Info
x
Basescu
|
radu_toma_2006 61 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 21 Iulie 2009, ora 12:55
După ce, recent, Băsescu a avut mai multe ieșiri critice la adresa mogulilor trusturilor media, luându-i în vizor în special pe Dan Voiculescu și Sorin Ovidiu Vântu, Ministerul Turismului, patronat de Elena Udrea, a anunțat că a semnat un contract pentru trei luni cu Realitatea TV, potrivit căruia, ministerul este coproducător al emisiunii Realitatea All-inclusive. Întrebată dacă a existat sau nu o licitație, Udrea a pasat întrebarea colegului de la Achiziții, acesta argumentând că emisiunea era "singurul format care ni s-a potrivit" și nu a vrut să precizeze pe ce perioadă a fost încheiat. Acest demers a fost făcut în condițiile în care și alte televiziuni au emisiuni cu temă turistică, o parte dintre ele, promovând destinații externe, în defavoarea celor interne. În schimb, la cererea adresată instituțiilor media de către MT de a difuza în mod gratuit spoturi ale campaniei "Turist în România", Pro TV a fost singurul care a răspuns apelului lui Udrea.
De asemenea, un mesaj similar a fost transmis și companiilor de publicitate outdoor, zece firme răspunzând apelului, dintre care doar două au fost selectate, deoarece oferă în mod gratuit producerea afișelor. Afișele de promovare se vor regăsi în aproximativ 500 de locuri în toată țara, inclusiv în aeroportul Otopeni. Pe ce a cheltuit banii Ministerul Turismului La șase luni de la numirea în funcție, Elena Udrea, ministrul Turismului, a ieșit la raport, explicând pe ce s-au cheltuit până acum banii alocați de la bugetul de stat. Dacă inițial Ministerului Turismului (MT) îi fusese alocat un buget de 397 milioane de lei, acesta s-a diminuat ulterior cu 11%, ajungând la 352 milioane de lei, adică aproximativ 0,06% din PIB. "Cei mai mulți bani i-a primit partea de dezvoltare, în proporție de 73%, bani alocați pentru susținerea finanțărilor de dezvoltare a infrastructurii publice", a declarat joi Elena Udrea. Execuția bugetară la șase luni este de 10,29%. Fondurile de promovare, care reprezintă 12% din bugetul ministerului, au fost de 41 milioane lei, din care 25,8% (adică 13 milioane de lei, aproximativ trei milioane de euro) au fost cheltuiți pentru activitățile desfășurate până acum. În total, MT a cheltuit până acum 36 milioane de lei, Udrea spunând că autoritățile publice locale, cărora le-au fost alocate fonduri pentru infrastructură, nu au demarat încă licitațiile pentru proiecte. Până acum, doar autoritățile locale din Piatra Neamț au primit 10 milioane de lei. Alte trei proiecte în valoare de 6 milioane de euro urmează să fie aprobate. Udrea nu a ezitat să se plângă de bugetul mic al ministerului pe care îl conduce, argumentând faptul că sunt țări care au înregistrat o scădere dramatică a numărului de turiști, precum Turcia, cu 50%, sau Bulgaria, cu 30%, în care autoritățile și-au suplimentat bugetele de promovare, ca o măsură anticriză. Info plus: Legea tichetelor de vacanță, un "relativ succes" Elena Udrea spune că până acum au fost cumpărate tichete de vacanță în valoare totală de peste două milioane de euro. "Consider că legea tichetelor de vacanță are un relativ succes și sperăm ca neînțelegerile referitoare la comision să se rezolve și să accelereze implementarea acesteia", a spus ministrul. 352 milioane lei bugetul total al ministerului condus de Elena Udrea ATI CREZUT CA AM PUS-O PE NUTI CA E COMPETENTA !!! AHAAA, AHAAAA, AHAAAA ! AM PUS-O PTR CIORDEALA ! AHAAAA, AHAAAA, AHAAAA! CE-MI PLAC GLUMELE MELE !!!!! |
|
Fosta membra 9am.ro 1563 mesaje Membru din: 23/06/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 21 Iulie 2009, ora 14:05
De la: radu_toma_2006, la data 2009-07-21 12:55:04După ce, recent, Băsescu a avut mai multe ieșiri critice la adresa mogulilor trusturilor media, luându-i în vizor în special pe Dan Voiculescu și Sorin Ovidiu Vântu, Ministerul Turismului, patronat de Elena Udrea, a anunțat că a semnat un contract pentru trei luni cu Realitatea TV, potrivit căruia, ministerul este coproducător al emisiunii Realitatea All-inclusive. Întrebată dacă a existat sau nu o licitație, Udrea a pasat întrebarea colegului de la Achiziții, acesta argumentând că emisiunea era "singurul format care ni s-a potrivit" și nu a vrut să precizeze pe ce perioadă a fost încheiat. Acest demers a fost făcut în condițiile în care și alte televiziuni au emisiuni cu temă turistică, o parte dintre ele, promovând destinații externe, în defavoarea celor interne. În schimb, la cererea adresată instituțiilor media de către MT de a difuza în mod gratuit spoturi ale campaniei "Turist în România", Pro TV a fost singurul care a răspuns apelului lui Udrea. ESTI PENIBIL DE PROST! CU ASA GLUME TE DAU AFARA SI DE LA GRADINITA! |
|
Postat pe: 21 Iulie 2009, ora 14:05
De la: radu_toma_2006, la data 2009-07-21 12:55:04După ce, recent, Băsescu a avut mai multe ieșiri critice la adresa mogulilor trusturilor media, luându-i în vizor în special pe Dan Voiculescu și Sorin Ovidiu Vântu, Ministerul Turismului, patronat de Elena Udrea, a anunțat că a semnat un contract pentru trei luni cu Realitatea TV, potrivit căruia, ministerul este coproducător al emisiunii Realitatea All-inclusive. Întrebată dacă a existat sau nu o licitație, Udrea a pasat întrebarea colegului de la Achiziții, acesta argumentând că emisiunea era "singurul format care ni s-a potrivit" și nu a vrut să precizeze pe ce perioadă a fost încheiat. Acest demers a fost făcut în condițiile în care și alte televiziuni au emisiuni cu temă turistică, o parte dintre ele, promovând destinații externe, în defavoarea celor interne. În schimb, la cererea adresată instituțiilor media de către MT de a difuza în mod gratuit spoturi ale campaniei "Turist în România", Pro TV a fost singurul care a răspuns apelului lui Udrea. ESTI PENIBIL DE PROST! CU ASA GLUME TE DAU AFARA SI DE LA GRADINITA! |
|
Fosta membra 9am.ro 677 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Buzau |
Postat pe: 21 Iulie 2009, ora 14:42
De la: black10131307, la data 2009-07-21 14:05:10De la: radu_toma_2006, la data 2009-07-21 12:55:04După ce, recent, Băsescu a avut mai multe ieșiri critice la adresa mogulilor trusturilor media, luându-i în vizor în special pe Dan Voiculescu și Sorin Ovidiu Vântu, Ministerul Turismului, patronat de Elena Udrea, a anunțat că a semnat un contract pentru trei luni cu Realitatea TV, potrivit căruia, ministerul este coproducător al emisiunii Realitatea All-inclusive. Întrebată dacă a existat sau nu o licitație, Udrea a pasat întrebarea colegului de la Achiziții, acesta argumentând că emisiunea era "singurul format care ni s-a potrivit" și nu a vrut să precizeze pe ce perioadă a fost încheiat. Acest demers a fost făcut în condițiile în care și alte televiziuni au emisiuni cu temă turistică, o parte dintre ele, promovând destinații externe, în defavoarea celor interne. În schimb, la cererea adresată instituțiilor media de către MT de a difuza în mod gratuit spoturi ale campaniei "Turist în România", Pro TV a fost singurul care a răspuns apelului lui Udrea. Si ce mai daca am achitat si eu o datorie mai veche de peste 3 milioane de euro ca de sint ministru ,seful ma place inca si bugetul suporta.Crezi ca eram proasta sa ramin datoare.Scadenta era in 2009 ,am facut si eu un imprumut ca tot romanul sa cumpar teren,sa prcelez si sa vind cu bucatica dar a venit criza si noroc ca am avut bugetul substantial la turism.OFTICOSILOR
Cit este Basescu in floare,nici in tocuri nu ma doare !
|
|
gabigabi 12108 mesaje Membru din: 1/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 21 Iulie 2009, ora 16:02
@Silviule, sunt cu toata inima alaturi de voi..... Viata e o lupta....deci,te lupta !
|
|
Fosta membra 9am.ro 7898 mesaje Membru din: 20/05/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 21 Iulie 2009, ora 20:08
De la: vaneamarin, la data 2009-07-21 08:39:19De la: 9am056627, la data 2009-07-20 18:54:42 hai nu ma gadili rus mic si prost~~~~~~~~~~
că poți numai să reușești, nu ai cum să pierzi. Eșecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eșec. Nimic. Totul înaintează in istoria umanității precum se întâmplă și cu procesul ei evolutiv. Totul avansează de-a lungul călătoriei tale.
|
|
Fosta membra 9am.ro 763 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Buzau |
Postat pe: 21 Iulie 2009, ora 20:20
De la: 9am068670, la data 2009-07-20 23:32:33Vad ca razboiul continua ... Buna ziua draga Atot..., Am observat ca in ultimul timp nu ai mai postat pe forum, iar postarea ta ma face sa-ti scriu acest mesaj. Nici eu nu prea am mai postat, cu toate ca urmaresc zilnic ceea ce se scrie - in ultimul timp nu prea am fost in forma. Ce faceti, tu si familia ta ? Sunt momente in care realizezi ca toate discutiile si parerile tale si ale celorlalti nu au nici cea mai mica valoare atata timp cat nu poti sa-i daruiesti celui in suferinta sanatate. Din tot sufletul ii doresc multa sanatate sotiei tale si sper ca la urmatoarea intalnire a "forumistilor 9am" vom fi si noi prezenti. Cu simpatie, Dana PASA
Insusirea este numita perseverenta cand este folosita pentru o cauza buna si incapatanare daca e pusa in slujba unei cauze rele. (Lawrence Sterne)
|
|
Fosta membra 9am.ro 122 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 21 Iulie 2009, ora 20:23
De la: gabigabi, la data 2009-07-20 18:36:48ce te face sa crezi @vasile ca daca se faceau acele alegeri anticipate, ca lucrurile n-ar fi stat la fel? tu nu vezi ca astea-s proportiile ? ~ 33-35% PSD.ul ,cam la egalitate cu PDL.ul ; ~20% PNL.ul si restul cit un pic ! merita facuta acea cheltuiala Inutila,cind tocmai erau inundatii-n toata tara aproape....sau nu-ti mai aduci aminte de acest 'amanunt" ? si,vad ca nu vrei sa-ti amintestesti deloc,dar din clipa acelui refuz a lui Tariceanu de a se ocupa de mofturile lui , Jupinului i s-a pus pata si a inceput bilciul national....zi de zi,de aproape 5 ani de zile ! energie irosita pe nimic.... Daca nu erau inundatii, PNL le-ar fi creat, sau viscole sau alte catastrofe. Nu sunteti cinstiti, incercati si tu si Ivanea, sa acoperiti murdariile penaliste ca pisicile si dupa principiul are dreptate cine tipa mai tare! Lasa-le balta de inundatii, ce sa spun ii era o mila lui Tariceanu de sinistrati de i se rupea! Nu el zicea: '' Ce vreti sa va fac hotel?" Zi mai bine ca Tariceanu dadea gauri in barca aliantei DA pentru ca se luasera de Patriciu! Si mi se pare normal sa se ia de un guzgan ordinar care subventionase capmania PSD in aceeasi masura cu PNL! Cautati cporuptii cu lupa pe la Cotroceni dar nu va uitati in ograda proprie. Cum dreaq a reusit un fost arhitect sa cumpere Rompetrolul? Si apoi ce a facut cu el? L-a vandut in Kazahstan! Bravo, a dat lovitura, nu conteaza ca subordoneaza resursele economiei romanesti unei tari care inca joaca in hora rusilor! Bravo si voua vajnici patrioti, luptatori impotriva dusmanilor neamului! Te plingeai Gabi ca ai lucrat 35 de ani ca sa construiesti combinate de care s-a ales praful dar nu te intereseaza unde s-au dus Rompetrolul si Petromidia! Ma dezamagesti Gabi! Pe kolhozistul de Vanea nu il acuz ca e fraier, pentru ca el are tot interesul sa procedeze asa, date fiindu-i originile, dar pe tine... |
|
|
|
|
Fosta membra 9am.ro 981 mesaje Membru din: 12/07/2009 |
Postat pe: 21 Iulie 2009, ora 20:51
romtar
1 mesaj Membru din: 12/07/2009 Postat pe: 21 Iulie 2009, ora 20:39 Modifica Citeaza Raspunde romtar 1 mesaj Membru din: 12/07/2009 Postat pe: 15 Iulie 2009, ora 07:56 Citeaza Raspunde TINETI MINTE ACESTE CATEVA (ZECI DE ) CUVINTE: Acest topic a ajuns la pagina 25 fiind lansat ca persiflare, in ironie si bascalie de catre o caprita ignoranta care mehaie cand si cand provocari s incearca sa incite, sa excite si sa invrajbeasca topicuri si cu diferite teme despre care, in ignoranta de care da dovada, nu are opinii, argumente...ci doar venin, o intreaga punga de venin din glanda complexelor si prejudecatilor. Acest sarpe femela se numeste conspirativ CAMELYA din Mangalia si are si alte pseudoidentitati (ca si 666PETRE VFLORIN PREDA care citit in oglinda...). Camelya (prenume real al unei functiionare din Primaria Mangalia) a intiat acest topic imediat dupa lansarea in aprilie-mai a candidatului Radu Duda, in cursa pentru Cotroceni. Pe zi ce ce trece observam ca acest topic tot creste, pagina cu pagina desi a plecat din gluma proasta a unei ignorante. Acest topic va creste cu tot mai mare repeziciune pe masura ce candidatura Principelui Radu este luata in serios si personalitatea acestuia este cunoscuta si mediatizata. Cine a urmarit ascensiunea din cvasianonimat a presedintelui Obama va intelege mai bine fenomenul... iar dupa alegeri si ocuparea fotoliului prezidential de catre ASR Principele Radu, in toamna, topicul dedicat ironic, inconstient si in bataie de joc de catre Camelya de la primaria Mangalaia va depasi in timp recortd, ca volum de pagini si consistenta a comentariilor, topicul dedicat Bsescului cel de toate scandalurile si sforaraiele a carui imagine acum confuza se altereaza de la zi la zi intr-o perioada critica, de criza economica, politica si MORALA. Exista o conspiratie anti-Basescu, nu uitati! Hidra securisto-financiarda nu iarta esecul de a nu fi reusit sa il suspende pe cotrocean, din functia de sef al statului, in urma cu 3 ani cand incerca sa devina total, suprem si de nestavilit in pofta de putere si manipulare a maselor. Este un profesionist... Dar daca Basescu nu va mai candida, din motive tot mai evidente de erodare, de uzura si compromitere a imaginii sale populare si populiste de stadion, de bodega, de taifas la sarbatori populare la tara cu bai de multime regizate de catre primarii de partid, de macinare prin scandalurile (initriate de catre adversarii mediatici din trusturi), scandaluri legate de Eba, Ridzi, Udrea si cate vor mai urma, Geoana si Antonescu nu vor avea mari sanse, lipsiti de personajul spre care isi vor fi reglat tirul: Basescu! O confruntare a unuia dintre acesti "poiliticieni" marioneta cu Radu Duda le-ar fi fatala. Doar si fiindca electoratul chiar s-a saturat de (astfel de) politicieni, de politicieni in general. Cineva sa faca pariurile! Eu imi sustin vehement punctul de vedere, optiunea, "premonitia" si, daca exista amatori, pariez contra cui doreste (cu exceptia indivizilor cameleonico-poilitici si cu multiple identitati electronice, paranoide, psihotice de genul 666 PETRE FLORIN PREDA, alias ADERP_NIROLF_ERTEP999) si a altor debili si labili care se reproduc pe topicuri si se manifesta cu un pronuntat extremism, cu un radicalism malefic, de tip neonazist, postand sub mai multe identitati care au in comun si il tradeaza pe individ prin ura, minciuna si violenta, prin jocuri murdare, din ce in ce mai murdare. Ma rog... Va propun, asadar, un pariu. In fapt nu fac decat o provocare pentru tema acestui topic. Se pare ca a inceput sa "creasca" deja cu o...pagina pe zi. Redau mai jos atitudinea laudabila a unui coleg de topic, ca reactie la textul (nneajustat de mai sus). Va asigur ca pot reveni la liumbajul decent, la dialogiul civilizat, fara injurii, in masura in care luati atitudine si eliminati prin optiune si atitudine personajele care provoaca si intretin vrajba, dihonia, personaje de genul celor amintite (pentru demascare) in randurile de mai sus. Imi cer iertare fata de doamne si domnisoare, fata de adevaratii domni din aceasta comunitate pentru unele cuvinte fara lesa si zgarda. Raporteaza abuz de limbaj eugenb 87 mesaje Membru din: 8/11/2008 Oras: BUCURESTI Postat pe: 15 Iulie 2009, ora 13:35 Citeaza Raspunde Uite usere "romtar" ca se poate discuta si fara sa folositi cuvinte "suburbane". Ca suntem sau nu de acord cu ce sustine un alt forumist este ceva normal. Anormal este cand lasam ... "nervii:" sa gandeasca si sa se exprime in locul nostru. Felicitari ! Va doresc, sa puteti sa va abtineti si in viitor la folosirea expresiilor care nu-si au locul pe acest forum.. Inca o data va spun : FELICITARI ! BRAVO ! ASA DA ! Raporteaza abuz de limbaj Raporteaza abuz de limbaj |
|
NESIMTITUL 786 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: Cluj |
Postat pe: 21 Iulie 2009, ora 22:07
De la: vasileemil, la data 2009-07-21 20:23:12eu cosasul te intreb; stii so belesti?De la: gabigabi, la data 2009-07-20 18:36:48ce te face sa crezi @vasile ca daca se faceau acele alegeri anticipate, ca lucrurile n-ar fi stat la fel? tu nu vezi ca astea-s proportiile ? ~ 33-35% PSD.ul ,cam la egalitate cu PDL.ul ; ~20% PNL.ul si restul cit un pic ! merita facuta acea cheltuiala Inutila,cind tocmai erau inundatii-n toata tara aproape....sau nu-ti mai aduci aminte de acest 'amanunt" ? si,vad ca nu vrei sa-ti amintestesti deloc,dar din clipa acelui refuz a lui Tariceanu de a se ocupa de mofturile lui , Jupinului i s-a pus pata si a inceput bilciul national....zi de zi,de aproape 5 ani de zile ! energie irosita pe nimic.... |
|
cristianvitu 732 mesaje Membru din: 6/05/2009 Oras: Ploiesti |
Postat pe: 21 Iulie 2009, ora 22:12
EXCLUSIV!!! Prima zi ca europarlamentari pentru Vadim, Becali si Elena Basescu by BENDEAC
Posted 1 week, 4 days ago de Mihai Bendeac 131 Comments UPDATE - TONIGHT POSTURI NOI! Ora 7.00 d-ul Becali iese din camera si coboara in pijama in fata hotelului. Confruntat cu privirile socate ale receptionerilor, realizeaza ca nu e la Bucuresti si, deci, nu are 30 de oi simbolico-relaxante de muls. Somnoros, se intoarce in camera. Ora 7.15 d-ul Vadim iese din camera si pune pasta de dinti pe clantele europarlamentarilor UDMR. Ora 8.00 d-ul Becali se trezeste. Ora 8.05 d-ul Vadim se trezeste. Ora 8.10 domnisoara Elena Basescu se intoarce din club. Ora 8.30 d-ul Vadim si d-ul Becali se intalnesc la micul dejun. D-ul Becali face un scandal monstru. Cum si-au permis sa-i serveasca lui, care se pricepe la lactate, o branza mucegaita? I se explica faptul ca branza e Camembert. Atunci sa-i spuneti lu Camambert ca ma p..s pe branza lui! Are noroc ca nu e Giovanni aici ca-l si scuipa! D-ul Vadim a concluzionat : Nu te enerva, ca nu-i mare branza! Ora 9.00 D-ul Becali se ascunde in baie ca sa nu-l vada Dumnezeu ca fumeaza. Ora 9.15 D-ul Vadim se intalneste in holul hotelului cu europarlamentarii UDMR. Schimbul de replici demonstreza tuturor delegatiilor din preajma ca semnele pentru sex oral, mama si morti sunt universale. Ora 9.30 Incep lucrarile. Emotii. Si d-ul Becali si d-ul Vadim sunt inscrisi astazi la cuvant. Ora 10.30 Ca sa mai treaca timpul, d-ul Vadim face Sudoku si d-ul Becali nu face Sudoku. Ora 11.00 George Becali ia cuvantul pentru prima data in Parlamentul European. I am onorated that za romanians votated me to be or not to be aaa scuze to be parlamentarashion in here. My mission here iz to show that with credinta in Dumnezeu it will be ok! I am the Bear, the vulturation, the warrior of light! Thank you! Fortza Steaua! Ora 11.30 Europarlamentarii din celelalte tari isi revin din soc. Lucrarile continua. Ora 12.00 D-ul Vadim termina de jucat SUDOKU si incepe sa arunce cu bilute de muci in europarlamentarii UDMR. Acestia ridica mana si-l parasc. Scandal etnic. Presedintele ii ameninta cu evacuarea. D-ul Vadim ii striga in limba romana ; Tu vorbesti animalule? Care esti un homosexual de prima mana si ai facut sex in trei cu Javier Solana si Gorbaciov? Crezi ca nu am aflat ca esti copilul din flori al Evei Braun, facut cu Hitler?! Din fericire pentru delegatia noastra, traducatorul era in pauza de pipi. Ora 12.30 D-ul Vadim ia cuvantul si spune exact ce-a zis mai devreme. Din nefericire, traducatorul se intorsese din pauza de pipi D-ul Vadim este evacuat. Ora 13.30 D-ul Becali si d-ul Vadim se intalnesc la masa de pranz. Ora 13.45 D-ul Becali vomita pateul de gasca. Ora 14.00 Europarlamentarii au parte de o surpriza. Un micro-recital de pian. Spre final, domnul Becali se ridica, pune 1000 de euro pe pian si-i sopteste pianistei Vreau melodia aia, Suparat, pentru domnu presedinte al Parlamentului ca sa-l ierte pe Vadim si pentru familia mea care a ramas in tara! Ora 14.30 Domnisoara Elena se trezeste sa faca pipi. Se culca la loc. Ora 15.00 Se reiau lucrarile Parlamentului European. D-ul Vadim joaca biliard pe messenger cu Gheorghe Funar. D-ul Becali joaca poker on-line cu laptopul ascuns sub masa, ca sa nu-l vada Dumnezeu. Ora 16.00 Domnisoara Basescu se trezeste si pleaca la shopping. Ora 17.00 se termina programul zilei. D-ul Vadim il duce pe d-ul Becali intr-un muzeu unde avea loc o expozitie speciala. D-ul Becali insista sa cumpere un tablou cu o tipa zambareata. Ghidul insista ca Mona Lisa nu e de vanzare! D-ul Becali se enerveaza : Orice are un pret! N-am io bani sa cumpar un ca cat de tablou?! Ora 18.00 Cei doi intra intr-un magazin si se intalnesc cu d-ra Elena Basescu. O pun in tema cu ce s-a intamplat la lucrarile Parlamentului. Ora 19.00 Toti trei mananca scoici la un restaurant din centru. Ora 19.10 D-ul Becali sustine ca scoicile se vomita mai usor decat pateul de gasca. Ora 20.00 Intoarcerea la hotel. Ora 20.15 D-ul Becali intra in dus. Ora 20.15 si 20 de secunde D-ul Becali iese din dus. Ora 20.45 D-ra Basescu deschide laptopul si isi pune gandurile pe hartie. Ora 20.45 si 10 secunde D-ra Basescu inchide laptopul. Ora 21.00 D-ul Vadim se uita la dvd-uri cu Elena Ceausescu si plange. Ora 22.00 D-ul Becali adoarme uitandu-se la el insusi pe Pro TV. Ora 22.30 D-ul Vadim adoarme uitandu-se la el insusi pe Otv. Ora 23.00 D-ra Basescu pleaca in club. VA PUP, VA IUBESC si VA RESPECT! PS Nu ratati noua postare a lui Cotabita, despre relatiile dintre femei si barbati. E o discutie pe care o avem zilnic. Ma bucur ca va impartaseste si voua.
de omnia dubitandum
|
|
Postat pe: 21 Iulie 2009, ora 22:23
De la: cifra66, la data 2009-07-21 22:07:30De la: vasileemil, la data 2009-07-21 20:23:12eu cosasul te intreb; stii so belesti?De la: gabigabi, la data 2009-07-20 18:36:48ce te face sa crezi @vasile ca daca se faceau acele alegeri anticipate, ca lucrurile n-ar fi stat la fel? tu nu vezi ca astea-s proportiile ? ~ 33-35% PSD.ul ,cam la egalitate cu PDL.ul ; ~20% PNL.ul si restul cit un pic ! merita facuta acea cheltuiala Inutila,cind tocmai erau inundatii-n toata tara aproape....sau nu-ti mai aduci aminte de acest 'amanunt" ? si,vad ca nu vrei sa-ti amintestesti deloc,dar din clipa acelui refuz a lui Tariceanu de a se ocupa de mofturile lui , Jupinului i s-a pus pata si a inceput bilciul national....zi de zi,de aproape 5 ani de zile ! energie irosita pe nimic.... Nu intru in polemica cu handicapatii! |
|
Fosta membra 9am.ro 16019 mesaje Membru din: 13/02/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 22 Iulie 2009, ora 08:29
Geoană girează o fabrică de prostănaci
Vreți să știți de ce nu o să iasă România niciodată cu adevărat din criză? Uite de-asta, că dacă se apucă unul să facă o chestie bună, vin zece și-i dau în cap, mânați fiecare de interesul lui. Nu înțeleg de unde alba-neagra asta cu diplomele de la Spiru Haret. Sunt valabile diplomele incriminate până mai ieri de Ecaterina Andronescu? Nu sunt. Bun, ca să nu se spună că ți-ai bătut joc de viața unui tânăr, îl pui să mai dea o dată examen, poate omul chiar a învățat ceva. Dar nicidecum nu închizi ochii ca și cum legea ar fi ceva opțional. Astăzi PSD a decis că nu se anulează nici o diplomă și că nu se mai dă nici un examen, în ciuda celor hotărâte de ministrul Educației, adicătălea omul pe care același PSD l-a pus în funcție, ceea ce îl recomanda, cel puțin oficial, ca fiind cel mai bun produs al partidului în materie de educație. Înțeleg, când vine vorba de strategii e nevoie de o politică corelată cu cea a partidului, dar în cazul de față ce treburi avea el, partidul, altele decât că îl va prezenta pe Mircea Geoană drept candidat la prezidențiale, în toamnă și că Spiru Haret rotunjește veniturile unor membrii de vază ( spun Adrian Păunescu și cred că e suficient)? Oare atât de greu să fie să te abții de la populisme și intervenții? Mda, probabil că mai degrabă le-ai tăia o mână decât să-i dezveți. Nu mai comentez nimic despre prestația Ecaterinei Andronescu. Dacă aproape îmi devenise simpatică datorită îndârjirii cu care și-a apărat punctul de vedere -mie mi se părea foarte just-, răzgândirea de după ședința PSD o descalifică, iar faptul că n-a avut demnitatea de a demisiona o face odios de nici nu știu cum să-i zic. Aș vrea să știu ce le va răspunde oamenilor dați afară din examenele de titularizare pe motiv de diplome marca Spiru Haret. Cum îi va împăca pentru că au pierdut un an, cum le va explica abrambureala. Doar porecla nu cred că o va scuza. În fine, ziceam că nu comentez despre Ecaterina Andronescu. Mă întorc la PSD și la ieșirea din criză. De fapt, nu la PSD, la toate partidele, că nici cu PDL sau PNL nu mi-e rușine. Citeam în Ziarul Fianciar de astăzi o comparație între Ungaria și România. Acolo se taie din pensii. Cine de aici ar avea curajul să propună asta măcar. Vorbești prostii, nene, o să ziceți, dracu îi mai votează? Dracul nu, că nu știu dacă are buletin valabil, dar fraierii ăștia care muncesc în sistemul privat? Nu cumva, dacă lucrurile s-ar mișca mai cu talent în țara asta, poate le-ar veni și lor cheful de vot? Da, vorbesc prostii, carpe diem e singura filosofie a politicianului român. De fapt, furare diem (să mă iertați dacă greșesc, dar nu prea am avut cu cine să exersez latina învățată în liceu). Geoană, că pe el l-am pus în titlu, putea să fie altceva decât ne-a obișnuit până acum. Speranțe deșarte, gândul la voturile pe care le-ar fi putut pierde de pe urma scandalului Spiru Haret l-a ținut prea ocupat. Dacă se oprea puțin din calculat, poate că s-ar fi gândit că se va găsi cineva care să născocească ideea că a girat o fabrică de prostănaci*. Măcar atât, dacă despre garantarea normalității nu putem vorbi. *Cu scuzele de rigoare pentru cei jigniți pe nedrept, dar învățământul la distanță este o chestiune ce aduce a glumă în România. Iar un nou examen, dat pe bune, așa cum decisese ministrul Educației, era o ocazie pentru absolvenții în cauză să scape de eticheta pe care intenționat le-am aplicat-o la grămadă.
Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
|
|
todor_1989 9 mesaje Membru din: 10/01/2009 |
Postat pe: 22 Iulie 2009, ora 14:23
Tu te lasi repede influentat de papagali lu basescu,se intampla atatea tampeni incand vad ca ca nu esti prea bine informat,iti dau sfat mai documenteazate,las antena 3 macar daca minteau dar din fericire tat timpu dovedesc cea ce spun si pe toti ii critica nu numa pe basescu tau frumos.
|
|
Postat pe: 22 Iulie 2009, ora 14:49
De la: todor_1989, la data 2009-07-22 14:23:04Tu te lasi repede influentat de papagali lu basescu,se intampla atatea tampeni incand vad ca ca nu esti prea bine informat,iti dau sfat mai documenteazate,las antena 3 macar daca minteau dar din fericire tat timpu dovedesc cea ce spun si pe toti ii critica nu numa pe basescu tau frumos.tudorica,cu cine te certi nepoate?
Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
|
|
Postat pe: 22 Iulie 2009, ora 17:04
De la: ADERP_NIROLF_ERTEP999, la data 2009-07-22 14:49:46De la: todor_1989, la data 2009-07-22 14:23:04Tu te lasi repede influentat de papagali lu basescu,se intampla atatea tampeni incand vad ca ca nu esti prea bine informat,iti dau sfat mai documenteazate,las antena 3 macar daca minteau dar din fericire tat timpu dovedesc cea ce spun si pe toti ii critica nu numa pe basescu tau frumos.tudorica,cu cine te certi nepoate? Nu stie. E din cauza caniculei!
|
|
Postat pe: 22 Iulie 2009, ora 17:56
ei,Vasile draga,tie poate sa-ti spuna omul orice,ptr.tine Basescu este imaculata creatie ! nu m-am plins c-am muncit 35 de ani,ci ca averea tarii s-a praduit cu nesimtire si primul mare tun dat ,a fost, Flota ! de acolo incepind,totul a devenit posibil ptr.baietii destepti !
|
|
Postat pe: 22 Iulie 2009, ora 18:03
De la: gabigabi, la data 2009-07-22 17:56:14ei,Vasile draga,tie poate sa-ti spuna omul orice,ptr.tine Basescu este imaculata creatie ! nu m-am plins c-am muncit 35 de ani,ci ca averea tarii s-a praduit cu nesimtire si primul mare tun dat ,a fost, Flota ! de acolo incepind,totul a devenit posibil ptr.baietii destepti !gabi,primul mare tun a fost dat de petrica romanu impreuna cu theo stolo si se chema MEGAPOWER,abia apoi a urmat la rand AFACEREA FLOTA unde tartorii principali au fost nenea vaca,marinelu si sorin dimitriu[presedintele F.P.S]
|
|
Postat pe: 22 Iulie 2009, ora 18:08
Stolo neprihanitul ?omul de baza a piratului? deci de atunci dateaza lupta impotriva coruptiei !nu
uitasem,mersic de amintit !
|
|
Postat pe: 22 Iulie 2009, ora 18:18
De la: gabigabi, la data 2009-07-22 18:08:20Stolo neprihanitul ?omul de baza a piratului? deci de atunci dateaza lupta impotriva coruptiei !nuGABI,hai sa-ti mai improspatez un pic memoria[mai ales p.s.d.-istilor si liberalilor] aducandu-ti aminte de falimentarea ROMCEREALULUI -artizanii principali fiind TRITA FANITA, PROSTANACUL si nea theo mele[ultimii doi fiind in functii in s.u.a.] ODIHNA PLACUTA and DON'T FORGET TO WRITE!
|
|
Postat pe: 22 Iulie 2009, ora 22:06
De la: todor_1989, la data 2009-07-22 14:23:04Tu te lasi repede influentat de papagali lu basescu,se intampla atatea tampeni incand vad ca ca nu esti prea bine informat,iti dau sfat mai documenteazate,las antena 3 macar daca minteau dar din fericire tat timpu dovedesc cea ce spun si pe toti ii critica nu numa pe basescu tau frumos. bai democratule..............vezi ca antenele ..........te asculta asa ca ai grija...............mai bine da pe otv !!!!!!!!!!!!!!!!!!
că poți numai să reușești, nu ai cum să pierzi. Eșecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eșec. Nimic. Totul înaintează in istoria umanității precum se întâmplă și cu procesul ei evolutiv. Totul avansează de-a lungul călătoriei tale.
|
|
Postat pe: 22 Iulie 2009, ora 22:27
De la: gabigabi, la data 2009-07-22 18:08:20Stolo neprihanitul ?omul de baza a piratului? deci de atunci dateaza lupta impotriva coruptiei !nu Zise-si ceva mamaie? A am crezut ca zici de Patriciu, dar am uitat ca ai memorie selectiva, uiti repede de ai tai! N-o mai aburi atata, raspunde la subiect ce te-a intrebat omul, nu mai aplica diversiuni d'astea! Da, e explicabil de la o anumita virsta, asa ca iti mai reimprospatez eu memoria: "Ludovic Orban,fost ministru al Transporturilor, a fost administrator la Rominserv, firma membra a holdingului ROMPETROL, al carui principal actionar este Dinu Patriciu. Orban a incercat ca viceprimar al Capitalei, sa treaca prin Consiliul Municipal o hotarare favorabila ROMPETROL. Instalat de Patriciu drept sef al ofensivei anti-Basescu, Ludovic Orban a facut eforturi disperate pentru a se remarca, prin obscenitate si trivialitate desantata, in ochii adevaratului sef al PNL Dinu Patriciu. Ludovic Orban si-a dovedit fidelitatea in perioada izbucnirii scandalului ROMPETROL, cand a sarit sa-si apere patronul din calitatea de presedinte al PNL Bucuresti afirmand ca, dupa cazul Dinu Patriciu nici un cetatean al Romaniei nu se poate simti in siguranta jignind astfel toti cetatenii Romaniei care n-au nici un motiv sa fie pusi in aceeasi oala cu jefuitorii economiei nationale. Tatal lui Orban a fost securist in perioada cea mai neagra si mai plina de blestematii a Securitatii. Batranii membri ai AFDPR care mai sunt in viata si-l amintesc inca pe macelarul din Brasov, renumit pentru sadism si maniac al batailor crunte. A fost dat afara in perioada anilor 60, cand aparatul incerca sa isi schimbe fata. Ulterior, a lucrat la Abator, unde, ca fost securist, si-a facut de cap. A fost arestat pentru furt, fiind in lot cu fostul director al ONT, serbanica, un caz cunoscut la vremea aceea. A facut puscarie la Penitenciarul Codlea, ceea ce nu l-a oprit pe fiie-su, Ludovic, sa-si doreasca sa serveasca Partidul, astfel ca, dupa absolvirea facultatii de Tehnologie a Constructiilor de Masini din Brasov, in 1988 si-a propus sa intre la stefan Gheorghiu. Imediat dupa absolvire, la un an, a devenit, ajutat de structuri, invatacel in ale activismului PCR la Stefan Gheorghiu. Politrucul pe stil nou Munca in fabrica nu i-a suras, vocatia de politruc fiind mult mai aproape de fibra sa intima. Dupa revolutie, se metamorfozeaza in liberal, aripa deplin conspirata, si se inscrie la continuatoarea scolii de activisti de partid stefan Gheorghiu, la SNSPA, institutie fondata de ofiterii securitatii si activistii partidului comunist, in sedii puse la dispozitie de SRI. Conducerea SNSPA era asigurata de cadre de nadejde, apropiati ai lui Ion Ilici Iliescu, care avea nevoie de o institutie ce urma sa asigure necesarul, linia a doua de cadre si slujbasi ai retelei cominterniste care apucase sa puna mana pe conducerea statului. Din acea perioada dateaza si racordul cu Dinu Patriciu, un reprezentant al structurilor acoperite, care isi propunea, inca de pe atunci, preluarea patrimoniului romanesc in folos propriu. Famiglia liberala creata de Patriciu cuprinde numai astfel de curati liberali, pur sange: Orban, odrasla de ofiter de securitate, fotomodelul Tariceanu, crescut de colaboratorul Securitatii Dan Amedeo Lazarescu, Bogdan Olteanu, finul si mana dreapta a lui Tariceanu, nepot al Gizellei Vass, agenta NKVD direct implicata in dosare de crima si chiar cercetata dupa Revolutie o perioada, pana cand, misterios, dosarul s-a topit si exemplele pot continua. Cat despre Tariceanu, practic nici nu mai incap comentarii daca avem in vedere ca in procesul ROMPETROL acesta depune marturie in favoarea companiei Bossului si impotriva intereselor statului roman (desi, teoretic, reprezinta statul roman, ca prim ministru!). Un simt de sluga fara egal sau aroganta unei sfidari fara precedent l-a determinat pe Tariceanu sa-i ofere, initial, postul Justitiei avocatului lui Dinu Patriciu in dosarul ROMPETROL, Cristian Iordanescu. Informatia apare chiar intr-unul dintre ziarele oligarhului penal, Adevarul. Am fi putut fi un exemplu unic pentru intreaga Europa cu un ministru al Justitiei care sa cumuleze si functia de avocat al unui cercetat penal! si toate acestea in numele reformei, asigurarii functionarii statului de drept, garantarii independentei justitiei si continuarii luptei anticoruptie."
|
|
Postat pe: 22 Iulie 2009, ora 22:32
De la: gabigabi, la data 2009-07-22 17:56:14ei,Vasile draga,tie poate sa-ti spuna omul orice,ptr.tine Basescu este imaculata creatie ! nu m-am plins c-am muncit 35 de ani,ci ca averea tarii s-a praduit cu nesimtire si primul mare tun dat ,a fost, Flota ! de acolo incepind,totul a devenit posibil ptr.baietii destepti ! MAMAITA NU VREI SA TE LASI DELOC ..............ESTI INCAPATINATA,DEH ASA SUNT COMUNISTII DAR MACAR JUDECA DACA MAI POTI !!!!!!!!!!!!!!! AI MUNCIT PE SANTIER .......E OK ............DAR CINE A VANDUT FLOTA ??????????? IA SOCOTESTE CATI MINISTRI AU FOST INAINTE DE BASESCU ????????? SI TOTI PSD !!!!!! ASA CA ORI DE CATE ORI VRETI SA DESCHIDETI DOSARUL FLOTA AVETI GRIJA SI BAGATI TOTI ACTORII !!!!!!!!!!!! BASESCU A FOST ACHITAT DE 2 ORI CEILALTI ??????????????? ASA CA MUCLES MAMAITA ,VEZI DE PENSIA MATALE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
DanubianKnight 746 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 22 Iulie 2009, ora 23:52
PDL + PSD = FSN. Acolo au inceput marile tunuri, iar cei care le-au dat se afla bine mersi in ambele partide.
Ezie dele mezenai (inscriptie pe un inel tracic, secolul V I.Ch.)
|
|
Fosta membra 9am.ro 6780 mesaje Membru din: 13/02/2009 |
Postat pe: 23 Iulie 2009, ora 09:18
De la: black10131307, la data 2009-07-22 22:27:57 Daca ai ajuns sa il citezi pe Lucaman ,cuvant cu cuvant ,esti naiv sau rau intentionat ca el.Pai omul ala minte cum respira iar ce a scris el acolo este pur si simplu "istorie PDLista",insiruire de cretinisme portocalii.Ma si mir ca nu a scris ca Patriciu viola femei ,ca Tariceanu era proxenet angajat de Rompetrol ,ca Dan Amedeo Lazarescu a infiintat securitatea romana si ca Orban este criminal in serie .Propaganda securisto-comunista ,agresiva ,mincinoasa ,calomnii lansate la norma.Mai Silviule,lasa dracu' prostiile astea scoase din laboratoarele lui Base,sunt scrise pentru tampiti,NU AU NUMIC ADEVARAT LA BAZA si reprezinta o manipulare din cele mai penibile (adica grosolana rau,pentru cretini )in care un adevar inofensiv si banal este rastalmacit pana cand devine o minciuna care suna grav si acuzator .Se pare ca ati ajuns un fel de nazisti care urmaresc exact principiul lui Goebbels ,"spune o minciună de mai multe ori și ea va deveni adevar" si "a face zgomot este una dintre cele mai eficiente mijloace de propaganda". |
|
Postat pe: 23 Iulie 2009, ora 09:28
De la: vaneamarin, la data 2009-07-23 09:18:35De la: black10131307, la data 2009-07-22 22:27:57 Ludovic Orban - un saltimbanc care nu are ce căuta în viitorul Parlament Trimite prin sau Tipareste articolul Ludovic Orban reprezintă un caz tipic, o slugă clasică a sistemului ticăloșit menținut pe linia de plutire a clasei politice exclusiv datorită caracterului său infect, care l-a recomandat pentru cariera politică. Orban a debutat public, recomandându-se, cu ani în urmă, pe site-ul oficial al PNL-ului drept cel mai dur critic al partidului lui Ion Iliescu cel care va "împiedica orice încercare de compromis cu acesta", cel care "va descuraja bârfa, sforăriile, intriga, calomnia, lingușeala, lenea și veleitarismul". Orban este însă chiar campionul tuturor acestor însuCititi si... Ludovic Orban este surprins de nemultumirea sindicatelor din CFR Ludovic Orban - un clovn bețiv marcat de trecut Un iesean cere Postei 150.000 de euro pentru ca scrisoarea lui nu a ajuns la Ludovic Orban 5 1;iri. Cât despre compromisul cu PSD, atât a luptat cu PSD-ul încât a devenit ministru mulțumită PSD (și desigur datorită proptelei Patriciu, patronul său în sens deplin).Instalat de Patriciu drept șef al ofensivei anti-Băsescu după scandalul bilețelelor privind Dosarul Rompetrol, Ludovic Orban a făcut eforturi disperate pentru a se remarca, prin obscenitate și trivialitate deșănțată, în ochii adevăratului șef al PNL. Ludovic Orban și-a dovedit cu prisosință fidelitatea în perioada izbucnirii scandalului ROMPETROL când a sărit să-și apere patronul din calitatea de președinte al PNL București afirmând că "după cazul Dinu Patriciu nici un cetățean al României nu se poate simți în siguranță" - jignind astfel toți cetățenii României care n-au nici un motiv să fie puși în aceeași oală cu jefuitorii economiei naționale.Liberal pur sânge...de securistÎn același material postat pe site-ul PNL, Ludovic Orban se mai autocaracterizează drept un "liberal pur-sânge, produs veritabil al mișcării liberale". Tot aici el mai spune "sunt un adversar al tuturor partidelor desprinse din PCR indiferent că s-au numit FSN, PDSN, PDSR, PRM, pentru că toate au fost urmașe ale PCR". O confesiune de credință care îl închipuie pe Orban drept o întruchipare a liberalismului și un dușman ireductibil al grupării Iliescu. Sângele invocat de ipocritul Orban ascunde însă o componentă - nu chiar atât de pură, ba chiar extrem de jegoasă...Orban este, în logica ascendenței invocată chiar de el, un "securist pur sânge", dar și infractor de cea mai joasă speță. Deoarece Orban uită se menționeze că se trage dintr-un securist și infractor condamnat.Tatăl lui Orban a fost securist în perioada cea mai neagră și mai plină de blestemății a Securității. Bătrânii membri ai AFDPR care mai sunt în viață și-l amintesc încă pe măcelarul din Brașov, sceleratul căpitanul Orban, renumit pentru sadism și maniac al bătăilor crunte.A fost dat afară în perioada anilor '60 când aparatul încerca să își schimbe fața. Ulterior a lucrat la Abator, unde, ca fost securist, și-a făcut de cap. A fost arestat pentru furt, fiind în lot cu fostul director al ONT, Șerbanică, un caz cunoscut la vremea aceea. A făcut pușcărie la Penitenciarul Codlea ceea ce nu l-a oprit pe fiul său, Ludovic să-și dorească să servească Partidul, astfel că, după absolvirea facultății de Tehnologie a Construcțiilor de Mașini din Brașov, în 1988, și-a propus să intre la Ștefan Gheorghiu. Imediat după absolvire, la un an, a devenit, ajutat de "structuri", învățăcel în ale activismului PCR la Ștefan Gheorghiu. Politruc de nădejde Munca de inginer la fabrică nu i-a surâs, vocația de politruc fiind mult mai aproape de fibra sa intimă. După revoluție se metamorfozează în liberal, aripa deplin conspirată, și se înscrie la continuatoarea școlii de activiști de partid Ștefan Gheorghiu, la SNSPA, instituție fondată de ofițerii și activiștii partidului comunist, în sedii puse la dispoziție de SRI. Conducerea SNSPA era asigurată de cadre de nădejde, apropiați ai lui Ion Iliescu, care avea nevoie de o instituție care să asigure necesarul de linia a doua de cadre și slujbași ai rețelei cominterniste care apucase să pună mâna pe conducerea statului. Din aceea perioadă datează și racordul cu Dinu Patriciu, un reprezentant al structurilor acoperite care își propuneau încă de pe atunci preluarea patrimoniului românesc în folos propriu. Îl slujește cu fidelitate pe Patriciu care îl recompensează cu un post la Rominserv, companie aflată în ograda ROMETROL."Famiglia liberală" creată sub pulpana operativă a lui Patriciu cuprinde numai astfel de "curați liberali", "pur sânge": Orban, odraslă de ofițer de securitate, fotomodelul Tăriceanu, crescut de colaboratorul Securității Dan Amedeo Lăzărescu, Bogdan Olteanu, finul și mâna dreaptă a lui Tăriceanu, nepot al Gizellei Vass agentă a NKVD direct implicată în dosare de crimă, cercetată după revoluție o perioadă, până când, misterios, dosarul s-a topit și exemplele pot continua... George Roncea - Curentul (03-11-2008) |
|
Postat pe: 23 Iulie 2009, ora 09:31
Ludovic Orban s-a dovedit, în timp, o personalitate accentuată, cu note frenetice, împins de nevoia de a fi vedetă, obișnuit să șocheze și să iasă în față cu orice preț. Cariera sa politică pare să fie doar o excrescență, o rampă de unde Orban s-a putut exhiba cu mai mult succes, atrăgând cât mai multă atenție publică.Nu o dată nevoia sa de spectacol l-a expus interesului presei. Ludovic Orban a prestat deseori, îmbibat de aburii trăscăului, ca o starletă ușor delabrată, în fața camerei video.În perioada în care Cititi si...
Ludovic Orban este surprins de nemultumirea sindicatelor din CFR Ludovic Orban - un saltimbanc care nu are ce căuta în viitorul Parlament Concluzia finala a procurorilor: Ministrul transporturilor, Ludovic Orban, a primit trei NUP-uri ocupa funcția de viceprimar al Capitalei, (totodată președintele al PNL București), Orban a devenit sufletul unei petreceri țigănești, într-un restaurant din centrul istoric al Bucureștiului, "Moara Vlăsiei", preferat la ora aceea de interlopi."Primarul țigăniei"A fost fotografiat și filmat în timpul show-ului atât de partenerii de chef, cât și de personalul locantei. Beat pulbere, Orban s-a cățărat pe mese, un obicei al său de altfel, și a dansat cot la cot cu membrii lumii interlope, pe ritmuri îndrăcite de manele. Inițial însoțit de câțiva cheflii - oameni de afaceri, un angajat al primăriei și două pițipoance - Orban a fraternizat cu țiganii, a săltat microfonul lăutarului și s-a pus de un fel de jam session care a zguduit restaurantul. Lasciv, s-a pus pe dans din buric, îmbrățișând la nimereală pirandele Prințului, unul dintre barosanii tuciurii venit la petrecere cu alți meseriași încărcați de lanțuri și ghiuluri de aur.Împleticindu-se cu sticla în mână, din care bea direct, ca bețivii învederați, Orban face turul meselor, se pupă cu interlopii care îl ovaționează ca la circ și insistă să mai tragă o dușcă în timp ce angajatul Primăriei încearcă jenat să îl extragă din centrul atenției. Schimbă sticla de vin roșu pe sticla de whishy și apoi trece pe vin alb. În pragul comei alcoolice, își toarnă pe față apă călâie dintr-o frapieră. Rromii râd și-și dau coate, se pozează cu belferul de viceprimar. Circoteca continuă până la epuizarea completă a resurselor liderului PNL. Abia spre dimineață, împleticindu-se, gata să cadă pe jos, Orban acceptă, la insistențele tovarășilor săi, să se îndrepte spre mașină, nu înainte de a mai comanda niște dedicații partenerilor ad-hoc de petrecere, cocalarii care l-au proclamat drept "Primarul țigăniei".Scenele șocante ale dezmățului liderului PNL au fost publicate la vremea aceea de câteva cotidiene centrale și o parte dintre filmări au fost postate online. O scurtă secvență, dinspre începutul chefului, când Orban abia se încălzea, este disponibilă și pe pagina de web a publicației "Curentul".Marcat de trecutPatologia manifestării publice a exuberantului politician liberal a fost disecată în fel și chip, inclusiv de specialiști ai domeniului psihiatriei, care au tras concluzia că poate nevoia sa de spectacol și bețiile sale prelungite ar putea avea la origine o copilărie nefericită și traume provocate de părinți. Ipoteză cu totul acceptabilă având în vedere că tatăl lui Orban, căpitanul măcelar din Brașov, era cunoscut pentru cruzimea anchetelor sale.Mai precaut, după scandalul public al acestei petreceri, Ludovic Orban a ales locuri mai ferite de manifestare, una dintre cârciumile sale preferate în care își poate da frâu liber talentelor fiind localizată în Regie. Crâșma este controlată de niște onorabili moldoveni de dincolo de Prut, cu care de altfel onorabilul Orban are niște contacte agreabile, nu lipsite de interacțiuni profitabile. George Roncea - Curentul (04-11-2008) |
|
Postat pe: 23 Iulie 2009, ora 09:34
De la: vaneamarin, la data 2009-07-23 09:18:35[ Fruntasii Partidului National Liberal au invatat ABC-ul politicii de la oameni care au facut parte din structurile inalte ale Securitatii. Familiile din care se trag cei mai de seama lideri ai PNL au fost intesate de personaje recunoscute in regimul comunist pe care l-au servit dupa rigorile vremii. Presedintele liberal, premierul Calin Popescu Tariceanu, este fiul vitreg al celebrului Dan Amadeo Lazarescu, despre care s-a aflat ca a "livrat" Securitatii zeci de fruntasi liberali, contra cost. Justificarea - cu banii luati pe informarile date la Securitate, Dan Amadeo Lazarescu i-a ajutat pe cei pe care i-a bagat in puscarie. Dupa modelul tatalui vitreg, Tariceanu s-a debarasat si el de trecut: premierul a sustinut ca nu il recunoaste pe Dan Amadeo Lazarescu ca tata, ci doar ca pe "sotul mamei" sale. Finul premierului liberal, presedintele Camerei Deputatilor, liberalul Bogdan Olteanu, a fost nepotelul cunoscutei activiste comuniste Ghizela Wass, trimisa in 1945 sa-i salveze pe bucuresteni de sub influenta taranistului Iuliu Maniu si a lui Dinu Bratianu, presedintele de atunci al Partidului National Liberal. La conducerea PNL s-au mai "infiltrat" si alte doua odrasle de securisti cu functii de conducere. Presedintele liberalilor din Bucuresti, Ludovic Orban, a recunoscut ca tatal sau a fost angajat la Securitate, cu titlul de capitan in rezerva, prin anii Ž50. Dar recunoasterea de atunci a tatalui sau a fost bagata sub pres de Ludovic Orban care a sustinut constant ca nu a avut nicio legatura cu "slabiciunea" parintelui sau fata de Securitate. Cazurile celor trei mai mari liberali sunt de notorietate. Noutatea este ca Dan Motreanu, proaspat ajuns ministru al agriculturii, a fost si el crescut de un fost ofiter de Securitate. Potrivit unor surse din randul fostilor ofiteri comunisti, tatal lui Motreanu a fost ofiter de Securitate, transferat de la Orastie, la Deva. Fostul secretar general al PNL a recunoscut doar ca tatal sau a fost ofiter in armata, trimis apoi la Ministerul de Interne, unde se ocupa cu "pregatirea fizica". Liberalii desprinsi din familii pe care s-a pus stampila Securitatii incearca acum sa promoveze deconspirarea fostilor informatori. PNL a exclus cativa liberali care au avut angajament semnat cu Securitatea si sustine doi dintre membrii de baza ai CNSAS - pe actualul presedinte al Colegiului, Claudiu Secasiu, si initiatorul legii privind deconspirarea Securitatii, Constantin Ticu Dumitrescu. Atat ca miscarile politice ale conducerii PNL nu demonteaza suspiciunile privind moralitatea principiilor dupa care se ghideaza conducerea liberala. Cei mai de seama liberali de la conducerea Partidului National Liberal se trag din familii care au cochetat la un moment dat cu securitatea. Liderul PNL, Calin Popescu Tariceanu, este fiul vitreg al lui Dan Amadeo Lazarescu, cel care a "predat" liberali la securitate, contra cost. Ludovic Orban, liderul PNL din Capitala a recunoscut ca este fiul unui fost maior de securitate, iar bunica actualului presedinte al Camerei Deputatilor, Bogdan Olteanu, a fost cunoscuta activista comunista Ghizela Wass. Surpriza vine din partea lui Dan Motreanu, fost secretar general al formatiunii si proaspat ajuns ministru al agriculturii, al carui tata a fost ofiter de securitate la Orastie, iar apoi la Deva, potrivit unor surse din randul fostilor ofiteri comunisti. Asa tata, asa fiu. Cei care conduc astazi PNL au invatat primii pasi intr-ale politicii de la oameni asezati in posturi din primele linii ale securitatii. Dar Tariceanu, Olteanu, Motreanu si Orban neaga la unison, ca au avut vreo legatura cu activitatea desfasurata de rudele lor. Ba chiar actuala conducere a PNL a promovat o politica de sanctiuni pentru toti liberalii care au fost gasiti cu angajament la securitate, si s-au tinut de ea, renuntand la cativa membri PNL. Formatiunea lui Tariceanu este cea care a dat CNSAS, institutia menita sa deconspire securitatea, membri de baza ai colegiului: actualul presedinte CNSAS, Claudiu Secasiu, si initiatorul legii privind deconspirarea securitatii ca politie politica, Constantin Ticu Dumitrescu, sunt sustinuti de PNL. Atat ca miscarile politice practicate de liderii liberali nu pot sterge cu buretele trecutul si legaturile cu securitatea ale familiilor din care se trag fruntasii PNL. Și astfel, orice suspiciune privind moralitatea principiilor dupa care se ghideaza actuala conducere PNL devine, brusc, indreptatita. Tariceanu, fiu de turnator Premierul Calin Popescu Tariceanu (foto1) - fiul vitreg al lui Dan Amadeo Lazarescu, cel care a "predat" la securitate zeci de fruntasi liberali, in anii Ž50. E drept, Dan Amadeo Lazarescu provenea dintr-o familie veche de liberali, dar tot el s-a dovedit ca a fost unul dintre informatorii platiti de securitate. Chiar el a recunoscut ca a primit bani pentru informatiile pe care le dadea depre liberalii din partid, apoi s-a scuzat pentru tradarea din trecut argumentand ca din banii primiti de la securitate pentru notele informative a ajutat victimele pe care tot el le trimisese in puscarie. Dar Tariceanu, fiul se dezice de orice relatie de rubedenie cu cel care s-a dovedit a fi un colaborator al securitatii. "A fost sotul mamei mele. Punct. Nu a fost tatal meu vitreg. E o mica mare diferenta. Dar, in sfarsit, Dan Amedeo Lazarescu, sa spunem asa a facut parte din familia mamei mele, deci nu este o persoana care sa-mi fie straina", a sustinut Tariceanu, intr-o emisiune tv. Olteanu, nepotel de activista Presedintele Camerei Deputatilor, liberalul Bogdan Olteanu (foto2), s-a apropiat repede de Tariceanu pe care si l-a ales nas de cununie. Finul are insa un trecut similar cu cel al liderului PNL - Bogdan Olteanu este nepotul unei foste activiste comuniste din Romania, Ghizela Wass. Tovarasa secretara a Comitetului Central al Partidului Comunist Roman a fost bunica lui Olteanu, din partea mamei. Dupa o ascensiune rapida in PCR, Ghizela Wass a primit ca sarcina, dupa 1945, sa elibereze romanii din Bucuresti de sub jugul liderului taranist Iuliu Maniu si al lui Dinu Bratianu, culmea, presedintele de atunci al PNL. Orban a recunoscut Ludovic Orban (foto3), presedintele organizatiei PNL din Bucuresti a recunosut ca tatal sau a fost angajat al securitatii cu titlul de capitan in rezerva. Dupa ce tatal sau s-a acoperit de glorie in anii Ž50, fiul liberal refuza acum sa comenteze mai mult pe marginea acestui subiect. Liderul liberalilor bucuresteni aminteste doar ca el a refuzat sa se lase racolat de securitate, in perioada in care se afla in armata, de aceea a si fost pus sa "rada diferite chestii uscate de pe faianta de la WC". Motreanu, un "intim" nedeconspirat Nici actualul ministru al agriculturii, Dan Motreanu (foto4), fost secretar general al PNL si unul dintre "intimii" premierului nu se poate mandri cu un trecut curat. Potrivit unor surse din cadrul fostilor ofiteri de securiate, tatal lui Motreanu a fost ofiter de securitate la Orastie, iar apoi la Deva. Motreanu a recunoscut doar ca tatal sau a fost ofiter in armata, transferat apoi la Ministerul de Interne, unde nu se ocupa nici pe departe cu turnatoria, ci cu "pregatirea fizica". Argumentele lui Motreanu - tatal sau a avut de suferit de pe urma securitatii, fiind pensionat fortat in 1984. » vezi articolul original sursa: Curentul |
|
Fosta membra 9am.ro 6780 mesaje Membru din: 13/02/2009 |
Postat pe: 23 Iulie 2009, ora 10:31
De la: black10131307, la data 2009-07-22 22:27:57"Ludovic Orban,fost ministru al Transporturilor, a fost administrator la Rominserv, firma membra a holdingului ROMPETROL, al carui principal actionar este Dinu Patriciu. VAI CE CRIMA ODIOASA!Cum dom'le a facut asa ceva ticalosul asta ?!Acum dupa ce ne-a trecut indignarea hai sa ne intrebam si ce anume este ilegal sau imoral in a lucra ca administrator la Rominserv ?A furat din averea cuiva?A dat in cap cuiva ?A fost platit cu fabuloasa suma de 5000Euro ...pe AN,cam zgarcit Patriciu asta cu banii sai .Deci Silviule,de ce anume trebuie sa ne orpipilam ca a lucrat ala acolo ?Ce este rau in asta ?Multumesc ca mi-ai spus dar ...care-i treaba mosule?!Nutzi cea mica a lui Base a lucrat la Luxten unde castiga 5000Euro PE LUNA nu pe an si nu pari indignat pe chestia asta. De la: black10131307, la data 2009-07-22 22:27:57 Orban a incercat ca viceprimar al Capitalei, sa treaca prin Consiliul Municipal o hotarare favorabila ROMPETROL.. Ce hotarare ,despre ce este vorba ,spune si tu clar ca sa ne putem indigna toti .Era o hotarare buna sau una rea ?Era in avantajul Consiliului Municipal sau nu ?Vrei sa judec ca un basescian si sa asociez obligatoriu Rompetrol cu Satana ?Nu nene,asta merge la prosti ,la indobitocitii lui Base ,mie spune-mi clar CARE ANUME ESTE ACUZATIA ,CE FAPTA REA A COMIS Ludovic asta pe care il acuzi tu ,ce numar are hotararea si in ce anume a constat ? De la: black10131307, la data 2009-07-22 22:27:57 Instalat de Patriciu drept sef al ofensivei anti-Basescu, Ludovic Orban a facut eforturi disperate pentru a se remarca, prin obscenitate si trivialitate desantata, in ochii adevaratului sef al PNL Dinu Patriciu. Ludovic Orban si-a dovedit fidelitatea in perioada izbucnirii scandalului ROMPETROL, cand a sarit sa-si apere patronul din calitatea de presedinte al PNL Bucuresti afirmand ca, dupa cazul Dinu Patriciu nici un cetatean al Romaniei nu se poate simti in siguranta jignind astfel toti cetatenii Romaniei care n-au nici un motiv sa fie pusi in aceeasi oala cu jefuitorii economiei nationale.. Nu a jignit pe nimeni,apararea drepturilor omului nu are cum sa jigneasca pe cineva .De altfel s-a vazut ca Patriciu a fost interceptat ilegal de catre SRI ,Patriciu catigand procesul impotriva SRI .Da,trebuie sa luptam ca cetatenii Romaniei sa aiba drepturile respectate si sa nu ne mai intoarcem la un stat politienesc ,securist,asa cum viseaza Base. De la: black10131307, la data 2009-07-22 22:27:57 Tatal lui Orban a fost securist in perioada cea mai neagra si mai plina de blestematii a Securitatii. Batranii membri ai AFDPR care mai sunt in viata si-l amintesc inca pe macelarul din Brasov, renumit pentru sadism si maniac al batailor crunte. A fost dat afara in perioada anilor 60, cand aparatul incerca sa isi schimbe fata. Ulterior, a lucrat la Abator, unde, ca fost securist, si-a facut de cap. A fost arestat pentru furt, fiind in lot cu fostul director al ONT, serbanica, un caz cunoscut la vremea aceea. A facut puscarie la Penitenciarul Codlea, ceea ce nu l-a oprit pe fiie-su, Ludovic, sa-si doreasca sa serveasca Partidul, astfel ca, dupa absolvirea facultatii de Tehnologie a Constructiilor de Masini din Brasov, in 1988 si-a propus sa intre la stefan Gheorghiu. Imediat dupa absolvire, la un an, a devenit, ajutat de structuri, invatacel in ale activismului PCR la Stefan Gheorghiu.. Tatal lui Orban a fost securist .Basescu a fost chiar el securist nu tac'su ?Ce iti pare mai firesc de condamnat ,omul care face o porcarie sau parintii sai ? Ludovic Orban nu a facut Stefan Gheorghiu ,asta este pur si simplu o minciuna .Iti place tie cum suna minciuna asta ?.... De la: black10131307, la data 2009-07-22 22:27:57 Politrucul pe stil nou Eu stiu altceva ,ca a lucrat exact in fabrica . inginer tehnolog la Tractorul Brasov ( 1990 - 1991) inginer stagiar la Izolatorul Targul Secuiesc (1988 - 1990) Da,Orban si-a luat masteratul la SNSPA este adevarat ...Sunt insa socat de modul cum vezi tu SNSPAul ..Deci spui ca erau cadre de nadejde ,apropiati ai lui Iliescu,cominternu',KGBul in acea facultate ?Nasol atunci ,NICI NU IMI MAI VINE SA O FELICIT PE ELENA BASESCU CARE SI-A LUAT SI EA MASTERATUL EXACT LA ACEASTA FACULTATE .A luat chiar nota 10 ceea ce inseamna ca a invatat bine tot ce i-au predat comunistii aia nenorociti . |
|
Postat pe: 23 Iulie 2009, ora 10:37
nea marine,nu impartasesc ura cu care scrie omul negru,dar crede-ma ca e novice,tot ce a scris este adevarat dar nu stie mare lucru,daca doresti scriem toate mizeriile,turnatoriile si matrapazlacurile tovarasilor penalisti,nu te supara stiu ca ti-or fi dragi,dar tot jigodii raman oricat de mult i-ai simpatiza talica
|
|
|
|

>>>>
,lucrurile stau exact cum iti spun.Sa nu ma reclami la moderator spunand ca lansez minciuni referitoare la ...doamna mama ta
,nu asta este intentia mea ci doar vreau sa ta aduc pe drumul cel bun (gramatical vorbind,politic esti irecuperabil)