Info
x
Basescu
|
Fosta membra 9am.ro 6780 mesaje Membru din: 13/02/2009 |
Postat pe: 23 Iulie 2009, ora 10:42
De la: black10131307, la data 2009-07-22 22:27:57 ...continuatoarea scolii de activisti de partid stefan Gheorghiu, SNSPA, institutie fondata de ofiterii securitatii si activistii partidului comunist, in sedii puse la dispozitie de SRI. Conducerea SNSPA era asigurata de cadre de nadejde, apropiati ai lui Ion Ilici Iliescu, care avea nevoie de o institutie ce urma sa asigure necesarul, linia a doua de cadre si slujbasi ai retelei cominterniste care apucase sa puna mana pe conducerea statului. Cum ramane mai cu Elena Basescu care si ea,ca si ticalosu' asta de Orban, a facut studii post universitare TOT la SNSPA?Elena Băsescu a urmat, timp de doi ani, Masteratul de Științe Politice din cadrul SNSPA, pe locurile bugetare, reușind să încheie cele patru semestre cu media generală 9 si sa ia 10 la examenul final ...Deci cum ramane Silviule cu SNSPAul?
|
|
helstern 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 23 Iulie 2009, ora 10:50
cine nu ajunge la struguri spune ca sunt acrii! nu cred ca ati fost vreodata in SNSPA. daca treceati pe acolo vedeati ca lucrurile nu stau nici pe departe asa! este o institutie serioasa care si-a facut un nume prin profesorii si absolventii sai. nu va mai uitati in ograzile unora si altora fara sa le fi trecut pragul. un absolvent SNSPA
|
|
Postat pe: 23 Iulie 2009, ora 10:55
De la: ADERP_NIROLF_ERTEP999, la data 2009-07-23 10:37:00nea marine,nu impartasesc ura cu care scrie omul negru,dar crede-ma ca e novice,tot ce a scris este adevarat dar nu stie mare lucru,daca doresti scriem toate mizeriile,turnatoriile si matrapazlacurile tovarasilor penalisti,nu te supara stiu ca ti-or fi dragi,dar tot jigodii raman oricat de mult i-ai simpatiza talica Florine,chiar te rog sa arati exact matrapazlacurile facute de liberali .Este foarte firesc ca intr-o societate condusa de FSN si de fostii comunisti si securisti ,sa ne axam eforturile impotriva partidelor istorice si sa aratam proletariatului cat de odiosi sunt astia. Singura rugaminte este sa aduci lucruri concrete nu tampenii cum a facut Black ala .Vezi Florine ca de caltabosi stiu deja ,am vazut la TV filmarea asta care a fost facuta deoarece actiunile lui Remes aduceau atingere securitatii nationale si reprezentau un act de mare coruptie .Ca observatie pot doar sa-ti spun sa ai grija sa nu-i pui pe alde Stolojan,Stoica etc tot la liberali,astia au plecat de acolo . PS:Jigodii exista in mod evident in toate partidele ,nu neg asta .In orice grup uman :biserica ,invatamant,sistem sanitar etc exista si jigodii.Ca in FSN insa nu vei mai gasi(ca procent de jigodii si ca intensitate a jigodismului) indiferent cat de mult te straduiesti tu sa cauti in alte parti . |
|
Fosta membra 9am.ro 1563 mesaje Membru din: 23/06/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 23 Iulie 2009, ora 12:31
De la: vaneamarin, la data 2009-07-23 10:55:29[Florine,chiar te rog sa arati exact matrapazlacurile facute de liberali .Este foarte firesc ca intr-o societate condusa de FSN si de fostii comunisti si securisti ,sa ne axam eforturile impotriva partidelor istorice si sa aratam proletariatului cat de odiosi sunt astia. Zau, dar de Pavel Pacuraru, Orban soferul groazei, Ionescu Quintus, Mona Musca, Amedeo Lazarescu, ce zici? Atit ai retinut la Remes, facea si el un furtisag acolo, caltabosi, palinca si vreo cinspe mii de euro? Poate il consideri prost ca nu a luat mai mult, nu? Partid istoric pe dracu! Asta e aripa tinara a PNL desprinsa de Patriciu, Motocicleanu si alti snapani ca ei! Tov.Ivanea, poti sa te dai si cu popoul de pamint de ciuda, astia sunt, cu astia defilati! Nu stiu ce unitati de masura ai ca sa evaluezi ticalosia din alte partide! |
|
Postat pe: 23 Iulie 2009, ora 12:58
De la: black10131307, la data 2009-07-23 12:31:29 Da,la discutam si pe acestea cu placere .Pana una alta nu mi-ai spus cum ramane cu SNSPA ?Imi cer scuze ca insist dar nu-mi place sa trecem la lucruri noi pana nu le lamurim pe cele vechi ... .Ura ta fata de liberali o inteleg,doar esti FSNist .Hai insa sa lamuresti intai treaba cu SNSPAul ,ai spus ceva si vreau sa stiu daca iti mentii cele spuse in conditiile in care odrasla prezidentiala a facut si ea masteratul la aceasta facultate pe care o condamni tu vehement in cazul lui Orban.
|
|
aurel5 4 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Satu Mare |
Postat pe: 23 Iulie 2009, ora 13:00
Salut la toti
Nu stiu altii cum sunt , dar eu cand ajung seara acasa si deschid televizorul sa ma mai uit la o stire, sa vad ce sa mai intamplat printara, si nu prea dau de altceva decat scandaluri politice, coruptie s.a.m.d., si cand ma gandesc ca eu le-am pus la unii stampila pe chestia aia care sta pe fata (in popor ii zice obraz, dar nu prea se observa ca ar avea asa ceva) si ei ma impoziteaza cu mai bine de 50 % din castigurile mele) (30-40 % varsat de angajator, 19 % TVA pe tot ce consum, plus taxe, impozite si accize de tot felul) pe loc i-mi vine saparasesc tara. |
|
Postat pe: 23 Iulie 2009, ora 14:45
"Refuzul categoric al presedintelui Basescu de a o numi pe Norica Nicolai în functia de ministru al Justitiei are resorturi ce tin de siguranta nationala. Aceasta ipoteza a fost prezentata in exclusivitate de cotidianul ZIARUL inca de la inceputul scandalului Norica. Suntem in masura sa completam datele dosarului Norica cu elemente noi, prezentate in premiera, de o gravitate exceptionala, in opinia noastra. Senatorul PNL Norica Nicolai a participat, alaturi de sotul sau, Cornel, în calitate de administrator al societatii Prodigo SA, la operatiuni legate de traficul cu arme catre Iran, si nu numai.
Activitatea Noricai Nicolai este deja, spun sursele noastre, în atentia unor servicii secrete ale unor tari straine, ca urmare a încalcarii unor legi privitoare la comertul si transportul rachetelor tip 2K12M3. Familia senatorului PNL este implicata în trafic cu armament, alaturi de nume selecte, de la liberalul, actualul ministru al Sanatatii, Eugen Nicolaescu, la Omar Hayssam, Shimon Nahor, colonelul Costica Laptes, sefi importanti din Ministerul Apararii, Serviciul Român de Informatii si Serviciul de Informatii Externe. Implicarea Noricai Nicolai în traficul cu rachete de tip 2K12M3 a debutat, conform surselor din cadrul Directiei Generale de Informatii ale Armatei si SIE, solicitate de cotidianul ZIARUL la doi ani dupa ce câtiva generali militari români încheiasera un contract ilegal cu traficanti de arme din Teheran, prin care partea româna se obliga, contra unor sume ametitoare, sa livreze armanent Iranului printr-o combinatie care implica doua filiere: cea israeliana a lui Shimon Naor (Simon Herscovici, nascut la Galati) si cea siriana, cu aportul lui Omar Hayssam. Teroristul Hayssam, afaceri cu Israelul Numele lui Shimon Nahor a devenit mai cunoscut dupa esecul afacerii Tigareta 2, cand Dumitru Popescu, co-proprietar si director, al firmei de transport aerian (Quick Aero-Service) implicata în contrabanda, a fost arestat si condamnat. Firma lui Dumitru Popescu efectua zboruri de contrabanda cu armament pe ruta Bucuresti (Otopeni)-Khartoum, zboruri pentru care Shimon Nahor a ordonat plati din Geneva, semnate cu numele Herscovici Simon. Herscovici Simon aparea drept asociat al lui Dumitru Popescu transportatorul Tigaretei 2 , în firma Star Wings International SA si in off-shore-ul cipriot Ocean Rack Shipping Company. Shimon Nahor, partenerul lui Hayssam Herscovici Simon era insa doar una dintre identitatile legendare ale vice-amiralului israelian Shimon Nahor, unul dintre principalii pioni ai Israelului, implicat in operatiunile de trafic cu armament. Nahor a fost condamnat la 11 ani de inchisoare de instantele din Romania, insa Israelul refuza sa-l extradeze. Fost comandant de nava, din 93, Nahor s-a implicat in comertul cu armament din Romania. În anturajul lui Nahor apareau lt. col. Hary Ene din S.R.I., Kuki Borislavski (legatura si consilier al ministrului PD-ist al Apararii, Victor Babiuc, si cumnat al lui Petre Roman), dar si un sef al Directiei de Înzestrare a Armatei române (implicat si el în afacerea Tigareta 1) si marele urmarit de astazi, celebrul terorist Omar Hayysam. Omar este nepotul lui Mahmoud Farzat, cadru militar in cadrul serviciului de informatii al Armatei siriene, subordonat in mare masura serviciilor sovietice, rezident pentru Europa de Est, ofiter de legatura între Moscova, Bucuresti si Damasc. Mahmoud provenea dintr-o familie importanta in Siria, fiind nepot al fostului ministru al Apararii din Siria de la sfarsitul anilor 80. Farzat a fost trimis în misiune in România înainte de 1989, consolidandu-si o legenda operativa sub acoperirea de om de afaceri implicat in contracte cu statul comunist. A penetrat cercurile puterii politice din România, iar dupa 1990 a fost preluat din mers de regimul Iliescu. Cel caruia i-a predat postul a fost Omar Hayssam, dupa ce i-a pregatit intrarile la nivel politic si i-a consolidat legaturile la nivel informativ cu serviciile post-decembriste. Intre reteaua siriana si Israel exista, vom vedea, legaturi interesante, in pofida aparentei dispute dintre sirieni si evrei. Presa israeliana a prezentat conexiunile israeliene in afacerea Omar Hayssam mediate de un controversat avocat israelian, Mordechai Tzivin, care a pretins ca Omar si-ar fi negociat salvarea, in schimbul unor informatii importante pentru Mossad, serviciul de informatii israelian. NORICA Nicolai - partenera cu Nahor si Hayssam 1997 este anul în care se înfiinteaza celebra societate Prodigo SA (care se ocupa, oficial, de preluarea serviciilor externalizate din industria de aparare a României, iar neoficial, cu trafic de armament). Actionariatul pestrit tinut la secret pâna acum (col. Costica Laptes, Cornel Nicolai, liberalii Norica Nicolai si Eugen Nicolaescu, Shimon Naor, Ion Busuioc interpusul lui Nahor în firmele din Panama, Cipru, Rusia si Republica Moldova, Dan Mocanescu, lider de sindicat din industria de armament, col. Nemteanu fost director ROMARM Arsenalul Armatei, col. Samoila Stoica atunci în Directia Speciala a Guvernului, si celebrul terorist de azi Omar Hayssam) arata ca miza depasise demult orgoliile de partid, iar legea sigurantei nationale era încalcata flagrant de cei implicati în Prodigo, cu binecuvântarea lui Harnagea si Georgescu. Banii rezultati erau apoi spalati fie prin alte firme de tip suveica din România ale familiei Nicolai (pe care le vom prezenta detaliat în numerele viitoare), fie prin cele doua ONG-uri ale lui Dan Mocanescu, dar, mai ales, prin Armitech Company Ltd (Panama), Armipex Highlech Ltd (Cipru) off-shorr-urile lui Nahor, si firma Saltech (cu patru actionari: Nahor, Hayssam, Ion Busuioc si Laptes, precum si trei subsidiare, în Cipru, Rusia si Modova). Firma Prodigo SA, administrata de doamna Nicolai, avea sediul acasa la Dan Mocanescu (cunoscut si drept un apropiat al profesorului Virgil Magureanu). Rachetele pentru Israel Un alt personaj de varf al filierei israeliene implicate in Romania este si Eliezer (Eli) Pincu, angajat al Ministerului Apararii israelian inca din 1970, sef al misiunii militare de la Paris a Ministerului israelian al Apararii. Pincu este un apropiat al lui Shimon Nahor, fiind si el nascut tot la Galati, si s-a ocupat prioritar cu sustinerea sistemului militar al Chinei, prin intermediul consilierilor si a furniturilor militare israeliene. In 5 iunie 2006 Pincu a fost numit sef al Defense Export Control Division din Ministerul Apararii israelian. Eli Pincu a reusit o operatiune remarcabila in Romania, fiind cel care a izbutit obtinerea, in beneficiul Israelului, a unei livrari de cateva sute de rachete cu raza medie de actiune, operativ-tactice de tip SCUD, modernizate la Aerofina, cu tot cu masinile de incarcare si instalatiile de lansare fabricate la Teius si Ineu. Operatiunea a fost supravegheata personal de Eli Pincu in 1995, pe atunci sef al Directorarului de Securitate al Ministerului Apararii din Israel, iar rachetele au fost scoase din Romania prin linia de transport naval israelian ZIM, ce opera din portul Constanta. La vremea aceea, de comertul cu arme prin Romarm si Romtehnica se ocupau generalul Popa Florentin, Costica Laptes, generalul Gabroveanu, Lungu, contraamiralul Raducanu dar si fratele lui Vadim Tudor, colonelul Marcu. Anul 1995 a fost un an fast pentru afacerile cu armament. Din anul 1995 partea romana a executat, pâna la finele anului 1996, nu mai putin de 11 transporturi de rachete. Ultimele doua transporturi, dupa cum reiese din documente, au fost în data de 29 septembrie si respectiv 10 decembrie 1996, prin compania aeriana MIRAVIA (aceeasi implicata si în afacerea Tigareta II), rachetele fiind transportate, în ambele cazuri, cu acelasi avion, de tip Boeing 707, înmatriculat J6-SLF. Din diverse motive, traficul a fost suspendat, partile convenind sa fie reluat în anul 1997. TRAFIC SUB NASUL SERVICIILOR Pâna în anul 1998 se mai fac, cu sprijinul si al Noricai Nicolai (presedinta Consiliului de Administratie al Prodigo SA), înca sase transporturi aeriene, ruta Podgorita Otopeni Teheran, via Libia, cu rachete de tip 2K12M3, Boeing-urile fiind parcate la UM 1262 (platforma militara de încarcat rachete). În premiera, ZIARUL prezintadovada indubitabila a unui asemenea transport: cel din data de 1 martie 1998. Este ziua în care, din Otopeni, decoleaza un avion Boeing 707 (coincidenta sau nu, tocmai cel folosit de North, în anul 1980, în operatiunea Iran-Contra) înmatriculat dupa cum arata documentul Airport Sheet (vezi facsimil) EL-JNS. Pentru necunoscatori, EL înseamna Liberia. În acelasi Airport Sheet este trecuta si compania aeriana care s-a ocupat de transportul rachetelor, nimeni alta decât SKY-Air, proprietatea lui Bout, un apropiat al lui Nahor (si derivata din firma-mama din SUA, Air Service Charter). Banda progresiva a organului de control al traficului aerian arata si ea un alt amanunt important: si anume numarul 8226. Pentru edificarea cititorilor, mentionam ca acesta este un numar de cod folosit în cazul avioanelor care transporta marfa speciala armament (numerele de programare militara acordate de Ministerul Apararii în cazul avioanelor care transporta rachete încep de la nr. 8001 si se termina cu 8999). Cursa a fost inregistrata in Registrul de Zbor ca fiind, dupa cum reiese din documente, RRM 502, iar numarul de programare militara este 3157. Întorcându-ne la documentul Airport Sheet, se observa ca la rubrica Remarks este trecut locul de parcare (si anume Parking Military Area, adica parcat la platforma militara). Pe de alta parte, în caseta aeroportului de destinatie apare inscriptionarea OIII ceea ce, decriptat inseamna Teheran, iar ca firma livratoare Prodigo). Pâna la urma, ce era firma Prodigo? Radiata imediat dupa ultimul transport ilegal cu armament pentru Iran, Prodigo a avut, înca de la înfiintare, în anul 1997, o dubla calitate cel putin dubioasa, fiind singura societate din tara care a functionat si ca o reuniune de sindicate din sistemul de aparare a tarii, dar si ca un SRL. Oficial, s-a înfiintat în urma întelegerii dintre anumiti lideri ai sindicatelor din aparare si directori ai regiei ROMARM, pentru preluarea de capacitati externalizate din industria de armament a României, la pachet. Neoficial, Prodigo s-a ocupat atât de licitatii trucate ale unor importante obiective militare, cât mai ales, spun sursele ZIARUL, de trafic cu rachete tip 2K12M3. CARACATITA NORICAI NICOLAI Actualul senator al României Norica Nicolai nu mai poate nega implicarea sa directa în afacere, atâta vreme cât a fost chiar presedinta Consiliului de Administratie al Prodigo, stiind foarte bine cam ce obiect de activitate are societatea. Pe de alta parte, membrii fondatori ai Prodigo au fost, la rândul lor, implicati în diverse ilegalitati, de la trafic de arme, pâna la fals si înselaciune. Unul dintre acestia este Ion Busuioc, recent cercetat de catre procurorul DIICOT Ciprian Nastasiu tocmai pentru trafic de armament. Din toata suveica, lipsea însa o veriga. Sursele ZIARUL au dezvaluit-o însa: este vorba despre generalul Dumitru Badescu, fost sef al sectiei care se ocupa de problemele din economie din cadrul Serviciul Român de Informatii, si el, în prezent, membru de marca al PNL. În ceea ce îl priveste pe colonelul Costica Laptes (fost director la Romtehnica), acesta a fost seful lt. colonelului Marcu Tudor, fratele presedintelui PRM Corneliu Vadim Tudor (care, tot în anul 1997, a vizitat Teheranul de mai multe ori, scopul vizitei fiind secret) si, în acelasi timp, a detinut actiuni la o firma panameza a lui Shimon Nahor (el fiind actionar si la firmele din Rusia si Republica Moldova ale traficantului Vladimir Siminiuc, cel care este acum implicat în scandalul agentura FSB). De legaturi cu aceasta agentura este suspectata, în prezent, si Norica Nicolai, ceea ce este probat si de notele SRI scoase la iveala anul trecut. Legatura politica dintre Moscova si Bucuresti via Chisinau a fost perfectata si prin contributia Noricai Nicolai si a lui Teodor Melescanu, consiliati, amandoi, de acelasi personaj controversat, Iulian Chifu, conectat de ani buni la problematica de securitate pe spatiul estic." |
|
rgh_pl 6 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 23 Iulie 2009, ora 15:21
oamenii insemnati sunt unealta lui satana(BASE). MERITAM UN PRESEDINTE MAI PREZENTABIL.Toti sunt mafioti,care partid e curat?
|
|
|
|
|
Postat pe: 23 Iulie 2009, ora 16:17
De la: black10131307, la data 2009-07-23 14:45:54 .M-am distrat nu gluma!Mai ai astfel de documente senzationale provenite din sursele secrete ale unui ziar de scandal Basescian ? .Daca asta este nivelul tau de documentare si argumentare atunci inteleg de ce esti tu mare amator de scandaluri de rahat Basesciene .Cel mai tare m-a distrat aia cu "pentru necunoscatori EL inseamna Liberia .EL AL oare este din Liberia ,are si EL in denumire ?Si care este treaba cu Liberia,sunt si astia rai ca cei din Libia ? .Este misto si aia cu Olll care inseamna ...TEHERAN zici ?! Eu credeam,si inca mai cred, ca este doar denumirea unui filtru folosit in astronomie,cauta pe Google cum ti-a zis Base daca nu ma crezi.Bai Silviule ,eu am auzit ca Base codificat insemna "marlan prost ,mincinos si isteric".In plus sursele noastre din SRI si SIE pretind ca si TU esti in atentia multor servicii secrete pentru propagare de stupizenii basesciene aiurite.
|
|
Postat pe: 23 Iulie 2009, ora 16:37
De la: black10131307, la data 2009-07-22 22:27:57 ...continuatoarea scolii de activisti de partid stefan Gheorghiu, SNSPA, institutie fondata de ofiterii securitatii si activistii partidului comunist, in sedii puse la dispozitie de SRI. Conducerea SNSPA era asigurata de cadre de nadejde, apropiati ai lui Ion Ilici Iliescu, care avea nevoie de o institutie ce urma sa asigure necesarul, linia a doua de cadre si slujbasi ai retelei cominterniste care apucase sa puna mana pe conducerea statului.[/quote] Cum ramane mai cu Elena Basescu care si ea,ca si ticalosu' asta de Orban, a facut studii post universitare TOT la SNSPA?Elena Băsescu a urmat, timp de doi ani, Masteratul de Științe Politice din cadrul SNSPA, pe locurile bugetare, reușind să încheie cele patru semestre cu media generală 9 si sa ia 10 la examenul final ...Deci cum ramane Silviule cu SNSPAul,vad ca te-ai suparat pe mine si nu mai vrei sa ma bagi in seama ?
|
|
gabigabi 12108 mesaje Membru din: 1/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 23 Iulie 2009, ora 16:47
tu chiar crezi ca "omul negru' este Silviu ? eu nu cred asta din 2 motive :
1- m-a laudat o data,ceea ce ptr. el ar fi de neconceput ! 2- are o mare problema de sanatate si nu-si mai pierde el timpul cu nimicuri....are deja o alta perspectiva asupra vietii,da' mai stii ? |
|
Fosta membra 9am.ro 5013 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Iasi |
Postat pe: 23 Iulie 2009, ora 17:05
De la: gabigabi, la data 2009-07-23 16:47:19tu chiar crezi ca "omul negru' este Silviu ? eu nu cred asta din 2 motive : lauda aia a fost o ironie si nu te-ai prins tu
|
|
Postat pe: 23 Iulie 2009, ora 17:17
hop si tu....intri-n vorba ne-ntrebata ,exact ca musca-n c...ul calului ! n-ai cu cine vorbi,draga ?
|
|
Fosta membra 9am.ro 5013 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Iasi |
Postat pe: 23 Iulie 2009, ora 17:20
De la: gabigabi, la data 2009-07-23 17:17:44hop si tu....intri-n vorba ne-ntrebata ,exact ca musca-n c...ul calului ! n-ai cu cine vorbi,draga ? vorba Maresalului oaileu ce ofticoasa e gabigabi asta
|
|
Fosta membra 9am.ro 2310 mesaje Membru din: 6/06/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 23 Iulie 2009, ora 17:59
Eu m-am retras de pe forumurile astea din motive familiare.
Va multumesc tuturor celor care mi-ati trimis mesaje de incurajare. Mi-as permite o mica sugestie pentru toti, mai ales pentru cei mai infocati, cam asa cum eram eu: Dati-i naibii de politicieni ca nu le pasa de noi nici cat negru sub unghie ! Sunt lucruri mult mai importante pe lumea asta. Pretuiti-le ! Nu va mai enervati unii pe altii pentru cei care mint si-si umplu buzunarele cu banii pe care tot ei stabilesc cum ca trebuie sa-i platim in chip de impozite si taxe. Eu am renuntat la Basescu si la PDL dupa ce i-am vazut cat demult s-au gandit pana sa-i dea un sut in fund patachinei aleia de Ridzi. Eu nu m-am mai gandit si le-am dat sutul repede, vazandu-i la fel de prosti ca si celelalte partide. Va las sa va luptati si sa va sfaditi, pentru ca ma indoiesc de faptul ca cineva imi va urma sfatul. Succesuri ! Dupa ce o sa va "omorati" intre voi, stiti cine o sa castige ? Ei ! ....
Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
|
|
Postat pe: 23 Iulie 2009, ora 18:23
ah,Silviule,ce rau imi pare ca trebuie sa treci printr-o asa de mare durere si,ai dreptate : Toti sunt de aceeasi teapa nu merita sa ne sfadim ptr.ei....dar firea omeneasca e pacatoasa ! o maninca-n c...si n-are stare ! va sarut si inima mea e alaturi de voi !
|
|
Fosta membra 9am.ro 16019 mesaje Membru din: 13/02/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 23 Iulie 2009, ora 18:25
De la: 9am068670, la data 2009-07-23 17:59:42Eu m-am retras de pe forumurile astea din motive familiare.pai nu degeaba te iubesc eu pe talica,zile senine,pace in suflet si tot ce-ti doresti,nene
Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
|
|
Postat pe: 23 Iulie 2009, ora 18:52
De la: 9am068670, la data 2009-07-23 17:59:42Eu m-am retras de pe forumurile astea din motive familiare. Silviule,te-ai retras si ai revenit de atat de multe ori incat din partea mea nu mai beneficiezi deloc de incredere .Fata de situatia ta din familie mi-am exprimat de multe ori simpatia,mereu in mod sincer, incat nu ar avea sens sa ma repet,nu-mi place stilul lacrimogen .De retras insa VAD CA NU ESTI DELOC RETRAS DE PE FORUM .Silviule,in fata mea TU NU MAI PREZINTI INCREDERE .Iti schimbi prea des IDurile si prea des ne spui ca parasesti acest forum, revenind insa mereu ...in forta,cu injuraturi,vulgaritati si tot tacamul DE CARE TU AI DAT DOVADA IN MAJORITATEA POSTARILOR TALE!(nu si cele ca acestea in care iar ne spui ca pleci,astea trebuie sa fie tandre )Intelege un lucru,aici nu este vorba de politica,de deosebirile politice,de conceptiile tale, ci doar de actiunile tale pe acest forum,de vorbele tale.
|
|
Fosta membra 9am.ro 763 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Buzau |
Postat pe: 23 Iulie 2009, ora 18:55
De la: 9am068670, la data 2009-07-23 17:59:42Eu m-am retras de pe forumurile astea din motive familiare. Sanatate tie si celor dragi tie !
Insusirea este numita perseverenta cand este folosita pentru o cauza buna si incapatanare daca e pusa in slujba unei cauze rele. (Lawrence Sterne)
|
|
Fosta membra 9am.ro 763 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Buzau |
Postat pe: 23 Iulie 2009, ora 18:59
De la: 9am068670, la data 2009-07-23 17:59:42Eu m-am retras de pe forumurile astea din motive familiare. Omul cat traieste-nvata ! 209.85.129.132/search?q=cache:3IKP817gaDMJ:www.woow.ro/prezentar... Succese !
Insusirea este numita perseverenta cand este folosita pentru o cauza buna si incapatanare daca e pusa in slujba unei cauze rele. (Lawrence Sterne)
|
|
Fosta membra 9am.ro 16019 mesaje Membru din: 13/02/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 23 Iulie 2009, ora 19:13
: www.woow.ro/prezentare/Furnicuta.html - munca la romani
Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
|
|
Fosta membra 9am.ro 241 mesaje Membru din: 8/08/2008 Oras: Constanta |
Postat pe: 23 Iulie 2009, ora 20:09
De la: ADERP_NIROLF_ERTEP999, la data 2009-07-23 19:13:28: www.woow.ro/prezentare/Furnicuta.html - munca la romaniCe bine ne intelegem noi doi ,facem campanie electorala si amor cit mai pot si eu cu Elena ca pe urma la andopauza vreau una de 16 ani
|
|
Postat pe: 23 Iulie 2009, ora 20:12
"Paul Pacuraru recunoaste ca apare dezbracat intr-un film pe internet. Cotidianul Libertatea a publicat, ieri, un articol in care anunta ca un fost ministru apare gol masturbandu-se in fata unui webcam intr-un filmulet postat pe internet. Publicatia nu a dat numele ministrului, dar a precizat ca va reveni astazi cu amanunte, inclusiv cu dezvaluirea identitatii acestuia. Fostul demnitar ne-a precizat ca este vorba despre o inregistrare facuta de doi tineri studenti romani in Germania, un baiat (cu numele Alexandru) si o fata. Acestia l-au santajat cu aceste imagini pe seama unei discutii privind oportunitatile de angajare ale celor doi in Romania. Discutiile au fost purtate pe Yahoo Messenger, prin intermediul webcamului. Paul Pacuraru sustine ca a depus o plangere penala autoritatilor din Germania, dar acestea i-au comunicat ca ancheta este extrem de anevoioasa din cauza dificultatii de a descoperi cine a folosit IP-ul de la care s-a folosit Yahoo Messenger-ul. Scandalul este vechi, fiind prezentat in presa centrala inca din vara anului trecut. Banuiesc cine este persoana, dar, deocamdata, nu doresc sa dau mai multe detalii. Eram la mine acasa, unde stau cum vreau. Mai ales ca era foarte cald, iar eu nu am aer conditionat, marturisea fostul ministru anul trecut reporterilor cotidianului Click. Pacuraru a dorit sa precizeze ca, in timpul in care a fost filmat, incerca sa rezolve niste probleme de serviciu, intrucat consilierii sai erau in concediu, scrie Gardianul."
HAND JOB!!!
|
|
Fosta membra 9am.ro 7898 mesaje Membru din: 20/05/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 23 Iulie 2009, ora 20:15
De la: vaneamarin, la data 2009-07-23 18:52:29De la: 9am068670, la data 2009-07-23 17:59:42Eu m-am retras de pe forumurile astea din motive familiare. RUS MIC SI PROST !!!!!!!!!!!!1DE CE ESTI RAU ???????? ORISICINE POATE REVENI PE TOPIC CA DOAR NU E AL TAU MOSTENIRE DIN CRIMEIA.....NU ????? IN REST ESTI ACELAS OM CARE EVITA DISCUTIILE DESPRE GOLANII PNL......DAR CARE ACUZA VEHEMENT SI FARA NICI O DOVADA PD-L...... LINGAU,SI LIBERAL PE DEASUPRA !!!!!!!!!!!!!!! SICTIR BRE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
că poți numai să reușești, nu ai cum să pierzi. Eșecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eșec. Nimic. Totul înaintează in istoria umanității precum se întâmplă și cu procesul ei evolutiv. Totul avansează de-a lungul călătoriei tale.
|
|
Postat pe: 23 Iulie 2009, ora 20:22
De la: gabigabi, la data 2009-07-23 16:47:19tu chiar crezi ca "omul negru' este Silviu ? eu nu cred asta din 2 motive : Chiar te-am laudat sincer! Te apreciez si te respect pentru ca tu esti singura din tabara anti Basescu care este doar naiva, nu ticalosita ca Ivanea sau alti maimutoi care se iau dupa el! Si apropo, nu ma cheama Silviu. Nu sunt in Romania dar le urmaresc atent miscarile lui Ivan & Co. Ma delectez cu mizeriile pe care le varsa din ei slugile lui Patriciu, Vantu, Voiculescu. Chiar nu ti se pare ciudat ca s-au infiltrat atit de tare in presa? De ce oare? Nu au reusit in Parlament, incearca in presa acum. Ce e nasol, in Romania mama prostilor e mereu gravida si multi idioti fac jocul dinozaurilor care vor cu totdinadinsul sa fure in pace ca pina in 2004. |
|
Postat pe: 23 Iulie 2009, ora 20:28
De la: 9am056627, la data 2009-07-23 20:15:29 De cate ori poate sa faca asta ?!Oricum nu era vorba de TOPIC ci de FORUM,de cate ori un om poate sa isi ia adio DE LA UN FORUM revenind mereu si INJURAND alti oameni ?De cate ori un om poate invoca PROBLEME GRAVE DE SANATATE ALE UNEI PEROSANE IUBITE ca motiv de retragere de pe forum, dar acel om revine mereu printre noi SI MEREU INTR-UN MOD VIOLENT SI LIPSIT DE RESPECT PENTRU CEI CU CARE VORBESTE SI CARE SPUN ALTCEVA DECAT VREA EL SA AUDA?Vad ca nu va pare nimic nefiresc in asta .Ei bine MIE IMI PARE ABSOLUT NEFIRESC SI MA MIRA REACTIA VOASTRA. |
|
Fosta membra 9am.ro 48 mesaje Membru din: 14/05/2009 |
Postat pe: 23 Iulie 2009, ora 20:30
SUPERRRRR
|
|
Postat pe: 23 Iulie 2009, ora 20:30
De la: black10131307, la data 2009-07-23 20:22:44 Nu sunt in Romania dar le urmaresc atent miscarile lui Ivan & Co. Mda,banuiam dupa stil ca esti in Coreea de Nord... |
|
Postat pe: 23 Iulie 2009, ora 20:33
''Mona Musca a facut politie politica (Politica)
CNSAS a luat aceasta decizie, apreciind ca cele doua note de caracterizare facute unor colege de serviciu ale "Danei" sunt de fapt "recomandari de racolare". Colegiul CNSAS a decis ieri ca Mona Musca a facut politie politica. In urma unor discutii foarte aprinse, s-au numarat cinci voturi pentru si trei abtineri, doi membri ai Colegiului nefiind prezenti la sedinta. Principalul argument al celor care au sustinut colaborarea cu Securitatea a fost acela ca notele de caracterizare semnate Dana sunt de fapt recomandari de racolare. Amnezia a costat-o Potrivit surselor EVZ, Mona Musca a mintit la audieri in legatura cu trecutul sau. Ea ar fi sustinut fara nicio ezitare in fata Colegiului ca nu a dat note informative decat despre cetateni straini pana in momentul in care a fost pusa in fata a doua noi documente semnate cu numele conspirativ Dana. Notele erau caracterizari favorabile pentru doua colege de la Facultatea de Filologie din Timisoara, netezindu-le acestora, in opinia unor membri ai Colegiului, drumul spre racolarea ca informator al Securitatii. Recomandari de acest tip li se cereau, de regula, informatorilor de incredere sau sefilor de retea. Acesta din urma ar fost un alt argument principal care a inclinat balanta spre politie politica. Sunt doua note in care se vorbeste foarte frumos despre doua persoane, marturisea Mona Musca dupa audieri, surprinsa ca si-a recunoscut scrisul. Eu n-am mai tinut minte sa fi fost asa ceva si banuiesc ca a fost intr-un context in care probabil ca persoanele respective aveau nevoie de o caracterizare, a explicat Musca la momentul confruntarii. O sedinta furtunoasa Nimeni nu s-a opus cu fermitate ideii de colaborare cu Securitatea, insa trei dintre membri s-au abtinut de la vot, considerand ca dosarul nu indica un caz clar de politie politica. Colegiul CNSAS nu a facut deocamdata publica decizia, dar a anuntat, prin vocea lui Cazimir Ionescu, ca s-a pronuntat ieri, intr-o sedinta mai mult decat furtunoasa, in sapte cazuri de politicieni: sase de necolaborare si unul de colaborare cu fosta Securitate. Mona Musca si-a cerut dosarul la CNSAS dupa ce a aparut in presa ca informator al Securitatii in anii 70-80. Ulterior, s-a confirmat existenta unui angajament prin care Mona Nicoara (numele deputatului la acea vreme - n.r.) consimtea sa raporteze date legate de studentii straini cu care lucra ca asistent la Facultatea de Filologie din Timisoara. Alaturi de angajament, un opis atesta ca a dat 15 note informative despre studentii straini, semnate cu numele conspirativ Dana. La audierile de la CNSAS deputatul a avut surpriza sa gaseasca inca doua note semnate Dana despre care sustine ca nu-si mai amintea. -------------------------------------------------------------------------------- Consecinta Exclusa din PNL Verdictul CNSAS da dreptate retroactiv PNL, care a exclus-o deja pe Mona Musca din randurile sale, fara sa mai astepte Colegiul sa se pronunte. Biroul Permanent al PNL i-a retras sprijinul politic la o saptamana dupa ce Musca si-a facut public dosarul de Securitate, care continea si un angajament. Pe 2 septembrie, Musca era exclusa din partid de forul abilitat, Delegatia Permanenta. Conducerea PNL profita astfel de ocazie pentru a elimina o persoana aflata pe locul doi in sondaje, dar membra a unei grupari extrem de critice la adresa actualei conduceri. Pentru a nu fi acuzati de razbunare politica, liderii PNL l-au exclus odata cu Musca si pe Ioan Ghise, aflat in aceeasi situatie. La momentul respectiv, Musca a declarat ca va ramane in continuare liberala. Fiind de alta parere, deputatii liberali au decis sa nu-i permita acesteia sa activeze ca independenta pe langa grupul PNL. Numai publicarea dosarului de Securitate a costat-o pe Mona Musca 13 procente. Conform unui sondaj INSOMAR efectuat inainte de verdictul CNSAS, aceasta coborase de la 46% la 33%. (Laura Ciobanu) -------------------------------------------------------------------------------- "Dana" contesta Un joc politic. Grav, urat, ordinar Nu am facut nici macar o secunda in viata mea politie politica, au fost vorbele care au insotit fiecare iesire in public a Monei Musca de la aflarea vestii ca are un dosar de retea. Am facut declaratie pe propria raspundere ca nu am facut politie politica. Mi-o mentin si merg cu ea pana-n panzele albe, a reiterat ieri deputatul independent. Mona Musca a anuntat insa ca va contesta decizia CNSAS dupa ce ii va fi comunicata in mod oficial: In cazul in care decizia ar fi de politie politica ar fi o incorecta aplicare a legii si ar fi rezultatul unui joc politic. Grav, urat, ordinar. Sigur ca voi face contestatie, voi merge in justitie. Musca sustine ca dosarul sau de la CNSAS nu contine absolut nimic care ar putea sa aduca atingere libertatilor si drepturilor fundamentale ale omului si, prin urmare, crede ca interesele politice au dictat decizia. (Anca Simina) Sursa: Evenimentul Zilei Data: Miercuri, 20 Septembrie 2006 '' |
|
Fosta membra 9am.ro 7898 mesaje Membru din: 20/05/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 23 Iulie 2009, ora 20:34
De la: vaneamarin, la data 2009-07-23 20:28:25De la: 9am056627, la data 2009-07-23 20:15:29 DE CATE ORI ARE CHEF SI CREDE CA MAI ARE CEVA DE SPUS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NU ESTI U ADMINISTRATORUL TOPICULUI......NU ?????? DECI ???????????? IAR VII CU ARGUMENTE RASUFLATE SI MONOPOLISTE,DE CE ESTI U CUMVA SUPERIOR ??????FACI PARTE U CU ANTONESCU ,CU PARICIU ,CU TARLICEANU DIN RASA ARIANA?????????? SUNTETI UN PARTID DE 10 LA SUTA SI ASTA CU BUNAVOINTA MULTAAAA. RUS MIC SI PROST MA SUPERI .............SI NU E BINE DELOC..............
că poți numai să reușești, nu ai cum să pierzi. Eșecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eșec. Nimic. Totul înaintează in istoria umanității precum se întâmplă și cu procesul ei evolutiv. Totul avansează de-a lungul călătoriei tale.
|
|
|
|

Singura rugaminte este sa aduci lucruri concrete nu tampenii cum a facut Black ala .Vezi Florine ca de caltabosi stiu deja ,am vazut la TV filmarea asta care a fost facuta deoarece actiunile lui Remes aduceau atingere securitatii nationale si reprezentau un act de mare coruptie
.Ura ta fata de liberali o inteleg,doar esti FSNist .Hai insa sa lamuresti intai treaba cu SNSPAul ,ai spus ceva si vreau sa stiu daca iti mentii cele spuse in conditiile in care odrasla prezidentiala a facut si ea masteratul la aceasta facultate pe care o condamni tu vehement in cazul lui Orban.
.M-am distrat nu gluma!Mai ai astfel de documente senzationale provenite din sursele secrete ale unui ziar de scandal Basescian ?
.Daca asta este nivelul tau de documentare si argumentare atunci inteleg de ce esti tu mare amator de scandaluri de rahat Basesciene .
.
Eu credeam,si inca mai cred, ca este doar denumirea unui filtru folosit in astronomie,cauta pe Google cum ti-a zis Base daca nu ma crezi
)Intelege un lucru,aici nu este vorba de politica,de deosebirile politice,de conceptiile tale, ci doar de actiunile tale pe acest forum,de vorbele tale.
HAND JOB!!!