Info
x
Basescu
|
Fosta membra 9am.ro 48 mesaje Membru din: 14/05/2009 |
Postat pe: 23 Iulie 2009, ora 20:37
ALLLOOOOOOOOOOO! cei care activau prin DIE(SIE) erau agenti adica " spioni" sa te informeze nen-tu Vadim care era si el agent" intern" ......adica turna in pahare si in urechile generalilor cu care facea chiolhanurile de pomina la Mogosoaia si Neptun....alea cu fetite dulci!
|
|
Postat pe: 23 Iulie 2009, ora 20:39
mori de ciuda ca nu arati precum Elena Udrea..!!!!!!!!!
.....
|
|
Fosta membra 9am.ro 6780 mesaje Membru din: 13/02/2009 |
Postat pe: 23 Iulie 2009, ora 20:43
De la: 9am056627, la data 2009-07-23 20:34:08 Iti apreciez devotamentul pentru colegul tau de ideologie basesciana,este chiar induiosator ,arata ca esti un om cu suflet bun ...cel putin pentru colegii tai de partid,altfel injuri si jignesti ca un birjar.In ceea ce priveste administratorul FORUMULUI (cauta sa faci diferenta intre topic,forum,postare ,sunt chestii diferite) nu stiu ce sa-ti spun.Eu te-am reclamat pe tine in cateva zeci de postari in care injurai in cel mai jenant mod si nu vad ca a luat masuri .Sau este incapabil sau nu se baga .
|
|
Postat pe: 23 Iulie 2009, ora 20:47
da! Popoviciu are terenul dat de Ilie Sarbu si acolitii din aronomie iar Mircea o freaca , il crezi prea destept?ce mari averi crezi ca are? nici 10% din averea nazistului Mazare.
|
|
gabigabi 12108 mesaje Membru din: 1/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 23 Iulie 2009, ora 20:49
ba si pe mine m-a intrigat ,dar ahhh@vanea,este atit de omeneasca atitudinea asta ! eu chiar il inteleg....daca-i stii decite ori m-am enervat si mi-am zis ca am terminat-o si n-am putut ! m-am intors s-am luat-o de la capat ....acu',tine si de temperamentul omului ! tu esti mai echilibrat....el este un spre coleric,mai curind decit un sanguin ! offf - @blakule,ce-mi faci tu mie ....ce smecher imi esti ! vrei sa-l anihilezi pe unul ? lauda-l si l-ai dezarmat .... P.S......ups ! da' parca am mai scris cindva o asemenea fraza ! |
|
Fosta membra 9am.ro 1563 mesaje Membru din: 23/06/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 23 Iulie 2009, ora 20:52
"Din 2001-05-30
Titlul : "Moartea" BATRANILOR Vorbe de claca de Dicu-Sava Cristian "Daca nu ai batrani sa-ti cumperi". Mi s-a spus chestia asta de mii de ori. Poate de milione de ori. A ajuns o axioma pentru mine. E sinonima cu intelepciunea, cu respectul, cu tot ceea ce inseamna devenirea noastra, transformarea noastra din copii inconstienti in adulti maturi si responsabili, de noi si de cei care ne inconjoara. Ce te faci insa daca pe BATRANI i-a cumparat SECURITATEA inaintea ta? Si mai ales ce te faci daca ii cunosti de o viata, daca au fost prieteni cu parintii si rudele tale, daca ai stat la masa cu ei si dupa 40 de ani constati ca si-au vandut sufletul DIAVOLULUI, cand inca nici nu erai nascut? Ati ghicit, este vorba de DAN Amedeo LAZARESCU. Ii ascultam extaziat "vorbirile" cand eram copil de 10 ani, incepeam sa inteleg la 15 si incercam sa strecor doua vorbe in discutia BATRANILOR cand aveam 20. 40 de ani am trait cu senzatia ca am avut norocul sa cunosc cativa oameni minunati: mai intai pe tatal meu, apoi pe doctorul Georgescu, pe Gheorghe Bibicescu, iar mai tarziu, in casa doctorului Luca Georgescu - nasul meu - pe Alexandru Paleologu si pe Dan Amedeo Lazarescu. In literatura - de specialitate sau nu - se vorbeste despre "modele", despre faptul ca un copil se dezvolta armonios si corect din punct de vedere mental atunci cand are acces la aceste "modele" si tinde sa devina asemenea lor. Chiar daca inteligenta si realizarile mele nu sunt decat medii, am fost fericit ca am putut sa cunosc astfel de oameni. Cel putin pana ieri seara. Pentru ca era al DOILEA !!! Pe primul il considerasem un "accident", avand in vedere ca "nu exista padure fara uscaturi" Deschizand intamplator televizorul, vad "un" Cristian Tudor Popescu, blocat, stupefiat, cautandu-si ideile si vorbele, neintelegand - ca si mine un oarecare - : MONSTRUOZITATEA ! Ca eu nu am mai avut reactie mi se pare normal. Il cunosteam "din casa" pe DAN, cum ii ziceau ai mei. Era privit cu admiratie, iar pentru mine a fost unul dintre "modele". Era normal sa fiu socat, blocat mental. Se rasturnase intr-o secunda toata ierarhia de valori morale in care fusesem crescut. NU mai era vorba de un accident: era al doilea!!! Dar faptul ca "un" Cristian Tudor Popescu - jurnalist care in mod normal este incisiv pana la limita dintre aciditate si mitocanie - nu a mai avut realmente in cap decat o fraza: Cum domne? Luai bani de la Securitate si ii dadeai familiilor celor pe care ii bagai in puscarie?" a dat adevarata dimensiune a mizeriei umane in care s-a balacit o parte a "intelighensiei" romanesti. Nu sunt genul care sa aiba cosmaruri noaptea sau care sa se teama de drobul de sare, dar chestia de aseara m-a facut sa ma intreb daca nu cumva trebuie sa ma tem si de umbra mea, sa ma indoiesc si de firul de iarba pe care calc. Timp de 11 ani s-a discutat despre psihoza creata de Securitate in timpurile comuniste. De faptul ca EA era "prezenta" peste tot, ca stia si cand misca firul de iarba...ca un om din trei lucreaza pentru EI. Aseara am constatat cu stupoare ca doi dintre minunatii oameni pe care ii cunoscusem, doua dintre "modelele" mele de viata au fost securisti. Si au RAMAS securisti. Macar atat am aflat si eu: un serviciu de Securitate nu renunta la un om decat dupa moartea acestuia. Si urmatoarele, firestile intrebari, au fost: daca doi de ce nu trei? Sau patru ? De ce nu noi toti? Cine o sa fie urmatorul despre care o sa aflu? Tatal meu? Mama mea? Sunt, suntem chiar asemenea rebuturi sociale incat nici Securitatea nu a avut nevoie de mine, de noi? Am ramas eu oare singurul neinregimentat in "noua ordine". Sau de fapt suntem cu toti securisti? Si nu stim. Oricum constat ca "Securisti din toate tarile uniti-va" functioneaza pe fata de 11 ani ! Apa trece pietrele raman. Adica orice s-ar intampla Securitatea a fost, este si ramane in fapt "forta conducatoare" in Romania. Pana una alta mi-au murit BATRANII. Trei de moarte buna, doi in suflet. Stiti cumva BATRANI de vanzare? Partenerii Nostri " |
|
Fosta membra 9am.ro 7898 mesaje Membru din: 20/05/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 23 Iulie 2009, ora 20:53
De la: vaneamarin, la data 2009-07-23 20:43:53De la: 9am056627, la data 2009-07-23 20:34:08 NU AM CITIT CE A POSTAT DAR MI SA PARUT NELOIAT SA CRITICI PE CINEVA CARE SCRIE PE TOPIC!!!!!!ASTA E TOT ..........
… cã poþi numai sã reuºeºti, nu ai cum sã pierzi. Eºecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eºec. Nimic. Totul înainteazã in istoria umanitãþii precum se întâmplã ºi cu procesul ei evolutiv. Totul avanseazã de-a lungul cãlãtoriei tale.
|
|
Postat pe: 23 Iulie 2009, ora 20:56
De la: 9am056627, la data 2009-07-23 20:53:11De la: vaneamarin, la data 2009-07-23 20:43:53De la: 9am056627, la data 2009-07-23 20:34:08 BIRJAR MAI PROFESIONIST CA TINE NU EXISTA PE TOPIC IAR DESPRE DIFERENTE INVATA U SA LE FACI CA DAI CU OITEA IN CALTABORSI SI SE SUPARA SEFUL TAU ..........SA NU TE PUNA SI PE TINE DREPT PEDEAPSA SA FACI CA PACURARU CA AR FI ............NOSTIM ?????? RUS MIC SI PROST !!!!!!!!!!
… cã poþi numai sã reuºeºti, nu ai cum sã pierzi. Eºecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eºec. Nimic. Totul înainteazã in istoria umanitãþii precum se întâmplã ºi cu procesul ei evolutiv. Totul avanseazã de-a lungul cãlãtoriei tale.
|
|
|
|
|
Postat pe: 23 Iulie 2009, ora 21:04
"BUCUREªTI / 13:47, 9.06.2008
Procurorii anticorupþie i-au deferit justiþiei pe foºtii miniºtri ai Agriculturii, Traian Decebal Remeº ºi Ioan Avram Mureºan, acuzaþi de favorizarea unei firme pentru câºtigarea unei licitaþii, în schimbul unui autoturism de lux, produse alimentare ºi a 15.000 de euro. Traian Decebal Remeº, ministru al Agriculturii ºi Dezvoltãrii Rurale în perioada aprilie-octombrie 2007, este acuzat de de trafic de influenþã, iar Ioan Avram Mureºan de complicitate la cumpãrare de influenþã, în formã continuatã, informeazã Direcþia Naþionalã Anticorupþie (DNA). Alãturi de cei doi este inculpat ºi omul de afaceri Gheorghe Ciorbã pentru infracþiunea de cumpãrare de influenþã, în formã continuatã. Potrivit rechizitoriului Direcþiei Naþionale Anticorupþie, în datele de 13 septembrie 2007 ºi 23 septembrie 2007, inculpatul Remeº, în calitate de ministru al Agriculturii ºi Dezvoltãrii Rurale, deþinutã la acea datã, ar fi acceptat ºi primit produse alimentare în valoare de 1.500 de lei ºi suma de 15.000 de euro de la inculpatul Ciorbã, prin intermediul inculpatului Mureºan. "Banii ºi produsele alimentare au fost primite în scopul favorizãrii firmei SC Construct Europromt SRL Certeze (aparþinând fiului omului de afaceri Ciorbã Gheorghe) la câºtigarea a douã licitaþii publice de atribuire de lucrãri de amenajãri funciare, prin exercitarea influenþei pe care ministrul o avea asupra funcþionarilor însãrcinaþi cu derularea procedurilor de achiziþie publicã, din cadrul Inspectoratului Teritorial de Regim Silvic ºi Vânãtoare (ITRSV) Râmnicu Vâlcea - structurã aflatã în subordinea Ministerului Agriculturii ºi Dezvoltãrii Rurale", susþin procurorii DNA. Omul de afaceri Ciorbã ar fi oferit, prin intermediul lui Mureºan, fost ministru Agriculturii, ºi un autoturism de lux marca Audi Q7 în valoare de 65.000 de euro, fiind extrem de interesat în câºtigarea licitaþiei de la ITRSV Râmnicu Vâlcea. "În desfãºurarea activitãþilor descrise mai sus, inculpatul Mureºan Ioan a jucat rolul de intermediar, având la bazã relaþia de prietenie cu inculpatul Remeº Decebal Traian, în condiþiile în care, cei doi au fost ºi colegi în Guvernul României în perioada 1997-2000", aratã DNA. În 6 octombrie 2007, faþã de inculpatul Mureºan procurorii au dispus luarea mãsurii reþinerii pentru o perioadã de 24 de ore, acesta fiind prezentat Tribunalului Bucureºti cu propunerea luãrii mãsurii arestãrii preventive. Instanþa a dispus înlocuirea arestãrii preventive cu obligarea inculpatului de a nu pãrãsi localitatea. La data de 3 ianuarie 2008, aceasta a fost înlocuitã cu mãsura obligãrii de a nu pãrãsi þara, valabilã pânã la 1 iulie 2008. În 10 martie, s-a dispus instituirea sechestrului asigurator asupra imobilului situat în municipiul Baia Mare, aparþinând inculpatului Remeº Decebal Traian, în vederea confiscãrii sumelor care au reprezentat obiectul infracþiunii de trafic de influenþã. Dosarul a fost trimis, spre judecare, la Înalta Curte de Casaþie ºi Justiþie. TVR a difuzat, pe data de 10.10.2007, în jurnalul de la ora 19.00, imagini de la o întâlnire a ministrului Agriculturii, Decebal Traian Remeº, cu fostul ministru Ioan Avram Mureºan, în care acesta din urmã îi dã un plic lui Remeº, precum ºi înregistrãri audio referitoare la licitaþii. Mai multe înregistrãri audio ºi o înregistrare video în cazul Remeº-Mureºan-Ciorbã au fost postate, ulterior, pe o paginã de Internet" |
|
Postat pe: 23 Iulie 2009, ora 21:07
De la: black10131307, la data 2009-07-23 20:33:44''Mona Musca a facut politie politica (Politica) Corect articolul,bravo,ai vazut ca PNLul reuseste sa scape de jigodii si ca este ferm ? .Voi de ce nu procedati tot asa ba mai mult,acceptati ca un alde Talpes sa candideze pe listele voastre?! Multumirile cele mari sunt catre Base SI AI LUI ,care si-au luat inapoi toate javrele infiltrate, incercand sa distruga PNLul prin acea fragmentare Vreau doar sa mai adaug la acest articol scris in 2006, ca Mona a contestat verdictul si ca a pierdut .Lasa,ii raman banii si pilele pe care le avea pe vremea cand era DANA,simpatica aia profesoara care turna la securitate . |
|
Postat pe: 23 Iulie 2009, ora 21:13
"Pamflet, de Victor Rusu - Mârlãnie liberalã, tupeu golãnesc
joi, 16 iulie 2009 Scriu cu destulã întârziere despre acest moment politic de cea mai joasã speþã, mizerabil, greþos, detestabil, pentru cã mi-am impus o anume detaºare temporarã, absolut necesarã, pentru ca editorialul meu, scris sub imperiul încãrcãturii emoþionale explozive, al unei revolte interioare vulcanice, eruptive, sã nu se transforme spontan în stenograma imposibil de citit, a unor înjurãturi teribile, cãzãceºti, la adresa nesimþitului care s-a putut purta într-un asemenea mod total degradant ºi descalificant, pe un post naþional de televiziune. Este vorba despre netrebnicul ºi golanul de mahala, pletos ºi fiþos, Crin Antonescu, liderul PNL, ºi care, pe deasupra, mai are ºi tupeul revoltãtor de a candida pentru cea mai înaltã funcþie în stat, funcþia de preºedinte al României. Aºadar, insul acesta imberb ºi cu ochi spãlãciþi, de þap înecat în mocirlã, derbedeul acesta, obraznic de râzgâit ºi cu bretonaº de midinetã în cãlduri, a fost invitat de o distinsã Doamnã a presei româneºti, Gabriela Vrânceanu-Firea, sã participe la o emisiune de mare prestigiu ºi audienþã. Bunele intenþii ale realizatoarei erau uºor sesizabile ºi de cãtre un neavizat în materie voia sã îl scoatã, o datã în plus, la rampã, sã îl punã în valoare, sã îi ridice mingi la plasã, cum se spune în limbajul nostru gazetãresc. La toatã bunãvoinþa ºi amabilitatea cunoscutei ºi preþuitei realizatoare, grobianul Crin Antonescu a înþeles sã rãspundã, total nejustificat, fãrã absolut niciun motiv serios, cu o cascadã infernalã de atitudini necontrolate, de maidanagiu abject, cu replici respingãtoare, jignitoare, suburbane, care au pus-o pe Doamna Gabriela Vrânceanu-Firea într-o situaþie imposibilã, jenantã, de coºmar prelungit ºi pentru sutele de mii de telespectatori de pretutindeni. Nu a avut nici minimum de bun-simþ de a-ºi cere scuze public distinsei Doamne, pentru mârlãniile ºi necuviinþele sale, spre finalul emisiunii sau a doua zi, sau dupã un timp anume... ªi insul acesta detestabil, sub orice criticã, superficial, infatuat ºi grav atins de paranoie, de setea devoratoare ºi mutilantã de putere, are neruºinarea stupefiantã, revoltãtoare, de a se înscrie în cursa electoralã pentru Preºedinþia României! ªi nu se gãseºte nimeni, dar absolut nimeni, care sã-i dea dur peste rât veroticului ºi sã îl îndepãrteze cu forþa de troaca de lãturi politice actuale. Atunci, sã-i strigãm noi, puternic, în urechile mari, clãpãuge, vorbele bunicii, din asemenea situaþii: „Stu de-aci, porcule!” |
|
Postat pe: 23 Iulie 2009, ora 21:19
De la: 9am056627, la data 2009-07-23 20:53:11 NU AI CITIT CE A POSTAT SILVIU? !Hai ca inseamna ca esti chiar aiurit !
|
|
Postat pe: 23 Iulie 2009, ora 21:26
dar,nu v-ati pus intrebarea de ce Mona Musca a incercat si ea,ca si celelalte cozi de topor,sa darime PNL.ul ? De ce l-a "servit' atit de promt pe basel' ,nu ptr.ca executa un ordin ? chiar nu va ginditi la asta ? si, in legatura cu Remes : daca a fost atit de bine pregatit "Flagrantul ",de ce a dat chix ? si cum a ajuns acea caseta nemaipomenita,nemaiauzita ,Tocmai la o alta veche tovarasa de lupta ,pe numele ei rodica culcer ?
|
|
Postat pe: 23 Iulie 2009, ora 21:28
"TUNURILE LUI RUªANU LA SINAIA: ªmen liberal în oraºul regal
Ionuþ Stãnescu Marþi, 24 Februarie 2009 Firma deþinutã de familia senatorului liberal a pus mâna, la preþuri derizorii, pe douã terenuri situate în poziþii-cheie din oraºul Sinaia. Douã terenuri scoase la licitaþie de Primãria Sinaia pentru a fi amenajate ca parcãri au fost adjudecate de Internaþional SA, firmã controlatã de familia senatorului liberal Dan Radu Ruºanu ºi condusã de soþia acestuia, Anca Daniela Ruºanu. În 2008, dupã un an ºi jumãtate de la semnarea contractelor de concesiune, la doar câteva zile dupã ce începuse amenajarea propriu- zisã a parcãrilor, Internaþional SA a fãcut cerere pentru cumpãrarea ambelor terenuri. Atâta vreme cât un teren este concesionat, el poate fi exploatat exclusiv conform obiectului concesiunii. Odatã vândut, proprietarul poate începe procedurile pentru a-i schimba destinaþia ºi a-l exploata dupã cum doreºte. Metoda a mai fost aplicatã o datã cu succes de Internaþional. În 2003, firma a concesionat de la Primãria Sinaia un teren de 3.275 de metri pãtraþi, limitrof complexului Izvorul Rece, cu scopul amenajãrii unei parcãri. Trei ani mai târziu, în 2006, primãria i l-a vândut cu neverosimilul preþ de 15 euro/mp. Compania a amplasat acolo un balon care adãposteºte un teren de sport multifuncþional. Terenuri strategice Cele douã parcãri, concesionate în 2006, se gãsesc în poziþiicheie ale oraºului Sinaia: lângã staþia de plecare a telecabinei (850 mp) ºi lângã staþia de plecare a telegondolei (6.000 mp). Montatã în 2007, telegondola este proprietate publicã, fiind cumpãratã cu bani de la bugetul local ºi de la bugetul de stat. La costurile investiþiei, de 7,7 milioane de euro, se vor adãuga câteva sute de mii de euro, pentru amenajarea unei pârtii pe dedesubtul instalaþiei de transport. Odatã ce pârtia va fi gata, terenul parcãrii va fi ideal pentru amplasarea unui après-ski sau a unui hotel. Zona figureazã în planurile primãriei drept viitoarea poartã de intrare a celui mai înalt domeniu schiabil din þarã, cel de pe muntele Furnica. Deºi încheiase contractul de concesiune în noiembrie 2006, Internaþional SA a obþinut autorizaþia de construire pentru amenajarea parcãrii de lângã telegondolã abia pe 19 februarie 2008. Dupã doar trei zile, pe 22 februarie, directoarea Anca Daniela Ruºanu a înaintat o cerere, solicitând sã i se vândã întreg terenul de 6.000 mp. În cerere, soþia senatorului liberal susþinea cã, în trei zile, Internaþional SA investise peste 220.000 de lei în lucrãri de amenajare. Biroul de urbanism al primãriei ºi comisia de urbanism a consiliului local au avizat cererea favorabil în aceeaºi zi în care a fost depusã. Comisia de urbanism – condusã de liberalul Alexandru Matei, fost director general al Internaþional SA – a iniþiat un proiect de hotãrâre privind trecerea celor 6.000 mp din domeniul public în domeniul privat al oraºului ºi vânzarea întregii suprafeþe de pãmânt. Contactat de EVZ pentru a explica oportunitatea înstrãinãrii unui teren neamenajat încã ºi pentru a justifica viteza cu care a acordat aviz favorabil cererii, Matei a replicat bine dispus: „Sinaia e un oraº mic, avizele se dau repede. Odatã vândut, terenul era mai bine valorificat”. FIDEL. Consilierul Matei a avizat pe loc cererea fostului sãu patron Teama consilierilor Proiectul trebuia supus la vot în ºedinþa din februarie 2008, însã discutarea sa a fost amânatã pentru martie. Atunci însã, ºase consilieri ai opoziþiei au lipsit de la ºedinþã, unii motivându-ºi ab senþa prin „presiunile care s-au fãcut asupra noastrã pentru vinderea unor mari suprafeþe de teren, situate în zone strategice”. Alþii au spus cã au ales sã lipseascã, de teamã cã ar trebui „sã dea cu subsemnatul pentru hotãrâri lua te pe final de mandat”. Din cauza celor ºase absenþe, proiectul nu a putut fi discutat nici în martie. A revenit pe ordinea de zi în aprilie, într-o formã modificatã: pentru cumpãrarea a doar 1.700 mp. Nediscutat nici de aceastã datã, tot din cauza absenþei unor consilieri, proiectul a fost dezbãtut în septembrie, când a fost votat, în varianta de 1.700 mp. Preþul tranzacþiei, 54 euro/ mp, este de 4-5 ori mai mic decât preþurile de pe piaþa liberã. Cu toate cã parcarea este parte dintr-un proiect care a implicat investiþii publice de peste 8 milioane de euro, primarul liberal din Sinaia, Vlad Oprea, nu se aratã preocupat de soarta ame najãrii acesteia: „Nu e finalizatã. Cred cã nu e. Nu ºtiu...”. Referitor la pretenþia firmei Internaþional SA de a fi investit 220.000 lei în trei zile, Oprea afirmã: „Se poate sã fi lucrat fãrã sã fi avut autorizaþie de construire. Nu e singurul caz când s-a lucrat fãrã autorizaþie”. Ultracentral, preþ derizoriu În ianuarie 2008, la doar trei sãptãmâni dupã ce obþinuse autorizaþia de construire, societatea familiei Ruºanu ºi-a manifestat intenþia de a deveni proprietarã ºi pe terenul de 850 mp situat lângã staþia de plecare a telecabinei. Cererea a fost aprobatã de consiliul local chiar sãptãmâna trecutã, preþul fiind stabilit la 75 euro/mp, de 10 ori mai mic decât preþurile practicate pe piaþa liberã în acea zonã. Anca Daniela Ruºanu, directoarea Internaþional SA, nu a rãspuns întrebãrilor EVZ. Aceasta, în ciuda fapului cã, în cadrul unei dis cuþii cu EVZ, pe care a solicitat-o ºi a dorit-o „neoficialã”, senatorul Dan Radu Ruºanu recomandase corespondenþa cu hotelul ca fiind calea optimã de dialog. LICITAÞII PRIETENOASE Firma senatorului, punctaj dublu Firma controlatã de familia Ruºanu a avut parte de condiþii prielnice la licitaþiile pentru concesionarea celor douã terenuri. La cea pentru amenajarea parcãrii de lângã telecabinã, a concurat-o doar Pedromin SRL, societate care, începând cu 2003, îi era chiriaºã în complexul Izvorul Rece. Când s-a ajuns la stabilirea preþului concesiunii, Pedromin s-a retras dupã primul pas de licitare. Consilierul PNL Alexandru Matei, fost director general al Internaþional SA ºi cunoscut ca apropiat al lui Dan Radu Ruºanu, a fost nelipsit din comisiile ambelor licitaþii. Mai mult, pe cea pentru concesionarea terenului de lângã telegondolã a pre zidat-o. Criteriile de departajare a firmelor competitoare au fost stabilite în aºa fel încât sã favorizeze societãþile care aveau sediu în Sinaia (35% din punctajul final) ºi care construiserã sau aveau în curs de construire parcãri (20%). La ora aceea, Internaþional SA ridica un imobil multifuncþional, care îngloba o parcare cu 44 de locuri. Un alt criteriu le cerea agenþilor economici sã aibã, în proprietate sau în concesiune, parcãri de peste 200 de locuri (25%), criteriu la care Inter naþional SA a obþinut punctaj maxim. Potrivit informaþiilor EVZ, nicio altã firmã din Sinaia nu administreazã parcãri de 200 de locuri. Hotelul Montana declarã 80 de locuri de parcare, hotelul Sinaia - 150, iar societatea care patroneazã hotelurile Palace ºi Caraiman - 120. Criteriul vizând preþul a avut o pondere minorã, 15% la o licitaþie ºi 10% la alta. Pentru cã s-a încadrat foarte bine cerinþelor Primãriei Sinaia, firma familiei Ruºanu a câºtigat detaºat ambele licitaþii. A obþinut 98,8 puncte din 100 posibile, la licitaþia pentru concesionarea terenului de lângã telegondolã, ºi 93 din 100, la licitaþia pentru concesionarea terenului de lângã telecabinã. Celelalte societãþi s-au clasat cu câte 30 sau 50 de puncte în urmã. „Licitaþia a fost publicã, de ce nu s-au prezentat mai multe firme dacã terenurile astea prezentau atâta interes? Sunt ºi alte hoteluri cu parcãri mari în oraº”, contracareazã primarul Vlad Oprea. Deºi Internaþional a concesionat ambele terenuri, apetitul firmei familiei Ruºanu pentru construirea ºi administrarea parcãrilor este extrem de scãzut. A început amenajarea lor la peste un an de la semnarea contractelor de concesiune ºi nu plãteºte, nici pentru una, nici pentru cealaltã, personal permanent care sã taxeze automobilele. De altfel, ºi la parcarea din propriul imobil – finalizat în 2007 –, serviciul de taxare este externalizat. CACEALMA. Anca Daniela Ruºanu, soþia senatorului PNL, susþine cã în doar trei zile a investit 220.000 lei ISTORIC Hotelul Internaþional: procese, nomenclaturiºti ºi urmãriþi penal Înfiinþatã în 1991, Internaþional SA a rezultat din dezmembrarea Oficiului Judeþean de Turism Prahova. La început, patrimoniul societãþii era format din hotelurile Internaþional ºi Pãltiniº, complexul Izvorul Rece ºi cinci vile turistice. În iulie 1992, complexul Izvorul Rece a fost vândut firmei Atlas Turism and Trading, a ex-parlamentarului pesedist Gabriel Bivolaru ºi a asociatei acestuia, Mona de Freitas. în 2000, complexul s-a reîntors în proprietatea Internaþional SA, dupã ce instanþa a constatat nulitatea actului de vânzare-cumpãrare încheiat în 1992. Tot în 2000, Internaþional SA a vândut hotelul Pãltiniº cãtre Bãneasa Investments, firmã controlatã de Puiu Popoviciu - ginerele nomenclaturistului comunist Ion Dincã. De-a lungul ultimilor 15 ani, trei dintre vilele pe care Internaþional SA le-a moºtenit de la OJT Prahova au fost pierdute, fiind revendicate de foºtii lor proprietari. Registrul Comerþului consemneazã apariþia lui Dan Radu Ruºanu în conducerea Internaþional SA în martie 2001, pe poziþia de vicepreºedinte al Consiliului de Administraþie, dupã ce firmele Romtur Internaþional ºi Rompac Internaþional cumpãraserã 45% din societate. Ruºanu s-a retras din managementul Internaþional SA în noiembrie 2002, lãsându-i loc soþiei sale, Anca Daniela Ruºanu. Din 2003, aceasta a preluat ºi funcþia de preºedinte al CA, ºi pe cea de director general, deþinându-le pe amândouã pânã în momentul de faþã. În perioada 2001 - 2003, preºedintele Consiliului de Administraþie al Internaþional SA a fost doctorul ªerban Alexandru Brãdiºteanu, la acea vreme senator PSD de Vâlcea. Astãzi, Brãdiºteanu este judecat pentru abuz în serviciu contra intereselor publice, fiind acuzat cã a pãgubit statul român cu 9 milioane de euro în momentul achiziþionãrii unor dotãri medicale pentru Administraþia Naþionalã a Penitenciarelor. Între 2001 ºi 2003, Brãdiºteanu a fost secundat la conducerea SC Internaþional SA de Alexandru Matei – care deþinea funcþia de director general. Înainte de Revoluþie, secretar orãºenesc al UTC Sinaia ºi inspector la biroul de cadre al Gospodãriei de Partid, Matei activeazã în prezent pe post de consilier local PNL. Din 2004 pânã în momentul de faþã, a fost preºedintele comisiei de urbanism a Consiliului Local, comisie care, în Sinaia, iniþiazã cea mai mare parte a proiectelor de hotãrâre privind vânzarea ºi concesionarea terenurilor din proprietatea oraºului. ªERPÃRIE. În jurul Internaþional SA, au miºunat, de-a lungul timpului, Ruºanu, Bivolaru, Brãdiºteanu ºi Popoviciu ACÞIONARIAT Trei sferturi Ruºanu 75,36 % din Internaþional SA este proprietatea familiei Ruºanu prin intermediul a patru firme, deþinute de soþia senatorului liberal ºi de fiicele acestuia: Romtur Internaþional, Cont, Radan 2000 ºi Cereal Com Import Export. 6,56% dintre acþiuni sunt ale SIF Oltenia, condusã de Dinel Staicu, iar 5 % aparþin unui off-shore înregistrat în Cipru, care deruleazã afaceri imobiliare în România. Restul capitalului aparþine unui acþionariat tip listã. Alãturi de Anca Daniela Ruºanu, din Consiliul de Administraþie al societãþii fac parte ºi cele douã fiice ale parlamentarului PNL: Dana Maria Anastase Ruºanu ºi Ana Rucsandra Ruºanu. MÂNTUIALà Documentaþii prin copy-paste, la o investiþie de 8 milioane de euro Studiul de oportunitate care a precedat concesionarea terenului de lângã telegondolã, realizat de ºeful biroului de urbanism al Primãriei Sinaia, Onorel Lovin, se întinde pe doar o paginã ºi jumãtate, fiind redactat în termeni extrem de vagi. Documentul, care ar fi trebuit sã demonstreze posibilitatea amenajãrii unei parcãri apte sã preia câteva sute de maºini (capacitatea de transport a viitoarei telegondole avea sã fie de 1,700 persoane/orã) abia pomeneºte de construirea instalaþiei de transport. Efectele superficialitãþii lui n-au întârziat sã aparã. La câteva luni dupã concesionare, Anca Daniela Ruºanu a cerut Primãriei Sinaia schimbarea unei pãrþi din terenul concesionat iniþial, de 6.000 mp, deoarce era traversat de o magistralã de gaze ºi se suprapunea unui teren stâncos, dificil de exploatat. ªeful biroului de urbanism a ieºit din nou la rampã, preluând, cu copy-paste, pasaje din cererea Internaþional SA, pe care le-a inserat într-un referat tehnic. Pe baza referatului, Consiliul Local a aprobat atribuirea cãtre Internaþional SA, în compensare ºi lângã concesiunea iniþialã, a unui teren de 1.700 mp. N-a fost ultima oarã când ºeful biroulului de urbanism ”s-a dat în spectacol”. În februarie 2008, urmare a cererii soþiei lui Dan Radu Ruºanu, Lovin supunea analizei Consiliului Local vânzarea întregii parcele de 6.000mp. Douã luni mai târziu, în aprilie, ajungea la concluzia cã doar lotul de 1.700 mp putea fi vândut, nu ºi diferenþa, de 4.300 mp, acesta fiind ”afectat de o conductã de gaze”. BATJOCURÃ. Parcarea pseudo-amenajatã de firma familiei Ruºanu ºi pseudo-documentatã de Primãria Sinaia „Se poate sã fi lucrat fãrã sã fi avut autorizaþie de construire. Nu e singurul caz când s-a lucrat fãrã autorizaþie”. Vlad Oprea, primarul oraºului Sinaia" |
|
Postat pe: 23 Iulie 2009, ora 21:30
De la: vaneamarin, la data 2009-07-23 21:19:12De la: 9am056627, la data 2009-07-23 20:53:11 NU SUNT INTERESAT DE CE SCRIU ALTII .........EU NU JUDEC PE NIMENI ,FIECARE CU PAREREA LUI......DAR SA NU SARA CALUL ASA CUM IL SARI U SI CATIVA DE PE T O P I C !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
Postat pe: 23 Iulie 2009, ora 21:31
mai baiatule caruia i se pare ca-i neloial sa critici pe cineva care scrie pe topic.....m-ai ucis cu chestia asta ! asculta-ti sfatul si cind ma mai "vezi" pe forum,adu-ti aminte sa vorbesti frumos ! te pupa "mamaie " !
|
|
Postat pe: 23 Iulie 2009, ora 21:34
"Meleºcanu a închis ochii la ºmenurile lui Cãlinescu
Acest articol a aparut si in Academia Caþavencu din 15 Oct 2008 | Biroul de Investigatii | 5 comentarii | 1883 vizualizãri Rating: 2 voturi Pentru început, haideþi sã dãm un refresh, sã ºtim cum stãm. Ministerul Apãrãrii i-a dat firmei lui Florin Cãlinescu, Pro Optica, contracte de peste 30 de milioane de euro. Fãrã licitaþie. Peste 7 milioane de euro a înhãþat Cãlinescu, cu mînuþele alea douã ale lui, numai anul ãsta. De la ministerul condus de Teodor Meleºcanu, membru PNL, partid pentru care Cãlinescu va candida pentru un post de senator. Asta ºtiaþi, ºi din Academia Caþavencu, ºi de la alþii. Ce nu ºtiaþi, însã, este în ce fel s-a implicat ministrul liberal Meleºcanu în toatã afacerea. Citiþi mai jos ºi puneþi mîna pe Kalaºnikoave. foto(3) 15 Oct 2008 Calinescu 15 Oct 2008 ProOptica1 15 Oct 2008 ProOptica2 Preþurile Pro Optica, duble faþã de concurenþã. În primul rînd, nu o sã gãsiþi nici o declaraþie a ministrului Apãrãrii pe acest subiect care face valuri în presã de douã sãptãmîni. În termeni seci, biroul de presã al ministerului a anunþat cã Meleºcanu nu doreºte sã comenteze. Buuun, deci Meleºcanu nu se implicã: nici contracte n-a dat, nici gura nu-i miroase a ºpagã politicã pentru Cãlinescu. Sã demontãm, totuºi, mitul virginitãþii politicoeconomice a distinsului domn Meleºcanu, ºcolit în diplomaþia comunistã ºi purtãtor de stindard al liberalismului de cumetrie postcomunist. Deci: ministrul Meleºcanu nu numai cã ºtia de existenþ a contractelor Apãrãrii cu firma lui Cãlinescu, dar ºtia (mult înainte de izbucnirea scandalului în presã) ºi cã acele contracte pun în pericol nu numai bugetul Armatei, ci ºi standardele de dotare ale forþelor militare româneºti. Publicitate ªi ºtia toate aceste lucruri dintr-un raport, provenit de la un serviciu secret rival celui al Apãrãrii, care conþine o analizã a contractelor cu Pro Optica. Conform cãruia firma lui Cãlinescu nu era unicul producãtor intern pentru echipamente optice, ca sã nu mai vorbim de furnizorii externi. Dar sã vedem ce s-a consemnat în raportul primit de ministru: „Adoptarea acestui mod de atribuire (fãrã licitaþie pentru firma lui Cãlinescu – n.r.) a fãcut ca producãtorii de renume de pe piaþa internaþionalã sã nu poatã pãtrunde pe piaþa româneascã, privînd astfel Armata Românã de privilegiul de a fi dotatã cu aparaturã performantã, la nivelul necesar de interoperabilitate NATO ºi cu costuri mult mai mici“. Ce înseamnã „mult mai mici?“. Pãi, sã vedem: din raport reiese cã sistemul ARGUS, adicã cel bãgat pe gîtul Armatei de Cãlinescu, este achiziþionat de la Pro Optica cu un preþ de 350.000 de euro, în timp ce pe piaþã existã aparate de ultimã generaþie mult mai performante, ce pot fi achiziþionate cu preþuri cuprinse între 100.000 ºi 170.000 de euro. Deci la jumãtate. Mai aflãm ºi faptul cã aparatura de vedere pe timp de noapte furnizatã de firma comicului este cu 1.000-2.000 de euro mai scumpã decît produse similare de pe piaþa internaþionalã. De altfel, despre viabilitatea aparaturii vîndute de Cãlinescu la suprapreþ aþi putut citi ºi în numãrul trecut al Academiei Caþavencu, în care explicam cum a verificat Pro Optica aparatura furnizatã Armatei: pînã în 2006, prin metoda de înaltã precizie „dupã ureche“, pentru ca abia în 2006, dupã ºase ani de contracte, sã cumpere de la compania polonezã Inframet aparaturã de verificare a echipamentelor. Pãi, vezi cã eºti prostãnac? Dacã-þi umbla mintea la biznis, nu la dat din gurã pe la recepþiile diplomatice, fãceai ºi tu ceva în viaþã. Uitã-te la mine! M-a prins aºa-zisa Revoluþie din ‘89 ca simplu administrator la niºte modeste cãsuþe poºtale de stat. Da’ în loc sã stau la întins mîna, mi-am asumat rãspunderea ºi m-am privatizat cu ele, nu ca urmaºii foºtilor proprietari, care ºi acum aºteaptã pomanã de la stat! Pãi, vezi cã eºti prostãnac? Dacã-þi umbla mintea la biznis, nu la dat din gurã pe la recepþiile diplomatice, fãceai ºi tu ceva în viaþã. Uitã-te la mine! M-a prins aºa-zisa Revoluþie din ‘89 ca simplu administrator la niºte modeste cãsuþe poºtale de stat. Da’ în loc sã stau la întins mîna, mi-am asumat rãspunderea ºi m-am privatizat cu ele, nu ca urmaºii foºtilor proprietari, care ºi acum aºteaptã pomanã de la stat! Meleºcanu se pregãtea sã-i dea lui Cãlinescu 90 de milioane de euro. Conform aceluiaºi document secret primit de ministru, „referitor la achiziþiile de aparaturã opticã ºi optoelectronicã din anul 2008, a cãror valoare totalã estimatã este de 94,1 milioane de euro, scoatem în evidenþã faptul cã, prin modul de elaborare a documentaþiilor tehnice, Departamentul pentru Armamente încalcã prevederile standardelor tehnice miliare româneºti ºi NATO, limitînd prin acesta participarea la licitaþii a producãtorilor europeni“. De ce trage Departamentul pentru Armamente (DpA) la Pro Optica? De gura nevestei ºefului DpA. Vã spuneam cã soþia generalului Eftimie Sandu, ºeful DpA, ocupã funcþia de Division Manager– Defence and Security Division la Pro Optica. Ei bine, între timp am reactualizat lista cu nevestele ºefilor de secþii din Departamentul pentru Armamente pe care Cãlinescu le adãposteºte la el în firmã (aºa cum reiese din documentul citat, cel care a ajuns ºi la Meleºcanu): colonelul Viorel Irimie are soþia în funcþia de ºef serviciu personal, iar Constantin Tãnase, cel despre care Evz arãta cã face parte din Consiliul de Administraþie al Pro Optica, are ºi el soþia în funcþia de director pentru calitate la aceeaºi firmã. Mai adãugãm ºi faptul cã funcþia de consilier juridic e ocupatã de Constantin Gruia, fostul consilier juridic al DpA, iar directorul commercial al Pro Optica este nimeni altul decît naºul de cununie al colonelului Viorel Irimie. Cã tot vorbeam de liberalism de cumetrie mai sus, nãºit de un diplomat communist de meserie. P.S. Conform Biroului de Presã al Apãrãrii, ministrul Meleºcanu nu a primit raportul pomenit în textul de mai sus. Deºi nu-l credem, îl vom publica (pe raport, nu pe ministru) pe www.catavencu.ro. " |
|
Postat pe: 23 Iulie 2009, ora 22:04
De la: gabigabi, la data 2009-07-23 20:49:24 Gabi,esti omul FATA DE CARE AM CEL MAI MARE RESPECT PE ACEST FORUM .De cate ori ai ANUNTAT OFICIAL tu Gabi ca te retragi de pe acest forum? .De cate ori TI-AI LUAT ADIO?De cate ori te-ai intors tu INJURAND ca un birjar?Gabi,temperamentele nu au legatura cu astfel de actiuni ci doar bunul simt .Este bine ca intelegi astfel de actiuni ,si eu LE INTELEG insa NU IMI PLAC . |
|
Postat pe: 23 Iulie 2009, ora 22:07
De la: 9am056627, la data 2009-07-23 21:30:05 Stiu draga Cifra,ai dreptate,tu injuri fara sa judeci . |
|
Postat pe: 23 Iulie 2009, ora 22:30
De la: black10131307, la data 2009-07-23 20:33:44 Partea haioasa cu Mona (Dana) este ca ea A INITIAT UN PROIECT DE LEGE A LUSTRATIEI !Iti dai seama ce ironie ?Asta seamana cu condamnarea comunismului de catre Base,nu-i asa ?
|
|
Postat pe: 24 Iulie 2009, ora 09:58
De la: black10131307, la data 2009-07-23 20:22:44 Bai,vezi ca azi plec in Piatra Craiului cu un grup de oligarhi rai ca sa complotam impotriva lui Base (dar facem si ceva trasee montane intre doua comploturi) .Te-am anuntat asa...poate te intreaba sefii .Intentionez sa fac Braul de Mijloc si voi sta la cort deoarece criza de-a afectat si pe noi oigarhii .Nu-ti spun locatia exacta deoarece o vei vedea tu din satelit cand ne urmaresti atent miscarile.Vezi ca am un cort albastru si iti voi face semn cu ochiul .Sa nu folosesti Google Earth(Google este doar pentru Herodot dar nu ala te intereseaza pe tine acum!) ,nu arata imaginile in "real time" si nu ma vei vedea. Iti trebuie acces direct la satelitul ISS (ZARYA).Contactezi NORAD ,platesti ceva banuti (sper ca iti dai seama ca urmarirea noastra te va costa ceva banuti),astepti pana se plimba ala deasupra Romaniei ,ajungi in pagina web criptata si securizata si apesi pe butonul "Search Oligarchs". Succesuri!Daca iti afiseaza prea multi oligarhi poti debifa optiunea "Basescu's oligarchs included".PS:Cat lipsesc te rog sa te porti civilizat si sa nu-i injuri pe oamenii care gandesc altfel decat tine,pastreza-te pentru cand se intorc oligarhii ,da?
|
|
Fosta membra 9am.ro 101 mesaje Membru din: 9/07/2009 Oras: Fagaras |
Postat pe: 24 Iulie 2009, ora 11:23
Domnul Black,( urmeazã numãr, din altã localitate), le ºtie pe toate. Eu, nefiind atât de ºcolit în chestii de dosare, nu pot sã-i ofer decât o gãoazã de tinichigiu. Dacã este sub demnitatea lui, adicã dacã este mai înalt, ne sacrificãm ºi ridicãm gãoaza la nivelul lui "telectual". Alo... domnu` Vadim !, a scãpat unu`, adicã 1 de la 9, sã nu se facã nici o confuzie, care, gelos pe europarlamentismul dumneavoastrã, doreºte sã vã ia locul ºi scrie, fãrã sã vã citeze, prostiile pe care le-aþi plãtit cândva în instanþã.
Administraþia prezidenþialã confirmã faptul cã noþiunile de „pãsãricã” ºi „þigancã împuþitã” aparþin exclusiv preºedintelui Bãsescu ºi folosirea acestora nu reprezintã un abuz de limbaj.
|
|
Postat pe: 24 Iulie 2009, ora 12:30
De la: vaneamarin, la data 2009-07-24 09:58:14De la: black10131307, la data 2009-07-23 20:22:44 Bai, du-te sanatos si intoarce-te asisderea, nu de alta dar m-as plictisi fara unul ca tine pe aici! Poti sa faci si braul pe 7, cu calugarii de la schit! Asta e tati, stai la cort acu', ce sa-ti fac daca ai spart toate rublele in Egipt! Dar lasa, nu-i nimic, s-ar putea ca aerul ala rarefiat sa-ti priasca si sa-ti mai vina mintea la cap! |
|
Postat pe: 24 Iulie 2009, ora 12:40
De la: memo, la data 2009-07-24 11:23:26Domnul Black,( urmeazã numãr, din altã localitate), le ºtie pe toate. Eu, nefiind atât de ºcolit în chestii de dosare, nu pot sã-i ofer decât o gãoazã de tinichigiu. Dacã este sub demnitatea lui, adicã dacã este mai înalt, ne sacrificãm ºi ridicãm gãoaza la nivelul lui "telectual". Alo... domnu` Vadim !, a scãpat unu`, adicã 1 de la 9, sã nu se facã nici o confuzie, care, gelos pe europarlamentismul dumneavoastrã, doreºte sã vã ia locul ºi scrie, fãrã sã vã citeze, prostiile pe care le-aþi plãtit cândva în instanþã. Auzi bai tinichea, eu nu am zis ca le stiu pe toate doar am vrut sa le dau unora de pe aici informatii disponibile pe net! Am pus si ghilimele ca sa arat ca nu imi apartin, ca sunt luate cu copy & paste! Lasa, tu nu trebuie sa te obosesti prea tare ca sa pricepi, la nivelul tau avansat de cretinism s-ar putea sa-ti afecteze! In privinta obsesiei tale anatomice, care te macina atit, iti urez sa o ridici si sa iei in acelasi timp si ceva de CAL MARE! Cred ca esi din aia pidosnici si te chinuie rau de tot necesitatea de a tine ceva in dos! Daca nu te multumesti cu calul, inceaca si cu magarii! Boule! |
|
Postat pe: 24 Iulie 2009, ora 14:30
"Au prezentul nu ni-i mare? N-o sã-mi dea ce o sã cer?
N-o sã aflu într-ai noºtri vre un falnic juvaer? Au la Sybaris nu suntem lângã capiºtea spoielii? Nu se nasc glorii pe stradã ºi la uºa cafenelii, N-avem oameni ce se luptã cu retoricele suliþi În aplauzele grele a canaliei de uliþi, Panglicari în ale þãrii, care joacã ca pe funii, Mãºti cu toate de renume din comedia minciunii? Au de patrie, virtute, nu vorbeºte liberalul De ai crede cã viaþa-i e curatã ca cristalul? Nici visezi cã înainte-þi stã un stâlp de cafenele, Ce îºi râde de-aste vorbe îngânându-le pe ele. Vezi colo pe uriciunea fãrã suflet, fãrã cuget, Cu privirea-mpãroºatã ºi la fãlci umflat ºi buget, Negru, cocoºat ºi lacom, un izvor de ºiretlicuri, La tovarãºii sãi spune veninoasele-i nimicuri' |
|
Fosta membra 9am.ro 101 mesaje Membru din: 9/07/2009 Oras: Fagaras |
Postat pe: 24 Iulie 2009, ora 15:16
De la: black10131307, la data 2009-07-24 12:40:57De la: memo, la data 2009-07-24 11:23:26Domnul Black,( urmeazã numãr, din altã localitate), le ºtie pe toate. Eu, nefiind atât de ºcolit în chestii de dosare, nu pot sã-i ofer decât o gãoazã de tinichigiu. Dacã este sub demnitatea lui, adicã dacã este mai înalt, ne sacrificãm ºi ridicãm gãoaza la nivelul lui "telectual". Alo... domnu` Vadim !, a scãpat unu`, adicã 1 de la 9, sã nu se facã nici o confuzie, care, gelos pe europarlamentismul dumneavoastrã, doreºte sã vã ia locul ºi scrie, fãrã sã vã citeze, prostiile pe care le-aþi plãtit cândva în instanþã. Vai, câtã mãiestrie în cuvinte, câte giumbuºlucuri în umorul tãu, câtã seriozitate, câtã "calmare" în atitudine, câtã nobleþe în atribuiri de origini bovine... Eºti un " telectual" ! M-ai dat gata. Îmi iau gãoaza ºi am plecat. Rogu-te, dragã black( urmat de numere, luate separat mai mici decât "9"), dezlipeºte-þi buzele de pe gãoazã altfel nu pot sã mã deplasez. Apropo, la "telectul" tãu ai habar ce înseamnã "9"?
Administraþia prezidenþialã confirmã faptul cã noþiunile de „pãsãricã” ºi „þigancã împuþitã” aparþin exclusiv preºedintelui Bãsescu ºi folosirea acestora nu reprezintã un abuz de limbaj.
|
|
cioanaion 24 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Drobeta Turnu Severin |
Postat pe: 24 Iulie 2009, ora 16:54
BASCOSU ,este basicat rau.... de de rizi pizi.si nuti mai bine zis ,,sexy buzoianca,,.Marele mascarici si mincinos,sa/l pupe in fund pe PATRICIU si PNLul tot ....ca ei l/au facut presedinte.Asta este Patriciule cu banii tai in 2004,ti/ai pus presedinte un cioban,care tunde oi,... si o marioneta care trage la coasa... Ai uitata PATRICIULE... vorba aia,, pe cine nu lasi sa moara nu te lasa sa traiesti,,.
|
|
cioanaion 24 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Drobeta Turnu Severin |
Postat pe: 24 Iulie 2009, ora 17:01
BASCOSU ,este basicat rau.... de de rizi pizi.si nuti mai bine zis ,,sexy buzoianca,,.Marele mascarici si mincinos,sa/l pupe in fund pe PATRICIU si PNLul tot ....ca ei l/au facut presedinte.Asta este Patriciule cu banii tai in 2004,ti/ai pus presedinte un cioban,care tunde oi,... si o marioneta care trage la coasa... Ai uitata PATRICIULE... vorba aia,, pe cine nu lasi sa moara..., nu te lasa sa traiesti,,.
|
|
Postat pe: 24 Iulie 2009, ora 18:03
dupa cite am constat vrei presedinte manechin.....participam la concursul "Mister World"?.....cum va dati de gol cei superficiali! |
|
Postat pe: 24 Iulie 2009, ora 18:23
mare adevar graiesti!!!!!!!!!!!!!!!!
ex pe tatal lui Base' l-au facut unii ofiter de securitate iar el a fost un pirlit de maior de infanterie intii la regimenull de tancuri Murfatlar (unde a fost comandant si min Milea.)apoi in Iasi si Mihail-Kogalniceanu de Cta.(maior a iesit la pensie,cand a murit l-au facut lt-col)....asta a fost nea Dumitru,ce mai tura -vura;un om simplu. |
|
|
|

ba si pe mine m-a intrigat ,dar ahhh@vanea,este atit de omeneasca atitudinea asta ! eu chiar il inteleg....daca-i stii decite ori m-am enervat si mi-am zis ca am terminat-o si n-am putut ! m-am intors s-am luat-o de la capat ....acu',tine si de temperamentul omului ! tu esti mai echilibrat....el este un spre coleric,mai curind decit un sanguin !
.Te-am anuntat asa...poate te intreaba sefii