back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Basescu

Pagini: << 1123 1124 1125 1126 1127 1128 1129 1130 1131 1132 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

802 mesaje
Postat pe: 10 Iunie 2012, ora 13:46

De la: revenitu, la data 2012-06-10 01:52:48Imi place al naibii de mult , darzenia cu care posteaza Mytcor stanga -dreapta -stanga ... . Ca daca ii dau neshte pleibecuri da postari anterioare ale domniei sale , o sa ne ia somnul de atata ras .
Asta cu vuvuzelele , recunosc , e noo ... Dar parca erau mai tapene mishtourile cu basinile...
Sa inteleg ca nu il mai fericeste nimeni . In Romania. De aia nu sta-n ea. E si asta un mod de a "lupta"... Intrebarea e : cu cine?
Modul sau "eminescian" de a posta pe politic devine ridicol , la un moment dat . Nu , nu critic , fiecare e liber in a se exprima . Nu inteleg insa ce doreste ? ... Ce doresti? ... altceva decat sa jignesti pe cei ce nu iti inteleg stilul "smuls" de a iti face cunoscute ideile ?...
Accept ideologia ochi-pt-ochi. Sunt jignit-jignesc . Numai ca tu Mytcor o faci si ne . Asta nu e fair.

Dezamagiti de mersul politico-economic al Romaniei , al lumii , in general , suntem toti . Toti stim ca "solutii" nu sunt . Cine este la putere sau cine va veni nu o sa ne faca nici cald nici rece...
O Revolutie nu cred ca ne-ar scapa de off-uri.
Uniunea face forta , iar noi exact asta facem de mii de ani . Stam dezbinati ... ca sa nu castige capra vecinului ...
Daca Romania era Unita cu adevarat , azi eram la masa Greilor , cu drept de veto...
Ca vrei tu Mytcor sau nu , Romania a fost o forta industrial-agrara . Numai e . Am speriat vestul (si nu numai) cu ce suntem noi romanii capabili. Numai suntem. Venise vremea sa plateasca cei vinovati de ... hai sa-i spunem tradare. Numai ca nu ne-a placut de fata calaului si am inceput sa aruncam cu rosii in el .
Ironia sortii insa , avem un imn : Desteapta-te romane ...
Iar cand il auzim , ne mai ridicam si in picioare ... Eee, nu, ca asata-i culmea ...

Si un cantec, pacat ca nu e imn, 'Noi suntem romani' la a carui auz, tot ' patriotul nationale' face pe el de emotie. A fi roman oricum, pare sa fie o mandrie, dar eu eram mandru pe cand leul romanesc era mai grand decat francul elvetian, decat marca germana si dolarul american. Pe cand Marea Romanie era granarul Europei si Bucurestiul micul Paris.

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 10 Iunie 2012, ora 18:30

De la: revenitu, la data 2012-06-10 01:52:48Imi place al naibii de mult , darzenia cu care posteaza Mytcor stanga -dreapta -stanga ... . Ca daca ii dau neshte pleibecuri da postari anterioare ale domniei sale , o sa ne ia somnul de atata ras .
Asta cu vuvuzelele , recunosc , e noo ... Dar parca erau mai tapene mishtourile cu basinile...
Sa inteleg ca nu il mai fericeste nimeni . In Romania. De aia nu sta-n ea. E si asta un mod de a "lupta"... Intrebarea e : cu cine?
Modul sau "eminescian" de a posta pe politic devine ridicol , la un moment dat . Nu , nu critic , fiecare e liber in a se exprima . Nu inteleg insa ce doreste ? ... Ce doresti? ... altceva decat sa jignesti pe cei ce nu iti inteleg stilul "smuls" de a iti face cunoscute ideile ?...
Accept ideologia ochi-pt-ochi. Sunt jignit-jignesc . Numai ca tu Mytcor o faci si ne . Asta nu e fair.

Dezamagiti de mersul politico-economic al Romaniei , al lumii , in general , suntem toti . Toti stim ca "solutii" nu sunt . Cine este la putere sau cine va veni nu o sa ne faca nici cald nici rece...
Uniunea face forta , iar noi exact asta facem de mii de ani . Stam dezbinati ... ca sa nu castige capra vecinului ...
Daca Romania era Unita cu adevarat , azi eram la masa Greilor , cu drept de veto...
Ca vrei tu Mytcor sau nu , Romania a fost o forta industrial-agrara . Numai e . Am speriat vestul (si nu numai) cu ce suntem noi romanii capabili. Numai suntem. Venise vremea sa plateasca cei vinovati de ... hai sa-i spunem tradare. Numai ca nu ne-a placut de fata calaului si am inceput sa aruncam cu rosii in el .
Iar cand il auzim , ne mai ridicam si in picioare ... Eee, nu, ca asata-i culmea ...

Ba mai sunt prietene oameni care'si pun mana la inima si care stau in pozitie de drepti cand aud imnul...pacat ca unii scot chiar din textul imnului strofe care nu le convin din cauza unor similitudini dar au pretentia de a conduce aceasta tara......

Raporteaza abuz de limbaj
c poi numai s reueti, nu ai cum s pierzi. Eecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eec. Nimic. Totul nainteaz in istoria umanitii precum se ntmpl i cu procesul ei evolutiv. Totul avanseaz de-a lungul cltoriei tale.
Fosta membra 9am.ro

4841 mesaje

Postat pe: 10 Iunie 2012, ora 20:55

De la: Silver9AM, la data 2012-06-10 18:30:07

Ba mai sunt prietene oameni care'si pun mana la inima si care stau in pozitie de drepti cand aud imnul...pacat ca unii scot chiar din textul imnului strofe care nu le convin din cauza unor similitudini dar au pretentia de a conduce aceasta tara......

Atat ii duce mintea pe useleprosi! In curand vor modifica textul imnului, pentru ca ei nu se trag din Traian si Decebal ci din Stalin si Iliescu.

"No man is an island entire of itself; every man is a piece of the continent, a part of the main... And therefore never send to know for whom the bell tolls; it tolls for thee." - John Donne
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 10 Iunie 2012, ora 21:16

mai bine veneai la fostul rest. Bucur ,azi Hanul Berarilor, beam un brustefriend d'ala nemtescu si lasam politica ptr. mine....a fost o splendoare de vreme, de atmosfera,etcetc !pacat !

nici Silviu nu a venit si tare rau imi pare !

P. drobul de sare sta sa cada pe voi, este ? NU te-a deranjat ca Base "constitutionalistul " voia sa SCHIMBE COnstitutia asa cum voia si Stia el....nici ca puneam de' o rep, prezidentiala NUMAI Ptr. dumnealui , cu care erati si sunteti de acord....la ce nu v-ati gindit insa ? ca el s-ar putea sa NU mai ajunga Niciodata presedinte si sa va treziti ca unu' ca Iliescu, cu puteri sporite ! este ca la varianta asta Nu v-ati gindit , nu-i asa ? pai, de ce sa va fi gindit ?

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 11 Iunie 2012, ora 02:44

Sint curios daca mai continua topicul si dupa 2014?

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 11 Iunie 2012, ora 07:43

De la: nastasemihail, la data 2012-06-11 02:44:08Sint curios daca mai continua topicul si dupa 2014?

O sa apara topicul ,,Dezvoltatorul Romaniei, Traian Basescu"

,,E-un curcubeu deasupra lumii sufletului meu"
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 11 Iunie 2012, ora 07:50

De la: _Ingrid, la data 2012-06-11 07:43:49
De la: nastasemihail, la data 2012-06-11 02:44:08Sint curios daca mai continua topicul si dupa 2014?

s-a terminat cu faza asta !
pe mine m-au uimit cei peste 50% ce au iesit ieri la votare .....de cind nu ne-am mai mobilizat in felul asta ? care va sa zica , dorinta de a-i da peste nas lui Bas' si Pdl.ului si a-l pune la colt, a fost mai puternica decit atractia de a iesi pe undeva, la iarba verde !
inca nu stiu ce-au facut clujenii cu bocul lor : si l-au pastrat strins bine la piept sau l-au maturat ?

Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 11 Iunie 2012, ora 07:53

De la: gabigabi2, la data 2012-06-11 07:50:14

pe mine m-au uimit cei peste 50% ce au iesit ieri la votare .....de cind nu ne-am mai mobilizat in felul asta ? care va sa zica , dorinta de a-i da peste nas lui Bas' si Pdl.ului si a-l pune la colt, a fost mai puternica decit atractia de a iesi pe undeva, la iarba verde !
inca nu stiu ce-au facut clujenii cu bocul lor : si l-au pastrat strins bine la piept sau l-au maturat ?

Atatia am fost?..nu stiu care tv zicea 28...

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 11 Iunie 2012, ora 08:18

daca dna Udrea-si baga degetul in gurita ca sa opreasca PORCARIA aia cu "noi suntem urmasii lui Traian....Traian Basescu " si aveati bunul simt sa nu INTINATI cu slugarnicia voastra pina si Imnul National, Nu se intimplau multe-n tara asta care, ieri, si-au primit penalizarea !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 11 Iunie 2012, ora 08:26

De la: _Ingrid, la data 2012-06-11 07:53:02
De la: gabigabi2, la data 2012-06-11 07:50:14

Atatia am fost?..nu stiu care tv zicea 28...

neeeee, au fost peste 57 % cam asa am auzit eu azi dimineata si m-am mirat mult ieri cind am stat la coada ca sa votez....si sor-mea a spus la fel : ca nici cind sa fie salvat Base de suspendare n-a vazut atita lume la votat !

_geta_

271 mesaje
Postat pe: 11 Iunie 2012, ora 16:22

Ce s-a intamplat cu MARELE om base? Sa fi facut cura de slabire si acum umbla ametit? De ce nu sta acasa? Si eu sunt dupa o cura dar abia mi-am permis sa ies la votare pe cand el, saracu', impinge caruciorul prin supermarket dupa ce securistii lui au chemat 'presa'. Avea nevoie de un dus de multime ! De ce? Asa e el! Incearca adancimea marii cu degetul. La intalnirea cu printul Charles, base' si-a aratat fascinatia pentru 'Aniversarea a 60 de ani de maritis a reginei' si nu de domnie! Dar inainte de a-l primi pe print a facut neinspirata destainuire ca raspuns la ce parere are despre rezultatele partiale, ca Doamne fereste, putea fi si mai rau! Sigur nu si-a putut disimula ura fata de PDL care au luat sub 15% si puteau lua mai mult! Dar vorba lui: Doamne fereste!

Inteligent mai e timpul! Se surpa cum vrea el in viata mea rebela: Ma scol cand se termina visul; muncesc daca vreau, daca pot; si... si iubesc! Iubesc primavara ca doar ea imi numara anii!
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 11 Iunie 2012, ora 16:53

De la: _geta_, la data 2012-06-11 16:22:37Ce s-a intamplat cu MARELE om base? Sa fi facut cura de slabire si acum umbla ametit? De ce nu sta acasa? Si eu sunt dupa o cura dar abia mi-am permis sa ies la votare pe cand el, saracu', impinge caruciorul prin supermarket dupa ce securistii lui au chemat 'presa'. Avea nevoie de un dus de multime ! De ce? Asa e el! Incearca adancimea marii cu degetul. La intalnirea cu printul Charles, base' si-a aratat fascinatia pentru 'Aniversarea a 60 de ani de maritis a reginei' si nu de domnie! Dar inainte de a-l primi pe print a facut neinspirata destainuire ca raspuns la ce parere are despre rezultatele partiale, ca Doamne fereste, putea fi si mai rau! Sigur nu si-a putut disimula ura fata de PDL care au luat sub 15% si puteau lua mai mult! Dar vorba lui: Doamne fereste!

dar la ce s-o fi asteptat el, dupa cura de Austeritate IMPUSA poporului prin Decizia sa, dar dezmatul camarilei in vazul tuturor ? chiar a crezut ca vom inghiti la nesfirsit ? poporul a fost dispus s-o accepte,totusi si n-a dat cu pietre,nu s-au spart geamuri de magazine ; nu s-au facut mitiguri nesfirsite dar, stai putin : ptr. unii muma- ptr. altii ciuma ? cam la ce se astepta ? sa fie aplaudat si revotat ca i s-au inchis spitale si trebuie sa se duca 'jde km. ptr. o analiza sau internare sau ca i s-au inchis scoli si copii se duc si ei la km. departare ca sa poata invata carte ? ca prin lipsirea de sanatate si de invatamint, iti condamni poporul si tara la decadere si disparitie, NU s-a gindit atunci cind trebuia ? de ce nu s-a gindit ? CE alta treaba mai Importanta avea de facut, de'a lasat poporul asta pe mina hotilor si smecherilor ? acum TRAGE Consecintele si -i suparat pe PDL ? de ce ? ca i-a Executat Ordinele ? HA !

_geta_

271 mesaje
Postat pe: 11 Iunie 2012, ora 17:32

De la: gabigabi2, la data 2012-06-11 16:53:26
De la: _geta_, la data 2012-06-11 16:22:37Ce s-a intamplat cu MARELE om base? Sa fi facut cura de slabire si acum umbla ametit? De ce nu sta acasa? Si eu sunt dupa o cura dar abia mi-am permis sa ies la votare pe cand el, saracu', impinge caruciorul prin supermarket dupa ce securistii lui au chemat 'presa'. Avea nevoie de un dus de multime ! De ce? Asa e el! Incearca adancimea marii cu degetul. La intalnirea cu printul Charles, base' si-a aratat fascinatia pentru 'Aniversarea a 60 de ani de maritis a reginei' si nu de domnie! Dar inainte de a-l primi pe print a facut neinspirata destainuire ca raspuns la ce parere are despre rezultatele partiale, ca Doamne fereste, putea fi si mai rau! Sigur nu si-a putut disimula ura fata de PDL care au luat sub 15% si puteau lua mai mult! Dar vorba lui: Doamne fereste!

dar la ce s-o fi asteptat el, dupa cura de Austeritate IMPUSA poporului prin Decizia sa, dar dezmatul camarilei in vazul tuturor ? chiar a crezut ca vom inghiti la nesfirsit ? poporul a fost dispus s-o accepte,totusi si n-a dat cu pietre,nu s-au spart geamuri de magazine ; nu s-au facut mitiguri nesfirsite dar, stai putin : ptr. unii muma- ptr. altii ciuma ? cam la ce se astepta ? sa fie aplaudat si revotat ca i s-au inchis spitale si trebuie sa se duca 'jde km. ptr. o analiza sau internare sau ca i s-au inchis scoli si copii se duc si ei la km. departare ca sa poata invata carte ? ca prin lipsirea de sanatate si de invatamint, iti condamni poporul si tara la decadere si disparitie, NU s-a gindit atunci cind trebuia ? de ce nu s-a gindit ? CE alta treaba mai Importanta avea de facut, de'a lasat poporul asta pe mina hotilor si smecherilor ? acum TRAGE Consecintele si -i suparat pe PDL ? de ce ? ca i-a Executat Ordinele ? HA !

Gabi, am vrut eu putin umor negru dar s-a rupt varful la creion! Voiam sa scriu ca s-a mirat ca a iesit asa mult, ca Doamne fereste daca prindeau un scor mai mare nu mai aveau de unde fura si cu ce minti acest 'electorat' pe care unii ii detesta! Mi-am amintit cum fiul meu cam pe la 14 ani se ducea cu baietii si uneori intarzia. A facut o nazdravanie, eu m-am destainuit unei prietene se ea mi-a spus: " I-a stricat anurajul!" I-am explicat ca anurajul nu-i un blestem si ca e format din fiecare ins. Asa si acum! Electoratul e de vina ca nu a mai suportat pe acesti "fii ai lui traian' hamesiti, niciodata satui! Daca ar fi fost ei alesi ce-ar mai fi facut decat tot ce stiau dinainte: sa scurme peste tot sa vada ce se mai poate fura; nu se reintregeau salariile fie ele si in doua transe; nu se dadea inapoi furaciunea cu buna stiinta a lui boc cei 5,5% luati pe nedrept din pensii. Cum sa nu fie votat USL de catre acest electorat, cand base' l-a certat pe Ponta ca le da banii inapoi? Da astfel nu vor mai trebui sa umble la varsta lor prin tribunale? Nu tot Statul trebuia sa le plateasca? Eu astept sa se faca toate acele AUDIT-uri si apoi sa fie trasi la raspundere cei vinovati! Ei, nu-i asa ca m-am trezit cu o speranta? Daca era tot mru, la ce-oi mai fi sperat?
Ca sa inteleg exact in ce consta acest AUDIT, m-am informat si pentru ca s-ar putea sa mai fie si alti nestiutori ca mine, am copiat mai jos o explicatie:
"Sub aspectul concepției și accepțiunii sale generale, AUDITUL se trateaz ca o manifestare de control al corectitudinii și analiza performanțelor financiare pornind de la ceea ce reflect conturile și sintezele contabile,fapt pentru care International Accounting Standard au constituit baza de fundamentare a Normelor Internaționale de Audit de ctre organismele specializate ale Uniunii, (Comite Reglementaire de laudit) lund n considerare cele mai notabile realizri economice obținute sau situația financiar global la un moment dat comparate cu situațiile ideale,cu speranța,cu perspectiva.)" Gabi,

Inteligent mai e timpul! Se surpa cum vrea el in viata mea rebela: Ma scol cand se termina visul; muncesc daca vreau, daca pot; si... si iubesc! Iubesc primavara ca doar ea imi numara anii!
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 11 Iunie 2012, ora 17:52

demult tot bat gura pe aici ca, daca-si dorea don Basescu sa aibe pe cine trage-n teapa-asa cum a promis in 2004- era suficient ca fiecare Minister si Ministru sa fie analizat : ce bani a avut pe mina, ce programe a avut, ce s-a cheltuit si pe ce ....nu stiam atunci ce-nseamna Audit, dar e la bunul simt si ASTEPT sa fie luat la VERIFICAT fiecare-n parte ,dintre cei ce au avut pe mina banii tarii !

Tramp

9944 mesaje
Postat pe: 11 Iunie 2012, ora 17:57

De la: gabigabi2, la data 2012-06-11 17:52:26 demult tot bat gura pe aici ca, daca-si dorea don Basescu sa aibe pe cine trage-n teapa-asa cum a promis in 2004- era suficient ca fiecare Minister si Ministru sa fie analizat : ce bani a avut pe mina, ce programe a avut, ce s-a cheltuit si pe ce ....nu stiam atunci ce-nseamna Audit, dar e la bunul simt si ASTEPT sa fie luat la VERIFICAT fiecare-n parte ,dintre cei ce au avut pe mina banii tarii !

Bati gura si gura bate...........................................folositi cu incredere produsele naturale,ecologice (romanesti) !

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 11 Iunie 2012, ora 19:11

De la: gabigabi2, la data 2012-06-11 17:52:26 demult tot bat gura pe aici ca, daca-si dorea don Basescu sa aibe pe cine trage-n teapa-asa cum a promis in 2004- era suficient ca fiecare Minister si Ministru sa fie analizat : ce bani a avut pe mina, ce programe a avut, ce s-a cheltuit si pe ce ....nu stiam atunci ce-nseamna Audit, dar e la bunul simt si ASTEPT sa fie luat la VERIFICAT fiecare-n parte ,dintre cei ce au avut pe mina banii tarii !

Asa ar fi corect ,cine a delapidt sa fie judecat si inchis,dar ce zici sa se faca asa din '89 ?
Ce ai spune sa se vada si de sufletul celor morti in "revolutie',mineriade,iar vinovatii sa fie trasi la raspundere ?Ce ai spune si de tunurile trase ,de industria vanduta pe un dolar ,de smenurile facute de "baietii destepti' ,de faptul ca un securist dovedit IREVOCABIL ,sa nu mai aiba acces in parlment...........ce ai spune.............

c poi numai s reueti, nu ai cum s pierzi. Eecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eec. Nimic. Totul nainteaz in istoria umanitii precum se ntmpl i cu procesul ei evolutiv. Totul avanseaz de-a lungul cltoriei tale.
Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 11 Iunie 2012, ora 19:13

De la: Silver9AM, la data 2012-06-11 19:11:28

Asa ar fi corect ,cine a delapidt sa fie judecat si inchis,dar ce zici sa se faca asa din '89 ?
Ce ai spune sa se vada si de sufletul celor morti in "revolutie',mineriade,iar vinovatii sa fie trasi la raspundere ?Ce ai spune si de tunurile trase ,de industria vanduta pe un dolar ,de smenurile facute de "baietii destepti' ,de faptul ca un securist dovedit IREVOCABIL ,sa nu mai aiba acces in parlment...........ce ai spune.............

Eu as spune DA!!! asa ar fi corect si sper ca se va face.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 11 Iunie 2012, ora 19:38

De la: _Ingrid, la data 2012-06-11 19:13:33

Eu as spune DA!!! asa ar fi corect si sper ca se va face.

de acord si sa se inceapa cu don Basescu , ca unul ce a avut 6 mandate ca Ministru....plus Primaria Generala si sa ne dea o pilda de Transparenta !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 11 Iunie 2012, ora 19:39

pai nu despre asta spun mereu si mereu ?

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 11 Iunie 2012, ora 20:25

De la: _geta_, la data 2012-06-11 17:32:45
De la: gabigabi2, la data 2012-06-11 16:53:26

Gabi, am vrut eu putin umor negru dar s-a rupt varful la creion! Voiam sa scriu ca s-a mirat ca a iesit asa mult, ca Doamne fereste daca prindeau un scor mai mare nu mai aveau de unde fura si cu ce minti acest 'electorat' pe care unii ii detesta! Mi-am amintit cum fiul meu cam pe la 14 ani se ducea cu baietii si uneori intarzia. A facut o nazdravanie, eu m-am destainuit unei prietene se ea mi-a spus: " I-a stricat anurajul!" I-am explicat ca anurajul nu-i un blestem si ca e format din fiecare ins. Asa si acum! Electoratul e de vina ca nu a mai suportat pe acesti "fii ai lui traian' hamesiti, niciodata satui! Daca ar fi fost ei alesi ce-ar mai fi facut decat tot ce stiau dinainte: sa scurme peste tot sa vada ce se mai poate fura; nu se reintregeau salariile fie ele si in doua transe; nu se dadea inapoi furaciunea cu buna stiinta a lui boc cei 5,5% luati pe nedrept din pensii. Cum sa nu fie votat USL de catre acest electorat, cand base' l-a certat pe Ponta ca le da banii inapoi? Da astfel nu vor mai trebui sa umble la varsta lor prin tribunale? Nu tot Statul trebuia sa le plateasca? Eu astept sa se faca toate acele AUDIT-uri si apoi sa fie trasi la raspundere cei vinovati! Ei, nu-i asa ca m-am trezit cu o speranta? Daca era tot mru, la ce-oi mai fi sperat?
Ca sa inteleg exact in ce consta acest AUDIT, m-am informat si pentru ca s-ar putea sa mai fie si alti nestiutori ca mine, am copiat mai jos o explicatie:
"Sub aspectul concepției și accepțiunii sale generale, AUDITUL se trateaz ca o manifestare de control al corectitudinii și analiza performanțelor financiare pornind de la ceea ce reflect conturile și sintezele contabile,fapt pentru care International Accounting Standard au constituit baza de fundamentare a Normelor Internaționale de Audit de ctre organismele specializate ale Uniunii, (Comite Reglementaire de laudit) lund n considerare cele mai notabile realizri economice obținute sau situația financiar global la un moment dat comparate cu situațiile ideale,cu speranța,cu perspectiva.)" Gabi,

Gabi,tu insusi esti un umor negru........Acum ,hai suna ziarele si "corespondeaza' cu ele,fa editorialul......

Fosta membra 9am.ro

490 mesaje

Postat pe: 12 Iunie 2012, ora 08:03

De la: Black_Friday, la data 2012-06-10 20:55:40

Atat ii duce mintea pe useleprosi! In curand vor modifica textul imnului, pentru ca ei nu se trag din Traian si Decebal - www.youtube.com/watch?v=J5kf6lDZRTs&feature=related - ci din Stalin si Iliescu.

USL ul scapa Romania de ciuma portocalie si MAFIA institutionalizata de Basescu.

PE 29 IULIE 2012 EU AM CHEMAT ELECTORATUL LA VOT DAR PDL SI OAMENII DIN SERVICIILE SECRETE VOR BOICOTA SI IMPEDICA PARTICIPAREA SA NU ATINGA PRAGUL ELECTORAL SA MA REINTORC LA COTROCENI.AMBASADORII MEI DIN STRAINATATE STIU SI EI CE AU DE FACUT.MONICA MACOVEI LATRA LA BRUXELLES SA-L ASMUTA PE BARROSO SI PE MERKEL CA ASTIA SUNT CRETINI SI NU PRICEP MANEVRELE MELE,DAR AU INTERESE IN ROMANIA LA FEL CA AMERICANII.LA CCR AM OMUL MEU STEFAN MINEA SPECIALIST IN FALSURI SI DAU PESTE CAP DECIZIILE PLENULUI CIND SUNT FRAIERII PLECATI IN CONCEDII. EU NU RESPECT LEGEA PARTIDELOR POLITICE,IN SPECIAL ART.2 SI ART.46. STIAM CA LISTELE ELECTORALE SUNT UMFLATE CU PESTE 3,5 MILIOANE DE ELECTORI CA AM SI EU VAGABOANTA MEA LA AUTORITATEA ELECTORALA PERMANENTA SI VROIAM SA LE MAI TRAG O PACALEALA GAOZARILOR,DACA MAI ERA DULAUL MEU BLAGA LA MI REUSEAM.DAR NICI CU IOAN RUS NU MA PLING CA ESTE OMUL LUI BOC.DAR NU MA PLING,O AM PE ASPAZIA COJOCARU, SECURISTA CARE RASTOARNA SITUATIA LA CCR IN FAVOAREA MEA PE HANDICAPATUL ZEGREAN,PSIHOPATA IULIA,PETRE CEAUSESCU LAZAROIU INFRACTORUL CARE CU TOATE CELE 7,5 MILIOANE DE VOTURI IMPOTRIVA MEA SI INCOMPETENTA PARLAMENTULUI MA INTORC LA COTROCENI.
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 12 Iunie 2012, ora 17:44

De la: mytcor, la data 2010-02-10 12:20:42....sunt n faa unui espresso i ce mi-am spu, hai s "bag" ochiul pe forum !...

mare mi-a fost surprinderea ...Camione, te-ai luat i tu s faci com-uri aa cum fcea pe vremuri Silviu, pe vremurile-n care eu declanam "provocri" iar cei manipulai cu tembelizoru' mucau momeala.

Poi vezi tu Gbeloo, d-aceea am spus eu atunci c Silviu is the winner !....
multe s-au schimbat d-atunci, i, dac ai avea puin bun voin, ai reciti postrile noastre, viaa le-a confirmat, ct despre tine Gabi, cu-al tu spirit utopic, i manipulat grosolan de ctre iubielul tu, -mult stimabilul do'n Vannea- ce acum l-ai ridicat la rang de vizitator al (sky) cerului, ar fi trebuit s-i spun adevrurile percepute personal fa de-o situaie sau alta , din pcate, printr-un limbaj politicoso-mieros, a cam reuit a te ridica la rang de Cotoroan i Gbel, ...mdeh !...ai furat-o !...

Acum ce-o tot mixezi, ce-o tot coafezi, asta este !...

n Ro nu se poate construi absolut nimic pe fundamentul democraiei originale instaurate de ctre Iliescu n cei 8 ani de mandat pe care i-a avut la dispoziie imediat dup 1989, acolo este putregaiul monetaro-financiar-economic aal Ro.

Dac nu suntei contieni c acel eafodaj politico-economic trebuie demolat i luat totul de la green grass, atunci nu se mai poate face chiar nimic.

Voi ,adversarii lui T.B. ar trebui s v gndii de dou ori atunci cnd v declarai opozani, din pcate, este singurul cel ce dup ctigarea primului mandat de preedinte, a dovedit c dorete s reformeze statul i societatea-n mod real.

Iar dac chiar dorii o dovad, atunci ar trebui s v rspunde-i la o singur ntrebare; ce mn-n lupt acea monstruoas coaliie, ncepnd cu cei 322 i terminnd ce cea din campania electoral pt. obinerea ultimului mandat.

Dac v vei rspunde-n mod onest acestei provocri,atunci suntei pe drumul cel bun,avei dreptul s spunei c ntreaga clas politic post decembrista a distrus o tar, un popor i-o economie, dar, mai sunt i excepii, din fericire T.B. este o excepie, i s-ar putea s fie ultima pe care v-o ofer viaa politic romneasc.

Din pcate, dac nu i-ar fi alaturi ,partidul pe care l-a reformat i dus de la 7% la 33%, ar fi singur mpotriva tuturor !...numai c, odat cu obinerea celui de-al doilea mandat i oarecum nvingerea acelei monstruoase coaliii, mai are de nfruntat alaturi de guvernul E.Boc, a doua falang de lupt a acelei monstruoase coaliii, ea se numete....structura sindical de stat.

Aici se va da btlia final ntre T.B-E.B. pe de-o parte i monstruasa coaliie pe de alta, micarea sindical din Ro. este o structur motenit din vechiul regim, perpetuat , ntreinut i folosit ca mijloc de presiune a factorului plitic de sorginte criptocomunisto-socialist.
Att timp ct aceast structur sindical va fi cureaua de transmisie PSD-isto-aparatcic, interesele claselor sociale ce-ar trebui s le reprezinte, este un vax cu ap rece.

N-am auzit ca micarea sindical din Ro. s aib alte revendicri n faa "patronatului" i-a guvernului, dect cele salariale, n-am vzut programe dezvoltate de ctre structurile sindicale din Ro, in vederea consilierilor profesionale, in zona solicitrii retehnologizrilor, n vederea respectrii timpilor normai de munc i respectarea /imbuntirea normelor de securitate a muncii, n-am observat c-i preocup problemele ce in de problemele de sntate i bolile dobndite profesional etc, etc, nu mai vorbesc despre solicitarile adresate guvernanilor de a dezvolta politici n ceea ce privete sporirea procentului ocupaional al forei de munc auohton....

espresso meu finished, pun virgul i revin...

interesanta postarea si ,dupa 2 ,4 luni ,timp in care bas si PDL au pus cu botul pe labe si sindicate si soc. civila si si-a facut si majoritate-n parlament - beton- a adoptat prin votul lui sau nu ,ci doar prin asumare Legi necesare Reformei, totul s-a dus naibii si popolatia Ro i-a pus stampila : EXPIRAT !

Fosta membra 9am.ro

2310 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 13 Iunie 2012, ora 09:01

Ia sa vezi, mamaita, ce tepe vor face astia de la USL ... sa vezi ce audituri, sa vezi ce verificari ...
Ponta are pe mana, de mai bine de o luna banii tarii, de grija carora gemi tu si cei de teapa ta ... si ?
Ia spune, Cotoroanto, cate milioane de ani o sa-l astepti pe Ponta sa faca ce n-a facut Basescu ?
Da tu un termen, care-l vrei tu ...

Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
Fosta membra 9am.ro

2310 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 13 Iunie 2012, ora 09:04

De la: generalul, la data 2012-06-12 08:03:12
De la: Black_Friday, la data 2012-06-10 20:55:40

Atat ii duce mintea pe useleprosi! In curand vor modifica textul imnului, pentru ca ei nu se trag din Traian si Decebal - www.youtube.com/watch?v=J5kf6lDZRTs&feature=related - ci din Stalin si Iliescu.

USL ul scapa Romania de ciuma portocalie si MAFIA institutionalizata de Basescu.

Si instaleaza ciuma ros-galbena si mafia institutionalizata de Ponta si Antonescu ...
Sau nu ?

Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 13 Iunie 2012, ora 09:33

si care ar fi concluzia ? ca Tara e CIUMATA, da? voua va place Ciuma portocalie....noua cea rosie-galben- albastra ! voi sunteti multumiti de cum a functionat cea portocalie, noi speram ca "ai nostri" sa NU mai faca ce-au facut "ai vostri " ! corecta concluzia ?

joeelena

59 mesaje

Postat pe: 14 Iunie 2012, ora 07:20

_geta_

271 mesaje
Postat pe: 14 Iunie 2012, ora 11:22

Am citit Evz.ro. Eveniment: Basescu ii da sah lui Ponta: Constitutia contra Bruxelles! Am comentat si bine inteles ca acest Evz.ro nu-mi posteaza comentariile.
Basescu profita de faptul ca atunci cand s-a aprobat constitutia prin referendum, tara noastra nu avea nimic in comun cu UE, cu legile impuse tarilor privind o serie de masuri care trebuie respectate si multe alte legi de organizare si functionare, deci nu erau stipulate pe articole drepturile si obligatiile tarii noastre in UE. Profitand ca in art. 80 (1) se scrie:" Presedintele Romaniei reprezinta statul roman" si este garantul independentei nationale, al unitatii si al integritatii teritoriale a tarii. E clar ca presedintele reprezinta statul roman si nu bulgar sau alt stat dar nu se scrie si unde! Prin aceata fraza i se creaza presedintelui sa faca ce vrea in tara si inafara ei! A dat cea mai mizerabila lectie de 'cultura' privind dreptul lui de a se duce la Consiliul Europei si astfel Ponta a primit 'sah' dar Ponta avand invitatia si programul va merge la Bruxelles pentru ca nu e precum Boc sa-i dea delegatie lui base' sa-l reprezinte! Aceasta e piesa cu care Ponta il va face mat pe base'! Dupa ce a ametit 'tot poporul' cu drepturile lui, a acceptat sa aiba o discutie la Cotroceni cu primul ministru. De ce? Ca sa apara din nou pe toate sticlele si sa ne prosteasca iar ca el e cel intelept si a cedat? Daca Boc ar fi avut coloana vertebrala pentru functia ce o detinea, nu-i dadea delegatii la toate intrunirile unde ar fi trebuit sa ne reprezinte! Dar ce sa fi facut Boc acolo? Sa se inalte pe varfuri ca sa para mai mare in fotografia de grup? Chiar, daca trebuia sa mearga presedintele, cum a ajuns Boc acolo? Eu doresc sa mearga base' sa se plimbe iar bezmetic pe coridoare si sa faca poze intre ceilalti prim-ministri!

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 14 Iunie 2012, ora 14:18

De la: _geta_, la data 2012-06-14 11:22:31Am citit Evz.ro. Eveniment: Basescu ii da sah lui Ponta: Constitutia contra Bruxelles! Am comentat si bine inteles ca acest Evz.ro nu-mi posteaza comentariile.
Basescu profita de faptul ca atunci cand s-a aprobat constitutia prin referendum, tara noastra nu avea nimic in comun cu UE, cu legile impuse tarilor privind o serie de masuri care trebuie respectate si multe alte legi de organizare si functionare, deci nu erau stipulate pe articole drepturile si obligatiile tarii noastre in UE. Profitand ca in art. 80 (1) se scrie:" Presedintele Romaniei reprezinta statul roman" si este garantul independentei nationale, al unitatii si al integritatii teritoriale a tarii. E clar ca presedintele reprezinta statul roman si nu bulgar sau alt stat dar nu se scrie si unde! Prin aceata fraza i se creaza presedintelui sa faca ce vrea in tara si inafara ei! A dat cea mai mizerabila lectie de 'cultura' privind dreptul lui de a se duce la Consiliul Europei si astfel Ponta a primit 'sah' dar Ponta avand invitatia si programul va merge la Bruxelles pentru ca nu e precum Boc sa-i dea delegatie lui base' sa-l reprezinte! Aceasta e piesa cu care Ponta il va face mat pe base'! Dupa ce a ametit 'tot poporul' cu drepturile lui, a acceptat sa aiba o discutie la Cotroceni cu primul ministru. De ce? Ca sa apara din nou pe toate sticlele si sa ne prosteasca iar ca el e cel intelept si a cedat? Daca Boc ar fi avut coloana vertebrala pentru functia ce o detinea, nu-i dadea delegatii la toate intrunirile unde ar fi trebuit sa ne reprezinte! Dar ce sa fi facut Boc acolo? Sa se inalte pe varfuri ca sa para mai mare in fotografia de grup? Chiar, daca trebuia sa mearga presedintele, cum a ajuns Boc acolo? Eu doresc sa mearga base' sa se plimbe iar bezmetic pe coridoare si sa faca poze intre ceilalti prim-ministri!

in sfirsit, Ponta a pus pct. pe I si a intrebat ceea ce mie mi s-a parut a fi fost normal de intrebat chiar dl. Basescu, la prima sa aparitie pe post de prof. constitutional : buuuun, daca-i asa , Atunci De ce la toate acele summit.uri erau prezenti Prim-ministrii celorlate state membre, cu exceptia Frantei, Ciprului,care sunt rep. Prezidentiale ?!.... sa fie aia atit de stupizi, de caraghiosi sa-si trimeata premierii si nu presedintii care si aia isi reprezinta tara ?
cit despre experienta capatata in cei 7-8 ani de cind se duce dumnealui pe acolo.... si respectul pe care i-l arata ceilalti, care-l imping cu mina sa se dea mai incolo recunosc cu mina pe inima ca , oricit mi-ar displace acest om, m-a durut inima ptr. Romania si m-am gindit ca poate vom gasi si noi o data un om care sa ne reprezinte cu cinste si mindrie !

_geta_

271 mesaje
Postat pe: 14 Iunie 2012, ora 18:55

De la: gabigabi2, la data 2012-06-14 14:18:19
De la: _geta_, la data 2012-06-14 11:22:31Am citit Evz.ro. Eveniment: Basescu ii da sah lui Ponta: Constitutia contra Bruxelles! Am comentat si bine inteles ca acest Evz.ro nu-mi posteaza comentariile.

in sfirsit, Ponta a pus pct. pe I si a intrebat ceea ce mie mi s-a parut a fi fost normal de intrebat chiar dl. Basescu, la prima sa aparitie pe post de prof. constitutional : buuuun, daca-i asa , Atunci De ce la toate acele summit.uri erau prezenti Prim-ministrii celorlate state membre, cu exceptia Frantei, Ciprului,care sunt rep. Prezidentiale ?!.... sa fie aia atit de stupizi, de caraghiosi sa-si trimeata premierii si nu presedintii care si aia isi reprezinta tara ?
cit despre experienta capatata in cei 7-8 ani de cind se duce dumnealui pe acolo.... si respectul pe care i-l arata ceilalti, care-l imping cu mina sa se dea mai incolo recunosc cu mina pe inima ca , oricit mi-ar displace acest om, m-a durut inima ptr. Romania si m-am gindit ca poate vom gasi si noi o data un om care sa ne reprezinte cu cinste si mindrie !

Sa stii ca in momentele acelea si eu am suferit, dar acum e ca si cum mi-as permite sa vorbesc dupa multi ani despre un mort cand nu mai cauti formula 'despre morti numai de bine!' Basescu, desi stie cu ce se va confrunta la Bruxelles, aici joaca aceeasi carte: eu sunt cel mai tare! Va avea mult de luptat, vreau sa scriu ca va obosi de atatea incercari de a-l incovoia pe Ponta. Deocamdata inca sper ca s-a nimerit ceea ce asteptam de atata timp. Face gafe din cauza timpului comresat de atatea probleme, dar are bunul simt sa recunoasca atunci cand greseste si apoi sa indrepte greseala. Cel mai mult mi-a placut faptul ca nu schimba oamenii competenti din vechea guvernare si ca a recunoscut clar in mai multe randuri ca 'nu tot ce a facut guvernul boc trebuie anulat' (din memorie).

Fosta membra 9am.ro

4841 mesaje

Postat pe: 15 Iunie 2012, ora 04:15

Apar dovezi in legatura cu contra-revolutia javrelor, sau protestele din Piata Universitatii de la inceputul anului 2012. Sa vedem ce vor mai spune acum cei care pe forumul asta se laudau ca au fost in Piata, ca au manifestat contra tiranului Basescu fara sa fie platiti de usl. Cum este mai Vasile din Galati? Ca tu erai portavocea din Galati, organizatorul mitingurilor din fata Prefecturii?

Vineri, 15 Iunie 2012. 454 vizualizri, 32 comentarii, 2 voturi

Rezervitii lui Dogaru, noii mineri ai USL

Autor: Virgil Burl

nc exaltat de rezultatul alegerilor, liderul de sindicat al fotilor militari amenin s fac legea mpreun cu USL "pentru care a ieit n strad indiferent de vreme, aa cum s-a angajat s o fac".

Sursa: CODRIN PRISECARUColonelul rezervist specializat n Dracula, Mircea Dogaru, revine n actualitate printr-o scrisoare deschis n care amenin noul guvern cu proteste extreme dac pensiile micorate n 2011 nu revin la nivelul din 2010.

Dup ce a rspuns la toate comenzile USL, fostul propagandist comunist a trimis o scrisoare deschis copreedinilor USL, Ponta i Antonescu.

Promind o "nou strategie de lupt", Dogaru i dorete ca sindicatul su s devin "a treia for n Romnia" i propune, nici mai mult, nici mai puin, dect s pun umrul la "nlturarea clasei politice impotente, hoae i trdtoare din Romnia", n caz c presiunile exercitate pentru mai muli bani nu funcioneaz.
Realizrile colonelului

n document, Dogaru trece n revist "realizrile" rezervitilor din MAI, MAN i SRI : "Am stat n strad, indiferent de vreme, n Capital i n ar, din ianuarie pn n mai", "am contribuit prin reprezentanii notri permaneni la evitarea politizrii noului fenomen Piaa Universitii", "am scos lumea la vot" etc.

Adunai ntr-un aa numit Consiliul Naional al Societii Civile Romneti (CNSC), pensionarii de lux cu venituri de peste 3.000 de lei pe lun fac presiuni pentru rectigarea privilegiilor.

Culmea, n parte, au i reuit! Ministrul Aprrii Naionale, Corneliu Dobrioiu, a declarat, ieri, n plenul Camerei Deputailor, c USL i va lua angajamentul, n discuiile cu instituiile financiare internaionale, s realizeze revenirea pensiilor militarilor la nivelul din 2010, ncepnd cu anul 2013.

Dobrioiu a susinut proiectul de lege care instituie o "amnistie" pentru pensionarii militari care ar trebui s returneze sume obinute din pensii, peste nivelul recalculat, sume care au fost primite pe perioada recalculrii.

Colaborarea dintre Dogaru i ministrul Dobrioiu a fost parafat de acum o sptmn cnd s-a decis constituirea unei comisii pentru elaborarea actelor normative care s reglementeze reconstrucia sistemului de pensii militare.

Astfel, comisia este condus de un consilier personal al lui Dobrioiu. Cu o zi nainte de discuiile din Parlament, Dogaru amenina voalat c orice dolean a rezervitilor care nu este rezolvat favorabil "ar mri gradul de dezamgire produs n cadrul CNSC.

n timp ce se viseaz lider al "opoziiei civice", colonelul rezervist i reafirm sprijinul pentru "suspendarea/ demiterea Rului Absolut, personificat de numitul Traian Bsescu" i cocheteaz cu intrarea n politic, alturi de USL.
Judecat militar

Acelai individ militeaz acum zgomotos pentru "aducerea n faa justiiei a tuturor celor vinovai de politica programat de genocid", de care se face vinovat, evident, regimul Bsescu.

Dup ce toi bugetarii i pensionarii vor primi banii dorii de Dogaru, bunstarea general va domni peste Romnia, cu condiia ca "la alegerile din toamn vinovaii s fie exclui politic din istorie".

Delirul btrnului colonel este completat de punerea la dispoziia USL a experilor proprii ntru salvarea Romniei. "Actuala Constituie a Romniei ne confer nc dreptul i datoria de aprtori ai naiunii, statului, i garani ai democraiei".

Fostul propagandist comunist cere transformarea structurilor pe care le conduce n "aliai pe termen lung ai USL"

De ce strig Dogaru

Opresatul" rezervist cere revenirea la valorile din 2010 ale pensiilor militare - numai n cazul pensiilor care au sczut - avnd n vedere interesul direct. n decembrie 2010, fostul propagandist avea 3.843 de lei pe lun, dup revizuire a ncasat "numai" 3003 lei.

Dac n 1990 minerii ocupau Capitala pentru salvarea lui Iliescu, astzi, pensionarii MApN lupt pentru buzunarul lui Dogaru

A dat Casa de Pensii a Ministerului Aprrii n judecat i a fcut trimitere la pensiile magistrailor, care nu au fost micorate, acuznd n cererea de chemare n judecat acte de discriminare. Potrivit ultimei declaraii de avere depuse n 2008, colonelul are dou terenuri n Prahova i Ilfov i un apartament.

20 de mii de membri
ar numra sindicatul condus de Mircea Dogaru

Specialist comunist n manipularea maselor

Ionel Stoica

Colonelul (r) Mircea Dogaru (57 de ani) a fost fcut ofier n 1979, la "apelul bocancilor", iar colegii si l-au descris ca specialist n manipularea maselor.

Cariera militar a acestuia a nceput dup ce a terminat Facultatea de Istorie i nu dup absolvirea unei coli de ofieri. Angajarea sa n armat s-a fcut pe pile i a avut o carier departe de disciplina dintr-o unitate militar.

Pleaca colonelului

Norocul su a venit pe calea dragostei, soia sa, Viorela, era fiica generalului- colonel Vasile Petru. Socrul a avut grij de cuplul de tineri cstorii, i i-a gsit un loc cldu ginerelui la Direcia Propagand din Consiliului Superior Politic al Armatei (CSPA).

n anii 80, Vasile Petru era mna dreapt a lui Ilie Ceauescu, ministrul adjunct al Aprrii i fratele dictatorului. Socrul era n graiile Ceauetilor, chiar dac n 1953 a fost decospirat ca agent al spionajul militar sovietic.

n scripte, Dogaru a fost angajat ca istoric-militar, 1979-1999, la Institutul de Istorie i Teorie Militar. n anii 90, ofierul a publicat mai multe articole n revista Armata Romniei i a fost criticat vehement de organizaiile revoluionarilor.

El a luat aprarea ofierilor vinovai de mcelul de la Aeroportul Otopeni i "a dezvluit" c revoluionarii timioreni ar fi decapitat mai muli soldai.

Dogaru a plecat din armat n 2004, din poziia de cercettor tiinific la Direciei Siguran Militar. A dat armata pe politic, i n perioada 2004-2009 a lucrat consilier la Biroul Permanent al Senatului Romniei.

Din anul 2009 este invitat constant la congresele Partidului Conservator al lui Dan Voiculescu. n august 2009, Dogaru a pus bazele Sindicatului Cadrelor Militare Disponibilizate (SCMD) ca o organizaie apolitic non-profit a cadrelor militare n rezerva i n retragere din sistemul naional de aprare.

De altfel, membrii sindicatului, aproximativ 20.000 dup estimrile lui Dogaru, au fost nucleul dur al protestelor i mitingurilor de strad din ultimii trei ani.

Cererile sindicatului au vizat msurile luate de Executiv de a reculacula pensiile militare, dar i scandri mpotriva Guvernului sau a preedintelui Romniei. SCMID are 83 de filiale din care fac parte membri i simpatizani din ministerele Aprarii i Internelor, SRI, SPP i STS.

"Militarii au simit pe pielea lor calitatea pregtirii revoluionarilor experi n arte mariale, n oprirea tancurilor cu o coad de mtur i decapitarea soldailor ntr-o fraciune de secund".
MIRCEA DOGARU - 1994

La ordinul lui Dan Voiculescu

Mircea Dogaru este cel care, n ianuarie 2012, s-a ocupat de obinerea autorizaiilor de miting din Piaa Universitii. Nucleul rezervitilor din armat a fost atunci ntrit de ultrai sportivi, pensionari i revoluionari.

Mobilizarea general n strad a fost dat dup mai multe ntlniri cu liderul PC, Dan Voiculescu. De altfel, trustul media Intact a mediatizat excesiv protestele stradale.

Organizarea mitingului a czut n sarcina ofierului specializat n manipulare, care a condus personal, printr-o portavoce, scandrile anti-guvernamentale.

Atunci cnd a dat tonul, "Venii cu noi, am fost cu voi, pe 22!", mai muli revoluionari l-au apostrofat c n decembrie 1989 au fost n tabere diferite.

Citii mai mult: Rezerviștii lui Dogaru, noii mineri ai USL - Actualitate > EVZ.ro www.evz.ro/detalii/stiri/rezervistii-lui-dogaru-noii-mineri-ai-u...
EVZ.ro

"No man is an island entire of itself; every man is a piece of the continent, a part of the main... And therefore never send to know for whom the bell tolls; it tolls for thee." - John Donne
Pagini: << 1123 1124 1125 1126 1127 1128 1129 1130 1131 1132 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului basescu
Mergi la: