back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Basescu

Pagini: << 1098 1099 1100 1101 1102 1103 1104 1105 1106 1107 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

1254 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 9 Martie 2012, ora 01:51

De la: gabigabi2, la data 2012-03-08 19:09:15cam gind la gind....

Hai domnule âhâ,âhâ ca am esit din criza si majoram salariile si pensiile.....
www.youtube.com/watch?v=VElQKwAsu4Q&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=F1SBPwpj4Kc http://www.youtube.com/watch?feature=fvwp&NR=1&v=TA3FvTSnqFI http://www.youtube.com/watch?v=DuX41-2HAYU&feature=related
9am251389

3 mesaje
Postat pe: 9 Martie 2012, ora 03:00

De la: Silver9AM, la data 2012-02-28 18:23:18
De la: Fantoma_din_Zanzibar_28_02_2012, la data 2012-02-28 13:01:33
De la: Silver9AM, la data 2012-02-28 12:48:21
Vania,o tara depinde in MARE masura de calitatea serviciilor ,prin urmare in acele posturi cheie nu trebuie sa ajunga dobitoci ,cine are serviciile intr'o tara ,are PUTEREA ! De aceia Presedintele Basescu a preferat ( ca sa inlature orice suspiciune) sa numeasca sefi la serviicii din partea opozitiei ,se gasesc si in pdl,si in unpr ,chiar si la udmr ,oameni capabili sa ocupe acele functii ,dar s-a preferat mentinerea traditiei cu sefi la opozitie.

Cand anume l-a propus opozitia pe Melescanu pentru functia de sef al SIE, ca sa poti spune ca Melescanu este din partea opozitiei ? .

Nu Silvere ,l-a ales pe Melescanu ,deoarece UDMRului nu-i putea da aceasta functie, iar PDL si UNPR erau pline doar de tampiti ! Obedienti ,drept este ,dar si prea tampiti ca sa ii lasi sa mai conduca ceva important. Serios,s-a vazut clar Base ca nu da doi bani pe actuala putere ! .Asta este situata ...Ii scuipa Base drept in ochi si pe PDListi si pe UNPRisti . .

Iar eu iti repet ,putea sa puna oameni din toate partidele de pe esicherul politic ,sunt oameni capabili sa ocupe acesta functie in toate partidele ,dar functia conform algoritmului a fost data liberalilor si deci Presedintele a fost consecvent . Adevarul este ca a facut cea mai buna alegere !www.youtube.com/watch?v=MJIbCwIa1RE&feature=related
Tu stii ce ne desparte pe noi doi sa fim sipatizantii aceluias partid ,adica sa fim colegi in optiuni ? Faptul ca la liberali in ultimul timp LIDERI, sunt numai idioti.........

www.youtube.com/watch?v=2YRSlrPoRLc&NR=1&feature=endscreen

9am251391

13 mesaje
Postat pe: 9 Martie 2012, ora 08:45

De la: 9am_25o, la data 2012-03-08 19:00:48
De la: gabigabi2, la data 2012-03-08 18:27:52schimbam, reformam, imbunatatim, cautind forma perfecta !

_9_a_m_25o_

8 mesaje
Postat pe: 2 Martie 2012, ora 14:53 CITEAZA RASPUNDE

Da, a reformat-o pana a daramat-o, mai are putin de reformat si-o desfiinteaza/dezintegreaza complet!

www.youtube.com/watch?NR=1&v=VSfuPBFHXn4&feature=endscreen

9am2_5o

5 mesaje
Postat pe: 9 Martie 2012, ora 10:19

De la: 9am251391, la data 2012-03-09 08:45:11
De la: gabigabi2, la data 2012-03-08 18:27:52schimbam, reformam, imbunatatim, cautind forma perfecta !

_9_a_m_25o_

8 mesaje

Da, a reformat-o pana a daramat-o, mai are putin de reformat si-o desfiinteaza/dezintegreaza complet!

www.youtube.com/watch?NR=1&v=VSfuPBFHXn4&feature=endscreen[/quote]

mbhhh...sa te ia cu tiganul tau cu tot !

9am2_5o

5 mesaje
Postat pe: 9 Martie 2012, ora 11:06

Uniunea Europeana a acordat despagubiri agricole tuturor fermierilor care au suportat pierderi financiare in urma infestarii legumelor cu bacteria coli.
Pentru a exemplifica, aceste despagubiri pe care U E le-a acordat fermierilor, Ungaria a primit o suma de cca. 230Ml. Euro pentru despagubirea fermierilor Unguri, as fi curios, ce suma aferenta despagubirii fermierilor Romani a fost atribuita de UE fostului guv. E.Boc ?... si daca Fermirii Romani si-au primit acele despagubiri din sumele europene, conform pagubelor agricole pe care le-au suportat?
Stie cineva ? pe oficial gov web net.ro nu am gasito asemenea informatie.

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

976 mesaje
Oras: Brasov

Postat pe: 10 Martie 2012, ora 01:18

Pun o intrebare si plec :
Gabi , Vanea(ma bucur sa vad ca mai traiesti), am urmarit , uneori atent alteori mai pe sarite , interactivitatile voastre cu ceilalti participanti la discutions(sic), dar sincer nu am inteles niciodata culoarea, orientarea voastra politica ?

PS. Iar cand are timp Dl Vanea sau vrerea, sa imi spuna daca a vayut vreun documentar din seria Ziegeist ?...

cu drag, Nielu'

Jules Verne....
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 10 Martie 2012, ora 06:55

De la: revenitu, la data 2012-03-10 01:18:32Pun o intrebare si plec :
Gabi , Vanea(ma bucur sa vad ca mai traiesti), am urmarit , uneori atent alteori mai pe sarite , interactivitatile voastre cu ceilalti participanti la discutions(sic), dar sincer nu am inteles niciodata culoarea, orientarea voastra politica ?

PS. Iar cand are timp Dl Vanea sau vrerea, sa imi spuna daca a vayut vreun documentar din seria Ziegeist ?...

cu drag, Nielu'

mei, tu bagi strimbe ? care " Nielu' ", cind pe tine te cheama Adisor, ha ?
si daca dupa 1000 pag. tu inca nu stii ce orientare am eu sau Vanea, inseamna ca esti un Cangur, bre si ai chiar ai topait ....

9am251403

5 mesaje
Postat pe: 10 Martie 2012, ora 09:18

www.ziare.com/actual/dezvaluiri/01-30-2008/traian-basescu-a-ince...

cu drag, Nielu'

stareanatiunii.com/traian-basescu-recunoaste-o-falsificare-de-pr...

Fosta membra 9am.ro

285 mesaje

Postat pe: 10 Martie 2012, ora 21:59

De la: 9am251391, la data 2012-03-09 08:45:11

_9_a_m_25o_

8 mesaje

www.youtube.com/watch?NR=1&v=VSfuPBFHXn4&feature=endscreen[/quote]
Mda...oglinda poporului roman.....!

Fosta membra 9am.ro

976 mesaje
Oras: Brasov

Postat pe: 10 Martie 2012, ora 22:03

De la: gabigabi2, la data 2012-03-10 06:55:39

cu drag, Nielu'

si daca dupa 1000 pag. tu inca nu stii ce orientare am eu sau Vanea, inseamna ca esti un Cangur, bre si ai chiar ai topait ....

Gabito , ... am facut sio io un spirit ... Cand am zis io ca ma cheama Nielu' ?... ca nu mi-aduc aminte ...
Oricum , ca sa gusti o gluma e neaparat necesar sa ai simtul ... ala ...

Jules Verne....
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 11 Martie 2012, ora 07:42

De la: revenitu, la data 2012-03-10 22:03:45

cu drag, Nielu'

Gabito , ... am facut sio io un spirit ... Cand am zis io ca ma cheama Nielu' ?... ca nu mi-aduc aminte ...

ai gustat prea mult din visinata aia sau te-a lovit uitarea de ieri pina azi : n-ai semnat tu epistola cu apropontz " Nielu' ? care va sa zica te prefacusi ca tu nu stii cam pe unde ne situam noi, vizavi de Jupinu' !? tot cu el...tot cu el ? nu v-ati lamurit inca despre ce-i vorba ? cam cit timp va mai trebuie ?

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 11 Martie 2012, ora 09:02

De la: gabigabi2, la data 2012-03-11 07:42:58

cu drag, Nielu'

ai gustat prea mult din visinata aia sau te-a lovit uitarea de ieri pina azi : n-ai semnat tu epistola cu apropontz " Nielu' ? care va sa zica te prefacusi ca tu nu stii cam pe unde ne situam noi, vizavi de Jupinu' !? tot cu el...tot cu el ? nu v-ati lamurit inca despre ce-i vorba ? cam cit timp va mai trebuie ?

Omul a spus pe intelesul tuturor ca a fost o gluma (dar tu nu esti in stare sa intelegi asa ceva) Esti prea plina de o ura viscerala care da in patologic de acum.....pacat ,mai bine mergi si tu pe la biserica si fa ce ar face o femeie de varsta ta ,nu umbla cu "recrutarile" .....esti platita la norma ?

… cã poşi numai sã reuºeºti, nu ai cum sã pierzi. Eºecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eºec. Nimic. Totul înainteazã in istoria umanitãşii precum se întâmplã ºi cu procesul ei evolutiv. Totul avanseazã de-a lungul cãlãtoriei tale.
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 11 Martie 2012, ora 09:19

De la: Silver9AM, la data 2012-03-11 09:02:17

cu drag, Nielu'

Omul a spus pe intelesul tuturor ca a fost o gluma (dar tu nu esti in stare sa intelegi asa ceva) Esti prea plina de o ura viscerala care da in patologic de acum.....pacat ,mai bine mergi si tu pe la biserica si fa ce ar face o femeie de varsta ta ,nu umbla cu "recrutarile" .....esti platita la norma ?

bei, Cashcheta, mai lasa-ma-n durerea mea....daca am SPUS ca apostila a fost cu APROPONTZ , cum nu sunt in stare sa-i inteleg " bataia" ? si las-o p'asta cu ura viscerala, ca mai mult decit ne Urasta Base si PDL care simte ca-i fuge pamintul de sub picioare, n-am pomenit !

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 11 Martie 2012, ora 09:24

De la: gabigabi2, la data 2012-03-11 09:19:57
De la: Silver9AM, la data 2012-03-11 09:02:17

cu drag, Nielu'

bei, Cashcheta, mai lasa-ma-n durerea mea....daca am SPUS ca apostila a fost cu APROPONTZ , cum nu sunt in stare sa-i inteleg " bataia" ? si las-o p'asta cu ura viscerala, ca mai mult decit ne Urasta Base si PDL care simte ca-i fuge pamintul de sub picioare, n-am pomenit !

Umplutura,dai dovada de o frustrare crasa ,tu ai o problema ,Presedintele . Lasa gargara ptr. tiganca ta si ptr. 'nea gogu,poate la ei prinde ,sunt de nivelul tau.........

… cã poşi numai sã reuºeºti, nu ai cum sã pierzi. Eºecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eºec. Nimic. Totul înainteazã in istoria umanitãşii precum se întâmplã ºi cu procesul ei evolutiv. Totul avanseazã de-a lungul cãlãtoriei tale.
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 11 Martie 2012, ora 14:04

nu stiu daca eu am o problema cu presedintele, dar el are precis una, tot cu functia de Presedinte ! iata ce-a zis :
" Presedintele nu poate Abdica " !
ei da, asta e un adevar ce nu poate fi contrazis , caci asa-i : un presedinte Nu poate abdica ptr. ca NU E SUVERAN ! un presedinte nu-si poate da decit DEMISIA daca Onoarea i-o cere ! ..... doar un REGE poate Abdica trecind altuia mostenirea tronului sau, daca n-a facut-o el, atunci Casa Regala sauConsiliul de Coroana il Desemneaza pe urmatorul SUVERAN ! ori , Base, daca-mi aduc aminte este un pres. ales de popor si nu-i nici-o opreliste in a-si da Demisia !
fraza spusa de el e o Enormitate , dar suna bine in urechea afona si mintea putina , dar asta spune multe-multe lucruri despre ce-si INCHIPUIE Base ca ar fi si nu pot sa nu-mi aduc aminte ce-a spus despre "lasitatea" abdicarii MJR Mihai I , dar si de fastul " Incoronarii " sale in Parlament si Unsa de Patriarhul Ro , cu ocazia celei de a 2 a investituri , fast demn d 'un Rege ....sau macar d'un Voevod si acum ma simt fix ca-n opereta " Voevodul tiganilor " ! sa ne traiasca ! am trait s-o aud si pe asta ! sunt curioasa ce vor comenta istoricii nostri si-l astept pe ultimul lui admirator, adica dl. Neagu Djuvara sa--l aud ce zice....daca va zice ! colegii nostri Monarhisti , de pe forum, ce parere au ?!

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 11 Martie 2012, ora 16:14

De la: gabigabi2, la data 2012-03-11 14:04:58nu stiu daca eu am o problema cu presedintele, dar el are precis una, tot cu functia de Presedinte ! iata ce-a zis :
ei da, asta e un adevar ce nu poate fi contrazis , caci asa-i : un presedinte Nu poate abdica ptr. ca NU E SUVERAN ! un presedinte nu-si poate da decit DEMISIA daca Onoarea i-o cere ! ..... doar un REGE poate Abdica trecind altuia mostenirea tronului sau, daca n-a facut-o el, atunci Casa Regala sauConsiliul de Coroana il Desemneaza pe urmatorul SUVERAN ! ori , Base, daca-mi aduc aminte este un pres. ales de popor si nu-i nici-o opreliste in a-si da Demisia !
fraza spusa de el e o Enormitate , dar suna bine in urechea afona si mintea putina , dar asta spune multe-multe lucruri despre ce-si INCHIPUIE Base ca ar fi si nu pot sa nu-mi aduc aminte ce-a spus despre "lasitatea" abdicarii MJR Mihai I , dar si de fastul " Incoronarii " sale in Parlament si Unsa de Patriarhul Ro , cu ocazia celei de a 2 a investituri , fast demn d 'un Rege ....sau macar d'un Voevod si acum ma simt fix ca-n opereta " Voevodul tiganilor " ! sa ne traiasca ! am trait s-o aud si pe asta ! sunt curioasa ce vor comenta istoricii nostri si-l astept pe ultimul lui admirator, adica dl. Neagu Djuvara sa--l aud ce zice....daca va zice ! colegii nostri Monarhisti , de pe forum, ce parere au ?! [/quot

Asta ai inteles tu din interviu ? Si ce ai mai inteles,ori na'i inteles ? E naspa sa fii sarac cu duhul...

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 11 Martie 2012, ora 17:38

De la: Silver9AM, la data 2012-03-11 16:14:29
De la: gabigabi2, la data 2012-03-11 14:04:58nu stiu daca eu am o problema cu presedintele, dar el are precis una, tot cu functia de Presedinte ! iata ce-a zis :
fraza spusa de el e o Enormitate , dar suna bine in urechea afona si mintea putina , dar asta spune multe-multe lucruri despre ce-si INCHIPUIE Base ca ar fi si nu pot sa nu-mi aduc aminte ce-a spus despre "lasitatea" abdicarii MJR Mihai I , dar si de fastul " Incoronarii " sale in Parlament si Unsa de Patriarhul Ro , cu ocazia celei de a 2 a investituri , fast demn d 'un Rege ....sau macar d'un Voevod si acum ma simt fix ca-n opereta " Voevodul tiganilor " ! sa ne traiasca ! am trait s-o aud si pe asta ! sunt curioasa ce vor comenta istoricii nostri si-l astept pe ultimul lui admirator, adica dl. Neagu Djuvara sa--l aud ce zice....daca va zice ! colegii nostri Monarhisti , de pe forum, ce parere au ?! [/quot

Asta ai inteles tu din interviu ? Si ce ai mai inteles,ori na'i inteles ? E naspa sa fii sarac cu duhul...

hai spune cum traduci tu fraza citata de mine ! uimeste-ma cu ascutimea mintii tale....sunt numai ochi !

Fosta membra 9am.ro

2310 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 11 Martie 2012, ora 22:08

Cotoroanto, aia cu abdicatu' a bagat-o de-al dracului, ca sa-i mai de o copita Majestatii sale si celor care delireaza cu monarhia.
A fost pentru cei ca tine. Ia, uita-te ce vesela esti...
Ti-a dat apa la moara si ocazia sa ne arati, inca odata, ca n-ai inteles absolut nimic din ce a zis omul despre umilinta la care a fost supus in ultimii ani de cei de teapa ta ...
E un gentelman.
Un boier, ca sa intelegi si tu ...

In alta ordine de idei, observ ca pe topicul Basescu cu b mic, numai despre Basescu nu se mai vorbeste.
la ordinea zilei, dupa modelul antenelor si al celor doi ilustri Pacalici (Ponta si Antonescu), e sa fie balacariti toti cei care nu se aliniaza corului de injuraci.
Asa vad cei ca Vanea, Gabi, Vasile si inca vreo cativa, democratia, schimbul de idei.
Cu alde d-astia o sa propasim (stiu ca va place, la nebunie, cuvantul asta).

Pana si Ponta spune ca nu se va schimba nimic dupa ce va fi el ales ...
Sa va vad atunci in Piata Universitatii ... moftangiilor.

Acum, dupa ce a iesit Basescu sa traseze linia directoare cu marirea-revenirea salariilor bugetarilor din iunie, sa mori de ras ... cine se opune ? Ponta ! Mai sa fie ... Pai, de ce ? Ce spuneau Pacalicii pana acum ? Nu gemeau ei de grija bietilor bugetari ? Nu e bine sa le dea astia niste bani ? Nu e bine pentru ca nu trebuie sa le dea alde Basescu, trebuia sa le dea ei ? Mita electorala, striga toti ... Nu zau ?
Ridicol.
Ponta si Antonescu au resit sa introduca ridicolul extrem.

Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
ctitorul

280 mesaje
Oras: Craiova

Postat pe: 12 Martie 2012, ora 00:32

De la: Silver9AM, la data 2012-03-11 16:14:29
" Presedintele nu poate Abdica " ! www.youtube.com/watch?v=6P6CAdSosiU&feature=player_embedded

Si cum onoare nu are ,nu demisioneaza .

nu va uitati ca Basescu este un gainar hot,suportati mizeriile lui !
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 12 Martie 2012, ora 08:09

neata, mai SILVIULE !
nu te mai lauda cu ce intelegi tu si nu intelegem noi, ca si tu esti un pafarist maxim : pui botul la toate mistificarile lui Bas! si, ca de obicei , ai ignorat ce-am spus eu: nu-l impiedica nimeni sa-si dea DEMISIA !
mi s-a parut hilar sa -mi spui ca Bas' i-a mai dat o COPITA regelui si, mai incolo putin sa spui ca e un boier ! mda si magarul se crede regele turmei ,iar megalomania lui e evidenta. si numai cine nu vrea s-o vada ,n-o vede ! dar, asta problema voastra !
chestia cu "intregirea" salariului este iar un Artificiu la care chiar am ris, caci mi-am adus aminte din timpul lui Ceau' despre aceasta motivatie ptr. plecarea din tara : Intregirea Familiei ! bine a spus Sulfina Barbu : daca Legea nu ne permite, schimbam Legea daca ea nu ne permite sa marim salariile cu 6 luni inainte de alegeri, schimbam cuvintul ....nu-i mai zicem Marire, ci-i zicem Intregire si , gata , problema e rezolvata ....ca nu-s bani de asta....ca Base' doar cu ceva timp in nurma le spunea, suparat, celor ce-au anuntat o marire de 5%, ca asta-i demagogie si populism, nu conteaza ! oricum boborul n-are memorie si uita ce-a spus ala ieri , iar presa pro-basista nu insista pe rasucirile lui ca va dauneaza, riscind sa va puna pe ginduri, ceea ce e periculos : poporul care gindeste devine o bomba cu ceas ptr. un conducator ca Base !
- nici Ponta si nici Antonescu nu refuza o revenire a salariilor taiate, ei doar se revolta impotriva jmecheriilor " boierului " vostru si se-ntreaba DE UNDE BANI ?

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 12 Martie 2012, ora 08:22

aaaaaa, cit despre Insulta.....ha ! asa de insultat s-a simtit ,c-a mai vrut o data sa fie presedinte !
bine ar fi sa-si aduca aminte de toate mizeriile aruncate-n spatiul public....de toate vorbele lui murdare, izvorite dintr-o minte murdara ....de felul in care n-a lasat insultata nici-o categorie sociala si apoi sa nu se mai intrebe de ce este criticat ....ca nu-i Insultat, ci criticat in cuvinte mai dure, e adevarat, dar culege ce a semanat ! eu ,oricum, nu-l uit si nu-l iert ptr. acel enunt ca pensionarii si bugetarii sunt Cancerul bugetului de stat si dorinta lui de a -i scoate cit mai repede din sistem .... despre pensionari a spus asta ,atit el cit si Boc si min. de finante Vladescu ! asa ceva Nu se face si facind-o ,nu te mai mira ca ai ajuns la 8.9 % incredere si sustinere din partea populatiei ......dar, el e un Boier ,dupa cum ai spus si se crede pe Mosia lui tac'su !

9am251435

5 mesaje
Postat pe: 12 Martie 2012, ora 08:31

De la: gabigabi2, la data 2012-03-12 08:22:36 aaaaaa, cit despre Insulta.....ha ! asa de insultat s-a simtit ,c-a mai vrut o data sa fie presedinte !
bine ar fi sa-si aduca aminte de toate mizeriile aruncate-n spatiul public....de toate vorbele lui murdare, izvorite dintr-o minte murdara ....de felul in care n-a lasat insultata nici-o categorie sociala si apoi sa nu se mai intrebe de ce este criticat ....ca nu-i Insultat, ci criticat in cuvinte mai dure, e adevarat, dar culege ce a semanat ! eu ,oricum, nu-l uit si nu-l iert ptr. acel enunt ca pensionarii si bugetarii sunt Cancerul bugetului de stat si dorinta lui de a -i scoate cit mai repede din sistem .... despre pensionari a spus asta ,atit el cit si Boc si min. de finante Vladescu ! asa ceva Nu se face si facind-o ,nu te mai mira ca ai ajuns la 8.9 % incredere si sustinere din partea populatiei ......dar, el e un Boier ,dupa cum ai spus si se crede pe Mosia lui tac'su !

Cica pina la prescrierea tuturor faptelor si crimelor orice infractor suporta insultele
www.youtube.com/watch?v=1DD53S6SxHY

Fosta membra 9am.ro

285 mesaje

Postat pe: 12 Martie 2012, ora 21:09

De la: Silviu, la data 2012-03-11 22:08:57Cotoroanto, aia cu abdicatu' a bagat-o de-al dracului, ca sa-i mai de o copita Majestatii sale si celor care delireaza cu monarhia.
Ti-a dat apa la moara si ocazia sa ne arati, inca odata, ca n-ai inteles absolut nimic din ce a zis omul despre umilinta la care a fost supus in ultimii ani de cei de teapa ta ...
E un gentelman.

In alta ordine de idei, observ ca pe topicul Basescu cu b mic, numai despre Basescu nu se mai vorbeste.
la ordinea zilei, dupa modelul antenelor si al celor doi ilustri Pacalici (Ponta si Antonescu), e sa fie balacariti toti cei care nu se aliniaza corului de injuraci.
Asa vad cei ca Vanea, Gabi, Vasile si inca vreo cativa, democratia, schimbul de idei.

Acum, dupa ce a iesit Basescu sa traseze linia directoare cu marirea-revenirea salariilor bugetarilor din iunie, sa mori de ras ... cine se opune ? Ponta ! Mai sa fie ... Pai, de ce ? Ce spuneau Pacalicii pana acum ? Nu gemeau ei de grija bietilor bugetari ? Nu e bine sa le dea astia niste bani ? Nu e bine pentru ca nu trebuie sa le dea alde Basescu, trebuia sa le dea ei ? Mita electorala, striga toti ... Nu zau ?
Ridicol.
Nu este mita electorala?
Dar ce este bre cand toata lumea este de acord ca tara inca nu a iesit din recesiune, ba mai mult scaderea din ultimile luni indica faptul ca reforma mult trambitata a dat rateu?
Mai mult , micsorarea salariilor bugetarilor nu a facut altceva decat sa agraveze situatia economica si nicidecum sa o inbunatateasca iar faptul ca acum vor sa mituiasca fraierii cu aceasta revenire nu face altceva decat sa provoace si mai multa indignare.
Nu zic ca si opozitia este la fel de ridicola deoarece de doi ani trambiteaza pe toate posturile aservite ca nu trebuiau micsorate salariile si ca ei imediat cum vor veni la cascaval le vor aduce la nivelul avut pana in taieri....... iar acum sunt mai mult decat caraghiosi cand guita cu aceeasi nerusinare specifica ca puterea greseste deoarece nu au resursele necesare.
Cand dracului sa-i mai credem si pe derbedeii din opozitie?
Morala este una singura.....toti sunt o apa si un pamant....aceeasi gasca de infractori notorii proveniti din falnicul FSN divizati acum de ochii prostului in pdl,psd, pnl, etc.

vasile_vali

2835 mesaje
Oras: Galati

Postat pe: 12 Martie 2012, ora 23:52

De la: Silviu, la data 2012-03-11 22:08:57Cotoroanto, aia cu abdicatu' a bagat-o de-al dracului, ca sa-i mai de o copita Majestatii sale si celor care delireaza cu monarhia.
E un gentelman.

Ridicol.

Ridicol esti tu si nu de acum, ci mai demult, mai silviule, de 'jde ani! Crezi ca de mila mea a grohait basecsu despre reintregirea salariului meu [nu a zis nimic de prima de concediu si de al 13-lea salariu, DREPTURILE MELE LEGALE, daca intelegi cuvantul "LEGAL"!!!]? Noo, mai Silviule, e ingrozit de cat de jos ii este toorma pedelepra in sondaje si ca nu i'a "iesit" nici cu ungureanu jmekeria de salvare pedelachee! Caci, stimabile ridicol, farafastacurile ciumei portocaloaie nu mai pacalesc pe nimeni, cel mult pe de'alde tine, un pensionar frustrat si ratat student al'dat'!!! Pe astialalti, care intelegem ce inseamna legea/bunul-simt/cei 7 ani de'acasa, nu ne mai pacalesc, NE AJUNGE joaca jucatorului pe/sub/langa Constitutie, vrem o Tara normala, cu jucatorii pe terenurile de joc si nu in viata publica..

"NIHIL SINE DEO!"

Blak_Frriday

12 mesaje
Oras: Fagaras

Postat pe: 13 Martie 2012, ora 01:18

Ai dreptate !Pina se distruge toata Romania

Reporter: Care este pozitia dumneavoastra, in cazul in care Inalta Curte de Casatie si Justitie mentine verdictul de colaborator al Securitatii pentru Dan Voiculescu, iar PNL-ul hotaraste sa ramana in Alianta de Centru Dreapta? Marius Oprea: Eu nu demisionez din partid. Sa demisioneze conducerea. Nu plec din PNL. Sa isi dea ei seama ca au fost tampiti cand s-au asociat cu securistii. Pentru ca asta au facut. Fiindca e vorba aia: “te faci frate cu dracul pana treci puntea”. Insa, mi-e teama ca aceasta fratie cu dracul nu va duce spre o cale buna. PNL-ul isi pierde identitatea prin aceste tipuri de aliante batand palma cu tot felul de activisti si securisti.
Blak_Frriday

12 mesaje

Postat pe: 13 Martie 2012, ora 01:19

De la: vasile_vali, la data 2012-03-12 23:52:00
E un gentelman.

Ridicol.

Ridicol esti tu si nu de acum, ci mai demult, mai silviule, de 'jde ani! Crezi ca de mila mea a grohait basecsu despre reintregirea salariului meu [nu a zis nimic de prima de concediu si de al 13-lea salariu, DREPTURILE MELE LEGALE, daca intelegi cuvantul "LEGAL"!!!]? Noo, mai Silviule, e ingrozit de cat de jos ii este toorma pedelepra in sondaje si ca nu i'a "iesit" nici cu ungureanu jmekeria de salvare pedelachee! Caci, stimabile ridicol, farafastacurile ciumei portocaloaie nu mai pacalesc pe nimeni, cel mult pe de'alde tine, un pensionar frustrat si ratat student al'dat'!!! Pe astialalti, care intelegem ce inseamna legea/bunul-simt/cei 7 ani de'acasa, nu ne mai pacalesc, NE AJUNGE joaca jucatorului pe/sub/langa Constitutie, vrem o Tara normala, cu jucatorii pe terenurile de joc si nu in viata publica..

"NIHIL SINE DEO!"

Recunoasc ca aici ai dreptate !

Reporter: Care este pozitia dumneavoastra, in cazul in care Inalta Curte de Casatie si Justitie mentine verdictul de colaborator al Securitatii pentru Dan Voiculescu, iar PNL-ul hotaraste sa ramana in Alianta de Centru Dreapta? Marius Oprea: Eu nu demisionez din partid. Sa demisioneze conducerea. Nu plec din PNL. Sa isi dea ei seama ca au fost tampiti cand s-au asociat cu securistii. Pentru ca asta au facut. Fiindca e vorba aia: “te faci frate cu dracul pana treci puntea”. Insa, mi-e teama ca aceasta fratie cu dracul nu va duce spre o cale buna. PNL-ul isi pierde identitatea prin aceste tipuri de aliante batand palma cu tot felul de activisti si securisti.
Blak_Frriday

12 mesaje

Postat pe: 13 Martie 2012, ora 01:24

De la: dracusor, la data 2008-09-30 19:08:14constat cu stupoare cum din ce in ce mai multi oameni sunt manipulati de media (mai ales antena 3) si devin convinsi ca basescu este un rau pt romania, nu inteleg de ce unii oameni se lasa asa de usor convinsi fara sa investigheze sau sa intereseze. adevarat ca are si el minusurile lui, dar in afara de el, adrian nastase mai are sanse sa ajunga la presedintie, si nu vreau sa ma mai intorc sub inca o conducere psd, dati-va cu opinia

www.youtube.com/watch?v=1dvqsCvRjgo

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 13 Martie 2012, ora 09:00

De la: Blak_Frriday, la data 2012-03-13 01:18:06

Ai dreptate !Pina se distruge toata Romania

pai, cum sa inteleg ce-ai zis ? ai inceput si tu sa vezi ca Marea Reforma a Jupinului Distruge Romania ? ca toate Institutiile Statului sunt portocalii si nimic nu se face fara aprobarea lui si daca se face, se face partinic ? chiar si anuntarea acestei INTREGIRII salariului bugetar- un fals, de altfel- a facut-o el si nu primul ministru ? care va sa zica : el a DECIS sa taie - tot el a DECIS sa Intregeasca- e mortal termenul asta, absolut mortal si n-are nici-o legatura cu separarea puterilor in Stat, pe care le incalca cu o seninatate uluitoare ,mirindu-se apoi de faptul ca i se reproseaza conducerea dictatoriala !
hai, pa.... sa ai o zi buna si frumoasa !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 13 Martie 2012, ora 09:03

De la: Blak_Frriday, la data 2012-03-13 01:24:46
De la: dracusor, la data 2008-09-30 19:08:14constat cu stupoare cum din ce in ce mai multi oameni sunt manipulati de media (mai ales antena 3) si devin convinsi ca basescu este un rau pt romania, nu inteleg de ce unii oameni se lasa asa de usor convinsi fara sa investigheze sau sa intereseze. adevarat ca are si el minusurile lui, dar in afara de el, adrian nastase mai are sanse sa ajunga la presedintie, si nu vreau sa ma mai intorc sub inca o conducere psd, dati-va cu opinia

www.youtube.com/watch?v=1dvqsCvRjgo

cu asta mai bagat intr-o ceata si mai deasa : de ce-i spui tu lui @dracusor ca e a lui pigus, cind el e un fan-base' ?

valeriulivanov

1792 mesaje
Postat pe: 13 Martie 2012, ora 12:55

NOI NE UITAM MIRATI SI TRISTI LA TOT CE S-A FACUT IN 20 DE ANI!.IN 1989 NU MAI EXISTAU DATORII EXTERNE,DECI ERA NORMAL SA SOSEASCA SI PROSPERITATEA GENERALA!?.PERMANENT S-A VAZUT DOAR PROSPERITATEA UNUI GRUP DE PRIVELIGEATI,POPORULUI I SAU VANDUT DOAR PROMISIUNI SI SPERANTA ABURITE(DESARTE)!.PERMANENTE GENERATII DE SACRIFICIU FARA O PROSPERITATE GENERALA,CI DOAR PERMANENT, PROSPERITATEA UNUI GRUP DE PRIVELEGIATI, PERMANENT SARACIND TARA(NUMIND-O TARA SARACA!),CAPITALULPERMANENT ACUMULAT SE EVAPORA,ADICA DISPARE!,UNDE DISPARE PERMANENT CAPITALUL ACUMULAT?!,ASTEPT RASPUNS CLAR SI NU A B U R I T !,

Pagini: << 1098 1099 1100 1101 1102 1103 1104 1105 1106 1107 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului basescu
Mergi la: