 1 de la gh. DEJ pana acum !!!!!RAPOSATUL,MAI GOLANILOR ,TAPU SAU MAI PASARICA ,o sa urmaresc sa vedem parerile voastre e si normal UNII tin cu un preaedinte sau rege(regina)alti nu e si normal treaba asta dar abia astept comentarile SA VEDEM CE A FACUT ALA SAU ALA La semnalul urmãtor va fi ora : "nu-þi pierde timpul cu mine, vezi-þi de pupincuriºtii gãoazei prezidenþiale", vorba unui coleg de pe forum, Shlomo. Ca urmare, dragã "numãr", îmi pierd totuºi timpul cu tine ºi te întreb sincer : tu la ce coadã stai?! Fã te rog cu mâna, sã te vedem ºi, apoi, sã te includem pe lista corespunzãtoare. Mare atenþie, sunt unii care te pãcãlesc ºi te pun sã þuci altã gãoazã...
Administraþia prezidenþialã confirmã faptul cã noþiunile de „pãsãricã” ºi „þigancã împuþitã” aparþin exclusiv preºedintelui Bãsescu ºi folosirea acestora nu reprezintã un abuz de limbaj.
|
|
De la: vaneamarin, la data 2009-07-18 14:58:14De la: 9am052117, la data 2009-07-18 14:53:56 RUS MIC SI PROST U SI CU BUNICUTA GABI ,CREDEAM CA SAVUTATI DOAR VOTCA SANIUTA.......CE MAI SAVURATI SI ALTCEVA ?????????VALELEU!!!!!!!!!!!!!!!!1 CE SAVUROSI SUNTETI,BIBILICILOR !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
… cã poþi numai sã reuºeºti, nu ai cum sã pierzi. Eºecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eºec. Nimic. Totul înainteazã in istoria umanitãþii precum se întâmplã ºi cu procesul ei evolutiv. Totul avanseazã de-a lungul cãlãtoriei tale.
|
|
Postat pe: 18 Iulie 2009, ora 18:36
De la: gabigabi, la data 2009-07-18 18:26:57si care-i diferenta dintre aceasta BISERICA si cea crestina ,ca forma de organizare,vreau sa spun ? isi zice tot biserica; are preoti; face nunti ,botezuri si inmormintari ...percepe bani si alte taxe....diferenta este ca nu calculeaza in lei ci in dolari
|
|
Fosta membra 9am.ro 101 mesaje Membru din: 9/07/2009 Oras: Fagaras |
Postat pe: 18 Iulie 2009, ora 18:36
De la: 9am056627, la data 2009-07-18 18:31:43De la: vaneamarin, la data 2009-07-18 14:58:14De la: 9am052117, la data 2009-07-18 14:53:56 Domnu`numãr, mai uºor cu rachiu` ... Þi se limbã plimba-n gurã !
Administraþia prezidenþialã confirmã faptul cã noþiunile de „pãsãricã” ºi „þigancã împuþitã” aparþin exclusiv preºedintelui Bãsescu ºi folosirea acestora nu reprezintã un abuz de limbaj.
|
|
Postat pe: 18 Iulie 2009, ora 18:37
da' tu cu te ocupi nepotul bunicii,ca vad ca scapi doar simbata pe net ? ai permisie sau ce ? hai zi-i bunicii ...vrei sa-ti trimit un pachet,ceva ...aaaa?!
|
|
cioanaion 24 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Drobeta Turnu Severin |
Postat pe: 18 Iulie 2009, ora 18:40
MASCARICIU SA/L PPUPE IN FUND PE PATRICIU SI PNLUL, CA EI L/AU FACUT PRESEDINTE! AU FOST BUNI BANII LUI PATRCIU PENTRU SCALIMBAITUL DE BASICATU.......PATRICIULE..... PE CINE NU LASI SA MOARA,NU TE LASA SA TRAIESTI!.!
|
|
Postat pe: 18 Iulie 2009, ora 18:58
De la: memo, la data 2009-07-18 18:36:25De la: 9am056627, la data 2009-07-18 18:31:43De la: vaneamarin, la data 2009-07-18 14:58:14De la: 9am052117, la data 2009-07-18 14:53:56
|
|
Postat pe: 18 Iulie 2009, ora 19:02
De la: gabigabi, la data 2009-07-18 18:37:55da' tu cu te ocupi nepotul bunicii,ca vad ca scapi doar simbata pe net ? ai permisie sau ce ? hai zi-i bunicii ...vrei sa-ti trimit un pachet,ceva ...aaaa?! LA CINE TE REFERI BUNICUTO ??????????? VEZI CA DACA NU ESTI CUMINTE TE MANANCA LUPUL..........IAR VANATORUL E BUGETAR SI FACE GREVA CA NU A PRIMIT BANII PE CONCEDIU !!!!!!!!!!! ASA CA ..............ASTA E !!!!!!!!!!!!!!!1111
|
|
|
|

. Deci daca il votezi pe Crin Antonescu votezi de fapt PSDul,nu ?
La fel si daca il votezi pe Duda,votezi tot PSDul nu ?
.Eu am savurat cele scrise de tine si te asigur ca ai un umor incredibil