Info
x
Basescu
|
Fosta membra 9am.ro 1400 mesaje Membru din: 6/04/2012 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 20 Iunie 2012, ora 09:44
....la data de: 18 Iun 2012 22:02:23, am postat link-ul cu trimitere directa la articolul referitor la plagiatul unor pasaje din tezea de doctorat a pm.-ului Ro. V.Ponta aparut in revista Nature, din nefericire, acea postare a fost eliminata de pe topicul respectiv, totusi, conform afirmatiilor pe care le-am emis anterior; cazul mang, sau kvesi, cat si a pm.Ro.etc. nu sunt cazuri izolate, arare, dimpotriva.
...ceea ce ma surprinde, este faptul ca o asemenea reputata revista stiintifica, in paginile careia au scris de-a lungul timpului peste 3-400 de laureati ai premiului nobel din diferite domenii de cercetare, a reusit sa publice un asemenea articol avand ca sursa de informare un anonymous, ceea ce imi demonstreaza inca o data, faptul ca, cei ce sunt de partea adevarului, cei ce doresc a scoate la lumina adevarul romanesc, adevarata mizerie din invatamantul superior romanesc, inca se tem pentru siguranta profesionala si in ultima instanta pentu viata lor. ...furtul intelectual, este cel mai abject furt, pe cale de consecinta, ar fi necesara infiintarea unui for academic romanesc specializat in verificarea tuturor tezelor de doctorat si a licentelor tuturor celor ce doresc sa ocupe o functie de demnitar al statului ro. fie el ales, sau numit, numai asa se pot elimina impostorii din administratia publica locala sau centarala, din parlament, guvern, presedentie, etc. altfel.....suspiciunile interne si internationale vor fi perpetue, iar consecintele vor fi sinistre... in final, defectiunile mandatelor prezidentiale sunt evidente, erorile politico-economice patronate de presedinte, de asemenea, sunt multe si deosebit de grave,... daca privesti numai indicatorii indatorarii externe ai romaniei in perioada mandatelor sale, poti realiza o imagine dezastruoasa in care a fost adus systemul economic de facto romanesc, o veritabila politica decizionala a presedintelui si a guvernelor pe care le-a patronat,de transformare a romaniei intr-un areal colonizat financiar-economic....si totusi: " 9am_184 1330 mesaje Membru din: 6/04/2012 Oras: ALTA LOCALITATE Postat pe: 17 Mai 2012, ora 14:07 buey, Pekador Bleaqu, prt. cultura ta general,cazul mang nu-i singular!... ...dac ai lua la puricat CV-urile i declaraiile de avere ale clasei politice romneti post decembriste, sau pe cele ale funcionarilor statului, declanezi un veritabil genocid politico-administrativ,... ai inteles, Pecador Bleaq?" ...evident, sunt un bou, dar stiu ca porcul din acest an va fi sacrificat la ignat, anul viitor, un alt godac imi va spune ca, sunt bou. |
|
Fosta membra 9am.ro 2310 mesaje Membru din: 6/06/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 20 Iunie 2012, ora 09:52
De la: 9am_184, la data 2012-06-20 09:44:12....la data de: 18 Iun 2012 22:02:23, am postat link-ul cu trimitere directa la articolul referitor la plagiatul unor pasaje din tezea de doctorat a pm.-ului Ro. V.Ponta aparut in revista Nature, din nefericire, acea postare a fost eliminata de pe topicul respectiv, totusi, conform afirmatiilor pe care le-am emis anterior; cazul mang, sau kvesi, cat si a pm.Ro.etc. nu sunt cazuri izolate, arare, dimpotriva. Deci, tu, boule, ce vrei s spui ? Ponta trebuie sau nu trebuie s demisioneze ? * nota: cuvntul bou, a fost citat din postul d-lui '9am_184' la data='2012-06-20 09:44:12'. asta ca s nu fiu acuzat de ... plagiat. Raporteaza abuz de limbaj
Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
|
|
gabigabi2 33366 mesaje Membru din: 13/10/2011 |
Postat pe: 20 Iunie 2012, ora 11:00
De la: 9am_184, la data 2012-06-20 09:44:12....la data de: 18 Iun 2012 22:02:23, am postat link-ul cu trimitere directa la articolul referitor la plagiatul unor pasaje din tezea de doctorat a pm.-ului Ro. V.Ponta aparut in revista Nature, din nefericire, acea postare a fost eliminata de pe topicul respectiv, totusi, conform afirmatiilor pe care le-am emis anterior; cazul mang, sau kvesi, cat si a pm.Ro.etc. nu sunt cazuri izolate, arare, dimpotriva. " Anonimul " este Funeriu, unul care e el insusi cu mare barzaune pe caciula .....ca n-a facut el verificarea lucrarii de doctorat, este foarte clar si ALTII au "lucrat " la asta ! m-a mirat si pe mine ca se publica ceva de la o sursa anonima, fara a fi verificat din 3 surse .... ce-am inteles eu din toate discutiile pe care le-am urmarit este ca, lucrarea lui Ponta are la sfirsit bibliografia cu numele celor ce i-au servit ca sursa de cercetare si, ca unul dintre ei , de la care se spune ca ar fi copiat , aseara a spus in direct ca nu-i nicio copiere.... de altfel, acelasi domn a scris un cuvint inainte la lucrarea de acum 9 ani ! sa nu fi vazut el ca a fost PLAGIAT ?
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 20 Iunie 2012, ora 14:38
De la: gabigabi2, la data 2012-06-20 11:00:14De la: 9am_184, la data 2012-06-20 09:44:12....la data de: 18 Iun 2012 22:02:23, am postat link-ul cu trimitere directa la articolul referitor la plagiatul unor pasaje din tezea de doctorat a pm.-ului Ro. V.Ponta aparut in revista Nature, din nefericire, acea postare a fost eliminata de pe topicul respectiv, totusi, conform afirmatiilor pe care le-am emis anterior; cazul mang, sau kvesi, cat si a pm.Ro.etc. nu sunt cazuri izolate, arare, dimpotriva. Ai fost tu la aia de la Nature sa vezi ca n-au verificat din trei surse ... ce sigura esti pe ce spui. Alora nu trebuie sa le porti tu de grija, pentru ca isi poarta singuri ... stai linistita, nu sunt de-ai nostri ... Cand au vazut ca e vorba de premierul unei tari si-au pus singuri problema verificarilor, cand au vazut si prefata semnata de un fost premier, Bombonel, si-au dublat verificarile ... mamaita vigilenta ... Domnul ala despre care vorbesti, dupa care a plagiat copilasul Ponta e bugetar, mamita, nu-i trebuie batai de cap cu unul ca Ponta care muta entitati dupa cum vrea el, infiinteaza si desfiinteaza ce vrea el .... Pe urma, daca se complica nenea ala, cine stie ce mai gaseau astia si despre el... si securistii lui Basescu si ziaristii anti-Ponta ... asa ca a fost blajin. Crezi tu ca se gandea cineva, acum 9 ani, ca Ponta va ajunge premier, ca sa-i spuna sa-l dea dracului de doctorat ? Nici Ponta nu se gandea ! Se gandea la aia 15% care se plateau pana acum vreo doi ani ca spor la salariu pentru ca aveai doctorat. Cam la asta se gandea musiu ... Nasulia e ca l-au prins cu mata in sac pe premierul celui mai cinstit guvern... Oricat o sa va straduiti, muistii astia de obisnuiti sa eludati orice sau sa-l legati de Basescu, cariera lui Ponta este terminata. Daca nu demisioneaza, atunci hotia demonstrata sta in fruntea tarii si, la alegerile parlamentare, acest lucru va face ca USL sa piarda alegerile. Am crezut ca Basescu a fost informat ulterior de chestia cu doctoratul ametitului .... Dar, daca ma gandesc mai bine, pentru ca spusese ca nu-l va numi niciodata pe Ponta premier (si Ponta, tampit, declarase si el ca nu va accepta candidatura niciodata de la Basescu), trag concluzia ca stia, Basescu stia si, avand in vedere ca guvernul cazuse cu motiunea ... a facut exact ce trebuia ca sa revigoreze PDL, din opozitie, in intervalul ramas pana la parlamentare, si l-a numit pe Ponta premier. Ponta, prost cum il stim, prost sfatuit de dahainatii din USL, a acceptat ! Si pe urma l-a mancat in fundulet sa puna problema cine va reprezenta Romania pe la Bruxelles. Va sufocati de indignare ca Sarkozi n-a dat mana cu Basescu, ca nu-l baga nimeni in seama pe Basescu (asa ziceati voi, pentru ca in realitate nu era asa ... Sarkozi e deja amintire, si el era injurat in Franta lui, ca dovada, n-a mai fost ales ...) dar acum cine credeti ca-l va mai baga in seama pe Ponta ? Credeti ca aia gandesc asa ca noi ? Daca Ponta s-ar fi sfatuit cu hahalera de Iliescu, n-ar fi patit-o. Asa am eu impresia ... Dar s-a sfatuit cu Nastase, presat de justitie ... si a cazut in capcana. O sa ziceti ca tot Basescu e nenorocitul, dupa ce v-am infatisat scenariul asta, dar uitati ca vorbim despre politica si .... asta inseamna POLITICA, iar Basescu are idee cum se mananca chestia asta. El si Iliescu au mai ramas de le mai dibacesc. Iliescu e tras mai deoparte ... Ponta e eminamente prost. Vorbeste despre impozitari suplimentare ... taxe, taieri de salarii pe la nu stiu ce unitati cu capital de stat cand mai sunt cateva luni pana la alegeri ... Iar Antonescu ii tine isonul. Doi prosti care au avut o sansa si n-au stiut ce sa faca cu ea.
Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
|
|
Postat pe: 20 Iunie 2012, ora 15:28
deci, cu cit esti mai ticalos si joci murdar, stai la cotitura cu capcana pregatita si asteptind sa vina prada Momita- inseamna a fi un bun politician, atunci Sefu ' e cel mai mare PRADATOR .....am mai spus-o si te-ai suparat ....acum o confirmi tu si e un pas inainte ; care va sa zica n-am imbatrinit degeaba mai vad si inteleg , dar NU Inteleg o chestie si te rog sa mi-o lamuresti : Base e Seful PDL.ului de munceste atit de mult ca sa-l salveze ?
a fost retorica intrebarea mea : pe el insusi se salveaza....daca partidul lui de buzunar dispare, dispare si el !
|
Postat pe: 20 Iunie 2012, ora 15:55
...stiam ca, porcii au memoria scurta, in majoritatea cazurilor, cocina fiindu-le deosebit de stramta si, mocirloasa, nu au nevoie sa-si foloseasca nici macar dramul de memorie cognitiva pe care il mostenesc genetic in cadrul speciei...in fine,... nota* dumneata este falsa, dle reputat godac, citatul scriptico-exprimativ iti apartine si,... a fost postat de Silviu, la data de: 17/ Iunie/2012 citez:..."Geniule, presedintele are doar vacante teoretice, concedii teoretice, ... nu este un om obisnuit.Ca sa-ti dau un exemplu in maniera ta de gandire ... presedintele nu poate spune: stiti, tara sa fost atacata si cucerita dar eu n-am nici o vina pentru ca eram in concediu de odihna ...
Einstein, esti cam bou ..." ...care mi-ar fi diferenta dintre: un hot mitocan masterand la t.r.(...!?) prin Catania si, ce mi-ar fi un mizerabil mitoman care printr-o adnotare comite un fals evident!?... ....daca presedintele a stiut ca V.P. a inclus in teza doctorala texte plagiate si totusi l-a desemnat pentru a fi investit in functia de prim ministru al Ro, este foarte grav, iar daca nu a stiut acest aspect inclus in CV-ul viitorului, actual prim ministru, numirea sa intr-o asemenea functie in stat, este de-o gravitate maxima insotita cu deosebite circumsatante agravante. ....inca, refuz sa cred ca, presedintele a comis un act premeditat, de-o gravitate fara precedent. Dle porc, un dram de ratiune presupun ca ti-a mai ramas disponibila pentru a incerca un exercitiu de logica deductiv-aplicata anteriorului paragraf nr.3 postat de boul cu pricina, raspunsul pe care mi-l soliciti fiind de-o evidenta indubitabila. succes ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 20 Iunie 2012, ora 16:22
cica " Scopul scuza mijloacele " si-n cazul asta fiind salvarea Pd.ului si a lui insusi, dupa onor oamenii astia atit de morali, etici si Sinceri in iubirea lor incrincenata , e justificat orice gest, orice mizerie....orice-orice !
si, crede ! poti crede tot ce vrei : a mintit poporul roman ca nu e criza ; a mintit ca ne imprumutam de la FMI doar ca o centura de siguranta ....a premeditat aparitia "biletelului roz", asteptindu-l la cotitura pe Tariceanu aproape 2 ani....omul asta e Capabil de orice ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 20 Iunie 2012, ora 16:39
Din ce am prins eu din zbor, acel plagiat se refera la:
E vorba de un sau niste texte, ce nu au referinta in josul paginii, ci la sfirsitul lucrarii. Persoanele la care a facut referire textul, de la care se banuie ca s-a copiat, au negat ca ar fi plagiat. Cind copiezi un text ce nu iti apartine, trebuie pe loc sa faci referire la autor, sau in josul paginii. Deci el nu a facut referire jos, ci la sf lucrarii. O neglijenta. Nu stiu cit e de real ce spun eu, fiindca nu ma pasioneaza subiectul. Eu de acum incolo voi spune continuu ca folosesc alfabetul latin si cifre arabe. sa nu avem vorbe.
Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
|
|
|
deblogatu 23 mesaje Membru din: 5/02/2011 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 20 Iunie 2012, ora 17:00
|
Postat pe: 20 Iunie 2012, ora 21:33
Nimic nu trece despre Nastase ...
Topicul este cenzurat. Libertatea expresiei este incalcata ! Sunt oripilat ! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 20 Iunie 2012, ora 21:34
Nastase la puscarie !
Ura ! Traiasca USL - viitorul luminos al intregii omeniri ! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 20 Iunie 2012, ora 21:37
Nu mai aveti grai, mieluseilor ?
Se prezinta acum si cartile plagiate de Ponta ... a treia carte copiata, furata fara rusine de Ponta, idolul vostru ... Nastase la pucarie, Ponta mortaciune .... Pe mana astora vreti voi sa dati tara ? Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 20 Iunie 2012, ora 21:54
Unde v-ati pitit uselistilor ?
Va chiombati la televizoare sa primiti instructiuni ? Nu mai aveti vorbele la voi ? Ponta cu Plagiatul, Nastase dupa gratii .... Nasol cu vrajelile voastre ... Nici voi nu le mai credeti. Este ? Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Fosta membra 9am.ro 4841 mesaje Membru din: 14/12/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 20 Iunie 2012, ora 21:57
Ce sport practica Ponta?
Este copy-lot la raliuri!!! Batracienelor useliste, nu mai sunteti la post? Cu ceva timp in urma, una din cele trei muschetare pesediste de pe forumul asta, profa de traforaj Getutza, declara sus si tare ca prin motiunea de cenzura s-a incheiat si cariera politica a lui MRU. Iata mai fetelor, de ce nu este bine sa va bucurati de necazul altuia, pontacul vostru fiind acum pe nasalia politicii! Cocosii negri cantara Zori albe nu se varsara Zorilor surorilor Nu grabireti a zorire Pana Tonta s-o gatire S-o gati, s-o-mpodobire Cu podoabe de argint Cum n-o mai fost nicicand Pan' a fi mers in pamant...
"No man is an island entire of itself; every man
is a piece of the continent, a part of the main...
And therefore never send to know for whom
the bell tolls; it tolls for thee." - John Donne
|
|
Postat pe: 20 Iunie 2012, ora 22:02
Io cred ca Ponta trebuie sa-si modifice prefata tezei de doctorat, s-o republice si, la prefata, dupa ce balarii scrie prefatatorul Adrian Nastase se semneze:
Prof. dr. universitar, puscarias, Adrian Nastase. Si pe benerele de la parlamentare o sa scrie: Votati candidatul USL, este girat, din puscarie, de Adrian Nastase ! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 20 Iunie 2012, ora 22:07
Cica, mama lui Nastase il viziteaza la puscarie ...
- Cum e maica aici, iti dau astia de mancare ? - E bine, mama, ne dau carne de doua ori pe saptamana ... e bine, nu sufar de foame .. - Da, va tine in frig ... - Nu, mama, e cald, e bine ... - Va tine incuiati in celula ... - Nu, mai iesim la plimbare, ne miscam ... facem si sport ... - Adica ? ti-e bine aici ? - Da, n-am de ce sa ma plang ... - Ai grija, maica, sa nu faci vreo prostie, sa nu te dea astia afara de-aici ... c-afara, cu Ponta e jale, maica ... e jale ... Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Fosta membra 9am.ro 3068 mesaje Membru din: 30/04/2011 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 20 Iunie 2012, ora 22:13
E coincidenta ca va bucurati de arestarea lui Nastase pe topicul lui Basescu?
|
Postat pe: 20 Iunie 2012, ora 22:33
De la: sandu60, la data 2012-06-20 22:13:22E coincidenta ca va bucurati de arestarea lui Nastase pe topicul lui Basescu? Pai, pe care forum sa ma bucur ? Am inteles aluzia ... Dar nu exista un forum despre puscarie ... Si, daca cineva a facut ceva in justitia asta de care se vaita toti ... atunci vorbim despre Basescu si ... Macovei. Ca-n nadejdea doamnei Sanda, pardon, Rodica Stanoiu, ahaha ... nici nepotii ... nu mai vedeau asa spectacol. Eu vad un inceput in chestia asta ! Pentru toti hotii. Si din PDL si din USL. Pentru toti nenorocitii care intra in politica cu convingerea ca pot fura la greu, fara sa dea socoteala. Ar trebui sa va bucurati si d-voastra, adversarii mei. O sa fiu la fel de incantat si cand va fi condamnat un hot de la PDL. Pentru ca eu sunt dintre aia furati, ca si voi ... Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 20 Iunie 2012, ora 22:34
Imi este o mila de Bombonel, de mi se rupe....
Adriene nici nu stii, ce la koorool tau va fi! Inchin un pahar in cinstea si in norocul tau! www.youtube.com/watch?v=ANbVBuYw9sY&feature=related Bate-un vant rece din balta, la Chilia-n port, Bate-un vant rece din balta, la Chilia-n port, Sa vezi stuful cum se inalta sa-l mai tai nu pot, Sa vezi stuful cum se inalta sa-l mai tai nu pot. La Chilia, la tataru, ah, ce dureros, mai, Bate Maromet cu paru, ah, ce dureros, mai, La tataru, la Chilia, vai ce dureros, mai, Bate Lungu cu franghia, ah, ce dureros, mai. Caraliul striga tare: "da-i, hotule, da-i! C-au venit zece vagoane, da-i, hotule, da-i!" Nu pot, domne capitane, ranile ma doare, Nu pot, domne capitane, ranile ma doare. De dimineata pan' la pranz, ah ce dureros, mai, O suta de roabe-am dus, ah ce dureros, mai, Of, de la pranz si pana-n seara, vai ce dureros, mai, Nu le mai tin socoteala, ah ce dureros, mai! Of, tot cu piatra colturata, ah, ce dureros, De nu se ia pe lopata, ah, ce dureros, mai! Stau in curtea inchisorii si-mi vine sa mor, Cand vad pasari calatoare, ce n-as da sa zbor, Of, cand vad pasari calatoare, ce n-as da sa zbor, mai, Of, cand vad pasari calatoare, ce n-as da sa zbor, mai. Sapam santuri dupa santuri, fara de folos, mai, Caraliul striga tare: "lasa capu` jos!" Of, cand stiam ca nimeni altul nu imi raspundea, Acum stau la ordonanta, vai de viata mea! Trece trenul printre munti, ca un sarpe lung, Incarcat cu detinuti, ah, ce dureros, mai, Of, si-i lasa in Poarta Alba, ah, ce dureros, mai, Aicea-i painea mai neagra, ah, ce dureros, mai! Fratilor de la Chilia, e de rau cu noi! Ne mananca serparia, pe noi si pe voi, Of, s-o dam dracului de trestie, pe el de turtoi, Sa mergem si noi acasa, acasa la noi, Of, la copii si la nevasta, acasa la noi, La copii si la nevasta, sa fim de nevoï.
|
|
Postat pe: 20 Iunie 2012, ora 22:46
De la: sandu60, la data 2012-06-20 22:13:22E coincidenta ca va bucurati de arestarea lui Nastase pe topicul lui Basescu? Lasa Dorinele tata, du-te tu si umple de lacrimi topicul cu uselepre. Plangi tata, pina nu mai poti si lasa sa ma bucur eu aici de victoriile voastre multe! Madam Gabi, hai, te scot la dans? Hai sa ne bucuram, ca daca nu e viata lunga, barem sa o facem lata! Multi ani sa va traiasca alesii! Pe la Periprava, Jilava si alte statiuni din astea balneo-climaterice...
|
|
Postat pe: 20 Iunie 2012, ora 22:47
De la: Silviu, la data 2012-06-20 22:07:27Cica, mama lui Nastase il viziteaza la puscarie ...
|
|
Postat pe: 20 Iunie 2012, ora 23:18
De la: Silviu, la data 2012-06-20 21:54:51Unde v-ati pitit uselistilor ? Gabi sigur este in bucatarie! Uzineaza chiftele pentru Adi la foc continuu.... Gabi, vezi sa nu pui ceapa, ca l-or pupa si pe el baietii pe acolo la mititica. Oare apuca sa intre la dus sau scapa sapunul inca din celula? Raporteaza abuz de limbaj
|
|
vasile_vali 2835 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Galati |
Postat pe: 20 Iunie 2012, ora 23:23
De la: Silviu, la data 2012-06-20 08:21:45De la: gabigabi2, la data 2012-06-18 09:14:55De la: revenitu, la data 2012-06-18 00:54:20Geta, Silviule, reeeespiraaaa adaaanc si zi-i 80! Buuun, iar respira adaaaanc si zi-i 150! {In acest timp sa-ti faci poze pt dosarul de doftor in matematica, pentru ca ....tocmai ai absolvit cursul de inalte matematici al doctoritzei in drept/stang/miglociul_sus/aritimetica_penala al distinsei kkademeciene Robertha Ialanase!!!} Hai, stimate pedelepros, marsh de-ti ia titlul! PS: Poate la ridicarea onorantului rang de gang-bang, reusesti sa numeri navele Flotei de pescuit si cu rezultatul gasit sa incaleci o matura si sa i'l suieri pe la vreo Jilava lui Trahahaian...Noi stim deja rezultatul... "NIHIL SINE DEO!" Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 21 Iunie 2012, ora 08:49
daca v-ati fi uitat aseara la A3, la lista cu Coloneii facuti pe sest- asa cum stie sa lucreze PDL si Basescu - si v-ati fi mirat si ,poate chiar ingrijorat si voi ,asa cum ne ingrijoreaza pe noi- v-ati fi dat seama ca Multe lucruri sunt ILEGALE , MURDARE si PENALE in tara asta si, ati putea avea raspunsul de ce se-ntimpla niste mizerii pe plaiurile frumoasei noastre patrii !
astept deschiderea aripii portocalii a noii inchisori destinate oamenilor ce ne-au ciordit timp de 22 ani ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 3068 mesaje Membru din: 30/04/2011 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 21 Iunie 2012, ora 09:08
S-au uitat la mizeria de Turcesu cum descoperea el plagiatul lui Ponta
|
Fosta membra 9am.ro 16238 mesaje Membru din: 20/03/2012 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 21 Iunie 2012, ora 09:17
De la: sandu60, la data 2012-06-21 09:08:59S-au uitat la mizeria de Turcesu cum descoperea el plagiatul lui Ponta Domnul colonel Turcescu
,,E-un curcubeu deasupra lumii sufletului meu"
|
|
Postat pe: 21 Iunie 2012, ora 11:07
....am o intrebare naiva ptr.cei induiosati, de situatia juridico-socio-umana in care a ajuns un individ, fost prim ministru, care prin deciziile si practicile sale politice si a guvernului sau, a continuat distrugerea financiar economica a romaniei inceputa de precedentele guverne romanesti: roman, vacaroiu, ciorbea&co., doamnelor si domnilor umanisti , cat de induiosati ati fost fata de milioanele de romani care si-au parasit tara, in cautarea unui loc de munca prin europa, scarbiti fiind de practicile politicilo- economico-financiare pe care acest puscariabil le-a aplicat in spatiul social romanesc?
...de asemenea, am o intrebare infantila si pentru cei ce exulta bucurosi in urma acestei sentinte primita de acest veritabil asasin politico-economic, domnilor si doamnelor, bucuria manifesta pe care o imprastiati exuberant prosteste in urma acestui eveniment epocal in analele justitiei din romania este de un grotesc atroce, vecina cu abjectul, nu uitati ca, si voi ati sustinut ideile, deciziile si practicile unor politicieni pe care oricand justitia ii poate trimite sa ocupe un loc alaturat fostului premier proaspat condamnat pentru fapte de coruptie la cel mai inalt nivel, politico-administrativ, de fapt, voi, cei ce va veseliti, va liseste acel feeling al luciditatii realiste, daca nu v-ar lipsi acel realism obiectiv, v-ati da seama ca,... ... aceasta sentinta pe care a primit-o un fost prim ministru, ar fi necesar sa fie aplicata majoritatii indivizilor politici post decembristi, uitati-va in jurul vostru si, observati cu atentie in ce situatie deplorabila a ajuns tara voastra, uitati-va in propriile buzunare si constatati care va sunt salariile primite pentru munca voastra onesta, uitati-va in jurul vostru, analizati si constatati, cati dintre semenii vostri care muncesc onest sunt intr-o situatie economica dezastroasa, la limita pragului de saracie sau sub acest prag, uitati-va in jurul vostru si, analizati cat din resursele minerale si energetice va mai apartin si incotro se indreapta profitul din exploatarea acestor resurse, uitati-va in jurul vostru si analizati cu maxima obiectivitate situatia existenta in agricultura, industrie, infrastructuri comunicatii&telecomunicatii, sistemul de invatamant, sanatate, cercetare, etc. si in momentul in care o sa fiti in stare sa analizati si concluzionati obiectiv multiplele situatii economico sociale pe care le-am expus succint mai sus, va intreb: ...nu cumva , exuberanta, excesiv manifersta voastra bucurie fata de; unica sentinta pe care a produs-o cea de-a III-a putere in stat, are un gust absintuit?...nu cumva si cei pe care voi, bucur(osii)actuali, cat si induiosatii umanisti, traiti intr-o sfera militant subiectiv-opaca din care nu va puteti da seama ca, indiferent de ce parte a baricadei ati milita, situatia financiar economica si sociala in care v-a adus actuala clasa politica romaneasca este de-adreptul dezastruoasa, iar langa acest fost prim ministru al romaniei ar fi necesar sa fie alaturata si majoritatea politicienilor pe care si voi ii sustineti ? ...in final, consider ca,....chiar si cu aceasta sentinta pronuntata impotriva sa, fostul premier, va fi un om fericit, se va afla depus in conditii de siguranta atunci cand ;...aceasta epoca a dezastrului national programat si provocat premeditat se va sfarsi, criza financiara va accelerea acest implacabil sfarsit, iar peste 2ani va fi o cu totul alt mediu politic, financiar, economic, social...iar atunci cand ciclicitatea istorica se va repeta, dupa un sfert de secol de jaf si distrugere, atunci, blandetea poporului roman nu va mai fi aceeasi, frica o sa dispara fiind inlocuita de foame, si in mod sigur, sociologic daca doriti, greseala psihologica pe care masa sociala a comis-o in decembrie 1989, nu se va mai repeta !
|
Postat pe: 21 Iunie 2012, ora 11:09
Hai ca nu prea mai aveti oxigen ...
V-au tras-o ai vostri ... Turcescu era bun cand cu Mang, acuma e .... colonel ... Ce DOAMNE mai sunteti, n-am vazut ... Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 21 Iunie 2012, ora 11:14
De la: 9am_184, la data 2012-06-21 11:07:43....am o intrebare naiva ptr.cei induiosati, de situatia juridico-socio-umana in care a ajuns un individ, fost prim ministru, care prin deciziile si practicile sale politice si a guvernului sau, a continuat distrugerea financiar economica a romaniei inceputa de precedentele guverne romanesti: roman, vacaroiu, ciorbea&co., doamnelor si domnilor umanisti , cat de induiosati ati fost fata de milioanele de romani care si-au parasit tara, in cautarea unui loc de munca prin europa, scarbiti fiind de practicile politicilo- economico-financiare pe care acest puscariabil le-a aplicat in spatiul social romanesc? Tembelule, filozofule, ne bucuram pentru ca ni se pare ca s-a miscat ceva, putin de tot, cu justitia asta, in directia cea buna ... Vorbesti ca un cretin despre dezastrele provocate de politicieni de teapa lui Nastase, spui ca locul lor e la puscarie pentru ce ne-au facut, dar gemi de mila lui si negi totul ca un bolnav mintal. Si totul cu aerul unui intelectual rasat ... Esti un biet prost pripasit prin afara tarii, degraba datator de sfaturi idioate si tregator de urechi ai celor care indraznesc sa-ti sufle-n ciorba. Nici tu nu sti ce e de capul tau.
|
|
Fosta membra 9am.ro 16238 mesaje Membru din: 20/03/2012 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 21 Iunie 2012, ora 11:30
De la: Silviu, la data 2012-06-21 11:09:09Hai ca nu prea mai aveti oxigen ... Eu nu inteleg postarea asta ...si nu stiu de ce apare obsesiv cu majuscule cuvantul doamne, pesemne e o aluzie la ceva ce mi-a scapat. Personal nu -l urmaresc pe Turcescu, dar aseara l-am vazut in uniforma si cu chipiu si-am aflat ca-i colonel, fara a fi facut armata. mi se pare o chestie! Daca vrei sa ma insulti incearca mai pe intelesul meu . ...a, si nu stiu care-s ai nostri, eu pe-ai mei nu i-am gasit inca
,,E-un curcubeu deasupra lumii sufletului meu"
|
|
|
|

a fost retorica intrebarea mea : pe el insusi se salveaza....daca partidul lui de buzunar dispare, dispare si el !
...si nu stiu de ce apare obsesiv cu majuscule cuvantul doamne, pesemne e o aluzie la ceva ce mi-a scapat.