Info
x
Basescu
|
gabigabi2 33366 mesaje Membru din: 13/10/2011 |
Postat pe: 26 Mai 2012, ora 18:57
De la: Tramp, la data 2012-05-26 18:25:18Basescu,presedinte,o poveste ???? neeeee, e un banc rasuflat .... |
|
vasile_vali 2835 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Galati |
Postat pe: 26 Mai 2012, ora 21:02
De la: gabigabi2, la data 2012-05-26 17:53:07De la: Black_Friday, la data 2012-05-26 17:36:02De la: gabigabi2, la data 2012-05-26 10:41:40mai, aparatorilor Democratiei de tip Basescu : Unii oameni au ramas in anul 2004 si cred ca nu ei, ci cei care au depasit mom. respectiv sunt defazati temporal... Si eu l-am votat in 2004 [turul 2] tocmai pt un anumit lucru: sa scapam de nastase si acel mod de a face politica! Si in loc de 1 nastase, am dat de alti nastasi clonati, cu moace gen woodra, pinalty, igashi, blejhnar, botishi si cu 'telectuale de care rad si copii de cls. a III-a 80=150! Asta-i deforma statului promisa de kkior, dam un comunist afara ["Ce blestem, Adriane, ca poporul asta are de ales intre 2 comunisti"] ca sa aducem alti 1000! Deh, boierimea rosie peceroaie trebe sa mananca si ea, nu, apropos de "anti-comunismul" guitzat de popeye..? Aaaa, si inca ceva: daca nastase si-a tinut nevasta si copiii departe de viata publica, matelotu' betzivan si-a proptiit maimutza prin PE pe 6000 de ioroi si nevasta [neoficiala ] prin tot felul de ministere, care mai de care mai bogat, dupa desteptaciunea ei blonda, de presedinta a Norvegiei! "NIHIL SINE DEO!" |
|
Fosta membra 9am.ro 2310 mesaje Membru din: 6/06/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 27 Mai 2012, ora 02:19
Gata cu tampeniile, ma uit la Bute, la Lucian ...
Hai Romania ! Succes Lucian ! Raporteaza abuz de limbaj
Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
|
|
Postat pe: 27 Mai 2012, ora 02:46
Lucian a pierdut ...
Traiasca Lucian ! Cinste adversarului, dar sunt alaturi de Lucian la fel cum as fi fost si daca ar fi castigat el ! Sper sa-si ia revansa la Montreal ! Fruntea sus, Lucian ! Raporteaza abuz de limbaj
Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
|
|
Fosta membra 9am.ro 1400 mesaje Membru din: 6/04/2012 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 27 Mai 2012, ora 15:44
....bai boule, ce vroiai, dupa un 25% , reducerea salariilor bugetate, tva 24% si-n rest nimic...doreai sa -ti tranteasca tot el, in vreo conferinta de presa, o comunicare in care sa-ti spunna ca tarisoara este falita?.. boule, 2 vesti proaste si de-o gravitate fara precedent ai pretentia sa fie facute publice de o singura persoana?.... lasa-i si pe bicefaii uslilti sa se faca remarcati corespunzator, chiar atat de bolund esti bai ciuriburitulei, nu te duce harbutzul deloc ?...haideti cu vuvuzelele amu, mai trilobiteci trepanati.
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 27 Mai 2012, ora 16:56
@Silviule, chiar nu stiu ce-i cu adeverinta aia de la ISC ,ca nu m-am mai uitat la politica , dar probabil ca-i acelasi tip de adeverinta pe care si don Basescu a primit -o : ca Nu a prejudiciat cu NICIUN leu Romania prin vinzarea Flotei !
|
9am029286 5 mesaje Membru din: 8/04/2009 |
Postat pe: 27 Mai 2012, ora 17:32
HAHAHA , OAMENI BUNI INCA NU ATI INTELES CA LA NOI DACA SE SCHIMBA UN SEFTREBUE SCHIMBATA STRUCTURA?
IN PRIMUL RIND TREBUE SCHIMBATI TOTI CEI CARE NU CONVIN SI CARE AU ALTE PARERI CU CEI CARE TAC SI URMEAZA SFATUL SEFULUI , DAR ACUM ASTA E DEJA O STRATEGIE CA SA EXISTE SCUZE LA FAPTUL CA NU SUNT CAPABILI SA RESPECTE PROMISIUNILE FACUTE INAINTE DE A AJUNGE LA GUVERNARE(IN 6 LUNI DAC II SCHIMBA TOT IN RITMUL ASTA NU FACE NIMIC PT CA NU ARE TIMPSA MAI FACA SI ALTCEVA,EVENTUAL VRE-O RECTIFICARE UGETARA PENTRU VACANTA PARLAMENTARA.BASESCU A AJUNS PRESEDINTE PRIN VOTUL POPORULUI,EI VREAU SA-L DEMITAEI ADICA CEI CARE AU AJUNS IN PARLAMENT SI GUVERN PRIN MANEVRE POLITICE.NU MAI TRAGETI SPERANTE LA CEVA MAI BUN DE LA POLITICIENI, Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 27 Mai 2012, ora 20:00
De la: 9am_184, la data 2012-05-27 15:44:48....bai boule, ce vroiai, dupa un 25% , reducerea salariilor bugetate, tva 24% si-n rest nimic...doreai sa -ti tranteasca tot el, in vreo conferinta de presa, o comunicare in care sa-ti spunna ca tarisoara este falita?.. boule, 2 vesti proaste si de-o gravitate fara precedent ai pretentia sa fie facute publice de o singura persoana?.... lasa-i si pe bicefaii uslilti sa se faca remarcati corespunzator, chiar atat de bolund esti bai ciuriburitulei, nu te duce harbutzul deloc ?...haideti cu vuvuzelele amu, mai trilobiteci trepanati. Io-te ... s-a trezit Cretinel .... suparat. ramai asa ! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
|
|
|
Postat pe: 27 Mai 2012, ora 20:07
De la: gabigabi2, la data 2012-05-27 16:56:04@Silviule, chiar nu stiu ce-i cu adeverinta aia de la ISC ,ca nu m-am mai uitat la politica , dar probabil ca-i acelasi tip de adeverinta pe care si don Basescu a primit -o : ca Nu a prejudiciat cu NICIUN leu Romania prin vinzarea Flotei ! E, nu te-ai uitat ... la politica ... Mamaita, te ti de glumite ... Tu te culci cu Base in gand, te trezesti cu el ... E drept ca, in ultima vreme a fost cam blajin ... Pai, n-a prejudiciat prin vanzarea flotei pentru ca n-a vandut-o el ... A stabilit cineva ca vandut-o el ? Sau e de ajuns sa ti se repete o chestie de mai multe ori ca sa crezi ca e si adevarat ? Iar ai comis-o cu castravetele ... Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 28 Mai 2012, ora 12:02
lume lume, hai la glume....una proasta, adminul a eliminat doua postari edificator-mirobolanteeeeee,...totusi, minunile s-au produs, dar asa cum s-au produs tot asa au si disparut,.... vai !... vaaaaai!...in ce situatie nefericita, dezagreabila, ingrata, (catalogati-o, asa dupa cum veti dori) o sa-mi pozitionez contul de utilizator, iar o sa fiu acuzat, denigrat, insultat, apostrofat, dezavuat, reinterpretat, rastalmacit, aburit, si-n final fugarit ....ei si ce !?
....tot am sa va-mpartasesc minuea itita si,... distparuta tot asa cum s-a ivit....ha!lume lume...hai la glume dalea bune...au existat doua texte, unul al trompetistului, ajuns intre timp vuvulezar, care in sfarsit, isi constientiza postura idioata in care se afla de peste 3 ani si 1123 file virtuale, aiasta-i prima.... ... iar cea de-a doua minune:aceasta gaina batrana, care cotocdaceste cu toate corzile vocale din dotare sonorizandu-si amplificat cotcodaceala intr-o plaja de frecvente liberale posibile si imposbile, incercand uneori sa cotcodaceasca chiar si cocoseste, in sfarsit, s-a ouat o margica, singura margica veritabila pe care putea s-o oueze dupa mai bine de 5ani si 1123 file virtuale postand multiple cotcodaceli aiuristice lipsite de-o finalitate palpabila, si daca tot s-a produs minunea, s-o si mentionam:" ei ne fura, iar noi ne certam ca prostii"....in sfarsit prostii isi descopera propria prostie ! ...si totusi, nu uitati, in ro., orice minune s-ar produce, nu dureaza mai mult de 3 zile !
|
|
Postat pe: 28 Mai 2012, ora 12:15
...hadmine, sa te ia
!...am salvat textul, daca o sa te-mpinga tartorul dracilor sa-l elimini, repostez, asa ca, mergi tu frumusel si comanda-ti la bar o cafeluta aburinda .. oparitu-te-ai cu ea !
|
Postat pe: 28 Mai 2012, ora 13:36
De la: 9am_184, la data 2012-05-28 12:02:46lume lume, hai la glume....una proasta, adminul a eliminat doua postari edificator-mirobolanteeeeee,...totusi, minunile s-au produs, dar asa cum s-au produs tot asa au si disparut,.... vai !... vaaaaai!...in ce situatie nefericita, dezagreabila, ingrata, (catalogati-o, asa dupa cum veti dori) o sa-mi pozitionez contul de utilizator, iar o sa fiu acuzat, denigrat, insultat, apostrofat, dezavuat, reinterpretat, rastalmacit, aburit, si-n final fugarit ....ei si ce !? daca n-ar sta marturie nenumaratele postari de pe acest topic , in care te intrebam pe tine , basistule care ai fost si ulterior decolorat, cind ne acuzai in corpore ca suntem de vina si eu te intrebam In Ce Fel ne-am fi putut opune, as zice ca ai si tu dreptatea ta, dar atita timp cit ai fost Vuvuzeaua ui Base ' TACI ! TACI si rusineaza-te, ca ai Contribuit din plin la Mizeria vietii noastre ! ai bunul-simt si TACI !
|
|
Postat pe: 28 Mai 2012, ora 14:10
...pcr-isto-fsn-isti ati fost si-ati ramas voi !... chiar daca v-ati canit moacele cu tot spectrul culorilor politice post decembriste, fraierilor, idiotilor !...v-au tras-o, acum va ofuscati gratuit ca tot nu stiti cum sa va solidarizati si actionati impotriva celor ce v-au distrus prezentul si viitorul urmasilor vostrii... nu stiti, nu puteti , sau nu vreti sa actionati conf. cadrului constitutional, si de drept,pe care-l aveti la dispozitie, in mod democratic, si liberi, DOBITOCILOR, va meritati soarta, pupinbucifalusistilor trepanati !
|
Postat pe: 28 Mai 2012, ora 14:18
De la: 9am_184, la data 2012-05-28 14:10:38...pcr-isto-fsn-isti ati fost si-ati ramas voi !... chiar daca v-ati canit moacele cu tot spectrul culorilor politice post decembriste, fraierilor, idiotilor !...v-au tras-o, acum va ofuscati gratuit ca tot nu stiti cum sa va solidarizati si actionati impotriva celor ce v-au distrus prezentul si viitorul urmasilor vostrii... nu stiti, nu puteti , sau nu vreti sa actionati conf. cadrului constitutional, si de drept,pe care-l aveti la dispozitie, in mod democratic, si liberi, DOBITOCILOR, va meritati soarta, pupinbucifalusistilor trepanati ! daca turbarea asta provine din DISPERAREA si DUREREA situatiei in care este Romania, te-as scuza.....desi, vulgaritatea si badarania nu pot fi scuzate de nimic, dar cred ca-ti acord deja prea mult credit : cred ca doar mintile si sufletul tau Distruse sunt de vina ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 28 Mai 2012, ora 14:31
"Nu te mai mira ca oamenii scirbiti - cam 45% dintre romani - regreta comunismul.....dar nu, nu comunismul il regreta ei , ci Legea ce se aplica totusi -cit de cit egal ! atita jaf s-a facut in tara, in totalul dispret fata de cetatean, incit nu-i de mirare ca i-ati Impins in bratele PSD......ziceti bogdaproste ca nu se duc- INCA- spre Extrema dreapta sau stinga....
Noi i-am impins in bratele PSD ? Sau tu ? S-a facut jaf ? Numai PDL a facut jaful ? PSD+PNL, nu ? Plimba ursul ! Du-te de sapa in alta parte, c-aci e beton ... Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 28 Mai 2012, ora 14:48
De la: Silviu, la data 2012-05-28 14:31:29"Nu te mai mira ca oamenii scirbiti - cam 45% dintre romani - regreta comunismul.....dar nu, nu comunismul il regreta ei , ci Legea ce se aplica totusi -cit de cit egal ! atita jaf s-a facut in tara, in totalul dispret fata de cetatean, incit nu-i de mirare ca i-ati Impins in bratele PSD......ziceti bogdaproste ca nu se duc- INCA- spre Extrema dreapta sau stinga.... pai ,exact asta-i tragedia: e BETON in mintea voastra si nici cu pickamerul nu mai iese din capul vostru ideea ca ala e ALESUL ! Silviule, ptr. numele lui Dumnezeu , BASESCU NU a Plecat Niciodata din Sfera Puterii.... a continuat sa fie in min. transporturilor si dupa 89 , in diverse posturi de decizie ca, in 91 sa fie deja Ministru in guvernul lui Iliescu ! ce naiba Nu intelegi ca d in aceasta postura , a SPRIJINIT TOATE DECIZIILE PDSR si pe Iliescu, insusi ? si ca fara sprijinul acestor oameni, ILIESCU NU EXISTA ! si ca nimic din ce s-a intimplat , cu devalorizarea tarii, NU se putea pune-n practica ? ce naiba nu intelegi ca si Base si P.Roman si Stolojan si Nastase , sunt COMPLICII lui Iliescu in distrugerea Romaniei ! ? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 28 Mai 2012, ora 14:53
De la: Silviu, la data 2012-05-28 14:31:29"Nu te mai mira ca oamenii scirbiti - cam 45% dintre romani - regreta comunismul.....dar nu, nu comunismul il regreta ei , ci Legea ce se aplica totusi -cit de cit egal ! atita jaf s-a facut in tara, in totalul dispret fata de cetatean, incit nu-i de mirare ca i-ati Impins in bratele PSD......ziceti bogdaproste ca nu se duc- INCA- spre Extrema dreapta sau stinga.... eu am vrut sa atrag atentia ca la vremuri tulburi , in care clasa conducatoare este corupta si ea- coruptia - a ajuns la cele mai inalte nivele si Legea nu mai functioneaza , masele populare tind spre rezolvari in forta ....sa-ti aduc aminte de ce si cum a aparut nazismul si la ce a dus el ? |
|
Postat pe: 28 Mai 2012, ora 15:20
....aaa si-nca o-ntrebare,...retarzilor, va amintiti pe cine a consiliat cel mai "galonat finantist" din guvernul pontic, si ce s-a-ntamplat cu sistemul bancar romanesc in acea perioada ?...boilor !...nu, boi prea mult, jugnesc dobitoacele regnului animal,....VIERMILOR !...
|
Postat pe: 29 Mai 2012, ora 12:58
De la: gabigabi2, la data 2012-05-28 14:48:30De la: Silviu, la data 2012-05-28 14:31:29"Nu te mai mira ca oamenii scirbiti - cam 45% dintre romani - regreta comunismul.....dar nu, nu comunismul il regreta ei , ci Legea ce se aplica totusi -cit de cit egal ! atita jaf s-a facut in tara, in totalul dispret fata de cetatean, incit nu-i de mirare ca i-ati Impins in bratele PSD......ziceti bogdaproste ca nu se duc- INCA- spre Extrema dreapta sau stinga.... Adica tu vrei sa spui ca alde Goring ... l-au creat pe Hitler, ca Intunericitul l-a creat pe Ceausescu ... Te inseli ! E invers. Iliescu este principalul responsabil, el a creat bazele jafului ordonat, nimeni altcineva. Ceausescu a fost responsabilul pentru tot ce s-a intamplat in vremea lui. Restul sunt vrajeli. Mai ales ca pe noi, niciodata in istoria noastra, nu ne-a preocupat sa-i tragem la raspundere pe cei de etnie cu noi, care ne-au impilat. Astia suntem, mereu gasim vinovati in afara, undeva cat mai departe si mereu cascam gura la cei care, pana mai ieri, ne-au luat pielea de pe noi. Sti de ce ? Pentru ca suntem, majoritar, ca ei. Ne place sa mintim si sa fim mintiti. Ne place sa fim furati, dar, mai ales, sa furam. Pentru ca, majoritar, suntem un popor de prosti. Nu suntem singurul popor de prosti, dar asta nu ne ajuta cu nimic. Revenind la Basescu, el a fost singurul presedinte care, cata de cat, a incercat sa miste ceva pe drumul cel bun. Niciunul n-a facut, de bine de rau, cat a incercat sa faca el. De aici atata ura impotriva lui, indusa de cei interesati asupra celor ca tine, care nu vad, nu aud si nici nu inteleg cand li se spune. Tu, si cei ca tine, credeti ca cei ca mine sunt indragostiti de Basescu, ca face vorbe pentru promovarea lui. Nici pomeneala ! Noi avem un pic de capacitate de analiza. La voi nu vedem si nu auzim decat reluarea de la televiziunile lui Voiculesu si Vantu. Noi vedem si bunele si relele facute de PDL si le comaparam cu bunele si relele facute de PSD si PNL ajungand la concluzia ca relele facute de trupa lui Basescu sunt mai mici, mult mai mici decat cele ale USL. Tot repeti ineptia ca oamenii lui Basescu sunt ai lui Iliescu. TOTI vin din FSN ! TOTI se trag din PCR. ABSOLUT TOTI ! Dar tu, si cei ca tine, nu-i vezi pe cei care au ramas alaturi de ILIESCU .... Injurandu-l pe Basescu nu faci altceva decat sa netezesti drumul spre putere al celor de la USL. Care ne duc pe drumul Greciei, usor-usor, pe nesimtite. Si au inceput deja. Dar tu nu vezi. Tu ai o teme preferata si o tenacitate vecina cu dementa. Si nu esti singura ... Nu spun ca noi am fi altfel. Dar, vei vedea ca, lucrurile vor evolua in rau, asa cum sustinem noi, din pacate. Pentru ca filozofia USL este de sorginte comunista, nu creaza nimic bun ... Ia de la cei care fac ceva si da celor care nu fac nimic. De asta ne va fi mai rau ... Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 29 Mai 2012, ora 14:51
m-ai innebunit, Silviule ! UNDE
ai expediat cei 3.5 ani de Domnie Absoluta a lui Bese ? unde ii incadrezi ? ce s-a facut in acesti ani -bine- ca sa -ti dea dreptul sa spui ca ne pusese pe drumul cel bun ? CE ? oi fi eu in orbire ,dar tu esti chior de'a binelea !
|
Postat pe: 29 Mai 2012, ora 17:52
De la: gabigabi2, la data 2012-05-29 14:51:22m-ai innebunit, Silviule ! UNDE Nu mai discut cu tine. Esti pur si simplu tampita din moment ce vorbesti despre "Domnie Absoluta". Nu cunosti semnificatia cuvintelor pe care le folosesti. Tu nu intelegi ce inseamna dialogul, argumentul ... Sti dor ce inseamna ura. N-ai decat. Pa ! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Fosta membra 9am.ro 802 mesaje Membru din: 15/12/2011 |
Postat pe: 29 Mai 2012, ora 18:07
de la Silviu;
''TOTI vin din FSN ! TOTI se trag din PCR. ABSOLUT TOTI ! '' Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 29 Mai 2012, ora 18:11
De la: Silviu, la data 2012-05-29 17:52:24De la: gabigabi2, la data 2012-05-29 14:51:22m-ai innebunit, Silviule ! UNDE ORBETULEEEEEE, NU a fost Domnie Asoluta ? da' unde ti-au fost ochii ? da'mintile ? A CONDUS CEVA Boc ? a hotarit el ceva, cind Jupinu a iesit pe sticla si a spus "AM DECIS " ! da' cum aia ma-sii sa Poata Decide el, ca presedintele Nu are asemenea atributii constitutionale, .el nefiind Executivul asa cum e guvernul ? ....haide, pa ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 30 Mai 2012, ora 13:01
...bueeeeeey... ati doborat pana si recordul de durata al minunii romanesti stabilit de faimosul,meteoric ul p.m. MRU, daca el a gafat la numai 2 zile de la instalarea in functie, minunea afirmatiilor voastre n-a durat nici 1,5 zile !... ...deja, v-ati retras reciproc acreditarile flatulent diplomatice, in timp ce v-ati furat unul altuia excretiile concluzive bosumflandu-va ca prostii, sau ca magarii pe sat, pentru faptul ca, in sfarsit , in imbecilitatea voastra nemarginita ati realizat ca, supraetajarea propozitionala a afirmatiilor pe care le emiteti sunt lipsite de argumente, sunt simple slogane inepte irelevante si lipsite de orce fel de fundament ai carui indici fiscal-economici, sau viziuni politico-administrative s-ar regasi in realitatile decizionale -producand efecte financiar-economice benefice- ale politicienilor pe care voi ii sustineti orbeste. ...buey, retarzilor...chiar nu realizati ca ,din patru in patru ani,acesti politicieni corupti, incompetenti , si total lipsiti de realismul situatiilor financiar-economico-sociale in care v-au adus in ultimii 20 de ani, isi asmut latratoarele potai din media incitandu-le sa se "dea in gat" unii pe altii cu matrapazlacurile pe care le-au comis atat fostii,cat si actualii, pe timpul in care s-au aflat intr-o zona, sau alta, de putere reprezentativ-administrativ-decizionala ? ... voi, fraierii, asistati cu gurile cascate la circaraia fara de paine pe care v-o ofera aceasta gasca de smecherasi care va prostesc in fiece secunda a impotentei voastre existente ?...bah, aveti niste divle numai bune de dat de-a dura cu ele !... ...da buey Bleaqule, in "cutia mea cu maimute" exista multe probleme,complexe , sau complicate, in functie de situatii, insa,nu-mi insusesc prin manopere de tip copy/paste rezolvarile altora, le rezolv singur !... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 30 Mai 2012, ora 15:59
De la: 9am_184, la data 2012-05-30 13:01:15 te mai intreb inca o data....a nu stiu cita oara : CE SE POATE FACE , ca orice-am face tot acolo ne duce, intrucit ne invirtim intrun cerc vicios ! NU AVEM nicio alta alternativa .....sau, eu n-o vad si atunci te-ntreb pe tine marele Guru al 9 AM : CUM AM PUTEA INTRERUPE aceasta succedere de oameni, mereu aceeasi ? DE UNDE ALTII NOI ? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 7898 mesaje Membru din: 20/05/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 30 Mai 2012, ora 18:59
De la: Silviu, la data 2012-05-29 17:52:24De la: gabigabi2, la data 2012-05-29 14:51:22m-ai innebunit, Silviule ! UNDE Ai mare dreptate in ce postezi,e atat de logic si adevarat ,doar trebuie ca cineva sa faca o minima verificare ptr. a afla ca relatezi doar adevaruul,si BLACK la fel ,nu stiu de ce perseveram in a da satisfactie si a o baga in seama pe @gabi ,e o femeie in varsta,merita respectul cuvenit ca femeie in etate,dar aberatiile afirmate ,si mai ales accea perseverenta patologica in a repeta un repertoriu scris si pus in sccena de felix si acolitii lui e dezgustatoare .....Femeia asta nu stie decat una,nu accepta nimic altceva ,nu vede adevarul demonstrat cu fapte si cu dovezi ,e o cauza pierduta,dar e libera sa spuna ce vrea si sa se faca de ras cat pofteste ! Mi'e scarba ,vad ce se petrece,vad ca ne'o trage pe fata ,vad ca suntem sfidati si umiliti ,vad cum actioneaza justitia ,vad imixtiunile min.justitiei in sala de judecata,vad ca se da rateu dupa rateu in aceasta guvernare ,dar ..........eu cred ca nu o sa se sfarseasca asa,ar fi prea ......mult prea........in RO. accept ca asta e starea de spirit,dar daca UE. ne vrea in sanul ei ,sunt convins ca o sa ia masuri,daca nu ne vrea........ne meritam soarta !!!. Raporteaza abuz de limbaj
c poi numai s reueti, nu ai cum s pierzi. Eecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eec. Nimic. Totul nainteaz in istoria umanitii precum se ntmpl i cu procesul ei evolutiv. Totul avanseaz de-a lungul cltoriei tale.
|
|
Postat pe: 30 Mai 2012, ora 19:08
De la: Silver9AM, la data 2012-05-30 18:59:08De la: Silviu, la data 2012-05-29 17:52:24De la: gabigabi2, la data 2012-05-29 14:51:22m-ai innebunit, Silviule ! UNDE si Noi am vazut cum ati incalecat tara asta ! cum un presedinte s-a jucat de'a Jucatorul cu vietile noastre si a Pierdut pe mina lui ; si Noi am vazut cum niste chibiti nebuni si orbi, il aplaudau in delir cind A INCALCAT TOATE CUTUMELE UNUI STAT DE DREPT ! pe TOATE ! nimic n-a ramas neterfelit si umilit ! AJUNGE - Romania este o Rep. Parlamentara ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 30 Mai 2012, ora 19:20
De la: gabigabi2, la data 2012-05-30 19:08:29De la: Silver9AM, la data 2012-05-30 18:59:08De la: Silviu, la data 2012-05-29 17:52:24De la: gabigabi2, la data 2012-05-29 14:51:22m-ai innebunit, Silviule ! UNDE Mai tuta targului,mai citeste si tu constitutia..... ARTICOLUL 1 (1) Romnia este stat naional, suveran i independent, unitar i indivizibil. (2) Forma de guvernmnt a statului romn este republica Raporteaza abuz de limbaj
c poi numai s reueti, nu ai cum s pierzi. Eecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eec. Nimic. Totul nainteaz in istoria umanitii precum se ntmpl i cu procesul ei evolutiv. Totul avanseaz de-a lungul cltoriei tale.
|
|
Fosta membra 9am.ro 4841 mesaje Membru din: 14/12/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 30 Mai 2012, ora 19:47
De la: gabigabi2, la data 2012-05-30 19:08:29De la: Silver9AM, la data 2012-05-30 18:59:08De la: Silviu, la data 2012-05-29 17:52:24De la: gabigabi2, la data 2012-05-29 14:51:22m-ai innebunit, Silviule ! UNDE Stii cum faci tu Gabi? Calci cu indarjire in acelasi rahat pe care il imprastii apoi si te miri ca pute! Este a nu stiu cata oara cand iti fac observatie ca o comiti intentionat si perpetuezi aceeasi prostie! ROMANIA NU ESTE REPUBLICA PARLAMENTARA!!!!! ROMANIA ESTE REPUBLICA SEMIPREZIDENTIALA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cat timp vrei sa-ti mai repet asta? Pe cuvant, te comporti mizerabil! Trantesti niste idiotenii, ti se face observatie ca esti in culpa, accepti pe moment apoi la catva timp repeti prostia!!!! La fel ca si cu "mi se rupe in 14 de sursele tale, eu l-am votat pe Ratiu in '90 si in '92" Ce vrei sa dovedesti? uite aici: ro.wikipedia.org/wiki/Form%C4%83_de_guvern%C4%83m%C3%A2nt Raporteaza abuz de limbaj
"No man is an island entire of itself; every man
is a piece of the continent, a part of the main...
And therefore never send to know for whom
the bell tolls; it tolls for thee." - John Donne
|
|
Postat pe: 30 Mai 2012, ora 19:59
De la: Black_Friday, la data 2012-05-30 19:47:56De la: gabigabi2, la data 2012-05-30 19:08:29De la: Silver9AM, la data 2012-05-30 18:59:08De la: Silviu, la data 2012-05-29 17:52:24De la: gabigabi2, la data 2012-05-29 14:51:22m-ai innebunit, Silviule ! UNDE Raporteaza abuz de limbaj
|
|
|
|

ma faci sa rid c'un ochi si cu alalalt sa pling....altadata n-ai avut jena asta !
] prin tot felul de ministere, care mai de care mai bogat, dupa desteptaciunea ei blonda, de presedinta a Norvegiei!
....tot am sa va-mpartasesc minuea itita si,... distparuta tot asa cum s-a ivit....ha!
.. oparitu-te-ai cu ea !
TACI si rusineaza-te, ca ai Contribuit din plin la Mizeria vietii noastre ! ai bunul-simt si TACI !