back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Basescu

Pagini: << 1122 1123 1124 1125 1126 1127 1128 1129 1130 1131 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

255 mesaje
Postat pe: 1 Iunie 2012, ora 22:09

Nu-i de mirare. Cultura politica a USL-istilor se face la Antene si Realitatea TV.
Sare Antena 3 cu o manipulare, sar adulatorii antenelor si ii tin hangul, exact ca in urmatoarea poveste;
Invatatorul: - Georgica daca ai 11 oi si sar 5 in prapastie, cate oi mai raman?
Georgica: - Niciuna domnule invatator.
Invatatorul: _ nota doi, saseeeee, sase mai raman Georgica! Stai jos!.
Georgica: Domnule invatator, cunoasteti dvs matematica dar nu cunoasteti oile.
Daca sare una in prapastie, toate se duc dupa ea, si nu mai ramane nici una.
Apropo. de, ' Ce televiziuni urmaresti?'

Fosta membra 9am.ro

2310 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 2 Iunie 2012, ora 01:03

Si mai sper ca romanii, partidele romanesti, sa reuseasca performanta ca niciodata UDMR sa nu mai fie la guvernare.
Desi s-a acreditat ideea ca ungurii sunt mai seriosi decat noi, romanii, viata ne-a arata ca nu este deloc asa.
UDMR, ungurii din chestia asta, uniunea asta culturala care face politica, dracu s-o mai ia daca o mai fi pe undeva asa inventie, n-au facut nimic nici pentru ungurul de rand traitor in Romania, as zice mai degraba ca le-au facut rau cultivand tampenia asta cu segregationismul scolilor pe criterii etnice creind in acest fel un handicap major propriilor etnici, stimuland refuzul de a invata limba romana in Romania, dar nici pentru romani. Perceptia generala este ca, la furat, nu este nici o diferenta intre romani si unguri, astfel incat, pentru mine cel putin, s-a spulberat mitul ca cei de alte etnii sunt mai cu mot decat romanasii mei.

Raporteaza abuz de limbaj
Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
Fosta membra 9am.ro

2310 mesaje

Postat pe: 2 Iunie 2012, ora 01:11

De la: gladiator, la data 2012-06-01 22:09:23Nu-i de mirare. Cultura politica a USL-istilor se face la Antene si Realitatea TV.
Sare Antena 3 cu o manipulare, sar adulatorii antenelor si ii tin hangul, exact ca in urmatoarea poveste;

Chestia cu televiziunile nu e chiar asa.
Ma uit pe toate, cate nitel, vad si ma minunez.
Televiziunile au influenta numai asupra prostilor ! A celor care vor de-a gata, care nu gandesc !

Soarta unei glume, spunea cineva, nu depinde atat de gura care o spune ci, mai ales, de urechea care o asculta !

Daca ma uit la Antena 3 nu inseamna ca sunt de acord cu Gadea sau Badea.
Nici la B1 nu sunt de acord cu Banciu sau Turcescu sau Cristoiu.
Invitatii, analistii, smecherii care ne conving seara de seara ca putem apuca un kakat de partea lui curata, misuna pe la mai toate televiziunile astea, ca si politicienii care sunt creatorii kakatului pe care-l analizeaza cohorta de alde Boda ...

Povestea asta a televiziunilor e povestea telecomenzii: depinde de tine !

Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
Fosta membra 9am.ro

2310 mesaje

Postat pe: 2 Iunie 2012, ora 01:23

Cand sa ma duc la culcare, ce vad ?
Ponta vrea sa-l demita pe ta-su lu' Anastase de la Compet pe motiv ca e consilier si are salariu nesimtit de vreo 30.000 lei ...
Dar directorul Compet nu vrea ...
Sa mori de ras.
Prostii vor fi revoltati si vor urla despre austeritate, despre nesimtire ...se vor sufoca de indignare.
Am mai fumat chestii d-astea.
De fapt, cineva din anturajul USL, vrea salariul lui nenea Anastase si atata tot.
NU va disparea nici postul, nici salariul, doar se va schimba persoana beneficiara.
Dostoievski, in Demonii, spunea ca telul real al revolutionarilor, al comunistilor, nu este sa desfiinteze exploatarea ci doar sa schimbe rolurile: din exploatati sa devina ei exploatatori !
D-aia e Dostoievski cine este !
Dar ... cine mai citeste pe Dostoievski in zilele noastre.
Si, daca l-ar mai citi, cine ar mai intelege ce scrie el acolo ?

Noapte buna copii !
Dormiti linistiti, USL vegheaza pentru voi !
Ponta nu doarme !
Ponta demite !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 2 Iunie 2012, ora 07:22

De la: Black_Friday, la data 2012-06-01 18:38:00
De la: gabigabi2, la data 2012-06-01 15:47:15
De la: Silviu, la data 2012-06-01 15:36:00
De la: gabigabi2, la data 2012-06-01 15:03:26
De la: Silviu, la data 2012-06-01 14:08:22"exact si tare-mi pare rau ca nu pot sa beau o halba de bere cu nenea Iancu, pe banca, linga el si grupul lui statuar ! "

Grupul statuar compus doar din statuia bietului nenea Iancu ?

Ai sta ... vrajeala ...
Te-am tot chemat pe la mine sa te-njur personal, direct si nemijlocit, si te-ai tot dat ranita ...
Nu te cred, Domna !

ba nu crez ! am inteles ca e si domnu Goe si Mamita si Mam'are ! poate am inteles eu gresit !
si nu vin, ma, nu vin ,ca nu vreau sa vin !

Pai vezi ... e altceva ...
Clar.
Bineeee ... atunci ... sa nu cumva sa vi pe la mine, ca jar mananci ...

am vrut, ma ,sa vin ,dar n-a vrut barbatu'miu sa faca ocolul pe la tine cind ne-am dus-intors de la Bran....cred ca a fost gelos....asa cred n-a zis nimic in privinta asta, dar era cam crunt !

Este gelos dom' Neloo? O sti omul ce o sti...Chiar tu ziceai ca aprindeai pasiuni printre colegi, atunci cand erai mai tanara!

aprindeam, mei, aprindeam , ca eram si SUNT fermecatoare dar nu suflam in focul aprins....

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 2 Iunie 2012, ora 14:59

De la: Black_Friday, la data 2012-06-02 08:31:15
De la: gabigabi2, la data 2012-06-02 07:27:41
De la: Black_Friday, la data 2012-06-01 21:42:37Tovarasi useleprosi, ati mai dat o palma la kakat!

Cate spume ati facut pe aici pentru anularea contractului de exploatare a aurului de la Rsia Montana? Cat v-ati tavalit si v-ati pus poalele in cap injurandu-l pe Basescu?
Cat ati tocat din gura spunand ca se face o ticalosie daca incepe exploatarea aurului, ca se vor polua muntii nostri si ca Romania se va alege cu praful de pe toba iar canadienii vor pleca cu aurul si cu alte minerale pretioase smulse poporului roman?
Si acum ministrul uselist al economiei sustine exact ce spunea Basescu! Exploatarea aurului va incepe anul acesta!!!

Dati-va singuri suturi in koor, pentru ca iar ati picat de prosti! Mascaricilor!

Vineri, 01 Iunie 2012. 1022 vizualizri, 97 comentarii, 6 voturi
Ministrul Daniel Chițoiu: Proiectul minier de la Roșia Montan va demara n acest an

Ministrul Economiei, Comerului i Mediului de Afaceri, Daniel Chioiu, a declarat astzi, la Roia Montan, c este convins c proiectul minier va demara n acest an.

"Eu sunt convins c proiectul va demara n acest an", a spus ministrul Chioiu.

Oficialul a dat acelai termen i la o ntlnire electoral desfurat n centrul localitii Roia Montan, preciznd c o decizie politic privind mineritul la Roia Montan i Cupru Min Abrud va fi luat pn la sfritul lui 2012.

"Noi ne-am propus ca pn la sfritul acestui an s lum o decizie politic att n ceea ce privete nceperea mineritului la Roia Montan ct i la Cupru Min Abrud", a menionat ministrul Economiei.

"Mineritul se va dezvolta"

Acesta a adugat c prezena sa la Roia Montan "este o garanie c mineritul n acest zon se va dezvolta".

Daniel Chioiu a subliniat c programul de guvernare al USL prevede dezvoltarea mineritului din punct de vedere economic ca un motor de cretere economic a Romniei.

"Avem n vedere s aducem att la Roia Montan, dar i la Cupru Min Abrud, investitori care s investeasc n dezvoltarea regional din Munii Apuseni, s creeze locuri de munc, locuri de munc bine pltite", a mai spus Chioiu.

Unde s-a blocat proiectul

Roia Montan Gold Corporation a obinut licena de exploatare a minereurilor de aur i argint din perimetrul Roia Montan nc din anul 1999. n 2001, a fost instituit programul de cercetare "Alburnus Maior", iar cercetrile arheologice preventive au fost coordonate de Muzeul Naional de Istorie al Romniei.

Fostul ministru al Mediului, Attila Korodi, a suspendat, n 2008, procedura de evaluare a impactului proiectului asupra mediului, dup ce instanța a anulat certificatul de urbanism obținut de RMGC.

n 2010, dup patru ani n care nu s-a fcut nimic, fostul ministru al Mediului, Laszlo Borbely, a hotrt reluarea procesului de avizare a proiectului minier.

Anul acesta, n aprilie, președintele Romniei, Traian Bsescu, a cerut accelerarea procedurilor de avizare a proiectului aurifer de la Roșia Montan.

Citii mai mult: Ministrul Daniel Chițoiu: Proiectul minier de la Roșia Montan va demara n acest an - Economie > EVZ.ro www.evz.ro/detalii/stiri/ministrul-daniel-chitoiu-proiectul-mini...
EVZ.ro

am citit ce-ai postat , dar nu stiu ce scrie mai departe in art. postat de tine !
dar, unde si cind am sustinut eu ca trebuie INCHIS proiectul Definitiv ?
am spus ca Statul Roman este cel ce trebuie sa investeasca.....sa emita actiuni si sa ceara bani de la UE.....

Da, dar tot RMGC va exploata aurul si nu statul roman, asa ca nu vad diferenta. Daca pina acum ati scuipat, acum veti aplauda, la fel ca in Ferma Animalelor:

Two legs bad,
Four legs good!

Tot de pacalici picati...tot niste biete oi, rate si gaini sunteti, cu mintea de rigoare.

da' care-i problema ta, pina la urma ? deci tu ai fost de acord cu exploatarea asa cum era ea de prost concesionata si-n paguba RO , da ? pai s'atunci de ce plingi, nu se face asa cum ati VRUT VOI ?

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 2 Iunie 2012, ora 18:13

Puternic si Amarui !

Base e Bun !

Fosta membra 9am.ro

2310 mesaje

Postat pe: 3 Iunie 2012, ora 07:57

Toti muistii astia, in frunte cu Cotoroanta, isi imaginau ca vor fi mereu in opozitie si vor putea sa latre la infinit despre aceleasi teme.
Acum fac pe spiritualii, pe intelectualii rasati ...
Prostilici, cu haita lui, in scurta vreme, vor face praf tot ce au facut bun alde Boc si MRU.
Credeti ca vor vedea ceva retardatii de teapa Cotoroantei ?

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 3 Iunie 2012, ora 08:16

De la: Silviu, la data 2012-06-03 07:57:45Toti muistii astia, in frunte cu Cotoroanta, isi imaginau ca vor fi mereu in opozitie si vor putea sa latre la infinit despre aceleasi teme.
Prostilici, cu haita lui, in scurta vreme, vor face praf tot ce au facut bun alde Boc si MRU.

da' ai uitat sa ne spui CE AU FACUT BUN ? si te-am tot intrebat noi, astia , de sunt cum ai spus atit de elegant !

Fosta membra 9am.ro

2310 mesaje

Postat pe: 3 Iunie 2012, ora 14:32

De la: gabigabi2, la data 2012-06-03 08:16:18
De la: Silviu, la data 2012-06-03 07:57:45Toti muistii astia, in frunte cu Cotoroanta, isi imaginau ca vor fi mereu in opozitie si vor putea sa latre la infinit despre aceleasi teme.

da' ai uitat sa ne spui CE AU FACUT BUN ? si te-am tot intrebat noi, astia , de sunt cum ai spus atit de elegant !

De ce sa ma obosesc, mai maica ?
Eu stiu, tu nu vrei sa vezi ... nici daca ti se arata cu indicatorul la tabla ...

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 3 Iunie 2012, ora 15:35

iete ca n-am postat cu mare succes, devreme ce n-a aparut postarea !
Silviule, e atit de EVIDENT ce-au facut Bine ,ca 85 % din populatie nu mai vrea sa-i vada si ei , PDL, ca sa-si piarda urma isi schimba culorile electorale, taman in an electoral .....si nu mai zice termenul ala, ca-ti voi spune sa te iei de mina cu jupinu', care a dat-o si el pe sticla p'asta cu M...ie si sa va duceti mai , acolo unde fineturile astea sunt apreciate !

Fosta membra 9am.ro

4841 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 4 Iunie 2012, ora 08:20

De la: gabigabi2, la data 2012-06-03 15:35:12iete ca n-am postat cu mare succes, devreme ce n-a aparut postarea !
Silviule, e atit de EVIDENT ce-au facut Bine ,ca 85 % din populatie nu mai vrea sa-i vada si ei , PDL, ca sa-si piarda urma isi schimba culorile electorale, taman in an electoral .....si nu mai zice termenul ala, ca-ti voi spune sa te iei de mina cu jupinu', care a dat-o si el pe sticla p'asta cu M...ie si sa va duceti mai , acolo unde fineturile astea sunt apreciate !

85% uselisti in 2012, 85% adepti ai lui iliescu in 1990. Coincidenta? Nu cred, prostia se conserva!

"No man is an island entire of itself; every man is a piece of the continent, a part of the main... And therefore never send to know for whom the bell tolls; it tolls for thee." - John Donne
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 4 Iunie 2012, ora 08:30

De la: Black_Friday, la data 2012-06-04 08:20:14
De la: gabigabi2, la data 2012-06-03 15:35:12iete ca n-am postat cu mare succes, devreme ce n-a aparut postarea !

85% uselisti in 2012, 85% adepti ai lui iliescu in 1990. Coincidenta? Nu cred, prostia se conserva!

imbata-te, neica , cu apa rece si tine-o p'asta cu Iliescu si Ignora faptul ca Base a Pierdut pe mina lui , din cauza mojiciilor spuse si facute !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 4 Iunie 2012, ora 08:41

la ce capital de incredere a avut....la ce ISTERIE a declansat in 2007 cu ocazia suspendarii lui si erati Turbati ....cu adunare-n pta Universitatii ,intr-un miting de sustinere ,gata-gata sa puneti de'o rivolutie, mai rar ; nici Iliescu nu s-a bucurat de o asa reactie ! ..... dar asa ce s-a ales praful de tot si faptul ca ,la un moment dat, avea doar 9 % incredere, spune foarte mult de cum poate un om sa-si fure singur caciula ! Lipsa de masura se penalizeaza si el ar trebui sa fie cu bagare de seama !

Fosta membra 9am.ro

2310 mesaje

Postat pe: 4 Iunie 2012, ora 09:54

De la: gabigabi2, la data 2012-06-04 08:41:42la ce capital de incredere a avut....la ce ISTERIE a declansat in 2007 cu ocazia suspendarii lui si erati Turbati ....cu adunare-n pta Universitatii ,intr-un miting de sustinere ,gata-gata sa puneti de'o rivolutie, mai rar ; nici Iliescu nu s-a bucurat de o asa reactie ! ..... dar asa ce s-a ales praful de tot si faptul ca ,la un moment dat, avea doar 9 % incredere, spune foarte mult de cum poate un om sa-si fure singur caciula ! Lipsa de masura se penalizeaza si el ar trebui sa fie cu bagare de seama !

Ce va spuneam?
Ca DOAMNA asa nu intelege nimic ...Si nici n-o sa inteleaga orice i s-ar spune ...

Prin penalizare, DOAMNA intelege ca, in locul unor hoti mediocri trebuiesc pusi niste hoti patentati, profesionisti, experti ...

In Romania, cata vreme nr.salariati mai mare decat nr.pensionari atunci inceput de democratie cu sanse slabe de succes, dar inceput bun.
Cata vreme nr. pensionari mai mare decat nr. salariati atunci nimic bun pentru toti !

sirboby

1972 mesaje

Postat pe: 4 Iunie 2012, ora 10:23

@gabi tot mai intra pe forum,mai scrie cate ceva,dar de onorabilul vasile-vali nici ca auzi pe net! Sa fie ocupat cu ros ciolanul?

Sugei un corn cu lapte, dac n-avei dini i numrai-mi oule, c mi-am ieit din mini Bi animalule, nu vezi? Voi n-avei interesuri Iarna nu-i ca vara, v dorim succesuri! Parazitii (Noi vrem respect)
kabir

47 mesaje

Postat pe: 4 Iunie 2012, ora 14:10

Ce nu pot eu intelege daca Base latra cu ce sunt deranjati ceilalti, daca sunt corecti?

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 4 Iunie 2012, ora 14:35

De la: Silviu, la data 2012-06-04 09:54:57
De la: gabigabi2, la data 2012-06-04 08:41:42la ce capital de incredere a avut....la ce ISTERIE a declansat in 2007 cu ocazia suspendarii lui si erati Turbati ....cu adunare-n pta Universitatii ,intr-un miting de sustinere ,gata-gata sa puneti de'o rivolutie, mai rar ; nici Iliescu nu s-a bucurat de o asa reactie ! ..... dar asa ce s-a ales praful de tot si faptul ca ,la un moment dat, avea doar 9 % incredere, spune foarte mult de cum poate un om sa-si fure singur caciula ! Lipsa de masura se penalizeaza si el ar trebui sa fie cu bagare de seama !

Ce va spuneam?
Ca DOAMNA asa nu intelege nimic ...Si nici n-o sa inteleaga orice i s-ar spune ...

Prin penalizare, DOAMNA intelege ca, in locul unor hoti mediocri trebuiesc pusi niste hoti patentati, profesionisti, experti ...

In Romania, cata vreme nr.salariati mai mare decat nr.pensionari atunci inceput de democratie cu sanse slabe de succes, dar inceput bun.
Cata vreme nr. pensionari mai mare decat nr. salariati atunci nimic bun pentru toti !

ce faci ? amesteci castravetii cu ciresele si zici ca-s tot aia ? eu Vorbeam despre Basescu si cum poate pierde un om imensul Capital de Incredere avut si sa cada -n cap pin' la 9 % incredere, ceea ce Trebuia ,daca avea ceva obraz sa - si dea Demisia de Onoare !

cit despre hotii mari sau hotii mici, incercam sa alegem raul cel mai mic....asa tot facem de 22 ani, incercam sa-l cintarim pe ala care-i mai putin hot, mai putin ticalos, mai putin comunist decit celalalt :
" ce blestem pe poporul asta, Adriane, sa aibe de ales tot dintre doi comunisti " !

cit despre pensionari vs. salariati activi , EU sunt de Vina ca Bas si Boc NU au accesat fondurile europene - si alea putine cite au fost sunt suspectate si ele de coruptie - si NU s-au creat locuri de munca ? eu sunt de vina, de cind tot spun si spun ....din 2009 spun ca e usor de imprumutat 22 mld. de euro ,mai greu va fi de restituit, intrucit economia rom. e sublima .dar lipseste din programul guvernamental si nimeni nu se preocupa de ea ....

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 4 Iunie 2012, ora 14:37

De la: sirboby, la data 2012-06-04 10:23:12

@gabi tot mai intra pe forum,mai scrie cate ceva,dar de onorabilul vasile-vali nici ca auzi pe net! Sa fie ocupat cu ros ciolanul?

parca ziceai ca nu esti pedelist si acu' te vad in corul fluieratorilor ! bravos !

Fosta membra 9am.ro

4841 mesaje

Postat pe: 4 Iunie 2012, ora 14:42

De la: gabigabi2, la data 2012-06-04 14:37:31

parca ziceai ca nu esti pedelist si acu' te vad in corul fluieratorilor ! bravos !

Aaaaa, deci cine nu este in corul pupatorilor, este pedelist?

"No man is an island entire of itself; every man is a piece of the continent, a part of the main... And therefore never send to know for whom the bell tolls; it tolls for thee." - John Donne
Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 4 Iunie 2012, ora 14:43

De la: Silviu, la data 2012-06-04 09:54:57

Ce va spuneam?

Ar fi o solutie de a determina cresterea numarului celor care cotizeaza
Atragerea si stimularea romnilor plecati, care momentan cotizeaza peste hotare, sa se intoarca si sa creeze societati, automat locuri noi de munca...samd.

''Dac ar trebui s scriu o carte de moral, primele 99 de pagini le-a lsa goale i pe a o suta a scrie: "Exist o singur datorie. Aceea de a iubi"". Albert Camus ''CONSTIINTA este marturia si dovada prezentei incontestabile a lui DUMNEZEU in OM ! '' Musetel deea ''Si tu diffères de moi, mon frère, loin de me lser, tu m'enrichis.'' Antoine de Saint Exupry
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 4 Iunie 2012, ora 16:03

De la: Black_Friday, la data 2012-06-04 14:42:46
De la: gabigabi2, la data 2012-06-04 14:37:31

Aaaaa, deci cine nu este in corul pupatorilor, este pedelist?

fraaaaate, ce ai ? nu intelegi ca unii sunt pe Scena Puterii si-s in corul laudatorilor....iar cei din sala ,in opozitie, fluiera ca nu le place cum Cinta ailalti ?
ai sa-mi spui ca unii sunt p'afara ....nici-nici ....si eu o sa-ti spun ca NTZZZZ ! nu seczista : cind ajunge in fata urnelor ARE DEJA o parere si aplica in conf. cu ea !
si daca totusi sunt pe dinafara complet, Nu voteaza si Nu scriu pe forum intr-un sens sau altul ! clar ?

Fosta membra 9am.ro

2310 mesaje

Postat pe: 4 Iunie 2012, ora 21:00

De la: gabigabi2, la data 2012-06-03 08:16:18

O sa vezi ce au facut bun, DOAMNA, cand se va pierde acel ceva facut bine !

ctitorul

280 mesaje
Oras: Craiova

Postat pe: 4 Iunie 2012, ora 23:50

De la: EXCORTA, la data 2008-09-30 21:32:59 nu vedeti mai ca de cind Basescu este presedinte tara se duce de ripa Au avut o intelegere,ca la primarie cind era primar general ,nu a facut nimica pe motiv ca nu are consiliu de administratie de acelasi pdl,acum s-a inteles cu Tariceanu sa o tina tot intr-un scandal ,sa zica ca de aia nu a facut nimica dar afacerile lor merg struna BASCALIE BASINOASA Cacanari din lumea intreaga UNITIVA

www.youtube.com/watch?v=lvY8yHvVe2c

nu va uitati ca Basescu este un gainar hot,suportati mizeriile lui !
valeriulivanov

1792 mesaje
Postat pe: 5 Iunie 2012, ora 20:24

Sistemul de nascociri de taxe,controlul permanent al populatiei,distragerea atentiei de la realitatiile vietii dand procupari populatiei ca se poate si mai rau,adica belit si de piele.

LYLYKAE

309 mesaje

Postat pe: 8 Iunie 2012, ora 01:04

De la: dracusor, la data 2008-09-30 19:08:14constat cu stupoare cum din ce in ce mai multi oameni sunt manipulati de media (mai ales antena 3) si devin convinsi ca basescu este un rau pt romania, nu inteleg de ce unii oameni se lasa asa de usor convinsi fara sa investigheze sau sa intereseze. adevarat ca are si el minusurile lui, dar in afara de el, adrian nastase mai are sanse sa ajunga la presedintie, si nu vreau sa ma mai intorc sub inca o conducere psd, dati-va cu opinia

www.youtube.com/watch?v=IQ8DGQdABKA&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=0a9a9W96ac0
Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 8 Iunie 2012, ora 18:09

De la: Silviu, la data 2012-06-02 01:11:08
De la: gladiator, la data 2012-06-01 22:09:23Nu-i de mirare. Cultura politica a USL-istilor se face la Antene si Realitatea TV.

Chestia cu televiziunile nu e chiar asa.
Ma uit pe toate, cate nitel, vad si ma minunez.
Televiziunile au influenta numai asupra prostilor ! A celor care vor de-a gata, care nu gandesc !

Soarta unei glume, spunea cineva, nu depinde atat de gura care o spune ci, mai ales, de urechea care o asculta !

Daca ma uit la Antena 3 nu inseamna ca sunt de acord cu Gadea sau Badea.
Nici la B1 nu sunt de acord cu Banciu sau Turcescu sau Cristoiu.
Invitatii, analistii, smecherii care ne conving seara de seara ca putem apuca un kakat de partea lui curata, misuna pe la mai toate televiziunile astea, ca si politicienii care sunt creatorii kakatului pe care-l analizeaza cohorta de alde Boda ...

Povestea asta a televiziunilor e povestea telecomenzii: depinde de tine !

,,E-un curcubeu deasupra lumii sufletului meu"
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 8 Iunie 2012, ora 19:42

a-nceput Campionatul de Fotbal ,asa ca de azi pina-n vreo luna, telecomanda va fi pe mina barbatilor !
noroc d'al 2 lea tv din casa !

Fosta membra 9am.ro

976 mesaje
Oras: Brasov

Postat pe: 10 Iunie 2012, ora 01:52

Imi place al naibii de mult , darzenia cu care posteaza Mytcor stanga -dreapta -stanga ... . Ca daca ii dau neshte pleibecuri da postari anterioare ale domniei sale , o sa ne ia somnul de atata ras .
Asta cu vuvuzelele , recunosc , e noo ... Dar parca erau mai tapene mishtourile cu basinile...
Sa inteleg ca nu il mai fericeste nimeni . In Romania. De aia nu sta-n ea. E si asta un mod de a "lupta"... Intrebarea e : cu cine?
Modul sau "eminescian" de a posta pe politic devine ridicol , la un moment dat . Nu , nu critic , fiecare e liber in a se exprima . Nu inteleg insa ce doreste ? ... Ce doresti? ... altceva decat sa jignesti pe cei ce nu iti inteleg stilul "smuls" de a iti face cunoscute ideile ?...
Accept ideologia ochi-pt-ochi. Sunt jignit-jignesc . Numai ca tu Mytcor o faci si ne . Asta nu e fair.

Dezamagiti de mersul politico-economic al Romaniei , al lumii , in general , suntem toti . Toti stim ca "solutii" nu sunt . Cine este la putere sau cine va veni nu o sa ne faca nici cald nici rece...
O Revolutie nu cred ca ne-ar scapa de off-uri.
Uniunea face forta , iar noi exact asta facem de mii de ani . Stam dezbinati ... ca sa nu castige capra vecinului ...
Daca Romania era Unita cu adevarat , azi eram la masa Greilor , cu drept de veto...
Ca vrei tu Mytcor sau nu , Romania a fost o forta industrial-agrara . Numai e . Am speriat vestul (si nu numai) cu ce suntem noi romanii capabili. Numai suntem. Venise vremea sa plateasca cei vinovati de ... hai sa-i spunem tradare. Numai ca nu ne-a placut de fata calaului si am inceput sa aruncam cu rosii in el .
Ironia sortii insa , avem un imn : Desteapta-te romane ...
Iar cand il auzim , ne mai ridicam si in picioare ... Eee, nu, ca asata-i culmea ...

Jules Verne....
Fosta membra 9am.ro

1254 mesaje

Postat pe: 10 Iunie 2012, ora 05:25

De la: dracusor, la data 2008-09-30 19:08:14constat cu stupoare cum din ce in ce mai multi oameni sunt manipulati de media (mai ales antena 3) si devin convinsi ca basescu este un rau pt romania, nu inteleg de ce unii oameni se lasa asa de usor convinsi fara sa investigheze sau sa intereseze. adevarat ca are si el minusurile lui, dar in afara de el, adrian nastase mai are sanse sa ajunga la presedintie, si nu vreau sa ma mai intorc sub inca o conducere psd, dati-va cu opinia

www.youtube.com/watch?NR=1&feature=endscreen&v=lV_JNGGdrsM

http://www.youtube.com/watch?v=F1SBPwpj4Kc http://www.youtube.com/watch?feature=fvwp&NR=1&v=TA3FvTSnqFI http://www.youtube.com/watch?v=DuX41-2HAYU&feature=related
Pagini: << 1122 1123 1124 1125 1126 1127 1128 1129 1130 1131 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului basescu
Mergi la: