Info
x
Basescu
|
valeriulivanov 1792 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 13 Martie 2012, ora 12:55
NOI NE UITAM MIRATI SI TRISTI LA TOT CE S-A FACUT IN 20 DE ANI!.IN 1989 NU MAI EXISTAU DATORII EXTERNE,DECI ERA NORMAL SA SOSEASCA SI PROSPERITATEA GENERALA!?.PERMANENT S-A VAZUT DOAR PROSPERITATEA UNUI GRUP DE PRIVELIGEATI,POPORULUI I SAU VANDUT DOAR PROMISIUNI SI SPERANTA ABURITE(DESARTE)!.PERMANENTE GENERATII DE SACRIFICIU FARA O PROSPERITATE GENERALA,CI DOAR PERMANENT, PROSPERITATEA UNUI GRUP DE PRIVELEGIATI, PERMANENT SARACIND TARA(NUMIND-O TARA SARACA!),CAPITALULPERMANENT ACUMULAT SE EVAPORA,ADICA DISPARE!,UNDE DISPARE PERMANENT CAPITALUL ACUMULAT?!,ASTEPT RASPUNS CLAR SI NU A B U R I T !,
|
|
valeriulivanov 1792 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 13 Martie 2012, ora 12:55
NOI NE UITAM MIRATI SI TRISTI LA TOT CE S-A FACUT IN 20 DE ANI!.IN 1989 NU MAI EXISTAU DATORII EXTERNE,DECI ERA NORMAL SA SOSEASCA SI PROSPERITATEA GENERALA!?.PERMANENT S-A VAZUT DOAR PROSPERITATEA UNUI GRUP DE PRIVELIGEATI,POPORULUI I SAU VANDUT DOAR PROMISIUNI SI SPERANTA ABURITE(DESARTE)!.PERMANENTE GENERATII DE SACRIFICIU FARA O PROSPERITATE GENERALA,CI DOAR PERMANENT, PROSPERITATEA UNUI GRUP DE PRIVELEGIATI, PERMANENT SARACIND TARA(NUMIND-O TARA SARACA!),CAPITALULPERMANENT ACUMULAT SE EVAPORA,ADICA DISPARE!,UNDE DISPARE PERMANENT CAPITALUL ACUMULAT?!,ASTEPT RASPUNS CLAR SI NU A B U R I T !,
Raporteaza abuz de limbaj |
|
9am251451 5 mesaje Membru din: 13/03/2012 |
Postat pe: 13 Martie 2012, ora 14:25
Traian Basescu, citez:"Funcþia de preºedinte a reprezentat pentru mine cea mai mare umilinþã a vieþii mele"
Cel mai iubit fiu al PDL-ului, cel de-al patrulea presedinte al romanilor, clona sistemului comunismului intelept ,luminat, si unul dintre geniile politico-economice care au ocupat functia prezidentiala in spatiul carpato-danubiano-pontic, de-o integritate morala si probitate pofesionala indubitabila, a ajuns in postura de a fi umilit de functia prezidentiala pe care atat de mult a ravnit-o, functie prezidentiala la care a candidat in cele doua scrutine electorale obtinand doua mandate reprezentative consecutiv ca urmare a validarii rezultatelor electorale in care majoritatea electoratului romanesc i-a incredintat votul. Romani, de ce l-ati votat, de ce i-ati oferit aceasta functie reprezentativa umilitoare, de ce il umiliti in continuare obligandu-l sa-si pastreze aceasta functie care il umileste ? Eliberati-l, fie-va mila, redati-i libertatea, onoarea,si demnitatea acestui fiu al vostru pentru care "functia de presedinte a reprezentat, -probabil sa reprezinte inca, cea mai mare umilinta a vietii", sale.!!!!!!!!!!! incredibil !.....................incredibil !...................incredibil !............. Raporteaza abuz de limbaj |
|
gabigabi2 33366 mesaje Membru din: 13/10/2011 |
Postat pe: 13 Martie 2012, ora 15:12
De la: 9am251451, la data 2012-03-13 14:25:37Traian Basescu, citez:"Funcþia de preºedinte a reprezentat pentru mine cea mai mare umilinþã a vieþii mele" eeeei na ! si tu-l crezi cind spune asta ? poiiii, in 2007 avea ocazia sa nu mai se supuna Referendumului si sa se retraga cu barcuta pe mare....si cind a zis " demisionez in 5 min" a avut ocazia sa se tina de cuvint ; ca sa nu zic de realegerea lui din 2009 cind s-au cheltuit o puzderie de bani din cei 22 mld ieuro, mprumutati si cheltuiti nu se stie exact cum.....mda, acus' dupa ce ne-a spus ce " absorbtie " buna are madam Udrea, nu mai punem o asemenea intrebare , c-am aflat raspunsul la ea ! ......de fapt, il stiam, dar acu' ca veni si confirmarea, eu-una- m-am linistit : macar stiu unde sunt banii mei si cind o sa am nevoie , ma duc la ea si mi-i iau
|
Postat pe: 17 Martie 2012, ora 08:58
dar chiar nimeni nu-l mai baga-nseama pe cel mai iubit fiu al boborului roman ? nimeni nu mai e mindru de Re- formarea Ro si sa-i laude realizarile si anuntarea- iar- a unei bunastari binemeritate ? offff, ce nerecunoscator e poporul asta !
|
9am251523 15 mesaje Membru din: 19/03/2012 Oras: Ploiesti |
Postat pe: 19 Martie 2012, ora 00:53
De la: dracusor, la data 2008-09-30 19:08:14constat cu stupoare cum din ce in ce mai multi oameni sunt manipulati de media (mai ales antena 3) si devin convinsi ca basescu este un rau pt romania, nu inteleg de ce unii oameni se lasa asa de usor convinsi fara sa investigheze sau sa intereseze. adevarat ca are si el minusurile lui, dar in afara de el, adrian nastase mai are sanse sa ajunga la presedintie, si nu vreau sa ma mai intorc sub inca o conducere psd, dati-va cu opinia AMARIT SALARIILE www.youtube.com/watch?v=iYKYDqZsUNo&
http://www.youtube.com/watch?v=iYKYDqZsUNo&
|
|
Postat pe: 19 Martie 2012, ora 07:19
presedintele "Dorel", a lovit din nou ! tocmai cind m-am despartit de voi ,zicindu-mi ca-i duminca si nu mai are ce sa se-ntimple, muncitorul Dorel a mai dat o lovitura d'a lui : l-a vrut pe Ponta premier ! i-auzi briul !
|
Fosta membra 9am.ro 285 mesaje Membru din: 20/02/2012 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 19 Martie 2012, ora 11:33
De la: valeriulivanov, la data 2012-03-13 12:55:10NOI NE UITAM MIRATI SI TRISTI LA TOT CE S-A FACUT IN 20 DE ANI!.IN 1989 NU MAI EXISTAU DATORII EXTERNE,DECI ERA NORMAL SA SOSEASCA SI PROSPERITATEA GENERALA!?.PERMANENT S-A VAZUT DOAR PROSPERITATEA UNUI GRUP DE PRIVELIGEATI,POPORULUI I SAU VANDUT DOAR PROMISIUNI SI SPERANTA ABURITE(DESARTE)!.PERMANENTE GENERATII DE SACRIFICIU FARA O PROSPERITATE GENERALA,CI DOAR PERMANENT, PROSPERITATEA UNUI GRUP DE PRIVELEGIATI, PERMANENT SARACIND TARA(NUMIND-O TARA SARACA!),CAPITALULPERMANENT ACUMULAT SE EVAPORA,ADICA DISPARE!,UNDE DISPARE PERMANENT CAPITALUL ACUMULAT?!,ASTEPT RASPUNS CLAR SI NU A B U R I T !, Pana cand nu ne vom destepta noi talpa tarii si nu vom mai crede in aceste lichele numite politicieni, pana nu vom sanctiona la vot toata clasa politica prin neparticipare in proportie de 99% pentru ai determina sa-si ia labele slinoase de pe aceasta tara , sperantele de bine vor fi nule. Trebuie sa dam o replica de proportii acestor animale pentru a ne recastiga dreptul la viata pe care ei l-au confiscat in numele unei democratii autentice Iliestiene bazandu-se pe ignoranta noastra. Nu pot intelege de ce suntem un popor fara coloana vertebrala si ne lasam prostiti de 2 decenii de acesti nemernici , cum de nu intelegem acesta bataie de joc si de ce nu reactionam? |
|
|
|
|
Postat pe: 19 Martie 2012, ora 16:18
ptr. ca suntem legati de miini si de picioare, intr-o tara membra UE si NATO !
ptr. ca ceea ce spui tu nu se poate face decit ori printr-o lovitura de stat .... ori printr-o revolutie !d'aia ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
9am251530 12 mesaje Membru din: 19/03/2012 Oras: Drobeta Turnu Severin |
Postat pe: 19 Martie 2012, ora 16:48
De la: mari_uka, la data 2008-09-30 19:32:09Mai lasa-ma si cu base . Noua ne trebuie o bomba sa nu mai existam ca si natie! www.youtube.com/watch?NR=1&feature=endscreen&v=PfX4XHI8fXw |
|
Fosta membra 9am.ro 17703 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 19 Martie 2012, ora 20:49
Daniela
|
|
9am251536 11 mesaje Membru din: 20/03/2012 |
Postat pe: 20 Martie 2012, ora 00:56
De la: 9am251514, la data 2012-03-18 15:49:01De la: dracusor, la data 2008-09-30 19:08:14constat cu stupoare cum din ce in ce mai multi oameni sunt manipulati de media (mai ales antena 3) si devin convinsi ca basescu este un rau pt romania, nu inteleg de ce unii oameni se lasa asa de usor convinsi fara sa investigheze sau sa intereseze. adevarat ca are si el minusurile lui, dar in afara de el, adrian nastase mai are sanse sa ajunga la presedintie, si nu vreau sa ma mai intorc sub inca o conducere psd,stareanatiunii.com/socant-traian-basescu-a-violat-o-femeie.html dati-va cu opinia www.youtube.com/watch?v=iYKYDqZsUNo&feature=endscreen&NR=1 |
|
9am251540 10 mesaje Membru din: 20/03/2012 |
Postat pe: 20 Martie 2012, ora 18:41
De la: dracusor, la data 2008-09-30 19:08:14constat cu stupoare cum din ce in ce mai multi oameni sunt manipulati de media (mai ales antena 3) si devin convinsi ca basescu este un rau pt romania, nu inteleg de ce unii oameni se lasa asa de usor convinsi fara sa investigheze sau sa intereseze. adevarat ca are si el minusurile lui, dar in afara de el, adrian nastase mai are sanse sa ajunga la presedintie, si nu vreau sa ma mai intorc sub inca o conducere psd,www.youtube.com/watch?v=7X4SiFYwAd4&feature=related dati-va cu opinia BASESCU ESTE RELIGIOS ? |
|
Postat pe: 20 Martie 2012, ora 19:32
nu !
|
Fosta membra 9am.ro 4841 mesaje Membru din: 14/12/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 20 Martie 2012, ora 20:29
De la: gabigabi2, la data 2012-03-20 19:32:44nu ! Lasa ca este Patriarhul rosu, Ilici! Crede in sfanta Treime: Marx, Engels si Lenin. Iar tu, o oita pastorita de el nu poti sa te abati de la Stanga Credinta. Haleluia! Raporteaza abuz de limbaj
"No man is an island entire of itself; every man
is a piece of the continent, a part of the main...
And therefore never send to know for whom
the bell tolls; it tolls for thee." - John Donne
|
|
Fosta membra 9am.ro 17703 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 20 Martie 2012, ora 20:38
De la: 9am251536, la data 2012-03-20 00:56:23
Daniela
|
|
Fosta membra 9am.ro 7898 mesaje Membru din: 20/05/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 20 Martie 2012, ora 21:38
De la: daniela_, la data 2012-03-20 20:38:05De la: 9am251536, la data 2012-03-20 00:56:23
… cã poþi numai sã reuºeºti, nu ai cum sã pierzi. Eºecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eºec. Nimic. Totul înainteazã in istoria umanitãþii precum se întâmplã ºi cu procesul ei evolutiv. Totul avanseazã de-a lungul cãlãtoriei tale.
|
|
vasile_vali 2835 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Galati |
Postat pe: 20 Martie 2012, ora 21:41
De la: 9am251136, la data 2012-03-19 11:33:44De la: valeriulivanov, la data 2012-03-13 12:55:10NOI NE UITAM MIRATI SI TRISTI LA TOT CE S-A FACUT IN 20 DE ANI!.IN 1989 NU MAI EXISTAU DATORII EXTERNE,DECI ERA NORMAL SA SOSEASCA SI PROSPERITATEA GENERALA!?.PERMANENT S-A VAZUT DOAR PROSPERITATEA UNUI GRUP DE PRIVELIGEATI,POPORULUI I SAU VANDUT DOAR PROMISIUNI SI SPERANTA ABURITE(DESARTE)!.PERMANENTE GENERATII DE SACRIFICIU FARA O PROSPERITATE GENERALA,CI DOAR PERMANENT, PROSPERITATEA UNUI GRUP DE PRIVELEGIATI, PERMANENT SARACIND TARA(NUMIND-O TARA SARACA!),CAPITALULPERMANENT ACUMULAT SE EVAPORA,ADICA DISPARE!,UNDE DISPARE PERMANENT CAPITALUL ACUMULAT?!,ASTEPT RASPUNS CLAR SI NU A B U R I T !, Nu stiu cine esti, nu am intrat in discutie pana acus, dar ce am citit mai sus ma ingrozeste! Politicienii nu sunt altfel decat poporul, ci sunt EXACT la fel, doar vizibilitatea publica e mai mare! Procentul de prosti e exact ecelasi, ala de hoti idem, iar megalomania caprei raioase e identica si la fel! Uiti ca nimeni nu s'a nascut in vreun partid, tooooti activistii fiind constienti ca intra "imaculati" in politica si posibil a fi catalogati ca si ceilalti mai vechi!!! Cat despre coloana vertebrala, stimabile, asta e o gogoritza buna de adormit babele telenoveliste: noi ca popor nu avem inteligenta/memorie colectiva/mandrie nationala, care toate impreuna ar da ca efect "coloana vertebrala", specifica oricarui popor/natiuni dar nu si noua! Deeeci, nu mai arunca petarde dan_diaconesciene pe Forum, ca nu esti Andrei Plesu, Nicolae Manolescu, Dan Puric sau alte varfuri recunoscute ale intelectualitatii romanesti!! Pastreaza'ti 99% din eforturi pt a mai citi cate ceva despre cum ne vad strainii si apoi mai scrie pe aici despre batai de joc si reactii la batai de joc!! DIXIT! PS: Democratia care este acus nu e nici "iliestiana" sau basecsciana, este exact atata cata au reusit niste tineri in '90 sa castige, dar nu pt sine ci pt TOTI! Se vede tb. ca habar n'ai despre fenomenul Pietii, ca n'ai purtat eticheta de "golan universitar", ba mai mult te fofilezi printre meandrele concretului, bolmojind nu's ce ne'ar fi dat iliescu sau altii de dupa el! Ca sa scrii tu bazaconii pe aici, au murit/suferit niste oameni, iar printre ei NU te numeri tu sau apropiati tie! "NIHIL SINE DEO!" |
|
Postat pe: 20 Martie 2012, ora 21:50
Traian Bãsescu: Victor Ponta sã înveþe sã nu mai trãiascã din minciunã. La preºedinþie nu e loc de bãºcãlie
Autor: Marius Vulpe Președintele Traian Bãsescu a revenit asearã, într-o emisiune la TVR, pe subiectul propunerii fãcute lui Victor Ponta de a fi desemnat prim-ministru. Președintele i-a replicat lui Victor Ponta cã ar trebui sã învețe sã nu mai trãiascã din minciunã și cã propunerea fãcutã a fost una serioasã. "Stenograma discuției de la Cotroceni nu e Arici-Pogonici", a spus președintelw referitor la afirmația lui Ponta potrivit cãreia discuția de la Cotroceni a fost o glumã. Sursa: RÃZVAN VÃLCÃNEANȚUCele mai importante declaraþii fãcute de Traian Bãsescu la TVR1: În principiu, domnul Ponta trebuie sã înveþe cã nu poþi trãi la nesfârºit din minciunã ºi cã atunci când vii la preºedinte întâlnirea nu e pentru bãºcãlie ºi nici pentru altceva. Discuþiile, consultãrile care au avut loc pe data de 6 au fost consultãri oficiale, constituþionale în urma cãrora trebuia sã rezulte soluþia pentru desemnarea unui premier. Probabil domnul Ponta nici acum nu realizeazã cã pentru România era vital sã fie instalat un premier valid. Un preºedinte care nu e naiv nu genereazã astfel de consultãri fãrã sã fie pregãtit cu variante. Premergãtor acestei întâlniri, ºtiam cã premierul Boc îºi va depune mandatul, l-am invitat pe Boc ºi 5-6 oameni din PDL ºi l-am prevenit cã voi invita partidele în anumitã ordine ºi prima propunere i-o voi face domnului Ponta. Sincer sã fiu eu mã aºteptam cã partidele din USL sã vinã ele însele cu o propunere ºi eram pregãtit la o reacþie. Sincer sã fiu, mã aºteptam ca partidele din USL sã vinã ele însele cu o propunere ºi eram pregãtit la o reacþie Discuþia a început cu soluþia noastrã este demisia dvs. alegeri anticipate Stenograma, prima și singura publicatã Nu o sã mai fac acest lucru (sã public alte stenograme) Am dat la verificat dacã redarea, transcriptul, e pânã la literã conform discuþiilorÎn timpul discuþiilor am respins variantele celor trei preºedinþi de partide, am ºi argumentat de ce, ºi am testat ideea desemnãrii dl. Ponta, pentru cã ei nu au venit cu o propunere La acel test, nu a fost nici în bãșcãlie rãspunsul, nici râzând, nici ironic Domnull Antonescu a rãspuns pur ºi simplu dacã ne daþi inapoi parlamentarii UNPR. Eu nu puteam face acest lucru În partea a doua, unul din presedinþii celor trei partide precizeazã: Am luat notã Dacã acea stenogramã vi se pare arici-pogonici sau un text dintr-un ziar tabloid vã rog sã o mai citiți încã o datã. Alegerea lui Ungureanu ca premier E o discuþie extrem de serioasã în care eu fac mai multe propuneri. Eu trebuia sã ies imediat dupã terminarea consultãrilor, pentru cã aveam o soluþie mult mai consolidatã, dar nu aveam certitudinea cã va trece, dar mi s-a pãrut esenþial sã dau prioritate acestei propuneri. Era bine calculatã, pentru cã este una sã stai la peluzã ºi sã strigi mereu ºi alta sã fii la guvernare sã-þi demonstrezi competenþa. La sfârºit, când am tras concluziile eu nu aveam dreptul sã creez ambiguitãþi ºi am spus cã un premier desemnat în persoana domnului Ungureanu. Dacã Ponta ar fi spus da sau Antonescu pentru el, cã ei vorbesc unul pentru altul de multe ori, nu aș fi avut nicio ezitare Ar fi fost o situație destul de dificilã pentru mine, deoarece fãcusem propunerea Dacã i-aș fi propus lui Crin Antonescu, spunea cã e neserioasã. El este viitorul președinte, dupã opiniile lor. Celãlalt mi se pare cã e viitorul ministru al Economiei. Cum sã propui unuia care vrea sã fie președinte sã fie prim ministru Nu știu dacã nu mi-ar fi convenit sã-i vad guvernul instalat, sã-i vad ce fac în perioadã de crizã Am mai testat soluția cu PSD la guvernare, am mai testat și cu PNL. Nu știu dacã am fi trecut constituția Obiectivul lor, alegerile anticipate, era acoperit de aceastã propunere, preluați guvernarea, dar preluați-o repede Nu a fost neapãrat alegerea, a fost confirmatã de mine, împreunã cu premierul Boc stabilisem din decembrie cã trebuie fãcutã schimbarea Guvernului. În perioadã de crizã schimbarea guvernului nu e o tragedie, ci o necesitate. În discuþiile cu premierul Boc cel care a pãrut a avea suportul PDL era Rãzvan Ungureanu. Conștiința lui Ponta Nu are dupã pãrerea mea decât propria conºtiinþã (despre Ponta - n.r). Sã vadã dacã are ceva în conºtiinþã legat de posibilitatea de a fi prim-ministru sau nu. Astãzi vãd cã surprinzãtor el nu va fi prim-ministru niciodatã cu Traian Bãsescu preºedinte. A renunþat? Pentru cã eu voi fi preºedinte dupã alegerile din 2012.Nu are dupã pãrerea mea decât propria conºtiinþã (Ponta – n.r). Sã vadã dacã are ceva în conºtiinþã legat de posibilitatea de a fi prim ministru sau nu. Eu nu pot merge mai departe, sunt problemele lui Azi a anunþat cã nu va fi premier cu Traian Bãsescu preºedinte. Ce sã înþeleg, cã a renunþat? Pentru cã eu voi fi preºedinte dupã 2012 Eu am spus doar cã are el o problemã. Daþi-mi voie sã fiu un politician experimentat. ªtiam tot când i-am propus Modificarea Constituþiei Eu încerc disperat sã ating acest obiectiv Aºa cum rezultã din stenogramã, sunt dispus la ajustarea mandatului prin voinþã proprie dacã nu se întâmplã un lucru extrem de grav pentru democraþia româneascã: trecerea peste votul a 85% din cei ce au participat la referendumul din 2009. Va rãmâne o urmã extrem de adancã în democraþia româneascã dacã votul a 85% nu e luat în seamã Propunerea USL cu 300 de parlamentari plus 18 e un mare fals. Conform Constituþiei, reprezentanþii minoritatilor sunt în Camera Deputaþilor. Dacã raportezi acest numãr de 300 de locuri este un procent. Daca îl raportezi la 200 de parlamentari îþi dai seama cã un numar foarte mic de oameni reprezentând un numãr mic în raport cu populaþia, dobândesc artificial 10% din parlament. Dacã UDMR nu vrea, sunt alte partide, PSD, PNL, care ar trebui sã þinã cont de votul dat de majoritatea populaþiei din România Dl Ponta ºi Crin Antonescu s-au supãrat pe Parlament. Te poþi supãra la tine la partid, dar în parlament nu poþi fi supãrat, eºti trimis de cetãþeni sã-i reprezinþi Nu vã ascund cã asta a fost intenþia mea (alegeri locale cu referendum pe constituþie). Problema e dacã PDL va convinge PSD ºi PNL sã dea acest vot Cu sau fãrã UDMR, coaliþia nu poate trece modificarea Constituþiei. Problema e cum te duci la alegeri: spunând nu am vrut sã rãspund rezultatului referendumului Eu cred cã toþi parlamentarii, indiferent de partid, vor avea o problemã, iar eu nu am sã tac din acest punct de vedere Referendumul a fost propus de mine ºi obligaþia mea e sã-l apãr pânã la ultima resursã pe care o am Reducerea CAS ºi majorarea salariilor Nu, dar nu putem (reducerea CAS). Faceþi o socotealã simplã. În primul rând, noi am protejat economia. Sã ne amintim propunerea cu care a venit FMI, creºterea cotei unice de la 16% la 20%, creºterea a TVA la 22%. Eu nu am nimic împotriva reducerii fiscalitãþii în România. Noi am protejat economia României. În negocierile cu FMI ne-am dat seama cã o majorare a fiscalitãþii ar face mai dificilã ieºirea din crizã. Prioritatea este revenirea veniturilor populaþiei din sectorul bugetar, pentru cã la privat au fost creºteri anul trecut. Atunci nu am avut decât soluþia de a face lucruri pe care nu am crezut cã le voi face vreodatã, ieºind în faþa populaþiei pentru a anunþa reducerea salariilor. Este un moment cumplit în cariera oricãrui politician. Acum prioritatea e sã ne respectãm cuvântul, am anunþat cã e vorba de o reducere temporarã a salariilor. Putem ieºi pe pieþe ºi sã împrumutãm bani.Unde aþi auzit la mine cã împrumutãm bani ca sã plãtim salarii? Pentru mine, reîntregirea salariilor bugetarilor este o chestiune de conștiințã. Nu premierul Ungureanu a anunțat reducerea salariilor cu 25%. Anul trecut aveam deficit la pensii 3,6 miliarde, 2,8% din PIB. Anul acesta deficitul e 1,9%, deci ºi parte din deficitul fondului de pensii reuºim sã-l acoperim din venituri. Eu nu am cerut guvernului sã majoreze salariile cu creºterea deficitului, pe biroul meu se afla simularea cu majorarea salariilor ºi menþinerea deficitului. Relația cu FMI Eu nu am anunþat în Parlament vom creºte salariile, am cerut sã se analizeze posibilitatea de a reveni la salariile vechi la 1 iunie. A fost o recomandare bazatã pe analizã.La Emil Boc fusese delegaþia Fondului, îi prezentase mandatul, m-a informat telefonic ºi i-am spus cã nu acceptãm acest mandat prin care sã sufocãm economia. I-am spus: avem soluþia doi, în care reducem salariile.Care era varianta Fondului: majorarea cotei unice ºi a TVA. Momentul a fost pentru cã nu ne-am înþeles (cu delegaþia FMI – n.r.)Am spus, România e þarã suveranã ºi eu anunþ acum, dacã nu vã convine vã urcaþi în avion Mandatul FMI e public, a trebuit modificat mandatul. Nu puteam condamna economia, am fi generat un ºomaj incredibil. Dragi directori, v-am protejat când a fost mai greu, acum îi protejãm pe cei care au fost cei mai grav afectaþi Nu a existat decizie despre care eu sã fi vorbit fãrã sã mã consult cu premierul Boc Acum nu m-am consultat cu premierul Ungureanu inainte de a merge in Parlament. Eu nu m-am dus la guvern sã bat cu pumnul în masã faceþi aºa, ci preºedintele României adreseaza parlamentului un mesaj. Ce face parlamentul sau guvernul cu acest mesaj e problema lor.Eu am dreptul sã-mi exprim punctul de vedere. De ce nu din aprilie? Ar fi fost bine, dar am avut luna februarie care a blocat transporturile, exporturile s-au redus cu 9%. Acum au crescut din nou. În februarie nu s-au facut veniturile cu o sumã destul de mare datoritã blocajului din trasporturi, a viscolului, nu se rezolvase încã problema Greciei, ºi atunci toate analizele fãcute înainte de discurs Întrebat c ear fi fãcut dacã Ungureanu mergea pe reducerea CAS: Îi spuneam mult succes, dar ar fi fost imoral faþã de cetãþeni Economia, sistemul energetic ºi resurse pentru evoluþia României Constat cã se întâmplã lucruri. Spre exemplu, ºtim cã e un rechizitoriu care viza vânzarea de energie electricã cãtre baieþi deºtepþi, cu pagube de 126 mil de euro pânã în 2005 ºi continuã acum perioada 2005 pânã în prezent. Era o chestiune care m-a mulþumit cum a abordat-o parchetul, expertiza a durat aproape doi ani. Când ai o pierdere de 126 mil euro eu cred ca vom avea condamnãri. Susþin categoric desecretizarea acestor dosare. Poate o sã le aveþi (contractele cu bãieþii deºtepþi). Macroeconomia Dacã statul de multe ori îºi neglijeazã salariaþii, pentru cã o face de multe ori - uitaþi-vã la salariile medicilor, ale dascãlilor, ale amãrâþilor ãlora din Afghanistan - nu am întâlnit companii serioase în sectorul privat care sã nu majoreze veniturile salariaþilor când au putut Dacã va fi o creºtere mai mare decât cea estimatã, cred ca va fi o creºtere salarialã. Petrom ºi majorarea preþurilor la combustibil Consiliul Concurenþei a aplicat o amendã de 300 de mil euro. În rest nu ai decât sã citeºti contractul semnat în timpul guvernului Nãstase ºi sã-l pui în aplicare. Aºtept anul 2014, când trebuie rediscutatã redevenþa. Atunci Petrom trebuie sã știe cã redevenþele în România nu pot fi mai mici decât în statele arabe. Mai ai idei cu redevenþele, eu nu le-aº mai lãsa la consum, aº face un fond de dezvoltare, cum e Norvegia, un fond de plasamente. Ne sare în ochi problema redevenþei care e la Petrom, care e mizerabilã, la fel e la pietriº, la ape minerale. Alegerile locale, PDL și Oprescu Nu-s preºedintele PDL. Eu l-aº contracandida. De ce nu ar candida un greu, Vasile Blaga? Mai trage o datã. Deci Vasile Blaga ar putea fi un candidat de calibru al PDL. Monica Macovei poate fi. Pe Sorin Oprescu îl poþi bate cu un candidat care este ca el, care e mai isteþ, ori cu unul care este total opus, cum este Monica Macovei. Dar mai trebuie o calitate, sã-i spunã direct lui Oprescu ce a fãcut. Niciun proiect în Bucureºti nu este conceput de Oprescu. Ãla cu autostrada suspendatã nu a reuºit. Poate candideazã domnul Blaga, cine ºtie. Tot timpul le mulþumesc. În partid nu trebuie sã blochezi ascensiunea. Nu poþi sã nu câºtigi o primãrie? Sã spui greu, sã ai pretenþia sã fii greu, dar obiectivul tãu sã fie sã te aºezi într-un colegiu, la umbra unui primar, parcã nu eºti atât de greu. Eu am câºtigat primãria capitalei începând cu 4% în 2000. Le dau pentru cã ar trebui sã aibã capacitate sã explice cât i-a costat guvernarea pe fiecare dintre ei. Vreau sã cred cã pe cei care încercat sã facã ceva ilegal i-au cam dibuit DNA-ul, poliþia. Mulþi au plãtit lãcomia ºi lipsa de responsabilitate. Trebuie observat cã a fost un partid (PDL- n.r.) care nu a obstrucþionat justiþia. MRU și perspectiva candidaturii prezidențiale Suntem doi care nu pot candida în România, eu ºi Iliescu. În rest, oricine poate candida. Dacã Ponta era ager, era prim ministru, probabil dar nu a fost sã fie. Eu sunt mulþumit cum se miºcã premierul, chiar ºi în ieºirile publice. Sunt mulþumit cã a început sã punã degetul unde trebuie Eu am lucrat cu el mult ºi ca ministru de Externe ºi ca director SIE. El îºi poate crea singur o ºansã dacã reuºeºte în acest mandat (MRU), absorbþia fondurilor europene ºi legea sãnãtãþii, a fost marele meu eºec, eu am greºit modul în care am împins-o, modul în care am prezentat-o. Sunt convins cã da (cã Ungureanu va avea susþinerea Coaliþiei, n.red.), PDL a început sã creadã în MRU, sunt mulþumit cum se miºcã premierul, mãcar în ieºirile publice ºi cã a început sã punã degetul acolo unde trebuie. Carențele din sãnãtate și privilegiații sistemului ªtiu cine protejeazã actualul sistem sã nu se schimbe... Ei erau direct vizaþi prin noua legislaþie O rezistenþã majora este în unele partide, inclusiv din arcul guvernamental, în ministerul Sãnãtãþii ºi mai e o zonã de rezistenþã la incompetenþi cu titluri înalte. κi spun profesori, doctori, sunt directori de spitale unii, sunt destul de mulþi. Scoaterea lor la suprafaþã nu va rezolva problema, vor veni cu morga profesorului “ce cautã matrozul ãsta sã ne spunã cum se face reforma”. Sunt ºi stele ale medicinei care vor reforma, pentru cã unul dintre lucrurile fundamentale este crearea competiþiei. _Ponta nu are .....constiinta.........
… cã poþi numai sã reuºeºti, nu ai cum sã pierzi. Eºecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eºec. Nimic. Totul înainteazã in istoria umanitãþii precum se întâmplã ºi cu procesul ei evolutiv. Totul avanseazã de-a lungul cãlãtoriei tale.
|
|
Postat pe: 20 Martie 2012, ora 21:56
Cine joacã la cacealma, Bãsescu sau Ponta?
PSD-iºtii nu mai ºtiu cum sã spele ruºinea de care s-a acoperit Ponta, refuzând funcþia de premier. Ultima gãselniþã? Dacã era adevãrat ce spune Traian Bãsescu, preºedintele ar fi ieºit chiar de a doua zi sã anunþe cu surle ºi trâmbiþe gafa Opoziþiei. Pentru ei, totul e o cacealma. Pentru Bãsescu însã, lucrurile sunt extrem de simple ºi se desfãºoarã conform planului... B.Aºa cum el însuºi a declarat în interviul acordat lui Ion Cristoiu, "niciodatã nu a avut o singurã variantã". Prima a fost, într-adevãr, Victor Ponta. Planul A. Dar asta n-ar trebui sã le gâdile orgoliul prea tare. Eventual, ar putea sã se bucure cã, fãrã sã ºtie, au trecut razant pe lângã o nenorocire ºi mai mare decât aceea pe care tocmai o trãiesc. La întâlnirea de acum cinci sãptãmâni, Bãsescu pregãtise USL-ului douã soluþii "amãruþe". De-ar fi ales dreapta, ori stânga, tot nu ieºeau bine. Voci din PDL ne lãmuresc de ce a primit Ponta aparent mãgulitoarea întrebare. De ce, la un an dupã ce-l spurcase prin presã, Bãsescu s-a decis "sã dea þara pe mâna unui copilot". Pe modelul "rãu cu rãu , da’ mai rãu fãrã rãu", democrat-liberalii au vrut sã arate oamenilor ce ar avea de pierdut, dacã ar alege USL. ªi-au spus, vãzând harababura din Opoziþie, cã în câteva luni de la rocadã, electoratul va ajunge sã-i regrete. Personal, consider explicaþia uºor egoistã. Poate cã românii ºi-ar fi dat seama cã huzurul promis de Antonescu ºi Ponta nu-i decât o fata Morgana a celor însetaþi de putere, a celor ce rãtãcesc de opt ani în opoziþie. Între timp, cei pãgubiþi am fi fost tot noi, având drept guvern o adunãturã de "curteni" linguºitori ai celor doi copreºedinþi USL. Spre norocul lor ºi-al nostru, s-a ajuns la Ungureanu, planul B. O literã ca toate literele, nici mai bunã, nici mai rea. A doua slovã din alfabet e urmarea fireascã a primei ºi nimic mai mult. Ungureanu deci, nu e un "înlocuitor", nu e "nechezol". E Ungureanu punct. Alegerea lui MRU i-a permis preºedintelui sã le întindã o capcanã pe termen lung adversarilor sãi. Încã de la investirea în funcþie a noului premier, atât Bãsescu, cât ºi Ungureanu au picurat presei frânturi din discuþiile cu liderii Opoziþiei. Încet încet, s-a creat impresia, pe bunã dreptate, cã liderii USL sunt scindanþi în douã tabere. Ponta ºi restul. Oamenii au înþeles cã nu ei sunt premisa formãrii Uniunii. Mai rãu, cã nici Opoziþia nu-ºi mai aminteºte adevãratele motive. Aº gusta din plin întreaga situaþie, dar mã opreºte gândul cã, ieri searã, speranþa câtorva milioane de români a fost spulberatã. De la postacii USL-iºti ºi hipsterii din Piaþa Universitãþii, pânã la intelectualii giranþi ai Opoziþiei, cu toþii s-au vãzut rãmaºi fãrã alternativã. Cacealmaua a fost la Ponta, care ºi-a indus în eroare electoratul, lãsându-l sã creadã cã are o mânã bunã. Avea doar "cartoafe". Raporteaza abuz de limbaj
|
|
vasile_vali 2835 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Galati |
Postat pe: 20 Martie 2012, ora 22:33
De la: Silver9AM, la data 2012-03-20 21:50:07Traian Bãsescu: Victor Ponta sã înveþe sã nu mai trãiascã din minciunã. La preºedinþie nu e loc de bãºcãlie Aceasta vulpe, mai precis marius vulpe, este pseudo'jurnalist la pseudo'gazeta excrementul zilei, adica portavocea pedeleprelor. In consecinta, toate zoaiele scoase pe gura de aceasta otreapa trebuie considerate ca atare, drept zoaie penibile. Cine citeste zoaiele excrementului si le mai si crede, tb sa fie dus cu pluta pe uscat! "NIHIL SINE DEO!" |
|
Tramp 9944 mesaje Membru din: 16/08/2010 |
Postat pe: 21 Martie 2012, ora 08:37
De la: gabigabi2, la data 2012-03-13 15:12:55De la: 9am251451, la data 2012-03-13 14:25:37Traian Basescu, citez:"Funcþia de preºedinte a reprezentat pentru mine cea mai mare umilinþã a vieþii mele" La Baraba Neagra!
|
Tramp 9944 mesaje Membru din: 16/08/2010 |
Postat pe: 21 Martie 2012, ora 08:38
De la: Silver9AM, la data 2012-03-20 21:56:35Cine joacã la cacealma, Bãsescu sau Ponta? ILIESCU! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 21 Martie 2012, ora 08:53
De la: Black_Friday, la data 2012-03-20 20:29:30De la: gabigabi2, la data 2012-03-20 19:32:44nu ! of-of,mai-mai, ce ma mai iubesti si eu pe tine !P.S. dar Base, in ce crezi ca ar crede , inafara de Putere, bani si Amor ? fiecare cu Treimea lui si sa inteleg ca tu fiind oita lui, nici tu nu te abati de la acest crez ?
|
Postat pe: 21 Martie 2012, ora 09:00
intrebarea ta, Silvere, e cu raspuns stiut ! de 7 ani stim cine joaca la cacealma : JUCATORUL si ca oricare altul ,mai si triseaza , merge la cacealma si semnalizeaza-n fals, asa cum a facut-o si cu stolo- draga Stolo....cu tariceanu ....si acum cu ponta !
fraierii si oligofrenii ,n-au decit sa puna botu' la jocul lui maiastru !
|
Fosta membra 9am.ro 10086 mesaje Membru din: 11/06/2010 |
Postat pe: 21 Martie 2012, ora 15:58
tara asta ....a avut 5 presedinti....5 comunisti....5 i.dioti........................
|
Postat pe: 21 Martie 2012, ora 16:00
De la: _KARPOV, la data 2012-03-21 15:58:43tara asta ....a avut 5 presedinti....5 comunisti....5 i.dioti........................ Sunt aceeasi....sa nu credeti ca am avut doar 5 comunisti si 5 i.dioti.....au fost si sunt mai multi....milioane.....
|
Postat pe: 21 Martie 2012, ora 16:00
De la: _KARPOV, la data 2012-03-21 15:58:43tara asta ....a avut 5 presedinti....5 comunisti....5 i.dioti........................ Sunt aceeasi....sa nu credeti ca am avut doar 5 comunisti si 5 i.dioti.....au fost si sunt mai multi....milioane.....
|
Postat pe: 21 Martie 2012, ora 16:30
De la: revenitu, la data 2012-03-21 00:46:50Traim intr-o lume libera . cu cine te certi, puiule ?
|
|
9am251554 27 mesaje Membru din: 21/03/2012 |
Postat pe: 21 Martie 2012, ora 17:46
De la: _KARPOV, la data 2012-03-21 15:58:43tara asta ....a avut 5 presedinti....5 comunisti....5 i.dioti........................ www.youtube.com/watch?NR=1&feature=endscreen&v=eFuFMdifsRI |
|
|
|

si eu pe tine !
fiecare cu Treimea lui si sa inteleg ca tu fiind oita lui, nici tu nu te abati de la acest crez ?