Info
x
Basescu
|
valeriulivanov 1792 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 13 Martie 2012, ora 12:55
NOI NE UITAM MIRATI SI TRISTI LA TOT CE S-A FACUT IN 20 DE ANI!.IN 1989 NU MAI EXISTAU DATORII EXTERNE,DECI ERA NORMAL SA SOSEASCA SI PROSPERITATEA GENERALA!?.PERMANENT S-A VAZUT DOAR PROSPERITATEA UNUI GRUP DE PRIVELIGEATI,POPORULUI I SAU VANDUT DOAR PROMISIUNI SI SPERANTA ABURITE(DESARTE)!.PERMANENTE GENERATII DE SACRIFICIU FARA O PROSPERITATE GENERALA,CI DOAR PERMANENT, PROSPERITATEA UNUI GRUP DE PRIVELEGIATI, PERMANENT SARACIND TARA(NUMIND-O TARA SARACA!),CAPITALULPERMANENT ACUMULAT SE EVAPORA,ADICA DISPARE!,UNDE DISPARE PERMANENT CAPITALUL ACUMULAT?!,ASTEPT RASPUNS CLAR SI NU A B U R I T !,
|
|
valeriulivanov 1792 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 13 Martie 2012, ora 12:55
NOI NE UITAM MIRATI SI TRISTI LA TOT CE S-A FACUT IN 20 DE ANI!.IN 1989 NU MAI EXISTAU DATORII EXTERNE,DECI ERA NORMAL SA SOSEASCA SI PROSPERITATEA GENERALA!?.PERMANENT S-A VAZUT DOAR PROSPERITATEA UNUI GRUP DE PRIVELIGEATI,POPORULUI I SAU VANDUT DOAR PROMISIUNI SI SPERANTA ABURITE(DESARTE)!.PERMANENTE GENERATII DE SACRIFICIU FARA O PROSPERITATE GENERALA,CI DOAR PERMANENT, PROSPERITATEA UNUI GRUP DE PRIVELEGIATI, PERMANENT SARACIND TARA(NUMIND-O TARA SARACA!),CAPITALULPERMANENT ACUMULAT SE EVAPORA,ADICA DISPARE!,UNDE DISPARE PERMANENT CAPITALUL ACUMULAT?!,ASTEPT RASPUNS CLAR SI NU A B U R I T !,
Raporteaza abuz de limbaj |
|
9am251451 5 mesaje Membru din: 13/03/2012 |
Postat pe: 13 Martie 2012, ora 14:25
Traian Basescu, citez:"Func�ia de pre�edinte a reprezentat pentru mine cea mai mare umilin�� a vie�ii mele"
Cel mai iubit fiu al PDL-ului, cel de-al patrulea presedinte al romanilor, clona sistemului comunismului intelept ,luminat, si unul dintre geniile politico-economice care au ocupat functia prezidentiala in spatiul carpato-danubiano-pontic, de-o integritate morala si probitate pofesionala indubitabila, a ajuns in postura de a fi umilit de functia prezidentiala pe care atat de mult a ravnit-o, functie prezidentiala la care a candidat in cele doua scrutine electorale obtinand doua mandate reprezentative consecutiv ca urmare a validarii rezultatelor electorale in care majoritatea electoratului romanesc i-a incredintat votul. Romani, de ce l-ati votat, de ce i-ati oferit aceasta functie reprezentativa umilitoare, de ce il umiliti in continuare obligandu-l sa-si pastreze aceasta functie care il umileste ? Eliberati-l, fie-va mila, redati-i libertatea, onoarea,si demnitatea acestui fiu al vostru pentru care "functia de presedinte a reprezentat, -probabil sa reprezinte inca, cea mai mare umilinta a vietii", sale.!!!!!!!!!!! incredibil !.....................incredibil !...................incredibil !............. Raporteaza abuz de limbaj |
|
gabigabi2 33366 mesaje Membru din: 13/10/2011 |
Postat pe: 13 Martie 2012, ora 15:12
De la: 9am251451, la data 2012-03-13 14:25:37Traian Basescu, citez:"Func�ia de pre�edinte a reprezentat pentru mine cea mai mare umilin�� a vie�ii mele" eeeei na ! si tu-l crezi cind spune asta ? poiiii, in 2007 avea ocazia sa nu mai se supuna Referendumului si sa se retraga cu barcuta pe mare....si cind a zis " demisionez in 5 min" a avut ocazia sa se tina de cuvint ; ca sa nu zic de realegerea lui din 2009 cind s-au cheltuit o puzderie de bani din cei 22 mld ieuro, mprumutati si cheltuiti nu se stie exact cum.....mda, acus' dupa ce ne-a spus ce " absorbtie " buna are madam Udrea, nu mai punem o asemenea intrebare , c-am aflat raspunsul la ea ! ......de fapt, il stiam, dar acu' ca veni si confirmarea, eu-una- m-am linistit : macar stiu unde sunt banii mei si cind o sa am nevoie , ma duc la ea si mi-i iau
|
Postat pe: 17 Martie 2012, ora 08:58
dar chiar nimeni nu-l mai baga-nseama pe cel mai iubit fiu al boborului roman ? nimeni nu mai e mindru de Re- formarea Ro si sa-i laude realizarile si anuntarea- iar- a unei bunastari binemeritate ? offff, ce nerecunoscator e poporul asta !
|
9am251523 15 mesaje Membru din: 19/03/2012 Oras: Ploiesti |
Postat pe: 19 Martie 2012, ora 00:53
De la: dracusor, la data 2008-09-30 19:08:14constat cu stupoare cum din ce in ce mai multi oameni sunt manipulati de media (mai ales antena 3) si devin convinsi ca basescu este un rau pt romania, nu inteleg de ce unii oameni se lasa asa de usor convinsi fara sa investigheze sau sa intereseze. adevarat ca are si el minusurile lui, dar in afara de el, adrian nastase mai are sanse sa ajunga la presedintie, si nu vreau sa ma mai intorc sub inca o conducere psd, dati-va cu opinia AMARIT SALARIILE www.youtube.com/watch?v=iYKYDqZsUNo&
http://www.youtube.com/watch?v=iYKYDqZsUNo&
|
|
Postat pe: 19 Martie 2012, ora 07:19
presedintele "Dorel", a lovit din nou ! tocmai cind m-am despartit de voi ,zicindu-mi ca-i duminca si nu mai are ce sa se-ntimple, muncitorul Dorel a mai dat o lovitura d'a lui : l-a vrut pe Ponta premier ! i-auzi briul !
|
Fosta membra 9am.ro 285 mesaje Membru din: 20/02/2012 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 19 Martie 2012, ora 11:33
De la: valeriulivanov, la data 2012-03-13 12:55:10NOI NE UITAM MIRATI SI TRISTI LA TOT CE S-A FACUT IN 20 DE ANI!.IN 1989 NU MAI EXISTAU DATORII EXTERNE,DECI ERA NORMAL SA SOSEASCA SI PROSPERITATEA GENERALA!?.PERMANENT S-A VAZUT DOAR PROSPERITATEA UNUI GRUP DE PRIVELIGEATI,POPORULUI I SAU VANDUT DOAR PROMISIUNI SI SPERANTA ABURITE(DESARTE)!.PERMANENTE GENERATII DE SACRIFICIU FARA O PROSPERITATE GENERALA,CI DOAR PERMANENT, PROSPERITATEA UNUI GRUP DE PRIVELEGIATI, PERMANENT SARACIND TARA(NUMIND-O TARA SARACA!),CAPITALULPERMANENT ACUMULAT SE EVAPORA,ADICA DISPARE!,UNDE DISPARE PERMANENT CAPITALUL ACUMULAT?!,ASTEPT RASPUNS CLAR SI NU A B U R I T !, Pana cand nu ne vom destepta noi talpa tarii si nu vom mai crede in aceste lichele numite politicieni, pana nu vom sanctiona la vot toata clasa politica prin neparticipare in proportie de 99% pentru ai determina sa-si ia labele slinoase de pe aceasta tara , sperantele de bine vor fi nule. Trebuie sa dam o replica de proportii acestor animale pentru a ne recastiga dreptul la viata pe care ei l-au confiscat in numele unei democratii autentice Iliestiene bazandu-se pe ignoranta noastra. Nu pot intelege de ce suntem un popor fara coloana vertebrala si ne lasam prostiti de 2 decenii de acesti nemernici , cum de nu intelegem acesta bataie de joc si de ce nu reactionam? |
|
|
|
|
Postat pe: 19 Martie 2012, ora 16:18
ptr. ca suntem legati de miini si de picioare, intr-o tara membra UE si NATO !
ptr. ca ceea ce spui tu nu se poate face decit ori printr-o lovitura de stat .... ori printr-o revolutie !d'aia ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
9am251530 12 mesaje Membru din: 19/03/2012 Oras: Drobeta Turnu Severin |
Postat pe: 19 Martie 2012, ora 16:48
De la: mari_uka, la data 2008-09-30 19:32:09Mai lasa-ma si cu base . Noua ne trebuie o bomba sa nu mai existam ca si natie! www.youtube.com/watch?NR=1&feature=endscreen&v=PfX4XHI8fXw |
|
Fosta membra 9am.ro 17703 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 19 Martie 2012, ora 20:49
Daniela
|
|
9am251536 11 mesaje Membru din: 20/03/2012 |
Postat pe: 20 Martie 2012, ora 00:56
De la: 9am251514, la data 2012-03-18 15:49:01De la: dracusor, la data 2008-09-30 19:08:14constat cu stupoare cum din ce in ce mai multi oameni sunt manipulati de media (mai ales antena 3) si devin convinsi ca basescu este un rau pt romania, nu inteleg de ce unii oameni se lasa asa de usor convinsi fara sa investigheze sau sa intereseze. adevarat ca are si el minusurile lui, dar in afara de el, adrian nastase mai are sanse sa ajunga la presedintie, si nu vreau sa ma mai intorc sub inca o conducere psd,stareanatiunii.com/socant-traian-basescu-a-violat-o-femeie.html dati-va cu opinia www.youtube.com/watch?v=iYKYDqZsUNo&feature=endscreen&NR=1 |
|
9am251540 10 mesaje Membru din: 20/03/2012 |
Postat pe: 20 Martie 2012, ora 18:41
De la: dracusor, la data 2008-09-30 19:08:14constat cu stupoare cum din ce in ce mai multi oameni sunt manipulati de media (mai ales antena 3) si devin convinsi ca basescu este un rau pt romania, nu inteleg de ce unii oameni se lasa asa de usor convinsi fara sa investigheze sau sa intereseze. adevarat ca are si el minusurile lui, dar in afara de el, adrian nastase mai are sanse sa ajunga la presedintie, si nu vreau sa ma mai intorc sub inca o conducere psd,www.youtube.com/watch?v=7X4SiFYwAd4&feature=related dati-va cu opinia BASESCU ESTE RELIGIOS ? |
|
Postat pe: 20 Martie 2012, ora 19:32
nu !
|
Fosta membra 9am.ro 4841 mesaje Membru din: 14/12/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 20 Martie 2012, ora 20:29
De la: gabigabi2, la data 2012-03-20 19:32:44nu ! Lasa ca este Patriarhul rosu, Ilici! Crede in sfanta Treime: Marx, Engels si Lenin. Iar tu, o oita pastorita de el nu poti sa te abati de la Stanga Credinta. Haleluia! Raporteaza abuz de limbaj
"No man is an island entire of itself; every man
is a piece of the continent, a part of the main...
And therefore never send to know for whom
the bell tolls; it tolls for thee." - John Donne
|
|
Fosta membra 9am.ro 17703 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 20 Martie 2012, ora 20:38
De la: 9am251536, la data 2012-03-20 00:56:23
Daniela
|
|
Fosta membra 9am.ro 7898 mesaje Membru din: 20/05/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 20 Martie 2012, ora 21:38
De la: daniela_, la data 2012-03-20 20:38:05De la: 9am251536, la data 2012-03-20 00:56:23
� c� po�i numai s� reu�e�ti, nu ai cum s� pierzi. E�ecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este e�ec. Nimic. Totul �nainteaz� in istoria umanit��ii precum se �nt�mpl� �i cu procesul ei evolutiv. Totul avanseaz� de-a lungul c�l�toriei tale.
|
|
vasile_vali 2835 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Galati |
Postat pe: 20 Martie 2012, ora 21:41
De la: 9am251136, la data 2012-03-19 11:33:44De la: valeriulivanov, la data 2012-03-13 12:55:10NOI NE UITAM MIRATI SI TRISTI LA TOT CE S-A FACUT IN 20 DE ANI!.IN 1989 NU MAI EXISTAU DATORII EXTERNE,DECI ERA NORMAL SA SOSEASCA SI PROSPERITATEA GENERALA!?.PERMANENT S-A VAZUT DOAR PROSPERITATEA UNUI GRUP DE PRIVELIGEATI,POPORULUI I SAU VANDUT DOAR PROMISIUNI SI SPERANTA ABURITE(DESARTE)!.PERMANENTE GENERATII DE SACRIFICIU FARA O PROSPERITATE GENERALA,CI DOAR PERMANENT, PROSPERITATEA UNUI GRUP DE PRIVELEGIATI, PERMANENT SARACIND TARA(NUMIND-O TARA SARACA!),CAPITALULPERMANENT ACUMULAT SE EVAPORA,ADICA DISPARE!,UNDE DISPARE PERMANENT CAPITALUL ACUMULAT?!,ASTEPT RASPUNS CLAR SI NU A B U R I T !, Nu stiu cine esti, nu am intrat in discutie pana acus, dar ce am citit mai sus ma ingrozeste! Politicienii nu sunt altfel decat poporul, ci sunt EXACT la fel, doar vizibilitatea publica e mai mare! Procentul de prosti e exact ecelasi, ala de hoti idem, iar megalomania caprei raioase e identica si la fel! Uiti ca nimeni nu s'a nascut in vreun partid, tooooti activistii fiind constienti ca intra "imaculati" in politica si posibil a fi catalogati ca si ceilalti mai vechi!!! Cat despre coloana vertebrala, stimabile, asta e o gogoritza buna de adormit babele telenoveliste: noi ca popor nu avem inteligenta/memorie colectiva/mandrie nationala, care toate impreuna ar da ca efect "coloana vertebrala", specifica oricarui popor/natiuni dar nu si noua! Deeeci, nu mai arunca petarde dan_diaconesciene pe Forum, ca nu esti Andrei Plesu, Nicolae Manolescu, Dan Puric sau alte varfuri recunoscute ale intelectualitatii romanesti!! Pastreaza'ti 99% din eforturi pt a mai citi cate ceva despre cum ne vad strainii si apoi mai scrie pe aici despre batai de joc si reactii la batai de joc!! DIXIT! PS: Democratia care este acus nu e nici "iliestiana" sau basecsciana, este exact atata cata au reusit niste tineri in '90 sa castige, dar nu pt sine ci pt TOTI! Se vede tb. ca habar n'ai despre fenomenul Pietii, ca n'ai purtat eticheta de "golan universitar", ba mai mult te fofilezi printre meandrele concretului, bolmojind nu's ce ne'ar fi dat iliescu sau altii de dupa el! Ca sa scrii tu bazaconii pe aici, au murit/suferit niste oameni, iar printre ei NU te numeri tu sau apropiati tie! "NIHIL SINE DEO!" |
|
Postat pe: 20 Martie 2012, ora 21:50
Traian B�sescu: Victor Ponta s� �nve�e s� nu mai tr�iasc� din minciun�. La pre�edin�ie nu e loc de b�c�lie
Autor: Marius Vulpe Președintele Traian B�sescu a revenit asear�, �ntr-o emisiune la TVR, pe subiectul propunerii f�cute lui Victor Ponta de a fi desemnat prim-ministru. Președintele i-a replicat lui Victor Ponta c� ar trebui s� �nvețe s� nu mai tr�iasc� din minciun� și c� propunerea f�cut� a fost una serioas�. "Stenograma discuției de la Cotroceni nu e Arici-Pogonici", a spus președintelw referitor la afirmația lui Ponta potrivit c�reia discuția de la Cotroceni a fost o glum�. Sursa: R�ZVAN V�LC�NEANȚUCele mai importante declara�ii f�cute de Traian B�sescu la TVR1: �n principiu, domnul Ponta trebuie s� �nve�e c� nu po�i tr�i la nesf�r�it din minciun� �i c� atunci c�nd vii la pre�edinte �nt�lnirea nu e pentru b�c�lie �i nici pentru altceva. Discu�iile, consult�rile care au avut loc pe data de 6 au fost consult�ri oficiale, constitu�ionale �n urma c�rora trebuia s� rezulte solu�ia pentru desemnarea unui premier. Probabil domnul Ponta nici acum nu realizeaz� c� pentru Rom�nia era vital s� fie instalat un premier valid. Un pre�edinte care nu e naiv nu genereaz� astfel de consult�ri f�r� s� fie preg�tit cu variante. Premerg�tor acestei �nt�lniri, �tiam c� premierul Boc �i va depune mandatul, l-am invitat pe Boc �i 5-6 oameni din PDL �i l-am prevenit c� voi invita partidele �n anumit� ordine �i prima propunere i-o voi face domnului Ponta. Sincer s� fiu eu m� a�teptam c� partidele din USL s� vin� ele �nsele cu o propunere �i eram preg�tit la o reac�ie. Sincer s� fiu, m� a�teptam ca partidele din USL s� vin� ele �nsele cu o propunere �i eram preg�tit la o reac�ie Discu�ia a �nceput cu solu�ia noastr� este demisia dvs. alegeri anticipate Stenograma, prima și singura publicat� Nu o s� mai fac acest lucru (s� public alte stenograme) Am dat la verificat dac� redarea, transcriptul, e p�n� la liter� conform discu�iilor�n timpul discu�iilor am respins variantele celor trei pre�edin�i de partide, am �i argumentat de ce, �i am testat ideea desemn�rii dl. Ponta, pentru c� ei nu au venit cu o propunere La acel test, nu a fost nici �n b�șc�lie r�spunsul, nici r�z�nd, nici ironic Domnull Antonescu a r�spuns pur �i simplu dac� ne da�i inapoi parlamentarii UNPR. Eu nu puteam face acest lucru �n partea a doua, unul din presedin�ii celor trei partide precizeaz�: Am luat not� Dac� acea stenogram� vi se pare arici-pogonici sau un text dintr-un ziar tabloid v� rog s� o mai citiți �nc� o dat�. Alegerea lui Ungureanu ca premier E o discu�ie extrem de serioas� �n care eu fac mai multe propuneri. Eu trebuia s� ies imediat dup� terminarea consult�rilor, pentru c� aveam o solu�ie mult mai consolidat�, dar nu aveam certitudinea c� va trece, dar mi s-a p�rut esen�ial s� dau prioritate acestei propuneri. Era bine calculat�, pentru c� este una s� stai la peluz� �i s� strigi mereu �i alta s� fii la guvernare s�-�i demonstrezi competen�a. La sf�r�it, c�nd am tras concluziile eu nu aveam dreptul s� creez ambiguit��i �i am spus c� un premier desemnat �n persoana domnului Ungureanu. Dac� Ponta ar fi spus da sau Antonescu pentru el, c� ei vorbesc unul pentru altul de multe ori, nu aș fi avut nicio ezitare Ar fi fost o situație destul de dificil� pentru mine, deoarece f�cusem propunerea Dac� i-aș fi propus lui Crin Antonescu, spunea c� e neserioas�. El este viitorul președinte, dup� opiniile lor. Cel�lalt mi se pare c� e viitorul ministru al Economiei. Cum s� propui unuia care vrea s� fie președinte s� fie prim ministru Nu știu dac� nu mi-ar fi convenit s�-i vad guvernul instalat, s�-i vad ce fac �n perioad� de criz� Am mai testat soluția cu PSD la guvernare, am mai testat și cu PNL. Nu știu dac� am fi trecut constituția Obiectivul lor, alegerile anticipate, era acoperit de aceast� propunere, preluați guvernarea, dar preluați-o repede Nu a fost neap�rat alegerea, a fost confirmat� de mine, �mpreun� cu premierul Boc stabilisem din decembrie c� trebuie f�cut� schimbarea Guvernului. �n perioad� de criz� schimbarea guvernului nu e o tragedie, ci o necesitate. �n discu�iile cu premierul Boc cel care a p�rut a avea suportul PDL era R�zvan Ungureanu. Conștiința lui Ponta Nu are dup� p�rerea mea dec�t propria con�tiin�� (despre Ponta - n.r). S� vad� dac� are ceva �n con�tiin�� legat de posibilitatea de a fi prim-ministru sau nu. Ast�zi v�d c� surprinz�tor el nu va fi prim-ministru niciodat� cu Traian B�sescu pre�edinte. A renun�at? Pentru c� eu voi fi pre�edinte dup� alegerile din 2012.Nu are dup� p�rerea mea dec�t propria con�tiin�� (Ponta � n.r). S� vad� dac� are ceva �n con�tiin�� legat de posibilitatea de a fi prim ministru sau nu. Eu nu pot merge mai departe, sunt problemele lui Azi a anun�at c� nu va fi premier cu Traian B�sescu pre�edinte. Ce s� �n�eleg, c� a renun�at? Pentru c� eu voi fi pre�edinte dup� 2012 Eu am spus doar c� are el o problem�. Da�i-mi voie s� fiu un politician experimentat. �tiam tot c�nd i-am propus Modificarea Constitu�iei Eu �ncerc disperat s� ating acest obiectiv A�a cum rezult� din stenogram�, sunt dispus la ajustarea mandatului prin voin�� proprie dac� nu se �nt�mpl� un lucru extrem de grav pentru democra�ia rom�neasc�: trecerea peste votul a 85% din cei ce au participat la referendumul din 2009. Va r�m�ne o urm� extrem de adanc� �n democra�ia rom�neasc� dac� votul a 85% nu e luat �n seam� Propunerea USL cu 300 de parlamentari plus 18 e un mare fals. Conform Constitu�iei, reprezentan�ii minoritatilor sunt �n Camera Deputa�ilor. Dac� raportezi acest num�r de 300 de locuri este un procent. Daca �l raportezi la 200 de parlamentari ��i dai seama c� un numar foarte mic de oameni reprezent�nd un num�r mic �n raport cu popula�ia, dob�ndesc artificial 10% din parlament. Dac� UDMR nu vrea, sunt alte partide, PSD, PNL, care ar trebui s� �in� cont de votul dat de majoritatea popula�iei din Rom�nia Dl Ponta �i Crin Antonescu s-au sup�rat pe Parlament. Te po�i sup�ra la tine la partid, dar �n parlament nu po�i fi sup�rat, e�ti trimis de cet��eni s�-i reprezin�i Nu v� ascund c� asta a fost inten�ia mea (alegeri locale cu referendum pe constitu�ie). Problema e dac� PDL va convinge PSD �i PNL s� dea acest vot Cu sau f�r� UDMR, coali�ia nu poate trece modificarea Constitu�iei. Problema e cum te duci la alegeri: spun�nd nu am vrut s� r�spund rezultatului referendumului Eu cred c� to�i parlamentarii, indiferent de partid, vor avea o problem�, iar eu nu am s� tac din acest punct de vedere Referendumul a fost propus de mine �i obliga�ia mea e s�-l ap�r p�n� la ultima resurs� pe care o am Reducerea CAS �i majorarea salariilor Nu, dar nu putem (reducerea CAS). Face�i o socoteal� simpl�. �n primul r�nd, noi am protejat economia. S� ne amintim propunerea cu care a venit FMI, cre�terea cotei unice de la 16% la 20%, cre�terea a TVA la 22%. Eu nu am nimic �mpotriva reducerii fiscalit��ii �n Rom�nia. Noi am protejat economia Rom�niei. �n negocierile cu FMI ne-am dat seama c� o majorare a fiscalit��ii ar face mai dificil� ie�irea din criz�. Prioritatea este revenirea veniturilor popula�iei din sectorul bugetar, pentru c� la privat au fost cre�teri anul trecut. Atunci nu am avut dec�t solu�ia de a face lucruri pe care nu am crezut c� le voi face vreodat�, ie�ind �n fa�a popula�iei pentru a anun�a reducerea salariilor. Este un moment cumplit �n cariera oric�rui politician. Acum prioritatea e s� ne respect�m cuv�ntul, am anun�at c� e vorba de o reducere temporar� a salariilor. Putem ie�i pe pie�e �i s� �mprumut�m bani.Unde a�i auzit la mine c� �mprumut�m bani ca s� pl�tim salarii? Pentru mine, re�ntregirea salariilor bugetarilor este o chestiune de conștiinț�. Nu premierul Ungureanu a anunțat reducerea salariilor cu 25%. Anul trecut aveam deficit la pensii 3,6 miliarde, 2,8% din PIB. Anul acesta deficitul e 1,9%, deci �i parte din deficitul fondului de pensii reu�im s�-l acoperim din venituri. Eu nu am cerut guvernului s� majoreze salariile cu cre�terea deficitului, pe biroul meu se afla simularea cu majorarea salariilor �i men�inerea deficitului. Relația cu FMI Eu nu am anun�at �n Parlament vom cre�te salariile, am cerut s� se analizeze posibilitatea de a reveni la salariile vechi la 1 iunie. A fost o recomandare bazat� pe analiz�.La Emil Boc fusese delega�ia Fondului, �i prezentase mandatul, m-a informat telefonic �i i-am spus c� nu accept�m acest mandat prin care s� sufoc�m economia. I-am spus: avem solu�ia doi, �n care reducem salariile.Care era varianta Fondului: majorarea cotei unice �i a TVA. Momentul a fost pentru c� nu ne-am �n�eles (cu delega�ia FMI � n.r.)Am spus, Rom�nia e �ar� suveran� �i eu anun� acum, dac� nu v� convine v� urca�i �n avion Mandatul FMI e public, a trebuit modificat mandatul. Nu puteam condamna economia, am fi generat un �omaj incredibil. Dragi directori, v-am protejat c�nd a fost mai greu, acum �i protej�m pe cei care au fost cei mai grav afecta�i Nu a existat decizie despre care eu s� fi vorbit f�r� s� m� consult cu premierul Boc Acum nu m-am consultat cu premierul Ungureanu inainte de a merge in Parlament. Eu nu m-am dus la guvern s� bat cu pumnul �n mas� face�i a�a, ci pre�edintele Rom�niei adreseaza parlamentului un mesaj. Ce face parlamentul sau guvernul cu acest mesaj e problema lor.Eu am dreptul s�-mi exprim punctul de vedere. De ce nu din aprilie? Ar fi fost bine, dar am avut luna februarie care a blocat transporturile, exporturile s-au redus cu 9%. Acum au crescut din nou. �n februarie nu s-au facut veniturile cu o sum� destul de mare datorit� blocajului din trasporturi, a viscolului, nu se rezolvase �nc� problema Greciei, �i atunci toate analizele f�cute �nainte de discurs �ntrebat c ear fi f�cut dac� Ungureanu mergea pe reducerea CAS: �i spuneam mult succes, dar ar fi fost imoral fa�� de cet��eni Economia, sistemul energetic �i resurse pentru evolu�ia Rom�niei Constat c� se �nt�mpl� lucruri. Spre exemplu, �tim c� e un rechizitoriu care viza v�nzarea de energie electric� c�tre baie�i de�tep�i, cu pagube de 126 mil de euro p�n� �n 2005 �i continu� acum perioada 2005 p�n� �n prezent. Era o chestiune care m-a mul�umit cum a abordat-o parchetul, expertiza a durat aproape doi ani. C�nd ai o pierdere de 126 mil euro eu cred ca vom avea condamn�ri. Sus�in categoric desecretizarea acestor dosare. Poate o s� le ave�i (contractele cu b�ie�ii de�tep�i). Macroeconomia Dac� statul de multe ori �i neglijeaz� salaria�ii, pentru c� o face de multe ori - uita�i-v� la salariile medicilor, ale dasc�lilor, ale am�r��ilor �lora din Afghanistan - nu am �nt�lnit companii serioase �n sectorul privat care s� nu majoreze veniturile salaria�ilor c�nd au putut Dac� va fi o cre�tere mai mare dec�t cea estimat�, cred ca va fi o cre�tere salarial�. Petrom �i majorarea pre�urilor la combustibil Consiliul Concuren�ei a aplicat o amend� de 300 de mil euro. �n rest nu ai dec�t s� cite�ti contractul semnat �n timpul guvernului N�stase �i s�-l pui �n aplicare. A�tept anul 2014, c�nd trebuie rediscutat� redeven�a. Atunci Petrom trebuie s� știe c� redeven�ele �n Rom�nia nu pot fi mai mici dec�t �n statele arabe. Mai ai idei cu redeven�ele, eu nu le-a� mai l�sa la consum, a� face un fond de dezvoltare, cum e Norvegia, un fond de plasamente. Ne sare �n ochi problema redeven�ei care e la Petrom, care e mizerabil�, la fel e la pietri�, la ape minerale. Alegerile locale, PDL și Oprescu Nu-s pre�edintele PDL. Eu l-a� contracandida. De ce nu ar candida un greu, Vasile Blaga? Mai trage o dat�. Deci Vasile Blaga ar putea fi un candidat de calibru al PDL. Monica Macovei poate fi. Pe Sorin Oprescu �l po�i bate cu un candidat care este ca el, care e mai iste�, ori cu unul care este total opus, cum este Monica Macovei. Dar mai trebuie o calitate, s�-i spun� direct lui Oprescu ce a f�cut. Niciun proiect �n Bucure�ti nu este conceput de Oprescu. �la cu autostrada suspendat� nu a reu�it. Poate candideaz� domnul Blaga, cine �tie. Tot timpul le mul�umesc. �n partid nu trebuie s� blochezi ascensiunea. Nu po�i s� nu c�tigi o prim�rie? S� spui greu, s� ai preten�ia s� fii greu, dar obiectivul t�u s� fie s� te a�ezi �ntr-un colegiu, la umbra unui primar, parc� nu e�ti at�t de greu. Eu am c�tigat prim�ria capitalei �ncep�nd cu 4% �n 2000. Le dau pentru c� ar trebui s� aib� capacitate s� explice c�t i-a costat guvernarea pe fiecare dintre ei. Vreau s� cred c� pe cei care �ncercat s� fac� ceva ilegal i-au cam dibuit DNA-ul, poli�ia. Mul�i au pl�tit l�comia �i lipsa de responsabilitate. Trebuie observat c� a fost un partid (PDL- n.r.) care nu a obstruc�ionat justi�ia. MRU și perspectiva candidaturii prezidențiale Suntem doi care nu pot candida �n Rom�nia, eu �i Iliescu. �n rest, oricine poate candida. Dac� Ponta era ager, era prim ministru, probabil dar nu a fost s� fie. Eu sunt mul�umit cum se mi�c� premierul, chiar �i �n ie�irile publice. Sunt mul�umit c� a �nceput s� pun� degetul unde trebuie Eu am lucrat cu el mult �i ca ministru de Externe �i ca director SIE. El �i poate crea singur o �ans� dac� reu�e�te �n acest mandat (MRU), absorb�ia fondurilor europene �i legea s�n�t��ii, a fost marele meu e�ec, eu am gre�it modul �n care am �mpins-o, modul �n care am prezentat-o. Sunt convins c� da (c� Ungureanu va avea sus�inerea Coali�iei, n.red.), PDL a �nceput s� cread� �n MRU, sunt mul�umit cum se mi�c� premierul, m�car �n ie�irile publice �i c� a �nceput s� pun� degetul acolo unde trebuie. Carențele din s�n�tate și privilegiații sistemului �tiu cine protejeaz� actualul sistem s� nu se schimbe... Ei erau direct viza�i prin noua legisla�ie O rezisten�� majora este �n unele partide, inclusiv din arcul guvernamental, �n ministerul S�n�t��ii �i mai e o zon� de rezisten�� la incompeten�i cu titluri �nalte. κi spun profesori, doctori, sunt directori de spitale unii, sunt destul de mul�i. Scoaterea lor la suprafa�� nu va rezolva problema, vor veni cu morga profesorului �ce caut� matrozul �sta s� ne spun� cum se face reforma�. Sunt �i stele ale medicinei care vor reforma, pentru c� unul dintre lucrurile fundamentale este crearea competi�iei. _Ponta nu are .....constiinta.........
� c� po�i numai s� reu�e�ti, nu ai cum s� pierzi. E�ecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este e�ec. Nimic. Totul �nainteaz� in istoria umanit��ii precum se �nt�mpl� �i cu procesul ei evolutiv. Totul avanseaz� de-a lungul c�l�toriei tale.
|
|
Postat pe: 20 Martie 2012, ora 21:56
Cine joac� la cacealma, B�sescu sau Ponta?
PSD-i�tii nu mai �tiu cum s� spele ru�inea de care s-a acoperit Ponta, refuz�nd func�ia de premier. Ultima g�selni��? Dac� era adev�rat ce spune Traian B�sescu, pre�edintele ar fi ie�it chiar de a doua zi s� anun�e cu surle �i tr�mbi�e gafa Opozi�iei. Pentru ei, totul e o cacealma. Pentru B�sescu �ns�, lucrurile sunt extrem de simple �i se desf�oar� conform planului... B.A�a cum el �nsu�i a declarat �n interviul acordat lui Ion Cristoiu, "niciodat� nu a avut o singur� variant�". Prima a fost, �ntr-adev�r, Victor Ponta. Planul A. Dar asta n-ar trebui s� le g�dile orgoliul prea tare. Eventual, ar putea s� se bucure c�, f�r� s� �tie, au trecut razant pe l�ng� o nenorocire �i mai mare dec�t aceea pe care tocmai o tr�iesc. La �nt�lnirea de acum cinci s�pt�m�ni, B�sescu preg�tise USL-ului dou� solu�ii "am�ru�e". De-ar fi ales dreapta, ori st�nga, tot nu ie�eau bine. Voci din PDL ne l�muresc de ce a primit Ponta aparent m�gulitoarea �ntrebare. De ce, la un an dup� ce-l spurcase prin pres�, B�sescu s-a decis "s� dea �ara pe m�na unui copilot". Pe modelul "r�u cu r�u , da� mai r�u f�r� r�u", democrat-liberalii au vrut s� arate oamenilor ce ar avea de pierdut, dac� ar alege USL. �i-au spus, v�z�nd harababura din Opozi�ie, c� �n c�teva luni de la rocad�, electoratul va ajunge s�-i regrete. Personal, consider explica�ia u�or egoist�. Poate c� rom�nii �i-ar fi dat seama c� huzurul promis de Antonescu �i Ponta nu-i dec�t o fata Morgana a celor �nseta�i de putere, a celor ce r�t�cesc de opt ani �n opozi�ie. �ntre timp, cei p�gubi�i am fi fost tot noi, av�nd drept guvern o adun�tur� de "curteni" lingu�itori ai celor doi copre�edin�i USL. Spre norocul lor �i-al nostru, s-a ajuns la Ungureanu, planul B. O liter� ca toate literele, nici mai bun�, nici mai rea. A doua slov� din alfabet e urmarea fireasc� a primei �i nimic mai mult. Ungureanu deci, nu e un "�nlocuitor", nu e "nechezol". E Ungureanu punct. Alegerea lui MRU i-a permis pre�edintelui s� le �ntind� o capcan� pe termen lung adversarilor s�i. �nc� de la investirea �n func�ie a noului premier, at�t B�sescu, c�t �i Ungureanu au picurat presei fr�nturi din discu�iile cu liderii Opozi�iei. �ncet �ncet, s-a creat impresia, pe bun� dreptate, c� liderii USL sunt scindan�i �n dou� tabere. Ponta �i restul. Oamenii au �n�eles c� nu ei sunt premisa form�rii Uniunii. Mai r�u, c� nici Opozi�ia nu-�i mai aminte�te adev�ratele motive. A� gusta din plin �ntreaga situa�ie, dar m� opre�te g�ndul c�, ieri sear�, speran�a c�torva milioane de rom�ni a fost spulberat�. De la postacii USL-i�ti �i hipsterii din Pia�a Universit��ii, p�n� la intelectualii giran�i ai Opozi�iei, cu to�ii s-au v�zut r�ma�i f�r� alternativ�. Cacealmaua a fost la Ponta, care �i-a indus �n eroare electoratul, l�s�ndu-l s� cread� c� are o m�n� bun�. Avea doar "cartoafe". Raporteaza abuz de limbaj
|
|
vasile_vali 2835 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Galati |
Postat pe: 20 Martie 2012, ora 22:33
De la: Silver9AM, la data 2012-03-20 21:50:07Traian B�sescu: Victor Ponta s� �nve�e s� nu mai tr�iasc� din minciun�. La pre�edin�ie nu e loc de b�c�lie Aceasta vulpe, mai precis marius vulpe, este pseudo'jurnalist la pseudo'gazeta excrementul zilei, adica portavocea pedeleprelor. In consecinta, toate zoaiele scoase pe gura de aceasta otreapa trebuie considerate ca atare, drept zoaie penibile. Cine citeste zoaiele excrementului si le mai si crede, tb sa fie dus cu pluta pe uscat! "NIHIL SINE DEO!" |
|
Tramp 9944 mesaje Membru din: 16/08/2010 |
Postat pe: 21 Martie 2012, ora 08:37
De la: gabigabi2, la data 2012-03-13 15:12:55De la: 9am251451, la data 2012-03-13 14:25:37Traian Basescu, citez:"Func�ia de pre�edinte a reprezentat pentru mine cea mai mare umilin�� a vie�ii mele" La Baraba Neagra!
|
Tramp 9944 mesaje Membru din: 16/08/2010 |
Postat pe: 21 Martie 2012, ora 08:38
De la: Silver9AM, la data 2012-03-20 21:56:35Cine joac� la cacealma, B�sescu sau Ponta? ILIESCU! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 21 Martie 2012, ora 08:53
De la: Black_Friday, la data 2012-03-20 20:29:30De la: gabigabi2, la data 2012-03-20 19:32:44nu ! of-of,mai-mai, ce ma mai iubesti si eu pe tine !P.S. dar Base, in ce crezi ca ar crede , inafara de Putere, bani si Amor ? fiecare cu Treimea lui si sa inteleg ca tu fiind oita lui, nici tu nu te abati de la acest crez ?
|
Postat pe: 21 Martie 2012, ora 09:00
intrebarea ta, Silvere, e cu raspuns stiut ! de 7 ani stim cine joaca la cacealma : JUCATORUL si ca oricare altul ,mai si triseaza , merge la cacealma si semnalizeaza-n fals, asa cum a facut-o si cu stolo- draga Stolo....cu tariceanu ....si acum cu ponta !
fraierii si oligofrenii ,n-au decit sa puna botu' la jocul lui maiastru !
|
Fosta membra 9am.ro 10086 mesaje Membru din: 11/06/2010 |
Postat pe: 21 Martie 2012, ora 15:58
tara asta ....a avut 5 presedinti....5 comunisti....5 i.dioti........................
|
Postat pe: 21 Martie 2012, ora 16:00
De la: _KARPOV, la data 2012-03-21 15:58:43tara asta ....a avut 5 presedinti....5 comunisti....5 i.dioti........................ Sunt aceeasi....sa nu credeti ca am avut doar 5 comunisti si 5 i.dioti.....au fost si sunt mai multi....milioane.....
|
Postat pe: 21 Martie 2012, ora 16:00
De la: _KARPOV, la data 2012-03-21 15:58:43tara asta ....a avut 5 presedinti....5 comunisti....5 i.dioti........................ Sunt aceeasi....sa nu credeti ca am avut doar 5 comunisti si 5 i.dioti.....au fost si sunt mai multi....milioane.....
|
Postat pe: 21 Martie 2012, ora 16:30
De la: revenitu, la data 2012-03-21 00:46:50Traim intr-o lume libera . cu cine te certi, puiule ?
|
|
9am251554 27 mesaje Membru din: 21/03/2012 |
Postat pe: 21 Martie 2012, ora 17:46
De la: _KARPOV, la data 2012-03-21 15:58:43tara asta ....a avut 5 presedinti....5 comunisti....5 i.dioti........................ www.youtube.com/watch?NR=1&feature=endscreen&v=eFuFMdifsRI |
|
|
|

si eu pe tine !
fiecare cu Treimea lui si sa inteleg ca tu fiind oita lui, nici tu nu te abati de la acest crez ?