back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Basescu

Pagini: << 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

48 mesaje
Postat pe: 23 Iulie 2009, ora 20:37

ALLLOOOOOOOOOOO! cei care activau prin DIE(SIE) erau agenti adica " spioni" sa te informeze nen-tu Vadim care era si el agent" intern" ......adica turna in pahare si in urechile generalilor cu care facea chiolhanurile de pomina la Mogosoaia si Neptun....alea cu fetite dulci!

Fosta membra 9am.ro

48 mesaje
Postat pe: 23 Iulie 2009, ora 20:39

mori de ciuda ca nu arati precum Elena Udrea..!!!!!!!!! .....

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 23 Iulie 2009, ora 20:43

De la: 9am056627, la data 2009-07-23 20:34:08
DE CATE ORI ARE CHEF SI CREDE CA MAI ARE CEVA DE SPUS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NU ESTI U ADMINISTRATORUL TOPICULUI......NU ?????? DECI ???????????? IAR VII CU ARGUMENTE RASUFLATE SI MONOPOLISTE,DE CE ESTI U CUMVA SUPERIOR ??????FACI PARTE U CU ANTONESCU ,CU PARICIU ,CU TARLICEANU DIN RASA ARIANA?????????? SUNTETI UN PARTID DE 10 LA SUTA SI ASTA CU BUNAVOINTA MULTAAAA.
RUS MIC SI PROST MA SUPERI .............SI NU E BINE DELOC..............

Iti apreciez devotamentul pentru colegul tau de ideologie basesciana,este chiar induiosator ,arata ca esti un om cu suflet bun ...cel putin pentru colegii tai de partid,altfel injuri si jignesti ca un birjar.In ceea ce priveste administratorul FORUMULUI (cauta sa faci diferenta intre topic,forum,postare ,sunt chestii diferite) nu stiu ce sa-ti spun.Eu te-am reclamat pe tine in cateva zeci de postari in care injurai in cel mai jenant mod si nu vad ca a luat masuri .Sau este incapabil sau nu se baga .

Fosta membra 9am.ro

48 mesaje
Postat pe: 23 Iulie 2009, ora 20:47

da! Popoviciu are terenul dat de Ilie Sarbu si acolitii din aronomie iar Mircea o freaca , il crezi prea destept?ce mari averi crezi ca are? nici 10% din averea nazistului Mazare.

gabigabi

12108 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 23 Iulie 2009, ora 20:49

ba si pe mine m-a intrigat ,dar ahhh@vanea,este atit de omeneasca atitudinea asta ! eu chiar il inteleg....daca-i stii decite ori m-am enervat si mi-am zis ca am terminat-o si n-am putut ! m-am intors s-am luat-o de la capat ....acu',tine si de temperamentul omului ! tu esti mai echilibrat....el este un spre coleric,mai curind decit un sanguin !
offf - @blakule,ce-mi faci tu mie ....ce smecher imi esti ! vrei sa-l anihilezi pe unul ? lauda-l si l-ai dezarmat .... P.S......ups ! da' parca am mai scris cindva o asemenea fraza !

Fosta membra 9am.ro

1563 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 23 Iulie 2009, ora 20:52

"Din 2001-05-30
Titlul : "Moartea" BATRANILOR
Vorbe de claca de Dicu-Sava Cristian

"Daca nu ai batrani sa-ti cumperi". Mi s-a spus chestia asta de mii de ori. Poate de milione de ori. A ajuns o axioma pentru mine. E sinonima cu intelepciunea, cu respectul, cu tot ceea ce inseamna devenirea noastra, transformarea noastra din copii inconstienti in adulti maturi si responsabili, de noi si de cei care ne inconjoara.
Ce te faci insa daca pe BATRANI i-a cumparat SECURITATEA inaintea ta?
Si mai ales ce te faci daca ii cunosti de o viata, daca au fost prieteni cu parintii si rudele tale, daca ai stat la masa cu ei si dupa 40 de ani constati ca si-au vandut sufletul DIAVOLULUI, cand inca nici nu erai nascut?
Ati ghicit, este vorba de DAN Amedeo LAZARESCU.
Ii ascultam extaziat "vorbirile" cand eram copil de 10 ani, incepeam sa inteleg la 15 si incercam sa strecor doua vorbe in discutia BATRANILOR cand aveam 20.
40 de ani am trait cu senzatia ca am avut norocul sa cunosc cativa oameni minunati: mai intai pe tatal meu, apoi pe doctorul Georgescu, pe Gheorghe Bibicescu, iar mai tarziu, in casa doctorului Luca Georgescu - nasul meu - pe Alexandru Paleologu si pe Dan Amedeo Lazarescu.
In literatura - de specialitate sau nu - se vorbeste despre "modele", despre faptul ca un copil se dezvolta armonios si corect din punct de vedere mental atunci cand are acces la aceste "modele" si tinde sa devina asemenea lor.
Chiar daca inteligenta si realizarile mele nu sunt decat medii, am fost fericit ca am putut sa cunosc astfel de oameni. Cel putin pana ieri seara. Pentru ca era al DOILEA !!!
Pe primul il considerasem un "accident", avand in vedere ca "nu exista padure fara uscaturi"
Deschizand intamplator televizorul, vad "un" Cristian Tudor Popescu, blocat, stupefiat, cautandu-si ideile si vorbele, neintelegand - ca si mine un oarecare - : MONSTRUOZITATEA !
Ca eu nu am mai avut reactie mi se pare normal. Il cunosteam "din casa" pe DAN, cum ii ziceau ai mei.
Era privit cu admiratie, iar pentru mine a fost unul dintre "modele". Era normal sa fiu socat, blocat mental. Se rasturnase intr-o secunda toata ierarhia de valori morale in care fusesem crescut. NU mai era vorba de un accident: era al doilea!!!
Dar faptul ca "un" Cristian Tudor Popescu - jurnalist care in mod normal este incisiv pana la limita dintre aciditate si mitocanie - nu a mai avut realmente in cap decat o fraza:
Cum domne? Luai bani de la Securitate si ii dadeai familiilor celor pe care ii bagai in puscarie?"
a dat adevarata dimensiune a mizeriei umane in care s-a balacit o parte a "intelighensiei" romanesti.
Nu sunt genul care sa aiba cosmaruri noaptea sau care sa se teama de drobul de sare, dar chestia de aseara m-a facut sa ma intreb daca nu cumva trebuie sa ma tem si de umbra mea, sa ma indoiesc si de firul de iarba pe care calc.
Timp de 11 ani s-a discutat despre psihoza creata de Securitate in timpurile comuniste. De faptul ca EA era "prezenta" peste tot, ca stia si cand misca firul de iarba...ca un om din trei lucreaza pentru EI.
Aseara am constatat cu stupoare ca doi dintre minunatii oameni pe care ii cunoscusem, doua dintre "modelele" mele de viata au fost securisti. Si au RAMAS securisti. Macar atat am aflat si eu: un serviciu de Securitate nu renunta la un om decat dupa moartea acestuia.
Si urmatoarele, firestile intrebari, au fost: daca doi de ce nu trei? Sau patru ?
De ce nu noi toti?
Cine o sa fie urmatorul despre care o sa aflu? Tatal meu? Mama mea? Sunt, suntem chiar asemenea rebuturi sociale incat nici Securitatea nu a avut nevoie de mine, de noi?
Am ramas eu oare singurul neinregimentat in "noua ordine".
Sau de fapt suntem cu toti securisti? Si nu stim.
Oricum constat ca "Securisti din toate tarile uniti-va" functioneaza pe fata de 11 ani !
Apa trece pietrele raman. Adica orice s-ar intampla Securitatea a fost, este si ramane in fapt "forta conducatoare" in Romania.
Pana una alta mi-au murit BATRANII. Trei de moarte buna, doi in suflet.
Stiti cumva BATRANI de vanzare? Partenerii Nostri "

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 23 Iulie 2009, ora 20:53

De la: vaneamarin, la data 2009-07-23 20:43:53
DE CATE ORI ARE CHEF SI CREDE CA MAI ARE CEVA DE SPUS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NU ESTI U ADMINISTRATORUL TOPICULUI......NU ?????? DECI ???????????? IAR VII CU ARGUMENTE RASUFLATE SI MONOPOLISTE,DE CE ESTI U CUMVA SUPERIOR ??????FACI PARTE U CU ANTONESCU ,CU PARICIU ,CU TARLICEANU DIN RASA ARIANA?????????? SUNTETI UN PARTID DE 10 LA SUTA SI ASTA CU BUNAVOINTA MULTAAAA.

Iti apreciez devotamentul pentru colegul tau de ideologie basesciana,este chiar induiosator ,arata ca esti un om cu suflet bun ...cel putin pentru colegii tai de partid,altfel injuri si jignesti ca un birjar.In ceea ce priveste administratorul FORUMULUI (cauta sa faci diferenta intre topic,forum,postare ,sunt chestii diferite) nu stiu ce sa-ti spun.Eu te-am reclamat pe tine in cateva zeci de postari in care injurai in cel mai jenant mod si nu vad ca a luat masuri .Sau este incapabil sau nu se baga .

NU AM CITIT CE A POSTAT DAR MI SA PARUT NELOIAT SA CRITICI PE CINEVA CARE SCRIE PE TOPIC!!!!!!ASTA E TOT ..........

� c� po�i numai s� reu�e�ti, nu ai cum s� pierzi. E�ecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este e�ec. Nimic. Totul �nainteaz� in istoria umanit��ii precum se �nt�mpl� �i cu procesul ei evolutiv. Totul avanseaz� de-a lungul c�l�toriei tale.
Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 23 Iulie 2009, ora 20:56

De la: 9am056627, la data 2009-07-23 20:53:11
De la: vaneamarin, la data 2009-07-23 20:43:53

NU AM CITIT CE A POSTAT DAR MI SA PARUT NELOIAT SA CRITICI PE CINEVA CARE SCRIE PE TOPIC!!!!!!ASTA E TOT ..........

BIRJAR MAI PROFESIONIST CA TINE NU EXISTA PE TOPIC IAR DESPRE DIFERENTE INVATA U SA LE FACI CA DAI CU OITEA IN CALTABORSI SI SE SUPARA SEFUL TAU ..........SA NU TE PUNA SI PE TINE DREPT PEDEAPSA SA FACI CA PACURARU CA AR FI ............NOSTIM ?????? RUS MIC SI PROST !!!!!!!!!!

� c� po�i numai s� reu�e�ti, nu ai cum s� pierzi. E�ecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este e�ec. Nimic. Totul �nainteaz� in istoria umanit��ii precum se �nt�mpl� �i cu procesul ei evolutiv. Totul avanseaz� de-a lungul c�l�toriei tale.
Fosta membra 9am.ro

1563 mesaje

Postat pe: 23 Iulie 2009, ora 21:04

"BUCURE�TI / 13:47, 9.06.2008

Procurorii anticorup�ie i-au deferit justi�iei pe fo�tii mini�tri ai Agriculturii, Traian Decebal Reme� �i Ioan Avram Mure�an, acuza�i de favorizarea unei firme pentru c�tigarea unei licita�ii, �n schimbul unui autoturism de lux, produse alimentare �i a 15.000 de euro.

Traian Decebal Reme�, ministru al Agriculturii �i Dezvolt�rii Rurale �n perioada aprilie-octombrie 2007, este acuzat de de trafic de influen��, iar Ioan Avram Mure�an de complicitate la cump�rare de influen��, �n form� continuat�, informeaz� Direc�ia Na�ional� Anticorup�ie (DNA).

Al�turi de cei doi este inculpat �i omul de afaceri Gheorghe Ciorb� pentru infrac�iunea de cump�rare de influen��, �n form� continuat�.

Potrivit rechizitoriului Direc�iei Na�ionale Anticorup�ie, �n datele de 13 septembrie 2007 �i 23 septembrie 2007, inculpatul Reme�, �n calitate de ministru al Agriculturii �i Dezvolt�rii Rurale, de�inut� la acea dat�, ar fi acceptat �i primit produse alimentare �n valoare de 1.500 de lei �i suma de 15.000 de euro de la inculpatul Ciorb�, prin intermediul inculpatului Mure�an.

"Banii �i produsele alimentare au fost primite �n scopul favoriz�rii firmei SC Construct Europromt SRL Certeze (apar�in�nd fiului omului de afaceri Ciorb� Gheorghe) la c�tigarea a dou� licita�ii publice de atribuire de lucr�ri de amenaj�ri funciare, prin exercitarea influen�ei pe care ministrul o avea asupra func�ionarilor �ns�rcina�i cu derularea procedurilor de achizi�ie public�, din cadrul Inspectoratului Teritorial de Regim Silvic �i V�n�toare (ITRSV) R�mnicu V�lcea - structur� aflat� �n subordinea Ministerului Agriculturii �i Dezvolt�rii Rurale", sus�in procurorii DNA.

Omul de afaceri Ciorb� ar fi oferit, prin intermediul lui Mure�an, fost ministru Agriculturii, �i un autoturism de lux marca Audi Q7 �n valoare de 65.000 de euro, fiind extrem de interesat �n c�tigarea licita�iei de la ITRSV R�mnicu V�lcea.

"�n desf�urarea activit��ilor descrise mai sus, inculpatul Mure�an Ioan a jucat rolul de intermediar, av�nd la baz� rela�ia de prietenie cu inculpatul Reme� Decebal Traian, �n condi�iile �n care, cei doi au fost �i colegi �n Guvernul Rom�niei �n perioada 1997-2000", arat� DNA.

�n 6 octombrie 2007, fa�� de inculpatul Mure�an procurorii au dispus luarea m�surii re�inerii pentru o perioad� de 24 de ore, acesta fiind prezentat Tribunalului Bucure�ti cu propunerea lu�rii m�surii arest�rii preventive. Instan�a a dispus �nlocuirea arest�rii preventive cu obligarea inculpatului de a nu p�r�si localitatea. La data de 3 ianuarie 2008, aceasta a fost �nlocuit� cu m�sura oblig�rii de a nu p�r�si �ara, valabil� p�n� la 1 iulie 2008.

�n 10 martie, s-a dispus instituirea sechestrului asigurator asupra imobilului situat �n municipiul Baia Mare, apar�in�nd inculpatului Reme� Decebal Traian, �n vederea confisc�rii sumelor care au reprezentat obiectul infrac�iunii de trafic de influen��.

Dosarul a fost trimis, spre judecare, la �nalta Curte de Casa�ie �i Justi�ie.

TVR a difuzat, pe data de 10.10.2007, �n jurnalul de la ora 19.00, imagini de la o �nt�lnire a ministrului Agriculturii, Decebal Traian Reme�, cu fostul ministru Ioan Avram Mure�an, �n care acesta din urm� �i d� un plic lui Reme�, precum �i �nregistr�ri audio referitoare la licita�ii.

Mai multe �nregistr�ri audio �i o �nregistrare video �n cazul Reme�-Mure�an-Ciorb� au fost postate, ulterior, pe o pagin� de Internet"

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 23 Iulie 2009, ora 21:07

De la: black10131307, la data 2009-07-23 20:33:44''Mona Musca a facut politie politica (Politica)
CNSAS a luat aceasta decizie, apreciind ca cele doua note de caracterizare facute unor colege de serviciu ale "Danei" sunt de fapt "recomandari de racolare".

Colegiul CNSAS a decis ieri ca Mona Musca a facut politie politica. In urma unor discutii foarte aprinse, s-au numarat cinci voturi pentru si trei abtineri, doi membri ai Colegiului nefiind prezenti la sedinta. Principalul argument al celor care au sustinut colaborarea cu Securitatea a fost acela ca notele de caracterizare semnate �Dana� sunt de fapt recomandari de racolare.

Amnezia a costat-o

Potrivit surselor EVZ, Mona Musca a mintit la audieri in legatura cu trecutul sau. Ea ar fi sustinut fara nicio ezitare in fata Colegiului ca nu a dat note informative decat despre cetateni straini pana in momentul in care a fost pusa in fata a doua noi documente semnate cu numele conspirativ �Dana�.

Notele erau caracterizari favorabile pentru doua colege de la Facultatea de Filologie din Timisoara, netezindu-le acestora, in opinia unor membri ai Colegiului, drumul spre racolarea ca informator al Securitatii.

Recomandari de acest tip li se cereau, de regula, informatorilor de incredere sau sefilor de retea. Acesta din urma ar fost un alt argument principal care a inclinat balanta spre �politie politica�.

�Sunt doua note in care se vorbeste foarte frumos despre doua persoane�, marturisea Mona Musca dupa audieri, surprinsa ca si-a recunoscut scrisul.

�Eu n-am mai tinut minte sa fi fost asa ceva si banuiesc ca a fost intr-un context in care probabil ca persoanele respective aveau nevoie de o caracterizare�, a explicat Musca la momentul confruntarii.

O sedinta furtunoasa

Nimeni nu s-a opus cu fermitate ideii de colaborare cu Securitatea, insa trei dintre membri s-au abtinut de la vot, considerand ca dosarul nu indica un caz clar de politie politica.

Colegiul CNSAS nu a facut deocamdata publica decizia, dar a anuntat, prin vocea lui Cazimir Ionescu, ca s-a pronuntat ieri, �intr-o sedinta mai mult decat furtunoasa�, in sapte cazuri de politicieni: sase de necolaborare si unul de colaborare cu fosta Securitate.

Mona Musca si-a cerut dosarul la CNSAS dupa ce a aparut in presa ca informator al Securitatii in anii �70-�80.

Ulterior, s-a confirmat existenta unui angajament prin care Mona Nicoara (numele deputatului la acea vreme - n.r.) consimtea sa raporteze date legate de studentii straini cu care lucra ca asistent la Facultatea de Filologie din Timisoara.

Alaturi de angajament, un opis atesta ca a dat 15 note informative despre studentii straini, semnate cu numele conspirativ �Dana�. La audierile de la CNSAS deputatul a avut surpriza sa gaseasca inca doua note semnate �Dana� despre care sustine ca nu-si mai amintea.

--------------------------------------------------------------------------------

Consecinta

Exclusa din PNL

Verdictul CNSAS da dreptate retroactiv PNL, care a exclus-o deja pe Mona Musca din randurile sale, fara sa mai astepte Colegiul sa se pronunte. Biroul Permanent al PNL i-a retras sprijinul politic la o saptamana dupa ce Musca si-a facut public dosarul de Securitate, care continea si un angajament.

Pe 2 septembrie, Musca era exclusa din partid de forul abilitat, Delegatia Permanenta. Conducerea PNL profita astfel de ocazie pentru a elimina o persoana aflata pe locul doi in sondaje, dar membra a unei grupari extrem de critice la adresa actualei conduceri. Pentru a nu fi acuzati de razbunare politica, liderii PNL l-au exclus odata cu Musca si pe Ioan Ghise, aflat in aceeasi situatie.

La momentul respectiv, Musca a declarat ca va ramane in continuare liberala. Fiind de alta parere, deputatii liberali au decis sa nu-i permita acesteia sa activeze ca independenta pe langa grupul PNL.

Numai publicarea dosarului de Securitate a costat-o pe Mona Musca 13 procente. Conform unui sondaj INSOMAR efectuat inainte de verdictul CNSAS, aceasta coborase de la 46% la 33%. (Laura Ciobanu)

--------------------------------------------------------------------------------

"Dana" contesta

�Un joc politic. Grav, urat, ordinar�

�Nu am facut nici macar o secunda in viata mea politie politica�, au fost vorbele care au insotit fiecare iesire in public a Monei Musca de la aflarea vestii ca are un dosar de retea. �Am facut declaratie pe propria raspundere ca nu am facut politie politica. Mi-o mentin si merg cu ea pana-n panzele albe�, a reiterat ieri deputatul independent.

Mona Musca a anuntat insa ca va contesta decizia CNSAS dupa ce ii va fi comunicata in mod oficial: �In cazul in care decizia ar fi de politie politica ar fi o incorecta aplicare a legii si ar fi rezultatul unui joc politic. Grav, urat, ordinar. Sigur ca voi face contestatie, voi merge in justitie�.

Musca sustine ca dosarul sau de la CNSAS nu contine �absolut nimic care ar putea sa aduca atingere libertatilor si drepturilor fundamentale ale omului� si, prin urmare, crede ca interesele politice au dictat decizia. (Anca Simina)

Sursa: Evenimentul Zilei Data: Miercuri, 20 Septembrie 2006 ''

Corect articolul,bravo,ai vazut ca PNLul reuseste sa scape de jigodii si ca este ferm ? .Voi de ce nu procedati tot asa ba mai mult,acceptati ca un alde Talpes sa candideze pe listele voastre?! Multumirile cele mari sunt catre Base SI AI LUI ,care si-au luat inapoi toate javrele infiltrate, incercand sa distruga PNLul prin acea fragmentare

Vreau doar sa mai adaug la acest articol scris in 2006, ca Mona a contestat verdictul si ca a pierdut .Lasa,ii raman banii si pilele pe care le avea pe vremea cand era DANA,simpatica aia profesoara care turna la securitate .

Fosta membra 9am.ro

1563 mesaje

Postat pe: 23 Iulie 2009, ora 21:13

"Pamflet, de Victor Rusu - M�rl�nie liberal�, tupeu gol�nesc
joi, 16 iulie 2009
Scriu cu destul� �nt�rziere despre acest moment politic de cea mai joas� spe��, mi�zerabil, gre�os, detestabil, pentru c� mi-am impus o anu�me deta�are temporar�, ab�solut necesar�, pentru ca ed�itorialul meu, scris sub im�periul �nc�rc�turii emo��ionale explozive, al unei revolte interioare vulcanice, eruptive, s� nu se trans�forme spontan �n steno�grama imposibil de citit, a unor �njur�turi teribile, c�z�ce�ti, la adresa nesim�itului care s-a putut purta �ntr-un ase�menea mod total de�gra�dant �i descalificant, pe un post na�ional de televiziune.

Este vorba despre netreb�ni�cul �i golanul de mahala, ple�tos �i fi�os, Crin Antonescu, liderul PNL, �i care, pe dea�supra, mai are �i tupeul re�volt�tor de a candida pentru cea mai �nalt� func�ie �n stat, func��ia de pre�edinte al Ro�m�niei. A�adar, insul acesta imberb �i cu ochi sp�l�ci�i, de �ap �necat �n mocirl�, der�bedeul acesta, obraznic de r�zg�it �i cu bretona� de mi�dinet� �n c�lduri, a fost in�vi�tat de o distins� Doam�n� a presei rom�ne�ti, Ga�brie�la Vr�n�ceanu-Firea, s� partici�pe la o emisiune de ma�re prestigiu �i audien��. Bu�nele inten�ii ale reali�za�toarei erau u�or sesizabile �i de c�tre un neavizat �n ma�terie voia s� �l scoat�, o dat� �n plus, la ramp�, s� �l pun� �n valoare, s� �i ridice mingi la plas�, cum se spune �n limbajul nostru gazet�resc. La toat� bun�voin�a �i ama�bilitatea cunoscutei �i pre��ui�tei reali�zatoare, grobianul Crin Anto�nescu a �n�eles s� r�s�pund�, total nejustificat, f�r� absolut niciun motiv serios, cu o cascad� infernal� de ati�tudini necontrolate, de mai�da�nagiu abject, cu replici res�ping�toare, jignitoare, sub�urbane, care au pus-o pe Doamna Gabriela Vr�n�cea�nu-Firea �ntr-o situa�ie im�po�sibil�, jenant�, de co�mar pre�lungit �i pentru sutele de mii de telespectatori de pre�tu�tindeni. Nu a avut nici mi�nimum de bun-sim� de a-�i cere scuze public distinsei Doamne, pentru m�rl�niile �i necuviin�ele sale, spre fi�na�lul emisiunii sau a doua zi, sau dup� un timp anume...
�i insul acesta detestabil, sub orice critic�, super�ficial, in�fatuat �i grav atins de pa�ranoie, de setea de�voratoare �i mutilant� de pu�tere, are ne�ru�inarea stu�pefiant�, re�vol�t�toare, de a se �nscrie �n cursa electoral� pentru Pre��edin�ia Rom�niei! �i nu se g�se�te ni�meni, dar absolut nimeni, care s�-i dea dur peste r�t ve�roticului �i s� �l �nde�p�rteze cu for�a de troaca de l�turi politice ac�tuale. Atunci, s�-i strig�m noi, puternic, �n urechile mari, cl�p�uge, vorbele bu�nicii, din asemenea situa�ii: �Stu de-aci, porcule!�

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 23 Iulie 2009, ora 21:19

NU AI CITIT CE A POSTAT SILVIU? !Hai ca inseamna ca esti chiar aiurit !

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 23 Iulie 2009, ora 21:26

dar,nu v-ati pus intrebarea de ce Mona Musca a incercat si ea,ca si celelalte cozi de topor,sa darime PNL.ul ? De ce l-a "servit' atit de promt pe basel' ,nu ptr.ca executa un ordin ? chiar nu va ginditi la asta ? si, in legatura cu Remes : daca a fost atit de bine pregatit "Flagrantul ",de ce a dat chix ? si cum a ajuns acea caseta nemaipomenita,nemaiauzita ,Tocmai la o alta veche tovarasa de lupta ,pe numele ei rodica culcer ?

Fosta membra 9am.ro

1563 mesaje

Postat pe: 23 Iulie 2009, ora 21:28

"TUNURILE LUI RU�ANU LA SINAIA: �men liberal �n ora�ul regal

Ionu� St�nescu
Mar�i, 24 Februarie 2009

Firma de�inut� de familia senatorului liberal a pus m�na, la pre�uri derizorii, pe dou� terenuri situate �n pozi�ii-cheie din ora�ul Sinaia.

Dou� terenuri scoase la licita�ie de Prim�ria Sinaia pentru a fi amenajate ca parc�ri au fost adjudecate de Interna�ional SA, firm� controlat� de familia senatorului liberal Dan Radu Ru�anu �i condus� de so�ia acestuia, Anca Daniela Ru�anu. �n 2008, dup� un an �i jum�tate de la semnarea contractelor de concesiune, la doar c�teva zile dup� ce �ncepuse amenajarea propriu- zis� a parc�rilor, Interna�ional SA a f�cut cerere pentru cump�rarea ambelor terenuri.

At�ta vreme c�t un teren este concesionat, el poate fi exploatat exclusiv conform obiectului concesiunii. Odat� v�ndut, proprietarul poate �ncepe procedurile pentru a-i schimba destina�ia �i a-l exploata dup� cum dore�te.

Metoda a mai fost aplicat� o dat� cu succes de Interna�ional. �n 2003, firma a concesionat de la Prim�ria Sinaia un teren de 3.275 de metri p�tra�i, limitrof complexului Izvorul Rece, cu scopul amenaj�rii unei parc�ri. Trei ani mai t�rziu, �n 2006, prim�ria i l-a v�ndut cu neverosimilul pre� de 15 euro/mp. Compania a amplasat acolo un balon care ad�poste�te un teren de sport multifunc�ional.

Terenuri strategice

Cele dou� parc�ri, concesionate �n 2006, se g�sesc �n pozi�iicheie ale ora�ului Sinaia: l�ng� sta�ia de plecare a telecabinei (850 mp) �i l�ng� sta�ia de plecare a telegondolei (6.000 mp). Montat� �n 2007, telegondola este proprietate public�, fiind cump�rat� cu bani de la bugetul local �i de la bugetul de stat. La costurile investi�iei, de 7,7 milioane de euro, se vor ad�uga c�teva sute de mii de euro, pentru amenajarea unei p�rtii pe dedesubtul instala�iei de transport. Odat� ce p�rtia va fi gata, terenul parc�rii va fi ideal pentru amplasarea unui après-ski sau a unui hotel. Zona figureaz� �n planurile prim�riei drept viitoarea poart� de intrare a celui mai �nalt domeniu schiabil din �ar�, cel de pe muntele Furnica.

De�i �ncheiase contractul de concesiune �n noiembrie 2006, Interna�ional SA a ob�inut autoriza�ia de construire pentru amenajarea parc�rii de l�ng� telegondol� abia pe 19 februarie 2008. Dup� doar trei zile, pe 22 februarie, directoarea Anca Daniela Ru�anu a �naintat o cerere, solicit�nd s� i se v�nd� �ntreg terenul de 6.000 mp. �n cerere, so�ia senatorului liberal sus�inea c�, �n trei zile, Interna�ional SA investise peste 220.000 de lei �n lucr�ri de amenajare. Biroul de urbanism al prim�riei �i comisia de urbanism a consiliului local au avizat cererea favorabil �n aceea�i zi �n care a fost depus�. Comisia de urbanism � condus� de liberalul Alexandru Matei, fost director general al Interna�ional SA � a ini�iat un proiect de hot�r�re privind trecerea celor 6.000 mp din domeniul public �n domeniul privat al ora�ului �i v�nzarea �ntregii suprafe�e de p�m�nt.

Contactat de EVZ pentru a explica oportunitatea �nstr�in�rii unui teren neamenajat �nc� �i pentru a justifica viteza cu care a acordat aviz favorabil cererii, Matei a replicat bine dispus: �Sinaia e un ora� mic, avizele se dau repede. Odat� v�ndut, terenul era mai bine valorificat�.

FIDEL. Consilierul Matei a avizat pe loc cererea fostului s�u patron

Teama consilierilor

Proiectul trebuia supus la vot �n �edin�a din februarie 2008, �ns� discutarea sa a fost am�nat� pentru martie. Atunci �ns�, �ase consilieri ai opozi�iei au lipsit de la �edin��, unii motiv�ndu-�i ab sen�a prin �presiunile care s-au f�cut asupra noastr� pentru vinderea unor mari suprafe�e de teren, situate �n zone strategice�. Al�ii au spus c� au ales s� lipseasc�, de team� c� ar trebui �s� dea cu subsemnatul pentru hot�r�ri lua te pe final de mandat�. Din cauza celor �ase absen�e, proiectul nu a putut fi discutat nici �n martie. A revenit pe ordinea de zi �n aprilie, �ntr-o form� modificat�: pentru cump�rarea a doar 1.700 mp. Nediscutat nici de aceast� dat�, tot din cauza absen�ei unor consilieri, proiectul a fost dezb�tut �n septembrie, c�nd a fost votat, �n varianta de 1.700 mp. Pre�ul tranzac�iei, 54 euro/ mp, este de 4-5 ori mai mic dec�t pre�urile de pe pia�a liber�.

Cu toate c� parcarea este parte dintr-un proiect care a implicat investi�ii publice de peste 8 milioane de euro, primarul liberal din Sinaia, Vlad Oprea, nu se arat� preocupat de soarta ame naj�rii acesteia: �Nu e finalizat�. Cred c� nu e. Nu �tiu...�. Referitor la preten�ia firmei Interna�ional SA de a fi investit 220.000 lei �n trei zile, Oprea afirm�: �Se poate s� fi lucrat f�r� s� fi avut autoriza�ie de construire. Nu e singurul caz c�nd s-a lucrat f�r� autoriza�ie�.

Ultracentral, pre� derizoriu

�n ianuarie 2008, la doar trei s�pt�m�ni dup� ce ob�inuse autoriza�ia de construire, societatea familiei Ru�anu �i-a manifestat inten�ia de a deveni proprietar� �i pe terenul de 850 mp situat l�ng� sta�ia de plecare a telecabinei. Cererea a fost aprobat� de consiliul local chiar s�pt�m�na trecut�, pre�ul fiind stabilit la 75 euro/mp, de 10 ori mai mic dec�t pre�urile practicate pe pia�a liber� �n acea zon�.

Anca Daniela Ru�anu, directoarea Interna�ional SA, nu a r�spuns �ntreb�rilor EVZ. Aceasta, �n ciuda fapului c�, �n cadrul unei dis cu�ii cu EVZ, pe care a solicitat-o �i a dorit-o �neoficial�, senatorul Dan Radu Ru�anu recomandase coresponden�a cu hotelul ca fiind calea optim� de dialog.

LICITA�II PRIETENOASE

Firma senatorului, punctaj dublu

Firma controlat� de familia Ru�anu a avut parte de condi�ii prielnice la licita�iile pentru concesionarea celor dou� terenuri. La cea pentru amenajarea parc�rii de l�ng� telecabin�, a concurat-o doar Pedromin SRL, societate care, �ncep�nd cu 2003, �i era chiria�� �n complexul Izvorul Rece. C�nd s-a ajuns la stabilirea pre�ului concesiunii, Pedromin s-a retras dup� primul pas de licitare. Consilierul PNL Alexandru Matei, fost director general al Interna�ional SA �i cunoscut ca apropiat al lui Dan Radu Ru�anu, a fost nelipsit din comisiile ambelor licita�ii. Mai mult, pe cea pentru concesionarea terenului de l�ng� telegondol� a pre zidat-o.

Criteriile de departajare a firmelor competitoare au fost stabilite �n a�a fel �nc�t s� favorizeze societ��ile care aveau sediu �n Sinaia (35% din punctajul final) �i care construiser� sau aveau �n curs de construire parc�ri (20%). La ora aceea, Interna�ional SA ridica un imobil multifunc�ional, care �ngloba o parcare cu 44 de locuri. Un alt criteriu le cerea agen�ilor economici s� aib�, �n proprietate sau �n concesiune, parc�ri de peste 200 de locuri (25%), criteriu la care Inter na�ional SA a ob�inut punctaj maxim. Potrivit informa�iilor EVZ, nicio alt� firm� din Sinaia nu administreaz� parc�ri de 200 de locuri. Hotelul Montana declar� 80 de locuri de parcare, hotelul Sinaia - 150, iar societatea care patroneaz� hotelurile Palace �i Caraiman - 120. Criteriul viz�nd pre�ul a avut o pondere minor�, 15% la o licita�ie �i 10% la alta.

Pentru c� s-a �ncadrat foarte bine cerin�elor Prim�riei Sinaia, firma familiei Ru�anu a c�tigat deta�at ambele licita�ii. A ob�inut 98,8 puncte din 100 posibile, la licita�ia pentru concesionarea terenului de l�ng� telegondol�, �i 93 din 100, la licita�ia pentru concesionarea terenului de l�ng� telecabin�. Celelalte societ��i s-au clasat cu c�te 30 sau 50 de puncte �n urm�. �Licita�ia a fost public�, de ce nu s-au prezentat mai multe firme dac� terenurile astea prezentau at�ta interes? Sunt �i alte hoteluri cu parc�ri mari �n ora��, contracareaz� primarul Vlad Oprea.

De�i Interna�ional a concesionat ambele terenuri, apetitul firmei familiei Ru�anu pentru construirea �i administrarea parc�rilor este extrem de sc�zut. A �nceput amenajarea lor la peste un an de la semnarea contractelor de concesiune �i nu pl�te�te, nici pentru una, nici pentru cealalt�, personal permanent care s� taxeze automobilele. De altfel, �i la parcarea din propriul imobil � finalizat �n 2007 �, serviciul de taxare este externalizat.

CACEALMA. Anca Daniela Ru�anu, so�ia senatorului PNL, sus�ine c�
�n doar trei zile a investit 220.000 lei

ISTORIC

Hotelul Interna�ional: procese, nomenclaturi�ti �i urm�ri�i penal

�nfiin�at� �n 1991, Interna�ional SA a rezultat din dezmembrarea Oficiului Jude�ean de Turism Prahova. La �nceput, patrimoniul societ��ii era format din hotelurile Interna�ional �i P�ltini�, complexul Izvorul Rece �i cinci vile turistice.

�n iulie 1992, complexul Izvorul Rece a fost v�ndut firmei Atlas Turism and Trading, a ex-parlamentarului pesedist Gabriel Bivolaru �i a asociatei acestuia, Mona de Freitas. �n 2000, complexul s-a re�ntors �n proprietatea Interna�ional SA, dup� ce instan�a a constatat nulitatea actului de v�nzare-cump�rare �ncheiat �n 1992. Tot �n 2000, Interna�ional SA a v�ndut hotelul P�ltini� c�tre B�neasa Investments, firm� controlat� de Puiu Popoviciu - ginerele nomenclaturistului comunist Ion Dinc�. De-a lungul ultimilor 15 ani, trei dintre vilele pe care Interna�ional SA le-a mo�tenit de la OJT Prahova au fost pierdute, fiind revendicate de fo�tii lor proprietari.

Registrul Comer�ului consemneaz� apari�ia lui Dan Radu Ru�anu �n conducerea Interna�ional SA �n martie 2001, pe pozi�ia de vicepre�edinte al Consiliului de Administra�ie, dup� ce firmele Romtur Interna�ional �i Rompac Interna�ional cump�raser� 45% din societate. Ru�anu s-a retras din managementul Interna�ional SA �n noiembrie 2002, l�s�ndu-i loc so�iei sale, Anca Daniela Ru�anu. Din 2003, aceasta a preluat �i func�ia de pre�edinte al CA, �i pe cea de director general, de�in�ndu-le pe am�ndou� p�n� �n momentul de fa��.

�n perioada 2001 - 2003, pre�edintele Consiliului de Administra�ie al Interna�ional SA a fost doctorul �erban Alexandru Br�di�teanu, la acea vreme senator PSD de V�lcea. Ast�zi, Br�di�teanu este judecat pentru abuz �n serviciu contra intereselor publice, fiind acuzat c� a p�gubit statul rom�n cu 9 milioane de euro �n momentul achizi�ion�rii unor dot�ri medicale pentru Administra�ia Na�ional� a Penitenciarelor. �ntre 2001 �i 2003, Br�di�teanu a fost secundat la conducerea SC Interna�ional SA de Alexandru Matei � care de�inea func�ia de director general. �nainte de Revolu�ie, secretar or�enesc al UTC Sinaia �i inspector la biroul de cadre al Gospod�riei de Partid, Matei activeaz� �n prezent pe post de consilier local PNL. Din 2004 p�n� �n momentul de fa��, a fost pre�edintele comisiei de urbanism a Consiliului Local, comisie care, �n Sinaia, ini�iaz� cea mai mare parte a proiectelor de hot�r�re privind v�nzarea �i concesionarea terenurilor din proprietatea ora�ului.

�ERP�RIE. �n jurul Interna�ional SA, au mi�unat, de-a lungul timpului, Ru�anu, Bivolaru, Br�di�teanu �i Popoviciu

AC�IONARIAT

Trei sferturi Ru�anu

75,36 % din Interna�ional SA este proprietatea familiei Ru�anu prin intermediul a patru firme, de�inute de so�ia senatorului liberal �i de fiicele acestuia: Romtur Interna�ional, Cont, Radan 2000 �i Cereal Com Import Export. 6,56% dintre ac�iuni sunt ale SIF Oltenia, condus� de Dinel Staicu, iar 5 % apar�in unui off-shore �nregistrat �n Cipru, care deruleaz� afaceri imobiliare �n Rom�nia. Restul capitalului apar�ine unui ac�ionariat tip list�.

Al�turi de Anca Daniela Ru�anu, din Consiliul de Administra�ie al societ��ii fac parte �i cele dou� fiice ale parlamentarului PNL: Dana Maria Anastase Ru�anu �i Ana Rucsandra Ru�anu.

M�NTUIAL�

Documenta�ii prin copy-paste, la o investi�ie de 8 milioane de euro

Studiul de oportunitate care a precedat concesionarea terenului de l�ng� telegondol�, realizat de �eful biroului de urbanism al Prim�riei Sinaia, Onorel Lovin, se �ntinde pe doar o pagin� �i jum�tate, fiind redactat �n termeni extrem de vagi. Documentul, care ar fi trebuit s� demonstreze posibilitatea amenaj�rii unei parc�ri apte s� preia c�teva sute de ma�ini (capacitatea de transport a viitoarei telegondole avea s� fie de 1,700 persoane/or�) abia pomene�te de construirea instala�iei de transport. Efectele superficialit��ii lui n-au �nt�rziat s� apar�.

La c�teva luni dup� concesionare, Anca Daniela Ru�anu a cerut Prim�riei Sinaia schimbarea unei p�r�i din terenul concesionat ini�ial, de 6.000 mp, deoarce era traversat de o magistral� de gaze �i se suprapunea unui teren st�ncos, dificil de exploatat. �eful biroului de urbanism a ie�it din nou la ramp�, prelu�nd, cu copy-paste, pasaje din cererea Interna�ional SA, pe care le-a inserat �ntr-un referat tehnic. Pe baza referatului, Consiliul Local a aprobat atribuirea c�tre Interna�ional SA, �n compensare �i l�ng� concesiunea ini�ial�, a unui teren de 1.700 mp. N-a fost ultima oar� c�nd �eful biroulului de urbanism �s-a dat �n spectacol�. �n februarie 2008, urmare a cererii so�iei lui Dan Radu Ru�anu, Lovin supunea analizei Consiliului Local v�nzarea �ntregii parcele de 6.000mp. Dou� luni mai t�rziu, �n aprilie, ajungea la concluzia c� doar lotul de 1.700 mp putea fi v�ndut, nu �i diferen�a, de 4.300 mp, acesta fiind �afectat de o conduct� de gaze�.

BATJOCUR�. Parcarea pseudo-amenajat� de firma familiei Ru�anu �i pseudo-documentat� de Prim�ria Sinaia

�Se poate s� fi lucrat f�r� s� fi avut autoriza�ie de construire. Nu e singurul caz c�nd s-a lucrat f�r� autoriza�ie�.
Vlad Oprea, primarul ora�ului Sinaia"

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 23 Iulie 2009, ora 21:30

De la: vaneamarin, la data 2009-07-23 21:19:12

NU AI CITIT CE A POSTAT SILVIU? !Hai ca inseamna ca esti chiar aiurit !

NU SUNT INTERESAT DE CE SCRIU ALTII .........EU NU JUDEC PE NIMENI ,FIECARE CU PAREREA LUI......DAR SA NU SARA CALUL ASA CUM IL SARI U SI CATIVA DE PE T O P I C !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 23 Iulie 2009, ora 21:31

mai baiatule caruia i se pare ca-i neloial sa critici pe cineva care scrie pe topic.....m-ai ucis cu chestia asta ! asculta-ti sfatul si cind ma mai "vezi" pe forum,adu-ti aminte sa vorbesti frumos ! te pupa "mamaie " !

Fosta membra 9am.ro

1563 mesaje

Postat pe: 23 Iulie 2009, ora 21:34

"Mele�canu a �nchis ochii la �menurile lui C�linescu
Acest articol a aparut si in Academia Ca�avencu din 15 Oct 2008 | Biroul de Investigatii | 5 comentarii | 1883 vizualiz�ri

Rating: 2 voturi

Pentru �nceput, haide�i s� d�m un refresh, s� �tim cum st�m. Ministerul Ap�r�rii i-a dat firmei lui Florin C�linescu, Pro Optica, contracte de peste 30 de milioane de euro. F�r� licita�ie. Peste 7 milioane de euro a �nh��at C�linescu, cu m�nu�ele alea dou� ale lui, numai anul �sta. De la ministerul condus de Teodor Mele�canu, membru PNL, partid pentru care C�linescu va candida pentru un post de senator. Asta �tia�i, �i din Academia Ca�avencu, �i de la al�ii. Ce nu �tia�i, �ns�, este �n ce fel s-a implicat ministrul liberal Mele�canu �n toat� afacerea. Citi�i mai jos �i pune�i m�na pe Kala�nikoave.
foto(3)

15 Oct 2008
Calinescu
15 Oct 2008
ProOptica1
15 Oct 2008
ProOptica2

Pre�urile Pro Optica, duble fa�� de concuren��.
�n primul r�nd, nu o s� g�si�i nici o declara�ie a ministrului Ap�r�rii pe acest subiect care face valuri �n pres� de dou� s�pt�m�ni. �n termeni seci, biroul de pres� al ministerului a anun�at c� Mele�canu nu dore�te s� comenteze. Buuun, deci Mele�canu nu se implic�: nici contracte n-a dat, nici gura nu-i miroase a �pag� politic� pentru C�linescu. S� demont�m, totu�i, mitul virginit��ii politicoeconomice a distinsului domn Mele�canu, �colit �n diploma�ia comunist� �i purt�tor de stindard al liberalismului de cumetrie postcomunist. Deci: ministrul Mele�canu nu numai c� �tia de existen� a contractelor Ap�r�rii cu firma lui C�linescu, dar �tia (mult �nainte de izbucnirea scandalului �n pres�) �i c� acele contracte pun �n pericol nu numai bugetul Armatei, ci �i standardele de dotare ale for�elor militare rom�ne�ti.
Publicitate

�i �tia toate aceste lucruri dintr-un raport, provenit de la un serviciu secret rival celui al Ap�r�rii, care con�ine o analiz� a contractelor cu Pro Optica. Conform c�ruia firma lui C�linescu nu era unicul produc�tor intern pentru echipamente optice, ca s� nu mai vorbim de furnizorii externi.

Dar s� vedem ce s-a consemnat �n raportul primit de ministru: �Adoptarea acestui mod de atribuire (f�r� licita�ie pentru firma lui C�linescu � n.r.) a f�cut ca produc�torii de renume de pe pia�a interna�ional� s� nu poat� p�trunde pe pia�a rom�neasc�, priv�nd astfel Armata Rom�n� de privilegiul de a fi dotat� cu aparatur� performant�, la nivelul necesar de interoperabilitate NATO �i cu costuri mult mai mici�. Ce �nseamn� �mult mai mici?�. P�i, s� vedem: din raport reiese c� sistemul ARGUS, adic� cel b�gat pe g�tul Armatei de C�linescu, este achizi�ionat de la Pro Optica cu un pre� de 350.000 de euro, �n timp ce pe pia�� exist� aparate de ultim� genera�ie mult mai performante, ce pot fi achizi�ionate cu pre�uri cuprinse �ntre 100.000 �i 170.000 de euro. Deci la jum�tate. Mai afl�m �i faptul c� aparatura de vedere pe timp de noapte furnizat� de firma comicului este cu 1.000-2.000 de euro mai scump� dec�t produse similare de pe pia�a interna�ional�. De altfel, despre viabilitatea aparaturii v�ndute de C�linescu la suprapre� a�i putut citi �i �n num�rul trecut al Academiei Ca�avencu, �n care explicam cum a verificat Pro Optica aparatura furnizat� Armatei: p�n� �n 2006, prin metoda de �nalt� precizie �dup� ureche�, pentru ca abia �n 2006, dup� �ase ani de contracte, s� cumpere de la compania polonez� Inframet aparatur� de verificare a echipamentelor.

P�i, vezi c� e�ti prost�nac? Dac�-�i umbla mintea la biznis, nu la dat din gur� pe la recep�iile diplomatice, f�ceai �i tu ceva �n via��. Uit�-te la mine! M-a prins a�a-zisa Revolu�ie din �89 ca simplu administrator la ni�te modeste c�su�e po�tale de stat. Da� �n loc s� stau la �ntins m�na, mi-am asumat r�spunderea �i m-am privatizat cu ele, nu ca urma�ii fo�tilor proprietari, care �i acum a�teapt� poman� de la stat! P�i, vezi c� e�ti prost�nac? Dac�-�i umbla mintea la biznis, nu la dat din gur� pe la recep�iile diplomatice, f�ceai �i tu ceva �n via��. Uit�-te la mine! M-a prins a�a-zisa Revolu�ie din �89 ca simplu administrator la ni�te modeste c�su�e po�tale de stat. Da� �n loc s� stau la �ntins m�na, mi-am asumat r�spunderea �i m-am privatizat cu ele, nu ca urma�ii fo�tilor proprietari, care �i acum a�teapt� poman� de la stat!

Mele�canu se preg�tea s�-i dea lui C�linescu 90 de milioane de euro. Conform aceluia�i document secret primit de ministru, �referitor la achizi�iile de aparatur� optic� �i optoelectronic� din anul 2008, a c�ror valoare total� estimat� este de 94,1 milioane de euro, scoatem �n eviden�� faptul c�, prin modul de elaborare a documenta�iilor tehnice, Departamentul pentru Armamente �ncalc� prevederile standardelor tehnice miliare rom�ne�ti �i NATO, limit�nd prin acesta participarea la licita�ii a produc�torilor europeni�. De ce trage Departamentul pentru Armamente (DpA) la Pro Optica? De gura nevestei �efului DpA. V� spuneam c� so�ia generalului Eftimie Sandu, �eful DpA, ocup� func�ia de Division Manager� Defence and Security Division la Pro Optica. Ei bine, �ntre timp am reactualizat lista cu nevestele �efilor de sec�ii din Departamentul pentru Armamente pe care C�linescu le ad�poste�te la el �n firm� (a�a cum reiese din documentul citat, cel care a ajuns �i la Mele�canu): colonelul Viorel Irimie are so�ia �n func�ia de �ef serviciu personal, iar Constantin T�nase, cel despre care Evz ar�ta c� face parte din Consiliul de Administra�ie al Pro Optica, are �i el so�ia �n func�ia de director pentru calitate la aceea�i firm�. Mai ad�ug�m �i faptul c� func�ia de consilier juridic e ocupat� de Constantin Gruia, fostul consilier juridic al DpA, iar directorul commercial al Pro Optica este nimeni altul dec�t na�ul de cununie al colonelului Viorel Irimie. C� tot vorbeam de liberalism de cumetrie mai sus, n�it de un diplomat communist de meserie.

P.S. Conform Biroului de Pres� al Ap�r�rii, ministrul Mele�canu nu a primit raportul pomenit �n textul de mai sus. De�i nu-l credem, �l vom publica (pe raport, nu pe ministru) pe www.catavencu.ro. "

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 23 Iulie 2009, ora 22:04

De la: gabigabi, la data 2009-07-23 20:49:24 ba si pe mine m-a intrigat ,dar ahhh@vanea,este atit de omeneasca atitudinea asta ! eu chiar il inteleg....daca-i stii de cite ori m-am enervat si mi-am zis ca am terminat-o si n-am putut ! m-am intors s-am luat-o de la capat ....acu',tine si de temperamentul omului ! tu esti mai echilibrat....el este un spre coleric,mai curind decit un sanguin !

Gabi,esti omul FATA DE CARE AM CEL MAI MARE RESPECT PE ACEST FORUM .De cate ori ai ANUNTAT OFICIAL tu Gabi ca te retragi de pe acest forum? .De cate ori TI-AI LUAT ADIO?De cate ori te-ai intors tu INJURAND ca un birjar?Gabi,temperamentele nu au legatura cu astfel de actiuni ci doar bunul simt .Este bine ca intelegi astfel de actiuni ,si eu LE INTELEG insa NU IMI PLAC .

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 23 Iulie 2009, ora 22:07

De la: 9am056627, la data 2009-07-23 21:30:05
NU SUNT INTERESAT DE CE SCRIU ALTII .........EU NU JUDEC PE NIMENI ,FIECARE CU PAREREA LUI......DAR SA NU SARA CALUL ASA CUM IL SARI U SI CATIVA DE PE T O P I C !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Stiu draga Cifra,ai dreptate,tu injuri fara sa judeci .

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 23 Iulie 2009, ora 22:30

De la: black10131307, la data 2009-07-23 20:33:44

Verdictul CNSAS da dreptate retroactiv PNL, care a exclus-o deja pe Mona Musca din randurile sale, fara sa mai astepte Colegiul sa se pronunte. Biroul Permanent al PNL i-a retras sprijinul politic la o saptamana dupa ce Musca si-a facut public dosarul de Securitate, care continea si un angajament.

Partea haioasa cu Mona (Dana) este ca ea A INITIAT UN PROIECT DE LEGE A LUSTRATIEI !Iti dai seama ce ironie ?Asta seamana cu condamnarea comunismului de catre Base,nu-i asa ?

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 24 Iulie 2009, ora 09:58

De la: black10131307, la data 2009-07-23 20:22:44

Si apropo, nu ma cheama Silviu. Nu sunt in Romania dar le urmaresc atent miscarile lui Ivan & Co.

Bai,vezi ca azi plec in Piatra Craiului cu un grup de oligarhi rai ca sa complotam impotriva lui Base (dar facem si ceva trasee montane intre doua comploturi) .Te-am anuntat asa...poate te intreaba sefii .Intentionez sa fac Braul de Mijloc si voi sta la cort deoarece criza de-a afectat si pe noi oigarhii .Nu-ti spun locatia exacta deoarece o vei vedea tu din satelit cand ne urmaresti atent miscarile.Vezi ca am un cort albastru si iti voi face semn cu ochiul .

Sa nu folosesti Google Earth(Google este doar pentru Herodot dar nu ala te intereseaza pe tine acum!) ,nu arata imaginile in "real time" si nu ma vei vedea. Iti trebuie acces direct la satelitul ISS (ZARYA).Contactezi NORAD ,platesti ceva banuti (sper ca iti dai seama ca urmarirea noastra te va costa ceva banuti),astepti pana se plimba ala deasupra Romaniei ,ajungi in pagina web criptata si securizata si apesi pe butonul "Search Oligarchs". Succesuri!Daca iti afiseaza prea multi oligarhi poti debifa optiunea "Basescu's oligarchs included".

PS:Cat lipsesc te rog sa te porti civilizat si sa nu-i injuri pe oamenii care gandesc altfel decat tine,pastreza-te pentru cand se intorc oligarhii ,da?

Fosta membra 9am.ro

101 mesaje
Oras: Fagaras

Postat pe: 24 Iulie 2009, ora 11:23

Domnul Black,( urmeaz� num�r, din alt� localitate), le �tie pe toate. Eu, nefiind at�t de �colit �n chestii de dosare, nu pot s�-i ofer dec�t o g�oaz� de tinichigiu. Dac� este sub demnitatea lui, adic� dac� este mai �nalt, ne sacrific�m �i ridic�m g�oaza la nivelul lui "telectual". Alo... domnu` Vadim !, a sc�pat unu`, adic� 1 de la 9, s� nu se fac� nici o confuzie, care, gelos pe europarlamentismul dumneavoastr�, dore�te s� v� ia locul �i scrie, f�r� s� v� citeze, prostiile pe care le-a�i pl�tit c�ndva �n instan��.

Administra�ia preziden�ial� confirm� faptul c� no�iunile de �p�s�ric� �i ��iganc� �mpu�it� apar�in exclusiv pre�edintelui B�sescu �i folosirea acestora nu reprezint� un abuz de limbaj.
Fosta membra 9am.ro

1563 mesaje

Postat pe: 24 Iulie 2009, ora 12:30

De la: vaneamarin, la data 2009-07-24 09:58:14
De la: black10131307, la data 2009-07-23 20:22:44
Si apropo, nu ma cheama Silviu. Nu sunt in Romania dar le urmaresc atent miscarile lui Ivan & Co.

Bai,vezi ca azi plec in Piatra Craiului cu un grup de oligarhi rai ca sa complotam impotriva lui Base (dar facem si ceva trasee montane intre doua comploturi) .Te-am anuntat asa...poate te intreaba sefii .Intentionez sa fac Braul de Mijloc si voi sta la cort deoarece criza de-a afectat si pe noi oigarhii .Nu-ti spun locatia exacta deoarece o vei vedea tu din satelit cand ne urmaresti atent miscarile.Vezi ca am un cort albastru si iti voi face semn cu ochiul .

Sa nu folosesti Google Earth(Google este doar pentru Herodot dar nu ala te intereseaza pe tine acum!) ,nu arata imaginile in "real time" si nu ma vei vedea. Iti trebuie acces direct la satelitul ISS (ZARYA).Contactezi NORAD ,platesti ceva banuti (sper ca iti dai seama ca urmarirea noastra te va costa ceva banuti),astepti pana se plimba ala deasupra Romaniei ,ajungi in pagina web criptata si securizata si apesi pe butonul "Search Oligarchs". Succesuri!Daca iti afiseaza prea multi oligarhi poti debifa optiunea "Basescu's oligarchs included".

PS:Cat lipsesc te rog sa te porti civilizat si sa nu-i injuri pe oamenii care gandesc altfel decat tine,pastreza-te pentru cand se intorc oligarhii ,da?

Bai, du-te sanatos si intoarce-te asisderea, nu de alta dar m-as plictisi fara unul ca tine pe aici!

Poti sa faci si braul pe 7, cu calugarii de la schit!
Asta e tati, stai la cort acu', ce sa-ti fac daca ai spart toate rublele in Egipt! Dar lasa, nu-i nimic, s-ar putea ca aerul ala rarefiat sa-ti priasca si sa-ti mai vina mintea la cap!

Fosta membra 9am.ro

1563 mesaje

Postat pe: 24 Iulie 2009, ora 12:40

De la: memo, la data 2009-07-24 11:23:26Domnul Black,( urmeaz� num�r, din alt� localitate), le �tie pe toate. Eu, nefiind at�t de �colit �n chestii de dosare, nu pot s�-i ofer dec�t o g�oaz� de tinichigiu. Dac� este sub demnitatea lui, adic� dac� este mai �nalt, ne sacrific�m �i ridic�m g�oaza la nivelul lui "telectual". Alo... domnu` Vadim !, a sc�pat unu`, adic� 1 de la 9, s� nu se fac� nici o confuzie, care, gelos pe europarlamentismul dumneavoastr�, dore�te s� v� ia locul �i scrie, f�r� s� v� citeze, prostiile pe care le-a�i pl�tit c�ndva �n instan��.

Auzi bai tinichea, eu nu am zis ca le stiu pe toate doar am vrut sa le dau unora de pe aici informatii disponibile pe net! Am pus si ghilimele ca sa arat ca nu imi apartin, ca sunt luate cu copy & paste!
Lasa, tu nu trebuie sa te obosesti prea tare ca sa pricepi, la nivelul tau avansat de cretinism s-ar putea sa-ti afecteze!

In privinta obsesiei tale anatomice, care te macina atit, iti urez sa o ridici si sa iei in acelasi timp si ceva de CAL MARE! Cred ca esi din aia pidosnici si te chinuie rau de tot necesitatea de a tine ceva in dos!

Daca nu te multumesti cu calul, inceaca si cu magarii!

Boule!

Fosta membra 9am.ro

1563 mesaje

Postat pe: 24 Iulie 2009, ora 14:30

"Au prezentul nu ni-i mare? N-o s�-mi dea ce o s� cer?
N-o s� aflu �ntr-ai no�tri vre un falnic juvaer?
Au la Sybaris nu suntem l�ng� capi�tea spoielii?
Nu se nasc glorii pe strad� �i la u�a cafenelii,
N-avem oameni ce se lupt� cu retoricele suli�i
�n aplauzele grele a canaliei de uli�i,
Panglicari �n ale ��rii, care joac� ca pe funii,
M�ti cu toate de renume din comedia minciunii?
Au de patrie, virtute, nu vorbe�te liberalul
De ai crede c� via�a-i e curat� ca cristalul?
Nici visezi c� �nainte-�i st� un st�lp de cafenele,
Ce �i r�de de-aste vorbe �ng�n�ndu-le pe ele.
Vezi colo pe uriciunea f�r� suflet, f�r� cuget,
Cu privirea-mp�ro�at� �i la f�lci umflat �i buget,
Negru, coco�at �i lacom, un izvor de �iretlicuri,
La tovar�ii s�i spune veninoasele-i nimicuri'

Fosta membra 9am.ro

101 mesaje
Oras: Fagaras

Postat pe: 24 Iulie 2009, ora 15:16

De la: black10131307, la data 2009-07-24 12:40:57
De la: memo, la data 2009-07-24 11:23:26Domnul Black,( urmeaz� num�r, din alt� localitate), le �tie pe toate. Eu, nefiind at�t de �colit �n chestii de dosare, nu pot s�-i ofer dec�t o g�oaz� de tinichigiu. Dac� este sub demnitatea lui, adic� dac� este mai �nalt, ne sacrific�m �i ridic�m g�oaza la nivelul lui "telectual". Alo... domnu` Vadim !, a sc�pat unu`, adic� 1 de la 9, s� nu se fac� nici o confuzie, care, gelos pe europarlamentismul dumneavoastr�, dore�te s� v� ia locul �i scrie, f�r� s� v� citeze, prostiile pe care le-a�i pl�tit c�ndva �n instan��.

Auzi bai tinichea, eu nu am zis ca le stiu pe toate doar am vrut sa le dau unora de pe aici informatii disponibile pe net! Am pus si ghilimele ca sa arat ca nu imi apartin, ca sunt luate cu copy & paste!
Lasa, tu nu trebuie sa te obosesti prea tare ca sa pricepi, la nivelul tau avansat de cretinism s-ar putea sa-ti afecteze!

In privinta obsesiei tale anatomice, care te macina atit, iti urez sa o ridici si sa iei in acelasi timp si ceva de CAL MARE! Cred ca esi din aia pidosnici si te chinuie rau de tot necesitatea de a tine ceva in dos!

Daca nu te multumesti cu calul, inceaca si cu magarii!

Boule!

Vai, c�t� m�iestrie �n cuvinte, c�te giumbu�lucuri �n umorul t�u, c�t� seriozitate, c�t� "calmare" �n atitudine, c�t� noble�e �n atribuiri de origini bovine... E�ti un " telectual" ! M-ai dat gata. �mi iau g�oaza �i am plecat. Rogu-te, drag� black( urmat de numere, luate separat mai mici dec�t "9"), dezlipe�te-�i buzele de pe g�oaz� altfel nu pot s� m� deplasez.
Apropo, la "telectul" t�u ai habar ce �nseamn� "9"?

Administra�ia preziden�ial� confirm� faptul c� no�iunile de �p�s�ric� �i ��iganc� �mpu�it� apar�in exclusiv pre�edintelui B�sescu �i folosirea acestora nu reprezint� un abuz de limbaj.
cioanaion

24 mesaje
Oras: Drobeta Turnu Severin

Postat pe: 24 Iulie 2009, ora 16:54

BASCOSU ,este basicat rau.... de de rizi pizi.si nuti mai bine zis ,,sexy buzoianca,,.Marele mascarici si mincinos,sa/l pupe in fund pe PATRICIU si PNLul tot ....ca ei l/au facut presedinte.Asta este Patriciule cu banii tai in 2004,ti/ai pus presedinte un cioban,care tunde oi,... si o marioneta care trage la coasa... Ai uitata PATRICIULE... vorba aia,, pe cine nu lasi sa moara nu te lasa sa traiesti,,.

cioanaion

24 mesaje
Oras: Drobeta Turnu Severin

Postat pe: 24 Iulie 2009, ora 17:01

BASCOSU ,este basicat rau.... de de rizi pizi.si nuti mai bine zis ,,sexy buzoianca,,.Marele mascarici si mincinos,sa/l pupe in fund pe PATRICIU si PNLul tot ....ca ei l/au facut presedinte.Asta este Patriciule cu banii tai in 2004,ti/ai pus presedinte un cioban,care tunde oi,... si o marioneta care trage la coasa... Ai uitata PATRICIULE... vorba aia,, pe cine nu lasi sa moara..., nu te lasa sa traiesti,,.

Fosta membra 9am.ro

48 mesaje
Postat pe: 24 Iulie 2009, ora 18:03

dupa cite am constat vrei presedinte manechin.....participam la concursul "Mister World"?.....cum va dati de gol cei superficiali!

Fosta membra 9am.ro

48 mesaje
Postat pe: 24 Iulie 2009, ora 18:23

mare adevar graiesti!!!!!!!!!!!!!!!!
ex pe tatal lui Base' l-au facut unii ofiter de securitate iar el a fost un pirlit de maior de infanterie intii la regimenull de tancuri Murfatlar (unde a fost comandant si min Milea.)apoi in Iasi si Mihail-Kogalniceanu de Cta.(maior a iesit la pensie,cand a murit l-au facut lt-col)....asta a fost nea Dumitru,ce mai tura -vura;un om simplu.

Pagini: << 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului basescu
Mergi la: