back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Basescu

Pagini: << 1096 1097 1098 1099 1100 1101 1102 1103 1104 1105 >> Sari la pagina:

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 28 Februarie 2012, ora 21:37

care ZVONISTICA , Silvare ? a Participat UNPR. ul la vreo alegere ? haide, spune ! CIND, Silvare, ca nu e decit un partid de UMPLUTURA- ei da, astia sunt Umplutura- format din Transfugi de la alte partide si pe care alegatori, acesti oameni i-au Inselat ! i-au votat oamenii pe cind erau in PSD sau PNL - avind deci un program de dreapta sau de stinga si contra lui Basescu, de ex - si ei s-au carat la acest UNPR care -i tine tira lu' Base' ! in ce fel mai sunt reprezentati acei alegatori de acesti transfugi si tradatori ?

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 28 Februarie 2012, ora 21:41

si care ZVONISTICA, Silvare ? oare in urma acelui " AM DECIS taierea cu ...." Nu s-au taiat salariile cu 25%? apoi a crescut TVA la 24% , s-a facut 5,5% din 3% contributia pensionarilor ? ce e minciuna in ce-am zis ? macar UNA de'o poti dovedi si-mi scot palaria !

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 29 Februarie 2012, ora 06:50

De la: gabigabi2, la data 2012-02-28 21:41:34si care ZVONISTICA, Silvare ? oare in urma acelui " AM DECIS taierea cu ...." Nu s-au taiat salariile cu 25%? apoi a crescut TVA la 24% , s-a facut 5,5% din 3% contributia pensionarilor ? ce e minciuna in ce-am zis ? macar UNA de'o poti dovedi si-mi scot palaria !

Nu stiu daca mai tii minte dar acesti parlamentari in mare parte au fost exclusi din partidele lor ,sa fii dat afara cand ai participat la alegeri prin uninominal si mai ales pe banii tai......si iar ai scos din postarea pentru care te'am atentionat doar adevarul de data aceasta ,in postarea initiala ai aruncat la deruta si 15% la pensionari,si pe oamenii cu dizabilitati ,si mamele,acum uiti de ce TVA ul a sarit la 24% ,uitand ca voi pensionarii nu ati putut renunta ptr. 6 luni la 15% din pensie ,sunt multe dezinformari pe care le arunci pe piata,doar ,doar a pune gura cineva.........

c poi numai s reueti, nu ai cum s pierzi. Eecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eec. Nimic. Totul nainteaz in istoria umanitii precum se ntmpl i cu procesul ei evolutiv. Totul avanseaz de-a lungul cltoriei tale.
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 29 Februarie 2012, ora 07:18

De la: Silver9AM, la data 2012-02-29 06:50:01
De la: gabigabi2, la data 2012-02-28 21:41:34si care ZVONISTICA, Silvare ? oare in urma acelui " AM DECIS taierea cu ...." Nu s-au taiat salariile cu 25%? apoi a crescut TVA la 24% , s-a facut 5,5% din 3% contributia pensionarilor ? ce e minciuna in ce-am zis ? macar UNA de'o poti dovedi si-mi scot palaria !

Nu stiu daca mai tii minte dar acesti parlamentari in mare parte au fost exclusi din partidele lor ,sa fii dat afara cand ai participat la alegeri prin uninominal si mai ales pe banii tai......si iar ai scos din postarea pentru care te'am atentionat doar adevarul de data aceasta ,in postarea initiala ai aruncat la deruta si 15% la pensionari,si pe oamenii cu dizabilitati ,si mamele,acum uiti de ce TVA ul a sarit la 24% ,uitand ca voi pensionarii nu ati putut renunta ptr. 6 luni la 15% din pensie ,sunt multe dezinformari pe care le arunci pe piata,doar ,doar a pune gura cineva.........

hai s-o lamurim : pe 6 mai 2010 , presu' a iesit pe sticla si a spus clar :" AM DECIS taierea salariilor bugetarilor cu 25% si a pensiilor cu 15% " .....a iesit cu scandal, s-a renuntat la taierea de pensii ptr. ca CCR a spus NU si s-a trecut la 24%TVA....e Adevarat ? si care DEZINFORMARI ? chiar Nu vrei sa-ti aduci aminte ce suparata a fost @178 ptr. taierea indemnizatiilor ptr. mame si ce i-ati facut ,tu si black ?
si CARE "doar6 luni ", mai Silvare ? a Revenit salariul bugetarilor la valoarea initiala, desi asa s-a spus : ca dupa 1 ian. 2011 se vor mari la loc ! ASA s-a Intimplat sau dupa multa chiraiala li s-au mai dat un 15 % ,ceea ce nu inseamna 25 % luat ? haide, da'o naibii de treaba !
cit despre cei din UNPR ,pardon, Silvare : chiar daca ei au fost dati afara din partidele de provenienta, INCA NU AU TRECUT prin votul cetatenilor ca facind parte din UNPR....asadar, ei sunt in Parlament in FALS, dat fiindca nu-i mai reprezinta pe cei care i-au trimis acolo acum 4 ani !urmeaza a se vedea citi cetateni mai pun stampila pe ei la alegerile ce vor fi, cind vor fi....probabil in noe. !

vasile_vali

2835 mesaje
Oras: Galati

Postat pe: 29 Februarie 2012, ora 08:55

ce gluma buna, cu pensionarii care n'ar fi renunta pt. 6 luni la nus' ce reduceri..!!! Li s'a taiat 5,5% pt mai mult timp...Siiiiii, sa nu uitam toooot pt 6 luni li se taiasera si funct. publici salariile in iul. 2010 [plus reducerile de personal din sept-dec. 2010, ceea ce inseamna: MAI MULTA MUNCA PE TREI SFERTURI DIN SALARII!!] Deci, pensionarii au fost isteti cand, vazand ceea ce s'a intamplat cu functionarii, nu au pus botu' la vrajeala ieftina a kkarmaciului...
Cat despre parlamentarii alesi p banii lor...pardon, e o gluma sinistra, nimeni nu vine cu 100000E de acasa pt salariul de parlamentar pe 4 ani...pt ca nu se amortizeaza "investitia"!!
PS: Prin numirea lu' Mele la SIE, basecsu nu a intins PNL nicio mana de "intelegere", ci ne'a mai dat o palma, a cata?, caaaare nu va ramane neplatita: se arhiveaza la "mapa profesionala"..

"NIHIL SINE DEO!"

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 29 Februarie 2012, ora 09:05

De la: vasile_vali, la data 2012-02-29 08:55:32

ce gluma buna, cu pensionarii care n'ar fi renunta pt. 6 luni la nus' ce reduceri..!!! Li s'a taiat 5,5% pt mai mult timp...Siiiiii, sa nu uitam toooot pt 6 luni li se taiasera si funct. publici salariile in iul. 2010 [plus reducerile de personal din sept-dec. 2010, ceea ce inseamna: MAI MULTA MUNCA PE TREI SFERTURI DIN SALARII!!] Deci, pensionarii au fost isteti cand, vazand ceea ce s'a intamplat cu functionarii, nu au pus botu' la vrajeala ieftina a kkarmaciului...
Cat despre parlamentarii alesi p banii lor...pardon, e o gluma sinistra, nimeni nu vine cu 100000E de acasa pt salariul de parlamentar pe 4 ani...pt ca nu se amortizeaza "investitia"!!
PS: Prin numirea lu' Mele la SIE, basecsu nu a intins PNL nicio mana de "intelegere", ci ne'a mai dat o palma, a cata?, caaaare nu va ramane neplatita: se arhiveaza la "mapa profesionala"..

"NIHIL SINE DEO!"

De Ghise ai auzit ?..........

c poi numai s reueti, nu ai cum s pierzi. Eecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eec. Nimic. Totul nainteaz in istoria umanitii precum se ntmpl i cu procesul ei evolutiv. Totul avanseaz de-a lungul cltoriei tale.
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 29 Februarie 2012, ora 09:09

@Vasile, eu nu ma simt ca mi-ar fi dat o palma.... dupa parerea mea, Bas' stringe rindurile colegilor securisti in jurul lui, caci e primejdie mare cu alegerile astea, batu-le-ar vina ...si ai auzit cita grija are Mele' sa fie corecte ....si nea Berca ne-a asigurat de acelasi lucru si, sa te tii nenicule la succesuri cit cuprinde !

astept sa vad cum va scapa de Boc de la conducerea PDL.ului , caci are nevoie si acolo d'un fost tovaras....il VA OBLIGA pe Boc sa candideze ptr. Cluj ?

Fantoma_din_Zanzibar_29_02_2012

20 mesaje
Postat pe: 29 Februarie 2012, ora 09:12

"NIHIL SINE DEO!"

Prin numirea lui Melescanu la SIE categoric a vrut Basescu sa dea o palma PNLului .

Socoteala din targ insa nu s-a potrivit cu cea de acasa ,si, ca de obicei in ultima vreme ,doar si-a tras inca o palma singur, aratand ca din toti cretinii lui de la PDL si UNPR ,nu gaseste nici macar un om cat de cat capabil sa conduca SIE, asa ca trebuie sa fure unul de la opozitie ...

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 29 Februarie 2012, ora 09:26

De la: Fantoma_din_Zanzibar_29_02_2012, la data 2012-02-29 09:12:35

"NIHIL SINE DEO!"

Prin numirea lui Melescanu la SIE categoric a vrut Basescu sa dea o palma PNLului .

Socoteala din targ insa nu s-a potrivit cu cea de acasa ,si, ca de obicei in ultima vreme ,doar si-a tras inca o palma singur, aratand ca din toti cretinii lui de la PDL si UNPR ,nu gaseste nici macar un om cat de cat capabil sa conduca SIE, asa ca trebuie sa fure unul de la opozitie ...

20 mesaje
Postat pe: 29 Februarie 2012, ora 09:59

De la: Silver9AM, la data 2012-02-29 09:26:47
De la: Fantoma_din_Zanzibar_29_02_2012, la data 2012-02-29 09:12:35

"NIHIL SINE DEO!"

20 mesaje
Postat pe: 29 Februarie 2012, ora 10:02

Din ce am vazut eu (superficial recunosc) despre NELEGEA LUSTRATIEI, ultima mare abureala a puterii ,se face deosebirea intre ales si numit .

Alesul este mai smecher, chiar daca a facut exact faptele celui numit si chiar daca a slujit cu devotament un regim criminal ! Deci daca ai fost securist sau comunist de frunte si esti ales de popor ,ca doar te pricepi sa il imbarligi bine , totul este perfect . Au voie si ticalosii sa fie alesi si iubiti de popor ,este dreptul lor de ticalosi ! .Un copil nu il poti lasa prin lege pe mana unui pedofil ca sa il infieze si sa-l iubeasca ,un popor insa il poti lasa pe mana unui ticalos care sa aiba grija de el,asta pare sa fie logica .

Ideea de baza a unei Legi a Lustratiei corecte ,ERA SA IMPIEDICI ASTFEL DE OAMENI SA AJUNGA IN POLITICA, indiferent daca sunt alesi sau numiti !!!! S-a pierdut insa ideea principala, deoarece ,ca si condamnarea comunismului,si NELEGEA lustratiei, este doar o aburela marca Basescu .

PS:Sa va spun ceva ca sa va dati seama ce abureala este aceasta NELEGE . Daca acesta NELEGE era aplicata in 1990 ,nici macar pe Iliescu nu il lustra, deoarece a fost ales de popor .

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 29 Februarie 2012, ora 10:51

asa-i doar Lustruieste , dindu-le patina lucrului vechi, de valoare inestimabila ! toata stima si mindria bravilor legiuitori !

20 mesaje
Postat pe: 29 Februarie 2012, ora 11:01

De la: gabigabi2, la data 2012-02-29 10:51:53asa-i doar Lustruieste , dindu-le patina lucrului vechi, de valoare inestimabila ! toata stima si mindria bravilor legiuitori !

Doua aspecte haioase legate de evolutia NELEGII LUSTRATIEI in parlament :

1)Democrat-liberalii, prin vocea lui Mircea Toader, au cerut eliminarea din lege a celor care au ocupat funcii de conducere n Uniunea Tineretului Comunist. Pai ce mama dracu' ,doar nu ii lustram pe Boc sau pe Ungureanu, ca-s baieti buni si erau de mici viitoare cadre de nadejde !

2) Parlamentarii puterii i-au dat seama n plen c legea a ieit din Comisia Juridic cu o hib.n timp ce viitorul ef al SIE, Teodor Melecanu, era audiat n Comisia de specialitate din Parlament, cei de la putere au fost nevoiti sa aduca o nou modificare legii lustraiei. A fost scoas de pe lista lustrabililor "persoana asimilat personalului corpului diplomatic i consular" .Pai saracu' Melescanu, ce dracu' mai facea ?!

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 29 Februarie 2012, ora 11:13

iesea la pensie ,ce sa faca si nu mai avea cine sa se ocupe ca Alegerile sa fie executate corect si liber, cum scrie la carte !

P.S. ieteeee, continua sadispara postari....pagina asta incepea cu postarea mea....

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 29 Februarie 2012, ora 11:52

Pentru a-l scapa de lustratie pe Voiculescu, Antonescu distruge identitatea PNL. Presedintele Organizatiei de Femei a PDL, Sulfina Barbu, sustine ca, prin absenta de la dezbaterea Legii lustratiei, liberalii au renuntat la principiile si vocatia lor politica, ea adaugand ca, pentru a-l scapa de lustratie pe Dan Voiculescu, Crin Antonescu distruge identitatea liberala a PNL. "Am asistat astazi in Parlamentul Romaniei la absenta liberalilor de la dezbaterea Legii Lustratiei. Este un moment trist pentru ca, de fapt, am asistat la actul final al sinuciderii identitatii liberale a PNL. Dezbaterile la Legea Lustratiei nu puteau tine departe de Parlament niciun liberal autentic, chiar daca sunt in plina greva parlamentara. Din contra, liberalii trebuiau sa faca azi o exceptie si sa fie prezenti la dezbateri pentru a demonstra ca nu abdica de la principiile care ii definesc. Pentru multi ani, in politica noastra cand spuneai PNL te gandeai imediat la suporterul infocat al Legii Lustratiei, un gest politic prin care oamenii politici de dreapta incercau sa elimine influenta comunismului asupra democratiei din Romania

20 mesaje
Postat pe: 29 Februarie 2012, ora 12:58

De la: Silver9AM, la data 2012-02-29 11:52:27 Pentru a-l scapa de lustratie pe Voiculescu, Antonescu distruge identitatea PNL. Presedintele Organizatiei de Femei a PDL, Sulfina Barbu, sustine ca, prin absenta de la dezbaterea Legii lustratiei, liberalii au renuntat la principiile si vocatia lor politica, ea adaugand ca, pentru a-l scapa de lustratie pe Dan Voiculescu, Crin Antonescu distruge identitatea liberala a PNL. "Am asistat astazi in Parlamentul Romaniei la absenta liberalilor de la dezbaterea Legii Lustratiei. Este un moment trist pentru ca, de fapt, am asistat la actul final al sinuciderii identitatii liberale a PNL. Dezbaterile la Legea Lustratiei nu puteau tine departe de Parlament niciun liberal autentic, chiar daca sunt in plina greva parlamentara. Din contra, liberalii trebuiau sa faca azi o exceptie si sa fie prezenti la dezbateri pentru a demonstra ca nu abdica de la principiile care ii definesc. Pentru multi ani, in politica noastra cand spuneai PNL te gandeai imediat la suporterul infocat al Legii Lustratiei, un gest politic prin care oamenii politici de dreapta incercau sa elimine influenta comunismului asupra democratiei din Romania

Dar despre ce lege a lustratiei vorbeste Shulfina ? .Ce au facut ei este NELEGE A LUSTRATIEI,nu lege .Nici macar pe Iliescu nu l-ar fi lustrat in 1990

vasile_vali

2835 mesaje
Oras: Galati

Postat pe: 29 Februarie 2012, ora 13:35

De la: Silver9AM, la data 2012-02-29 11:52:27 Pentru a-l scapa de lustratie pe Voiculescu, Antonescu distruge identitatea PNL. Presedintele Organizatiei de Femei a PDL, Sulfina Barbu, sustine ca, prin absenta de la dezbaterea Legii lustratiei, liberalii au renuntat la principiile si vocatia lor politica, ea adaugand ca, pentru a-l scapa de lustratie pe Dan Voiculescu, Crin Antonescu distruge identitatea liberala a PNL. "Am asistat astazi in Parlamentul Romaniei la absenta liberalilor de la dezbaterea Legii Lustratiei. Este un moment trist pentru ca, de fapt, am asistat la actul final al sinuciderii identitatii liberale a PNL. Dezbaterile la Legea Lustratiei nu puteau tine departe de Parlament niciun liberal autentic, chiar daca sunt in plina greva parlamentara. Din contra, liberalii trebuiau sa faca azi o exceptie si sa fie prezenti la dezbateri pentru a demonstra ca nu abdica de la principiile care ii definesc. Pentru multi ani, in politica noastra cand spuneai PNL te gandeai imediat la suporterul infocat al Legii Lustratiei, un gest politic prin care oamenii politici de dreapta incercau sa elimine influenta comunismului asupra democratiei din Romania

Fenomenal cum tocsina barbu, cum i se zice printre "prieteni" acestei vesnice sperante intru ministeriabile... , vorbeste despre "principii"..!!! E uluitor cum tocmai ea, cunoscuta ca neavand niciun principiu -sau cel putin vreun principiu recunoscut de catre toti ca fiind corect..- sa'i judece pe liberali..!!! O fi matemateceana ca robertha si respecta principiul "80=150 ca noi suntem la putere, deci ciocu' mic!", o fi filozoafa ghidandu'se dupa principiul "Iarna nu'i ca vara" sau pur si simplu e o vreo eba ceva mai trecuta pe la scoala?? Cred ca taica'su vrea sa vorbeste cu ea, ca doar e ditaaaai presh. la woodrele pediste [da' o woodra uraaaata!!]...

"NIHIL SINE DEO!"

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 29 Februarie 2012, ora 16:35

Ca sa-l acuzi pe C. Antonescu cum ca din cauza lui a scapat Voiculescu de Lustratie, cind PDListii au mosmondit la Legea asta de nu -si mai are nici-un rost, mi se pare Scremere de minte si boala de nervi ....iti sta mintea-n loc ,nu alta si, uite asa, incetul cu incetul , Dispare orice nazuinta a lui Dec. 89 si condamnarea comunismului in viziunea acestei Legi a Lustratiei, nu stiu de ce a mai fost facuta....iata, "baietii aia" de ieri sunt baietii de azi ....sunt buni, n-au facut nimica rau si Reformam Ro cu ei ! Bravos Natiune, Halal sa-ti fie !

Fosta membra 9am.ro

106 mesaje
Postat pe: 29 Februarie 2012, ora 16:51

De la: gabigabi2, la data 2012-02-26 17:08:24
De la: 0773H, la data 2012-02-26 15:33:57Bravo, Sir Corcodel !
Felicitari Mr.Fantomas !..
...dar, cu regret v-o spun, inca nu constientizati faptul ca :
Va conduce O CLASA SOCIALA PARAZITA,....
care isi permite sa pretinda ca administreaza si reprezenta interesele VICTIMELOR .
64 de ANI,1948-2012...TREZITI-VA , odata !
Cu PARAZITII nu se negociaza, se extermina, se deratizeaza, dezinfecteaza si igienizeaza mediul social inconjurator,atfel, asa cum victimizati din precedentele decenii au fost exterminati fizic,moral, intelectual. voi sunteti,si veti fi continuu: viitoare victime.. ......

mereu spui asta....o stiu si eu si o stiu multi ! ce Nu stiu este cum SA SCAPAM de ei ? eu nu vad decit 2 variante : cu violenta si pe cale democratica !
-cu violenta....him, am avut deja experienta unei Revolutii Anticomuniste si azi ne conduce tot un fost , din esalonul 2-3 al PCR si al securitatii ! Strada, Boborul NU are un Lider ....nu este coagulata nici-o idee , nestiind ce vrea....asadar, ce faci ? spargi vitine, incendiezi, iei cu asalt guvernul, parlamentul, cotroceniul si , pe urma ce faci ?
- cu metoda democratica.....aaaaaa, care Democratie ? asta in care se pregateste o imensa fraudare a alegerilor ?
deci : eu NU stiu, nu vad nimic ....nici-o iesire din bucla in care suntem !
tu vezi ? zi-mi si mie !

.
Acum, v mai frmant.... criza economic!?...n-ar trebui, nu suntei n zona euro, dar...atunci cnd acea conjuraie a idioilor i-a incompetenilor v ofer gratuit povara curbei de sacrificiu, turma dombitoacelor nu se opune, pen-c povara se d, moka!

Mbene, pn-aci toate bune i cocoate pe caturile lor, dar constat o oarecare stagnare a comentariilor tematice

Da, mylady Gabigabi2,mereu o spun, dar ....violena, este o ultim variant, i numai atunci cnd justiia este,.... inexistent.
nc nu s-a nscut acel procuror cu cojones care s-l pun sub acuzare i s-i instrumenteze faptele de nalt tradare a vreunui politician postdecembrist.
Din CP-ul romnesc a fost eliminat acel art. leg-iv prin care se putea instrumenta o fapt al crui scop era subminarea economiei naionale, i-atunci, nu pot s analizez subiectiv i s concluzionez speculativ n sensul c; este o ingenioas micare a reprezentanilor alei ai poporului de profesie juriti, din Parlamentul Romniei, nu?
i-acum m-ntorc, la cele de nalt tradare, pi cine s-l pun sub acuzare pe vreun politician, ministru, sau chiar pe eful statului, tanti Manda din capu' satului,...sau Procurorul General al Romniei?Citii C.R., vedei procedura, apoi dex-ul, pentru a nelege semnificaia/definiia termenului, -nalt trdare- , legislaia special referitoare, aferent, i conform termenului respectiv.

Punerea sub acuzare, ha!....Numai n ultimii 4, sau chiar 5 ani, n proporie de peste 90% din decizionalii romni, -fie ei alei sau numii-, pot fi pui sub acuzare pentru fapte de nalt trdare a intereselor romneti de natur: financiar, economic, suveranitate, i integritate teritorial a Statului Romn.

Ultima gaf, monumental, a coaliiei aflate la guvernare reprezentnd un grav atentat la suveranitatea Statului Romn prin semnarea Pactului de Stabilitate Fiscal ,ct i asumarea unor costuri n cadrul acestui pact, mai mult dect att, costuri pe care le vor acoperi dintr-un credit de cca 4-6Mld. Dollari pe care Guvernul Romn l va contracta de la FMI, sum ce va fi direcionat, explicit, pentru susinerea sistemului bancar privat din zona euro, reprezint n opinia mea, o delegare de suveranitate a statului -acceptarea tacit a guvernanei fiscal-financiar-economice din partea unei puteri strine i de ctre un organism financiar european din care Romnia nici mcar nu face parte. MES/ECB.

Cum va rambursa Guvernul Romnie acest credit?..
Exact n acelai mod cum o s ramburseze ncepand cu 2013 i acel credit de 19Mld.Dollari pe care i-a contractat de la FMI pentru a relaxa politica BNR fa de cuantumul provizionului de risc al filialelor bancare europene de pe teritoriul Romaniei.
Aa cum au luat plas atunci, tot aa vor fi "pclii" i mine, Deja Banca Cental a Austriei a emis dispozitii de repatriere a lichiditilor bancar-financiare, ce va urma, o alt conferin de pres n care cineva o s invoce respectarea angajamentelor verbale, o alt conferin de press n care acel cineva o s invoce vicisitudinile crizei europene, un alt ...tmpit o s v explice el cum a fost consiliat prost de vreun staff de pe lng baraca prezidenial i ct de imprevizibile erau efectele actualei crize europene, dar uit s v spun ce de fapt, Romnia n-ar prea avea treab cu un adsemenea eveniment financiar att timp ct i poate dimensiona massa monetar prin intermediul politicilor BNR.
QED.

Evident, se mizeaz pe mrirea taxelor i impozitelor,(ascundem gunoiul sub pre) msuri de austeritate,( deja au fost denunate n proporie de 25%contractele de munca ale bugetarilor, i ei, tac!) un TVA de 24% le-a redus considerabil puterea de cumprare din acel venit salarial diminuat prin denunarea parial a CM-ului, i tac, de ce tac?..pentru c nc mai funcioneaz acel sitem paralel de venituri npmntenit nc de pe vremea comunitilor, trocul-i paga, pn cnd? pn-n momentul n care sistemul economic privat va refuza s le mai plteasc taxele i impozitele, pn n momentul n care majoritatea persoanelor juridice romne care nc se mai chinuie cu un sitem fiscal imbecil i o birocraie sufocant, o s-i transfere afacerile prin off shor-uri.)...msuri de austeritate, pe care aceast clas politic imbecil mizeaz c vor fi suportate 100% persoana juridic din domeniile private, persoana fizic - simplul cetean romn- i mai puin, nclin s spun, deloc, clasa politic& camarila cesteia.
Nu v facei probleme, Romnia este pe drumul pavat de Grecia, exact, n faliment, dar o s v trezii la realitate foarte repede, o s vedei cu chii votri i-o s simii pe propria piele n egal msur; att Gabigabi2, ct i Silver, att Fantomas, ct i Black, adevratul dezastru financiar economic n care se afl Romania, n momentul n care, Raportul Curii De Conturi a CE pe ex. bugetar 2010-2011, va fi supus dezbaterilor i publicat, avei s constatai realitate de jurre, c Romania supravieuiete din mprumuturi rostogolite, c plata datoriilor suverane pe care le-a contractat n ultimii ani sunt egale cu vestitele venituri ale PIB-ului Romanesc, c deficitul balanei de plai externe este nesustenabil, adica, Romania nu prea mai produce nimic cu valoare adaugat consistent pentru export,...etc.

Am s mai vin n vizit pe Site-ul 9am numai atunci cnd se vor clarifia situaiile, simplu, clar, i explicit spus; "atunci cnd va ajunge cuitul la os"!
Sunt tare curios s-i citesc pe cei ce:.
-susineau cu vehemen ideile unui lider de partid, al unui veritabil ttuc juctor,( care va fi exact in situaia unui alt juctor, Henric al II-lea, i lui i-a plcut s fie Rege-Juctor, dar n locul ducelui de Montgomery), ttucul vostru va ntlni un adversar cu mult mai ,..hmmm... furios, pe nsui Poporul Romn.
-desfurau pe forum adevrate msacre propagandistico-intelectualiste conform sarcinilor primite din partea staff-urilor de partid, folosind tot arsenalul care-i fusese pus la dispoziie impotriva celor ce nu puteau fi prostii de tembeliziunile de partid ale unora sau altora.
-acopereau spaiul forumului cu acele lungi copy/paste-uri din textele unor jurnaliti mnjii politico-financiar, sau cu acele copy/paste-uri din tezele "ideologico-economice" , pe care le sustineau prin diferite modaliti insidioso-subversiv-licentios, dar uita s le argumenteze.

pn atunci, vremurile sunt aproape!..dar pentru c se tot discut despe aa zisa lege a lustraiei, nu pot s-mi nchei acest pamflet stngaci dect dedicndu-v cteva vrsuri,....
c i-aa, chirie unii prin culise c n-ar fi ceea ce a fost i se-ntreab mirai ce-o fi pit de-o ieit cum s-o brodit , cu forcepsu', avorton sau mola, pen-c nu suge nc, la a vacii, deci:
Mai bine mai trziu dect tot degeaba, nu ? i cum ziceam, spuneam, dedicaia:

Legea lustratiei----2 0 1 2 !

Atunci cand ai promis ca vii
Mi-am pus camasa de nylon
Aceea cu pasmanterii,
Si-n suflet inca un zorzon

Ma lustruisem, ma lustruisem, ma lustruisem pe bombeu
Paseam atent, paseam atent, paseam atent sa nu ma sfarm;
Miscandu-ma, miscandu-ma, miscandu-ma destul de greu;
Infipt in blugi, infipt in blugi, infipt in blugii bleu jandarm.

Peste rabdari te-am asteptat,
Incins de-un patos urias,
Sa-ti darui moftul preferat
Si-o trotineta cu atas
.......................................
Incat, de-a binelea posac,
Mi-am procurat tigari de foi
Si le-am topit cu basamac.

.................................

www.youtube.com/watch?v=GWE67r7H0CI

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 29 Februarie 2012, ora 17:01

oi fii Mytcor ? parca nu - parca da !
oi fii Gaius ? parca da -parca nu !
nu vrei tu sa-ti semnezi totusi eseul si sa ne scoti din Nebuloasa in care te-ai ascuns ?

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 29 Februarie 2012, ora 17:13

De la: gabigabi2, la data 2012-02-29 16:35:32Ca sa-l acuzi pe C. Antonescu cum ca din cauza lui a scapat Voiculescu de Lustratie, cind PDListii au mosmondit la Legea asta de nu -si mai are nici-un rost, mi se pare Scremere de minte si boala de nervi ....iti sta mintea-n loc ,nu alta si, uite asa, incetul cu incetul , Dispare orice nazuinta a lui Dec. 89 si condamnarea comunismului in viziunea acestei Legi a Lustratiei, nu stiu de ce a mai fost facuta....iata, "baietii aia" de ieri sunt baietii de azi ....sunt buni, n-au facut nimica rau si Reformam Ro cu ei ! Bravos Natiune, Halal sa-ti fie !

Tupeu ,nu gluma .......Voi aveti in coalitie un buboi mai mare decat o baliga de elefant ( iliescu,voiculescu....) si va mirati de altii........o fi haz,o fi nesimtire,o fi..........

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 29 Februarie 2012, ora 17:27

De la: Silver9AM, la data 2012-02-29 17:13:38
De la: gabigabi2, la data 2012-02-29 16:35:32Ca sa-l acuzi pe C. Antonescu cum ca din cauza lui a scapat Voiculescu de Lustratie, cind PDListii au mosmondit la Legea asta de nu -si mai are nici-un rost, mi se pare Scremere de minte si boala de nervi ....iti sta mintea-n loc ,nu alta si, uite asa, incetul cu incetul , Dispare orice nazuinta a lui Dec. 89 si condamnarea comunismului in viziunea acestei Legi a Lustratiei, nu stiu de ce a mai fost facuta....iata, "baietii aia" de ieri sunt baietii de azi ....sunt buni, n-au facut nimica rau si Reformam Ro cu ei ! Bravos Natiune, Halal sa-ti fie !

Tupeu ,nu gluma .......Voi aveti in coalitie un buboi mai mare decat o baliga de elefant ( iliescu,voiculescu....) si va mirati de altii........o fi haz,o fi nesimtire,o fi..........

a CITA OARA sa-ti spun ca ptr. mine Voiculescu = Basescu , amindoi fiind in Nomenclatura de partid in '89 si amindoi ofiteri acoperiti ? Iliescu....eiiii, el Nu mai era in Nomenclatura , ca fluierase in biserica lu' Ceasca dar l-a acceptat pe Base in FSN / PDSR si l-a facut si min. de transporturi , ca unul ce primise RECOMANDAREA fostului Sef de Sectie al securitatii, Silvian Ionescu ! ....bun baiat si asta ....d'al nostru, din popor !

asadar, don Silver , legea Lustratiei in varianta 2012 este doar hirtie de prins muste !

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 29 Februarie 2012, ora 17:34

De la: gabigabi2, la data 2012-02-29 17:27:21
De la: Silver9AM, la data 2012-02-29 17:13:38

a CITA OARA sa-ti spun ca ptr. mine Voiculescu = Basescu , amindoi fiind in Nomenclatura de partid in '89 si amindoi ofiteri acoperiti ? Iliescu....eiiii, el Nu mai era in Nomenclatura , ca fluierase in biserica lu' Ceasca dar l-a acceptat pe Base in FSN / PDSR si l-a facut si min. de transporturi , ca unul ce primise RECOMANDAREA fostului Sef de Sectie al securitatii, Silvian Ionescu ! ....bun baiat si asta ....d'al nostru, din popor !

asadar, don Silver , legea Lustratiei in varianta 2012 este doar hirtie de prins muste !

Eu nu zic ca acea lege e una buna ,avand in vedere hotararile CCR ,pe care a trebuit sa se plieze ,dar mai incet cand vorbiti si va bateti cu pumnul in piept . Il vedeam si pe prostilica care chiar se crede om politic cum declara ce crede SUA desprepolitica din RO ,sunteti de rasu -plansu....

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 29 Februarie 2012, ora 17:59

n-are nici-o legatura ce-ai spus tu mai sus cu ce s-a discutat pina acum si Nu mi-ai spus IN CE FEL Neprezenta lui C. Antonescu i-a servit lui Voiculescu, asa cum a afirmat madam Sulfina ? NU s-a Votat Legea Lustratiei ASA CUM A DORIT-O Bas' si PDL.ul , adica trunchiata, modificata pina-ntr-atit incit nu mai are nici-o legatura cu pct. 8 de la Timisoara ? pai tu nu-ti dai seama....da' gindeste si tu cu capul tau, ca daca il "lustrau " pe Voiculescu INTRA sub incidenta aceleiasi Legi si Basescu ?
deci, nici-o treaba USL sau Crin cu asta ! niciuna ! daca aceasta lege se aplica asa cum a fost croita , Bas NU mai era presedinte, Boc Nu mai era Sef de partid PDL, M.R.Ungureanu NU mai era premier , Mele' NU mai era sef la SIE.....
chiar Nu intelegi ca prin legea votata azi s-a validat securitatea si nomenclatura PCR.ista ?

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 29 Februarie 2012, ora 18:51

De la: gabigabi2, la data 2012-02-29 17:59:57n-are nici-o legatura ce-ai spus tu mai sus cu ce s-a discutat pina acum si Nu mi-ai spus IN CE FEL Neprezenta lui C. Antonescu i-a servit lui Voiculescu, asa cum a afirmat madam Sulfina ? NU s-a Votat Legea Lustratiei ASA CUM A DORIT-O Bas' si PDL.ul , adica trunchiata, modificata pina-ntr-atit incit nu mai are nici-o legatura cu pct. 8 de la Timisoara ? pai tu nu-ti dai seama....da' gindeste si tu cu capul tau, ca daca il "lustrau " pe Voiculescu INTRA sub incidenta aceleiasi Legi si Basescu ?
deci, nici-o treaba USL sau Crin cu asta ! niciuna ! daca aceasta lege se aplica asa cum a fost croita , Bas NU mai era presedinte, Boc Nu mai era Sef de partid PDL, M.R.Ungureanu NU mai era premier , Mele' NU mai era sef la SIE.....
chiar Nu intelegi ca prin legea votata azi s-a validat securitatea si nomenclatura PCR.ista ?

Niici macar surprins nu sunt ,tu poti scoate cele mai mari GOGOMANII POSIBILE ,in conceptia ta Presedintele e egalul lui voiculescu ? A fost dovedit de cineva ca si turnator al secu. ? stii tu ,de unde si ce dovezi ai in acest sens ? Te'am mai avertizat ,nu intinde coarda prea mult ,ai dovezi si poti demonstra,TE ROG ADRESEAZATE AUTORITATILOR ,daca nu poti demonstra si nu ai dovezi abtinete ,e un sfat prietenesc. Exista deja o sesizare pe numele tau ,nu forta nota ! Daca vrei mahala nu ai decat sa te duci in piata..........

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 29 Februarie 2012, ora 19:53

De la: Silver9AM, la data 2012-02-29 18:51:14
De la: gabigabi2, la data 2012-02-29 17:59:57n-are nici-o legatura ce-ai spus tu mai sus cu ce s-a discutat pina acum si Nu mi-ai spus IN CE FEL Neprezenta lui C. Antonescu i-a servit lui Voiculescu, asa cum a afirmat madam Sulfina ? NU s-a Votat Legea Lustratiei ASA CUM A DORIT-O Bas' si PDL.ul , adica trunchiata, modificata pina-ntr-atit incit nu mai are nici-o legatura cu pct. 8 de la Timisoara ? pai tu nu-ti dai seama....da' gindeste si tu cu capul tau, ca daca il "lustrau " pe Voiculescu INTRA sub incidenta aceleiasi Legi si Basescu ?

Niici macar surprins nu sunt ,tu poti scoate cele mai mari GOGOMANII POSIBILE ,in conceptia ta Presedintele e egalul lui voiculescu ? A fost dovedit de cineva ca si turnator al secu. ? stii tu ,de unde si ce dovezi ai in acest sens ? Te'am mai avertizat ,nu intinde coarda prea mult ,ai dovezi si poti demonstra,TE ROG ADRESEAZATE AUTORITATILOR ,daca nu poti demonstra si nu ai dovezi abtinete ,e un sfat prietenesc. Exista deja o sesizare pe numele tau ,nu forta nota ! Daca vrei mahala nu ai decat sa te duci in piata..........

DA, Exista si Mugur Ciuvica a DOVEDIT si exista Dosarul la CNSAS CA A FOST COLABORATOR al SECURITATII ! s-a postat pe aici de nenumarate ori FILA din Dosarul respectiv , doar voi nu vreti sa vedeti si sa intelegeti !
P.S
ai ajuns TURNATOR, iubitule si mi-ai facut sesizare ? LA CE NIVEL ?
ei, cam asa functionau si cei de pe vremea lui ceau , TOV.arasu DINU : aparau tara de dusmanii regimului ! Felicitari si sa-ti se dea dupa Inima ta, Turnatorule !

Fosta membra 9am.ro

4841 mesaje

Postat pe: 29 Februarie 2012, ora 19:58

De la: gabigabi2, la data 2012-02-28 21:37:08care ZVONISTICA , Silvare ? a Participat UNPR. ul la vreo alegere ? haide, spune ! CIND, Silvare, ca nu e decit un partid de UMPLUTURA- ei da, astia sunt Umplutura- format din Transfugi de la alte partide si pe care alegatori, acesti oameni i-au Inselat ! i-au votat oamenii pe cind erau in PSD sau PNL - avind deci un program de dreapta sau de stinga si contra lui Basescu, de ex - si ei s-au carat la acest UNPR care -i tine tira lu' Base' ! in ce fel mai sunt reprezentati acei alegatori de acesti transfugi si tradatori ?

Ce vorbesti? Este votul uninominal? Este votat omul sau partidul? Este politicianul legat de partid, ca iobagul de glie? Melescanu, P. Roman cum au ajuns la PNL? S-au nascut liberali?

"No man is an island entire of itself; every man is a piece of the continent, a part of the main... And therefore never send to know for whom the bell tolls; it tolls for thee." - John Donne
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 29 Februarie 2012, ora 20:07

De la: Black_Friday, la data 2012-02-29 19:58:38
De la: gabigabi2, la data 2012-02-28 21:37:08care ZVONISTICA , Silvare ? a Participat UNPR. ul la vreo alegere ? haide, spune ! CIND, Silvare, ca nu e decit un partid de UMPLUTURA- ei da, astia sunt Umplutura- format din Transfugi de la alte partide si pe care alegatori, acesti oameni i-au Inselat ! i-au votat oamenii pe cind erau in PSD sau PNL - avind deci un program de dreapta sau de stinga si contra lui Basescu, de ex - si ei s-au carat la acest UNPR care -i tine tira lu' Base' ! in ce fel mai sunt reprezentati acei alegatori de acesti transfugi si tradatori ?

Ce vorbesti? Este votul uninominal? Este votat omul sau partidul? Este politicianul legat de partid, ca iobagul de glie? Melescanu, P. Roman cum au ajuns la PNL? S-au nascut liberali?

si e corecta aceasta trecere de la un partid la altul ?
dar, nu te mai preface ca nu stii ca, desi votul a fost uninominal, Cr. Diaconescu s-a prezentat in fata alegatorilor, altfel decit facind politica PSD.ului ....sau Gabriel Berca- azi sef la Interne....ieri facea politica Liberala si -l critica pe Base si hop, a doua zi il pupa pe 'mnealui ! Crezi ca cei care au pus stampila pe el, au fost incintati de aceasta Tradare ? .....au vrut ei sa-l pupe pe Basel , ca asta a facut Bercea : le-a deturnat votul !

Fosta membra 9am.ro

4841 mesaje

Postat pe: 29 Februarie 2012, ora 20:11

De la: Fantoma_din_Zanzibar_29_02_2012, la data 2012-02-29 10:02:00Din ce am vazut eu (superficial recunosc) despre NELEGEA LUSTRATIEI, ultima mare abureala a puterii ,se face deosebirea intre ales si numit .

Alesul este mai smecher, chiar daca a facut exact faptele celui numit si chiar daca a slujit cu devotament un regim criminal ! Deci daca ai fost securist sau comunist de frunte si esti ales de popor ,ca doar te pricepi sa il imbarligi bine , totul este perfect . Au voie si ticalosii sa fie alesi si iubiti de popor ,este dreptul lor de ticalosi ! .Un copil nu il poti lasa prin lege pe mana unui pedofil ca sa il infieze si sa-l iubeasca ,un popor insa il poti lasa pe mana unui ticalos care sa aiba grija de el,asta pare sa fie logica .

Ideea de baza a unei Legi a Lustratiei corecte ,ERA SA IMPIEDICI ASTFEL DE OAMENI SA AJUNGA IN POLITICA, indiferent daca sunt alesi sau numiti !!!! S-a pierdut insa ideea principala, deoarece ,ca si condamnarea comunismului,si NELEGEA lustratiei, este doar o aburela marca Basescu .

PS:Sa va spun ceva ca sa va dati seama ce abureala este aceasta NELEGE . Daca acesta NELEGE era aplicata in 1990 ,nici macar pe Iliescu nu il lustra, deoarece a fost ales de popor .

Dom' Vanea, sunt de acord cu tine, este o lege proasta si fara efectul benefic pe care l-ar fi avut daca ar fi fost data in 1990. Atunci da, ar fi avut un efect formidabil, ne-ar fi scutit de atatea porcarii si poate ca astazi locul Romaniei ar fi fost altul, comparabil cu al Cehiei, Poloniei... Dar am si eu o nedumerire: de ce nu au propus liberalii o lege buna, mai ales atunci cand au avut haturile, in 2007 si 2008? Oare de ce nu au condamnat ei comunismul? De ce nu au initiat ei predarea arhivelor SRI la CNSAS? De ce PNL a avut atat de multi membri importanti, din primul esalon al partidului, dovediti ca au facut politie politica?

Nu ti se pare ca sunt cam multe intrebari fara raspuns? Nu ti se pare ca un liberal ar trebui sa isi bage capul in pamant atunci cand vine vorba de toate astea? Sau cel putin sa se abtina sa mai critice?

"No man is an island entire of itself; every man is a piece of the continent, a part of the main... And therefore never send to know for whom the bell tolls; it tolls for thee." - John Donne
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 29 Februarie 2012, ora 20:11

si apropo de Deturnare : iti place ce s-a ales din pct. 8 de la Timisoara, transformat intr-o lege a lustratiei ce Nu mai are nici -un efect si Anuleaza-n fapt condamnarea comunismului ?
P.S.
vezi cum raspunzi ca avem un TURNATOR printre noi si in bunul obicei al acestui fel de democratie basesciana , Cine nu-i cu noi e Impotriva noastra si......

Pagini: << 1096 1097 1098 1099 1100 1101 1102 1103 1104 1105 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului basescu
Mergi la: